Natte pruim rukkende mannen

natte pruim rukkende mannen

..

Boerensex tepels strelen

Hoeveel mensen er tussen de tellingen komen en gaan is niet bekend. De strandjegasten die af en toe de koppen tellen, maar gelukkig voor ons niet snellen anders houden we niemand over, kunnen in algemeen tenminste tot tien tellen. Er zijn over het algemeen meer bezoekers op het nieuwe strandje dan in het verleden op het "oude" strandje op deze plek. Suggesties voor iets meer cultuur dan gezeur worden alhier op prijs gesteld. Het was maar van korte duur ivm een stevige regenbui, maar de rust en vrijheid was erg fijn.

Ik hoop volgende week nog een kans te krijgen om wat langer te blijven. Ondanks dat ik het water wel wat koud vond toch heerlijk gezwommen. Gezellig gekletst met een mede strandganger van wie wij helaas de naam niet weten. Hopen op nog meer zonnige dagen, super fijne sfeer. Voorlopig even niet, achter de schermen moet er bestuurlijk gelobbied worden om volgend jaar op een nog mooier strand in een goede sfeer daarvan te genieten.

En mocht de politie van Leeuwarden dit lezen: Normaal is bij ons de dress code bloot Allemaal gezeik om een een paar hondjes en een succesvol festival. Ga toch lekker zwemmen! In zekere zin vertoond de organisatie van Welcome to The Village opmerkelike overeenkomsten met hondenbezitters: In de Groene Ster is ruimte genoeg voor een driedaags festival waarbij overige activiteiten gewoon door kunnen gaan mits vantevoren duidelijk is gecommuniceerd wie wat waar wel of niet gaat doen.

De festivalorganisatie heeft wat ons betreft onvoldoende oog gehad voor de belangen van andere gebruikers van het gebied en vandaar het bezwaarschrift. Van sommige strandjegasten zou je echt out-of-the-box denken verwachten. Kijk, als er een drijvend podium voor het strandje verschijnt en zaterdag- en zondagmiddag is het strandje gratis toegankelijk voor mensen inclusief festivalgangers in dresscode bloot, dan valt er wellicht met ons te praten.

Helaas kon je dit niet zelf bedenken. Het strandje is tegenwoordig fysiek en figuurlijk geen eiland meer, als wij met anderen rekening moeten houden dan stellen we het omgekeerde ook op prijs. Desnoods moet dat respect met een juridische stap afgedwongen worden.

Dan heeft ons protest toch geholpen! En zo te lezen, weet jij ook al geen goede reden voor een klerenfestival op het strandje.

Of mankeert het mij aan de ogen? Wim de Jongh     Dat ik één van die okselfrisse vrijwilligers was bij het festival zij bij dezen vermeld en het is ook niet iets wat ik probeer te verbloemen. Maar, nergens om hoor, volgens mij was het hele festival niet op het naaktstrand, of ik moet ziende blind zijn geweest. En Wietse, als je niks tegen het festival hebt, waarom dien je een bezwaarschrift in?

Haha, lekker wel een discussie. Een beetje jammer dat je er niet bij vertelt dat je één van die okselfrisse vrijwilligers was bij het festival. Misschien heb je meer inside informatie en kun je ons uitleggen waarom het festival zo nodig op het naaktstrand moest plaatsvinden? Was er verder geen ruimte? Om nu het strandje op te offeren, omdat de organisatie lijdt aan een Szigetcomplex? Ik heb er juist bij de gemeente op aangedrongen het festival te legaliseren, omdat we met ons protest het hele festival gemakkelijk per ongeluk hadden kunnen opblazen.

Ik wacht nog steeds op een bedank je van de organisatie en de gemeente. Dus wij hebben niks tegen het festival, maar willen ondanks de klerenherrie wel graag in ons blootje in de zon kunnen liggen. Zie verder ook het commentaar van Wietse. Ik heb deze tekst gemist op het sponsorbord van het festival: Welcome to the Village legalised by strandje. Spijtig voor jou kan er derhalve geen discussie zijn. Als je de quasi-discussie op http: Wel een beetje opletten a.

Vanmiddag hebben wij op het strandje e. Ik ben te grof geweest in mijn commentaar naar jou toe. Je wou ook graag dat ik dit dan even in het gastenboek zou zetten.

Laten we wel wezen; het was een leuk festival, een opsteker voor Leeuwarden en dat gefulmineer ertegen is in mijn ogen eerder kleinzielig dan opbouwend en zet ons, naturisten, neer als een stelletje zeikerds die niets beters te doen hebben dan elk leuk initiatief de kop in te drukken.

Zelfs als dat in zou houden dat we een paar dagen níet in onze blote kont kunnen lopen. Daar gaan we toch echt niet dood aan, dacht ik zo. De verbodsbordjes verschijnen er op enig moment. Bovendien besteed ik mijn tijd liever aan de fysieke vervolmaking van het strandje, het kost al moeite en energie genoeg om een en ander in de lucht te houden.

Veel mensen onderschatten de tegenstand die we in de loop van de jaren tot op de dag van vandaag ervaren. Half oktober gaan Sjimmie en ik naar de hoorzitting i. Weliswaar is dat al geweest, maar regeren is vooruitzien naar volgend jaar. Het enig wat ik wil voorstellen is dat iedereen als volwassene met zulke kleinigheden omgaat. Van een blindengeleidehond is voor iedereen duidelijk dat die hond een erkende maatschappelijke rol voor de bezitter speelt.

Ik neem niet aan dat je voorstelt dat de mevrouw in kwestie een bordje meeneemt met de tekst "Ik ben een probleemgeval, hond hulpmiddel" Kortom, de kern van het probleem is: Ik zou het niet weten, vandaar toch maar een verbodsbordje. Dat is voor iedereen duidelijk. Maar overal is ruimte voor serieuze uitzonderingen.

We leven hier immers niet in een politiestaat. Een heel duidelijk voorbeeld vormen geleidehonden, niemand die het in z'n hoofd haalt om daar te gaan staan zeuren. Welnu, er kunnen situaties zijn die als gelijkwaardig aan geleidehonden kunnen worden beschouwd, zoals deze mevrouw van een paar berichten eerder. Ik ken die mevrouw en weet daardoor dat zij begrip voor haar situatie waard is!

Is in het verleden gebeurd en dan kan niemand daar meer iets van zeggen: Waarom ik dan niet? Om dit soort situaties te vermijden zijn er helaas regels nodig, lang niet iedereen is uit zichzelf geneigd rekening met een ander te houden.

Strandjegasten kunnen er vanuit gaan dat op enig moment honden op het strandje nadrukkelijk worden verboden zodra er een bordje van die strekking wordt geplaatst. Jullie hond is rustig daar heeft niemand last van maar het gaat om het principe. Rustig,wild,groot of klein het is verboden voor honden. Dat zijn de regels,daar heeft iedereen zich aan te houden.

Doe je dat niet dan ben je idd onfatsoenlijk en dat is dan nog zacht uitgedrukt. Een karper was zo vriendelijk tijdens mijn korte aanwezigheid te bijten. Maar goed dat strandjegasten niet weten hoe groot dergelijke vissen kunnen zijn, je zou bijna niet meer durven zwemmen.

Mooi moment voor informeel overleg met onze collega-gebruikers van het gebied, we zijn het eens over de plaatsen waar de afscheiding van de rietvelden doorbroken moet worden en ook de vissers hebben problemen met honden. Wij zijn juist erg fatsoenlijk en zorgen ervoor dat geen mens last heeft van onze hond. Daarbij komt dat onze hond een hulp is voor mijn man die Alzheimer heeft.

In tegenstelling tot andere landen heeft ons land respect voor mens en dier. Dat er mensen zijn die zich ergeren aan het laten rond rennen en overal hun behoeften doen begrijp ik heel erg goed. Ik hoop dat de mensen hun ergenissen voor meer belangrijke dingen bewaren. De bezoekers van het zogenaamde Pottenstrand bij het Sneekermeer zal het de afgelopen dagen niet ontgaan zijn dat er bij het gebied voor naaktrecreatie nieuwe bordjes zijn geplaatst.

Voor de naturisten is daarmee een einde gekomen aan de jaarlijks weerkerende discussie: Maar het kan zowel in april als in oktober strandweer zijn. Tijd voor een blote Nieuwjaarsduik in de Potten? Wat jouw mening betreft over de honden ben ik het volledig met jou eens. Ik erger mij al jaren aan mensen die hun hond mee nemen. Iedere hondenbezitter dient te weten dat je op kinderspeelplaatsen,strandjes en ligweides niet met honden mag komen maar dit zijn vaste bezoekers van het strandje die menen meer rechten te hebben.

Ik ken mensen die er iets van gezegd hebben maar dan krijg je ruzie want hun hond is heilig daar mag je niks van zeggen. Ik hoop met jou dat er zo gauw mogelijk duidelijke borden komen en dat er dan ook forse bekeuringen worden gegeven als men zich niet aan de regels houdt.

Samen met mijn vrouw geweest vandaag en heerlijk gelegen en gezwommen. Er kwam zelfs nog een ijsverkoper langs die goede zaken deed. Het strandje is er in mijn ogen met sprongen op vooruit gegaan.

