Geile jonge meiden lesbo vingeren

geile jonge meiden lesbo vingeren

Forum Seksualiteit Ben ik lesbi of bi. Ben ik lesbi of bi Delen. Oudste eerst Nieuwste eerst. Hai , Je denkt dat je valt op je beste vriendin,dat kan! Maar ondertussen val je ook gwn op jongens? Als je voor zowel jongens als meisjes gevoelens heb,dan ben je wel bi.. Denk dat je nog een beetje moet ontdekken wat je nou precies bent..

Het is heel goed mogenlijk dat je lesbi bent Er is verder niks geks of raars aan hoor, mensen die dat wel denken die zijn gek. Het is ook belangrijk wat jij ervan vindt of je ouders Vrean mensen die dat zijn Als je het zelf raar vind en of je ouders, open je je deuren niet en hoe lesbisch je ook bent je komt erzelf ook niet achter. Dus open je deuren en kijk wat je bent.

Ik zelf worstel ook wel eens met het idee dat ik msischien bi ben. Maar ik weet het niet, en ik kom er nog wel achter. Wat ik denk is gewoon, als het zo is, merk ik het wel en zal ik me er niet voor schamen.

Want het zal dan zijn wie ik ben. Ja dat weet ik wel zeker. Zolang jij nog nooit echt verliefd bent geweest op een meisje kan je niet met zekerheid vaststellen of je bisexueel bent. En dat je zo'n speciale band hebt met je beste vriendin hoeft dat ook niet gelijk te betekenen. Het is niet voor niets je beste vriendin!

Je moet je er niet heel erg druk om maken. Zal ik er kunnen aan wennen dag in dag uit op mijn dooie eentje thuis te zitten? U moet weten dat ik in de jaren tachtig Cléarasil op mijn dooie eentje financieel op de been hield. In Amsterdam worden per jaar ongeveer 15 personen begraven of gecremeerd die kind noch kraai meer hebben of die alle contact met de familie verbroken hebben. Ze had geen huis, en kind noch kraai. Maar ze kon heel goed breien. Tweede collecte groene zak voor de diaconie, bestemd voor Individuele noden.

Voor mensen die, door welke omstandigheid ook, in financiële problemen zijn geraakt en soms kind noch kraai op deze wereld hebben en aankloppen bij de Kloosterkerk. Hij heeft kind noch kraai, maar net als veel andere mannen met zwervende beroepen heeft Bram hier en daar wel een vriendinnetje.

Terwijl ik buiten sta en mensen leer kennen, zit hij juist moederziel alleen te zijn. Alleen al in Moskou en St Petersburg zwerven tussen de schrik niet 1 en 2 miljoen kinderen tussen de 3 en 18 jaar moederziel alleen op straat. Mijn moeder heeft mij dus, moederziel alleen, in een ziekenhuis te Beverwijk, gekregen op 1 juli Het was allejezus koud in dat zaaltje. Ten eerste heb ik het deze week allejezus druk, dat wat je nu leest schrijf ik dan ook op mijn werk.

Wat ben ik allejezus blij dat ik geen homo ben. Maar Jezus Christus, de Zoon van God, stierf aan een Romeins kruis en werd zo voor eens en voor altijd de ultieme offergave voor onze zonden. En oooooh god wat is het hier allemachtig prachtig!! Echt alles wat ik me ervan voorgesteld had en nog beter!

Als dienstverlener in het onderwijs wordt het me namelijk door al die vrije dagen wel allemachtig moeilijk gemaakt om op scholen en instellingen iets voor elkaar te krijgen. Hé stelletje zuiperds, die allemachtig prachtige foto van knappe dame met zonsondergang is niet Saskia, maar die andere. Dit zogenoemde 'bijwoord van graad' is een bijna universele versterker.

De cubaanse vrouw had al enige jaren problemen met Nederland en voelde zich op het spookeiland IJburg van god en alleman verlaten. In het donker hebben wij onze reis vervolgd door een van god en alleman verlaten gebied. Haar moeder heeft wel echt die ziekte maar dan is ze wel een heel erge egoistische tering tyfus kuthoer van echt het allerlaagste soort. Wordt voor bijvoeglijk naamwoorden in de overtreffende trap geplaatst om er nóg een schepje bovenop te doen. Soms ook nog herhaald om het aller-allersterkste effect te bereiken.

Als je aan de kant ligt, leg je allereerst de boot vast met het voorlandvast. Allereerst willen we alle regelmatige of incidentele bezoekers aan onze website een heel. De allereerste keer dat ik mijn naam in Humo zag staan, schrok ik me een ongeluk. Zij had ineens heel veel zin om die ellenlange haren uit zijn gezicht weg te strijken en hem die allereerste kus te geven, waar hij al jaren naar uitkeek.

Naast viool speelt hij nog een heel arsenaal aan andere instrumenten. Gedurende de eerste zeven jaar van je leven ontwikkel je op deze manier een heel arsenaal aan overlevingsstrategieën. Jij zit op een stoel, hij staat achter je met een heel arsenaal aan mogelijke wapens scheermessen, scharen Ze las alles wat los en vast zat over kinderen met sociale vaardigheidsproblemen.

Er werd muziek gemaakt met alles wat los en vast zat, waaronder een accuboormachine en een typemachine. Deze taalschool is de alfa en de omega van de Israelische integratie. De oelpan - vaak een internaat - wordt op kosten van de overheid doorlopen. In negen minuten van de randen van de kosmos naar de dans van de quarks. De alfa en omega van de natuurwetenschap. Nog steeds krijgen daarom alle studenten van Icke aan het begin en eind van de collegereeks de film voorgeschoteld.

En je raadt het al de hele bups zat daar dus niets vermoedend heerlijk te eten. Wij hebben dan ook geen snelle fietstassen voor en achter maar slechts een oud-Hollandse fietstas plus kanozak achter zodat je met twee handbewegingen de hele bups er af hebt.

Vandaag is de hele bups weer naar buiten verhuisd, de buitenvolière heeft een nieuw dak en nieuwe takken en alles is weer klaar. Tijdschriften, familie, vrienden, banken, artsen.. Ik heb de hele mikmak geannuleerd op een gegeven moment en ben opnieuw begonnen. Een uurtje later was het allemaal klaar en het werkt nog ook. En dan kom je terecht in een web van telefoons, productdifferentiatie en de hele mikmak meer. Abonnementje zus, sim-only'tje zo, en toestelletje zo.

Vervolgens kan je de handleiding erbij pakken en de hele reutemeteut opnieuw installeren. Uiteindelijk heeft de hele reutemeteut afgesproken om samen over de Dam te lopen. Ik heb ze stiekem gadegeslagen en het had wel iets leuks. Ik zal vandaag de hele reutemeteut ondergaan. Hoewel ik er vrijwel zeker van ben dat ik geen SOA heb, voel ik toch de kriebels in mijn buik.

Maar goed, ik heb nu een nieuwe huisarts en begin met de hele riedel opnieuw. Misschien dat hij wat andere ideeen heeft.

We hebben hem zo vaak gedraaid dat mn zus en ik samen de hele riedel na deden tot groot vermaak van onze broer die verstandelijk beperkt is. Even snel 2 busjes geregeld, de hele zooi weer ingeladen en op weg naar een clubhuis. Tis allemaal prima met jullie, maar jullie verpesten de hele zooi hier. Als de opzet is om nog meer mensen weg te sarren, juliie zijn goed op weg. De hele zooi gaat in de verf. Dat zal m leren!

Gelukkig zit het hele spul eensgezind en knus voor de tv met dit warme weer. De meester van de klas ging mee en nam het hele spul het jongensbad in. Ik heb het hele jaar bibberend op het trapje gezeten. Op zondag is mede door vele handen het hele spul snel opgeruimd. Altijd en eeuwig kritiek leveren maar nooit met verbetervoorstellen komen blijf thuis bij je vrouwtje en bemoei je niet meer met het voetbal in nederland. Waar en wanneer je hem ook zag, op welke familie-reünie, logeerpartij, verjaars- of Kerstfeest dan ook, altijd en eeuwig kwam Sinterklaas ter sprake.

Sorry hoor, maar moet je dan alles altijd en eeuwig op dezelfde manier klaarmaken? Voor een mooier resultaat kun je de appels in schijfjes snijden. Vaak klinkt er ergernis door als iemand de tautologie 'altijd en eeuwig' gebruikt. Soms stimuleren zij de patiënt, vaak goed bedoeld, tot acties die nog te hoog gegrepen zijn of wellicht nooit meer tot de mogelijkheden zullen behoren.

De kappersopleiding is echter nog steeds te hoog gegrepen, maar uit beroepenoriëntatie is gebleken dat de zorg haar ook wel trekt. Nu met onze beste verdediger er niet bij zal een overwinning wel te ver gegrepen zijn.

Gezien seks te maken heeft met een gezond lichaam is advies voor een gezondere levens- en eetstijl niet te versmaden. Maar ervan uitgaan dat veranderingen in eetpatronen leiden tot meer, betere of snellere orgasmen is te ver gegrepen.

Variant van 'te hoog gegrepen', die vooral in België voorkomt. Is er eens een keer een meisje dat brandt van ambitie om de middelbare school af te maken, wordt ze in de nor gestopt. Als mijn dochter van 14 later afkomt dat ze seks heeft gehad of wilt hebben met haar vriendje, dan zal het ook dikke ambras zijn hoor. Helaas pindakaas moet ik wegens dikke ambras gisteren mijn plannen uitstellen, ik vrees voor een paar jaar dat heb je als je nog bij je ouders woont.

Dit intensiverende gebruik van 'dik' is beperkt tot het Belgische deel van het taalgebied. Maar de kerk is een instituut waar je op kunt rekenen. En dat daar gebeden wordt lijdt geen enkele twijfel. Als ouders er eenmaal, vaak na ampele overweging, toe overgaan om er 's nachts de dokter bij te roepen, zijn zij meestal dodelijk ongerust. Na ampele overwegingen heeft men bij de KRO besloten af te zien van de voorgenomen vervaardiging van een op katholiek wangedrag gerichte tegenfilm.

In onze hoogtijdagen keken we neer op de journalisten van De Volkskrant en Vrij Nederland. Dat waren nieuwtjesjagers, die over de waan van de dag berichtten, terwijl wij pas na ampele overweging en met oog voor de geschiedenis de pen ter hand namen.

Het was erg gezellig en Sanne, Caithlin en Quinty hebben zich kostelijk geamuseerd. Ik heb me weer kostelijk geamuseerd met het lezen van de reacties. Als geen ander weet Marco van karton klatergoud te maken met gejatte melodietjes en de 3fm stumpers trappen erin. Als geen ander wist Kuyper ook hoe een verhaal moest worden gebracht. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan.

Ze gebruiken dezelfde woorden als ik, dezelfde zinnen, dezelfde zinsbouw en toch bedoel ik daar iets totaal anders mee dan zij. De mise en scène, het gebruik van de ruimte, de esthetiek zijn totaal anders dan hij tot dan toe gezien heeft. Iedere Reikibehandeling is anders, wat je nu hebt ervaren kan een volgende keer totaal anders zijn. Die gozer scheet zeven kleuren stront om het podium op te gaan!!!

De PvdA schijt momenteel toch zeven kleuren stront in hun broek voor de SP. Ik vond het gisteren geweldig om te zien toen Eric aanwezig was hoe bepaalde miljonairs zeven kleuren stront scheten, om het maar eens grof te zeggen. Hij schonk hem zoveel macht, dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag. Maar de klanten staan bij het raam van de keuken en kijken naar Dixie die onder de tafel zit te beven van angst.

Als Van Nistelrooy er zin in heeft, zullen alle tegenstanders beven van angst. Poekie of Bello aaien wanneer die bibbert van angst bij het knallen van het vuurwerk? Op de bodem van de kooi zaten drie vogeltjes te bibberen van angst.

Tijdens de onweersbui is H helemaal verstijfd en buiten zichzelf van angst. Wees voorbereid op buiten jezelf van angst raken Lees dit boek niet wanneer je alleen thuis bent. Omdat we ook nog iets van het eilandje wilden zien, hadden we een brommer gehuurd, waarop we doodsangsten hebben uitgestaan, want bochten waren erg eng!

Als het woord in het enkelvoud wordt gebruikt, gaat het meestal om de letterlijke angst het leven te verliezen. In het meervoud gaat het meestal om een combinatie met 'uitstaan' en is er niet meer aan de hand dan een overdrijving.

Mensen die die dingen gehoord en in werking hebben gezien zeiden allemaal dat de Duitsers is hun broek poepten van angst hiervoor. Je deed het in je broek van angst, maar je durft het niet toe te geven. Een jongen plast in zijn broek van angst als hij door Israëlische soldaten opgepakt wordt. Niet een naderende recessie, waarvan er een gemiddeld een in de zeven jaar voorbij trekt, is het waarvoor beleggers momenteel in panische angst verkeren, maar voor de tektonische verschuivingen in wereldeconomie en geopolitiek die door de kredietcrisis in gang zijn gezet.

Sommige mensen hebben panische angst voor hoogtes, vogels, honden of zelfs water. In sommige gevallen werden zoveel personen van hekserij verdacht en werd de angst voor heksen zo groot dat hele gemeenschappen door panische angst bevangen werden. Ze kroop het eiland op en daar stond ze dan: Ze moest niets anders doen dan straffen, daar was ze speciaal door God voor geroepen, en alleen haar verschijning al deed je rillen van angst.

Alleen de monniken durfden niet te kijken, die sidderden van angst. Nubië siddert van angst. Het volk wordt weggesleept,. Is het niet vrij logisch dat de moslimvrouwen niet achter Ayaan staan, zij sidderen van angst voor de vele imams die Ayaan haten omdat zij geen moslim meer is. Het Nederlands elftal begon fris en gretig, maar zakte om onverklaarbare redenen -of was het puur de verlammende angst voor een tweede tegengoal? Marloes werd gegrepen door een verlammende angst.

Ineens viel het haar op hoe koud het in de kelder was. De betrokkenen worstelen met schuldgevoelens en wurgende angst voor ontdekking. Angst slaat me om het hart als we bij het laatste hok komen. Ik kan de hond niet vinden. De angst slaat ons om het hart. Het wordt koud, de wolken komen aangedreven en vanaf m is het verboden zonder gids op stap te gaan.

Veel managers zijn doodsbenauwd dat ze worden vervangen. VLD-rokkenjager Dewael vertegenwoordigt de doodsbenauwde burgerij, die haar historische angst voor collectieve arbeidersactie niet kan wegsteken. Ik heb het niet meer. De angst het kindje te verliezen is heel sterk aanwezig, temeer omdat ik op dat moment geen leven voel en een hele harde buik heb. De zenuwen zijn er weer. De meiden hebben het niet meer.

Ik wilde dolgraag eens in mijn leven door het tropisch regenwoud banjeren, maar kreeg het Spaans benauwd bij de gedachte dat ik besprongen zou kunnen worden door harige vogelspinnen.

Ik knijp 'm als een ouwe dief als hij naar die rare harde bobbel onder mijn buik kijkt. Ik geef wel toe dat het soms 'peentjes zweten' was om een programma op tijd klaar te krijgen. Dat was dan op vrijdagmiddag. De overige klasgenootjes moeten nog wel even peentjes zweten, want de NMa heeft voorlopig de accountants, de advocaten en de notarissen nog even in de tang. Die was na afloop wit om de neus, want wij beiden waren gewend om met snelheden van ver boven de te rijden en hij kennelijk niet.

Ik zag dan ook lichtjes wit om de neus voor mijn eerste afdaling en dat was niet alleen van de zonnebrand. Ik haal de kappen van de banden van de trekas af en dan wordt ik een beetje wit om de neus. Jeeeeeeeeeeee wat zijn die dingen kaal. Best een zware rit over slechte wegen en langs angstig grote afgronden, maar het uitzicht is wederom supermooi. Hoorde in de ochtend wel iets van geronk in mijn hoofd, nadat ik een half uur ervoor in een angstig diepe coma was beland. En er zit een jongen met angstig lang haar aan een vleugel.

