Mooi klein kutje jose neuken

mooi klein kutje jose neuken

Ik weet nog dat ze altijd gekke dingen zei ,die ik bij ons niet zo vaak hoorde. Waren we in de tuin dan liep ze topless rond ,maar dat deed mijn moeder ook. Dus daar was ik niet van onder de indruk. Maar ze droeg altijd van die hele kleine bikini,s. Je kon het zien dat ze dat altijd had ,want ze was mooi egaal van kleur ,haar hele lijf. Je kom geen afscheiding op haar lijf zien.

Dat slipje was zo klein dat het net haar kutje bedekte. Ik keek er graag naar en ik wilde gewoon haar kutje zien. Ik liep dan ook met een stijve pik ,en dat op mijn vijftiende jaar. Door haar ben ik met sex bezig gegaan. Heerlijk als ze zo zat met dat kleine broekje aan. Jose zag dat ook wel van mij. Als ik dan uit school kwam dan riep ze mij gelijk om wat te drinken. Het leek wel of ze het erom deed. Ze lachte alleen maar en bekeek mij goed of ze zeggen wilde ,word je geil van mij. Nou dat werd ik zeker ,ik gluurde tussen haar benen en ze zag wel dat ik een stijve pik had.

Het was warm weer en ze keek mij aan en zei, trek toch een zwembroek aan man. Nu had ik alleen maar een gewone zwembroek ,niet zo als de jongens tegenwoordig tot hun knieen. Ik ging naar mijn huis en ik stond stiekem naar haar tekijken. Ze deed haar randje van haar broekje even goed. Mijn lul kwam al omhoog ,maar ik moet nog naar haar toe. Even later was hij niet zo stijf meer en ik stapte bij haar in de tuin. Zo hee ,dat is een stuk beter.

Mooi man , lekker ventje ben je. Ze wreef over haar buik en ik zag haar hand over haar venusheuvel strijken. Oh god daar kwam mijn lul alweer.

Wat moet ik doen. Ze zag hem ook groeien en lachte naar mij. Ja hoor wat dan? Rot wijf , maak me niet gek. Ik had mijn drinken op en Jose stond naast mij en begon een beetje te klieren. Tot we met elkaar aan het vechten waren. De grootste pret hadden we en ze was toch wel sterk. Ze gooide mij op het gras en haar blote tieten botste tegen mijn hoofd aan.

Ik lag op mijn rug en ze ging boven op mij zitten. Zo ventje nu hebb ik je. Ik stribbelde tegen maar ze klemde mij vast tussen haar benen. Ik vond het wel lekker ,haar tieten waren vlak voor mijn ogen. Ze zwiepte ze voor mijn ogen heen en weer. Maar ik voelde ook dat ze op mijn pik zat en ruw over mijn pik schuifde. Nou die stond gelijk als een paal. Zij moet dat voelen want ze zat er boven op met haar kut.

Onder het stoeien ramde ze op mijn pik en ik werd er geil van. Alles ging er door mijn hoofd. Hoe het zal zijn ,wat zal het zijn en nog veel meer vragen. Ze vond het zeker lekker en ze wilde dat ik zo bleef liggen.

Zij had gewonnen en ik moest doen wat zij zei. Ik wilde het wel en ik merkte dat ze het lekker vond. In gedachten zag ik dat kleine broekje op mijn pik. Mijn pik werd nog harder. Ze gaf een paar harde stoten en ze wreef ruw met haar kruis op mijn stijve pik. Even later voelde ik haar verslappen en ze ging van mij af.

Mijn zwembroek was daar nat en ik keek naar haar kruis ,die ook nat was. Later begreep ik wel dat ze op mij droog neukte. Dat deed ze heel vaak en we hadden het er nooit over. Nee ik wilde het wel elke dag. Ik stuurde er op het laatst zelf opaan.

Het was op woensdag middag dat ik uit school kwam. Jose lag languit op een tuinstoel met voetenbankje. Ze sliep volgens mij. Ik ging gauw mijn zwembroek aan trekken. Ik was al geil. Ik sloop de tuin in en ik liep om haar heen. Ze had haar benen wijd. Ze had haar voetzolen tegen elkaar en haaar knieen lagen dus zover open dat ik in haar kruis kon kijken. Haar broekje zat naast haar kutje en ik zag haar lipjes zitten. Ik keek met verbazing en ik ging er dichter naar toe. Mijn pik werd stijf en ik bleef er naar kijken.

Wat een mooi ding. Ze mag van mij blijven slapen hoor. Ik pakte mijn pik beet en begon er mee te spelen. Nu zag ik dat haar kutje iets open ging. Dit is nog mooier , wat een gleuf zeg. Haar gleuf glinsterde van het vocht en ik rukte aan mijn pik. Ze had haar ogen nog dicht ,ik wilde het nog dichterbij zien. Ik ging op mijn knieen naast de stoel van haar zitten en ik zat er vlak voor.

Ze kreunde iets en ik schrok. Maar nee ze ging weer verder met slapen. Mijn lul stak boven mijn zwembroek uit.

Ohh ik zal er wel even aan willen voelen ,een mooi rose gaatje met slijm in haar gleuf. Ze draaide iets met haar kontje waardoor ik nog geiler werd. Ohh wat zal ik er graag even aan zitten. Mijn pik stond boven mijn rand uit en mijn eike glom van de spanning. Ik schoof mijn broekje verder naar beneden zodat mijn pik helemaal bloot kwam. Ze sliep toch en zag het niet. Maar ik zag dat haar kut verder open ging ,een donker rose gaatje en ik zag van dat wiitte vocht uit haar kutje lopen.

We waren al een aantal dagen op het eiland toen ik besloot voor mezelf een tocht te gaan fietsen in de bergen. Het was, zoals altijd op dit eiland, prachtig weer. Zo'n 28 graden en geen wolkje te zien.

Ik trok mijn wieleroutfit aan en pakte mijn racefiets. Het eerste stuk was nog redelijk vlak maar als snel zat ik in het binnenland en begonnen de hoogtemeters te komen. Ik had een mooie route uitgestippeld met halverwege een dorpje in de bergen waar ik even tot rust kon komen. Ik had zo'n 2 uur gefietst toen in aankwam in dit dorpje. Een pittoresk corsicaans dorpje geliefd bij veel vakantiegangers. Hierdoor was er ook voldoende horecagelegenheid om even mijn energie weer aan te vullen.

Ik was redelijk vroeg omdat ik vanwege de warmte op tijd was vertrokken. Zodoende was het nog niet zo druk op het terras. Ik nam plaats aan een tafeltje met uitzicht op het dal en bestelde een kopje koffie met een gebakje. Iets verderop van mij zaten twee vrouwen. Ik schatte hen zo midden dertig en ook zij hadden een actieve ochtend gepland.

Beide in sportief tenue strakke hardloop legging en strak shirtje aan. De dames waren wat giebelig en keken af en toe wulps mijn kant op.

Ongegeneerd bekeek ik de dames en het beviel met zeker wat ik zag. De eerste was een blonde dame met een volle c cup en mooi vol lichaam. Niet te dik en niet te dun, alles was goed aanwezig. Haar vriendin was een meer tengere dame met een kleine a cup en had zwart haar.

