Neuken op podium gangbang vanavond

neuken op podium gangbang vanavond

Ze pijpten het was een lust voor het oog en binnen een korte tijd hielden al een paar meisjes er mee op maar de heren achter de tafel hielden de hoofden vast. De meisjes moesten slikken anders waren ze gediskwalificeerd. De meisjes op het podium moesten het stadje van de hondjes aan nemen.

En de jongens stopten hun lullen in de hete kutjes. De mannen gingen tekeer of hun leven er van af hing de jury zei in eens dat de meisjes niet klaar mochten komen.

Omdat te controleren kwam er een vrouw het podium op die tussen de paartjes door liep. De pits poesjes deden hun best om ergens anders aan te denken maar bij enkele lukte dat dus niet en ze kwamen tegelijk met de jongen klaar die met zijn lul aan het stampen was. Jammer maar helaas 3 meisjes waren klaar gekomen en konden vertrekken.

De jongens die nu geen meisje meer hadden mochten zelf een meisje uit zoeken en haar delen met de andere man. Nu werd het moeilijker voor de meiden ze moesten op hun rug gaan liggen benen omhoog de voeten moesten naast het hoofd geplaatst worden. Dat was eigenlijk wel een raar iets want nu zouden de jongens nog dieper bij hun naar binnen. En de 3 meisjes die twee mannen had die kreeg ook nog een lul in hun mond. Dat was vreemd want ze konden niet zien want de jongen deed in haar kutje want de ander stond ervoor.

De meisjes bij de jury gingen op de tafel liggen en werden daar goed te grazen genomen. Er werd daar gestampt door de mannen die hadden al een hele tijd hun zaad lozing tegen gehouden en nu zouden zich laten gaan. De ander meiden schrokken zo dat ze hun kutjes dicht knepen en de mannen begonnen te kreunen en hevig klaar kwamen. De meisjes op het podium hadden er veel moeite mee toen de jongens spoten maar een paar meisjes konden niet wachten en ze gilden van genot.

Een paar meisjes gingen weg, en nu waren er nog 12 meisjes over hun moesten weer op hun hondjes gaan staan. De jongens die over waren mochten weer kiezen dat deden ze met plezier. Ze mochten hun lullen nu in het kutje stoppen maar de andere jongens gingen hun lullen in de kont stoppen. Daar waren een paar meisjes niet op verdacht en die schreeuwden omdat ze dat nog nooit eerder hadden gedaan en het zeer deed.

De mannen bij de tafel deden het zelfde en enkele vroegen om een dildo die andere vrouwen kwamen brengen. Ook de meisjes op het podium die geen twee lullen in hun hadden kregen een dildo in hun kut. Door de jury werd gezegd dat de meisjes nu klaar mochten komen en dat was iets waar ze allemaal op hadden gehoopt. Het duurde dan ook niet lang of de pits poesjes kwamen na elkaar klaar.

De mannen vroegen aan de meisjes wat ze het liefste wilden doen en iedereen nam een houding aan die de meisjes het lekkerste vonden. Bij de jury aan tafel werden vier meisjes weg gestuurd die hadden volgens hun niet aan de eisen voldaan. Het overige meisje moest alle vijf mannen verwennen er dat probeerde ze. Ze nam er in haar kut een in de kont een in haar mond en beide handen om af te trekken. Ze was zo druk bezig dat ze niet in de gaten had dat de vrouw het allemaal heel kritisch zat te bekijken.

De man die het eerste klaar kwam in haar mond de plaats moest afstaan aan haar. Het meisje had nog nooit een kut gelikt en huiverde en dat was het einde de mannen waren allemaal klaar gekomen maar het meisje niet.

En ze smeekte of ze het nog goed kon maken maar ze waren teleurgesteld omdat ze de vrouw niet kon likken. Ze vertrok en de vrouw keek naar de jongens op het podium en zij moesten nu punten geven. De jongens gaven punten tussen de 3 en 9 de meisjes met 9 punten mochten blijven en dat waren er maar 3.

De andere meisjes konden gaan die werden dus geen pits poesjes van het team. De andere meisjes moesten naar de tafel komen en op de tafel gaan liggen met hun gezicht naar de tafel gericht. De jury ging voor de tafel staan en lagen hun slappe lullen op tafel.

De meisjes kregen de op dracht ze stijf te maken en dat lukte de meisjes gingen zuigen tot ze rood waren maar ze kwamen helemaal overeind. De mannen die toe keken hadden al stijve jongens van het kijken en ze mochten na elkaar klaar komen bij de meisjes. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen de juryleden waren voldaan en de vrouw kroop op tafel voor een meisje en zei likken. Ze deed dit zo geraffineerd dat de vrouw al klaar kwam binnen een paar minuten.

De vrouw ging naar het tweede meisje en zei moest vingeren en dat deed ze maar de vrouw was niet tevreden en ze zei je kunt vertrekken. Het derde meisje keek zo ongeloofwaardig dat ze dacht wat moet ik dan doen en ze kreeg van de vrouw de opdracht om haar met een dildo klaar te maken.

Ze pakte de dildo en stopte die in de vrouw haar kut en begon hem te bewegen en hij snorde heel heftig maar het meisje bracht ook haar mond naar het kutje en begon heel heftig te zuigen op wat ze maar te pakken kreeg. De vrouw kromde ineens haar rug en kwam zo heftig en gillend klaar dat het bleef stromen. In de tijd dat dit gebeurde waren er een paar jongens boven op de andere meisjes gesprongen en hun kwamen ook heftig klaar.

Na bij gekomen te zijn kreeg het meisje dat als laatste de vrouw had klaar gemaakt. De titel pits poesjes van het hele team maar, ze moest beloven dat als iemand eens heerlijk wou neuken dat ze nooit nee zou zeggen ook al waren het er meer op een dag en dat beloofde ze maar al te graag. Als grote bruine kurken stonden mijn tepels nu stijf boven op mijn vlezige borsten.

De scheuten in mijn borsten voelden aan als geselingen maar tegelijkertijd voelde ik mijn begeerte toenemen. Het kreunen ging over in een langgerekt monotoon gegrom en de kramp in mijn onderbuik nam orgasitsche vormen aan.

Ik haalde de tweede mouw nu uit mijn string en het doorweekte kledingstuk smeet ik in de groep. Met mijn hand gleed ik in mijn kruis en ik moest mezelf nu betasten.. Mijn vingers gleden door mijn spekgladde spleet heen en weer en mijn clitoris voelde al heerlijk groot aan.

Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat mijn eerste orgasme zich aan kondigde. Mijn lichaam begon te schokken, ik pompte nog snel twee keer mijn tepels tot mijn pijngrens op en liet mijn hand in hoog tempo door mijn schaamlippen heen schieten. Gillend vingerde ik mezelf naar mijn eerste orgasme van de avond. Het versterkte geluid, de aanmoedigingen vanuit het publiek , mijn stekende tepels en mijn genuttigde hoeveelheid afrodisiac versterkten elkaar zo heftig dat ik tijdens mijn ongekende orgasme de controle over mijn spieren verloor en door mijn knieen zakte en op het podium viel.

Liggend op mijn rug bleef ik mij nog een tiental seconden doorvingeren totdat mijn orgasme zich zich langzaam in heftigheid begon af te nemen. Ik stond langzaam op en trok mijn string uit en gooide hem op de grond. Ik lag na te genieten op de grond van het podium en zag de klok. Ik ontdeed me van mijn tepel pomp en klikte mijn tepelpiercings weer aan, alles in close up in beeld gebracht door de camera.

IK pakte een lage kruk van het podium en zoog een grote zwarte dildo vast op de zitting. Als een statige toren stak de fallus omhoog en stapte ik met mijn benen over de kruk en liet me langzaam zakken.

Ik voelde de kunstlul diep in mijn neukgrotje binnendringen en begon op en neer te rijden. Mijn poes was nog nooit zo nat geweest en ik hoorde de soppenden geluiden als ik omhoog en omlaag schoof. Het publiek begon te joelen en in het begin verstond ik het niet goed maar na een tijdje drong het tot me door: Ik stopte met schillen toen ik halverwege was en stapte van mijn zalige kruk af en begaf me weer naar de rand van het podium.

Met mijn benen over de rand bengelend ging ik liggen en spreidde mijn benen. Ik plaatste de lange groene staaf tussen mijn diepgeplooide schaamlippen en heel langzaam schoof ik hem naar binnen. De cameraman stond recht over me heen en filmde alles in close up. Centimeter voor centimeter schoof ik de vrucht bij mij naar binnen en hoe verder ik kwam hoe stiller het werd.

Ik trok de komkommer terug en liet de gladde natte vrucht over mijn buik tussen mijn borsten glijden in mijn mond. Zachtjes begon ik te fluisteren met een geile en omfloerste stem, maar voor iedereen duidelijk door de versterker hoorbaar.

Terwijl ik de staaf weer tussen mijn schaamlippen naar binnen perste zag ik verschillende mannen verwoede pogingen doen zich uit te kleden en uiteindelijk sprong een goed gebouwde donkere jongen naakt op het podium, zijn zware pik al flink gezwollen naar voren stekend. Ik trok de komkommer weer langzaam uit mijn lichaam en bood hem het puntje aan terwijl hij zijn mond van mij moest open houden.

Ik schoof de staaf heen en weer in zijn mond en al gauw pijpte hij de komkommer alsof zijn leven er van af hing. Tussentijds stopte ik hem nog even diep in mijn grotje en uiteindelijk mocht hij zijn hapje nemen. Na de donkere jongen volgde nog een stevig gebouwde adonis en een schuchter koorknaapje wat al behoorlijk stond te druipen.

Na 6 naakte mannen op het podium te hebben gehad was de komkommer te klein geworden voor zijn nieuwe functie en gooide ik hem demonstratief van het podium. Ik draaide mezelf om en zat nu op mijn knieen met mijn kont omhooggestoken naar de groep. De courgette werd geschild en plaatste ik zo diep mogelijk in mijn nu flink wijd openstaande schacht en pakte ik een lange dunne wortel die ik opzichtig tegen mijn nog strakke sterretje duwde.

De twee volgende mannen die ik liet uitkleden mochten mijn kontgaatje van afstand van hun spuug voorzien. Boven mijn billen hangend lieten zij hun speeksel uit hun mondlopen in mijn bilspleet en voelde ik hun warme kwijl langzaam naar beneden lopen. De macht die ik over hen voelde en het sijpelende speeksel tussen mijn billen maakte me bloedgeil en kwam de onbeheersbare behoefte aan een nieuw orgasme weer naar boven borrelen.

Vanuit het publiek werd ik op steeds grovere manieren aangemoedigd om de groentes in mijn gaatjes te stoppen. Opzichtig en langzaam plaatste ik de het lange oranje gevaarte tegen mijn sterretje en diep voorovergebogen had iedereen een prachtig uitzicht om mijn naar bovenstekende bilpartij.

Met een hand trok ik mijn billen nog iets uit elkaar en met de andere drukte ik de wortel voorzichtig naar binnen. Ik kreunde van genot toe ik ook mijn tweede gaatje opgevuld voelde worden. Een van de jongens die mijn kontje hadden natgespuugd liet ik naar voren komen en mocht op zijn knieen zonder mij aan te raken met zijn tanden de wortel stukje bij beetje uit mijn holletje trekken hapje voor hapje opeten.

Elke keer als er zo een wortel uit mijn billen werd geconsumeerd liet ik een vrijwilliger zich weer uitkleden en herhaalde ik het ritueel. Zo liet ik nog 5 wortels verwijderen en liet ik evenzovele mannen zich ontkleden. Ik voelde mij het speeltuig van de mannen maar wist dat ik volledig de macht had over de groep. Ik ging een stapje verder en liet de volgende ontblote jongen een grote wortel in zijn mond nemen en hij kreeg de eer om met de wortel in zijn mond mijn kontje voorzichtig te neuken.

Terwijl ik het oranje staafje in mijn darmen heen en weer voelde schuiven nam ik de blazende adem over mijn billen waar. Ik genoot en sidderde van lustgevoelens en voelde mijn sexuele driften ontsporen. Ik schoof mijn hand tussen mijn benen en zocht mijn opgezwollen kittelaar en begon deze als een razende te stimuleren.

Met mijn andere hand hield ik de courgette op zijn plaats en de wortel werd nu steeds ruwer heen en weer geploegd door een stampende en blazende mond. Miijn gekermd deed de zaal verstommen en jammerend als een willoos dier kwam ik schokkend en bevend voor de tweede keer klaar.

Ik viel voorover op mijn buik en de wortel en courgette schoten uit mijn lichaam. Een groot applaus zwol aan het ik liet het gedurende een minuut over me heen komen als een warme deken. Veel tijd om bij te komen kreeg ik niet want de grote vaccuumpomp werd me al aangereikt.

Ik draaide me weer op mijn rug en met mijn benen wijd plaatste ik de doorzichtige tuit over mijn vulva heen. De volgende naakte man kreeg de eer mijn kut en schaamlippen tot ongekende omvang op te pompen. Zonder veel omzichtigheid pompte hij in een snel tempo mijn flamoes op. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar alsof hem dat aanmoedigde pompte hij door.

Op het scherm zag ik mijn schaamlippen donkerrood opzwellen en zoog mijn vulva zich vaccuum in de tuit. Ik wilde om mijn passievruchten vragen maar achter de bar kwam een doos aardbeien aangezet en een grote horeca slagroomspuit. De gedachte alleen al dat ik me vol zou laten spuiten en uit mijn doos zou laten eten bracht een nieuwe golf van wellust teweeg in mijn lichaam.

De pijn van de pomp maakte plaats voor onbekende sensatieprikkels en na een paar extra pompen werd ik verlost van het apparaat. Met mijn benen weer bengelend over het podium perste ik eerst de courgette weer zover mogellijk in mijn neukgrot en bleef zo minuten lang liggen, mezelf langzamend strelend.

Uiteindelijk liet ik de courgette uit me glijden en bleef mijn schacht wijd open staan. Een voor een liet ik de rode aardbeien in mijn grotje verdwijnen en ik voelde hoe ze diep in me wegzonken. Zeker twaalf aardbeien verdwenen in mijn zalige kutje voordat de opening zich begon te sluiten.

Ik trok mijn benen omhoog zodat mijn sterretje duidelijk zichbaar naar boven stak en plaatste de tuit van de slagroom tegen mijn kontgaatje. Ik schoof het tuitje er een klein stukje in en begon te spuiten. De koele room die zich met kracht door mijn darmen een weg naar binnen begon te zoeken voelde heerlijk aan. Voor mijn gevoel verdwenen er liters room in mijn kontje voordat ik mezelf voelde overlopen.

Ik plaatste de tuit eenpaar centmeter hoger tussen mijn lippen en ik herhaalde de voorstelling. Toen ook mijnkutje begon over te lopen zette ik de spuit op mijn buik en spoot nu mijn hele buik en borsten vol.

Ik voelde hoe de room over mijn lichaam begon te druipen en uit mijn gaatjes. Ik hunkerde naar de monden die mij zodirect zouden schoonlikken maar voerde mijn geile spanning nog even op door mezelf te blijven strelen terwijl ik omhoog keek en zag dat nu de hele groep mannen naakt in een grote kring om me heen stond.

Ik telde ze en zag achttien stijve pikken boven me hangen. Sommigen konden zich moeilijk beheersen en trokken af en toe aan hun stijve fallus. Het uitzicht op al deze blote mannenlichamen deed me huiveren van geilheid. Al dat verschillende mannenvlees wachtend en smachtend tot ze hun pikken in een van mijn gaatjes zouden mogen steken om hun sappen in en over me te laten spuiten.

Hitsig keek ik ze een voor een diep in de ogen, mijn lippen aflikkend en mijn borsten en tepels strelend, mijn lichaam nu druipend van de slagroom. Ik wenkte de lelijkste jongen die ik zag, klein , dik en pukkelig en bood hem een borst aan. Als een baby zette hij zijn mond om mijn tepels en begon mij vurig schoon te likken.

Ondanks zijn lelijke uiterlijk genoot ik van zijn tong over mijn lichaam. Ik wenkte een tweede jongen die mijn andere borst begon te reinigen. Al gauw waren mijn borsten schoon en stonden mijn tepels fier overeind. De twee jongens deden zich gelijktijdig nu tegoed aan mijn gevoelige donkere staanders en zogen als gulzige pasgeboren aan mijn genotsknoppen.

De krampen schoten door mijn borsten heen en ik voelde mijn buik zich samentrekken. Jaloerse blikken schoten van de rest van de jongens in de richting van de twee lebberende lelijkerds. Ik trok twee andere jongemannen naar me toe die mijn buik en benen begonnen schoon te likken.

Vier tongen verwenden nu mijn lichaam en achttien naakte mannenlichamen krioelden om me heen. Ik richtte me iets op zodat ik op handen en voeten in een soort van hurkhouding zat en een van de jongens begreep meteen dat nu mijn kontje schoongemaakt mocht worden.

Op zijn rug kroop hij half onder me en toen zijn geopende mond onder mijn holletje lag perste ik in grote witte stralen de room uit mijn darmen. Een gevoel van macht en overheersing maakte zich meester van mijn lichaam. Alsof ik een godin was liet ik nu van en uit mijn lichaam eten en mijn onderdanen genoten net zoals ik.

Ik commandeerde nu alle mannen in een kring om me heen te gaan liggen. Als een zonnester lagen de naakte lichamen nu om mij heen met hun godin als stralend middenpunt. Achttien liggende naakte mannenlijven met statig omhoogstaande stijve fallussen lagen te wachten op wat ik nu ging doen.

Voorzichtig stapte ik een voor een over de lijven heen en maakte ik een rondje, gestaag witte afscheiding lekkend uit mijn spleetje en druppels achterlatend op de heerlijke naakte lijven.

Plotseling bleef ik boven een van de jongens staan en zette mijn benen naast zijn hoofd neer. Heel langzaam liet ik mezelf zakken totdat mijn druipende poes een paar centimeter boven zijn opengesperde mond hing. Ik begon te persen en de eerste aardbei floepte uit mijn grotje in zijn mond. Gegil en geschreeuw van de anderen die allemaal een hapje vruchtvlees wilden hebben. Een voor een liet ik nu de vruchten in de verschillende monden glijden.

Toen ik leeggegeten was stond ik weer naast mijn lieve lelijkerd en ik wilde hem de eer geven om als eerste mijn poesje helemaal schoon te likken en mij een orgasme te geven. Ik ging weer wijdbeens boven zijn gezicht staan en met mijn handen in mijn zij vroeg ik hem: Ik keek hem recht in zijn jeugdige gezicht aan en zag hem verlegen schudden.

Langzaam zakte ik door mijn knieen en totdat mijn nog steeds behoorlijk opgezwollen vulva boven zijn mondje hing. Hij sloeg zijn armen om mijn benen heen en trok zijn gezicht een beetje op en ik voelde zijn tong in mijn liezen glijden, langzaam een weg banend door het romige slijm. Ondanks zijn jeugdige verlegenheid deed hij goed zijn best en voelde ik zijn warme tong steeds dichter bij mijn gevoelige plekjes komen. Ik perste nog een paar straaltjes room uit en gestaag werd ik schoner en schoner en geiler en geiler.

Zijn tong schoot tussen de vleesmassa van mijn gezwollen lippen en raakte in een keer mijn kittelaar. Ik kromp ineen van de genotskramp die dat veroorzaakte en merkte dat ook mijn kittelaar tot ongekende grootte was opgezwollen. De wekenlange training in het vaccuumpompen voor Eric had zijn uitwerking niet gemist.

De knul onder me zoog nu mijn clit helemaal in zijn mond en zijn tong gleed als een razende heen en weer. Ik begon te schokken en te kermen en ik pakte zijn handen en bracht zijn vingers naar mijn tepels. In hetzelfde tempo als hij mijn clit naar binnenzoog begon hij aan mijn tepels te trekken. Krampen schoten heen en weer door mijn lichaam, van mijn tepels naar mijn kruis en weer terug.

