Verhit sex zittend neuken

Beide mannen laten haar verhit gleuf links liggen. Gulzig pijpt ze de vette jongeheer en laat ze haar bekkie batsen. De volwassen kerel laat zich pijpen en naait het aziatisch deerntje. Nymfomane pijpt en penetreert de fatsige plasser. Met 2 handen trekt zij totdat hij de cum op haar bloemkolen spuit. Het grietje zuigt de fles waarmee ze zich zelf naait.

Sletterige grootma pijpt en laat zich batsen. Appetijtelijke hitsige dames staan in de rij voor die dikke neger fallus.

Hij beft en naait de biseksueel vriendin en zijn wederhelft. Zijn giga jongeheer naait haar prolaps. Al vingerend verleidt ze hem om haar kletsnatte gleuf te batsen. In haar latex outfit vuist naait zij haar kontje. Deze dikke neger penis naait een aziatisch hoertje.

Zij heeft haar vagina vol piercing en word anal geketst. Zijn neger penis is gezet en sekst het negerinnetje hard en innig. Zijn flinke piemel penetreert haar geschoren spleet na de pijp beurt. Als een vorm van belijdenis verklaarde hij haar zijn hartstocht: Ik geniet van je, meid.

Hij wist nu al, dat dit een enorm orgasme zou gaan worden. Hij voelde, dat Janet ijverig begon mee te neuken met zijn ritme. Toen was het voor Janet zover: Ze snikte het uit van genot. Jim's pik en buik waren nat van haar kutvocht. Hun geile geuren, de prikkels hun lijven. Het werd een draaikolk van genot voor beiden. Jim kromde zich over haar heen, vatte de borsten van Janet in zijn handen en stootte nog enkele keren zijn pik in de strak klemmende kut van zijn neukpartner.

Toen kwam zijn ontlading en hij verkrampte helemaal terwijl zijn adem bijna sissend tussen zijn verkrampte kaken ontsnapte: Even bleef hij nog op haar liggen. Daarna gingen aan naast elkaar op de bank zitten op enige minuten bij hun positieven te komen.

Het poedertje werkte nog steeds prima, mocht Jim tot zijn vreugde vaststellen. Het verlangen om te Janet opnieuw te neuken keerde met rasse schreden bij hem terug.

Maar ook Janet was nog ten prooi aan het Aziatische wondermiddeltje. Terwijl hij zijn pik vasthield, was Janet zich alweer aan het vingeren in haar kutspleet.

Jim duwde haar met zachte drang op haar rug en knielde tussen haar dijden, die zij alweer gewillig en hunkerend van elkaar deed. Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit.

Zijn penis spande zich nu opnieuw op volledige "oorlogssterkte" Hij slurpte en zoog in haar natte spleet en haar bekken schokte omhoog tegen zijn gulzige mond.

Janet liet zijn pik los en vatte zijn hoofd en drukte dit vaster tegen haar kut en riep: Ze viel achterover in de kussens. Jim klom over haar heen en vroeg: Neuk je maar heerlijk klaar tussen mijn borsten ," zei ze ruimhartig. Jim legde voorzichtig zijn kloppende neuklat in tussen Janet's enorme tieten.

Zij drukte het warme vlees tegen elkaar zodat zijn pik helemaal verzwolgen was door haar tieten vlees. Nou, haar aansporingen had hij niet nodig. Hij begon direct te stoten en te schuiven in het tieten vlees. Ach, het duurde hem nog geen tien seconden of het leek of zijn ballen ontploften; het sperma spoot tussen de borsten van Janet vandaag en kwam in haar hals en op haar schouders terecht.

Opnieuw moesten ze weer bijkomen van inspanning en erotische emoties. Ze gingen vermoeid naar boven en wasten zich in de doucheruimte. Na nog een kopje koffie te hebben genomen, kusten ze elkaar ten afscheid en Jim liep met knikkende knieën terug naar huis. Daar maakte hij eerst een cocktail van geklutste eieren met wat cognac, rijkelijk aangevuld met slagroom.

Een oud middel uit zijn diensttijd om zijn leeg geneukte zaadklieren weer op peil te brengen. Voldaan ging hij op de bank liggen en overdacht het gebeurde van die ochtend.

Even later zakte hij weg in een rustige diepe slaap. De deurbel ging doordringend. Hij keek op zijn horloge; zo..! Hij voelde zich lekker en stond op en liep naar de voordeur en opende deze. Wat brengt jullie hier? Kom er in meiden", verwelkomde Jim zijn collega's hartelijk. Ze liepen voor hem uit de huiskamer in en terloops gleed zijn blik langs de ronde bilpartijen van de twee Vrouwen. Ze zijn allebei tegen de veertig jaar oud en mogen best gezien worden.

De beide meiden kwetteren er lustig op los. Met opkomende wellust keek Jim Annet in het kruis, door het korte rokje dat zij droeg.

Beide meiden waren met een dienstauto op werkbezoek geweest en aan gezien het nog vroeg was besloten Jim maar eens te verassen. Hij vroeg hun of ze wat wilde drinken. Lisette een wit wijntje en Annet een colaatje, want zij moest immers nog sturen. In de keuken pakte Jim de gewenste dranken. Hij liep terug naar de kamer en pakte onopvallende het doosje met potentiepoeders en vroeg of ze nog een klontje ijs in hun drank wilden? Dat wilden de dames wel.

Bijna jubelend liep Jim naar de keuken. Dit beloofde misschien weer wat. Met haastige trillende vingers schudde hij de poeders in de glazen, zichzelf niet vergetend, natuurlijk Hij zette even later de glazen op tafel en gretig dronken de meiden een paarslokjes.

Hier was ik even aan toe zeg," zuchtte Annet. Lisette beaamde haar uitspraak. Ze wisselden onder elkaar wat wetenswaardigheden uit over hun werk en namen de laatste roddeltjes door.

