Lul sabbelen jongens die elkaar aftrekken

lul sabbelen jongens die elkaar aftrekken

Hij spande op pakte mijn hoofd vanachter vast en duwde zijn lul die naar binnen terwijl hij mijn hoofd in de richting van zijn ballen trok. Hij spoot hard en veel bijna direct in mij slokdarm, ik probeerde te slikken maar de helft liep terug uit mijn mond. Hij kreunde nog eenmaal de laatste straal uit en trok dan terug, ik had 5 seconden nodig om de rest door te slikken en even te bekomen. Dan nam ik snel zen lul terug in mijn mond om hem proper te likken.

Hij viel achterover op bed en noemde me een geile loeder. Man normaal doe ik dit niet, maar zoals ik zei ik krijg niet elke dag een geile jongen voor me.

Ik vroeg wat hij bedoelde en hij glimlachte, toen ik je foto zag wist ik dat ik je veel kon leren. Ik bedankte hem voor het compliment, en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is. Hmm zei hij mss is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me! Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na 3 minuten al heerlijk klaar kwam over zen geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler. Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kuste, maar meer ook niet.

Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig. En hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was.

Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij. Het zou nog een 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het we langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen. Maar dat is voor deel 2 als jullie dit tenminste geil vonden? Laat vooral een commentaar na als je het geil vond! Als ik terug aan het denken ben aan de relaties die ik heb gehad, dan ben ik eigenlijk snel klaar.

Ik ben wel iemand die snel verliefd kan worden, maar het is niet zo heel vaak dat het van de andere kant beantwoord wordt. Maar als ik nou eenmaal een man heb gevonden, dan is het over het algemeen meteen raak. Ik ben zelf een redelijk stoere kerel om te zien en ik hou van hetzelfde soort mannen.

En die zijn, zo heb ik het in ieder geval beleefd, altijd heel erg wild in bed. Zo was daar mijn laatste vriend, zijn naam was Sam. En Sam had een erge appetijt naar seks. Zo erg, hij kon feitelijk niet zonder. Moest iedere dag van bil. Nou had hij mij en ik ben ook niet vies van een regelmatige doorsmeer beurt, als je begrijpt wat ik bedoel. Het probleem met Sam was alleen, hij wilde het niet alleen iedere dag, op het moment dat hij het voelde, moest het ook.

Dus het maakte niet uit waar we dan waren, hij moest mij nemen. Pijpen, neuken of even aftrekken, dat maakte dan niet zo heel erg veel uit, zolang het maar ging gebeuren. Op een dag liepen we dus bijvoorbeeld in een behoorlijk druk winkelcentrum en ineens kreeg Sam een enorme zin in mij. Hij begon in mijn billen te knijpen en op allerlei plekken te wrijven, ik wist dat als ik niet snel ergens met hem weg zou duiken, hij mij zomaar midden op straat half aan zou gaan randen.

Dat was natuurlijk ook niet echt iets wat ik voor ogen had. Dus meteen doken we ergens een winkel in. Daar hadden ze ook toiletten, dus wij meteen daar naar binnen en de deur op het slot.

Nou, ik had et slot nog niet omgedraaid of ik zag hem al bezig mijn broek los te maken. Ik liet hem zijn gang gaan, vond het op zich ook altijd wel opwindend, hoewel het eigenlijk over het algemeen meer een last was, gezien dit ook op verjaardagen en dergelijke gebeurde. Sam had duidelijk een afwijking. Hij haalde mijn lul uit mijn broek en begon de nog slappe pik af te trekken en nam mijn eikel tussen zijn stevige lippen.

Ik voelde hoe hij zoog en langzaam maar zeker werd ik hard. Hoe groter mijn pik werd, hoe wilder hij begon te pijpen. Sam had er duidelijk zin in om mijn zaad te proeven. Hij trok mijn broek helemaal naar beneden en gebaarde mij de benen van elkaar te doen. Meteen zocht hij mijn billen op en terwijl zijn mond mijn leuter nat aan het zuigen was, gleed zijn middelvinger in mijn anus.

Hij had hem niet natgemaakt, dus het was een hard en ruw gevoel, maar uiteindelijk werd het lekker. Zijn vinger ging in en uit mijn kontje terwijl zijn hoofd heen en weer bewoog om mijn lul te plezieren. Zo nu en dan zoog hij niet maar likte hij over mijn eikel, vooral bij het randje, waar ik helemaal gek van werd.

Uiteindelijk gleed mijn paal in zijn keel en trok hij zijn vinger uit mijn kont en trok hij mij naar zich toe door tegen mijn billen te drukken, waardoor ik achterin zijn mannelijke strot zat. Heen en weer, wilder en harder ging het, tot ik kreunend in zijn keel spoot.

Hij slikte alles door en zoog nog even, tot ik helemaal slap was. Het gekke was, zodra hij klaar was, deed hij weer heel normaal. Alsof we net niet iets geils hadden gedaan.

Ik heb dat niet al te lang vol kunnen houden. Ik ben Sam later nog eens tegen het lijf gelopen, maar hij deed of hij mij niet kende. Misschien ook maar beter. Ik zal 46 of 47 geweest zijn en had een eerste homoseksuele ervaring achter de rug. Via, toen nog, een 06 lijn kwam ik in contact met Kees. Via de telefoon al leerde ik mezelf van een derde kant kennen, nl. Mijn eerste seksuele ervaring met een man was in het park in mijn woonplaats. Edward heette hij en ik pijpte hem terwijl ik zo geil was en aangeschoten van de biertjes die ik in de avond, voordat ik naar het park ging, dronk.

Met Edward was al een les in onderdanigheid. Hij liet mij het werk doen. Met andere woorden, hij liet zich pijpen en vertrok. Toen ik later nog eens op de koffie ging met het idee dat dat misschien nu wel eens anders zou kunnen zijn was dat een vergissing.

Edward keek hoe ik hem pijpte, loosde zijn zaad en liet mij met harde pik zitten. Ik mocht me nog aftrekken maar kon toen vertrekken. Kees maakte er tenminste nog iets van en het was geil, zo geil. Het waaide hard die avond maar in het appartement van Kees was het warm. Ik moest me bij binnenkomst uitkleden en op een stoel plaatsnemen en Kees begon te praten over van alles en nog wat behalve over sex. Na verloop van tijd merkte hij op dat ik mooi was en een heel mooie pik had.

Terwijl ik al die jaren daarvoor dacht dat ik te klein geschapen ben zei Kees dat dat absoluut niet het geval was. Hij beveelde mij op mijn knieën voor hem en zijn pik uit de broek te halen. Dat was een behoorlijke jnngen. Zonder pardon zei hij mij mijn mond open te doen en hij neukte mij in de bek.

Dat was geil en kwijlend en naar adem snakkend spoot hij zijn lul leeg en dwong mij zijn zaad en drinken. Wat ik niet verwachtte gebeurde toch. Zijn pik bleef hard en ook Kees ontdeed zich van zijn kleren. Kees is een mooie homo man. Hij vertelde over homovrienden waarmee hij sex had en dat dat stevige sex was. Erg spannend en ik nam mij voor meer van dit soort dingen te gaan doen.

Inmiddels ben ik de 60 gepasseerd en heb nog steeds dromen van hete avonden met 1 of meer mannen die ik op mijn knieën moet afpijpen. Ik heb goede sex met mijn vrouw maar dit verlangen blijft. Om het verhaal met Kees af te maken. Aan het einde van de avond neukte hij mij flink door. Waar ik dacht dat het pijn zou doen was dat niet aan de hand. Kees heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen maar kwam uiteindelijk steunend en vloekend in mij klaar. Het voelde goed en ik voelde me een slet van 46 of Mijn broer heeft een heel erg goede vriend, die iedere dag haast bij ons thuis langskomt.

Ik vind het een heel erg knappe jongen en hij is bijzonder lekker. Ik vind zijn lichaam heel mooi en droom haast iedere nacht van hem. En vorige week ben ik dan ook eindelijk een keer op hem afgestapt toen hij bij ons thuis was en mijn broer even naar het toilet ging, om hem te vragen of hij ook op jongens viel.

Het klinkt heel makkelijk, maar dat koste mij de nodige moeite, kan ik je verzekeren. In ieder geval heb ik het gedaan en hij keek mij aan alsof ik een hele rare vraag stelde.

Ik was bang dat hij mij uit zou lachen, maar in plaats daarvan gaf hij mij zijn adres en vroeg hij mij daar die avond langs te komen. Hij zij dat hij alleen thuis was en dat hij mij graag zou willen zien. Bij alleen de gedachte werd mijn lul al hard en ik kon niet wachten tot het dan uiteindelijk avond werd. Ik zou om Ik belde aan en hij deed open. Ik dacht dat hij mijn hand zou schudden toen hij de zijne uit begon te steken, maar hij liet mijn hand links liggen en ging direct naar mijn broek!