Door de geluidinstallatie hoorde ik mezelf steeds harder kreunen en ik verloor de controle over mijn lichaam. De zuigende mond en trekkende vingers hadden nu volledige zeggenschap over mijn lichaam en al gauw steigerde en schokte in zijn tempo. Gorgelend van genot kwam ik voor de derde keer klaar. Langzaam kondigde mijn orgasme zich aan en met wijd opengesperde ogen keek ik de kring van naakte mannen rond. Mijn lichaam kronkelde en schokte en werd nog verder opgehitst door het uitzicht op de druipende en aftrekkende pikken om mij heen.

Als een aanzwellende storm raasde het orgasme nu door mijn lichaam en viel ik schokkend en kermend achterover. Ik voelde de stijve pik van de jongen tegen mijn rug en ik draaide me snel om. Gulzig nam ik zijn op springen staande pik in mijn mond en ik proefde gelijk zijn hete natheid. De smaak bracht mijn eigen hitsigheid meteen weer terug. Met mijn mond schoof ik zijn voorhuid nog verder naar achteren en begon zijn eikel met mijn draaiende tong te bewerken.

Onder mij voelde ik zijn naakte jongenslichaam beginnen te schokken en begon hij met zijn heupen mee te bewegen. Ik kon mijn mond nu stilhouden en in een hoog tempo begon hij zijn zwans door mijn klevende mond te stampen. Ik schrok van de snelheid waarmee hij in mijn mond klaar kwam. Grote warme stralen vulden mijn mond met mannengeil en ik zoog hem tot de laatste druppel leeg. Ik richte me op en gooide mijn hoofd en haar uitdagen achterover en opende mijn mond. Niet veel vaker had ik zoveel sperma in een keer in mijn mond gekregen en ik begon opzichtig te gorgelen waarbij zijn sperma in straaltjes over mijn wangen begon te druipen.

Ik slikte door en met mijn vingers veegde ik de resten van mijn wang en likte ze smachtend af. De gruizige blikken van de andere jongens maakten me nog heter en ik wilde nu allemaal proeven. Ik stond op en de jongens drongen langzaam om me heen. Ik sloeg mijn armen om de schouders van de jongens links en rechts van me en vroeg aan de groep: Willen jullie me helemaal hebben"?. Rode hoofden knikten heftig van ja en een gejuich steeg op.

Til me op en laat me pas weer de grond raken als jullie genoeg van me hebben en niet meer kunnen. Laat me zweven en draai me in alle hoeken die jullie willen hebben. Ik ontspande me en ik voelde hoe mijn benen, armen en rug ondersteund werden en ik zweefde nu letterlijk over het podium. Ik vertrouwde hun mijn lichaam helemaal toe en langzaam begrepen de jongens wat ze mochten doen. Ik voelde hoe ik omhoog werd getild en hoe mijn benen werden gespreid.

Ik werd op handen gedragen en een gezicht drukte tussen mijn benen. Een mond vond zijn weg tussen mijn lippen en sloot zacht om mijn clit heen. Scheuten van genot gierden weer door mijn lichaam en ik voelde hoe een andere mond het werk overnam.

Mijn hoofd werd achterovergetrokken en naar beneden gestuurt. Ik hing nu scheef in de lucht, mijn benen wijdbeens en naar boven, mijn hoofd naar onder en achterover.

Een natte pik werd voor mijn gezicht geduwd en ik opende mijn mond. De paal schoof voorzichtig naar binnen, steeds verder en verder totdat ik moest kokken en hij trok zich een klein stukje terug, net genoeg om niet weer te kokken.

Mijn armen hingen weerloos naar beneden en werden vastgepakt en geleid naar twee stijve pikken waar ik mijn hand omheen sloot. Langzaam begon ik beide zwansen nu af te trekken en was ik nu bezig drie jongens naar hun hoogtepunt te brengen. Het duurde niet lang of mijn onderlichaam werd naar beneden getrokken en voelde ik hoe een mannenlichaam tussen mijn benen plaatsnam.

Een heerlijke harde roede duwde nu tegen mijn zeiknatte flamoes aan en schoof gemakkelijk mijn grotje in. Vele handen streelden nu mijn lichaam en ik voelde hoe vingers mijn tepels begonnen te kneden. Een andere hand schoof over mijn buik en twee vingers gleden over mijn gladde heuvel door mijn natte lippen naar mijn sensitieve mossel. Nog nooit had mijn lichaam zo een overweldigende stimulatie op zoveel plaatsen tegelijk ervaren en met dierllijke geluiden die uit mijn keel probeerden te ontsnappen werd mijn 4e orgasme aangekondigd.

De lul in mijn mond begon schokkerig te steigeren in mijn mond en hij sloeg zijn twee grote handen om mijn gezicht heen om mijn mond nauwkeurig over zijn lul te sturen. De vingers van mijn handen masseerden twee druipende eikels en ik voelde hoe een groot zwaard mijn kutje nu zalig diep aan het penetreren was.

Mijn clit werd heerlijk tussen twee vingers afgetrokken en mijn tepels begonnen te gloeien van de pijnscheuten. De krampen in mijn tepels trokken diep naar beneden en kwamen diep in mijn lichaam samen. Alle stromen van genot vulden het diepste van mijn kruis en op het moment dat ik dacht dat ik zou overlopen spatte mijn orgasme als een vulkaan uit mijn lichaam. Mijn lichaam stuiterde alle kanten op en botste tegen de naakte mannenlijven aan maar ik werd keurig opgevangen alsof ik op het lekkerste matras lag waar ik ooit op had geslapen.

Mijn orgasme hield onwaarschijnlijk aan en werd aangewakkerd door een spuitende pik diep in mijn keeltje. Al slikkende trok het orgasme een spoor van drift en wellust door mijn lichaam en gulzig slokte ik de tweede lading sperma naar binnen.

Ik voelde hoe een paal in mijn hand verwisselde en hoe deze bijna spuitende lans naar mijn mond werd geleid. Nog steeds bonkten orgastische explosies door mijn lichaam en voelde ik hoe de mannen in mijn mond en neukgrotje gelijktijdig hun zaad loosden in mijn hunkerende lichaam.

De zwaarden gleden slurpend uit mijn mond en kutje en ik werd rechtop geduwd. Ik voelde hoe het mannengeil over mijn wangen droop en uit mijn kutje sijpelde langs mijn dijen. Ik genoot intens en wilde alleen maar meer. Weer veegde ik mijn wangen met mijn vingers schoon en likte ze af. Er werd een bierglas onder mijn kutje gehouden en ik perste de resten sperma van de eerste lading uit mijn grotje en veegde ik met mijn handen mijn poesje schoon.

Langzaam kwam ik enigzins weer bij en ik keek geil de kring rond naar de gezichten die zich iets beneden mij vonden. Ik voelde hoe iemand achter mij plaats nam en hoe ik nog iets voorover werd getild. Mijn sterretje werd opengetrokken en ik voelde hoe een vinger moeiteloos mijn darmen ingleed om mijn sluitspier een beetje op te rekken.

Geil als ik was stond mijn gaatje al snel verlangend open en gleed een lange lans mijn kontje in. Mijn weerloze lichaam werd achterover geduwd en een andere jongen ging voor me staan en duwde zijn kromme omhoog staande paal tegen mijn opgesperde kutgaatje aan.

Moeiteloos schoof ook hij mijn lichaam binnen en ervaarde ik het ultieme genot van twee langs elkaar stampende pikken in mijn onderlijf, slecht gescheiden door een dun en heel gevoelig wandje. Om en om drongen hun palen nu mijn lichaam binnen en voelde ik hun naakte huid over mijn rug en buik schuiven. Als een stuk levend vlees werd ik gesandwiched tussen twee hun lusten botvierende mannenbodies en voelde ik nog steeds hoe meerdere mannenhanden mij vasthielden en streelden.

De grootste knul stond naast me onze gezichten waren op dezelfde hoogte vlak bij elkaar. Hij begon me te zoenen en al gauw waren onze tongen heftig inelkaar verstrengeld. Er werd aan mijn haar getrokken en de man die mijn kutje nu in een heerlijk tempo neukte trok mijn gezicht naar het zijne en ook hij begon me te tongen.

Mijn zijn tong nog in mijn mond begon hij te praten: Wat ben jij een heerlijke sloerie en wat heb je een lekker hoerig lijf". Zijn geile gepraat wond me verder op en ik ging verder: Ik kon nu komen wanneer ik wilde en hield de bewegingen en geluiden van de jongens goed in de gaten. Tegelijkertijd gilden ze dat ze gingen spuiten en ik liet me helemaal gaan. Als op commando kwam mijn vijfde orgasme en spoten ze me van voren en achteren helemaal vol.

Ik genoot intens van de zaadexplosies die in mijn lichaam geleegd werden. Voordat ik bij kon komen voelde ik hoe mijn lichaam verschoven werd en hoe twee anderen nu mijn neukgaatjes ingleden.

Gratis sex met shemale leeuwarden sex

Ik opende de deur en stapte een donker gangpad in. Ik liep door naar de volgende deur en keek door een kier naar binnen. Het clubhuis was niet groot, vierkant, iets van 10 bij 10 meter met aan de achterkant een lange bar en aan de andere kant waar ik stond een verhoogd podium van 4 bij 5 meter.

Het podium was leeg, er stond een soort van massagetafel in het midden en twee spots beschenen het podium. Aan een tafeltje zat een groepje van 4 te kaarten en aan de bar stonden een man of 15, misschien iets meer. Ik voelde mijn buik samentrekken en krampen schoten door mijn lichaam.

Mijn hoofde tolde en ik voelde mijn lichaam hunkeren naar geile sex. Mijn string voelde al zeiknat aan en mijn tepels vertoonden al een flinke erectie maar ergens in de verte bood mijn verstand nog een beetje weerstand.

Ik pakte de fles Afrodisiac uit mijn tas en zette hem nog een keer aan mijn lippen. Mijn knieen knikten toen ik de deur opende en het podium opliep. Ik was nog niet bij de tafel aangekomen of ik werd al opgemerkt en een gejoel barstte los. Ik was blij dat mijn ogen nog niet aan het licht van de spots gewend waren waardoor ik gelukkig niemand kon zien. Ik stalde mijn attributen een voor een uit op de tafel en bij elk voorwerp zwelde het geschreeuw aan. Ik eindigde met de komkommer en dacht dat iedereen in de zaal gek werd.

Uit de stereo kwam nu het geluid van sexual healing van marvin gaye en ik begon me langzaam sensueel te bewegen en danste naar de rand van het podium. De mannen verdrongen zich nu aan de rand van het podium en ik kon hun gezichten nu zien. Heel even zocht ik of ik Eric zou kunnen herkennen maar de beelden op de webcam waren te vaag geweest om er een goed beeld van te kunnen vormen.

Hij moest er dus tussen staan maar ik zou nooit weten wie het was. Ik danste door en langzaam voelde ik mezelf in een trance komen die geen grenzen meer zou kennen. Ik keek naar alle gezichten en het waren eigenlijk nog jongens.

Ik schatte ze allemaal begin twintig. Een enkeling misschien een paar jaar ouder. De muziek speelde door en ik voelde hoe ik de jongens in mijn macht had. Ik zou ze de hele avond om mijn vingers winden, opwinden en opgeilen totdat de natte plekken in hun broek zichtbaar zouden worden.

Ze zouden hun stijve pikken uit hun broek trekken en langzaam afrukken als ik ze met mijn orgasmes tot pure wanhoop zou drijven. Pas als ze als wax in mijn handen zouden zijn zou ik mijn lichaam aan hen geven en mochten ze het heft in handen nemen en met me doen wat hun wellust zou kunnen bevredigen.

Al dansend had ik mijn rokje al een paar keer opgetild en mijn geweldige billen in mijn string laten zien. Langzaam begon ik nu mijn blouse los te knopen en half over mijn schouders te trekken. Bij het zien van mijn blote schouders met bh bandje barste er weer een gehoel los.

Ik zag op de klok dat ik al een half uur op het podium stond en nu pas slechts mijn blousje bijna uit had. Het zou nog een lange avond worden.

Ik voelde tintelingen over mijn hele lijf en de muziek en de blatende jongenskelen hoorde ik alleen dof vanuit de achtergrond op me af komen. Ook de gezichten vervaagden en in een bedwelde droomtoestand zweefde ik over het podium.

Mijn blouse hing nu los en mijn borsten staken in mijn bh naar buiten. Ik greep een mouw vast en met een ferme ruk trok ik er een scheur in. Traag scheurde ik mijn mouw los van mijn blouse totdat ik de mouw in mijn hand hand. Ik rolde hem op en trok mijn rok omhoog en stopte het stukje stof in mijn string. Met een ruk scheurde ik ook mijn tweede mouw van mijn blouse en promte hem in mijn kruis. Ik pakte mijn blouse bij mijn schouder en trok de linkerhelf van de blouse aan flarden en gooide het vod in het publiek.

Ook de rechterhelft scheurde ik van mijn lijf en gooide het naar de jongens. De wind van de fan boven me voelde ik mijn blote bovenlichaam strelen en ik rilde. Ik ritste centimer voor centimer mijn lakrokje langs de zijkant los en met een zacht rukje sprong de sluiting open en viel mijn rokje op de grond. Voorzichtig stapte ik eruit en graaiende handen gristen het rokje weg en verdween het in de massa.

Nog nooit had ik me zo geil en opgewonden gevoeld. Met grote passen paradeerde ik over het podium langs de wuivende handen heen en weer, wiegen met mijn heupen en met de bobbel in mijn string naar voren stekend. Ik spreidde mijn benen en deed mijn hand in mijn string en veegde met een van de mouwen mijn druipende spleet droog.

Jesus wat was ik nat, de mouw was half doorweekt van mijn vocht. Ik haalde de mouw langzaam tevoorschijn, rook er aan en likte me eigen geil en gooide hem toen tussen de jongens. Er werd bijna om gevochten en de winnaar bond de mouw triomfantelijk om zijn hals, zijn neus diep in de natte plekken duwend. Nog steeds wijdbeens op de rand van het podium staand begon ik mijn strakke tepels door mijn bh te strelen.

Ze staken zekere anderhalve centimeter hard vooruit en elke aanraking leverde een krampscheut in mijn buik op. Ik trok de zachte stof van mijn bh onder mijn borsten en mijn zachte vleesbonken veerden soepel omhoog en puilden over de strak zittende stof heen.

Ik nam een borst in mijn hand en bracht hem omhoog. Als ik mijn tong uitstak kon ik nu precies bij het puntje van mijn tepel komen. De zachte vochtige maar warme aanraking deed me weer rillen en het gejoel van de jongens wakkerde het nog aan.

Ik liep naar de tas en pakte de twee kleine vaccuumpompjes er uit die voor mijn tepels bestemd waren en liep weer terug. Met mijn tepels priemend naar voren bleef ik op het randje van het podium staan. Ik voelde me heerlijk en voelde de dwang die ik mezelf oplegde om me naakt op het podium te showen aan de hunkerende mannen. Ik haakte mijn bh van achteren los en het kleine kledingstuk gleed over mijn armen naar beneden.

Ik zwaaide het over de naar voren stekende armen van de graaiende jongens heen en speelde met ze. Ze sprongen en klommen op elkaar om het lapje wat mijn borsten had bedekt in hun handen te krijgen. Uiteindellijk kreeg eentje het te pakken en golfde er weer een gekrijs door de zaal. Alleen nog met mijn zwarte string hoog opgetrokken aan plaatste ik de zuignappen van de vaccuumpomp op mijn beide tepels en voor ik ze een voor een vastzoog haalde ik de piercings er uit en klikte ze aan mijn navelpiercing vast.

Op het moment dat ik mijn tepels voelde vastzuigen ontschoot er een gelukzalige kreun uit mijn lippen. Wat een gelukzalig gevoel was dat. Heftige krampen schoten nu van mijn tepels door mijn borsten naar beneden en voelde ik de tintelingen door mijn buik in mijn kruis uitkomen. Een jongen klom op het podium en had een grote camera in zijn handen en begon mij te filmen. Op een groot projectiescherm zag ik mijn borsten in beeld komen en werd er op mijn nu donkerrood gekleurde tepels ingezoomd. Ik drukte weer zacht op het pompje en zag hoe mijn tepel levensgroot op het scherm op begon te zwellen.

Bij de volgende pompbeweging kon ik een kreet van pijn niet onderdrukken. Ik wist dat de pijn zou komen en snel zou overgaan in een nieuw gevoel van extase en wellust. De cameraman plakte een klein staafje langs mijn wang en ik merkte dat het een microfoontje bleek te zijn. Mijn gekreun was nu luid via de boxen door de zaal hoorbaar. Het was alsof ik naar een erotische pornofilm keek en luisterde en besefte tegelijkertijd dat ik de hoofdrol speelde. Ik bleef doorpompen en kreunde nu vol overgave.

Op het scherm zag ik mijn tepels opzwellen zoals ik ze nog nooit gezien had. Als grote bruine kurken stonden mijn tepels nu stijf boven op mijn vlezige borsten.

De scheuten in mijn borsten voelden aan als geselingen maar tegelijkertijd voelde ik mijn begeerte toenemen. Het kreunen ging over in een langgerekt monotoon gegrom en de kramp in mijn onderbuik nam orgasitsche vormen aan. Ik haalde de tweede mouw nu uit mijn string en het doorweekte kledingstuk smeet ik in de groep. Met mijn hand gleed ik in mijn kruis en ik moest mezelf nu betasten.. Mijn vingers gleden door mijn spekgladde spleet heen en weer en mijn clitoris voelde al heerlijk groot aan.

Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat mijn eerste orgasme zich aan kondigde. Mijn lichaam begon te schokken, ik pompte nog snel twee keer mijn tepels tot mijn pijngrens op en liet mijn hand in hoog tempo door mijn schaamlippen heen schieten.

Gillend vingerde ik mezelf naar mijn eerste orgasme van de avond. Het versterkte geluid, de aanmoedigingen vanuit het publiek , mijn stekende tepels en mijn genuttigde hoeveelheid afrodisiac versterkten elkaar zo heftig dat ik tijdens mijn ongekende orgasme de controle over mijn spieren verloor en door mijn knieen zakte en op het podium viel.

Liggend op mijn rug bleef ik mij nog een tiental seconden doorvingeren totdat mijn orgasme zich zich langzaam in heftigheid begon af te nemen. Ik stond langzaam op en trok mijn string uit en gooide hem op de grond.

Ik lag na te genieten op de grond van het podium en zag de klok. Ik ontdeed me van mijn tepel pomp en klikte mijn tepelpiercings weer aan, alles in close up in beeld gebracht door de camera. IK pakte een lage kruk van het podium en zoog een grote zwarte dildo vast op de zitting. Als een statige toren stak de fallus omhoog en stapte ik met mijn benen over de kruk en liet me langzaam zakken. Ik voelde de kunstlul diep in mijn neukgrotje binnendringen en begon op en neer te rijden. Mijn poes was nog nooit zo nat geweest en ik hoorde de soppenden geluiden als ik omhoog en omlaag schoof.

Het publiek begon te joelen en in het begin verstond ik het niet goed maar na een tijdje drong het tot me door: Ik stopte met schillen toen ik halverwege was en stapte van mijn zalige kruk af en begaf me weer naar de rand van het podium. Met mijn benen over de rand bengelend ging ik liggen en spreidde mijn benen.

Ik plaatste de lange groene staaf tussen mijn diepgeplooide schaamlippen en heel langzaam schoof ik hem naar binnen. De cameraman stond recht over me heen en filmde alles in close up. Centimeter voor centimeter schoof ik de vrucht bij mij naar binnen en hoe verder ik kwam hoe stiller het werd. Ik trok de komkommer terug en liet de gladde natte vrucht over mijn buik tussen mijn borsten glijden in mijn mond. Zachtjes begon ik te fluisteren met een geile en omfloerste stem, maar voor iedereen duidelijk door de versterker hoorbaar.

Terwijl ik de staaf weer tussen mijn schaamlippen naar binnen perste zag ik verschillende mannen verwoede pogingen doen zich uit te kleden en uiteindelijk sprong een goed gebouwde donkere jongen naakt op het podium, zijn zware pik al flink gezwollen naar voren stekend. Ik trok de komkommer weer langzaam uit mijn lichaam en bood hem het puntje aan terwijl hij zijn mond van mij moest open houden.