Het interieur is wel bijzonder. Alle wanden zijn behangen met muziekinstrumenten. Een pubertje slikt LSD, ziet z'n ware Zelf en schrikt zich het apelazarus en gaat vervolgens zitten uithuilen bij de Wijze Wijzen van het Boumanhuis.

Helaas gaat er bij ons nogal eens iets te veel richting stort en zoeken we ons soms het apelazarus naar zoekgeraakte spullen.

Ik ben geen spammer en heb me al dagen het apelazarus gezocht waarom mijn mail nergens aankomt. Een argument dat ik steeds verneem aan de JA-kant is dat de binnenstad beter bereikbaar zou worden. Dit nu is apert onjuist. Op dit moment komen vele bussen door de Breestraat. Bij de balie van de gevangenis verklaarde men dat Rietveld niemand wilde spreken, wat een aperte leugen is.

Ik maakte vergaderingen mee waar tijdens de vergadering aperte onzin werd verteld door de baas maar waar niemand op reageerde. Het is nu eenmaal zo dat sommige providers zich het apezuur schrikken als de woorden "schending van auteursrecht" vallen, en misschien wel terecht.

Het 'apezuur' komt ook, maar incidenteel, met andere werkwoorden voor, zoals werken, lachen, zoeken. Objectief wist ik ook wel dat dat babietje met appelronde wangen, levendig en blij, niet doodziek kon zijn. Hij heeft een appelrond hoofd, de snuit is fijn met een duidelijke stop. De ogen zijn groot, mogen echter niet erg uitpuilen. Met haar appelronde wangetjes heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een Amerikaanse chipmunk, ook wel bekend als de wangzakeekhoorn.

Toen trok ik de jurk over mijn hoofd en toonde mijn appelronde tietjes. Gij zijt nog zulk eene mooje frissche vrouw, en de Broeder zo murf als een gebraden appel. Het citaat komt uit de Historie van mejuffrouw Cornelia Wildschut. Deel 6 Betje Wolff en Aagje Deken - Het publiek bedankte hen dan ook met een daverend applaus. Als Elvis na dit spectaculaire nummer zijn vader aan het publiek voorstelt krijgt ook die een daverend applaus. Hij kreeg dan ook een daverend applaus voor de tomeloze inzet, die hij de afgelopen twaalf jaren heeft getoond voor Dindoa.

Onze concerten groeien telkens uit tot ware happenings waarbij het publiek door dansen, meezingen en ovationeel applaus blijk geeft van grote waardering.

Een echte uitsmijter die de ruim bezoekers als één blok deed opstaan om de musici te belonen met een ovationeel applaus. President Poetin nam afgelopen week een ovationeel applaus in ontvangst na zijn in vlekkeloos Duits uitgesproken rede in de Duitse Bondsdag. Hij oogstte veel bijval en wist zijn betoog dikwijls onderbroken door een stormachtig applaus.

Het Centraal Comité benoemde daarop onder stormachtig applaus Brezjnev tot partijleider. Met hun bijdragen oogstten ze een vaak stormachtig applaus. Het is belangrijk om te zien dat Prediker dit zwoegen niet als betekenisloos terzijde schuift.

Als ergens in de bijbel noeste arbeid bepleit wordt, dan is het wel in dit boek. Na drie maanden noeste arbeid is de Armani Store in Amsterdam weer geopend! Vanavond werd ik via dat irritante ding genaamd GSM wakkergeschud in mijn avondlijk rust na een dag van noeste arbeid.

Anoniem vermeldde de display. Wat een strafbaar " feit" is, is in de meeste gevallen volkomen arbitrair. Waarom methode A niet en methode B wel ongewoon zou zijn, is volkomen arbitrair. Het percentage is volstrekt arbitrair gekozen op grond van het budget.

Dat huppelpasje illustreert dat alle kunst eigenlijk onzin is; een volstrekt arbitrair spel. Maar een spel dat je moet spelen, op leven en dood. Bovendien, zo roept eiseres in, werd de boete op volstrekt arbitraire wijze bepaald en zonder motivering. Bij een stoplicht houden aartsvijanden een arendsblik gericht op het verspringen van de.

Domien kreeg dit in de gaten met zijn arendsblik, en gaf de bal mooi in de loop van de nr 7. De arts mag niet beloven dat de patiënt arendsogen krijgt. Dat is niet realistisch. Men mag verwachten dat men even goed zal zien als met de beste bril.

Met zijn arendsogen vindt hij apen en vogels hoog in de boom, die hij even later in zijn telescoop weet te vangen. Zijn vlijmscherpe arendsogen keken dwars door je heen: Zien als een arend overdag en als een kat in de nacht?

Henkjan had altijd steekhoudende argumenten om iemand wel of niet door te laten gaan. Natuurlijk is het logisch dat ook zij voor de belangen opkomen van de winkeliers maar doe dit dan met steekhoudende argumenten. Maar je moet wel van goeden huize zijn en sterke argumenten aandragen om hem van zijn ideeën af te brengen. De lokale politici vonden dat wij sterke argumenten hadden.

Voorwaar, weer een sterk argument voor verplichte taalcursus en inburgering. China en Afrika streven naar meer speelruimte t. De Griekse mythologie is de bron van de uitdrukking. Dan worden we met een motorboot over een rivierarm, die aan beide zijden is afgezet met manshoog en armdik papyrus, verder de delta ingebracht.

Echt zoals je dat in films ziet met middeleeuwse vrouwen. L buitengewoon zeldzaam in Nederland - foto's van een bevroren IJsselmeer en armdikke ijspegels uit de winter van Dat staat nog overeind, maar er lopen armdiepe scheuren van de nok tot aan de grond.

Ik ben bang dat die jongens er armdiep inzitten met drugs. Geen hulp van die kant dus. Het is waarschijnlijk moeilijk om alle bewijzen boven de tafel te krijgen omdat betrokkenen niet durven te reageren omdat ze er armdiep inzitten. Al zijn sommigen zo arm als de mieren, ze blijven VVD stemmen want dat stáát zo goed. Dit land is zo arm als de straat en er is quasi geen hoop op een betere toekomst.

In Berlijn, Frankfurt of Leipzig, waar overal het inflatiespook rondwaarde en het gros van de bevolking arm als een kerkmuis was, maakte hij zijn leerzaamste fase door. Joe Millionaire, het format waarin veertien vrouwen strijden om de liefde van een aantrekkelijke millionair die uiteindelijk zo arm als een kerkrat blijkt.

Wij zijn zo arm als een luis in de WAO en veel verstand van financiële zaken hebben we niet. Geruïneerd, diep in de schuld, zo arm als job En toch, en toch, en toch Ik kwam er boven op.

Zijn ouders waren doodarm en van boerenafkomst. Ze verblijven legaal in het land, dus terugsturen gaat niet, maar ze zijn wel doodarm. Natuurlijk zijn er ook in Turkije doodarme streken die zelfs armer zijn dan landen als Iran , Syrië of Egypte.

Deze straatarme vrouw wilde van de paar centen die ze had Tien Euro achterlaten voor cadeaus voor mijn kinderen die alles al hebben. Wat gebeurt er wanneer een groep vakantiegangers noodgedwongen een aantal dagen in een straatarm derdewereldland verblijft? Net als in , bij 'Live Aid', treedt een groot aantal artiesten belangeloos op met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor straatarme landen.

Niet dood, maar wel aan de bedelstaf, is het oudere echtpaar dat zich scheel betaalde aan medische behandelingen. Eerst door wanbeleid van de overheid aan de bedelstaf gebracht, moet de werkloze daarna "dankbaar" onbetaald werk doen.

Ook ik zit aan de grond. Ik heb ook niets verdiend, dus we zijn een beetje arm. Niet alleen de familie zat aan de grond, maar ook honderden kleine spaarders, die hun geld op de bank hadden staan.

Hij heeft meer dan Of het nu gaat over jongeren of eenzame ouderen of medebewoners die elke dag opnieuw de eindjes aan elkaar moeten knopen. Omdat het gezin Keating met vijf kinderen de eindjes aan elkaar moest knopen werkte Ronan al op jonge leeftijd in een schoenenzaak.

Iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen rekenen op financiële steun. Dat was me een zware tijd in het begin, want ik had geen cent te makken en geen nagel om mijn gat te krabben. Want ook al hebben de mensen om zo te zeggen geen nagel om hun gat te krabben, er wordt tegen de klippen op muziek gemaakt tot op iedere straathoek. Je kunt wel lekker romantisch doen over die industrie, maar die bands die jij zo leuk vindt, die zijn de industrie en ze hebben geen nagel om hun kont te krabben.

Waarom zouden ze niet een cent bijverdienen? Omdat Russische soldaten in nog geen nagel hadden om hun achterste te krabben, werd er van uitgegaan dat de soldaat minstens één horloge had gestolen.

Hier mogen de kids hun eigen centjes opmaken, terwijl moeders geen nagel heeft om haar reet te krabben. De uitdrukking komt voor met alle synoniemen voor 'kont'. Een predikant genoot maatschappelijk aanzien en cultureel prestige, zeker op het platteland waar hij niet zelden de enige intellectueel geschoolde was, maar financieel was het voor hem beslist geen vetpot. We accepteren het nu, omdat mijn vriend per se wil werken, maar het is echt geen vetpot.

Wellicht zijn er andere bedrijven die beter betalen. Wij krijgen alleen weekgeld voor de boodschappen. Nou, dat is geen vetpot kan ik je vertellen. Als er reclame is van bijvoorbeeld waspoeder, kunnen we niet eens meerdere pakken inslaan, omdat er dan te weinig overblijft om te kunnen eten. Ik ben opgegroeid in Kralingen en het was armoe troef. En enkel een AOW-uitkering is ook maar armoe troef. Om wat extra's te verdienen werkt Visser zich dan ook uit de naad. Met name in de noordoostelijke staten is het voor de meeste mensen nog steeds armoe troef.

Bram schrok zich het apezuur: Zullen wij hem straks met open armen ontvangen en waarom dan wel? Hoe heten wij mensen welkom in onze Kerk? Op La Casa en la Colina wordt u met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaren. Daugavpils is booming en de stad zal binnen- en buitenlandse ondernemers met open armen ontvangen. Ik voorspel bittere armoede in europa bij de gewone man en grote rijkdom bij de bovenlaag.

Op 59 jarige leeftijd overleed ze in in bittere armoede. De bittere armoede uit de tijd van Theo Thijssen, die in vrijwel al zijn boeken doorklinkt, heb ik — gelukkig — niet gekend.

Heel eerlijk gezegd krijg ik niet zo heel veel van de schrijnende armoede mee, omdat ik in een goede buurt woon, werk en naar school ga. Vele Russen op het platteland leven in schrijnende armoede. Deze mentaliteit in combinatie met de schrijnende armoede daar, biedt helaas volop kansen aan exploitanten in de kinderprostitutie.

In het holst van de nacht, in april , worden Dickie Kahl en zijn famile in een dorp in Noord-Holland van hun bed gelicht. Toen werden drie van de vier joden van de Indische groep 's ochtends van hun bed gelicht en weggevoerd.

Verschillende malen werd de in Roemenië bekende schrijfster door medewerkers van de Securitate in haar woning in Timişoara van haar bed gelicht, mede dankzij buren die hen van informatie voorzagen. Het enige wat je ziet is grijs — neen, erger nog — grauw, asgrauw beton. En toch zit je weer verkrampt achter het stuur, asgrauw van de stress, je negeert rode stoplichten en gaat tekeer tegen andere weggebruikers. De woestijn van dit land verdraagt geen muze, Droog als as wordt het leven na dit kabinet; De muziek en haar schoonheid zijn nu voorgoed besmet.

Afghanistan zal als een feniks uit de as herrijzen. Na een kort intermezzo als huisstofbioloog bij het toenmalige AZU werd hij in december aangesteld als directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam dat onder zijn leiding letterlijk als een feniks uit zijn as herrees: Wat goed en positief was van de jaren zestig komt uit het stof van de historie weer terug als een feniks uit de as.

Hoofd en longen wilden nog wel maar de beentjes waren zo zuur als een augurk en de vaart was er helemaal uit. Naast de bekende ingrediënten: Ik geef grif toe dat de roman sterk autobiografisch is en soms voelde ik de verbeelding als een koude rilling over mijn rug lopen. Het werk van Beckmannn is sterk autobiografisch en kent veel betekenislagen.

Je avontuur begint op een boot die zware averij oploopt na een sabotagepoging. En dit terwijl het logisch- positivisme in de wetenschapsfilosofie al zware averij had opgelopen. Na elf jaar regeren heeft het Britse Labour op 1 mei zware averij opgelopen bij de lokale verkiezingen. Komt vaker in de figuurlijke betekenis voor dan in de letterlijke aan een schip.

Op 10 April , regende het in Pitlochry, Schotland regen zo zuur als azijn! En dan is de wijn in allebei de gevallen zo zuur als azijn. Een luizenbaan, antwoorden zijn glinsterende oogjes op de vraag waar zijn werkzaamheden uit bestaan. Lijkt me eigenlijk wel een luizenbaantje, zo bij de plantsoendienst. En wie zegt er trouwens dat vrouwen altijd zo kletsen? De verkleinvorm in gangbaarder dan de onverbogen vorm. Ten derde zou ik Dr. Kranenborg willen vragen waarop hij zijn uitspraak stoelt dat voor Rudolf Steiner en de zijnen legenden ware historie zijn, want in die algemeenheid is dat bare onzin.

Het duurt vaak jaren voordat je echt een volle baard hebt als je die ooit krijgt. Met zijn wilde donkere haardos en zijn volle baard oogt hij als een muzikale Raspoetin.

Kom je echt baarlijke nonsens tegen, dan kun je dat gedeelte van de tekst van de pagina natuurlijk verwijderen. Ook als hij baarlijke nonsens vertelt, is het toch nog een plezier om naar hem te luisteren. Het is natuurlijk baarlijke nonsens om te beweren dat criminaliteit voorkomt uit de cultuur, in dit geval de Marokkaanse cultuur. Wat een baarlijke onzin is dat nou zeg Lukashenko, je hebt geen enkel bewijs voor wat je beweert. Hoe je bij die baarlijke onzin komt, is mij een raadsel.

Ik vind gewoon, dat een bedrijf als Canon een super slechte QC heeft. Schandalig dat weldoorgstudeerde koppen, zich met zulke baarlijke onzin ledig houden. Ik heb het dan ook zo druk als een klein baasje gehad, vraag me niet waarmee want dat weet ik niet eens meer.

Dossiers zo hoog als de toren van Babel vulden de verschillende bureaus van Justitie. Na een aantal klappen begon ik te huilen als een baby en smeekte haar te stoppen.

Max huilde als een baby en bij de meeste andere spelers liepen de tranen ook over hun gezichten. Ligfietsers daarentegen liggen schijnbaar zo hulpeloos als een baby op hun fiets, dat wekt sympathie, en op de glimlach van de voorbijgangers reageer je spontaan met een wederglimlach en een goeiedag.

Ik voel me net zo onwetend en hulpeloos als een pasgeboren baby. Ik ben hulpeloos op zoek naar het onaantastbare, het grootse. Is Louwes nu de moordenaar en is Michael de J. Je bent zo onschuldig als een baby, als je een goede paddo trip hebt. Waarom zegt men "hij slaapt als een baby" terwijl baby's iedere twee uur wakker zijn?

Gefeliciteerd met jullie mooie dochter Semma wat een wolk van een baby en dat we haar nu al hebben gezien op deze geweldige site. Verder slaapt hij lekker en is het een wolk van een baby. Babylonische spraakverwarring veel gebruikt. Ik merk keer op keer dat er een babylonische spraakverwarring ontstaat als het daar over gaat. En omdat de AFM een andere taal spreekt namelijk die van de toezichthouder dan van de markt in dit geval de accountant ontstaat er vaak een Babylonische spraakverwarring.

Het resultaat is een Babylonische spraakverwarring. Wanneer is een virtuele organisatie virtueel? Waarnaar verwijst dit het woord virtueel? En, wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen zogenaamde netwerkorganisaties en virtuele organisaties? Opvallend laconiek Kom aan, laat Ons Ziet, zij zijn enerlei volk, en hebben allen enerlei spraak; en dit is het, dat zij beginnen te maken; maar nu, zoude hun niet afgesneden worden al wat zij bedacht hebben te maken?

