Stijve lul in onderbroek geile shemale sex

stijve lul in onderbroek geile shemale sex

Natuurlijk gingen mijn kosten wel omhoog maar dat was een bijzaak. Gelukkig heb ik een redelijk goed loon dus kan ik alles vrij gemakkelijk bekostigen. Bij mijn ouders hoefde ik niet veel te betalen maar euro in de maand. Wel moest ik zelf mijn ziektekostenverzekering betalen. Af en toe ging ik ook wel uit met vrienden nam dan euro mee als dat op was ging ik er weer vandoor. Nu de kosten een stuk hoger zijn ga ik heel af en toe uit of mijn vrienden komen naar mij toe. Mijn ouders en vrienden weten dat i biseksueel ben dat heb ik nooit verborgen voor hen.

Mijn motto is als je er niet mee kunt omgaan dat ik dat ben hoeven wij geen vrienden te zijn. Mijn ouders zijn gelukkig daarin erg open en hebben altijd gezegd als jij zo bent dan zullen wij jou daarin niet veranderen.

Ook mijn vrienden accepteren het maar op mijn werk heb ik daar niet openlijk over gesproken vooral omdat ze daar nog heel ver achterlopen. Toen ik in mijn appartement kwam wonen en erg veel geluk had bij de woningbouwvereniging. Ze deden aan een lotingssysteem en ik was de eerst die dit appartement mocht bezichtigen. Waarbij ik natuurlijk meteen bevestigde dat ik dat appartement wilde hebben. Het is gelegen in een leuke rustige wijk wel één nadeel het ligt wel een heel stuk verder weg van mijn werk.

Maar daar heb ik een leuk autootje voor aangeschaft. Op de etage waar ik woon is één buur en boven en onder mij wonen er mensen. Mijn appartement bestaat uit twee slaapkamers waarvan één ruim de ander klein, badkamer met douche en toilet, reelijke woonkamer, kleine keuken met een balkon waar je met twee personen makkelijk kunt zitten.

Alle ruimten zijn bereikbaar door de gang waar je naar binnengaat. Alle meubelen die in mijn appartement staan komen van een Zweeds meubelengigant eigenlijk de hele inrichting komt daar weg. Samen met mijn ouders opgehaald en betaald met pa in elkaar gezet. Toen ik eindelijk gesetteld was een leuke housewarmingparty gehouden waarbij ik ook mijn buren had uitgenodigd.

Mijn boven en onderburen konden niet maar de buur op mijn etage wel. Eigenlijk buurvrouw toen der tijd nog met vriend. Ze heet Jessie en leuke vrouw. Wel erg groot ik denk ongeveer een centimeter of tien kleiner dan mij. Toen even groot als haar vriend. Voor haar lengte is ze stevig niet te dik en zeker niet te dun. Mooi borsten althans hoe dat in haar kleding zit. Ze heeft halflang rood haar en groene ogen. Zij en haar vriend leven niet samen en bij elk bezoek gaat hij altijd naar zijn huis terug.

Op mooie lente en zomerdagen als ik op mijn balkon ziten zij ramen of deuren heeft opstaan. Hoor ik hen vaak praten vooral over dat hij nog steeds geen seks met haar heeft gehad. Haar excuus daarvoor is dat zij er nog niet klaar voor is en zich meer op geestelijk vlak wil binden.

Waarbij hij vaak ruziënd en erg boos vertrekt. Zo ook weer twee weken geleden het was een mooie lente dag. Na veel gebek van beiden verliet hij weer haar alleen deze keer heeft hij het uitgemaakt. Psychisch was Jessie een wrak vergat simpele boodschappen. Omdat wij het aardig goed met elkaar konden vinden kwam ze vaak langs om dingen te lenen die zij was vergeten.

Sinds de housewarmingparty en daarna viel het mij steeds meer op dat Jessie nooit een broek of zo aan heeft. Altijd draagt zij rokken in de winter lange zomers wel wat korter maar nooit tot boven haar knieën.

Vaak krijg ik de geleende bodschappen niet terug wat mij niet zo heel veel uitmaakt kan het missen. Ook deze vrijdagavond rond een uur of zeven gaat bij de bel wanneer ik opendoe staat Jessie daar weer.

Ineens bedenk ik dat dit wel een kans is om haar veel beter te leren kennen. Ik weet al dat zij op een kantoor werkt en dat zij 25 jaar oud is maar verder is het nog niet gekomen. Ze glimlacht knikt instemmend waarna ik richting de keuken loop, Jessie binnenkomt en de deur achter zich dichtdoet.

Mijn dan even vergezeld in de keuken terwijl ik mijn koffiezetapparaat vul met water en koffie die dan aanzet. Waarnaik twee mokken uit een kast pak die bij het koffiezetapparaat neerzet.

Uit een ander kastje pak ik de koektrommel en suikerpot deze breng ik naar de woonkamer daar op de salontafel zet. Weer terug in de keuken pak ik ook twee theelepeltjes uit mijn besteklade doe die in de mokken. Uit de koelkast pak ik het flesje koffiemelk breng die ook naar de woonkamer toe. Een minuut of vijf later kunnen we onze eerste mokken vullen met koffie. Waarna ik één mok aan Jessie geef en de andere zelf pak dan lopen we naar de woonkamer toe.

Daar gaat Jessie op de bank zitten ik ook maar wel op een gepaste afstand. We zetten onze mokken even neer op de salontafel waar we beiden koffiemelk en suiker in onze koffie doen en roeren die dan. Pak dan de koektrommel open die en bied Jessie een koekje aan. Ze neemt er één pakt haar mok op neemt een hapje uit haar koekje. Ik pak ook een koekje pak zet de koektrommel neer en pak dan ook mijn mok op. Ik neem eerst een slok van mijn koffie en dan neem ik een hap van mijn koekje.

De koejes die we hebben zijn snel op, de koffie in onze mokken minder snel. Ik knip respectvol sta op haal de koffiepot op schenk onze mokken nog een keer vol. Wanneer ik weer terug kom heeft zij alweer een koekje gepakt en bied het ook aan mij aan en pak er eentje. We kletsen over van alles, haar interesses zijn eigenlijk in alles.

Ik kom erachter dat zij een half jaartje voor mij hier is komen wonen. Een maandje voordat ik hier kwam wonen een relatie mt haar ex kreeg. Wanneer ze dat verteld laat ze wel een traantje lopen voor haar een gevoelig onderwerp. Onze mokken zijn ook weer leeg en haal de koffiepot weer op vul onze mokken weer.

Ik knik rustig en we kletsen weer lekker verder. We hebben het reuze gezellig met elkaar voor mij lijkt het wel dat ik en Jessie al jaren heel goede vrienden zijn. Wanneer zij haar laatste slok heeft genomen en die heeft doorgeslikt.

Ik sta dan op pak de mokken op breng die weg waarna de suiker, koffiemelk en de koektrommel. Ik pak een een fles rode wijn en een wijnglas breng deze naar haar toe. Loop dan weer even weg haal voor mij een biertje op.

Weer in de woonkamer heeft zij al een glas ingeschonken. Als ik ook weer zit toasten we op onze vriendschap. Weer kletsen we erg gezellig met elkaar de wijn en bier vloeien in overvloed. Wanneer de fles wijn leeg is haal ik een nieuwe voor haar op en voor mij het zoveelste biertje.

We zijn al aardig aangeschoten als het gespreksstof toch richting seks gaat. Waarbij ik merk dat Jessie daardoor erg gesloten en gespannen reageert en word. Wanneer ze weer terugkomt en weer op de bank zit merk ik na wat ik heb gezegd over dat ik biseksueel ben zij wel veel opener word.

De alcohol in ons zorgt ervoor dat zij verder durft te gaan. Jessie gaat staan doet dan haar rok uit waaronder ik een normale onderbroek zie verschijnen.

Maar in die onderbroek zie ik nu al duidelijk een bobbel wat lijkt op een piemel. Jessie ziet mij heel aandachtig daarna kijken en trekt dan ook haar onderbroek uit. Er komt een mooie half stijve piemel met een prachtige zak gevuld met ballen te voorschijn.

Ze komt nu totaal ontspannen naar mij toe blijft dan voor mij staan en kijkt mij nieuwsgierig aan. Ik kom naar voren kijk nu van heel dichtbij naar haar mooie half stijve piemel. Waarna ik even erg tevreden in haar ogen kijk enzij nu heel ontspannen en ondeugend terug kijkt. Ga met één hand naar die mooie half stijve piemel toe wrijf er eerst overheen. Jessie laat een zucht van opluchting uit haar komen. Mijn strelende hand zorgt natuurlijk voor een reactie van haar piemel die daardoor lekker begint te groeien.

Wanneer haar piemel voor driekwart hard is pak ik hem vast begint trekkende bewegingen te maken. Opgelucht en genietend zucht Jessie wanneer ik weer eens omhoog kijk zie ik dat zij haar ogen heeft gesloten. Haar piemel groeit sneller in mijn trekkende hand. Wanneer ik met mijn andere hand haar ballen vastpak en ze lekker masseer komt er een mooie druppel voorvocht uit haar eikel te voorschijn.