Het naaktstrand is nu veel overzichtelijker, wat de sfeer echt ten goede komt. Bushalte op Groningerstraatweg is vlakbij, uitstappen, linksaf, rechtsaf en parkeerplaats P4 verschijnt. Ook de aangewezen plek voor automobilisten met parkeerplaatsen in de schaduw. Volgens mij is de te lopen afstand ietsje groter dan in de oude situatie.

En dan weer naar het werk. Ben benieuwd of dit gaat lukken. Ben ook benieuwd hoe "Het Strandje" er uit ziet. Ben wel vaak in Zandvoort-Zuid geweest. Ben erg benieuwd of het bevalt! Er waren redelijk wat mensen. Wat wij zo prettig vinden, is dat iedereen op elkaar let. Niet overdreven, maar op een goede manier. Jammer dat er alleen nooit zoveel kinderen komen.

Maar de meiden vermaken zich kostelijk. Ze praten met Jan en Alleman. Wat wil je nog meer. Het enige nadeel vind ik wel, dat het een flink stuk lopen is naar de bushalte. Dat het bruggetje nu weg is, is niet echt makkelijk. Men gaat er snel vanuit dat je met de auto komt. Het strandje is niet groot, maar heerlijk vertoeven. Deze zomer, als die het toe laat, gaan we zeker vaker met de bus naar het naaktstrandje. En met onze meiden. Die er telkens om vragen wanneer we naar het "blote billen" strand toe gaan.

Ziet er zeer goed uit het nieuwe strandje. Het was wel even zoeken: Ik lees veel negatieve berichten mbt mannen die zicht niet weten te gedragen e. Vandaar dat ik toch even een berichtje wilde plaatsen dat ik dinsdag niets van dit alles heb meegekregen.

Het was zonnig, een lekker briesje en rustig. Er waren nog vier andere mensen aan het zonnen. Ze leken elkaar te kennen en dat gaf een heel gemoedelijke sfeer. Ik voelde me zeker op mijn gemak. Al met al dus een positief bericht over een mooi moet nog wat groeien: Zonnige groet, Tom Kip     Mag je dan al op het strandje komen?

Ik zie dat dit strandje tot half april is gesloten, maar half april is een beetje vaag. Heb zin in het festival! Laat je toch niet opjutten. En als ze toch doorzetten met hun rare plan Zie het als DE mogelijkheid ons naturisme meer bekendheid te geven en wellicht is de dresscode tijdens het feest kleren uit. Immers ieder bezoeker kan zien dat dit een naturistenplaats is. Meer naturistensite     Wim Hof, beter bekend als The Iceman, roept alle Friezen op om samen met hem de kou te trotseren en een nieuw wereldrecord te vestigen.

Voor fanatieke schaatsers is de voettocht een goede voorbereiding op een Elfstedentocht. Geen onderkoeling- of bevriezingverschijnselen; een opname in het Guiness Book of Records daar gaan we voor. Dat zal na deze tocht aanzienlijk verminderen. The Iceman zal de deelnemers mentaal en fysiek voorbereiden en ondersteunen bij deze tocht. Naast de plek in het Guinnes Book of records treft deze uitdaging een veel groter doel.

Namelijk een bijdrage leveren aan het medisch onderzoek waarbij Wim Hof tracht te bewijzen dat niet alleen hij, maar iedereen de controle over zijn autonome zenuwstelsel kan krijgen. Het beïnvloeden van het immuunsysteem zorgt ervoor dat iemand weerbaarder is voor ziektes. Onderzoekers van de Radboud Universiteit Nijmegen zullen aanwezig zijn om metingen te verrichten In zijn jonge jaren rende Wim Hof al met een tevreden gevoel in zijn blote voeten door de sneeuw.

Het was het begin van een serie confrontaties met de kou, waarbij iedere keer grenzen werden verlegd en de buitenwereld perplex stond. The Iceman is tot buitengewone prestaties in staat.

Hij houdt het 1 uur en 50 minuten lang uit in een grote bak met ijsklontjes, beklimt blootsvoets besneeuwde bergen en loopt een halve marathon op blote voeten boven de Poolcirkel bij temperaturen tussen de 20 en 30 graden onder nul.

Wereldwijd staan mensen voor een raadsel, de wetenschap voorop, maar volgens The Iceman is het allemaal niet zo ingewikkeld: Excuses voor de tijdelijk overlast , maar ik hoop dat we volgend jaar met elkaar kunnen constateren dat het weer het mooiste strandje is geworden met schoner water en dan zonder overlast van ongewenste bezoekers.

Ik heb een verzoek gekregen van een landelijk project om filmpjes met betrokkenenen bij krw-waterkwaliteitsprojecten projecten te maken. Als gezinnen maximaal 2 of 3 met elkaar afspreken bij ieder thuis, heb je al contacten en kan je bv. Als we roepen van jongens ik heb een bar en komen jullie maar. Dat gaat niet en dan komen er alleen maar mannen en geen gezinnen. Ook het jonge publiek moet ook aantrekkelijk wezen want dat is nog altijd in de minderheid. Omdat het naturisme een beetje uitsterft moet je nooit iets afspreken zoals poolen, biljarten, bioscoop, bowlen of een café opzoek.

Daarbij heb je gewoon je kleren aan. Dan blijft het in de winter instand naturisme. Vermeld je emailadres desnoods een fictie email mocht je het eng vinden of gescheiden wilt houden. Mocht je reacties krijgen of andersom je wilt reageren op iemand. Leer elkaar kennen door te chatten en misschien telefonisch contact? Mocht het niet om de hoek liggen die gene met wie je hebt, ga iets afspreken naar het middelpunt van de afstand van jullie beide. Bv tussen Leeuwarden en Heerenveen heb je Grou.

Hoe simple hoe moeilijk kan je doen? Voor gezinnen is er even iets anders en voor jongeren ook. Dit kan sowieso 1 op 1 afspraak. Ik zou het wel fijn vinden als ik met iemand of een gezin samen ergens naar toe kan gaan of iets doen bij mij thuis of bij hun thuis.

Op het gebied van naturisme. Zijn er nog meer suggestie's of is dit iets wat ook niet gaat werken? Mega Top allertijden     Mooi Wark - in de blote kont? Nieuw Silvia Nay - Golemiyat Nieuw Rihanna - Diamonds Nieuw Annelieke Merx - Zoete inval Nieuw Major Lazer - Get Free Nieuw Mika - We Are Young Nieuw Gossip - Perfect World Nieuw Oesch's Die Dritten - Jodeltime Nieuw Helemaal Hollands - Ga met me mee Nieuw DJ Quicksilver - Cosmophobia Nieuw Lenka - Everything At Once Nieuw Eagles - Take It Easy Nieuw Normaal - Heidi Nieuw Anneke Douma - Bonkefeart Nieuw De Kast - Nije Dei Nieuw Train - Drive By Nieuw Birdy - Skinny Love Nieuw Sebastiaan - Wâldsang Nieuw Groove Coverage - Angeline Nieuw Alex C - Du bist so Bij meer dan aanmeldingen ging het door wat ook het geval was.

Echter lopen de deelnemers af en toeschouwers op. Organisatie ook bij gekleed duiken stoppen ermee. Ik las welleswaar dat het in Leeuwarden gehouden werd maar in Sneek weet ik niet. Zelf heb ik daar geen enkele moeite mee dat er meer kijkers dan deelnemers zijn. Maar eigenlijk zouden de toeschouwers er ook zo bij moeten staan om te kijken en voelen. Soms heb ik het idee dat men meer naar blote mensen kijken dan dat ze zelf uit de kleren gaan. Ik ben in me tuin al aan het oefenen naakt daar gaan staan.

Heb het al direct koud en dan nog het water in terwijl iedereen naar je kijkt en juigd. Al het mooie groen dat uit de grond is gerukt ,vermorzeld en versnipperd ,nooit zal het weer worden zo als het was. Jullie vaste bezoekers en bezoeksters van de punt zijn zeker nog wel enkele keren geweest ,kwam enkele dagen terug loekie nog tegen [zou naar jullie toe]maar kon het niet aanzien.

Loekie zei dat jullie mij hadden gemist]snik!!!!!!!!! Ik had echt medelijden met dit arme diertje. Te voet kan je nog over het strandje [het pad is uitgegraven] de westelijke brug is verdwenen en daarmee ook de mooiste ontmoetingsplaats voor ons naturisten op het groenste strandje van friesland ,en natuurlijk het schoonste.

En ja er zijn mannen die heen en weer lopen maar was er net zoveel vrouwen, was het ook. Heen en weer lopen mag zolang je geen mensen lastig valt wat ik hier af en toe lees. Als er jeugd door het naturiste gedeelte lopen staat niet ergens dat het verboden is.

