Neukende homo neuken in kroatie

neukende homo neuken in kroatie

.

Neukende homos lesbo negerinnen

Lena Paul - Papaproblemen 9. Stiefmoeder gedwongen geneukt en creampie gekregen door stiefzoon terwijl ze vast zit Gamerzoon neukt moeder Robby neukt zijn vrouw Evelin Stone en zijn stiefmoeder Diamond Foxx NEP moeder gechanteerd door zoons deel 1 8M views.

I love to laugh and play with my hott pocket need I say more. Warm and passionate, willing and happy to entertain you ;. Take me as I am, amazing! Romantic, real feelings and great time! Advertenties Door Traffic Junky. Zoon neukt dronken moeder and komt in haar kut. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe pornosterren voor x. Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x.

Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Moeder en zoon onder de dekens 4. Zoon neukt z'n sletterige stiefmoeder Vader neukt dochter wanneer moeder weg is! Stiefbroer komt in zus terwijl ze haar tanden poetst Zoon worstelneutk moeder 9.

Family cums first 5. Geile jongen neukt zijn stiefmoeder 80M views. Slapende zus Kimmy Granger wordt wakker met haar broers pik Alle commentaren 65 Log in of Registreer nu om een reactie te posten!

Populaire Commentaren Recente Commentaren. I adore Cory Chase's videos. Even though the films are often bad on a various flaws in technique, including this one, it is still entertaining to watch her erotic endeavors. I started to think the son utilized the Billy Cosby method before the clip began. LOL -- Hooray for real creampies, instead of false climaxes like her husband often does in their movies.

You didn't watch the end Lord, what a body!! She would be sexier without the fake tits. Hey now your a all star get your game on get Love this taboo stuff. I would think by now this poor step-mom would know what will happen to her if she falls asleep on the sofa by now. Mijn pik lag te steigeren onder de lakens! Ik moest die man pijpen.. Hoe kwam dat dan? Vertel het maar, het zal je opluchten.. Mijn armen had ik om haar warme lichaam geslagen, maar ik vergat dat mijn op en neer wippende pik onder het laken de aandacht trok.

Het is blijkbaar ook wel een opwindend avontuur wat jullie beleefd hebben? Ons idiote verhaal opbiechten was al gênant genoeg, dit kon er nog wel bij. Het was écht een idiote vakantie! Maar we werden er raar van in ons hoofd, we werden er slap van en konden niet vluchten. We waren helemaal willoos mam, en papa ook! Maar het gekke was wel, dat we.. Ik zei niets, ik genoot van haar zacht knedende hand rond mijn stijve geslacht. Ondertussen draaide ik mijn gezicht tussen haar borsten.

Nog steviger greep ik haar warme buik vast, en liet een hand naar boven glijden. Ik stopte pas toen ik een tepelknop tussen mijn vingers had, en al knedend mijn moeder in een gevaarlijk geile stemming voelde komen. Haar adem was duidelijk hoorbaar, en dat werd niet beter toen ik met een hand haar volle borst begon te strelen en te kneden.

Ze trok het laken naar beneden waardoor ik open en bloot voor haar lag, mijn stijve lul schokkend in de lucht. Het voorzaad liep in kleine golfjes uit de verhitte eikel. Ze pakte voorzichtig mijn trillende paal beet, terwijl ze hees zuchtte: Haar hand was ervaren, dat merkte ik meteen. Zoals ze soepel de voorhuid op en neer liet gaan.. Ik greep met beide handen onder haar T-shirt en liet mijn handen rond haar dikke, volle borsten glijden. Ze droeg geen beha, dus ik kon vrijuit haar tepels stimuleren en knijpen tot ze kleine gilletjes begon te geven.

Ze boog naar voren, en al kon ik niks zien, ik voelde haar warme en natte mond zich sluiten rond mijn verhitte lul. Traag genietend begon ze me te pijpen. Af en toe gleed haar lange tong om de schacht en likte mijn ballen de lucht in. Dan weer gleed mijn pik voor ¾ in haar goddelijke mond. Ze liet toe dat ik haar shirt over haar hoofd trok, zodat ze half bloot naast me hing. Haar borsten gleden door mijn handen alsof we al jaren geliefden waren.

Terwijl ze me vol overgave, zacht kreunend bleef pijpen en zuigen, stak ik een hand tussen haar benen. Meteen deed ze haar billen in de lucht, zodat ik er goed bij kon. Ze tippelde er op om gepakt te worden! Mam was echt drijfnat tussen haar benen, haar kut droop van het geil! Alsof het was afgesproken, stapte ze met een been over me heen en kwam nu in een standje 69 op me te liggen.

Ze bood me haar kort geschoren kut aan en hongerig drukte ik mijn mond op haar geurige neukgleuf. Julia en Sandra vonden het ook erg geil. Maar dit is veel beter.. Ik streelde haar volle, licht hangende borsten met de gezwollen tepels, en voelde hoe een rilling door haar ruggengraat trok. Mijn handen genoten van de aanraking met haar perzikzachte huid.

Mijn moeder was zó sexy! Haar schaamlippen knepen stevig rond mijn kloppende pik. Ik stond op springen, er was niets voor nodig om af te schieten.. Hééél langzaam voelde ik mijn orgasme aankomen, als een verre golf in zee, die groter wordt en verder aanzwelt.. We kreunden als gekken, ze moesten ons wel horen maar het kon ons niks schelen, we gingen allebei, mijn moeder en ik, samen naar een gigantisch orgasme.