Vooral de manier waarop ze af en toe mijn kant op keek deed in mijn fietsbroek iets kriebelen. Ze had een erg geile blik en ik begon bij haar ook al allerlei fantasieën te krijgen. Beide dames hadden het goed naar de zin en begonnen steeds harder te praten. Ik kreeg door dat ze het over mij hadden en doordat ik hen af en toe kon verstaan bleek ook dat ze Nederlands waren. Ik trok de stoute schoenen aan en stond op van mijn tafeltje en liep op beide dames af. Ik vroeg of ik mocht plaats nemen bij de dames en zij stemden daarin toe.

Ik stelde me voor en de dames stelden zich ook voor. De blonde bleek Mirjam te heten en de donkere dame stelde zich voor als Jose. Ik vertelde dat ik zo'n 35 kilometer had gefietst om hierboven te komen en een dagje de fiets had verkozen boven het strand.

De dames vertelden dat ze waren wezen hardlopen en nu ff aan het uitrusten waren op het terras. Ze hadden een appartementje in het dorp waar we nu zaten en wilden in de middag nog ff naar beneden om aan het strand van de zon te genieten. Het bleken twee vriendinnen te zijn die na de echtscheiding van Mirjam hadden besloten eens weer met zijn 2en op vakantie te gaan.

Vroeger gingen ze altijd met zijn 2en op vakantie, maar nadat er mannen in hun leven waren gekomen die niet zo goed met elkaar op konden schieten was dit wat verwaterd. Jose was nog steeds getrouwd, maar vanwege de drukke werkzaamheden van haar man had zij de ruimte gekregen om met Mirjam mee te gaan op vakantie.

We zaten al gauw een half uur erg geanimeerd met elkaar in gesprek en ik vroeg de dames of ze nog iets wilden drinken. Dit wilden ze wel en bestelden beide een cappucino, ik wilde nog wel een koffie. De serveerster kwam al snel terug met de bestellen, maar toen ze het aan ons wilde serveren schoof de koffie van haar dienblad en viel op mijn schoot.

De warme koffie voelde erg pijnlijk en ik schreeuwde het dan ook uit. Direct rende de serveerster naar achter om met een bakje koud water en wat lappen de pijn te verzachten. Dit lukte aardig, maar een grote bruine koffievlek en pijnlijke schoot was het resultaat. We moesten allen toch wel aardig laggen om het voorval en met name de vlek was nogal een humoristisch gezicht.

De dames vonden dat ik zo niet weer op pad kon en stelden voor om in hun appartement even het tenue te wassen. Ze haaden de beschikking over een wasmachine en dan had ik in no time weer een schoon tenue. Is stemde hier graag mee in. Niet omdat ik ook een schoon tenue wilde, maar omdat ik aanvoelde dat de uitnodiging wel eens een andere bedoeling kon hebben. In het appartement zei Mirjam trek je spullen maar uit dan doe ik het even in de wasmachine. Ze zag mijn aarzeling en vroeg wat er was.

Ik gaf aan dat ik nooit iets onder mijn fietsbroek draag en zodoende naakt zou zijn als ik deze uit deed. Nou en zei Mirjam ik ben wel wat gewend hoor. Ik was toch wel wat verlegen met de situatie en Jose leek dit te begrijpen. Zij kwam dan ook met een handdoek die ik om zou kunnen slaan zo lang mijn broek in de wasmachine zou zitten. Zo kwam het dat ik even later met enkel een handdoek om mijn middel geslagen op het balkon van de dames zat.

Wil je nog iets te drinken vroeg Jose. Doe maar een biertje zij ik. Ze kwam terug met 3 koude biertjes en nestelde zich bij mij op het bankje. Mirjam zat tegenover mij op een stoel en begon te vertellen over haar echtscheiding. De pijn die haar dit gedaan heeft. Vooral het feit dat ze na 15 jaar huwelijk gewoon als oud vuil aan de kant was gezet was voor haar een regelrechte belediging geweest. Ik vertelde haar dat ik haar ex-man niet kon begrijpen en als ik zo'n mooie vrouw had gehad dat ik het dan wel had geweten.

Hierop begon er iets te twinkelen in de ogen van Mirjam. Ze keek mij aan en vroeg wat ik dan wel had geweten. Nou, zei ik, zo'n mooie vrouw als jij hoort als een prinses behandeld te worden en ik vind je een enorm mooie vrouw. Onder mijn handdoek begon ook een en ander tot leven te komen en dit was nou niet wat ik wilde. Jose leek dit op te merken en keek mij weer aan met die geilde blik van haar. Dit was helemaal verkeerd en mijn jongeheer richtte zich met schokjes op.

Wordt je geil van ons vroeg Mirjam. Ik kon dit niet ontkennen en moest beamen dat ik vanaf het begin dat ik ze had gezien al erg opwindende gedachten had. Jose schoof haar hand op mijn been en tilde een stukje van mijn handdoek op. Ook Mirjam kwam nu bij ons zitten en keek mij diep in mijn ogen. Ik ben ook erg opgewonden, het is al weer even geleden en ik vind je een mooie man Erin.

Haar hand gleed over mijn borstkas en haar lippen kwamen dicht bij me. Zacht kuste ze me en al snel waren we verwikkeld in een intense tongzoen. Ook Jose toonde meer initiatief nu en gleed met haar hand verder onder de handdoek en pakte mijn jonge heer vast. Ze begon zachtjes hieraan te trekken en keek verder naar Mirjam en mij hoe we opgingen in een mooi spel van genot.

Zullen we naar binnen gaan fluisterde Mirjam en gedrieën gingen we naar de woonkamer. Daar ontdeed Mirjam zich van haar sportkleding en ik zag een geweldig mooi lichaam tevoorschijn komen.

Ze had prachtige borsten en een mooi klein kaal kutje waarop al wat glinstering te zien was. Ik liep op haar af en begon haar weer heftig te zoenen. Ze kreunde en kuste hard terug. Ook Jose had zich ontdaan van haar sportkleding en was op haar knieën voor mij komen zitten.

Ze likte nu aan mijn paal en nam deze eerst voorzichtig, maar steeds harder in haar mond. Wat kon deze griet pijpen zeg geweldig. Jose nam mijn paal helemaal in haar mond en het lukte haar zelfs om hem af en toe helemaal tot aan de stam in haar mond te krijgen. Ik legde Mirjam nu op de bank en begon haar borsten en tepels te likken.

Langzaam daalde ik af naar haar kutje waar ik haar overal likte behalve haar clitoris. Ze raakte in extase en begon steeds harder te kreunen. Ik likte haar maar liet haar clitoris steeds met rust.

Mirjam maakte ongecontroleerde bewegingen en duwde mijn hoofd strak op haar vrouwelijkheid met de bedoeling haar clitoris te stimuleren.

...

Thuisontvangst sex beffen


mooi klein kutje jose neuken

Ik weet nog dat ze altijd gekke dingen zei ,die ik bij ons niet zo vaak hoorde. Waren we in de tuin dan liep ze topless rond ,maar dat deed mijn moeder ook. Dus daar was ik niet van onder de indruk. Maar ze droeg altijd van die hele kleine bikini,s.

