Glibberig kutje veel sperma in kut

glibberig kutje veel sperma in kut

..

Sex date regio prive ontvangst leiden

Een knappe, heel jonge Marokkaan staat voor de deur, ouder dan 18 kan hij zeker niet zijn. Ik voel mijn gleuf samentrekken als hij mij bekijkt, praktisch naakt, alleen bedekt door het dunne niemendalletje.

Mijn hemdje valt open als ik me buk om te tekenen voor ontvangst van het pakje. De lang verwachte bestelling is eindelijk aangekomen. Ik voel zijn ogen op mijn hangende borstjes branden en bemerk de dikke bult die in zijn broek verschenen is. Mijn geslacht kwijlt weer van geilheid. Ik slik even en mompel iets van warm weer en dorst. De wellust staat waarschijnlijk in mijn blinkende kijkers te lezen, want hij lijkt helemaal niet verrast en volgt mij naar binnen.

Bij het bestijgen van de enkele trappen gun ik hem een onbelemmerd zicht op mijn naakte draaiende kontje. Maak het je gemakkelijk, nodig ik hem uit te gaan zitten en neem uitdagend tegenover hem plaats.

Mijn tepeltjes priemen door de stof en het korte hemdje slaagt er nauwelijks in mijn inmiddels flink op temperatuur gekomen nat geslacht te bedekken. Ik schenk, gebukt naast hem staand, zijn drankje uit en voel opeens zijn hand over mijn achteruit gestoken kontje glijden.

Ik schuif, gemaakt verrast een beetje opzij. Voor mijn leeftijd mag ik volgens iedereen nog best gezien worden. Mijn negenendertig lentes worden dan ook steeds in positieve zin tien jaar verkeerd geschat. Nu kom ik pas goed op dreef en het hoerige in mij krijgt langzaam de bovenhand.

Zijn donkere ogen sperren zich wagenwijd open en glijden over mijn bloot lichaampje, niet wetend waar eerst kijken. Een been in de sofa geplaatst trek ik mijn natte gleuf verder open aan de dik gezwollen schaamlippen. Mijn roze neukgaatje ligt nu geheel open geplooid en de arme jongen is, aan zijn gezicht te zien geheel van de kaart. Een lange, bruine, dikke pik komt te voorschijn. Zijn reusachtige paal staat trillend opgericht als hij knielt voor mijn hunkerend geslacht.

Mijn geilheid is nu opgelopen tot een niveau dat niet meer meetbaar is. Hij wrijft zijn dik geslacht dat indien mogelijk nog groter lijkt te worden. Ik voel mijn gleuf rekken als hij verder doordringt in mijn warme, gulzige opening. Mijn spannend geslacht wordt lekker opgevuld door zijn bruine Marokkaanse stamper.

Hijgend schuif ik verder naar voor en schuif ritmisch mijn gleuf over zijn dikke staaf. Veel ervaring schijnt hij niet te hebben want na enkele stoten komt hij met een kreet klaar. Zijn sperma druipt uit mijn kletsnatte kut en ik breng alles gulzig naar mijn mondje en slik het genietend door.

Ik ben nog niet bevredigd en begin zijn Marokkaanse lul opnieuw stijf te maken met beide handjes rond zijn geslacht geklemd masseer ik hem tot hij terug steenhard wordt. Ik had geen twijfels meer, deze fitte man ging mijn sexy vrouw zeer binnenkort neuken! Ja, dit was de gelukkige man, die al snel zijn sperma in haar hongerige kut zou gaan spuiten. Ik vroeg me nu alleen nog maar af hoe vaak hij zijn lading zou in haar kut zou gaan spuiten. We dronken een paar drankjes in het café en al snel gingen we vol spanning en met deze man terug naar het hotel, we wisten alle drie wat er zou gaan gebeuren.

Eenmaal in de kamer, na een korte geruststellende discussie over het neuken zonder condooms, begon hij mijn vrouw uit te kleden. Ik zag een blik van vreugde op zijn gezicht toen beetje bij beetje haar prachtige lichaam zichtbaar werd.