Ik kom nu ook met mijn hoofd naar haar piemel toe. Steek mijn tong uit en likt de druppel van haar eikel en hoor Jessie zuchten van genot. Voor mij een teken verder te gaan stop met trekken ga met die hand naar het begin van haar piemel. Daar houd ik hem goed vast en laat haar eikel mijn mond inkomen. Lekker zuig en lik ik aan die moie eikel wel merk ik dat haar piemel wat kleiner en dunner is dan mijn pik.

Deze knelt nu aardig in mijn broek. Steeds verder neem ik de piemel van Jessie in mijn mond zij pakt met beide handen mijn hoofd vast. Wanneer zij mij in mijn mond wil beginnen te neuken laat ik haar piemel en ballen los. Het is alweer een hele lange tijd geleden dat iemand mij in mijn mond neukte. Eigenlijk was dat maar één ook die persoon had een mooie grote piemel en heeft mij geleerd hoe ik ervan kon genieten.

Ook nu verdwijnt de piemel van Jessie helemaal in mijn mond en voel haar ballen tegen mijn kin aankomen. Wanneer zij merkt en nu ook ziet dat haar piemel helemaal in mijn mond gaat begint zij mij heerlijk te neuken. Oh wat word ik hier heerlijk door haar gebruikt en wil heel graag dat zij klaarkomt in mijn mond. Jessie stoot wilder in mijn mond zoals zij dat nu doet wil ze ook graag klaarkomen. Wat ook na enkele minuten gebeurt ze druk dan haar piemel diep in mijn mond.

Zij spuit enkele stralen direct mijn slokdarm in waara zij haar piemel tot haar eikel terugtrekt. Nadat hij mij had verteld dat hij een stijve kreeg van het geluid van een stofzuiger durfde ik hem te vertellen dat ik altijd een stijve pik kreeg van een slecht ontvangende autoradio. Ook ik kreeg een stijve van een bepaald geluid dus. Het klinkt zodra je begint te rijden dat de ontvangst steeds wegvalt wat steeds onderbrekingen of ruis veroorzaakt tijdens het rijden.

En het rare is, dat men dat dan vaak niet eens opvalt en de radio gewoon zo laat staan. Zelfs als de zender vrijwel niet meer te horen is.

Dit vind ik altijd erg vreemd. Waarom ik dit heb Ik heb echt geen idee maar m'n pik wordt altijd keihard hierdoor. Net als Roland een harde krijgt van het geluid van stofzuigers. We waren gewoon rare jongens. Roland keek eerst een beetje raar maar snapte wat ik bedoelde en hij vertelde dat dit bij zijn ouders in de auto altijd het geval was. Dat ij het wel hoort stelde mij wel gerust. Was dus niet de enige die dit opvalt. Hij woonde wat afgelegen en de fm ontvangst was daar erg slecht.

Dit irriteerde hem ook maar kreeg er toen nog geen harde van. Vanaf dat moment dus wel hé Hij vond het een wel een erg opwindend idee dat ik een keertje met hun mee zou rijden en dan wetend dat ik dan een flinke stijve pik zou hebben.

En toen heeft hij een keer afgesproken dat ik eens mee zou gaan en ik had expres een losse broek aan gedaan natuurlijk. En inderdaad, de ontvangst was dramatisch en m'n pik stond meteen recht omhoog in mijn broek en ook bij hem! De hele weg stond mijn pik waanzinnig stijf. Het ontvangst van vrijwel alle zenders was zeer slecht waardoor mijn pik geen moment rust kreeg.

Ik durfde niet echt iets te doen maar hem wel even snel in mijn broek laten kijken. Je zag een enorm donkerpaarse natte eikel hard staan kloppen van stijfheid. Eenmaal weer thuis zijn we meteen naar boven gegaan. We hadden allebei nog steeds een stijve. Eenmaal op zijn kamer trok ik al mijn kleren uit en hij sprong meteen tegen mijn buik aan en mijn pik stond echt verticaal omhoog te trillen van geilheid.

Met dikke gezwollen aders, en ook een diep paars aangelopen eikel net als hij ook had. Mijn gehele pik was donkerrood aangelopen van de stuwing. Hij wilde ook graag weer even voelen en ik zei dat dit heel voorzichtig moest ook want anders zou ik ook meteen spuiten.

Ook hij werd helemaal gek van de geur van mijn enorme stijve pik en hij vond mijn pik heel erg hard aanvoelen. Mijn pik heeft een erg dunne huid en daardoor voelt hij erg hard aan. Ook zijn daardoor de aders altijd erg goed zichtbaar. Toen trok hij ook alles kleren uit en stonden samen naakt met onze pik recht omhoog tussen ons in. Wel vonden dit zo opwindend zodat we lekker met onze pikken tegen elkaar aan stonden te wrijven.

Dat was zo enorm geil. Steeds naar beneden kijkend zagen we onze keiharde pikken recht omhoog alsof ze ons stonden aan te kijken met hun diep paarse glimmende natte eikels. Het voorvocht droop inmiddels langs mijn pik naar beneden en daardoor gleden onze pikken zo lekker langs elkaar heen.

De pikgeur die vrij kwam maakte ons helemaal gek! Toen we dit eenmaal ontdekt hadden deden we dit geregeld en toen hebben we zelf eigenlijk het edgen ontdekt. Dit is dat je zolang mogelijk op de rand van klaarkomen balanceert maar net niet klaarkomt. We probeerden steeds zoveel en zolang mogelijk onze pikken stijf te hebben als we samen waren.

We waren ook vrijwel alleen maar op zijn kamer. Soms gingen we even naar beneden om wat te drinken of zo maar vrijwel meteen weer naar boven en meteen trokken we onze kleren weer uit en stonden onze pikken meteen weer recht omhoog. We zagen elkaars pik eigenlijk alleen nog maar in stijve toestand.

Andere dingen kwamen eigenlijk niet meer aan bod. We probeerden in de meest vreemde houdingen te staan, liggen, en zitten om te zien hoe onze keiharde pik eruit zag op dat moment. Die van hem was wat flexibeler en die van mij. Zijn pik kon je nog wat meer naar beneden duwen en daar in tegen stond mijn pik zeer stram omhoog en was weinig beweging in te krijgen. Wel hadden we allebei een glimmende diep paars aangelopen eikel altijd als we hard waren.

Op een gegeven moment werden we betrapt door zijn moeder. We gingen zo op in onze stijve pikken waardoor we de omgeving even vergaten. Zijn moeder vond dat we wel erg veel boven waren steeds. Roland schrok eigenlijk niet eens zo van wat zij zag maar ik des te meer!. Toen werd ie van mij wel even slap maar bij hem bleef zijn pik gewoon keihard en stijf! Zijn ouders wilde toen dat we naar beneden kwamen want ze hadden namelijk een voorstel. Roland vertelde me toen dat hij thuis heel vaak naakt moest zijn en dat hij dan zijn pik eigenlijk steeds stijf omhoog moest hebben staan van zijn ouders.

Bij Roland thuis waren ze heel vrij wat betreft seks enzo en daar in tegen ik juist helemaal niet. Ik vond het wel bijzonder om te horen maar vond het ook stiekem wel erg opwindend. Eenmaal beneden moesten wij gaan zitten en vertelde zijn ouders dat Roland bij hun thuis dus zoveel mogelijk naakt moet zijn en zijn pik moest dan zoveel mogelijk stijf zijn. Dit spel vonden ze allemaal erg opwindend en ook heel normaal eigenlijk.

Ze vertelde dit ook zonder schaamte. Ook de vader deed vaak mee, maar het ging vooral om Roland. Ze zagen mij dus ook met mijn stijve spelen met Roland samen en vroegen of ik het ook zo lekker vond om mijn pik veel stijf te hebben. Ik schaamde mij kapot maar knikte toen van wel. Ze vroegen mij wat ik er van zou vinden om met Roland mee te doen als ik bij hun zou zijn met dit spel.

Ze verwachten dan ook van mij dat ook ik steeds naakt ben en mijn pik zoveel mogelijk stijf moet hebben. We mochten alleen NIET klaarkomen.

Als we voelden dat we kwamen moesten we dit aangeven en moesten we onszelf zo afleiden dat het gevoel weer weg zou gaan zo vertelde zijn vader het. Laten we er maar meteen mee beginnen als je het aandurft. Met een rooie kop stond ik wat te stuntelen maar Roland had intussen zijn kleren al uit gedaan en stond al met een erectie natuurlijk.

Ik deed vervolgens ook mijn kleren uit en stond met zijn ouders erbij met mijn pik recht omhoog! Mijn pik was al die tijd al lang stijf in mijn broek. Wat een enorme stijve pik heb jij zeg! Hij staat zo stram en fier omhoog, helemaal paars en al die dikke blauwe aders erop.

Zo stijf hebben we een pik nog nooit gezien. Probeer hem zoveel mogelijk in deze staat te houden hé? Doe je je best? Nu willen we je meteen even testen of het je lukt om hem stijf te houden. We wilde zo even naar het bos met de auto en jullie gaan achterin zitten met jullie broeken uit! We willen zien of je hem in deze omstandigheden ook stijf kunt houden. Roland doet met je mee dus dan zal het iets makkelijker zijn voor je. Zijn ouders wisten nog niet dat ik zo geil werd van een storende autoradio en mijn pik knapte bijna door het idee al.

We stapten in en uiteraard stond de radio aan met een hopeloze ontvangst. We reden en mijn pik was zo stijf als maar kan. Hij kon voor mijn gevoel niet stijver meer worden en zijn ouders zagen dit en waren erg onder de indruk.