Je kon het zien dat ze dat altijd had ,want ze was mooi egaal van kleur ,haar hele lijf. Je kom geen afscheiding op haar lijf zien. Dat slipje was zo klein dat het net haar kutje bedekte. Ik keek er graag naar en ik wilde gewoon haar kutje zien. Ik liep dan ook met een stijve pik ,en dat op mijn vijftiende jaar.

Door haar ben ik met sex bezig gegaan. Heerlijk als ze zo zat met dat kleine broekje aan. Jose zag dat ook wel van mij. Als ik dan uit school kwam dan riep ze mij gelijk om wat te drinken. Het leek wel of ze het erom deed. Ze lachte alleen maar en bekeek mij goed of ze zeggen wilde ,word je geil van mij. Nou dat werd ik zeker ,ik gluurde tussen haar benen en ze zag wel dat ik een stijve pik had.

Het was warm weer en ze keek mij aan en zei, trek toch een zwembroek aan man. Nu had ik alleen maar een gewone zwembroek ,niet zo als de jongens tegenwoordig tot hun knieen. Ik ging naar mijn huis en ik stond stiekem naar haar tekijken. Ze deed haar randje van haar broekje even goed. Mijn lul kwam al omhoog ,maar ik moet nog naar haar toe. Even later was hij niet zo stijf meer en ik stapte bij haar in de tuin.

Zo hee ,dat is een stuk beter. Mooi man , lekker ventje ben je. Ze wreef over haar buik en ik zag haar hand over haar venusheuvel strijken. Oh god daar kwam mijn lul alweer. Wat moet ik doen. Ze zag hem ook groeien en lachte naar mij. Ja hoor wat dan? Rot wijf , maak me niet gek. Ik had mijn drinken op en Jose stond naast mij en begon een beetje te klieren. Tot we met elkaar aan het vechten waren. De grootste pret hadden we en ze was toch wel sterk. Ze gooide mij op het gras en haar blote tieten botste tegen mijn hoofd aan.

Ik lag op mijn rug en ze ging boven op mij zitten. Zo ventje nu hebb ik je. Ik stribbelde tegen maar ze klemde mij vast tussen haar benen.

Ik vond het wel lekker ,haar tieten waren vlak voor mijn ogen. Ze zwiepte ze voor mijn ogen heen en weer. Maar ik voelde ook dat ze op mijn pik zat en ruw over mijn pik schuifde. Nou die stond gelijk als een paal. Zij moet dat voelen want ze zat er boven op met haar kut. Onder het stoeien ramde ze op mijn pik en ik werd er geil van.

Alles ging er door mijn hoofd. Hoe het zal zijn ,wat zal het zijn en nog veel meer vragen. Ze vond het zeker lekker en ze wilde dat ik zo bleef liggen. Zij had gewonnen en ik moest doen wat zij zei. Ik wilde het wel en ik merkte dat ze het lekker vond. In gedachten zag ik dat kleine broekje op mijn pik. Mijn pik werd nog harder. Ze gaf een paar harde stoten en ze wreef ruw met haar kruis op mijn stijve pik.

Even later voelde ik haar verslappen en ze ging van mij af. Mijn zwembroek was daar nat en ik keek naar haar kruis ,die ook nat was. Later begreep ik wel dat ze op mij droog neukte. Dat deed ze heel vaak en we hadden het er nooit over. Nee ik wilde het wel elke dag. Ik stuurde er op het laatst zelf opaan. Het was op woensdag middag dat ik uit school kwam.

Jose lag languit op een tuinstoel met voetenbankje. Ze sliep volgens mij. Ik ging gauw mijn zwembroek aan trekken. Ik was al geil. Ik sloop de tuin in en ik liep om haar heen. Ze had haar benen wijd. Ze had haar voetzolen tegen elkaar en haaar knieen lagen dus zover open dat ik in haar kruis kon kijken.

Haar broekje zat naast haar kutje en ik zag haar lipjes zitten. Ik keek met verbazing en ik ging er dichter naar toe. Mijn pik werd stijf en ik bleef er naar kijken. Wat een mooi ding. Ze mag van mij blijven slapen hoor.

Ik pakte mijn pik beet en begon er mee te spelen. Nu zag ik dat haar kutje iets open ging. Dit is nog mooier , wat een gleuf zeg. Haar gleuf glinsterde van het vocht en ik rukte aan mijn pik. Ze had haar ogen nog dicht ,ik wilde het nog dichterbij zien. Ik ging op mijn knieen naast de stoel van haar zitten en ik zat er vlak voor.

Ze kreunde iets en ik schrok. Maar nee ze ging weer verder met slapen. Mijn lul stak boven mijn zwembroek uit. Ohh ik zal er wel even aan willen voelen ,een mooi rose gaatje met slijm in haar gleuf.

Ze draaide iets met haar kontje waardoor ik nog geiler werd. Ohh wat zal ik er graag even aan zitten. Mijn pik stond boven mijn rand uit en mijn eike glom van de spanning. Ik schoof mijn broekje verder naar beneden zodat mijn pik helemaal bloot kwam.

Ze sliep toch en zag het niet. Maar ik zag dat haar kut verder open ging ,een donker rose gaatje en ik zag van dat wiitte vocht uit haar kutje lopen. We waren al een aantal dagen op het eiland toen ik besloot voor mezelf een tocht te gaan fietsen in de bergen. Het was, zoals altijd op dit eiland, prachtig weer.

Zo'n 28 graden en geen wolkje te zien. Ik trok mijn wieleroutfit aan en pakte mijn racefiets. Het eerste stuk was nog redelijk vlak maar als snel zat ik in het binnenland en begonnen de hoogtemeters te komen. Ik had een mooie route uitgestippeld met halverwege een dorpje in de bergen waar ik even tot rust kon komen. Ik had zo'n 2 uur gefietst toen in aankwam in dit dorpje. Een pittoresk corsicaans dorpje geliefd bij veel vakantiegangers.

Hierdoor was er ook voldoende horecagelegenheid om even mijn energie weer aan te vullen. Ik was redelijk vroeg omdat ik vanwege de warmte op tijd was vertrokken. Zodoende was het nog niet zo druk op het terras. Ik nam plaats aan een tafeltje met uitzicht op het dal en bestelde een kopje koffie met een gebakje.

Iets verderop van mij zaten twee vrouwen. Ik schatte hen zo midden dertig en ook zij hadden een actieve ochtend gepland. Beide in sportief tenue strakke hardloop legging en strak shirtje aan. De dames waren wat giebelig en keken af en toe wulps mijn kant op. Ongegeneerd bekeek ik de dames en het beviel met zeker wat ik zag.

De eerste was een blonde dame met een volle c cup en mooi vol lichaam. Niet te dik en niet te dun, alles was goed aanwezig. Haar vriendin was een meer tengere dame met een kleine a cup en had zwart haar.