Alsof de branding op het strand klapt, zo kwamen we schokkend en trillend, maar zonder te stoten in elkaars armen klaar. Haar kutspieren leken mijn pik af te trekken als een vrouwenhand. Mijn ballen trokken spastisch samen en spoten een treinlading sperma in die heerlijke, dankbare moederkut. Mam lag sidderend en geil hijgend met haar warme tieten op mijn bezwete borst. Wang tegen gloeiende wang.. Denk je niet dat ik fout geweest ben door dit te doen? Ik wilde je alleen maar helpen..

Ik heb hier wel eens over gefantaseerd. Daarom werd ik ook zo geil toen ik je laatst met papa hoorde neuken. Kom, ik moet opstaan, anders valt het op. Als ze ons niet al lang gehoord hebben natuurlijk.. Weer kuste ze me, ik kuste met geopende mond terug. Zij ook nu, onze tongen streelden kort langs elkaar, alsof ze niet de weg wisten. We keken elkaar aan, maar het was te donker om veel te zien.

Dat maakte het misschien makkelijker om nog eens te kussen, dit keer met de mond wijd open en de tong klaar voor contact. Allebei wilden we hetzelfde, we tongden elkaar geil en nat, en mam perste haar dikke tieten nog een keer tegen mijn borst.

Snel liet ik nog even mijn vingers door haar bilspleet glijden en voelde hoe het zaad in stromen uit haar liep. Mijn pik lag er halfslap en glibberig naast. Ze veegde haar kut droog, perste nog een keer, veegde ook dat laatste zaad af en gooide toen het kleverige textiel over mij heen.

Ik viel snel in slaap en droomde onrustig van spannende en geile dingen. Na een uur geslapen te hebben werd ik wakker, ik moest plassen en hoorde stemmen in de kamer naast me, de slaapkamer van mijn ouders. Ik luisterde even, maar omdat ze fluisterden kon ik niets verstaan. Ik klom uit bed en waggelde in mijn blote kont naar de WC. Helemaal naakt, want ga maar na: Twee dagen lang had ik geen kleren aangehad.

Het maakte niet uit of ik wel of geen onderbroek aandeed! We stonden weliswaar niet op een naturistencamping, maar in het huisje konden we doen en laten wat we wilden.

Ik was klaar met plassen, trok de WC door en stapte terug in het donkere gangetje. Meteen zwaaide ook de slaapkamerdeur van mijn ouders open, en in het zwakke schijnsel stapte Henk, mijn vader, ook de gang op. Hij was spiernaakt, net als ik. Zijn halfstijve lul zwaaide heen en weer. Heb je trouwens nog eh.. Ik bedoel, ik heb haar niet alles verteld.

Ik ben een beetje bang dat ze dat niet aankan. Ik zei er maar niet bij dat mam en ik eerder op de avond heerlijk geneukt hadden. Ik was niet mezelf door die rare verdoving, snap je? Ik wil niet dat je nu met een boog om me heen gaat.. En ik ben de hele tijd verschrikkelijk geil pap!

Maar dat jij moest toekijken en het zelf ook ondergaan terwijl ik er bij was.. Heb je er echt geen nare gedachten of angsten aan over gehouden? Ik vond het ergens ook.. Zo met mannen onder elkaar.. Henk keek naar mijn pik terwijl ik dat zei, mijn lul was bijna op volle sterkte. Die van hem was ook snel groeiende. Zijn pik glom in het beetje licht dat het gangetje binnenviel. De eikel was half ontbloot en was maar een paar centimeter van mijn eikel verwijderd.

Onwillekeurig bogen we beide iets naar voren waardoor onze warme pikkekoppen elkaar raakten.


neukende homo neuken in kroatie

.


Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in. Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar.

Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen!

Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond. Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg!

Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in. Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig.

Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten. Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid.

Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen! Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me.

Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op.

Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje. Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond. Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten.

Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed! Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op.

Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup!

Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen. Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr!

Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten. Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond!

Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar.

Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen.

Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel.

Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren.

Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte. De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen. Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend.

Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had! Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje. Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar! Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter.

Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten. Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb.

Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten. Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot.

Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo! De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag. Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind.

Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden. Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje. Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten.

Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke! Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af.

Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet. Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen.

Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur. Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat.

Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend. Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten!

Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak.

Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten. Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek.

Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde. Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen. Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen. Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje!

En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand. Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt?

Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven. Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed.

We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken. Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol.

De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was. Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater.

Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit. Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje.

Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen. Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was. Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt!

Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons. Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen.

Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken.

Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen.

Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan. Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen.

Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind. Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk! Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof.

Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek. Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje. Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte.

De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik. Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water. We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen! Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen.

Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen! Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug.

Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op. Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar!

De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Dunja keek nog steeds afwisselend naar het avontuur op de wal en naar de ontblootte eikels van Patrick en mij. Ze schoof onrustig heen en weer in de bank en ik zag dat ze haar benen tegen elkaar aan wreef. Haar tepels stonden keihard vooruit en ze had blosjes van opwinding op haar wangen! Op de wal rolde de jongeman nu op het meisje en zij sloeg haar benen over zijn rug heen.

Terwijl ze zoenden begonnen zijn billen op en neer te gaan. Ondanks de neukpartij met haar minnaar! En weer klonk het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar over het water. Terwijl ik er langzaam aan trok keek ik naar Dunja die plotseling, door mij betrapt, haar ogen afwendde. Ze stond op en zei: Marieke opende gewillig haar benen en liet zijn vingers toe in haar natte kutje!