Kom aan, laat Ons nedervaren, en laat Ons hun spraak aldaar verwarren, opdat iegelijk de spraak zijns naasten niet hore. De renners baden in het zweet; hun hoofd is rood, hun gelaatsuitdrukking verbeten, hun motoriek stroef. Rond een uur of één was de koorts gestegen tot 39,5 en lag ik te baden in het zweet. Beide jongens baadden in het zweet maar wisten van geen ophouden. Vietnam bombarderen, Irak bombarderen, monarchieën laten bestaan die de leden van het Koningshuis laten baden in weelde terwijl er kinderen sterven van armoede en honger De consument baadt in weelde dankzij die geweldige marktwerking.

Echt heerlijk is het, een geweldig resort en super om na 4 maanden even heerlijk in de watten gelegd te worden en te baden in weelde. Hele generaties Palestijnen zijn intussen in armzalige kampementen opgegroeid, terwijl de joodse buren in weelde baden.

Ik krijg hem wel draaiende onder XP maar alles loopt traag als bagger. Af en toe krijgen ze een bakje kattenmelk wat ik aanleng met water anders drinken ze het in een keer op en worden ze zo vet als bagger. Dus nu gaan parkeerwachten nog minder bewegen terwijl ze al een kont als een baggerschip hebben. Erg gezellig en heel mooi, helaas kwam het hier met bakken uit de lucht, en stonden we 's avonds tot onze enkels in de zompige klei. De bezoekers bleven de podia trouw, ook toen de regen met bakken uit de hemel kwam.

De weersomstandigheden waren net als vorig jaar bar, de regen kwam soms met bakken uit de hemel met af toe een slag onweer. Mijn gegrilde tonijn was zo hard als baksteen, maar de rest van de salade was goed. Volgens mij heb je dat lef niet en bij de volgende verkiezingen zullen dezelfde mensen die nu op je gestemd hebben je laten vallen als een baksteen.

Ik zou ook zakken als een baksteen als ik het examen opnieuw moest doen. Maar als je op je tentamen laat merken dat je dit weet, dan laten ze je zakken als een baksteen! De vergelijking is gebaseerd op een andere betekenis van 'zakken'; bakstenen doen geen examen.

Iets dergelijks is aan de hand met 'groen als gras'. Het allereerste schip dat richting Australië voer liep in op de kust van New South Wales en zonk als een baksteen.

Twee maand geleden sprong ze naast me in het water zonder armdrijvertjes en zonk als een baksteen. Als het geen bakstenen regent, dan kom ik op 28 dec. Ik heb vooral de ballen uit mijn broek gelachen bij de half uur durende parodie op baantjer. Ik verveel me de ballen uit mn broek op deze manier. En dan ook nog als motto een citaat van Descartes nemen. Ik wed dat Lange Jan zich de ballen uit de broek zou lachen als hij sommige posts hier op dit forum zou zien.

Dankzij de zwaargelovigen onder ons die gisteren de ballen uit hun broek hebben gebeden, bleven wij behoed voor duivelse rampspoeden. Jan baalde als een stekker natuurlijk, helemaal voor niets teruggereden en nog geen spullen. Ik kon het nauwelijks geloven en baalde als een stekker dat ik het bewijs niet kon zien. Yasminne baalde als een stier dat ze niet wakker gemaakt was want die had alles graag willen zien.

Johan moest vanavond ook overwerken, hij baalde als een stier, zijn collegas waren vanmiddag om 4 uur allemaal naar de vrijdagmiddagborrel. Dit antwoord beviel hem helemaal niet, maar hij kreeg pas echt de pest in toen hij merkte dat het klopte. Ik kreeg zo de pest in, dat ik afstapte. De Egyptenaar zal er echter de pest in hebben dat hij ook vanavond op de bank begint. Ze hadden er dit jaar flink de smoor in.

De eierzoekers in Fryslân konden welgeteld zeventien dagen door de weilanden struinen, op zoek naar kievitseieren. Mijn mama was vroeger heel modern hoor. Mischien ben je wel een trend setter geweest. Of heb je de smoor in gehad dat je nooit ben gevraagd voor de playboy? Het is nu 3. Helemaal katseyesbezopen want het was piekuur in de Joffer.

Als je je lijf versiert hebt met tatoo's en piercings en is je buik zo rond als een balletje hoef je niet te reageren want daar houd ik niet van. Hij voelt zich zoooo stoer, is zo zat als een balletje en heeft zelf niet in de gaten dat hij oervervelend is. Hij is zo zat als een balletje, maar moet toch zonodig weten wat er aan de hand is. Het verhaal loopt leeg als een ballon en ik vind dat jammer omdat je zo het eerste goede deel van het boek vergeet. Er wordt een kleine incisie gemaakt en mijn balzak loopt leeg als een ballon.

Één dag voor de wedstrijd ging ik het water op, maar mijn voet was in no time opgezwollen als een ballon en het deed ook erg pijn. Zijn lijf zat steeds voller geplakt met pijnstillende pleisters en al het vocht dat hij vasthield maakte hem op het laatst zo rond als een ballon. Giet er een paar biertjes in en je gaat als een banaan qua kletsen met vreemden.

Ondernemen gaat altijd met pieken en dalen, maar ik ben er weer helemaal bij Het is goed te zien en te lezen dat de BSW nog steeds gaat als een banaan.

Grotere carburateur en spruitstuk daarvoor, en een grotere sproeier dus. Maar voor een puch maxi? Die trekt binnen no-time zo krom als een banaan. Een groot licht is deze man duidelijk niet want zijn redenering is zo krom als een banaan. Ik deel wel vaak overschrijfwerk uit, want boeken worden aan de lopende band vergeten. Toch werkt humor vaak beter dan straf. Ilse komt aan de lopende band met nieuwe diensten, maar die verdwijnen ook weer aan de lopende band. Als Ilse nu eens wat investeert in naamsbekendheid.

De oplader van mn macbook is kapot gegaan: En bij het zoeken op internet kwam ik erachter dat dit aan de lopende band gebeurt. ICT'ers zijn minder vaak tevreden met hun werk en voelen een minder sterke band met hun werkgever. Onze zoon van twee jaar is als de dood voor de kapper. Mijn moeder was daarvoor zo bang als de dood. Als er onweer op komst was, werden alle glimmende voorwerpen weggeborgen in laden en kasten. Iedere bewoner was in die tijd als de dood zo bang voor ruitbreuk.

Die vrouw is als de dood zo bang voor dr vriend, maar gaat de politieagenten en cameraman zonder angst te lijf. Wethouder Vereijken is in de afgelopen periode als de dood zo bang geweest voor een onafhankelijk van het college opererende coalitie.

Hij kon niet buiten het seksuele contact met de Leidse 'straatmadelieven' maar was als de dood zo bang voor geslachtsziekten. Volgens mij zijn al die Windows gebruikers gewoon als de dood zo bang om naar iets anders over te stappen, omdat daarna alles niet meer zou werken. Vaak in verkorte vorm, zonder dat het woord 'bang' in de tekst voorkomt.

Laat het alsjeblieft geen fokking Amerika worden met alleen uiterlijk vertoon en van binnen zo bang als een haas!!! De toenmalig drossaard een zekere Penders, was een doorbrave kerel, maar zo bang als een wezel en hij durfde de Bokkenrijders niet aan. Ik was doodsbang dat het gebouw zou instorten, we voelden nog steeds naschokken. Dat is hoe ik mijn zwaarste depressies het liefst samenvat: De kinderen proberen hun vader nog tegen te houden wanneer hij zijn doodsbange vrouw aftuigt.

Maar keuze hadden we niet dus begonnen we maar met lood in de schoenen en met de moed der wanhoop aan hetgeen wat men lezen noemt.

Met lood in de schoenen, bevreesd voor een nieuwe confrontatie, liepen ze naar de grens. Met lood in de schoenen gaat Piggelmee opnieuw naar het visje met het verhaal dat zijn vrouw andere koffie wil. Winston was nog steeds zo solide als de bank van Engeland. Na twee van de vijf avonden. Het zal allemaal best, maar de service bij jullie is bar en bar slecht. Als bijwoord van graad is 'bar' een algemeen bruikbare 'versterker', al klinken combinaties als 'bar warm' en 'bar goed' erg ongewoon, in tegenstelling tot 'bar koud' en 'bar slecht'.

Het intensiverende 'bar' wordt meestal gebruikt om iets ongunstigs te versterken. De Franse taalbeheersing van studenten en scholieren is bar slecht. Maar ik moet zeggen dat de geluidskwaliteit echt bar en bar slecht vindt. Dat gehoorschade nog geen hot item binnen de dance-industrie is, bleek donderdag uit de bar slechte opkomst bij de paneldiscussie.

Het was afgelopen zaterdag niet het beste weer, het was bar koud voor de 22 voetballers. Zoals meestal het geval is in het hoge noorden, was het op de trainingsdag weer eens bar koud met harde wind. Het is een grappige samenloop van omstandigheden dat het bar koud is op een conferentie over opwarming, maar het is geen weerlegging.

Ik moet alleen nog even leren hoe die precies werkt, want ik snap er nog bar weinig van. Daar viel me direct op dat er maar bar weinig te vinden is over de Dirt-gerelateerde problemen. Hey Ruubje kun je nog een paar van die capsules noemen en wat ze met je doen, weet verder bar weinig van sdrugs af maar ben wel geintressereerd. De barre winter is weer voorbij, de lente komt er weer aan.

Pas geleden waren er alweer enkele zonnige weekenden. Gelet op de situatie die de barre winter van met zich meebracht, was het om strategische redenen verstandig om 'Wiking' terug te trekken achter de rivier de Mius.

Zelfs in de barre winter zult u bewoners buitenactiviteiten zien ontplooien. De Pilgrims, die hier aan land gingen, moesten het hoofd bieden aan de barre winter die in deze streken heerst. De wereld is als een zee. Dat is al een oud beeld uit de geschiedenis van de kerk: Noosa staat bekend om het golf surfen en we hebben beiden de woeste baren bedwongen. Het vette is dat we beide inmiddels kunnen staan op de plank! Zeker uiterlijke verschillen blijken over langere tijd geen onoverkomelijke barrière.

Kleur doet er minder toe dan je misschien zou denken. Voor zover ik weet kunnen goudvissen zich letterlijk en figuurlijk te barsten eten. Waar het om gaat is dat je moet afleren om je zelf te barsten te vreten aan welk dieet dan ook.

Als aardbeien in het seizoen echt spotgoedkoop zouden zijn, eet iedereen zich te barsten en vragen de meesten er niet meer na tot de volgende zomer. Het komt ons voor dat wij als Nederland weer voorop lopen met regelgeving etc. Je zou je te barsten lachen als het niet zo tragisch ware. Je kan je om een filmpje wel te barsten lachen in de huiskamer, maar waar ging het ook alweer over?

Reclame hoort dienend te zijn. De Domstad barst van de musea, kerken en bijzondere architectuur. Het barst van de cabaretiers en theatermakers in de Nederlandse theaters. Wij zijn een potent clubje dat barst van de energie en het talent.

Cultureel ondernemen gaat ons heel goed af. Ik werd vannacht met barstende koppijn wakker. Ik heb een uur in bad gezeten om de spanning van me af te laten glijden. Ik weet verder niks van het uitleggen van dromen maar kan me wel voorstellen dat je met een barstende koppijn en een rotgevoel wakker wordt. Door het succes van het Nederlandstalig onderwijs bij Frans- en anderstaligen zitten sommige scholen immers barstensvol. Sommige straten waren echt barstensvol mensen die allemaal met waterpistolen en emmertjes water elkaar nat maakten.

De sound van Good Dog Happy Man valt het beste samen te vatten als een pittige combinatie van funk, soul en indierock. Creatief, complex en barstensvol ideeën.

Elke politicus liegt dat ie barst. Ze deed de oefening bijvoorbeeld wanneer ze met barstende hoofdpijn thuiskwam na een vergadering met het bestuur. Zelf ben ik zwaar slechthorend, maar als ik eens een paar uurtjes uitga, moet ik weg wegens barstende hoofdpijn en ben ik 's anderendaags helemaal doof.

Als hij te lang in de straling zit, krijgt hij barstende hoofdpijn, legt hij uit. Daar heb je er weer eentje die denkt straling te kunnen voelen. Cruijff praat met technische staf over jeugdopleiding Ajax Net als van Basten, praten als een kip zonder kop. Dat beaamt de oefenmeester ten volle: Het is natuurlijk helemaal waar, als redacteur bij Autovisie héb je een wereldbaan, maar om dat nou volmondig te beamen, dat leek me altijd zo zelfgenoegzaam.

De Afrikaanse Unie is een tandeloze vredesmacht, beaamt hij volmondig. Corsica is een juweel; iets dat u al na één dag kamperen op Corsica volmondig zult beamen. De hele scène wordt nog eens extra gesierd door de grote verpleegstershaaien en wittiphaaien die over de bodem slingeren, hopend op restjes.

Ze komen soms zelfs doodbedaard over je knieen gegleden. Hij zei hem op zijn wat hooghartige, doodbedaarde manier, dat het tijd was om in Amsterdam de opstand te beginnen en voegde er aan toe, dat Den Haag voor een regering zou zorgen. Hij heeft stichtelijk bedankt voor dat tweederangs plaatsje in de kring van het verbond en is eruitgestapt.

En vlakbij ligt het kerkhof of de Cimetière Montparnasse. Daar heeft men André Citroën naartoe gebracht toen hij op 3 juli overleed. Arm als een bedelaar intussen. Door de drain voor de klaplong blijft hij nog wel aan bed gekluisterd. De longfoto die vanochtend was gemaakt zag er verder goed uit. Moeten we dankbaar zijn, terwijl we ons diep ongelukkig voelen omdat medische apparatuur ons aan bed gekluisterd houdt? Ik was aan het bed gekluisterd vanwege een hersenvliesontsteking en de enige manier dat ik kon schijten was met een steekpot zo heet dat geloof ik.

De laatste acht jaar van zijn leven was de vrijwel blinde en verlamde dichter aan het ziekbed gekluisterd. Op lange termijn kunt u een flink bedrag besparen op portokosten. Gebruik dit argument niet als hoofdreden wanneer u kiest voor een e-mailnieuwsbrief. Het kan dus gebeuren dat je met je ex afspreekt dat je haar een flink bedrag geeft voor de kids en daarna niet meer.

Maaaaar, dat ze dat geld er vrij snel doorheen jaagt en vervolgens doodleuk bij de rechter een verzoek tot kinderalimentatie indient. Daarbij gaat het om soms flinke bedragen, want ook hier geldt dat hoe lager het inkomen is, des te hoger de kindertoeslag uitvalt. Ervaring met eerdere bedrijven en adverteren op msn. Dat je met het overnemen van een lopend leasecontract een fors bedrag kunt uitbesparen en je ris. Er is voor zwemsport een te hoog bedrag opgenomen in de begroting Ik dacht gewoon, er moet een andere reden zijn waarom deze woning voor zo'n hoog bedrag in de markt wordt gezet.

Vele woekerhandelaars, of scalpers roken geld en schaften zich een stapel PS3's aan om dan tegen astronomisch hoge bedragen te verpatsen. Orang-oetans worden ernstig bedreigd, vooral omdat hun leefgebied vernield wordt voor bijvoorbeeld de aanleg van palmolieplantages. Alsof ze hun laatste oortje versnoept hebben en totaal tegen hun zin in dit 'ongeciviliseerde apenland' gedropt zijn.

Hij kon werkelijk nergens om lachen, zat erbij als een berggorilla die z'n laatste oortje versnoept had. Om de fans niet diepbedroefd achter te laten hebben zij een afscheidsconcert gepland in de Singel te Zwolle, de plek waar het allemaal begon. Een verrassend sterke tegenstander en een bedroevend slechte grasmat waren gisteravond de oorzaak van het teleurstellende spel van SC Heerenveen.

De gebruikte componenten en het soldeerwerk zijn bedroevend slecht en van kwaliteitscontrole hebben ze nog nooit gehoord. Naar de aflevering van gisterenavond keken Het Vlaams Belang wil resoluut een einde maken aan deze vriendjespolitiek.

