Plassex gezocht spuiten op kut

plassex gezocht spuiten op kut

Christina zei niets, maar liep door naar de plasplek. Ze deed haar korte broek en slipje uit en ging zeer wijdbeens gehurkt zitten. Met haar hand begon ze haar kut te strelen en na een poosje zacht haar klitje te vingeren. Na een paar minuten begon ze hevig te kreunen en te schokken en tegelijkertijd liet ze haar plas lopen.

Zo zat ze al piesend klaar te komen en Koos had een stijve zoals hij nog nooit had gehad. Hij durfde hem echter niet bloot te maken of er aan te trekken uit angst om door haar gezien te worden. Ze liep terug naar Koos zijn plekje, zonder echter haar broekjes weer aan te trekken, die nam ze in haar hand mee. Ze ging naast Koos liggen en zei: Hij knielde tussen haar benen en likte aan de dikke schaamlippen of hij nooit anders had gedaan.

Haar dikke klit sprong naar voren en ook die likte Koos lekker af. Christina genoot er van en tilde haar billen van de grond op om zoveel mogelijk tong tegen haar kut aan te krijgen. Toen ze klaarkwam deed ze hetzelfde wat ze net ook al deed, ze liet haar plas lopen en het gele zoutige vocht droop over Koos zijn tong en lippen. Hij slikte het verlekkerd door. Het was niet alleen heerlijk om te zien, het smaakte ook lekker!

Koos stond op en likte zijn lippen af. Zijn hele handel sprong naar voren en ze keek er verrukt naar. Ze begon zachtjes aan zijn kloten te likken en kroop met haar tong langs de stam omhoog.

Toen liet ze zijn eikel in haar mond verdwijnen, maar veel meer als die eikel alleen kon ze niet verwerken. Daarom begon ze daarop maar te sabbelen en al snel spoot koos zijn ballen leeg in haar begerige mond.

Koos zijn lul verslapte snel, maar Christina hield hem in haar handen en deed er zulke lekkere dingen mee dat hij al snel weer helemaal stijf stond. Dat liet Koos zich geen twee keer zeggen. Hij ging tussen haar benen liggen en Christina pakte zijn lul vast en leidde de dikke, paarse eikel naar haar natte gezwollen schaamlippen en plaatste hem ertussen. Ze haalde haar handen weg en Koos schoof langzaam maar zeker zijn boom naar binnen.

Centimeter voor centimeter ging de dikke boom naar binnen tot Zijn stoten werden steeds feller en Christina stootte haar billen steeds verder omhoog om die paal zo diep mogelijk in haar te voelen. Als twee wilde beesten lagen ze hard tegen elkaar aan te stoten en een hoogtepunt kon dan ook nooit lang uitblijven. Plotseling begon Christina hevig te schudden en te kreunen en kwam heel hevig klaar. Door haar heftige hoogtepunt zoog haar kut zo hevig melkend om Koos zijn leuter dat hij het ook niet meer volhield en zijn kwak met een laatste diepe stoot tegen haar baarmoeder te spuiten.

Nog een paar stoten deed hij in het stuiptrekkende meisje om daarna zijn snel slapper wordende lul naar buiten te laten glijden. Drie orgasmes in een halve dag, dat was zelfs voor Koos een beetje veel van het goeie, dus zakte hij uitgeput naast het half ontklede meisje neer, dat nog nagenietend met haar ogen dicht en sperma en kutvocht uit haar kut druipend naast hem lag. Het was een mooi gezicht, die wijd openstaande dikke kut met het eruit lopende sap.

Samen lagen ze daar nog even na te genieten en toen gingen ze ieder weer naar de eigen kampeerplek. De ouders van Koos waren al terug en de kikkererwten stonden al lekker te pruttelen toen hij terug kwam.

Koos was hongerig van al die lichamelijke oefening en schoof aan en liet de maaltijd goed smaken. Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag. De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten.

Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen. Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd. Dat wist Koos natuurlijk niet. Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen.

Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken. Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader. Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet. Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging. Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen.

Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog. Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen. Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos.

Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen.

Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen. Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte.

Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende.

Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen. Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen. Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken.

Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte.

Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden.

Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af. Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan. Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was.

Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik. Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben. Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk.

Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom. Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon. Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit. Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet.

Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert. De keus van Koos viel op de moeder. De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel. Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus.

Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot. Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat. Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste. Koos had geen tijd om te antwoorden.

Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door. Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt. De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het. Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg.

Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd. Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend.

Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe. Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren. Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker. Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen.

Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar. Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent.

Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap. Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand. De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald. Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg. Hengel en proviand in de auto en daar ging ie. Koos werd meteen verhuisd naar de grote tent en de eerste sexorgie begon al direct.

Koos neukte ze alle vier rechttoe rechtaan zonder poespas en spoot zijn zaad tenslotte in het gezicht van de hunkerende Claire.

Daarna was het wel even gedaan en nadat ze lekker hadden uitgeslapen, wasten ze zich en na het aankleden werd uitgebreid ontbeten met veel eieren voor Koos. Daarna gingen ze wandelen door de prachtige bossen. Na een uurtje kwamen ze aan bij een schitterende verlaten plek. Bekijk hier de gratis sexfilmjes. GroenteHoer Deze blondine heeft een sexy lingerie setje aangetrokken en ligt op bed geil met een aubergine te spelen.

Ze is zo geil dat ze zich snel tot een hoogte punt zal brengen doormiddel van de aubergine hard tegen de natte clit en kutje aan te duwen. Je vindt hier veel geile sexfilms en sexfoto's van vrouwen die het lekker vinden om te masturberen d.

Club Lesbo Geheime beelden uit de heetste lesbische club. Rijke blondine met setje mega siliconen is bloedgeil. Ze trekt haar roze jurkje uit en speelt met haar geschoren kutje in de keuken. Wat ze echter niet in de gaten heeft is dat haar vriendin mee zit te genieten. Bekijk alvast de gratis previews van deze geile seksfilmpjes. I Love Squirting Deze bloedmooie kanjers beleven een vreselijk heftig orgasme en laten zien op wat voor een bizarre wijze ze hun kutje kunnen laten spuiten.

.

Gratis sex contact vrouw pijpt man

Plassex Welke vrouw vindt het heerlijk om plassex te geven aan man uit friesland. Plassex Welke vrouw van 50 of ouder vindt het heerlijk om een man onder te plassen. Een mooi flesje verse urine van jouw eigen Meesteres. De voorraad is natuurlijk beperkt dus een abonnement geeft je zekerheid voor een wekelijks portie Godinnen champagne. Een abonnement geeft je niet alleen zekerheid van je wekelijkse portie verse Godinnen drank maar ook de verzendkosten neem Ik voor mijn rekening.

Neem je een abonnement van een half jaar Over een vergoeding en de hoogt hiervan valt te overleggen Contact kan via deze site of via KiK 24kef Over een vergoeding en de hoogt hiervan valt te overleggen Gr kef.

Plassex Welke vrouw van 50 of ouder wil met buitensex man lekker onderplassen. Plassex eravring Het lijkt me heerlijk om eens een plassex ervaring op te doen, ben jij die vrouw die dit een man van 44 wil geven contact me dan.

Gezocht Vrouwen die lekker vies willen zijn. Welke vrouw laat me haar ongewassen en geurige kut likken? En tevens je ongewassen vieze anus? Ook mag je in mijn mond plassen, scheten laten en poepen. Jij kiest waar je dat doet op mijn lichaam. Ik lik ook je kont schoon als je heerlijk hebt gepoept. Ik zal het leuk vinden als jij hiervan ook geniet en ik dit ook op jouw mag doen.

Ik zoek geen sex, maar je mag me wel vingeren en jouw toys in mijn kontje stoppen. Ik wil je ook een Plassex Hallo dames, ik ben een 24 jarige jongeman en liefhebber van plasseks misschien kunnen we een keer afspreken om onze fantasie de vrijeloop te laten en elkaar lekker opgeilen mail me maar als je interesse hebt.

Leuke vergoeding Meerdere keren per maand Arnhem of directe omgeving ik verplaats, jij ontvangt Vergoeding is euro voor een lekkere plas plus hmhp en evt, wat meer voor full service. Maar zou je ze soms niet een nacht lang op de heetste manieren te grazen Omdat ik al van jongs af aan nudist ben loop ik als de temperatuur het toelaat zoveel mogelijk in en om het huis naakt. Ik woon aan de rand van een buitenwijk, in een woning met een grote tuin die grenst aan weilanden.

Mijn buren, Ben en Ria zijn een leuk echtpaar van begin vijftig zij zijn afgelopen winter naast mij komen wonen. Ria is een vrouw met een prachtig enigszins mollig figuur. Ben is een hartelijke man waarmee ik direct goed kon opschieten.

