Schuddende borsten schatjes prive

...

Vrouw zoekt massage man komt klaar in kut


...

Ik stond op om haar er door te laten. Mijn piemel zwabberde bij het opstaan en zowel Serge als Louise keken er even naar. Logisch want hij kwam zomaar boven tafel in beeld natuurlijk.

Terwijl we Judith een grote plas hoorden wegwerken, kroop Louise tegen Serge aan en knuffelde hem even. Ze zoende hem op zijn wang en streelde hem over zijn schouder. Ik zag hoe hij zijn hand op haar been legde en haar borsten tegen zijn arm aan kwamen toen ze zich even naar hem toe draaide om hem te zoenen. Er ging een lichte tinteling door mijn piemel en ik hoopte dat Judith maar snel terug kwam uit het toiet voor ik met een erectie midden in de caravan stond.

Louise vlijde zich tegen Serge aan en draaide zich meer zijn kant op. Ze had nu haar rechterarm over zijn borst uitgestrekt en hing aan zijn schouder. Haar been lag deels over de zijne. Ze gaf Serge een kusje op zijn mond en een licht smakkend geluidje was hoorbaar.

Ik voelde mijn erectie opkomen en begon waarschijnlijk te blozen. Net voor mijn lul zich echt oprichtte, kwam Judith weer tevoorschijn en liet zich, al vasthoudend in de caravan, op het bankje ploffen. Ik ging snel zitten en schoof wat naar voren naar de tafel. Mijn erectie groeide door maar was nu niet meer zichtbaar.

Louise had geglimlacht toen ik snel ging zitten. Judith was onbedoeld dichter bij Serge gaan zitten. Ik zag Serge even glimlachen. Ik probeerde zo nonchalant mogelijk te doen terwijl mijn lul onder de tafel nog aan het naschokken was van de prikkeling die ik zojuist had gehad. Dat zou nog wat worden vanavond.

Hij had nu ook een paar glazen drank op en leek nog wat losser te worden. Judith knikte en Serge zag dit als aanmoediging en schonk Judith ruim in en schonk zichzelf maar een klein beetje in. Louise die tot dan toe een paar bescheiden wijntjes op had, stond op van de tafel. Zo onopvallend mogelijk volgde ik haar bewegingen. Het was te lang geleden dat ik sex had gehad want ik werd zo geil als wat. Iedere beweging kwam me erotisch over. Of misschien bewoog ze zich gewoon sexy en werd ik daar opgewonden van.

Het resultaat was het zelfde. Ze zocht in een keukenkastje naar een glas waardoor ik de tijd kon nemen haar billen te bekijken. Ze waren mooi rond en staken een beetje naar achteren. Tussen haar benen had ze een kleine opening als ze haar benen bij elkaar hield. Dat vond ik extra geil. In gedachten boog ze voorover en kon ik tussen haar billen door haar geschoren poes zien.

Man, de gedachten brachten alweer kriebels in mijn lul. Louise had het juiste glas gevonden en opende nu het caravankoelkastje. Je kent ze wel, die dingen zitten altijd onhandig laag bij de grond waardoor je moet bukken om er wat uit te pakken. Louise boog eerst wat voorover waardoor ik mijn wens in vervulling dacht te zien gaan. Maar net toen ik dacht haar schaamlippen te kunnen gaan zien, ging ze op haar hurken zitten en was het uitzicht verdwenen. Ondertussen vertelde Serge een grap over nudisten waar Judith weer heerlijk om moest lachen.

Toen ik even naar ze keek, zag ik dat ze totaal geen aandacht voor mij hadden. Serge begon wat met zijn handen uit te leggen en nam daarvoor de handen van Judith in de zijne. Ze werkte volledig mee en toen Serge haar handen boven haar hoofd bracht, zag ik hoe hij verlekkerd naar haar grote borsten keek. Judith haar ogen glommen van kinderlijke opwinding en Serge vervolgde zijn grap.

Toen ik in mijn ooghoek beweging waarnam, draaide ik me rustig naar Louise en kreeg een aangename verrassing te verwerken. Louise was weer overeind gekomen maar stond nu gebukt in het koelkastje te kijken. Ze gunde me zo een heerlijk uitzicht. Haar roze schaamlippen waren duidelijk zichtbaar tussen haar witte dijen.

Mijn lul groeide in recordtempo. Ik kon nu wel naar voren gaan maar als Louise zich zou omdraaien dan zou ik me nergens kunnen verschuilen. Ik besloot het maar zo te laten en het risico te nemen. Ik prentte het uitzicht in mijn geheugen om me er later eens heerlijk bij af te trekken als ik over haar zou fantaseren. Of tijdens de sex met Judith. Louise deed de koelkast dicht en draaide richting tafel. Ze had nu vol uitzicht op mijn harde lul, keek er langer naar dan nodig en begon toen de klep van de zitbank waar ze eerst op zat te openen.

Ik zag hoe ze weer die glimlach op haar gezicht had en terwijl ze voorover bukte om de likeur te pakken, verhardden haar tepeltjes. De roze puntjes staken gewillig naar voren.

De fles kwam omhoog en van het aanrecht pakte ze vier kleine glaasjes. Ieder kreeg een glaasje en nadat we geproost hadden, sloegen we het glas achterover.

Het brandde een beetje in de keel en was mierzoet. Er zat behoorlijk wat alcohol in. Judith keek een beetje suf en zei toen resoluut: Weer sloegen we de glaasjes achterover en zetten het met een harde klap op tafel. En weer schonk Louise de glazen helemaal vol. Tot de rand deze keer. Wie morst moet een extra glaasje leeg drinken! Voorzichtig tilden we de glaasjes op en proostten we. Maar bij het opdrinken morste Judith enkele druppels op tafel. Serge zag het en zei niets maar wees alleen maar naar de druppels terwijl hij breed glimlachte.

Judith gierde het uit en kreeg haar glaasje weer gevuld met iets minder. Zonder te aarzelen sloeg ze het achterover. Judith was nu goed aangeschoten aan het raken. Zelf voelde ik de alcohol ook wel maar was nog volledig nuchter. Deze keer morste Louise wat. Onder haar kin waren een paar druppeltjes gevallen. Judith schreeuwde het uit: Die trok haar schouders op en maakte een gebaar van "wat nu? Serge boog zich naar voren en likte met uitgestoken tong de likeur van Louise haar huid.

Haar tepeltjes verstijfden en ze had een licht rood hoofd toen Serge klaar was. Louise schonk haar glas halfvol en sloeg het achterover zonder te morsen.

Met een harde klap zette ze het glaasje op tafel en giechelde een beetje. Serge deed zijn handen achter zijn rug en boog naar voren en slurptje luid het glaasje leeg. Wonder boven wonder morste hij niets. Triomfantelijk stak hij zijn handen in de lucht. Judith stak haar handen achter haar rug en duwde zo haar borsten naar voren. Met z'n drieën keken we naar de vooruitgestoken cup C. Ik voelde mijn lul weer reageren.

