Homo skes buurvrouw pijpt buurman

homo skes buurvrouw pijpt buurman

Zij is een ronde, stevige dame. We staan samen op en gaan boven op zolder eens kijken wat ze aan het doen zijn. De buurvrouw ligt in haar blote kont in de hot-tub en we denken dat de rest ook naakt is. We weten niet zeker wat er gebeurd want het is vrij donker maar ik breng toch maar verslag uit. Ik denk dat ik de buurman op de rand zie zitten.

Joyce zit met haar hoofd tussen zijn benen dus ik denk dat ze hem aan het pijpen is. Ze hangt een beetje voorover en ik meen te zien dat haar man achter haar zit. Waarschijnlijk is hij haar dus aan het neuken. De buurvrouw is met zichzelf bezig gok ik. De buurman heeft het waarschijnlijk koud want hij komt in de tub. Joyce gaat op zijn schoot zitten……of nee ze gaat tussen die twee mannen in zitten. Haar handen gaan flinke op neer dus ik denk dat ze de mannen nu allebei aan het afrukken is.

Het gaat wel stevig, want haar tieten schudden er van op en neer. De buurvrouw staat op…………… Ze zet 1 been op de rand…………. Peter gaat nu haar kutje likken.

Mijn vrouw vindt het allemaal spannend dat ik zo gedetailleerd vertel wat ik zie. Ze is er wel een beetje geil van geworden want ze aait zachtjes over mijn bult in mijn broek. Als die bouwvakker die piemels er maar niet af trekt…… Louise lacht en zegt: Ik kijk naar buiten en zie nu dat Joyce uit de tub is gestapt en op een bankje is gaan zitten.

De buurman staat erbij en Peter stapt nu ook uit. Ze zullen toch niet naar binnen gaan? Peter gaat op een of ander matrasje liggen en ik zie Joyce er boven op gaan zitten. Het is nog altijd donker en ik zie niet alles goed.

Volgens mij is ze nu op Peter zijn snikkel aan het rijden. De buurman heeft zijn harde pik in haar mondje gestopt en de buurvrouw hurkt naast Peter. Ik denk dat hij haar nu aan het vingeren is. Louise is nu nog geiler en zakt op haar knieën. Ze pakt mijn dikke staaf in haar mondje en begint me te pijpen. Ik zie dat de buurman opstaat en…… Joyce ook. Peter blijft liggen en de buurvrouw gaat nu bovenop Peters leuter zitten. De buurman gaat nu achter de buurvrouw.

De buurman is zijn vrouw nu dus duidelijk in haar kont aan het neuken terwijl ze zelf op Peters paal aan het hoppen is. Het wordt nog gekker ….. Louise vindt het geweldig en zegt: Hoe doet ze dat, schat? Gewoon die paal erin en dan zachtjes op en neer of gaat ze flink op en neer? Sindsdien probeer ik seksueel aan m'n trekken te komen door allerhande losse contacten en one-night-stands. In de flat boven me woonde een ouder echtpaar, waarvan de man een jaartje geleden is opgenomen in een verpleeghuis.

Z'n vrouw is vervolgens na een paar weken bij haar dochter gaan inwonen, zodat de flat leeg kwam te staan. Een paar maanden geleden kwam er een verhuiswagen voorrijden en diende zich nieuwe bewoners aan. Ik was wel benieuwd wie er boven me kwamen te wonen, maar wilde niet al te nieuwsgierig overkomen, door al te nadrukkelijk te observeren wie de flat betrokken.

De volgende avond al werd er bij me gebeld en stond een goed geproportioneerde vrouw voor de deur. Ze stak haar hand uit: Ik had je komst al opgemerkt. Ik hoop dat je het naar je zin krijgt in je nieuwe woning.

Maar kom even naar binnen, dat praat makkelijker dan aan de deur; trouwens, ik ben Peter. Ze ging zitten en ik liet me op de bank ploffen. Omdat je in die fauteuil iets naar achteren wegzakt, kroop haar rok, die toch al aardig aan de korte kant was, behoorlijk hoog op over haar dijen.

Ze ondernam geen enkele poging om verbetering te brengen in die situatie. Sterker nog, ze deed zelfs naar benen subtiel iets verder uit elkaar, kennelijk onder het mom dat ze een makkelijkere zitpositie zocht.

Hierdoor kreeg ik zicht op naar broekje, dat naar mijn idee meer iets weg had van een string. Haar dijen waren in de categorie zoals ik ze graag bij een vrouw zag en bij het uitdelen van tieten had ze ook bepaald niet achteraan gestaan; kortom een heerlijk stuk neukvlees dacht ik, en ik kan je vertellen, ik kreeg het er behoorlijk warm van; temeer daar ik al zeker een week niet geneukt had.

Ik stond maar snel op, omdat ik wel voelde aankomen dat ik door m'n geile gedachten straks met een knoert van een pik in m'n broek zou komen te zitten en dit wellicht een te gênante situatie zou kunnen worden. Wat wil je drinken? Anders geef je maar iets anders; wijn is ook goed,” zei ze. Dan kan je gelijk met haar ook even kennismaken.

