Shemale aangeboden suf geneukt

shemale aangeboden suf geneukt

...

Negerin pijpt negerinnen

Wanneer ze bleven aandringen kon ik rekenen op de altijd aanwezige bewaking. De gasten werden even apart genomen en kwamen later terug om hun excuses aan te bieden. Al met al waren dat een tiental gasten die zich niet gedroegen. Een aantal van hun zou ik later weerzien. Een tweetal weken was ik nu gastvrouw en ik kreeg het daarbij behorende loon.

Mijn man en ik waren zeer blij en ik vond het jammer dat ik weer huishoudelijk werk moest gaan doen. Wel werd me verzekerd dat wanneer zich iets voordeed ik de eerste was die de baan aangeboden zou worden. Toen ik dan ook van Jelani een van de bewakers te horen kreeg dat ik bij de baas moest komen en gastvrouw kon worden sprong ik bijna een gat in de lucht. Hij temperde meteen mijn vreugde door te zeggen dat daaraan wel nog een zwaar en een ongeveer 4 tot 5 uur durend opleiding zou vasthangen dat door hem en Rob zou worden afgenomen.

Ik ben direct naar de baas gegaan en deze vertelde me dat ik inderdaad gastvrouw zou kunnen worden maar dat ik dan wel nog ingewerkt moest worden in de extra werkzaamheden die daaraan vasthingen. Ik zag alleen Euro-tekens en zei dat ik heel graag en zo snel mogelijk ingewerkt wilde worden.

Weet je dat zeker vroeg hij nog en toen ik ja knikte belde hij Jelani. Binnen een paar minuten was hij er al en kreeg te horen dat ik per direct de minimaal 4 uur durende opleiding kon volgen. Kamer 3 was vrij en kon daarvoor gebruikt worden. Daarna moest ik terug komen om de uitslag te horen. We gingen naar kamer drie, Rob voegde zich bij ons, en ik kreeg te horen dat er eerder een infiltrant had geprobeerd om binnen te dringen en dat nieuw personeel nu eerst een uitgebreide visitatie moest ondergaan Ik kreegte horen dat ik me volledig moest uitkleden en wanneer ik dat niet zelf deed zij dat wel voor me zouden doen.

Het gevolg was dat zij mij vastgrepen en ik binnen een paar tellen volledig naakt voor hun stond. Ze bekeken me uitvoerig waarna ik me weer mocht aankleden. Tot mijn verbijstering kreeg ik daarna weer te horen dat ik me opnieuw moest uitkleden en als ik dat niet zelf deed er andere maatregelen zouden volgen. Huilend kleedde ik me nu zelf uit waarna beide zachtjes in mijn borsten knepen en zeiden dat ik het wel zou leren.

Dit herhaalde zich nog een paar keren en ik begon het bijna gewoon te vinden. De laatste keer zei Jelani dat er nu een opname van gemaakt zou worden en dat ik voor het uitkleden aan hun moest vragen of ik me al mocht uitkleden. Daarna moest ik lachend met mijn borsten spelen en aan hun vragen of zij mij aub wilden neuken. Omdat ik geen uitweg zag heb ik aan hun verlangens voldaan niet beseffend dat ik daarmee in een chantabele rol werd geperst.

Neuken mocht ik hun nu nog niet. Ze lieten me zien wat ze hadden opgenomen en het was overduidelijk dat ik me zonder bezwaar voor hun had uitgekleed.

Ook zeiden ze dat mijn man ook een kopietje kon krijgen, had die arme kerel ook een leuke dag. Nu schrok ik echt en schreeuwde dat ze dat niet mochten doen. Dat doen we ook niet als jij maar ontzettend lief voor iedereen bent zei Jelani. Een paar klanten hebben er flink wat voor overgehad om je een uur te neuken en als je je goed inzet en enthousiast meewerkt krijgt je man niks te zien.

Ze vertrokken en na enige tijd ging de deur weer open en vier kerels die mij eerder wilden neuken en mij daarvoor excuus hadden moeten aangebieden kwamen grinnekend binnen.