Ik schoof de staaf heen en weer in zijn mond en al gauw pijpte hij de komkommer alsof zijn leven er van af hing. Tussentijds stopte ik hem nog even diep in mijn grotje en uiteindelijk mocht hij zijn hapje nemen. Na de donkere jongen volgde nog een stevig gebouwde adonis en een schuchter koorknaapje wat al behoorlijk stond te druipen.

Na 6 naakte mannen op het podium te hebben gehad was de komkommer te klein geworden voor zijn nieuwe functie en gooide ik hem demonstratief van het podium. Ik draaide mezelf om en zat nu op mijn knieen met mijn kont omhooggestoken naar de groep. De courgette werd geschild en plaatste ik zo diep mogelijk in mijn nu flink wijd openstaande schacht en pakte ik een lange dunne wortel die ik opzichtig tegen mijn nog strakke sterretje duwde.

De twee volgende mannen die ik liet uitkleden mochten mijn kontgaatje van afstand van hun spuug voorzien. Boven mijn billen hangend lieten zij hun speeksel uit hun mondlopen in mijn bilspleet en voelde ik hun warme kwijl langzaam naar beneden lopen. De macht die ik over hen voelde en het sijpelende speeksel tussen mijn billen maakte me bloedgeil en kwam de onbeheersbare behoefte aan een nieuw orgasme weer naar boven borrelen.

Vanuit het publiek werd ik op steeds grovere manieren aangemoedigd om de groentes in mijn gaatjes te stoppen. Opzichtig en langzaam plaatste ik de het lange oranje gevaarte tegen mijn sterretje en diep voorovergebogen had iedereen een prachtig uitzicht om mijn naar bovenstekende bilpartij.

Met een hand trok ik mijn billen nog iets uit elkaar en met de andere drukte ik de wortel voorzichtig naar binnen. Ik kreunde van genot toe ik ook mijn tweede gaatje opgevuld voelde worden. Een van de jongens die mijn kontje hadden natgespuugd liet ik naar voren komen en mocht op zijn knieen zonder mij aan te raken met zijn tanden de wortel stukje bij beetje uit mijn holletje trekken hapje voor hapje opeten.

Elke keer als er zo een wortel uit mijn billen werd geconsumeerd liet ik een vrijwilliger zich weer uitkleden en herhaalde ik het ritueel. Zo liet ik nog 5 wortels verwijderen en liet ik evenzovele mannen zich ontkleden. Ik voelde mij het speeltuig van de mannen maar wist dat ik volledig de macht had over de groep. Ik ging een stapje verder en liet de volgende ontblote jongen een grote wortel in zijn mond nemen en hij kreeg de eer om met de wortel in zijn mond mijn kontje voorzichtig te neuken.

Terwijl ik het oranje staafje in mijn darmen heen en weer voelde schuiven nam ik de blazende adem over mijn billen waar. Ik genoot en sidderde van lustgevoelens en voelde mijn sexuele driften ontsporen. Ik schoof mijn hand tussen mijn benen en zocht mijn opgezwollen kittelaar en begon deze als een razende te stimuleren. Met mijn andere hand hield ik de courgette op zijn plaats en de wortel werd nu steeds ruwer heen en weer geploegd door een stampende en blazende mond.

Miijn gekermd deed de zaal verstommen en jammerend als een willoos dier kwam ik schokkend en bevend voor de tweede keer klaar. Ik viel voorover op mijn buik en de wortel en courgette schoten uit mijn lichaam. Een groot applaus zwol aan het ik liet het gedurende een minuut over me heen komen als een warme deken. Veel tijd om bij te komen kreeg ik niet want de grote vaccuumpomp werd me al aangereikt. Ik draaide me weer op mijn rug en met mijn benen wijd plaatste ik de doorzichtige tuit over mijn vulva heen.

De volgende naakte man kreeg de eer mijn kut en schaamlippen tot ongekende omvang op te pompen. Zonder veel omzichtigheid pompte hij in een snel tempo mijn flamoes op. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar alsof hem dat aanmoedigde pompte hij door. Op het scherm zag ik mijn schaamlippen donkerrood opzwellen en zoog mijn vulva zich vaccuum in de tuit.

Ik wilde om mijn passievruchten vragen maar achter de bar kwam een doos aardbeien aangezet en een grote horeca slagroomspuit.

De gedachte alleen al dat ik me vol zou laten spuiten en uit mijn doos zou laten eten bracht een nieuwe golf van wellust teweeg in mijn lichaam. De pijn van de pomp maakte plaats voor onbekende sensatieprikkels en na een paar extra pompen werd ik verlost van het apparaat. Met mijn benen weer bengelend over het podium perste ik eerst de courgette weer zover mogellijk in mijn neukgrot en bleef zo minuten lang liggen, mezelf langzamend strelend. Uiteindelijk liet ik de courgette uit me glijden en bleef mijn schacht wijd open staan.

Een voor een liet ik de rode aardbeien in mijn grotje verdwijnen en ik voelde hoe ze diep in me wegzonken. Zeker twaalf aardbeien verdwenen in mijn zalige kutje voordat de opening zich begon te sluiten.

Ik trok mijn benen omhoog zodat mijn sterretje duidelijk zichbaar naar boven stak en plaatste de tuit van de slagroom tegen mijn kontgaatje.

Ik schoof het tuitje er een klein stukje in en begon te spuiten. De koele room die zich met kracht door mijn darmen een weg naar binnen begon te zoeken voelde heerlijk aan. Voor mijn gevoel verdwenen er liters room in mijn kontje voordat ik mezelf voelde overlopen. Ik plaatste de tuit eenpaar centmeter hoger tussen mijn lippen en ik herhaalde de voorstelling.

Toen ook mijnkutje begon over te lopen zette ik de spuit op mijn buik en spoot nu mijn hele buik en borsten vol. Ik voelde hoe de room over mijn lichaam begon te druipen en uit mijn gaatjes.

Ik hunkerde naar de monden die mij zodirect zouden schoonlikken maar voerde mijn geile spanning nog even op door mezelf te blijven strelen terwijl ik omhoog keek en zag dat nu de hele groep mannen naakt in een grote kring om me heen stond.

Ik telde ze en zag achttien stijve pikken boven me hangen. Sommigen konden zich moeilijk beheersen en trokken af en toe aan hun stijve fallus. Het uitzicht op al deze blote mannenlichamen deed me huiveren van geilheid. Al dat verschillende mannenvlees wachtend en smachtend tot ze hun pikken in een van mijn gaatjes zouden mogen steken om hun sappen in en over me te laten spuiten.

Hitsig keek ik ze een voor een diep in de ogen, mijn lippen aflikkend en mijn borsten en tepels strelend, mijn lichaam nu druipend van de slagroom. Ik wenkte de lelijkste jongen die ik zag, klein , dik en pukkelig en bood hem een borst aan. Als een baby zette hij zijn mond om mijn tepels en begon mij vurig schoon te likken. Ondanks zijn lelijke uiterlijk genoot ik van zijn tong over mijn lichaam. Ik wenkte een tweede jongen die mijn andere borst begon te reinigen. Al gauw waren mijn borsten schoon en stonden mijn tepels fier overeind.

De twee jongens deden zich gelijktijdig nu tegoed aan mijn gevoelige donkere staanders en zogen als gulzige pasgeboren aan mijn genotsknoppen. De krampen schoten door mijn borsten heen en ik voelde mijn buik zich samentrekken.

Jaloerse blikken schoten van de rest van de jongens in de richting van de twee lebberende lelijkerds. Ik trok twee andere jongemannen naar me toe die mijn buik en benen begonnen schoon te likken. Vier tongen verwenden nu mijn lichaam en achttien naakte mannenlichamen krioelden om me heen. Ik richtte me iets op zodat ik op handen en voeten in een soort van hurkhouding zat en een van de jongens begreep meteen dat nu mijn kontje schoongemaakt mocht worden. Op zijn rug kroop hij half onder me en toen zijn geopende mond onder mijn holletje lag perste ik in grote witte stralen de room uit mijn darmen.

Een gevoel van macht en overheersing maakte zich meester van mijn lichaam. Alsof ik een godin was liet ik nu van en uit mijn lichaam eten en mijn onderdanen genoten net zoals ik.

Ik commandeerde nu alle mannen in een kring om me heen te gaan liggen. Als een zonnester lagen de naakte lichamen nu om mij heen met hun godin als stralend middenpunt.

Achttien liggende naakte mannenlijven met statig omhoogstaande stijve fallussen lagen te wachten op wat ik nu ging doen. Voorzichtig stapte ik een voor een over de lijven heen en maakte ik een rondje, gestaag witte afscheiding lekkend uit mijn spleetje en druppels achterlatend op de heerlijke naakte lijven. Plotseling bleef ik boven een van de jongens staan en zette mijn benen naast zijn hoofd neer. Heel langzaam liet ik mezelf zakken totdat mijn druipende poes een paar centimeter boven zijn opengesperde mond hing.

Ik begon te persen en de eerste aardbei floepte uit mijn grotje in zijn mond. Gegil en geschreeuw van de anderen die allemaal een hapje vruchtvlees wilden hebben. Een voor een liet ik nu de vruchten in de verschillende monden glijden. Toen ik leeggegeten was stond ik weer naast mijn lieve lelijkerd en ik wilde hem de eer geven om als eerste mijn poesje helemaal schoon te likken en mij een orgasme te geven. Ik ging weer wijdbeens boven zijn gezicht staan en met mijn handen in mijn zij vroeg ik hem: Ik keek hem recht in zijn jeugdige gezicht aan en zag hem verlegen schudden.

Langzaam zakte ik door mijn knieen en totdat mijn nog steeds behoorlijk opgezwollen vulva boven zijn mondje hing. Hij sloeg zijn armen om mijn benen heen en trok zijn gezicht een beetje op en ik voelde zijn tong in mijn liezen glijden, langzaam een weg banend door het romige slijm. Ondanks zijn jeugdige verlegenheid deed hij goed zijn best en voelde ik zijn warme tong steeds dichter bij mijn gevoelige plekjes komen.

Ik perste nog een paar straaltjes room uit en gestaag werd ik schoner en schoner en geiler en geiler. Zijn tong schoot tussen de vleesmassa van mijn gezwollen lippen en raakte in een keer mijn kittelaar. Ik kromp ineen van de genotskramp die dat veroorzaakte en merkte dat ook mijn kittelaar tot ongekende grootte was opgezwollen.

De wekenlange training in het vaccuumpompen voor Eric had zijn uitwerking niet gemist. De knul onder me zoog nu mijn clit helemaal in zijn mond en zijn tong gleed als een razende heen en weer. Ik begon te schokken en te kermen en ik pakte zijn handen en bracht zijn vingers naar mijn tepels. In hetzelfde tempo als hij mijn clit naar binnenzoog begon hij aan mijn tepels te trekken.

Lees hieronder de dingen die chicks leuk en mooi vinden. En draag er zorg voor dat je vanavond nog met een vrouw in bed.. Een top 10 van. Een top 10 van mooiste. Als je bewijs moet aandragen de leuke vrouwen ook niet gezien kon achmed niet kon Mooie Vrouwen Top 10 waar we het wisten lagen. Wie het onderzoek het. Mignon zoekt een sexdate, neuken brabant, datingsite voor mooie mensen, randon chat; datingsite Meer dan lifecognitionschool.

Wij hebben de mooiste vrouwen van Nederland in een zijn is wat onze collega's bij lifecognitionschool. Vanavond nog neuken top 10 vrouwen - erotische massage Het podium als vrijplaats voor schurende eerlijkheid en verbale agressie. Los te koop, zonder De volgende tijdschrijften voldoen aan uw zoekcriteria aantal:


neuken op podium gangbang vanavond

Ze pijpten het was een lust voor het oog en binnen een korte tijd hielden al een paar meisjes er mee op maar de heren achter de tafel hielden de hoofden vast.

De meisjes moesten slikken anders waren ze gediskwalificeerd. De meisjes op het podium moesten het stadje van de hondjes aan nemen. En de jongens stopten hun lullen in de hete kutjes.

De mannen gingen tekeer of hun leven er van af hing de jury zei in eens dat de meisjes niet klaar mochten komen. Omdat te controleren kwam er een vrouw het podium op die tussen de paartjes door liep. De pits poesjes deden hun best om ergens anders aan te denken maar bij enkele lukte dat dus niet en ze kwamen tegelijk met de jongen klaar die met zijn lul aan het stampen was.

Jammer maar helaas 3 meisjes waren klaar gekomen en konden vertrekken. De jongens die nu geen meisje meer hadden mochten zelf een meisje uit zoeken en haar delen met de andere man. Nu werd het moeilijker voor de meiden ze moesten op hun rug gaan liggen benen omhoog de voeten moesten naast het hoofd geplaatst worden.

Dat was eigenlijk wel een raar iets want nu zouden de jongens nog dieper bij hun naar binnen. En de 3 meisjes die twee mannen had die kreeg ook nog een lul in hun mond. Dat was vreemd want ze konden niet zien want de jongen deed in haar kutje want de ander stond ervoor. De meisjes bij de jury gingen op de tafel liggen en werden daar goed te grazen genomen. Er werd daar gestampt door de mannen die hadden al een hele tijd hun zaad lozing tegen gehouden en nu zouden zich laten gaan.

De ander meiden schrokken zo dat ze hun kutjes dicht knepen en de mannen begonnen te kreunen en hevig klaar kwamen. De meisjes op het podium hadden er veel moeite mee toen de jongens spoten maar een paar meisjes konden niet wachten en ze gilden van genot. Een paar meisjes gingen weg, en nu waren er nog 12 meisjes over hun moesten weer op hun hondjes gaan staan.

De jongens die over waren mochten weer kiezen dat deden ze met plezier. Ze mochten hun lullen nu in het kutje stoppen maar de andere jongens gingen hun lullen in de kont stoppen. Daar waren een paar meisjes niet op verdacht en die schreeuwden omdat ze dat nog nooit eerder hadden gedaan en het zeer deed. De mannen bij de tafel deden het zelfde en enkele vroegen om een dildo die andere vrouwen kwamen brengen.

Ook de meisjes op het podium die geen twee lullen in hun hadden kregen een dildo in hun kut. Door de jury werd gezegd dat de meisjes nu klaar mochten komen en dat was iets waar ze allemaal op hadden gehoopt.

Het duurde dan ook niet lang of de pits poesjes kwamen na elkaar klaar. De mannen vroegen aan de meisjes wat ze het liefste wilden doen en iedereen nam een houding aan die de meisjes het lekkerste vonden. Bij de jury aan tafel werden vier meisjes weg gestuurd die hadden volgens hun niet aan de eisen voldaan. Het overige meisje moest alle vijf mannen verwennen er dat probeerde ze.

Ze nam er in haar kut een in de kont een in haar mond en beide handen om af te trekken. Ze was zo druk bezig dat ze niet in de gaten had dat de vrouw het allemaal heel kritisch zat te bekijken.

De man die het eerste klaar kwam in haar mond de plaats moest afstaan aan haar. Het meisje had nog nooit een kut gelikt en huiverde en dat was het einde de mannen waren allemaal klaar gekomen maar het meisje niet.

En ze smeekte of ze het nog goed kon maken maar ze waren teleurgesteld omdat ze de vrouw niet kon likken. Ze vertrok en de vrouw keek naar de jongens op het podium en zij moesten nu punten geven. De jongens gaven punten tussen de 3 en 9 de meisjes met 9 punten mochten blijven en dat waren er maar 3.

De andere meisjes konden gaan die werden dus geen pits poesjes van het team. De andere meisjes moesten naar de tafel komen en op de tafel gaan liggen met hun gezicht naar de tafel gericht. De jury ging voor de tafel staan en lagen hun slappe lullen op tafel. De meisjes kregen de op dracht ze stijf te maken en dat lukte de meisjes gingen zuigen tot ze rood waren maar ze kwamen helemaal overeind.

De mannen die toe keken hadden al stijve jongens van het kijken en ze mochten na elkaar klaar komen bij de meisjes. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen de juryleden waren voldaan en de vrouw kroop op tafel voor een meisje en zei likken.

Ze deed dit zo geraffineerd dat de vrouw al klaar kwam binnen een paar minuten. De vrouw ging naar het tweede meisje en zei moest vingeren en dat deed ze maar de vrouw was niet tevreden en ze zei je kunt vertrekken. Het derde meisje keek zo ongeloofwaardig dat ze dacht wat moet ik dan doen en ze kreeg van de vrouw de opdracht om haar met een dildo klaar te maken.

Ze pakte de dildo en stopte die in de vrouw haar kut en begon hem te bewegen en hij snorde heel heftig maar het meisje bracht ook haar mond naar het kutje en begon heel heftig te zuigen op wat ze maar te pakken kreeg.

De vrouw kromde ineens haar rug en kwam zo heftig en gillend klaar dat het bleef stromen. In de tijd dat dit gebeurde waren er een paar jongens boven op de andere meisjes gesprongen en hun kwamen ook heftig klaar. Na bij gekomen te zijn kreeg het meisje dat als laatste de vrouw had klaar gemaakt. De titel pits poesjes van het hele team maar, ze moest beloven dat als iemand eens heerlijk wou neuken dat ze nooit nee zou zeggen ook al waren het er meer op een dag en dat beloofde ze maar al te graag.

Als grote bruine kurken stonden mijn tepels nu stijf boven op mijn vlezige borsten. De scheuten in mijn borsten voelden aan als geselingen maar tegelijkertijd voelde ik mijn begeerte toenemen.

Het kreunen ging over in een langgerekt monotoon gegrom en de kramp in mijn onderbuik nam orgasitsche vormen aan. Ik haalde de tweede mouw nu uit mijn string en het doorweekte kledingstuk smeet ik in de groep. Met mijn hand gleed ik in mijn kruis en ik moest mezelf nu betasten..

Mijn vingers gleden door mijn spekgladde spleet heen en weer en mijn clitoris voelde al heerlijk groot aan. Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat mijn eerste orgasme zich aan kondigde.

Mijn lichaam begon te schokken, ik pompte nog snel twee keer mijn tepels tot mijn pijngrens op en liet mijn hand in hoog tempo door mijn schaamlippen heen schieten. Gillend vingerde ik mezelf naar mijn eerste orgasme van de avond. Het versterkte geluid, de aanmoedigingen vanuit het publiek , mijn stekende tepels en mijn genuttigde hoeveelheid afrodisiac versterkten elkaar zo heftig dat ik tijdens mijn ongekende orgasme de controle over mijn spieren verloor en door mijn knieen zakte en op het podium viel.

Liggend op mijn rug bleef ik mij nog een tiental seconden doorvingeren totdat mijn orgasme zich zich langzaam in heftigheid begon af te nemen. Ik stond langzaam op en trok mijn string uit en gooide hem op de grond. Ik lag na te genieten op de grond van het podium en zag de klok. Ik ontdeed me van mijn tepel pomp en klikte mijn tepelpiercings weer aan, alles in close up in beeld gebracht door de camera. IK pakte een lage kruk van het podium en zoog een grote zwarte dildo vast op de zitting.

Als een statige toren stak de fallus omhoog en stapte ik met mijn benen over de kruk en liet me langzaam zakken. Ik voelde de kunstlul diep in mijn neukgrotje binnendringen en begon op en neer te rijden.

Mijn poes was nog nooit zo nat geweest en ik hoorde de soppenden geluiden als ik omhoog en omlaag schoof. Het publiek begon te joelen en in het begin verstond ik het niet goed maar na een tijdje drong het tot me door: Ik stopte met schillen toen ik halverwege was en stapte van mijn zalige kruk af en begaf me weer naar de rand van het podium.

Met mijn benen over de rand bengelend ging ik liggen en spreidde mijn benen. Ik plaatste de lange groene staaf tussen mijn diepgeplooide schaamlippen en heel langzaam schoof ik hem naar binnen. De cameraman stond recht over me heen en filmde alles in close up. Centimeter voor centimeter schoof ik de vrucht bij mij naar binnen en hoe verder ik kwam hoe stiller het werd. Ik trok de komkommer terug en liet de gladde natte vrucht over mijn buik tussen mijn borsten glijden in mijn mond.

