Gynaecoloog sex borsten en kutjes

gynaecoloog sex borsten en kutjes

Kleed u zich daar maar in die hoek uit geheel naakt zei de arts. Kathy had verwacht dat zij achter een scherm zou kunnen of zo maar dat was nu niet en waarom moest ze nu helemaal naakt? Normaal toch alleen het onderlichaam ontbloot.

Kathy werd zenuwachtig van de situatie en kleedde zich langzaam uit. Toen ze haar slip uit deed zag ze een dikke slijmerige natte plek en schaamde zich enorm. Toen ze naakt was zei de arts haar plaats te nemen op de onderzoeksstoel en haar benen in de beugels te doen. Kathy ging zitten met haar blote kont op de stoel en ging tegen de rugleuning hangen met haar rug.

Toen pas viel het haar op dat boven haar tegen het plafond een spiegel hing waarin zij zichzelf naakt zag liggen. Ze zag haar hangtieten en buik en daaronder haar kale spleet en tot haar schrik hingen er allemaal geil slierten aan en uit haar spleet.

Ze geneerde zich vreselijk voor de situatie maar kon er niks meer tegen doen. De oudere arts kwam bij haar staan en begon haar benen vast te maken in de beugels met riempjes. Zo kon ze haar benen niet meer sluiten en lag ze helemaal te kijk. Terwijl ze in deze vernederende positie lag kwam de arts tussen haar gespreide benen staan en keek naar haar dikke spleet en haar hangtieten. De arts deed terwijl hij stond te kijken zijn handschoenen aan en duwde toen een vinger tussen Kathy haar kutlippen.

Hij rook aan het slijm en liep toen naar een microscoop waar hij het materiaal onder plaatste. Kathy schrok en voelde dat ze weer rood kleurde in haar gezicht. Nu kwam die jonge knul ook nog naar haar kut kijken en ze kon er niks tegen doen. Beide mannen stonden te overleggen en kijken.

Toen plaatste de arts een eendenbek tussen Kathy haat kutlippen en begon deze open te draaien. Kathy zag in de spiegel dat haar kut steeds verder open ging staan en dat de slijmdraden langgerekt werden tussen haar kutlippen.

De gynaecoloog zei dat ze moest aangeven als het pijn begon te doen dan zou hij stoppen met draaien. De gynaecoloog draaide de eendenbek helemaal open op maximale stand en Kathy bleek ruim genoeg te zijn en kon dit makkelijk hebben. Hierna ging de gynaecoloog verder met het onderzoek terwijl de jonge knul naar haar tieten en kut stond te kijken. Dit was zo vernederend voor haar dat ze er geil van werd.

Terwijl de gynaecoloog met een wattenstaafje in haar kut bezig was keek Kathy naar het gezicht en de bult in de broek van de jonge knul. Ze zag dat hij een stijve had en dat hij geil werd van haar.

De gynaecoloog stond op en liep de onderzoekskamer uit en riep de knul mee. We zijn zo terug zei hij tegen Kathy, dit moet even naar het lab. Kathy bleef alleen in de kamer achter en zag zichzelf naakt in de stoel liggen via de spiegel.

Eigenlijk wond dit haar wel op en ze voelde ook dat het geil uit haar kut liep. Het was erg stil in de ruimte en Kathy kon het niet laten even aan haar tepels te zitten.

Ze kneep en rolde ze even lekker en voelde haar kut krampen. Plotseling zwierde de deur open en kwam er een schoonmaken met een kar binnen gelopen. Kathy schrok want ze lag hier open en bloot en kon zich niet afdekken. Hij draaide zijn kar om en toen zag hij kathy liggen. Hij verontschuldigde zich en pakte zijn kar weer en liep al kijkend naar haar kale kut de kamer uit.

Kathy schaamde zich enorm dat haar neuklijf zo open en bloot te kijk lag. Toen kwamen de gynaecoloog en de knul weer terug binnen. De knul kwam tussen haar benen staan en bekeek haar kut aandachtig. De gynaecoloog kwam toen bij hem staan en begon hem van alles uit te leggen. Hij gaf de knul opdracht om ook handschoenen aan te doen en ondertussen haalde hij de eendenbek uit Kathy haar kut.