Ben is voor zijn werk vaak een paar dagen weg, zodat Ria dan alleen is. Goed ik heb dan misschien niet meer het lichaam van een twintigjarige en al hangen m’n borsten nu wat meer dan vroeger ik kan niet anders zeggen dat ik nog behoorlijk blij met mijn figuur ben. Ik ben getrouwd met een leuke man, Jan, en ben altijd wel alleen of samen op zoek naar iets uitdagends of prikkelends. Ons sex leven is na 9 jaar relatie nog prima en we gunnen elkaar ook de nodige vrijheid op voorwaarde dat we er ook Koos was het enige kind van ouders die samen nogal in de flower power waren blijven hangen.

Of het nou om het eten ging biologisch dynamisch of om de vakanties op de fiets naar landgoedkampen. Koos zelf was in zijn hart helemaal niet zo en groeide dus een beetje gespleten op. Het werd een beetje gespleten mannetje dat overdag naar Betty’s snackbar holde en s’avonds aanschoof voor de kikkererwten met rauwkost. Zo ging dat ook met sex. Koos zijn ouders vertelden alles ronduit, waren heel vrij en liepen graag naakt rond, Wendy liep bepaald niet met haar seksualiteit te koop.

Ze was slank en donker, droeg het haar kort en had een expressief gezichtje. Maar in de regel keek ze erg zorgelijk met samen geknepen ogen. Ze leek een meisje dat het leven heel ernstig opnam.

Ik ontmoette haar bij de kruidenier waar ik m'n boodschappen deed. Ze kocht een tas vol die bijna niet te tillen bleek, zodat ik me erover ontfermde en vroeg waar ze naar toe moest.

Dat bleek een paar straten verder te zijn niet eens zo ver van waar ik woonde. Ze had een etage in een oud huis met hoge Vanuit mijn slaapkamer kijk ik in de tuin van de buren, al zolang als ik hier woon, is mijn buurvrouw alleen.

Ik heb al verschillende malen een avondje met haar doorgebracht, soms komt zij bij mij langs en de andere keer ben ik op visite bij haar. Zij is een volle vrouw van bijna zeventig jaar, nog steeds ziet zij er goed uit. Een beetje breder op haar heupen, vrij grote borsten en een mooie brede kont. Het is niet dat zij echt dik en vet is maar meer een vrouw die al veel heeft meegemaakt en de laatste jaren besloten heeft om niet meer op haar De auto reed over een stil landweggetje.

Ik klap zowat", zei de jarige Yvonnne. Yvonne en Brigitte deelden samen een studentenflat en hadden besloten om dit jaar samen met de auto naar Noorwegen te gaan om daar een beetje uit te rusten van al het leren.

Alhoewel ze vaak met jongens op stap gingen hadden ze het weleens met elkaar gedaan. Brigitte zette de auto aan de kant. Dit echt gebeurd verhaal, het heet de moestuin omdat het daar begonnen is, tsja wat is er begonnen. Dat ga ik u zo of misschien verder in dit verhaal uitleggen. Mijn naam is Karel, ben vijfenveertig jaar en werk al vijfentwintig jaar bij de gemeente intussen als hoofd adminstratie. Ik ben ook al net zo lang getrouwd met mijn lieve nette vrouw Susan en we hebben twee kinderen.

Het verhaal begon zo, twee jaar geleden ben ik op aanraden van vrienden een moestuin begonnen, je weet wel, een lap grond op de grens van de stad waar vele mensen hun groenten Het is een gezellige dag. Vandaag vier ik mijn verjaardag en ik moet zeggen de opkomst is groter dan verwacht. Zelf mijn oude buurmeisje Silvy die ik ongeveer een jaar of acht niet gezien had staat plotseling voor de deur. Toen haar ouders gingen scheiden moest ze verhuizen met haar moeder mee Ze was 15 jaar toen ze vertrokken, maar intussen uitgegroeid tot een goeduitziende jonge vrouw waar je zogezegd je vingers bij af zou likken.

Ik was ondertussen na 12 jaar huwelijk ook gescheiden maar hield ondanks dit toch een hechte band met de gehele Christal ziet haar dochter thuis komen na een lange dag school, ze ziet er niet al te goed uit.

De vorige dag had Christal ruzie met haar dochter gekregen toen ze erover begon. Even later komt Sita binnen en schud haar lange donkere haren los, er verschijnt een lichte glimlach op haar mooie gezicht. Sita is nu achttien jaar, Christal was al ruim dertig toen Sita werd geboren.

Ze trouwde laat en door allerlei omstandigheden kon ze eerst niet zwager worden, nadat zij het hadden opgegeven Het is avond, in het gebouw zijn bijna alle lichten uit.

Ik kom er, er wel uit met mijn pasje, en wens hem een fijne avond. Ineens kijk ik op de klok, en zie dat ik moet rennen voor de laatste trein. Snel pak ik mijn spullen, sprint naar de lift, mijn vriendin zal teleurgesteld zijn als ik de nacht niet bij haar doorbreng, en ik ook Ik sta net mijn lange winterjas over mijn colbert te wirmen als op de 7e verdieping de lift stopt.

Nicole doorliep haar kleine huisje en knikte tevreden. Een dag eerder had ze het betrokken en nu was ze geheel op orde. Alles stond zoals het moest. Ze besloot om het zweet van de arbeid te gaan afspoelen onder de douche. Toen even later haar blote voeten het kille van de granieten vloer voelden voelde ze direct de drang tot plassen. Snel ontdeed ze zich van haar kleding, met uitzondering van haar slipje. Ze hurkte neer in de douchecel, vouwde een hand om het kruis van haar slipje, Hallo ik ben Joerie en ik zal vertellen wat mij laatst overkomen is met mijn lerares, mijn vriend en ik zaten het een beetje te begaaien in de klas en kregen meerdere opmerkingen van onze juf Karin.

Karin riep tegen ons "Joerie, Maarten, nu is het genoeg! Ze pakten hun tas en verlieten het lokaal. Karin wist dat de conrector hun waarschijnlijk de gang liet vegen tot Hallo dit verhaal is ongeveer 21 jaar oud en waargebeurt niet iets waar ik direct trots op ben maar het is gebeurt mijn vrouw haar vriendin ik noem haar maar wilma die kwam wel eens bij ons thuis niet echt mijn type ze was gescheiden en was wel slank en een leuk figuur maar er was iets wat me tegen hield we praten wel gewoon maar echt diepe gespreken nee.

Ze had mijn vrouw verteld dat ze was lastig gevallen door een kerel vlak bij haar huis en durfde daarom niet zo laat nog over straat mijn vrouw vroeg aan mij of ik haar niet naar huis wilde Lees dit sexverhaal verder »». De oridinaire vriendin van mijn zus komt voor ordinaire seks.

Ik neukte de vriendin van mijn vrouw waar ik zo een hekel aan heb. Geile tieners dagen elkaar uit Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plassex met de buurvrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Botergeile plassex met een getrouwde vrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Wil je dat ik in mijn broek plas Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plasseks met haar schooljuf Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Mijn zeikende stratenmaker Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Geile jonge meiden houden een piswedstrijd Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Ondergeplast worden door oudere dame Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plasseks met moeder en dochter Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plasseks met de hele familie Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plasseks met mijn geile moeder Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» In de auto in mijn broek plassen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plassex op het voetbalveld Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Het is nat op het water Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Plassex met mijn pianolerares Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De oridinaire vriendin van mijn zus komt voor ordinaire seks Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» De beste vriendin van mijn jongste zus Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een klusje bij de buurvrouw Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Een hete lesbische plasseks ervaring Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Koos gluurt naar plassende vrouwen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Laat me eerst plassen Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Spuit mijn oude kut Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Naakt voor Lucas als tegenprestatie Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Haar hele kutje leegdrinken Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Neuk me met die pik van je Categorie:plassex gezocht spuiten op kut

Christina zei niets, maar liep door naar de plasplek. Ze deed haar korte broek en slipje uit en ging zeer wijdbeens gehurkt zitten. Met haar hand begon ze haar kut te strelen en na een poosje zacht haar klitje te vingeren.

Na een paar minuten begon ze hevig te kreunen en te schokken en tegelijkertijd liet ze haar plas lopen. Zo zat ze al piesend klaar te komen en Koos had een stijve zoals hij nog nooit had gehad. Hij durfde hem echter niet bloot te maken of er aan te trekken uit angst om door haar gezien te worden.