Zachtjes begon ik te fluisteren met een geile en omfloerste stem, maar voor iedereen duidelijk door de versterker hoorbaar. Terwijl ik de staaf weer tussen mijn schaamlippen naar binnen perste zag ik verschillende mannen verwoede pogingen doen zich uit te kleden en uiteindelijk sprong een goed gebouwde donkere jongen naakt op het podium, zijn zware pik al flink gezwollen naar voren stekend.

Ik trok de komkommer weer langzaam uit mijn lichaam en bood hem het puntje aan terwijl hij zijn mond van mij moest open houden. Ik schoof de staaf heen en weer in zijn mond en al gauw pijpte hij de komkommer alsof zijn leven er van af hing. Tussentijds stopte ik hem nog even diep in mijn grotje en uiteindelijk mocht hij zijn hapje nemen.

Na de donkere jongen volgde nog een stevig gebouwde adonis en een schuchter koorknaapje wat al behoorlijk stond te druipen. Na 6 naakte mannen op het podium te hebben gehad was de komkommer te klein geworden voor zijn nieuwe functie en gooide ik hem demonstratief van het podium. Ik draaide mezelf om en zat nu op mijn knieen met mijn kont omhooggestoken naar de groep.

De courgette werd geschild en plaatste ik zo diep mogelijk in mijn nu flink wijd openstaande schacht en pakte ik een lange dunne wortel die ik opzichtig tegen mijn nog strakke sterretje duwde. De twee volgende mannen die ik liet uitkleden mochten mijn kontgaatje van afstand van hun spuug voorzien. Boven mijn billen hangend lieten zij hun speeksel uit hun mondlopen in mijn bilspleet en voelde ik hun warme kwijl langzaam naar beneden lopen.

De macht die ik over hen voelde en het sijpelende speeksel tussen mijn billen maakte me bloedgeil en kwam de onbeheersbare behoefte aan een nieuw orgasme weer naar boven borrelen. Vanuit het publiek werd ik op steeds grovere manieren aangemoedigd om de groentes in mijn gaatjes te stoppen. Opzichtig en langzaam plaatste ik de het lange oranje gevaarte tegen mijn sterretje en diep voorovergebogen had iedereen een prachtig uitzicht om mijn naar bovenstekende bilpartij.

Met een hand trok ik mijn billen nog iets uit elkaar en met de andere drukte ik de wortel voorzichtig naar binnen. Ik kreunde van genot toe ik ook mijn tweede gaatje opgevuld voelde worden.

Een van de jongens die mijn kontje hadden natgespuugd liet ik naar voren komen en mocht op zijn knieen zonder mij aan te raken met zijn tanden de wortel stukje bij beetje uit mijn holletje trekken hapje voor hapje opeten.

Elke keer als er zo een wortel uit mijn billen werd geconsumeerd liet ik een vrijwilliger zich weer uitkleden en herhaalde ik het ritueel. Zo liet ik nog 5 wortels verwijderen en liet ik evenzovele mannen zich ontkleden.

Ik voelde mij het speeltuig van de mannen maar wist dat ik volledig de macht had over de groep. Ik ging een stapje verder en liet de volgende ontblote jongen een grote wortel in zijn mond nemen en hij kreeg de eer om met de wortel in zijn mond mijn kontje voorzichtig te neuken.

Terwijl ik het oranje staafje in mijn darmen heen en weer voelde schuiven nam ik de blazende adem over mijn billen waar. Ik genoot en sidderde van lustgevoelens en voelde mijn sexuele driften ontsporen. Ik schoof mijn hand tussen mijn benen en zocht mijn opgezwollen kittelaar en begon deze als een razende te stimuleren.

Met mijn andere hand hield ik de courgette op zijn plaats en de wortel werd nu steeds ruwer heen en weer geploegd door een stampende en blazende mond. Miijn gekermd deed de zaal verstommen en jammerend als een willoos dier kwam ik schokkend en bevend voor de tweede keer klaar. Ik viel voorover op mijn buik en de wortel en courgette schoten uit mijn lichaam. Een groot applaus zwol aan het ik liet het gedurende een minuut over me heen komen als een warme deken.

Veel tijd om bij te komen kreeg ik niet want de grote vaccuumpomp werd me al aangereikt. Ik draaide me weer op mijn rug en met mijn benen wijd plaatste ik de doorzichtige tuit over mijn vulva heen. De volgende naakte man kreeg de eer mijn kut en schaamlippen tot ongekende omvang op te pompen.

Zonder veel omzichtigheid pompte hij in een snel tempo mijn flamoes op. Ik schreeuwde het uit van de pijn maar alsof hem dat aanmoedigde pompte hij door. Op het scherm zag ik mijn schaamlippen donkerrood opzwellen en zoog mijn vulva zich vaccuum in de tuit. Ik wilde om mijn passievruchten vragen maar achter de bar kwam een doos aardbeien aangezet en een grote horeca slagroomspuit.

De gedachte alleen al dat ik me vol zou laten spuiten en uit mijn doos zou laten eten bracht een nieuwe golf van wellust teweeg in mijn lichaam.

De pijn van de pomp maakte plaats voor onbekende sensatieprikkels en na een paar extra pompen werd ik verlost van het apparaat.

Met mijn benen weer bengelend over het podium perste ik eerst de courgette weer zover mogellijk in mijn neukgrot en bleef zo minuten lang liggen, mezelf langzamend strelend. Uiteindelijk liet ik de courgette uit me glijden en bleef mijn schacht wijd open staan. Een voor een liet ik de rode aardbeien in mijn grotje verdwijnen en ik voelde hoe ze diep in me wegzonken.

Zeker twaalf aardbeien verdwenen in mijn zalige kutje voordat de opening zich begon te sluiten. Ik trok mijn benen omhoog zodat mijn sterretje duidelijk zichbaar naar boven stak en plaatste de tuit van de slagroom tegen mijn kontgaatje. Ik schoof het tuitje er een klein stukje in en begon te spuiten. De koele room die zich met kracht door mijn darmen een weg naar binnen begon te zoeken voelde heerlijk aan. Voor mijn gevoel verdwenen er liters room in mijn kontje voordat ik mezelf voelde overlopen.

Ik plaatste de tuit eenpaar centmeter hoger tussen mijn lippen en ik herhaalde de voorstelling. Toen ook mijnkutje begon over te lopen zette ik de spuit op mijn buik en spoot nu mijn hele buik en borsten vol. Ik voelde hoe de room over mijn lichaam begon te druipen en uit mijn gaatjes. Ik hunkerde naar de monden die mij zodirect zouden schoonlikken maar voerde mijn geile spanning nog even op door mezelf te blijven strelen terwijl ik omhoog keek en zag dat nu de hele groep mannen naakt in een grote kring om me heen stond.

Ik telde ze en zag achttien stijve pikken boven me hangen. Sommigen konden zich moeilijk beheersen en trokken af en toe aan hun stijve fallus. Het uitzicht op al deze blote mannenlichamen deed me huiveren van geilheid. Al dat verschillende mannenvlees wachtend en smachtend tot ze hun pikken in een van mijn gaatjes zouden mogen steken om hun sappen in en over me te laten spuiten. Hitsig keek ik ze een voor een diep in de ogen, mijn lippen aflikkend en mijn borsten en tepels strelend, mijn lichaam nu druipend van de slagroom.

Ik wenkte de lelijkste jongen die ik zag, klein , dik en pukkelig en bood hem een borst aan. Als een baby zette hij zijn mond om mijn tepels en begon mij vurig schoon te likken.

Ondanks zijn lelijke uiterlijk genoot ik van zijn tong over mijn lichaam. Ik wenkte een tweede jongen die mijn andere borst begon te reinigen. Al gauw waren mijn borsten schoon en stonden mijn tepels fier overeind. De twee jongens deden zich gelijktijdig nu tegoed aan mijn gevoelige donkere staanders en zogen als gulzige pasgeboren aan mijn genotsknoppen.

De krampen schoten door mijn borsten heen en ik voelde mijn buik zich samentrekken. Jaloerse blikken schoten van de rest van de jongens in de richting van de twee lebberende lelijkerds. Ik trok twee andere jongemannen naar me toe die mijn buik en benen begonnen schoon te likken. Vier tongen verwenden nu mijn lichaam en achttien naakte mannenlichamen krioelden om me heen.

Ik richtte me iets op zodat ik op handen en voeten in een soort van hurkhouding zat en een van de jongens begreep meteen dat nu mijn kontje schoongemaakt mocht worden. Op zijn rug kroop hij half onder me en toen zijn geopende mond onder mijn holletje lag perste ik in grote witte stralen de room uit mijn darmen. Een gevoel van macht en overheersing maakte zich meester van mijn lichaam. Alsof ik een godin was liet ik nu van en uit mijn lichaam eten en mijn onderdanen genoten net zoals ik.

Ik commandeerde nu alle mannen in een kring om me heen te gaan liggen. Als een zonnester lagen de naakte lichamen nu om mij heen met hun godin als stralend middenpunt. Achttien liggende naakte mannenlijven met statig omhoogstaande stijve fallussen lagen te wachten op wat ik nu ging doen.

Voorzichtig stapte ik een voor een over de lijven heen en maakte ik een rondje, gestaag witte afscheiding lekkend uit mijn spleetje en druppels achterlatend op de heerlijke naakte lijven. Plotseling bleef ik boven een van de jongens staan en zette mijn benen naast zijn hoofd neer. Heel langzaam liet ik mezelf zakken totdat mijn druipende poes een paar centimeter boven zijn opengesperde mond hing.

Ik begon te persen en de eerste aardbei floepte uit mijn grotje in zijn mond. Gegil en geschreeuw van de anderen die allemaal een hapje vruchtvlees wilden hebben. Een voor een liet ik nu de vruchten in de verschillende monden glijden. Toen ik leeggegeten was stond ik weer naast mijn lieve lelijkerd en ik wilde hem de eer geven om als eerste mijn poesje helemaal schoon te likken en mij een orgasme te geven.

Ik ging weer wijdbeens boven zijn gezicht staan en met mijn handen in mijn zij vroeg ik hem: Ik keek hem recht in zijn jeugdige gezicht aan en zag hem verlegen schudden. Langzaam zakte ik door mijn knieen en totdat mijn nog steeds behoorlijk opgezwollen vulva boven zijn mondje hing.

Hij sloeg zijn armen om mijn benen heen en trok zijn gezicht een beetje op en ik voelde zijn tong in mijn liezen glijden, langzaam een weg banend door het romige slijm. Ondanks zijn jeugdige verlegenheid deed hij goed zijn best en voelde ik zijn warme tong steeds dichter bij mijn gevoelige plekjes komen.

Ik perste nog een paar straaltjes room uit en gestaag werd ik schoner en schoner en geiler en geiler. Zijn tong schoot tussen de vleesmassa van mijn gezwollen lippen en raakte in een keer mijn kittelaar. Ik kromp ineen van de genotskramp die dat veroorzaakte en merkte dat ook mijn kittelaar tot ongekende grootte was opgezwollen. De wekenlange training in het vaccuumpompen voor Eric had zijn uitwerking niet gemist.

De knul onder me zoog nu mijn clit helemaal in zijn mond en zijn tong gleed als een razende heen en weer. Ik begon te schokken en te kermen en ik pakte zijn handen en bracht zijn vingers naar mijn tepels.

In hetzelfde tempo als hij mijn clit naar binnenzoog begon hij aan mijn tepels te trekken. Krampen schoten heen en weer door mijn lichaam, van mijn tepels naar mijn kruis en weer terug.

Door de geluidinstallatie hoorde ik mezelf steeds harder kreunen en ik verloor de controle over mijn lichaam. De zuigende mond en trekkende vingers hadden nu volledige zeggenschap over mijn lichaam en al gauw steigerde en schokte in zijn tempo.

Gorgelend van genot kwam ik voor de derde keer klaar. Langzaam kondigde mijn orgasme zich aan en met wijd opengesperde ogen keek ik de kring van naakte mannen rond. Mijn lichaam kronkelde en schokte en werd nog verder opgehitst door het uitzicht op de druipende en aftrekkende pikken om mij heen.

Als een aanzwellende storm raasde het orgasme nu door mijn lichaam en viel ik schokkend en kermend achterover. Ik voelde de stijve pik van de jongen tegen mijn rug en ik draaide me snel om. Gulzig nam ik zijn op springen staande pik in mijn mond en ik proefde gelijk zijn hete natheid. De smaak bracht mijn eigen hitsigheid meteen weer terug.

Met mijn mond schoof ik zijn voorhuid nog verder naar achteren en begon zijn eikel met mijn draaiende tong te bewerken. Onder mij voelde ik zijn naakte jongenslichaam beginnen te schokken en begon hij met zijn heupen mee te bewegen. Ik kon mijn mond nu stilhouden en in een hoog tempo begon hij zijn zwans door mijn klevende mond te stampen.

Ik schrok van de snelheid waarmee hij in mijn mond klaar kwam. Grote warme stralen vulden mijn mond met mannengeil en ik zoog hem tot de laatste druppel leeg. Ik richte me op en gooide mijn hoofd en haar uitdagen achterover en opende mijn mond. Niet veel vaker had ik zoveel sperma in een keer in mijn mond gekregen en ik begon opzichtig te gorgelen waarbij zijn sperma in straaltjes over mijn wangen begon te druipen. Ik slikte door en met mijn vingers veegde ik de resten van mijn wang en likte ze smachtend af.

De gruizige blikken van de andere jongens maakten me nog heter en ik wilde nu allemaal proeven. Ik stond op en de jongens drongen langzaam om me heen. Ik sloeg mijn armen om de schouders van de jongens links en rechts van me en vroeg aan de groep: Willen jullie me helemaal hebben"?.

Rode hoofden knikten heftig van ja en een gejuich steeg op. Til me op en laat me pas weer de grond raken als jullie genoeg van me hebben en niet meer kunnen. Laat me zweven en draai me in alle hoeken die jullie willen hebben. Ik ontspande me en ik voelde hoe mijn benen, armen en rug ondersteund werden en ik zweefde nu letterlijk over het podium.

Ik vertrouwde hun mijn lichaam helemaal toe en langzaam begrepen de jongens wat ze mochten doen. Ik voelde hoe ik omhoog werd getild en hoe mijn benen werden gespreid. Ik werd op handen gedragen en een gezicht drukte tussen mijn benen. Een mond vond zijn weg tussen mijn lippen en sloot zacht om mijn clit heen. Scheuten van genot gierden weer door mijn lichaam en ik voelde hoe een andere mond het werk overnam. Mijn hoofd werd achterovergetrokken en naar beneden gestuurt.

Ik hing nu scheef in de lucht, mijn benen wijdbeens en naar boven, mijn hoofd naar onder en achterover. Een natte pik werd voor mijn gezicht geduwd en ik opende mijn mond. De paal schoof voorzichtig naar binnen, steeds verder en verder totdat ik moest kokken en hij trok zich een klein stukje terug, net genoeg om niet weer te kokken. Mijn armen hingen weerloos naar beneden en werden vastgepakt en geleid naar twee stijve pikken waar ik mijn hand omheen sloot.

Langzaam begon ik beide zwansen nu af te trekken en was ik nu bezig drie jongens naar hun hoogtepunt te brengen. Het duurde niet lang of mijn onderlichaam werd naar beneden getrokken en voelde ik hoe een mannenlichaam tussen mijn benen plaatsnam.

Een heerlijke harde roede duwde nu tegen mijn zeiknatte flamoes aan en schoof gemakkelijk mijn grotje in. Vele handen streelden nu mijn lichaam en ik voelde hoe vingers mijn tepels begonnen te kneden. Een andere hand schoof over mijn buik en twee vingers gleden over mijn gladde heuvel door mijn natte lippen naar mijn sensitieve mossel.

Nog nooit had mijn lichaam zo een overweldigende stimulatie op zoveel plaatsen tegelijk ervaren en met dierllijke geluiden die uit mijn keel probeerden te ontsnappen werd mijn 4e orgasme aangekondigd.

De lul in mijn mond begon schokkerig te steigeren in mijn mond en hij sloeg zijn twee grote handen om mijn gezicht heen om mijn mond nauwkeurig over zijn lul te sturen. De vingers van mijn handen masseerden twee druipende eikels en ik voelde hoe een groot zwaard mijn kutje nu zalig diep aan het penetreren was. Mijn clit werd heerlijk tussen twee vingers afgetrokken en mijn tepels begonnen te gloeien van de pijnscheuten.

De krampen in mijn tepels trokken diep naar beneden en kwamen diep in mijn lichaam samen. Alle stromen van genot vulden het diepste van mijn kruis en op het moment dat ik dacht dat ik zou overlopen spatte mijn orgasme als een vulkaan uit mijn lichaam. Mijn lichaam stuiterde alle kanten op en botste tegen de naakte mannenlijven aan maar ik werd keurig opgevangen alsof ik op het lekkerste matras lag waar ik ooit op had geslapen.

Mijn orgasme hield onwaarschijnlijk aan en werd aangewakkerd door een spuitende pik diep in mijn keeltje. Al slikkende trok het orgasme een spoor van drift en wellust door mijn lichaam en gulzig slokte ik de tweede lading sperma naar binnen. Ik voelde hoe een paal in mijn hand verwisselde en hoe deze bijna spuitende lans naar mijn mond werd geleid. Nog steeds bonkten orgastische explosies door mijn lichaam en voelde ik hoe de mannen in mijn mond en neukgrotje gelijktijdig hun zaad loosden in mijn hunkerende lichaam.

De zwaarden gleden slurpend uit mijn mond en kutje en ik werd rechtop geduwd. Ik voelde hoe het mannengeil over mijn wangen droop en uit mijn kutje sijpelde langs mijn dijen.

Ik genoot intens en wilde alleen maar meer. Weer veegde ik mijn wangen met mijn vingers schoon en likte ze af. Er werd een bierglas onder mijn kutje gehouden en ik perste de resten sperma van de eerste lading uit mijn grotje en veegde ik met mijn handen mijn poesje schoon. Langzaam kwam ik enigzins weer bij en ik keek geil de kring rond naar de gezichten die zich iets beneden mij vonden. Ik voelde hoe iemand achter mij plaats nam en hoe ik nog iets voorover werd getild. Mijn sterretje werd opengetrokken en ik voelde hoe een vinger moeiteloos mijn darmen ingleed om mijn sluitspier een beetje op te rekken.

Geil als ik was stond mijn gaatje al snel verlangend open en gleed een lange lans mijn kontje in. Mijn weerloze lichaam werd achterover geduwd en een andere jongen ging voor me staan en duwde zijn kromme omhoog staande paal tegen mijn opgesperde kutgaatje aan.

Moeiteloos schoof ook hij mijn lichaam binnen en ervaarde ik het ultieme genot van twee langs elkaar stampende pikken in mijn onderlijf, slecht gescheiden door een dun en heel gevoelig wandje. Om en om drongen hun palen nu mijn lichaam binnen en voelde ik hun naakte huid over mijn rug en buik schuiven. Als een stuk levend vlees werd ik gesandwiched tussen twee hun lusten botvierende mannenbodies en voelde ik nog steeds hoe meerdere mannenhanden mij vasthielden en streelden.

De grootste knul stond naast me onze gezichten waren op dezelfde hoogte vlak bij elkaar. Hij begon me te zoenen en al gauw waren onze tongen heftig inelkaar verstrengeld. Er werd aan mijn haar getrokken en de man die mijn kutje nu in een heerlijk tempo neukte trok mijn gezicht naar het zijne en ook hij begon me te tongen.

Mijn zijn tong nog in mijn mond begon hij te praten: Wat ben jij een heerlijke sloerie en wat heb je een lekker hoerig lijf". Zijn geile gepraat wond me verder op en ik ging verder: Ik kon nu komen wanneer ik wilde en hield de bewegingen en geluiden van de jongens goed in de gaten.

Tegelijkertijd gilden ze dat ze gingen spuiten en ik liet me helemaal gaan. Als op commando kwam mijn vijfde orgasme en spoten ze me van voren en achteren helemaal vol.