Terwijl hij mijn vrouw vingerde en haar tepel in z’n mond zoog kwam Dunja alweer naar buiten. Patrick deed geen moeite mijn vrouw met rust te laten en ik zag een stiekeme glimlach op Dunja’s gezicht verschijnen. Voor mij een teken dat Dunja er nu ook klaar voor leek te zijn om wat verder te gaan! Terwijl ze koffie inschonk, waarbij ze vlak bij me stond, keek ik naar haar kleine broekje waar zich in het kruis een duidelijke natte plek had gevormd!

Voorzichtig schoof ik het broekje er overheen en toen liet ik het naar beneden vallen. Dunja stapte er uit en liep weer naar binnen om de koffiekan weg te zetten. Ik bewonderde haar heerlijke kleine ronde billen en knipoogde goedkeurend naar Patrick.

Terwijl Patrick en Marieke nog steeds naar de verrichtingen van het neukende stelletje op de wal keken, was Marieke inmiddels op zijn schoot gaan zitten. Terwijl hij haar vingerde, trok mijn vrouw hem af! Dunja kwam terug naar buiten en ik keek ongegeneerd naar haar prachtige lichaam. Ze had een streepje donker haar van nauwelijks een centimeter breed op haar poesje staan dat eindigde waar haar lipjes begonnen.

Het zag er super sexy uit! Vlak voor onze ogen pleegt een jonge meid overspel! Als er iets is waar ik geil van word, dan is het wel van vrouwen die verboden dingen doen met andere mannen! Niks heter dan dat! Ze was kletsnat en heet vanbinnen!

Mijn handen gleden van haar heupen naar haar kleine stevige borsten en weer terug. Hij legde zijn handen op haar achterhoofd en bepaalde het tempo waarin ze hem pijpte en intussen keek ik tegen de naar achteren stekende kale kut van mijn eigen vrouw. Ze was kletsnat en vingerde zichzelf terwijl ze pijpte! Dit ging een lange geile dag worden! Na een poosje op mij gewipt te hebben stapte Dunja van me af. Daar is meer plaats! Gaan jullie ook mee? Ik keek haar aan en vroeg lachend: Als ze net zo geil daarvan worden als wij van die twee daar op de rots dan is dit straks met recht ‘de baai van de seks”, zei ze zwoel en trok me omlaag.

Met z’n vieren naast elkaar begonnen we te vrijen. Dunja stak haar tong in mijn mond en onze tongen kronkelden om elkaar heen terwijl we elkaar over het hele lichaam streelden en betastten.

Ik was in de zevende hemel met dit knappe en uiteindelijk ook gebleken hete ding dat bijna half zo oud was als ik! Ik keek vanuit m’n ooghoek naar mijn vrouw die bovenop Dunja’s man lag, en ze zoenden gepassioneerd. Ik was blij te zien dat ook zij zich helemaal lieten gaan. Marieke had de harde staaf van Patrick al in haar kutje zitten en bewoog har heupen ritmisch op en neer.

Ik zette Dunja op haar knieën voor me en begon haar op z’n hondjes te neuken. Op deze manier kon ik haar fraaie figuurtje goed zien en zag ik mijn eigen lul tussen haar gezwollen schaamlippen in en uit glijden. Maar ook kon ik zo mooi het stelletje op de wal in de gaten houden. De jongeman die zijn vriendin nog steeds van achteren nam, keek onze kant op en onze blikken kruisten elkaar. Hij stak een duim op en grijnsde breed. Ik maakte hetzelfde gebaar terug en hij zei iets tegen z’n vriendin waarna hij zich uit haar terugtrok en ze beiden het water instapten.

Ze zwommen een stukje de baai in en ik concentreerde me weer op de jonge Dunja die aangaf op me te willen gaan zitten omdat haar knieën pijn gingen doen. Ik rolde op m’n rug en zij liet zich weer over me heen zakken zodat ik tegen haar kutje aankeek die mijn snikkel in een vaste greep hield. Ze begon zichzelf te vingeren en met dat uitzicht kon ik het niet veel langer uithouden.

Ik kondigde mijn hoogtepunt aan en Dunja vroeg aan Patrick of hij het goed vond als ik in haar klaar zou komen. Helaas was Dunja nog niet zo ver dus bleef ik in haar stoten terwijl zij steeds harder haar klitje bewerkte. Plots stonden de jongeman en z’n vriendin op het voordek. Klaarblijkelijk had hij mijn duim omhoog opgevat als een teken dat ze zich bij ons konden voegen! Zijn lul stond stijf vooruit en hij ging meteen naast Dunja staan.

Ik keek geschrokken naar Patrick, maar die neukte mijn vrouw gestaag door en keek intussen afwachtend toe wat er zou gaan gebeuren. De jongeman pakte Dunja’s hoofd vast en draaide het richting zijn stijve snikkel. Zij opende haar mond om te protesteren maar voordat ze iets kon zeggen zat zijn lul in haar mond en begon hij neukbewegingen te maken. Dunja gaf verbazend snel op en begon de jongen vol overgave te pijpen, terwijl zijn vriendin er naar keek en een beetje met zichzelf speelde.

De jongen keek Patrick en mij aan en grijnsde brutaal. Toen trok hij Dunja omhoog, legde haar op haar buik op het vooronder en ging achter haar staan. Hij duwde met z’n voeten haar benen nog wat verder uit elkaar en stak toen zijn harde paal in een stoot tot aan z’n zak bij haar naar binnen.

Dunja hapte even naar adem maar toen hij haar begon te neuken, stootte ze al gauw gewillig terug. Ze kreunde en keek haar man met half gesloten ogen aan. Ze knielde naast me neer en nam zonder pardon mijn plakkende vriend in de hand en begon hem te likken en te pijpen.