Hij trok mij aan mijn riem naar binnen, die hij meteen ook los aan het maken was. Het ging allemaal wel heel erg snel, maar het was voor mij al heel snel duidelijk dat hij mij ook wel erg leuk vond.

Ik voelde hoe hij mijn lul uit mijn broek haalde en zag dat hij al zijn kleren daarna uittrok en voor mij uit naar de woonkamer liep.

Daar had hij allemaal kaarsjes branden en de gordijnen waren dicht. Hij zette een muziekje aan, maar daar luisterde ik niet echt naar, ik vond wat hij deed veel belangrijker. Hij liet mij op de bank zitten en hij kroop naast mij, dook in mijn schoot en begon mijn lul naar binnen te werken. Mijn eikel tikte al heel snel tegen zijn huig aan en ik voelde hoe hij hard aan mijn lul zoog, met mijn ballen speelde en dat heel intens deed. Ik zag dat hij zichzelf aan het aftrekken was en dat wilde ik wel graag voor hem doen, maar ik kon er niet bij komen.

Ik keek dus maar toe hoe zijn knappe hoofd in mijn schoot lag en zijn rode lippen mijn lul aan het pijpen waren.

Ik speelde wat met zijn haren en aaide over zijn rug. Hij kreunde zacht en verhoogde het tempo, terwijl zijn tong bij iedere keer dat hij omhoog kwam, rondjes om mijn pisgaatje draaide. Ik hield het niet meer, wat was dit lekker! Ik was wel vaker afgetrokken, maar nog nooit afgezogen en wenste dat ik hem eerder had gevraagd, dan had ik hier al veel vaker van kunnen genieten.

Ik zag zijn wangen en hoe hij ze hol aan het zuigen was. Zijn mond maakte smakkende geluiden en ineens kwam ik klaar. Het ging super snel en ik spoot zijn hele mond vol. Ik zag hoe hij alles probeerde door te slikken, maar het was zo veel dat hij wat uit zijn mondhoeken liet lopen, wat een heel erg opwindend gezicht was.

Kort daarna kwam hij overeind en zag ik mijn kans schoon. Ik greep zijn leuter beet en trok die eikel bloot en rukte tot het sperma over mijn handen en op mijn lijf terecht kwam. Hij zat te trillen van genot en toen hij op adem was gekomen, keek hij mij ondeugend aan. Sindsdien zijn we samen, hoewel mijn broer er nog niets vanaf weet.

Dat willen we voorlopig zo houden, hij is namelijk niet zo van de mannenliefde, maar zijn maatje des te meer, zo heb ik nu al een paar keer ondervonden!

Mijn man is een heerlijke kerel, maar soms wil ik wel eens een andere vent erbij hebben. Ik ben homofiel en ben al heel lang met dezelfde man. Op zich niets mis mee, we zijn ook zeer tevreden met elkaar en de seks is echt fenomenaal lekker, maar ik vraag mij wel eens af hoe het zou zijn om eens een andere pik in mijn mond of kont te mogen voelen.

Ik heb het op een gegeven moment met mijn hart in mijn keel tegen mijn man gezegd en hij wilde het zelf ook! Hij durfde het alleen niet voor te stellen. Samen moesten we hartelijk om de onnodig moeilijke situatie lachen en meteen daarna zijn we de boel gaan regelen. Online vonden we Diego, een Spaanse jongen, die al 10 jaar in Nederland woont en in is voor verzetjes, waarvan onder andere een trio met twee mannen.

Hij paste dus helemaal bij ons en dus meteen maar een afspraak met hem gemaakt. De volgende dag zat hij in onze huiskamer en we gingen na een kort gesprek, om te zien of het nog steeds wel zou klikken, meteen met elkaar vrijen.

Al snel stond mijn pik recht overeind en mijn eikel stond mooie glimmend in het zwakke licht van de sauna te kloppen, wachtend op wat komen zou. En wat komen zou dat kwam ook, de mon van mijn lieverd ging open en gleed zo over mijn lul heen. Binnen een paar zuigen zat mijn hele pik achterin zijn keel. Dat had hij nog niet eerder gedaan en ik was zwaar onder de indruk van zijn deepthroat kwaliteiten.

Hij zoog lekker lang door en speelde met mijn ballen, waarna hij zijn eigen handdoek ook van zijn middel trok en mij gebood om op mijn knieën op het bankje te gaan zitten. Hij kwam achter mij zitten en ik voelde het zweet dat van zijn kin droop op mijn onderrug terecht komen, wat vervolgens naar mijn bilnaad begon te stromen als een klein kabbelend beekje.

Hij trok mijn billen van elkaar en drukte zijn dikke eikel met speels gemak — doordat we zo aan het zweten waren schoof hij er gemakkelijk in — in mijn nauwe anus en begon met lange snelle halen in mij te pompen. De spanning was enorm, er kon ieder moment iemand naar binnen komen wandelen en die zou niet geloven wat hij of zij zou zien het was een gemengde sauna.

Sneller en harder pompte hij zijn pik in mij terwijl ik aan mijn eigen leuter trok, tot hij kreunend in mijn heerlijke kontje klaarkwam.

Ik voelde het sperma bij mij naar binnen golven werkelijk, het voelde heerlijk aan en verwarmde nu ook mijn binnenste, de buitenkant van mijn lijf was al warm genoeg. Snel trok hij zijn lul weer uit mijn reet en toen zijn — en mijn — pik slap waren geworden, doken we in het koude bad vlak buiten de sauna en kwamen we heerlijk op temperatuur.

Dat is maar een klein voorbeeldje van hoe wild mijn vriend kan zijn. Ik ben heel blij met Daan, want met hem beleef ik als homo op seksueel gebied de meest lekkere, wilde avonturen. Hij vond Henk een hele mooie man en wilde hem het liefst ter plekke in zijn kont naaien, maar dan zouden ze uit de eettent gezet worden, dus besloot hij hem mee naar zijn huis te nemen, waar hij een speciale kamer had ingericht voor mannen als hem.

Mannen die van sex in bad houden kwam steeds vaker voor zo merkte hij. Het had iets te doen met het natte lichaam van een andere man waar ze zo enorm van opgewonden raakten. Hij snapte het zelf ook niet maar hij had zijn badkamer om laten bouwen, had er een enorm bad in laten zetten waar je een heel elftal met gemak in zou kunnen plaatsen dat zou hij maar wat graag willen doen met de hele Oranje selectie.

Thuis liet hij het bad vollopen met lekker warm water en al snel zat hij met Henk in bad. Henk begon aan zijn natte lichaam te voelen en meteen groeide zijn leuter tot extreme grootte. Henk klom op hem en duwde hem bijna helemaal onder water maar gelukkig bleef zijn hoofd erboven, anders had hij ineens een slok water naar binnen gekregen en moest hij zo erg hoesten dat pijpen er voorlopig niet in zou zitten.

Henk duwde zijn pik in zijn nog boven water uitstekende hoofd en hij begon langzaam aan die lul te zuigen met zijn natte lippen. Henk kreunde en greep hem bij de haren vast, hij wist dat Henk van geweld gebruiken hield en dat was prima, hij was zelf bijzonder onderdanig en dus kwam dat goed uit. Henk trok hem ineens bij de haren overeind en liet hem omdraaien. Zijn natte kont stak hij naar achteren en daar drukte Henk, zonder enige waarschuwing, zijn vette leuter naar binnen.

Hij kon wel gillen, maar deed het niet. Henk sloeg hem op zijn natte achterwerk en hij trok zijn lul af terwijl die van Henk diep in zijn darmkanaal aan het pompen was. Het was een heerlijk geluid hoe die dikke leuter in zijn natte anus aan het bewegen was, hij trok zich sneller af op alleen al dat geluid en spoot al snel zijn zaad in het badwater.

Hij wilde het nog even ophouden maar neuken met Henk vond hij zo geweldig en hij wilde dit al zo lang, hij kon het gewoon niet tegenhouden, hij was te geil. Henk werd hier ook niet minder opgewonden van en baalde aar ook van, maar moest klaarkomen. Hij trok zijn lul uit die nauwe reet en spoot over zijn mannenbillen heen. Het zaad bleef lekker plakken op zijn huid en in zijn bilhaar, het was een heel erg geil gezicht. Henk kwam naar voren en likte zoveel als hij kon op en slikte zijn eigen zaad door.

Daarna lieten ze het bad even leeglopen en snel weer vol, dat ging heel rap met het speciale bad. Ze lagen er een tijdje in en genoten van elkaars aanwezigheid, totdat Henk zijn leuter weer hard genoeg was om er tegenaan te gaan. Hij zou die homo zo hard neuken dat hij de komende weken niet normaal zou kunnen zitten.

