Kut wijd open bdsm meesteres

kut wijd open bdsm meesteres

Nu gaat ze zich heel vlug douchen en zorgen dat ze klaar is om opgehaald te worden. Mijn Meester heeft niets gezegd over de kleding die ik aan moet. Wat moet ik nu en doe gewoon mijn zwarte legging aan en de kleding van Spanje. Dan na een half uurtje gaat de deur bel en ik doe open tot mijn grote verbazing staat er een hele goed collega van mijn Meester voor de deur.

Ben je klaar vraagt hij en ik zeg ja ik moest klaar staan en wachten dus ik ben klaar weet alleen niet waarvoor. Je hebt een enveloppe gehad geef die aan mij.

Dan zegt hij na een brief te hebben gelezen uitkleden en op je knieën in de woonkamer wachten. Uitkleden ik moest aangekleed op jou wachten is cynthia haar antwoord. Voor ze het weet heeft ze een klap in haar gezicht te pakken. Ze wordt boos voelt ze en denkt opeens aan de woorden van haar Meester je doet alles wat mijn vriend tegen je zegt. Dus ze loopt de kamer in en kleed zich gelaten uit en gaat op haar knieën wachten op wat er komen gaat.

Dan hoort ze mijn Meesters vriend zeggen ja kom maar boven we hebben nog 2 uur voor we wegmoeten. Dan is ze wel benieuwd wie er nu nog boven moet komen. En dan hoort ze een vrouwenstem en ziet dat het Inge is de vrouw van de vriend. Haar Meester heeft het wel over ze gehad en cynthia weet van haar Meester dat Inge eigenlijk de Meesteres is van zijn vriend.

En gelijk krijgt ze het antwoord stuk stront je laat mij naar boven komen en je hebt je niet uitgekleed stom stuk stront. Inge gaat even snuffelen in de sm- kamer van cynthia en komt terug naakt met alleen maar haar knielaarzen aan.

En in haar hand een cane. Ze loopt op haar slaaf af en ze kijkt hem aan spuugt hem in zijn gezicht en kijkt hem aan en zegt waar hoor jij je handen te houden slaaf.

Sorry, Meesteres in mijn nek en waar zijn ze nu dan. Ze hingen gewoon langs mijn lijf Meesteres, ok ik begrijp dat jij dus ook van slag raakt als er een dergelijk naar geil ruikende kut in de kamer is.

Jij buk over die tafel heen zei ze tegen cynthia. Jij likken en voor cynthia het weet voelt ze de slaaf haar kut likken. Dan zegt de Meesteres tegen haar slaaf neuk haar en wees klaar voor je straf. De slaaf gaat achter haar staan en duwt zijn lul hard in haar kut de Meesteres zegt je stoot op de klappen van de cane als je stoot zonder klap beginnen we gewoon opnieuw.

Dan hoort cynthia de cane zwiepen en voelt dat deze heel erg hard bij de slaaf aankomt en voelt hem krimpen, en tegelijk voelt ze een stoot met zijn harde lul in haar kut. En ze weet niet of ze het goed voelt maar het lijkt wel of zijn lul steeds dikker en groter wordt terwijl de klappen doorgaan. We gaan tot de klappen hoort ze de Meesteres zeggen. Na klappen hoort cynthia de cane zwiepen maar hoort hem niet neer komen op de slaaf, ze voelt wel dat de slaaf een neukbeweging maakt.

Dan hoort ze de Meesteres hard lachen. Zo stuk stront heeft ze je geil gemaakt dat waardeloze stukhoer dat ze is. Je weet eigenlijk zou ik opnieuw moeten beginnen maar dat doe ik niet omdat we maar twee uur hebben en ik wil die stinkkut ook laten weten dat ze met mij te doen heeft gehad. Dus draai je om en jij op je knieën naast mijn slaaf en kijk goed naar zijn lul. Opeens zegt de Meesteres ik weet dat je hier bang voor bent maar je hebt zo genoten van die kutslet dat moet nog eens extra gestraft worden.

Dus hou je bovenlijf naar achteren. Hij kijkt naar zijn Meesteres en wil iets zeggen maar zij is hem voor ga je nu met dit ding erbij smeken dat je er niet tegen kan. Nee, Meesteres ik zal het proberen te ondergaan. Hij houdt zijn bovenlijf naar achteren en voor cynthia beseft wat er gebeurd heeft de Meesteres vol met de cane op zijn stijve lul een keiharde klap gegeven met de cane. Gelijk zegt de Meesteres pijp die lul. En ze krijgt een keiharde klap met de cane op haar dij. Ze begint onmiddellijk te pijpen als ze voelt dat de lul van de slaaf weer helemaal stijf is hoort ze de Meesteres zeggen sta op.

Als ze staat dan krijgt ze gelijk de cane in haar hand en hoort de stem van de Meesteres nu jij minimaal een gelijke striem je zal het bezuren als dat niet zo is.

Ze haalt uit maar niet echt goed en de Meesteres lacht haar uit en zegt smalend een slaaf en slavin en die denken elkaar te helpen. Jij op je rug benen wijd uit elkaar en hou zelf je enkels vast zodat die kut zo wijd mogelijk open staat. Is die hier dan nee dus ik doe wat ik wil en het zou je Meester sieren om je 50 klappen op je kut te geven alleen al om het feit dat jij je verstopt achter het feit dat hij dit nog nooit heeft gedaan.

Maar ja slavinnen he hetzelfde als slaven jammeren en klagen dat zou hard gestraft moeten worden. Lig je klaar en de Meesteres gaat op haar knieën voor de wijd open kut zitten jij tegen haar slaaf over haar heen zitten en hou die poten wijd zodat die kut openblijft. De slaaf doet het en houd haar benen heel wijd dan haalt de Meesteres heel hard uit met de cane.

Eerst voelt ze niks maar dan explodeert haar kut en voelt ze de pijn van haar kruin tot aan haar kleine tenen. Ze moet huilen en denkt dat haar lippen eraf geslagen zijn. Dan staat de Meesteres op en de slaaf gaat ook staan ga staan stinkkut en bukken, en jij tegen haar slaaf verder neuken.