Ook de vader had hierdoor zijn pik erg stijf en ook hij had zijn pik ui zijn broek gehaald. De moeder zei toen dat de hele auto naar stijve pikken rook!

Mijn pik droop aan een stuk door voorvocht. Maar goed dat ze een handdoek op de bank hadden gelegd. Ook Roland had het niet meer en zijn pik stond ook letterlijk op knappen.

Onze eikels waren diep paars aan gekleurd en glom van het stuwende bloed wat nergens meer heen kon voor ons gevoel. Eenmaal thuis kregen we de complimenten en mochten even pauzeren. Het bos hebben we niet eens gezien maar wel een lange autorit en onze pikken waren al die tijd stijf tot zeer stijf! Eigenlijk langer, want die ochtend hadden we boven al een uur of 2 steeds met onze stijve gespeeld.

Zijn ouders vonden de rit zo overweldigend dat ze besloten lekker wat te blijven rijden. We dronken wat in ons nakie en onze pikken werden wel slapper maar niet helemaal. Ze bleven toch wat dikker en gezwollen.

..

Escort zeeuws vlaanderen man zoekt vrouw voor sex
stijve lul in onderbroek geile shemale sex

Natuurlijk gingen mijn kosten wel omhoog maar dat was een bijzaak. Gelukkig heb ik een redelijk goed loon dus kan ik alles vrij gemakkelijk bekostigen.

Bij mijn ouders hoefde ik niet veel te betalen maar euro in de maand. Wel moest ik zelf mijn ziektekostenverzekering betalen. Af en toe ging ik ook wel uit met vrienden nam dan euro mee als dat op was ging ik er weer vandoor. Nu de kosten een stuk hoger zijn ga ik heel af en toe uit of mijn vrienden komen naar mij toe. Mijn ouders en vrienden weten dat i biseksueel ben dat heb ik nooit verborgen voor hen. Mijn motto is als je er niet mee kunt omgaan dat ik dat ben hoeven wij geen vrienden te zijn.

Mijn ouders zijn gelukkig daarin erg open en hebben altijd gezegd als jij zo bent dan zullen wij jou daarin niet veranderen. Ook mijn vrienden accepteren het maar op mijn werk heb ik daar niet openlijk over gesproken vooral omdat ze daar nog heel ver achterlopen. Toen ik in mijn appartement kwam wonen en erg veel geluk had bij de woningbouwvereniging.

Ze deden aan een lotingssysteem en ik was de eerst die dit appartement mocht bezichtigen. Waarbij ik natuurlijk meteen bevestigde dat ik dat appartement wilde hebben. Het is gelegen in een leuke rustige wijk wel één nadeel het ligt wel een heel stuk verder weg van mijn werk. Maar daar heb ik een leuk autootje voor aangeschaft. Op de etage waar ik woon is één buur en boven en onder mij wonen er mensen. Mijn appartement bestaat uit twee slaapkamers waarvan één ruim de ander klein, badkamer met douche en toilet, reelijke woonkamer, kleine keuken met een balkon waar je met twee personen makkelijk kunt zitten.

Alle ruimten zijn bereikbaar door de gang waar je naar binnengaat. Alle meubelen die in mijn appartement staan komen van een Zweeds meubelengigant eigenlijk de hele inrichting komt daar weg. Samen met mijn ouders opgehaald en betaald met pa in elkaar gezet. Toen ik eindelijk gesetteld was een leuke housewarmingparty gehouden waarbij ik ook mijn buren had uitgenodigd. Mijn boven en onderburen konden niet maar de buur op mijn etage wel.

Eigenlijk buurvrouw toen der tijd nog met vriend. Ze heet Jessie en leuke vrouw. Wel erg groot ik denk ongeveer een centimeter of tien kleiner dan mij. Toen even groot als haar vriend.

Voor haar lengte is ze stevig niet te dik en zeker niet te dun. Mooi borsten althans hoe dat in haar kleding zit. Ze heeft halflang rood haar en groene ogen.

Zij en haar vriend leven niet samen en bij elk bezoek gaat hij altijd naar zijn huis terug. Op mooie lente en zomerdagen als ik op mijn balkon ziten zij ramen of deuren heeft opstaan. Hoor ik hen vaak praten vooral over dat hij nog steeds geen seks met haar heeft gehad. Haar excuus daarvoor is dat zij er nog niet klaar voor is en zich meer op geestelijk vlak wil binden. Waarbij hij vaak ruziënd en erg boos vertrekt. Zo ook weer twee weken geleden het was een mooie lente dag. Na veel gebek van beiden verliet hij weer haar alleen deze keer heeft hij het uitgemaakt.

Psychisch was Jessie een wrak vergat simpele boodschappen. Omdat wij het aardig goed met elkaar konden vinden kwam ze vaak langs om dingen te lenen die zij was vergeten.

Sinds de housewarmingparty en daarna viel het mij steeds meer op dat Jessie nooit een broek of zo aan heeft. Altijd draagt zij rokken in de winter lange zomers wel wat korter maar nooit tot boven haar knieën.

Vaak krijg ik de geleende bodschappen niet terug wat mij niet zo heel veel uitmaakt kan het missen. Ook deze vrijdagavond rond een uur of zeven gaat bij de bel wanneer ik opendoe staat Jessie daar weer. Ineens bedenk ik dat dit wel een kans is om haar veel beter te leren kennen. Ik weet al dat zij op een kantoor werkt en dat zij 25 jaar oud is maar verder is het nog niet gekomen.

Ze glimlacht knikt instemmend waarna ik richting de keuken loop, Jessie binnenkomt en de deur achter zich dichtdoet. Mijn dan even vergezeld in de keuken terwijl ik mijn koffiezetapparaat vul met water en koffie die dan aanzet. Waarnaik twee mokken uit een kast pak die bij het koffiezetapparaat neerzet. Uit een ander kastje pak ik de koektrommel en suikerpot deze breng ik naar de woonkamer daar op de salontafel zet.

Weer terug in de keuken pak ik ook twee theelepeltjes uit mijn besteklade doe die in de mokken. Uit de koelkast pak ik het flesje koffiemelk breng die ook naar de woonkamer toe.

Een minuut of vijf later kunnen we onze eerste mokken vullen met koffie. Waarna ik één mok aan Jessie geef en de andere zelf pak dan lopen we naar de woonkamer toe. Daar gaat Jessie op de bank zitten ik ook maar wel op een gepaste afstand. We zetten onze mokken even neer op de salontafel waar we beiden koffiemelk en suiker in onze koffie doen en roeren die dan. Pak dan de koektrommel open die en bied Jessie een koekje aan. Ze neemt er één pakt haar mok op neemt een hapje uit haar koekje.

Ik pak ook een koekje pak zet de koektrommel neer en pak dan ook mijn mok op. Ik neem eerst een slok van mijn koffie en dan neem ik een hap van mijn koekje. De koejes die we hebben zijn snel op, de koffie in onze mokken minder snel. Ik knip respectvol sta op haal de koffiepot op schenk onze mokken nog een keer vol. Wanneer ik weer terug kom heeft zij alweer een koekje gepakt en bied het ook aan mij aan en pak er eentje. We kletsen over van alles, haar interesses zijn eigenlijk in alles.

Ik kom erachter dat zij een half jaartje voor mij hier is komen wonen. Een maandje voordat ik hier kwam wonen een relatie mt haar ex kreeg. Wanneer ze dat verteld laat ze wel een traantje lopen voor haar een gevoelig onderwerp. Onze mokken zijn ook weer leeg en haal de koffiepot weer op vul onze mokken weer.

Ik knik rustig en we kletsen weer lekker verder. We hebben het reuze gezellig met elkaar voor mij lijkt het wel dat ik en Jessie al jaren heel goede vrienden zijn. Wanneer zij haar laatste slok heeft genomen en die heeft doorgeslikt. Ik sta dan op pak de mokken op breng die weg waarna de suiker, koffiemelk en de koektrommel. Ik pak een een fles rode wijn en een wijnglas breng deze naar haar toe.

Loop dan weer even weg haal voor mij een biertje op. Weer in de woonkamer heeft zij al een glas ingeschonken. Als ik ook weer zit toasten we op onze vriendschap.

Weer kletsen we erg gezellig met elkaar de wijn en bier vloeien in overvloed. Wanneer de fles wijn leeg is haal ik een nieuwe voor haar op en voor mij het zoveelste biertje. We zijn al aardig aangeschoten als het gespreksstof toch richting seks gaat.

Waarbij ik merk dat Jessie daardoor erg gesloten en gespannen reageert en word. Wanneer ze weer terugkomt en weer op de bank zit merk ik na wat ik heb gezegd over dat ik biseksueel ben zij wel veel opener word. De alcohol in ons zorgt ervoor dat zij verder durft te gaan. Jessie gaat staan doet dan haar rok uit waaronder ik een normale onderbroek zie verschijnen. Maar in die onderbroek zie ik nu al duidelijk een bobbel wat lijkt op een piemel. Jessie ziet mij heel aandachtig daarna kijken en trekt dan ook haar onderbroek uit.