Al snel was ze naakt en lag ze kreunend op het bed toen zijn handen en tong vakkundig haar meest intieme delen verkende. Ik deed nog heel even met hun mee, om de beurt likten we haar borsten en haar sappige kut. Ik denk niet dat ik ooit heb meegemaakt dat ze zo nat was, ze was zo opgewonden. Niets kon haar nu nog stoppen om zich door hem te laten neuken. Toen wij twee mannen onze kleren ook uit hadden getrokken zag ik zijn jonge pik keihard overeind staan, klaar om mijn vrouw te geven waar ze zo naar verlangde.

Die pik zou over slechts een paar minuten diep in haar kut worden gestoten? Ik voelde me toch wel wat opgelaten omdat ik zag hoe graag hij haar wilde en ik was zo opgewonden omdat ik op het punt stond om haar te zien neuken met een andere man. Aan haar gezicht te zien dacht ik dat ze niet kon geloven dat deze man haar echt wilde neuken. Ze keek maar al te blij toen ze gretig zijn lul beet pakte en hem in haar mond nam!

Wat was dat geil zeg, Patricia met haar zachte handen stevig om zijn harde lul, haar zachte lippen die gleden over zijn lul van boven naar beneden en weer terug. Haar tong bewoog dan weer in een snel tempo over het spleetje van zijn gevoelige eikel. Aan de blik op zijn gezicht en zijn gekreun te zien wist hij dat hier een aantrekkelijke en behoorlijk geile vrouw bezig was die hem een nacht ging geven die hij nooit meer zou vergeten Na een kort voorspel waren ze allebei klaar om te neuken, ze lag daar op het bed met haar benen wijd gespreid en hij ging tussen haar benen zitten.

Patricia’s en mijn ogen waren gericht op zijn gezwollen pik die hij nu slechts enkele centimeters van haar natte kut hield. Ze keek nu echt geil uit haar ogen en zei: Zachtjes bewoog hij zijn eikel over haar spleetje, hij plaagde haar en maakte zijn eikel nog natter met haar sappen. Haar heupen waren oncontroleerbaar alsof ze wanhopig probeerde om hem zo snel mogelijk in haar kut te krijgen. Ik keek aandachtig toe hoe langzaam zijn harde naakte jonge pik moeiteloos tussen haar roze opgewonden schaamlippen gleed, totdat hij diep in haar kut zat.

Ze hijgde toen hij zijn pik diep naar binnen duwde en toen hij hem terug trok was de hele lengte van zijn pik nat en glanzend, wat een geil gezicht was dat.

Ik zag de blik van tevredenheid op haar gezicht toen ze zijn billen beet pakte om hem terug in haar kut te trekken en hoorde zijn tevreden gekreun. Ik ging naast hun op het bed liggen en keek hoe ze heerlijk lagen te neuken, met zoveel passie en verlangen en bijna niet bewust van mijn aanwezigheid.

Ze wisselden een aantal keren van positie en ieder keer weer boden ze me een glorieus uitzicht op de kut van mijn vrouw die werd gevuld door deze jonge kerel met zijn gezwollen en harde pik.

Ze draaide zich om en ging op haar knieën zitten en hij nam haar nu hard en snel op zijn hondjes, ze was duidelijk in extase zoals ze me aankeek en grijnsde. Toen stak ze haar hand uit richting mijn pik, ik ging zo zitten dat ze hem makkelijk in haar mond kon nemen en ze zoog er aan alsof haar leven ervan af hing! Dit was zo geil en lekker en het duurde dan ook niet lang voordat ik explodeerde in haar mond, hongerig slikte ze elke druppel sperma door terwijl ze nog kreunde van de onophoudelijke neukbeurt die ze op hetzelfde moment kreeg!

Dit was echt de meest intense pijpbeurt die ze mij ooit had gegeven. Ik lag weer op mijn rug, happend naar adem en hij bleef zijn pik maar in en uit de natte kut van mijn prachtige vrouw pompen, de soppende geluiden waren duidelijk te horen terwijl hij in haar beukte als een machine.

Patricia genoot van elk moment, schommelde heen en weer om zijn stoten te ontvangen en kreunde het uit van genot. Ik had haar nog nooit zo intens klaar zien komen als deze keer, met een blik van pure extase in haar ogen kreeg ze een ongekend orgasme.