Iedereen mag geniet op hun manier. Echter maakt voor mij niks uit als ze heen en weer lopen of dat andere steeds heen en weer fietsen. Zolang ze me niet lastig vallen. Jonathan Johan     Alleen is het zo dat ik niet echt durf.. Is er ook een manier voor dat ik wel durf? Moet ik er gewoon heengaan? Is dat niet raar? Ik zou graag een antwoord hierop willen krijgen hoe ik hier het beste me kan omgaan of wat dan ook..

Aangekomen mocht ik een prachtig terrein ontdekken verdeeld in meerdere velden; ik had snel een mooi plekje gevonden. De "feestvreugde" was echter van korte duur want in het uurtje dat ik daar heb gelegen werd ik op zowat alle sexuele 'heren'-activiteiten getracteerd die je je kan bedenken.

Tot 3 keer toe heb ik verzoeken gehad van opdirngerige mannetjes die wel 'zin' hadden. Mannen op racefietsen die bij een 'vriendje' op een bankje gaat zitten en hem eens openbaar wijdbeens uitgebreid gaat afrukken Het spijt mij, maar dit moet er even uit: Zo lijkt er op geen enkel naturistisch terrein nog iets normaal te kunnen of te zijn. Zo langzamerhand is elk terrein vergeven van dit soort zieke mensen.

Beseffen dit soort mensen zich wel dat ZIJ het zijn die het voor alle andere naturisten verpesten. Zo gaan alle terreintjes op de schop En hier hoef ik dus ook niet meer heen Tot voor een paar jaar geleden waren wij, mijn vrouw en ik, regelmatige bezoekers, door een nare ziektegeschiedenis is daar een einde aan gekomen. Niettemin zijn we nog steeds belangstellend en voelden we ons gisteren niet bezwaard om gekleed een wandelingetje over het eilandje te maken om poolshoogte te nemen van de verandereringen.

Onze ervaringen waren ronduit schokkend. We werden gedurende onze hele wandeling getalked door een rukkende man die steeds maar dicht langs ons heen liep. Zelfs buiten het eiland was hij ons vooruitgelopen en zat hij gekleed en wel met z'n broek op halfzeven toen wij hem passeerden opnieuw af te rukken. Walgelijk, niet op reageren uiteraard, maar wij vinden dat zoiets toch niet zou moeten kunnen.

Dat is de natuur! Ook wel logisch, als er een lekker zacht briesje over je penis gaat, is dat ook wel een erg prettig gevoel en anders als je er zelf mee zit ga je toch gewoon even op je buik liggen Ik kom vaak lekker poedel naakt naar het strand. Soms kom ik dan terug met een lekker kleurtje ook mijn kont is dan lekker bruin: Rick nakken fries     Ik zie dat er regelmatig nog 1 bezoeker komt, op het strandje.

Is dat niet te koud? Groeten webmaster Delta-Natuur     De juiste link is: Ik weet niet hoe dat werkt. Eigenlijk weet je het zelf ook wel. Door al je bezigheden houd je veel te weinig tijd over voor jezelf. Om gewoon eens lekker te ontspannen.

Ook een gezonde lunch of gevarieerd avondeten schiet er steeds vaker bij in. Sporten doe je nog wel maar te weinig Lichaam en geest komen weer in evenwicht. Van massage wordt je fit en energiek. Morgen ga ik eindelijk weer de eerste keer van heerlijk naakt bruin worden in de zon!! Ik neem aan dat het morgen weer gezellig druk ga word voor het eerst van dit jaar. Groetjes en veel plezier mede naturisten. P Reply Webmaster Mocht je toch nog de moed vinden, kies dan een mooie stranddag en ga bijvoorkeur op het middelste veldje liggen.

Maar je neemt wel een risico, want na één keer wil je nooit weer anders. Sjors van het Strandje     Bernd Huijser     Uiteraard moeten de plannen nog worden goedgekeurd door de gemeente. Maar tot zover is er een mooi resultaat bereikt. De Naturisten Federatie Nederland feliciteert alle bezoekers met het resultaat tot zover! Verder is er veelal meer respect voor elkaar dan op een textiel strandje.

Trek je stoute schoenen uit en ga een keer zelf kijken. Wij als 2 homo mannen, getrouwd en al jaren naturist lopen wel eens tegen vooroordelen aan. Het zou goed zijn om ook op te nemen dat homo of hetero geen verschil maakt zolang je je maar aan de geldende spelregels houdt want die zijn er voor iedereen.

Groetjes, Ruud Sjors van het Strandje     Die toegang heb ik nu nog steeds niet en wat mij betreft, laat ook maar zitten, het hoeft niet meer.

Lieve mensen met veel respect voor elkaar en erg gezellig. Ikzelf was niet gewend om naakt te zonnen maar moet zeggen, het werkt verslavend. We komen zeker weer en doen iedereen de groetjes daar en hopen nog op veel mooi weer. Wat ik wel heb gevonden is een artikeltje van het tv-programma Noorderlicht over de vermomming van een rups als vogelpoep. Verder onze complimenten voor deze site, die is super!

Als ik een verbeterpunt zou mogen aandragen Tot hopelijk snel ziens! Daar het weer niet super was, was het redelijk rustig. Opvallend was dat wij ons meteen opgenomen voelde. Bij toeval hadden we blijkbaar de juiste plek getroffen de punt? Wat wij wel als hinderlijk ervaarden waren de geklede mannen die rondstruinden en liefst vanachter de bosjes mensen begluurden.

In ieder geval was het zo gezellig en voelden wij ons zo thuis, dat wij zeker vaker gaan komen! Helaas komt mijn vriendin maar 1x per maand naar het hoge noorden en is het weer dan niet altijd goed, maar als dat het wel is, dan komen we zeker weer!!!!!!!!!! Maar als het in het weekend weer mooi weer is zijn wij ook weer van de partij Ik zal het nu achetr huis moeten doen al is het daar erg warm En de nieuwjaarsduikers een behouden terugkeer: En op een zomers naturisme En bedenk eens hoeveel reflecterende matjes je voor euro kunt kopen en voor dat bedrag kun een hele mooie strandtent kopen of Anders koop ik nu alvast nieuwe schoenen en als er nog geld overblijft een aantal reflecteren matjes en misschien een CD van Bach.

Ik heb de uitleg over naturisme helemaal gelezen. Ik denk dat ik van nature een naturist ben. Ik loop graag thuis in mijn blootje. Ik moet die neiging altijd onderdrukken als ik ergens ben in een stil, mooi plekje. Dat soort plekjes hebben we hier zat.

Een strand bezoeken doen we zowiezo al zelden. Dus een naaktstrand al helemaal niet. Ik denk nu ik deze site bezocht heb volgend jaar maar gewoon alleen naar een strand te gaan. Daar is niet veel voor nodig. Goede tip van het stand bij Almere,daar kom ik vaak langs en zal ik nu maar mijden. S Sjors van het strandje     Is ook kustbewaking op het strandje? Naek Hutakaloum     Deze zomer zijn we weer van de partij hoor: Ik zat te twijfelen of ik weer naar Chersonissos of Sunnybeach ga, maar het word toch het strandje dit jaar!

Lekker rondsnuffelen in je blote billen tussen het riet..! Dit is puur genieten: Jeltsje en Fokke     Het ziet er omzoomd met een bosrand heel mooi uit. Je kan er zeker lekker in de luwte van de zon genieten. Wij wensen jullie veel plezier en zonneschijn op het strandje. Jeltsje en Fokke Sjors     En dat in oktober op het strandje de punt. Groetjes, Sabrine flint     Ik ben sinds vorig jaar een aantal keren op het strandje geweest, als naturist.

Op zich beviel het goed. Maar wat ik niet leuk vind, zijn de mannen die daar 'toevallig' rond struinen en je aan staan te gapen. Dus mensen met de kleren aan. Daar voel ik me ongemakkellijk bij, ook al ben ik een kerel van bijna 2 meter lang. Dat heb ik niet alle keren ondervonden, maar toch vaak genoeg.

Verder is het er prima. Groeten, Flint Roland     Gelukkig hebben ze mijn broek niet mee genomen. De onderbroek hoef ik niet meer terug, je weet niet wat daar allemaal mee gedaan is! Björn Borg of Wibra de maat en de kleur. Wie weet komt hij nog eens boven water. Afgelopen maandag vorige week is mijn onderbroek tot mijn grote verbasing verdwenen. Mijn beurs en ander geld zat er gelukkig nog wel in. Er zijn namelijk ook ongewenste types met ongewenste praktijken, daarom is men op het strandje ook alert.

Als iemand enkele keren komt en eens een praatje maakt verdwijnt die nieuwigheid vanzelf en wordt het gewoon gewoon. Dus dan hoef je daar geen dame voor uit te nodigen, je kunt ook gewoon alleen komen, tenzij het je om andere dingen gaat??

Het is een fijn strandje, het middelste gedeelte, heel vertrouwd en veilig, juist door die sociale controle!!!! Volgens mij is het een hecht clubje daar Is het niet zo, dan wil ik wel met 1 van de dames er een keertje naar toe!: Ko van Dijk     Dank voor alle hits. Groet van Ko vanaf een zonnig naakstrand Zandvoort Sjors     Nu let ik daar niet zo op maar ik heb in al die jaren vanaf nog nooit een cock-ring gezien op misschien wel het leukste strandje van Nederland. Goed, zo nu en dan wat bling bling wat er flonkert in de zon maar op de stranden in de buurt van Dord zal het niet veel anders zijn.

