Ik zoek een meesteres hand in kut

ik zoek een meesteres hand in kut

Jij weet inmiddels heel goed waar het bed is. Weet je in elk geval wie hier de baas is. Ga Ik je zo eens lekker verkrachten in die slettekut van je. En van mijn colaatje genieten. Dat je dat dan lekker verplicht op kan drinken. Heb je dat gehoord slettebak? Gevolgd door het glijmiddel.

Ben nog steeds geblinddoekt. Niet wetende wat Zij doet verhoogt alleen nog maar de spanning. Het is ook een bewijs van volledige overgave.

Meesteres Catja weet precies hoe ver Zij kan gaan. Dat er geen schuim op komt. Anders moet je het in de keuken voor Mij opnieuw afwassen. Wat denk je daar van? Als Ik vind dat het niet zo is… dan stuur Ik… jou naar de keuken. Kan ik gelijk even testen of je geoefend hebt. Spreid de benen iets wijder. Hoe kun je het best anaal ontvangen? Benen bij elkaar of uit elkaar? Probeer te ontspannen maar dit is moeilijk. Niet met een dildo.

Tranen springen in mijn ogen. Begin beestachtige geluiden te maken terwijl de geaderde dildo langs de binnenkant schuift. Meesteres Catja lacht triomfantelijk op het moment dat mij het lachen vergaat. Laat je even herstellen maar daarna gaat die er echt weer in. Ik merk er weinig van dat je geoefend heb slettebak. De dildo gaat er nu ver in.

Je zet jezelf niet voldoende in voor de Meesteres. Nou Ik hoor het zoemende geluid van de anaalplug Kom op. Dit is een genot na de dildo. Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je. Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand. Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten. Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast. Wacht op wat komen gaat.

Kijk eens wat ik voor je heb. Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol. Dan doe je tenminste nog wat. Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken. Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh.

Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen. Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment. Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja.

Hoerige slettepanty van je! De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald. Kan niets zien maar voelen des te meer. Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Kronkelen heeft geen zin. Deze slet is volledig overgeleverd aan de genade van de Meesteres.

Kreunend ontvang ik hetgeen waar ik naar verlang. Harde klappen kletsen op mijn buik. Zo nu en dan slaat Zij extra fel op de prikbeha.

Meesteres Catja neukt mijn geile mondkut met de dildo. Goed zo en zo vasthouden. Kom een beetje omhoog. De beha wordt losgemaakt. Heel even voel ik Haar Goddelijke armen. Goed zo, zo wil Ik je zien. Voel opeens weer hoe de klemmen zich vastzetten in de tepels. De dildo maakt alleen maar mogelijk dat ik gedempt kan reageren. Zo is het goed. Zo nu en dan bijt ik er in als in een reflex. Vervolgens zet Zij ze er weer op. Niet voorzichtig maar Ze laat ze springen volgens mij.

Kan het niet zien. Dat ik bi-schierig ben en het erg geil vind om anaal gepakt te worden. Er gaat mij weinig te ver alleen met poep heb ik niets en ik wil natuurlijk ook geen blijvende schade aan mijn lijf, verder zo zij zich helemaal mogen uitleven. We maakten een afspraak voor een dinsdagavond. Toch behoorlijk gespannen en een beetje zenuwachtig over wat komen zou ging ik op weg.

Bij haar studio aangekomen was ik verbijsterd. Ik had natuurlijk al wel een foto van haar gezien via het mail, maar in werkelijkheid sloeg ze alles, wat een geweldig geil en lekker wijf. Toen ik binnen was hebben we eerst wat gedronken en nogmaals mijn wensen en do’s en dont's doorgesproken.

I voelde me op een gespannen manier op mijn gemak en zag het helemaal zitten. Ze was lief en attent. Toen ik mijn drankje op had sloeg haar stemming om en commandeerde ze mij op strenge toon om mij helemaal uit te kleden wat ik geblinddoekt moest doen.

Eenmaal naakt moest ik in de houding gaan staan met mijn handen op mijn hoofd en gespreide benen. Ik voelde dat ze om mij heen liep en soms met haar vingertoppen zachtjes mijn huid en lichaam beroerde, het was spannend en ik stond te genieten.

Opeen voelde ik haar hand om zak en ze kneep er hard in, ik kon wel door de grond zakken en een kreun kon ik niet onderdrukken. Dit leverde mij gelijk een harde tik met een zweep op mijn kont op.