Er komt een mooie half stijve piemel met een prachtige zak gevuld met ballen te voorschijn. Ze komt nu totaal ontspannen naar mij toe blijft dan voor mij staan en kijkt mij nieuwsgierig aan. Ik kom naar voren kijk nu van heel dichtbij naar haar mooie half stijve piemel. Waarna ik even erg tevreden in haar ogen kijk enzij nu heel ontspannen en ondeugend terug kijkt. Ga met één hand naar die mooie half stijve piemel toe wrijf er eerst overheen.

Jessie laat een zucht van opluchting uit haar komen. Mijn strelende hand zorgt natuurlijk voor een reactie van haar piemel die daardoor lekker begint te groeien. Wanneer haar piemel voor driekwart hard is pak ik hem vast begint trekkende bewegingen te maken.

Opgelucht en genietend zucht Jessie wanneer ik weer eens omhoog kijk zie ik dat zij haar ogen heeft gesloten. Haar piemel groeit sneller in mijn trekkende hand. Wanneer ik met mijn andere hand haar ballen vastpak en ze lekker masseer komt er een mooie druppel voorvocht uit haar eikel te voorschijn. Ik kom nu ook met mijn hoofd naar haar piemel toe.

Steek mijn tong uit en likt de druppel van haar eikel en hoor Jessie zuchten van genot. Voor mij een teken verder te gaan stop met trekken ga met die hand naar het begin van haar piemel. Daar houd ik hem goed vast en laat haar eikel mijn mond inkomen. Lekker zuig en lik ik aan die moie eikel wel merk ik dat haar piemel wat kleiner en dunner is dan mijn pik.

Deze knelt nu aardig in mijn broek. Steeds verder neem ik de piemel van Jessie in mijn mond zij pakt met beide handen mijn hoofd vast. Wanneer zij mij in mijn mond wil beginnen te neuken laat ik haar piemel en ballen los. Het is alweer een hele lange tijd geleden dat iemand mij in mijn mond neukte.

Eigenlijk was dat maar één ook die persoon had een mooie grote piemel en heeft mij geleerd hoe ik ervan kon genieten. Ook nu verdwijnt de piemel van Jessie helemaal in mijn mond en voel haar ballen tegen mijn kin aankomen.

Wanneer zij merkt en nu ook ziet dat haar piemel helemaal in mijn mond gaat begint zij mij heerlijk te neuken. Oh wat word ik hier heerlijk door haar gebruikt en wil heel graag dat zij klaarkomt in mijn mond. Jessie stoot wilder in mijn mond zoals zij dat nu doet wil ze ook graag klaarkomen. Wat ook na enkele minuten gebeurt ze druk dan haar piemel diep in mijn mond.

Zij spuit enkele stralen direct mijn slokdarm in waara zij haar piemel tot haar eikel terugtrekt. Nadat hij mij had verteld dat hij een stijve kreeg van het geluid van een stofzuiger durfde ik hem te vertellen dat ik altijd een stijve pik kreeg van een slecht ontvangende autoradio.

Ook ik kreeg een stijve van een bepaald geluid dus. Het klinkt zodra je begint te rijden dat de ontvangst steeds wegvalt wat steeds onderbrekingen of ruis veroorzaakt tijdens het rijden. En het rare is, dat men dat dan vaak niet eens opvalt en de radio gewoon zo laat staan. Zelfs als de zender vrijwel niet meer te horen is. Dit vind ik altijd erg vreemd. Waarom ik dit heb Ik heb echt geen idee maar m'n pik wordt altijd keihard hierdoor.

Net als Roland een harde krijgt van het geluid van stofzuigers. We waren gewoon rare jongens. Roland keek eerst een beetje raar maar snapte wat ik bedoelde en hij vertelde dat dit bij zijn ouders in de auto altijd het geval was.

Dat ij het wel hoort stelde mij wel gerust. Was dus niet de enige die dit opvalt. Hij woonde wat afgelegen en de fm ontvangst was daar erg slecht. Dit irriteerde hem ook maar kreeg er toen nog geen harde van. Vanaf dat moment dus wel hé Hij vond het een wel een erg opwindend idee dat ik een keertje met hun mee zou rijden en dan wetend dat ik dan een flinke stijve pik zou hebben. En toen heeft hij een keer afgesproken dat ik eens mee zou gaan en ik had expres een losse broek aan gedaan natuurlijk.

En inderdaad, de ontvangst was dramatisch en m'n pik stond meteen recht omhoog in mijn broek en ook bij hem! De hele weg stond mijn pik waanzinnig stijf. Het ontvangst van vrijwel alle zenders was zeer slecht waardoor mijn pik geen moment rust kreeg. Ik durfde niet echt iets te doen maar hem wel even snel in mijn broek laten kijken. Je zag een enorm donkerpaarse natte eikel hard staan kloppen van stijfheid.

Eenmaal weer thuis zijn we meteen naar boven gegaan. We hadden allebei nog steeds een stijve. Eenmaal op zijn kamer trok ik al mijn kleren uit en hij sprong meteen tegen mijn buik aan en mijn pik stond echt verticaal omhoog te trillen van geilheid. Met dikke gezwollen aders, en ook een diep paars aangelopen eikel net als hij ook had.

Mijn gehele pik was donkerrood aangelopen van de stuwing. Hij wilde ook graag weer even voelen en ik zei dat dit heel voorzichtig moest ook want anders zou ik ook meteen spuiten. Ook hij werd helemaal gek van de geur van mijn enorme stijve pik en hij vond mijn pik heel erg hard aanvoelen. Mijn pik heeft een erg dunne huid en daardoor voelt hij erg hard aan.

Ook zijn daardoor de aders altijd erg goed zichtbaar. Toen trok hij ook alles kleren uit en stonden samen naakt met onze pik recht omhoog tussen ons in.

Wel vonden dit zo opwindend zodat we lekker met onze pikken tegen elkaar aan stonden te wrijven. Dat was zo enorm geil. Steeds naar beneden kijkend zagen we onze keiharde pikken recht omhoog alsof ze ons stonden aan te kijken met hun diep paarse glimmende natte eikels. Het voorvocht droop inmiddels langs mijn pik naar beneden en daardoor gleden onze pikken zo lekker langs elkaar heen.

De pikgeur die vrij kwam maakte ons helemaal gek! Toen we dit eenmaal ontdekt hadden deden we dit geregeld en toen hebben we zelf eigenlijk het edgen ontdekt. Dit is dat je zolang mogelijk op de rand van klaarkomen balanceert maar net niet klaarkomt.

We probeerden steeds zoveel en zolang mogelijk onze pikken stijf te hebben als we samen waren. We waren ook vrijwel alleen maar op zijn kamer. Soms gingen we even naar beneden om wat te drinken of zo maar vrijwel meteen weer naar boven en meteen trokken we onze kleren weer uit en stonden onze pikken meteen weer recht omhoog.

We zagen elkaars pik eigenlijk alleen nog maar in stijve toestand. Andere dingen kwamen eigenlijk niet meer aan bod. We probeerden in de meest vreemde houdingen te staan, liggen, en zitten om te zien hoe onze keiharde pik eruit zag op dat moment.

Die van hem was wat flexibeler en die van mij. Zijn pik kon je nog wat meer naar beneden duwen en daar in tegen stond mijn pik zeer stram omhoog en was weinig beweging in te krijgen.

Wel hadden we allebei een glimmende diep paars aangelopen eikel altijd als we hard waren. Op een gegeven moment werden we betrapt door zijn moeder. We gingen zo op in onze stijve pikken waardoor we de omgeving even vergaten. Zijn moeder vond dat we wel erg veel boven waren steeds. Roland schrok eigenlijk niet eens zo van wat zij zag maar ik des te meer!.

Toen werd ie van mij wel even slap maar bij hem bleef zijn pik gewoon keihard en stijf! Zijn ouders wilde toen dat we naar beneden kwamen want ze hadden namelijk een voorstel. Roland vertelde me toen dat hij thuis heel vaak naakt moest zijn en dat hij dan zijn pik eigenlijk steeds stijf omhoog moest hebben staan van zijn ouders.

Bij Roland thuis waren ze heel vrij wat betreft seks enzo en daar in tegen ik juist helemaal niet. Ik vond het wel bijzonder om te horen maar vond het ook stiekem wel erg opwindend. Eenmaal beneden moesten wij gaan zitten en vertelde zijn ouders dat Roland bij hun thuis dus zoveel mogelijk naakt moet zijn en zijn pik moest dan zoveel mogelijk stijf zijn. Dit spel vonden ze allemaal erg opwindend en ook heel normaal eigenlijk.

Ze vertelde dit ook zonder schaamte. Ook de vader deed vaak mee, maar het ging vooral om Roland. Ze zagen mij dus ook met mijn stijve spelen met Roland samen en vroegen of ik het ook zo lekker vond om mijn pik veel stijf te hebben. Ik schaamde mij kapot maar knikte toen van wel. Ze vroegen mij wat ik er van zou vinden om met Roland mee te doen als ik bij hun zou zijn met dit spel. Ze verwachten dan ook van mij dat ook ik steeds naakt ben en mijn pik zoveel mogelijk stijf moet hebben.

We mochten alleen NIET klaarkomen. Als we voelden dat we kwamen moesten we dit aangeven en moesten we onszelf zo afleiden dat het gevoel weer weg zou gaan zo vertelde zijn vader het.

Laten we er maar meteen mee beginnen als je het aandurft. Met een rooie kop stond ik wat te stuntelen maar Roland had intussen zijn kleren al uit gedaan en stond al met een erectie natuurlijk.