Aan de eendenbek hingen dikke slierten geil. Nu kreeg de knul opdracht om alles te bevoelen en daar kreeg hij meteen uitleg bij zo moest hij de buitenste schaamlippen uit elkaar trekken en moest hij de elasticiteit testen. Hij trok de schaamlippen strak en lang en Kathy voelde haar kut oprekken.

Kathy voelde zijn vinger naar binnen glijden en snel daarna over haar G spot glijden. De jongen ging een paar maal op en neer met zijn vinger en wreef goed over haar G spot. Kathy moest op haar lippen bijten om niet klaar te komen zo geil werd ze hiervan. Haar tepels werden super stijf en hard en ook de knul zag dit.

Rik begint met de stijve tepels van Nicol te spelen. Ze gaat met een haal heel langzaam over het klitje heen en dan is de tong weer van het klitje af…dan komt er nog een keer een langzame warme lik over haar klitje en weg is de tong weer. Sanne likt steeds ietsje sneller aan het klitje van Nicol en Nicol geniet. Ondertussen speelt Rik met haar stijve tepels. Pff wat is dit geil, allebei dr tepels worden verwend EN haar kutje!

Sanne krijgt het warm en trekt haar witte schort aan. WOW wat ziet ze er geil uit in haar kanten bh met kanten boxershortje!!! Rik kijkt Nicol vragend aan. Nicol knikt toestemmend naar Rik.

Hij loopt naar Sanne en gaat achter haar staan. Hij maakt haar bh los. Dan trek hij haar broekje uit. Zachtjes pakt hij haar borsten vast. Nicol kan precies zien wat hij doet en ziet hoe Sanne haar ogen sluit en zachtjes kreunt….. Rik speelt met de stijve tepels van Sanne terwijl Sanne weer op het krukje zit en het natte kutje van Nicol likt.

Rik laat 1 hand naar beneden glijden en voelt hoe nat het kutje van Sanne is….. Zo dat is nat!!!! Ze vindt het lekker als iemand zo tegen haar praat…Met de ene hand verwend Rik de stijve tepel van Sanne en met de andere speelt hij langzaam met haar natte kutje. Hij laat een vinger in dr kutje glijden. Sanne doet haar benen verder uit elkaar. Rik laat zijn vinger steeds iets sneller in en uit het kutje gaan.

Nicol kan het riitme goed horen, want Sanne is ontzettend nat. Pfff Nicol vind het erg geil om dat gladde natte kutje van Sanne te horen soppen en te zien hoe Sanne er van geniet.

Sanne laat 2 vingers in de kut van Nicol glijden en laat deze ook lekker soppen, steeds sneller en sneller….. Ondertussen likt ze met haar warme tong over het klitje van Nicol.

Pffff Nicol houdt het zo niet lang vol…. Sanne gaat hard met haar vingers in en uit de natte kut van Nicol en likt wild aan het klitje. Schokkend komt ze klaar op het gezicht van Sanne. Rik neukt ondertussen nog steeds Sanne met zijn vinger…. Dan duwt Rik Sanne omhoog. Hij begeleidt haarhet bed op. Nicol ligt nog en Sanne komt met haar natte kut boven haar gezicht hangen.

Nicol begint er lekker aan te likken. Hmmmm wat is die kut lekker nat!! Rik kijkt eerst even toe hoe de dames lekker geil zijn…Dan gaat hij naast het bed staan en laat 2 vingers in de kut van Sanne glijden. Hmm Nicol likt haar lekker en Rik laat zijn vingers lekker die kut in gaan, steeds sneller en harder. Nicol komt net met een hand bij de tepel van Sanne en begint daar mee te spelen. Pfff wat vindt Sanne dit lekker. Ze kreunt en beweegt met haar natte kut over het gezicht van Nicol heen. Hmmm het kutvocht van Sanne zit helemaal over het gezicht van Nicol heen.

Pff wat zijn ze geil!!! Sanne beweegt steeds sneller en sneller over het gezicht en de tong van Nicol en Rik neukt haar steeds harder met haar vingers. Hmmmm wat komt ze geil klaar!!! Ze blijft nog even met haar kutje over de tong van Nicol glijden en geniet nog even na van haar orgasme…. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Homo afspreken zeiknatte kut


gynaecoloog sex borsten en kutjes

Kleed u zich daar maar in die hoek uit geheel naakt zei de arts. Kathy had verwacht dat zij achter een scherm zou kunnen of zo maar dat was nu niet en waarom moest ze nu helemaal naakt?