Ik liet me achterover vallen en ontspande me terwijl het meisje haar gave op me los liet en me in no time weer stijf kreeg. Patrick keek het heel even aan en toen stond hij op. Hij ging achter het meisje zitten en zei: While your boyfriend fucks my wife, I’m going to fuck you! Eerst vrij rustig, maar al snel zo hard dat het meisje naar voren schoot en zich bijna verslikte in mijn lul.

Achter mij hoorde ik Dunja gillen van genot en ik zei tegen Marieke dat ze dat zo ook ging meemaken. Ze knikte me met een rood hoofd toe en liep naar de jongen. Ze duwde zich tegen de rug van hem aan en draaide zijn hoofd opzij. Hij had nauwelijks tijd om haar aan te kijken want Marieke begon hem meteen te tongen! Hij neukte ondertussen Dunja keihard door en haar billen waren rood van het contact dat ze maakten met zijn lichaam, iedere keer dat hij in haar stootte.

De jongen trok zich meteen uit haar terug en vestigde nu al z’n aandacht op mijn vrouw. Marieke deed gewillig haar benen open en hij ging ertussen staan en boog zich voorover. Af en toe nam hij een tepel tussen z’n tanden en beet er zachtjes op en trok eraan.

Ik zag een siddering door Marieke trekken. Zijn harde lul zwaaide intussen heen en weer en liet natte strepen op haar buik achter. Marieke greep er naar en trok hem af. Na een poosje kwam hij overeind en zei: And I’ve always wanted to fuck a beautiful milf! Hij neukte haar hard en mijn vrouw kreunde en steunde van genot. En terwijl ze onder de jongeman lag te schokken en het orgasme door haar lichaam gierde, gromde hij als een woeste stier en bleef in een moordend tempo in haar stoten.

Toen kwam hij plots overeind en ging op z’n knieën naast haar zitten. Die aanblik was teveel voor mij en zonder enige waarschuwing kwam ik klaar in de mond van de vriendin van de jongen op het moment dat Patrick een kreet uitte en haar jonge kutje volpompte met zijn sperma!. Na deze exercitie waren we allemaal zo uitgeput dat we de rest van de middag loom op het dek van de boot hebben gelegen en af en toe een beetje hebben gezwommen.

Tegen de avond namen de jongen en zijn vriendin afscheid van ons en de volgende ochtend namen wij, nadat we nog een keer van partner gewisseld hadden, en afgesproken hadden elkaar in Nederland af en toe op te zoeken, afscheid van Patrick en Dunja.

Ik stond op springen, er was niets voor nodig om af te schieten.. Hééél langzaam voelde ik mijn orgasme aankomen, als een verre golf in zee, die groter wordt en verder aanzwelt.. We kreunden als gekken, ze moesten ons wel horen maar het kon ons niks schelen, we gingen allebei, mijn moeder en ik, samen naar een gigantisch orgasme. Alsof de branding op het strand klapt, zo kwamen we schokkend en trillend, maar zonder te stoten in elkaars armen klaar. Haar kutspieren leken mijn pik af te trekken als een vrouwenhand.

Mijn ballen trokken spastisch samen en spoten een treinlading sperma in die heerlijke, dankbare moederkut. Mam lag sidderend en geil hijgend met haar warme tieten op mijn bezwete borst. Wang tegen gloeiende wang.. Denk je niet dat ik fout geweest ben door dit te doen? Ik wilde je alleen maar helpen.. Ik heb hier wel eens over gefantaseerd.

Daarom werd ik ook zo geil toen ik je laatst met papa hoorde neuken. Kom, ik moet opstaan, anders valt het op. Als ze ons niet al lang gehoord hebben natuurlijk.. Weer kuste ze me, ik kuste met geopende mond terug.

Zij ook nu, onze tongen streelden kort langs elkaar, alsof ze niet de weg wisten. We keken elkaar aan, maar het was te donker om veel te zien. Dat maakte het misschien makkelijker om nog eens te kussen, dit keer met de mond wijd open en de tong klaar voor contact.

Allebei wilden we hetzelfde, we tongden elkaar geil en nat, en mam perste haar dikke tieten nog een keer tegen mijn borst. Snel liet ik nog even mijn vingers door haar bilspleet glijden en voelde hoe het zaad in stromen uit haar liep. Mijn pik lag er halfslap en glibberig naast.

Ze veegde haar kut droog, perste nog een keer, veegde ook dat laatste zaad af en gooide toen het kleverige textiel over mij heen. Ik viel snel in slaap en droomde onrustig van spannende en geile dingen. Na een uur geslapen te hebben werd ik wakker, ik moest plassen en hoorde stemmen in de kamer naast me, de slaapkamer van mijn ouders. Ik luisterde even, maar omdat ze fluisterden kon ik niets verstaan. Ik klom uit bed en waggelde in mijn blote kont naar de WC.

Helemaal naakt, want ga maar na: Twee dagen lang had ik geen kleren aangehad. Het maakte niet uit of ik wel of geen onderbroek aandeed! We stonden weliswaar niet op een naturistencamping, maar in het huisje konden we doen en laten wat we wilden. Ik was klaar met plassen, trok de WC door en stapte terug in het donkere gangetje.

Meteen zwaaide ook de slaapkamerdeur van mijn ouders open, en in het zwakke schijnsel stapte Henk, mijn vader, ook de gang op. Hij was spiernaakt, net als ik. Zijn halfstijve lul zwaaide heen en weer. Heb je trouwens nog eh.. Ik bedoel, ik heb haar niet alles verteld. Ik ben een beetje bang dat ze dat niet aankan. Ik zei er maar niet bij dat mam en ik eerder op de avond heerlijk geneukt hadden. Ik was niet mezelf door die rare verdoving, snap je?