Maar hij bleef haar gewoon door neuken. Hij had een ontzettend goed uithoudingsvermogen en gaf haar de beste neukbeurt van haar leven en nog steeds had hij zijn lading niet in mijn geile vrouw gespoten! Hij draaide haar weer om, legde haar benen over zijn schouders en drong zijn pik weer diep in haar kut, zo diep dat ze bijna huilde van geluk en kreunend zei: Hij was ook duidelijk aan het genieten en ik kon de geilheid voelen in zijn ademhaling, ik merkte dat hij nu klaar was om zijn zaad in de kut van mijn Patricia te pompen!

Zijn billen trokken samen en zijn ogen gingen dicht toen hij schokte en kreunde, ik zag voor de eerste keer dat de meest intieme plek van mijn vrouw werd gevuld met heet sperma van een andere kerel. Ik hijgde alsof ik elk straal van zijn sperma uit zijn pik voelde spuiten en die diep in haar geile kut achterliet.

Ik weet niet meer hoeveel keer zijn pik in haar gastvrije kut spoot, maar ze werd goed en behoorlijk gevuld. Opeens stopte hij met een grote zucht en met zijn laatste stootkracht duwde hij zijn lul diep in haar kut en zo bleef hij hijgend op haar liggen.

Patricia was constant aan het kreunen tijdens zijn orgasme en ik vermoedde dat ze zelf net ook weer een enorm orgasme had gekregen. Toen hij van haar afging lagen ze allebei ademloos op het bed naast me. Ik keek naar zijn pik die net uit haar gezwollen kut was gekomen en die glinsterde van hun gemengde sappen, het sperma lekte nog uit zijn eikel. Ik keek tussen haar benen en ik zag zijn sperma uit haar kut beginnen te sijpelen, gevolgd door een grote golf sperma die er uit gutste op de lakens.

Ze bleef gewoon liggen, zorgeloos en afgeneukt met haar benen nog steeds gespreid, weg dromend van die geweldige neukbeurt die ze net had gekregen Ik had net voor de eerste keer een andere man zien genieten van mijn vrouw haar prachtige lichaam en klaar zien komen in haar kut en ik was alweer ontzettend geil. Hij had haar een prima beurt gegeven en er was geen twijfel over hoeveel zij ervan had genoten.

Ze lag daar totaal bevredigd en glimlachte op een euforische manier toen we beide zachtjes haar lichaam streelde en ik fluisterde in haar oor: Mijn hand verplaatste ik naar de binnenkant van haar dijen, die nat en glibberig waren, bedekt met zijn sperma, mijn vingers gleden zo gemakkelijk in haar gevoelige kut.

Ze hijgde en toen draaide ze zich op haar rug en trok me bovenop haar. Ze keek me in mijn ogen en zei “kom op dan, neuk me maar lieverd. Dat was een werkelijk fantastisch gevoel wat ik nooit meer zal vergeten, dat had ik nog niet eerder gevoeld, ze was zo heet en glibberig van binnen, haar kut voelde zacht en warm als fluweel. Ik stootte in een keer met een luide kreun diep door in haar kut en voelde zijn zaad er uit geperst worden, het liep over mijn hele lul naar beneden en zo langs mijn ballen.

Ik begon haar langzaam te neuken en wilde echt genieten van deze prachtige nieuwe sensatie van haar heerlijk gebruikte kut, vers gevuld met zaad van een andere man. Ze was, zelfs na meerdere orgasmen nog hongerig naar meer, ze duwde haar heupen omhoog toen ik harder in haar kut begon te stoten, steeds harder en sneller. Even later rolde ik van haar af, ze kwam boven op me zitten en begon wild op mijn pik te rijden. Met harde bewegingen ging ze wild op en neer over mijn gezwollen lul met haar gladde geschoren kut.

Het ging zo heerlijk soepel met zijn sperma en het droop nu allemaal uit haar kut over mijn lul heen.

glibberig kutje veel sperma in kut

..


Aan het geluid te horen is ze behoorlijk nat. Ondertussen is hij aan haar tepel aan het zuigen. Hij haalt zijn vingers uit haar kutje en zonder me aan te kijken wenkt hij me dichterbij te komen.

Ik doe een stap naar voren en hij duwt mijn hoofd naar beneden richting haar kutje. David fluistert iets in het oor van Marianne. Ik kan niet horen wat, maar ze begint te giechelen en knikte met haar hoofd alsof ze ergens in toestemt.