Hier had ik even niet op gerekend. Ik kan moeilijk haar moeder gaan versieren als dat kind erbij is, dacht ik. Maar niet getreurd; er zal zich ongetwijfeld een betere gelegenheid aan gaan dienen. Even later kwam Tessa terug met een lief meisje met een guitig kopje, met donker bruin lang haar.

Ze neigde een beetje naar overgewicht. Ze had onmiskenbaar de bouw van haar moeder. Dat officiële buurman dat hoeft niet,” zei ik. Tessa plofte in de fauteuil neer. Haar rok zat nu bijna helemaal tot haar kruis opgestroopt. Iets wat bepaald niet ging bijdragen aan mijn gemoedsrust, want m'n ogen konden haar heerlijke benen maar niet loslaten.

Ik serveerde haar, ik zeg het eerlijk, met bijna klamme handen, een glas rode wijn en schonk daarna voor Manon een glas cola in. Ik nam zelf een pilsje en ging weer op de bank zitten. Ik kon nu duidelijk meer van haar kruis zien dan daar straks en mijn god, ze had nu geen string meer aan, maar zat onmiskenbaar in haar blote kut. Ik keek ook eens goed naar haar boezem en het was buiten kijf, ze had nu ook geen BH meer aan, die ze volgens mij wel degelijk eerder had aangehad.

Ik snapte er even geen hout van waarom ze überhaupt haar dochter had gehaald, als ze bij de eerste kennismaking, door haar provocerende wijze waarop ze in de fauteuil haar kruis en dijen aan me toonde, zo duidelijk signalen gaf dat ze er kennelijk niet vies van zou zijn als ik avances zou maken bij dit kennismakingsgesprekje.

Wat een feeks, dacht ik; mij eerst ontiegelijk opgeilen, en dan haar dochter erbij halen, waardoor ik buiten spel sta. Oké, ik zal het spel meespelen en doe net of je me niks doet, dacht ik. Ik informeerde hoelang ze single was en wat voor werk ze deed. Vijf jaar gescheiden en werkzaam in de verpleging, vernam ik.

Van haar kant wilde ze soortgelijke dingen over mij weten. Met name of ik er een vriendin op na hield en zo. Ik hield me een beetje op de vlakte en zei dat ik af en toe wel een vriendinnetje had, maar niet iets voor vast.

Beduusd door die vraag mompelde ik: Als je seks met me wil dan doe ik daar helemaal niet moeilijk over. Ik doe het ook graag en ik vind jou wel een lekkere vent. Ik ben wel geil op je. Ik heb trouwens aan je lichaamstaal wel gezien dat je ook geil op mij bent; wat dat aangaat verraad de knuppel in je broek je,” zei ze lachend.

Ik was even totaal sprakeloos, zeg maar stom verbaasd over zo'n onverbloemde uitnodiging om haar te neuken. Ik weet wel, er zijn vrouwen die heel onbevangen met seks omgaan en openlijk hun verlangens op dat gebied uiten, en mijn god, zo iemand is nu recht boven me komen wonen.

Manon weet wat seks is en vind dat ook heel lekker. We kunnen gewoon neuken waar ze bij is, en als ze zin heeft mag ze ook meedoen. Zou jij het niet geil vinden om een kutje van 11 jaar te neuken? Dat is toch de natte droom van veel mannen? Tessa riep haar bij zich. Tessa kleedde zich ook uit en moeder en dochter waren heerlijk naakt. M'n pik stond als een stormram overeind.

Ze had voor haar leeftijd behoorlijk dikke schaamlipjes en stevige dijtjes; wellicht kwam dat ook door haar bouw.

Kortom, ik zag een heerlijk, sappig, kinderkutje en een stevig lijfje waar het eerste begin van tietjes al goed zichtbaar was. Ik stond een beetje bedremmeld naar haar te kijken. Ze is nu neukbaar en je kan wat dat betreft dus rustig je gang gaan. Je mag in haar kutje of mondje klaarkomen. Ik ging voorzichtig dieper bij haar naar binnen. Ik gebruikte een tweede vinger en begon daarna met m'n hele hand aan haar kutje te voelen. Ik keek opzij naar Tessa, die wijdbeens in de fauteuil zat en haar eigen kut vingerde, terwijl ze mijn handelingen met haar dochtertje observeerde.

M'n hand werd nat van Manon’s kutvocht en ik likte m'n vingers af. Ik ging met m'n tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen om de binnenzijde van haar kutje te likken en haar sap te proeven. Door de spierspasme in haar kutje merkte ik dat ze begon te reageren. Mijn god, ongelooflijk, ik was bezig een jarig grietje klaar te likken. Tessa was op de grond naast me komen zitten en nam m'n pik in haar mond en begon me te pijpen.

Haar fluweel zachte tong speelde om m'n eikel en met haar hand masseerde ze zachtjes m'n ballen. Ik voelde dat ik het niet veel langer zou kunnen volhouden om een zaadlozing tegen te houden. Tessa voelde kennelijk die spanning ook aan, want ze stopte met het zuigen aan m'n lul. Waar is de slaapkamer? Je bed lijkt me fijner dan de vloer,” zei ze. We gingen met ons drieën naar m'n slaapkamer. Manon ging met hoog opgetrokken benen op haar rug liggen en Tessa nam de beide hoofdkussens en propte die onder het kontje van haar kind, zodat haar kontje een stuk hoger lag dan haar hoofd.