De slaaf is zo geil dat zijn lul op klappen staat hij begint gelijk te neuken als je klaar gaat komen niet doen zeggen want je moet in haar bek klaar komen.

De slaaf geeft aan dat hij klaar gaat komen en stopt draait cynthia om en de Meesteres zegt doe je ogen en mond dicht lopende kut. Dan opeens voelt cynthia dikke klodders geil in haar gezicht komen. Als de slaaf helemaal uit gespoten is zegt de Meesteres smeer het uit in haar gezicht en nek zodat ze weet wat ze is de hele tijd. De slaaf smeert alles uit en dan moet ze naar de douche en moet op de grond gaan liggen de Meesteres pist over haar hele lijf heen en zegt gelijk sta op stinkslet.

Mijn strot moet pijpklaar zijn. Stipt op tijd slettebak. Vocht loopt tussen mijn kin en de knevel. Probeer hem een beetje weg te duwen. Denk er nog even over na om hem iets losser te maken. Ik slik zoveel mogelijk mondvocht in. Hoor hoe zij haar laarzen aanritst. Dan komt zij naar haar slet. Daar ben ik weer. Onder aan beginnen hè slettebak. Met volle aandacht geniet ik van de geur van haar laarzen. Ik doe mijn best om haar hak zo goed mogelijk te pijpen.

Helemaal tot bovenaan slettebak. Heb moeite om mijzelf in te houden. Lik de bovenkant van haar laars. Dit is ultiem geluk. Volledige overgave is mijn doel. Meesteres Catja tevredenstellen dat is mijn taak. Zij is mijn levensdoel. Vermoedelijk hoort zij aan mijn ademhaling dat des te hoger haar slet komt des te groter de opwinding. Nou die andere laars. Nog beter dan de net. Helemaal onderaan beginnen en niet afraffelen. Langzaam naar boven toe. Helemaal tot bovenaan slettebak!

Het bruist en ik schenk het gedoseerd in. Steeds wachtende om te tonen dat haar glas absoluut schoon is. Pak de tepelzuigers maar eens even van het dressoir af. Dat voorspelt niet veel goeds. Dit is wat ik wil. Dit is wat ik krijg. Dit is waar ik voor leef.

Ik raak steeds meer opgewonden door het spelen wat zij doet met de tepels. Of het haar nagels zijn of de tepelklemmen? Weet niet wat zij doet maar het gevoel dat ik krijg is goed. Dat geeft een onbeschrijfelijke tinteling. Moet ik niet doen. Weet wat er komen gaat.

Weinig bescherming 4, 5, 6. Probeer mijzelf te concentreren. Vorige keer vroeg ik om genade. Had daar gelijk spijt van. Ik moet dit volhouden. Waar reageert zij op. Waar wacht zij op. Probeer genade zo lang mogelijk in te houden. Ontvang zuchtend in een mix van pijn en genot de perfect gemikte slagen met haar Goddelijke rijzweep.

Iedere tik reageer ik op. Langzaam aan worden mijn zachte kreetjes steeds luider. Wat denk je op je blote billen? Op je blote billen wat denk je daarvan? De klappen klinken minder hard maar hebben veel meer effect op het vlees.

Een slaaf denkt niet. Krijg de polsbanden om. Mijn ademhaling wordt luider. Heb maar één doel. Dienen, ondergaan en accepteren. Laat maar eens zien hoe goed jij geoefend heb. Zorgend dat mijn tanden hem niet raken.

Het vele oefenen maakt dat ik hem helemaal tot aan de basis naar binnen krijgt. Diep in die hoerenstrot van je. Ik ga je dadelijk neuken slettebak. Meesteres Catja overhandigt mij de poppers. Snuif flink in beide neusgaten en spuit wat onder de tong. Ontstond een ladder in maar dat maakt het alleen maar extra hoerig. Plaats mijn voet op de leuning en krijg een enkelband om. Vervolgens de andere voet. Voel de dildo er inschuiven. Volgt een extra harde stoot. Pijn neemt de overhand.

Dit is waar ik voor geboren ben. Dit is het doel waar voor ik leef. Om geneukt te worden als een geil varken. De klok slaat 10 terwijl de Meesteres mij ongenadig verkracht. Tussen de kreten door bedank ik de Meesteres met horten en stoten. Ik weiger genade te vragen. Genade is niet wat ik wil. Ik wil de Meesteres dienen. Dan voel je wie hier de baas is. Bied je eigen aan. Heb maar één gedachte. De Meesteres tevreden stellen. Naar achteren met die hoerenkont van je.

Ik schiet naar voren. Meesteres Catja lacht hard terwijl ik kermend op mijn buik lig. Het maakt het extra pijnlijk omdat de naaldjes in mijn gevoelige tepels schieten. Het is goed ja. Meesteres Catja is hier voor haar slet. In het begin niet zo hard maar na 10 slagen worden ze feller.

.

Negertieten natte kutjes gratis

Ze loopt op haar slaaf af en ze kijkt hem aan spuugt hem in zijn gezicht en kijkt hem aan en zegt waar hoor jij je handen te houden slaaf. Sorry, Meesteres in mijn nek en waar zijn ze nu dan. Ze hingen gewoon langs mijn lijf Meesteres, ok ik begrijp dat jij dus ook van slag raakt als er een dergelijk naar geil ruikende kut in de kamer is. Jij buk over die tafel heen zei ze tegen cynthia. Jij likken en voor cynthia het weet voelt ze de slaaf haar kut likken.

Dan zegt de Meesteres tegen haar slaaf neuk haar en wees klaar voor je straf. De slaaf gaat achter haar staan en duwt zijn lul hard in haar kut de Meesteres zegt je stoot op de klappen van de cane als je stoot zonder klap beginnen we gewoon opnieuw. Dan hoort cynthia de cane zwiepen en voelt dat deze heel erg hard bij de slaaf aankomt en voelt hem krimpen, en tegelijk voelt ze een stoot met zijn harde lul in haar kut.

En ze weet niet of ze het goed voelt maar het lijkt wel of zijn lul steeds dikker en groter wordt terwijl de klappen doorgaan.