Ze liep terug naar Koos zijn plekje, zonder echter haar broekjes weer aan te trekken, die nam ze in haar hand mee. Ze ging naast Koos liggen en zei: Hij knielde tussen haar benen en likte aan de dikke schaamlippen of hij nooit anders had gedaan. Haar dikke klit sprong naar voren en ook die likte Koos lekker af. Christina genoot er van en tilde haar billen van de grond op om zoveel mogelijk tong tegen haar kut aan te krijgen.

Toen ze klaarkwam deed ze hetzelfde wat ze net ook al deed, ze liet haar plas lopen en het gele zoutige vocht droop over Koos zijn tong en lippen. Hij slikte het verlekkerd door. Het was niet alleen heerlijk om te zien, het smaakte ook lekker!

Koos stond op en likte zijn lippen af. Zijn hele handel sprong naar voren en ze keek er verrukt naar. Ze begon zachtjes aan zijn kloten te likken en kroop met haar tong langs de stam omhoog. Toen liet ze zijn eikel in haar mond verdwijnen, maar veel meer als die eikel alleen kon ze niet verwerken.

Daarom begon ze daarop maar te sabbelen en al snel spoot koos zijn ballen leeg in haar begerige mond. Koos zijn lul verslapte snel, maar Christina hield hem in haar handen en deed er zulke lekkere dingen mee dat hij al snel weer helemaal stijf stond. Dat liet Koos zich geen twee keer zeggen. Hij ging tussen haar benen liggen en Christina pakte zijn lul vast en leidde de dikke, paarse eikel naar haar natte gezwollen schaamlippen en plaatste hem ertussen.

Ze haalde haar handen weg en Koos schoof langzaam maar zeker zijn boom naar binnen. Centimeter voor centimeter ging de dikke boom naar binnen tot Zijn stoten werden steeds feller en Christina stootte haar billen steeds verder omhoog om die paal zo diep mogelijk in haar te voelen.

Als twee wilde beesten lagen ze hard tegen elkaar aan te stoten en een hoogtepunt kon dan ook nooit lang uitblijven. Plotseling begon Christina hevig te schudden en te kreunen en kwam heel hevig klaar. Door haar heftige hoogtepunt zoog haar kut zo hevig melkend om Koos zijn leuter dat hij het ook niet meer volhield en zijn kwak met een laatste diepe stoot tegen haar baarmoeder te spuiten.

Nog een paar stoten deed hij in het stuiptrekkende meisje om daarna zijn snel slapper wordende lul naar buiten te laten glijden. Drie orgasmes in een halve dag, dat was zelfs voor Koos een beetje veel van het goeie, dus zakte hij uitgeput naast het half ontklede meisje neer, dat nog nagenietend met haar ogen dicht en sperma en kutvocht uit haar kut druipend naast hem lag.

Het was een mooi gezicht, die wijd openstaande dikke kut met het eruit lopende sap. Samen lagen ze daar nog even na te genieten en toen gingen ze ieder weer naar de eigen kampeerplek. De ouders van Koos waren al terug en de kikkererwten stonden al lekker te pruttelen toen hij terug kwam. Koos was hongerig van al die lichamelijke oefening en schoof aan en liet de maaltijd goed smaken. Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag.

De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten. Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen.

Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd. Dat wist Koos natuurlijk niet. Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen. Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken.

Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader. Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet. Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging. Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen.

Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog. Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen.

Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos. Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen. Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen. Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed.

Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte. Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit.

Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende. Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen. Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen.

Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken. Het was de moeder. Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven. Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte.

Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden. Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af. Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan.

Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was. Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik. Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben.

Toen spraken ze met elkaar af dat ze alle vier een geil voorstel zouden doen en dat Koos dan mocht kiezen. Als jij dan in mijn mond klaarkomt wil ik over je gezicht pissen terwijl ik zelf klaarkom en mijn geile kont op je mond druk. Jij drinkt dan al sabbelend aan mijn klitje van mijn pis, totdat ik ook klaarkom. Toen was Eline aan de beurt en zei: Je zit er dan helemaal diep in en spuit je geil tegen mijn pulserende baarmoeder en als je er dan uitkomt lik ik je helemaal schoon.

Ik druk mijn tieten tegen elkaar met jouw lul ertussen en iedere keer als je eikel boven mijn tieten uitkomt lik of zuig ik even op je eikel totdat je klaarkomt en je geil over mijn hele gezicht spuit. Ik lik mijn gezicht dan schoon, terwijl jij dan hetzelfde met mijn loeihete kut doet.

Die is zo nauw dat mijn man er nauwelijks in kan, maar ik wil toch die hele paal van je daar naar binnen hebben en jouw zaad in mijn darmen voelen, terwijl jij mijn klitje lekker vingert.

De keus van Koos viel op de moeder. De meiden keken jaloers en nieuwsgierig toe terwijl moeder en Koos zich klaarmaakten voor de neukpartij. Koos trok het vel wat terug van zijn eikel en maakte die nat met speeksel. Ook het rose anusroosje maakte hij nat met speeksel en vervolgens bracht hij met een geroutineerd, alsof hij nooit anders had gedaan, gebaar zijn eikel naar haar anus.

Heel voorzichtig drukte hij zijn eikel naar binnen, de vrouw kreunde hevig van pijn en genot. Heel langzaam drukte hij zijn lul in haar nauwe gat. Ze kreunde en kronkelde van genot, maar ook van de pijn, terwijl meer en meer van zijn dikke stam in haar endeldarm verdween, het geheel oprekkend tot het uiterste. Koos had geen tijd om te antwoorden.

Hij zat er nu voor de helft in en had moeite om de rest ook naar binnen te krijgen, maar hij drukte zachtjes door. Uiteindelijk raakte zijn ballen de billen van de nu kermende vrouw en zijn hele stam was naar binnen gewerkt. De anus zat als een bankschroef om zijn lul en het kostte moeite om hem heen en weer te bewegen, maar toch deed hij het. Zachtjes begon hij haar kut te vingeren en de ergste pijn trok uit haar opgerekte darmkanaal weg.

Koos begon wat harder te stoten en allebei begonnen ze het nu erg lekker te vinden. De meiden zaten alledrie met gespreide benen hun opgewonden kutten te vingeren terwijl moeder in haar nauwe kont geneukt werd. Het was ook wel een heel erg lekker gezicht die grote lul tussen die dikke billen en die grote zak steeds tegen haar kont aanslaand en wild bungelend. Claire kon zich niet inhouden en kroop naar het neukende paar toe.

Ze kroop er met haar gezicht onder en begon aan de ballen van Koos te likken en te zuigen, terwijl ze zelf bleef vingeren. Dat was niet afgesproken, maar wel erg lekker. Koos vingerde haar moeder heftig en bijna allemaal tegelijk begonnen ze hevig klaar te komen. Koos spoot zijn zaad diep in de darmen van de door haar orgasme wild schokkende moeder en ook de drie meisjes kwamen kermend op hun eigen vingers klaar.

Uitgeput zaten ze allemaal in het kleine tentje en na wat onderling uitgewisselde nachtzoenen namen ze afscheid en de vrouwen verlieten een voor een de tent. Alleen Christina bleef achter en kroop lekker voldaan tegen Koos aan. Ze trokken een slaapzak over hen heen en ze vielen al gauw in een diepe slaap.

Koos met een hand bij haar zachte, warme na kwijlende kut en Christina met de uitgebluste slappe paal in haar hand. De volgende dagen werden dit soort feestjes in de nachtelijke uren herhaald. Vader ging vissen en ging op zaterdagmorgen al vroeg weg. Hengel en proviand in de auto en daar ging ie. Koos werd meteen verhuisd naar de grote tent en de eerste sexorgie begon al direct. Koos neukte ze alle vier rechttoe rechtaan zonder poespas en spoot zijn zaad tenslotte in het gezicht van de hunkerende Claire.

Daarna was het wel even gedaan en nadat ze lekker hadden uitgeslapen, wasten ze zich en na het aankleden werd uitgebreid ontbeten met veel eieren voor Koos. Daarna gingen ze wandelen door de prachtige bossen.

Na een uurtje kwamen ze aan bij een schitterende verlaten plek. Bekijk hier de gratis sexfilmjes. GroenteHoer Deze blondine heeft een sexy lingerie setje aangetrokken en ligt op bed geil met een aubergine te spelen.

Ze is zo geil dat ze zich snel tot een hoogte punt zal brengen doormiddel van de aubergine hard tegen de natte clit en kutje aan te duwen. Je vindt hier veel geile sexfilms en sexfoto's van vrouwen die het lekker vinden om te masturberen d. Club Lesbo Geheime beelden uit de heetste lesbische club. Rijke blondine met setje mega siliconen is bloedgeil. Ze trekt haar roze jurkje uit en speelt met haar geschoren kutje in de keuken.