Haar kutje was dus maximaal geopend om m'n stijve pik in ontvangst te nemen. Ik ben redelijk tevreden over lengte en dikte van m'n lul. Veel vrouwen hebben daar naar ik mag aannemen aangename herinneringen aan. Een kutje van een jarig kind had ik echter nog nooit geneukt.

Kan ze een pik van mijn afmetingen wel hebben, is wat ik me afvroeg. Wacht als je eerst je pik wat glad maakt met mijn kutsap, want ik ben intussen ook zeiknat van de aanblik van je heerlijke lul; dan glijdt ie zo bij haar naar binnen.

Ik maakte m'n hand goed nat en smeerde het over m'n lul. Ook smeerde ik wat asl glijmiddel in Manon’s kutje en plaatste toen m'n eikel voorzichtig tussen haar schaamlipjes. Tessa hielp me door naar schaamlipjes wat uit elkaar te trekken.

Ik drukte door en m'n pik gleed in haar heerlijke kinderkutje. De binnenzijde van haar schede en haar baarmoeder voelde fluweelzacht aan en haar kutje zat als een strakke handschoen om m'n lul. Ik voelde dat m'n eikel tegen de achterzijde van haar baarmoeder kwam. Voorzichtig gaf ik haar wat stootjes met m'n van geilheid superharde lul. Tessa frommelde op een gegeven moment een vinger tussen m'n pik en haar kutje en masseerde Manon’s klitje.

Door deze extra stimulatie kwamen de genotprikkels bij Manon als een storm over haar heen. Ze begon na een tijdje te hijgen en te kreunen en de spieren in haar buik en bekken deden haar sidderen en schokken van genot.

Het kronkelen en kreunen van Manon gaven zulke sterke impulsen aan m'n geilheid dat ik steeds harder in haar kutje stootte. Haar gekreun en gehijg ging over in regelrecht gejank.

.

Negerin prive ontvangst lekkere geile meidenhomo skes buurvrouw pijpt buurman

Zij is een ronde, stevige dame. We staan samen op en gaan boven op zolder eens kijken wat ze aan het doen zijn. De buurvrouw ligt in haar blote kont in de hot-tub en we denken dat de rest ook naakt is.

We weten niet zeker wat er gebeurd want het is vrij donker maar ik breng toch maar verslag uit. Ik denk dat ik de buurman op de rand zie zitten. Joyce zit met haar hoofd tussen zijn benen dus ik denk dat ze hem aan het pijpen is.

Ze hangt een beetje voorover en ik meen te zien dat haar man achter haar zit. Waarschijnlijk is hij haar dus aan het neuken. De buurvrouw is met zichzelf bezig gok ik. De buurman heeft het waarschijnlijk koud want hij komt in de tub. Joyce gaat op zijn schoot zitten……of nee ze gaat tussen die twee mannen in zitten.

Haar handen gaan flinke op neer dus ik denk dat ze de mannen nu allebei aan het afrukken is. Het gaat wel stevig, want haar tieten schudden er van op en neer.

De buurvrouw staat op…………… Ze zet 1 been op de rand…………. Peter gaat nu haar kutje likken. Mijn vrouw vindt het allemaal spannend dat ik zo gedetailleerd vertel wat ik zie. Ze is er wel een beetje geil van geworden want ze aait zachtjes over mijn bult in mijn broek. Als die bouwvakker die piemels er maar niet af trekt…… Louise lacht en zegt: Ik kijk naar buiten en zie nu dat Joyce uit de tub is gestapt en op een bankje is gaan zitten. De buurman staat erbij en Peter stapt nu ook uit.

Ze zullen toch niet naar binnen gaan? Peter gaat op een of ander matrasje liggen en ik zie Joyce er boven op gaan zitten. Het is nog altijd donker en ik zie niet alles goed. Volgens mij is ze nu op Peter zijn snikkel aan het rijden. De buurman heeft zijn harde pik in haar mondje gestopt en de buurvrouw hurkt naast Peter.

Ik denk dat hij haar nu aan het vingeren is. Louise is nu nog geiler en zakt op haar knieën. Ze pakt mijn dikke staaf in haar mondje en begint me te pijpen. Ik zie dat de buurman opstaat en…… Joyce ook. Peter blijft liggen en de buurvrouw gaat nu bovenop Peters leuter zitten. De buurman gaat nu achter de buurvrouw.

De buurman is zijn vrouw nu dus duidelijk in haar kont aan het neuken terwijl ze zelf op Peters paal aan het hoppen is. Het wordt nog gekker …..

Louise vindt het geweldig en zegt: Hoe doet ze dat, schat? Gewoon die paal erin en dan zachtjes op en neer of gaat ze flink op en neer? Sindsdien probeer ik seksueel aan m'n trekken te komen door allerhande losse contacten en one-night-stands. In de flat boven me woonde een ouder echtpaar, waarvan de man een jaartje geleden is opgenomen in een verpleeghuis.