Ik mocht geen geluid maken en als ik dat nog een keer zou doen kreeg ik straf. Ik antwoordde, Ja Meesteres. Fout ik mocht geen geluid maken, ik moest me bukken en kreeg 10 harde klappen op mijn kont te verwerken, op elke bil 5. Hierna kreeg ik wat kleding van haar aan, maar kon niet zien wat.

Ze kleedde mij zelf en voorzichtig aan ik kon wel voelen dat het van latex was. Hierna begeleidde ze mij naar de muur waar ik aan een Andreas kruis werd vastgezet. Ze kwam naar me toe en begon me langzaam met een stroken zweep te slaan plotseling hield ze op en was het een tijdje erg stil opeens weer die sterke hand om mijn ballen en ze bond mijn hele zak strak op. Daarna kreeg ik een paar klemmen op mijn zak met gewichten eraan en weer kon ik een pijnkreet niet onderdrukken.

Weer kreeg ik straf, 15 klappen met een zweepje tegen mijn ballen en pik die inmiddels snaar strak stond. Na de 15 klappen die ik ternauwernood zonder gekreun en geluid kon incasseren plaatste op mijn tepels klemmen en hing daar ook een paar gewichten aan. Toen deze geplaatst waren maakte ze mij los van het kruis en moest ik handen en knieën op de grond gaan zitten.

Ik kreeg een halsband om en een riem daaraan en moest als een hond achter haar aan door de studio kruipen. De gewichten aan mijn ballen en tepels slingerde behoorlijk heen en weer en dit deed echt pijn, ik kon een kreun dan ook niet onderdrukken, helaas weer straf. Ik had haar verteld dat ik het lekker vond om anaal gepakt te worden, maar dat ik niet veel of grote voorwerpen in mijn kont gewend was, hooguit een vinger van mijn vrouw. De Meesteres was zo lief dat ik mocht kiezen wat voor straf ik zou krijgen weer een aantal klappen met een zweep 25 in totaal of een andere straf.

Ik koos voor die andere straf. Ik moest op mijn handen knieën blijven zitten en even hoorde ik helemaal niets.

Plotseling een voelde ik 2 handen mijn billen van en elkaar trekken en een grote klodder glijmiddel werd op mijn aars gespoten. Blijkbaar zat ik vlak voor een bed op de grond en moest een klein eindje naar voren kruipen zodat ik mijn hoofd op het latex matras kon leggen.

Ik kreeg het bevel om met mijn eigen handen mijn billen uit elkaar te houden en zo mijn aars aan te bieden. Ik hoorde de Meesteres om mij heen lopen en plotseling met een enorme pijnscheut werd er een dildo in 1 keer in mijn kont geduwd en begon mijn Meesteres mij keihard met mijn die dildo in mijn reet te neuken.

Ik kermde en gilde van de pijn, maar na even begon ik het lekker te vinden en stond mijn pik weer stijf overeind. Mijn Meesteres neukte me wel 10 minuten lang en misschien wel langer.

Tijdens het neuken maakte zij voor alles uit, van gore slaaf, vieze anaalslet en dat ik niets waard was met mijn kleine pikkie 18 cm. Ik was maar voor 1 ding goed en dat was gebruikt worden door die dat maar zou willen. Zo plotseling als ze de dildo in mijn aars had geramd zo plotseling stopte ze ook weer. Ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn hoofd op de rand van het bed en de dildo in mijn reet. De Meesteres pakte mijn beide polsen deed daar touwen om heen en maakte deze vast aan het bed.

Ik kon nu geen kant meer op en ondanks de pijn wilde ik dat ook helemaal niet. Ik voelde dat mijn Meesteres voor mij op het bed kwam zitten met aan elke kant van mijn hoofd een been. Ik moest mijn hoofd recht draaien en haar verwennen , ondanks dat ik vastzat had ik toch wel bewegingsruimte.

Ik begon met haar knieën te kussen en al snel kreeg ik het commando om beter mijn best te doen en haar te beffen.

...

Meiden pijpen neuken op zijn hondjes

Ik hijg, ik twijfel, ik laat mijn rok los. Harde handen grijpen mijn haar en duwen mijn hoofd tegen je aan. Je neukt mijn mond genadeloos. Ik hoor je zacht kreunen en na vier harde stoten voel ik je drie keer krachtig in mijn keel spuiten.