Net zo lang tot het badwater koud zou worden. Het is een vreemde Fetisj, maar als hij daardoor mannen als Henk in zijn reet kan krijgen, dan heeft hij er best wel wat rimpels voor over. Zoals Johan met zijn lul speelde, daar viel Roel wel op. Hij keek stiekem toe hoe Johan die enorme leuter aan het aftrekken was, zag dat die eikel op knappen stond en kon die arme Johan niet meer alleen laten worstelen met dat enorme gevaarte. Ze waren huisgenoten en er was altijd al een bepaalde seksuele spanning tussen hun tweetjes en vandaag zou de dag zijn dat Roel liet merken wat hij echt voor Johan voelde.

Roel liep de kamer in en kwam naast Johan zitten, die even ophield omdat hij het vreemd vond dat zijn kamergenoot naast hem op het bed kwam zitten terwijl hij heel privé aan het rukken was, maar stuurde hem niet weg. In plaats daarvan stuurde hij een glimlach Roel zijn kant op en trok hij weer verder.

Roel legde zijn hand op de op en neer bewegende pols van Johan en hield deze tegen, trok de hand van dep ik weg en verving deze met zijn eigen hand. Daar was Johan wel blij mee, niet alleen omdat hij al een hele tijd wilde dat Roel liet zien wat hij voor hem voelde, maar ook omdat zijn hand behoorlijk moe aan het worden was van al dat trekken. Johan had namelijk een behoorlijk grote leuter die veel aandacht nodig had, alvorens hij klaar kon komen.

Het was een hoop huid die heen en weer bewogen moest worden en als iemand het van hem over kon nemen, dat was wel even prettig, Maar naast dat was het natuurlijk bloedgeil dat Roel dit deed. Hij wilde hetzelfde bij Roel doen, maar die hield hem tegen. Johan leunde achterover en kon nog net zijn pik zien en de hand die hem zo geil aan het bevredigen was. Hij genoot van die ferme hand van Roel. Roel werkte met zijn handen en had dus een stevige grip, dat had hij ook wel nodig bij een pik als die van Johan, het was een behoorlijk gevaarte om af te sjorren.

Ondertussen zat Roel te fantaseren over hoe het zou zijn als hij die dikke leuter in zijn mondje zou nemen, of nog lekkerder, tussen zijn billen zou voelen. Maar dat alles wilde hij nog even achterwege laten, eerst maar een handjob, dat was voor die geile homo van hem wel even lekker. Roel keek gebiologeerd naar de voorhuid die over de eikel heen en weer schoof, voelde de aderen onder de palm van zijn hand kloppen en kneep nog harder in de lul zodat hij die hartslag nog beter kon voelen.

Sneller bewoog zijn hand op en neer. De hand die moe was greep de balzak vast en stimuleerde deze zo, dat met een ferme kreun het zaad uit de eikel van Johan knalde, recht over de handen van Roel heen, die lekker doortrok tot de pik ophield met schokken en langzaam slap werd.

Roel likte zijn handen schoon en slikte al dat romige sperma door. Ga je nu maar wassen, vanavond gaan we kijken of dat ding in mijn gaten gaat passen. Ik ga er mijn stinkende best voor doen! Meteen maakte hij zichzelf schoon en dacht aan hoe lekker het zou zijn die avond. Op de bank, met zijn pik achterin de reet van die hete Roel.

Huisgenoten zijn zo slecht nog niet! Marcel had ongelofelijke jeuk. Hij moest lekker neuken met een heerlijke kerel en het liefst vandaag nog. Hij wist precies war hij zijn moest om een lekkere vent op te pikken dus dat zat wel goed. Hij ging naar een ongure homo bar, waar niet de meest vriendelijke en welbespraakte homofiele mensen kwamen, maar ze waren zo goed als allemaal daar om een beurt te krijgen.

Sommigen wilden geld, anderen deden het voor de lol. Het was allemaal behoorlijk heftig daar binnen. Marcel was er al eens binnen geweest, een paar dagen geleden en had al iemand op het oog gehad die dag. Hij hoopte hem nu ook tegen het mooie, gespierde lijf te lopen. Hij ging de bar binnen en zag hem eigenlijk al meteen aan en gek genoeg ook andersom. Hij liep op hem af en glimlachte breed. Toen hadden we ook al min of meer oogcontact.

Ik had toen het stille idee dat je wel meer wilde dan alleen maar oogcontact. Ik heb gewoon zin om te neuken. Ja ik weet, het is vrij direct, maar.. Kom, zullen we hier weggaan en naar jouw of mijn huis gaan? We hebben nog een lange nacht voor de boeg samen, hoop ik. Samen liepen ze de deur uit en gingen naar Marcel zijn huis. Marcel woonde in een penthouse wat uitkeek over de mooie stad waar hij woonde.

Hij deed hier en daar wat verlichting aan en gebood de man op de bank te gaan zitten. Marcel liep naar de keuken met een kriebelig gevoel in zijn maag.

Hij zou die avond lekker gaan neuken. Eindelijk, na zoveel maanden van zijn vriend gescheiden te zijn, had hij echt wel zin aan een ongecompliceerde beurt. Gewoon, lekker die dikke pik in zijn kont en mond en hij bij die kerel, dat was even genoeg. Hij kwam terug met twee flesjes bier in zijn hand en bleef even staan. De man had zijn kleren inmiddels al uitgetrokken en zat spiernaakt op de bank, met zijn stijve pik in zijn hand, de voorhuid zachtjes op en neer bewegend.

Marcel zag de mooie eikel steeds tevoorschijn komen als de voorhuid naar achteren werd getrokken. Dit is tenslotte waarvoor we hier zijn toch? Hij had totaal geen zin meer aan bier, hij wilde zaad!

Hij wilde lekker neuken. Wild tekeer gaan op die harde pik waar hij zijn ogen niet vanaf kon houden. Hij boog voorover en kuste de zojuist ontblote eikel, waarna hij lekker likte aan het pisgaatje. De man gromde zachtjes, een teken dat Marcel goed bezig was.

.

Gratissex.com super geil neuken


lul sabbelen jongens die elkaar aftrekken

Hij spande op pakte mijn hoofd vanachter vast en duwde zijn lul die naar binnen terwijl hij mijn hoofd in de richting van zijn ballen trok. Hij spoot hard en veel bijna direct in mij slokdarm, ik probeerde te slikken maar de helft liep terug uit mijn mond. Hij kreunde nog eenmaal de laatste straal uit en trok dan terug, ik had 5 seconden nodig om de rest door te slikken en even te bekomen.

Dan nam ik snel zen lul terug in mijn mond om hem proper te likken. Hij viel achterover op bed en noemde me een geile loeder. Man normaal doe ik dit niet, maar zoals ik zei ik krijg niet elke dag een geile jongen voor me.

Ik vroeg wat hij bedoelde en hij glimlachte, toen ik je foto zag wist ik dat ik je veel kon leren. Ik bedankte hem voor het compliment, en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is. Hmm zei hij mss is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me! Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na 3 minuten al heerlijk klaar kwam over zen geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler.

Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kuste, maar meer ook niet. Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig. En hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was. Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij.

Het zou nog een 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het we langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen. Maar dat is voor deel 2 als jullie dit tenminste geil vonden? Laat vooral een commentaar na als je het geil vond! Als ik terug aan het denken ben aan de relaties die ik heb gehad, dan ben ik eigenlijk snel klaar. Ik ben wel iemand die snel verliefd kan worden, maar het is niet zo heel vaak dat het van de andere kant beantwoord wordt.

Maar als ik nou eenmaal een man heb gevonden, dan is het over het algemeen meteen raak. Ik ben zelf een redelijk stoere kerel om te zien en ik hou van hetzelfde soort mannen. En die zijn, zo heb ik het in ieder geval beleefd, altijd heel erg wild in bed.

Zo was daar mijn laatste vriend, zijn naam was Sam. En Sam had een erge appetijt naar seks. Zo erg, hij kon feitelijk niet zonder. Moest iedere dag van bil. Nou had hij mij en ik ben ook niet vies van een regelmatige doorsmeer beurt, als je begrijpt wat ik bedoel. Het probleem met Sam was alleen, hij wilde het niet alleen iedere dag, op het moment dat hij het voelde, moest het ook. Dus het maakte niet uit waar we dan waren, hij moest mij nemen.

Pijpen, neuken of even aftrekken, dat maakte dan niet zo heel erg veel uit, zolang het maar ging gebeuren. Op een dag liepen we dus bijvoorbeeld in een behoorlijk druk winkelcentrum en ineens kreeg Sam een enorme zin in mij.