Ik zag hoe Louise haar hand nonchalant op Serge zijn been legde. Judith deed haar best om te drinken maar het glas stond te dicht bij de rand.

Ze boog voorover maar kon er niet bij. Haar pogingen resulteerden in een heerlijk uitzicht op haar bungelende borsten. Ze kwam weer overeind en wilde met haar hand het glas weer goed zetten. Anders verlies je en moet je twee glaasjes drinken". Zo mijn aandeel was duidelijk. Judith ging haar best doen en stak haar tong uit om in een verwoede poging het glaasje zo verder naar voren te schuiven. Louise schoof tegen Serge aan en samen keken ze verlekkerd naar Judith haar bewegingen.

Het ontging me niet dat Judith haar arm sloom heen en weer ging wat betekende dat ze Serge zijn been streelde. Wat een geil idee! Ik zag hoe Louise met haar lichaam bewoog als resultaat van haar benen waar ze mee aan het wiebelen was.

Het had een duidelijk effect op mij. Judith is zoals gezegd nogal competitief en weigerde op te geven. Ze kwam nu naar voren en duwde met haar borsten het glaasje opzij. Daarbij klotste een beetje likeur uit het glaasje op haar borst.

Met haar tong likte ze het glaasje uit en ging lachend weer zitten. Serge bedacht zich niet en drukte zijn vinger op Judith haar borst. Ze had totaal niet gereageerd op Serge zijn aanraking. Louise vulde Judith haar glaasje weer die deze trots achterover sloeg.

Judith was duidelijk dronken aan het worden. Ze begon vrijer te bewegen en keek draaierig uit haar ogen. Met mijn lippen omklemde ik het hele glaasje en sloeg toen in een keer mijn hoofd achterover en dronk zo het glaasje leeg. Het leverde een applaus op voor originaliteit. Louise was aan de beurt en ging weer wat van Serge af zitten. Ze immiteerde mijn methode maar deed het te langzaam.

Een straal likeur liep over haar kin en over haar borsten. Hoestend ontving ze ons lachsalvo. Ze bevochtigde traag haar duim en wijsvinger en nam ruim de tijd om haar tepel te ontdoen van de likeur. Wij mannen waren er stil van, Judith lachte. Giechelend ging Louise in de hoek tegenover mij zitten en legde een been opgetrokken op de bank en liet de ander op de grond staan.

Het viel me op dat er nog een straaltje likeur op de binnenkant van haar dij zat. Ik zei er niets van maar het idee dat op te likken leek me heel fijn.

Ze zat met haar benen wat uit elkaar en liet de been op de grond een beetje heen en weer wiebelen. Het was een pittige vraag maar Louise en Serge glimlachten alleen maar. Ze keken elkaar aan en toen nam Serge het woord. En het is ook normaal bij naturisten om een groot deel weg te scheren. Sommige franse vrouwen hebben juist een enorme bos haar Louise stond op en ging naast me staan.

Met haar handen streelde ze het gebied langs haar schaamlippen. Judith probeerde het te zien want ze staarde naar de plek waar bij Louise haar schaamhaar had gezeten. Louise stapte dichterbij waarop Judith naar voren boog. Judith keek even vreemd maar stak toen een hand uit en streek met een vinger over de huid ruim naast de schaamlippen.

Mijn lul groeide in een keer naar volle sterkte. Ik deed geen moeite het te verbergen en Louise deed geen moeite er niet naar te kijken. Ze draaide zich naar mij toe en zei hetzelfde als tegen Judith: Met trillende vinger streek ik over de zachte huid.

Brutaal ging ik dichter langs haar schaamlippen dan Judith had gedaan. Een zucht ging door Louise en instabiel ging ze weer zitten. Judith begon te giechelen. Judith had niet in de gaten welke kant het op ging en kroelde met haar vingers door mijn schaamhaar. Met dubbele tong zei ze: Alsof ze het niet begreep. Judith keek lodderig naar Serge zijn schoot.

Ik kon het niet goed zien maar zag dat Judith met haar vingers over zijn onderbuik ging. Judith keek aarzelend maar leek opgewonden nieuwsgierig om het te onderzoeken. Het voelt heel anders dan ongeschoren. Ik zag Judith gebiologeerd kijken naar haar handen. Serge keek geil uit zijn ogen naar wat er allemaal bij hem gedaan werd. En Louise werd rood van opwinding. Haar tepeltjes waren helemaal hard geworden.

Zelf zat ik natuurlijk ook met een enorme leuter. Het duurde enkele seconden voor Judith overtuigd was. Misschien moet jij dat ook maar eens doen, Maarten" zei ze. Alsof ze het over een nieuw kapsel had. Mijn hart bonsde namelijk in mijn keel van opwinding.

Het werd even stil waarop Serge opeens zei: Louise schoof van het bankje af om ruimte te maken voor Serge. Hij hopte het bankje over en kwam met een joekel van een stijve achter de tafel vandaan. Hij zoende in het voorbij gaan Louise en liep door naar het toilet. Dan kunnen we makkelijker achter de tafel wegkomen als we naar de wc moeten. Bovendien zit het wel zo lekker Ik stond op om te helpen. Judith legde simpelweg haar benen op de bank en bleef waar ze was. Louise haalde de tafel leeg en liet hem zakken en ik hielp met het plaatsen van kussens.

Daarna pakte Louise twee badhanddoeken en legde deze over de kussens. Terwijl ze dit deed, keek ik verlekkerd naar haar. Toen ze klaar was ging ze weer op haar oude plek zitten. Met een paar kussens achter haar rug zat ze relaxed achterover met haar benen languit in de lengte. Judith bleef liggen waar ze lag en dreigde in slaap te vallen. Ik zat in mijn hoek met een been languit en de andere opgetrokken om mijn constant stijve pik te verbergen.

Zijn lul was verslapt tot een dikke zwengel die heen en weer zwaaide. Hij kroop op de kussens en ging weer in de buurt van Judith zitten. Achteloos legde hij zijn hand op Judith haar knie. Ze keek er even naar maar zei er niets van. Je hoeft je nergens voor te schamen. Het is allemaal puur natuur en allemaal mooi. Dat weet je toch nog wel van vroeger? Je mag het gewoon bekijken. Ze waren licht gezwollen en stonden zelfs een beetje uit elkaar.

Louise stak haar armen uit en gebaarde zo dat het heel normaal was om alles te bekijken. Met zijn drieën keken we naar de openbaring van Louise.

Ze plaatste haar handen op haar knieën en bleef zo zitten lachen. Judith zat nog onderuit op de bank met haar knieeen opgetrokken. Serge had al een paar vingers tussen haar knieeen gekregen. Je bent hier onder vrienden. Voorzichtig en beschaamd liet ik mijn been zakken en werd mijn snoeiharde erectie zichtbaar.