Tranen over mijn wangen, je handen strelen nu mijn haren, wangen, je stem zacht en troostend. God, wat laat je mij genieten. Je doet je slip omhoog, je broek weer dicht en omarmd me. Ik voel me wat ik ben: Ik ben hoe ik mij voel: Je mond sluit zacht strelend warm en helend over de mijne. Je tong streelt mijn lippen en glipt mijn mond in. Je zachte vingers strelen mijn wangen, kaak en hals. Je weet wat mijn gemoedstoestand nu is.

Ik ben zo geil als boter. Jij kunt mij nu letterlijk alles vragen aan me vragen en je weet dat ik je blindelings zal gehoorzamen. Koffiedrinken en naar me kijken; uitstel van handelen. Het maakt me gevoeliger, gespannener, meer sensitief. Bescheiden tik geluidjes onder mijn schoenen, mijn dijen wrijven bloot tegen elkaar, mijn vochtige geil voel ik warm en nat tussen mijn benen. Mijn borsten zijn gespannen, mijn tepels voel ik.

In de lift schieten je vingers tegen mijn tepels en bijt je op mijn onderlip. Wat je zegt voel ik door me heen slaan alsof je me raakt met de strokenzweep. De kamerdeur gaat open en weer dicht. Je doet je broek en slip naar beneden en laat hem op de grond vallen. Je gaat op de rand van het bed zitten, je benen op de grond "Vrouw, doe je ding! Ik trek mijn rok uit. Ik ga schrijlings op je zitten, pak je stijve pik, trek en knijp hem even.

Ik lach een overwinningslach, richt je pik en laat me over je heen glijden. Diep zit je in me, je stijve pik steekt heet en hard in mijn warme gladde geile kut. Je kreunt, ik lach. Ik rij op je, je kreunt harder, ik voel mij boos en hard worden van binnen. Je handen grijpen mijn billen en trekken me dicht tegen je aan. Je zegt mij "goed zo, boos worden. De andere hand laat je tussen mijn billen glijden, warme natte vinger in mijn aars.

Je hand glijdt hard over mijn clit en schaamlippen, grijpend en graaiend, me onvermoeibaar vingerend. Ik zet mijn handen hard op je schouders en knijp als ik de ene bevrijdende golf na de andere door mijn lijf voel trillen. Je houdt me heel stevig beet en blijft me vasthouden. Ook als ik slap en intens moe in je armen terug zak. Dit is een genot na de dildo. Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je.

Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand. Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten. Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast.

Wacht op wat komen gaat. Kijk eens wat ik voor je heb. Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol. Dan doe je tenminste nog wat. Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken. Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh.

Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen. Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment. Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja. Hoerige slettepanty van je!

De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald. Kan niets zien maar voelen des te meer.

Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Kronkelen heeft geen zin. Deze slet is volledig overgeleverd aan de genade van de Meesteres.

Kreunend ontvang ik hetgeen waar ik naar verlang. Harde klappen kletsen op mijn buik. Zo nu en dan slaat Zij extra fel op de prikbeha.

Meesteres Catja neukt mijn geile mondkut met de dildo. Goed zo en zo vasthouden. Kom een beetje omhoog. De beha wordt losgemaakt. Heel even voel ik Haar Goddelijke armen. Goed zo, zo wil Ik je zien. Voel opeens weer hoe de klemmen zich vastzetten in de tepels. De dildo maakt alleen maar mogelijk dat ik gedempt kan reageren. Zo is het goed. Zo nu en dan bijt ik er in als in een reflex. Vervolgens zet Zij ze er weer op.

Niet voorzichtig maar Ze laat ze springen volgens mij. Kan het niet zien. De mix van pijn, genot en hummende Meesteres Catja. Haar hummen geeft deze slet een gevoel van geborgenheid. Het zuigen op de dildo zorgt er voor dat mijn hoerenmond gevuld wordt met vocht. Dat is waar deze pisslet voor gaat. De dildo maakt dat mijn pijnkreten gedempt worden. Dit gedeelte is het absolute hoogtepunt voor mij van deze sessie. Ga ik eens even in die karaf zeiken.

Hmmm zijn lekker grote tepels geworden slettebak. Wat een mooi uitzicht heb Ik. Drink Mijn laatste slokje Cola op. Meesteres Catja gaat naast Haar slet zitten en verwijderd de dildo uit mijn mond. Meesteres Catja slaat weer op mijn manvormig aanhangsel met Haar rijzweepje. Het gaat er niet om wat ik wil dat geef ik toe maar echt het geeft deze pijnslet een goed gevoel. Steeds harder en feller volgen de slagen. Relaxt onderga ik het trillende gevoel.

