Travestiet zoekt sex stijve lul in onderbroek

travestiet zoekt sex stijve lul in onderbroek

.

Nuru massage alkmaar milf masturbeert

Ik had het echt Spaans benauwd, ik wilden daar niet compleet in mijn broekje plassen. Ik had een jurkje aan, met gelukkig wel een slipje en een panty, maar mijn slipje en panty waren toch behoorlijk nat geworden. Ik durfde amper nog om mij heen te kijken, ik voelde mij vreselijk opgelaten. Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar?

Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan. Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog? Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Oké dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen zonder onderbroekje stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf. Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes!

Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik. Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies.

Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit. Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer.

Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond. Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek.

Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1. Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik.

Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen. Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Mijn eigen zoon had mij in één keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen.

Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken.

Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen. Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van. Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden. Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hé mam. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken.

Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan één stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar één ding, dat het maar snel voorbij zou zijn.

Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik één of andere slet was.

O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen.

O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit. Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis.

Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht.

Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school.

Hierna veranderde mijn normale leven!! Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man.

De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb. De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen.

Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken.

Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten. Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon. Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek.

Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt. Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar één ding, hem ook lekker oraal bevredigen.

In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen.

Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen. Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen.

Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd. Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan.

Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen.

Bas maakte het mij niet gemakkelijk. Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels.

Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten.

Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam. Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje.

Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog.

Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep.

Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam. Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank.

Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon. Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken.

De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken. Zo gebeurde het ook. Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken.

Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken.

Tot op een dag mijn vrouw eerder thuis kwam van haar werk en mij dus verraste. Ik schaamde mij kapot en wist mij geen raad te geven. Zij was zeer boos en pakte een tas en ging het weekend bij een vriendin slapen. Maandag avond na mijn werk trof ik haar in een vreemde stemming aan.

Ik kreeg een glas port en zij wilde even praten. Blijkbaar hadden zij en haar vriendin over mij gesproken en wilde zij de zaken even beschouwen, dacht ik. Mijn huwelijk was kapot dacht ik. Maar zij vertelde mij al snel dat zij er niets op tegen had omdat ik haar seksueel niets te kort deed, niemand er mee lastig viel en ik niets illegaals deed en volgens haar vriendin het vrij onschuldig was.

Maar zij wilde het voortaan wel weten wat ik aan had gehad, omdat zij niet in gedragen kleren wilde rond lopen. Daarnaast beloofde zij mij vrijdag avond iets speciaals. De gehele week heb ik mij afgevraagd wat zij toch in petto had.

Ik mocht haar in bed niet aanraken en aftrekken was er ook niet bij. Toen ik thuiskwam stond zij in de keuken. Ik werd verzocht te gaan douchen en mijn gezicht te scheren. Nadat ik de douche uitkwam lagen mijn kleren al klaar op ons bed. Zij vertelde mij dat het haar wel spannend leek als ik mij omkleedde. Dus trok ik braaf alles aan, alleen zij had mijn beha vulling veranderd in ballonnen gevuld met ongekookte rijst korrels.

Ik diende plaats te nemen bij de kaptafel en daar werd ik opgemaakt en voorzien van een pruik. Door al die aandacht kreeg ik een stijve, die echter door de strakke panty en slip geen kant uitkon.

In de woonkamer moest ik even twee portjes inschenken en op de bank naast haar gaan zitten. Na twee slokjes vroeg ik wat de bedoeling van dit alles was.

Vriendelijk lachend vertelde zij mij dat zij wel eens gefantaseerd te hebben over lesbische sex. Maar omdat ze toch graag geneukt wilde worden, zag zij dat niet zitten. Maar omdat ik nu geheel vrouwelijk was voor haar en een lekkere pik had, kon zij haar fantasie uitleven! Ik zette trillend van verwachting mijn glas weg. Dit was wel heel erg verrassend en spannend. Maar zij wilde de leiding, dus kroop ze dicht tegen mij aan. Haar tong vond al heel snel de mijn. Al gauw zaten we op de knie-en tegenover elkaar te tongen.

Mijn handen gingen al heel snel richting haar tieten. Zij bleek geen beha aan te hebben! De dikke knoppen lagen al snel in mijn handen, maar ook haar handen streelde mijn "tieten".