Gemeen lachend zeiden ze dat ik nu geen keus meer had en ik geneukt en volledig uitgewoond zou worden. Onder dwang moest ik me weer uitkleden hoe vaak nog en begonnen me overal te knijpen en te bepotelen. Na een tijdje stopten ze en kleedden zich zelf uit.

Vier naakte kerels met lange en dikke neukpalen stonden voor mij. De eerste kerel lachte, gooide me op het bed, sprong op me en ramde zijn lul in een stoot volledig in mijn kut. Ik schreeuwde van de pijn maar daar trok hij zich niets van aan en begon me afgrijselijk hard te neuken. De pijn was onvoorstelbaar en ik bleef schreeuwen. Gelukkig kwam hij snel brullend klaar en spoot zijn warme zaad in mijn kut.

Hij trok zich terug maar onmiddellijk werd een nieuwe lul in mijn kut gestampt. Ook dit deed pijn maar niet meer zo erg als de eerste keer het sperma fungeerde als een glijmiddel.

Ook hij loosde zijn zaad en werd opgevolgd door de volgende lul. Ook deze ging ruw te keer, maar tot mijn afgrijzen kreeg ik bij deze kerel mijn eerste orgasme.

Hij merkte het direct en brulde: Je moet die wijven flink aanpakken dan komen ze vanzelf klaar. De anderen joelden en schreeuwden. De volgende lul verdween in mijn kut. De pijn was verdwenen.

Ik werd suf geneukt en was een tijdje van de wereld. Toen ik weer bijkwam werd ik nog steeds hard geneukt en beleefde ik het ene na het andere orgasme.

Opeens was het voorbij. Ik werd losgemaakt en naar de douche gesleept waar ik me moest opknappen en aankleden. Ik was een dik uur aan een stuk geneukt. Shit hij gaat me likken schoot het door mij heen, John ik moet mezelf nog even wassen zei ik, dat maakte hem niet uit was zijn reactie,een geile kut mocht best een beetje geil ruiken lachte hij en begon mij echt te likken.

Zijn tong flitste door mijn kutje heen, ik voelde zelf wel dat ik heel nat was en gaf mij volledig op dat moment aan mijn broertje over, allebei gelukkig getrouwd, begon wij samen aan een super geile sekspartij met elkaar.

Ik dacht nergens meer aan, ik wilde geneukt worden door mijn broer! Totaal onverwachts gebeurde dit en waren wij in mijn slaapkamer beland waar hij mij heel geil en bedreven lag te likken. Ik kon mijn eigen kutje natte geluidjes horen maken, hij had mijn kittelaar goed te pakken met zijn mond, hij zoog, en likte mij in een mum van tijd in een eerste heftig orgasme, zo snel was ik niet vaak klaar gekomen bij mijn man.

Tering Carla wat een geil wijf ben je lachte hij met een nat gezicht toen hij tussen mijn benen vandaan omhoog kwam en bovenop mij ging liggen, gaan we echt neuken vroeg ik? Ik had het nog niet uitgesproken of ik voelde mijn kutje geweldig oprekken en zijn keiharde lul mijn kutje inboren, Jezus John zei ik happend naar een beetje extra lucht. Mijn broer begon mij heel goed te neuken, ik deed net zo hard met hem mee, ondanks dat zijn lul een stuk dikke en lange is dan van mijn man, ik kon hem goed hebben.

Ik wilde hem helemaal in mijn geile kutje voelen, ik sloeg mijn benen om zijn billen en John kwam helemaal in mijn kutje, ik voelde hem tegen mijn baarmoeder aan stoten, wij hadden samen het goede ritme te pakken, ik werd er heeeeel geil van. Mijn broer pompte mij steeds weer vol, mijn kutje sopte als een gek, John zei nog nooit een vrouw te hebben geneukt die zoveel geil was als ik, dit vond ik best een mooie compliment.