Normaal toch alleen het onderlichaam ontbloot. Kathy werd zenuwachtig van de situatie en kleedde zich langzaam uit. Toen ze haar slip uit deed zag ze een dikke slijmerige natte plek en schaamde zich enorm. Toen ze naakt was zei de arts haar plaats te nemen op de onderzoeksstoel en haar benen in de beugels te doen. Kathy ging zitten met haar blote kont op de stoel en ging tegen de rugleuning hangen met haar rug. Toen pas viel het haar op dat boven haar tegen het plafond een spiegel hing waarin zij zichzelf naakt zag liggen.

Ze zag haar hangtieten en buik en daaronder haar kale spleet en tot haar schrik hingen er allemaal geil slierten aan en uit haar spleet. Ze geneerde zich vreselijk voor de situatie maar kon er niks meer tegen doen. De oudere arts kwam bij haar staan en begon haar benen vast te maken in de beugels met riempjes. Zo kon ze haar benen niet meer sluiten en lag ze helemaal te kijk. Terwijl ze in deze vernederende positie lag kwam de arts tussen haar gespreide benen staan en keek naar haar dikke spleet en haar hangtieten.

De arts deed terwijl hij stond te kijken zijn handschoenen aan en duwde toen een vinger tussen Kathy haar kutlippen. Hij rook aan het slijm en liep toen naar een microscoop waar hij het materiaal onder plaatste. Kathy schrok en voelde dat ze weer rood kleurde in haar gezicht. Nu kwam die jonge knul ook nog naar haar kut kijken en ze kon er niks tegen doen. Beide mannen stonden te overleggen en kijken. Toen plaatste de arts een eendenbek tussen Kathy haat kutlippen en begon deze open te draaien.

Kathy zag in de spiegel dat haar kut steeds verder open ging staan en dat de slijmdraden langgerekt werden tussen haar kutlippen. De gynaecoloog zei dat ze moest aangeven als het pijn begon te doen dan zou hij stoppen met draaien. De gynaecoloog draaide de eendenbek helemaal open op maximale stand en Kathy bleek ruim genoeg te zijn en kon dit makkelijk hebben. Hierna ging de gynaecoloog verder met het onderzoek terwijl de jonge knul naar haar tieten en kut stond te kijken.

Dit was zo vernederend voor haar dat ze er geil van werd. Terwijl de gynaecoloog met een wattenstaafje in haar kut bezig was keek Kathy naar het gezicht en de bult in de broek van de jonge knul. Ze zag dat hij een stijve had en dat hij geil werd van haar. De gynaecoloog stond op en liep de onderzoekskamer uit en riep de knul mee.

We zijn zo terug zei hij tegen Kathy, dit moet even naar het lab. Kathy bleef alleen in de kamer achter en zag zichzelf naakt in de stoel liggen via de spiegel. Eigenlijk wond dit haar wel op en ze voelde ook dat het geil uit haar kut liep. Het was erg stil in de ruimte en Kathy kon het niet laten even aan haar tepels te zitten.

Ze kneep en rolde ze even lekker en voelde haar kut krampen. Plotseling zwierde de deur open en kwam er een schoonmaken met een kar binnen gelopen. Kathy schrok want ze lag hier open en bloot en kon zich niet afdekken.

Hij draaide zijn kar om en toen zag hij kathy liggen. Hij verontschuldigde zich en pakte zijn kar weer en liep al kijkend naar haar kale kut de kamer uit. Kathy schaamde zich enorm dat haar neuklijf zo open en bloot te kijk lag.

Toen kwamen de gynaecoloog en de knul weer terug binnen. De knul kwam tussen haar benen staan en bekeek haar kut aandachtig. De gynaecoloog kwam toen bij hem staan en begon hem van alles uit te leggen.

Hij gaf de knul opdracht om ook handschoenen aan te doen en ondertussen haalde hij de eendenbek uit Kathy haar kut. Aan de eendenbek hingen dikke slierten geil. Nu kreeg de knul opdracht om alles te bevoelen en daar kreeg hij meteen uitleg bij zo moest hij de buitenste schaamlippen uit elkaar trekken en moest hij de elasticiteit testen.