O wat voelt dat lekker kreunde ze zacht. Wat voelt een gevulde kanten beha lekker! Al snel gleed mijn hand haar rok in op weg naar haar kut. Die stond open en ik kon mijn vinger er zomaar induwen. Langzaam masseerde ik haar clitje. Opeens trok zij mijn hand weg, stond op en trok razendsnel de resterende kleren uit.travestiet zoekt sex stijve lul in onderbroek

.
Kijken priveontvangst rotterdam


Dikkentieten sexdate zonder email


Vervolgens heb ik met mijn badjas aan mijn ontbijtje gegeten en mijn krantje gelezen. We hadden bij het topje passende ronde nagellak en lippenstift uit gekozen.

Om te beginnen mijn nagels bijgevijld, om vervolgens eerst mijn teennagels te lakken, voor het geval mijn pantykousen tijdens het avontuur uitgedaan zouden worden. Hierna De nagels van mijn handen gelakt en deze met wat glittertjes afgewerkt. Toen mijn nagels volledig gedroogd waren, ben ik me eerst aan gaan kleden. Om te beginnen de hold-up pantykousen hierna mijn stringetje en mijn rokje.

Vervolgens heb ik de push-up bh met natuurlijke opvulling aangedaan, het topje erover en mijn laarsjes aangedaan. Als decoratie had ik een parelketting met bijpassende armband en een goudkleurig dameshorloge. Goedkeurend keek ik naar mijzelf in de spiegel. Wat ik zag beviel mij en ik hoefde enkel mezelf nog op te maken en mijn donkerblonde pruik met lang golvend haar aan te doen.

Mijn wenkbrauwen epileerde ik nog snel een beetje vrouwelijker bij om ze in zwart aan te zetten. Een donkerrode lippenstift en eigenlijk iets te rode rouge maakten het geheel af. Over de lippenstift zette ik nog een extra glossy zodat mijn lippen mooi glijden en de lippenstift goed zou blijven zitten. Ik was helemaal klaar voor het avontuur. Tot mijn grote teleurstelling was er nog altijd geen bericht.

Ik was erin getuimd. Geheel in de stemming wilde ik niet dat ik al mijn werk voor niets zou hebben gedaan. Ik liep naar de badkamer, deed mijn stringetje en mijn rokje weer even uit en ging op het toilet zitten. Ik poepte mijzelf leeg en pakte de doucheslang. Ik zette de kraan op 36 graden en deed hem aan.

Het water stroomde in de toiletpot. Ik haalde de slang terug en perste het water met kracht weer uit mijn endeldarmpje. Dit ritueel herhaalde ik enkele malen om vervolgens mijn billen droog te maken. Mijn stringetje en rokje deed ik weer terug aan. Ik pakte mijn autosleutels en mijn handtasje met condooms en glijmiddel en ging naar onze auto. Ik ging op pad in de richting van Tilburg en zou steeds wel bij parkeerplaatsen kijken of er mannen waren, waarmee ik contact kon maken.

Het zat me niet mee, daar ik mijzelf misschien te terughoudend presenteerde of er simpelweg geen mannen waren die het wel zagen zitten contact te leggen met een travoslet. Pas in het bos bij parkeerplaats Aalsterhut net voorbij Eindhoven kwam er een man naar me toe. Het was een goed verzorgde, knappe wat oudere man. Ik schat dat hij 1. De man sprak me aan en zei: Trouw liep ik achter de man aan iets verder het bosperceel in. De man stopte bij een open plek en spreidde een deken uit die hij onder zijn arm bij zich droeg.

De man vertelde dat hij Henk heet en vroeg naar mijn naam. Petra zei ik alleen maar. Dat is niet erg hoor. Ga nu maar op je handen en knieën op de grond zitten en duw die lekkere billetjes maar lekker omhoog.

Snel deed ik wat Henk mij vroeg en ik ging op de deken zitten mijn tasje zette ik naast me neer en ik haalde het glijmiddel en de condooms uit het tasje. Ik knikte alleen maar. Henk kwam bij me zitten op de deken en streelde even langs mijn gezicht. Vervolgens zag ik dat hij zijn broek opende en deze samen met zijn onderbroek liet zakken. Zijn Lul was half stijf en ik denk dat deze rond de 20cm lang is en vrij dik.