Jim bleef opmerkzaak en zag in de ogen van de twee een beetje dromerige uitdrukking verschijnen en veelvuldig gingen hun handen door hun haar heen, De tepels in de blouses begonnen zich ook wat duidelijker af te tekenen. Bij Jim zelf begon zich het proces ook weer in gang te zetten. Kloppend voelde hij de bloedvaten in zijn penis vullen en een erectie begon zich aan te dienen. Hij stond op, keek op zijn horloge en verontschuldigde zich even met een smoes dat hij rond deze tijd even moest bellen met iemand, wat geen uitstel gedoogde.

De meiden vonden het oké en Jim liep de trap op naar boven. Hij wachtte ruim vijf minuten en sloop zacht de trap weer af naar beneden. Zijn vermoeden werd boven verwachting bevestigd..! De beide dames zaten dicht tegen elkaar op de bank en Lisette zat met haar hand in Annet "s blouse en ze kusten elkaar net gulzig. De kleur van hun gezicht was opgewonden rood. Ze fluisterden tegen elkaar. Ik voel mijn slipje gewoon vochtig worden.

Ik ben niet eens lesbisch, maar zou je nu best willen betasten Lisette was over Annet 's schoot heen gebogen en trok diens rokje omhoog. Ze gaf een kusje op Annet 's slip, ter hoogte van de venusheuvel. Zo komt Jim terug. Wat kan mij dat schelen. Ik ben gewoon geil. Jim maakte wat geluid in de gang en stapte de kamer binnen. Beide vrouwen schikten hun kleren vlug en hadden hoogrode blozende hoofden en voelden zich duidelijk betrapt door hem.

Hij zweeg en keek hen aan. Jim nam het voortouw en zei met een grijns op zijn gezicht: Hij besefde dat hij vrij spel kreeg van de dames dus ritste Jim zijn broek los en kleedde zich rustig voor beiden uit uit tot hij in zijn slip stond. Machtig torende de paal in zijn slip naar voren, hetgeen een indrukwekkend en potsierlijk gezicht moet zijn geweest.

De beide meiden lachten echter niet, maar keken stilletjes met dromerige ogen naar Jim's slip en de stijve daarin. Ze blikten elkaar even aan en knikten toen.

De knoopjes van de blouses werden losgemaakt. Jim stroopte langzaam zijn slip over zijn billen omlaag. De meiden gaven een klein applausje toen zijn lid, uit de slip vrijgekomen, omhoog veerde. Hij boog even en zuchtte voldaan: Maar nu wil ik wel eens jullie lekkere tieten , billen en vooral die sappige kutjes van jullie zien! Schiet op, kleedt je maar uit.

Na jaren van stil verlangen en fantasieën zag hij even later de blonde Lisette naakt op de bank zitten. Annet nam even later plaats naast haar collega. De drie bekeken elkaars lichaam en waren enorm verhit. Lisette knikte en haar hand gleed omlaag tussen haar dijen. Even later klonk door de huiskamer het natte geluid van twee klitjes die gevingerd werden en een voorhuid die soppend over een harde eikel heen en weer getrokken werd.

Want ook Jim begon zich heerlijk op hen af te trekken. Ze waren alledrie in opperste staat van geilheid gebracht die het oosterse middeltje. In de kamer hing de heerlijk geile geur van hun kutten en pik.

Jim ging nu vlak voor de beide vrouwen staan en hitste: Gnnn ja, toe maar geil je kutje maar op Lisette piepte met hoge stem: Jim keek er naar en werd er gek van. Hij richtte zijn purperpaars aangelopen pik op de vrouwen. Jim zag sterren voor zijn ogen en in een machtige stuwing vanuit zijn scrotum spatte de eerste straal sperma uit zijn lul op Annet 's schaamhaar en dijen. Hij draaide zich net op tijd naar links om zijn 2e spermaschot op Lisette 's buik terecht te laten komen.

Lisette was nog net niet aan haar orgasme gekomen, maar daar zorgde Annet nu wel voor. Met wat van Jim's sperma aan haar vingertoppen, wreef ze met korte beweginkjes door Lisette "s kutspleet heen en weer. Dit was voldoende om hun blonde collega sidderend tot haar climax te brengen. Bijna epileptisch schokte het vrouwenlichaam onder het haar overweldigende orgasme en kreunde onbelemmerd haar genotsbeleving uit..

Voldaan lagen de drie even later na te hijgen op het bankstel. De keukenrol ging van hand tot hand om het geplengde sperma en kutvocht af te vegen. Jim bekeek de vormen van de vrouwen, maar nu op zijn gemak. De normale mooie ronde borsten van Lisette. Dezelfde maat had Annet ook, maar toch weer net iets anders van vorm. Hij zag en voelde inmiddels hoe zijn pik zich alweer langzaam op aan het richten was, hetgeen de beide meiden ook niet was ontgaan. Ja, die meiden moesten eens weten, hoe dat kwam.

Jim zag dat hun tepels al weer stijf aan het worden waren. Hij knikte en ging op zijn rug liggen en duwde met zijn duim zijn stijve wat terug, zodat deze als een mast, horizontaal, op zijn buik stond. Ze zag hoe Lisette over Jim heen hurkte en zich langzaam over zijn stijve neuklat heen liet zakken. Lisette voelde hoe diep zijn pik haar lichaam binnendrong. Wat heerlijk," kreunde zij zachtjes. Met haar kutspieren kneep zij een paar keer haar schede klemmend om zijn pik.

Dit maakte hem weer helemaal gereed voor een ferme neukpartij. Jim keek naar Annet , die er nog steeds afwach-tend op haar knietjes bij zat. Ja, ga maar met je gezicht naar Lisette zitten. Hij rook haar intieme geur, wat zijn zintuigen nog meer prikkelden tot geilheid.