We gaan tot de klappen hoort ze de Meesteres zeggen. Na klappen hoort cynthia de cane zwiepen maar hoort hem niet neer komen op de slaaf, ze voelt wel dat de slaaf een neukbeweging maakt. Dan hoort ze de Meesteres hard lachen. Zo stuk stront heeft ze je geil gemaakt dat waardeloze stukhoer dat ze is. Je weet eigenlijk zou ik opnieuw moeten beginnen maar dat doe ik niet omdat we maar twee uur hebben en ik wil die stinkkut ook laten weten dat ze met mij te doen heeft gehad.

Dus draai je om en jij op je knieën naast mijn slaaf en kijk goed naar zijn lul. Opeens zegt de Meesteres ik weet dat je hier bang voor bent maar je hebt zo genoten van die kutslet dat moet nog eens extra gestraft worden. Dus hou je bovenlijf naar achteren.

Hij kijkt naar zijn Meesteres en wil iets zeggen maar zij is hem voor ga je nu met dit ding erbij smeken dat je er niet tegen kan. Nee, Meesteres ik zal het proberen te ondergaan.

Hij houdt zijn bovenlijf naar achteren en voor cynthia beseft wat er gebeurd heeft de Meesteres vol met de cane op zijn stijve lul een keiharde klap gegeven met de cane. Gelijk zegt de Meesteres pijp die lul.

En ze krijgt een keiharde klap met de cane op haar dij. Ze begint onmiddellijk te pijpen als ze voelt dat de lul van de slaaf weer helemaal stijf is hoort ze de Meesteres zeggen sta op. Als ze staat dan krijgt ze gelijk de cane in haar hand en hoort de stem van de Meesteres nu jij minimaal een gelijke striem je zal het bezuren als dat niet zo is. Ze haalt uit maar niet echt goed en de Meesteres lacht haar uit en zegt smalend een slaaf en slavin en die denken elkaar te helpen.

Jij op je rug benen wijd uit elkaar en hou zelf je enkels vast zodat die kut zo wijd mogelijk open staat. Is die hier dan nee dus ik doe wat ik wil en het zou je Meester sieren om je 50 klappen op je kut te geven alleen al om het feit dat jij je verstopt achter het feit dat hij dit nog nooit heeft gedaan. Maar ja slavinnen he hetzelfde als slaven jammeren en klagen dat zou hard gestraft moeten worden. Lig je klaar en de Meesteres gaat op haar knieën voor de wijd open kut zitten jij tegen haar slaaf over haar heen zitten en hou die poten wijd zodat die kut openblijft.

De slaaf doet het en houd haar benen heel wijd dan haalt de Meesteres heel hard uit met de cane. Eerst voelt ze niks maar dan explodeert haar kut en voelt ze de pijn van haar kruin tot aan haar kleine tenen. Ze moet huilen en denkt dat haar lippen eraf geslagen zijn. Dan staat de Meesteres op en de slaaf gaat ook staan ga staan stinkkut en bukken, en jij tegen haar slaaf verder neuken. De slaaf is zo geil dat zijn lul op klappen staat hij begint gelijk te neuken als je klaar gaat komen niet doen zeggen want je moet in haar bek klaar komen.

De slaaf geeft aan dat hij klaar gaat komen en stopt draait cynthia om en de Meesteres zegt doe je ogen en mond dicht lopende kut. Dan opeens voelt cynthia dikke klodders geil in haar gezicht komen. Als de slaaf helemaal uit gespoten is zegt de Meesteres smeer het uit in haar gezicht en nek zodat ze weet wat ze is de hele tijd.

De slaaf smeert alles uit en dan moet ze naar de douche en moet op de grond gaan liggen de Meesteres pist over haar hele lijf heen en zegt gelijk sta op stinkslet. Dat doet ze en ze wordt zo gelijk op het balkon gezet. Na 5 minuten moet ze binnenkomen en aankleden. Dan worden er vier klemmen op haar kut gezet en die worden aan de buitenkant vast gezet met veters zodat haar kut wijd open staat.

Ok we gaan je nu naar het vliegveld brengen en je moet vliegen naar Alicante. Daar zal je opgewacht worden door je Meester. Hij zal je met de bull onderhanden nemen omdat ik totaal niet tevreden ben over je, ik moet op je tieten schrijven hoeveel slagen je met de bull verdiend hebt.

Dat doe ik op het vliegveld ik zal eerst kijken hoe de reis er naartoe is. En met je tong dus. Begin klinkt het hard uit de mond van de Meesteres cynthia probeert nog duidelijk te maken dat ze nog nooit gebeft heeft. Maar als antwoord krijgt ze een klap in haar gezicht en spuugt de Meesteres ook nog eens vol in haar gezicht.

Als bedankje mag je al het geil nu uit mijn kut zuigen en oplikken slet. Als dat gebeurd is dan moet ze haar tieten bloot maken en de Meesteres schrijft 25 op haar tieten.

Toen we van huis gingen wilde ik er nog op zetten maar je hebt je best gedaan, dan word ik milder. En nu inchecken en bedank je Meester hartelijk namens ons want ik ga zeker vragen of ik je meer mag lenen.

En dan zal ik je eens leren hoe een Meesteres een stinkslet als jij bent pijn doet. Totaal onderste boven stapte cynthia het vliegtuig in en bedacht opeens dat mensen haar echt konden ruiken. Na al dat geil en die pisdouche moest dat wel en haar kut die zo wijd open staat en ze voelde gewoon dat het geil eruit liep. Ze was zo blij opeens dat ze zo onverwacht naar Spanje gehaald werd. Dienen, ondergaan en accepteren. Laat maar eens zien hoe goed jij geoefend heb.

Zorgend dat mijn tanden hem niet raken. Het vele oefenen maakt dat ik hem helemaal tot aan de basis naar binnen krijgt. Diep in die hoerenstrot van je.

Ik ga je dadelijk neuken slettebak. Meesteres Catja overhandigt mij de poppers. Snuif flink in beide neusgaten en spuit wat onder de tong. Ontstond een ladder in maar dat maakt het alleen maar extra hoerig. Plaats mijn voet op de leuning en krijg een enkelband om.