Vooral de manier waarop ze af en toe mijn kant op keek deed in mijn fietsbroek iets kriebelen. Ze had een erg geile blik en ik begon bij haar ook al allerlei fantasieën te krijgen. Beide dames hadden het goed naar de zin en begonnen steeds harder te praten. Ik kreeg door dat ze het over mij hadden en doordat ik hen af en toe kon verstaan bleek ook dat ze Nederlands waren.

Ik trok de stoute schoenen aan en stond op van mijn tafeltje en liep op beide dames af. Ik vroeg of ik mocht plaats nemen bij de dames en zij stemden daarin toe. Ik stelde me voor en de dames stelden zich ook voor.

De blonde bleek Mirjam te heten en de donkere dame stelde zich voor als Jose. Ik vertelde dat ik zo'n 35 kilometer had gefietst om hierboven te komen en een dagje de fiets had verkozen boven het strand. De dames vertelden dat ze waren wezen hardlopen en nu ff aan het uitrusten waren op het terras. Ze hadden een appartementje in het dorp waar we nu zaten en wilden in de middag nog ff naar beneden om aan het strand van de zon te genieten.

Het bleken twee vriendinnen te zijn die na de echtscheiding van Mirjam hadden besloten eens weer met zijn 2en op vakantie te gaan. Vroeger gingen ze altijd met zijn 2en op vakantie, maar nadat er mannen in hun leven waren gekomen die niet zo goed met elkaar op konden schieten was dit wat verwaterd.

Jose was nog steeds getrouwd, maar vanwege de drukke werkzaamheden van haar man had zij de ruimte gekregen om met Mirjam mee te gaan op vakantie. We zaten al gauw een half uur erg geanimeerd met elkaar in gesprek en ik vroeg de dames of ze nog iets wilden drinken.

Dit wilden ze wel en bestelden beide een cappucino, ik wilde nog wel een koffie. De serveerster kwam al snel terug met de bestellen, maar toen ze het aan ons wilde serveren schoof de koffie van haar dienblad en viel op mijn schoot. De warme koffie voelde erg pijnlijk en ik schreeuwde het dan ook uit. Direct rende de serveerster naar achter om met een bakje koud water en wat lappen de pijn te verzachten. Dit lukte aardig, maar een grote bruine koffievlek en pijnlijke schoot was het resultaat.

We moesten allen toch wel aardig laggen om het voorval en met name de vlek was nogal een humoristisch gezicht. De dames vonden dat ik zo niet weer op pad kon en stelden voor om in hun appartement even het tenue te wassen. Ze haaden de beschikking over een wasmachine en dan had ik in no time weer een schoon tenue. Is stemde hier graag mee in. Niet omdat ik ook een schoon tenue wilde, maar omdat ik aanvoelde dat de uitnodiging wel eens een andere bedoeling kon hebben.

In het appartement zei Mirjam trek je spullen maar uit dan doe ik het even in de wasmachine. Ze zag mijn aarzeling en vroeg wat er was. Ik gaf aan dat ik nooit iets onder mijn fietsbroek draag en zodoende naakt zou zijn als ik deze uit deed. Nou en zei Mirjam ik ben wel wat gewend hoor.

Ik was toch wel wat verlegen met de situatie en Jose leek dit te begrijpen. Zij kwam dan ook met een handdoek die ik om zou kunnen slaan zo lang mijn broek in de wasmachine zou zitten. Zo kwam het dat ik even later met enkel een handdoek om mijn middel geslagen op het balkon van de dames zat. Wil je nog iets te drinken vroeg Jose. Doe maar een biertje zij ik. Ze kwam terug met 3 koude biertjes en nestelde zich bij mij op het bankje. Mirjam zat tegenover mij op een stoel en begon te vertellen over haar echtscheiding.

De pijn die haar dit gedaan heeft. Vooral het feit dat ze na 15 jaar huwelijk gewoon als oud vuil aan de kant was gezet was voor haar een regelrechte belediging geweest. Ik vertelde haar dat ik haar ex-man niet kon begrijpen en als ik zo'n mooie vrouw had gehad dat ik het dan wel had geweten. Hierop begon er iets te twinkelen in de ogen van Mirjam. Ze keek mij aan en vroeg wat ik dan wel had geweten.

Nou, zei ik, zo'n mooie vrouw als jij hoort als een prinses behandeld te worden en ik vind je een enorm mooie vrouw. Onder mijn handdoek begon ook een en ander tot leven te komen en dit was nou niet wat ik wilde. Jose leek dit op te merken en keek mij weer aan met die geilde blik van haar. Dit was helemaal verkeerd en mijn jongeheer richtte zich met schokjes op. Wordt je geil van ons vroeg Mirjam. Ik kon dit niet ontkennen en moest beamen dat ik vanaf het begin dat ik ze had gezien al erg opwindende gedachten had.

Jose schoof haar hand op mijn been en tilde een stukje van mijn handdoek op. Ook Mirjam kwam nu bij ons zitten en keek mij diep in mijn ogen. Ik ben ook erg opgewonden, het is al weer even geleden en ik vind je een mooie man Erin. Haar hand gleed over mijn borstkas en haar lippen kwamen dicht bij me.

Zacht kuste ze me en al snel waren we verwikkeld in een intense tongzoen. Ook Jose toonde meer initiatief nu en gleed met haar hand verder onder de handdoek en pakte mijn jonge heer vast. Ze begon zachtjes hieraan te trekken en keek verder naar Mirjam en mij hoe we opgingen in een mooi spel van genot. Zullen we naar binnen gaan fluisterde Mirjam en gedrieën gingen we naar de woonkamer.

Daar ontdeed Mirjam zich van haar sportkleding en ik zag een geweldig mooi lichaam tevoorschijn komen. Ze had prachtige borsten en een mooi klein kaal kutje waarop al wat glinstering te zien was. Ik liep op haar af en begon haar weer heftig te zoenen. Ze kreunde en kuste hard terug. Ook Jose had zich ontdaan van haar sportkleding en was op haar knieën voor mij komen zitten.

Ze likte nu aan mijn paal en nam deze eerst voorzichtig, maar steeds harder in haar mond. Wat kon deze griet pijpen zeg geweldig. Jose nam mijn paal helemaal in haar mond en het lukte haar zelfs om hem af en toe helemaal tot aan de stam in haar mond te krijgen. Ik legde Mirjam nu op de bank en begon haar borsten en tepels te likken. Langzaam daalde ik af naar haar kutje waar ik haar overal likte behalve haar clitoris. Ze raakte in extase en begon steeds harder te kreunen.

Ik likte haar maar liet haar clitoris steeds met rust. Mirjam maakte ongecontroleerde bewegingen en duwde mijn hoofd strak op haar vrouwelijkheid met de bedoeling haar clitoris te stimuleren.

...


Man zoekt sexcontact een lekker wijf neuken


Heerlijk als ze zo zat met dat kleine broekje aan. Jose zag dat ook wel van mij. Als ik dan uit school kwam dan riep ze mij gelijk om wat te drinken.

Het leek wel of ze het erom deed. Ze lachte alleen maar en bekeek mij goed of ze zeggen wilde ,word je geil van mij. Nou dat werd ik zeker ,ik gluurde tussen haar benen en ze zag wel dat ik een stijve pik had. Het was warm weer en ze keek mij aan en zei, trek toch een zwembroek aan man.