Hij ging achter mij en ik keek alleen nog maar naar beneden naar de deken. Met hevig kloppend hart wachtte ik af wat er zou gebeuren. Ik voelde hoe zijn handen langs mijn panty streelde en omhoog gingen. Mijn rokje sloeg hij omhoog over mijn rug en rustig trok hij mijn stringetje omlaag tot op de grond bij mijn knieën. Ik tilde snel mijn rechterbeen op en bewoog deze richting mijn borsten, zodat hij mijn stringetje geheel uit kon doen. Hij streelde nog een tijdje mijn bovenbenen en billen en beroerde soms kort mijn stijve lul.

Ik werd gek van verlangen, wilde hem in mij voelen. Ik voelde hoe hij wat glijmiddel in mijn bilnaad op mijn anusje spoot. Vervolgens voelde ik hoe hij mij begon te vingeren.

De tube glijmiddel zette hij stevig op mijn anusje en ineens vulde een straal glijmiddel mijn endeldarm. Ik zag dat hij een condoom van de deken pakte en deze openscheurde. Hij verdween weer achter mij en ik voelde zijn handen weer over mijn billen en benen strelen. En daar blijft het niet bij, ze hebben niks te verliezen, dus komen zo nog een keer lekker voor je klaar ook met een geile dildo in hun ouwe natte neukgrot!

Neuk mam in haar reet voor straf! Rob en zijn zus Inge hebben al jaren een geheime relatie. Zeker vanaf hun jeugd zijn ze al verliefd op elkaar. Kom lekker kijken hoe haar natte kutje gevuld wordt. De geile oma Els gaat naar een gigolo avond in de parenclub. Niemand mag het weten maar hier wil ze zich eens fllink laten uitwonen door knappe jonge mannen.

Kijk ze eens genieten voor hun eerste keer. Ze wou een topster worden, en dat is gelukt! Deze geile hotelgast mag haar heerlijk neuken achter de intake balie en haar volspuiten met zaad geile-film.

Oma Beppie met haar geile harige kut, neukt een jong knul! Irma is net volgespoten met sperma en perst het zaad uit haar neukgleuf. Helga moet haar man gehoorzamen en als menselijk toilet dienen. Met haar mondje open poephappen! De ontspoorde Tom beraamt al heel lang een plan om zijn zusje eens te neuken. Hij manipuleert haar en ze kan niks anders doen dan zich over te geven.

Oma heeft haar kutje kaalgeschoren voor dit speciale moment. Hij ramt zijn enorme lul diep in haar kut en voelt haar grote schaamlippen strak om zijn lul. Mijn zoon krijgt een stijve pik Categorie: Wij hadden twee jeans uitgezocht en liepen naar de pashokjes toe, het was daar nogal druk, er was nog maar één pashokje vrij.

Bas ging alleen naar binnen, maar al snel riep hij mij, ma zit deze niet te strak vroeg hij toen ik bij hem in het pashokje ging staan. Ze rekken nog uit hé zei ik, ja maar kijk nou, mijn ballen zitten klem zei hij! Er zat inderdaad een flinke grote zichtbare bobbel in zijn kruis, nou doe uit dan adviseerde ik, en pas die andere even.

Bas deed die jeans uit, ik stond er naar te kijken, hij had een blauw strak klein onderbroekje aan, waar een grote bobbel in zat. Hij deed de tweede jeans aan, maar die was zeker een maatje te klein, die bleef onder zijn dikke bobbel al hangen. Hoe kan dat nou, je heb altijd en nou krijg je hem nog geeneens over je onderbroek zei ik.

Hij deed tegen beter weten in toch nog een poging om de jeans aan te trekken, die is veel te strak Bas zei ik. Hij probeerde met zijn hand zijn bobbel in te drukken, om deze alsnog in de broek te krijgen. Kut, zei hij, probeer jij het eens ma.

Dat gaat niet Bas, deze is veel te strak. Of mijn lul is te groot glimlachte hij. Doe even normaal reageerde ik, er staan hier ook nog andere mensen. Nou en, daar had hij schijt aan zei hij, en hij deed plotseling zijn onderbroekje naar beneden, haalde in één handbeweging zijn lul en ballen uit zijn onderbroekje. Ik kon mijn ogen niet geloven toen hij met zijn lul heen en weer begon te zwaaien, hij was toen al half stijf.