Wat ze echter niet in de gaten heeft is dat haar vriendin mee zit te genieten. Bekijk alvast de gratis previews van deze geile seksfilmpjes. I Love Squirting Deze bloedmooie kanjers beleven een vreselijk heftig orgasme en laten zien op wat voor een bizarre wijze ze hun kutje kunnen laten spuiten.

.

Ik denk inderdaad dat alles ervan af hangt hoe gezond je beide bent. Ik heb ooit eens de vraag gehad van een wildvreemde - op een allereerste contact, en daar voelde ik me toch niet zo lekker bij. En nog iets anders, ik ben geen man, maar hoe krijg je een slappe in een vagina en hoe plas je met een stijve?

Maar ik twijfel er niet aan of een beetje creatieve BDSM-er weet daar wel raad mee. Zelf zou ik er huiverig tegenover staan, niet omdat ik iets tegen plasseks heb, maar omdat ik al eens een abces op een eileider gehad heb tgv een bacteriële infectie, en dat was geen lachertje. Hahaha arella, De plasbuis wordt over het algemeen afgesloten als een man een stijve heeft maar er zijn er die toch kunnen plassen.

Hoef je geen creatieve BDSM-er voor te zijn, het lukt je of niet. D Deelnemer Eerlijk gezegd heb ik nooit problemen ervaren bij de partners, waarmee ik dit deed. Zolang de urine niet aan de lucht is blootgesteld is het steriel.

En voor plasseks gelden gewoon dezelfde zaken voor de veiligheid als met andere vormen van penetreren: In alle andere gevallen: DhrF, je neemt me de woorden uit de mond. Ik was ook aan het bedenken dat het net hetzelfde is als met andere vormen van penetratie. Precies daarom voelde ik mij niet lekker met die vraag in een allereerste MSN-contact. Hoewel met die vraag op zich niets mis is. Als iemand mij kan bewijzen dat hij SOA-vrij is, en ik om hem geef, ja - in alle andere gevallen: Nu dat is geen waarde-oordeel over mensen die daar anders over denken, maar ik heb al gezondheidsproblemen genoeg dat ik er nog niet extra ga creëren door onveilig gedrag.

Nou Arella, plassen met een stijve kan zeker wel, mijn vriend die niet bekend is met dit wereldje, maar zich gaandeweg, door hem zelf ongemerkt, als een echte Dom ontpopt tenminste wel. Misschien wel omdat hij zich niet druk maakt over of iets wel of niet kan. Ik vroeg hem om tegen mijn klitje te plassen, hij vond het geiler om in mijn kutje te plassen.

We genieten er allebei van, maar ik vroeg me toch af of het wel veilig was. Ik ben nu gerustgesteld. Maar nog een vraag aan DhrF: Wanneer hij nu vanaf een afstandje plast, is dat dus wel gebeurd, dat lijkt me toch niet echt een probleem?

En nu voel ik me echt gefrustreerd - niet hoor. Maar mooi ghayla hoe jij dat beschrijft. En ik heet niet DhrF, maar neen hoor, wat jij beschrijft kan geen kwaad. En toen ik nog jungletochten maakte, zeiden ze dat als je gebeten werd en niets anders voorhanden ha, erover urineren het beste was.

En als ik nu toch bezig ben: Als je partner safe is, is er geen enkel probleem, afstand of niet. En nu zegt die zeikerd mijn D, letterlijk dat het wél kan - nu ja, niet makkelijk, en geen fikse straal - maar toch. Hij vergelijkt het met moeten plassen met een ochtenderectie. Dat opent perspectieven - vooral omdat hij zowat om de haverklap moet plassen.

Een raadsel der natuur - we drinken ongeveer hetzelfde - koffie en water - en hij heeft al vier keer "hoge nood" gehad terwijl ik nog niet echt hoef. En neen, het is niet zoals een hond die zijn gebied moet markeren met een paar druppels - echt wel een behoorlijke plas. Waar hij het vandaan haalt, ik weet het niet - net zomin als hij begrijpt waar ik er mee blijf. We compenseren elkaar dus kwestie van belasting op afvalwater.

Edwil en ghayla, jullie hebben een méér dan goede daad gedaan. Wat ik mis in het draadje tot nu toe is het feit dat sommige geneesmiddelen hoge concentraties in de urine achterlaten. Sommige mensen zijn verder best gezond, maar gebruiken wel deze geneesmiddelen. En of zo'n geneesmiddel dan nog kwaad kan als die bij iemand anders in een lichaamsopening verdwijnt dat wordt niet vermeld in de bijsluiter. Een gat in de bijsluiter - of omgekeerd.

Maar je hebt wel gelijk, Erik. Ik ben er niet vies van om urine te drinken - nu dienen als toilet is weer wat anders - ik denk niet dat dat zo gezond is om liters afval in je lichaam te pompen. Ik had ooit eens een D die erg sterke vitaminepreparaten nam, en dat verkleurde zijn urine, en veranderde ook de smaak en geur. Echt niet meer te doen dus. Maar je hebt beslist een punt met je waarschuwing voor geneesmiddelen - iets waar we allemaal te weinig aan denken, terwijl we toch denken veilig bezig te zijn.

Astronauten drinken ook urine, van onze belastingcenten! Water weegt en water neemt plaats in. Zeker voor langdurige ruimtereizen in de toekomst is dat een punt van zorg.

De astronauten die nu aan boord zijn van het ruimtestation hebben daarom gisteren voor het eerst hun eigen gerecylede urine gedronken. Een technologisch hoogstandje van miljoen dollar maakt van urine en zweet helder zuiver water". Ik heb op mijn werk regelmatig te maken met urine. Zeker in ochtendurine zitten de meeste afvalstoffen, zoals eiwitten, kristallen met name oxalaat-kristallen -een afvalproduct van plantaaridg voedsel , zouten etc. Als iemand een blaasontsteking heeft hoef je zelf niet eens in de gaten te hebben vind je bacteriën in de urine.

Dan is het niet steriel meer, ondanks dat het niet met de lucht in contact is gekomen. Ik vind het zelf erg prettig als mijn dom flink veel water drinkt op een dag.

Daar gaat hij veel van plassen, ruikt de urine minder en daarnaast verlaag je op die manier de concentratie aan afvalstoffen in de urine. Drie vliegen in één klap. Ik denk dat het voor de gezondheid niet zo veel kwaad kan hoor. Het gaat immers meestal niet om liters urine, maar om een paar centiliters. Mag ik Arella, Erik en Exceptor bedanken voor de antwoorden die ze gegeven hebben tijdens mijn afwezigheid.

Kleine toevoeging aan het topic: Niet dat ik dat er voor zou laten staan en aan de thee zou gaan. F; De meeste mensen gaan ´s nachts niet of nauwelijks naar het toilet. De urine verblijft dus uren in de blaas terwijl de productie gewoon doorgaat. Ureum is één van de afvalstoffen in ochtendurine; ureum is een zeer toxische stof. Waarom moet je als je urine moet inleveren bij de dokter altijd ochtendurine inleveren?

Ureum is zooo toxisch dat het zelfs gewoon in zalf wordt verwerkt: Ach, zuiver water drinken wordt door veel mensen als zeer gezond beschouwd, en toch ga je van te veel water drinken dood. Omdat je elektrolyt balans volledig verstoord is. Net zoals te veel zout dodelijk is, om dezelfde reden. Nu heb ik "als toilet fungeren" altijd geïnterpreteerd als: Hmmm, uiteraard zijn er andere mogelijkheden Ik heb niets tegen proeven en drinken van "goddelijke nectar" of golden shower of plasseks in al zijn facetten, maar zoals JufVrouw en anderen al aanhaalden, liters afvalstoffen in je lichaam pompen kan onmogelijk gezond zijn.

Los van infecties, ziektekiemen waarvan de drager zich volledig ter goeder trouw nog niet van bewust is etc. Ik heb "als toilet dienen" dus altijd geweigerd juist om die reden. Ik heb het hier expliciet niet over D's zonder ervaring die nog zoekende zijn en kennis willen opdoen. Daar kan ik respect en begrip voor opbrengen. Mensen met een SOA hebben immers geen enkele behoefte aan intimiteit of bdsm? Een beetje nuance is nooit weg. Zolang er maar betere voorlichting beschikbaar is dan 'helemaal niets doen'.

Dat advies kun je aan iedereen geven: Mijn partner en ik hebben ons beiden laten testen toen we onveilige seks wilden gaan hebben. Maar hij bleek wel een SOA te hebben. Eentje die niet meer overgaat. Of netjes naast elkaar op de bank zitten zo je dat al aandurft? Het moge duidelijk zijn dat ik daar een andere keuze in maak. Als SOA gelijk staat aan niets meer doen, dan vind ik het niet verwonderlijk dat sommige mensen het voor zich gaan houden.