Hij begon in mijn billen te knijpen en op allerlei plekken te wrijven, ik wist dat als ik niet snel ergens met hem weg zou duiken, hij mij zomaar midden op straat half aan zou gaan randen. Dat was natuurlijk ook niet echt iets wat ik voor ogen had. Dus meteen doken we ergens een winkel in. Daar hadden ze ook toiletten, dus wij meteen daar naar binnen en de deur op het slot.

Nou, ik had et slot nog niet omgedraaid of ik zag hem al bezig mijn broek los te maken. Ik liet hem zijn gang gaan, vond het op zich ook altijd wel opwindend, hoewel het eigenlijk over het algemeen meer een last was, gezien dit ook op verjaardagen en dergelijke gebeurde. Sam had duidelijk een afwijking. Hij haalde mijn lul uit mijn broek en begon de nog slappe pik af te trekken en nam mijn eikel tussen zijn stevige lippen.

Ik voelde hoe hij zoog en langzaam maar zeker werd ik hard. Hoe groter mijn pik werd, hoe wilder hij begon te pijpen. Sam had er duidelijk zin in om mijn zaad te proeven. Hij trok mijn broek helemaal naar beneden en gebaarde mij de benen van elkaar te doen. Meteen zocht hij mijn billen op en terwijl zijn mond mijn leuter nat aan het zuigen was, gleed zijn middelvinger in mijn anus. Hij had hem niet natgemaakt, dus het was een hard en ruw gevoel, maar uiteindelijk werd het lekker. Zijn vinger ging in en uit mijn kontje terwijl zijn hoofd heen en weer bewoog om mijn lul te plezieren.

Zo nu en dan zoog hij niet maar likte hij over mijn eikel, vooral bij het randje, waar ik helemaal gek van werd. Uiteindelijk gleed mijn paal in zijn keel en trok hij zijn vinger uit mijn kont en trok hij mij naar zich toe door tegen mijn billen te drukken, waardoor ik achterin zijn mannelijke strot zat. Heen en weer, wilder en harder ging het, tot ik kreunend in zijn keel spoot. Hij slikte alles door en zoog nog even, tot ik helemaal slap was.

Het gekke was, zodra hij klaar was, deed hij weer heel normaal. Alsof we net niet iets geils hadden gedaan. Ik heb dat niet al te lang vol kunnen houden. Ik ben Sam later nog eens tegen het lijf gelopen, maar hij deed of hij mij niet kende. Misschien ook maar beter. Ik zal 46 of 47 geweest zijn en had een eerste homoseksuele ervaring achter de rug. Via, toen nog, een 06 lijn kwam ik in contact met Kees. Via de telefoon al leerde ik mezelf van een derde kant kennen, nl. Mijn eerste seksuele ervaring met een man was in het park in mijn woonplaats.

Edward heette hij en ik pijpte hem terwijl ik zo geil was en aangeschoten van de biertjes die ik in de avond, voordat ik naar het park ging, dronk. Met Edward was al een les in onderdanigheid.

Hij liet mij het werk doen. Met andere woorden, hij liet zich pijpen en vertrok. Toen ik later nog eens op de koffie ging met het idee dat dat misschien nu wel eens anders zou kunnen zijn was dat een vergissing. Edward keek hoe ik hem pijpte, loosde zijn zaad en liet mij met harde pik zitten.

Ik mocht me nog aftrekken maar kon toen vertrekken. Kees maakte er tenminste nog iets van en het was geil, zo geil. Het waaide hard die avond maar in het appartement van Kees was het warm. Ik moest me bij binnenkomst uitkleden en op een stoel plaatsnemen en Kees begon te praten over van alles en nog wat behalve over sex. Na verloop van tijd merkte hij op dat ik mooi was en een heel mooie pik had. Terwijl ik al die jaren daarvoor dacht dat ik te klein geschapen ben zei Kees dat dat absoluut niet het geval was.

Hij beveelde mij op mijn knieën voor hem en zijn pik uit de broek te halen. Dat was een behoorlijke jnngen. Zonder pardon zei hij mij mijn mond open te doen en hij neukte mij in de bek. Dat was geil en kwijlend en naar adem snakkend spoot hij zijn lul leeg en dwong mij zijn zaad en drinken.

Wat ik niet verwachtte gebeurde toch. Zijn pik bleef hard en ook Kees ontdeed zich van zijn kleren. Kees is een mooie homo man. Hij vertelde over homovrienden waarmee hij sex had en dat dat stevige sex was. Erg spannend en ik nam mij voor meer van dit soort dingen te gaan doen.

Inmiddels ben ik de 60 gepasseerd en heb nog steeds dromen van hete avonden met 1 of meer mannen die ik op mijn knieën moet afpijpen. Ik heb goede sex met mijn vrouw maar dit verlangen blijft. Om het verhaal met Kees af te maken.

Aan het einde van de avond neukte hij mij flink door. Waar ik dacht dat het pijn zou doen was dat niet aan de hand. Kees heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen maar kwam uiteindelijk steunend en vloekend in mij klaar. Het voelde goed en ik voelde me een slet van 46 of Mijn broer heeft een heel erg goede vriend, die iedere dag haast bij ons thuis langskomt.

Ik vind het een heel erg knappe jongen en hij is bijzonder lekker. Ik vind zijn lichaam heel mooi en droom haast iedere nacht van hem. En vorige week ben ik dan ook eindelijk een keer op hem afgestapt toen hij bij ons thuis was en mijn broer even naar het toilet ging, om hem te vragen of hij ook op jongens viel.

Het klinkt heel makkelijk, maar dat koste mij de nodige moeite, kan ik je verzekeren. In ieder geval heb ik het gedaan en hij keek mij aan alsof ik een hele rare vraag stelde. Ik was bang dat hij mij uit zou lachen, maar in plaats daarvan gaf hij mij zijn adres en vroeg hij mij daar die avond langs te komen. Hij zij dat hij alleen thuis was en dat hij mij graag zou willen zien.

Bij alleen de gedachte werd mijn lul al hard en ik kon niet wachten tot het dan uiteindelijk avond werd. Ik zou om Ik belde aan en hij deed open. Ik dacht dat hij mijn hand zou schudden toen hij de zijne uit begon te steken, maar hij liet mijn hand links liggen en ging direct naar mijn broek! Hij trok mij aan mijn riem naar binnen, die hij meteen ook los aan het maken was.

Het ging allemaal wel heel erg snel, maar het was voor mij al heel snel duidelijk dat hij mij ook wel erg leuk vond. Ik voelde hoe hij mijn lul uit mijn broek haalde en zag dat hij al zijn kleren daarna uittrok en voor mij uit naar de woonkamer liep. Daar had hij allemaal kaarsjes branden en de gordijnen waren dicht.

Hij zette een muziekje aan, maar daar luisterde ik niet echt naar, ik vond wat hij deed veel belangrijker. Hij liet mij op de bank zitten en hij kroop naast mij, dook in mijn schoot en begon mijn lul naar binnen te werken. Mijn eikel tikte al heel snel tegen zijn huig aan en ik voelde hoe hij hard aan mijn lul zoog, met mijn ballen speelde en dat heel intens deed.

Ik zag dat hij zichzelf aan het aftrekken was en dat wilde ik wel graag voor hem doen, maar ik kon er niet bij komen. Ik keek dus maar toe hoe zijn knappe hoofd in mijn schoot lag en zijn rode lippen mijn lul aan het pijpen waren. Ik speelde wat met zijn haren en aaide over zijn rug. Hij kreunde zacht en verhoogde het tempo, terwijl zijn tong bij iedere keer dat hij omhoog kwam, rondjes om mijn pisgaatje draaide. Ik hield het niet meer, wat was dit lekker! Ik was wel vaker afgetrokken, maar nog nooit afgezogen en wenste dat ik hem eerder had gevraagd, dan had ik hier al veel vaker van kunnen genieten.

Ik zag zijn wangen en hoe hij ze hol aan het zuigen was. Zijn mond maakte smakkende geluiden en ineens kwam ik klaar. Het ging super snel en ik spoot zijn hele mond vol. Ik zag hoe hij alles probeerde door te slikken, maar het was zo veel dat hij wat uit zijn mondhoeken liet lopen, wat een heel erg opwindend gezicht was. Kort daarna kwam hij overeind en zag ik mijn kans schoon.

Ik greep zijn leuter beet en trok die eikel bloot en rukte tot het sperma over mijn handen en op mijn lijf terecht kwam.

Hij zat te trillen van genot en toen hij op adem was gekomen, keek hij mij ondeugend aan. Sindsdien zijn we samen, hoewel mijn broer er nog niets vanaf weet. Dat willen we voorlopig zo houden, hij is namelijk niet zo van de mannenliefde, maar zijn maatje des te meer, zo heb ik nu al een paar keer ondervonden!