Z'n vrouw is vervolgens na een paar weken bij haar dochter gaan inwonen, zodat de flat leeg kwam te staan. Een paar maanden geleden kwam er een verhuiswagen voorrijden en diende zich nieuwe bewoners aan. Ik was wel benieuwd wie er boven me kwamen te wonen, maar wilde niet al te nieuwsgierig overkomen, door al te nadrukkelijk te observeren wie de flat betrokken. De volgende avond al werd er bij me gebeld en stond een goed geproportioneerde vrouw voor de deur.

Ze stak haar hand uit: Ik had je komst al opgemerkt. Ik hoop dat je het naar je zin krijgt in je nieuwe woning. Maar kom even naar binnen, dat praat makkelijker dan aan de deur; trouwens, ik ben Peter. Ze ging zitten en ik liet me op de bank ploffen. Omdat je in die fauteuil iets naar achteren wegzakt, kroop haar rok, die toch al aardig aan de korte kant was, behoorlijk hoog op over haar dijen.

Ze ondernam geen enkele poging om verbetering te brengen in die situatie. Sterker nog, ze deed zelfs naar benen subtiel iets verder uit elkaar, kennelijk onder het mom dat ze een makkelijkere zitpositie zocht. Hierdoor kreeg ik zicht op naar broekje, dat naar mijn idee meer iets weg had van een string.

Haar dijen waren in de categorie zoals ik ze graag bij een vrouw zag en bij het uitdelen van tieten had ze ook bepaald niet achteraan gestaan; kortom een heerlijk stuk neukvlees dacht ik, en ik kan je vertellen, ik kreeg het er behoorlijk warm van; temeer daar ik al zeker een week niet geneukt had.

Ik stond maar snel op, omdat ik wel voelde aankomen dat ik door m'n geile gedachten straks met een knoert van een pik in m'n broek zou komen te zitten en dit wellicht een te gênante situatie zou kunnen worden. Wat wil je drinken? Anders geef je maar iets anders; wijn is ook goed,” zei ze. Dan kan je gelijk met haar ook even kennismaken. Hier had ik even niet op gerekend.

Ik kan moeilijk haar moeder gaan versieren als dat kind erbij is, dacht ik. Maar niet getreurd; er zal zich ongetwijfeld een betere gelegenheid aan gaan dienen. Even later kwam Tessa terug met een lief meisje met een guitig kopje, met donker bruin lang haar. Ze neigde een beetje naar overgewicht. Ze had onmiskenbaar de bouw van haar moeder. Dat officiële buurman dat hoeft niet,” zei ik.

Tessa plofte in de fauteuil neer. Haar rok zat nu bijna helemaal tot haar kruis opgestroopt. Iets wat bepaald niet ging bijdragen aan mijn gemoedsrust, want m'n ogen konden haar heerlijke benen maar niet loslaten. Ik serveerde haar, ik zeg het eerlijk, met bijna klamme handen, een glas rode wijn en schonk daarna voor Manon een glas cola in. Ik nam zelf een pilsje en ging weer op de bank zitten.

Ik kon nu duidelijk meer van haar kruis zien dan daar straks en mijn god, ze had nu geen string meer aan, maar zat onmiskenbaar in haar blote kut. Ik keek ook eens goed naar haar boezem en het was buiten kijf, ze had nu ook geen BH meer aan, die ze volgens mij wel degelijk eerder had aangehad.

Ik snapte er even geen hout van waarom ze überhaupt haar dochter had gehaald, als ze bij de eerste kennismaking, door haar provocerende wijze waarop ze in de fauteuil haar kruis en dijen aan me toonde, zo duidelijk signalen gaf dat ze er kennelijk niet vies van zou zijn als ik avances zou maken bij dit kennismakingsgesprekje.

Wat een feeks, dacht ik; mij eerst ontiegelijk opgeilen, en dan haar dochter erbij halen, waardoor ik buiten spel sta. Oké, ik zal het spel meespelen en doe net of je me niks doet, dacht ik. Ik informeerde hoelang ze single was en wat voor werk ze deed. Vijf jaar gescheiden en werkzaam in de verpleging, vernam ik. Van haar kant wilde ze soortgelijke dingen over mij weten.

Met name of ik er een vriendin op na hield en zo. Ik hield me een beetje op de vlakte en zei dat ik af en toe wel een vriendinnetje had, maar niet iets voor vast. Beduusd door die vraag mompelde ik: Als je seks met me wil dan doe ik daar helemaal niet moeilijk over. Ik doe het ook graag en ik vind jou wel een lekkere vent.

Ik ben wel geil op je. Ik heb trouwens aan je lichaamstaal wel gezien dat je ook geil op mij bent; wat dat aangaat verraad de knuppel in je broek je,” zei ze lachend. Ik was even totaal sprakeloos, zeg maar stom verbaasd over zo'n onverbloemde uitnodiging om haar te neuken.

Ik weet wel, er zijn vrouwen die heel onbevangen met seks omgaan en openlijk hun verlangens op dat gebied uiten, en mijn god, zo iemand is nu recht boven me komen wonen.