Maar andersom vond ik mijn broer een goede neuker, hij wist mij juist heel geil te maken en te neuken met zijn grote dikke lul. Ik schrok van mijn eigen kabaal wat ik maakte toen ik op zijn lul heerlijk klaarkwam. John trok zich even terug uit mijn kutje toen ik klaar lag te komen, heldere straaltjes vocht zag ik uit mijn kutje spuiten over zijn lul en ballen, je heb een spuit kut lachte hij. Dat had ik echt nog nooit gehad, als ik lekker geil ben, wordt ik ook behoorlijk nat, maar echt spuiten uit mijn kutje had ik nog nooit eerder meegemaakt.

Dit kwam echt door de manier waarop mijn broer mij neukte,dat kon niet anders. Ik wilde alles wel uit proberen, misschien was het maar eenmalig dat wij seks hadden. John likte eerst achterlangs mijn kutje,maar ook over mijn anus wat ik wel heel apart vond, je heb een mooie ster Carla lachte hij en probeerde er gelijk een vinger in te duwen. John duwde daarbij ook twee vingers in mijn kutje, mijn kleine meisje stond lekker open van zijn grote lul, maar mijn kontgaatje had ik nog nooit seksueel iets meegedaan.

Natuurlijk weet ik wel dat er mannen zijn die graag ook in je kontje neuken, maar mijn man had dat nooit geprobeerd. Mijn broer vroeg of hij mij in mijn kont mocht neuken, ja hoor zei ik stoer, ik wilde het weleens voelen hoe dat was, en op dat moment was ik in alle staten en supergeil gemaakt door mijn broer.

Hij haalde zijn vingers uit mijn kont en kutje, ik voelde zijn lul eerst even tussen mijn billen glijden voor hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje duwde. Ik voelde hem goed naar binnenkomen, het deed even een beetje pijn! Maar toen hij doorschoot door het eerste stukje nam de pijn al snel af en vond ik het een heel geil gevoel. Mijn broer begon mij in mijn strakke gaatje te neuken, dat het voor hem erg strak moest zijn voelde ik zelf ook wel. John zat helemaal in mijn kont, onze lichamen kletste tegen elkaar aan toen ik ook zijn vingers bij mijn kutje voelde, een vinger duwde hij daarbij mijn kutje in en met zijn duin begon hij mijn kittelaar te strelen, ik dacht dat ik gek werd, wat was dat geil.

Zijn lul kon ik ook goed in mijn kontje hebben, hij neukte mij daar achter elkaar door, hij bleef ook door neuken toen ik een orgasme kreeg via mijn kutje,kittelaar en kontje tegelijk.

Ik wist het even niet meer, John hijgde dat hij mijn kont wilde volspuiten, doe maar riep ik, spuit maar. Ik voelde dat hij begon te spuiten, het kwam natuurlijk ergens in mijn darmen terecht,en zelf kwam ik ook op dat moment weer klaar. Hij trok zich terug uit mijn kont, het geurtje en de spoortjes bruinachtig vocht wat een beetje te zien was op John,s lul vond ik even wat minder, maar wij waren dan ook geheel onvoorbereid hieraan begon.

Dat is normaal lachte mijn broer toen hij mijn gezicht een beetje vies zag betrekken, de volgende keer spoelen wij eerst je darmen zei hij. Ik wilde daarna maar een ding en dat was een douche nemen wat wij ook samen hebben gedaan. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat wij seks hadden gehad hebben wij ons aangekleed en zijn de dingen gaan doen waarvoor mijn broer eigenlijk voor was gekomen.shemale aangeboden suf geneukt

...Beffen klaarkomen lekker sletje neuken


Na een jaar kondigde de eerste baby zich aan. Zes jaar later zaten we financieel in zwaar weer. Mijn man zat al een tijdje in de WW en ik probeerde via uitzendbureaus wat bij te verdienen wat niet al te goed lukte Toen een oude vriend, Rob, van onze problemen hoorde vertelde hij dat hij kortgeleden op internet een advertentie site had gemaakt en dat ik kosteloos een advertentie mocht plaatsen. Samen stelden we een advertentie op. Ook maakte hij een paar foto's waarvan hij de mooiste erbij zou plaatsen.