Ik wil niet dat je nu met een boog om me heen gaat.. En ik ben de hele tijd verschrikkelijk geil pap! Maar dat jij moest toekijken en het zelf ook ondergaan terwijl ik er bij was.. Heb je er echt geen nare gedachten of angsten aan over gehouden?

Ik vond het ergens ook.. Zo met mannen onder elkaar.. Henk keek naar mijn pik terwijl ik dat zei, mijn lul was bijna op volle sterkte. Die van hem was ook snel groeiende. Zijn pik glom in het beetje licht dat het gangetje binnenviel. De eikel was half ontbloot en was maar een paar centimeter van mijn eikel verwijderd. Onwillekeurig bogen we beide iets naar voren waardoor onze warme pikkekoppen elkaar raakten.

De vorige keer waren we allebei zo van de wereld dat we niet wisten wat we deden, nu was het anders. We stonden met ons volle verstand tegenover elkaar en lieten onze stijve pikken tegen elkaar aan glijden. Henk duwde zijn harde pik onder tegen mijn ballen aan, en maakte subtiele neukbewegingen. Mijn pik reageerde met een golf voorzaad, het verspreide zich snel over de zwaar beaderde paal die daar tegen mijn ballen schoof. Ik hield het niet meer, ondanks het nummertje met mama was ik weer beregeil.

Met een wijsvinger begon ik onze lullen te strelen, en smeerde langzaam het glibberige voorvocht over zijn dikke pik uit. Traag liet ik de vinger daarna onder zijn ballen gaan en voelde zijn harde zwellichaam dat vanaf zijn scrotum naar achteren liep.

Pa kreunde diep en zijn lichaam spande zich. Duidelijk zag ik zijn gespierde borst en de biceps op de armen. Zijn ene hand had hij achterlangs tussen zijn billen gestoken.

Misschien vingerde hij zichzelf in zijn kont? Mijn vingers ging vrij hun gang langs zijn dikke kloten en weer naar onderen, langs de zwelling achter zijn ballen tot ik tussen zijn billen zijn vingers tegenkwam. Hij was zijn anus aan het stimuleren. Toen hij mijn vingers voelde hield hij op en liet mij het werk overnemen. Een gek gevoel was dat, om met mijn vingers zijn anus te verkennen, af en toe met een of twee vingers naar binnen te glijden, en dan weer rondjes langs de kringspier te draaien.

Ik wist van ons bosavontuur heel goed hoe zijn anus er uit zag: Hij knielde zachtjes in het donker neer, en trok met veel gevoel mijn voorhuid op en neer, zijn andere hand streelde mijn ballen. Toen voelde ik de warmte en de vochtigheid van zijn mond om mijn geslacht. Zijn mond was nat en hongerig, en hij pijpte mijn pik net zo lekker als mama eerder op de avond gedaan had. Hij moest eens weten!

Het duizelde in mijn hersenpan toen ik mijn ballen leegschoot. Mijn vader bleef maar pijpen en likken aan mijn lul terwijl het sperma alle kanten opvloog. Ik kwam langdurig klaar, straal na straal werd het sperma vanuit het diepst van mijn ballen naar buiten geslingerd. Pa deed niet anders dan pijpen en sperma slikken. Toen ik weer wat tot rust kwam zag ik dat zijn gezicht er helemaal onderzat.

Zijn tong likte zijn mond af, likte mijn pik af en likte mijn.. Hij keek me aan. Ik zakte door mijn slappe knieën en zag meteen zijn zwaaiende, grote neukworst voor me hangen.

Zonder nadenken opende ik mijn mond en hapte zijn warme neuker naar binnen. Tot de helft kreeg ik zijn geslacht in mijn keel, ik moest er bijna van kokhalzen. Ik pijpte hem stevig terwijl mijn hand de schacht op en neer bewoog en zijn enorme testikels vasthield.

Pa begon te grommen als een bronstig hert. Ik pijpte en masturbeerde in een strak tempo. Zou ik zijn sperma willen proeven? Ik wist het niet.. Maar dat hij zo klaar zou komen was duidelijk: Sneller en sneller glibberde zijn neukhamer in en uit mijn mond, zijn ballen zwaaiden vrij heen en weer. Ik omklemde zijn billen, en ineens besloot ik een vinger over zijn anus te laten gaan.

Meteen kwam hij klaar als een vulkaan. Terwijl zijn pik nog dikker werd in mijn mond voelde ik de eerste golven warm zaad naar binnen komen. Het had erger kunnen zijn, en dapper slikte ik tot mijn mond leeg was en alle sperma in mijn maag opgeborgen zat.Gratis spuitende vrouwen erotik massage limburg


We kletsen wat verder, Astrid gaat wat verzitten, spreidt haar benen wat en dan zit ik ineens te kijken tegen een heel mooi kutje.

Eerlijk moet ik bekennen dat ik houd van mooie bruine kutlipjes. Mijn Lisa heeft er een mooi stel maar ook die van Astrid zijn heel leuk om te zien. En ze zet nu beide voeten naast haar op de kuipbank waarop ze zit. Ik kijk nu tegen haar gehele onderlichaam aan. Haar kutje prominent in het midden. Door de stand van de benen worden de kutlipjes wat uit elkaar getrokken en kijk ik tegen het roze vlees tussen de lipjes aan.

En inderdaad mijn lul hangt een stuk stijver tussen mijn benen. Ik weet eigenlijk niets meer te zeggen Plots buigt Astrid zich voorover en stopt in een beweging mijn lul in haar mond. Met haar tong cirkelt ze rond mijn eikel. Achterover geleund tegen de kuipwand geniet ik van de pijpbeurt die Astrid geeft.