Mijn man is een heerlijke kerel, maar soms wil ik wel eens een andere vent erbij hebben. Ik ben homofiel en ben al heel lang met dezelfde man. Op zich niets mis mee, we zijn ook zeer tevreden met elkaar en de seks is echt fenomenaal lekker, maar ik vraag mij wel eens af hoe het zou zijn om eens een andere pik in mijn mond of kont te mogen voelen. Ik heb het op een gegeven moment met mijn hart in mijn keel tegen mijn man gezegd en hij wilde het zelf ook! Hij durfde het alleen niet voor te stellen.

Samen moesten we hartelijk om de onnodig moeilijke situatie lachen en meteen daarna zijn we de boel gaan regelen. Online vonden we Diego, een Spaanse jongen, die al 10 jaar in Nederland woont en in is voor verzetjes, waarvan onder andere een trio met twee mannen.

Hij paste dus helemaal bij ons en dus meteen maar een afspraak met hem gemaakt. De volgende dag zat hij in onze huiskamer en we gingen na een kort gesprek, om te zien of het nog steeds wel zou klikken, meteen met elkaar vrijen. Al snel stond mijn pik recht overeind en mijn eikel stond mooie glimmend in het zwakke licht van de sauna te kloppen, wachtend op wat komen zou.

En wat komen zou dat kwam ook, de mon van mijn lieverd ging open en gleed zo over mijn lul heen. Binnen een paar zuigen zat mijn hele pik achterin zijn keel. Dat had hij nog niet eerder gedaan en ik was zwaar onder de indruk van zijn deepthroat kwaliteiten. Hij zoog lekker lang door en speelde met mijn ballen, waarna hij zijn eigen handdoek ook van zijn middel trok en mij gebood om op mijn knieën op het bankje te gaan zitten. Hij kwam achter mij zitten en ik voelde het zweet dat van zijn kin droop op mijn onderrug terecht komen, wat vervolgens naar mijn bilnaad begon te stromen als een klein kabbelend beekje.

Hij trok mijn billen van elkaar en drukte zijn dikke eikel met speels gemak — doordat we zo aan het zweten waren schoof hij er gemakkelijk in — in mijn nauwe anus en begon met lange snelle halen in mij te pompen. De spanning was enorm, er kon ieder moment iemand naar binnen komen wandelen en die zou niet geloven wat hij of zij zou zien het was een gemengde sauna.

Sneller en harder pompte hij zijn pik in mij terwijl ik aan mijn eigen leuter trok, tot hij kreunend in mijn heerlijke kontje klaarkwam.

Ik voelde het sperma bij mij naar binnen golven werkelijk, het voelde heerlijk aan en verwarmde nu ook mijn binnenste, de buitenkant van mijn lijf was al warm genoeg. Snel trok hij zijn lul weer uit mijn reet en toen zijn — en mijn — pik slap waren geworden, doken we in het koude bad vlak buiten de sauna en kwamen we heerlijk op temperatuur.

Dat is maar een klein voorbeeldje van hoe wild mijn vriend kan zijn. Ik ben heel blij met Daan, want met hem beleef ik als homo op seksueel gebied de meest lekkere, wilde avonturen. Hij vond Henk een hele mooie man en wilde hem het liefst ter plekke in zijn kont naaien, maar dan zouden ze uit de eettent gezet worden, dus besloot hij hem mee naar zijn huis te nemen, waar hij een speciale kamer had ingericht voor mannen als hem. Mannen die van sex in bad houden kwam steeds vaker voor zo merkte hij.

Het had iets te doen met het natte lichaam van een andere man waar ze zo enorm van opgewonden raakten. Hij snapte het zelf ook niet maar hij had zijn badkamer om laten bouwen, had er een enorm bad in laten zetten waar je een heel elftal met gemak in zou kunnen plaatsen dat zou hij maar wat graag willen doen met de hele Oranje selectie.

Thuis liet hij het bad vollopen met lekker warm water en al snel zat hij met Henk in bad. Henk begon aan zijn natte lichaam te voelen en meteen groeide zijn leuter tot extreme grootte. Henk klom op hem en duwde hem bijna helemaal onder water maar gelukkig bleef zijn hoofd erboven, anders had hij ineens een slok water naar binnen gekregen en moest hij zo erg hoesten dat pijpen er voorlopig niet in zou zitten.

Henk duwde zijn pik in zijn nog boven water uitstekende hoofd en hij begon langzaam aan die lul te zuigen met zijn natte lippen. Henk kreunde en greep hem bij de haren vast, hij wist dat Henk van geweld gebruiken hield en dat was prima, hij was zelf bijzonder onderdanig en dus kwam dat goed uit. Henk trok hem ineens bij de haren overeind en liet hem omdraaien.

Zijn natte kont stak hij naar achteren en daar drukte Henk, zonder enige waarschuwing, zijn vette leuter naar binnen. Hij kon wel gillen, maar deed het niet. Henk sloeg hem op zijn natte achterwerk en hij trok zijn lul af terwijl die van Henk diep in zijn darmkanaal aan het pompen was. Het was een heerlijk geluid hoe die dikke leuter in zijn natte anus aan het bewegen was, hij trok zich sneller af op alleen al dat geluid en spoot al snel zijn zaad in het badwater.

Hij wilde het nog even ophouden maar neuken met Henk vond hij zo geweldig en hij wilde dit al zo lang, hij kon het gewoon niet tegenhouden, hij was te geil. Henk werd hier ook niet minder opgewonden van en baalde aar ook van, maar moest klaarkomen. Hij trok zijn lul uit die nauwe reet en spoot over zijn mannenbillen heen. Het zaad bleef lekker plakken op zijn huid en in zijn bilhaar, het was een heel erg geil gezicht.

Henk kwam naar voren en likte zoveel als hij kon op en slikte zijn eigen zaad door. Daarna lieten ze het bad even leeglopen en snel weer vol, dat ging heel rap met het speciale bad. Ze lagen er een tijdje in en genoten van elkaars aanwezigheid, totdat Henk zijn leuter weer hard genoeg was om er tegenaan te gaan. Hij zou die homo zo hard neuken dat hij de komende weken niet normaal zou kunnen zitten. Net zo lang tot het badwater koud zou worden. Het is een vreemde Fetisj, maar als hij daardoor mannen als Henk in zijn reet kan krijgen, dan heeft hij er best wel wat rimpels voor over.

Zoals Johan met zijn lul speelde, daar viel Roel wel op. Hij keek stiekem toe hoe Johan die enorme leuter aan het aftrekken was, zag dat die eikel op knappen stond en kon die arme Johan niet meer alleen laten worstelen met dat enorme gevaarte.

Ze waren huisgenoten en er was altijd al een bepaalde seksuele spanning tussen hun tweetjes en vandaag zou de dag zijn dat Roel liet merken wat hij echt voor Johan voelde. Roel liep de kamer in en kwam naast Johan zitten, die even ophield omdat hij het vreemd vond dat zijn kamergenoot naast hem op het bed kwam zitten terwijl hij heel privé aan het rukken was, maar stuurde hem niet weg. In plaats daarvan stuurde hij een glimlach Roel zijn kant op en trok hij weer verder.

Roel legde zijn hand op de op en neer bewegende pols van Johan en hield deze tegen, trok de hand van dep ik weg en verving deze met zijn eigen hand.

Daar was Johan wel blij mee, niet alleen omdat hij al een hele tijd wilde dat Roel liet zien wat hij voor hem voelde, maar ook omdat zijn hand behoorlijk moe aan het worden was van al dat trekken.

Johan had namelijk een behoorlijk grote leuter die veel aandacht nodig had, alvorens hij klaar kon komen. Het was een hoop huid die heen en weer bewogen moest worden en als iemand het van hem over kon nemen, dat was wel even prettig, Maar naast dat was het natuurlijk bloedgeil dat Roel dit deed.

Hij wilde hetzelfde bij Roel doen, maar die hield hem tegen. Johan leunde achterover en kon nog net zijn pik zien en de hand die hem zo geil aan het bevredigen was.

Hij genoot van die ferme hand van Roel. Roel werkte met zijn handen en had dus een stevige grip, dat had hij ook wel nodig bij een pik als die van Johan, het was een behoorlijk gevaarte om af te sjorren. Ondertussen zat Roel te fantaseren over hoe het zou zijn als hij die dikke leuter in zijn mondje zou nemen, of nog lekkerder, tussen zijn billen zou voelen. Maar dat alles wilde hij nog even achterwege laten, eerst maar een handjob, dat was voor die geile homo van hem wel even lekker.

Roel keek gebiologeerd naar de voorhuid die over de eikel heen en weer schoof, voelde de aderen onder de palm van zijn hand kloppen en kneep nog harder in de lul zodat hij die hartslag nog beter kon voelen. Sneller bewoog zijn hand op en neer.