Zelf hadden we geen PC en ik ben naar mijn vriend toegegaan om de advertentie te bekijken. Het zag er met de foto erbij goed uit. Nu was het afwachten geblazen Tot mijn grote verrassing werd er snel gereageerd en kon ik uit diverse aanbiedingen uitzoeken.

Ik heb een aantal weken op verschillende plaatsen gewerkt, totdat ik een aanbod kreeg om als vaste kracht de schoonmaak in een aantal horeca zaken te doen. Na een kort telefoontje kon ik met mijn man op gesprek komen. Samen gingen we dus sollicitatiegesprek. Het loon bleek uitzonderlijk goed en er werd gegarandeerd dat er minimaal 24 uur per week werk voor mij zou zijn. Wel moest ik er mee rekening houden dat de werkzaamheden op wisselende plaatsen moesten gebeuren maar dat zij voor het vervoer zouden zorgen.

Belangrijk was ook dat reistijd werktijd was. Omdat mijn man misschien ook op korte termijn een baan kon krijgen en de vakantieperiode eraan kwam zat ik er even over in dat dit een probleem kon worden, maar toen ik dat vertelde werd gereageerd met de opmerking dat ik de kleine naar het werk mee kon nemen. Die zou zich dan wel in de bij ieder bedrijf aanwezige speeltuin amuseren.

We grepen deze kans met beide handen aan en ik kon de week erna al direct beginnen. Ik kon mijn geluk niet op en de eerste drie weken waren geweldig. Ik werd opgehaald en met de kleine naar een club gebracht waar zij zich in de bewaakte speeltuin kon vermaken.

Daarna werd ik naar een andere gelegenheid gebracht waar ik door twee mannen werd begroet. De thee en koffie stonden klaar en er werd geruime tijd genomen om hiervan met een stukje vla te genieten. Ik werd door het etablissement geleid en ik had even mijn bedenkingen, het bleek een sexclub te zijn, de twee mannen konden mijn bezwaren wel begrijpen maar vroegen of ik het toch eens wilde proberen. Ik dacht, schoonmaken is schoonmaken en het betaalt goed. Dus ging ik aan de slag.

Eerlijk is eerlijk de panden iedere dag een ander waren mooi, het personeel en de ik zal maar zeggen gezelschapsdames waren altijd vriendelijk. Het was beduidend rustiger en minder vermoeiend werk. De enige wanklank was dat een enkele gast meende dat ik ook voor het seksuele handelingen beschikbaar was. Wanneer ze bleven aandringen kon ik rekenen op de altijd aanwezige bewaking. De gasten werden even apart genomen en kwamen later terug om hun excuses aan te bieden. Al met al waren dat een tiental gasten die zich niet gedroegen.

Een aantal van hun zou ik later weerzien. Een tweetal weken was ik nu gastvrouw en ik kreeg het daarbij behorende loon. Mijn man en ik waren zeer blij en ik vond het jammer dat ik weer huishoudelijk werk moest gaan doen.

Wel werd me verzekerd dat wanneer zich iets voordeed ik de eerste was die de baan aangeboden zou worden. Toen ik dan ook van Jelani een van de bewakers te horen kreeg dat ik bij de baas moest komen en gastvrouw kon worden sprong ik bijna een gat in de lucht. Hij temperde meteen mijn vreugde door te zeggen dat daaraan wel nog een zwaar en een ongeveer 4 tot 5 uur durend opleiding zou vasthangen dat door hem en Rob zou worden afgenomen.

Ik ben direct naar de baas gegaan en deze vertelde me dat ik inderdaad gastvrouw zou kunnen worden maar dat ik dan wel nog ingewerkt moest worden in de extra werkzaamheden die daaraan vasthingen. Ik zag alleen Euro-tekens en zei dat ik heel graag en zo snel mogelijk ingewerkt wilde worden. Weet je dat zeker vroeg hij nog en toen ik ja knikte belde hij Jelani. Binnen een paar minuten was hij er al en kreeg te horen dat ik per direct de minimaal 4 uur durende opleiding kon volgen.