Ik deed vervolgens ook mijn kleren uit en stond met zijn ouders erbij met mijn pik recht omhoog! Mijn pik was al die tijd al lang stijf in mijn broek.

Wat een enorme stijve pik heb jij zeg! Hij staat zo stram en fier omhoog, helemaal paars en al die dikke blauwe aders erop. Zo stijf hebben we een pik nog nooit gezien. Probeer hem zoveel mogelijk in deze staat te houden hé? Doe je je best? Nu willen we je meteen even testen of het je lukt om hem stijf te houden.

We wilde zo even naar het bos met de auto en jullie gaan achterin zitten met jullie broeken uit! We willen zien of je hem in deze omstandigheden ook stijf kunt houden. Roland doet met je mee dus dan zal het iets makkelijker zijn voor je. Zijn ouders wisten nog niet dat ik zo geil werd van een storende autoradio en mijn pik knapte bijna door het idee al.

We stapten in en uiteraard stond de radio aan met een hopeloze ontvangst. We reden en mijn pik was zo stijf als maar kan. Hij kon voor mijn gevoel niet stijver meer worden en zijn ouders zagen dit en waren erg onder de indruk. Ook de vader had hierdoor zijn pik erg stijf en ook hij had zijn pik ui zijn broek gehaald.

De moeder zei toen dat de hele auto naar stijve pikken rook! Mijn pik droop aan een stuk door voorvocht. Maar goed dat ze een handdoek op de bank hadden gelegd. Ook Roland had het niet meer en zijn pik stond ook letterlijk op knappen. Onze eikels waren diep paars aan gekleurd en glom van het stuwende bloed wat nergens meer heen kon voor ons gevoel. Eenmaal thuis kregen we de complimenten en mochten even pauzeren.

Het bos hebben we niet eens gezien maar wel een lange autorit en onze pikken waren al die tijd stijf tot zeer stijf! Eigenlijk langer, want die ochtend hadden we boven al een uur of 2 steeds met onze stijve gespeeld. Zijn ouders vonden de rit zo overweldigend dat ze besloten lekker wat te blijven rijden. We dronken wat in ons nakie en onze pikken werden wel slapper maar niet helemaal. Ze bleven toch wat dikker en gezwollen.

..

Daar houd ik hem goed vast en laat haar eikel mijn mond inkomen. Lekker zuig en lik ik aan die moie eikel wel merk ik dat haar piemel wat kleiner en dunner is dan mijn pik. Deze knelt nu aardig in mijn broek. Steeds verder neem ik de piemel van Jessie in mijn mond zij pakt met beide handen mijn hoofd vast. Wanneer zij mij in mijn mond wil beginnen te neuken laat ik haar piemel en ballen los. Het is alweer een hele lange tijd geleden dat iemand mij in mijn mond neukte. Eigenlijk was dat maar één ook die persoon had een mooie grote piemel en heeft mij geleerd hoe ik ervan kon genieten.

Ook nu verdwijnt de piemel van Jessie helemaal in mijn mond en voel haar ballen tegen mijn kin aankomen. Wanneer zij merkt en nu ook ziet dat haar piemel helemaal in mijn mond gaat begint zij mij heerlijk te neuken. Oh wat word ik hier heerlijk door haar gebruikt en wil heel graag dat zij klaarkomt in mijn mond. Jessie stoot wilder in mijn mond zoals zij dat nu doet wil ze ook graag klaarkomen.

Wat ook na enkele minuten gebeurt ze druk dan haar piemel diep in mijn mond. Zij spuit enkele stralen direct mijn slokdarm in waara zij haar piemel tot haar eikel terugtrekt. De rest van haar zaad lekker in mijn mond spuit en haar heerlijke goed proef doorslik en dan de laatste beetjes uit haar piemel zuig. Waarna haar eikel uit mijn mond floept zie haar piemel verslappen.

Geil kijk ik omhoog Jessie kijkt erg voldaan en geil terug. Zij gaat dan op haar knieën voor mij zitten kijkt enorm verlangend naar de bult in mijn broek. Haar handen komen naar mijn riem die zij erg handig openmaakt. Waarna zij mijn broekknoop en rits ook heel behendig losmaakt. Ik kom even iets omhoog waarbij Jessie weer heel behendig mijn korte broek en onderbroek tot mijn enkels trekt.

Mijn piemel schiet en geniet van de vrijheid zie Jessie geil verlangend naar mijn stijve piemel kijken. Dat duurt niet heel lang ze komt naar voren en begint mij nu geweldig te pijpen. Ze heeft ook geen moeite om mijn pik helemaal in haar mond te krijgen.

Ze doet het erg zalig, elke keer als alleen nog mijn eikel in haar mond zit kijkt zij mij geil en lief aan. Omdat ik ook al een ijd geen seks heb gehad en ook dat Jessie ook erg goed pijpt duurt het bij mij ook niet lang. Ik kom enorm zalig klaar en spuit de mond van Jessie vol zij heeft er geen moeite mee proeft en slikt alles door. Tot de laatste druppel zuigt zij mijn pik leeg waarna zij mijn verslappende piemel uit haar mond laat komen.

Ze komt omhoog haar gezicht komt naar de mijne en we beginnen lekker innig te tongzoenen. Wanneer we stoppen met zoenen gaat Jessie naast mij zitten. Ze wacht niet eens op mijn antwoord begint haar bloesje los te maken die dan uitgaat. Ik heb alleen nog maar een t-shirt aan die ik dan snel uit doe. Dan sta ik op stap uit mijn korte broek en onderbroek buig dan even wat naar voren pak haar hand.

Zij staat geil glimlachend op dan lopen we samen hand in hand naar mijn slaapkamer toe. Daar staan we voor mijn tweepersoonsbed eerst nog lekker met elkaar te vrijen. Het tweepersoonsbed heb ik van mijn ouders gekregen mijn moeder vond toen dat ik dat nodig had ook al ben ik alleen mocht ik iemnd vinden waarmee ik wil slapen kan ik toch lekker samen slapen.

Nu zal slapen nog op zich moeten wachten want Jessie en ik zijn dat zeker nog niet van plan. We vallen vrijend en strelend op het bed. Helaas moeten we even stoppen om beter te kunnen gaan liggen. Waarna we weer lekker beginnen te vrijen. Ik pak haar mooie borsten ook vast en kneed er lief in. Onze piemels zijn ook weer lekker hard geworden.

Na een poosje zo van elkaar genoten te hebben stoppen we. Ik ga dan op mijn handen en knieën zitten met mijn gezicht naar de grote kast tegenover het eind van mijn bed. Eén van de deuren van die grote kast is bespiegeld zo kan en wil ik zien hoe ik zo door Jessi word en ga geneukt worden. Zij pakt dat dan uit dat nachtkastje legt die naast mijn benen neer. Ze komt achter tussen mijn benen zitten trekt mijn billen uit elkaar begint mij eerst lekker te rimmen.

Zij laat mij rillen van genot en wakkert mijn verlangen naar haar pik in mijn holletje nog meer aan. Zij maakt mij gek met haar tong likken tussen mijn billen over mijn sterretje ook drukt zij haar tong in mijn sterretje. Ze komt dan omhoog kijkt mij erg geil verliefd via de spiegel aan.

Ze pakt de tube glijmiddel maakt die open smeert mijn sterretje in waarna haar piemel legt dan de tube glijmiddel weg. Ze leid dan haar piemel naar mijn smachtende sterretje. Wanneer ik haar eikel tegen mijn sterretje voel drukken zucht ik verlangend. Het is alweer een tijd eleden dat ik daar een piemel heb gevoeld. Wanneer haar eikel mijn sluitspier open drukt doet het maar een beetje pijn wat verdwijnt als mijn sluitspier achter haar eikel sluit.

Zij drukt dan haar piemel verder in mijn holletje totdat hij helemaal in mij zit. We kijken elkaar verliefd aan via de spiegel. Ze pakt dan mij heupen vast haalt haar piemel helemaal uit mijn holletje.

Nog geen seconde later stoot zij hem weer helemaal in mijn holletje. Bij het binnen dringen van haar eikel doet het weer even een beetje pijn maar naar een aantal keren is dat helemaal verdwenen.

Mijn sluitspier is er weer aangewend een heerlijke piemel te ontvangen. Wat is Jessie zalig bezig zo, haar piemel elke uit mijn holletje te halen en er dan weer helemaal in te stoten.

Voel ook telkens haar ballen hard tegen mijn ballen aankomen. Na een poos zo daar Jessie geneukt te zijn haalt zij dan haar pik niet meer helemaal uit mijn holletje. Ze voert het tempo wel op voel haar piemel kloppen in mijn holletje. Beiden steunen en kreunen vangenot. Zo word ik ook een poos zalig geneukt maar dan neukt zij erg ongecontroleerd.

Voel haar piemel opzwellen dan drukt zij hem zo diep mogelijk in mijn holletje. Ik knijp met mijn sluitspier zo zalig als ik kan om haar nu spuitende piemel. Zij buigt nu ook voorover en rust op mijn rug haar heerlijke borsten voel ik lekker op mijn rug. Het is ook erg heerlijk dat Jessie mijn darmen vol spuit met haar zaad. Wanneer haar orgasme is weggeëbd haalt zij haar verslappende piemel uit mijn holletje. Voel nog wat zaad uit mijn holletje druipen voordat die zich sluit.