Langs de buik van Annet keek hij omhoog tegen haar tieten , die zachtjes schommelden bij iedere beweging die zij maakte. Lisette kreunde heel eventjes maar begon daarop gelijk Jim te berijden met korte wipjes. Haar tieten deinden zachtjes mee in het ritme waarmee zij zich neukte op zijn penis. Jim legde zijn handen rond de heupen van Annet en duwde zijn tong in haar natte gleuf. Bevallig bewoog ze haar stevige ronde billen over zijn gezicht. Spoedig vond Jim's tong haar gevoelige klit in haar neukspleet.

Voor zijn ogen trilden de schaamlippen van Annet bij iedere aanraking van haar gevoeligste plekje. Vol zette hij zijn mond op haar kut en haalde zijn tong door haar zilte gleuf. De beide vrouwen keken elkaar in de ogen en begonnen elkaars borsten te strelen. Op zijn beurt pakte Jim nu Lisette bij haar heupen en begon intensiever zijn penis in haar te stoten.

Het inenuit bewegen van zijn pik in haar schede begon natte sopgeluiden te produceren. Haar lichaamssappen dropen langs zijn geile harde stam, via zijn ballen tot op zijn buik. Het was niet veel anders bij Annet. Zijn kin en hals waren al ruimschoots nat van haar geil. De vrouwen omhelsden elkaar nu en gaven elkaar een lange tongzoen. Als een in elkaar gevloeide driehoek bewogen alle drie hun lichamen golvend in het neukspel.

Jim zoende de binnenzijden van Annet 's dijen. Ik denk dat ik nu ook wel even Jim's lekkere pik in mijn kutje wil voelen. Machtig en imponerend stond Jim's fallus als een trofee omhoog gericht. Lisette ging nu op tafel liggen en spreidde haar mooie benen wijd van elkaar.

Jim schoof een poef tegen de tafel en Annet begreep direct zijn bedoeling. Zij ging op haar knieën op de poef en drukte haar mond in het kruis van Lisette , waar ze met haar tong direct haar liefdespel begon.

Jim er verrukt naar, maar richtte toen zijn aandacht op de mooie billen van de geknielde Annet , waar de volle mooie kut van haar, met getuite schaamlipjes, naar achteren stond gericht.

Een golf van begeerte ging door hem heen. Hij wilde haar nu nemen, en zich in haar leeg neuken! Hij naderde Annet van achteren en vatten haar heupen vast, drukte zijn natte geile eikel tegen haar schaamlippen. Het eindspel ging beginnen. Annet 's lichaam voelde heerlijk aan. Een zalige kut om te neuken!

Jim stootte en beukte zijn zinderende pik diep in haar. Hij verlegde zijn handen nu naar haar borsten en kneedde teder Annet 's tieten. Lisette begon zachtjes te jammeren. Annet befte haar blijkbaar professioneel. Het schokken en rillen van hun blonde collega nam toe terwijl die ongegeneerd uitriep: Ze keek toen Jim aan en hitste hem op: Verdomme wat had die meid een climax.

Nu wilde Jim het ook afmaken.

Rijpe amateur hoeren prive ontvangst zevenaar

Gezamenlijk met zijn man naait hij zijn dame. Blondje neukt halfbloed met een voorbind kunstlul. Ze zuigt de slappe genotsknots tot een harde jongeheer. Een lesbis groep porno met mature hoeren. Zijn grote lul komt in haar gleuf klaar. Dit is de eerste neger piemel die hij pijpt en er door aangeduwd word. Beide mannen laten haar verhit gleuf links liggen. Gulzig pijpt ze de vette jongeheer en laat ze haar bekkie batsen. De volwassen kerel laat zich pijpen en naait het aziatisch deerntje.

Nymfomane pijpt en penetreert de fatsige plasser. Met 2 handen trekt zij totdat hij de cum op haar bloemkolen spuit. Het grietje zuigt de fles waarmee ze zich zelf naait. Sletterige grootma pijpt en laat zich batsen. Appetijtelijke hitsige dames staan in de rij voor die dikke neger fallus. Hij beft en naait de biseksueel vriendin en zijn wederhelft.

Zijn giga jongeheer naait haar prolaps. Ik plaatste haar dan maar twee borstvergroters op haar prammen, niet dat die moesten vergroot worden. De nevenwerking van de apparaten vormde echter hun grote aantrekkingskracht Telkens ze in de pompjes kneep, zogen die immers alle l!

Haar tepels werden er sterk door geprikkeld. Ook voor haar kutje regelde ik iets soortgelijks. Ik bracht een jelly kutlikker aan op haar vochtig pruimpje. Dit pompje bediende ik. Door erop te duwen, zoog het toestel zich vast aan haar kutlippen, drukte die uiteen, haar vagina openend en haar klit naar buiten zuigend zodat het aanvoelde alsof haar kittelaar keer op keer nat en hongerig gekust werd.

Ik zette de vibratie-eenheid aan, die haar kut en klit aan het trillen bracht. Ze hield ervan, dat was duidelijk. We lagen op onze zij, mekaar aankijkend. Haar lichaam helde steeds meer naar het mijne over, haar hoofd kwam alsmaar dichter, haar lippen openden zich. Ik kon de electriciteit tussen ons voelen. Haar hete adem sloeg me in het gezicht. Feeks als ik was doorbrak ik de spanning net toen onze lippen mekaar zouden raken.

Met deze zul je je nog zaliger gaan voelen! Ik nam een anaalstreng met pareltjes en bracht die in. Bij elk bolletje dat voorbij haar sluitspier schoof, slaakte ze reeks steeds hogere gilletjes. Haar orgasme was niet meer veraf.