De dienstverlening moet voor iedereen dezelfde zijn. Juliana had namelijk de gewoonte om Koninginnedag op 1 mei te vieren als 30 april op een zondag viel. Beatrix heeft daar resoluut een einde aangemaakt. Om onbekende redenen viert zij het dan op 29 april. In ieder geval als er te veel Openscource software is, zal dit zichzelf de nek omdraaien omdat mensen niet steeds willen wisselen van OS of pakket.

En met de aktie om, gelukkig nog binnen de eigen partij, te kunnen rommelen met verkiezingen is de democratie volledig de nek omgedraaid. Zijn evolutietheorie zou volgens boze tongen de nekslag geven aan monotheïstische religie. Maar op deze manier zal Talpa zijn naaste concurrent niet de nekslag toedienen.

Volgens vooralsnog onbevestigde geruchten heeft de webmaster zelf de stekker eruit getrokken na te zijn bedreigd. De Apple iPod is onder handen genomen en hij is werkelijk beeldmooi geworden.

Eén van de Spaanse conquistadores werd stapelverliefd op Eréndira, de beeldmooie dochter van Tangaxoan, koning van de Purépechas. Een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes om van de beeldschone natuur van de Jura te genieten!

Ik vindt het vreselijk dat eveline er niet meer bij is. Mijnheer pastoor, Wij wensen voor U en voor ons en héél de parochie een beeldschone toekomst. Koud als een beeld is zij bij me weggegaan. Shaw deed niets meer: De gebruikers van de beta-versie klagen steen en been. Eigenlijk zat de belangrijkste miscalculatie al in de naam: Het meest onleesbare boek in de Bijbel.

Bedrijven en opleidingen klagen steen en been over de teruglopende belangstelling. Maar na het verschijnen van Vista kwamen er meer en meer klachten over de logheid van het besturingssysteem.

Gebruikers, fabrikanten en de Consumentenbond klaagden steen en been. Te duur, teveel geheugen nodig, te weinig drivers voor beschikbaar, te langzaam - en eigenlijk niks nieuws onder de zon. Men eet normaal maar wel gehalveerde porties, en drinkt bij elke maaltijd, afhankelijk van het lichaamsgewicht, een tot twee sherryglazen beendroge sherry.

Vingerend klaarkomen strakke tiener kutjes

Voor mensen die, door welke omstandigheid ook, in financiële problemen zijn geraakt en soms kind noch kraai op deze wereld hebben en aankloppen bij de Kloosterkerk.

Hij heeft kind noch kraai, maar net als veel andere mannen met zwervende beroepen heeft Bram hier en daar wel een vriendinnetje.

Terwijl ik buiten sta en mensen leer kennen, zit hij juist moederziel alleen te zijn. Alleen al in Moskou en St Petersburg zwerven tussen de schrik niet 1 en 2 miljoen kinderen tussen de 3 en 18 jaar moederziel alleen op straat. Mijn moeder heeft mij dus, moederziel alleen, in een ziekenhuis te Beverwijk, gekregen op 1 juli Het was allejezus koud in dat zaaltje. Ten eerste heb ik het deze week allejezus druk, dat wat je nu leest schrijf ik dan ook op mijn werk. Wat ben ik allejezus blij dat ik geen homo ben.

Maar Jezus Christus, de Zoon van God, stierf aan een Romeins kruis en werd zo voor eens en voor altijd de ultieme offergave voor onze zonden. En oooooh god wat is het hier allemachtig prachtig!! Echt alles wat ik me ervan voorgesteld had en nog beter! Als dienstverlener in het onderwijs wordt het me namelijk door al die vrije dagen wel allemachtig moeilijk gemaakt om op scholen en instellingen iets voor elkaar te krijgen.

Hé stelletje zuiperds, die allemachtig prachtige foto van knappe dame met zonsondergang is niet Saskia, maar die andere. Dit zogenoemde 'bijwoord van graad' is een bijna universele versterker. De cubaanse vrouw had al enige jaren problemen met Nederland en voelde zich op het spookeiland IJburg van god en alleman verlaten. In het donker hebben wij onze reis vervolgd door een van god en alleman verlaten gebied.

Haar moeder heeft wel echt die ziekte maar dan is ze wel een heel erge egoistische tering tyfus kuthoer van echt het allerlaagste soort. Wordt voor bijvoeglijk naamwoorden in de overtreffende trap geplaatst om er nóg een schepje bovenop te doen. Soms ook nog herhaald om het aller-allersterkste effect te bereiken.

Als je aan de kant ligt, leg je allereerst de boot vast met het voorlandvast. Allereerst willen we alle regelmatige of incidentele bezoekers aan onze website een heel.

De allereerste keer dat ik mijn naam in Humo zag staan, schrok ik me een ongeluk. Zij had ineens heel veel zin om die ellenlange haren uit zijn gezicht weg te strijken en hem die allereerste kus te geven, waar hij al jaren naar uitkeek. Naast viool speelt hij nog een heel arsenaal aan andere instrumenten.

Gedurende de eerste zeven jaar van je leven ontwikkel je op deze manier een heel arsenaal aan overlevingsstrategieën. Jij zit op een stoel, hij staat achter je met een heel arsenaal aan mogelijke wapens scheermessen, scharen Ze las alles wat los en vast zat over kinderen met sociale vaardigheidsproblemen. Er werd muziek gemaakt met alles wat los en vast zat, waaronder een accuboormachine en een typemachine.

Deze taalschool is de alfa en de omega van de Israelische integratie. De oelpan - vaak een internaat - wordt op kosten van de overheid doorlopen. In negen minuten van de randen van de kosmos naar de dans van de quarks. De alfa en omega van de natuurwetenschap. Nog steeds krijgen daarom alle studenten van Icke aan het begin en eind van de collegereeks de film voorgeschoteld. En je raadt het al de hele bups zat daar dus niets vermoedend heerlijk te eten.

Wij hebben dan ook geen snelle fietstassen voor en achter maar slechts een oud-Hollandse fietstas plus kanozak achter zodat je met twee handbewegingen de hele bups er af hebt. Vandaag is de hele bups weer naar buiten verhuisd, de buitenvolière heeft een nieuw dak en nieuwe takken en alles is weer klaar. Tijdschriften, familie, vrienden, banken, artsen..

Ik heb de hele mikmak geannuleerd op een gegeven moment en ben opnieuw begonnen. Een uurtje later was het allemaal klaar en het werkt nog ook. En dan kom je terecht in een web van telefoons, productdifferentiatie en de hele mikmak meer. Abonnementje zus, sim-only'tje zo, en toestelletje zo.

Vervolgens kan je de handleiding erbij pakken en de hele reutemeteut opnieuw installeren. Uiteindelijk heeft de hele reutemeteut afgesproken om samen over de Dam te lopen. Ik heb ze stiekem gadegeslagen en het had wel iets leuks. Ik zal vandaag de hele reutemeteut ondergaan. Hoewel ik er vrijwel zeker van ben dat ik geen SOA heb, voel ik toch de kriebels in mijn buik. Maar goed, ik heb nu een nieuwe huisarts en begin met de hele riedel opnieuw. Misschien dat hij wat andere ideeen heeft.

We hebben hem zo vaak gedraaid dat mn zus en ik samen de hele riedel na deden tot groot vermaak van onze broer die verstandelijk beperkt is. Even snel 2 busjes geregeld, de hele zooi weer ingeladen en op weg naar een clubhuis. Tis allemaal prima met jullie, maar jullie verpesten de hele zooi hier.

Als de opzet is om nog meer mensen weg te sarren, juliie zijn goed op weg. De hele zooi gaat in de verf. Dat zal m leren! Gelukkig zit het hele spul eensgezind en knus voor de tv met dit warme weer. De meester van de klas ging mee en nam het hele spul het jongensbad in. Ik heb het hele jaar bibberend op het trapje gezeten. Op zondag is mede door vele handen het hele spul snel opgeruimd.

Altijd en eeuwig kritiek leveren maar nooit met verbetervoorstellen komen blijf thuis bij je vrouwtje en bemoei je niet meer met het voetbal in nederland. Waar en wanneer je hem ook zag, op welke familie-reünie, logeerpartij, verjaars- of Kerstfeest dan ook, altijd en eeuwig kwam Sinterklaas ter sprake. Sorry hoor, maar moet je dan alles altijd en eeuwig op dezelfde manier klaarmaken? Voor een mooier resultaat kun je de appels in schijfjes snijden.

Vaak klinkt er ergernis door als iemand de tautologie 'altijd en eeuwig' gebruikt. Soms stimuleren zij de patiënt, vaak goed bedoeld, tot acties die nog te hoog gegrepen zijn of wellicht nooit meer tot de mogelijkheden zullen behoren. De kappersopleiding is echter nog steeds te hoog gegrepen, maar uit beroepenoriëntatie is gebleken dat de zorg haar ook wel trekt.

Nu met onze beste verdediger er niet bij zal een overwinning wel te ver gegrepen zijn. Gezien seks te maken heeft met een gezond lichaam is advies voor een gezondere levens- en eetstijl niet te versmaden.

Maar ervan uitgaan dat veranderingen in eetpatronen leiden tot meer, betere of snellere orgasmen is te ver gegrepen. Variant van 'te hoog gegrepen', die vooral in België voorkomt. Is er eens een keer een meisje dat brandt van ambitie om de middelbare school af te maken, wordt ze in de nor gestopt.

Als mijn dochter van 14 later afkomt dat ze seks heeft gehad of wilt hebben met haar vriendje, dan zal het ook dikke ambras zijn hoor. Helaas pindakaas moet ik wegens dikke ambras gisteren mijn plannen uitstellen, ik vrees voor een paar jaar dat heb je als je nog bij je ouders woont.

Dit intensiverende gebruik van 'dik' is beperkt tot het Belgische deel van het taalgebied. Maar de kerk is een instituut waar je op kunt rekenen. En dat daar gebeden wordt lijdt geen enkele twijfel. Als ouders er eenmaal, vaak na ampele overweging, toe overgaan om er 's nachts de dokter bij te roepen, zijn zij meestal dodelijk ongerust. Na ampele overwegingen heeft men bij de KRO besloten af te zien van de voorgenomen vervaardiging van een op katholiek wangedrag gerichte tegenfilm.

In onze hoogtijdagen keken we neer op de journalisten van De Volkskrant en Vrij Nederland. Dat waren nieuwtjesjagers, die over de waan van de dag berichtten, terwijl wij pas na ampele overweging en met oog voor de geschiedenis de pen ter hand namen.

Het was erg gezellig en Sanne, Caithlin en Quinty hebben zich kostelijk geamuseerd. Ik heb me weer kostelijk geamuseerd met het lezen van de reacties. Als geen ander weet Marco van karton klatergoud te maken met gejatte melodietjes en de 3fm stumpers trappen erin.

Als geen ander wist Kuyper ook hoe een verhaal moest worden gebracht. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Ze gebruiken dezelfde woorden als ik, dezelfde zinnen, dezelfde zinsbouw en toch bedoel ik daar iets totaal anders mee dan zij.

De mise en scène, het gebruik van de ruimte, de esthetiek zijn totaal anders dan hij tot dan toe gezien heeft.

Iedere Reikibehandeling is anders, wat je nu hebt ervaren kan een volgende keer totaal anders zijn. Die gozer scheet zeven kleuren stront om het podium op te gaan!!!

De PvdA schijt momenteel toch zeven kleuren stront in hun broek voor de SP. Ik vond het gisteren geweldig om te zien toen Eric aanwezig was hoe bepaalde miljonairs zeven kleuren stront scheten, om het maar eens grof te zeggen. Hij schonk hem zoveel macht, dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag. Maar de klanten staan bij het raam van de keuken en kijken naar Dixie die onder de tafel zit te beven van angst. Als Van Nistelrooy er zin in heeft, zullen alle tegenstanders beven van angst.

Poekie of Bello aaien wanneer die bibbert van angst bij het knallen van het vuurwerk? Op de bodem van de kooi zaten drie vogeltjes te bibberen van angst. Tijdens de onweersbui is H helemaal verstijfd en buiten zichzelf van angst. Wees voorbereid op buiten jezelf van angst raken Lees dit boek niet wanneer je alleen thuis bent.

Omdat we ook nog iets van het eilandje wilden zien, hadden we een brommer gehuurd, waarop we doodsangsten hebben uitgestaan, want bochten waren erg eng! Als het woord in het enkelvoud wordt gebruikt, gaat het meestal om de letterlijke angst het leven te verliezen. In het meervoud gaat het meestal om een combinatie met 'uitstaan' en is er niet meer aan de hand dan een overdrijving. Mensen die die dingen gehoord en in werking hebben gezien zeiden allemaal dat de Duitsers is hun broek poepten van angst hiervoor.

Je deed het in je broek van angst, maar je durft het niet toe te geven. Een jongen plast in zijn broek van angst als hij door Israëlische soldaten opgepakt wordt. Niet een naderende recessie, waarvan er een gemiddeld een in de zeven jaar voorbij trekt, is het waarvoor beleggers momenteel in panische angst verkeren, maar voor de tektonische verschuivingen in wereldeconomie en geopolitiek die door de kredietcrisis in gang zijn gezet.

Sommige mensen hebben panische angst voor hoogtes, vogels, honden of zelfs water. In sommige gevallen werden zoveel personen van hekserij verdacht en werd de angst voor heksen zo groot dat hele gemeenschappen door panische angst bevangen werden. Ze kroop het eiland op en daar stond ze dan: Ze moest niets anders doen dan straffen, daar was ze speciaal door God voor geroepen, en alleen haar verschijning al deed je rillen van angst.

Alleen de monniken durfden niet te kijken, die sidderden van angst. Nubië siddert van angst. Het volk wordt weggesleept,. Is het niet vrij logisch dat de moslimvrouwen niet achter Ayaan staan, zij sidderen van angst voor de vele imams die Ayaan haten omdat zij geen moslim meer is. Het Nederlands elftal begon fris en gretig, maar zakte om onverklaarbare redenen -of was het puur de verlammende angst voor een tweede tegengoal?

Marloes werd gegrepen door een verlammende angst. Ineens viel het haar op hoe koud het in de kelder was. De betrokkenen worstelen met schuldgevoelens en wurgende angst voor ontdekking. Angst slaat me om het hart als we bij het laatste hok komen. Ik kan de hond niet vinden. De angst slaat ons om het hart. Het wordt koud, de wolken komen aangedreven en vanaf m is het verboden zonder gids op stap te gaan. Veel managers zijn doodsbenauwd dat ze worden vervangen. VLD-rokkenjager Dewael vertegenwoordigt de doodsbenauwde burgerij, die haar historische angst voor collectieve arbeidersactie niet kan wegsteken.

Ik heb het niet meer. De angst het kindje te verliezen is heel sterk aanwezig, temeer omdat ik op dat moment geen leven voel en een hele harde buik heb. De zenuwen zijn er weer. De meiden hebben het niet meer. Ik wilde dolgraag eens in mijn leven door het tropisch regenwoud banjeren, maar kreeg het Spaans benauwd bij de gedachte dat ik besprongen zou kunnen worden door harige vogelspinnen.

Ik knijp 'm als een ouwe dief als hij naar die rare harde bobbel onder mijn buik kijkt. Ik geef wel toe dat het soms 'peentjes zweten' was om een programma op tijd klaar te krijgen. Dat was dan op vrijdagmiddag. De overige klasgenootjes moeten nog wel even peentjes zweten, want de NMa heeft voorlopig de accountants, de advocaten en de notarissen nog even in de tang.

Die was na afloop wit om de neus, want wij beiden waren gewend om met snelheden van ver boven de te rijden en hij kennelijk niet. Ik zag dan ook lichtjes wit om de neus voor mijn eerste afdaling en dat was niet alleen van de zonnebrand.

Ik haal de kappen van de banden van de trekas af en dan wordt ik een beetje wit om de neus. Jeeeeeeeeeeee wat zijn die dingen kaal. Best een zware rit over slechte wegen en langs angstig grote afgronden, maar het uitzicht is wederom supermooi. Hoorde in de ochtend wel iets van geronk in mijn hoofd, nadat ik een half uur ervoor in een angstig diepe coma was beland. En er zit een jongen met angstig lang haar aan een vleugel. Het interieur is wel bijzonder. Alle wanden zijn behangen met muziekinstrumenten.