David neemt haar weer aan de hand en trekt haar mee richting het treinstation. Onverwachts duikt hij opeens een portiek in. We staan voor een smoezelige deur die hij opent. Een steile trap leidt ons naar de 1e verdieping toe. Daar komen we in een halletje aan met weer een deur. Op de deur staat Adult Cinema Club. Als de deur open gaat staat er een forse man.

David wijst naar mij en zegt dat ik betaal. Ik pak snel mijn portemonnee en zie David en Marianne verder lopen. Na het betalen loop ik door een gang verder en kom in een erg donkere bioscoopzaal binnen. Ik laat mijn ogen aan het donker wennen en zie ongeveer 10 man binnen zitten. Ik kijk naar het scherm om te zien welke film er vertoont wordt. Ik zie een meisje in een sandwich geneukt worden. Ik draai mijn hoofd weer naar de zaal en probeer mijn vrouw te vinden. Ik zie alleen maar mannen, sommige met hun pik uit de broek waar ze aan zitten te trekken.

Ik zie ook 3 mannen opstaan die naar achteren lopen. Ik loop ook naar achteren en probeer te zien wat daar is. Het blijkt dat achterin geen stoelen staan maar dat er 2 banken staan. Het is Marianne die David aan het pijpen is.

Er staan een aantal mannen toe te kijken en er komen er steeds meer bij. David kijkt omhoog en ziet mij staan. Hij wenkt me te komen. Als ik dichterbij kom trekt hij terwijl ze doorgaat met pijpen haar jurkje omhoog. Ik kijk naar haar lekkere kontje en kniel achter haar.

Ik begin haar kutje zo van achteren te likken. Ze is geil en haar kutje is behoorlijk nat. Na een tijdje ga ik met mijn tong omhoog en lik haar kontgaatje.

Ik weet dat ze dit heerlijk vind. Ondertussen zie ik haar hoofd steeds op en neer gaan terwijl ze David door blijft pijpen. Als ik even stop met haar te likken en mijn hoofd naar achteren doe om even op adem te komen. Zie ik een hand over mijn schouder heen gaan die soepel 2 vingers in haar kutje laat glijden. Ik zit met mijn hoofd vlakbij en zie het allemaal gebeuren.

Mijn vrouw begint steeds luider te kreunen. Ik hoor aan het geluid dat ze klaar gaat komen. David trekt haar hoofd naar boven toe en fluistert iets in haar oor. Twee jongens stappen naar voren en helpen haar uit de jurk. Ze heeft nu alleen nog maar haar kousen met jarretelles aan en haar laarzen.

David staat op en trekt ook Marianne omhoog. Hij draait haar om zodat alle aanwezige mannen goed zicht hebben op haar borsten en kutje.

Er staan ongeveer 15 mannen om haar heen. David staat achter haar en laat zijn handen over haar lichaam glijden terwijl iedereen toekijkt. Hij zet haar met de rug tegen een muur aan. Hij spreidt haar benen en pakt haar bij de knieholte vast. Zo trekt hij haar omhoog los van de vloer. Als ze op pikhoogte is perst hij zijn pik in haar natte kutje.

We kijken toe hoe hij haar begint te neuken. David roept de 2 dichtstbijzijnde mannen. Zij houden haar armen hoog en wijd. Hun monden zuigen zich vast aan haar tepels. David neukt haar stevig door tot ik zijn billen zie schokken. Hij trekt zich uit haar kutje terug en ik hoor een zuigend soppend geluid als zijn eikel uit haar laat glijden. Hij doet een stap terug en de oudere man stapt nu op Marianne af. Hij laat zijn vingers in haar zaadkutje glijden en vingert haar. Terwijl de 2 mannen nog steeds haar armen vasthouden.

De oude man begint haar nu ruw te zoenen. Marianne heeft haar ogen dicht en kreunt. De mannen laten nu haar armen los. De jongen aan haar linkerzijde knijpt in haar tepels. Ze begint hem af te trekken. De 18 jarige jongen dringt zich naar voren toe en duwt de oudere man aan de kant.

De hand van de man die net nog in haar kutje zat zit onder het zaad. De jonge jongen staat met ontblootte pik voor haar en probeert haar te penetreren. Het lukt niet op deze manier. De jongen heeft geen verdere aanmoedigingen nodig en neemt achter haar plaats.