De hand die moe was greep de balzak vast en stimuleerde deze zo, dat met een ferme kreun het zaad uit de eikel van Johan knalde, recht over de handen van Roel heen, die lekker doortrok tot de pik ophield met schokken en langzaam slap werd. Roel likte zijn handen schoon en slikte al dat romige sperma door. Ga je nu maar wassen, vanavond gaan we kijken of dat ding in mijn gaten gaat passen.

Ik ga er mijn stinkende best voor doen! Meteen maakte hij zichzelf schoon en dacht aan hoe lekker het zou zijn die avond. Op de bank, met zijn pik achterin de reet van die hete Roel. Huisgenoten zijn zo slecht nog niet! Marcel had ongelofelijke jeuk. Hij moest lekker neuken met een heerlijke kerel en het liefst vandaag nog.

Hij wist precies war hij zijn moest om een lekkere vent op te pikken dus dat zat wel goed. Hij ging naar een ongure homo bar, waar niet de meest vriendelijke en welbespraakte homofiele mensen kwamen, maar ze waren zo goed als allemaal daar om een beurt te krijgen. Sommigen wilden geld, anderen deden het voor de lol.

Het was allemaal behoorlijk heftig daar binnen. Marcel was er al eens binnen geweest, een paar dagen geleden en had al iemand op het oog gehad die dag. Hij hoopte hem nu ook tegen het mooie, gespierde lijf te lopen. Hij ging de bar binnen en zag hem eigenlijk al meteen aan en gek genoeg ook andersom. Hij liep op hem af en glimlachte breed. Toen hadden we ook al min of meer oogcontact.

Ik had toen het stille idee dat je wel meer wilde dan alleen maar oogcontact. Ik heb gewoon zin om te neuken. Ja ik weet, het is vrij direct, maar.. Kom, zullen we hier weggaan en naar jouw of mijn huis gaan? We hebben nog een lange nacht voor de boeg samen, hoop ik. Samen liepen ze de deur uit en gingen naar Marcel zijn huis. Marcel woonde in een penthouse wat uitkeek over de mooie stad waar hij woonde. Hij deed hier en daar wat verlichting aan en gebood de man op de bank te gaan zitten.

Marcel liep naar de keuken met een kriebelig gevoel in zijn maag. Hij zou die avond lekker gaan neuken. Eindelijk, na zoveel maanden van zijn vriend gescheiden te zijn, had hij echt wel zin aan een ongecompliceerde beurt. Gewoon, lekker die dikke pik in zijn kont en mond en hij bij die kerel, dat was even genoeg.

Hij kwam terug met twee flesjes bier in zijn hand en bleef even staan. De man had zijn kleren inmiddels al uitgetrokken en zat spiernaakt op de bank, met zijn stijve pik in zijn hand, de voorhuid zachtjes op en neer bewegend.

Marcel zag de mooie eikel steeds tevoorschijn komen als de voorhuid naar achteren werd getrokken. Dit is tenslotte waarvoor we hier zijn toch?

Hij had totaal geen zin meer aan bier, hij wilde zaad! Hij wilde lekker neuken. Wild tekeer gaan op die harde pik waar hij zijn ogen niet vanaf kon houden. Hij boog voorover en kuste de zojuist ontblote eikel, waarna hij lekker likte aan het pisgaatje. De man gromde zachtjes, een teken dat Marcel goed bezig was.

.
Pijpen in het bos sexcontact almere

  • Lul sabbelen jongens die elkaar aftrekken
  • Lul sabbelen jongens die elkaar aftrekken
  • NEGERIN KOMT KLAAR SEX NOORD BRABANT
  • HELE NATTE KUT TIENERGROEPSEX

Kik sex contact wortel sex


Misschien ook maar beter. Ik zal 46 of 47 geweest zijn en had een eerste homoseksuele ervaring achter de rug. Via, toen nog, een 06 lijn kwam ik in contact met Kees. Via de telefoon al leerde ik mezelf van een derde kant kennen, nl. Mijn eerste seksuele ervaring met een man was in het park in mijn woonplaats. Edward heette hij en ik pijpte hem terwijl ik zo geil was en aangeschoten van de biertjes die ik in de avond, voordat ik naar het park ging, dronk.

Met Edward was al een les in onderdanigheid. Hij liet mij het werk doen. Met andere woorden, hij liet zich pijpen en vertrok. Toen ik later nog eens op de koffie ging met het idee dat dat misschien nu wel eens anders zou kunnen zijn was dat een vergissing. Edward keek hoe ik hem pijpte, loosde zijn zaad en liet mij met harde pik zitten. Ik mocht me nog aftrekken maar kon toen vertrekken.

Kees maakte er tenminste nog iets van en het was geil, zo geil. Het waaide hard die avond maar in het appartement van Kees was het warm. Ik moest me bij binnenkomst uitkleden en op een stoel plaatsnemen en Kees begon te praten over van alles en nog wat behalve over sex. Na verloop van tijd merkte hij op dat ik mooi was en een heel mooie pik had.

Terwijl ik al die jaren daarvoor dacht dat ik te klein geschapen ben zei Kees dat dat absoluut niet het geval was. Hij beveelde mij op mijn knieën voor hem en zijn pik uit de broek te halen. Dat was een behoorlijke jnngen. Zonder pardon zei hij mij mijn mond open te doen en hij neukte mij in de bek. Dat was geil en kwijlend en naar adem snakkend spoot hij zijn lul leeg en dwong mij zijn zaad en drinken.

Wat ik niet verwachtte gebeurde toch. Zijn pik bleef hard en ook Kees ontdeed zich van zijn kleren. Kees is een mooie homo man. Hij vertelde over homovrienden waarmee hij sex had en dat dat stevige sex was. Erg spannend en ik nam mij voor meer van dit soort dingen te gaan doen.

Inmiddels ben ik de 60 gepasseerd en heb nog steeds dromen van hete avonden met 1 of meer mannen die ik op mijn knieën moet afpijpen. Ik heb goede sex met mijn vrouw maar dit verlangen blijft. Om het verhaal met Kees af te maken. Aan het einde van de avond neukte hij mij flink door.

Waar ik dacht dat het pijn zou doen was dat niet aan de hand. Kees heeft een behoorlijk uithoudingsvermogen maar kwam uiteindelijk steunend en vloekend in mij klaar. Het voelde goed en ik voelde me een slet van 46 of Mijn broer heeft een heel erg goede vriend, die iedere dag haast bij ons thuis langskomt. Ik vind het een heel erg knappe jongen en hij is bijzonder lekker. Ik vind zijn lichaam heel mooi en droom haast iedere nacht van hem. En vorige week ben ik dan ook eindelijk een keer op hem afgestapt toen hij bij ons thuis was en mijn broer even naar het toilet ging, om hem te vragen of hij ook op jongens viel.

Het klinkt heel makkelijk, maar dat koste mij de nodige moeite, kan ik je verzekeren. In ieder geval heb ik het gedaan en hij keek mij aan alsof ik een hele rare vraag stelde. Ik was bang dat hij mij uit zou lachen, maar in plaats daarvan gaf hij mij zijn adres en vroeg hij mij daar die avond langs te komen.

Hij zij dat hij alleen thuis was en dat hij mij graag zou willen zien. Bij alleen de gedachte werd mijn lul al hard en ik kon niet wachten tot het dan uiteindelijk avond werd.

Ik zou om Ik belde aan en hij deed open. Ik dacht dat hij mijn hand zou schudden toen hij de zijne uit begon te steken, maar hij liet mijn hand links liggen en ging direct naar mijn broek!

Hij trok mij aan mijn riem naar binnen, die hij meteen ook los aan het maken was. Het ging allemaal wel heel erg snel, maar het was voor mij al heel snel duidelijk dat hij mij ook wel erg leuk vond. Ik voelde hoe hij mijn lul uit mijn broek haalde en zag dat hij al zijn kleren daarna uittrok en voor mij uit naar de woonkamer liep. Daar had hij allemaal kaarsjes branden en de gordijnen waren dicht. Hij zette een muziekje aan, maar daar luisterde ik niet echt naar, ik vond wat hij deed veel belangrijker.

Hij liet mij op de bank zitten en hij kroop naast mij, dook in mijn schoot en begon mijn lul naar binnen te werken. Mijn eikel tikte al heel snel tegen zijn huig aan en ik voelde hoe hij hard aan mijn lul zoog, met mijn ballen speelde en dat heel intens deed.