Een pubertje slikt LSD, ziet z'n ware Zelf en schrikt zich het apelazarus en gaat vervolgens zitten uithuilen bij de Wijze Wijzen van het Boumanhuis. Helaas gaat er bij ons nogal eens iets te veel richting stort en zoeken we ons soms het apelazarus naar zoekgeraakte spullen. Ik ben geen spammer en heb me al dagen het apelazarus gezocht waarom mijn mail nergens aankomt.

Een argument dat ik steeds verneem aan de JA-kant is dat de binnenstad beter bereikbaar zou worden. Dit nu is apert onjuist. Op dit moment komen vele bussen door de Breestraat. Bij de balie van de gevangenis verklaarde men dat Rietveld niemand wilde spreken, wat een aperte leugen is. Ik maakte vergaderingen mee waar tijdens de vergadering aperte onzin werd verteld door de baas maar waar niemand op reageerde.

Het is nu eenmaal zo dat sommige providers zich het apezuur schrikken als de woorden "schending van auteursrecht" vallen, en misschien wel terecht. Het 'apezuur' komt ook, maar incidenteel, met andere werkwoorden voor, zoals werken, lachen, zoeken.

Objectief wist ik ook wel dat dat babietje met appelronde wangen, levendig en blij, niet doodziek kon zijn. Hij heeft een appelrond hoofd, de snuit is fijn met een duidelijke stop. De ogen zijn groot, mogen echter niet erg uitpuilen.

Met haar appelronde wangetjes heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een Amerikaanse chipmunk, ook wel bekend als de wangzakeekhoorn.

Toen trok ik de jurk over mijn hoofd en toonde mijn appelronde tietjes. Gij zijt nog zulk eene mooje frissche vrouw, en de Broeder zo murf als een gebraden appel. Het citaat komt uit de Historie van mejuffrouw Cornelia Wildschut.

Deel 6 Betje Wolff en Aagje Deken - Het publiek bedankte hen dan ook met een daverend applaus. Als Elvis na dit spectaculaire nummer zijn vader aan het publiek voorstelt krijgt ook die een daverend applaus. Hij kreeg dan ook een daverend applaus voor de tomeloze inzet, die hij de afgelopen twaalf jaren heeft getoond voor Dindoa. Onze concerten groeien telkens uit tot ware happenings waarbij het publiek door dansen, meezingen en ovationeel applaus blijk geeft van grote waardering.

Een echte uitsmijter die de ruim bezoekers als één blok deed opstaan om de musici te belonen met een ovationeel applaus. President Poetin nam afgelopen week een ovationeel applaus in ontvangst na zijn in vlekkeloos Duits uitgesproken rede in de Duitse Bondsdag.

Hij oogstte veel bijval en wist zijn betoog dikwijls onderbroken door een stormachtig applaus. Het Centraal Comité benoemde daarop onder stormachtig applaus Brezjnev tot partijleider. Met hun bijdragen oogstten ze een vaak stormachtig applaus.

Het is belangrijk om te zien dat Prediker dit zwoegen niet als betekenisloos terzijde schuift. Als ergens in de bijbel noeste arbeid bepleit wordt, dan is het wel in dit boek. Na drie maanden noeste arbeid is de Armani Store in Amsterdam weer geopend! Vanavond werd ik via dat irritante ding genaamd GSM wakkergeschud in mijn avondlijk rust na een dag van noeste arbeid.

Anoniem vermeldde de display. Wat een strafbaar " feit" is, is in de meeste gevallen volkomen arbitrair. Waarom methode A niet en methode B wel ongewoon zou zijn, is volkomen arbitrair. Het percentage is volstrekt arbitrair gekozen op grond van het budget. Dat huppelpasje illustreert dat alle kunst eigenlijk onzin is; een volstrekt arbitrair spel. Maar een spel dat je moet spelen, op leven en dood. Bovendien, zo roept eiseres in, werd de boete op volstrekt arbitraire wijze bepaald en zonder motivering.

Bij een stoplicht houden aartsvijanden een arendsblik gericht op het verspringen van de. Domien kreeg dit in de gaten met zijn arendsblik, en gaf de bal mooi in de loop van de nr 7. De arts mag niet beloven dat de patiënt arendsogen krijgt. Dat is niet realistisch. Men mag verwachten dat men even goed zal zien als met de beste bril. Met zijn arendsogen vindt hij apen en vogels hoog in de boom, die hij even later in zijn telescoop weet te vangen.

Zijn vlijmscherpe arendsogen keken dwars door je heen: Zien als een arend overdag en als een kat in de nacht? Henkjan had altijd steekhoudende argumenten om iemand wel of niet door te laten gaan. Natuurlijk is het logisch dat ook zij voor de belangen opkomen van de winkeliers maar doe dit dan met steekhoudende argumenten. Maar je moet wel van goeden huize zijn en sterke argumenten aandragen om hem van zijn ideeën af te brengen.

De lokale politici vonden dat wij sterke argumenten hadden. Voorwaar, weer een sterk argument voor verplichte taalcursus en inburgering. China en Afrika streven naar meer speelruimte t. De Griekse mythologie is de bron van de uitdrukking. Dan worden we met een motorboot over een rivierarm, die aan beide zijden is afgezet met manshoog en armdik papyrus, verder de delta ingebracht.

Echt zoals je dat in films ziet met middeleeuwse vrouwen. L buitengewoon zeldzaam in Nederland - foto's van een bevroren IJsselmeer en armdikke ijspegels uit de winter van Dat staat nog overeind, maar er lopen armdiepe scheuren van de nok tot aan de grond.

Ik ben bang dat die jongens er armdiep inzitten met drugs. Geen hulp van die kant dus. Het is waarschijnlijk moeilijk om alle bewijzen boven de tafel te krijgen omdat betrokkenen niet durven te reageren omdat ze er armdiep inzitten.

Al zijn sommigen zo arm als de mieren, ze blijven VVD stemmen want dat stáát zo goed. Dit land is zo arm als de straat en er is quasi geen hoop op een betere toekomst. In Berlijn, Frankfurt of Leipzig, waar overal het inflatiespook rondwaarde en het gros van de bevolking arm als een kerkmuis was, maakte hij zijn leerzaamste fase door. Joe Millionaire, het format waarin veertien vrouwen strijden om de liefde van een aantrekkelijke millionair die uiteindelijk zo arm als een kerkrat blijkt.

Wij zijn zo arm als een luis in de WAO en veel verstand van financiële zaken hebben we niet. Geruïneerd, diep in de schuld, zo arm als job En toch, en toch, en toch Ik kwam er boven op.

Zijn ouders waren doodarm en van boerenafkomst. Ze verblijven legaal in het land, dus terugsturen gaat niet, maar ze zijn wel doodarm.

Natuurlijk zijn er ook in Turkije doodarme streken die zelfs armer zijn dan landen als Iran , Syrië of Egypte. Deze straatarme vrouw wilde van de paar centen die ze had Tien Euro achterlaten voor cadeaus voor mijn kinderen die alles al hebben. Wat gebeurt er wanneer een groep vakantiegangers noodgedwongen een aantal dagen in een straatarm derdewereldland verblijft? Net als in , bij 'Live Aid', treedt een groot aantal artiesten belangeloos op met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor straatarme landen.

Niet dood, maar wel aan de bedelstaf, is het oudere echtpaar dat zich scheel betaalde aan medische behandelingen. Eerst door wanbeleid van de overheid aan de bedelstaf gebracht, moet de werkloze daarna "dankbaar" onbetaald werk doen. Ook ik zit aan de grond. Ik heb ook niets verdiend, dus we zijn een beetje arm.

Niet alleen de familie zat aan de grond, maar ook honderden kleine spaarders, die hun geld op de bank hadden staan. Hij heeft meer dan Of het nu gaat over jongeren of eenzame ouderen of medebewoners die elke dag opnieuw de eindjes aan elkaar moeten knopen. Omdat het gezin Keating met vijf kinderen de eindjes aan elkaar moest knopen werkte Ronan al op jonge leeftijd in een schoenenzaak.

Iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen rekenen op financiële steun. Dat was me een zware tijd in het begin, want ik had geen cent te makken en geen nagel om mijn gat te krabben. Want ook al hebben de mensen om zo te zeggen geen nagel om hun gat te krabben, er wordt tegen de klippen op muziek gemaakt tot op iedere straathoek.

Je kunt wel lekker romantisch doen over die industrie, maar die bands die jij zo leuk vindt, die zijn de industrie en ze hebben geen nagel om hun kont te krabben. Waarom zouden ze niet een cent bijverdienen? Omdat Russische soldaten in nog geen nagel hadden om hun achterste te krabben, werd er van uitgegaan dat de soldaat minstens één horloge had gestolen.

Hier mogen de kids hun eigen centjes opmaken, terwijl moeders geen nagel heeft om haar reet te krabben. De uitdrukking komt voor met alle synoniemen voor 'kont'. Een predikant genoot maatschappelijk aanzien en cultureel prestige, zeker op het platteland waar hij niet zelden de enige intellectueel geschoolde was, maar financieel was het voor hem beslist geen vetpot.

We accepteren het nu, omdat mijn vriend per se wil werken, maar het is echt geen vetpot. Wellicht zijn er andere bedrijven die beter betalen. Wij krijgen alleen weekgeld voor de boodschappen. Nou, dat is geen vetpot kan ik je vertellen. Als er reclame is van bijvoorbeeld waspoeder, kunnen we niet eens meerdere pakken inslaan, omdat er dan te weinig overblijft om te kunnen eten.

Ik ben opgegroeid in Kralingen en het was armoe troef. En enkel een AOW-uitkering is ook maar armoe troef. Om wat extra's te verdienen werkt Visser zich dan ook uit de naad. Met name in de noordoostelijke staten is het voor de meeste mensen nog steeds armoe troef.

Bram schrok zich het apezuur: Zullen wij hem straks met open armen ontvangen en waarom dan wel? Hoe heten wij mensen welkom in onze Kerk? Op La Casa en la Colina wordt u met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaren.

Daugavpils is booming en de stad zal binnen- en buitenlandse ondernemers met open armen ontvangen. Ik voorspel bittere armoede in europa bij de gewone man en grote rijkdom bij de bovenlaag. Op 59 jarige leeftijd overleed ze in in bittere armoede. De bittere armoede uit de tijd van Theo Thijssen, die in vrijwel al zijn boeken doorklinkt, heb ik — gelukkig — niet gekend. Heel eerlijk gezegd krijg ik niet zo heel veel van de schrijnende armoede mee, omdat ik in een goede buurt woon, werk en naar school ga.

Vele Russen op het platteland leven in schrijnende armoede. Deze mentaliteit in combinatie met de schrijnende armoede daar, biedt helaas volop kansen aan exploitanten in de kinderprostitutie. In het holst van de nacht, in april , worden Dickie Kahl en zijn famile in een dorp in Noord-Holland van hun bed gelicht.

Toen werden drie van de vier joden van de Indische groep 's ochtends van hun bed gelicht en weggevoerd. Verschillende malen werd de in Roemenië bekende schrijfster door medewerkers van de Securitate in haar woning in Timişoara van haar bed gelicht, mede dankzij buren die hen van informatie voorzagen.

Het enige wat je ziet is grijs — neen, erger nog — grauw, asgrauw beton. En toch zit je weer verkrampt achter het stuur, asgrauw van de stress, je negeert rode stoplichten en gaat tekeer tegen andere weggebruikers. De woestijn van dit land verdraagt geen muze, Droog als as wordt het leven na dit kabinet; De muziek en haar schoonheid zijn nu voorgoed besmet. Afghanistan zal als een feniks uit de as herrijzen. Na een kort intermezzo als huisstofbioloog bij het toenmalige AZU werd hij in december aangesteld als directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam dat onder zijn leiding letterlijk als een feniks uit zijn as herrees: Wat goed en positief was van de jaren zestig komt uit het stof van de historie weer terug als een feniks uit de as.

Hoofd en longen wilden nog wel maar de beentjes waren zo zuur als een augurk en de vaart was er helemaal uit. Naast de bekende ingrediënten: Ik geef grif toe dat de roman sterk autobiografisch is en soms voelde ik de verbeelding als een koude rilling over mijn rug lopen. Het werk van Beckmannn is sterk autobiografisch en kent veel betekenislagen.

Je avontuur begint op een boot die zware averij oploopt na een sabotagepoging. En dit terwijl het logisch- positivisme in de wetenschapsfilosofie al zware averij had opgelopen. Na elf jaar regeren heeft het Britse Labour op 1 mei zware averij opgelopen bij de lokale verkiezingen. Komt vaker in de figuurlijke betekenis voor dan in de letterlijke aan een schip. Op 10 April , regende het in Pitlochry, Schotland regen zo zuur als azijn!

En dan is de wijn in allebei de gevallen zo zuur als azijn. Een luizenbaan, antwoorden zijn glinsterende oogjes op de vraag waar zijn werkzaamheden uit bestaan.

Lijkt me eigenlijk wel een luizenbaantje, zo bij de plantsoendienst. En wie zegt er trouwens dat vrouwen altijd zo kletsen? De verkleinvorm in gangbaarder dan de onverbogen vorm. Ten derde zou ik Dr. Kranenborg willen vragen waarop hij zijn uitspraak stoelt dat voor Rudolf Steiner en de zijnen legenden ware historie zijn, want in die algemeenheid is dat bare onzin.

Het duurt vaak jaren voordat je echt een volle baard hebt als je die ooit krijgt. Met zijn wilde donkere haardos en zijn volle baard oogt hij als een muzikale Raspoetin. Kom je echt baarlijke nonsens tegen, dan kun je dat gedeelte van de tekst van de pagina natuurlijk verwijderen. Ook als hij baarlijke nonsens vertelt, is het toch nog een plezier om naar hem te luisteren. Het is natuurlijk baarlijke nonsens om te beweren dat criminaliteit voorkomt uit de cultuur, in dit geval de Marokkaanse cultuur.

Wat een baarlijke onzin is dat nou zeg Lukashenko, je hebt geen enkel bewijs voor wat je beweert. Hoe je bij die baarlijke onzin komt, is mij een raadsel. Ik vind gewoon, dat een bedrijf als Canon een super slechte QC heeft. Schandalig dat weldoorgstudeerde koppen, zich met zulke baarlijke onzin ledig houden. Ik heb het dan ook zo druk als een klein baasje gehad, vraag me niet waarmee want dat weet ik niet eens meer. Dossiers zo hoog als de toren van Babel vulden de verschillende bureaus van Justitie.

Na een aantal klappen begon ik te huilen als een baby en smeekte haar te stoppen. Max huilde als een baby en bij de meeste andere spelers liepen de tranen ook over hun gezichten. Ligfietsers daarentegen liggen schijnbaar zo hulpeloos als een baby op hun fiets, dat wekt sympathie, en op de glimlach van de voorbijgangers reageer je spontaan met een wederglimlach en een goeiedag.

Ik voel me net zo onwetend en hulpeloos als een pasgeboren baby. Ik ben hulpeloos op zoek naar het onaantastbare, het grootse. Is Louwes nu de moordenaar en is Michael de J. Je bent zo onschuldig als een baby, als je een goede paddo trip hebt. Waarom zegt men "hij slaapt als een baby" terwijl baby's iedere twee uur wakker zijn? Gefeliciteerd met jullie mooie dochter Semma wat een wolk van een baby en dat we haar nu al hebben gezien op deze geweldige site.

Verder slaapt hij lekker en is het een wolk van een baby. Babylonische spraakverwarring veel gebruikt. Ik merk keer op keer dat er een babylonische spraakverwarring ontstaat als het daar over gaat. En omdat de AFM een andere taal spreekt namelijk die van de toezichthouder dan van de markt in dit geval de accountant ontstaat er vaak een Babylonische spraakverwarring.

Het resultaat is een Babylonische spraakverwarring. Wanneer is een virtuele organisatie virtueel? Waarnaar verwijst dit het woord virtueel? En, wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen zogenaamde netwerkorganisaties en virtuele organisaties?