Nu had ik alleen maar een gewone zwembroek ,niet zo als de jongens tegenwoordig tot hun knieen. Ik ging naar mijn huis en ik stond stiekem naar haar tekijken. Ze deed haar randje van haar broekje even goed. Mijn lul kwam al omhoog ,maar ik moet nog naar haar toe. Even later was hij niet zo stijf meer en ik stapte bij haar in de tuin. Zo hee ,dat is een stuk beter. Mooi man , lekker ventje ben je.

Ze wreef over haar buik en ik zag haar hand over haar venusheuvel strijken. Oh god daar kwam mijn lul alweer. Wat moet ik doen. Ze zag hem ook groeien en lachte naar mij. Ja hoor wat dan? Rot wijf , maak me niet gek. Ik had mijn drinken op en Jose stond naast mij en begon een beetje te klieren. Tot we met elkaar aan het vechten waren. De grootste pret hadden we en ze was toch wel sterk. Ze gooide mij op het gras en haar blote tieten botste tegen mijn hoofd aan. Ik lag op mijn rug en ze ging boven op mij zitten.

Zo ventje nu hebb ik je. Ik stribbelde tegen maar ze klemde mij vast tussen haar benen. Ik vond het wel lekker ,haar tieten waren vlak voor mijn ogen. Ze zwiepte ze voor mijn ogen heen en weer. Maar ik voelde ook dat ze op mijn pik zat en ruw over mijn pik schuifde.

Nou die stond gelijk als een paal. Zij moet dat voelen want ze zat er boven op met haar kut. Onder het stoeien ramde ze op mijn pik en ik werd er geil van. Alles ging er door mijn hoofd. Hoe het zal zijn ,wat zal het zijn en nog veel meer vragen. Ze vond het zeker lekker en ze wilde dat ik zo bleef liggen. Zij had gewonnen en ik moest doen wat zij zei. Ik wilde het wel en ik merkte dat ze het lekker vond. In gedachten zag ik dat kleine broekje op mijn pik. Mijn pik werd nog harder. Ze gaf een paar harde stoten en ze wreef ruw met haar kruis op mijn stijve pik.

Even later voelde ik haar verslappen en ze ging van mij af. Mijn zwembroek was daar nat en ik keek naar haar kruis ,die ook nat was. Later begreep ik wel dat ze op mij droog neukte. Dat deed ze heel vaak en we hadden het er nooit over. Nee ik wilde het wel elke dag. Ik stuurde er op het laatst zelf opaan. Het was op woensdag middag dat ik uit school kwam. Jose lag languit op een tuinstoel met voetenbankje.

Ze sliep volgens mij. Ik ging gauw mijn zwembroek aan trekken. Ik was al geil. Ik sloop de tuin in en ik liep om haar heen. Ze had haar benen wijd. Ze had haar voetzolen tegen elkaar en haaar knieen lagen dus zover open dat ik in haar kruis kon kijken. Haar broekje zat naast haar kutje en ik zag haar lipjes zitten. Ik keek met verbazing en ik ging er dichter naar toe. Beide keken mij ook gewoon aan, terwijl ik niet wist waar ik kijken moest, ik werd er zelfs onrustig van.

Ga ook lekker op een ligbank liggen pap zei mijn dochter, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ik bij twee naakte jonge meiden in de zon ging liggen, die daar zelf geen enkele schaamte bij leken te hebben. Het enigste wat zei hadden gedaan was rechtop gaan zitten en elkaar los hadden gelaten.

Pap ik had je hier niet verwacht zei mijn dochter rustig, maar Jose en ik wilde lekker van het zonnetje genieten, en af en toe vinden wij het geil om seks met elkaar te hebben. Ik hoop wel dat je hier met niemand over praat. Ja wat moest ik daarop zeggen? Ik ben aangenaam verrast zei ik. Wij ook lachte nu ook Jose. Pak jij beneden even wat te drinken voor mijn vader Jose zei mijn dochter, oké wat wil u drinken vroeg zij?

Doe maar een Senseo zei ik en begreep direct dat mijn dochter dit aan Jose vroeg, om even samen met mijn te zijn. Toen Jose dan ook naakt naar beneden ging, zei mijn dochter, pap als jij je mond hierover houd tegen mamma, dan bezorgen wij je een geile middag.

Ik reageerde daarop door te zeggen dat ik wel haar vader ben. Tamara haalde haar schouders er van op, nou en, wij hebben het alleen maar over seks, wij doen daar niet zo moeilijk over hoor pap. En ik weet dat Jose jouw leuk vind, zij is altijd botergeil en kan lekker seksen. Doe lekker je shirt en broek uit glimlachte mijn dochter opwindend in haar pure uitstraling, dan zijn wij allemaal naakt en zien wij wel wat er gebeurt, ik wil wel seks hoor lachte zij weer.

En Jose is altijd geil die kan je zo een beurt geven, dat weet ik zeker zei Tamara. Even zat ik in tweestrijd met mezelf, als ik ook naakt ging liggen dan kon dit wel eens helemaal uit de hand gaan lopen. Ik had het op dat moment niet alleen warm door de zon, maar zeker ook door wat mijn eigen dochter mij voorstelde.

Ik zag Tamara wel meer vluchtig even naakt in de badkamer of door ons huis lopen, maar sinds haar pubertijd had zij mijn zeker niet meer naakt gezien. Nou kom op pap moedigde zij mij weer aan. Oké zei ik en deed mijn shirt en broekje uit, daar stond ik naakt met een opwindende halve erectie voor mijn eigen dochter.

Dat zie er goed uit lachte Tamara met haar blik op mijn lul. Jose kwam ook aanlopen met mijn Senseo, ja dat mag je wel zeggen lachte zij ook ondeugend. Schuif je ligbed tussen die van ons zei Tamara, hetgeen een minuut later het geval was. Dat beloof wat lachte Jose tegen Tamara, ja geil hé zei zij. Pap mag ik, daagde mijn dochter mij direct uit met een knikje met haar hoofd naar mijn stijve lul. Ga je gang dames lachte ik nog steeds te gespannen en lichtelijk onzeker of dit wel kon.

Mijn dochter nam als eerste mijn lul in haar hand en begon mij heel opwindend stevig te pijpen. Jose bleef er even naar kijken, maar kwam ook in actie. Met haar mooie kontje naar mij toe gericht ging zij op haar handen en knieën op de ligbank zitten, ook haar mond en tong voelde ik over mijn lul en ballen gaan, terwijl zij mij een geile blik op haar billen en kale kutje tussen haar benen gaf.

Beide twee slanke strakke lichamen, geschoren gladde kutjes die mijn aankeken met al iets openstaande vochtige schaamlippen, daar kan je dan echt niet meer met je vingers van afblijven als je daarbij ook door die twee heel geil wordt gepijpt. Bij zowel mijn dochter als bij Jose duwde ik een vinger in hun kutje. Hun lichaamstaal en al natte kutjes zeiden genoeg, beide meiden wisten op toch nog vrij jeugdige leeftijd nu al te genieten van seks, ook de manier waarop zij mijn pijpte verraden dit.