Kamer 3 was vrij en kon daarvoor gebruikt worden. Daarna moest ik terug komen om de uitslag te horen. We gingen naar kamer drie, Rob voegde zich bij ons, en ik kreeg te horen dat er eerder een infiltrant had geprobeerd om binnen te dringen en dat nieuw personeel nu eerst een uitgebreide visitatie moest ondergaan Ik kreegte horen dat ik me volledig moest uitkleden en wanneer ik dat niet zelf deed zij dat wel voor me zouden doen.

Het gevolg was dat zij mij vastgrepen en ik binnen een paar tellen volledig naakt voor hun stond. Ze bekeken me uitvoerig waarna ik me weer mocht aankleden. Tot mijn verbijstering kreeg ik daarna weer te horen dat ik me opnieuw moest uitkleden en als ik dat niet zelf deed er andere maatregelen zouden volgen.

Huilend kleedde ik me nu zelf uit waarna beide zachtjes in mijn borsten knepen en zeiden dat ik het wel zou leren. Dit herhaalde zich nog een paar keren en ik begon het bijna gewoon te vinden.

De laatste keer zei Jelani dat er nu een opname van gemaakt zou worden en dat ik voor het uitkleden aan hun moest vragen of ik me al mocht uitkleden. Daarna moest ik lachend met mijn borsten spelen en aan hun vragen of zij mij aub wilden neuken. Omdat ik geen uitweg zag heb ik aan hun verlangens voldaan niet beseffend dat ik daarmee in een chantabele rol werd geperst.

Neuken mocht ik hun nu nog niet. Ze lieten me zien wat ze hadden opgenomen en het was overduidelijk dat ik me zonder bezwaar voor hun had uitgekleed. Je weet het immers maar nooit in april in ons land, John was vrij en iedereen moest die vrijdag werken,wij zouden het samen doen en ook de meeste boodschappen alvast in huis halen.

De kits en mijn man waren net de deur uit toen ik hem al bij ons achterom de tuin in zag komen, ik was nog niet aangekleed en moest nog douchen, ik zat alleen in mijn slipje een broodje te eten aan onze keukentafel. Ik had nog geeneens de kans om even wat aan te schieten want mijn broer stond al in de keuken, zo wat een ontvangst Carla lachte hij.

Ja je ben wel erg vroeg zei ik, ik moet nog douche en had je pas tegen In leeftijd schelen wij zes jaar, John is 34 en ook al bijna 10 jaar getrouwd, dat hij mij nu zo naakt zag was niet eerder voorgekomen. Wat een mooie stevige knoppen heb jij nog zei hij voor je leeftijd, waarop ik reageerde door te zeggen dat ik op mijn veertigste nog geen oud wijf was, nee dat zie ik nu ook lachte mijn broertje ondeugend kijkend naar mijn tieten.

Ik kreeg het er warm van en wist even niet goed wat te zeggen, moet je koffie vroeg ik ter afleiding? John stond nog steeds bij de tafel vlak voor mij, ik zag dat er een forse bobbel in zijn jeans was ontstaan, hij was dus echt geil geworden, jeetje wat moest ik daarmee?

Ik vond het nog rot ook dat ik hem kennelijk zonder enige bedoeling opwond, dit was allemaal zo onverwachts gebeurd, wij keken elkaar even aan. Ja echt Carla zei hij en wreef over zijn gulp, mijn lul staat er verdomme stijf van zei hij, ja dat zag ik toen ook wel heel duidelijk. Zonder iets te zeggen zag ik mijn broer tot mijn stomme verbazing op nog geen meter afstand van mij,midden in de keuken zijn jeans losknoppen en zijn gulp losmaken, in een beweging sprong er een mooie stijve grote lul voor mijn ogen uit zijn slip.