Opvallend laconiek Kom aan, laat Ons Ziet, zij zijn enerlei volk, en hebben allen enerlei spraak; en dit is het, dat zij beginnen te maken; maar nu, zoude hun niet afgesneden worden al wat zij bedacht hebben te maken? Kom aan, laat Ons nedervaren, en laat Ons hun spraak aldaar verwarren, opdat iegelijk de spraak zijns naasten niet hore. De renners baden in het zweet; hun hoofd is rood, hun gelaatsuitdrukking verbeten, hun motoriek stroef.

Rond een uur of één was de koorts gestegen tot 39,5 en lag ik te baden in het zweet. Beide jongens baadden in het zweet maar wisten van geen ophouden. Vietnam bombarderen, Irak bombarderen, monarchieën laten bestaan die de leden van het Koningshuis laten baden in weelde terwijl er kinderen sterven van armoede en honger De consument baadt in weelde dankzij die geweldige marktwerking.

Echt heerlijk is het, een geweldig resort en super om na 4 maanden even heerlijk in de watten gelegd te worden en te baden in weelde. Hele generaties Palestijnen zijn intussen in armzalige kampementen opgegroeid, terwijl de joodse buren in weelde baden.

Ik krijg hem wel draaiende onder XP maar alles loopt traag als bagger. Af en toe krijgen ze een bakje kattenmelk wat ik aanleng met water anders drinken ze het in een keer op en worden ze zo vet als bagger. Dus nu gaan parkeerwachten nog minder bewegen terwijl ze al een kont als een baggerschip hebben.

Erg gezellig en heel mooi, helaas kwam het hier met bakken uit de lucht, en stonden we 's avonds tot onze enkels in de zompige klei.

De bezoekers bleven de podia trouw, ook toen de regen met bakken uit de hemel kwam. De weersomstandigheden waren net als vorig jaar bar, de regen kwam soms met bakken uit de hemel met af toe een slag onweer. Mijn gegrilde tonijn was zo hard als baksteen, maar de rest van de salade was goed. Volgens mij heb je dat lef niet en bij de volgende verkiezingen zullen dezelfde mensen die nu op je gestemd hebben je laten vallen als een baksteen.

Ik zou ook zakken als een baksteen als ik het examen opnieuw moest doen. Maar als je op je tentamen laat merken dat je dit weet, dan laten ze je zakken als een baksteen! De vergelijking is gebaseerd op een andere betekenis van 'zakken'; bakstenen doen geen examen.

Iets dergelijks is aan de hand met 'groen als gras'. Het allereerste schip dat richting Australië voer liep in op de kust van New South Wales en zonk als een baksteen. Twee maand geleden sprong ze naast me in het water zonder armdrijvertjes en zonk als een baksteen. Als het geen bakstenen regent, dan kom ik op 28 dec.

Ik heb vooral de ballen uit mijn broek gelachen bij de half uur durende parodie op baantjer. Ik verveel me de ballen uit mn broek op deze manier.

En dan ook nog als motto een citaat van Descartes nemen. Ik wed dat Lange Jan zich de ballen uit de broek zou lachen als hij sommige posts hier op dit forum zou zien. Dankzij de zwaargelovigen onder ons die gisteren de ballen uit hun broek hebben gebeden, bleven wij behoed voor duivelse rampspoeden.

Jan baalde als een stekker natuurlijk, helemaal voor niets teruggereden en nog geen spullen. Ik kon het nauwelijks geloven en baalde als een stekker dat ik het bewijs niet kon zien. Yasminne baalde als een stier dat ze niet wakker gemaakt was want die had alles graag willen zien. Johan moest vanavond ook overwerken, hij baalde als een stier, zijn collegas waren vanmiddag om 4 uur allemaal naar de vrijdagmiddagborrel.

Dit antwoord beviel hem helemaal niet, maar hij kreeg pas echt de pest in toen hij merkte dat het klopte. Ik kreeg zo de pest in, dat ik afstapte. De Egyptenaar zal er echter de pest in hebben dat hij ook vanavond op de bank begint. Ze hadden er dit jaar flink de smoor in.

De eierzoekers in Fryslân konden welgeteld zeventien dagen door de weilanden struinen, op zoek naar kievitseieren. Mijn mama was vroeger heel modern hoor. Mischien ben je wel een trend setter geweest. Of heb je de smoor in gehad dat je nooit ben gevraagd voor de playboy? Het is nu 3. Helemaal katseyesbezopen want het was piekuur in de Joffer.

Als je je lijf versiert hebt met tatoo's en piercings en is je buik zo rond als een balletje hoef je niet te reageren want daar houd ik niet van.

Hij voelt zich zoooo stoer, is zo zat als een balletje en heeft zelf niet in de gaten dat hij oervervelend is.

Hij is zo zat als een balletje, maar moet toch zonodig weten wat er aan de hand is. Het verhaal loopt leeg als een ballon en ik vind dat jammer omdat je zo het eerste goede deel van het boek vergeet. Er wordt een kleine incisie gemaakt en mijn balzak loopt leeg als een ballon. Één dag voor de wedstrijd ging ik het water op, maar mijn voet was in no time opgezwollen als een ballon en het deed ook erg pijn. Zijn lijf zat steeds voller geplakt met pijnstillende pleisters en al het vocht dat hij vasthield maakte hem op het laatst zo rond als een ballon.

Giet er een paar biertjes in en je gaat als een banaan qua kletsen met vreemden. Ondernemen gaat altijd met pieken en dalen, maar ik ben er weer helemaal bij Het is goed te zien en te lezen dat de BSW nog steeds gaat als een banaan. Grotere carburateur en spruitstuk daarvoor, en een grotere sproeier dus. Maar voor een puch maxi? Die trekt binnen no-time zo krom als een banaan.

Een groot licht is deze man duidelijk niet want zijn redenering is zo krom als een banaan. Ik deel wel vaak overschrijfwerk uit, want boeken worden aan de lopende band vergeten. Toch werkt humor vaak beter dan straf. Ilse komt aan de lopende band met nieuwe diensten, maar die verdwijnen ook weer aan de lopende band. Als Ilse nu eens wat investeert in naamsbekendheid.

De oplader van mn macbook is kapot gegaan: En bij het zoeken op internet kwam ik erachter dat dit aan de lopende band gebeurt. ICT'ers zijn minder vaak tevreden met hun werk en voelen een minder sterke band met hun werkgever. Onze zoon van twee jaar is als de dood voor de kapper. Mijn moeder was daarvoor zo bang als de dood. Als er onweer op komst was, werden alle glimmende voorwerpen weggeborgen in laden en kasten. Iedere bewoner was in die tijd als de dood zo bang voor ruitbreuk.

Die vrouw is als de dood zo bang voor dr vriend, maar gaat de politieagenten en cameraman zonder angst te lijf. Wethouder Vereijken is in de afgelopen periode als de dood zo bang geweest voor een onafhankelijk van het college opererende coalitie. Hij kon niet buiten het seksuele contact met de Leidse 'straatmadelieven' maar was als de dood zo bang voor geslachtsziekten. Volgens mij zijn al die Windows gebruikers gewoon als de dood zo bang om naar iets anders over te stappen, omdat daarna alles niet meer zou werken.

Vaak in verkorte vorm, zonder dat het woord 'bang' in de tekst voorkomt. Laat het alsjeblieft geen fokking Amerika worden met alleen uiterlijk vertoon en van binnen zo bang als een haas!!! De toenmalig drossaard een zekere Penders, was een doorbrave kerel, maar zo bang als een wezel en hij durfde de Bokkenrijders niet aan.

Ik was doodsbang dat het gebouw zou instorten, we voelden nog steeds naschokken. Dat is hoe ik mijn zwaarste depressies het liefst samenvat: De kinderen proberen hun vader nog tegen te houden wanneer hij zijn doodsbange vrouw aftuigt. Maar keuze hadden we niet dus begonnen we maar met lood in de schoenen en met de moed der wanhoop aan hetgeen wat men lezen noemt. Met lood in de schoenen, bevreesd voor een nieuwe confrontatie, liepen ze naar de grens.

Met lood in de schoenen gaat Piggelmee opnieuw naar het visje met het verhaal dat zijn vrouw andere koffie wil. Winston was nog steeds zo solide als de bank van Engeland. Na twee van de vijf avonden. Het zal allemaal best, maar de service bij jullie is bar en bar slecht.

Als bijwoord van graad is 'bar' een algemeen bruikbare 'versterker', al klinken combinaties als 'bar warm' en 'bar goed' erg ongewoon, in tegenstelling tot 'bar koud' en 'bar slecht'. Het intensiverende 'bar' wordt meestal gebruikt om iets ongunstigs te versterken. De Franse taalbeheersing van studenten en scholieren is bar slecht. Maar ik moet zeggen dat de geluidskwaliteit echt bar en bar slecht vindt. Dat gehoorschade nog geen hot item binnen de dance-industrie is, bleek donderdag uit de bar slechte opkomst bij de paneldiscussie.

Het was afgelopen zaterdag niet het beste weer, het was bar koud voor de 22 voetballers. Zoals meestal het geval is in het hoge noorden, was het op de trainingsdag weer eens bar koud met harde wind. Het is een grappige samenloop van omstandigheden dat het bar koud is op een conferentie over opwarming, maar het is geen weerlegging.

Ik moet alleen nog even leren hoe die precies werkt, want ik snap er nog bar weinig van. Daar viel me direct op dat er maar bar weinig te vinden is over de Dirt-gerelateerde problemen.

Hey Ruubje kun je nog een paar van die capsules noemen en wat ze met je doen, weet verder bar weinig van sdrugs af maar ben wel geintressereerd. De barre winter is weer voorbij, de lente komt er weer aan. Pas geleden waren er alweer enkele zonnige weekenden. Gelet op de situatie die de barre winter van met zich meebracht, was het om strategische redenen verstandig om 'Wiking' terug te trekken achter de rivier de Mius.

Zelfs in de barre winter zult u bewoners buitenactiviteiten zien ontplooien. De Pilgrims, die hier aan land gingen, moesten het hoofd bieden aan de barre winter die in deze streken heerst. De wereld is als een zee. Dat is al een oud beeld uit de geschiedenis van de kerk: Noosa staat bekend om het golf surfen en we hebben beiden de woeste baren bedwongen. Het vette is dat we beide inmiddels kunnen staan op de plank! Zeker uiterlijke verschillen blijken over langere tijd geen onoverkomelijke barrière.

Kleur doet er minder toe dan je misschien zou denken. Voor zover ik weet kunnen goudvissen zich letterlijk en figuurlijk te barsten eten. Waar het om gaat is dat je moet afleren om je zelf te barsten te vreten aan welk dieet dan ook.

Als aardbeien in het seizoen echt spotgoedkoop zouden zijn, eet iedereen zich te barsten en vragen de meesten er niet meer na tot de volgende zomer. Het komt ons voor dat wij als Nederland weer voorop lopen met regelgeving etc. Je zou je te barsten lachen als het niet zo tragisch ware. Je kan je om een filmpje wel te barsten lachen in de huiskamer, maar waar ging het ook alweer over? Reclame hoort dienend te zijn. De Domstad barst van de musea, kerken en bijzondere architectuur.

Het barst van de cabaretiers en theatermakers in de Nederlandse theaters. Wij zijn een potent clubje dat barst van de energie en het talent. Cultureel ondernemen gaat ons heel goed af. Ik werd vannacht met barstende koppijn wakker. Ik heb een uur in bad gezeten om de spanning van me af te laten glijden. Ik weet verder niks van het uitleggen van dromen maar kan me wel voorstellen dat je met een barstende koppijn en een rotgevoel wakker wordt.

Door het succes van het Nederlandstalig onderwijs bij Frans- en anderstaligen zitten sommige scholen immers barstensvol. Sommige straten waren echt barstensvol mensen die allemaal met waterpistolen en emmertjes water elkaar nat maakten.

De sound van Good Dog Happy Man valt het beste samen te vatten als een pittige combinatie van funk, soul en indierock. Creatief, complex en barstensvol ideeën. Elke politicus liegt dat ie barst. Ze deed de oefening bijvoorbeeld wanneer ze met barstende hoofdpijn thuiskwam na een vergadering met het bestuur.

Zelf ben ik zwaar slechthorend, maar als ik eens een paar uurtjes uitga, moet ik weg wegens barstende hoofdpijn en ben ik 's anderendaags helemaal doof. Als hij te lang in de straling zit, krijgt hij barstende hoofdpijn, legt hij uit.

Daar heb je er weer eentje die denkt straling te kunnen voelen. Cruijff praat met technische staf over jeugdopleiding Ajax Net als van Basten, praten als een kip zonder kop. Dat beaamt de oefenmeester ten volle: Het is natuurlijk helemaal waar, als redacteur bij Autovisie héb je een wereldbaan, maar om dat nou volmondig te beamen, dat leek me altijd zo zelfgenoegzaam. De Afrikaanse Unie is een tandeloze vredesmacht, beaamt hij volmondig.

Corsica is een juweel; iets dat u al na één dag kamperen op Corsica volmondig zult beamen. De hele scène wordt nog eens extra gesierd door de grote verpleegstershaaien en wittiphaaien die over de bodem slingeren, hopend op restjes. Ze komen soms zelfs doodbedaard over je knieen gegleden.

Hij zei hem op zijn wat hooghartige, doodbedaarde manier, dat het tijd was om in Amsterdam de opstand te beginnen en voegde er aan toe, dat Den Haag voor een regering zou zorgen. Hij heeft stichtelijk bedankt voor dat tweederangs plaatsje in de kring van het verbond en is eruitgestapt.

En vlakbij ligt het kerkhof of de Cimetière Montparnasse. Daar heeft men André Citroën naartoe gebracht toen hij op 3 juli overleed. Arm als een bedelaar intussen. Door de drain voor de klaplong blijft hij nog wel aan bed gekluisterd.

De longfoto die vanochtend was gemaakt zag er verder goed uit. Moeten we dankbaar zijn, terwijl we ons diep ongelukkig voelen omdat medische apparatuur ons aan bed gekluisterd houdt? Ik was aan het bed gekluisterd vanwege een hersenvliesontsteking en de enige manier dat ik kon schijten was met een steekpot zo heet dat geloof ik.

De laatste acht jaar van zijn leven was de vrijwel blinde en verlamde dichter aan het ziekbed gekluisterd. Op lange termijn kunt u een flink bedrag besparen op portokosten. Gebruik dit argument niet als hoofdreden wanneer u kiest voor een e-mailnieuwsbrief. Het kan dus gebeuren dat je met je ex afspreekt dat je haar een flink bedrag geeft voor de kids en daarna niet meer. Maaaaar, dat ze dat geld er vrij snel doorheen jaagt en vervolgens doodleuk bij de rechter een verzoek tot kinderalimentatie indient.

Daarbij gaat het om soms flinke bedragen, want ook hier geldt dat hoe lager het inkomen is, des te hoger de kindertoeslag uitvalt. Ervaring met eerdere bedrijven en adverteren op msn. Dat je met het overnemen van een lopend leasecontract een fors bedrag kunt uitbesparen en je ris. Er is voor zwemsport een te hoog bedrag opgenomen in de begroting Ik dacht gewoon, er moet een andere reden zijn waarom deze woning voor zo'n hoog bedrag in de markt wordt gezet.

Vele woekerhandelaars, of scalpers roken geld en schaften zich een stapel PS3's aan om dan tegen astronomisch hoge bedragen te verpatsen. Orang-oetans worden ernstig bedreigd, vooral omdat hun leefgebied vernield wordt voor bijvoorbeeld de aanleg van palmolieplantages.

Alsof ze hun laatste oortje versnoept hebben en totaal tegen hun zin in dit 'ongeciviliseerde apenland' gedropt zijn. Hij kon werkelijk nergens om lachen, zat erbij als een berggorilla die z'n laatste oortje versnoept had.

Om de fans niet diepbedroefd achter te laten hebben zij een afscheidsconcert gepland in de Singel te Zwolle, de plek waar het allemaal begon.

Een verrassend sterke tegenstander en een bedroevend slechte grasmat waren gisteravond de oorzaak van het teleurstellende spel van SC Heerenveen. De gebruikte componenten en het soldeerwerk zijn bedroevend slecht en van kwaliteitscontrole hebben ze nog nooit gehoord.