Toen het doorbrak trok ik de anusstaaf in een vlotte beweging weer naar buiten. Dat bracht haar helemaal buiten zichzelf. Adèle, Antje hadden hun climax al achter de rug en keken samen met mij gefascineerd toe hoe Loes klaarkwam. Ik vind het zalig me langs achter te laten nemen en ondertussen mijn kut en klit te bespelen met een vib of vice versa. Zal ik even de man spelen om het te tonen? Het cruciale moment was aangebroken. Totnogtoe hadden de dames enkel met zichzelf gespeeld.

Nu stelde ik echter in nauwelijks bedekte termen voor eentje van hen te neuken. Ze waren zo ver weg dat ze er niks op tegen hadden en zich alledrie dolenthousiast als proefkonijn aandienden. Ik vond het niet meer dan rechtvaardig Loes als eerste aan beurt te laten komen.

Naar Adèles zeggen bij ons contacttelefoontje was het al een tijdje geleden dat ze een pik in zich had gehad. Ik nam een neukharnas met binnen- waarom zou ik mezelf oo! Loes keek met hongerige ogen naar het extra dikke en lange geval dat ik had uitgekozen.

Ik liet haar op handen en voeten in de lengte van het bed plaatsnemen, zodat ze zichzelf goed kon bekijken in de spiegel aan de wand tegenover ons. Ik knielde achter haar, trok haar dijen nog wat verder uit mekaar en legde dan mijn rechterborst in haar billenspleet. Ik duwde mijn stijve tepel in haar kontrozetje. Er ging een geweldige siddering door me heen, die ik tot in mijn tenen voelde. Ze was zo nat dat!

Zij wist het speeltje moeiteloos te vinden en overhandigde het aan Loes. Ze sloeg mijn goeie raad niet in de wind. Toch legde ze de vib snel opzij, omdat het haar aandacht afleidde van het geneukt worden. Daar wou ze zich op concentreren en na de lange periode v! Ik kon me heel goed in haar inleven. Me in haar uitleven ging me nog beter af.

Wat maakten we een leven! Ik zette mijn scherpe nagels diep in haar billen, wat haar nog verder ophitste. Bij elke stoot gingen haar tieten aan het dansen. Hun benen bengelden over de rand van het bed. Ze zogen zich elk op een verschillende tiet vast. Loes en ik hadden een prachtzicht op hun open kutjes en kontrozetjes, die nog eens een keertje weerspiegeld werden in de wand tegenover ons.

Adèles rechter- en Antjes linkerhand kruisten en vingerden mekaars spleetje, terwijl ze de middenvinger van hun andere hand in hun anus staken. Ze zogen zich erop vast. Spoedig legden ze zich op de tepel toe. Ze tongden elkaar over en langs de tepel heen. Hun lippen vonden mekaar en zogen die schrijnende tepel in hun gemeenschappelijke mondholte. Loes wist niet meer waar ze had van dat geile schouwspel. Ik beet haar hard in de schouder.

De schokken in haar onderlichaam plantten zich tot diep in het mijne verder. Ze kwam klaar met een ontzagwekkende intensiteit. Voor weinig dingen heb ik zoveel respect als voor een! Haar climax bleef lang aanhouden. Op het ogenblik dat ik de kunstpik uit haar begon terug te trekken duwde ze haar bekken wild achteruit, wat haar een tweede orgasme bezorgde dat het eerste overlapte en versterkte.

Toen ik nog eens extra hard in haar doorstootte, kwam daar nog een derde vloedgolf bovenop. Ze duldde niet dat ik uit haar gleed. Wat zou je daarvan vinden? Toen stond ze me uiteindelijk toe haar te verlaten, enkel om de ene opening voor de andere te kunnen omruil! Nu ik uit haar was, wou ik haar zomaar niet geven wat ze wou. Adèle en Antje waren al een tijdje van onder haar weg gegleden. Ze plunderden mijn valiesje en gingen mekaar en zichzelf met overgave te lijf met alle beschikbare hulpstukken.

Loes werd ongeduldig toen ik niet onmiddellijk werk maakte van haar kont. Mijn tong dartelde tussen en langs haar tenen, zoog op de vetknobbeltjes. Ik deed mijn pumps uit, trok haar voeten ietsje naar achter en naar omhoog en perste ze in mijn schoenen. Ik likte het glanzende rode leer. Ik liet mijn tong over de top en langs de linkernaaldhak gaan, zoog die tenslotte diep in mijn mond, me inbeeldend dat het een pik was.

Haar protestkreten deden we niks, pas toen ik zelf het moment rijp achtte, maakte ik mijn mond los en richtte mijn hoofd op. Mijn handen streelden over de bovenranden van haar kousen, waar die in het meegevende vlees van haar billen beten.

De porien van mijn vingertoppen verkenden de textuur van de stof, de strakke gladheid van het nylon en de zac! Mijn gezicht bevond zich op een paar centimeter van haar geslacht. De essentie van haar orgasme vervluchtigde in mijn neusgaten, verzadigde hun poreuze membranen met de smaak en de geur van haar vrouwelijkheid. Ik ademde lichtjes tegen haar lippen, die ze onder haar lichaam door met wijs- en middenvinger van haar rechterhand van mekaar trok.

Ik staarde gefascineerd in haar kut. Met de nagels van mijn duimen kraste ik aan de buitenranden van haar kontrozetje.

Mijn tong danste als een evenwichtskunstenaar over de smalle balk tussen haar aarsgat en de trechter van haar kut. Ik kleefde mijn lippen tegen haar anus, hem naar buiten zuigend.

Mijn middenvinger glipte tussen haar vliezen. Beladen met haar geil masseerde ik hem in haar reet, terwijl mijn duim cirkelende beweginkjes maakte tegen de binnenwand van haar kut.

