Vochtig kutje ze komt spuitend klaar

vochtig kutje ze komt spuitend klaar

..

Kaalgeschoren vagina anaal spuiten

Even smsen denk ik. Ieder ervaart het anders. Ik vind, dat je clitoraal en vaginaal klaarkomen niet met elkaar kan vergelijken. Terwijl er hier toch een boel vrouwen rondlopen die zweren bij spuitend klaarkomen, want het schijnt hemel op aarde te zijn. Tja, zo ervaar ik het dus helemaal niet. De andere soort orgasmes daarentegen komen een aardig eind in de buurt. Spuit het er dan echt uit? Enne,wel gelachen met die electrische tandenborstel,ging ik proberen..

Haha, tja, je hebt een kindertandenborstel of niet. Maaruhm, deed het iig iets? Of maakte het geen drol uit? Als het op zich wel prettig voelde, moet je het nog een kans geven hoor.

Niet te snel opgeven Je moet ten slotte the hang of it krijgen en dan daarna weet je wat je voelen moet. Spuitend klaarkomen door een tandeborstel?

Want als ik spuitend wil klaarkomen, moet ik of hij echt naar 'binnen' en het hoekje om, zeg maar! Rary woensdag 2 juni Saying someone can't be sad because someone else may have it worse, is just like saying someone can't be happy because someone else might have it better. Stokroos, of het eruit spuit? Resultaat, een grote natte plek in het laken. Als mijn vriend mij op dat moment aan het vingeren is, spettert het eruit. Dus resultaat, nog steeds grote natte plek, maar ditmaal met spetters.

Oh Rary, ja, dan zou die tandeborstel wonderen moeten verrichten, haha! En op de vraag of het eruit kan spuiten? Dat kan, geloof mij! Bijrijdstertje, wat dacht je van een piemol? Nou, die 'piemol' houd niet alles tegen, haha!

Heel veel mannen trouwens, denken dat als ze een vrouw laten spuiten dat ze dan ook is klaargekomen. Zulke mannen hadden dan ook altijd een geweldige topavond Ik heb zelf ook een hele tijd gedacht dat ik dan 'klaarkwam' maar ik voelde het gevoel van een orgasme er absoluut niet bij.

Ik kan wel eens een keer klaarkomen dat ik er bij moet spuiten. Wat is dan de mythe van het spuitend komen? Er wordt ge-orakeld dat het het summum is, maar gewoon klaarkomen vind ik meestal lekkerder en niet zo'n beetje ook. Vergis ik me nu of komt het spuitvocht toch echt wel uit de plasbuis en niet uit de schede?!

Piemol erin helpt dus niets. You can tell more about a person by what he says about others than you can by what others say about him. Wat me wel opviel, op dat moment, was dat ze in vergelijking met mijn vorige virendin nogal veel vocht eruit spoot.

Schijnbaar zat ik dus op de goede plek mijn met vingers in haar. Mijn vingers kropen eerst in haar met 'kom hier' beweging. En steeds beetje bij beetje begon ik de tempo te verhogen.

Dit tot dat ik haar steeds sneller hoorde ademen. En net voor de climax flink simultaan mijn vingers en hand bewoog. En ineens gutste het zomaar eruit. Bij een ander bed-partner zat zij op mij, terwijl ik gewoon op bed lag op mijn rug.

Door haar te stimuleren met mijn vingers, terwijl mijn penis haar penetreerde, leek het net of op een gegeven moment mijn penis eruit werd 'gepusht'. En ineens kwam het bij haar eruit. Ik voelde de vocht en warmte op mijn onderbuik druipen. Toen besefte ik mij dat bepaalde houdingen tijdens de penetratie ook een rol kan spelen voor squirten. Met mijn huidige partner, die kwam ik er ook achter dat bepaalde houding tijdens de daad belangrijk kan zijn voor squirten tijdens de penetratie.

Het lukt niet altijd, maar waar ik wel ben achter gekomen is dat wanneer ze op mij zit en iets meer naar achteren leunt met haar lichaam, dat het makkelijker is om te squirten. Ook merk ik in deze houding dat ze het meer eruit spuit. Het wordt er meer uitgedrukt zeg maar. Dat terwijl ze op haar rug ligt en ik haar met mijn handen stimuleert het er meer eruit druipt.

Ik steek meestal mijn middelvinger en ringvinger in haar. Niet echt diep, maar eerder zo'n cm in haar vagina. Met mijn handpalm naar boven richting haar buik toe. En maak soort 'kom hier' beweging in haar. Soms draai ik met mijn vingers rondjes, zodat ik een soort 'spons' knobbel voel in haar.

En dan stimuleer ik haar net op dit knobbel. Dit knobbeltje kan per persoon verschillen. Bij de een lijkt het alsof het 1 cm diagonaal is. Bij de ander soms een plek van 3 cm diagonaal. Zorg ervoor dat je natuurlijk je vingers schoon zijn denk aan b. Ga niet gelijk hard tegenaan.