Maar spelt vooral allemaal zo'n rood lintje op je shirt, dat staat sociaal. Jaren geleden heb ik telefonisch contact gehad met de aidslijn. Het is gewoon goed jezelf van deze zaken op de hoogte te stellen. Ik laat me ieder half jaar testen op HIV. Voor mij is HIV geen Soa, aangezien ik het ook op mijn werk kan oplopen. Wat HIV betreft, volgens de website soaids: Speeksel, zweet, traanvocht, urine en ontlasting zijn alleen gevaarlijk als er zichtbaar bloed in zit, en er risico is dat dit rechtstreeks in de bloedbaan van de ander terecht kan komen.

Maar als je het even vergelijkt met neuken Ik heb hier nog nooit de vraag voorbij zien komen of neuken wel veilig is ; Exceptor, dat is natuurlijk mooi, maar dat lijkt mij schijnveiligheid. In een half jaar kun je heel wat mensen besmetten en daar kun je dan nog zo'n drie maanden bij optellen. Ik vraag me af hoe een land op zo'n norm van een half jaar uitkomt. Overigens bewonderenswaardig dat je dat werk wel doet, ondanks het risico. Er kunnen wel resten van medicijnen in urine zitten die je binnen kunt krijgen.

De eerste vraag die gesteld werd. Of je wat op zou lopen als een man in je vagina plast.. Misschien als hij een blaasontsteking heeft wel en ik weet niet in hoeverre de zuurgraad van je vagina aangetast kan worden door de urine waardoor je bijv een schimmelinfectie op kunt lopen? Ik heb dit nog niet meegemaakt i. Ik vind het zelf wel heel erg prettig als de Dominant zichzelf goed "doorspoelt" voor het hebben van plassex waarbij het de bedoeling is dat je vrijwel alles opdrinkt.

Ik heb een Dom gehad die dit deed met cola. Paar uur voor hij met mij afsprak dronk hij al een aantal glazen cola zodat hij veel moest plassen. Uiteindelijk bevat de urine dan vrijwel geen afvalstoffen meer.

En voordeel is dat de nieuwe urine gewoon lekker zoet smaakt, naar cola. Daarom deed ik het niet met mijn expartner want die at veel vis en tomaten en dronk veel koffie. In ieder geval krijg je er geen HIV van.

HIV is helemaal niet zo makkelijk op te lopen! Natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn, maar dan in de eerste plaats met anale sex, omdat daar áltijd bloed bij vrijkomt ook al is het niet altijd zichtbaar. Sperma in de vagina kán risico geven zeker als de vrouw ongesteld is. Pijpen zonder condoom kan heel goed en geeft maar een heel klein risico op besmetting, echter sperma slikken kan wél gevaar opleveren.

In je keel zitten slijmvliezen en die kunnen in aanraking met dat sperma, waar dan misschien ook het HIV virus inzit, geïnfecteerd raken hierdoor. Vaak is het HIV virus maar in kleine getale aanwezig in het sperma, het zit meer in de bloedbaan. Voorvocht geeft een nog kleiner risico, en zou dus met pijpen alleen voorzichtig zijn met mannen die erg veel voorvocht produceren en geen sperma doorslikken.

Voor zover ikzelf weet bevinden zich in urine geen virussen, anders zouden ze ook geen bloed hoeven te prikken in het ziekenhuis om een virus te traceren, dan zou een potje urine geven voldoende zijn. HIVpatiënten die weten dat ze HIV hebben slikken vaak goede medicijnen waardoor het virus soms helemaal niet meer in het sperma zit, soms niet eens meer te traceren in de bloedbaan en dan alleen nog maar huishoudt in de zenuwknopen waar geen medicijnen bij kunnen komen. De eerste info over HIV heb ik van een gyneacoloog die mij altijd controleerde toen ik nog "werkte".

De laatste info heb ik uit praktijkervaring van een goede vriend van mij die HIV besmet is en met wie ik vroeger gewoon safe sex heb gehad, pijpen zonder condoom, neuken met condoom ook anaal. Bij hem is inmiddels het virus niet meer in zijn sperma aanwezig, niet meer in zijn bloedbaan te traceren en bevindt zich dus alleen nog maar in zijn zenuwknopen.

Overdrijven is een vak. Onderschat een HIV besmetting niet na dit verhaal, want die goede vriend van mij moet de medicijnen de rest van zijn leven blijven slikken en deze hebben zeer ernstige bijwerkingen waarvan je ontzettend moe wordt en je niet lekker voelt.

Het leven met HIV is gewoon erg zwaar. Je laten testen op HIV suggereert dat het nodig is je te testen. De beste preventie is om je gedrag zo aan te passen dat besmetting met een SOA zo klein mogelijk is. Helemaal geen seks is het beste, maar ja, ook zo saai. De trent tegenwoordig is dat meer mensen onveilig vrijen. Het zou erg veel schelen als iedereen aan veilige seks doet. Ik merk in het algemeen dat het kennis niveau best wel laag is bij veel mensen.

Je neemt een acceptabel risico als je veilig vrijt. Plasseks is eigenlijk heel erg veilig. Het risico wordt wel een stuk groter als de gever ongesteld is, een blaasontsteking heeft, een SOA heeft of een blaas of nier aandoening heeft. Te veel urine drinken kan wel een belasting zijn voor je nieren extra afvalstoffen , maar verder kan het weinig kwaad. Dus ja, alles valt en staat met de gezondheid van je partner.

Persephone, ik zou niet weten waarom vingeren en aftrekken niet veilig is. Je bedoelde dit denk ik niet serieus. Boven staat een goede opmerking over medicijn gebruik en plasseks. Sommige medicijnen of afbraakproducten kunnen via de urine uitgescheiden worden. Vaak kan dit niet kwaad, maar sommige produkten zeker wel. Meestal is dit wel bekend en zijn er al waarschuwingen gegeven zoals bij cytostatica. Bij twijvel geen plasseks. Ik vind dat van elkaar bekend moet zijn wat de medische problemen zijn van elkaar.

Bijvoorbeeld iemand is bekend met suikerziekte of epilepsie. Het is zeer relevant om risico's in te schatten. Zelf zou ik altijd vragen om de medische voorgeschiedenis en medicatie gebruik, maar dat terzijde. Je laten testen op HIV is voor mij meer de zekerheid dat ik het niet overdraag aan mijn partner. Ik werk dagelijks met alle lichaamsvloeistoffen die er zijn voornamelijk bloed dus het is voor mij meer een geruststelling naar mijn partner toe dat ik me regelmatig laat testen. Je krijgt niet zomaar wat en het geeft je enkel een schijnzekerheid.

Gewoon je werk goed doen en niet te veel stressen, maar als je je prettig voelt bij je testen, dan kan het weinig kwaad natuurlijk. Sommige SOA worden door virussen en bacterieën veroorzaakt die op die manier overgedragen kunnen worden. De risico's zijn klein, maar sommige mensen gaven aan geen enkel risico te willen nemen.

Dan kun je dus bijvoorbeeld ook geen seks hebben met iemand die ooit een koortslip heeft gehad. Ik denk dat mensen gewoon onzorgvuldig formuleren. Pijpen zonder condoom en spuitend klaarkomen zijn niet veilig. Ik heb ooit een paar vragen gesteld over hiv-risico's die niet op www. Ik geef deze info hier maar letterlijk door, omdat pijpen zonder condoom, en spuitvocht van een vrouw niet veilig zijn, en die info moeilijk te vinden is.

Het gaat wel niet over plasseks, maar het lijkt me toch goed om de info van rs mar aan te vullen. Dit kreeg ik toegestuurd: In voorvocht is wel hiv aanwezig, maar dit is zo weinig dat het speeksel dit aankan.

Voor andere soa is het absoluut onveilig. Het gevaar schuilt hem in de syfilis. Hiv lift daarop mee. Als je een zweertje krijgt van syfilis dit voel je niet dan is de kans op hiv besmetting wel degelijk aanwezig.

Met beffen gelden in principe dezelfde regels. Voor hiv veilig mits de vrouw niet "spuitend" klaarkomt. Hierin zit namelijk veel hiv. Hetzelfde geldt voor vrouwen die menstrueren. Zodra hiv in aanbraking is gekomen met de buitenlucht gaat het dood. Als iemand op het lichaam is klaargekomen dan is het gevaar op een besmetting nihil. Oppassen voor ogen en slijmvliezen. Risicogroepen voor soa en hiv kunnen zich regelmatig laten controleren zie www. Het onderzoek bij de soa-poli is gratis en is bedoeld voor de volgende risicogroepen: Ik kreeg ook het advies me te laten vaccineren tegen hepatitis B.