Haar bekken begon draaiende en achterwaarts stotende neukbewegingen te maken. Dat was voor mij het signaal d! Ik bevrijdde mijn vingers. Ik kwam overeind op mijn knieen, legde mijn handen stevig op haar achterste en duwde de kop van mijn kunstlul tegen naar aarsopening. De monsterachtig dikke eikel perste haar anus langzaam maar zeker open en drong in haar darmkanaal.

Ze keek me over haar schouder aan. Pijn en genot streden om voorrang op haar gelaat, maar ze bevel me niet op te houden tot de ganse lengte in haar kont was gegleden. Ik begon haar aars te neuken. Ze bemoeilijkte het terugtrekken door de dildo telkens af te knellen met haar sluitspier.

Wanneer ik naar voren stootte, ontspande ze die echter zodat ik in een vloeiende beweging ongemeen diep binnendrong. Toch was het nog niet gans zoals ze het wenste. Ik vorderde Antje op, die Adèle aan het poken was met een voorbinddildo, Adèles benen heel hoog over haar schouders.

Ik was op mijn zij gegleden, steunend op mijn elleboog, het lichaam driekwartslag naar achter. Loes leunde heel dicht tegen me aan, haar achterhoofd tussen mijn borsten.

Ze tilde haar linkerbeen over de mijne heen en plantte het stevig achter mijn gebogen knieen. Zo lag ze wijd open. Twee vingers van mijn vrije hand trokken haar kutlippen nog verder uit mekaar. Mijn middenvinger duwde op haar klit. Ze plaatste haar handen aan weerszijden van Loes en mijn middel en duwde de dildo, glinsterend van Adèles sappen, vlot naar binnen.

Loes draaide haar hoofd alle kanten op. Nog steeds had ze niet genoeg. Ook Adèle schoot nu in een harnas en knielde voor Loes, de lange dildo tegen haar lippen duwend.

Die ging erop zuigen alsof het een echte pik was. Haar tong likte over de met speeksel bevochtigde eikel. Dat beeld deed het tenslotte. Zullen we de demonstratie verderzetten? Het was eigenlijk niet meer nodig de fictie van de demonstratie hoog te houden.

Ik vond het echter lekker geil dat raamwerk te gebruiken om hen mee te sleuren in een draaikolk van steeds wildere uitspattingen. Ik vroeg Antje op haar zij te gaan liggen en haar ene been wat op te tillen. Het ene uiteinde van de dong wurmde ik in haar reet. Vervolgens ging Loes op haar andere zij liggen, met haar rug tegen Antje aan.

Het andere uiteinde van de dong dreef ik in haar kont. Adèle en ik vatten respectievelijk voor Antje en Loes post. Zo werd het huwelijk tussen konten en kutten bezegeld. Door achteruit te stoten reetnaaiden zij en Antje zichzelf en elkander. Ik duwde mijn tieten tegen die van Loes. Mijn tepels liet ik rondjes draaien rond de hare. Ze stak het puntje van haar tong tussen haar lippen. Met open mond zoende ik haar. Haar tong mondneukte me wild.

We kusten en kusten en kusten, ons enkel losmakend om adem te halen en toen we klaarkwamen schreeuwden me ons orgasme in mekaars keel. Eindelijk waren we vrij en naakt, onze lichamen glanzend van liefdessap en liefdeszweet. Achteruitleunend in kussens tegen het hoofdeinde van het bed, namen we de tijd mekaars lichaam schaamteloos te bekijken. We kruisten en ontkruisten onze benen in de spiegel tegenover ons in een ballet van openbloeiende en zich dichtvouwende kutten, een kaleidoscoop van inwendige landschappen.

Vooral Antje vond ik een prachtig pruimpje hebben. Haar kaalgeschoren kutje was nog erg jong. Als ze de benen dicht had lagen de gladde lipjes braafjes tegen mekaar aan, schattig gewoonweg,maar als ze zich opende….. Ik zou je er graag mee willen zien spelen. Dan kan je jezelf lekker van heel dichtbij in je kut kijken. We kwamen alledrie van het bed af. Antje installeerde zich in hurkzit voor de spiegel, de dijen ver uit mekaar.

Wij drieen namen in een halve cirkel rond haar plaats. Ik word er helemaal nat van. Ik haalde een enorme dubbele dildo te voorschijn, die ik met een zuignap op de planken vloer vastmaakte. Nog steeds gehurkt, maar met de handen achter zich op de grond, bewoog ze haar onderlijf naar het ding toe en spietste er zich langzaam op vast.

Zie je het voor je? Hoe je kutlippen en je anus open geperst worden? Adèle legde haar handen op Antjes heupen, ik de mijne op haar schouders. Samen deden we haar heel hard en hevig op een neer gaan. Ze ging haar borstjes heel stevig masseren. Als wat ik vroeger voelde een orgasme was, hoe moet ik dit dan noemen. God ik de hemel. Ze begon alweer over de dildo heen en weer te schuiven. Ik vatte post naast haar, eveneens in hurkzit. Mijn losse haren hingen me tot op mijn kont. Onder mijn lichaam door nam ik ,,n streng in mijn hand en trok die tussen mijn billen- en mijn kutspleet door.

Die ging op haar rug liggen en schoof tussen mijn uit mekaar geplaatste voeten tot onder mijn bekken. Ik ging op mijn knieen steunen zodat mijn onderlichaam vlak boven haar hoofd zweefde. Ze sabbelde begerig uit mijn gezwollen kutlippen. Ze trok haar benen in en plooide de knieen naar buiten , wat haar kutje mooi opensperde. Adèle ging gretig op die onuitgesproken! Telkens Adèle doorstootte en haar bovenlichaam vooruitschoof raakten onze uitgestoken tongen mekaar en ging er een elektrische schok door ons heen.