Zorg dat de vrouw eerst in extase kan komen. Meestal lukt het als je de vrouw eerst clitoraal verwend en haar een orgasme kan geven. Pas daarna kan je heerlijk met je vingers experimenteren in haar. Zorg ook ervoor dat de vrouw zich makkelijk en niet gespannen voelt. Al deze factoren zie ik als een belangrijk iets om een vrouw daadwerkelijk tot een ejaculatie te kunnen laten komen.

Ja, ik ben vol van overtuiging dat iedere vrouw kan squirten. We waren samen onder de douche gekropen en daarna zijn we met z'n tweeen naar boven gegaan. Ze lag daar op bed, terwijl ik de massage olie had gepakt. Ik smeerde de olie uit op haar buik, haar borsten en begon uiteindelijk haar zachtjes te masseren. Daarna draaide ze zich om en kon ik haar rug masseren en natuurlijk haar prachtige billen. Ze draaide weer om en ik begon haar zachtjes te likken. Mijn tong bewoog van onder naar boven.

En bij haar klitje begon ik zachtjes te stimuleren met mijn tong. Vervolgens deed ik een mijn wijsvinger in haar inmiddels natte kutje. En maakte soort 'kom hier' beweging. Eerste instantie deed ik het zachtjes, maar naar mate ze meer begon te kreunen ging ik wat heftiger te bewegen met mijn vinger. Ondertussen begon ik met mijn wijsvinger ook rondjes te bewegen in haar.

Toen kreeg ze haar eerste orgasme. Daarna ben ik haar verder gaan likken en met zuigen op haar clitoris. Mijn tong bewoog naar beneden, richting haar kontgaatje. Af en toe wat likjes te geven. Mijn tong af en toe weer in en uit haar vagina. En likjes aan haar gevoelige klitje. Vervolgens deed ik mijn wijsvinger en middelvinger in haar en begon haar weer te stimuleren terwijl ik haar likte. Mijn vingers maakte weer 'kom hier' bewegingen in haar, richting haar buikwand waar haar g-spot zit.

Ik voelde haar g-spot af en toe wat opzwellen. En natuurlijk gaf ik daar weer tegendruk op met mijn vingers. Steeds ging ik sneller en sneller met mijn vingers, terwijl ik haar ondertussen befte. Ik hoorde haar ademhaling steeds sneller gaan. Daarna ben ik naast haar op mijn knieen gaan zitten. Terwijl mijn middelvinger en ringvinger in haar natte spleetje verdween. Met handpalm op haar clitoris en buik.

Mijn vingers gingen steeds sneller heen en waar. Naar boven en naar beneden en steeds heftiger. Ik zat met mijn vingers ongeveer 3 centimeter in haar.

Kortom, niet eens diep Maar ik voelde wel haar g-spot. Soort kleine knobbeltjes, wat weer beetje voelt als een soort 'spons'. Ik voelde binnen in haar telkens wat opzwellen. En met mijn vingers gaf ik daar tegendruk op door heftiger met mijn vingers en hand te bewegen.

Ik hoorde nog het soppende geluid, wat mij enorm geil maakte. Het werd steeds natter en natter. En ineens spoot ze haar kutvocht eruit. Niet echt spuitende, maar eerder met 'golven' dat het eruit kwam. Ze was aan het squirten, terwijl ik nog steeds heftig met mijn vingers en hand bewoog. Nadat ze haar tweede orgasme kreeg ben ik met mijn vingers wat dieper in haar gaan penetreren. Ik voelde haar inmiddels enorme natte kut en warmte aan mijn vingers.

Mijn vingers gingen heen en weer, zachtjes, maar net niet dat ze eruit gingen. En net voordat ik bijna aan het einde uithalen was, kromde ik mijn vingers weer tegen haar g-spot aan. Langzamerhand begon ik steeds sneller te bewegen. Steeds heftiger en heftiger ging mijn hand weer heen en weer. Telkens weer dat het binnen in haar iets opzwelde. En ineens begon ze weer te squirten. Veel meer kutsap kwam er dit keer uit dan de vorige orgasm die ze kreeg.

Het gutste eruit, terwijl ik in mijn ooghoeken haar druppels omhoog en naar buiten zag exploderen. Haar ademhaling was heftiger geworden.

Daarna ben ik haar clitoris met mijn vingers aan het stimuleren gegaan. Met lange stroken bewoog ik telkens naar boven en beneden en merkte op dat ze even buiten adem was. Ik gunde haar rust. Maar van rust was er geen sprake van.