Ik genoot intens van de zaadexplosies die in mijn lichaam geleegd werden. Voordat ik bij kon komen voelde ik hoe mijn lichaam verschoven werd en hoe twee anderen nu mijn neukgaatjes ingleden.




De leiding van het team van autoracen in het algemeen hadden zo iets wij mogen ook wel sex hebben vandaag. En zij zochten de eerste 5 meisjes uit en vertelden hun dat als de meisjes op het podium bezig waren moesten hun hetzelfde doen. De overige 20 meisjes kregen een man toegewezen en de coureurs waren in hun sas.

De toekomstige pits poesjes waren ook wel in hun sas en dat was te zien want hun werd gezegd dat ze de jongens moesten pijpen en zuigen tot ze bijna klaar kwamen. Nou dat lieten de meisjes zich geen tweede keer zeggen en ook bij de heren achter de tafel was het raak. Alle lullen werden daar te voorschijn gehaald en zuigen dat ze deden. Ze pijpten het was een lust voor het oog en binnen een korte tijd hielden al een paar meisjes er mee op maar de heren achter de tafel hielden de hoofden vast.

De meisjes moesten slikken anders waren ze gediskwalificeerd. De meisjes op het podium moesten het stadje van de hondjes aan nemen. En de jongens stopten hun lullen in de hete kutjes. De mannen gingen tekeer of hun leven er van af hing de jury zei in eens dat de meisjes niet klaar mochten komen. Omdat te controleren kwam er een vrouw het podium op die tussen de paartjes door liep.

De pits poesjes deden hun best om ergens anders aan te denken maar bij enkele lukte dat dus niet en ze kwamen tegelijk met de jongen klaar die met zijn lul aan het stampen was.

Jammer maar helaas 3 meisjes waren klaar gekomen en konden vertrekken. De jongens die nu geen meisje meer hadden mochten zelf een meisje uit zoeken en haar delen met de andere man.

Nu werd het moeilijker voor de meiden ze moesten op hun rug gaan liggen benen omhoog de voeten moesten naast het hoofd geplaatst worden.

Dat was eigenlijk wel een raar iets want nu zouden de jongens nog dieper bij hun naar binnen. En de 3 meisjes die twee mannen had die kreeg ook nog een lul in hun mond. Dat was vreemd want ze konden niet zien want de jongen deed in haar kutje want de ander stond ervoor. De meisjes bij de jury gingen op de tafel liggen en werden daar goed te grazen genomen. Er werd daar gestampt door de mannen die hadden al een hele tijd hun zaad lozing tegen gehouden en nu zouden zich laten gaan.

De ander meiden schrokken zo dat ze hun kutjes dicht knepen en de mannen begonnen te kreunen en hevig klaar kwamen. De meisjes op het podium hadden er veel moeite mee toen de jongens spoten maar een paar meisjes konden niet wachten en ze gilden van genot. Een paar meisjes gingen weg, en nu waren er nog 12 meisjes over hun moesten weer op hun hondjes gaan staan. De jongens die over waren mochten weer kiezen dat deden ze met plezier. Ze mochten hun lullen nu in het kutje stoppen maar de andere jongens gingen hun lullen in de kont stoppen.

Daar waren een paar meisjes niet op verdacht en die schreeuwden omdat ze dat nog nooit eerder hadden gedaan en het zeer deed. De mannen bij de tafel deden het zelfde en enkele vroegen om een dildo die andere vrouwen kwamen brengen.

Ook de meisjes op het podium die geen twee lullen in hun hadden kregen een dildo in hun kut. Door de jury werd gezegd dat de meisjes nu klaar mochten komen en dat was iets waar ze allemaal op hadden gehoopt. Het duurde dan ook niet lang of de pits poesjes kwamen na elkaar klaar.

De mannen vroegen aan de meisjes wat ze het liefste wilden doen en iedereen nam een houding aan die de meisjes het lekkerste vonden. Bij de jury aan tafel werden vier meisjes weg gestuurd die hadden volgens hun niet aan de eisen voldaan.

Het overige meisje moest alle vijf mannen verwennen er dat probeerde ze. Ze nam er in haar kut een in de kont een in haar mond en beide handen om af te trekken. Ze was zo druk bezig dat ze niet in de gaten had dat de vrouw het allemaal heel kritisch zat te bekijken. De man die het eerste klaar kwam in haar mond de plaats moest afstaan aan haar. Het meisje had nog nooit een kut gelikt en huiverde en dat was het einde de mannen waren allemaal klaar gekomen maar het meisje niet.

En ze smeekte of ze het nog goed kon maken maar ze waren teleurgesteld omdat ze de vrouw niet kon likken. Ze vertrok en de vrouw keek naar de jongens op het podium en zij moesten nu punten geven. De jongens gaven punten tussen de 3 en 9 de meisjes met 9 punten mochten blijven en dat waren er maar 3. De andere meisjes konden gaan die werden dus geen pits poesjes van het team. De andere meisjes moesten naar de tafel komen en op de tafel gaan liggen met hun gezicht naar de tafel gericht.

De jury ging voor de tafel staan en lagen hun slappe lullen op tafel. De meisjes kregen de op dracht ze stijf te maken en dat lukte de meisjes gingen zuigen tot ze rood waren maar ze kwamen helemaal overeind.

De mannen die toe keken hadden al stijve jongens van het kijken en ze mochten na elkaar klaar komen bij de meisjes. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen de juryleden waren voldaan en de vrouw kroop op tafel voor een meisje en zei likken. Ze deed dit zo geraffineerd dat de vrouw al klaar kwam binnen een paar minuten.

De vrouw ging naar het tweede meisje en zei moest vingeren en dat deed ze maar de vrouw was niet tevreden en ze zei je kunt vertrekken.

Ik genoot elke dag en wist dat ik hem nu nooit meer iets kon weigeren. Alsof Eric wist dat het eventjes zou duren voor ik echt blij was met mijn nieuwe uiterlijk duurde zijn volgende verzoek iets langer maar kwam het ook niet als een verrassing.

Ook mijn clitje moest van hem gepierced worden. Ik had weinig overtuiging nodig want de geilheid die ik ervaarde van mijn nieuwe tepellook had ik voor mezelf al vertaald in het stoute idee om mijn clitje ook te piercen. Zo makkelijk als ik me liet overhalen deze piercing te laten zetten zoveel pijn heb ik geleden nadat ik op mijn meest gevoelige plekje het ringetje had laten zetten.

Weken heeft het geduurd voordat ik mijn clitje pas weer kon beroeren en mezelf weer eens een orgasme kon bezorgen. Maar nu zit het heerlijk en is het het meest opwindende gezicht wat je je kunt bedenken. We zijn nu weken verder en elke dag geniet ik van mijn nieuwe uiterlijk. Mijn masturbatiescenes zijn heviger dan ooit en bijna dagelijks vinger ik me live voor de webcam klaar terwijl Eric toekijkt. Ook zijn laatste opdracht, het zetten van een tattoo boven mijn bilspleet heb ik zonder commentaar voor hem gedaan.

Hij heeft me volledig in zijn macht en voor de webcam bevredig ik mezelf met de meest exotische voorwerpen die hij mij opdraagt in mijn natte poes te duwen.

Na de vibrators volgden verschillende fruit en groente soorten waarbij een geschilde komkommer zijn favoriet bleek te zijn. Eric bleek een hele ruime fantasie te hebben en ik genoot van elke nieuwe versie die hij voor me bedacht.

Met grote olijven als analbeeds in mijn kontje en een komkommer glibberent in mijn spleet sopte ik mij naar verschillende hoogtepunten. Langzaam veranderden zijn erotische verhalen ook van sensuele masturbatie scenes in grove gangbangs waarbij hij mij in groepsverband liet nemen door zijn vrienden.

Mijn naakte en wellustige lichaam was inmiddels gemeengoed geworden op de verschillende fotosites waar Eric mijn foto''s in vol ornaat op had gezet. Elke keer weer als hij een foto van mij plaatste op een site kon ik rekenen op tientallen mails van stille aanbidders. Eric was zo vrij geweest om mijn mailadres onder de foto''s te plakken en honderden hitsige fans vroegen mij nu om niewe foto''s.

In het begin was ik behoorlijk kwaad dat hij mijn foto''s zo publiekelijk had verspreid, maar langzaam aan begon ik alle aandacht wel heel prettig en heel opwindend te vinden.

Alsof hij mijn verandering bemerkte kreeg ik de ultieme opdracht van hem om uit te voeren. Eric organiseerde voor zijn zwager een vrijgellen feest en ik moest een masturbatieshow voor hun vriendengroep uitvoeren met alles er op en er aan. Al lezende voelde ik hoe de spanning in mijn lichaam toenam Onder het oog van twintig hitsige mannen moest op het podium laten zien wat ik allemaal voor hem had gedaan.

Bij het idee alleen al voelde ik het vocht tussen mijn benen druipen en priemden mijn tepels door mijn zachte bh heen. Als in een trance mailde ik hem terug: Ik geloofde mijn eigen ogen niet dat ik dit had teruggeschreven. Ik kreeg het warm en koud tegelijk en de kippenvel liep over mijn rug. Ik had me zojuist weggeven voor een gangbang die ik zelf eerst op gang mocht brengen. Ik werd bij mijn positieven gebracht door het geluidje van binnenkomende mail. Het was een kort berichtje.

Vanavond acht uur, mannenavond van de studentensocieteit Omnivas bij het clubhuis van de schietvereniging en het adres stond er onder. Binnenkomen via achteringang op het podium klimmen en begiinnen maar!!!!. Ik begreep al snel dat het niet meer om een vrijgezellenavond ging maar dat Eric met zijn vrienden lekker met zijn allen achter de computer zaten voor zij vanavond naar hun studentenbal gingen.

Ik zou mijn lichaam dus in dienst van het studentenwezen ter beschikking gaan stellen en voelde een golf van wellust door mijn lichaamtrekken. Ik keek op de klok en zag dat ik weinig tijd had te verliezen. Alleen de gedachte alleen al maakte me zo gruizig als een non die al tien jaar droogstond en voelde hoe mijn tepels en clitje al begonnen te reageren.

Ik zou me helemaal te buiten gaan vanavond en dat gaan doen wat ik zonder het te weten al heel lang wilde; toegeven aan mijn exhibionistische drang tot sex. Ik belde een taxi en had nog ruim een uur om me klaar te maken. Ik schonk een groot glas van mijn eigen getrokken afrodisiac in; een eigen getrokken thee van veel Yohimbe kruiden aangevuld met zoete bruine rum. Ik gooide mijn glas in drie slokken achterover en terwijl ik de liefdesdrank door mijn keel een weg naar beneden voelde branden schonk ik gelijk een tweede glas in.

Ik wist niet of Eric voor materiaal zou zorgen dus nam ik het zekere voor het onzekere en zocht mijn vacuumpompen en vibrators bij elkaar. Rende naar de koelkast en greep een komkommer, courgette en wortels uit de groentela.

Ik zag geen olijven meer maar nam daar in de plaats een doos passievruchten en een groot blik olijfolie mee. Ik deed alles in een grote blauwe AH boodschappentas en dook onder de douche. Voor de gelegenheid besloot ik mijn poes lekker te scheren wat ik al een tijdje niet meer gedaan had. Tussen mijn navelpiercing en venusheuvel liet ik een klein driehoekje haar over dat als ik mijn string hoog zou optrekken niet zichbaar zou zijn.

Ik smeerde me met geparfumeerde lotion in en vergat niet tussen mijn billen en lippen te smeren. Terwijl ik mijn eigen sterretje masseerde en ik mijn vinger al licht naar binnen voelde glijden besloot ik mezelf een klisma te geven want ik verwachtte toch wel dat ik in meer dan 1 gaatje gevuld zou worden. Ik draaide de douchekop van de slang en liet mijn darmen volstromen met lauw water. Toen ik het niet meer kon binnenhouden leegde ik mijn darmen in de toilet en herhaalde het nog een keer tot mijn darmen helemaal schoon waren gespoeld.

Daarna smeerde ik me weer in. Ik trok Eric zijn favoriete zwart glimmende string aan en een zachte zwarte doorschijnende bh die weinig steun gaf maar waar mijn tepels wel heerlijk door heen priemden. Ik versierde mezelf met mijn nieuwste tepel piercings, mooie grote ringen met een flonkerende blauwe steen er in, dezelfde steen die mijn navelpiercing bevatte. In mijn klitje zette ik mijn grootste kogeltjes zodat ik ze bij elke stap langs mijn vleesknobbel voelde schuiven. Ik dronk mijn tweede glas Yohimbe mix op en voelde hoe het kruid zijn werking al begon te doen.

Het opwindende tintelende gevoel in begon in mijn handen en trok door mijn armen omhoog naar mijn hals. Ik schonk nog een derde glas in en wist dat het de hele avond zijn uitwerking zou hebben.

Ik trok een lekker hoerig lakrokje aan en een witte blouse waar mijn zwarte bh lekker ordinair doorheen zichtbaar was. Ik maakte me een beetje op, iets wat ik niet vaak doe en toen ik in de spiegel keek zag ik mezelf en was compleet verrukt over mijn eigen verschijning.

Een paar zwarte hoge pumps maakte het helemaal af. Buiten hoorde ik het getoeter van de taxi, dronk snel mijn derde glas op, pakte mijn boodschappentas , gooide nog gauw mijn fles met Yohimbe extract in de tas en rende naar buiten, het onbekende tegemoet. Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik bij het clubhuis uit de taxi stopte maar er was geen weg meer terug. Ik wilde het zelf zoals ik nog nooit iets zo graag had gewild.

Ik liep achterom en hoorde al het kabaal uit het clubhuis komen. Dat waren zeker meer dan 15 mannen die ik hoorde en ik was blij dat het al bijna schemerde. Ik opende de deur en stapte een donker gangpad in. Ik liep door naar de volgende deur en keek door een kier naar binnen.

Het clubhuis was niet groot, vierkant, iets van 10 bij 10 meter met aan de achterkant een lange bar en aan de andere kant waar ik stond een verhoogd podium van 4 bij 5 meter.

Het podium was leeg, er stond een soort van massagetafel in het midden en twee spots beschenen het podium. Aan een tafeltje zat een groepje van 4 te kaarten en aan de bar stonden een man of 15, misschien iets meer. Ik voelde mijn buik samentrekken en krampen schoten door mijn lichaam.

Mijn hoofde tolde en ik voelde mijn lichaam hunkeren naar geile sex. Mijn string voelde al zeiknat aan en mijn tepels vertoonden al een flinke erectie maar ergens in de verte bood mijn verstand nog een beetje weerstand. Ik pakte de fles Afrodisiac uit mijn tas en zette hem nog een keer aan mijn lippen. Mijn knieen knikten toen ik de deur opende en het podium opliep. Ik was nog niet bij de tafel aangekomen of ik werd al opgemerkt en een gejoel barstte los. Ik was blij dat mijn ogen nog niet aan het licht van de spots gewend waren waardoor ik gelukkig niemand kon zien.

Ik stalde mijn attributen een voor een uit op de tafel en bij elk voorwerp zwelde het geschreeuw aan. Ik eindigde met de komkommer en dacht dat iedereen in de zaal gek werd. Uit de stereo kwam nu het geluid van sexual healing van marvin gaye en ik begon me langzaam sensueel te bewegen en danste naar de rand van het podium. De mannen verdrongen zich nu aan de rand van het podium en ik kon hun gezichten nu zien. Heel even zocht ik of ik Eric zou kunnen herkennen maar de beelden op de webcam waren te vaag geweest om er een goed beeld van te kunnen vormen.

Hij moest er dus tussen staan maar ik zou nooit weten wie het was. Ik danste door en langzaam voelde ik mezelf in een trance komen die geen grenzen meer zou kennen. Ik keek naar alle gezichten en het waren eigenlijk nog jongens.

Ik schatte ze allemaal begin twintig. Een enkeling misschien een paar jaar ouder. De muziek speelde door en ik voelde hoe ik de jongens in mijn macht had.

Ik zou ze de hele avond om mijn vingers winden, opwinden en opgeilen totdat de natte plekken in hun broek zichtbaar zouden worden. Ze zouden hun stijve pikken uit hun broek trekken en langzaam afrukken als ik ze met mijn orgasmes tot pure wanhoop zou drijven. Pas als ze als wax in mijn handen zouden zijn zou ik mijn lichaam aan hen geven en mochten ze het heft in handen nemen en met me doen wat hun wellust zou kunnen bevredigen.

Al dansend had ik mijn rokje al een paar keer opgetild en mijn geweldige billen in mijn string laten zien. Langzaam begon ik nu mijn blouse los te knopen en half over mijn schouders te trekken. Bij het zien van mijn blote schouders met bh bandje barste er weer een gehoel los. Ik zag op de klok dat ik al een half uur op het podium stond en nu pas slechts mijn blousje bijna uit had.

Het zou nog een lange avond worden. Ik voelde tintelingen over mijn hele lijf en de muziek en de blatende jongenskelen hoorde ik alleen dof vanuit de achtergrond op me af komen. Ook de gezichten vervaagden en in een bedwelde droomtoestand zweefde ik over het podium. Mijn blouse hing nu los en mijn borsten staken in mijn bh naar buiten. Ik greep een mouw vast en met een ferme ruk trok ik er een scheur in. Traag scheurde ik mijn mouw los van mijn blouse totdat ik de mouw in mijn hand hand.

Ik rolde hem op en trok mijn rok omhoog en stopte het stukje stof in mijn string. Met een ruk scheurde ik ook mijn tweede mouw van mijn blouse en promte hem in mijn kruis. Ik pakte mijn blouse bij mijn schouder en trok de linkerhelf van de blouse aan flarden en gooide het vod in het publiek. Ook de rechterhelft scheurde ik van mijn lijf en gooide het naar de jongens. De wind van de fan boven me voelde ik mijn blote bovenlichaam strelen en ik rilde. Ik ritste centimer voor centimer mijn lakrokje langs de zijkant los en met een zacht rukje sprong de sluiting open en viel mijn rokje op de grond.

Voorzichtig stapte ik eruit en graaiende handen gristen het rokje weg en verdween het in de massa. Nog nooit had ik me zo geil en opgewonden gevoeld. Met grote passen paradeerde ik over het podium langs de wuivende handen heen en weer, wiegen met mijn heupen en met de bobbel in mijn string naar voren stekend. Ik spreidde mijn benen en deed mijn hand in mijn string en veegde met een van de mouwen mijn druipende spleet droog. Jesus wat was ik nat, de mouw was half doorweekt van mijn vocht. Ik haalde de mouw langzaam tevoorschijn, rook er aan en likte me eigen geil en gooide hem toen tussen de jongens.

Er werd bijna om gevochten en de winnaar bond de mouw triomfantelijk om zijn hals, zijn neus diep in de natte plekken duwend. Nog steeds wijdbeens op de rand van het podium staand begon ik mijn strakke tepels door mijn bh te strelen. Ze staken zekere anderhalve centimeter hard vooruit en elke aanraking leverde een krampscheut in mijn buik op.

Ik trok de zachte stof van mijn bh onder mijn borsten en mijn zachte vleesbonken veerden soepel omhoog en puilden over de strak zittende stof heen. Ik nam een borst in mijn hand en bracht hem omhoog.

Als ik mijn tong uitstak kon ik nu precies bij het puntje van mijn tepel komen. De zachte vochtige maar warme aanraking deed me weer rillen en het gejoel van de jongens wakkerde het nog aan. Ik liep naar de tas en pakte de twee kleine vaccuumpompjes er uit die voor mijn tepels bestemd waren en liep weer terug.

Met mijn tepels priemend naar voren bleef ik op het randje van het podium staan. Ik voelde me heerlijk en voelde de dwang die ik mezelf oplegde om me naakt op het podium te showen aan de hunkerende mannen.

Ik haakte mijn bh van achteren los en het kleine kledingstuk gleed over mijn armen naar beneden. Ik zwaaide het over de naar voren stekende armen van de graaiende jongens heen en speelde met ze. Ze sprongen en klommen op elkaar om het lapje wat mijn borsten had bedekt in hun handen te krijgen.