Wat was dit geil, mijn ballen werden door Jose haar mond ingezogen, en mijn dochter zoog in haar opwinding mijn eikel zowat in tweeën. Jose heeft een plat kutje met nog vrij kleine schaamlipjes, mijn dochter heeft een wat bolstaand kutje met dikke schaamlippen, maar alle twee werden zij lekker nat op mijn vinger, bij beide zo diep mogelijk in hun kutje.

Wat ik ook super heb gevonden was dat wij lekker vrij op ons eigen dakterras in de eerste warme zonnestralen van dit jaar waren, niemand kon ons zien. Ik moest op een gegeven moment echt even vragen of het iets kalmer kon met mijn lul, Twee warme gewillige mondjes die constant met je plasser bezig zijn, kost je veel concentratie om niet te snel hun mooi bekkies te voorzien van een lading sperma. Het was Jose die klaarkwam op mijn vinger in haar kutje, Tamara kroop op dat moment bij mij weg waardoor mijn vinger uit haar kutje schoot, anders kom ik ook lachte zij.

Gelukkig gaven de meiden gehoor aan mijn verzoek om even te stoppen met pijpen, Jose ging van haar bank af en begaf zich naar de ligbank van mijn dochter, haar wangen waren rood geworden van opwinding.

Tamara begreep Jose onmiddellijk wat zij wilde doen, jij wil mijn geile kut likken hé lachte zij verleidelijk tegen Jose. Mijn dochter ging naast mij met open gespreide benen voor Jose liggen, een extreem geil gezicht voor mijn haar over het kutje van mijn dochter te gaan zien likken. Die hierbij al snel lekker begon te kreunen en haar kutje telkens weer op de mond van haar vriendin drukte.

Haar tepels waren tot het uiterste toe uitgegroeid van geilheid. Ik heb veel geile momenten in de jaren dat ik samen met mij vrouw ben, met haar meegemaakt, maar alleen wat er tot op dat moment gebeurt was op ons dakterras, overtrof al alles voor mij.

Ik stond er echt versteld van dat deze jonge meiden al zo creatief en botergeil waren. De schuttingstaal zelf kan en mag geen obstakel zijn, vind ik persoonlijk. Lekkere natte kutjes worden gevingerd. Siswet vingert haar natte kut met twee vingers tussen ha.. Ik heb al gemerkt dat jongeren in een latere fase van hun leven vrij subtiel met taal omgaan.

Ze bewoog sneller en sneller en ze kwam klaar wat voor de heren ook te veel was en beide gaatjes werden volgespoten. Maikel en ik spendeerden veel tijd samen, en tijdens de luch kwam de vraag van Maikel of het lekker was om iedere dag een tiener te neuken Als het jeugdverhaal vrij onschuldig, lichtvoetig en braaf is, dan zou ik ook geen schuttingstaal in de dialogen plaatsen. Wie zegt er nog: Misschien mogen we als troost met een bus door Almelo.

Kan er mooi niks mis gaan. We lachte en spraken verder hierover. Seks met je zus. Te netjes, is weleens gezegd over een personage van me xD Jose, nu ben ik wel benieuwd naar de woorden van jouw kinderen.

mooi klein kutje jose neuken

Opa likt kutje erotische massage emmeloord


De eerste was een blonde dame met een volle c cup en mooi vol lichaam. Niet te dik en niet te dun, alles was goed aanwezig. Haar vriendin was een meer tengere dame met een kleine a cup en had zwart haar. Vooral de manier waarop ze af en toe mijn kant op keek deed in mijn fietsbroek iets kriebelen. Ze had een erg geile blik en ik begon bij haar ook al allerlei fantasieën te krijgen.

Beide dames hadden het goed naar de zin en begonnen steeds harder te praten. Ik kreeg door dat ze het over mij hadden en doordat ik hen af en toe kon verstaan bleek ook dat ze Nederlands waren. Ik trok de stoute schoenen aan en stond op van mijn tafeltje en liep op beide dames af. Ik vroeg of ik mocht plaats nemen bij de dames en zij stemden daarin toe. Ik stelde me voor en de dames stelden zich ook voor.

De blonde bleek Mirjam te heten en de donkere dame stelde zich voor als Jose. Ik vertelde dat ik zo'n 35 kilometer had gefietst om hierboven te komen en een dagje de fiets had verkozen boven het strand.

De dames vertelden dat ze waren wezen hardlopen en nu ff aan het uitrusten waren op het terras. Ze hadden een appartementje in het dorp waar we nu zaten en wilden in de middag nog ff naar beneden om aan het strand van de zon te genieten. Het bleken twee vriendinnen te zijn die na de echtscheiding van Mirjam hadden besloten eens weer met zijn 2en op vakantie te gaan. Vroeger gingen ze altijd met zijn 2en op vakantie, maar nadat er mannen in hun leven waren gekomen die niet zo goed met elkaar op konden schieten was dit wat verwaterd.

Jose was nog steeds getrouwd, maar vanwege de drukke werkzaamheden van haar man had zij de ruimte gekregen om met Mirjam mee te gaan op vakantie. We zaten al gauw een half uur erg geanimeerd met elkaar in gesprek en ik vroeg de dames of ze nog iets wilden drinken. Dit wilden ze wel en bestelden beide een cappucino, ik wilde nog wel een koffie. De serveerster kwam al snel terug met de bestellen, maar toen ze het aan ons wilde serveren schoof de koffie van haar dienblad en viel op mijn schoot.

De warme koffie voelde erg pijnlijk en ik schreeuwde het dan ook uit. Direct rende de serveerster naar achter om met een bakje koud water en wat lappen de pijn te verzachten. Dit lukte aardig, maar een grote bruine koffievlek en pijnlijke schoot was het resultaat. We moesten allen toch wel aardig laggen om het voorval en met name de vlek was nogal een humoristisch gezicht. De dames vonden dat ik zo niet weer op pad kon en stelden voor om in hun appartement even het tenue te wassen.

Ze haaden de beschikking over een wasmachine en dan had ik in no time weer een schoon tenue. Is stemde hier graag mee in. Niet omdat ik ook een schoon tenue wilde, maar omdat ik aanvoelde dat de uitnodiging wel eens een andere bedoeling kon hebben. In het appartement zei Mirjam trek je spullen maar uit dan doe ik het even in de wasmachine. Ze zag mijn aarzeling en vroeg wat er was. Ik gaf aan dat ik nooit iets onder mijn fietsbroek draag en zodoende naakt zou zijn als ik deze uit deed.

Nou en zei Mirjam ik ben wel wat gewend hoor. Ik was toch wel wat verlegen met de situatie en Jose leek dit te begrijpen. Zij kwam dan ook met een handdoek die ik om zou kunnen slaan zo lang mijn broek in de wasmachine zou zitten. Zo kwam het dat ik even later met enkel een handdoek om mijn middel geslagen op het balkon van de dames zat.