Hij trok de schaamlippen strak en lang en Kathy voelde haar kut oprekken. Kathy voelde zijn vinger naar binnen glijden en snel daarna over haar G spot glijden. De jongen ging een paar maal op en neer met zijn vinger en wreef goed over haar G spot. Kathy moest op haar lippen bijten om niet klaar te komen zo geil werd ze hiervan.

Haar tepels werden super stijf en hard en ook de knul zag dit. Rik begint met de stijve tepels van Nicol te spelen. Ze gaat met een haal heel langzaam over het klitje heen en dan is de tong weer van het klitje af…dan komt er nog een keer een langzame warme lik over haar klitje en weg is de tong weer.

Sanne likt steeds ietsje sneller aan het klitje van Nicol en Nicol geniet. Ondertussen speelt Rik met haar stijve tepels. Pff wat is dit geil, allebei dr tepels worden verwend EN haar kutje! Sanne krijgt het warm en trekt haar witte schort aan.

WOW wat ziet ze er geil uit in haar kanten bh met kanten boxershortje!!! Rik kijkt Nicol vragend aan. Nicol knikt toestemmend naar Rik. Hij loopt naar Sanne en gaat achter haar staan. Hij maakt haar bh los. Dan trek hij haar broekje uit. Zachtjes pakt hij haar borsten vast. Nicol kan precies zien wat hij doet en ziet hoe Sanne haar ogen sluit en zachtjes kreunt…..

Rik speelt met de stijve tepels van Sanne terwijl Sanne weer op het krukje zit en het natte kutje van Nicol likt. Rik laat 1 hand naar beneden glijden en voelt hoe nat het kutje van Sanne is….. Zo dat is nat!!!! Ze vindt het lekker als iemand zo tegen haar praat…Met de ene hand verwend Rik de stijve tepel van Sanne en met de andere speelt hij langzaam met haar natte kutje.

Hij laat een vinger in dr kutje glijden. Sanne doet haar benen verder uit elkaar. Rik laat zijn vinger steeds iets sneller in en uit het kutje gaan. Nicol kan het riitme goed horen, want Sanne is ontzettend nat. Pfff Nicol vind het erg geil om dat gladde natte kutje van Sanne te horen soppen en te zien hoe Sanne er van geniet.

Sanne laat 2 vingers in de kut van Nicol glijden en laat deze ook lekker soppen, steeds sneller en sneller…..

Ondertussen likt ze met haar warme tong over het klitje van Nicol. Pffff Nicol houdt het zo niet lang vol…. Sanne gaat hard met haar vingers in en uit de natte kut van Nicol en likt wild aan het klitje. Schokkend komt ze klaar op het gezicht van Sanne. Rik neukt ondertussen nog steeds Sanne met zijn vinger…. Dan duwt Rik Sanne omhoog. Hij begeleidt haarhet bed op. Nicol ligt nog en Sanne komt met haar natte kut boven haar gezicht hangen.

Nicol begint er lekker aan te likken. Hmmmm wat is die kut lekker nat!! Rik kijkt eerst even toe hoe de dames lekker geil zijn…Dan gaat hij naast het bed staan en laat 2 vingers in de kut van Sanne glijden. Hmm Nicol likt haar lekker en Rik laat zijn vingers lekker die kut in gaan, steeds sneller en harder. Nicol komt net met een hand bij de tepel van Sanne en begint daar mee te spelen. Pfff wat vindt Sanne dit lekker.

Ze kreunt en beweegt met haar natte kut over het gezicht van Nicol heen. Hmmm het kutvocht van Sanne zit helemaal over het gezicht van Nicol heen. Pff wat zijn ze geil!!!

Sanne beweegt steeds sneller en sneller over het gezicht en de tong van Nicol en Rik neukt haar steeds harder met haar vingers. Hmmmm wat komt ze geil klaar!!! Ze blijft nog even met haar kutje over de tong van Nicol glijden en geniet nog even na van haar orgasme….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Gratis sex bekijken neuken prive


Dit was zo vernederend voor haar dat ze er geil van werd. Terwijl de gynaecoloog met een wattenstaafje in haar kut bezig was keek Kathy naar het gezicht en de bult in de broek van de jonge knul. Ze zag dat hij een stijve had en dat hij geil werd van haar. De gynaecoloog stond op en liep de onderzoekskamer uit en riep de knul mee.