Manon weet wat seks is en vind dat ook heel lekker. We kunnen gewoon neuken waar ze bij is, en als ze zin heeft mag ze ook meedoen. Zou jij het niet geil vinden om een kutje van 11 jaar te neuken? Dat is toch de natte droom van veel mannen? Tessa riep haar bij zich.

Tessa kleedde zich ook uit en moeder en dochter waren heerlijk naakt. M'n pik stond als een stormram overeind. Ze had voor haar leeftijd behoorlijk dikke schaamlipjes en stevige dijtjes; wellicht kwam dat ook door haar bouw. Kortom, ik zag een heerlijk, sappig, kinderkutje en een stevig lijfje waar het eerste begin van tietjes al goed zichtbaar was. Ik stond een beetje bedremmeld naar haar te kijken. Ze is nu neukbaar en je kan wat dat betreft dus rustig je gang gaan.

Je mag in haar kutje of mondje klaarkomen. Ik ging voorzichtig dieper bij haar naar binnen. Ik gebruikte een tweede vinger en begon daarna met m'n hele hand aan haar kutje te voelen. Ik keek opzij naar Tessa, die wijdbeens in de fauteuil zat en haar eigen kut vingerde, terwijl ze mijn handelingen met haar dochtertje observeerde. M'n hand werd nat van Manon’s kutvocht en ik likte m'n vingers af. Ik ging met m'n tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen om de binnenzijde van haar kutje te likken en haar sap te proeven.

Door de spierspasme in haar kutje merkte ik dat ze begon te reageren. Mijn god, ongelooflijk, ik was bezig een jarig grietje klaar te likken. Tessa was op de grond naast me komen zitten en nam m'n pik in haar mond en begon me te pijpen.

Haar fluweel zachte tong speelde om m'n eikel en met haar hand masseerde ze zachtjes m'n ballen. Ik voelde dat ik het niet veel langer zou kunnen volhouden om een zaadlozing tegen te houden. Tessa voelde kennelijk die spanning ook aan, want ze stopte met het zuigen aan m'n lul. Waar is de slaapkamer? Je bed lijkt me fijner dan de vloer,” zei ze.

We gingen met ons drieën naar m'n slaapkamer. Manon ging met hoog opgetrokken benen op haar rug liggen en Tessa nam de beide hoofdkussens en propte die onder het kontje van haar kind, zodat haar kontje een stuk hoger lag dan haar hoofd. Haar kutje was dus maximaal geopend om m'n stijve pik in ontvangst te nemen.

Ik ben redelijk tevreden over lengte en dikte van m'n lul. Veel vrouwen hebben daar naar ik mag aannemen aangename herinneringen aan. Een kutje van een jarig kind had ik echter nog nooit geneukt. Kan ze een pik van mijn afmetingen wel hebben, is wat ik me afvroeg. Wacht als je eerst je pik wat glad maakt met mijn kutsap, want ik ben intussen ook zeiknat van de aanblik van je heerlijke lul; dan glijdt ie zo bij haar naar binnen.

Ik maakte m'n hand goed nat en smeerde het over m'n lul. Ook smeerde ik wat asl glijmiddel in Manon’s kutje en plaatste toen m'n eikel voorzichtig tussen haar schaamlipjes. Tessa hielp me door naar schaamlipjes wat uit elkaar te trekken. Ik drukte door en m'n pik gleed in haar heerlijke kinderkutje. De binnenzijde van haar schede en haar baarmoeder voelde fluweelzacht aan en haar kutje zat als een strakke handschoen om m'n lul.

Ik voelde dat m'n eikel tegen de achterzijde van haar baarmoeder kwam. Voorzichtig gaf ik haar wat stootjes met m'n van geilheid superharde lul. Tessa frommelde op een gegeven moment een vinger tussen m'n pik en haar kutje en masseerde Manon’s klitje.

Door deze extra stimulatie kwamen de genotprikkels bij Manon als een storm over haar heen. Ze begon na een tijdje te hijgen en te kreunen en de spieren in haar buik en bekken deden haar sidderen en schokken van genot. Het kronkelen en kreunen van Manon gaven zulke sterke impulsen aan m'n geilheid dat ik steeds harder in haar kutje stootte.

Haar gekreun en gehijg ging over in regelrecht gejank.

.

Ik serveerde haar, ik zeg het eerlijk, met bijna klamme handen, een glas rode wijn en schonk daarna voor Manon een glas cola in. Ik nam zelf een pilsje en ging weer op de bank zitten. Ik kon nu duidelijk meer van haar kruis zien dan daar straks en mijn god, ze had nu geen string meer aan, maar zat onmiskenbaar in haar blote kut. Ik keek ook eens goed naar haar boezem en het was buiten kijf, ze had nu ook geen BH meer aan, die ze volgens mij wel degelijk eerder had aangehad.

Ik snapte er even geen hout van waarom ze überhaupt haar dochter had gehaald, als ze bij de eerste kennismaking, door haar provocerende wijze waarop ze in de fauteuil haar kruis en dijen aan me toonde, zo duidelijk signalen gaf dat ze er kennelijk niet vies van zou zijn als ik avances zou maken bij dit kennismakingsgesprekje.