Zo nu en dan trekt Meesteres Catja aan de tepelklemmen en brengt haar slet weer terug onder spanning. Tepelklemmen of zijn het de polsbanden die Zij afneemt. Ben in een compleet andere dimensie. Zet hem maar af. Dankbaar kijk ik haar aan terwijl ik mijn gulzigheid probeer te bedwingen. Smaakt iets naar mosterd. Het is wel heel waardevol natuurlijk. Ik hoop dat U hem ook goed vindt. Alleen jammer dat Ik niet zo veel kon plassen. Ik heb een heel flesje op maar …. Je verdiende niet meer. Dat zal het zijn.

Je hebt niet genoeg geoefend. Heb je dat goed gehoord?
ik zoek een meesteres hand in kut

Jij weet inmiddels heel goed waar het bed is. Weet je in elk geval wie hier de baas is. Ga Ik je zo eens lekker verkrachten in die slettekut van je.

En van mijn colaatje genieten. Dat je dat dan lekker verplicht op kan drinken. Heb je dat gehoord slettebak? Gevolgd door het glijmiddel. Ben nog steeds geblinddoekt. Niet wetende wat Zij doet verhoogt alleen nog maar de spanning.

Het is ook een bewijs van volledige overgave. Meesteres Catja weet precies hoe ver Zij kan gaan. Dat er geen schuim op komt. Anders moet je het in de keuken voor Mij opnieuw afwassen. Wat denk je daar van? Als Ik vind dat het niet zo is… dan stuur Ik… jou naar de keuken. Kan ik gelijk even testen of je geoefend hebt. Spreid de benen iets wijder.

Hoe kun je het best anaal ontvangen? Benen bij elkaar of uit elkaar? Probeer te ontspannen maar dit is moeilijk. Niet met een dildo. Tranen springen in mijn ogen. Begin beestachtige geluiden te maken terwijl de geaderde dildo langs de binnenkant schuift. Meesteres Catja lacht triomfantelijk op het moment dat mij het lachen vergaat. Laat je even herstellen maar daarna gaat die er echt weer in. Ik merk er weinig van dat je geoefend heb slettebak. De dildo gaat er nu ver in.

Je zet jezelf niet voldoende in voor de Meesteres. Nou Ik hoor het zoemende geluid van de anaalplug Kom op. Dit is een genot na de dildo. Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je. Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand.

Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten. Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast. Wacht op wat komen gaat. Kijk eens wat ik voor je heb. Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol.

Dan doe je tenminste nog wat. Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken. Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh. Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen. Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment.

Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja. Hoerige slettepanty van je! De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald. Kan niets zien maar voelen des te meer. Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Kronkelen heeft geen zin. Deze slet is volledig overgeleverd aan de genade van de Meesteres.

Kreunend ontvang ik hetgeen waar ik naar verlang. Harde klappen kletsen op mijn buik. Zo nu en dan slaat Zij extra fel op de prikbeha. Meesteres Catja neukt mijn geile mondkut met de dildo. Goed zo en zo vasthouden.

Kom een beetje omhoog. De beha wordt losgemaakt. Heel even voel ik Haar Goddelijke armen. Goed zo, zo wil Ik je zien. Voel opeens weer hoe de klemmen zich vastzetten in de tepels. De dildo maakt alleen maar mogelijk dat ik gedempt kan reageren. Zo is het goed. Zo nu en dan bijt ik er in als in een reflex. Vervolgens zet Zij ze er weer op. Niet voorzichtig maar Ze laat ze springen volgens mij. Kan het niet zien. Dat ik bi-schierig ben en het erg geil vind om anaal gepakt te worden.

Er gaat mij weinig te ver alleen met poep heb ik niets en ik wil natuurlijk ook geen blijvende schade aan mijn lijf, verder zo zij zich helemaal mogen uitleven. We maakten een afspraak voor een dinsdagavond. Toch behoorlijk gespannen en een beetje zenuwachtig over wat komen zou ging ik op weg. Bij haar studio aangekomen was ik verbijsterd. Ik had natuurlijk al wel een foto van haar gezien via het mail, maar in werkelijkheid sloeg ze alles, wat een geweldig geil en lekker wijf. Toen ik binnen was hebben we eerst wat gedronken en nogmaals mijn wensen en do’s en dont's doorgesproken.