Hoe wilder Adèle Loes neukte, hoe razender die aan mijn kut likte. Mijn anus voelde verschrikkelijk leeg aan en ik smeekte Loes een vinger naar binnen te brengen.

Het topje van haar vinger maakte draaiende bewegingen in mijn darm terwijl het kootje voortdurend doorheen mijn kringspier gleed. Ze likte haar tong door gans mijn spleetje en tikte telkens even tegen mijn stijve klit. Mijn climax kwam snel dichterbij en het wilde gehijg tegen mijn pruim aan maakte me duidelijk dat ook Loes niet meer ver verwijderd was van haar eigen orgasme.

Toen het kwam brulde ze het uit en ik voelde haar kreet vibreren tot diep in mijn binnenste. Ik liet mezelf nu ook gaan en wentelde mezelf van Loes af, evenals Adèle trouwens, die zich op de rug draaide. Daarvan maakte Antje gebruik om zich van haar dubbele dildo los te wrikken, zich op Adèle vast te spietsen en als een waanzinnige op haar te gaan rijden. Ik ging tegen Loes aan liggen.

We draaiden ons naar mekaar toe. Haar gezicht was kletsnat van mijn sappen. Mijn orgasme had me niet bevredigd, verre van. Het had me een geweldige honger naar meer gegeven. Ik trok Loes bovenop me. Zij stak een dij tussen mijn benen en ik ,,n tussen de hare. Spoedig lagen we als razenden tegen mekaar aan te wrijven, terwijl onze monden met mekaar leken te zijn versmolten. Ik was die namiddag nog haast niet geneukt geworden en god ik kon niet langer wachten. Ze maakte zich van me!

Ik snelde naar het bed, dat ik nu voor me alleen had. Ik deed de benen zo ver mogelijk van mekaar zodat ik open en kwetbaar voor haar lag. Met deinende penis kwam ze op me afgestapt. Ze streelde haar handen langs de ganse flink dooraderde schacht omhoog en kreunde zachtjes, alsof het haar eigen piemel was die ze aanraakte. Ze ging over me heen zitten, met gestrekte armen en dreef de immens lange pik tussen mijn borsten tot voor mijn mond.

Ik nam de eikel tussen mijn lippen en meteen ging zij neukbewegingen in mijn mond maken. Uiteindelijk trok ze zich terug, de top van de kunstpik glimmend van mijn speeksel. Ze duwde de eikel plagerig tegen mijn kutlippen aan, slechts het tipje naar binnen schuivend en dan weer naar buiten trekkend.

Ongeduldig stootte ik mijn bekken vooruit, maar zij trok zich meteen terug.
Beide mannen laten haar verhit gleuf links liggen. Gulzig pijpt ze de vette jongeheer en laat ze haar bekkie batsen. De volwassen kerel laat zich pijpen en naait het aziatisch deerntje. Nymfomane pijpt en penetreert de fatsige plasser.

Met 2 handen trekt zij totdat hij de cum op haar bloemkolen spuit. Het grietje zuigt de fles waarmee ze zich zelf naait. Sletterige grootma pijpt en laat zich batsen.

Appetijtelijke hitsige dames staan in de rij voor die dikke neger fallus. Hij beft en naait de biseksueel vriendin en zijn wederhelft. Zijn giga jongeheer naait haar prolaps. Al vingerend verleidt ze hem om haar kletsnatte gleuf te batsen.

In haar latex outfit vuist naait zij haar kontje. Deze dikke neger penis naait een aziatisch hoertje. Zij heeft haar vagina vol piercing en word anal geketst. Zijn neger penis is gezet en sekst het negerinnetje hard en innig. Zijn flinke piemel penetreert haar geschoren spleet na de pijp beurt. Als een vorm van belijdenis verklaarde hij haar zijn hartstocht: Ik geniet van je, meid. Hij wist nu al, dat dit een enorm orgasme zou gaan worden.

Hij voelde, dat Janet ijverig begon mee te neuken met zijn ritme. Toen was het voor Janet zover: Ze snikte het uit van genot.

Jim's pik en buik waren nat van haar kutvocht. Hun geile geuren, de prikkels hun lijven. Het werd een draaikolk van genot voor beiden. Jim kromde zich over haar heen, vatte de borsten van Janet in zijn handen en stootte nog enkele keren zijn pik in de strak klemmende kut van zijn neukpartner.

Toen kwam zijn ontlading en hij verkrampte helemaal terwijl zijn adem bijna sissend tussen zijn verkrampte kaken ontsnapte: Even bleef hij nog op haar liggen. Daarna gingen aan naast elkaar op de bank zitten op enige minuten bij hun positieven te komen. Het poedertje werkte nog steeds prima, mocht Jim tot zijn vreugde vaststellen. Het verlangen om te Janet opnieuw te neuken keerde met rasse schreden bij hem terug.

Maar ook Janet was nog ten prooi aan het Aziatische wondermiddeltje. Terwijl hij zijn pik vasthield, was Janet zich alweer aan het vingeren in haar kutspleet. Jim duwde haar met zachte drang op haar rug en knielde tussen haar dijden, die zij alweer gewillig en hunkerend van elkaar deed. Met zijn mond nam hij bezit van haar gezwollen klit. Zijn penis spande zich nu opnieuw op volledige "oorlogssterkte" Hij slurpte en zoog in haar natte spleet en haar bekken schokte omhoog tegen zijn gulzige mond.

Janet liet zijn pik los en vatte zijn hoofd en drukte dit vaster tegen haar kut en riep: Ze viel achterover in de kussens. Jim klom over haar heen en vroeg: Neuk je maar heerlijk klaar tussen mijn borsten ," zei ze ruimhartig. Jim legde voorzichtig zijn kloppende neuklat in tussen Janet's enorme tieten. Zij drukte het warme vlees tegen elkaar zodat zijn pik helemaal verzwolgen was door haar tieten vlees. Nou, haar aansporingen had hij niet nodig. Hij begon direct te stoten en te schuiven in het tieten vlees.