Wat een feeks, dacht ik; mij eerst ontiegelijk opgeilen, en dan haar dochter erbij halen, waardoor ik buiten spel sta. Oké, ik zal het spel meespelen en doe net of je me niks doet, dacht ik. Ik informeerde hoelang ze single was en wat voor werk ze deed.

Vijf jaar gescheiden en werkzaam in de verpleging, vernam ik. Van haar kant wilde ze soortgelijke dingen over mij weten. Met name of ik er een vriendin op na hield en zo.

Ik hield me een beetje op de vlakte en zei dat ik af en toe wel een vriendinnetje had, maar niet iets voor vast. Beduusd door die vraag mompelde ik: Als je seks met me wil dan doe ik daar helemaal niet moeilijk over.

Ik doe het ook graag en ik vind jou wel een lekkere vent. Ik ben wel geil op je. Ik heb trouwens aan je lichaamstaal wel gezien dat je ook geil op mij bent; wat dat aangaat verraad de knuppel in je broek je,” zei ze lachend. Ik was even totaal sprakeloos, zeg maar stom verbaasd over zo'n onverbloemde uitnodiging om haar te neuken. Ik weet wel, er zijn vrouwen die heel onbevangen met seks omgaan en openlijk hun verlangens op dat gebied uiten, en mijn god, zo iemand is nu recht boven me komen wonen.

Manon weet wat seks is en vind dat ook heel lekker. We kunnen gewoon neuken waar ze bij is, en als ze zin heeft mag ze ook meedoen. Zou jij het niet geil vinden om een kutje van 11 jaar te neuken? Dat is toch de natte droom van veel mannen? Tessa riep haar bij zich. Tessa kleedde zich ook uit en moeder en dochter waren heerlijk naakt. M'n pik stond als een stormram overeind. Ze had voor haar leeftijd behoorlijk dikke schaamlipjes en stevige dijtjes; wellicht kwam dat ook door haar bouw.

Kortom, ik zag een heerlijk, sappig, kinderkutje en een stevig lijfje waar het eerste begin van tietjes al goed zichtbaar was.

Ik stond een beetje bedremmeld naar haar te kijken. Ze is nu neukbaar en je kan wat dat betreft dus rustig je gang gaan. Je mag in haar kutje of mondje klaarkomen. Ik ging voorzichtig dieper bij haar naar binnen. Ik gebruikte een tweede vinger en begon daarna met m'n hele hand aan haar kutje te voelen. Ik keek opzij naar Tessa, die wijdbeens in de fauteuil zat en haar eigen kut vingerde, terwijl ze mijn handelingen met haar dochtertje observeerde. M'n hand werd nat van Manon’s kutvocht en ik likte m'n vingers af.

Ik ging met m'n tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen om de binnenzijde van haar kutje te likken en haar sap te proeven. Door de spierspasme in haar kutje merkte ik dat ze begon te reageren.

Mijn god, ongelooflijk, ik was bezig een jarig grietje klaar te likken. Tessa was op de grond naast me komen zitten en nam m'n pik in haar mond en begon me te pijpen. Haar fluweel zachte tong speelde om m'n eikel en met haar hand masseerde ze zachtjes m'n ballen. Ik voelde dat ik het niet veel langer zou kunnen volhouden om een zaadlozing tegen te houden.

Tessa voelde kennelijk die spanning ook aan, want ze stopte met het zuigen aan m'n lul. Waar is de slaapkamer?

Je bed lijkt me fijner dan de vloer,” zei ze. We gingen met ons drieën naar m'n slaapkamer. Manon ging met hoog opgetrokken benen op haar rug liggen en Tessa nam de beide hoofdkussens en propte die onder het kontje van haar kind, zodat haar kontje een stuk hoger lag dan haar hoofd. Haar kutje was dus maximaal geopend om m'n stijve pik in ontvangst te nemen.

Ik ben redelijk tevreden over lengte en dikte van m'n lul. Veel vrouwen hebben daar naar ik mag aannemen aangename herinneringen aan. Een kutje van een jarig kind had ik echter nog nooit geneukt. Kan ze een pik van mijn afmetingen wel hebben, is wat ik me afvroeg. Wacht als je eerst je pik wat glad maakt met mijn kutsap, want ik ben intussen ook zeiknat van de aanblik van je heerlijke lul; dan glijdt ie zo bij haar naar binnen.

Ik maakte m'n hand goed nat en smeerde het over m'n lul. Ook smeerde ik wat asl glijmiddel in Manon’s kutje en plaatste toen m'n eikel voorzichtig tussen haar schaamlipjes.

Tessa hielp me door naar schaamlipjes wat uit elkaar te trekken. Ik drukte door en m'n pik gleed in haar heerlijke kinderkutje. De binnenzijde van haar schede en haar baarmoeder voelde fluweelzacht aan en haar kutje zat als een strakke handschoen om m'n lul.