I voelde me op een gespannen manier op mijn gemak en zag het helemaal zitten. Ze was lief en attent. Toen ik mijn drankje op had sloeg haar stemming om en commandeerde ze mij op strenge toon om mij helemaal uit te kleden wat ik geblinddoekt moest doen.

Eenmaal naakt moest ik in de houding gaan staan met mijn handen op mijn hoofd en gespreide benen. Ik voelde dat ze om mij heen liep en soms met haar vingertoppen zachtjes mijn huid en lichaam beroerde, het was spannend en ik stond te genieten.

Opeen voelde ik haar hand om zak en ze kneep er hard in, ik kon wel door de grond zakken en een kreun kon ik niet onderdrukken.

Dit leverde mij gelijk een harde tik met een zweep op mijn kont op. Ik mocht geen geluid maken en als ik dat nog een keer zou doen kreeg ik straf. Ik antwoordde, Ja Meesteres. Fout ik mocht geen geluid maken, ik moest me bukken en kreeg 10 harde klappen op mijn kont te verwerken, op elke bil 5. Hierna kreeg ik wat kleding van haar aan, maar kon niet zien wat. Ze kleedde mij zelf en voorzichtig aan ik kon wel voelen dat het van latex was. Hierna begeleidde ze mij naar de muur waar ik aan een Andreas kruis werd vastgezet.

Ze kwam naar me toe en begon me langzaam met een stroken zweep te slaan plotseling hield ze op en was het een tijdje erg stil opeens weer die sterke hand om mijn ballen en ze bond mijn hele zak strak op.

Daarna kreeg ik een paar klemmen op mijn zak met gewichten eraan en weer kon ik een pijnkreet niet onderdrukken. Weer kreeg ik straf, 15 klappen met een zweepje tegen mijn ballen en pik die inmiddels snaar strak stond. Na de 15 klappen die ik ternauwernood zonder gekreun en geluid kon incasseren plaatste op mijn tepels klemmen en hing daar ook een paar gewichten aan.

Toen deze geplaatst waren maakte ze mij los van het kruis en moest ik handen en knieën op de grond gaan zitten. Ik kreeg een halsband om en een riem daaraan en moest als een hond achter haar aan door de studio kruipen. De gewichten aan mijn ballen en tepels slingerde behoorlijk heen en weer en dit deed echt pijn, ik kon een kreun dan ook niet onderdrukken, helaas weer straf.

Ik had haar verteld dat ik het lekker vond om anaal gepakt te worden, maar dat ik niet veel of grote voorwerpen in mijn kont gewend was, hooguit een vinger van mijn vrouw. De Meesteres was zo lief dat ik mocht kiezen wat voor straf ik zou krijgen weer een aantal klappen met een zweep 25 in totaal of een andere straf. Ik koos voor die andere straf. Ik moest op mijn handen knieën blijven zitten en even hoorde ik helemaal niets.

Plotseling een voelde ik 2 handen mijn billen van en elkaar trekken en een grote klodder glijmiddel werd op mijn aars gespoten. Blijkbaar zat ik vlak voor een bed op de grond en moest een klein eindje naar voren kruipen zodat ik mijn hoofd op het latex matras kon leggen. Ik kreeg het bevel om met mijn eigen handen mijn billen uit elkaar te houden en zo mijn aars aan te bieden. Ik hoorde de Meesteres om mij heen lopen en plotseling met een enorme pijnscheut werd er een dildo in 1 keer in mijn kont geduwd en begon mijn Meesteres mij keihard met mijn die dildo in mijn reet te neuken.

Ik kermde en gilde van de pijn, maar na even begon ik het lekker te vinden en stond mijn pik weer stijf overeind. Mijn Meesteres neukte me wel 10 minuten lang en misschien wel langer. Tijdens het neuken maakte zij voor alles uit, van gore slaaf, vieze anaalslet en dat ik niets waard was met mijn kleine pikkie 18 cm.

Ik was maar voor 1 ding goed en dat was gebruikt worden door die dat maar zou willen. Zo plotseling als ze de dildo in mijn aars had geramd zo plotseling stopte ze ook weer. Ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn hoofd op de rand van het bed en de dildo in mijn reet.