Dit advies wordt al gauw gegeven als je aangeeft wisselende sexuele kontakten te hebben, maar is natuurlijk niet altijd van toepassing voor BDSMers. Verdere info over hepatitis B via de genoemde website. Tot slot is bekend dat soa en hiv-risico bij de ontvangende partij groter is dan bij de gevende partij.

Degene die vaginaal of anaal gepenetreerd wordt, loopt een groter risico, omdat de kans op kleine verwondingen bij penetratie schaafwondje, opgeruwd slijmvlies e. Het neuken, pijpen of beffen van meerdere partners zonder condoom of beflap versleept lichaamsvloeistoffen en mogelijke ziektekiemen van de ene partner naar de andere. Je kunt je dus voorstellen dat het ruw nemen van een spuitende sub door meerdere doms, in combinatie met keelneuken, voor alle betrokkenen behoorlijk riskant is!

Ik hou ervan jou op je hoogte punt te brengen door je lekkere harde pik in mijn mond te stoppen en je lekkere geil te pijpen of in mijn geile natte kutje te schuiven. Ik geniet ervan om jou te zien genieten. Ben je op zoek naar een date met veel passie en erotiek? Dan ben ik wat je zoekt. Samen douchen is een specialiteit van mij kom dan neem ik je mee onder de….

Welkom, Ik ben Laura. Klasse dame met veelzijdige passie voor erotiek. Wil jij een bijzondere ervaring beleven? Jouw seksuele leven verrijken of intensiteit van jouw sensuele gewaarwording verhogen? Dan ben jij op het juiste adres.

Als lady die dol op seks is en daarvan eind eloos kan genieten ga ik altijd voor de hoogste kwaliteit. Ik bied exclusiviteit vanwege mijn charme, hoge seksdrive en natuurlijke genot. Een ander verrijken en verrijkt worden. De diepste fantasieën laten uitkomen. Dreams Escort brengt u de mooiste en knapste escort dames in en rondom Amsterdam. Wat u van ons kunt verwachten is dat onze dames altijd alles doen met pure perfectie.

De escort dames die bij ons werken zijn heel vriendelijk en doen er alles aan om jou de nacht van je leven te geven! Beleef nu uw stoutste dromen met 1 van onze prachtige escort dames. Bestel nu ook een prachtige escort dame op uw hotel kamer.

De prachtige escort dames komen uiteraard ook naar uw hotel kamer. Alleen voor de beste en meest vriendelijkste escort dames komt u naar Dreams Escort. U kunt verwachten wanneer…. Bonjour, mon cher, Venez passer un doux moment, dans un cadre discret et raffiné, afin de vivre une expérience sensuelle dont moi seule détient le secret.

Etant une femme distinguée, de très grande classe, cultivée, sensuelle et coquine, j'incarne le rêve de tous les hommes. Laissez vous séduire par ma douceur, ma plastique de rêve et mon élégance. Discrète, raffinée et aux délicieuses courbes, je mettrai à l'aise les plus timides d'entre vous.

Bent u opzoek naar een leuke tijd of een spannende avond met een leuke getinte jongeman verzorgd,hygiënisch en discreet!! Wat ik uw aan kan bieden: Prijzen zijn over te onderhandelen via de mail en app. Dus heb jij er altijd al van gedroomd om een trio mee te maken dan is dit vandaag jouw kans. Om een afspraak te kunnen maken kun je ons bellen. Wij hebben er zin in!!! Wil je maandelijks vlug iets verdienen in een gezellige sfeer, safe en met mogelijkheid om anoniem te blijven?

Je kan actief de gb dame zijn of gewoon de mannen klaarmaken.
Sex site nl oma sex videos gratis


Ik heb "als toilet dienen" dus altijd geweigerd juist om die reden. Ik heb het hier expliciet niet over D's zonder ervaring die nog zoekende zijn en kennis willen opdoen.

Daar kan ik respect en begrip voor opbrengen. Mensen met een SOA hebben immers geen enkele behoefte aan intimiteit of bdsm? Een beetje nuance is nooit weg. Zolang er maar betere voorlichting beschikbaar is dan 'helemaal niets doen'. Dat advies kun je aan iedereen geven: Mijn partner en ik hebben ons beiden laten testen toen we onveilige seks wilden gaan hebben. Maar hij bleek wel een SOA te hebben. Eentje die niet meer overgaat.

Of netjes naast elkaar op de bank zitten zo je dat al aandurft? Het moge duidelijk zijn dat ik daar een andere keuze in maak. Als SOA gelijk staat aan niets meer doen, dan vind ik het niet verwonderlijk dat sommige mensen het voor zich gaan houden.

Maar spelt vooral allemaal zo'n rood lintje op je shirt, dat staat sociaal. Jaren geleden heb ik telefonisch contact gehad met de aidslijn. Het is gewoon goed jezelf van deze zaken op de hoogte te stellen.

Ik laat me ieder half jaar testen op HIV. Voor mij is HIV geen Soa, aangezien ik het ook op mijn werk kan oplopen. Wat HIV betreft, volgens de website soaids: Speeksel, zweet, traanvocht, urine en ontlasting zijn alleen gevaarlijk als er zichtbaar bloed in zit, en er risico is dat dit rechtstreeks in de bloedbaan van de ander terecht kan komen.

Maar als je het even vergelijkt met neuken Ik heb hier nog nooit de vraag voorbij zien komen of neuken wel veilig is ; Exceptor, dat is natuurlijk mooi, maar dat lijkt mij schijnveiligheid.

In een half jaar kun je heel wat mensen besmetten en daar kun je dan nog zo'n drie maanden bij optellen. Ik vraag me af hoe een land op zo'n norm van een half jaar uitkomt. Overigens bewonderenswaardig dat je dat werk wel doet, ondanks het risico. Er kunnen wel resten van medicijnen in urine zitten die je binnen kunt krijgen.

De eerste vraag die gesteld werd. Of je wat op zou lopen als een man in je vagina plast.. Misschien als hij een blaasontsteking heeft wel en ik weet niet in hoeverre de zuurgraad van je vagina aangetast kan worden door de urine waardoor je bijv een schimmelinfectie op kunt lopen? Ik heb dit nog niet meegemaakt i. Ik vind het zelf wel heel erg prettig als de Dominant zichzelf goed "doorspoelt" voor het hebben van plassex waarbij het de bedoeling is dat je vrijwel alles opdrinkt.

Ik heb een Dom gehad die dit deed met cola. Paar uur voor hij met mij afsprak dronk hij al een aantal glazen cola zodat hij veel moest plassen. Uiteindelijk bevat de urine dan vrijwel geen afvalstoffen meer. En voordeel is dat de nieuwe urine gewoon lekker zoet smaakt, naar cola. Daarom deed ik het niet met mijn expartner want die at veel vis en tomaten en dronk veel koffie.

In ieder geval krijg je er geen HIV van. HIV is helemaal niet zo makkelijk op te lopen! Natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn, maar dan in de eerste plaats met anale sex, omdat daar áltijd bloed bij vrijkomt ook al is het niet altijd zichtbaar. Sperma in de vagina kán risico geven zeker als de vrouw ongesteld is. Pijpen zonder condoom kan heel goed en geeft maar een heel klein risico op besmetting, echter sperma slikken kan wél gevaar opleveren. In je keel zitten slijmvliezen en die kunnen in aanraking met dat sperma, waar dan misschien ook het HIV virus inzit, geïnfecteerd raken hierdoor.

Vaak is het HIV virus maar in kleine getale aanwezig in het sperma, het zit meer in de bloedbaan. Voorvocht geeft een nog kleiner risico, en zou dus met pijpen alleen voorzichtig zijn met mannen die erg veel voorvocht produceren en geen sperma doorslikken.

Voor zover ikzelf weet bevinden zich in urine geen virussen, anders zouden ze ook geen bloed hoeven te prikken in het ziekenhuis om een virus te traceren, dan zou een potje urine geven voldoende zijn. HIVpatiënten die weten dat ze HIV hebben slikken vaak goede medicijnen waardoor het virus soms helemaal niet meer in het sperma zit, soms niet eens meer te traceren in de bloedbaan en dan alleen nog maar huishoudt in de zenuwknopen waar geen medicijnen bij kunnen komen.

De eerste info over HIV heb ik van een gyneacoloog die mij altijd controleerde toen ik nog "werkte". De laatste info heb ik uit praktijkervaring van een goede vriend van mij die HIV besmet is en met wie ik vroeger gewoon safe sex heb gehad, pijpen zonder condoom, neuken met condoom ook anaal.