Jeetje John stamelde ik, dit is niet normaal. Nee dat mag je wel zeggen zei hij en deed nog een stap naar mij toe, neem hem even in je mond Carla vroeg hij echt serieus, idioot en bijna automatisch nam ik zijn stijve lul in mijn hand vast en begon hem te pijpen. Daar werd ik zelf ook heel geil van om mijn broers lul in mijn mond te hebben, hij was keihard en begon mee te neuken in mijn mond, o wat geil lachte hij. Hier had ik nog nooit aan gedacht om seks te hebben met mijn eigen broer, maar alles ging zo vlug, hij stond mijn tieten in zijn grote handen te kneden en ik pijpte hem zo diep ik kon.

Ik voelde mijn slipje vollopen van geiligheid en rolde zijn ook al grote ballen door mijn hand terwijl ik hem stevig bleef pijpen, John kneep bijna mijn tepels fijn in zijn opwinding. Ik liet zijn lul uit mijn mond glippen, dat doet zeer John zei ik, je knijp te hard in mijn tepels, sorry lachte hij, dat had ik even niet door.

Hij tilde mij van de stoel af,toen ik voor hem stond begon hij mijn te tongzoenen waar ik nog geile van werd. Zijn stijve natte lul stond recht omhoog tegen mijn buik aan, dit kunnen wij niet maken joh zei ik, hier krijgen wij gedonder mee.

Er is toch niemand bij zei mijn broer, op dat moment tilde hij mij op en droeg mij in zijn sterke armen de trap op naar mijn slaapkamer, mijn bed was nog niet opgemaakt. John gooide mij op mijn bed, deed zijn jeans, slip en shirt uit en kwam op naast mij liggen, ik was nog te verbouwereerd om ook maar met enig verstand te reageren, ik keek alleen maar naar zijn grote lul , gaat hij mij daar mee neuken vroeg ik mij af?

Ja dus, John rukte letterlijk mijn slipje van mijn billen af, hij zag mijn kale kutje en dook tussen mijn benen. Shit hij gaat me likken schoot het door mij heen, John ik moet mezelf nog even wassen zei ik, dat maakte hem niet uit was zijn reactie,een geile kut mocht best een beetje geil ruiken lachte hij en begon mij echt te likken. Zijn tong flitste door mijn kutje heen, ik voelde zelf wel dat ik heel nat was en gaf mij volledig op dat moment aan mijn broertje over, allebei gelukkig getrouwd, begon wij samen aan een super geile sekspartij met elkaar.

Ik dacht nergens meer aan, ik wilde geneukt worden door mijn broer! Totaal onverwachts gebeurde dit en waren wij in mijn slaapkamer beland waar hij mij heel geil en bedreven lag te likken.

Ik kon mijn eigen kutje natte geluidjes horen maken, hij had mijn kittelaar goed te pakken met zijn mond, hij zoog, en likte mij in een mum van tijd in een eerste heftig orgasme, zo snel was ik niet vaak klaar gekomen bij mijn man. Tering Carla wat een geil wijf ben je lachte hij met een nat gezicht toen hij tussen mijn benen vandaan omhoog kwam en bovenop mij ging liggen, gaan we echt neuken vroeg ik? Ik had het nog niet uitgesproken of ik voelde mijn kutje geweldig oprekken en zijn keiharde lul mijn kutje inboren, Jezus John zei ik happend naar een beetje extra lucht.

Mijn broer begon mij heel goed te neuken, ik deed net zo hard met hem mee, ondanks dat zijn lul een stuk dikke en lange is dan van mijn man, ik kon hem goed hebben. Ik wilde hem helemaal in mijn geile kutje voelen, ik sloeg mijn benen om zijn billen en John kwam helemaal in mijn kutje, ik voelde hem tegen mijn baarmoeder aan stoten, wij hadden samen het goede ritme te pakken, ik werd er heeeeel geil van. Mijn broer pompte mij steeds weer vol, mijn kutje sopte als een gek, John zei nog nooit een vrouw te hebben geneukt die zoveel geil was als ik, dit vond ik best een mooie compliment.