Ik weet niet op welk strandje jullie zaten west, midden, de punt of oost maar op ieder naaktstrand zijn mensen die meer willen dan allen in de zon liggen.

Volgende keer maar in de nabijheid van o. Ik geef toe, het was geen zwoele zomeravond maar waar zijn de diehards gebleven het was tenslotte droog en het vroor niet. Volmondig zeg ik JA! Heb de laatste week van mijn vakantie vollop liggen bakken en genieten op het mooiste strandje die ik ken, nl.

Je ziet het zichtbaar populairder worden, zondag zelfs bezoekers Van jong tot oud, gezinnetjes, mannen en vrouwen alleen vorige week waren de vrouwen zelfs in de meerderheid, tjakka!! Allen hebben wederzijds respect voor elkaar.

Als je als vrouw, alleen komt en er loopt toch zo'n verdwaalde ongewenste "bezoeker" rond dan weet je dat je veilig bent! Heb dat nog nooit meegemaakt c. Geen wonder dat het steeds drukker wordt Voor iedereen die morgen nog kan genieten van het strandje Graag zou ik daarom eens met een dame willen gaan.

Ook ik ben enkele keren op het strandje geweest en het beviel me prima. Wie gaat ook vandaag en wil me meenemen? Wat een flauw grapje, die hebben we al vaker voorbij zien komen. Verzin wat leukers en originelers dan kan ik er misschien ook nog om lachen En geweldige site ook Tjipke!: Ruud Kwast     Het moet feitelijk Geminat zijn.

Webmaster Ruud Kwast pieter     Die mag je toch wel ophouden? Ik hoop tot straks maar alvast groetjes van Claudia. Albert Bolink     En dat ging dus over het strandje. Enorm leuke website hebben jullie! Ik heb dus via een deel van mijn Homepage klik dus maar eens daar melding van gemaakt. Dus nu maar zien dat het een perfecte zomer wordt.

Maar ook voor ons naturisten geldt het advies smeer U goed in tegen zonnebrand! De sfeer is daar een stuk toleranter dan op geklede stranden. Hoe dat komt kun je lezen in de reacties van de mensen die zo spastisch reageren hier op naturisme. We zijn allemaal naakt geboren hoor!! Ik kom hier om van de ZON te genieten en stoor me er mateloos aan. Wat betreft de zgn cruisende homomannen valt het nogal mee hoor.

Het zijn meestal veel gekleede "BI" mannen die overlast veroorzaken. Nu wordt er gezwommen van Ik heb, in tegenstelling tot anderen, geen last van overvliegende homo's. Zolang ze langslopen vind ik het best, maar ze sexen maar ergens anders. Hoop dat dit jaar het weer gezellig wordt, dan heeft iedereen plezier! Kom Gelderland-stel, laat je niet afschrikken door de wereldvreemde angsthazen, die weerhaakjes in balletjes stoppen, door de enkeling die zich graag toont, door bezoekers die vanuit onzekerheid hun normen en waarden zo graag anderen opleggen, door regeltjes of door de geuitte afgungst.

De groene ster is een schitterend gebied en er zijn ook mensen te vinden die niet in dit gastenboek schrijven; gelderland-stel     Jemig wat een waanzinnigen!!! Helaas kunnen wij ons niet vinden in de in- en opstelling van veel recreanten Bij deze nodigen we jullie dan ook uit om eens een zonnig weekend deze kant op te komen om te zien dat naturistenstranden en zgn.

Voorbeelden bij de vleet hier Veel sterkte en wijsheid toegewenst Je moet je niet laten afschrikken door mannen die aanvankelijk wat afstandelijk doen en even door de zure appel heen bijten.

Op die manier kan je hier een prima dag hebben en goed aan je trekken komen! Groet, De man met de groene hoed: Ik hield mijn fatsoen,verontschuldigde mij zelfs nog waarvoor, weet ik ook niet ; wel dacht ik dat sommigen een paar zittingen bij de psychiater konden gebruiken.: Maar daar zijn een paar kerstballen van zoekgeraakt. Chris D     Ik kom in de zomer weer naar De Ster toe, tot dan!: Ik heb zelf niks met naturisme maar wel met de groenester. Ik kom daar al jaren met enige regelmaat met m'n honden en ik kan me er dus niks bij voorstellen dat mensen last hebben van het naakt strand.

Het recreatie gebied is groot genoeg voor ons allemaal. Het enige wat iedereen zou moeten doen is rekening houden met elkaar. Ik kom niet in de gebieden waar mijn honden niet mogen komen dus als mensen nu niet van naakt rekreatie houden zoek het dan ook niet op er is echt ruimte genoeg!!!!

Veel succes verder met jullie site. Met vriendelijke groeten, een naturiste. Als ik er kom op een minder warme dag, word je van de ene kant bestookt met homo's.. Ik vind het vreselijk en als ik de andere kant op kijk zie ik allemaal naakte mensen. Dat klopt niet met mijn gevoel en ik voel me er ongemakkelijk bij. Jullie naakt recreanten mogen in dat andere water recreeeren maar vinden het vaak toch nodig om aan de kant te gaan zitten tegenover de kinder!!!

Het is een recreatie gebied, dit houdt in dat ook wandelaars, fietsers, kinderen en dagjesmensen zich er prettig moeten kunnen voelen. Ik wordt er nu vaak overspoeld door naakte mensen, homo's en verslaafden die daar tippelen. Edith op het naaktstrandje: Das nu wel anders!!

Als echte zonaanbidster kan ik alleen maar zeggen "Eureka"! I found my strandje. Onze Sjimmie heeft meteen informatie op de bekende website geplaatst zeer attent. Tot mijn verbazing zie ik avonds T. Ze vergeet er bij te zeggen dat zij niet op het naturistendeel is geweest en dat de stranden daar niet zijn afgesloten. Mogen naturisten wel een gezondheidsrisico lopen vraag ik mij dan af. Verder heb ik een verslag gelezen van de gemeente Leeuwarden met betrekking van een overleggroep over het recreatiegebied Groene Ster met Isolde als een soort vertegenwoordigster van naturisten.

Fijn om te kunnen meepraten maar het zal verstandig zijn om een stem te zijn van een groep belanghebbenden wij als naturisten dus en niet op persoonlijke titel vergadering bij te wonen. Om namens een groep te spreken heb je een steun in de rug, er zijn genoeg punten die ingebracht kunnen worden zoals plaatsen van voldoende mobiele toiletten en beter toezicht op de sociale veiligheid en hygiëne waarbij er geen uitsluitingen zijn zoals hierboven beschreven. Groetjes, Nico marianne     Zo ik heb dan nu ook eindelijk het gastenboek gevonden, leuk.

Grenzen zijn persoonlijk en kunnen van moment tot moment verschillen. De ene dag wil ik lekker bijkletsen, de andere dag met rust gelaten worden. De ene dag is te dicht bij dichterbij dan een andere dag. Laten we er niet te moeilijk over doen. Mensen die kwaad willen denken zullen dat gewoon doen, anders vervelen zij zich. Als je iets niet bevalt ,zeg het gewoon, met de nadruk op gewoon! Het is gewoon om aan te geven dat je iets niet wilt, net zo gewoon als aangeven wat je graag wilt.

We hebben een geweldig strandje en door de jaren heen wordt het steeds gezelliger. Laten we niet teveel mopperen over 'mensendingen, maar het gewoon corrigeren als je er last van hebt. Wij, gewone, veilige naturisten wij liggen op het middenveld willen niets liever dan dat die seksuele overlast verdwijnt, maar door het gedoogbeleid van gemeente en politie is dit probleem nog steeds niet opgelost Naakt recreeren schijnt nog steeds niet gewoon gevonden te worden en allerlei vragen, excessen, onbegrip en hilariteit op te wekken.

Als vrouw kom ik al enige tijd op het middenveld, daar voelt het wel goed en veilig, er is een vaste kern aanwezig. De enige oplossing is toezicht en handhaving, maar de Groene Ster schijnt niet de prioriteit van de politie te hebben, allang blij dat het niet meer zo erg in de Prinsentuin en het Rengerspark is Ik hoop, dat er nu eindelijk wat begrip onderling ontstaat.

Als je nog suggesties hebt, gaarne. Alle goeds en groetjes, Isolde. Dit keer lijkt het een buitengewoon hecht exemplaar in de modieuze modekleur limegroen! Geen woord te veel gezegd.

Het was druk toen ik vandaag weer even kwam kijken. Maar toch heerlijk rustig. Beetje lezen, beetje zwemmen, beetje kletsen. Ben altijd benieuwd wat mensen lezen.

Sjors raadde Houellebec aan: Wel interessant maar het ging behoorlijk boven m'n pet. Lekkere middag gehad in de zon. Sjimme Webmaster     Het strandje heeft hoofdzakelijk van twee dingen last: De naar seks zoekende mensen, en mensen die hier de hond uitlaten.