Ik zag dat hij zichzelf aan het aftrekken was en dat wilde ik wel graag voor hem doen, maar ik kon er niet bij komen. Ik keek dus maar toe hoe zijn knappe hoofd in mijn schoot lag en zijn rode lippen mijn lul aan het pijpen waren. Ik speelde wat met zijn haren en aaide over zijn rug. Hij kreunde zacht en verhoogde het tempo, terwijl zijn tong bij iedere keer dat hij omhoog kwam, rondjes om mijn pisgaatje draaide.

Ik hield het niet meer, wat was dit lekker! Ik was wel vaker afgetrokken, maar nog nooit afgezogen en wenste dat ik hem eerder had gevraagd, dan had ik hier al veel vaker van kunnen genieten. Ik zag zijn wangen en hoe hij ze hol aan het zuigen was. Zijn mond maakte smakkende geluiden en ineens kwam ik klaar. Het ging super snel en ik spoot zijn hele mond vol. Ik zag hoe hij alles probeerde door te slikken, maar het was zo veel dat hij wat uit zijn mondhoeken liet lopen, wat een heel erg opwindend gezicht was.

Kort daarna kwam hij overeind en zag ik mijn kans schoon. Ik greep zijn leuter beet en trok die eikel bloot en rukte tot het sperma over mijn handen en op mijn lijf terecht kwam. Hij zat te trillen van genot en toen hij op adem was gekomen, keek hij mij ondeugend aan. Sindsdien zijn we samen, hoewel mijn broer er nog niets vanaf weet. Dat willen we voorlopig zo houden, hij is namelijk niet zo van de mannenliefde, maar zijn maatje des te meer, zo heb ik nu al een paar keer ondervonden!

Mijn man is een heerlijke kerel, maar soms wil ik wel eens een andere vent erbij hebben. Ik ben homofiel en ben al heel lang met dezelfde man. Op zich niets mis mee, we zijn ook zeer tevreden met elkaar en de seks is echt fenomenaal lekker, maar ik vraag mij wel eens af hoe het zou zijn om eens een andere pik in mijn mond of kont te mogen voelen.

Ik heb het op een gegeven moment met mijn hart in mijn keel tegen mijn man gezegd en hij wilde het zelf ook! Hij durfde het alleen niet voor te stellen. Samen moesten we hartelijk om de onnodig moeilijke situatie lachen en meteen daarna zijn we de boel gaan regelen. Online vonden we Diego, een Spaanse jongen, die al 10 jaar in Nederland woont en in is voor verzetjes, waarvan onder andere een trio met twee mannen.

Hij paste dus helemaal bij ons en dus meteen maar een afspraak met hem gemaakt. De volgende dag zat hij in onze huiskamer en we gingen na een kort gesprek, om te zien of het nog steeds wel zou klikken, meteen met elkaar vrijen. Naakt lagen we op de grond met elkaar te vrijen. We hebben hoogpolig tapijt, dus dat ging prima zo.

We zoenden, streelden en voor ik er erg in had zat ik op mijn knieën voor die gas, met mijn kont de licht in gestoken en zoog ik aan zijn harde paal. Hij had mijn hoofd vast en zorgde ervoor dat ik in het juiste tempo aan zijn pik zoog. Hij kreunde en ik maakte zijn lul goed nat. Mijn man was achter mij gaan zitten en neukte mij in mijn openstaande kontje. Terwijl zijn pik mij aan het doorsmeren was zoog ik kreunend aan die dikke leuter voor mij door en speelde ik met zijn ballen.

Daarna was het de beurt aan mijn man. Hij werd door Diego geneukt, terwijl hij aan mijn lul mocht sabbelen. Het was een werkelijk heerlijk gevoel, zo met twee kerels te neuken, ik kon wel janken van geluk, ware het niet dat ik te druk bezig was met intens genieten van die zalige toestanden die zich daar aan het afspelen waren, midden in onze huiskamer. Op het einde van de rit zaten zowel mijn man als ik op onze knietjes en werden we om de beurt in onze kont genaaid, waarna hij onze monden ook nog eens ging verwennen.

Daarna zijn we met zijn drietjes bij elkaar gaan zitten, we kwamen namelijk alle drie bijna klaar en dus spoten we elkaar helemaal onder. Het was een waanzinnig gezicht en een buitensporig geil gevoel. Uiteindelijk hebben we nog staan douchen en hebben we daar niet eens gevreeën maar gewoon plezier gemaakt. Na die dag vonden zowel ik als mijn man het eigenlijk wel goed. Het was wel leuk, zo met een andere vent erbij, maar daardoor kwamen we er ook meteen achter dat het met zijn tweetjes vrijen eigenlijk veel intiemer en dus ook fijner was.

Niets ten nadele van Diego hoor, die was helemaal geweldig. Gelukkig lukte ons dat al na één keer en sindsdien is de seks weer een heel stuk explosiever dan voorheen geworden. Op een positieve manier, wel te verstaan. Ik keek naar die strakke kont voor mij in het kleedhok van het zwembad en kon mijzelf niet meer inhouden.

Het hok was verder leeg en wij waren de enige twee nog over die zich omgingen kleden. Het was gewoon niet zo druk in het zwembad die dag, het weer zat dan ook niet mee, de meeste mensen uit mijn stad die met mooi weer vrij hadden gingen naar de natuurplassen die onze omgeving rijk is. Ik deed mijn zwembroek naar beneden, liep op de kont van de wildvreemde man af, greep die stevige billen beet en trok ze uit elkaar. Er konden op dat moment twee dingen gebeuren. Ik kon een klap voor mijn kop krijgen waar ik niet goed van zou worden, of hij zou mij door laten gaan.

Ik wachtte af en er gebeurde niets. Dat was voor mij teken genoeg om door te mogen gaan met mijn geile spelletje, daar in het openbare kleedhok van het zwembad, waar ieder moment iemand naar binnen zou kunnen komen lopen. Hoewel hij dan waarschijnlijk meteen weer weg zou gaan. Ik speelde nog wat met die billen en had ondertussen mijn eigen zwembroek al op mijn knieen hangen.

Ik greep mijn lul vast en trok er eventjes snel aan, als een soort bevestiging dat hij goed hard was. Nou, dat zat wel snor en meteen daarna trok ik de hammen van meneer weer uit elkaar en propte ik mijn eikel tegen zijn anus aan. Ik had verwacht dat de man zich om zou draaien, of dat hij een soort van pijnkreet zou slaken, maar niets van dit alles gebeurde. In plaats daarvan drukte de vreemdeling zijn sterke lichaam naar achteren, zodat het enteren van mijn lul in zijn darmkanaal een stuk sneller en ook makkelijker verliep.

De man leunde voorover en draaide zijn hoofd een beetje opzij. Je moet wel snel zijn, mijn vrouw wacht buiten op me. Allemachtig, stond ik daar een vluggertje in het openbaar te hebben met een getrouwde kerel, die stiekem op mannen viel maar voor de buitenwereld een huwelijk staande probeerde te houden?

Ik had gedacht dat hij gewoon openlijk gay zou zijn. Waarom, dat weet ik ook niet, noem het een gevoel, noem het een gok.

Het maakt ook niet uit, op dat moment stak mijn pik in een zoals ik kon voelen niet meer maagdelijke kont. Die kerel had al vaker pik gegeten, waarschijnlijk als ontbijt, lunch en avondeten, met als toetje een vers kutje. Hoe dan ook, mijn ballen sloegen tegen zijn billen aan terwijl ik in en uit zijn anus aan het raggen was.

Ik zag dat sterretje van hem toch nog redelijk oprekken, er zat dus nog genoeg wendbaarheid en rek in voor mij om van te genieten.

De man greep zijn eigen lul ondertussen beet en trok zich wild af. Ik neukte harder, terwijl ik, een beetje leunend om zijn lichaam heen, kon zien hoe hij zich aan het afsjorren was.

Daar werd ik nou zo geil van dat ik spontaan zijn billen volspoot. Ik wilde graag over hem heen spuiten of zoiets dergelijks, misschien nog even zijn mondje neuken, maar ik hield het gewoon niet meer. Op de gang riep een vrouw om Alfred, waarschijnlijk de naam van de man die ik nog na stond te neuken, tot mijn pik slap werd. Ik kom eraan schatje! Snel trok hij zijn kont van mijn pik af en trok zijn kleren aan. Als je hier iemand over vertelt, maak ik je kapot!

Dat was een wel heel erg korte neuksessie, maar jongens wat heb ik genoten. Ik denk dat ik toch echt maar wat vaker moet gaan zwemmen. Niet alleen goed voor de conditie, je komt ook nog eens nieuwe mensen tegen, waar je het hoewel kort heel gezellig mee kunt hebben. SexVerhalen en Erotische verhalen Vindt hier de geilste erotische en sex verhalen op het internet. Op onze erotischeverhalen website vind u gratis sexverhalen in verschillende categorieën.