Vervolgens de andere voet. Voel de dildo er inschuiven. Volgt een extra harde stoot. Pijn neemt de overhand. Dit is waar ik voor geboren ben. Dit is het doel waar voor ik leef. Om geneukt te worden als een geil varken. De klok slaat 10 terwijl de Meesteres mij ongenadig verkracht. Tussen de kreten door bedank ik de Meesteres met horten en stoten.

Ik weiger genade te vragen. Genade is niet wat ik wil. Ik wil de Meesteres dienen. Dan voel je wie hier de baas is. Bied je eigen aan. Heb maar één gedachte. De Meesteres tevreden stellen. Naar achteren met die hoerenkont van je. Ik schiet naar voren. Meesteres Catja lacht hard terwijl ik kermend op mijn buik lig. Het maakt het extra pijnlijk omdat de naaldjes in mijn gevoelige tepels schieten. Het is goed ja. Meesteres Catja is hier voor haar slet.

In het begin niet zo hard maar na 10 slagen worden ze feller. Nu voel je eigen pas echt een slettebak. Het ene moment is zij zorgzaam en het volgende moment weer strikt. Dit maakt alles alleen nog maar spannender. Je bent een echte pijpslet.

Er op en er af. Doe je benen naar beneden slettebak! Dat ik dit wil en als ik een goede slet ben misschien word beloond. Goed voor je, lellebel. Raak langzaam in een andere wereld. Een wereld van genot en verlangen. Kan ik niet thuis brengen. Misschien als ik heftiger reageer dat Meesteres Catja rustiger aan doet.

Dat wil ik niet. Ik heb niks te willen. Deze slet moet accepteren. Niets anders Des te feller, des te beter. Dan opeens stopt zij. Doe je benen omhoog. Voel hoe zij met het koord mijn benen verbindt met de polsbanden. Daar lig ik als een sletterig opgebonden stuk vlees.

Krijg de plug in mijn anale kut. Voel hoe die groter wordt. Dan volgen de slagen met de paddle terwijl de kontplug opgepompt trillend in mijn geile achterwerk steekt. Ik ben er trots op. Plotseling trekt Meesteres Catja de plug er uit. Laat een onderdrukte kreet. Ben een varken, een slet. Kom langzaam tot rust.

Hoor hoe zij heen en weer loopt. Zij staat recht boven mij. Mijn gevoel is gericht op. Hou mijn mond wijd open terwijl Meesteres Catja haar slet beloont met een eerste scheut van haar Goddelijke drank. Geniet van het warme gevoel. Het zijn twee korte perfect gemikte stralen van haar warme Goddelijke drank. Met je zelf spelen slettebak. Doorgaan slettebak ga op dat bed liggen. Het gevoel gaat niet over.

Zo gelukkig is deze slet de afgelopen 18 jaar niet geweest. Terwijl ik mij zelf probeer te bevredigen trekt zij weer aan de tepelklemmen. In de nabijheid van Meesteres Catja te mogen zijn is gelijk aan ultiem geluk. Ben je klaar gekomen slettebak? Wat ben jij voor een lellebel! Trouwens liegen tegen de Meesteres? Ik ben dankbaar dat zij mij accepteert als haar slaaf. Weer trekt zij aan de klemmen. Door mijn gejammer kan Meesteres Catja mij niet goed verstaan.

Wel of geen pijn?! De Meesteres gaat zich omkleden. Pijn en klaarkomen lukt meestal niet. Ook niet als ik mij zelf aftrek in een geile bui met tepelklemmen op. Ik ben verslaafd aan de Meesteres der Meesteressen. Maar dit is een gezonde verslaving. Heb deze sessie slechts één keer om genade gevraagd. Vanaf nu wil deze slet Meesteres Catja 1,5 uur dienen. Drink het langzaam en zorgvuldig, genietend van de perfecte smaak. Dan giet ik de laatste cola in de karaf om het vervolgens in één keer leeg te drinken inclusief iedere waardevolle druppel van de Meesteres der Meesteressen.kut wijd open bdsm meesteres

Nu gaat ze zich heel vlug douchen en zorgen dat ze klaar is om opgehaald te worden. Mijn Meester heeft niets gezegd over de kleding die ik aan moet. Wat moet ik nu en doe gewoon mijn zwarte legging aan en de kleding van Spanje.

Dan na een half uurtje gaat de deur bel en ik doe open tot mijn grote verbazing staat er een hele goed collega van mijn Meester voor de deur. Ben je klaar vraagt hij en ik zeg ja ik moest klaar staan en wachten dus ik ben klaar weet alleen niet waarvoor. Je hebt een enveloppe gehad geef die aan mij. Dan zegt hij na een brief te hebben gelezen uitkleden en op je knieën in de woonkamer wachten. Uitkleden ik moest aangekleed op jou wachten is cynthia haar antwoord.

Voor ze het weet heeft ze een klap in haar gezicht te pakken. Ze wordt boos voelt ze en denkt opeens aan de woorden van haar Meester je doet alles wat mijn vriend tegen je zegt. Dus ze loopt de kamer in en kleed zich gelaten uit en gaat op haar knieën wachten op wat er komen gaat. Dan hoort ze mijn Meesters vriend zeggen ja kom maar boven we hebben nog 2 uur voor we wegmoeten.

Dan is ze wel benieuwd wie er nu nog boven moet komen. En dan hoort ze een vrouwenstem en ziet dat het Inge is de vrouw van de vriend. Haar Meester heeft het wel over ze gehad en cynthia weet van haar Meester dat Inge eigenlijk de Meesteres is van zijn vriend. En gelijk krijgt ze het antwoord stuk stront je laat mij naar boven komen en je hebt je niet uitgekleed stom stuk stront.

Inge gaat even snuffelen in de sm- kamer van cynthia en komt terug naakt met alleen maar haar knielaarzen aan. En in haar hand een cane. Ze loopt op haar slaaf af en ze kijkt hem aan spuugt hem in zijn gezicht en kijkt hem aan en zegt waar hoor jij je handen te houden slaaf.

Sorry, Meesteres in mijn nek en waar zijn ze nu dan. Ze hingen gewoon langs mijn lijf Meesteres, ok ik begrijp dat jij dus ook van slag raakt als er een dergelijk naar geil ruikende kut in de kamer is. Jij buk over die tafel heen zei ze tegen cynthia.