Bij hem is inmiddels het virus niet meer in zijn sperma aanwezig, niet meer in zijn bloedbaan te traceren en bevindt zich dus alleen nog maar in zijn zenuwknopen. Overdrijven is een vak. Onderschat een HIV besmetting niet na dit verhaal, want die goede vriend van mij moet de medicijnen de rest van zijn leven blijven slikken en deze hebben zeer ernstige bijwerkingen waarvan je ontzettend moe wordt en je niet lekker voelt.

Het leven met HIV is gewoon erg zwaar. Je laten testen op HIV suggereert dat het nodig is je te testen. De beste preventie is om je gedrag zo aan te passen dat besmetting met een SOA zo klein mogelijk is.

Helemaal geen seks is het beste, maar ja, ook zo saai. De trent tegenwoordig is dat meer mensen onveilig vrijen. Het zou erg veel schelen als iedereen aan veilige seks doet. Ik merk in het algemeen dat het kennis niveau best wel laag is bij veel mensen. Je neemt een acceptabel risico als je veilig vrijt. Plasseks is eigenlijk heel erg veilig. Het risico wordt wel een stuk groter als de gever ongesteld is, een blaasontsteking heeft, een SOA heeft of een blaas of nier aandoening heeft.

Te veel urine drinken kan wel een belasting zijn voor je nieren extra afvalstoffen , maar verder kan het weinig kwaad. Dus ja, alles valt en staat met de gezondheid van je partner.

Persephone, ik zou niet weten waarom vingeren en aftrekken niet veilig is. Je bedoelde dit denk ik niet serieus. Boven staat een goede opmerking over medicijn gebruik en plasseks. Sommige medicijnen of afbraakproducten kunnen via de urine uitgescheiden worden. Vaak kan dit niet kwaad, maar sommige produkten zeker wel. Meestal is dit wel bekend en zijn er al waarschuwingen gegeven zoals bij cytostatica. Bij twijvel geen plasseks. Ik vind dat van elkaar bekend moet zijn wat de medische problemen zijn van elkaar.

Bijvoorbeeld iemand is bekend met suikerziekte of epilepsie. Het is zeer relevant om risico's in te schatten. Zelf zou ik altijd vragen om de medische voorgeschiedenis en medicatie gebruik, maar dat terzijde.

Je laten testen op HIV is voor mij meer de zekerheid dat ik het niet overdraag aan mijn partner. Ik werk dagelijks met alle lichaamsvloeistoffen die er zijn voornamelijk bloed dus het is voor mij meer een geruststelling naar mijn partner toe dat ik me regelmatig laat testen. Je krijgt niet zomaar wat en het geeft je enkel een schijnzekerheid.

Gewoon je werk goed doen en niet te veel stressen, maar als je je prettig voelt bij je testen, dan kan het weinig kwaad natuurlijk. Sommige SOA worden door virussen en bacterieën veroorzaakt die op die manier overgedragen kunnen worden. De risico's zijn klein, maar sommige mensen gaven aan geen enkel risico te willen nemen.

Dan kun je dus bijvoorbeeld ook geen seks hebben met iemand die ooit een koortslip heeft gehad. Ik denk dat mensen gewoon onzorgvuldig formuleren. Pijpen zonder condoom en spuitend klaarkomen zijn niet veilig. Ik heb ooit een paar vragen gesteld over hiv-risico's die niet op www.

Ik geef deze info hier maar letterlijk door, omdat pijpen zonder condoom, en spuitvocht van een vrouw niet veilig zijn, en die info moeilijk te vinden is. Het gaat wel niet over plasseks, maar het lijkt me toch goed om de info van rs mar aan te vullen. Dit kreeg ik toegestuurd: In voorvocht is wel hiv aanwezig, maar dit is zo weinig dat het speeksel dit aankan.

Voor andere soa is het absoluut onveilig. Het gevaar schuilt hem in de syfilis. Hiv lift daarop mee. Als je een zweertje krijgt van syfilis dit voel je niet dan is de kans op hiv besmetting wel degelijk aanwezig. Met beffen gelden in principe dezelfde regels. Voor hiv veilig mits de vrouw niet "spuitend" klaarkomt. Hierin zit namelijk veel hiv. Hetzelfde geldt voor vrouwen die menstrueren. Zodra hiv in aanbraking is gekomen met de buitenlucht gaat het dood.

Als iemand op het lichaam is klaargekomen dan is het gevaar op een besmetting nihil. Oppassen voor ogen en slijmvliezen. Risicogroepen voor soa en hiv kunnen zich regelmatig laten controleren zie www. Het onderzoek bij de soa-poli is gratis en is bedoeld voor de volgende risicogroepen: Ik kreeg ook het advies me te laten vaccineren tegen hepatitis B.

Dit advies wordt al gauw gegeven als je aangeeft wisselende sexuele kontakten te hebben, maar is natuurlijk niet altijd van toepassing voor BDSMers. Verdere info over hepatitis B via de genoemde website. Tot slot is bekend dat soa en hiv-risico bij de ontvangende partij groter is dan bij de gevende partij. Degene die vaginaal of anaal gepenetreerd wordt, loopt een groter risico, omdat de kans op kleine verwondingen bij penetratie schaafwondje, opgeruwd slijmvlies e.

Het neuken, pijpen of beffen van meerdere partners zonder condoom of beflap versleept lichaamsvloeistoffen en mogelijke ziektekiemen van de ene partner naar de andere. Je kunt je dus voorstellen dat het ruw nemen van een spuitende sub door meerdere doms, in combinatie met keelneuken, voor alle betrokkenen behoorlijk riskant is!

Dit soort activiteiten zijn geliefd bij een aantal BDSM-ers, dus toch maar niet te licht over denken geloof ik. La Donna, kleine correctie: Het is dus niet zo dat het HIV meteen dood is. Spuitende vrouwen zijn vaak urinerende vrouwen, dus da's weer veilig. D Maar, goede adviezen verder. Lightwriter Kleine aanvulling; Um Zelfs ontlasting kan in bepaalde gevallen niet meer worden gestopt.

Wanneer echter uit dezelfde overgave en geilheid bij de sub een extra vochtproductie plaats vindt niet via de urinebuis derhalve komt dit rechtstreeks uit de vulva waardoor er moeilijk meer over spuiten gesproken kan worden.

Het vocht wat er uitkomt is helder in tegenstelling tot urine wat geel is. Het ruikt niet naar urine en het smaakt niet naar urine. Nadat ik mijn blaas heb geleegd kan ik nog steeds ontelbare keren spuitend klaarkomen, waarbij ik erg veel vocht verlies. Je kunt gewoon tongen met iemand die HIV besmet is. Van de vrouw is enkel haar bloed besmettelijk en van de man bloed en sperma. Ik heb ook gezegd dat pijpen zonder condoom niet veilig is maar het risico te verwaarlozen is.

Jij komt op exact hetzelfde uit. Je gluurt naar plassende vrouwen, wordt je daar opgewonden van of zo? Christina zei niets, maar liep door naar de plasplek. Ze deed haar korte broek en slipje uit en ging zeer wijdbeens gehurkt zitten. Met haar hand begon ze haar kut te strelen en na een poosje zacht haar klitje te vingeren. Na een paar minuten begon ze hevig te kreunen en te schokken en tegelijkertijd liet ze haar plas lopen.

Zo zat ze al piesend klaar te komen en Koos had een stijve zoals hij nog nooit had gehad. Hij durfde hem echter niet bloot te maken of er aan te trekken uit angst om door haar gezien te worden.

Ze liep terug naar Koos zijn plekje, zonder echter haar broekjes weer aan te trekken, die nam ze in haar hand mee. Ze ging naast Koos liggen en zei: Hij knielde tussen haar benen en likte aan de dikke schaamlippen of hij nooit anders had gedaan. Haar dikke klit sprong naar voren en ook die likte Koos lekker af. Christina genoot er van en tilde haar billen van de grond op om zoveel mogelijk tong tegen haar kut aan te krijgen.

Toen ze klaarkwam deed ze hetzelfde wat ze net ook al deed, ze liet haar plas lopen en het gele zoutige vocht droop over Koos zijn tong en lippen. Hij slikte het verlekkerd door. Het was niet alleen heerlijk om te zien, het smaakte ook lekker!

Koos stond op en likte zijn lippen af. Zijn hele handel sprong naar voren en ze keek er verrukt naar. Ze begon zachtjes aan zijn kloten te likken en kroop met haar tong langs de stam omhoog. Toen liet ze zijn eikel in haar mond verdwijnen, maar veel meer als die eikel alleen kon ze niet verwerken.