Wil je nog iets te drinken vroeg Jose. Doe maar een biertje zij ik. Ze kwam terug met 3 koude biertjes en nestelde zich bij mij op het bankje. Mirjam zat tegenover mij op een stoel en begon te vertellen over haar echtscheiding. De pijn die haar dit gedaan heeft. Vooral het feit dat ze na 15 jaar huwelijk gewoon als oud vuil aan de kant was gezet was voor haar een regelrechte belediging geweest. Ik vertelde haar dat ik haar ex-man niet kon begrijpen en als ik zo'n mooie vrouw had gehad dat ik het dan wel had geweten.

Hierop begon er iets te twinkelen in de ogen van Mirjam. Ze keek mij aan en vroeg wat ik dan wel had geweten. Nou, zei ik, zo'n mooie vrouw als jij hoort als een prinses behandeld te worden en ik vind je een enorm mooie vrouw.

Onder mijn handdoek begon ook een en ander tot leven te komen en dit was nou niet wat ik wilde. Jose leek dit op te merken en keek mij weer aan met die geilde blik van haar. Dit was helemaal verkeerd en mijn jongeheer richtte zich met schokjes op. Wordt je geil van ons vroeg Mirjam.

Ik kon dit niet ontkennen en moest beamen dat ik vanaf het begin dat ik ze had gezien al erg opwindende gedachten had. Jose schoof haar hand op mijn been en tilde een stukje van mijn handdoek op. Ook Mirjam kwam nu bij ons zitten en keek mij diep in mijn ogen. Ik ben ook erg opgewonden, het is al weer even geleden en ik vind je een mooie man Erin. Haar hand gleed over mijn borstkas en haar lippen kwamen dicht bij me.

Zacht kuste ze me en al snel waren we verwikkeld in een intense tongzoen. Ook Jose toonde meer initiatief nu en gleed met haar hand verder onder de handdoek en pakte mijn jonge heer vast. Ze begon zachtjes hieraan te trekken en keek verder naar Mirjam en mij hoe we opgingen in een mooi spel van genot. Zullen we naar binnen gaan fluisterde Mirjam en gedrieën gingen we naar de woonkamer.

Daar ontdeed Mirjam zich van haar sportkleding en ik zag een geweldig mooi lichaam tevoorschijn komen. Ze had prachtige borsten en een mooi klein kaal kutje waarop al wat glinstering te zien was. Ik liep op haar af en begon haar weer heftig te zoenen. Ze kreunde en kuste hard terug. Ook Jose had zich ontdaan van haar sportkleding en was op haar knieën voor mij komen zitten. Ze likte nu aan mijn paal en nam deze eerst voorzichtig, maar steeds harder in haar mond.

Wat kon deze griet pijpen zeg geweldig. Jose nam mijn paal helemaal in haar mond en het lukte haar zelfs om hem af en toe helemaal tot aan de stam in haar mond te krijgen. Ik legde Mirjam nu op de bank en begon haar borsten en tepels te likken. Langzaam daalde ik af naar haar kutje waar ik haar overal likte behalve haar clitoris.

Ze raakte in extase en begon steeds harder te kreunen. Ik likte haar maar liet haar clitoris steeds met rust. Mirjam maakte ongecontroleerde bewegingen en duwde mijn hoofd strak op haar vrouwelijkheid met de bedoeling haar clitoris te stimuleren. Zachtjes ging ik verder naar onderen en stimuleerde haar kontgaatje. Dit had op haar een enorme uitwerking.

Ze schreeuwde het nu werkelijk uit van genot en op dat moment stak ik twee vingers bij haar naar binnen en zette mijn lippen op haar clitoris. Mirjam kwam heftig klaar en het sap vloeide rijkelijk uit haar. Ze werd helemaal slap en was even volledig van de wereld. Dit gaf mij de gelegenheid om mijn aandacht op Jose te richtten. Jose had ik nog niet zo goed bekeken, maar had ook een geweldig lichaam. Weliswaar niet zo vol als Mirjam, maar alles was goed in verhouding en vooral die blik van haar maakte mij enorm geil.

Ik hielp Jose omhoog en pakte haar ruw bij haar kut en duwde twee vingers ineens naar binnen. Ze was zo nat dat ze dit gemakkelijk kon hebben. Jose kreunde hard en had nog steeds mijn paal in haar handen. Neuk me zei ze en ik legde haar neer op tafel. Ik ging voor haar staan en duwde mijn lul in een beweging in haar natte poes. Jose leek te houden van geile taal en schreeuwde naar me. Neuk me jij geile beer, neuk dit sletje maar even goed door.

Oh jaaa dieper met die hete lul van je. Ik ramde keihard op haar in en verloor al mijn beheersing. Doe maar een Senseo zei ik en begreep direct dat mijn dochter dit aan Jose vroeg, om even samen met mijn te zijn. Toen Jose dan ook naakt naar beneden ging, zei mijn dochter, pap als jij je mond hierover houd tegen mamma, dan bezorgen wij je een geile middag.

Ik reageerde daarop door te zeggen dat ik wel haar vader ben. Tamara haalde haar schouders er van op, nou en, wij hebben het alleen maar over seks, wij doen daar niet zo moeilijk over hoor pap. En ik weet dat Jose jouw leuk vind, zij is altijd botergeil en kan lekker seksen. Doe lekker je shirt en broek uit glimlachte mijn dochter opwindend in haar pure uitstraling, dan zijn wij allemaal naakt en zien wij wel wat er gebeurt, ik wil wel seks hoor lachte zij weer.

En Jose is altijd geil die kan je zo een beurt geven, dat weet ik zeker zei Tamara. Even zat ik in tweestrijd met mezelf, als ik ook naakt ging liggen dan kon dit wel eens helemaal uit de hand gaan lopen. Ik had het op dat moment niet alleen warm door de zon, maar zeker ook door wat mijn eigen dochter mij voorstelde. Ik zag Tamara wel meer vluchtig even naakt in de badkamer of door ons huis lopen, maar sinds haar pubertijd had zij mijn zeker niet meer naakt gezien.

Nou kom op pap moedigde zij mij weer aan. Oké zei ik en deed mijn shirt en broekje uit, daar stond ik naakt met een opwindende halve erectie voor mijn eigen dochter. Dat zie er goed uit lachte Tamara met haar blik op mijn lul. Jose kwam ook aanlopen met mijn Senseo, ja dat mag je wel zeggen lachte zij ook ondeugend. Schuif je ligbed tussen die van ons zei Tamara, hetgeen een minuut later het geval was. Dat beloof wat lachte Jose tegen Tamara, ja geil hé zei zij. Pap mag ik, daagde mijn dochter mij direct uit met een knikje met haar hoofd naar mijn stijve lul.

Ga je gang dames lachte ik nog steeds te gespannen en lichtelijk onzeker of dit wel kon. Mijn dochter nam als eerste mijn lul in haar hand en begon mij heel opwindend stevig te pijpen. Jose bleef er even naar kijken, maar kwam ook in actie. Met haar mooie kontje naar mij toe gericht ging zij op haar handen en knieën op de ligbank zitten, ook haar mond en tong voelde ik over mijn lul en ballen gaan, terwijl zij mij een geile blik op haar billen en kale kutje tussen haar benen gaf.