Jij likken en voor cynthia het weet voelt ze de slaaf haar kut likken. Dan zegt de Meesteres tegen haar slaaf neuk haar en wees klaar voor je straf. De slaaf gaat achter haar staan en duwt zijn lul hard in haar kut de Meesteres zegt je stoot op de klappen van de cane als je stoot zonder klap beginnen we gewoon opnieuw.

Dan hoort cynthia de cane zwiepen en voelt dat deze heel erg hard bij de slaaf aankomt en voelt hem krimpen, en tegelijk voelt ze een stoot met zijn harde lul in haar kut.

En ze weet niet of ze het goed voelt maar het lijkt wel of zijn lul steeds dikker en groter wordt terwijl de klappen doorgaan. We gaan tot de klappen hoort ze de Meesteres zeggen. Na klappen hoort cynthia de cane zwiepen maar hoort hem niet neer komen op de slaaf, ze voelt wel dat de slaaf een neukbeweging maakt. Dan hoort ze de Meesteres hard lachen. Zo stuk stront heeft ze je geil gemaakt dat waardeloze stukhoer dat ze is. Je weet eigenlijk zou ik opnieuw moeten beginnen maar dat doe ik niet omdat we maar twee uur hebben en ik wil die stinkkut ook laten weten dat ze met mij te doen heeft gehad.

Dus draai je om en jij op je knieën naast mijn slaaf en kijk goed naar zijn lul. Opeens zegt de Meesteres ik weet dat je hier bang voor bent maar je hebt zo genoten van die kutslet dat moet nog eens extra gestraft worden. Dus hou je bovenlijf naar achteren. Hij kijkt naar zijn Meesteres en wil iets zeggen maar zij is hem voor ga je nu met dit ding erbij smeken dat je er niet tegen kan. Nee, Meesteres ik zal het proberen te ondergaan. Hij houdt zijn bovenlijf naar achteren en voor cynthia beseft wat er gebeurd heeft de Meesteres vol met de cane op zijn stijve lul een keiharde klap gegeven met de cane.

Gelijk zegt de Meesteres pijp die lul. En ze krijgt een keiharde klap met de cane op haar dij. Ze begint onmiddellijk te pijpen als ze voelt dat de lul van de slaaf weer helemaal stijf is hoort ze de Meesteres zeggen sta op. Als ze staat dan krijgt ze gelijk de cane in haar hand en hoort de stem van de Meesteres nu jij minimaal een gelijke striem je zal het bezuren als dat niet zo is.

Ze haalt uit maar niet echt goed en de Meesteres lacht haar uit en zegt smalend een slaaf en slavin en die denken elkaar te helpen.

Jij op je rug benen wijd uit elkaar en hou zelf je enkels vast zodat die kut zo wijd mogelijk open staat. Is die hier dan nee dus ik doe wat ik wil en het zou je Meester sieren om je 50 klappen op je kut te geven alleen al om het feit dat jij je verstopt achter het feit dat hij dit nog nooit heeft gedaan. Maar ja slavinnen he hetzelfde als slaven jammeren en klagen dat zou hard gestraft moeten worden.

Lig je klaar en de Meesteres gaat op haar knieën voor de wijd open kut zitten jij tegen haar slaaf over haar heen zitten en hou die poten wijd zodat die kut openblijft. De slaaf doet het en houd haar benen heel wijd dan haalt de Meesteres heel hard uit met de cane. Eerst voelt ze niks maar dan explodeert haar kut en voelt ze de pijn van haar kruin tot aan haar kleine tenen. Ze moet huilen en denkt dat haar lippen eraf geslagen zijn. Dan staat de Meesteres op en de slaaf gaat ook staan ga staan stinkkut en bukken, en jij tegen haar slaaf verder neuken.

De slaaf is zo geil dat zijn lul op klappen staat hij begint gelijk te neuken als je klaar gaat komen niet doen zeggen want je moet in haar bek klaar komen. De slaaf geeft aan dat hij klaar gaat komen en stopt draait cynthia om en de Meesteres zegt doe je ogen en mond dicht lopende kut.

Dan opeens voelt cynthia dikke klodders geil in haar gezicht komen. Als de slaaf helemaal uit gespoten is zegt de Meesteres smeer het uit in haar gezicht en nek zodat ze weet wat ze is de hele tijd.

De slaaf smeert alles uit en dan moet ze naar de douche en moet op de grond gaan liggen de Meesteres pist over haar hele lijf heen en zegt gelijk sta op stinkslet. Mijn strot moet pijpklaar zijn. Stipt op tijd slettebak. Vocht loopt tussen mijn kin en de knevel. Probeer hem een beetje weg te duwen. Denk er nog even over na om hem iets losser te maken. Ik slik zoveel mogelijk mondvocht in.

Hoor hoe zij haar laarzen aanritst. Dan komt zij naar haar slet. Daar ben ik weer. Onder aan beginnen hè slettebak. Met volle aandacht geniet ik van de geur van haar laarzen. Ik doe mijn best om haar hak zo goed mogelijk te pijpen. Helemaal tot bovenaan slettebak. Heb moeite om mijzelf in te houden.

Lik de bovenkant van haar laars. Dit is ultiem geluk. Volledige overgave is mijn doel. Meesteres Catja tevredenstellen dat is mijn taak. Zij is mijn levensdoel. Vermoedelijk hoort zij aan mijn ademhaling dat des te hoger haar slet komt des te groter de opwinding. Nou die andere laars. Nog beter dan de net. Helemaal onderaan beginnen en niet afraffelen. Langzaam naar boven toe.

Helemaal tot bovenaan slettebak! Het bruist en ik schenk het gedoseerd in. Steeds wachtende om te tonen dat haar glas absoluut schoon is. Pak de tepelzuigers maar eens even van het dressoir af. Dat voorspelt niet veel goeds. Dit is wat ik wil. Dit is wat ik krijg. Dit is waar ik voor leef. Ik raak steeds meer opgewonden door het spelen wat zij doet met de tepels. Of het haar nagels zijn of de tepelklemmen? Weet niet wat zij doet maar het gevoel dat ik krijg is goed.