Ze pakte mijn penis en begon er zachtjes aan te trekken en te likken. Haar warme mondje voelde ik om mijn eikel heen gaan. Terwijl haar tong telkens onder mijn eikel heen en weer bewoog. Zachtjes drukte ik mijn onderlichaam richting haar geile mondje toe. Af en toe haalde ze mijn harde lans uit haar mond en begon ze me heerlijk te verwennen met haar handen en vingers rondom mijn gevoelige lul. Omdat ze met haar lichaam naast me lag, terwijl ze me heerlijk pijpte, stak ik een vinger in haar natte grot.

Wanneer ze mijn eikel heerlijk verwende, begon ik sneller te bewegen met mijn vinger in haar kutje. In dezelfde tempo waren we beide bezig. Ik stopte met vingeren. En stond op om naar de rand van het bed te gaan. Ik instrueerde haar om voor mij komen te zitten op haar knieen op het bed.

Ze zat voor mij op haar knieen, terwijl ik haar tepels likte en zachtjes eraan zuigde. Ze zakte door haar knieen, steeds lager, zodat ze me weer een pijpbeurt kon geven. Heen en weer bewoog ik met mijn onderlichaam in haar warme mondje.

Daarna liet ik merken dat ze voor mij op haar knieen voor me moest komen te staan. Zodat ik mijn ringvinger en middelvinger in haar kutje kon penetreren. Eerst zoekende naar haar g-spot dat ik zachtjes stimuleerde. Maar steeds heftiger begon te bewegen Ineens kwam er weer kutvocht eruit gesijpelt, dat zo droop langs mijn hand naar mijn arm toe. Op het bed zag ik druppels komen. En zo te zien had ze goed gespoten met haar kutje.

En daarom ging ik door met haar te stimuleren met mijn vingers in haar. En voordat ik het wist spoot ze weer met golvende ejaculatie op het bed. Daarna pakte ze m'n hand en moest ik op het bed liggen. Heel even gaf ze nog paar likjes aan mijn lul. En begonnen we heftig te zoenen. Helaas proefde ik geen voorvocht van mijzelf in haar mond. Ze ging op mij zitten. Mijn harde lul verdween in haar natte kutje.

Eerst zachtjes bewoog ze heen en weer. Maar naarmate het vorderde, ging ze steeds sneller bewegen. Mijn lul voelde ik kloppen in haar.

Wat kon ze toch zo goed 'paardje rijden', terwijl ik haar aankeek en haar zag genieten van de sex. Zo geil dat ik werd, dat ik zelfs weer de neiging had om lekker klaar te kunnen komen.

Maar voordat dit gebeurde stopte ik met bewegen. Ik nam haar weer mee naar het rand van het bed. Weer op haar knieen voor mij. Mijn middelvinger en ringvinger bewogen in haar spleetje. Weer met mijn handpalm richting haar buikwand. Steeds heftiger dat afgewisseld werd met weer zachtjes. Terwijl ik met mijn andere hand haar clitje stimuleerde. Uiteindelijk begon ze weer haar vocht te spuiten.

Zo langs mijn hand weer mijn arm afdroop, zo op het bed. Inmiddels zag ik in mijn ooghoeken dat het bed al inmiddels flink wat nat was geworden. Tja, we hadden helaas geen waterbed, maar toch kwam dit wel aardig in de buurt.

Ik gooide haar op haar rug. Met haar benen omhoog, zodat ik mijn harde lul diep in haar kon penetreren. Ondertussen stimuleerde ik haar clitoris met mijn duim. Na paar keer diep stoten haalde ik mijn lul eruit. Terwijl ik met mijn knie haar ene been omhoog hield. En weer gingen mijn vingers naar binnen in haar. Heel heftig heen en weer haalde ik mijn vingers in haar natte kutje. Het begon weer te soppen en ineens begon ze enorm veel vocht te spuiten uit haar kutje.

Zoveel vocht dat het een enorme natte plek gaf op het bed. Maar gelijkertijd ook zo hard naar buiten spoot, dat het vocht op mijn borst kwam. Ik voelde haar warme natte kutsap vloeien van mijn schouder naar borst en uiteindelijk op mijn buik.vochtig kutje ze komt spuitend klaar

..

Ik zoek een geile vrouw priveontvangst gelderland

  • In de shop werden we te woord gestaan door een grote brede kerel met een volle korte baard. Al deze factoren zie ik als een belangrijk iets om een vrouw daadwerkelijk tot een ejaculatie te kunnen laten komen.
  • Vochtig kutje ze komt spuitend klaar
  • GIJLE SEX PIJPEN IN HET BOS
  • Ze had haar kut ook geschoren en ik zag dat ze tussen haar gezwollen lippen nat. Richard keek op zijn horloge en stelde voor eerst even wat te drinken want zoveel gelegenheid hadden we daar nog niet voor gehad.

Vanavond sexdate 3 lullen in 1 kut


vochtig kutje ze komt spuitend klaar

Wijde kutjes escort nederland


vochtig kutje ze komt spuitend klaar