De Meesteres pakte mijn beide polsen deed daar touwen om heen en maakte deze vast aan het bed. Ik kon nu geen kant meer op en ondanks de pijn wilde ik dat ook helemaal niet. Ik voelde dat mijn Meesteres voor mij op het bed kwam zitten met aan elke kant van mijn hoofd een been. Ik moest mijn hoofd recht draaien en haar verwennen , ondanks dat ik vastzat had ik toch wel bewegingsruimte. Ik begon met haar knieën te kussen en al snel kreeg ik het commando om beter mijn best te doen en haar te beffen.

...

Laura kroop uit bed en ging voor haar moeder staan. De dochter bekeek haar jarige moeder van kop tot teen. Haar borsten waren iets groter dan de hare, waarschijnlijk een D-cup. Wel hingen ze iets door, maar haar tepels stonden stijf.

Laura moest natuurlijk even knijpen in die tepels. Moeder gaf geen kik. Mams verplaatste haar evenwicht en stak 1 been naar achteren. Met haar achterste hoog in de lucht, kreeg Laura een mooi zicht op de onbekende kant van haar moeder. Mams deed het en gaf zo Laura een mooi zicht op haar geslachtsdeel. Laura pakte de lange lippen en trok die open. Men een vinger ging ze eventjes tussen die lippen.

Maar je bent wel braaf tegen onze slavin! Doe eens iets wat je nooit van je moeder zou verwachten! Laura dacht na terwijl ze twee vingers in haar moeders kut heen en weer bewoog. Toen kreeg ze een idee: Als een pijl uit een boog liep Marian naar beneden om het gevraagde te halen. Toen ze terug was, plaatste ze de kom aan de voeten van haar dochter en ging op handen en voeten voor haar dochten zitten.

Ma Marian deed het niet goed wetende wat er zou komen. Ma Marian zakte wat door haar benen en mikte zo goed ze kon om haar plas in de kom te laten vallen. Paps keek goedkeurend naar zijn plassende vrouw. Zijn pik begon weer wat te groeien. Wat verrast nam haar moeder de kom en zetten die aan haar lippen. En ze dronk haar eigen urine in een beweging op. Vervolgens zette ze de kom weer neer voor Laura's voeten en ging weer in haar vernederende houding zitten. Maarten legde zich op zijn rug en zijn half stijve piemel hing wat scheef omhoog.

Als een bezettene sprong Marian op zijn pik en met haar twee handen nam ze begerig zijn apparaat vast. Met grote snelheid duwde zij zijn voorhuid over zijn eikel en terug. Maarten nam haar borsten vast en zoog zich vast aan haar linkertepel. Mijn zijn vingers rolde hij de rechtertepel.

Laura kon bij dit geile tafereel alleen een paar vingers in haar kut steken. Toen ze zag dat paps weer een mooie erectie had, beet ze haar moeder toe: Af, vuile teef, en ga op twee meter staan! Teleurgesteld kroop mams van haar man af en ging op twee meter van het bed staan. Ze kroop op haar vader en geleidde zijn pik in haar kut. Maar Marian was zo opgepept dat ze niet kon laten om over haar klitje te wrijven. Paps zag het en riep zijn vrouw toe: Onmiddellijk stopte Marian zichzelf te bevredigen.

Alles was goed, maar niet de kelder met al die gruwelijke dingen. De snelheid opdrijvend neukte Laura haar vader. Haar vader concentreerde zich echter op zijn neukwerk. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken. Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh. Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen.

Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment. Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja.

Hoerige slettepanty van je! De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald. Kan niets zien maar voelen des te meer.

Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Kronkelen heeft geen zin. Deze slet is volledig overgeleverd aan de genade van de Meesteres. Kreunend ontvang ik hetgeen waar ik naar verlang. Harde klappen kletsen op mijn buik. Zo nu en dan slaat Zij extra fel op de prikbeha.

Meesteres Catja neukt mijn geile mondkut met de dildo. Goed zo en zo vasthouden. Kom een beetje omhoog. De beha wordt losgemaakt. Heel even voel ik Haar Goddelijke armen. Goed zo, zo wil Ik je zien.

Voel opeens weer hoe de klemmen zich vastzetten in de tepels. De dildo maakt alleen maar mogelijk dat ik gedempt kan reageren. Zo is het goed. Zo nu en dan bijt ik er in als in een reflex. Vervolgens zet Zij ze er weer op. Niet voorzichtig maar Ze laat ze springen volgens mij. Kan het niet zien. De mix van pijn, genot en hummende Meesteres Catja. Haar hummen geeft deze slet een gevoel van geborgenheid. Het zuigen op de dildo zorgt er voor dat mijn hoerenmond gevuld wordt met vocht. Dat is waar deze pisslet voor gaat.