Naar de aflevering van gisterenavond keken Het Vlaams Belang wil resoluut een einde maken aan deze vriendjespolitiek. De dienstverlening moet voor iedereen dezelfde zijn.

Juliana had namelijk de gewoonte om Koninginnedag op 1 mei te vieren als 30 april op een zondag viel. Beatrix heeft daar resoluut een einde aangemaakt. Om onbekende redenen viert zij het dan op 29 april.

In ieder geval als er te veel Openscource software is, zal dit zichzelf de nek omdraaien omdat mensen niet steeds willen wisselen van OS of pakket.

En met de aktie om, gelukkig nog binnen de eigen partij, te kunnen rommelen met verkiezingen is de democratie volledig de nek omgedraaid. Zijn evolutietheorie zou volgens boze tongen de nekslag geven aan monotheïstische religie.

Maar op deze manier zal Talpa zijn naaste concurrent niet de nekslag toedienen. Volgens vooralsnog onbevestigde geruchten heeft de webmaster zelf de stekker eruit getrokken na te zijn bedreigd.

De Apple iPod is onder handen genomen en hij is werkelijk beeldmooi geworden. Eén van de Spaanse conquistadores werd stapelverliefd op Eréndira, de beeldmooie dochter van Tangaxoan, koning van de Purépechas. Een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes om van de beeldschone natuur van de Jura te genieten!

Ik vindt het vreselijk dat eveline er niet meer bij is. Mijnheer pastoor, Wij wensen voor U en voor ons en héél de parochie een beeldschone toekomst.

Koud als een beeld is zij bij me weggegaan. Shaw deed niets meer: De gebruikers van de beta-versie klagen steen en been. Eigenlijk zat de belangrijkste miscalculatie al in de naam: Het meest onleesbare boek in de Bijbel. Bedrijven en opleidingen klagen steen en been over de teruglopende belangstelling. Maar na het verschijnen van Vista kwamen er meer en meer klachten over de logheid van het besturingssysteem. Gebruikers, fabrikanten en de Consumentenbond klaagden steen en been.

Te duur, teveel geheugen nodig, te weinig drivers voor beschikbaar, te langzaam - en eigenlijk niks nieuws onder de zon. Men eet normaal maar wel gehalveerde porties, en drinkt bij elke maaltijd, afhankelijk van het lichaamsgewicht, een tot twee sherryglazen beendroge sherry. De typische, beendroge fino -smaak, die aan groene noten en amandelen doet denken, komt van die biologische veroudering.

Chablis is een dorp dat wereldberoemd is om zijn beendroge witte wijn. Ik mis Karel wel, wat zou ik graag gelezen hebben wat hij gedacht en geschreven zou hebben over de huidige oneerlijkheid en hypocritie, en dat alles in het mooiste, beendroge Nederlands dat maar te formuleren is. Vrijwel uitsluitend gebruikt als het om wijn gaat. De nacht viel goed in toen ik op de gletsjer aankwam maar het was nu makkelijk afdalen doordat de sneeuw al beenhard was geworden door de nachtelijke uitstraling onder de wolkenloze hemel.

Olea europaea groeit zeer traag. Waar is u wispelturige min so haast van mij ergens verslingert? Drukt dan de bijstere fortuin d’ ellendigen gestadig, en slaat mijn roe altijd even scherp?

Voor al dit verlies, kreeg ik u alleen tot vergelding: Gij swoert mij bij de Godheit van moeder Thetis, dat ik tot mijn geluk van u gevangen was.

Ja gelukkig, om, schoon ik u met bruidschat wiert opgedragen, ten spot voor ’t hooft gestoten, en van u met de vereerde gift verjaagt te werden. Dat meer is, gaat de spraak dat gij, so haast morgen den dag aanligt, niet passende op de zuider vlagen, ’t anker meent te ligten.

Welk schelms voorneme als mij rampsalige ter oren quam, besweek mij ’t hart en geest van schrik. Og voor wien sult gij mij ellendige ten prooi laten?

Sijt gij nu al belust weder na u vaderland te trekken, gij sult aan mij geen swaren ballast voeren. Ik sal mijn verwinner als slavin, niet als vrou mijn man volgen: Laat vrij de schoonste vrou uit Grieken u huwlijks koets betreden, wel waard om te dragen den naam van Peleus schoondogter, die een neef was van Jupiter en Egina, en waar over den ouden Nereus geern overschoonvader was.

Laat Briseïs u nederige slavin slegs haar taak af haspelen, en ’t rokkens hoofd afspinnen. Ik bid alleen dat mij u vrou maar niet verdrukt, die mij, ik weet niet op wat wijse, hart sal vallen: Of lijt dit vrij, als ik slegs niet van u versmaat verlaten werd.

Hier voor sta ik, og arm, en sidder als een blad. Maar waar na wagt gij nog? Daar Agamemnon leetwesen heeft van sijn grimmigheit en ’t heir der Grieken ootmoedig voor u knield. Verwin, die ’t alles verwint, u gramschap en fel gemoet. Waarom moet de fluksen Hector de Griekse magt vernielen? Schiet ’t harnas aan, Achilles, na mij eerst weder aangenomen te hebben, en slaat met u gesegende wapenen, de Trojanen verbaast op de vlugt.

Om mij ontstont de gramschap; laat sij om mij ophouden, en ik d’ oorsaak en’t einde van u verbolgentheit wesen. En rekent voor geen schande door mijn gebed te buigen: Meleagcr is door ’t smeken van sijn vrou ten strijd geprest.

Ik heb ’t horen verhalen, maar gij weet het best, dat sijn moeder Althea, door hem broederloos, haar soon vervloekte en sterven liet. Alleen sijn huisvrou kreeg hem in ’t harnas.

Dog ’k belg mij hier in niet: Ik weet, dat mij eens een slavin mevrou noemde, en ik haar antwoorde, dees naam verswaart den last van mijn dienstbaarheit. Ik sweer u bij mijn mans gebeente, dat door schierlijk neerhouwen niet wel met aarde besorgt wiert, gebeente dat ik altijd hoogwaardig agten moet; bij de heiligheit van de brave zielen van mijn drie broeders, die met en voor haar vaderland gesneuvelt sijn: Vergd’ ik u nu, Manhafte, van gelijke een eed af, dat gij buiten mij, geen andere wellust boete, gij trokt wis de klink in.

Wat, ’t volk denkt dat gij treurt; maar gij speelt op de harp, en vermaakt u met een pop op schoot. En vraagde u imant, waarom gij niet aan ’t vegten wilt, sij sout hem antwoorden, ’t gevegt valt suir: Maar voor desen plagt gij voor ’t veilige te kiesen roemrugtige daden, en schepte vreugd in lof van manhaftige heldedaden.

Sent mij, o Grieken, heen, ik sal selfs als afgesante mijn heer vleien, en ’t verrigten van mijn last met kuskens spekken. Al waart gij nog so verstaalt, en wreder als u moeders zee, gij wiert, al sweeg ik stil, door mijn tranen gedwee. Sla nu ook, dapperen held, ’t oog op u beknelde Briseïs, en laat mij rampsalige soo versleend niet immer in den druk: Of is u liefde op mij in bitteren haat verkeert: Na ik merk dwingt, en sult gij mij hier toe dwingen, mijn vlees en verf is reeds vertreurt: Ontglipt mij die, ’k sal van u handen weer eissen mijn man en broeders, en tonen dat u geen eer is een vroumens te doen sterven.

Doorstoot mij met ’t selve staal, dat Agamemnon sou doorboord hebben, ten waar Minerva ’t selve geschut hat. Maar spaar nog liever dit leven dat gij mij schonkt. Dorst gij na bloed: Troje kan u stof leveren, tap ’t bloed uit ’s vijands lijf.

T heseus in Kreta, Minotaurus, of den Mensstier hebbende omgebrocht, so heeft hy beide des Konings dochters, Ariadne en Fedra met sich weggevoerd. Maar Ariadne heeft hy laaten sitten op een eensaam eiland, Fedra alleen medegenomen, en binnen Athenen getroud.

Hier op is Theseus, met Piritheus, sijn hasvrind, vertrokken, om Proserpina den onderaardschen schaker wederom te ontweldigen. Doch als sijn lang afweesen de Koninginne verdroot, is sy midlerwijlen op Hippolitus, haar mans voorsoon, verliefd geworden. Deese was gedurig op de jagt, schuw voor vrouwenliefde, en deswegen vliedende haare aanlokselen. Dus poogd hem de stiefmoeder met deese letteren te bewegen, en in haar oneerbaare minnelisten te verstrikken.

H Ekuba, gemaalinne vanden Trojaanschen koning Priamus, groot gaande, droomde dat sy een brandende toorts ter wereld brocht, van welke geheel Trojen wierd in asschen gelegt. Hier by quam een Godspraak, meldende dat de toekomende vrucht gewisselijk sijn vaderland sou ten verderve strekken. Dus gebood de koning de geboorene soon aanstonds om te brengen. Doch Hekuba, van een moederlijk mededogen geraakt, gaf het kind aan de koninglijke veehoeders om in het verborgen op te voeden.

Deese, geheeten Paris by sommige ook Alexander verkoos, nu sijn jaaren hebbende, tot sijn lief eene Enone; met welken hy een geruymen tijd, in alle gemeensaamheid leefde; tot dat eindelijk sijn vader hem gekend en plechtelijk ten hove geroepen heeft. Hier op is hy naar Griekenland getrokken, quansuis om Hesione sijn moeie, weder te haalen; doch waarelijk om Helena in het welbekend Oordeel van Venus hem toegesegt te schaaken, en naar Trojen over te brengen.

Dit was naawelijks uitgevoerd, of Enone, dien handel verstaan hebbende, send aan Paris deesen brief, verwijt hem sijn meineed en ongetrouwigheid, raad Helene de Grieken weder ter hand te stellen, en haar alleen getrouwe liefde te bewijsen.

L eest gij mijn brief, of verhindert het u nieuwe bruid? Ik Pegasese Enone, roemrugtig op ’t Frigiaans lommergebergt Ida, klage over ’t ongelijk dat gij, mag ik ’t seggen, mijn lief, mij aandeet.

Wat God voer ons so dwars in ’t vaarwater? Wat misdeet ik, dat gij mij afsnijd? Verdiende straf mag geduldig geleden werden: So groot waart gij nog niet, doen ik, een Nymf van een roemrugte stroom geteelt, met u gepaart was. Gij die nu Priamus soon hiet, waert eerst de waarheit hoeft niemant te ontsien een slaaf, waar aan ik, een Nymf, mij niet verontwaardigde te trouwen. Wij rusten dikwijl onder ’t vee en lommer van ’t geboomt: Dikwijl sliepen wij op hoi en stro, en schutten op een laag hut daksken de grijsen rijp af.

Wie wees u bosschagien bequaam tot de jagt? Wie de holen daar ’t wild met sijn jongen in roeste? Dikwijl heb ik met u ’t schrik-net gespannen, dikwijl de jagthonden over berg en heuvel gejaagt.

De beukbomen tuigen nog in haar bast mijn naam van u gesneden. Men leester nog Enone met uwe hand geschrapt. En met de stammen groeit mijn naam: Daar staat een populier op d’oever van een beek, een populier, weet ik wel, waar in gij t’onser gedagtenis iets gesneden hebt. Leef waarde populier, die, geplant op den oever aan ’t water, dit digt tot gedagtenis in u rimpelige schors hebt staan: Eer Paris sijn Enoon verlaat en leeft: De Xantus na sijn bron te rugge streeft.

Keer Xantus dan te rugge, en stroom opwaarts: Dien dag beschoor mij arme duif ramp: Ik gink te rade want die schrik was wat ongemeens met oude wijfs en grijse mannen: Men hiew vast dennen, en maakte balken klaar: Gy schreide op ’t afscheid.

Wagt u maar dit te ontkennen. Over die nieuwe min hebt gij u meer te schamen als over de voorgaande. Gij weende, gij sagt mijn oogen tranen, en wij brouwden wedersijts bedrukt traan in traan. Noit sagt gij een olmstaak zo omwoeld van wijnrancken, als u armen om mijn hals gevlogten. Og hoe dikwijl, als gy klaagde om tegenwind weerhouden te werden, hoe dikwijl [p. Hoe vaak quaamt gij na genomen afscheid op nieuws afscheid kussen, hoe bang viel u ’t laatste woord adieu?

Een lugte voorwind deed de seilen aan de stijve masten vast swellen, en ’t water schuimde door ’t wegroejen. Ik gink, onsalige, u wegstuivende vloot naogen so ver ik kost: Ik bad de groene zeegodinnen dat sij u met ’er haast overschikten: Dus most dan mijn gebed u voor een ander doen wederkeren.

Og voor een vervloekte hoer heb ik gesmeekt. Daar staat een grote rots op de zeekant, die nu van de golven bekabbelt, maar wel eer een berg was. Hier af sag ik u schepen eerst heen seilen, en vloog u schier door de golven na. Doen ’t schip naderde, en door de wind digt aan land quam, sag ik ontset ’t schoon juweel in ’t aansigt. Dit was nog niet genoeg wat hielt mij, dus ontsind? Doen scheurde ik mijn gewaad voor op, klopte op mijn boesem, krabde mijn betraande wangen op, huilde dat den helen Ida, Cybele toegewijt, weergalmde: Nu voert gij vrolijk weg een dier, dat u over Zee gaarn volgt, en haar egte man weet te verlaten.

Maar doen gij nog arm waart, en als harder ’t vee hoedde, hielt gij in u schrapelheit niemant als Enone tot u wijf. Ik vraag na geld nog goed nog u verguld Palais, of onder vele een snaar van Priamus te wesen. Egter niet dat sig Piamus sou hoeven te stoten aan een Nymf tot schoondogter, of Hekuba sig te schamen dat ik haar snaar was.

Want ’k ben ’t wel waard, en tragt een Prinse vrou te werden: Versmaat mij ook niet, om dat ik met u op ’t boomloof plag te slapen: In ’t kort, met mij blijft gij veilig gepaart. Om mijnen ’t wil wert geen toestel tot oorlog gemaakt, nog vloten toegerust om te wreken. Maar d’egtbrekende Heleen wil nog met vijandige wapenen weer gevordert werden: En of gij haar aan de Grieken dient weder te leveren, staat u te vragen aan broeder Hector, Polydamas, of Deifobus: U saak stinkt; en haar man voert regtvaardigen oorlog.

Gelooft ook niet, wilt gij wijs sijn, dat u dit wufte staal sal trou blijven, dat u so schielijk onregt in d’armen viel. Want gelijk nu Meneläus buldert over ’t schenden van sijn egt, en klaagt dat hem sijn lief van een uitheemsche vink ontfutselt is; so sult gij ook nog [p.

Nu is sij op u versot: Gelukkig is Andromache die vast aan een trou man is gepaart. So most gij mij, volgens u broeders voorgank, tot een wijf gehouden hebben. Maar gij sijt ligter als dor verdroogde bladeren, die door een so as wint afwajen. Ligter sijt gij als ’t hair van koornaren, dat door gedurige sonhitte verdort staat. Dit plagt mij want ik herkauw ’t u suster Kassandre wel te voorspellen, en aldus met hangende vlegten te profeteren: Daar komt een Griekse vaars, die u, ons vaderland en hof sal ruineren.

Og weet dit dier, daar komt de Griekse vaars. Terwijl ’t nog tijd is, verswelg, o Goden, dat schendig schip: Dus gesprooken hebbende, wierd sij van haar dienstmaagden in ’t hollen gegrepen. Maar mij rees ’t blonde hair te berg. Og maagd, u profesij is tot mijn ramp niet als al te waar geworden: Al is sij nog so schoon, ’t is wis een Overspeelster.

Want sij verliet haar Goden en man, om met u weg te lopen. Dit selve dier is eerst uit haar vaderland geroofd door sekeren Theseus so ik in den naam niet mis. Gelooft so gij wilt, dat sij maagd weder gesonden wiert, van een grage en geile gast.