Uiteindellijk kreeg eentje het te pakken en golfde er weer een gekrijs door de zaal. Alleen nog met mijn zwarte string hoog opgetrokken aan plaatste ik de zuignappen van de vaccuumpomp op mijn beide tepels en voor ik ze een voor een vastzoog haalde ik de piercings er uit en klikte ze aan mijn navelpiercing vast.

Op het moment dat ik mijn tepels voelde vastzuigen ontschoot er een gelukzalige kreun uit mijn lippen. Wat een gelukzalig gevoel was dat.

Heftige krampen schoten nu van mijn tepels door mijn borsten naar beneden en voelde ik de tintelingen door mijn buik in mijn kruis uitkomen. Een jongen klom op het podium en had een grote camera in zijn handen en begon mij te filmen.

Op een groot projectiescherm zag ik mijn borsten in beeld komen en werd er op mijn nu donkerrood gekleurde tepels ingezoomd. Ik drukte weer zacht op het pompje en zag hoe mijn tepel levensgroot op het scherm op begon te zwellen. Bij de volgende pompbeweging kon ik een kreet van pijn niet onderdrukken.

Ik wist dat de pijn zou komen en snel zou overgaan in een nieuw gevoel van extase en wellust. De cameraman plakte een klein staafje langs mijn wang en ik merkte dat het een microfoontje bleek te zijn. Mijn gekreun was nu luid via de boxen door de zaal hoorbaar. Het was alsof ik naar een erotische pornofilm keek en luisterde en besefte tegelijkertijd dat ik de hoofdrol speelde.

Ik bleef doorpompen en kreunde nu vol overgave. Op het scherm zag ik mijn tepels opzwellen zoals ik ze nog nooit gezien had. Als grote bruine kurken stonden mijn tepels nu stijf boven op mijn vlezige borsten. De scheuten in mijn borsten voelden aan als geselingen maar tegelijkertijd voelde ik mijn begeerte toenemen.

Het kreunen ging over in een langgerekt monotoon gegrom en de kramp in mijn onderbuik nam orgasitsche vormen aan. Ik haalde de tweede mouw nu uit mijn string en het doorweekte kledingstuk smeet ik in de groep.

Met mijn hand gleed ik in mijn kruis en ik moest mezelf nu betasten.. Mijn vingers gleden door mijn spekgladde spleet heen en weer en mijn clitoris voelde al heerlijk groot aan. Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat mijn eerste orgasme zich aan kondigde. Mijn lichaam begon te schokken, ik pompte nog snel twee keer mijn tepels tot mijn pijngrens op en liet mijn hand in hoog tempo door mijn schaamlippen heen schieten.

Gillend vingerde ik mezelf naar mijn eerste orgasme van de avond. Het versterkte geluid, de aanmoedigingen vanuit het publiek , mijn stekende tepels en mijn genuttigde hoeveelheid afrodisiac versterkten elkaar zo heftig dat ik tijdens mijn ongekende orgasme de controle over mijn spieren verloor en door mijn knieen zakte en op het podium viel. Liggend op mijn rug bleef ik mij nog een tiental seconden doorvingeren totdat mijn orgasme zich zich langzaam in heftigheid begon af te nemen.

Ik stond langzaam op en trok mijn string uit en gooide hem op de grond. Ik lag na te genieten op de grond van het podium en zag de klok. Ik ontdeed me van mijn tepel pomp en klikte mijn tepelpiercings weer aan, alles in close up in beeld gebracht door de camera. IK pakte een lage kruk van het podium en zoog een grote zwarte dildo vast op de zitting. Als een statige toren stak de fallus omhoog en stapte ik met mijn benen over de kruk en liet me langzaam zakken.

Ik voelde de kunstlul diep in mijn neukgrotje binnendringen en begon op en neer te rijden. Mijn poes was nog nooit zo nat geweest en ik hoorde de soppenden geluiden als ik omhoog en omlaag schoof.

Het publiek begon te joelen en in het begin verstond ik het niet goed maar na een tijdje drong het tot me door: Ik stopte met schillen toen ik halverwege was en stapte van mijn zalige kruk af en begaf me weer naar de rand van het podium. Met mijn benen over de rand bengelend ging ik liggen en spreidde mijn benen. Ik plaatste de lange groene staaf tussen mijn diepgeplooide schaamlippen en heel langzaam schoof ik hem naar binnen.

De cameraman stond recht over me heen en filmde alles in close up. Centimeter voor centimeter schoof ik de vrucht bij mij naar binnen en hoe verder ik kwam hoe stiller het werd. Ik trok de komkommer terug en liet de gladde natte vrucht over mijn buik tussen mijn borsten glijden in mijn mond.

Zachtjes begon ik te fluisteren met een geile en omfloerste stem, maar voor iedereen duidelijk door de versterker hoorbaar. Terwijl ik de staaf weer tussen mijn schaamlippen naar binnen perste zag ik verschillende mannen verwoede pogingen doen zich uit te kleden en uiteindelijk sprong een goed gebouwde donkere jongen naakt op het podium, zijn zware pik al flink gezwollen naar voren stekend. Ik trok de komkommer weer langzaam uit mijn lichaam en bood hem het puntje aan terwijl hij zijn mond van mij moest open houden.

Ik schoof de staaf heen en weer in zijn mond en al gauw pijpte hij de komkommer alsof zijn leven er van af hing. Tussentijds stopte ik hem nog even diep in mijn grotje en uiteindelijk mocht hij zijn hapje nemen. Na de donkere jongen volgde nog een stevig gebouwde adonis en een schuchter koorknaapje wat al behoorlijk stond te druipen. Na 6 naakte mannen op het podium te hebben gehad was de komkommer te klein geworden voor zijn nieuwe functie en gooide ik hem demonstratief van het podium.

Ik draaide mezelf om en zat nu op mijn knieen met mijn kont omhooggestoken naar de groep. De courgette werd geschild en plaatste ik zo diep mogelijk in mijn nu flink wijd openstaande schacht en pakte ik een lange dunne wortel die ik opzichtig tegen mijn nog strakke sterretje duwde.

De twee volgende mannen die ik liet uitkleden mochten mijn kontgaatje van afstand van hun spuug voorzien. Boven mijn billen hangend lieten zij hun speeksel uit hun mondlopen in mijn bilspleet en voelde ik hun warme kwijl langzaam naar beneden lopen. De macht die ik over hen voelde en het sijpelende speeksel tussen mijn billen maakte me bloedgeil en kwam de onbeheersbare behoefte aan een nieuw orgasme weer naar boven borrelen. Vanuit het publiek werd ik op steeds grovere manieren aangemoedigd om de groentes in mijn gaatjes te stoppen.

Opzichtig en langzaam plaatste ik de het lange oranje gevaarte tegen mijn sterretje en diep voorovergebogen had iedereen een prachtig uitzicht om mijn naar bovenstekende bilpartij. Met een hand trok ik mijn billen nog iets uit elkaar en met de andere drukte ik de wortel voorzichtig naar binnen. Ik kreunde van genot toe ik ook mijn tweede gaatje opgevuld voelde worden. Een van de jongens die mijn kontje hadden natgespuugd liet ik naar voren komen en mocht op zijn knieen zonder mij aan te raken met zijn tanden de wortel stukje bij beetje uit mijn holletje trekken hapje voor hapje opeten.

Elke keer als er zo een wortel uit mijn billen werd geconsumeerd liet ik een vrijwilliger zich weer uitkleden en herhaalde ik het ritueel.

Zo liet ik nog 5 wortels verwijderen en liet ik evenzovele mannen zich ontkleden. Ik voelde mij het speeltuig van de mannen maar wist dat ik volledig de macht had over de groep.

Ik ging een stapje verder en liet de volgende ontblote jongen een grote wortel in zijn mond nemen en hij kreeg de eer om met de wortel in zijn mond mijn kontje voorzichtig te neuken. Terwijl ik het oranje staafje in mijn darmen heen en weer voelde schuiven nam ik de blazende adem over mijn billen waar. Ik genoot en sidderde van lustgevoelens en voelde mijn sexuele driften ontsporen. Ik schoof mijn hand tussen mijn benen en zocht mijn opgezwollen kittelaar en begon deze als een razende te stimuleren.

Met mijn andere hand hield ik de courgette op zijn plaats en de wortel werd nu steeds ruwer heen en weer geploegd door een stampende en blazende mond.

Miijn gekermd deed de zaal verstommen en jammerend als een willoos dier kwam ik schokkend en bevend voor de tweede keer klaar.




Enorme lul in kut slaaf sm


Niet lang daarna kwam zijn opdracht in chantage vorm. Ik moest twee tepelspiercings zetten anders zou hij stoppen met onze opwindende mailwisselingen. Twee weken lang liet hij niets van zich horen en besloot ik toe te geven aan zijn wens dat mijn geweldige tepels een kroning verdienden in de vorm een prachtig tepelshield, stervormig en bezet met kleine gekleurde steentjes.

Daarnaast draag ik ook regelmatig een klein ringetje nu door mijn gevoelige knopjes om er voor te zorgen dat ze niet dicht groeien. Ik ben er nu aan gewend en voel ze eigenlijk niet eens meer zitten en als ik mezelf naakt in de spiegel zie raak ik opgewonden van mijn nieuwe versierde uiterlijk. Nadat ik hem de foto''s mailde overspoelde hij me weer met liefkozende mails en erotische verhalen. Ik genoot elke dag en wist dat ik hem nu nooit meer iets kon weigeren.

Alsof Eric wist dat het eventjes zou duren voor ik echt blij was met mijn nieuwe uiterlijk duurde zijn volgende verzoek iets langer maar kwam het ook niet als een verrassing. Ook mijn clitje moest van hem gepierced worden. Ik had weinig overtuiging nodig want de geilheid die ik ervaarde van mijn nieuwe tepellook had ik voor mezelf al vertaald in het stoute idee om mijn clitje ook te piercen.

Zo makkelijk als ik me liet overhalen deze piercing te laten zetten zoveel pijn heb ik geleden nadat ik op mijn meest gevoelige plekje het ringetje had laten zetten. Weken heeft het geduurd voordat ik mijn clitje pas weer kon beroeren en mezelf weer eens een orgasme kon bezorgen. Maar nu zit het heerlijk en is het het meest opwindende gezicht wat je je kunt bedenken. We zijn nu weken verder en elke dag geniet ik van mijn nieuwe uiterlijk.

Mijn masturbatiescenes zijn heviger dan ooit en bijna dagelijks vinger ik me live voor de webcam klaar terwijl Eric toekijkt.

Ook zijn laatste opdracht, het zetten van een tattoo boven mijn bilspleet heb ik zonder commentaar voor hem gedaan. Hij heeft me volledig in zijn macht en voor de webcam bevredig ik mezelf met de meest exotische voorwerpen die hij mij opdraagt in mijn natte poes te duwen. Na de vibrators volgden verschillende fruit en groente soorten waarbij een geschilde komkommer zijn favoriet bleek te zijn.

Eric bleek een hele ruime fantasie te hebben en ik genoot van elke nieuwe versie die hij voor me bedacht. Met grote olijven als analbeeds in mijn kontje en een komkommer glibberent in mijn spleet sopte ik mij naar verschillende hoogtepunten. Langzaam veranderden zijn erotische verhalen ook van sensuele masturbatie scenes in grove gangbangs waarbij hij mij in groepsverband liet nemen door zijn vrienden. Mijn naakte en wellustige lichaam was inmiddels gemeengoed geworden op de verschillende fotosites waar Eric mijn foto''s in vol ornaat op had gezet.

Elke keer weer als hij een foto van mij plaatste op een site kon ik rekenen op tientallen mails van stille aanbidders. Eric was zo vrij geweest om mijn mailadres onder de foto''s te plakken en honderden hitsige fans vroegen mij nu om niewe foto''s. In het begin was ik behoorlijk kwaad dat hij mijn foto''s zo publiekelijk had verspreid, maar langzaam aan begon ik alle aandacht wel heel prettig en heel opwindend te vinden. Alsof hij mijn verandering bemerkte kreeg ik de ultieme opdracht van hem om uit te voeren.

Eric organiseerde voor zijn zwager een vrijgellen feest en ik moest een masturbatieshow voor hun vriendengroep uitvoeren met alles er op en er aan. Al lezende voelde ik hoe de spanning in mijn lichaam toenam Onder het oog van twintig hitsige mannen moest op het podium laten zien wat ik allemaal voor hem had gedaan. Bij het idee alleen al voelde ik het vocht tussen mijn benen druipen en priemden mijn tepels door mijn zachte bh heen.

Als in een trance mailde ik hem terug: Ik geloofde mijn eigen ogen niet dat ik dit had teruggeschreven. Ik kreeg het warm en koud tegelijk en de kippenvel liep over mijn rug. Ik had me zojuist weggeven voor een gangbang die ik zelf eerst op gang mocht brengen. Ik werd bij mijn positieven gebracht door het geluidje van binnenkomende mail.

Het was een kort berichtje. Vanavond acht uur, mannenavond van de studentensocieteit Omnivas bij het clubhuis van de schietvereniging en het adres stond er onder. Binnenkomen via achteringang op het podium klimmen en begiinnen maar!!!!. Ik begreep al snel dat het niet meer om een vrijgezellenavond ging maar dat Eric met zijn vrienden lekker met zijn allen achter de computer zaten voor zij vanavond naar hun studentenbal gingen.

Ik zou mijn lichaam dus in dienst van het studentenwezen ter beschikking gaan stellen en voelde een golf van wellust door mijn lichaamtrekken. Ik keek op de klok en zag dat ik weinig tijd had te verliezen. Alleen de gedachte alleen al maakte me zo gruizig als een non die al tien jaar droogstond en voelde hoe mijn tepels en clitje al begonnen te reageren. Ik zou me helemaal te buiten gaan vanavond en dat gaan doen wat ik zonder het te weten al heel lang wilde; toegeven aan mijn exhibionistische drang tot sex.

Ik belde een taxi en had nog ruim een uur om me klaar te maken. Ik schonk een groot glas van mijn eigen getrokken afrodisiac in; een eigen getrokken thee van veel Yohimbe kruiden aangevuld met zoete bruine rum.

Ik gooide mijn glas in drie slokken achterover en terwijl ik de liefdesdrank door mijn keel een weg naar beneden voelde branden schonk ik gelijk een tweede glas in. Ik wist niet of Eric voor materiaal zou zorgen dus nam ik het zekere voor het onzekere en zocht mijn vacuumpompen en vibrators bij elkaar. Rende naar de koelkast en greep een komkommer, courgette en wortels uit de groentela. Ik zag geen olijven meer maar nam daar in de plaats een doos passievruchten en een groot blik olijfolie mee.

Ik deed alles in een grote blauwe AH boodschappentas en dook onder de douche. Voor de gelegenheid besloot ik mijn poes lekker te scheren wat ik al een tijdje niet meer gedaan had. Tussen mijn navelpiercing en venusheuvel liet ik een klein driehoekje haar over dat als ik mijn string hoog zou optrekken niet zichbaar zou zijn.

Ik smeerde me met geparfumeerde lotion in en vergat niet tussen mijn billen en lippen te smeren. Terwijl ik mijn eigen sterretje masseerde en ik mijn vinger al licht naar binnen voelde glijden besloot ik mezelf een klisma te geven want ik verwachtte toch wel dat ik in meer dan 1 gaatje gevuld zou worden. Ik draaide de douchekop van de slang en liet mijn darmen volstromen met lauw water. Toen ik het niet meer kon binnenhouden leegde ik mijn darmen in de toilet en herhaalde het nog een keer tot mijn darmen helemaal schoon waren gespoeld.

Daarna smeerde ik me weer in. Ik trok Eric zijn favoriete zwart glimmende string aan en een zachte zwarte doorschijnende bh die weinig steun gaf maar waar mijn tepels wel heerlijk door heen priemden. Ik versierde mezelf met mijn nieuwste tepel piercings, mooie grote ringen met een flonkerende blauwe steen er in, dezelfde steen die mijn navelpiercing bevatte. In mijn klitje zette ik mijn grootste kogeltjes zodat ik ze bij elke stap langs mijn vleesknobbel voelde schuiven.

Ik dronk mijn tweede glas Yohimbe mix op en voelde hoe het kruid zijn werking al begon te doen. Het opwindende tintelende gevoel in begon in mijn handen en trok door mijn armen omhoog naar mijn hals.

Ik schonk nog een derde glas in en wist dat het de hele avond zijn uitwerking zou hebben. Ik trok een lekker hoerig lakrokje aan en een witte blouse waar mijn zwarte bh lekker ordinair doorheen zichtbaar was. Ik maakte me een beetje op, iets wat ik niet vaak doe en toen ik in de spiegel keek zag ik mezelf en was compleet verrukt over mijn eigen verschijning.

Een paar zwarte hoge pumps maakte het helemaal af. Buiten hoorde ik het getoeter van de taxi, dronk snel mijn derde glas op, pakte mijn boodschappentas , gooide nog gauw mijn fles met Yohimbe extract in de tas en rende naar buiten, het onbekende tegemoet.

Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik bij het clubhuis uit de taxi stopte maar er was geen weg meer terug. Ik wilde het zelf zoals ik nog nooit iets zo graag had gewild. Ik liep achterom en hoorde al het kabaal uit het clubhuis komen.

Dat waren zeker meer dan 15 mannen die ik hoorde en ik was blij dat het al bijna schemerde. Ik opende de deur en stapte een donker gangpad in. Ik liep door naar de volgende deur en keek door een kier naar binnen. Het clubhuis was niet groot, vierkant, iets van 10 bij 10 meter met aan de achterkant een lange bar en aan de andere kant waar ik stond een verhoogd podium van 4 bij 5 meter. Het podium was leeg, er stond een soort van massagetafel in het midden en twee spots beschenen het podium.

Aan een tafeltje zat een groepje van 4 te kaarten en aan de bar stonden een man of 15, misschien iets meer. Ik voelde mijn buik samentrekken en krampen schoten door mijn lichaam. Mijn hoofde tolde en ik voelde mijn lichaam hunkeren naar geile sex. Mijn string voelde al zeiknat aan en mijn tepels vertoonden al een flinke erectie maar ergens in de verte bood mijn verstand nog een beetje weerstand. Ik pakte de fles Afrodisiac uit mijn tas en zette hem nog een keer aan mijn lippen.

Mijn knieen knikten toen ik de deur opende en het podium opliep. Ik was nog niet bij de tafel aangekomen of ik werd al opgemerkt en een gejoel barstte los. Ik was blij dat mijn ogen nog niet aan het licht van de spots gewend waren waardoor ik gelukkig niemand kon zien.

Ik stalde mijn attributen een voor een uit op de tafel en bij elk voorwerp zwelde het geschreeuw aan. Ik eindigde met de komkommer en dacht dat iedereen in de zaal gek werd.

Uit de stereo kwam nu het geluid van sexual healing van marvin gaye en ik begon me langzaam sensueel te bewegen en danste naar de rand van het podium. De mannen verdrongen zich nu aan de rand van het podium en ik kon hun gezichten nu zien.

Heel even zocht ik of ik Eric zou kunnen herkennen maar de beelden op de webcam waren te vaag geweest om er een goed beeld van te kunnen vormen. Hij moest er dus tussen staan maar ik zou nooit weten wie het was. Ik danste door en langzaam voelde ik mezelf in een trance komen die geen grenzen meer zou kennen. Ik keek naar alle gezichten en het waren eigenlijk nog jongens. Ik schatte ze allemaal begin twintig. Een enkeling misschien een paar jaar ouder. De muziek speelde door en ik voelde hoe ik de jongens in mijn macht had.

Ik zou ze de hele avond om mijn vingers winden, opwinden en opgeilen totdat de natte plekken in hun broek zichtbaar zouden worden. Ze zouden hun stijve pikken uit hun broek trekken en langzaam afrukken als ik ze met mijn orgasmes tot pure wanhoop zou drijven. Pas als ze als wax in mijn handen zouden zijn zou ik mijn lichaam aan hen geven en mochten ze het heft in handen nemen en met me doen wat hun wellust zou kunnen bevredigen.