De dildo maakt dat mijn pijnkreten gedempt worden. Dit gedeelte is het absolute hoogtepunt voor mij van deze sessie. Ga ik eens even in die karaf zeiken. Hmmm zijn lekker grote tepels geworden slettebak. Wat een mooi uitzicht heb Ik. Drink Mijn laatste slokje Cola op. Meesteres Catja gaat naast Haar slet zitten en verwijderd de dildo uit mijn mond.

Meesteres Catja slaat weer op mijn manvormig aanhangsel met Haar rijzweepje. Het gaat er niet om wat ik wil dat geef ik toe maar echt het geeft deze pijnslet een goed gevoel. Steeds harder en feller volgen de slagen. Relaxt onderga ik het trillende gevoel. Zo nu en dan trekt Meesteres Catja aan de tepelklemmen en brengt haar slet weer terug onder spanning. Tepelklemmen of zijn het de polsbanden die Zij afneemt. Ben in een compleet andere dimensie.

Zet hem maar af. Dankbaar kijk ik haar aan terwijl ik mijn gulzigheid probeer te bedwingen. Smaakt iets naar mosterd. Het is wel heel waardevol natuurlijk. Ik hoop dat U hem ook goed vindt. Alleen jammer dat Ik niet zo veel kon plassen. Ik heb een heel flesje op maar …. Je verdiende niet meer.

Dat zal het zijn. Je hebt niet genoeg geoefend. Heb je dat goed gehoord? Durf niet meer naar beneden te kijken. Dan ga ik Mij nu omkleden en wil Ik binnenkort het verslag per email ontvangen. Ga maar even liggen dan kun je ontspannen. Hoor hoe Zij Haar handen wast. Paar minuten later maken de stevige stappen van Haar laarzen plaats voor lichtere voetstappen. Tot de volgende keer. En ik hoor wel wanneer je wil dat Ik opnieuw kom. Ik blijf nog even liggen.

Win ik ooit Ik aanbid haar en vertrouw haar volledig. Zonder Haar ben ik volkomen verloren en stuurloos. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Er staan nu unieke sexverhalen online!Zij trekt hem af sex massage lelystad


Doe de douchedeur zo goed en kwaad als dat kan dicht. Nee blijf maar even staan. Mmmm lekker trekken aan die ketting. Ik ben benieuwd hoe goed je geoefend heb met pijpen. Dat mag best dieper. Hmmmm wat een genot om dat te laten zien aan mij hè. Dat je zo goed kan pijpen. Ga het maar iedere dag doen. Dat lijkt me beter. Even valt er stilte. Krijg Ik nog antwoord?! Heb je dat gehoord? Lekker pompen die slettetepels van je. Hoe voelt dat slet? Het is moeilijk om hieraan te voldoen.

Niet genieten van het samen mogen zijn met Meesteres Catja? Wil alles voor Haar doen maar dit is haast onmogelijk. Met je handen en knieën op het bed. Jij weet inmiddels heel goed waar het bed is. Weet je in elk geval wie hier de baas is. Ga Ik je zo eens lekker verkrachten in die slettekut van je.

En van mijn colaatje genieten. Dat je dat dan lekker verplicht op kan drinken. Heb je dat gehoord slettebak? Gevolgd door het glijmiddel. Ben nog steeds geblinddoekt. Niet wetende wat Zij doet verhoogt alleen nog maar de spanning. Het is ook een bewijs van volledige overgave. Meesteres Catja weet precies hoe ver Zij kan gaan. Dat er geen schuim op komt. Anders moet je het in de keuken voor Mij opnieuw afwassen. Wat denk je daar van? Als Ik vind dat het niet zo is… dan stuur Ik… jou naar de keuken.

Kan ik gelijk even testen of je geoefend hebt. Spreid de benen iets wijder. Hoe kun je het best anaal ontvangen? Benen bij elkaar of uit elkaar? Probeer te ontspannen maar dit is moeilijk.

Niet met een dildo. Tranen springen in mijn ogen. Begin beestachtige geluiden te maken terwijl de geaderde dildo langs de binnenkant schuift. Meesteres Catja lacht triomfantelijk op het moment dat mij het lachen vergaat. Laat je even herstellen maar daarna gaat die er echt weer in. Ik merk er weinig van dat je geoefend heb slettebak.