Voor de naar seks zoekende mensen bestaat er een gedoogplek, en ook voor het uitlaten van de hond zijn er speciale terreinen aangelegd. Het zou mooi zijn dat beide categorieën overlast veroorzakende mensen naar hun eigen plek gaan. Het uitlaten van de hond op het strandje, is asociaal en getuigt van weinig fatsoen.

We willen graag beide categorieën van het strandje weren; zo houden wij ons strandje schoon. Honden maken er geen troep van. Weg met dit Sodom en Gomarra.

Onder zware dwang dikke pik in zij Meesteres doet aan face sitting. Neuk smurf met klein pikkie. Bizarre psychopaat pompt zijn dikk In de garderobe moet de hetero jon Nu HD films bekijken? Amateur Porno Moeder neukt de buren Huisvrouwen schandaal! Rape Sexfilms Gedwongen seks Verkracht door een bekende Extreme verkrachtingen Overvallen en gedwongen!

Cuckold porno Vader kijkt als moeder Paps drinkt het zaad Huisvader vernederd Black bull voor huisvrouwen Mam neukt de cuckold! Bejaarden seksfilm Opa neukt er op los! Rijpe slet dwingt zoon tot seks Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf! Rob en zijn zus Inge hebben al jaren een geheime relatie. Zeker vanaf hun jeugd zijn ze al verliefd op elkaar.

Kom lekker kijken hoe haar natte kutje gevuld wordt. De geile oma Els gaat naar een gigolo avond in de parenclub.
natte pruim rukkende mannen

..


Spermakut neuken in emmen


Vervolgens betreed een ander stel het podium, waarbij ik direct de gelijkenis zie, want de vrouw is hetzelfde gekleed als de vrouw ervoor en de man is wederom naakt. De man en vrouw staan naast elkaar op het podium, als zij haar schoen uit trekt en deze voor het gezicht van de man houdt, waardoor deze een stijve krijgt. Om het effect te versterken, haalt de vrouw de schoen voor het gezicht van de man weg, waarna zijn pik langzaam krimpt, om vervolgens, als zijn pik slap is, de schoen weer voor zijn gezicht te houden opdat hij weer hard wordt.

De voice-over zegt iets, waarna het stel het podium verlaat, maar ik opschrik, door een stem naast me die iets tegen me zegt, dat ik met mijn beperkte kennis van de duitse taal herken als “vind je dat leuk om te zien? Mijn ogen flitsen kort over haar lijf, dat gehuld gaat in een zwarte lange stretch jurk, dat haar rondingen uitstekend accentueert.

Ze draagt geen BH, want de tepels van haar forse meloenen priemen aan de binnenkant opzichtig tegen het elastische stofje. De voice-over zegt iets, maar meer dan “wechseln”, wat ‘wisselen’ betekent haal ik er niet uit. De heren wisselen van dame en worden geconfronteerd met het item dat zij even daarvoor ook aangeboden hebben, doch de man die aan het kruis heeft gesnoven wordt niet warm of koud van de schoen, terwijl de andere mannen hetzelfde lijken te ervaren.

Wederom wisselen zij van positie, maar ook hier blijkt het resultaat hetzelfde. Als de heren uiteindelijk weer bij hun vrouw van keuze staan en opgaan in de geur die hen geboden wordt, hebben ze alle drie een stijve, waarna de voice-over een lang en onverstaanbaar verhaal prevelt. De vocie-over kondigt hen aan, maar meer dan het engelse woord ‘body-worship’ herken ik niet.

De man begint zoentjes op het lijf van de vrouw te plaatsen, waarbij zijn opwinding direct zichtbaar wordt, want hij krijgt direct een stijve. De vrouw laat de man kalm begaan, maar na een minuutje of twee, tikt ze hem op zijn schouder. Ze houdt een pingpongballetje in de lucht, die ze de man in haar mond stopt. De voice over zegt iets, maar het is vanzelfsprekend dat de man zijn lippen niet meer kan gebruiken en dus gebruik moet maken van zijn neus, wat er verassend genoeg toe leidt dat zijn stijve verdwijnt.

Zodra zijn pik slap is, duwt de vrouw hem gespeeld teleurgesteld, want het is een act weg, waarop hij het podium verlaat en plaats maakt voor een andere man. Ook deze krijgt een pingpongbal in zijn mond, maar als hij begint te snuffelen krijgt hij juist een stijve.

Af en toe werp ik een blik naast me om te checken of de vrouw er nog zit, wat het geval blijkt, ergo ik merk dat ook zij af en toe een blik werpt op mij. De man op het podium mag het pingpongballetje uit spuwen, maar wat hem onderscheidt van alle mannen, die voor hem het podium hebben betreden, is dat zijn pik stijf blijft, terwijl hij zich verlustigd aan alle heerlijke delen van de vrouw op het podium.

Ik lach ietwat schaapachtig naar haar, want mijn opwinding komt uiteraard omdat ik helemaal op ben gegaan in hetgeen er op het podium plaats heeft gevonden. Mijn lach verraad dat ook deze woorden als muziek in mijn oren klinken, dus ik vraag “dus jij vind zoiets niet erg? Fronsend haal ik mijn schouders op, omdat haar woorden vreemd voor me klinken, waarop Gitte zegt en vraat “denk er maar eens over na, hoe veel jij van een vrouw zou kunnen houden, als ze je geeft waar je naar verlangd?

Gitte draait haar stoel een kwartslag, zodat we, in plaats van naast elkaar, schuin tegenover elkaar komen te zitten. Ze legt haar hand op mijn knie, kijkt me indringend aan en zegt “als mijn gevoel klopt, dan is dit chemie”. Ik wil iets gevats antwoorden, maar verslik me in mijn eigen woorden, want haar oogopslag lijkt me te betoveren. Ze glimlacht, pakt mijn hand en zegt “loop je mee, ik weet een geschikt plekje”. Voordat ik kan antwoorden, loop ik aan haar hand mee over de beurs in de richting van een grote zwarte doos, althans zo lijkt het want in werkelijkheid is het een ruimte welke met zwarte wanden is afgezet.

De ruimte is eigenlijk niets meer dan een lange gang met aan weerszijden schuifdeurtjes, waarvan er enkele gesloten zijn. De ruimtes achter de schuifdeurtjes zijn ongeveer 1,5 meter breed en 2 meter diep en bevatten niet veel meer dan een stoel, enkele jashaken en een grote spiegel.

Het geluid in de gang bestaat uit hijgende en kreunende mensen, want wat er achter de gesloten deurtjes plaats vindt, ligt erg voor de hand. Gitte loopt ver de gang in en nodigt mij uit een hokje te betreden, waarna ze het schuifdeurtje achter ons sluit, opdat wij samen enige privacy genieten. Haar stem is zacht en lieflijk als ze de woorden uit spreekt, wat tevens geldt voor haar handelingen, want ze legt haar handen in de zijkanten van mijn hals en beweegt traag haar gezicht richting de mijne.

De zoen die volgt is zacht, teder en lijkt een soort van liefde te herbergen, die ik nooit eerder ervaren heb, dus de betovering zet zich voort, wat helemaal geldt als ze antwoord geeft op de vraag “maar wat wil je dan van mij?

Nadat ik de brok in mijn keel weg geslikt heb, ontvang ik haar tong in mijn mond, terwijl zij een hand in mijn nek legt. De hand is vreemd, maar niet vervelend want ze streelt mijn nek met haar nagels, waarna ze me stevig, doch niet pijnlijk vast pakt.

Haar lippen verdwijnen van de mijne, waarbij ik een vastberaden blik in haar ogen waarneem, waarop ze mijn gezicht tussen haar borsten drukt. Mijn pik, die reeds hard is, klopt ongeduldig in mijn broek, als ik de zoete lichaamsgeur van haar huid tot me door laat dringen. Ik wil meer, dus ik plaats mijn handen tegen de zijkanten van haar immense borstpartij, waarna ik het elastische stof naar beneden trek, opdat haar borsten zich ontbloten.

Gitte laat het gebeuren, sterker nog, ze drukt mijn gezicht nog dieper tussen haar malse borsten, wat mij uitnodigt voorzichtig van haar huid te proeven.

Als seks liefde is, dan ben ik nu verliefd, want ze smaakt heerlijk, doch ineens duwt ze me weg, maar haar blik verraad dat dit niet voor lang is, want de opwinding is waarneembaar in haar ogen.

Ze daalt traag neer op haar knieën, waarbij ze tijdens het knielen haar jurk omhoog trekt, zodat ze er niet op gaat zitten. Verlekkerd kijkt ze in mijn ogen, als ze mijn riem opent, waarna de knopen van mijn broek volgen.

Ze trekt de broek naar beneden en streelt heel even over de tent in mijn boxershort, waarop ze deze ook naar beneden rukt. Heel even lijkt het erop dat ze mijn staaf in haar mond zal nemen, maar schijn bedriegt, want ze duwt mijn pik tegen plat omhoog tegen mijn onderbuik en drukt er een zacht zwoel kusje op, waarna ze op staat.