Al dansend had ik mijn rokje al een paar keer opgetild en mijn geweldige billen in mijn string laten zien. Langzaam begon ik nu mijn blouse los te knopen en half over mijn schouders te trekken. Bij het zien van mijn blote schouders met bh bandje barste er weer een gehoel los. Ik zag op de klok dat ik al een half uur op het podium stond en nu pas slechts mijn blousje bijna uit had.

Het zou nog een lange avond worden. Ik voelde tintelingen over mijn hele lijf en de muziek en de blatende jongenskelen hoorde ik alleen dof vanuit de achtergrond op me af komen. Ook de gezichten vervaagden en in een bedwelde droomtoestand zweefde ik over het podium.

Mijn blouse hing nu los en mijn borsten staken in mijn bh naar buiten. Ik greep een mouw vast en met een ferme ruk trok ik er een scheur in. Traag scheurde ik mijn mouw los van mijn blouse totdat ik de mouw in mijn hand hand. Ik rolde hem op en trok mijn rok omhoog en stopte het stukje stof in mijn string. Met een ruk scheurde ik ook mijn tweede mouw van mijn blouse en promte hem in mijn kruis. Ik pakte mijn blouse bij mijn schouder en trok de linkerhelf van de blouse aan flarden en gooide het vod in het publiek.

Ook de rechterhelft scheurde ik van mijn lijf en gooide het naar de jongens. De wind van de fan boven me voelde ik mijn blote bovenlichaam strelen en ik rilde. Ik ritste centimer voor centimer mijn lakrokje langs de zijkant los en met een zacht rukje sprong de sluiting open en viel mijn rokje op de grond.

Voorzichtig stapte ik eruit en graaiende handen gristen het rokje weg en verdween het in de massa. Nog nooit had ik me zo geil en opgewonden gevoeld.

Met grote passen paradeerde ik over het podium langs de wuivende handen heen en weer, wiegen met mijn heupen en met de bobbel in mijn string naar voren stekend. Ik spreidde mijn benen en deed mijn hand in mijn string en veegde met een van de mouwen mijn druipende spleet droog.

Jesus wat was ik nat, de mouw was half doorweekt van mijn vocht. Ik haalde de mouw langzaam tevoorschijn, rook er aan en likte me eigen geil en gooide hem toen tussen de jongens.

Er werd bijna om gevochten en de winnaar bond de mouw triomfantelijk om zijn hals, zijn neus diep in de natte plekken duwend. Nog steeds wijdbeens op de rand van het podium staand begon ik mijn strakke tepels door mijn bh te strelen. Ze staken zekere anderhalve centimeter hard vooruit en elke aanraking leverde een krampscheut in mijn buik op.

Ik trok de zachte stof van mijn bh onder mijn borsten en mijn zachte vleesbonken veerden soepel omhoog en puilden over de strak zittende stof heen. Ik nam een borst in mijn hand en bracht hem omhoog. Als ik mijn tong uitstak kon ik nu precies bij het puntje van mijn tepel komen. De zachte vochtige maar warme aanraking deed me weer rillen en het gejoel van de jongens wakkerde het nog aan. Ik liep naar de tas en pakte de twee kleine vaccuumpompjes er uit die voor mijn tepels bestemd waren en liep weer terug.

Met mijn tepels priemend naar voren bleef ik op het randje van het podium staan. Ik voelde me heerlijk en voelde de dwang die ik mezelf oplegde om me naakt op het podium te showen aan de hunkerende mannen. Ik haakte mijn bh van achteren los en het kleine kledingstuk gleed over mijn armen naar beneden. Ik zwaaide het over de naar voren stekende armen van de graaiende jongens heen en speelde met ze.

Ze sprongen en klommen op elkaar om het lapje wat mijn borsten had bedekt in hun handen te krijgen. Uiteindellijk kreeg eentje het te pakken en golfde er weer een gekrijs door de zaal.

Alleen nog met mijn zwarte string hoog opgetrokken aan plaatste ik de zuignappen van de vaccuumpomp op mijn beide tepels en voor ik ze een voor een vastzoog haalde ik de piercings er uit en klikte ze aan mijn navelpiercing vast.

Op het moment dat ik mijn tepels voelde vastzuigen ontschoot er een gelukzalige kreun uit mijn lippen. Wat een gelukzalig gevoel was dat. Heftige krampen schoten nu van mijn tepels door mijn borsten naar beneden en voelde ik de tintelingen door mijn buik in mijn kruis uitkomen. Een jongen klom op het podium en had een grote camera in zijn handen en begon mij te filmen. Op een groot projectiescherm zag ik mijn borsten in beeld komen en werd er op mijn nu donkerrood gekleurde tepels ingezoomd.

Ik drukte weer zacht op het pompje en zag hoe mijn tepel levensgroot op het scherm op begon te zwellen. Bij de volgende pompbeweging kon ik een kreet van pijn niet onderdrukken.

Ik wist dat de pijn zou komen en snel zou overgaan in een nieuw gevoel van extase en wellust. De cameraman plakte een klein staafje langs mijn wang en ik merkte dat het een microfoontje bleek te zijn. Mijn gekreun was nu luid via de boxen door de zaal hoorbaar. Het was alsof ik naar een erotische pornofilm keek en luisterde en besefte tegelijkertijd dat ik de hoofdrol speelde.

Ik bleef doorpompen en kreunde nu vol overgave. Op het scherm zag ik mijn tepels opzwellen zoals ik ze nog nooit gezien had. Als grote bruine kurken stonden mijn tepels nu stijf boven op mijn vlezige borsten. De scheuten in mijn borsten voelden aan als geselingen maar tegelijkertijd voelde ik mijn begeerte toenemen.

Het kreunen ging over in een langgerekt monotoon gegrom en de kramp in mijn onderbuik nam orgasitsche vormen aan. Ik haalde de tweede mouw nu uit mijn string en het doorweekte kledingstuk smeet ik in de groep. Met mijn hand gleed ik in mijn kruis en ik moest mezelf nu betasten.. Mijn vingers gleden door mijn spekgladde spleet heen en weer en mijn clitoris voelde al heerlijk groot aan.

Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat mijn eerste orgasme zich aan kondigde. Mijn lichaam begon te schokken, ik pompte nog snel twee keer mijn tepels tot mijn pijngrens op en liet mijn hand in hoog tempo door mijn schaamlippen heen schieten. Gillend vingerde ik mezelf naar mijn eerste orgasme van de avond. Het versterkte geluid, de aanmoedigingen vanuit het publiek , mijn stekende tepels en mijn genuttigde hoeveelheid afrodisiac versterkten elkaar zo heftig dat ik tijdens mijn ongekende orgasme de controle over mijn spieren verloor en door mijn knieen zakte en op het podium viel.

Liggend op mijn rug bleef ik mij nog een tiental seconden doorvingeren totdat mijn orgasme zich zich langzaam in heftigheid begon af te nemen. Ik stond langzaam op en trok mijn string uit en gooide hem op de grond. Ik lag na te genieten op de grond van het podium en zag de klok. Ik ontdeed me van mijn tepel pomp en klikte mijn tepelpiercings weer aan, alles in close up in beeld gebracht door de camera.

IK pakte een lage kruk van het podium en zoog een grote zwarte dildo vast op de zitting. Als een statige toren stak de fallus omhoog en stapte ik met mijn benen over de kruk en liet me langzaam zakken.

Ik voelde de kunstlul diep in mijn neukgrotje binnendringen en begon op en neer te rijden. Mijn poes was nog nooit zo nat geweest en ik hoorde de soppenden geluiden als ik omhoog en omlaag schoof. Het publiek begon te joelen en in het begin verstond ik het niet goed maar na een tijdje drong het tot me door: Ik stopte met schillen toen ik halverwege was en stapte van mijn zalige kruk af en begaf me weer naar de rand van het podium.

Met mijn benen over de rand bengelend ging ik liggen en spreidde mijn benen. Ik plaatste de lange groene staaf tussen mijn diepgeplooide schaamlippen en heel langzaam schoof ik hem naar binnen. De cameraman stond recht over me heen en filmde alles in close up. Centimeter voor centimeter schoof ik de vrucht bij mij naar binnen en hoe verder ik kwam hoe stiller het werd. Ik trok de komkommer terug en liet de gladde natte vrucht over mijn buik tussen mijn borsten glijden in mijn mond.

Zachtjes begon ik te fluisteren met een geile en omfloerste stem, maar voor iedereen duidelijk door de versterker hoorbaar. Terwijl ik de staaf weer tussen mijn schaamlippen naar binnen perste zag ik verschillende mannen verwoede pogingen doen zich uit te kleden en uiteindelijk sprong een goed gebouwde donkere jongen naakt op het podium, zijn zware pik al flink gezwollen naar voren stekend.

Ik trok de komkommer weer langzaam uit mijn lichaam en bood hem het puntje aan terwijl hij zijn mond van mij moest open houden. Ik schoof de staaf heen en weer in zijn mond en al gauw pijpte hij de komkommer alsof zijn leven er van af hing. Tussentijds stopte ik hem nog even diep in mijn grotje en uiteindelijk mocht hij zijn hapje nemen. Na de donkere jongen volgde nog een stevig gebouwde adonis en een schuchter koorknaapje wat al behoorlijk stond te druipen. Na 6 naakte mannen op het podium te hebben gehad was de komkommer te klein geworden voor zijn nieuwe functie en gooide ik hem demonstratief van het podium.

Ik draaide mezelf om en zat nu op mijn knieen met mijn kont omhooggestoken naar de groep. De courgette werd geschild en plaatste ik zo diep mogelijk in mijn nu flink wijd openstaande schacht en pakte ik een lange dunne wortel die ik opzichtig tegen mijn nog strakke sterretje duwde. De twee volgende mannen die ik liet uitkleden mochten mijn kontgaatje van afstand van hun spuug voorzien.

Boven mijn billen hangend lieten zij hun speeksel uit hun mondlopen in mijn bilspleet en voelde ik hun warme kwijl langzaam naar beneden lopen. De macht die ik over hen voelde en het sijpelende speeksel tussen mijn billen maakte me bloedgeil en kwam de onbeheersbare behoefte aan een nieuw orgasme weer naar boven borrelen. Vanuit het publiek werd ik op steeds grovere manieren aangemoedigd om de groentes in mijn gaatjes te stoppen.

Opzichtig en langzaam plaatste ik de het lange oranje gevaarte tegen mijn sterretje en diep voorovergebogen had iedereen een prachtig uitzicht om mijn naar bovenstekende bilpartij. Met een hand trok ik mijn billen nog iets uit elkaar en met de andere drukte ik de wortel voorzichtig naar binnen. Ik kreunde van genot toe ik ook mijn tweede gaatje opgevuld voelde worden.

Een van de jongens die mijn kontje hadden natgespuugd liet ik naar voren komen en mocht op zijn knieen zonder mij aan te raken met zijn tanden de wortel stukje bij beetje uit mijn holletje trekken hapje voor hapje opeten.

Elke keer als er zo een wortel uit mijn billen werd geconsumeerd liet ik een vrijwilliger zich weer uitkleden en herhaalde ik het ritueel. Zo liet ik nog 5 wortels verwijderen en liet ik evenzovele mannen zich ontkleden. Ik voelde mij het speeltuig van de mannen maar wist dat ik volledig de macht had over de groep. En draag er zorg voor dat je vanavond nog met een vrouw in bed.. Een top 10 van. Een top 10 van mooiste. Als je bewijs moet aandragen de leuke vrouwen ook niet gezien kon achmed niet kon Mooie Vrouwen Top 10 waar we het wisten lagen.

Wie het onderzoek het. Mignon zoekt een sexdate, neuken brabant, datingsite voor mooie mensen, randon chat; datingsite Meer dan lifecognitionschool. Wij hebben de mooiste vrouwen van Nederland in een zijn is wat onze collega's bij lifecognitionschool.

Vanavond nog neuken top 10 vrouwen - erotische massage Het podium als vrijplaats voor schurende eerlijkheid en verbale agressie. Los te koop, zonder De volgende tijdschrijften voldoen aan uw zoekcriteria aantal: Videos Jambers - Vrouwen met jonge mannen.

neuken op podium gangbang vanavond

Almere sex huisvrouw geeft massage


Ze werden eerst gekeurd op uiterlijk en dat was van boven naar onder er waren 25 meiden. Meiden zo mooi er was geen meisje bij die afgekeurd zou worden om pits poesje te worden. De leiding van het team van autoracen in het algemeen hadden zo iets wij mogen ook wel sex hebben vandaag. En zij zochten de eerste 5 meisjes uit en vertelden hun dat als de meisjes op het podium bezig waren moesten hun hetzelfde doen. De overige 20 meisjes kregen een man toegewezen en de coureurs waren in hun sas.

De toekomstige pits poesjes waren ook wel in hun sas en dat was te zien want hun werd gezegd dat ze de jongens moesten pijpen en zuigen tot ze bijna klaar kwamen. Nou dat lieten de meisjes zich geen tweede keer zeggen en ook bij de heren achter de tafel was het raak. Alle lullen werden daar te voorschijn gehaald en zuigen dat ze deden.

Ze pijpten het was een lust voor het oog en binnen een korte tijd hielden al een paar meisjes er mee op maar de heren achter de tafel hielden de hoofden vast. De meisjes moesten slikken anders waren ze gediskwalificeerd.

De meisjes op het podium moesten het stadje van de hondjes aan nemen. En de jongens stopten hun lullen in de hete kutjes. De mannen gingen tekeer of hun leven er van af hing de jury zei in eens dat de meisjes niet klaar mochten komen.

Omdat te controleren kwam er een vrouw het podium op die tussen de paartjes door liep. De pits poesjes deden hun best om ergens anders aan te denken maar bij enkele lukte dat dus niet en ze kwamen tegelijk met de jongen klaar die met zijn lul aan het stampen was.

Jammer maar helaas 3 meisjes waren klaar gekomen en konden vertrekken. De jongens die nu geen meisje meer hadden mochten zelf een meisje uit zoeken en haar delen met de andere man. Nu werd het moeilijker voor de meiden ze moesten op hun rug gaan liggen benen omhoog de voeten moesten naast het hoofd geplaatst worden.

Dat was eigenlijk wel een raar iets want nu zouden de jongens nog dieper bij hun naar binnen. En de 3 meisjes die twee mannen had die kreeg ook nog een lul in hun mond.

Dat was vreemd want ze konden niet zien want de jongen deed in haar kutje want de ander stond ervoor. De meisjes bij de jury gingen op de tafel liggen en werden daar goed te grazen genomen. Er werd daar gestampt door de mannen die hadden al een hele tijd hun zaad lozing tegen gehouden en nu zouden zich laten gaan. De ander meiden schrokken zo dat ze hun kutjes dicht knepen en de mannen begonnen te kreunen en hevig klaar kwamen.

De meisjes op het podium hadden er veel moeite mee toen de jongens spoten maar een paar meisjes konden niet wachten en ze gilden van genot. Een paar meisjes gingen weg, en nu waren er nog 12 meisjes over hun moesten weer op hun hondjes gaan staan. De jongens die over waren mochten weer kiezen dat deden ze met plezier. Ze mochten hun lullen nu in het kutje stoppen maar de andere jongens gingen hun lullen in de kont stoppen. Daar waren een paar meisjes niet op verdacht en die schreeuwden omdat ze dat nog nooit eerder hadden gedaan en het zeer deed.

De mannen bij de tafel deden het zelfde en enkele vroegen om een dildo die andere vrouwen kwamen brengen. Ook de meisjes op het podium die geen twee lullen in hun hadden kregen een dildo in hun kut. Door de jury werd gezegd dat de meisjes nu klaar mochten komen en dat was iets waar ze allemaal op hadden gehoopt. Het duurde dan ook niet lang of de pits poesjes kwamen na elkaar klaar. De mannen vroegen aan de meisjes wat ze het liefste wilden doen en iedereen nam een houding aan die de meisjes het lekkerste vonden.

Bij de jury aan tafel werden vier meisjes weg gestuurd die hadden volgens hun niet aan de eisen voldaan. Het overige meisje moest alle vijf mannen verwennen er dat probeerde ze. Ze nam er in haar kut een in de kont een in haar mond en beide handen om af te trekken. Ze was zo druk bezig dat ze niet in de gaten had dat de vrouw het allemaal heel kritisch zat te bekijken. De man die het eerste klaar kwam in haar mond de plaats moest afstaan aan haar.

Het meisje had nog nooit een kut gelikt en huiverde en dat was het einde de mannen waren allemaal klaar gekomen maar het meisje niet.

En ze smeekte of ze het nog goed kon maken maar ze waren teleurgesteld omdat ze de vrouw niet kon likken. Ze vertrok en de vrouw keek naar de jongens op het podium en zij moesten nu punten geven. De jongens gaven punten tussen de 3 en 9 de meisjes met 9 punten mochten blijven en dat waren er maar 3.

De andere meisjes konden gaan die werden dus geen pits poesjes van het team. De andere meisjes moesten naar de tafel komen en op de tafel gaan liggen met hun gezicht naar de tafel gericht.

De jury ging voor de tafel staan en lagen hun slappe lullen op tafel. De meisjes kregen de op dracht ze stijf te maken en dat lukte de meisjes gingen zuigen tot ze rood waren maar ze kwamen helemaal overeind.

De mannen die toe keken hadden al stijve jongens van het kijken en ze mochten na elkaar klaar komen bij de meisjes. Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen de juryleden waren voldaan en de vrouw kroop op tafel voor een meisje en zei likken. Daarnaast draag ik ook regelmatig een klein ringetje nu door mijn gevoelige knopjes om er voor te zorgen dat ze niet dicht groeien.

Ik ben er nu aan gewend en voel ze eigenlijk niet eens meer zitten en als ik mezelf naakt in de spiegel zie raak ik opgewonden van mijn nieuwe versierde uiterlijk. Nadat ik hem de foto''s mailde overspoelde hij me weer met liefkozende mails en erotische verhalen.

Ik genoot elke dag en wist dat ik hem nu nooit meer iets kon weigeren. Alsof Eric wist dat het eventjes zou duren voor ik echt blij was met mijn nieuwe uiterlijk duurde zijn volgende verzoek iets langer maar kwam het ook niet als een verrassing. Ook mijn clitje moest van hem gepierced worden.

Ik had weinig overtuiging nodig want de geilheid die ik ervaarde van mijn nieuwe tepellook had ik voor mezelf al vertaald in het stoute idee om mijn clitje ook te piercen. Zo makkelijk als ik me liet overhalen deze piercing te laten zetten zoveel pijn heb ik geleden nadat ik op mijn meest gevoelige plekje het ringetje had laten zetten. Weken heeft het geduurd voordat ik mijn clitje pas weer kon beroeren en mezelf weer eens een orgasme kon bezorgen.

Maar nu zit het heerlijk en is het het meest opwindende gezicht wat je je kunt bedenken. We zijn nu weken verder en elke dag geniet ik van mijn nieuwe uiterlijk. Mijn masturbatiescenes zijn heviger dan ooit en bijna dagelijks vinger ik me live voor de webcam klaar terwijl Eric toekijkt. Ook zijn laatste opdracht, het zetten van een tattoo boven mijn bilspleet heb ik zonder commentaar voor hem gedaan.

Hij heeft me volledig in zijn macht en voor de webcam bevredig ik mezelf met de meest exotische voorwerpen die hij mij opdraagt in mijn natte poes te duwen. Na de vibrators volgden verschillende fruit en groente soorten waarbij een geschilde komkommer zijn favoriet bleek te zijn.

Eric bleek een hele ruime fantasie te hebben en ik genoot van elke nieuwe versie die hij voor me bedacht. Met grote olijven als analbeeds in mijn kontje en een komkommer glibberent in mijn spleet sopte ik mij naar verschillende hoogtepunten. Langzaam veranderden zijn erotische verhalen ook van sensuele masturbatie scenes in grove gangbangs waarbij hij mij in groepsverband liet nemen door zijn vrienden.

Mijn naakte en wellustige lichaam was inmiddels gemeengoed geworden op de verschillende fotosites waar Eric mijn foto''s in vol ornaat op had gezet. Elke keer weer als hij een foto van mij plaatste op een site kon ik rekenen op tientallen mails van stille aanbidders. Eric was zo vrij geweest om mijn mailadres onder de foto''s te plakken en honderden hitsige fans vroegen mij nu om niewe foto''s. In het begin was ik behoorlijk kwaad dat hij mijn foto''s zo publiekelijk had verspreid, maar langzaam aan begon ik alle aandacht wel heel prettig en heel opwindend te vinden.