Daarna moet ik van Jessie op mijn rug gaan liggen. Wanneer ik op mijn rug lig staat mijn piemel mooi omhoog. Jessie gaat op mijn benen zitten pakt de tube glijmiddel wer spuit dat dan op mijn piemel.

Zij legt de tube glijmiddel weer weg smeert mijn piemel helemaal in. Als zij daar klaar mee is kruipt zij verder over mij heen totdat haar sterretje tegen mijn eikel voel drukken. Zij zakt dan verder over mijn piemel heen als een volleerde amazone berijd zij mij.

Terwijl zij mij berijd pak ik haar borsten vast streel en kneed ik die. Na een tijd komt zij zover naar voren dat ik haar borsten los moet laten. Want dan drukt zij haar borsten tegen mijn borst kast aan zij rijd nog wel maar een stuk rustiger.

Haar hoofd komt naar de mijne en beginnen dan weer zalig en innig met elkaar te zoenen. Ook al berijd Jessie mij nu rustig en hoe we innig met elkaar bezig zijn voel ik haar piemel tussen ons weer groeien. Wanneer haar piemel ook weer hard is stoppen we met innig zoenen. Ze zegt niks plaatst een ussen op de rand van het bed een ander kussen legt ze daarvoor op de grond. Jessie gaat met haar kont op het kussen dat op de rand van het ligt liggen spreid haar benen. Nu weet ik ook hoe zij geneukt wil worden ga van het bed af.

Ga op mijn knieën op het kussen dat op de grond ligt zitten tussen haar benen. Jessie komt nog even omhoog pakt de tube glijmiddel spuit weer wat op mijn piemel.

Waarna zij weer gaat liggen ik smeer mijn piemel in plaats hem dan weer tegen haar sterretje. Ram dan mijn piemel in haar holletje nu haal ik ook mijn piemel helemaal uit haar holletje ram hem dan er weer helemaal in. Bieden genieten we weer, alleen ik ram zo een aantal keren mijn piemel zo in haar.

Daarna haal ik mijn piemel er niet helemaal meer uit. Met een aardig hoog neukend tempo gaat mijn piemel heerlijk heen en weer in haar zalige holletje. Een hele poos later waarbij Jessie af en toen haar benen tegen mijn schouders legt kom ik ook weer zalig klaar. Nadat mijn orgasme is weggeëbd floept mijn verslappende piemel ut haar holletje.

Ook heeft zij daar ook al een tijdje geen piemel meer in gehad sluit Jessie heel behendig haar sluitspier vlak nadat mijn piemel daar is uit gekomen. Daar ga ik opgelucht plassen net nadat ik heb doorgetrokken en weer terug wil gaan naar mijn slaapkamer. Komt Jessie binnen met ook twee handdoeken en de tube glijmiddel deze legt zij neer op de wastafel. Haar piemel is half stijf als zij voor het toilet staat en dan haar plas doet.

Wanneer zij klaar is loopt zij naar de wastafel wast haar piemel even. Wanneer zij naar mij toekomt vlak voor mij staat legt zij haar handen op mijn schouders drukt mij naar beneden totdat ik op mijn knieën voor haar zit. Ze slaat dan een aantal keren haar mooie half stijve piemel vol in mijn gezicht. Wanneer ik dan gewillig mijn mond open stopt zij har piemel erin. Pakt dan mijn hoofd vast en begint mij in mijn mond te neuken.

Ik vind het geweldig hoe ik zo door Jessie gebruikt word als een piemel sletje. Helaas doet Jessie dit niet heel lang maar zolang totdat die weer keihard is. Wanneer ik zo sta als dat Jessie heeft gezegd heeft zij ook weer de tube glijmiddel erbij gepakt. Weer voel ik dat tussen mijn billen komen waarbij mijn sterretje weer word ingesmeerd.

Jessie smeert dan ook weer haar stijve piemel in waarna zij mij weer in mijn holletje neukt. Die van hem was wat flexibeler en die van mij. Zijn pik kon je nog wat meer naar beneden duwen en daar in tegen stond mijn pik zeer stram omhoog en was weinig beweging in te krijgen.

Wel hadden we allebei een glimmende diep paars aangelopen eikel altijd als we hard waren. Op een gegeven moment werden we betrapt door zijn moeder. We gingen zo op in onze stijve pikken waardoor we de omgeving even vergaten.

Zijn moeder vond dat we wel erg veel boven waren steeds. Roland schrok eigenlijk niet eens zo van wat zij zag maar ik des te meer!. Toen werd ie van mij wel even slap maar bij hem bleef zijn pik gewoon keihard en stijf!

Zijn ouders wilde toen dat we naar beneden kwamen want ze hadden namelijk een voorstel. Roland vertelde me toen dat hij thuis heel vaak naakt moest zijn en dat hij dan zijn pik eigenlijk steeds stijf omhoog moest hebben staan van zijn ouders. Bij Roland thuis waren ze heel vrij wat betreft seks enzo en daar in tegen ik juist helemaal niet. Ik vond het wel bijzonder om te horen maar vond het ook stiekem wel erg opwindend. Eenmaal beneden moesten wij gaan zitten en vertelde zijn ouders dat Roland bij hun thuis dus zoveel mogelijk naakt moet zijn en zijn pik moest dan zoveel mogelijk stijf zijn.

Dit spel vonden ze allemaal erg opwindend en ook heel normaal eigenlijk. Ze vertelde dit ook zonder schaamte. Ook de vader deed vaak mee, maar het ging vooral om Roland. Ze zagen mij dus ook met mijn stijve spelen met Roland samen en vroegen of ik het ook zo lekker vond om mijn pik veel stijf te hebben.

Ik schaamde mij kapot maar knikte toen van wel. Ze vroegen mij wat ik er van zou vinden om met Roland mee te doen als ik bij hun zou zijn met dit spel. Ze verwachten dan ook van mij dat ook ik steeds naakt ben en mijn pik zoveel mogelijk stijf moet hebben. We mochten alleen NIET klaarkomen. Als we voelden dat we kwamen moesten we dit aangeven en moesten we onszelf zo afleiden dat het gevoel weer weg zou gaan zo vertelde zijn vader het.

Laten we er maar meteen mee beginnen als je het aandurft. Met een rooie kop stond ik wat te stuntelen maar Roland had intussen zijn kleren al uit gedaan en stond al met een erectie natuurlijk. Ik deed vervolgens ook mijn kleren uit en stond met zijn ouders erbij met mijn pik recht omhoog! Mijn pik was al die tijd al lang stijf in mijn broek. Wat een enorme stijve pik heb jij zeg! Hij staat zo stram en fier omhoog, helemaal paars en al die dikke blauwe aders erop.

Zo stijf hebben we een pik nog nooit gezien. Probeer hem zoveel mogelijk in deze staat te houden hé? Doe je je best? Nu willen we je meteen even testen of het je lukt om hem stijf te houden. We wilde zo even naar het bos met de auto en jullie gaan achterin zitten met jullie broeken uit! We willen zien of je hem in deze omstandigheden ook stijf kunt houden. Roland doet met je mee dus dan zal het iets makkelijker zijn voor je.

Zijn ouders wisten nog niet dat ik zo geil werd van een storende autoradio en mijn pik knapte bijna door het idee al. We stapten in en uiteraard stond de radio aan met een hopeloze ontvangst. We reden en mijn pik was zo stijf als maar kan. Hij kon voor mijn gevoel niet stijver meer worden en zijn ouders zagen dit en waren erg onder de indruk. Ook de vader had hierdoor zijn pik erg stijf en ook hij had zijn pik ui zijn broek gehaald.

De moeder zei toen dat de hele auto naar stijve pikken rook! Mijn pik droop aan een stuk door voorvocht. Maar goed dat ze een handdoek op de bank hadden gelegd.

Ook Roland had het niet meer en zijn pik stond ook letterlijk op knappen. Onze eikels waren diep paars aan gekleurd en glom van het stuwende bloed wat nergens meer heen kon voor ons gevoel. Eenmaal thuis kregen we de complimenten en mochten even pauzeren.

Het bos hebben we niet eens gezien maar wel een lange autorit en onze pikken waren al die tijd stijf tot zeer stijf! Eigenlijk langer, want die ochtend hadden we boven al een uur of 2 steeds met onze stijve gespeeld. Zijn ouders vonden de rit zo overweldigend dat ze besloten lekker wat te blijven rijden.

We dronken wat in ons nakie en onze pikken werden wel slapper maar niet helemaal. Ze bleven toch wat dikker en gezwollen. De aders zeer goed zichtbaar steeds en als ik naar mijn pik keek werd kwam hij meteen weer omhoog. Er volgde nog veel van dit soort dagen en zijn ouders wisten intussen van dat we zoveel mogelijk op de rand balanceren erg lekker vonden.

Eigenlijk deden we dat al voortdurend omdat we niet mochten klaarkomen. Zijn moeder had een nieuw voorstel in gedachten. Als vader aan het werk is, ga ik vanaf nu ook geregeld jullie plagen en uitputten door hele lange edgingsessies bij jullie te gaan houden. Jullie worden door mij helemaal gek gemaakt van geilheid en jullie pik zal voortdurend op ontploffen staan zonder klaar te komen! En de keer erop zou ze hiermee beginnen als ik er aan toe was.