Van onderaf knoopt ze mijn hemd open, waarna ze het van mijn schouders neemt en aan het haakje hangt. Veel sterkte en ook bedankt voor je betrokkenheid bij het strandje gebeuren. Ben dus hele poos niet geweest had erge pijn in rechterbeen huisarts dacht dat het een ontsteking was maar in z huis is rugwervelslijtage geconstateerd.

Kan moeilijk zitten op scooter en fiets ,jammer met dit mooie weer maar is niet anders veel plezier jullie daar ,groetjes teake uit burgum. Hoop snel weer eens erheen te kunnen. Jammer dat er niet veel mensen waren, dus weinig aanspraak k. Na half 5 bleven er veel mannen alleen over en toen vonden we het wel tijd om weg te gaan. Maar mensen ga er gewoon naar toe.. Heel fijne dag beleefd, met reuze aardige mensen ervaringen uitgewisseld, met name Sjimmie en de 'Naked Bike Rider' die we op de valreep nog ontmoetten.

De ogen van de kikker bewaken de omgeving en de nieuwe boomaanplant gaat het aanzien wellicht nóg verbeteren. We genoten van rust en ruimte, zelf bivakkeren we ingeklemd tussen bosschages en het rumoer van de A73 - daar wen je wel aan, toch waardeer je dat het ook anders kan..

Maar als je ook vissen en buizerds wilt spotten gaat er niets boven ons eigen plekje, de Berendonck bij Nijmegen.. Weest welkom, als je in onze contreien verzeild raakt! Ton, Wim en Hanneke. Wat wij doen tijdens een goa-evenement, als d'r een meertje is aan de locatie, dan is dat "blootgewoon" daar gaan zwemmen, als de temperatuur het toe laat.

Zelfs al is er daar meter verderop een naaktstrand, wij zwemmen op slechts 50 meter van het hoofdpodium in "aangepaste" natuur kledij En er is niemand van de organisatie of bezoekers, die er gaan opmerkingen over maken: Mag ik Jullie allen nog een leuk naakt verlof en vele zonnige dagen toewensen.

Groetend Jimmys Ben     Ik ben ook bij Psy-Fi geweest en heb vooral genoten van de goede sfeer op het festival. Dus wat mij betreft mogen ze volgend jaar weer onze buren zijn. Het zou wel goed zijn dat de gemeente wat meer rekening houdt met de schaars geklede recreanten. Niet iedereen vindt blootgewoon. Het beste Festival dat in Leeuwarden is geweest. Hoop dan op zeer zonnig weer zodat we tijdens het festival ook lekker op het Strandje kunnen liggen. Heb ook geconstateerd dat er nog veel zwerfvuil ligt ,vooral op de parkeerterreinen.

Lag ook nog een buis met een klem midden op de weg ,heb hem daarom aan de kant gelegd. Hoorde van alex dat ze nogal wat spullen kwijt waren ,waaronder meter aan schuttingen ,misschien staan ze mettertijd op marktplaats ,kunnen wij ze gebruiken om uit de wind te liggen ,want het was de laatste dagen erg winderig op het strandje.

De belofte dat ze de groene ster schoner zouden achterlaten dan toen ze waren gearriveerd zijn ze bij lange na niet nagekomen. En onze gemeente [tietjerksteradeel] heeft ook nog een appeltje te schillen met leeuwarderadeel wat geluidsoverlast betreft ,met dien verstande dat er nog veel valt te bepraten voor leeuwarden weer beslist over het komende festivaljaar.

Heb het ook nog gemeld dat er nog klemmen en buizen op het strandje nabij een bankje [door ons gevonden]op zondag,gedeponeerd zijn ,zou doorgegeven worden ,maar is dat alles nu weggehaald?

Dinsdag wordt er geschouwd [of alles netjes is opgeruimd]mij dunkt dat dat wel goed zit zo ik dat heb gezien op zondag. Complimenten aan jullie opruimers erg goed jullie best gedaan hoor. Ach er moet hier en daar wat nieuw gras ingezaaid worden maar verder valt het reuze mee hoor,En verder vond ik dat magische bos geweldig nabij de kinderkabelbaan even wegdromen in een sprookjesbosje. Werd op zondag zo ik zag ook druk bezocht.

Het geluid is minder dan bij, into the city. Voor die gene die wil weten wat er voor muziek er is op dit feest, hier een link. Als er asbest ergens ligt worden we er voor gewaarschuwd. Maar wanneer er te harde muziek wordt afgespeeld en hiervan gehoorbeschadiging krijgen dan is het opeens de verantwoording van de burger. En voor asbest beschermen we wel de mensen. Dat is toch raar? Waarom het ene wel en het andere niet? Veel praivitsie door al die boxen. Kun je lekker niet zien wat buurvrouw en buurman uitspoken.

En ook minder last van de n. Hadden al een idee geopperd om ze straks in de winter te bekleden met huishoudfoli ,kunnen we de hele winter [tot volgend jaar maart?

Maar al met al was een heerlijk [zon] dagje. Hoop maar dat er nog meer mogen volgen. Mensen krijgen gehoorbeschadigingen hiervan! Waarom moet het altijd zo hard staan?

De muziek van festivals kan wel kilometers verdragen zelfs wel 10! Zet 'm maar HARD genoeg, dan wordt het vanzelf wel stil? Of juist niet me een levenlang pieptoon in je hoofd! Tjipke Tasma Webmaster     Bij de ingang staat sinds kort ook een bord dat het nudistenstrand open is. Het is wel iets kleiner, doordat het hekwerk aan de kant van het strandje is geplaatst.

Maar met dit weer is er volop ruimte. Terwijl hierop de website staat dat het wel open zou moeten zijn? Nou hoop toch dat we nog wat nazomer krijgen ,vaak is het zo in nederland dat na een warme droge periode er een natte koude periode op volgt. Deze prijs betalen we met een zeeklimaat wat we hier in nederland hebben. Het zeewater is sterk opgewarmd ,en bij een koude bovenlucht en verdamping vormen zich gemakkelijk zware buien wat we gemerkt hebben. Hoge druk boven scandinavie en lage druk boven zuideuropa en draaing van de stroming naar oost tot zuidoost kunnen we vast nog een nqazomertje krijgen ,wie weet nog even nabruinen op het strandje.

Het is ons reuze meegevallen en errug goed bevallen. Wij gaan cker vaker langskomen. Geert vd Hut     Ik lag heerlijk op de zonneweide, na een poosje kwam er een oudere heer die notabene bijna bij mij op de handdoek ging liggen, terwijl er echt genoeg plek was.

Heb maar niks gezegd mijn boeltje bijelkaar gepakt en een eind verderop gaan liggen. Geen last meer gehad Teake     Organisatoren konden wel denken dat de mensen het geld op de rug groeit.

Veel jeugdwerkloosheid en nu met de dure vakantietijd. We hebben dit in burgum ook meegemaakt met waldrock ,in het begin kwamen er wel bezoekers op af ,maar de laatste amper meer de helft bezoekers. Ook omdat er in het land de laatste jaren steeds meer festivals [zeg maar een festivaltsunamie ]worden gehouden wordt de spoeling steeds dunner en zullen vele festivals een stille dood sterven [amen].

Het weer was top, en het water niet te koud. In de papieren versie, die ik later kocht, staat mijn verhaal gelukkig wel goed weergegeven.

Dus toch niet zo'n keurige krant.. Het blijft natuurlijk een keurige krant Het klopt niet; ik lees in het FD van vandaag: Dit keer redelijk vroeg gegaan vanwege de verwachte hitte. Ben op het strand geweest van Heerlijk genoten van het mooie weer en strand en van het lekkere water! Groetjes, Robert Wietse     Met de muziek viel het vrijdag in de namiddag reuze mee.

Muziek is een kwestie van smaak, bij Welcome to The Village zeer wel te pruimen. Kom gerust, hoe meer zielen hoe meer vreugde zeker met een muziekje op de "achtergrond".

Was het goed te doen of stiuter je door de muziek van het strandje af? Of was het strandje niet bereikbaar? Ik wilde morgen namelijk weer nasr het strandje gaan, maar als het niet open is of de "muziek" staat knalhard, dan kan ik de rit er heen besparen.

Alvast bedankt voor de reacties! Groetjes, Robert Peter     In de Groene Ster is het juridisch mogelijk om 3 grootschalige festivals te houden. Omdat de gemeente hier dit jaar 4 festivals wil toestaan, heb ik de rechter gevraagd om de regels bestemmingsplan te toetsen die gelden voor het recreatiegebied.

Hopelijk weet ik op deze manier de festival tsunami die, in aanloop naar de Culturele Hoofdstad in , de Groene Ster overspoeld te stoppen. En mocht de rechter zwichten voor het grote geld, dan zullen we zelf wel een plekje vinden dat evident geschikt is voor ongeklede recreatie. Dat is heel erg jammer. Heb zelf een te gekke achtertuin maar kan me voorstellen dat het voor menig bezoekers een probleem zal zijn.