Ze is er een meester in; op en neer gaat haar tong langs mijn staaf. Dan weer neemt ze het hele geval in haar mond en mijn eikel komt zo tot in haar keel. Binnen een minuutje spuit ik mijn sperma in haar mond. Ze slikt alles door en met een houding alsof er niets is gebeurd gaat ze weer tegenover mij op haar kuipbank zitten.

We drinken de kop koffie verder op en dan zie ik mijn Lisa op onze boot uit de kajuit komen. Ik zwaai naar haar en roep dat ik er zo aan kom.

Ik neem met een korte kus afscheid van Astrid en duik het water in en zwem naar onze boot. Het korte zwemmen had mijn lul weer in de normale proporties laten krimpen maar ik vertelde haar eerlijk wat er was gebeurd. Ze pakte het goed op, Lisa en ik hebben een paar jaar geleden aan partnerruil gedaan en ook ik gun haar ook wel eens een slippertje. Ze vraagt honderduit en ik vertel haar alle details wat er net is gebeurd. We eten wat biscuitjes als ontbijt en zien dat Tim ook nu in de kuip van hun boot zit.

We zwaaien naar elkaar en Lisa en ik maken de boot zeil gereed. Lisa loopt naakt naar de voorplecht om de ankerwinch te bedienen; het anker komt boven water en ik start de motor om weg te varen. We varen langs de boot van Astrid en Tim. Beiden zitten ook naakt in de kuip wat te eten. Ze staan op en roepen naar ons waar we naar toe gaan. Ik geef aan dat we naar het eilandje Otok Zut zeilen om daar in het zuiden te ankeren in een mooie baai.

Buiten de baai hijsen we de zeilen en met een windje kracht 3 zeilen we over dit stukje van de Adriatische Zee. Lisa ligt een paar uur te zonnen op de rubberboot die op het voordek ligt. Af en toe komen we een zeiljacht tegen en maken de gebruikelijke groet. Zelfs al is de bemanning van dat jacht niet naakt, niemand vind het vreemd dat wij het wel zijn. We begroeten elkaar hartelijk en na wat discussie over de manier van ankeren besluiten we om de 2 bedden tegen elkaar vast te leggen met wat fenders ertussen.

Daarna laten we beiden het anker vallen en liggen we samen veilig achter 2 ankers. We nodigen Astrid en Tim uit voor een pilsje op onze boot. Handig stapt Tim over de reling naar onze kuip. Ik zie dat mijn Lisa hem aandachtig opneemt. Tim bezit, volgens mij althans, over een mooi slank lichaam met een gebruinde lul. Volgens mij wel het type waar mijn Lisa op zou kunnen vallen. Het is een gezellige boel en binnen een uurtje of wat komen we heel wat te weten van elkaar.

Zo blijkt op de andere boot Tim de kok te zijn en even later nodigt mijn Lisa hem uit om de kombuis van onze boot te bekijken en daar samen wat hapjes klaar te maken. Ze stappen samen de kajuit van onze boot in en daar zitten, net als vanmorgen, Astrid en ik weer naakt in de kuip van een boot. Ik vraag haar ze Tim verteld heeft van wat vanmorgen is gebeurd. Ik buig met wat voorover en kan nu ook in onze kajuit kijken. De kombuis van ons jacht is natuurlijk niet zo heel erg groot, zeg maar behoorlijk klein.

In de kajuit zie ik mijn Lisa voor het aanrecht staan en Tim met zijn kruis tegen haar billen. Met zijn handen masseert hij de rug van Lisa en langzaam gaan zijn handen naar de zijkanten van haar borsten. Mijn Lisa geniet er zichtbaar van; ze komt wat overeind en haar gehele rug komt nu ook tegen de borst van Tim aan. Hij pakt nu achterlangs beide borsten van Lisa in zijn handen; die borsten zijn duidelijk groter dan die van Astrid.

Dan gaat hij met een hand over haar buik naar beneden naar haar kutje toe. Ik zie dat Lisa haar benen iets breder uit elkaar zet om het voor Tim makkelijker te maken.

Met zijn wijsvinger gaat hij nu tussen haar lipjes heen en weer. Langzaam zie ik Lisa verder opgewonden worden. Steeds drukt ze haar billen in de nauwe ruimte tegen zijn kruis. Na een paar minuten draait Tim mijn Lisa om, zet haar met billen op het aanrechtblad en zet zijn stijve lul tegen haar kutje aan. Wat plagend beweegt hij zijn lul tussen de kutlipjes maar daar is mijn Lisa absoluut niet van gediend.

Met haar benen rond zijn lichaam duwt ze met haar voeten op zijn billen hem naar voren en schiet de stijve lul in haar kut. Ook Sven kijkt even achterom, lacht me toe en gaat dan verder met het neuken van mijn Lisa. Langzaam zien en horen we dat zijn lul in en uit de kut van Lisa gaat. Eerst wat langzaam maar daarna pompt Tim zijn lul harder in haar kut. Lisa hangt genietend met haar armen om zijn hals en haar hoofd op zijn schouder. Haar ogen nu niet meer open maar gesloten genietend van het neukwerk van Tim.

Daarna begint ze te kreunen en een paar minuten later spuit Tim met een laatste push zijn zaad bij mijn Lisa naar binnen. Van elkaar genietend blijven ze nog even staan. Dan trekt Tim zijn lul terug en doet een stap opzij. Ik zie nu de volgespoten kut van Lisa die nog steeds op het aanrechtblad zit. Ze gaat met haar vingers door haar kutlipjes ; in deze houding komt het zaad van Tim nu naar buiten. Lisa vangt het op wrijft het beetje voor beetje over haar buik en borsten.