Ik ging ook in kleermakerszit zitten en leunde achterover op de kussens in mijn rug. Louise keek met gretige ogen naar mijn jeugdig harde leuter. Serge had op dit moment alleen nog maar een halfharde zwengel. Het ontging mij niet. Louise pakte mijn hand waarmee ik op de handdoek steunde en kneep er even in. Maarten, dat is een flinke Waarom ontspan je niet? Kom eens in het midden zitten. Met tegenzin ging Judith in het midden zitten.

Ze trok haar benen naar zich toe en deed haar armen er omheen. Serge legde een hand op haar rug en zei: Hij haalde zijn hand echter niet weg en streelde haar nu over haar rug. Judith liet haar armen los en deed nu haar benen languit.

Louise streelde haar voet en drukte licht tegen haar onderbeen om aan te geven dat Judith nog niet klaar was. Aarzelend trok Judith haar knie in om het vervolgens snel af te maken.

Louise schoof wat dichterbij en legde haar hand op de schouder van Judith. Louise kneep zachtjes in Judith haar schouder om haar op haar gemak te stellen. Ze ging met haar benen languit langs Judith zitten en keek Judith vriendelijk aan. Haar rechterbeen ging vlak langs me ik legde mijn linkerhand op haar knie. Mijn hand liet ik echter op haar knie en ze maakte geen bezwaar. Judith zag het niet of negeerde het. Ze zijn heel mooi.

Daar moet je toch trots op zijn? Judith maakte geen aanstalten om Louise te stoppen en genoot zichtbaar van de zachte aanraking. Vind je het niet erg als ik zo even benadruk hoe prachtig je borsten wel niet zijn? Heb je nooit een andere borst dan die van jezelf gevoeld? Het voelt zelfs aangenaam als iemand eraan komt Judith wilde haar hand terugtrekken maar Louise hield haar hand even op die van Judith en toen ze deze na een seconde voorzichtig weghaalde, bleef Judith de borst betasten.

Ik schoof met mijn hand een klein stukje omhoog over Louise haar been en begon de zachte huid te strelen. Ik zag Louise een siddering onderdrukken toen ze de borsten van Judith zachtjes volledig begon vast te pakken. Ze masseerde het zachte vlees met trage bewegingen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en weer ontspannen van genot.

Ik zag hoe een hand van Serge nu van achter Judith haar rug kwam en steeds meer de zij van Judith begon te strelen. Zijn hand schoof op naar Judith haar borst. Judith liet nu de borst van Louise los en zette haar handen op haar knieën. Louise plaatste haar handen er bovenop. Voelt het nog steeds niet goed? En jij hebt nog wel een bos haar dat alles bedekt. Haar rechterbeen schoof zo tegen mijn linkerknie op om er tegenaan te steunen.

Louise gaf Judith volop uitzicht op haar blote poes. Serge had zijn hand niet weggehaald en streelde nu voorzichtig de zijkant van Judith haar borst. Zijn vinger streek over de ronding. Ik liet mijn hand nog wat hoger over de binnenkant van Louise haar dij gaan. Haar huid voelde zacht en warm. Mooi en bewonderingswaardig" zei Louise. Ze legde haar rechterhand op de mijne en schoof mijn hand dichter maar haar poesje. Mijn hart ging tekeer. Judith accepteerde Louise haar actie waarschijnljk omdat Serge tegeljkertijd haar borst had omvat van achteren.

Teder voelde hij haar borst. Louise schoof haar hand over Judith haar dijbeen waarop Judith schrikkerig reageerde. Ze leidde Judith af van het feit dat ze mijn hand in haar lies had gelegd. Ze zette haar hand weer op Judith haar knie en keek Judith indringend aan.

Het was een makkelijke zet. De meeste vrouwen vinden zichzelf te dik. Ze leek te blozen. Met een bonkend hart streelde ik voorzichtig de lies van Louise.

Mijn vingers gleden vlak langs haar schaamlippen. Ik voelde hoe Louise haar onderlichaam subtiel bewoog op mijn aanraking. Louise boog naar voren en ging met haar hand over Judith haar buik. Die kromp ineen bij de aanraking. Iedere vrouw heeft wel een buikje als ze een beetje voorovergebogen zit. Serge zijn hand gleed van de borst naar Judith haar buik en streelde die teder. Dit leek Judith goed te doen want ze accepteerde die aanraking meer dan die van Louise. Ik had mijn hand uit haar lies weggetrokken en genoot nu van haar hand op mijn buik.

Mijn lul stond echter recht omhoog zodat deze tegen haar hand aankwam. Louise deed alsof ze niets merkte en kneep in het beetje vet dat ik had om te benadrukken dat het heel normaal is. Mijn pik kwam tegen de achterkant van haar hand aan. Brutaal pakte ze mijn lul in haar hand en deed alsof ze 'm aandachtig bekeek door hem heen en weer te bewegen.

De aanraking was goddelijk. Ik zag hoe het voorzaad op mijn eikel glom. Als ze langer door zou gaan dan zou de voorhuid over mijn eikel glijden.

Judith zei niets maar ik zag wel waarom. Serge plukte met zijn hand aan Judith haar schaamhaartjes. Judith leek wel in trance van wat ze zag en voelde. Louise keek Judith aan. Ik zag de aarzeling in Judith die ik zelf ook voelde. De aanraking was verrukkelijk maar dat een ander aan je partner zat was toch wel heel vreemd en opwindend tegelijk. Maarten schijnt het ook niet erg te vinden Bedoelde ze nu dat zij ook aangeraakt werd of dat ik werd betast?

Louse glimlachte en voelde nu erotischer mijn piemel. Haar vingers gleden over de zachte huid en gingen op zoek naar mijn ballen. Ik zag dat Serge tergend langzaam door Judith haar schaamhaar kroelde en hoe hij steeds lager ging. Judith haar borsten gingen op en neer van opwinding.

Ze zocht steun waarop Serge dichter achter haar ging zitten. Hij strekte zijn benen languit en schoof die onder die van Louise door. Judith leunde tegen Serge aan terwijl Serge met zijn andere hand de binnenkant van haar dij begon te strelen. Judith leek helemaal op te gaan in de aanraking. Ongetwijfeld voelde ze ook Serge zijn lul tegen haar rug of billen. Louise betastte met haar vrije hand haar linkerborst.

Judith kreunde heel zachtjes maar hoorbaar voor iedereen. Louise glimlachte en ging door met haar eigen borst te strelen. Ondertussen friemelden haar vingers met mijn volle zak. Dat moest ze niet te lang doen anders zou ik klaarkomen. Serge boog voorover en zoende Judith zachtjes op haar schouder.