Mogelijk kunnen we dan 15 dagen niet op het strandje terecht. Uiteraard heb ik persoonlijke titel bezwaar aangetekend tegen het gebruik van het strandje. Ik zal binnenkort iets meer info op de site plaatsen. Het strandje is ook gewoon mooi, dus ik denk dat ik er wel vaker lekker zal komen te zonnen! Groetjes, Robert Willlem     Sjimmie Webmaster     Blij om te horen dat je het nieuwe strandje mooi vindt. Mag je je auto parkeren langs de weg die het fietspad kruist?

Ik heb daar gisteren wel geparkeerd omdat er al meerdere auto's stonden. Ben toen via het fietspad naar het strand gelopen. Ik zou het namelijk jammer vinden als je een boete onder de ruitenwisser vindt na een heerlijk dagje strand! Groetjes, Robert Robert     Het ziet er mooi uit! Ik ben van Heerlijk op de bult gelegen en af en toe even lekker gezwommen!

Ervaring met Welcome to the Village heeft geleerd dat Sjimmie als belanghebbende in de zin van de Algemene Wet Bestuursrecht kan worden aangemerkt en hij kan eventueel een bezwaarschrift indienen tegen het verstrekken van een evenementenvergunning.

Sjimmie kennende gaat hij dat zonodig zeker doen. Groet, Peter Sjimmie van het Strandje     Je heb het eerlijk verdiend, bij de volgende poule win ik het wel weer terug… Teake     Prijzengeld wou ik maar aan sjimmie doneren als jullie geen bezwaar hebben ,kan ie het gebruiken voor de mooie website strandje.

Het was mijn tweede ervaring op een naaktstrand, de eerste dit jaar. Anderen liepen ook gewoon door en gingen op gepaste afstand tussen de overige gasten liggen. Voornamelijk mannen, maar dat is geen probleem. Er was ook een man met mijn zijn kindje.

Super om zo ook je kinderen groot te kunnen brengen. Zoals gezegd vind ik het een mooi terrein. Goed beschut door de aarden wal, maar open genoeg om niets te verbergen. Mooi ook dat er gewoon een openbaar fietspad achterlangs loopt. Er was wel wat brommer jeugd die kwamen gluren, maar daar heb ik me niet aan gestoord. Ik moest er wel om lachen.

Durfde later ook nog even te gaan zwemmen. Bodem loopt langzaam af, alleen op een gegeven moment is het geen zand meer. Dat is even wennen die zachte drab onder je voeten.

Ik kom niet uit de buurt, helaas, maar was wel in de buurt voor mijn werk. Ik zal hier dus niet veel vaker gaan komen. Volgende maand heb ik weer een afspraak, hopelijk is het dan weer zulk mooi weer. Daar waar ik vandaan kom, moet ik minstens een uur rijden om iets openbaars te vinden. Dus neem gerust je hele gezin mee en wellicht zien we elkaar. Nu even niet want ik moet nog wat kilometers maken voor de eerste Mar. Die voert overigens langs het naturistenstrandje aldaar.

Deelnemen in adamskostuum is niet toegestaan, ik ben derhalve herkenbaar is Cambuur blauw met geel. En dit jaar maar een beetje bruin. De grote schoonmaak heeft niet zoveel met zwerfvuil te maken, maar meer met het snoeien van de zwerfboompjes.

Was geen kip eh bedoel mens te bekennen. Sjimmie die tekst van jou onder die dagfoto ,waar je sprak van een voorjaarsschoonmaak ,bedoelde je het zwerfvuil of die kaalslag? Het strandje was behoorlijk schoon ,ben weinig zwerfvuil tegengekomen ,in de rest van de groene ster lag veel meer ,vooral op en rond parkeerterreinen en hier en daar volle afvalbakken. Dus de gehele groene ster is wel weer toe aan een voorjaarsschoonmaak dunkt mij. Verder was het overal behoorlijk druk ,ook bij de kiosk waar menigeen een ijsje of patatje enzv.

Nou hoop maar dat het gauw [eind maart -begin april ] warmer wordt ,kunnen de tenen weer in het water en de bibs weer in de zon HOI HOI. Vraag mij af of die jongelui op het textielstrand het water in zijn geweest, want dat durf ik nog niet aan.

Hopelijk wordt het snel iets warmer. In minder dan een jaar tijd is het filmpje - zeer verrassend - zo'n vierduizend keer bekeken. Navraag bij de maakster leert mij dat de meeste kijkers afkomstig zijn van strandje. Sterallures zijn mij vreemd, ik hoop een deel van de kijkers volgend jaar in levende lijve aan te treffen op het strandje en wens bij deze iedereen: Geweldig fijne feestdagen en een gelukkig en zonnig !

Na toezeggingen van de 'andere' partij dat we ook volgend jaar gebruik kunnen maken van het strandje hebben we ter zitting besloten ons ingediende bezwaarschrift in te trekken.

Vanaf februari volgend jaar zitten we om tafel met de organisatie van het muziekfestival 'Welcomwe to the Village. Ondanks alles een mooi resultaat.

Kunnen we zorgeloos van de hoogtezon gaan genieten. Ik zie jullie graag volgend jaar weer massaal verschijnen. Heb dit ook al meermaals van bezoekers kunnen horen. Het oude strandje kon je bijna bij elke windrichting uit de wind gaan liggen achter struikjes.

Zou fijn zijn dat er wat haagjes geplant konden worden ,maar dit zal wel niet kunnen en het maaien kunnen belemmeren. Ook viel ons op dat er verscheidene mensen met honden liepen ,groene ster is zo uitgestrekt dat er genoeg ruimte is om uw hond uit te laten ,maar waarom nou juist op het naturistenterrein [heb ook niemand gezien met een hondenschep].

Of zijn het nieuwschierigen naar bloot? Geen afgescheiden gedeeltes meer met hoofdzakelijk mannen ,mannen vrouwen en gezinnen ,maar nu alles doorelkaar op 1 strand. Nu moet je "gezellig" met zijn allen verplicht bij elkaar liggen. Het is nu veels te aangelegd. Echt lelijk met die helling..

Het lijkt wel of er een hetze aan de gang is in NL. Veel terreinen verdwijnen of worden zo onaantrekkelijk gemaakt dat je er niet meer wil komen bv Hoek van Holland en dit terrein ook al of het wordt zo geherinricht dat je in de kijker ligt van de geklede wandelaar of fietser door een voet of fietspad dwars over een terrein aan te leggen.

Met dank aan de verrechtsing van de maatschappij! Er vind gewoon een ontmoedigingsbeleid plaats De aanwezige bezoekers vallen minder op, de tellingen van de aanwezigen zijn ook nogeens momentopnamen.

Hoeveel mensen er tussen de tellingen komen en gaan is niet bekend. De strandjegasten die af en toe de koppen tellen, maar gelukkig voor ons niet snellen anders houden we niemand over, kunnen in algemeen tenminste tot tien tellen. Er zijn over het algemeen meer bezoekers op het nieuwe strandje dan in het verleden op het "oude" strandje op deze plek.

Suggesties voor iets meer cultuur dan gezeur worden alhier op prijs gesteld. Het was maar van korte duur ivm een stevige regenbui, maar de rust en vrijheid was erg fijn. Ik hoop volgende week nog een kans te krijgen om wat langer te blijven. Ondanks dat ik het water wel wat koud vond toch heerlijk gezwommen. Gezellig gekletst met een mede strandganger van wie wij helaas de naam niet weten.

Hopen op nog meer zonnige dagen, super fijne sfeer. Voorlopig even niet, achter de schermen moet er bestuurlijk gelobbied worden om volgend jaar op een nog mooier strand in een goede sfeer daarvan te genieten. En mocht de politie van Leeuwarden dit lezen: Normaal is bij ons de dress code bloot Allemaal gezeik om een een paar hondjes en een succesvol festival. Ga toch lekker zwemmen! In zekere zin vertoond de organisatie van Welcome to The Village opmerkelike overeenkomsten met hondenbezitters: In de Groene Ster is ruimte genoeg voor een driedaags festival waarbij overige activiteiten gewoon door kunnen gaan mits vantevoren duidelijk is gecommuniceerd wie wat waar wel of niet gaat doen.

De festivalorganisatie heeft wat ons betreft onvoldoende oog gehad voor de belangen van andere gebruikers van het gebied en vandaar het bezwaarschrift. Van sommige strandjegasten zou je echt out-of-the-box denken verwachten.

Kijk, als er een drijvend podium voor het strandje verschijnt en zaterdag- en zondagmiddag is het strandje gratis toegankelijk voor mensen inclusief festivalgangers in dresscode bloot, dan valt er wellicht met ons te praten. Helaas kon je dit niet zelf bedenken. Het strandje is tegenwoordig fysiek en figuurlijk geen eiland meer, als wij met anderen rekening moeten houden dan stellen we het omgekeerde ook op prijs. Desnoods moet dat respect met een juridische stap afgedwongen worden.

Dan heeft ons protest toch geholpen! En zo te lezen, weet jij ook al geen goede reden voor een klerenfestival op het strandje. Of mankeert het mij aan de ogen? Wim de Jongh     Dat ik één van die okselfrisse vrijwilligers was bij het festival zij bij dezen vermeld en het is ook niet iets wat ik probeer te verbloemen.