Dat geeft een onbeschrijfelijke tinteling. Moet ik niet doen. Weet wat er komen gaat. Weinig bescherming 4, 5, 6. Probeer mijzelf te concentreren. Vorige keer vroeg ik om genade. Had daar gelijk spijt van.

Ik moet dit volhouden. Waar reageert zij op. Waar wacht zij op. Probeer genade zo lang mogelijk in te houden. Ontvang zuchtend in een mix van pijn en genot de perfect gemikte slagen met haar Goddelijke rijzweep. Iedere tik reageer ik op.

Langzaam aan worden mijn zachte kreetjes steeds luider. Wat denk je op je blote billen? Op je blote billen wat denk je daarvan? De klappen klinken minder hard maar hebben veel meer effect op het vlees. Een slaaf denkt niet. Krijg de polsbanden om.

Mijn ademhaling wordt luider. Heb maar één doel. Dienen, ondergaan en accepteren. Laat maar eens zien hoe goed jij geoefend heb. Zorgend dat mijn tanden hem niet raken.

Het vele oefenen maakt dat ik hem helemaal tot aan de basis naar binnen krijgt. Diep in die hoerenstrot van je. Ik ga je dadelijk neuken slettebak. Meesteres Catja overhandigt mij de poppers. Snuif flink in beide neusgaten en spuit wat onder de tong. Ontstond een ladder in maar dat maakt het alleen maar extra hoerig. Plaats mijn voet op de leuning en krijg een enkelband om.

Vervolgens de andere voet. Voel de dildo er inschuiven. Volgt een extra harde stoot. Pijn neemt de overhand. Dit is waar ik voor geboren ben. Dit is het doel waar voor ik leef. Om geneukt te worden als een geil varken. De klok slaat 10 terwijl de Meesteres mij ongenadig verkracht.

Tussen de kreten door bedank ik de Meesteres met horten en stoten. Ik weiger genade te vragen. Genade is niet wat ik wil. Ik wil de Meesteres dienen. Dan voel je wie hier de baas is. Bied je eigen aan. Heb maar één gedachte. De Meesteres tevreden stellen. Naar achteren met die hoerenkont van je. Ik schiet naar voren. Meesteres Catja lacht hard terwijl ik kermend op mijn buik lig. Het maakt het extra pijnlijk omdat de naaldjes in mijn gevoelige tepels schieten.

Het is goed ja. Meesteres Catja is hier voor haar slet. In het begin niet zo hard maar na 10 slagen worden ze feller.

.


Met volle aandacht geniet ik van de geur van haar laarzen. Ik doe mijn best om haar hak zo goed mogelijk te pijpen.

Helemaal tot bovenaan slettebak. Heb moeite om mijzelf in te houden. Lik de bovenkant van haar laars. Dit is ultiem geluk. Volledige overgave is mijn doel. Meesteres Catja tevredenstellen dat is mijn taak. Zij is mijn levensdoel. Vermoedelijk hoort zij aan mijn ademhaling dat des te hoger haar slet komt des te groter de opwinding. Nou die andere laars. Nog beter dan de net. Helemaal onderaan beginnen en niet afraffelen.

Langzaam naar boven toe. Helemaal tot bovenaan slettebak! Het bruist en ik schenk het gedoseerd in. Steeds wachtende om te tonen dat haar glas absoluut schoon is. Pak de tepelzuigers maar eens even van het dressoir af.

Dat voorspelt niet veel goeds. Dit is wat ik wil. Dit is wat ik krijg. Dit is waar ik voor leef. Ik raak steeds meer opgewonden door het spelen wat zij doet met de tepels. Of het haar nagels zijn of de tepelklemmen? Weet niet wat zij doet maar het gevoel dat ik krijg is goed. Dat geeft een onbeschrijfelijke tinteling. Moet ik niet doen. Weet wat er komen gaat.

Weinig bescherming 4, 5, 6. Probeer mijzelf te concentreren. Vorige keer vroeg ik om genade. Had daar gelijk spijt van. Ik moet dit volhouden. Waar reageert zij op. Waar wacht zij op.

Probeer genade zo lang mogelijk in te houden. Ontvang zuchtend in een mix van pijn en genot de perfect gemikte slagen met haar Goddelijke rijzweep. Iedere tik reageer ik op. Langzaam aan worden mijn zachte kreetjes steeds luider. Wat denk je op je blote billen?

Op je blote billen wat denk je daarvan? De klappen klinken minder hard maar hebben veel meer effect op het vlees. Een slaaf denkt niet. Krijg de polsbanden om. Mijn ademhaling wordt luider. Heb maar één doel. Dienen, ondergaan en accepteren. Laat maar eens zien hoe goed jij geoefend heb. Zorgend dat mijn tanden hem niet raken.

Het vele oefenen maakt dat ik hem helemaal tot aan de basis naar binnen krijgt. Diep in die hoerenstrot van je.

Ik ga je dadelijk neuken slettebak. Meesteres Catja overhandigt mij de poppers. Snuif flink in beide neusgaten en spuit wat onder de tong. Ontstond een ladder in maar dat maakt het alleen maar extra hoerig. Plaats mijn voet op de leuning en krijg een enkelband om.

Vervolgens de andere voet. Voel de dildo er inschuiven. Volgt een extra harde stoot. Pijn neemt de overhand. Dit is waar ik voor geboren ben. Dit is het doel waar voor ik leef. Om geneukt te worden als een geil varken. De klok slaat 10 terwijl de Meesteres mij ongenadig verkracht. Tussen de kreten door bedank ik de Meesteres met horten en stoten. Ik weiger genade te vragen.

Genade is niet wat ik wil. Ik wil de Meesteres dienen. Dan voel je wie hier de baas is. Bied je eigen aan. Heb maar één gedachte. De Meesteres tevreden stellen. Naar achteren met die hoerenkont van je.

Ik schiet naar voren. Meesteres Catja lacht hard terwijl ik kermend op mijn buik lig. Het maakt het extra pijnlijk omdat de naaldjes in mijn gevoelige tepels schieten. Het is goed ja. Meesteres Catja is hier voor haar slet. In het begin niet zo hard maar na 10 slagen worden ze feller. Nu voel je eigen pas echt een slettebak. Het ene moment is zij zorgzaam en het volgende moment weer strikt. Dit maakt alles alleen nog maar spannender. Je bent een echte pijpslet.