Met kleine kusjes schoof hij op naar haar nek. Judith leunde nog meer tegen Serge aan en deed haar hoofd opzij om Serge in haar nek te laten zoenen. Haar ogen waren op het gestreel van Louise gericht.

Serge zijn vingers gingen nu verticaal op en neer door Judith haar schaamhaar langs haar schaamlippen. Judith reageerde door onderbewust haar onderlichaam naar voren en achteren te kantelen. Ik draaide mijn lichaam iets zodat de benen van Serge en Louise meer ruimte kregen. Maar op deze manier kon ik beter Judith bereiken. Ik legde een hand op haar bovenbeen en streelde haar daar. Ik schoof nog wat dichterbij en streelde Judith door haar haren. Ze keek lodderig uit haar ogen.

Ik boog me voorover om haar te kunnen zoenen. Ze zag mijn bedoeling en boog naar me toe. Ze zoende me op mijn mond en drong meteen met haar tong naar binnen. Ik liet mijn hand over haar bovenbeen gaan en kneep zachtjes. Louise maakte van de afleiding gebruik om dichter naar Judith te schuiven. Met zachte dwang wist ze Judith uit haar kleermakerszit te krijgen en haar benen over die van Judith te leggen. Judith was helemaal in de zevende hemel.

Serge en ik die haar zoenden en haar tussen haar benen streelden. Louise was klaar met de verhuizing wat betekende dat er ruimte achter haar was gekomen. Ik schoof weg en zag Judith verbaasd kijken bij het afbreken van de zoen. Toen ik achter Louise schoof leek ze te berusten in de afstand. Louise glimlachte dat ik achter haar kwam zitten. Ze schoof nog iets naar voren en kwam daarmee heel dicht bij Judith. Het was een wirwar aan benen maar het paste allemaal in elkaar. Mijn lul stond recht omhoog tegen de rug van Louise.

Met mijn handen begon ik haar zachte rug te strelen. Het voelde gek aan om een andere vrouw dan je eigen te strelen. Mijn handen gingen gretig maar zorgvuldig zachtjes over haar lichaam. Ik streelde haar zij en ging met mijn handen om haar buik om haar vervolgens zo te knuffelen. Judith was verzonken in Serge zijn aandacht. Ze had haar hoofd half gedraaid en werd nu door Serge op haar wang gezoend.

Met een hand kneep hij zachtjes in haar borst en de andere had hij nu volledig over haar poesje gelegde. Aan de zachte bewegingen van zijn hand en het schuiven van Judith te zien, had hij haar pruim weten te vinden en was hij haar nu flink nat aan het maken.

Het zicht op mijn eigen schatje die volledig genoot, wond me tot mijn verbazing enorm op. Terwijl Louise de bovenbenen van Judith bleef strelen, liet ik mijn handen over Louise haar borsten gaan. Het voelde gek om een kleinere maat in handen te houden maar het voelde heerlijk vanwege de erotische spanning en het feit dat ze van een veemde vrouw waren. Ik hoorde hoe Louise zachtjes begon te kreunen onder mijn masserende handen.

Judith had haar ogen gesloten en golfde op de vingers van Serge. Ze tongzoende met Serge en kreunde nu niet zachtjes meer. Louise boog naar voren en streelde Judith haar borsten met haar vingers. Judith schokte even maar protesteerde niet. Louise nam nu de twee grote borsten en kneep er zachtjes in. Ze duwde ze tegen elkaar en tilde ze op.

In bleef Louise haar borsten masseren terwijl die naar voren boog. Ze gaf een kusje op Judith haar borst en toen de andere. En toen sabbelde ze zachtjes aan Judith haar tepel. Judith haar borsten gingen gejaagd op en neer van opwinding. Ik zag hoe Serge nu naar achteren schoof en ruimte maakte.

Hij trok zijn benen in en ging op zijn knieën zitten. Ondertussen bleef hij Judith kustjes geven. Zijn enorme leuter stak fier omhoog. Hij pakte Judith haar hand en legde die op zijn trots. Judith begon direct loom aan het grote geval te trekken.

Louise hijgde nu van opwinding. Louise zoende haar nu boven haar borsten en in haar nek. Serge pakte de kussens waar hij eerder tegenaan had gezeten en legde deze achter Judith. Louise duwde Judith al zoenend achterover. Deze liet zich gewillig tegen de kussens aanduwen en lag schuin omhoog. Louise gebaarde me dat ze achteruit wilde waarop ik even plaats maakte door te gaan staan. Louise schoof haar benen onder die van Judith vandaan en ging op haar knieën zitten.

Vervolgens boog ze over Judith heen. Die lag languit zachtjes aan Serge zijn pik te trekken terwijl Serge zijn vingers nu duidelijk in en uit de kut van Judith gleden.

Louise kroop naar voren en zoende Judith. Die was in de wondere wereld van geilheid beland en vond nu alles goed. Ze opende haar mond en tongzoende met Louise tot grote opwinding van mij en Serge. Nu Louise op haar knieeen voorovergebogen op handen en voeten zat, kon ik goed haar glinsterende roze schaamlippen bewonderen. Ik liet mijn handen bewonderend over haar lekkere billen gaan en streelde haar zachtjes door haar bilspleet. Vervolgens ging ik op mijn knieeen achter haar zitten en liet mijn lul tegen haar natte lipjes aankomen.

Een klein schokje van verbazing en toen schoof ze een stukje naar achteren. Ik begreep de hint en schoof mijn lul in haar druipende kutje. Ik dacht dat ik direct klaar kwam. Het was verbazingwekkend dat ze krapper was dan Judith gezien de enorme paal van Serge.

Ik liet mijn lul diep in haar zitten en genoot van het moment. Als ze nu haar kutspieren zou gebruiken zou ik spontaan klaarkomen. Terwijl Judith en Louise aan het tongzoenen zijn, draait Serge zijn lichaam meer naar hen toe.

Zijn lul komt dichterbij hen maar Judith laat hem niet los. Het geval is werkelijk indrukwekkend. Ik zie nu hoe het voorzaad over de voorhuid glijdt en dat Judith zijn voorhuid bijna over zijn eikel trekt. Serge blijft dichterbij komen. Zijn lul is nu dicht bij hen. Louise doet nu ook een hand om de lul en samen trekken ze de ouwe surfgod af. Zijn eikel glijdt nu door de voorhuid; de lul is nu op volle sterkte en ik schat 'm polsdik en zo'n 23cm lang. Louise verbreekt de zoen en trekt de lul van Serge dichterbij.

Ze geeft de eikel een zoentje en zoent dan Judith weer. Die likt gretig de lippen van Louise. Louise herhaalt de actie nog een keer. Ik kan me ondertussen niet meer inhouden en neuk nu loom Louise op z'n hondjes. Ik doe het tergend langzaam en moet me continu op mijn lip bijten om niet klaar te komen. Ik besluit tijdelijk te stoppen en haal mijn lul uit haar.