We zijn zo terug zei hij tegen Kathy, dit moet even naar het lab. Kathy bleef alleen in de kamer achter en zag zichzelf naakt in de stoel liggen via de spiegel. Eigenlijk wond dit haar wel op en ze voelde ook dat het geil uit haar kut liep.

Het was erg stil in de ruimte en Kathy kon het niet laten even aan haar tepels te zitten. Ze kneep en rolde ze even lekker en voelde haar kut krampen. Plotseling zwierde de deur open en kwam er een schoonmaken met een kar binnen gelopen. Kathy schrok want ze lag hier open en bloot en kon zich niet afdekken. Hij draaide zijn kar om en toen zag hij kathy liggen. Hij verontschuldigde zich en pakte zijn kar weer en liep al kijkend naar haar kale kut de kamer uit.

Kathy schaamde zich enorm dat haar neuklijf zo open en bloot te kijk lag. Toen kwamen de gynaecoloog en de knul weer terug binnen. De knul kwam tussen haar benen staan en bekeek haar kut aandachtig. De gynaecoloog kwam toen bij hem staan en begon hem van alles uit te leggen. Hij gaf de knul opdracht om ook handschoenen aan te doen en ondertussen haalde hij de eendenbek uit Kathy haar kut. Aan de eendenbek hingen dikke slierten geil. Nu kreeg de knul opdracht om alles te bevoelen en daar kreeg hij meteen uitleg bij zo moest hij de buitenste schaamlippen uit elkaar trekken en moest hij de elasticiteit testen.

Hij trok de schaamlippen strak en lang en Kathy voelde haar kut oprekken. Kathy voelde zijn vinger naar binnen glijden en snel daarna over haar G spot glijden.

De jongen ging een paar maal op en neer met zijn vinger en wreef goed over haar G spot. Kathy moest op haar lippen bijten om niet klaar te komen zo geil werd ze hiervan. Haar tepels werden super stijf en hard en ook de knul zag dit. Hij lachte stiekem achter zijn lippen en wreef nog even door terwijl Kathy alle moeite moest doen om niet klaar te komen.

Toen haalde hij zijn vinger terug en Kathy zakte met haar kont terug op de stoel en voelde haar orgasme weer wegzakken. De deur ging open en er kwam een verpleegster met een map binnen lopen en gaf de map aan de gynaecoloog terwijl ze naar de naakte Kathy keek. De gynaecoloog liep met de map naar het kantoortje en liet de knul alleen bij Kathy.

Kathy voelde dat ze weer bijna klaar ging komen en ze kon het niet tegenhouden ,maar de knul stopte net op tijd en haar orgasme zakte weer terug. Haar kut sap liep nu vol uit haar kut en Kathy zag in de spiegel dat er lange slierten geil aan de rand van de onderzoekstoel en haar kut hingen. Ze trilde helemaal van geiligheid en werd steeds geiler door de vingers van de knul. Kathy vroeg hem te stoppen maar hij zei dat ze een geil wijf was en hij kon doen wat hij wilde en dat hij haar klaar ging laten komen.

Kathy smeekte hem dit niet te doen omdat ze alles nat zou maken en zou gillen van geiligheid. Hij zei dat ze haar best moest doen om niets te laten merken. Hij kwam naast haar staan en pakte beide tepels vast en draaide er hard aan.

Toen duwde hij een vinger in Kathy haar kont gat en met de andere hand pakt hij haar kietelaar tussen duim en wijsvinger.

Nu kon Kathy het niet meer houden en begon te schokken en klaar te komen. Ze moest moeite doen om niet te gillen en haar geil begon uit haar kut te spuiten in dikke stralen. De knul liet haar los en pakte haar tepels weer tot ze haar kut had leeg geperst. Toen ze een beetje tot rust kwam liet hij haar tepels los en kon Kathy weer in de spiegel kijken. Ze zag dat de vloer nat was en dat haar dijbenen en kut onder het witte geil zaten. De knul gooide een handdoek op de grond en ruimde alles op.