Ik voelde dat m'n eikel tegen de achterzijde van haar baarmoeder kwam. Voorzichtig gaf ik haar wat stootjes met m'n van geilheid superharde lul. Tessa frommelde op een gegeven moment een vinger tussen m'n pik en haar kutje en masseerde Manon’s klitje. Door deze extra stimulatie kwamen de genotprikkels bij Manon als een storm over haar heen. Ze begon na een tijdje te hijgen en te kreunen en de spieren in haar buik en bekken deden haar sidderen en schokken van genot.

Het kronkelen en kreunen van Manon gaven zulke sterke impulsen aan m'n geilheid dat ik steeds harder in haar kutje stootte. Haar gekreun en gehijg ging over in regelrecht gejank. Door het neuken van haar dochtertje raakte Tessa zelf ook steeds meer in een staat van opwinding. Ze begon vuile, platvloerse taal uit te slaan. Neuk die pikgeile slet. Laat haar je lul maar goed voelen Spuit die kut vol Neuk haar zoals ze nog nooit geneukt is Maak je geile moeder klaar.

Bij iedere stoot spuit ik een nieuwe lading zaad in haar baarmoeder. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Verzadigd door genot zeeg ik met m'n pik begraven in haar kutje ineen. Tot m'n eigen verbazing voelde ik dat m'n pik niet eens verslapte. Kennelijk was ik zo geil dat ik verborgen reserves had. Ik gaf Manon de tijd om wat op adem te komen en begon haar toen opnieuw te neuken. De lading zaad in haar kutje maakte soppende en slurpende geluiden bij het verder neuken.

Het zaad welde op langs m’n lul terwijl deze in en uit haar kutje gleed. Tessa ving het met haar hand en vingers op en liet Manon het oplikken. Na een tijdje begon Manon opnieuw heftig klaar te komen en na een paar orgasmen gaf Tessa me een klap op m'n kont.

Geef niet al je geil aan die meid; nu wil ik ontiegelijk gepakt worden. Daar baal ik van. Maar je kunt vannacht Manon wel bij je houden; je zal haar ongetwijfeld nog een keertje willen naaien. Jezus, wat heeft dat wijf een geile kut, dacht ik. Van die lubberende schaamlippen en een dikke clitoris, die net op een klein pikkie leek. Manon ging schrijlings met haar van zaad druipende kutje boven Tessa’s gezicht zitten, zodat haar moeder haar kutje kon uitlikken.

Ik begon Tessa’s kut te masseren; eerst met een paar vingers, en toen maakte ik een vuist. Ik ging steeds dieper in haar neukgrot. Met m'n andere hand kneep ik in haar klitje. Ze kwam nu helemaal in extase, jankte, kronkelde en schokte alsof ze een toeval had.

Opeens kreeg ik een straal kutsap in m'n smoel; Godverdomme, die slet ejaculeerde zoals ik nog nooit bij een wijf had meegemaakt. Het ene orgasme volgde op de andere. Ik trok me hand uit haar kut en ramde gelijk m’n weer keihard geworden lul bij haar naar binnen. Toen wij in haar appartement waren wilde zij niet verder gaan dan een zoen, toen ik haar erover vroeg wat er was, kon zij dat niet vertellen. Ik heb haar toen gezegd dat ik wist dat zij een transseksueel was, zij keek mij aan en ontdooide toen helemaal.

Die avond hebben wij seks gehad zoals ik lang niet meer had meegemaakt. Terug in Nederland heb ik haar nog verschillende malen gezien, op een gegeven moment liet zij weten dat zij een hele leuke kerel had ontmoet. Vanaf het moment dat wij elkaar ontmoete had zij aangegeven om een volledige vrouw te willen worden. Zij heeft een jaar na onze laatste ontmoeting zich laten opperen, ik vond dat best jammer maar het was haar keuze.

Ik heb haar erna nooit meer gezien, de laatste tijd heb ik meer met mannen gedaan. De meeste vrouwen willen gelijk een relatie of meer van je als je met hun samen bent. Het genot wat ik heb haal ik uit alle dingen van het leven, ik kan heel erg genieten van een mooie vrouw maar ook van een man, ik maak graag foto’s en ben vaak op weg om van alles op de foto te zetten.

Ik zat een poosje terug in de tuin met mijn apparatuur, moest alles weer eens goed schoonmaken. In de tuin naast mij zag ik de nieuwe buurjongen lopen. Ik begroete hem en vroeg of hij ook foto’s maakte, hij schudde zijn hoofd en liep naar binnen.

Die dag ben ik weer heerlijk wezen fotograferen, toen ik weer thuis kwam liep mijn nieuwe buurmeisje naar buiten. Met een vrolijk gezicht begroete zij mij, gelijk vroeg zij of ik vaak foto’s maakte. Ik vertelde haar dat ik dat inderdaad deed, zij vroeg wat ik allemaal op de foto zette. Ik keek haar aan en vertelde haar dat ik alles fotografeerde, gelijk erbij zei ik tegen haar dat als zij wilde ik van haar ook wel een mooie reportage wilde maken.