Ik kan zien hoe haar kutlipjes uit elkaar blijven staan als ik mijn lul met slurpende geluidjes uit haar trek. Ik geniet van het uitzicht en kijk met bonsend hart naar het trio voor me. Louise likt nu het puntje van Serge zijn eikel en zoent dan Judith weer.

De lul is echter dichter bij de mond van Judith gekomen. Judith lijkt te aarzelen en geeft dan de grote knots ook een zoentje. Judith heeft de smaak te pakken en likt nu met haar tong over de eikel. Louise valt haar bij en samen likken ze de ontblote eikel.

Ik kijk naar Serge die geil naar het gelik kijkt. Ik word ongelooflijk geil als ik Judith en Louise zo bezig zie. Ik besluit van het bed af te stappen en op mijn knieën op de grond te gaan zitten. Met mijn handen streel ik de billen van Louise. Als ik onder haar benen door kijk, zie ik hoe Serge traag twee vingers in en uit de kut van mijn vriendin schuift. Ze zijn glinsterend nat als hij ze eruit trekt wat erop wijst dat Judith extreem geil is. Iets wat me niets verbaasd.

Ik richt me weer op en lik Louise over haar billen. Mijn tong kringelt rondjes richting haar kutje. Louise kantelt haar heupen om haar poesje zoveel mogelijk mijn kant op te duwen.

Ik zoen haar op haar lippen en lik haar dan door haar gleuf. Ze schokt een beetje maar geniet dan van mijn zachte slurpende geluidjes als ik haar met lange halen lik. Haar geilheid smaakt heerlijk zilt. Gretig lik ik wat van haar vocht op en slik het door. Met het puntje van mijn tong kan ik haar bobbeltje raken. Ondertussen blijf ik haar billen strelen.

Ik word er zo geil van. Ik kan wel uren aan Serge zijn lul likken Samen blijven ze aan die knuppel likken. Louise haar tong glijdt niet alleen over de glibberige eikel maar likt ook de tong van Judith. Louise duwt Judith haar linkerbeen omhoog waardoor haar poesje nog meer vrijheid krijgt. Ze streelt de binnenkant van Judith haar dij. Judith haar tong gaat over de eikel en dan opent ze haar mond een beetje en zuigt aan het puntje.

Ondertussen stroomt haar kutvocht mijn mond in, zo geil wordt ze er van. Mijn mond zit er vol mee. Ik slik het door en zuig verder aan die heerlijke natte pruim. Zo af en toe kijk ik op om te zien wat die drie uitspoken. Judith heeft nu een serieus deel van de eikel in haar mond en Serge neukt haar voorzichtig in haar mond.

Louise likt geil over Judith haar wang en zoent haar in de nek. Dan zakt ze langzaam af naar beneden en kust Judith haar borsten. Ik kan zien hoe Judith haar tepels hard zijn van opwinding. Ik kan ook zien dat Judith haar hand nog steeds om de paal van Serge heeft en deze zachtjes aftrekt. Haar andere hand gebruikt ze om de grote zak van hem te strelen. Louise sabbelt nu hoorbaar aan Judith haar tepel.

Ze gebruikt haar hand om de vrije borst te strelen. Judith gehoorzaamde en likte met haar tong de onderkant van Serge zijn lul. Louise zakt nog verder en zoent Judith op haar buik. Judith reageert met haar onderlichaam. Serge haalt zijn vingers uit Judith haar kut en biedt ze Louise aan.

Die zuigt ze haar mond in en likt ze af. De vingers van Serge schuiven weer tussen Judith haar benen en komen weer glinsterend nat naar boven.

Hij smeert het geil op de wangen en lippen van Louise, die het met haar tong er weer aflikt. Serge komt wat naar voren en geeft Judith zo toegang tot zijn ballen. Louise schuift verder naar beneden en snuift de weeige lucht op van Judith haar poesje. Serge trekt een kussen weg achter Judith haar rug zodat ze lager komt te liggen. Hij compenseert het verschil door zijn lul meer naar haar toe te schuiven.

Judith likt nu zijn ballen. Dan trekt Serge het tweede en laatste kussen weg en ligt Judith met haar hoofd plat. Serge zet behendig zijn been over Judith heen. Zijn lul komt voor Judith nu recht van voren in plaats van opzij. Hij beweegt zijn onderlichaam naar voren waardoor zijn lul over haar gezicht gaat. Ik kan het niet goed meer zien en besluit naast hen te gaan liggen. Ik zie nu van opzij hoe Serge zijn zak wordt gelikt. Louise streelt de binnenkant van Judith haar dijen en duwt deze uit elkaar.

Met haar vingers houdt Louise de haartjes van Judith opzij en likt nu zachtjes over de schaamlippen van Judith. Ik buig naar voren om Louise een zoen te geven. Ze geeft me een tongzoen en ik proef de smaak van Judith op haar lippen.

Ze kijkt me met haar mooie groene ogen aan en gaat dan verder met Judith te likken. Serge legt de kussens aan beide kanten van Judith en zet zijn knie erop. Dan gaat hij voorzichtig boven Judith zitten en zet dan op zijn knieën aan beide kanten van Judith. Ik ga er vlakbij liggen en kijk van dichtbij hoe Judith met haar ogen dicht aan zijn eikel zuigt. Ze probeert zoveel mogelijk in haar mond te nemen maar dat lukt niet.

Serge schuift op haar heen en weer zodat ze hem lekker kan pijpen. Dan schuift hij verder naar boven en floept de pik uit haar mond. Serge laat de glibberige paal over haar gezicht glijden en smeert haar in met zijn eikel. Judith likt geil in de rondte en krijgt een nat gezicht.

Haar tongetje flitst over de eikel en Serge begint te kreunen. Louise komt tussen de benen van Judith vandaan en gaat aan de andere kant liggen. Serge was niet de enige die opgewonden werd van haar woorden. Maar het was Serge die zijn lul vastpakte en een dikke straal sperma in Judith haar zuigende mondje spoot. Die schrok en liet de lul uit haar mond floepen.

De volgend klodder sperma spoot op haar wangen en oog. Judith herstelde snel en deed haar mond wijd open om zijn volgende straal op te vangen. Ze stak haar tong naar buiten waar ik het sperma van de eerste lading nog zag zitten. Serge had veel te geven en al snel was heel haar gezicht bedekt met klodders sperma. Louise zoende Judith op haar mond en al snel tongzoenden ze weer.

Serge was van Judith afgegaan en schoof nu naar beneden. Louise haalde een klodder sperma van Judith's gezicht en smeerde het op de tepels van Judith. Vervolgens duwde ze haar eigen borsten tegen die van Judith en lag zo half over haar heen. Serge zijn lul was nog steeds halfhard. Hij wreef zijn eikel door de schaamharen van Judith en haalde de lul op en neer door de gleuf.