Maar, nergens om hoor, volgens mij was het hele festival niet op het naaktstrand, of ik moet ziende blind zijn geweest.

En Wietse, als je niks tegen het festival hebt, waarom dien je een bezwaarschrift in? Haha, lekker wel een discussie. Een beetje jammer dat je er niet bij vertelt dat je één van die okselfrisse vrijwilligers was bij het festival. Misschien heb je meer inside informatie en kun je ons uitleggen waarom het festival zo nodig op het naaktstrand moest plaatsvinden?

Was er verder geen ruimte? Om nu het strandje op te offeren, omdat de organisatie lijdt aan een Szigetcomplex? Ik heb er juist bij de gemeente op aangedrongen het festival te legaliseren, omdat we met ons protest het hele festival gemakkelijk per ongeluk hadden kunnen opblazen. Ik wacht nog steeds op een bedank je van de organisatie en de gemeente.

Dus wij hebben niks tegen het festival, maar willen ondanks de klerenherrie wel graag in ons blootje in de zon kunnen liggen. Zie verder ook het commentaar van Wietse. Ik heb deze tekst gemist op het sponsorbord van het festival: Welcome to the Village legalised by strandje.

Spijtig voor jou kan er derhalve geen discussie zijn. Als je de quasi-discussie op http: Wel een beetje opletten a. Vanmiddag hebben wij op het strandje e. Ik ben te grof geweest in mijn commentaar naar jou toe. Je wou ook graag dat ik dit dan even in het gastenboek zou zetten. Laten we wel wezen; het was een leuk festival, een opsteker voor Leeuwarden en dat gefulmineer ertegen is in mijn ogen eerder kleinzielig dan opbouwend en zet ons, naturisten, neer als een stelletje zeikerds die niets beters te doen hebben dan elk leuk initiatief de kop in te drukken.

Zelfs als dat in zou houden dat we een paar dagen níet in onze blote kont kunnen lopen. Daar gaan we toch echt niet dood aan, dacht ik zo.

De verbodsbordjes verschijnen er op enig moment. Bovendien besteed ik mijn tijd liever aan de fysieke vervolmaking van het strandje, het kost al moeite en energie genoeg om een en ander in de lucht te houden. Veel mensen onderschatten de tegenstand die we in de loop van de jaren tot op de dag van vandaag ervaren.

Half oktober gaan Sjimmie en ik naar de hoorzitting i. Weliswaar is dat al geweest, maar regeren is vooruitzien naar volgend jaar. Het enig wat ik wil voorstellen is dat iedereen als volwassene met zulke kleinigheden omgaat. Van een blindengeleidehond is voor iedereen duidelijk dat die hond een erkende maatschappelijke rol voor de bezitter speelt.

Ik neem niet aan dat je voorstelt dat de mevrouw in kwestie een bordje meeneemt met de tekst "Ik ben een probleemgeval, hond hulpmiddel" Kortom, de kern van het probleem is: Ik zou het niet weten, vandaar toch maar een verbodsbordje. Dat is voor iedereen duidelijk. Maar overal is ruimte voor serieuze uitzonderingen.

We leven hier immers niet in een politiestaat. Een heel duidelijk voorbeeld vormen geleidehonden, niemand die het in z'n hoofd haalt om daar te gaan staan zeuren. Welnu, er kunnen situaties zijn die als gelijkwaardig aan geleidehonden kunnen worden beschouwd, zoals deze mevrouw van een paar berichten eerder. Ik ken die mevrouw en weet daardoor dat zij begrip voor haar situatie waard is!

Is in het verleden gebeurd en dan kan niemand daar meer iets van zeggen: Waarom ik dan niet? Om dit soort situaties te vermijden zijn er helaas regels nodig, lang niet iedereen is uit zichzelf geneigd rekening met een ander te houden. Strandjegasten kunnen er vanuit gaan dat op enig moment honden op het strandje nadrukkelijk worden verboden zodra er een bordje van die strekking wordt geplaatst.

Jullie hond is rustig daar heeft niemand last van maar het gaat om het principe. Rustig,wild,groot of klein het is verboden voor honden. Dat zijn de regels,daar heeft iedereen zich aan te houden. Doe je dat niet dan ben je idd onfatsoenlijk en dat is dan nog zacht uitgedrukt. Een karper was zo vriendelijk tijdens mijn korte aanwezigheid te bijten.

Maar goed dat strandjegasten niet weten hoe groot dergelijke vissen kunnen zijn, je zou bijna niet meer durven zwemmen. Mooi moment voor informeel overleg met onze collega-gebruikers van het gebied, we zijn het eens over de plaatsen waar de afscheiding van de rietvelden doorbroken moet worden en ook de vissers hebben problemen met honden. Wij zijn juist erg fatsoenlijk en zorgen ervoor dat geen mens last heeft van onze hond. Daarbij komt dat onze hond een hulp is voor mijn man die Alzheimer heeft.

In tegenstelling tot andere landen heeft ons land respect voor mens en dier. Dat er mensen zijn die zich ergeren aan het laten rond rennen en overal hun behoeften doen begrijp ik heel erg goed. Ik hoop dat de mensen hun ergenissen voor meer belangrijke dingen bewaren. De bezoekers van het zogenaamde Pottenstrand bij het Sneekermeer zal het de afgelopen dagen niet ontgaan zijn dat er bij het gebied voor naaktrecreatie nieuwe bordjes zijn geplaatst. Voor de naturisten is daarmee een einde gekomen aan de jaarlijks weerkerende discussie: Maar het kan zowel in april als in oktober strandweer zijn.

Tijd voor een blote Nieuwjaarsduik in de Potten? Wat jouw mening betreft over de honden ben ik het volledig met jou eens. Ik erger mij al jaren aan mensen die hun hond mee nemen. Iedere hondenbezitter dient te weten dat je op kinderspeelplaatsen,strandjes en ligweides niet met honden mag komen maar dit zijn vaste bezoekers van het strandje die menen meer rechten te hebben.

Ik ken mensen die er iets van gezegd hebben maar dan krijg je ruzie want hun hond is heilig daar mag je niks van zeggen. Ik hoop met jou dat er zo gauw mogelijk duidelijke borden komen en dat er dan ook forse bekeuringen worden gegeven als men zich niet aan de regels houdt. Samen met mijn vrouw geweest vandaag en heerlijk gelegen en gezwommen. Er kwam zelfs nog een ijsverkoper langs die goede zaken deed.

Het strandje is er in mijn ogen met sprongen op vooruit gegaan. Het naaktstrand is nu veel overzichtelijker, wat de sfeer echt ten goede komt.

Bushalte op Groningerstraatweg is vlakbij, uitstappen, linksaf, rechtsaf en parkeerplaats P4 verschijnt. Ook de aangewezen plek voor automobilisten met parkeerplaatsen in de schaduw. Volgens mij is de te lopen afstand ietsje groter dan in de oude situatie. En dan weer naar het werk. Ben benieuwd of dit gaat lukken. Ben ook benieuwd hoe "Het Strandje" er uit ziet. Ben wel vaak in Zandvoort-Zuid geweest. Ben erg benieuwd of het bevalt! Er waren redelijk wat mensen.

Wat wij zo prettig vinden, is dat iedereen op elkaar let. Niet overdreven, maar op een goede manier. Jammer dat er alleen nooit zoveel kinderen komen. Maar de meiden vermaken zich kostelijk.

Ze praten met Jan en Alleman. Wat wil je nog meer. Het enige nadeel vind ik wel, dat het een flink stuk lopen is naar de bushalte. Dat het bruggetje nu weg is, is niet echt makkelijk. Men gaat er snel vanuit dat je met de auto komt. Het strandje is niet groot, maar heerlijk vertoeven. Deze zomer, als die het toe laat, gaan we zeker vaker met de bus naar het naaktstrandje.

En met onze meiden. Die er telkens om vragen wanneer we naar het "blote billen" strand toe gaan. Ziet er zeer goed uit het nieuwe strandje. Het was wel even zoeken: Ik lees veel negatieve berichten mbt mannen die zicht niet weten te gedragen e.

Vandaar dat ik toch even een berichtje wilde plaatsen dat ik dinsdag niets van dit alles heb meegekregen. Het was zonnig, een lekker briesje en rustig.

Er waren nog vier andere mensen aan het zonnen. Ze leken elkaar te kennen en dat gaf een heel gemoedelijke sfeer. Ik voelde me zeker op mijn gemak.

Al met al dus een positief bericht over een mooi moet nog wat groeien: Zonnige groet, Tom Kip     Mag je dan al op het strandje komen? Ik zie dat dit strandje tot half april is gesloten, maar half april is een beetje vaag.

Oma in sexy lingerie snoeihard gen Dochter pijpt gretig haar vader zi Aardmannetje beft vochtige spleet Goddess vernedert haar zwarte slaa Onder zware dwang dikke pik in zij Meesteres doet aan face sitting. Neuk smurf met klein pikkie. Bizarre psychopaat pompt zijn dikk In de garderobe moet de hetero jon Nu HD films bekijken?

natte pruim rukkende mannen