Er op en er af. Doe je benen naar beneden slettebak! Dat ik dit wil en als ik een goede slet ben misschien word beloond. Goed voor je, lellebel.

Raak langzaam in een andere wereld. Een wereld van genot en verlangen. De slavin kwam met een touwtje aan en gaf dit aan de Meesteres, “zo” zei ze, “we zullen die slavenpik van jou met zijn ballen eens mooi af gaan binden voordat we je voorkant helemaal rood gaan slaan”.

Vakkundig en behendig bond ze het touwtje om mijn ballen en pik, strak en vast. Mijn lul reageerde er op hetgeen de Meesteres niet ontging. Nadat mijn pik zo opgebonden was, dat hij helemaal stijf omhoog stond pakte ze een paar zwepen en canes van het rek af en ze beloofde mij dat ik ze allemaal zou gaan voelen.

Smeken om genade hoefde ik niet te doen, ik had immers in de email aangegeven dat ik graag zonder stopwoord wilde spelen, dus ik zou mijn zin krijgen. Maar voordat ze begon, hing ze nog even wat gewichten aan mijn tepelklemmen, waardoor de pijn in mijn tepels weer toenam. De slavin kwam bij me staan en zei me dat ze me moed in zou praten, want het zou zwaar worden. De Meesteres begon rustig, eerst met een cane een beetje op mijn borst, beetje op mijn buik en al wat harder op mijn bovenbenen.

Een cane komt, mits goed gehanteerd, hard aan en zal altijd striemen achter laten. Ik kreunde en draaide in mijn boeien, de slavin moedigde mij aan en kriebelde zachtjes aan mijn ballen en pik. De Meesteres zei dat ze daar mee door moest gaan en pakte een andere zweep. Nu was het echte werk aan de beurt, ze sloeg me op mijn borst, net langs de gewichten en mijn tepels, hard en genadeloos, maar ook met een strokenzweep sloeg ze me op mijn buik.

Ik kreunde en steunde, het deed vreselijk zeer, maar ik wilde niet opgeven. De slavin kneep bij elke slag ook nog eens in mijn pijnlijke ballen hetgeen mij weer mateloos opwond en ik nog geiler werd. Ik was helemaal rood, dikke striemen stonden op mijn lijf en benen, na verloop van tijd stopte de Meesteres met slaan en begon mij te strelen, ze stond heel kort bij me en ik rook haar zaligheid.

Waar ik niet op gerekend had gebeurde, ze gaf me een knietje, zo hard dat ik sterretjes voor mijn ogen zag en even dreigde flauw te vallen. De Meesteres zag dat, trok aan mijn tepelklemmen en zei “stel je niet aan slaaf”. Door deze pijn kwam ik weer terug en pufte even na en stond met mijn ogen dicht bij te komen. Auw… weer een knietje, nu van de andere kant en weer trok ze aan één van de tepelklemmen en weer bleef ik bij de tijd maar mijn pik was wel geslonken tot model mini. Je bent helemaal niets meer dan mijn eigendom, mijn slaaf, waarover ik beslis wat er mee gebeurd”.

Ik werd los gemaakt van het kruis en moest mee naar een krukje die in het midden van de ruimte stond. Hier moest ik overheen gaan liggen met mijn kont omhoog aan de ene kant en mijn hoofd aan de andere zijde. De Meesters dirigeerde de slavin met haar kut zo voor mijn gezicht, dat ik haar goed kon likken, de slaaf moest tussen mijn benen gaan zitten om zo mijn kont te kunnen likken en mijn pik en ballen kon verwennen, aldus de Meesteres. De kut van de slavin rook heerlijk naar mijn sperma en haar eigen geile sappen en er droop nog steeds veel geiligheid uit haar spleet.

Ik begon te likken en de slavin reageerde direct door met heel haar onderlichaam te draaien en haar kut goed in mijn gezicht te duwen, zodat ik ook bij haar sterretje kon komen. De slaaf begon mijn sterretje te likken en met zijn handen begon hij mijn nog steeds opgebonden ballen en pik te strelen. Door deze twee bezigheden werd ik toch weer geil en mijn lul begon weer te groeien. De Meesteres begon op mijn rug te slaan en ze vertelde mij dat ze er een mooi patroon van zou maken dat wel een paar weken te zien zou zijn.

Ik vond het best, zolang ik maar verwend werd aan voor en achterkant en pijn is fijn. Maar ze sloeg hard, zo hard dat ik telkens weer in een reflex in elkaar dook en steeds even de kut van de slavin los moest laten.

Ik bleef likken in en aan de kut en kont van de slavin, maar ook de slaaf liet zich niet onbetuigd, hij was inmiddels op zijn rug gaan liggen en had mijn pik weer in zijn mond genomen en was mij weer gaan pijpen. Ik besefte me dat ik in een wel zeer vernederende houding lag, maar dat dit was wat ik wilde. Doordat de slaaf onder mij lag waren mijn billen vrij, hetgeen ook de Meesteres zag.

Ze begon met een batje op mijn kont te slaan, steeds een stukje verder, steeds een beetje harder. Maar ook weer met de cane, beginnend op mijn benen, langzaam omhoog naar mijn billen.

Daar aangekomen moest ik hardop mee tellen en ze zou me op elke bil 25 slagen geven, waarbij ze bij elke vijfde slag extra hard zou slaan.

Oef iedere vijfde slag was een hel, zo hard en zo gemeen, maar ondanks de helse pijn voelde ik dat ik weer klaar zou gaan komen, de Meesteres had dit in de gaten en droeg me op om klaar te komen, pas dan kon ik genieten van de pijn zei ze.

Ze sloeg door op mijn kont en ik kwam voor de derde keer deze dag klaar, dit keer in de mond van de slaaf. Ongelofelijk lekker is dat, klaar komen onder het genot van felle pijn. Maar ook nog steeds de kut van de slavin tegen mijn gezicht aan was een factor die het genot deed verhogen en ook de slavin kwam bij het zien van zoveel geweld weer klaar tegen mijn gezicht aan, ze spoot haar geil werkelijk mijn mond in.