Bas doe normaal fluisterde ik en werd er gelijk nerveus van. Zoiets had mijn zoon nooit eerder gedaan in mijn bijzijn, ik zoek wel even twee andere uit zei ik en wachten buiten het pashokje tot hij zijn broek uit had.

Met deze twee jeans liep ik terug de winkel in om vervolgens twee nieuwe uit te zoeken, ik moest nog nodig plassen ook, maar dat hield ik nog maar even op. Vijf minuten later liep ik terug met twee nieuwe jeans, Bas had het gordijn dicht gedaan, wat ik weer opende om de jeans aan te geven. Toen werd het helemaal erg, hij stond daar zonder onderbroekje! Bas stond daar met een grote erectie! Alleen zijn overhemd hing er nog een klein stukje overheen. Ik kon niet anders doen dan naar binnen te stappen en het gordijn weer dicht te doen.

Wat ben je nou toch allemaal aan het doen vroeg ik toen heel nerveus? Ja, kan ik er wat aan doen dat ik een stijve krijg lachte hij, ik keek ontzet naar mijn eigen zoon ’s grote erectie.

Waar ik niks aan kon doen op dat moment was dat ik een beetje in mijn broek begon te plassen van de zenuwen, ik schrok hier natuurlijk zelf ook van en ging gelijk het pashokje weer uit. Ik ging tegen de muur staan met mijn benen strak tegen elkaar geknepen, naast mij kwamen en gingen mensen uit de pashokjes. Ik had het echt Spaans benauwd, ik wilden daar niet compleet in mijn broekje plassen. Ik had een jurkje aan, met gelukkig wel een slipje en een panty, maar mijn slipje en panty waren toch behoorlijk nat geworden.

Ik durfde amper nog om mij heen te kijken, ik voelde mij vreselijk opgelaten. Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar? Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan. Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog? Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Oké dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen zonder onderbroekje stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf.

Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik. Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik. Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden.

Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies.

Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit. Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik.

Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,… plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond.

Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek. Maar zij wilde het voortaan wel weten wat ik aan had gehad, omdat zij niet in gedragen kleren wilde rond lopen. Daarnaast beloofde zij mij vrijdag avond iets speciaals.

De gehele week heb ik mij afgevraagd wat zij toch in petto had. Ik mocht haar in bed niet aanraken en aftrekken was er ook niet bij. Toen ik thuiskwam stond zij in de keuken.

Ik werd verzocht te gaan douchen en mijn gezicht te scheren. Nadat ik de douche uitkwam lagen mijn kleren al klaar op ons bed. Zij vertelde mij dat het haar wel spannend leek als ik mij omkleedde. Dus trok ik braaf alles aan, alleen zij had mijn beha vulling veranderd in ballonnen gevuld met ongekookte rijst korrels. Ik diende plaats te nemen bij de kaptafel en daar werd ik opgemaakt en voorzien van een pruik. Door al die aandacht kreeg ik een stijve, die echter door de strakke panty en slip geen kant uitkon.

In de woonkamer moest ik even twee portjes inschenken en op de bank naast haar gaan zitten. Na twee slokjes vroeg ik wat de bedoeling van dit alles was.

Vriendelijk lachend vertelde zij mij dat zij wel eens gefantaseerd te hebben over lesbische sex. Maar omdat ze toch graag geneukt wilde worden, zag zij dat niet zitten. Maar omdat ik nu geheel vrouwelijk was voor haar en een lekkere pik had, kon zij haar fantasie uitleven! Ik zette trillend van verwachting mijn glas weg.

Dit was wel heel erg verrassend en spannend. Maar zij wilde de leiding, dus kroop ze dicht tegen mij aan. Haar tong vond al heel snel de mijn. Al gauw zaten we op de knie-en tegenover elkaar te tongen. Mijn handen gingen al heel snel richting haar tieten.

Zij bleek geen beha aan te hebben! De dikke knoppen lagen al snel in mijn handen, maar ook haar handen streelde mijn "tieten". O wat voelt dat lekker kreunde ze zacht.