Ook haar kut veegde hij schoon en kneep nog een keer hard in haar kietelaar. Toen ze schoon was lag ze nog bij te komen toen de gynaecoloog binnen kwam. Nou mevrouw het is niks ernstigs maar ik denk dat u overgevoelige vochtklieren hebt die meteen vocht aanmaken als u opgewonden bent. Hier kan ik u niet echt mee helpen en hier zult u rekening mee moeten houden dat u tijdens de sex en het orgasme veel vocht zult verliezen.

De gynaecoloog maakte de gespen rond haar benen los en hielp haar overeind. Ze gaat op een krukje zitten, tussen de benen van Nicol in. Ze laat langzaam 2 vingers in het kutje van Nicol glijden. Pffff Nicol raakt stiekem steeds opgewonder. Dan duwt ze ze weer langzaam verder in het kutje en heel langzaam haalt ze ze er weer uit.

Ze glijdt met de natte vingers over de schaamlippen van Nicol. Er komt bijna geen geluid uit. Langzaam laat Sanne een vinger over het klitje van Nicol glijden en kijkt ondertussen naar Nicol hoe ze reageerd….

Nicol sluit haar ogen. Sanne laat haar vingers nog eens over het klitje glijden……Dan draaid ze langzaam met haar vinger rondjes over het klitje heen…. Rik zit er naast en ziet nu wat er gebeurd….. Het kutje van Nicol is ondertussen heel nat geworden en dat is niet alleen van het glijmiddel. Langzaam smeert Sanne al het vocht met haar hele hand over het hele kutje en de lippen van Nicol heen. Er ontglipt Nicol een klein kreuntje.

Ze kijkt Sanne aan en ziet dat Sanne er van geniet en glimlacht ondeugend naar Nicol. Ze smeert het kutvocht lekker uit, pfff wat is Nicol nat….. Dan laat ze weer een vinger in de natte kut van Nicol glijden….. Rik begint met de stijve tepels van Nicol te spelen.

Ze gaat met een haal heel langzaam over het klitje heen en dan is de tong weer van het klitje af…dan komt er nog een keer een langzame warme lik over haar klitje en weg is de tong weer. Sanne likt steeds ietsje sneller aan het klitje van Nicol en Nicol geniet. Ondertussen speelt Rik met haar stijve tepels. Pff wat is dit geil, allebei dr tepels worden verwend EN haar kutje! Sanne krijgt het warm en trekt haar witte schort aan.

WOW wat ziet ze er geil uit in haar kanten bh met kanten boxershortje!!! Rik kijkt Nicol vragend aan. Nicol knikt toestemmend naar Rik. Hij loopt naar Sanne en gaat achter haar staan. Hij maakt haar bh los. Dan trek hij haar broekje uit. Zachtjes pakt hij haar borsten vast. Nicol kan precies zien wat hij doet en ziet hoe Sanne haar ogen sluit en zachtjes kreunt….. Rik speelt met de stijve tepels van Sanne terwijl Sanne weer op het krukje zit en het natte kutje van Nicol likt.

Rik laat 1 hand naar beneden glijden en voelt hoe nat het kutje van Sanne is….. Zo dat is nat!!!! Ze vindt het lekker als iemand zo tegen haar praat…Met de ene hand verwend Rik de stijve tepel van Sanne en met de andere speelt hij langzaam met haar natte kutje.

Hij laat een vinger in dr kutje glijden. Sanne doet haar benen verder uit elkaar. Rik laat zijn vinger steeds iets sneller in en uit het kutje gaan. Nicol kan het riitme goed horen, want Sanne is ontzettend nat. Pfff Nicol vind het erg geil om dat gladde natte kutje van Sanne te horen soppen en te zien hoe Sanne er van geniet.

Sanne laat 2 vingers in de kut van Nicol glijden en laat deze ook lekker soppen, steeds sneller en sneller….. Ondertussen likt ze met haar warme tong over het klitje van Nicol. Pffff Nicol houdt het zo niet lang vol….

Sanne gaat hard met haar vingers in en uit de natte kut van Nicol en likt wild aan het klitje. Schokkend komt ze klaar op het gezicht van Sanne. Rik neukt ondertussen nog steeds Sanne met zijn vinger….

Dan duwt Rik Sanne omhoog.