Met zijn linkerhand zet hij zijn eikel voor haar kutje. De oudere man is er ook weer bij gekomen en trekt de billen van mijn vrouw van elkaar. Iedereen kan nu zien hoe de pik van de jonge jongen in en uit mijn vrouw glijdt. De twee die haar armen al die tijd hadden vastgehouden nemen nu plaats bij haar hoofd. Marianne begint ze om de beurt te pijpen.

Ik zie hoe ze af en toe haar tong om de eikels laat glijden om de pikken dan weer diep in de mond te nemen. De jonge jongen kreunt behoorlijk en spuit zijn sperma diep in haar kutje. Ik zie een flitslicht. De jonge jongen trekt zijn pik uit Marianne en de oudere man stopt zijn vingers weer in haar kutje.

Het zaad uit haar kutje smeert hij over haar kutje en kontgaatje uit. Hij zorgt ervoor dat haar kontgaatje goed glibberig wordt en steekt nu een vinger in haar anus. Als hij haar zo een tijdje vingert zegt David tegen de man dat hij opzij moet gaan. Terwijl Marianne ruw op de mond wordt gezoend door een licht getinte man. Gaat David verder waar de oudere man was gebleven, hij vingert haar kontje en laat er nu een tweede vinger bij inglijden.

Marianne kijkt een keer om maar de getinte man heeft inmiddels zijn broek laten zakken en pakt haar bij de haren vast en dwingt haar hem te pijpen. Hij zet zijn eikel tegen haar kontgaatje en drukt voorzichtig er tegenaan. Na een kleine weerstand glijdt zijn eikel in haar kontje.

De getinte man houdt haar hoofd nog steeds vast terwijl ze hem aan het pijpen is. Drie andere mannen zijn zich aan het aftrekken boven haar rug. Langzaam glijdt Davids pik in haar kontje tot hij er helemaal inzit. De drie mannen die zich aan het aftrekken zijn komen klaar over haar rug. De getinte man komt klaar in haar mond en ik zie sperma langs haar kin naar beneden lekken.

Ze kreunt en steunt met een blosje op haar wangen. Een andere getinte man is nu voor haar gaan staan en opnieuw krijgt ze een pik te pijpen. David neukt haar strakke kontje en komt kreunend klaar terwijl hij met zijn laatste stoot zijn pik tot aan zijn ballen in haar kontje ramt. Hij geeft een teken dat de man die Marianne aan het pijpen is zijn pik uit haar mond moet halen. Hij moet op de grond gaan liggen. David laat Marianne op hem gaan zitten. Als zijn pik in haar zit duwt David Marianne naar beneden.

Hij wenkt naar een andere man dat hij moet komen. Deze man knielt achter haar en zet zijn pik voor haar anus. Langzaam schuift hij in haar kontje. Allebei haar gaatjes zijn nu gevuld. Beide mannen beginnen nu in haar te stoten. Ze heeft nog plek over voor nog iemand.

Ze opent haar mond direct en ook dit gaatje wordt nu gevuld. De man die ze aan het pijpen is spuit als eerste zijn zaad in haar mond en over haar gezicht. Ze kijkt me geil en nog steeds er wazig aan en zoent me op de mond.

Ik voel het sperma op haar kin tegen mijn kin aan plakken. Terwijl ik haar zoen proef ik bijna het sperma nog wat net in haar is gespoten.

De man die haar kontje neukt voert het tempo op. Marianne gilt het uit van genot en komt sidderend klaar. De man achter haar spuit haar kontje vol en als hij opstaat wordt zijn plaats direct door een ander ingenomen.

De man in haar kutje houdt het lang vol. Als er inmiddels 3 mannen in haar kontje zijn klaar gekomen komt hij in haar kutje klaar. Er volgt een kleine pauze. Ik zie haar kontgaatje een beetje openstaan en er lekt zaad uit. Ook haar kutje drupt sperma en haar lichaam zit van top tot teen onder sperma. Marianne lacht naar de camera terwijl ze haar rechter wijsvinger in haar afgeneukte kontje laat glijden.

Er zijn nog 4 mannen die haar willen en die al die tijd geduldig hebben gewacht. Terwijl Marianne op de grond zit trekken ze zich boven haar af. Alle 4 spuiten hun zaad over haar heen.