Ach, het duurde hem nog geen tien seconden of het leek of zijn ballen ontploften; het sperma spoot tussen de borsten van Janet vandaag en kwam in haar hals en op haar schouders terecht. Opnieuw moesten ze weer bijkomen van inspanning en erotische emoties.

Ze gingen vermoeid naar boven en wasten zich in de doucheruimte. Na nog een kopje koffie te hebben genomen, kusten ze elkaar ten afscheid en Jim liep met knikkende knieën terug naar huis. Daar maakte hij eerst een cocktail van geklutste eieren met wat cognac, rijkelijk aangevuld met slagroom.

Een oud middel uit zijn diensttijd om zijn leeg geneukte zaadklieren weer op peil te brengen. Voldaan ging hij op de bank liggen en overdacht het gebeurde van die ochtend. Even later zakte hij weg in een rustige diepe slaap. De deurbel ging doordringend.

Hij keek op zijn horloge; zo..! Hij voelde zich lekker en stond op en liep naar de voordeur en opende deze. Wat brengt jullie hier? Kom er in meiden", verwelkomde Jim zijn collega's hartelijk. Ze liepen voor hem uit de huiskamer in en terloops gleed zijn blik langs de ronde bilpartijen van de twee Vrouwen. Ze zijn allebei tegen de veertig jaar oud en mogen best gezien worden. De beide meiden kwetteren er lustig op los.

Met opkomende wellust keek Jim Annet in het kruis, door het korte rokje dat zij droeg. Beide meiden waren met een dienstauto op werkbezoek geweest en aan gezien het nog vroeg was besloten Jim maar eens te verassen. Hij vroeg hun of ze wat wilde drinken. Lisette een wit wijntje en Annet een colaatje, want zij moest immers nog sturen.

In de keuken pakte Jim de gewenste dranken. Hij liep terug naar de kamer en pakte onopvallende het doosje met potentiepoeders en vroeg of ze nog een klontje ijs in hun drank wilden? Dat wilden de dames wel. Bijna jubelend liep Jim naar de keuken.

Dit beloofde misschien weer wat. Met haastige trillende vingers schudde hij de poeders in de glazen, zichzelf niet vergetend, natuurlijk Hij zette even later de glazen op tafel en gretig dronken de meiden een paarslokjes. Hier was ik even aan toe zeg," zuchtte Annet. Lisette beaamde haar uitspraak. Ze wisselden onder elkaar wat wetenswaardigheden uit over hun werk en namen de laatste roddeltjes door. Jim bleef opmerkzaak en zag in de ogen van de twee een beetje dromerige uitdrukking verschijnen en veelvuldig gingen hun handen door hun haar heen, De tepels in de blouses begonnen zich ook wat duidelijker af te tekenen.

Bij Jim zelf begon zich het proces ook weer in gang te zetten. Kloppend voelde hij de bloedvaten in zijn penis vullen en een erectie begon zich aan te dienen. Hij stond op, keek op zijn horloge en verontschuldigde zich even met een smoes dat hij rond deze tijd even moest bellen met iemand, wat geen uitstel gedoogde.

De meiden vonden het oké en Jim liep de trap op naar boven. Hij wachtte ruim vijf minuten en sloop zacht de trap weer af naar beneden. Zijn vermoeden werd boven verwachting bevestigd..!

De beide dames zaten dicht tegen elkaar op de bank en Lisette zat met haar hand in Annet "s blouse en ze kusten elkaar net gulzig. De kleur van hun gezicht was opgewonden rood.

Ze fluisterden tegen elkaar. Ik voel mijn slipje gewoon vochtig worden. Ik ben niet eens lesbisch, maar zou je nu best willen betasten Lisette was over Annet 's schoot heen gebogen en trok diens rokje omhoog. Ze gaf een kusje op Annet 's slip, ter hoogte van de venusheuvel. Zo komt Jim terug. Wat kan mij dat schelen. Ik ben gewoon geil.

Jim maakte wat geluid in de gang en stapte de kamer binnen. Beide vrouwen schikten hun kleren vlug en hadden hoogrode blozende hoofden en voelden zich duidelijk betrapt door hem. Hij zweeg en keek hen aan. Jim nam het voortouw en zei met een grijns op zijn gezicht: Hij besefde dat hij vrij spel kreeg van de dames dus ritste Jim zijn broek los en kleedde zich rustig voor beiden uit uit tot hij in zijn slip stond.

Machtig torende de paal in zijn slip naar voren, hetgeen een indrukwekkend en potsierlijk gezicht moet zijn geweest. De beide meiden lachten echter niet, maar keken stilletjes met dromerige ogen naar Jim's slip en de stijve daarin. Ze blikten elkaar even aan en knikten toen.

De knoopjes van de blouses werden losgemaakt. Jim stroopte langzaam zijn slip over zijn billen omlaag. De meiden gaven een klein applausje toen zijn lid, uit de slip vrijgekomen, omhoog veerde.

Hij boog even en zuchtte voldaan: Maar nu wil ik wel eens jullie lekkere tieten , billen en vooral die sappige kutjes van jullie zien! Schiet op, kleedt je maar uit. Na jaren van stil verlangen en fantasieën zag hij even later de blonde Lisette naakt op de bank zitten. Annet nam even later plaats naast haar collega. De drie bekeken elkaars lichaam en waren enorm verhit. Lisette knikte en haar hand gleed omlaag tussen haar dijen.

Even later klonk door de huiskamer het natte geluid van twee klitjes die gevingerd werden en een voorhuid die soppend over een harde eikel heen en weer getrokken werd.