Johan had namelijk een behoorlijk grote leuter die veel aandacht nodig had, alvorens hij klaar kon komen. Het was een hoop huid die heen en weer bewogen moest worden en als iemand het van hem over kon nemen, dat was wel even prettig, Maar naast dat was het natuurlijk bloedgeil dat Roel dit deed. Hij wilde hetzelfde bij Roel doen, maar die hield hem tegen. Johan leunde achterover en kon nog net zijn pik zien en de hand die hem zo geil aan het bevredigen was. Hij genoot van die ferme hand van Roel.

Roel werkte met zijn handen en had dus een stevige grip, dat had hij ook wel nodig bij een pik als die van Johan, het was een behoorlijk gevaarte om af te sjorren. Ondertussen zat Roel te fantaseren over hoe het zou zijn als hij die dikke leuter in zijn mondje zou nemen, of nog lekkerder, tussen zijn billen zou voelen. Maar dat alles wilde hij nog even achterwege laten, eerst maar een handjob, dat was voor die geile homo van hem wel even lekker. Roel keek gebiologeerd naar de voorhuid die over de eikel heen en weer schoof, voelde de aderen onder de palm van zijn hand kloppen en kneep nog harder in de lul zodat hij die hartslag nog beter kon voelen.

Sneller bewoog zijn hand op en neer. De hand die moe was greep de balzak vast en stimuleerde deze zo, dat met een ferme kreun het zaad uit de eikel van Johan knalde, recht over de handen van Roel heen, die lekker doortrok tot de pik ophield met schokken en langzaam slap werd. Roel likte zijn handen schoon en slikte al dat romige sperma door. Ga je nu maar wassen, vanavond gaan we kijken of dat ding in mijn gaten gaat passen. Ik ga er mijn stinkende best voor doen!

Meteen maakte hij zichzelf schoon en dacht aan hoe lekker het zou zijn die avond. Op de bank, met zijn pik achterin de reet van die hete Roel. Huisgenoten zijn zo slecht nog niet! Marcel had ongelofelijke jeuk. Hij moest lekker neuken met een heerlijke kerel en het liefst vandaag nog. Hij wist precies war hij zijn moest om een lekkere vent op te pikken dus dat zat wel goed. Hij ging naar een ongure homo bar, waar niet de meest vriendelijke en welbespraakte homofiele mensen kwamen, maar ze waren zo goed als allemaal daar om een beurt te krijgen.

Sommigen wilden geld, anderen deden het voor de lol. Het was allemaal behoorlijk heftig daar binnen. Marcel was er al eens binnen geweest, een paar dagen geleden en had al iemand op het oog gehad die dag.

Hij hoopte hem nu ook tegen het mooie, gespierde lijf te lopen. Hij ging de bar binnen en zag hem eigenlijk al meteen aan en gek genoeg ook andersom. Hij liep op hem af en glimlachte breed. Toen hadden we ook al min of meer oogcontact. Ik had toen het stille idee dat je wel meer wilde dan alleen maar oogcontact.

Ik heb gewoon zin om te neuken. Ja ik weet, het is vrij direct, maar.. Kom, zullen we hier weggaan en naar jouw of mijn huis gaan? We hebben nog een lange nacht voor de boeg samen, hoop ik. Samen liepen ze de deur uit en gingen naar Marcel zijn huis. Marcel woonde in een penthouse wat uitkeek over de mooie stad waar hij woonde. Hij deed hier en daar wat verlichting aan en gebood de man op de bank te gaan zitten.

Marcel liep naar de keuken met een kriebelig gevoel in zijn maag. Hij zou die avond lekker gaan neuken. Eindelijk, na zoveel maanden van zijn vriend gescheiden te zijn, had hij echt wel zin aan een ongecompliceerde beurt. Gewoon, lekker die dikke pik in zijn kont en mond en hij bij die kerel, dat was even genoeg.

Hij kwam terug met twee flesjes bier in zijn hand en bleef even staan. De man had zijn kleren inmiddels al uitgetrokken en zat spiernaakt op de bank, met zijn stijve pik in zijn hand, de voorhuid zachtjes op en neer bewegend.

Marcel zag de mooie eikel steeds tevoorschijn komen als de voorhuid naar achteren werd getrokken. Dit is tenslotte waarvoor we hier zijn toch? Hij had totaal geen zin meer aan bier, hij wilde zaad! Hij wilde lekker neuken. Wild tekeer gaan op die harde pik waar hij zijn ogen niet vanaf kon houden. Hij boog voorover en kuste de zojuist ontblote eikel, waarna hij lekker likte aan het pisgaatje. De man gromde zachtjes, een teken dat Marcel goed bezig was.

Hij opende zijn mond en nam de grote eikel in zijn mond. Zijn zachte lippen omsloten de lul en Marcel begon rustig te zuigen. Zijn hoofd bewoog hij op en neer terwijl hij speels naar de man keek, die met zijn ogen dicht achterover geleund lag te genieten van die lekkere pijpbeurt die hij kreeg.

Hij duwde zijn lul iets dieper in Marcel zijn mond, tot deze begon te protesteren. Nu wist hij hoever hij het hoofd kon dwingen.

Met lange halen zoog Marcel bijna de hele pik naar binnen. Hij genoot van de heerlijke smaak van voorzaad wat nu in zijn mond op zijn tong lag en hij hield eventjes op met pijpen om het lekker door te slikken. Hij hield nu helemaal op met pijpen en ging staan, om al zijn kleren ook uit te doen. Naakt ging hij nu op de bank liggen en zijn stijve pik hield hij vast, terwijl hij de man strak aan keek. Het was nu zijn beurt om lekker afgezogen te worden. Marcel sloot zijn ogen maar opende ze weer toen hij voelde dat zijn hele lul in de keel van de man verdween.

Hij raakte met zijn lippen zijn schaambeen. De man wist zijn tong aan de onderkant uit te steken zodat hij, terwijl hij een hele lul in zijn mond had, de ballen van Marcel kon likken. Marcel wist niet hoe hij het had. Zijn handen woelde door de wilde haardos van de wildvreemde man. Nu hield deze op met pijpen en kroop hij bij Marcel op schoot. Hij pakte zijn lul vast en drukte deze tegen zijn kontje. Langzaam liet hij zich over de harde lul van Marcel zakken.

Hij boog naar Marcel toe en kuste hem vurig op de mond. Zijn tong drong hij naar binnen. Hij draaide rondjes in zijn mond met zijn natte tong, terwijl hij rustig op en neer aan het rijden was op Marcel zijn lekkere, vlezige pik.

Marcel liet zijn handen naar achteren glijden. Hij pakte de billen van de man vast en begon ze heerlijk te kneden. Nu liet hij één hand naar voren gaan weer en met die hand trok hij de man af, terwijl zijn andere hand nog steeds met de billen van de wildvreemde man speelde. De man speelde met Marcel zijn tepels en liet zijn handen door zijn wilde borstharen glijden. Nu kwam hij een beetje omhoog en liet hij Marcel zijn lul net niet uit zijn kontje glijden terwijl hij zich rustig omdraaide.

Hij leunde op de bank met zijn handen en hij reed nu wild op Marcel zijn pik, die heerlijk strak in zijn kontje stak. Marcel sloeg op zijn billen en zag het mooie mannen bilvlees heerlijk natrillen. De man stapte nu van zijn lul af en zoog er nog even wild aan terwijl hij aan zijn eigen lul zat te trekken. Hij ging op handen en knieën op de bank leunen en stak zijn kont mooi achteruit zodat Marcel er lekker bij kon.

Marcel kroop achter de man en stak zijn lul met uitermate veel gemak in zijn lekker gevormde kontje. Hij pakte nu zijn billen vast, trok ze uiteen zodat hij goed kom kijken hoe zijn vette pik diep in die lekkere bruine ster boorde.

Hij joeg hem er met veel snelheid en kracht in. Zijn balen sloegen tegen de kont van de man aan en hij voelde dat zijn zaad al naar boven kwam zetten. Hij ging liggen en Marcel klom op hem.

Beide mannen lieten de ander zijn lul diep in hun mondjes verdwijnen. Ze zogen uit volle kracht en kwamen allebei tegelijkertijd klaar.

Marcel zoog het zaad uit de heerlijke lul van de man en slikte alles gulzig door. De man liet Marcel in zijn gezicht spuiten. Het zaad kwam in zijn haren terecht en overal in zijn gezicht. Ze trokken en zogen aan elkaars pikken totdat al het zaad er helemaal uit was.

Naderhand gingen ze op de bank zitten en pakten ze de biertjes op en proosten hard lachend met elkaar. Ik zal je vanavond even mijn adres geven voordat ik wegga. Ik dacht eraan om lekker de hele nacht bij elkaar te blijven, zien wat de nacht ons te bieden heeft.