Lachend was zij weg gelopen, die avond had ik alle foto’s weer opgeruimd. Het is gelukkig weer weekend, na een week van hard werken doet het altijd goed om een paar dagen te kunnen uitrusten. Ik hoorde vanmorgen dat de buren het weekend weg zouden zijn, om tien uur zie ik de buurman en buurvrouw in de auto stappen. De beide kinderen gaan niet mee, het is zalig weer. Ik zit buiten te genieten van een kop koffie, naast mij hoor ik de deur open gaan. Het buurmeisje komt naar buiten, ik hoor haar zeggen dat zij laat in de avond thuis is.

Ik sta op en kijk over de heg naar de buren, ik zie haar op haar fiets stappen en zie dat zij erg geil gekleed is. Lachend loop ik naar binnen en schenk een tweede kop koffie in, het is weer rustig geworden in de buurt.

Ik hoor wat geluiden bij de buren maar zie niets, na de koffie loop ik naar binnen. Vanuit mijn slaapkamer kijk ik naar de buren, de buurjongen ligt op een ligbed en is slechts gekleed in een klein zwembroekje. Zijn jonge pik is er goed in te zien, zijn vingers glijden over zijn lichaam. Langzaam schuift hij zijn vingers in zijn broekje, heel even schuift hij zijn zwembroekje naar beneden en krijg ik zicht op zijn jonge pik.

Hij is hard, ik voel een heerlijk verlangen door mijn lichaam glijden. Deze jongen gaat genieten van mijn pik, hoe dat gaat gebeuren weet ik nog niet. Er staat voor mij vast dat ik hem aan mijn blanke sabel ga rijgen, misschien wil hij het niet. Lachend kijk ik nog even naar hem, er begint langzaam een plan in mijn gedachten te groeien. Later die middag geniet ik van de zon, ik heb alleen mijn zwembroek aan.

Naast mij hoor ik de poort open gaan, twee tellen later hoor ik gemopper. Ik sta op en kijk over de heg, de buurjongen zit op het ligbed met alleen zijn natte sportbroekje aan. Ik kijk hem aan en vraag wat er aan de hand is. Zonder mij aan te kijken zegt hij dat hij geen sleutel bij zich heeft, lachend zeg ik tegen hem dat hij wel even bij mij kan komen om wat te drinken.

Daarna loop ik terug naar mijn stoel, het duurt even maar dan gaat de poort open en komt hij aanlopen. Zijn natte shirt heeft hij weer aangetrokken, ik zeg tegen hem dat hij de natte kleding beter kan uit trekken.

Hij trekt zijn shirt uit en schuift twijfelt zijn sportbroekje naar beneden. Lachend kijk ik ham aan en vraag of hij wat wil drinken, in de keuken schenk ik het drinken in en kijk naar de jongen. Hij zit een beetje verlegen in de stoel, ik zie dat zijn jonge pik iets gegroeid is.

Ik loop naar buiten en zet het glas op de tafel, ik steek mijn hand uit en stel mezelf voor. Hij pakt mijn hand en verteld dat hij Maarten heet, ik houd zijn hand iets langer vast dan nodig. In zijn slip zie ik dat zijn pik hierop reageert. Dan laat ik zijn hand los en ga zitten, langzaam ontstaat er een gesprek, hij voelt zich steeds beter op zijn gemak en praat gemakkelijker.

Zijn armen beschermen steeds minder zijn kruis waardoor ik goed kan zien dat hij de hele tijd opgewonden is. De bult in zijn boxer is goed te zien, ik vraag hem hoe het op school is, of hij een vriendinnetje heeft, of hij ook wel eens naar jongens kijkt.

Zonder schroom verteld hij dat hij geen vriendin heeft en soms het best spannend vindt om naar andere jongens te kijken. Ik vraag hem wanneer hij daar naar kijkt en wat hij dan voelt. Even kijkt hij mij aan en zegt dan dat hij naar ze kijkt na het gymmen als zij aan het douche zijn.

Hij geeft ook aan dat hij dan meer kijkt naar de grote van de pikken van zijn schoolgenootjes, ik vraag gelijk of die groter zijn dan die van hem. Maarten denkt even na en zegt dan dat er wel een paar zijn die ene grotere hebben maar dat hij niet de kleinste heeft. Ik vraag hem of het belangrijk is dat je pik groot is. Lachend zegt hij dat hij dat niet weet, wij praten weer over andere dingen.

Op een gegeven moment zie ik dat zijn pik iets boven zijn boxer uit komt, gelijk vraag ik hem of hij wel een fantaseert over seks met ene jongen.

Hij schrikt van mijn vraag en kijkt mij met grote ogen aan, ik kijk zo onschuldig mogelijk naar hem. Dan zegt hij dat er vaak gedachten bij hem opkomen die met andere jongens te maken hebben. Het gesprek gaat hierop verder, hij begint zijn fantasie te vertellen. Als hij aan het vertellen is kijk ik naar zijn kruis, zijn pik is kei hard en de glimmende eikel komt nu ruim boven de rand van zijn boxer uit.

Ik kan je mooie glimmende eikel zien. Twijfeld blijft hij zitten, ik kijk hem aan. Dan pakt hij mijn hand en loopt achter mij aan de keuken in.