Beide twee slanke strakke lichamen, geschoren gladde kutjes die mijn aankeken met al iets openstaande vochtige schaamlippen, daar kan je dan echt niet meer met je vingers van afblijven als je daarbij ook door die twee heel geil wordt gepijpt. Bij zowel mijn dochter als bij Jose duwde ik een vinger in hun kutje. Hun lichaamstaal en al natte kutjes zeiden genoeg, beide meiden wisten op toch nog vrij jeugdige leeftijd nu al te genieten van seks, ook de manier waarop zij mijn pijpte verraden dit.

Wat was dit geil, mijn ballen werden door Jose haar mond ingezogen, en mijn dochter zoog in haar opwinding mijn eikel zowat in tweeën. Jose heeft een plat kutje met nog vrij kleine schaamlipjes, mijn dochter heeft een wat bolstaand kutje met dikke schaamlippen, maar alle twee werden zij lekker nat op mijn vinger, bij beide zo diep mogelijk in hun kutje.

Wat ik ook super heb gevonden was dat wij lekker vrij op ons eigen dakterras in de eerste warme zonnestralen van dit jaar waren, niemand kon ons zien. Ik moest op een gegeven moment echt even vragen of het iets kalmer kon met mijn lul, Twee warme gewillige mondjes die constant met je plasser bezig zijn, kost je veel concentratie om niet te snel hun mooi bekkies te voorzien van een lading sperma.

Het was Jose die klaarkwam op mijn vinger in haar kutje, Tamara kroop op dat moment bij mij weg waardoor mijn vinger uit haar kutje schoot, anders kom ik ook lachte zij.

Gelukkig gaven de meiden gehoor aan mijn verzoek om even te stoppen met pijpen, Jose ging van haar bank af en begaf zich naar de ligbank van mijn dochter, haar wangen waren rood geworden van opwinding. Tamara begreep Jose onmiddellijk wat zij wilde doen, jij wil mijn geile kut likken hé lachte zij verleidelijk tegen Jose. Mijn dochter ging naast mij met open gespreide benen voor Jose liggen, een extreem geil gezicht voor mijn haar over het kutje van mijn dochter te gaan zien likken.

Die hierbij al snel lekker begon te kreunen en haar kutje telkens weer op de mond van haar vriendin drukte. Haar tepels waren tot het uiterste toe uitgegroeid van geilheid. Ik heb veel geile momenten in de jaren dat ik samen met mij vrouw ben, met haar meegemaakt, maar alleen wat er tot op dat moment gebeurt was op ons dakterras, overtrof al alles voor mij.

Ik stond er echt versteld van dat deze jonge meiden al zo creatief en botergeil waren. Tamara begon steeds harde te kreunen en te hijgen, o pap wat ben ik geil zei zij, pak mij tieten. Ik boog mij naar haar toe en begon op haar keiharde tepels te zuigen, mijn dochter begon nog heftige te reageren. Zuig mijn kut leeg Jose hijgde zij, ik keek erbij naar Jose die ik telkens mijn dochters schaamlippen ver in haar mond zag laten verdwijnen.

Tamara spatte zowat uiteen toen zij klaarkwam op de mond en tong van Jose, haar ogen draaide weg wat bij mijn vrouw ook altijd gebeurd als zij een intens orgasme krijgt. Mijn lul stond weer super stijf toen ik mijn dochter zag en hoorde klaarkomen. Ga met mijn vader neuken hijgde Tamara na van haar orgasme toen Jose tussen haar benen vandaan ging, Jose,s licht groene ogen stonden wilt en keken naar mijn stijve lul. Met of zonder glimlachte zij, ik begreep dat zij op een condoom doelde.

Papa neuk haar maar lekker zonder condoom zei mijn dochter, Jose slik zich toch suf aan de pil en Frans dat is de vriend van Jose die zal er niets van merken. Nog voor ik kon reageren trok Jose het zachte matras van haar bank en legde dit op de tegels op de vloer van het dakterras, ging plat op haar rug op liggen en vroeg mij bij haar te komen. Eerst nog even goed je lul nat pijpen zei zij opgewonden, je ben een beetje aan de grote kant misschien voor mij.

Ik ben zelf niet ontevreden met mijn lul in stijve toestand 20 cm maar ben ook zeker niet supergroot geschapen. Ik wist natuurlijk ook niet wat Jose gewent was! Na mij eerst nog even lekker geil gepijpt te hebben onder het toeziend oog van mijn dochter, ging ik bovenop Jose,s heerlijke geile lichaam liggen. Zij wilde zelf mijn lul in haar kutje leiden, wat ik prima vond. Haar kutje was goed nat daar lag het niet aan, maar het kosten toch even geduld om mijn lul helemaal in haar kutje te krijgen.

Een strakke jonge meid lachte zij om haar eigen woorden, is op haar toekomst voorbereid. Jose wist van wanten, toen ik eenmaal goed in haar strakke kutje gevangen zat begon zij lekker ritmisch onder mij mee te neuken. Haar benen zaten om mijn billen geklemd, waarmee zij mijn lul telkens mee hielp bij elke stoot diep in haar terug te komen. Ik moest er goed tegenaan bij haar, de zweetdruppels verschenen op mijn voorhoofd, maar ik had mezelf ook goed onder controle.

Ik wilde haar een geile goede neukbeurt bezorgen die zij niet snel meer zou vergeten, ze zou weten dat ik nog geen oude uitgebluste half impotente man was ,die onder moest doen voor haar vriendje. Ik kon haar op een gegeven moment lekker hard neuken, Jose kwam heftig klaar maar ik wilde haar geen seconden rust geven en neukte haar kleine kutje vol door. Ik keek daarbij mijn dochter aan die vanaf haar ligbank al die tijd had liggen kijken naar ons.

Geil is ze hé pap lachte mijn dochter, neuk haar maar goed door. Tamara kwam van haar bank af, ging pardoes bovenop het gezicht van Jose met haar kutje zitten zodat Jose niets anders kon doen dan haar kutje te gaan likken.

Niet dat Jose hier vies van was, ik voelde haar kutje er alleen maar natte van worden op mijn lul. Mijn dochter zat met haar benen wijd gespreid naar mij toe, op het gezicht van de hevig likkende Jose in haar kutje. Tamara,s tieten nodigde mij uit om tijdens het neuken van Jose, om op haar stijve tepels te gaan zuigen. Het was een super geile trio die wij uitvoeren en zowel Tamara als Jose weer deden doen klaarkomen.

Direct na hun orgasme bleef ik stil op Jose liggen en liet Tamara zich achterover vallen op het terras, de tegels waren kennelijk nog te koud want zij stond snel weer op.

Ben je ook klaar gekomen vroeg mijn dochter aan mij, nee nog niet zei ik, mooi dan wil ik nu ook lekker geneukt worden met die grote lul van jouw in op mijn bed. Ik trok mij snel terug uit het strakke kutje van Jose, anders zou ik alsnog klaarkomen voelde ik na het verzoek van mijn dochter.

Met de beide meiden liep ik naar binnen naar de slaapkamer van mijn dochter.

mooi klein kutje jose neuken