De groep mannen word nu kleiner. Als alle drie de mannen in haar mond en over haar lichaam zijn klaargekomen ben ik de enige man die nog niet aan de beurt is geweest. Marianne staat op en loopt naar me toe. Ze maakt mijn broek los en trekt hem naar beneden. Dan duwt ze me op de bank en gaat op mijn stijve pik zitten. Ik slik even en mompel iets van warm weer en dorst.

De wellust staat waarschijnlijk in mijn blinkende kijkers te lezen, want hij lijkt helemaal niet verrast en volgt mij naar binnen. Bij het bestijgen van de enkele trappen gun ik hem een onbelemmerd zicht op mijn naakte draaiende kontje. Maak het je gemakkelijk, nodig ik hem uit te gaan zitten en neem uitdagend tegenover hem plaats.

Mijn tepeltjes priemen door de stof en het korte hemdje slaagt er nauwelijks in mijn inmiddels flink op temperatuur gekomen nat geslacht te bedekken. Ik schenk, gebukt naast hem staand, zijn drankje uit en voel opeens zijn hand over mijn achteruit gestoken kontje glijden.

Ik schuif, gemaakt verrast een beetje opzij. Voor mijn leeftijd mag ik volgens iedereen nog best gezien worden. Mijn negenendertig lentes worden dan ook steeds in positieve zin tien jaar verkeerd geschat. Nu kom ik pas goed op dreef en het hoerige in mij krijgt langzaam de bovenhand. Zijn donkere ogen sperren zich wagenwijd open en glijden over mijn bloot lichaampje, niet wetend waar eerst kijken.

Een been in de sofa geplaatst trek ik mijn natte gleuf verder open aan de dik gezwollen schaamlippen. Mijn roze neukgaatje ligt nu geheel open geplooid en de arme jongen is, aan zijn gezicht te zien geheel van de kaart. Een lange, bruine, dikke pik komt te voorschijn.

Zijn reusachtige paal staat trillend opgericht als hij knielt voor mijn hunkerend geslacht. Mijn geilheid is nu opgelopen tot een niveau dat niet meer meetbaar is.

Hij wrijft zijn dik geslacht dat indien mogelijk nog groter lijkt te worden. Ik voel mijn gleuf rekken als hij verder doordringt in mijn warme, gulzige opening. Mijn spannend geslacht wordt lekker opgevuld door zijn bruine Marokkaanse stamper. Hijgend schuif ik verder naar voor en schuif ritmisch mijn gleuf over zijn dikke staaf.

Veel ervaring schijnt hij niet te hebben want na enkele stoten komt hij met een kreet klaar. Zijn sperma druipt uit mijn kletsnatte kut en ik breng alles gulzig naar mijn mondje en slik het genietend door. Ik ben nog niet bevredigd en begin zijn Marokkaanse lul opnieuw stijf te maken met beide handjes rond zijn geslacht geklemd masseer ik hem tot hij terug steenhard wordt.

Met beide handen spreid ik mijn smalle billen zodat hij vrij zicht heeft op het onderwerp van zijn lusten. Mijn lippen rekken nog verder uit, geil grijpt hij ernaar en rolt en trekt ze tussen zijn vingers. Het sap stroomt over zijn paal en een soppend geluid wordt hoorbaar als zijn lul heen en weer in mijn geslachtsopening wordt geschoven. Mijn borstjes trillen en ik trek mijn harde tepeltjes zover mogelijk uit. Achter mij reikend begin ik zijn dikke bruine moslim zak te strelen.

Ik voel zijn testikels bewegen, kneed ze zachtjes en voel zijn ballen verschuiven.
Pijpsletten dominant stel zoekt

  • Sex in friesland erotische massage gezocht
  • Stellen voor sex pijpen in sauna
  • Niemand in de omgeving zegt iets of reageert op dit alles. Ik ging naast hun op het bed liggen en keek hoe ze heerlijk lagen te neuken, met zoveel passie en verlangen en bijna niet bewust van mijn aanwezigheid. Na een paar wijntjes moet ik even naar het toilet.
  • Orale seks en ejaculatie in haar mond en op haar gezicht 1m:

Bisex koppels kaalkutjes


We hebben alleen wat gedronken aan de bar. En al die witte wijntjes die Marianne op heeft in combinatie met een lege maag zorgden ervoor dat ze een beetje aangeschoten is.