Want ook Jim begon zich heerlijk op hen af te trekken. Ze waren alledrie in opperste staat van geilheid gebracht die het oosterse middeltje. In de kamer hing de heerlijk geile geur van hun kutten en pik. Jim ging nu vlak voor de beide vrouwen staan en hitste: Gnnn ja, toe maar geil je kutje maar op Lisette piepte met hoge stem: Jim keek er naar en werd er gek van. Hij richtte zijn purperpaars aangelopen pik op de vrouwen. Jim zag sterren voor zijn ogen en in een machtige stuwing vanuit zijn scrotum spatte de eerste straal sperma uit zijn lul op Annet 's schaamhaar en dijen.

Hij draaide zich net op tijd naar links om zijn 2e spermaschot op Lisette 's buik terecht te laten komen. Lisette was nog net niet aan haar orgasme gekomen, maar daar zorgde Annet nu wel voor. Met wat van Jim's sperma aan haar vingertoppen, wreef ze met korte beweginkjes door Lisette "s kutspleet heen en weer.

Dit was voldoende om hun blonde collega sidderend tot haar climax te brengen. Bijna epileptisch schokte het vrouwenlichaam onder het haar overweldigende orgasme en kreunde onbelemmerd haar genotsbeleving uit.. Voldaan lagen de drie even later na te hijgen op het bankstel. De keukenrol ging van hand tot hand om het geplengde sperma en kutvocht af te vegen. Jim bekeek de vormen van de vrouwen, maar nu op zijn gemak. De normale mooie ronde borsten van Lisette. Dezelfde maat had Annet ook, maar toch weer net iets anders van vorm.

Hij zag en voelde inmiddels hoe zijn pik zich alweer langzaam op aan het richten was, hetgeen de beide meiden ook niet was ontgaan. Ja, die meiden moesten eens weten, hoe dat kwam.

Jim zag dat hun tepels al weer stijf aan het worden waren. Hij knikte en ging op zijn rug liggen en duwde met zijn duim zijn stijve wat terug, zodat deze als een mast, horizontaal, op zijn buik stond. Ze zag hoe Lisette over Jim heen hurkte en zich langzaam over zijn stijve neuklat heen liet zakken. Lisette voelde hoe diep zijn pik haar lichaam binnendrong.

Wat heerlijk," kreunde zij zachtjes. Met haar kutspieren kneep zij een paar keer haar schede klemmend om zijn pik. Dit maakte hem weer helemaal gereed voor een ferme neukpartij. Jim keek naar Annet , die er nog steeds afwach-tend op haar knietjes bij zat. Ja, ga maar met je gezicht naar Lisette zitten. Hij rook haar intieme geur, wat zijn zintuigen nog meer prikkelden tot geilheid. Langs de buik van Annet keek hij omhoog tegen haar tieten , die zachtjes schommelden bij iedere beweging die zij maakte.

Lisette kreunde heel eventjes maar begon daarop gelijk Jim te berijden met korte wipjes. Haar tieten deinden zachtjes mee in het ritme waarmee zij zich neukte op zijn penis. Jim legde zijn handen rond de heupen van Annet en duwde zijn tong in haar natte gleuf. Bevallig bewoog ze haar stevige ronde billen over zijn gezicht.

Spoedig vond Jim's tong haar gevoelige klit in haar neukspleet. Voor zijn ogen trilden de schaamlippen van Annet bij iedere aanraking van haar gevoeligste plekje. Vol zette hij zijn mond op haar kut en haalde zijn tong door haar zilte gleuf. De beide vrouwen keken elkaar in de ogen en begonnen elkaars borsten te strelen. Op zijn beurt pakte Jim nu Lisette bij haar heupen en begon intensiever zijn penis in haar te stoten.

Het inenuit bewegen van zijn pik in haar schede begon natte sopgeluiden te produceren. Haar lichaamssappen dropen langs zijn geile harde stam, via zijn ballen tot op zijn buik. Het was niet veel anders bij Annet. Zijn kin en hals waren al ruimschoots nat van haar geil. De vrouwen omhelsden elkaar nu en gaven elkaar een lange tongzoen.

Als een in elkaar gevloeide driehoek bewogen alle drie hun lichamen golvend in het neukspel. Jim zoende de binnenzijden van Annet 's dijen. Ik denk dat ik nu ook wel even Jim's lekkere pik in mijn kutje wil voelen.

Machtig en imponerend stond Jim's fallus als een trofee omhoog gericht. Lisette ging nu op tafel liggen en spreidde haar mooie benen wijd van elkaar.

Jim schoof een poef tegen de tafel en Annet begreep direct zijn bedoeling. Zij ging op haar knieën op de poef en drukte haar mond in het kruis van Lisette , waar ze met haar tong direct haar liefdespel begon.

Jim er verrukt naar, maar richtte toen zijn aandacht op de mooie billen van de geknielde Annet , waar de volle mooie kut van haar, met getuite schaamlipjes, naar achteren stond gericht. Een golf van begeerte ging door hem heen. Hij wilde haar nu nemen, en zich in haar leeg neuken!

Hij naderde Annet van achteren en vatten haar heupen vast, drukte zijn natte geile eikel tegen haar schaamlippen. Het eindspel ging beginnen. Annet 's lichaam voelde heerlijk aan. Een zalige kut om te neuken! Jim stootte en beukte zijn zinderende pik diep in haar. Hij verlegde zijn handen nu naar haar borsten en kneedde teder Annet 's tieten.

Lisette begon zachtjes te jammeren. Annet befte haar blijkbaar professioneel. Het schokken en rillen van hun blonde collega nam toe terwijl die ongegeneerd uitriep: Ze keek toen Jim aan en hitste hem op: Verdomme wat had die meid een climax.

Nu wilde Jim het ook afmaken.

Borsten spelen marokkaanse escort utrecht