En bij het volgende bezoek was Ik natuurlijk al meteen stijf bij binnenkomst. De vader was niet thuis en Roland liep al naakt met zijn pik omhoog op wat er zou komen. Ze vroeg of ik meteen mijn kleren wilde uitrekken. Ik deed mijn kleren meteen uit en mijn pik stond uiteraard al recht omhoog en was al behoorlijk nat.

We moesten op de rand van de bank naast elkaar gaan zitten zodat onze pik vrij omhoog kon staan en dat zij er goed bij kon. Onze pikken stonden al keihard en recht omhoog natuurlijk en bij mij was er al een aardige stroom voorvocht opgang. Ze zei dat mijn pik vanaf nu alleen nog maar meer en meer voorvocht zal gaan lekken. Onze eikels moesten steeds donkerrood tot paars zijn en zoveel mogelijk voorvocht produceren wat zij dan gebruikt als glijmiddel.

Alle aders moesten goed duidelijk zichtbaar staan kloppen in onze stram staande pikken. Blauwe ballen moesten we krijgen en ook dan moesten we superstijf blijven! Na een uur mochten we 5 minuten pauzeren en mocht onze pik even wat slapper worden maar daarna moest hij meteen weer optimaal stijf staan. We stonden natuurlijk vrijwel meteen op knappen en ze liet onze pik vrij omhoog staan en met hele subtiele strelingen hielt ze onze pik echt op z'n stijfst steeds.

Het voorvocht stroomde bijna aan een stuk door wat ze lekker gebruikte om onze tot diep paars aan gekleurde pikken mee te plagen.

Hele slierten voorvocht verbonden onze pikken met haar hand. De geur van onze enorme stijve pikken werd steeds sterker wat haar maar ook ons nog eens meer geiler maakte dat we al waren! We waren zooooo stijffffff Echt niet normaal meer. Het voelde alsof hij alleen maar stijver en stijver wilde worden maar echt niet meer kon. Zo hard en dik gezwollen stonden onze pikken recht omhoog te bonken. Je zag de hartslag gewoon op en neer gaan in onze pik. Ik kreeg al gauw blauwe ballen.

De druk was zo enorm daar maar de tintelingen of een soort jeuk in mijn pik was zo lekker maar ook frustrerend omdat hij zo graag wilde spuiten. Zodra onze pikken begonnen te schokken liet ze het meteen los en moesten we even gaan lopen of zo als afleiding. Op het moment dat we optimaal stijf waren streelde ze met een vinger langst de eikel en schacht en draaide rondjes om onze pik heen.

Ons voorvocht diende als glijmiddel. Dit gevoel was zoooo onbeschrijfelijk lekker maar o zo frustrerend! Je pik schreeuwt gewoon om vol in de hand te worden genomen, maar dat gebeurde juist niet!

Pas dan voel je pas dat je een echte stijve hebt! We werden helemaal gek van geilheid. Dit soort sessies werden geregeld gedaan als ik bij Roland op bezoek was. Ik was er inmiddels aan gewent geraakt en vond het bij hun dan ook heel normaal om naakt te zijn met een stijve pik. Vrijwel altijd waren wij naakt en uiteraard met onze pik stijf omhoog. Alleen hebben Roland en ik nooit verteld dat Roland een stijve kreeg van het geluid van jankende stofzuigers, en ik van slecht ontvangende autoradio's.

Dit bleef ons geheim en omdat we dit geregeld mee maakten, was het ook extra opwindend. Helaas is het contact na verloop van tijd steeds minder geworden en we zien elkaar nu eigenlijk nooit meer. Wel heb ik nog de steeds opwindende ervaringen en de fascinatie van stijve pikken en edging is altijd gebleven.

Ook nu houd ik nog erg lange edgingsessies en heb soms een hele dag een stijve lekkende pik. Soms even een break en dan weer omhoog die pik!. Hierdoor ben ik aardig getraind en blauwe ballen komen vrijwel niet meer voor. Daarvoor in de plaats geweldige gevoel die je enorme stijve pik teweeg brengt.

Toilet slaaf gezocht erotic massage in utrecht


Joost gamet verder en krijgt een berichtje, hij voelt zijn telefoon trillen. Hij heeft een geile lach op zijn gezicht. Hij doet zijn broek uit en daarna ook zijn onderbroek. Zijn lul is slap maar begint bij elke hartslag steeds met iets meer bloed te worden gevuld.

Hij is na een minuutje al helemaal stijf. Eerst wil Joost hem stoppen maar dan laat hij Rick zijn gang gaan. Rick begint er rustig aan te trekken. Joost maakt ondertussen Ricks broek los en trekt hem naar beneden.

Alleen zijn onderbroek houdt zijn ontzettend stijve pik nog tegen en als Joost die ook naar beneden trekt springt zijn pik als een springveer overeind. Joost loopt naar het bed en Rick loopt achter hem aan. Ze kleden zich allebei helemaal uit en gaan op het bed liggen zoenen.

Ze draaien rondjes met elkaars tongen en opeens stopt Rick en daalt af naar beneden. Hij likt Joost zijn tepels en zuigt er lekker op. Hij bijt ook zachtjes en Joost kreunt een beetje. Dan komt hij bij de 18 centimeter pik en zet zijn lippen ertegenaan. Hij likt hem eerst helemaal van beneden tot het puntje van de eikel. Hij spuugt erop, trekt er een paar keer aan en stopt hem dan helemaal zijn mond in. Terwijl Rick is aan het pijpen stopt hij eerst 1 en dan 2 vingers in zijn eigen kontje.

Hij gaat op en neer tot hij zin heeft om die grote lul in zich te voelen. Hij stopt met pijpen en zegt tegen Joost dat hij moet liggen. Dat doet Joost en zijn lul staat rechtop. Rick spuugt in zijn hand en wrijft dat over zijn anus. Dan last hij zich over Joost zijn harde pik zakken. Hij laat zich tot de helft zakken en blijft even zitten. Uiteraard stemde daarmee in. Hij trok alles uit en trok zijn onderbroek haastig uit en met een grote klap veerde zijn enorm stijve pik omhoog.

Dat ding was zo stijf dat zijn eikel meteen bloot was en diep paars gekleurd. Hij stond in een hoek van 45 graden ongeveer. Ik vond dit zo geil om te zien. Hij schaamde zich helemaal niet en deed er heel gemakkelijk over.

Hij vroeg of ik hem heel voorzichtig wilde aanraken want ook hij was altijd heel gevoelig en wilde nog lang niet klaarkomen. Dat wilde ik natuurlijk graag eens proberen want had nog nooit een andere stijve pik gevoelt.

Hij ging vlak voor mij staan en zijn pik stond echt vlak voor mijn gezicht! Vervolgens voelde heel voorzichtig zijn pik.

Zijn pik was enorm hard en zijn eikel leek te barsten zo veel spanning stond erop. Hij was donkerrood en glimmend. Ik had natuurlijk mijn pik net zo hard maar durfde nog niet hem te laten zien. Hij vroeg of ik zijn pik ook zo geil vond ruiken. Zijn pik rook ook echt naar een stijve pik wat ik herkende van die van mijzelf. De typische pikgeur vond hij altijd erg opwindend en ik ook!

Toen de stofzuiger niet meer te horen was, zijn we gestopt. Ik moest ook naar huis. Dat was voor mij een bijzonder geile ervaring! Ik had die avond voortdurend een stijve pik want ik zag steeds zijn pik voor me.

Daarna als ik bij Roland op bezoek kwam hielden we ons ineens met heel andere dingen bezig! Roland vertelde dat hij het heel normaal vond om thuis naakt met een stijve pik rond te lopen en hij had op dat moment weer een stijve.

Dit deed hij uiteraard niet als er bezoek was of kwam. Hij trok gewoon zonder te vragen zijn broek weer uit en daar stond hij weer! Hij vroeg of ik geen stijve pik had en of ik die aan hem winde laten zien. Ik had uiteraard ook weer een enorme erectie en durfde voorzichtig ook mijn kleren uit te doen en trok al laatst mijn onderbroek uit en mijn pik sprong meteen omhoog tegen mijn buik aan.

Ik moest nog erg wennen om met een stijve in gezelschap te zijn. Gelukkig hadden we allebei een stijve pik wat het gemakkelijker voor mij maakte en vervolgens voelde we een beetje bij elkaar en toen kwamen we tot de ontdekking dat we allebei heel erg gefascineerd zijn door een stijve pik te zien en te hebben!

Nadat hij mij had verteld dat hij een stijve kreeg van het geluid van een stofzuiger durfde ik hem te vertellen dat ik altijd een stijve pik kreeg van een slecht ontvangende autoradio. Ook ik kreeg een stijve van een bepaald geluid dus. Het klinkt zodra je begint te rijden dat de ontvangst steeds wegvalt wat steeds onderbrekingen of ruis veroorzaakt tijdens het rijden. En het rare is, dat men dat dan vaak niet eens opvalt en de radio gewoon zo laat staan.

Zelfs als de zender vrijwel niet meer te horen is. Dit vind ik altijd erg vreemd. Waarom ik dit heb Ik heb echt geen idee maar m'n pik wordt altijd keihard hierdoor.