Nadat ik uitgeraasd was en de slavin bijgekomen was werd ik losgemaakt en vertelde de Meesteres mij dat ik nu nog als pisslaaf misbruikt zal worden en dat ik mezelf voor de vierde keer moest zien klaar te maken. De bondage werd van mijn pik en ballen gehaald, ik moest op mijn rug op de grond gaan liggen en weer werden mijn voeten vastgebonden. Benen wijd uit elkaar. Mijn rechterarm werd omhoog ook vastgebonden en de Meesteres zei mij dat ik alleen mijn linkerarm mocht gebruiken om mijn vieze pik af te trekken terwijl zij over mij heen zouden pissen.

Tot op heden had ik van de Meesteres alleen nog maar haar kut gezien toen ze op het Meesteressen toilet zat en mijn mond volpiste. De slavin was mooi slank met een mooie stevige B-cup tieten en met kleine beschaafde tepels erop. De slaaf had een pik van zo’n 18 cm. Was geheel geschoren en mooi gespierd. Ik zag dat de Meesteres zich ook uit begon te kleden, ze zei me dat ik het verdiend had om ook haar helemaal naakt te zien.

Ik had ontzettend goed mijn best gedaan en ze was nog nooit in een eerste spel met een slaaf zo ver gegaan als vandaag met mij. De Meesteres was geheel naakt, mooie grote tieten, met grote spenen van tepels, Een mooie strakke buik met een prachtige kale kut daaronder. Ik lag dus op de grond en de slaaf, slavin en de Meesteres kwamen over mij heen staan.

De slavin stond met haar kut boven mijn gezicht, de slaaf boven mijn borst en buik met zijn gezicht en pik richting de slavin en de Meesters positioneerde zich boven mijn pik.

Ik besefte mij dat ik voor het eerst ook urine van een man te drinken kon krijgen, zoals de slaaf er bij stond kon het niet missen als dat hij ook over mijn gezicht zou pissen. Ik lag me met links af te trekken, maar voelde dat het niet vanzelf zou gaan, tenslotte was ik al drie keer klaar gekomen deze middag. Maar mijn lul reageerde wel met het zien van twee mooie kale kutjes en een kale lul. De Meesteres spoorde de anderen aan om los te gaan, ze begonnen te kreunen en te jammeren dat het ging komen, alle drie, zodat ze van elkaar hoorden hoe ver het was.

Als eerste voelde en zag ik de pis van de slavin over mijn gezicht stromen en in mijn mond, onmiddellijk gevolgd door een grote hoeveelheid van de slaaf die zijn half slappe pik zo bewoog dat hij goed mijn gezicht en mond kon bereiken. Ik hoestte en proestte en verslikte me uiteraard, zoveel te drinken krijgen in één keer was niet te verwerken.

Maar ook de Meesteres stond met haar kut boven mijn pik te kreunen en liet ook alles weer lopen. Ik voelde het heerlijke nat over mijn lul heen spoelen, zo naar beneden en door mij bilspleet heen, mijn vingers onder haar urine, Het verbaasde mij, maar ik kwam weer klaar en spoot een nog redelijke hoeveelheid sperma over mijn buik. De vierde keer vandaag. Alsof het afgesproken was zakten ze alle drie tegelijk naar beneden, de slavin met haar pissleuf op mijn mond, De Meesteres op mijn pik en de slaaf ging op mijn borst zitten, met zijn pik in de buurt van mijn mond en dus in de buurt van de kut van de slavin.

De Meesteres schurkte met haar kut over mijn pik, maar daar was het leven uit. Een klein verschrompeld pikkie lag boven op mijn ballen.

Ze lachte me uit “nu mag je de Meesteres neuken en dan kun je niet meer”. De slaaf schoof verder naar voren, zijn ballen kwamen boven mijn mond te hangen en hij duwde zijn harde stijve pik in de slavinnenkut.

De Meesteres bleef op mijn pik zitten en de slaaf en slavin begonnen te neuken of hun leven er van af hing. De Meesteres hitste ze op en ze probeerde zelf of ze mijn pik in haar kut kon krijgen. Waanzinnig, ik totaal ondergezeken lag een Meesteres te neuken terwijl een slavin met haar kut boven mijn mond geneukt wordt door een slaaf. De slaaf neukte alsof zijn leven ervan af hing en zijn ballen schuurden over mijn mond, ik stak mijn tong uit en likte fel aan zijn ballen.

Na verloop van tijd gaf de slaaf aan dat hij klaar zou gaan komen en vroeg hier toestemming voor aan de Meesteres. Hij mocht klaar komen zei ze en de slavin moest daarna met haar volgespoten kut naar beneden zakken tot op mijn mond, zodat ik ook de sperma van de slaaf uit haar kut kon slurpen.

De slaaf kwam klaar, maar tegelijkertijd kneep de Meesteres heel gemeen in mijn tepels en ook ik kwam weer klaar, ongelooflijk. Ook de slavin kwam tot een spetterend orgasme en nadat de slaaf zich terug getrokken had kwam de slavin met haar prachtige kale kut boven mijn mond en wederom zag ik haar kut leeglopen van het sperma, Dit keer van een ander. Ik vond het geweldig. En tegen mij “slaaf lik mijn kut schoon en maak me klaar en ik zal je mijn sap laten proeven.

De slaaf en slavin hadden zich teruggetrokken en speelden met de tieten van de Meesteres. Ik begon te likken aan de vette kut van de Meesteres, stak mijn tong zo ver mogelijk naar binnen, ze kreunde, ze was nat, ze was geil, ze draaide en gilde.

Na een hele korte tijd kwam ze klaar en werkelijk het leek of ze weer aan het pissen was. Een flinke stroom geil stroomde uit haar kut en liep mijn mond in. De slaaf en slavin bleven in haar tepels knijpen en de Meesteres gilde het uit, haar kut verkrampte. Nadat ze weer bijgekomen was werd ik losgemaakt en lagen we met zijn vieren tegen mijn geile ondergezeken lijf aan, bij te komen en elkaar complimenten te geven.

Sexmarkt n gangbang netherlands


kut wijd open bdsm meesteres