Daarom begon ze daarop maar te sabbelen en al snel spoot koos zijn ballen leeg in haar begerige mond. Koos zijn lul verslapte snel, maar Christina hield hem in haar handen en deed er zulke lekkere dingen mee dat hij al snel weer helemaal stijf stond. Dat liet Koos zich geen twee keer zeggen.

Hij ging tussen haar benen liggen en Christina pakte zijn lul vast en leidde de dikke, paarse eikel naar haar natte gezwollen schaamlippen en plaatste hem ertussen. Ze haalde haar handen weg en Koos schoof langzaam maar zeker zijn boom naar binnen. Centimeter voor centimeter ging de dikke boom naar binnen tot Zijn stoten werden steeds feller en Christina stootte haar billen steeds verder omhoog om die paal zo diep mogelijk in haar te voelen.

Als twee wilde beesten lagen ze hard tegen elkaar aan te stoten en een hoogtepunt kon dan ook nooit lang uitblijven. Plotseling begon Christina hevig te schudden en te kreunen en kwam heel hevig klaar. Door haar heftige hoogtepunt zoog haar kut zo hevig melkend om Koos zijn leuter dat hij het ook niet meer volhield en zijn kwak met een laatste diepe stoot tegen haar baarmoeder te spuiten.

Nog een paar stoten deed hij in het stuiptrekkende meisje om daarna zijn snel slapper wordende lul naar buiten te laten glijden. Drie orgasmes in een halve dag, dat was zelfs voor Koos een beetje veel van het goeie, dus zakte hij uitgeput naast het half ontklede meisje neer, dat nog nagenietend met haar ogen dicht en sperma en kutvocht uit haar kut druipend naast hem lag.

Het was een mooi gezicht, die wijd openstaande dikke kut met het eruit lopende sap. Samen lagen ze daar nog even na te genieten en toen gingen ze ieder weer naar de eigen kampeerplek. De ouders van Koos waren al terug en de kikkererwten stonden al lekker te pruttelen toen hij terug kwam. Koos was hongerig van al die lichamelijke oefening en schoof aan en liet de maaltijd goed smaken. Die avond ging hij vroeg naar bed om weer energie te verzamelen voor de volgende dag.

De volgende dag kondigden Koos zijn ouders aan dat ze naar een nieuwe Camping wilden, maar Koos zag dat om voor ons zeer begrijpelijke redenen totaal niet zitten. Hij ging dan ook in mineur naar de tent van zijn nieuwe vriendin om de vervelende mededeling te doen. Christina had inmiddels in geuren en kleuren van haar avontuur verteld aan haar moeder en haar zussen en die hadden met glimmende oogjes geluisterd. Dat wist Koos natuurlijk niet.

Hij kwam zijn boodschap doen met een somber gezicht en hij keek er dan ook nogal van op dat het hele vrouwelijke deel van de tentbevolking hem meteen aanbood om dan in een klein tentje naast hun tent te komen slapen.

Dan konden zijn ouders hem op de terugweg weer oppikken. Koos zijn ouders gingen akkoord en zo bleef Koos dus achter bij de buurtjes en pakten de ouders van Koos de boel in het busje en gingen weg. Koos kreeg een dikke zoen van moeder en een hand van vader. Koos stond er alleen voor, nou ja alleen. De hele tent van de buren leefde met hem mee, waarom wist Koos niet. Maar de eerste nacht de beste wist koos al waar het om ging.

Een naakte Christina kwam de tent in het holst van de nacht binnenkruipen en begon direct met zijn edele delen te spelen. Koos zijn dikke pik schoot overeind en stond in alle pracht omhoog. Toen ging de tent open en kwam de tweeling in nachthemd binnen.

Bewonderend keken zij naar de paardenlul van Koos. Zij gingen naast de twee vrijende lieden zitten en keken verlekkerd toe. Christina kroop over Koos heen en liet zijn leuter in haar kut verdwijnen. Ze had zich al zolang lekker liggen maken dat haar kut zeiknat was en zo glad als een aal, dus Koos zijn lul gleed als een warm mes door de boter naar binnen.

Christina begon als een wilde op hem te rijden. Koos hield haar dikke tieten in zijn hand terwijl ze op zijn pik heen en weer reed. Binnen no time kwam ze klaar als een kanon en tot verbazing van Koos stapte ze bijna direct van hem af, terwijl zijn nog steeds keiharde lul uit haar kut schoot en trots in de lucht heen en weer zwiepte.

Eline, de oudste van de tweeling al scheelde het maar een tien minuten trok haar nachthemd uit. Ook zij had al een natte kut en ze was de volgende die Koos besteeg. Ze liet zijn lul in recordtempo in haar kut verdwijnen. En tot teleurstelling van Koos ging ze er ook direct af om weer plaats te maken voor de volgende. Dit keer was Claire aan de beurt en ook zij trok haar nachthemd uit. Ze was iets kleiner geschapen als de anderen dus het kostte haar iets meer moeite om die hele handel naar binnen te krijgen.

Maar al snel zat ze lekker op Koos te rijden en ook zij had niet zoveel nodig om enorm klaar te komen. Ook Claire steeg direct af toen ze klaar was en onze Koos die nog steeds niet klaargekomen was begon wat gefrustreerd te raken, vooral ook omdat hij wist dat ze alledrie geweest waren, maar tot zijn verbazing liet een vierde vrouw haar willige onderlichaam over hem heen zakken. Het was de moeder.

Hij had haar niet eens binnen zien komen, maar ze was er toch en had er zin in. Wat die vrouw allemaal met haar kut kon doen was bijna niet te geloven.

Niet alleen schoof ze net als de meiden wild op de dikke paal heen en weer, hij voelde ook hoe ze met haar kutspieren melkende en schroevende bewegingen maakte. Maar ook nog voordat Koos kon komen was ze al op haar hoogtepunt. Haar lichaam schudde wild heen en weer en Koos had moeite om die zwabberende meloenen van haar vast te houden. Ze leek wel een vulkaan. Maar vlak voordat Koos aan het spuiten toe was schoof ze van hem af.

Koos zijn lul stond schokkend en zwaaiend in de lucht. Christina en Eline begonnen hem samen te pijpen en te likken en vlak voordat hij klaarkwam namen ze allebei een bal in hun mond en zogen er aan.

Dat was het laatste zetje wat Koos nodig had en zijn sperma spoot als een fontein met machtige stralen uit zijn pisgaatje. Alle vier begonnen ze het sperma van zijn lijf en van elkaar af te likken tot er niets over was. Daarna begon Claire hem zachtjes af te trekken, zodat zijn lul al weer snel klaar was voor gebruik. Onder de vrouwen ontstond nu een discussie, ze wilden eigenlijk allemaal nog wel een keer die geweldige paal naar binnen hebben.

Dan ben jij op het juiste adres. Als lady die dol op seks is en daarvan eind eloos kan genieten ga ik altijd voor de hoogste kwaliteit. Ik bied exclusiviteit vanwege mijn charme, hoge seksdrive en natuurlijke genot. Een ander verrijken en verrijkt worden.

De diepste fantasieën laten uitkomen. Dreams Escort brengt u de mooiste en knapste escort dames in en rondom Amsterdam. Wat u van ons kunt verwachten is dat onze dames altijd alles doen met pure perfectie. De escort dames die bij ons werken zijn heel vriendelijk en doen er alles aan om jou de nacht van je leven te geven!

Beleef nu uw stoutste dromen met 1 van onze prachtige escort dames. Bestel nu ook een prachtige escort dame op uw hotel kamer. De prachtige escort dames komen uiteraard ook naar uw hotel kamer.

Alleen voor de beste en meest vriendelijkste escort dames komt u naar Dreams Escort. U kunt verwachten wanneer…. Bonjour, mon cher, Venez passer un doux moment, dans un cadre discret et raffiné, afin de vivre une expérience sensuelle dont moi seule détient le secret. Etant une femme distinguée, de très grande classe, cultivée, sensuelle et coquine, j'incarne le rêve de tous les hommes. Laissez vous séduire par ma douceur, ma plastique de rêve et mon élégance.

Discrète, raffinée et aux délicieuses courbes, je mettrai à l'aise les plus timides d'entre vous. Bent u opzoek naar een leuke tijd of een spannende avond met een leuke getinte jongeman verzorgd,hygiënisch en discreet!! Wat ik uw aan kan bieden: Prijzen zijn over te onderhandelen via de mail en app.

Dus heb jij er altijd al van gedroomd om een trio mee te maken dan is dit vandaag jouw kans. Om een afspraak te kunnen maken kun je ons bellen.