En toen duwde Serge naar voren en stak hij zijn lul in mijn vriendin. En ik vond het geil! Judith hapte naar adem toen Serge voorzichtig Judith begon te neuken. Judith kreunde en kuste. Louise schoof wat naar boven en kwam met haar borsten in Judith haar gezicht. Het sperma van Serge glom er vanaf. Zonder enige aarzeling zoog Judith op de tepels van Louise die hier kreunend van genoot. Louise gleed met haar handen door Judith haar haar. Langzaam bewoog ze haar lichaam en duwde Judith haar hoofd naar beneden.

Gedwee kuste die Louise haar buik. Net als Serge, zette Louise haar been over Judith heen. Haar kale kut droop van het vocht en Judith leek het niet te willen likken. Ik kroop naar hen toe en kuste Judith op haar mond.

Ik zette me over het idee heen dat ik Serge zijn sperma op mijn lippen proefde. Ik was te geil om me daar zorgen over te maken. Ik boog naar Louise toe en likte haar over haar natte lippen. Judith kwam aarzelend naar voren en likte voorzichtig Louise haar schaamlippen.

Louise schoof direct dichterbij waardoor Judith met haar tong in Louise haar kut verdween. Ik keek even hoe Serge ging.

Zijn lul stak nog maar een beetje in Judith maar nu ik keek schoof hij verder naar binnen. Judith hapte naar adem.

Serge zijn lul ging loom in en uit de kut van Judith. Ik zag hoe haar schaamlippen strak om zijn lul zat. Bij iedere stoot kwam hij dieper. Louise gleed nu met haar openstaande kut over het gezicht van Judith. Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten.

We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder. Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug. Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst. Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden.

Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel. Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen.

Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt. Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna.

Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen. Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken.

Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar. Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben. Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer. Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond.

Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos. Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten. Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken.

Steeds een beetje harder likkend ben ik bij haar kut aangekomen. Met mijn hand leg ik haar schaamlippen wat opzij en lik de plooi tussen haar dij en kut. Zonder haar schaamlippen te likken ga ik nu de andere kant likken. Ik zit nu tussen haar wijd uitgespreide benen en neem haar voeten in mijn handen en zorg dat ze haar benen buigt en haar voeten op mijn dijen rusten.

Meteen zie ik haar heupen omhoog komen. Ik lik haar huidplooien zonder haar schaamlippen aan te raken en ik voel dat ze haar heupen zo probeert te draaien zodat mijn tong haar kut likt. Als ik haar voetzolen tegen mijn harde lul zet kreunt ze weer. Ik lik haar even over haar schaamlippen zonder haar klit aan te raken en ga dan weer met mijn tong naar haar buik en borsten mijn hand weer op haar kut leggend.

Ik lik haar tepels en ga verder naar boven en via haar andere oksel en hals zoen ik haar geopende lippen weer. Ze zoent me nat en hevig terug en haar tong drukt ze diep in mijn mond. Als tieners tongen we en likken elkaars mond. Ik haal mijn hand van haar kut en duw mijn bekken wat naar beneden zodat mijn eikel tegen haar schaamlippen ligt.

Daar laat ik hem even om al zoenend mijn eikel langzaam tussen haar vochtige schaamlippen tot net voorbij het toompje te duwen. Ieder keer als ik voel dat ze me dieper in zich wil hebben trek ik me terug zodat alleen mijn afgestroopte eikel in haar blijft zitten. Traag kus ik me weer een weg naar beneden alle hoekjes en lekkere plekjes zoenend terwijl ik mijn eikel weer uit haar warme doos laat glijden en mijn hand weer over haar nu heel vochtige kut leg.

Ik kniel tussen haar benen en leg haar warme zachte voetzolen weer tegen mijn lul. Met haar knieen zowat plat op het bed ligt ze wijd open voor me en drukt haar heupen omhoog. Haar armen boven haar hoofd en een grote glimlach op haar gezicht. Tergend langzaam kus ik de zachte binnenkant van haar dijen en lik even tussen haar schaamlippen.

Afwisselend lik ik aan haar volle schaamlippen en zuig ik ze naar binnen terwijl ik mijn tong er dan over laat glijden. Het ene moment een voor een en het ander allebei tegelijk. Steeds wilder beweegt en draait ze haar billen om haar klit gelikt te krijgen. Ik zuig me aan haar vochtige opening vast en schuif mijn handen onder haar billen. Als ik dat doe kreunt ze het uit. Ik lik haar nog even diep door haar drijfnatte poes en kom dan weer overeind. Ik ga op haar liggen en duw weer mijn eikel in haar heerlijke kut die nu zo warm en nat is dat ik heel soepel tussen haar schaamlippen glijd.

Ik laat met veel moeite alleen mijn eikel in haar zakken en beweeg deze op en neer tussen haar gladde schaamlippen. Steeds harder drukt ze haar in elkaar gehaakte voeten op mijn billen, als ik me ineens helemaal in haar laat glijden. Heel langzaam trek ik me uit haar tot alleen mijn eikel nog tussen haar schaamlippen zit om mijn lul dan ineens weer volledig in haar kut te stoten. Diep in haar maak ik een paar kleine stevige stoten en draai mijn kont wat in het rond.

Langzaam trek ik mijn leuter weer zover uit haar lekkere lijf dat alleen haar schaamlippen mijn eikel nog vasthouden. Net als ze denkt dat ik me weer in haar zal stoten, doe ik het niet en ga ik op mijn knieen zitten. Ik plaats mijn duim op haar lange verborgen klit en wrijf over de volle lengte, met alleen mijn eikel tussen haar opgezwollen lippen.

Ze trekt haar knieen op en met haar voeten op het bed drukt ze haar heupen omhoog. Ik kus haar door de lucht en trek me nu helemaal uit haar. Op mijn knieen zak ik met mijn mond naar haar ruim openstaande kutlippen en lik haar gladde gleuf. Als per ongeluk lik ik over het lange dakje van haar klit. Eerst weer lekker mijn slappe tong door haar dik gezwollen en ver uitstekende schaamlippen om dan weer over haar nog verborgen klit te halen.

Weer hoor ik mijn Moeder heerlijk kreunen en zie haar kut omhoog komen. Heel voorzichtig steek twee vingers rechtop tussen haar schaamlippen en draai ze dan plat. Ik duw mijn vingers tot de helft in haar en krom ze dan een beetje en masseer de bovenkant van haar soppende kut.

Ze heeft haar ogen dicht en rolt een beetje met haar hoofd heen en weer op het kussen. Heel voorzichtig, zodat ze het niet merkt, breng ik mijn gezicht bij haar kut en plaats dan mijn mond over haar kittelaar en zuig er op.

Even stop ik met zuigen en kijk naar haar kittelaar. Ze is dikker geworden en een heel klein stukje komt naar buiten. Zacht druk ik het dakje wat verder naar achter en lik ik over het kleine knopje.