Ze loopt tussen ons in en houdt ons allebei stevig vast. De club is inderdaad indrukwekkend. En David komt hier blijkbaar vaker want het personeel kent hem goed. We hebben een geweldige tijd. David is aangenaam gezelschap en kletst er vrolijk op los. Marianne zit op haar gemak en geniet ervan. David laat een fles champagne komen. Na een paar glazen gedronken te hebben wordt Marianne erg giechelig en ze komt bijna niet meer uit haar woorden als ze iets wilt zeggen.

Ze is duidelijk dronken denk ik. Ze moet naar het toilet en wankelt weg. Ze zal het niet leuk vinden als ze erachter komt dat jij die zomaar naar vreemde mannen opstuurt. Opeens was Marianne er weer. Wat is David van plan. Als Marianne later op de avond weer naar het toilet moet komt David weer naast me zitten.

Maar het gaat er wel voor zorgen dat jouw fantasie werkelijkheid wordt. Dit loopt uit de hand. Maar aan de andere kant ben ik ook nieuwsgierig geworden over wat er gaat gebeuren. Dus ik stem toe met zijn plannen. Wat deze ook mogen zijn. Het is nu laat en David is steeds meer aan het flirten met Marianne.

Samen staan ze te dansen. Marianne vindt zijn geflirt leuk en begint hierop te reageren. Ik vind het opwindend en afgrijselijk tegelijk. Ik loop naar de bar om nog een keer drankjes te bestellen. Als ik terug kom zie ik dat ze samen aan het zoenen zijn. Waarbij David met zijn rechterhand haar borst betast. Als ik ga zitten zie ik dat ze met haar rechterhand over zijn kruis aan het wrijven is. Als ze stoppen met zoenen kijkt Marianne me wazig aan en ze lacht naar me. Vervolgens leunt ze naar me toe en geeft me dezelfde hartstochtelijke zoen die ze David net ook had gegeven.

Terwijl ze naar me toe leunt en zoent zie ik dat David zijn hand onder haar jurkje laat glijden. Ze reageert direct en spreidt haar benen een beetje. Mijn hemel mijn vrouw wordt door hem gevingerd terwijl ze met mij aan het zoenen is. En dat in een publieke omgeving. Als reactie krijg ik een erectie.

Dan trekt David Marianne naar hem toe en geeft haar een tongzoen. Hij likt en zuigt aan haar tepel. David bedankt de man en zegt tegen Marianne dat zij ook bedankt moet zeggen. Ik kijk om me heen en zie dat iedereen in de directe omgeving allemaal heeft gezien wat er gebeurd is. De uitsmijter loopt naar Marianne toe en geeft haar een zoen. Terwijl hij zachtjes in haar ontblootte tepel knijpt. Niemand in de omgeving zegt iets of reageert op dit alles. Marianne is stil, ze is dronken en duidelijk onder invloed van iets.

Het heeft ervoor gezorgd dat ze geen morele bezwaren heeft tegen dit alles en dat ze zich nergens meer voor schaamt. Na dat ze een tijdje gedanst hebben stelt David voor om iets te gaan eten. Marianne was helemaal in zijn grip en accepteerde alles wat hij maar wilde. Ik ben teveel uit mijn doen om ook maar iets er tegenin te brengen. Eenmaal daar aangekomen duwt hij haar tegen de muur en begint haar gepassioneerd te tongzoenen. Marianne reageert door hem dichter naar haar toe te trekken en door hem in zijn kruis te betasten.

Ik sta erbij en kijk naar het schouwspel voor me. Al snel haalt hij een borst uit de jurk en speelt hij met haar tepel. Opeens duwde hij haar benen uit elkaar en trekt haar jurkje omhoog. Marianne had geen string aangedaan op mijn uitdrukkelijk verzoek. Maar dat was voor mij bedoeld en niet voor David. David vingert haar kutje.

Aan het geluid te horen is ze behoorlijk nat. Ondertussen is hij aan haar tepel aan het zuigen. Hij haalt zijn vingers uit haar kutje en zonder me aan te kijken wenkt hij me dichterbij te komen.

Ik doe een stap naar voren en hij duwt mijn hoofd naar beneden richting haar kutje. David fluistert iets in het oor van Marianne.