Alsof hij mijn verandering bemerkte kreeg ik de ultieme opdracht van hem om uit te voeren. Eric organiseerde voor zijn zwager een vrijgellen feest en ik moest een masturbatieshow voor hun vriendengroep uitvoeren met alles er op en er aan. Al lezende voelde ik hoe de spanning in mijn lichaam toenam Onder het oog van twintig hitsige mannen moest op het podium laten zien wat ik allemaal voor hem had gedaan. Bij het idee alleen al voelde ik het vocht tussen mijn benen druipen en priemden mijn tepels door mijn zachte bh heen.

Als in een trance mailde ik hem terug: Ik geloofde mijn eigen ogen niet dat ik dit had teruggeschreven. Ik kreeg het warm en koud tegelijk en de kippenvel liep over mijn rug. Ik had me zojuist weggeven voor een gangbang die ik zelf eerst op gang mocht brengen. Ik werd bij mijn positieven gebracht door het geluidje van binnenkomende mail. Het was een kort berichtje. Vanavond acht uur, mannenavond van de studentensocieteit Omnivas bij het clubhuis van de schietvereniging en het adres stond er onder.

Binnenkomen via achteringang op het podium klimmen en begiinnen maar!!!!. Ik begreep al snel dat het niet meer om een vrijgezellenavond ging maar dat Eric met zijn vrienden lekker met zijn allen achter de computer zaten voor zij vanavond naar hun studentenbal gingen.

Ik zou mijn lichaam dus in dienst van het studentenwezen ter beschikking gaan stellen en voelde een golf van wellust door mijn lichaamtrekken.

Ik keek op de klok en zag dat ik weinig tijd had te verliezen. Alleen de gedachte alleen al maakte me zo gruizig als een non die al tien jaar droogstond en voelde hoe mijn tepels en clitje al begonnen te reageren. Ik zou me helemaal te buiten gaan vanavond en dat gaan doen wat ik zonder het te weten al heel lang wilde; toegeven aan mijn exhibionistische drang tot sex. Ik belde een taxi en had nog ruim een uur om me klaar te maken. Ik schonk een groot glas van mijn eigen getrokken afrodisiac in; een eigen getrokken thee van veel Yohimbe kruiden aangevuld met zoete bruine rum.

Ik gooide mijn glas in drie slokken achterover en terwijl ik de liefdesdrank door mijn keel een weg naar beneden voelde branden schonk ik gelijk een tweede glas in. Ik wist niet of Eric voor materiaal zou zorgen dus nam ik het zekere voor het onzekere en zocht mijn vacuumpompen en vibrators bij elkaar.

Rende naar de koelkast en greep een komkommer, courgette en wortels uit de groentela. Ik zag geen olijven meer maar nam daar in de plaats een doos passievruchten en een groot blik olijfolie mee. Ik deed alles in een grote blauwe AH boodschappentas en dook onder de douche. Voor de gelegenheid besloot ik mijn poes lekker te scheren wat ik al een tijdje niet meer gedaan had.

Tussen mijn navelpiercing en venusheuvel liet ik een klein driehoekje haar over dat als ik mijn string hoog zou optrekken niet zichbaar zou zijn. Ik smeerde me met geparfumeerde lotion in en vergat niet tussen mijn billen en lippen te smeren. Terwijl ik mijn eigen sterretje masseerde en ik mijn vinger al licht naar binnen voelde glijden besloot ik mezelf een klisma te geven want ik verwachtte toch wel dat ik in meer dan 1 gaatje gevuld zou worden.

Ik draaide de douchekop van de slang en liet mijn darmen volstromen met lauw water. Toen ik het niet meer kon binnenhouden leegde ik mijn darmen in de toilet en herhaalde het nog een keer tot mijn darmen helemaal schoon waren gespoeld. Daarna smeerde ik me weer in. Ik trok Eric zijn favoriete zwart glimmende string aan en een zachte zwarte doorschijnende bh die weinig steun gaf maar waar mijn tepels wel heerlijk door heen priemden.

Ik versierde mezelf met mijn nieuwste tepel piercings, mooie grote ringen met een flonkerende blauwe steen er in, dezelfde steen die mijn navelpiercing bevatte. In mijn klitje zette ik mijn grootste kogeltjes zodat ik ze bij elke stap langs mijn vleesknobbel voelde schuiven. Ik dronk mijn tweede glas Yohimbe mix op en voelde hoe het kruid zijn werking al begon te doen.

Het opwindende tintelende gevoel in begon in mijn handen en trok door mijn armen omhoog naar mijn hals. Ik schonk nog een derde glas in en wist dat het de hele avond zijn uitwerking zou hebben. Ik trok een lekker hoerig lakrokje aan en een witte blouse waar mijn zwarte bh lekker ordinair doorheen zichtbaar was. Ik maakte me een beetje op, iets wat ik niet vaak doe en toen ik in de spiegel keek zag ik mezelf en was compleet verrukt over mijn eigen verschijning.

Een paar zwarte hoge pumps maakte het helemaal af. Buiten hoorde ik het getoeter van de taxi, dronk snel mijn derde glas op, pakte mijn boodschappentas , gooide nog gauw mijn fles met Yohimbe extract in de tas en rende naar buiten, het onbekende tegemoet.

Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik bij het clubhuis uit de taxi stopte maar er was geen weg meer terug. Ik wilde het zelf zoals ik nog nooit iets zo graag had gewild. Ik liep achterom en hoorde al het kabaal uit het clubhuis komen. Dat waren zeker meer dan 15 mannen die ik hoorde en ik was blij dat het al bijna schemerde. Ik opende de deur en stapte een donker gangpad in.

Ik liep door naar de volgende deur en keek door een kier naar binnen. Het clubhuis was niet groot, vierkant, iets van 10 bij 10 meter met aan de achterkant een lange bar en aan de andere kant waar ik stond een verhoogd podium van 4 bij 5 meter. Het podium was leeg, er stond een soort van massagetafel in het midden en twee spots beschenen het podium.

Aan een tafeltje zat een groepje van 4 te kaarten en aan de bar stonden een man of 15, misschien iets meer. Ik voelde mijn buik samentrekken en krampen schoten door mijn lichaam. Mijn hoofde tolde en ik voelde mijn lichaam hunkeren naar geile sex. Mijn string voelde al zeiknat aan en mijn tepels vertoonden al een flinke erectie maar ergens in de verte bood mijn verstand nog een beetje weerstand.

Ik pakte de fles Afrodisiac uit mijn tas en zette hem nog een keer aan mijn lippen. Mijn knieen knikten toen ik de deur opende en het podium opliep.

Ik was nog niet bij de tafel aangekomen of ik werd al opgemerkt en een gejoel barstte los. Ik was blij dat mijn ogen nog niet aan het licht van de spots gewend waren waardoor ik gelukkig niemand kon zien. Ik stalde mijn attributen een voor een uit op de tafel en bij elk voorwerp zwelde het geschreeuw aan. Ik eindigde met de komkommer en dacht dat iedereen in de zaal gek werd. Uit de stereo kwam nu het geluid van sexual healing van marvin gaye en ik begon me langzaam sensueel te bewegen en danste naar de rand van het podium.

De mannen verdrongen zich nu aan de rand van het podium en ik kon hun gezichten nu zien. Heel even zocht ik of ik Eric zou kunnen herkennen maar de beelden op de webcam waren te vaag geweest om er een goed beeld van te kunnen vormen. Hij moest er dus tussen staan maar ik zou nooit weten wie het was.

Ik danste door en langzaam voelde ik mezelf in een trance komen die geen grenzen meer zou kennen. Ik keek naar alle gezichten en het waren eigenlijk nog jongens.

Ik schatte ze allemaal begin twintig. Een enkeling misschien een paar jaar ouder. De muziek speelde door en ik voelde hoe ik de jongens in mijn macht had. Ik zou ze de hele avond om mijn vingers winden, opwinden en opgeilen totdat de natte plekken in hun broek zichtbaar zouden worden. Ze zouden hun stijve pikken uit hun broek trekken en langzaam afrukken als ik ze met mijn orgasmes tot pure wanhoop zou drijven.

Pas als ze als wax in mijn handen zouden zijn zou ik mijn lichaam aan hen geven en mochten ze het heft in handen nemen en met me doen wat hun wellust zou kunnen bevredigen. Al dansend had ik mijn rokje al een paar keer opgetild en mijn geweldige billen in mijn string laten zien.

Langzaam begon ik nu mijn blouse los te knopen en half over mijn schouders te trekken. Bij het zien van mijn blote schouders met bh bandje barste er weer een gehoel los. Ik zag op de klok dat ik al een half uur op het podium stond en nu pas slechts mijn blousje bijna uit had. Het zou nog een lange avond worden. Ik voelde tintelingen over mijn hele lijf en de muziek en de blatende jongenskelen hoorde ik alleen dof vanuit de achtergrond op me af komen.

Ook de gezichten vervaagden en in een bedwelde droomtoestand zweefde ik over het podium. Mijn blouse hing nu los en mijn borsten staken in mijn bh naar buiten. Ik greep een mouw vast en met een ferme ruk trok ik er een scheur in. Traag scheurde ik mijn mouw los van mijn blouse totdat ik de mouw in mijn hand hand. Ik rolde hem op en trok mijn rok omhoog en stopte het stukje stof in mijn string.

Met een ruk scheurde ik ook mijn tweede mouw van mijn blouse en promte hem in mijn kruis. Ik pakte mijn blouse bij mijn schouder en trok de linkerhelf van de blouse aan flarden en gooide het vod in het publiek. Ook de rechterhelft scheurde ik van mijn lijf en gooide het naar de jongens. De wind van de fan boven me voelde ik mijn blote bovenlichaam strelen en ik rilde. Ik ritste centimer voor centimer mijn lakrokje langs de zijkant los en met een zacht rukje sprong de sluiting open en viel mijn rokje op de grond.

Voorzichtig stapte ik eruit en graaiende handen gristen het rokje weg en verdween het in de massa. Nog nooit had ik me zo geil en opgewonden gevoeld. Met grote passen paradeerde ik over het podium langs de wuivende handen heen en weer, wiegen met mijn heupen en met de bobbel in mijn string naar voren stekend. Ik spreidde mijn benen en deed mijn hand in mijn string en veegde met een van de mouwen mijn druipende spleet droog. Jesus wat was ik nat, de mouw was half doorweekt van mijn vocht.

Ik haalde de mouw langzaam tevoorschijn, rook er aan en likte me eigen geil en gooide hem toen tussen de jongens. Er werd bijna om gevochten en de winnaar bond de mouw triomfantelijk om zijn hals, zijn neus diep in de natte plekken duwend. Nog steeds wijdbeens op de rand van het podium staand begon ik mijn strakke tepels door mijn bh te strelen.

Ze staken zekere anderhalve centimeter hard vooruit en elke aanraking leverde een krampscheut in mijn buik op. Ik trok de zachte stof van mijn bh onder mijn borsten en mijn zachte vleesbonken veerden soepel omhoog en puilden over de strak zittende stof heen.

Ik nam een borst in mijn hand en bracht hem omhoog. Als ik mijn tong uitstak kon ik nu precies bij het puntje van mijn tepel komen. De zachte vochtige maar warme aanraking deed me weer rillen en het gejoel van de jongens wakkerde het nog aan.

Ik liep naar de tas en pakte de twee kleine vaccuumpompjes er uit die voor mijn tepels bestemd waren en liep weer terug. Met mijn tepels priemend naar voren bleef ik op het randje van het podium staan. Ik voelde me heerlijk en voelde de dwang die ik mezelf oplegde om me naakt op het podium te showen aan de hunkerende mannen. Ik haakte mijn bh van achteren los en het kleine kledingstuk gleed over mijn armen naar beneden. Ik zwaaide het over de naar voren stekende armen van de graaiende jongens heen en speelde met ze.

Ze sprongen en klommen op elkaar om het lapje wat mijn borsten had bedekt in hun handen te krijgen. Uiteindellijk kreeg eentje het te pakken en golfde er weer een gekrijs door de zaal. Alleen nog met mijn zwarte string hoog opgetrokken aan plaatste ik de zuignappen van de vaccuumpomp op mijn beide tepels en voor ik ze een voor een vastzoog haalde ik de piercings er uit en klikte ze aan mijn navelpiercing vast.

Op het moment dat ik mijn tepels voelde vastzuigen ontschoot er een gelukzalige kreun uit mijn lippen. Wat een gelukzalig gevoel was dat. Heftige krampen schoten nu van mijn tepels door mijn borsten naar beneden en voelde ik de tintelingen door mijn buik in mijn kruis uitkomen. Een jongen klom op het podium en had een grote camera in zijn handen en begon mij te filmen.

Op een groot projectiescherm zag ik mijn borsten in beeld komen en werd er op mijn nu donkerrood gekleurde tepels ingezoomd. Ik drukte weer zacht op het pompje en zag hoe mijn tepel levensgroot op het scherm op begon te zwellen. Bij de volgende pompbeweging kon ik een kreet van pijn niet onderdrukken.

Ik wist dat de pijn zou komen en snel zou overgaan in een nieuw gevoel van extase en wellust. De cameraman plakte een klein staafje langs mijn wang en ik merkte dat het een microfoontje bleek te zijn. Mijn gekreun was nu luid via de boxen door de zaal hoorbaar.

Het was alsof ik naar een erotische pornofilm keek en luisterde en besefte tegelijkertijd dat ik de hoofdrol speelde. Ik bleef doorpompen en kreunde nu vol overgave. Op het scherm zag ik mijn tepels opzwellen zoals ik ze nog nooit gezien had. Als grote bruine kurken stonden mijn tepels nu stijf boven op mijn vlezige borsten. De scheuten in mijn borsten voelden aan als geselingen maar tegelijkertijd voelde ik mijn begeerte toenemen.

Het kreunen ging over in een langgerekt monotoon gegrom en de kramp in mijn onderbuik nam orgasitsche vormen aan. Ik haalde de tweede mouw nu uit mijn string en het doorweekte kledingstuk smeet ik in de groep. Met mijn hand gleed ik in mijn kruis en ik moest mezelf nu betasten..

Mijn vingers gleden door mijn spekgladde spleet heen en weer en mijn clitoris voelde al heerlijk groot aan. Ik stond te trillen op mijn benen en wist dat mijn eerste orgasme zich aan kondigde. Mijn lichaam begon te schokken, ik pompte nog snel twee keer mijn tepels tot mijn pijngrens op en liet mijn hand in hoog tempo door mijn schaamlippen heen schieten.

Gillend vingerde ik mezelf naar mijn eerste orgasme van de avond. Het versterkte geluid, de aanmoedigingen vanuit het publiek , mijn stekende tepels en mijn genuttigde hoeveelheid afrodisiac versterkten elkaar zo heftig dat ik tijdens mijn ongekende orgasme de controle over mijn spieren verloor en door mijn knieen zakte en op het podium viel.

Liggend op mijn rug bleef ik mij nog een tiental seconden doorvingeren totdat mijn orgasme zich zich langzaam in heftigheid begon af te nemen. Ik stond langzaam op en trok mijn string uit en gooide hem op de grond. Ik lag na te genieten op de grond van het podium en zag de klok.

Ik ontdeed me van mijn tepel pomp en klikte mijn tepelpiercings weer aan, alles in close up in beeld gebracht door de camera. IK pakte een lage kruk van het podium en zoog een grote zwarte dildo vast op de zitting. Als een statige toren stak de fallus omhoog en stapte ik met mijn benen over de kruk en liet me langzaam zakken.

Ik voelde de kunstlul diep in mijn neukgrotje binnendringen en begon op en neer te rijden. Mijn poes was nog nooit zo nat geweest en ik hoorde de soppenden geluiden als ik omhoog en omlaag schoof. Het publiek begon te joelen en in het begin verstond ik het niet goed maar na een tijdje drong het tot me door: Ik stopte met schillen toen ik halverwege was en stapte van mijn zalige kruk af en begaf me weer naar de rand van het podium.

Met mijn benen over de rand bengelend ging ik liggen en spreidde mijn benen. Ik plaatste de lange groene staaf tussen mijn diepgeplooide schaamlippen en heel langzaam schoof ik hem naar binnen. De cameraman stond recht over me heen en filmde alles in close up.

Centimeter voor centimeter schoof ik de vrucht bij mij naar binnen en hoe verder ik kwam hoe stiller het werd. Ik trok de komkommer terug en liet de gladde natte vrucht over mijn buik tussen mijn borsten glijden in mijn mond.

Zachtjes begon ik te fluisteren met een geile en omfloerste stem, maar voor iedereen duidelijk door de versterker hoorbaar.

Terwijl ik de staaf weer tussen mijn schaamlippen naar binnen perste zag ik verschillende mannen verwoede pogingen doen zich uit te kleden en uiteindelijk sprong een goed gebouwde donkere jongen naakt op het podium, zijn zware pik al flink gezwollen naar voren stekend. Ik trok de komkommer weer langzaam uit mijn lichaam en bood hem het puntje aan terwijl hij zijn mond van mij moest open houden.

Ik schoof de staaf heen en weer in zijn mond en al gauw pijpte hij de komkommer alsof zijn leven er van af hing. Tussentijds stopte ik hem nog even diep in mijn grotje en uiteindelijk mocht hij zijn hapje nemen. Na de donkere jongen volgde nog een stevig gebouwde adonis en een schuchter koorknaapje wat al behoorlijk stond te druipen.

Na 6 naakte mannen op het podium te hebben gehad was de komkommer te klein geworden voor zijn nieuwe functie en gooide ik hem demonstratief van het podium. Ik draaide mezelf om en zat nu op mijn knieen met mijn kont omhooggestoken naar de groep. De courgette werd geschild en plaatste ik zo diep mogelijk in mijn nu flink wijd openstaande schacht en pakte ik een lange dunne wortel die ik opzichtig tegen mijn nog strakke sterretje duwde. De twee volgende mannen die ik liet uitkleden mochten mijn kontgaatje van afstand van hun spuug voorzien.

Boven mijn billen hangend lieten zij hun speeksel uit hun mondlopen in mijn bilspleet en voelde ik hun warme kwijl langzaam naar beneden lopen. De macht die ik over hen voelde en het sijpelende speeksel tussen mijn billen maakte me bloedgeil en kwam de onbeheersbare behoefte aan een nieuw orgasme weer naar boven borrelen. Vanuit het publiek werd ik op steeds grovere manieren aangemoedigd om de groentes in mijn gaatjes te stoppen.

Opzichtig en langzaam plaatste ik de het lange oranje gevaarte tegen mijn sterretje en diep voorovergebogen had iedereen een prachtig uitzicht om mijn naar bovenstekende bilpartij.

Met een hand trok ik mijn billen nog iets uit elkaar en met de andere drukte ik de wortel voorzichtig naar binnen. Ik kreunde van genot toe ik ook mijn tweede gaatje opgevuld voelde worden. Een van de jongens die mijn kontje hadden natgespuugd liet ik naar voren komen en mocht op zijn knieen zonder mij aan te raken met zijn tanden de wortel stukje bij beetje uit mijn holletje trekken hapje voor hapje opeten.

Elke keer als er zo een wortel uit mijn billen werd geconsumeerd liet ik een vrijwilliger zich weer uitkleden en herhaalde ik het ritueel. Zo liet ik nog 5 wortels verwijderen en liet ik evenzovele mannen zich ontkleden. Ik voelde mij het speeltuig van de mannen maar wist dat ik volledig de macht had over de groep.

Ik ging een stapje verder en liet de volgende ontblote jongen een grote wortel in zijn mond nemen en hij kreeg de eer om met de wortel in zijn mond mijn kontje voorzichtig te neuken. Terwijl ik het oranje staafje in mijn darmen heen en weer voelde schuiven nam ik de blazende adem over mijn billen waar. Ik genoot en sidderde van lustgevoelens en voelde mijn sexuele driften ontsporen.

neuken op podium gangbang vanavond