Met een schok stoot ze haar kut omhoog en gilt ze het uit. Blij verrast ga ik door met zuigen en likken aan dat geile kleine bobbeltje. Ik beweeg mijn vingers nu wat sneller in en uit haar soppende kut met mijn vingertoppen nog op de plek aan de bovenkant.

Als ik iets harder op haar kittelaar zuig en met mijn tong een roffel geef, kermt ze werkelijk uit. Haar nog wat harder in haar kut wrijvend en aan haar, nu verder ontblote, klit zuigend en likkend begint mijn Moeder wild te schokken en drukt ze haar kut omhoog terwijl ze mijn hoofd tussen haar dijen klemt.

Steeds lichter lik ik haar drijfnatte kut en kriebel ik met mijn vingers.
Lesbische negerinnen vrouw zoekt vrouw seks

  • Schuddende borsten schatjes prive
  • Vrouw zoekt anale sex dikke lul aftrekken
  • Heerlijke tiener neuken met meerdere mannen
  • Omassex sexmarkt nMarokkaanse lul arm in kut


Straks heb je redenen genoeg.. Straks zet ik er, denk ik, knijpers op Sonja vroeg zich af wat er ging gebeuren. De man kwam terug met iets echt kleins tussen z'n vingers.. Het bleek een mier.. Het beestje beet, niet al te hard, maar aangezien Sonja's tepels al het een en ander te verduren hadden gehad, kwam het toch wel aan.. Maar nu moet je het met deze mier doen..

Maar geduld, ze is er zo.. Hij bekeek haar heel hongerig en had af en toe een binnenpretje. Opeens verscheen er op de open plek in het bos een jonge vrouw in een motorpak, met een draagtas bij zich. Ze bekeek Sonja goedkeurend..

Ze was ergens achterin de twintig, met een bos donkere krullen en felblauwe ogen, die Sonja genietend aankeken, terwijl ze haar laarzen weer aandeed. De man was achter Sonja gaan staan en had iets uit de draagtas gehaald.. Sonja kreeg iets in haar mond gepropt.. Ze beet, en haar tanden zakten in een rubber balletje. Ze robeerde te schreeuwen, maar dat lukte niet erg meer, nu haar mond vol zat.

De man en de vrouw namen ieder een voet en bonden daar een stuk touw aan, dat ze vervolgens ieder aan een boom vastmaakten, waardoor Sonja wijdbeens kwam te liggen. De vrouw knoopte Sonja's rokje los en de man scheurde haar bovenkleding weg Daarna maakten ze eerst haar armen los, om ze elk aan de pols vast te binden aan dezelfde boom, zodat Sonja er bij stond als op de tekening van Leonardo da Vinci, alleen dan met mooier lichaam, een bal in haar mond en pijnlijke tepels..

De twee kwamen voor haar staan en keken naar hun werk.. Ze nam zijn pik in haar mond en begon hem fanatiek te pijpen.. De man kreunde en zei.. Ik wil haar tieten slaan Hij ging voor Sonja staan, de vrouw knielde voor hem en pijpte hem verder.. De man keek in Sonja's angstige ogen en gaf een tik met het rijzweepje over Sonja's borst..

Hij raakte haar toch al gevoelige tepels hard en ze maakte achter het balletje in haar mond een enorm kabaal.. De man genoot er zichtbaar van om tegelijkertijd de mond van de jonge vrouw te neuken en Sonja's gemartelde borsten nog meer te martelen..

Voor de afwisseling sloeg hij een paar keer tegen de binnenkant van Sonja's dijen en tegen haar venusheuvel.. Sonja kreunde en loeide vanachter haar balletje, maar dat bracht de man niet op andere gedachten.. Je had me beloofd Ze liep om de bomen heen naar achter Sonja.. Die voelde al snel wat de vrouw wilde.. Ze gaf Sonja er van langs met de rijzweep over haar billen en haar rug.. Sonja kronkelde in de touwen en loeide vanachter haar balletje en de man keek goedkeurend toe..

Hij stapte naar voren en begon Sonja heel teder over haar tepels te likken.. Zijn natte warme tong voelde heel troostend aan op haar gepijnigde tieten.. Maar als de man zich na een minuutje terugtrok, sloeg de duivelin achter haar weer toe..

De man knielde voor Sonja neer en streelde met zijn vingers over Sonja's gladgeschoren venusheuvel.. De vrouw hield op met slaan. De man streelde Sonja's dikke buitenste schaamlippen, kuste haar op de bovenkant van haar spleet en duwde zijn tong tegen haar klit.. Hij vingerde en streelde verder over Sonja's kut.. Intussen likte hij over haar klitje en Sonja kon niet anders dan kreunen van genoegen.

Lik haar kut eens even schoon voor me, wil je Sonja voelde nu een hete tong snel langs haar gevoelige delen gaan. Deze jonge vrouw wist heel goed wat ze deed.. De man had intussen uit de tas een zilverkleurige vibrator gepakt en die in z'n mond een beetje nat gemaakt..

Hij tilde het leren rokje van de vrouw een stukje op en drukte de trillende staaf tegen de klit van de jonge vrouw.. Sonja hoorde hem zoemen.. De vrouw ging nog fanatieker likken, Sonja voelde warme golven in haar buik opkomen.

Ze genoot van de tong van de vrouw, maar verlangde eigenlijk ook naar iets dat in haar kutje drong. Haar borsten begonnen te tintelen Ze kreunde achter haar balletje, ritmisch.. Sonja gaf een zucht van teleurstelling. De twee maakten haar handen los.

Aan elke hand kreeg ze nu een leren band en daaraan een stuk dik touw, waarvan het andere eind aan een boom een eindje verderop werd gebonden. Zodoende hing ze nu wijdbeens voorover onder een hoek van vijfenveertig graden en kon ze een aardig stukje in de touwen op en neer veren, zoals de man proefondervindelijk vast stelde..

Ze kon zich gelukkig vastgrijpen aan de touwen zodat niet haat volle gewicht aan haar polsen kwam te hangen. De man duwde Sonja een paar keer zachtjes op en neer in de touwen. Toen boog hij zich voorover en fluisterde.. Die Lieve Debbie wil graag eens een vrouwtje zo als jij met een voorbinddildo in haar anus neuken.. En vandaag krijgt ze haar zin.. Ze voelde hoe de vrouw achterhaar iets glibberigs tussen haar billen liet druipen.

De vrouw duwde een vinger in haar kontje en nattig drabbig spul werd naar binnen gemasseerd.. De man deed intussen haar mondballetje los.. Hij duwde ze omhoog, zodat ze plat tegen Sonja's borstkas werden gedrukt en toen liet hij ze los en zocht tegelijkertijd naar haar tepels..