De dildo gaat er nu ver in. Je zet jezelf niet voldoende in voor de Meesteres. Nou Ik hoor het zoemende geluid van de anaalplug Kom op. Dit is een genot na de dildo. Hier is mijn kut aan gewend. Flink verkrachten die slettekut van je.

Hoe voel je het? Krijg met de vlakke hand. Kom van dat bed af zodat je hem zelf goed op kan zetten. Krijg het heel warm terwijl ik het masker opzet. Wat blijft is het gevoel Meesteres Catja legt ze op de kast.

Wacht op wat komen gaat. Kijk eens wat ik voor je heb. Doe je riementuig omhoog. Schenk mijn glas nog maar eens even vol. Dan doe je tenminste nog wat.

Geven een apart gevoel van genot. Ik denk dat ik dadelijk die kan vol ga zeiken. Dat je alles op gaat zuipen. Absoluut niet te vergelijken. Meesteres Catja buigt voorover en strijkt Haar Goddelijke hand over de bh. Niet recht in Haar ogen. Dat doe ik alleen op commando. Dit zelf kastijden is compleet anders dan de tepelklemmen. Sla zo hard als ik kan. Op je rug hè. Deze slet behoort Haar toe. De mannelijkheid is ook niet veel op het moment.

Ben gewoon een geile slet wiens leven volledig wordt beheerst door Godin Catja. Hoerige slettepanty van je! De snelle tikjes brengen het lid tot leven. Voel het bloed stromen. Dan onderbreekt Zij even en hoor ik dat er weer iets uit de tas wordt gehaald.

Kan niets zien maar voelen des te meer. Er volgen enkele felle tikken met de rijzweep. Tegen Laura zei hij: Laura kon haar oren niet geloven. Toch wilde zij het even uittesten: Sta op en doe je kleren uit"?. Marian die gewoon was van te gehoorzamen, stond snel op, deed haar rok, blouse en bh uit.

Op haar schoenen na stond ze nu geheel naakt voor haar dochter en man. Laura kroop uit bed en ging voor haar moeder staan. De dochter bekeek haar jarige moeder van kop tot teen.

Haar borsten waren iets groter dan de hare, waarschijnlijk een D-cup. Wel hingen ze iets door, maar haar tepels stonden stijf. Laura moest natuurlijk even knijpen in die tepels.

Moeder gaf geen kik. Mams verplaatste haar evenwicht en stak 1 been naar achteren. Met haar achterste hoog in de lucht, kreeg Laura een mooi zicht op de onbekende kant van haar moeder. Mams deed het en gaf zo Laura een mooi zicht op haar geslachtsdeel. Laura pakte de lange lippen en trok die open. Men een vinger ging ze eventjes tussen die lippen. Maar je bent wel braaf tegen onze slavin!

Doe eens iets wat je nooit van je moeder zou verwachten! Laura dacht na terwijl ze twee vingers in haar moeders kut heen en weer bewoog. Toen kreeg ze een idee: Als een pijl uit een boog liep Marian naar beneden om het gevraagde te halen. Toen ze terug was, plaatste ze de kom aan de voeten van haar dochter en ging op handen en voeten voor haar dochten zitten. Ma Marian deed het niet goed wetende wat er zou komen. Ma Marian zakte wat door haar benen en mikte zo goed ze kon om haar plas in de kom te laten vallen.

Paps keek goedkeurend naar zijn plassende vrouw. Zijn pik begon weer wat te groeien. Wat verrast nam haar moeder de kom en zetten die aan haar lippen. En ze dronk haar eigen urine in een beweging op. Vervolgens zette ze de kom weer neer voor Laura's voeten en ging weer in haar vernederende houding zitten.

Maarten legde zich op zijn rug en zijn half stijve piemel hing wat scheef omhoog. Als een bezettene sprong Marian op zijn pik en met haar twee handen nam ze begerig zijn apparaat vast. Met grote snelheid duwde zij zijn voorhuid over zijn eikel en terug.

Maarten nam haar borsten vast en zoog zich vast aan haar linkertepel. Mijn zijn vingers rolde hij de rechtertepel. Laura kon bij dit geile tafereel alleen een paar vingers in haar kut steken. Toen ze zag dat paps weer een mooie erectie had, beet ze haar moeder toe: Af, vuile teef, en ga op twee meter staan!

Teleurgesteld kroop mams van haar man af en ging op twee meter van het bed staan. Ze kroop op haar vader en geleidde zijn pik in haar kut.

ik zoek een meesteres hand in kut