Super geil om te zien hoe mijn Lisa het zaad van een ander over haar lichaam smeert. Wat later zitten we weer vieren in de kuip.

Deze keer zit Astrid naast me en speelt wat met mijn lul. Mijn ene hand pakt een van haar borsten en mijn ander hand verdwijnt tussen haar benen. Tegenover ons zitten Tim en mijn Lisa met een pilsje in de hand goedkeurend toe te kijken hoe Astrid en ik elkaar opgeilen tijdens het gesprek. Mijn wijsvinger verdwijnt nu af en toe in de kut van Astrid.

Hier voel ik dat wat we net hebben gezien tussen Lisa en Tim haar ook behoorlijk heeft opgewonden. Ik haal mijn vinger uit haar kut en houdt deze voor haar mondje. Ik stop deze direct weer terug in haar kutje en ik voel haar kutspiertjes lekker in mijn vinger knijpen. Ik hoor mijn Lisa tegen Tim vertellen dat een van haar en ook mijn fantasieën was dat Lisa eens geneukt zou worden door 2 kerels en dat ik dan gedwongen alleen toe zou moeten kijken. Ik hoor hen niet verder praten. Ik ben te geil en ga op de kuiprand zitten.

Astrid zet haar ben links en rechts van me op dek en laat zich schrijlings zakken op mijn lul. Samen neuken we zo op de kuiprand met de lekkere borsten van Astrid voor mijn gezicht.

Ik neem de tepels in mijn mond en begin ze te bewerken met mijn tong. Ondertussen neuken we langzaam door. Mijn lul in de heerlijk natte gleuf van Astrid terwijl nu mijn Lisa zat toe te kijken hoe nu wij genieten van elkaar. En met een laatste beweging druk ik mijn lul helemaal in haar kut en spuit deze vol. Kreunend hangt Astrid nu op mijn schouder haar kutje af en toe langzaam bewegend over mijn lul.

Ik voel haar geil en mijn sperma langzaam uit haar kutje over mijn ballen stromen. Ook dit wrijft ze over haar lichaam samen met dat van Tim. Langzaam komen Astrid en ik weer bij zinnen maar blijven toch schrijlings in elkaar zitten. Plots horen we een andere stem.

We kijken alle vier op en zien een kleiner jachtje met aan boord een man van een jaar of dertig naast ons liggen. Niemand heeft het jacht zien aankomen en misschien ligt het er al een behoorlijke tijd.

De man zag er sympathiek uit en de bobbel in zijn broek liet zien dat ook hij genoten had van mijn neukpartij met Astrid. Ruben ziet de belangstelling voor zijn lul en verklaart dat hij soms met vrouwen problemen had omdat het in stijve toestand zo groot was dat sommige kutjes die niet konden hebben.

Voor de vorm stribbelen Astrid en ik wat tegen maar we worden aan weerszijde van de mast gezet en onze polsen worden met een paar fokschoten om de mast heen aan elkaar gebonden. Zo staan we naakt vastgebonden op het voordek met de mast tussen ons in.

Ruben, Tim en mijn Lisa gaan in de kuip zitten, beginnen een gesprek en drinken een drankje. Dat duurde toch al snel een half uur en ik zeg: De drie in de kuip lachen ons toe en vertellen ons dat we ons mond moeten houden. Mijn medegevangene Astrid geeft antwoord dat we ons mond zeker niet zullen houden. Zo staan Astrid en ik gebonden, naakt en de monden dichtgesnoerd tegen de mast. Ondertussen beginnen de drie in de kuip met hun liefdesspel.

Mijn Lisa wordt door Ruben en Tim op de kuiptafel gelegd. Met hun handen geven ze mijn Lisa een complete lichaamsmassage. Geen deeltje van haar lichaam wordt overgeslagen. Veel aandacht wordt gegeven aan haar mooie borsten en langzaam wordt ik ook geil van het gezicht dat mijn Lisa door twee andere mannen opgefokt wordt.

Mijn lul wordt stijver en ik zie in de ogen van Astrid dat ook zij met veel belangstelling naar de kuip kijkt. Mijn lul staat ondertussen zo stijf dat deze tegen de mast schuurt want Tim en Ruben hebben ons face-to-face aan de mast vastgebonden. In de kuip gaat nu een van de vingers van Ruben in de kut van Lisa. Ik zie dat ze met haar twee handen reikt naar de lul van Ruben die nu langzaam steeds stijver wordt.

Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was. Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over. Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen. Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg.

Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op. Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in.

Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter.

Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven. Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer.

Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had.

Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in. Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe.

Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen.

Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit.

Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond. Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg!

Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in. Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte.

Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig.

Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten. Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus.

De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen! Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek.

Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje.

Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond. Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten. Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed!

Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup!

Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen. Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten.

Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond! Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar.

Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen. Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel. Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren.

Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte. De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen.

Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend.

Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had!

Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje. Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar!

Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter. Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten.

Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb. Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad!

Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten. Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot. Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo! De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag.

Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind. Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden.

Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje. Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten.

Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke! Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af.

Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet. Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen.

Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur.

Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat. Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend.

Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten!

Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak.

Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten. Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek.

Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde.

Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen. Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen. Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje!

En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand. Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven.

Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed. We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken. Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol.

De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was. Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater. Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit. Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje.

Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen. Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was. Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt!

Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons. Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen.

Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken. Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen.

Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan. Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen.

Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind. Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk! Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof.

Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek.

Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje. Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte. De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik. Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water.

We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen! Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen.

Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen!

Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug. Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op.

Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar! De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Dunja keek nog steeds afwisselend naar het avontuur op de wal en naar de ontblootte eikels van Patrick en mij. Ze schoof onrustig heen en weer in de bank en ik zag dat ze haar benen tegen elkaar aan wreef.

Haar tepels stonden keihard vooruit en ze had blosjes van opwinding op haar wangen! Op de wal rolde de jongeman nu op het meisje en zij sloeg haar benen over zijn rug heen. Terwijl ze zoenden begonnen zijn billen op en neer te gaan. Ondanks de neukpartij met haar minnaar! En weer klonk het kletsen van twee naakte lichamen tegen elkaar over het water. Terwijl ik er langzaam aan trok keek ik naar Dunja die plotseling, door mij betrapt, haar ogen afwendde.

Ze stond op en zei: Marieke opende gewillig haar benen en liet zijn vingers toe in haar natte kutje! Terwijl hij mijn vrouw vingerde en haar tepel in z’n mond zoog kwam Dunja alweer naar buiten. Patrick deed geen moeite mijn vrouw met rust te laten en ik zag een stiekeme glimlach op Dunja’s gezicht verschijnen. Voor mij een teken dat Dunja er nu ook klaar voor leek te zijn om wat verder te gaan! Terwijl ze koffie inschonk, waarbij ze vlak bij me stond, keek ik naar haar kleine broekje waar zich in het kruis een duidelijke natte plek had gevormd!

Voorzichtig schoof ik het broekje er overheen en toen liet ik het naar beneden vallen. Dunja stapte er uit en liep weer naar binnen om de koffiekan weg te zetten. Ik bewonderde haar heerlijke kleine ronde billen en knipoogde goedkeurend naar Patrick. Terwijl Patrick en Marieke nog steeds naar de verrichtingen van het neukende stelletje op de wal keken, was Marieke inmiddels op zijn schoot gaan zitten. Terwijl hij haar vingerde, trok mijn vrouw hem af!

Dunja kwam terug naar buiten en ik keek ongegeneerd naar haar prachtige lichaam. Ze had een streepje donker haar van nauwelijks een centimeter breed op haar poesje staan dat eindigde waar haar lipjes begonnen. Het zag er super sexy uit! Vlak voor onze ogen pleegt een jonge meid overspel! Als er iets is waar ik geil van word, dan is het wel van vrouwen die verboden dingen doen met andere mannen!

Niks heter dan dat! Ze was kletsnat en heet vanbinnen! Mijn handen gleden van haar heupen naar haar kleine stevige borsten en weer terug.

Hij legde zijn handen op haar achterhoofd en bepaalde het tempo waarin ze hem pijpte en intussen keek ik tegen de naar achteren stekende kale kut van mijn eigen vrouw. Ze was kletsnat en vingerde zichzelf terwijl ze pijpte! Dit ging een lange geile dag worden! Na een poosje op mij gewipt te hebben stapte Dunja van me af. Daar is meer plaats! Gaan jullie ook mee? Ik keek haar aan en vroeg lachend: Als ze net zo geil daarvan worden als wij van die twee daar op de rots dan is dit straks met recht ‘de baai van de seks”, zei ze zwoel en trok me omlaag.

Met z’n vieren naast elkaar begonnen we te vrijen. Dunja stak haar tong in mijn mond en onze tongen kronkelden om elkaar heen terwijl we elkaar over het hele lichaam streelden en betastten. Ik was in de zevende hemel met dit knappe en uiteindelijk ook gebleken hete ding dat bijna half zo oud was als ik! Ik keek vanuit m’n ooghoek naar mijn vrouw die bovenop Dunja’s man lag, en ze zoenden gepassioneerd.

Ik was blij te zien dat ook zij zich helemaal lieten gaan. Marieke had de harde staaf van Patrick al in haar kutje zitten en bewoog har heupen ritmisch op en neer. Ik zette Dunja op haar knieën voor me en begon haar op z’n hondjes te neuken.

Op deze manier kon ik haar fraaie figuurtje goed zien en zag ik mijn eigen lul tussen haar gezwollen schaamlippen in en uit glijden. Maar ook kon ik zo mooi het stelletje op de wal in de gaten houden. De jongeman die zijn vriendin nog steeds van achteren nam, keek onze kant op en onze blikken kruisten elkaar. Hij stak een duim op en grijnsde breed. Ik maakte hetzelfde gebaar terug en hij zei iets tegen z’n vriendin waarna hij zich uit haar terugtrok en ze beiden het water instapten.

Ze zwommen een stukje de baai in en ik concentreerde me weer op de jonge Dunja die aangaf op me te willen gaan zitten omdat haar knieën pijn gingen doen.

Ik rolde op m’n rug en zij liet zich weer over me heen zakken zodat ik tegen haar kutje aankeek die mijn snikkel in een vaste greep hield.

Ze begon zichzelf te vingeren en met dat uitzicht kon ik het niet veel langer uithouden. Ik kondigde mijn hoogtepunt aan en Dunja vroeg aan Patrick of hij het goed vond als ik in haar klaar zou komen. Helaas was Dunja nog niet zo ver dus bleef ik in haar stoten terwijl zij steeds harder haar klitje bewerkte. Plots stonden de jongeman en z’n vriendin op het voordek. Klaarblijkelijk had hij mijn duim omhoog opgevat als een teken dat ze zich bij ons konden voegen!

Zijn lul stond stijf vooruit en hij ging meteen naast Dunja staan.

neukende homo neuken in kroatie