Sonja kermde toen de man hard aan haar tepels trok en er in kneep, alsof hij haar wilde melken De man haalde twee tepelklemmen te voorschijn en zette de eerste op Sonja's linker tepel.. Hij stond strak afgesteld en Sonja slaakte een gepijnigde kreet Of ze daar blij mee was?? De man sloeg haar drie keer hard over haar tepel met een rijzweepje..

Tegelijkertijd drong nu de voorbinddildo van de vrouw haar anus binnen. Die was dikekr dan ze verwachtte en hoewel hij erg glibberig was, ging het maar net, dacht ze.. De vrouw maakte meteen snelle heupbewegingen en Sonja voelde de dildo in haar pijnlijke kontje op en eer gaan.. Toen zette de man ook een klem op haar rechter. Sonja hield het haast niet meer..

Ze gaf een kreet die uit het diepst van haar tenen leek te komen.. Haar rechterspeen was al zo getergd en nu dit.. De vrouw ging intussen door en pompte de voorbinddildo in haar kontje. Sonja's tepels hingen naar beneden door de klemmen. De man keek haar gemeen aan en kuste haar snel op haar mond.. Ineens voelde ze ook nog een stekende pijn op haar venusheuvel.. DE man sloeg haar met de rijzweep over haar kutje. De vrouw zat met de dildo in haar kont, haar tepels beurs geknepen met klemmen en nu, nu ze eigenlijk iets in haar kutje wilde hebben.

En hij wist nog waar ook.. Heel subtiel drukt ze haar kruis tegen me aan en ik druk mijn mond op het meest bolle stukje. Terwijl ik over het kruisje lik en een wat zuigende beweging maak voel ik haar vingers en trekt ze het kruis van haar broekje wat opzij. Twee gezwollen schaamlippen en een lang kittelaartunneltje komen te voorschijn. Ik leg mijn handen tussen haar dijen en trek haar schaamlippen wat van elkaar. Een mooi roze kut wordt zichtbaar en met een kreun haal ik mijn slappe tong door haar heerlijke gleuf.

Ik kijk even naar haar blote kut en zie binnenin haar roze kut samenknijpen en weer openen en druppeltjes verschijnen. Weer lik ik haar diep en met haar hand op mijn achterhoofd drukt ze me steviger tegen haar kut. Door het likken zijn haar schaamlippen glad en staan nu wat verder uiteen.

Ik laat mijn handen over haar billen gaan en trek dan haar broekje naar beneden. Als ik het over haar knieen trek, lift ze een been op en stapt uit haar broekje. Snel trekt ze haar truitje over haar hoofd. Dan ritst ze haar rok los en laat deze aan haar voeten vallen. Nu staat ze tegen het aanrecht geleund in haar bh die van dezelfde stof als haar slipje is en alleen haar schoenen nog aan. Ze bukt zich en trekt me omhoog. Mijn mond weer opzoekend voel ik haar handen aan mijn riem friemelen en ik help haar een beetje door mijn rits te openen en mijn broek naar beneden te trekken.

Ze trekt mijn boxershort naar beneden en pakt mijn stijve jongeheer. Ze draait zich om en bukt zich over het aanrecht. Als ze haar benen spreidt zie ik haar ronde stevige billen. Ik buk me en lik aan haar uitstulpende schaamlippen. Ik zoek haar gaatje en duw me naar binnen in haar warme kut.

Ik doe mijn ogen dicht en probeer te voelen of er verschil is met Joke of de meisjes terwijl ik me zacht in en uit mijn Moeders kut beweeg. Het is zacht, warm en vochtig, dus een goeie kut. Ik grijp haar bij de heupen en neuk haar hard en diep waarbij mijn ballen tegen haar kut slaan. Een hand laat ik voorlangs tussen haar dijen glijden en voel haar best grote klit. Met twee vingers wrijf ik over haar heen en dat ontlokt een kreet bij mijn Moeder.

Ineens is het gevoel bij me weg en beweeg ik me nog in haar warme lijf zonder geilheid. Ik trek mijn lul uit haar warme kut en mijn Moeder gaat recht staan en draait zich om. Ik omhels haar en voel haar warmte tegen mijn blote wat slap geworden lul, wat weer een prettig gevoel geeft.

Met elkaar neuken is voor mij ook samen lekker klaarkomen. Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten. We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder. Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug. Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst.

Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden. Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel. Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen.

Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt. Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna. Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben.

Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen. Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken. Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar.

Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben. Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer. Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond. Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos.

Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten. Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken. Steeds een beetje harder likkend ben ik bij haar kut aangekomen. Met mijn hand leg ik haar schaamlippen wat opzij en lik de plooi tussen haar dij en kut. Zonder haar schaamlippen te likken ga ik nu de andere kant likken. Ik zit nu tussen haar wijd uitgespreide benen en neem haar voeten in mijn handen en zorg dat ze haar benen buigt en haar voeten op mijn dijen rusten.

Meteen zie ik haar heupen omhoog komen. Ik lik haar huidplooien zonder haar schaamlippen aan te raken en ik voel dat ze haar heupen zo probeert te draaien zodat mijn tong haar kut likt. Als ik haar voetzolen tegen mijn harde lul zet kreunt ze weer.

Ik lik haar even over haar schaamlippen zonder haar klit aan te raken en ga dan weer met mijn tong naar haar buik en borsten mijn hand weer op haar kut leggend. Ik lik haar tepels en ga verder naar boven en via haar andere oksel en hals zoen ik haar geopende lippen weer. Ze zoent me nat en hevig terug en haar tong drukt ze diep in mijn mond. Als tieners tongen we en likken elkaars mond.

Ik haal mijn hand van haar kut en duw mijn bekken wat naar beneden zodat mijn eikel tegen haar schaamlippen ligt. Daar laat ik hem even om al zoenend mijn eikel langzaam tussen haar vochtige schaamlippen tot net voorbij het toompje te duwen. Ieder keer als ik voel dat ze me dieper in zich wil hebben trek ik me terug zodat alleen mijn afgestroopte eikel in haar blijft zitten. Traag kus ik me weer een weg naar beneden alle hoekjes en lekkere plekjes zoenend terwijl ik mijn eikel weer uit haar warme doos laat glijden en mijn hand weer over haar nu heel vochtige kut leg.

Ik kniel tussen haar benen en leg haar warme zachte voetzolen weer tegen mijn lul. Met haar knieen zowat plat op het bed ligt ze wijd open voor me en drukt haar heupen omhoog. Haar armen boven haar hoofd en een grote glimlach op haar gezicht.

Tergend langzaam kus ik de zachte binnenkant van haar dijen en lik even tussen haar schaamlippen. Afwisselend lik ik aan haar volle schaamlippen en zuig ik ze naar binnen terwijl ik mijn tong er dan over laat glijden. Het ene moment een voor een en het ander allebei tegelijk. Steeds wilder beweegt en draait ze haar billen om haar klit gelikt te krijgen.

Ik zuig me aan haar vochtige opening vast en schuif mijn handen onder haar billen.