Net als Roland een harde krijgt van het geluid van stofzuigers. We waren gewoon rare jongens. Roland keek eerst een beetje raar maar snapte wat ik bedoelde en hij vertelde dat dit bij zijn ouders in de auto altijd het geval was.

Dat ij het wel hoort stelde mij wel gerust. Was dus niet de enige die dit opvalt. Hij woonde wat afgelegen en de fm ontvangst was daar erg slecht. Dit irriteerde hem ook maar kreeg er toen nog geen harde van. Vanaf dat moment dus wel hé Hij vond het een wel een erg opwindend idee dat ik een keertje met hun mee zou rijden en dan wetend dat ik dan een flinke stijve pik zou hebben.

En toen heeft hij een keer afgesproken dat ik eens mee zou gaan en ik had expres een losse broek aan gedaan natuurlijk. En inderdaad, de ontvangst was dramatisch en m'n pik stond meteen recht omhoog in mijn broek en ook bij hem! De hele weg stond mijn pik waanzinnig stijf.

Het ontvangst van vrijwel alle zenders was zeer slecht waardoor mijn pik geen moment rust kreeg. Ik durfde niet echt iets te doen maar hem wel even snel in mijn broek laten kijken. Je zag een enorm donkerpaarse natte eikel hard staan kloppen van stijfheid. Eenmaal weer thuis zijn we meteen naar boven gegaan.

We hadden allebei nog steeds een stijve. Eenmaal op zijn kamer trok ik al mijn kleren uit en hij sprong meteen tegen mijn buik aan en mijn pik stond echt verticaal omhoog te trillen van geilheid. Met dikke gezwollen aders, en ook een diep paars aangelopen eikel net als hij ook had. Mijn gehele pik was donkerrood aangelopen van de stuwing.

Hij wilde ook graag weer even voelen en ik zei dat dit heel voorzichtig moest ook want anders zou ik ook meteen spuiten. Ook hij werd helemaal gek van de geur van mijn enorme stijve pik en hij vond mijn pik heel erg hard aanvoelen. Mijn pik heeft een erg dunne huid en daardoor voelt hij erg hard aan.

Ook zijn daardoor de aders altijd erg goed zichtbaar. Toen trok hij ook alles kleren uit en stonden samen naakt met onze pik recht omhoog tussen ons in. Wel vonden dit zo opwindend zodat we lekker met onze pikken tegen elkaar aan stonden te wrijven. Dat was zo enorm geil. Steeds naar beneden kijkend zagen we onze keiharde pikken recht omhoog alsof ze ons stonden aan te kijken met hun diep paarse glimmende natte eikels. Wel erg groot ik denk ongeveer een centimeter of tien kleiner dan mij.

Toen even groot als haar vriend. Voor haar lengte is ze stevig niet te dik en zeker niet te dun. Mooi borsten althans hoe dat in haar kleding zit. Ze heeft halflang rood haar en groene ogen. Zij en haar vriend leven niet samen en bij elk bezoek gaat hij altijd naar zijn huis terug. Op mooie lente en zomerdagen als ik op mijn balkon ziten zij ramen of deuren heeft opstaan. Hoor ik hen vaak praten vooral over dat hij nog steeds geen seks met haar heeft gehad. Haar excuus daarvoor is dat zij er nog niet klaar voor is en zich meer op geestelijk vlak wil binden.

Waarbij hij vaak ruziënd en erg boos vertrekt. Zo ook weer twee weken geleden het was een mooie lente dag. Na veel gebek van beiden verliet hij weer haar alleen deze keer heeft hij het uitgemaakt. Psychisch was Jessie een wrak vergat simpele boodschappen. Omdat wij het aardig goed met elkaar konden vinden kwam ze vaak langs om dingen te lenen die zij was vergeten.

Sinds de housewarmingparty en daarna viel het mij steeds meer op dat Jessie nooit een broek of zo aan heeft. Altijd draagt zij rokken in de winter lange zomers wel wat korter maar nooit tot boven haar knieën. Vaak krijg ik de geleende bodschappen niet terug wat mij niet zo heel veel uitmaakt kan het missen.

Ook deze vrijdagavond rond een uur of zeven gaat bij de bel wanneer ik opendoe staat Jessie daar weer. Ineens bedenk ik dat dit wel een kans is om haar veel beter te leren kennen. Ik weet al dat zij op een kantoor werkt en dat zij 25 jaar oud is maar verder is het nog niet gekomen. Ze glimlacht knikt instemmend waarna ik richting de keuken loop, Jessie binnenkomt en de deur achter zich dichtdoet.

Mijn dan even vergezeld in de keuken terwijl ik mijn koffiezetapparaat vul met water en koffie die dan aanzet. Waarnaik twee mokken uit een kast pak die bij het koffiezetapparaat neerzet. Uit een ander kastje pak ik de koektrommel en suikerpot deze breng ik naar de woonkamer daar op de salontafel zet. Weer terug in de keuken pak ik ook twee theelepeltjes uit mijn besteklade doe die in de mokken.

Uit de koelkast pak ik het flesje koffiemelk breng die ook naar de woonkamer toe. Een minuut of vijf later kunnen we onze eerste mokken vullen met koffie. Waarna ik één mok aan Jessie geef en de andere zelf pak dan lopen we naar de woonkamer toe. Daar gaat Jessie op de bank zitten ik ook maar wel op een gepaste afstand.

We zetten onze mokken even neer op de salontafel waar we beiden koffiemelk en suiker in onze koffie doen en roeren die dan. Pak dan de koektrommel open die en bied Jessie een koekje aan. Ze neemt er één pakt haar mok op neemt een hapje uit haar koekje. Ik pak ook een koekje pak zet de koektrommel neer en pak dan ook mijn mok op. Ik neem eerst een slok van mijn koffie en dan neem ik een hap van mijn koekje.

De koejes die we hebben zijn snel op, de koffie in onze mokken minder snel. Ik knip respectvol sta op haal de koffiepot op schenk onze mokken nog een keer vol.

Wanneer ik weer terug kom heeft zij alweer een koekje gepakt en bied het ook aan mij aan en pak er eentje. We kletsen over van alles, haar interesses zijn eigenlijk in alles. Ik kom erachter dat zij een half jaartje voor mij hier is komen wonen. Een maandje voordat ik hier kwam wonen een relatie mt haar ex kreeg.

Wanneer ze dat verteld laat ze wel een traantje lopen voor haar een gevoelig onderwerp. Onze mokken zijn ook weer leeg en haal de koffiepot weer op vul onze mokken weer. Ik knik rustig en we kletsen weer lekker verder. We hebben het reuze gezellig met elkaar voor mij lijkt het wel dat ik en Jessie al jaren heel goede vrienden zijn.

Wanneer zij haar laatste slok heeft genomen en die heeft doorgeslikt. Ik sta dan op pak de mokken op breng die weg waarna de suiker, koffiemelk en de koektrommel. Ik pak een een fles rode wijn en een wijnglas breng deze naar haar toe. Loop dan weer even weg haal voor mij een biertje op. Weer in de woonkamer heeft zij al een glas ingeschonken. Als ik ook weer zit toasten we op onze vriendschap.

Weer kletsen we erg gezellig met elkaar de wijn en bier vloeien in overvloed. Wanneer de fles wijn leeg is haal ik een nieuwe voor haar op en voor mij het zoveelste biertje. We zijn al aardig aangeschoten als het gespreksstof toch richting seks gaat. Waarbij ik merk dat Jessie daardoor erg gesloten en gespannen reageert en word. Wanneer ze weer terugkomt en weer op de bank zit merk ik na wat ik heb gezegd over dat ik biseksueel ben zij wel veel opener word.

De alcohol in ons zorgt ervoor dat zij verder durft te gaan. Jessie gaat staan doet dan haar rok uit waaronder ik een normale onderbroek zie verschijnen. Maar in die onderbroek zie ik nu al duidelijk een bobbel wat lijkt op een piemel. Jessie ziet mij heel aandachtig daarna kijken en trekt dan ook haar onderbroek uit. Er komt een mooie half stijve piemel met een prachtige zak gevuld met ballen te voorschijn.

Ze komt nu totaal ontspannen naar mij toe blijft dan voor mij staan en kijkt mij nieuwsgierig aan. Ik kom naar voren kijk nu van heel dichtbij naar haar mooie half stijve piemel.

Waarna ik even erg tevreden in haar ogen kijk enzij nu heel ontspannen en ondeugend terug kijkt. Ga met één hand naar die mooie half stijve piemel toe wrijf er eerst overheen. Jessie laat een zucht van opluchting uit haar komen. Mijn strelende hand zorgt natuurlijk voor een reactie van haar piemel die daardoor lekker begint te groeien.

Wanneer haar piemel voor driekwart hard is pak ik hem vast begint trekkende bewegingen te maken. Opgelucht en genietend zucht Jessie wanneer ik weer eens omhoog kijk zie ik dat zij haar ogen heeft gesloten. Haar piemel groeit sneller in mijn trekkende hand. Wanneer ik met mijn andere hand haar ballen vastpak en ze lekker masseer komt er een mooie druppel voorvocht uit haar eikel te voorschijn. Ik kom nu ook met mijn hoofd naar haar piemel toe. Steek mijn tong uit en likt de druppel van haar eikel en hoor Jessie zuchten van genot.

Voor mij een teken verder te gaan stop met trekken ga met die hand naar het begin van haar piemel.

stijve lul in onderbroek geile shemale sex