Ik kan niet horen wat, maar ze begint te giechelen en knikte met haar hoofd alsof ze ergens in toestemt. David neemt haar weer aan de hand en trekt haar mee richting het treinstation.

Onverwachts duikt hij opeens een portiek in. We staan voor een smoezelige deur die hij opent. Een steile trap leidt ons naar de 1e verdieping toe. Daar komen we in een halletje aan met weer een deur. Op de deur staat Adult Cinema Club. Als de deur open gaat staat er een forse man. David wijst naar mij en zegt dat ik betaal. Ik pak snel mijn portemonnee en zie David en Marianne verder lopen.

Na het betalen loop ik door een gang verder en kom in een erg donkere bioscoopzaal binnen. Ik laat mijn ogen aan het donker wennen en zie ongeveer 10 man binnen zitten. Ik kijk naar het scherm om te zien welke film er vertoont wordt.

Ik zie een meisje in een sandwich geneukt worden. Ik draai mijn hoofd weer naar de zaal en probeer mijn vrouw te vinden. Ik zie alleen maar mannen, sommige met hun pik uit de broek waar ze aan zitten te trekken.

Ik zie ook 3 mannen opstaan die naar achteren lopen. Ik loop ook naar achteren en probeer te zien wat daar is. Het blijkt dat achterin geen stoelen staan maar dat er 2 banken staan. Het is Marianne die David aan het pijpen is. Er staan een aantal mannen toe te kijken en er komen er steeds meer bij. David kijkt omhoog en ziet mij staan. Hij wenkt me te komen. Bij het bestijgen van de enkele trappen gun ik hem een onbelemmerd zicht op mijn naakte draaiende kontje.

Maak het je gemakkelijk, nodig ik hem uit te gaan zitten en neem uitdagend tegenover hem plaats. Mijn tepeltjes priemen door de stof en het korte hemdje slaagt er nauwelijks in mijn inmiddels flink op temperatuur gekomen nat geslacht te bedekken. Ik schenk, gebukt naast hem staand, zijn drankje uit en voel opeens zijn hand over mijn achteruit gestoken kontje glijden. Ik schuif, gemaakt verrast een beetje opzij. Voor mijn leeftijd mag ik volgens iedereen nog best gezien worden.

Mijn negenendertig lentes worden dan ook steeds in positieve zin tien jaar verkeerd geschat. Nu kom ik pas goed op dreef en het hoerige in mij krijgt langzaam de bovenhand.

Zijn donkere ogen sperren zich wagenwijd open en glijden over mijn bloot lichaampje, niet wetend waar eerst kijken. Een been in de sofa geplaatst trek ik mijn natte gleuf verder open aan de dik gezwollen schaamlippen. Mijn roze neukgaatje ligt nu geheel open geplooid en de arme jongen is, aan zijn gezicht te zien geheel van de kaart.

Een lange, bruine, dikke pik komt te voorschijn. Zijn reusachtige paal staat trillend opgericht als hij knielt voor mijn hunkerend geslacht. Mijn geilheid is nu opgelopen tot een niveau dat niet meer meetbaar is. Hij wrijft zijn dik geslacht dat indien mogelijk nog groter lijkt te worden. Ik voel mijn gleuf rekken als hij verder doordringt in mijn warme, gulzige opening. Mijn spannend geslacht wordt lekker opgevuld door zijn bruine Marokkaanse stamper.

Hijgend schuif ik verder naar voor en schuif ritmisch mijn gleuf over zijn dikke staaf. Veel ervaring schijnt hij niet te hebben want na enkele stoten komt hij met een kreet klaar.

Anaal Porno Filmpjes Moeder Anal Sex Deens Gratis XXX Vrouw Wordt Geneukt Free Amateur Porn Gratis Sex Filmpjes Gratis Geile Sex XXX Amatoriale Italiano Pornos auf Deutsch Sperma in Gezicht Ah Deutsche Sex Filme Porno Tube Francais Dansk Porno Films Swingers op Strand XXX Video Amatoriali Naakte Vrouwen Films Italiaanse Sex Films Video Porno Italiani Grande Porno Gratis Huis Neuken Videobanden Ama Porno Filme Duitse Gratis Porno Amateur Seks Geheimen Naakte Vrouwen Porno Rijpe Vrouwen Neuken Ah Porno Gratuit Oh Porno Casero

glibberig kutje veel sperma in kut