Vraagt gij hoe ik dit so fiks te weten quam? Al noemd gij dit roof, en verfd haar schand met witsel: Maar Enone blijft har valse man getrou: Lest schuilende in ’t bos wierd ik gesogt door een troep rappe Saters, een krielig splitkootrot: De Lyer God Apollo, bolwerker van Toje, heeft mij wel eer bemint, en mijn [p. Want ik trok hem de vlegten uit ’t hoofd, en krabde hem ’t aansigt als een rasp. Ik eiste nog gesteent nog goud voor dit verkragten: Maar hij mij ’t waardig oordelende, schonk mij d’Artsenij, en leerde mij sijn konst hanteren.

Wat kragtig kruid of wortel om te genesen in de wijde wereld groeit, is mij grondig onderrigt. Helaas dat ’er geen kruid is, ’t geen min genesen kan! Selfs Apollo, vinder van de Artseny, segtmen, dat Konink Admetus koejen hoede, en op Alcestis door gelijke minnebrand kookte, als ik nu op u.

Maar de baat, die ik nog door kruid’ren van ’t vrugtbaar aardrijk nog door Febus kragt kan vinden: Gij kondse geven, en ik ben ’t waardig. Ontferm u over een Nymf die ’t verdiende. Ik ben geen staal die u ’t Griekse heir in ’t land brengt. Maar ’k ben u lief, bij u gekoppeld van kintsgebeente, en bidde dat ik bij u sterven mag. P Elias, soon van Neptunus, in Thessalien regerende, was van seker godspraak verwittigd, dat hem de dood als dan was nakende, als hem jemand met een ongeschoeide voet sou komen groeten.

Ondertusschen had Jason by toeval, sijn eene schoen in het slijk van de rievier Evenus laaten steeken. Ontmoette dan in die stand sijn oom Pelias, met een jaarelijks offer besig. De vorst, sich de godspraak erinnerende, raad daar op Jason naar Kolchos te trekken, en de gulde vacht zeeghaftig van daar te haalen; op hoop dat hy, of op zee, of aldaar in die poginge, om mogt komen.

Doch Jason, naar heldelof staande gelijk een edele jongeling, neemt die krijgstogt aan, versameld de voornaamste ridders van Thessalien, boud het befaamde schip Argo, en begeeft sich op deese wijse op zee.

Eenigen tijd deselver doorkruist hebbende, is hy op het eiland Lemnos aangeraakt: Maar, terwijl de reis naar Kolchos moet voortgeset worden, so is hy, bykans naar twee jaaren verlijvens, weder t’ scheep gegaan: Komt daar op in Kolchos, temt en verwint aldaar al het geene hem in sijn arbeid stuitte; krijgt de gulde vacht, en keerd met Medea wiens toverkonst hem deese zege deede hebben naar Thessalien.

Hipsipile, dit alles vernoomen hebbende, schrijft deesen Brief, op allerhande wysen hem van Medea trachtende af te trekken. Een groet was u immers Hypsipyle nog waard’. Waarom komt mij ’t gerugt voor u schrijven ter oren, dat gij de stieren die Mars waren toegewijt, voor de ploeg spande?

Dat uit het tanden saat een oegst van mannen uit d’ aard schoot, om welke te vermoorden u hand onnodig was? Dat een immer wakkeren draak bij de gulde rams vagt schiltwagt hielt, die hem egter door u dappere hand ontrooft is. Kost ik aan de swaargelovige seggen: Wat klaag ik dat mijn man sijn schrijfpligt heeft vergeten?

De min gelooft ligt. Og mogtmen seggen dat ik te ligtvaardig mijn man t’onregt blameerde. Lest quam tot mij een Thessalier vriend van Argos, die naulijks mijn drempel betrat, of ik vraagde: Hij sloeg ’t gesigt uit schaamt ter aarde.

Fluks sprong ik op van schrik, en riep: Hij leeft nog sprak hij, maar seer flau; hij most mij sweren. Maar ik geloofde schier niet dat gij leefde al swoer hij ’t bij de Goden.

Weer bij mij selve gekomen begost ik te vragen na u daden. Hij vertrok mij hoe gij Mars kopervoetige stieren voor de ploeg gespannen, drake tanden in d’aard gesaaid hat, dat daar uit schielijk gewapende mannen voor den dag sprongen: Want hoop en vrees gaf mij staag bijsonder bedenke.

Terwijl hij ’t alles melt, ontklede hij vervolgens door spreekijver verrukt, de wonden mij door u ontrou aangedaan. Helaas waar is nu u die vast versegelde trou, en ons huwlijks verbond? Waar bruilofts fakkel, beter waard’ om een lijkhout aan te steken.

Ik ben van u niet ter sluik [p. Juno d’ egtvoogdes en de bruilofts God met sijn bloemkrans was ’er bij. Nog Juno nog Hymen, maar de helse Erinnys droeg mijn fakkelligt met haar bebloede hand. Wat had ik met de Myniërs, wat met Pallas schip te schaften? En wat joeg u, stierman Tyfis, in mijn vaderland? Hier was immers geen glimpig gulde vlies te halen, Lemnos was immers geen Palais van den ouden Eëtes. Eerst was mijn wisbesluit maar den Hemel schutten’t dees vremdelingen te verdrijven.

En ’t Lemnis vrouvolk heeft eerst de regte slag van mannen te bengelen. Met so dapperen heir had ik mij horen te weren. Maar so haast ik u sag ontfing ik u in mijn stad, hof, en ’t hart, daar gij met mij twe jaren doorbragt.

Ons beider vrugt in uwen buik ontfangen, die leve, ik ben daar vader en gij moeder van. Dus sprakt gij, en kost snikschreiende met de tranen op de beveinsde wangen geen woord meer uitbrengen. Het schip vloog ale een bliksem over de blawe baren, gij starde op mij na ’t land, ik op u na ’t water. Daar staat een toorn om allen ’t halve in zee te sien: Flukx storte ik godvrugtige gebeden, en beloofde, om u gevaar te hoeden, de Goden offerpligt, die mij nu nog, vermits u behouden reis, te betalen staat.

Ik die belofte betalen? En Medea ’t heil genieten? Sal ik offeren, om dat ik Jason bij sijn leven quijt ben? Ik vee slagten voor mijn verlies? Ik werd verwond van een onverwagte kant. Sij tragt de maan tegen wil en dank uit haar koers te rukken, en de sonrossen pek-knevelen voor ’t gesigt te drijven. Sij stuit de vloed, sij stelpt de loop van kromme stromen en drijftse opwaard aan. Sij verplaatst bos en rots.

Sij betovert al sijnse ver: Voorts duisend grillen die ik liever niet en wist. De min door toverkonst verwekt is quaad, de regte wert door deugtsaamheit en schoonheit veroorsaakt. Kont gij dees Kol omhelsen? Gelijk sij eerst de stieren, so dwingtse u nu onder ’t jok: En d’een en d’ander van Pelias aanhangers schrijft haar toverij u daden toe, en vint onder ’t volk geloof.

Geen Jason, maar Medea roofde Frixus gulde vlies. Dit laakt u moeder Alcimede: Sij mag uit ’t gewest ontrent de Tanaïs, de Scytise moerassen, of Fasis haar vaderland na een gemaal omsoeken. Wispelturige Jason, losser als d’ herfst wind, waarom breekt gij u beloften? Mijn man gingt gij van hier, een anders quamt gij weder.

Laat ik nu u vrou sijn, als ik was op u vertrek. Stuft gij te pret op Adel en roemrugte namen: Bacchus is mijn grootvader, Bacchus vrou ver[ [p. Ook ben ik in ’t getal gelukkig: En vraagt gij wien het kroos gelijkt? Bedriegen konnen sij niet, voor de rest gelijken sij haar vader, die ik u schier tot gesanten voor haar moeder gestiert had, ten waar die wrede stiefmoeder mijn opset had gestut. Medea is feller als een stiefmoeder. Medea’s handen sijn bequaam tot alle moordstuken.

Die haar broeder verscheurde en de leden over ’t veld ringelde, sou die mijn kinderen konnen sparen? Dit staal, o harssenlose, en met Kolchis vergift betoverde Jason, dit staal, segtmen egter dat gij trouwer mint als u Hypsipyle. Sij kreeg als maagd in overspel met een man te doen, maar wij sijn kuis gepaart. Sij verried haar vader, ik bergde Thoas leven. Sij vlood van Kolchi, ik blijf in mijn Lemnos. Wat baat mij dit? De moord van Lemnis vrouwvolk prijs ik niet, Jason, maar ’k doemse.

De spijt wapend gehoonde tot felle gramschap. Kom segt eens, soo gij door storm als ’t hoorde, verslingerd met u boel in mijn haven quaemt, en ik u met mijn twe soonkens toe quam treden: Met wat voor ogen, o schelm, sout gij u kinderen, met wat opsigt mij aanschouwen? Wat dood waart gij om u trouloosheid waard’? Mijnen t’halve soud gij ligt ’t leven houden: Maar ik kletste ’t bloed van die vervloekte hoer in mijn aansigt, en ’t uwe, dat sij door haar toverij verrukte.

Dan toonde ik mij Medea een Medea. Bij aldien mij de regtvaardige Jupiter uit den hogen hemel verhoort, so bid ik dat die hoer en schenteef van ons egt gevoele ’t wé dat Hypsipyle gevoelt, proeve de gal die sij gebrouwen heeft, en gelijk ik, moeder van twe sonen, en egte vrou, van twee sonen en haar man beroofd werde: Dat sij in de wereld swerve en nergens plaats vint.

Gelijk sij haar vleeslijke broeder en vader gehandeld heeft, dat sij ook haar sonen en man so wreed traktere. Als sij zee en land sal hebben doorwaart: Dit bid ik Hypsipyle Thoas dogter van mijn man verlate. Leef duivels paar en mors in ’t dier vervloekte bed. D E stad Trojen eindelijk van de Grieken sijnde overweldigd, in brand gestooken en verwoest; verliet Eneas, met een vloot van twintig schepen, sijn vaderland, sonder bykans te weeten werwaarts hy het soude op aan setten.

Hebbende dan op de baaren eenigen tijd omgesworven, en Thracien, Sicilien, en andere mindere plaatsen aangedaan, is hy eindelijk, door een geweldig onweer, in Libiën te lande geset. Aldaar wierd alstoen een verblijf en nieuwe stad opgetimmerd van Dido, Belus dochter, en weduwe vn Sichëus, sijnde wegens den overlast van haaren boosaardigen broeder Pigmalion uit Fenicien vertrokken.

Deese vorstinne ontfing Eneas met de sijne seer vriendelijk, wierd op hem verieft, en dede, sonder eenige uitstel, hem de vruchten van sijn wederliefde in haare omhelsingen genieten. Doch Eneas moest sijn noodlot volvoeren, sich naar Italien begeven, en aldaar van de grootmogende regeeringe der Romeinen den allereerste grondslag leggen. Dido de lucht hier af krijgende, poogd hem met honderd beweegredenen die gevaarlijke reis uit het hoofd te brengen. Hoewel sonder eenigen vrucht.

Deshalven sy, gesind sijnde sich selven het leven te beneemen, hem moch deese sendbrief laat toekoomen. D us singt de witte swaan aan de Meandervloed in ’t vogtig lies gespreit, als de dood naakt, haar [p. Denkt niet dat ik dit schreef op hoop van u met mijn gebed te vermurwen: Maar nu ik weldaden, eer, en deugd ligtvaardig heb verspild, is ’t een kleine saak wat woorden te quisten.

Gij sijt dan nog gesint te reisen, u rampsalige Dido te verlaten, en trou en seilen aan een en deselve wint over te geven. Gij blijft, Eneas, nog bij ’t voornemen, om trouverbond en vloot gelijk te ontbinden, en u beloofd Italie te soeken dat gij nog niet en weet waar gij ’t vinden sult: En trekt niet eens ter harte ’t nieu Karthago. Mijn steigerende wallen, nog ’t Koninklijk gebied dat ik u opdroeg. U staat een ander rijk ergens in de wereld op te speuren; hier hebt gij wat gij soekt.

En schoon gij ’t land al vind, wie sal u dat overgeven? Wat gek sal sijn eigen erf aan vremden overlaten? Maar ’t schort u aan een ander lief, een andere [p. Wanneer sult gij een stad als mijn Karthago stigten, en u Heir van een verheve slot oversien?

En schoon ’t u alles na wil en wens gelukte, waar haalt gij een vrou die u so beminnen sal, als ik. Ik blaak als een was en sulfer fakkel, min nog meer als wierook op de smokende altaren. Eneas heb ik nagt en dag in ’t hart en sin. Hij is wel ondankbaar, hij agt mijn gaven drek, een gast die ik, so ’k wijs was, missen mogt: Verschoon, Venus, u snaar, omhels, broer Kupido, u onvermurwbare broeder, en leer hem in u leger plukhairen: Wat ik droom, en hij komt mij schijnvals in die gedaante voor oge.

Hij heeft geen aas van moeders aart. Een steen, een harde berg, barsse eiken op hoge kruinen gewassen, en wreed wild gediert heeft u geworpen: Siet eens hoe d’ooste wind water uit water blaast. Vergun mij ’t luk van ’t weer, ’t geen ik u liever verpligt bleef. De wind en Zee sijn regtvaardiger als gij. Ik ben so veel niet waard, schoon gij anders denkt, dat gij, om mij over de woeste Zee te ontvlugten, omkomen soud. Dien haat staat u vrij dier, so gij, om mij te ontgaan, nog baar nog dood ontsiet.

Strakt stilt de wind, legt de zee geschaaft, en rijd Triton met fijn blaaw gespan op ’t marmere nat. Og of gij met de wind verandren kost, en gij sult konnen, ten sij gij harder sijt als d’eike.

Had gij niet beproeft wat d’ontstuime zee vermogt? Betrout gij so ontsind de pekelplas die gij so vaak in nood gesmaakt hebt? Schoon gij bij moi weder anker ligt, dat woeste nat is egter vol gevaar. Troulose eedbrekers vinden ook in Zee geen heul: Te meer als om minnebreuk: Nog vrees ik voor de beul, die mij pijnigde, en ben bekommerd dat dien vijand door schipbreuk sal vergaan.

Genome gij wier dat God verhoede door een felle storm in Zee belopen: Strak sal u voorkomen die minedigheit, en Dido, door u trouloos bedrog genootsaakt tot sterven. Daar sal u voor d’ogen malen de schim van u bedroge wijf, bedrukt en met bloed beplengde lokken.

Al wat u dan geschied, sult gij uitroepen, ’k heb ’t wel verdiend, og geeft gena: Ei wagt nog een kleine tijd tot uwe verbolgentheit en d’ontstuimgheit der zee bedaart: Verschoon mij niet, maar u kleine Julus. Wat quaad deet ’t kind Askaan? Wat u gevlugte Goden? Die gij uit den brand gerukt in ’t water sult verdrinken. Maar gij hebt die niet bij u, noit hebt gij, troulose, al draagt gij u roem daar op, dat heiligdom en u vader op de schouderen getorst. Gij liegt al wat gij snorkt.

Want gij hebt niet eerst aan mij u valse tong getoont, [p. Vraag imand waar de moeder van schone Julus vervoer: Dit maakte gij mij wijs: Dus hebt gij om haar minder straf te lijden, als om mij. Ik twijffel ook niet of u geprese Goden verdoemen u: Og had ik ’t bij desen dienst gelaten: Dien dag, dat ons die overwagte vlaag in de spelonk dreef is d’oorsaak van mijn quellagie. Wel aan neem straf geschonde maagdom: Ik heb nog in mijn marmeren tempel een beeld Sicheus toegewijd staan bepronkt met groente en witte lammervagten.

Hier uit hoorde ik hem want ik kende sijn stem vierwerf mijn naam spellen, en soetjes seggen: Hij doet den haat van mijn misdrijf verdwijnen. Sijn moeder Venus sijn ouder vader, sijn soon, so dier en waardig pak, gaven mij hoop dat de man wel bij mij wennen soud’. So ik dan dolen most, ik doolde uit eerlijke beweegredenen. Doet gij hier bij sijn trou belofte: Mijn man wiert in sijn huis voor d’auter neergevelt: Ik wierd als balling verdreven, most mijn mans graf, en vaderland ontruimen, en wierd van mijn vijandige broeder [p.

Ik lande aan een vremde strand, en mijn broeder en Zee ontslipt koft ik ’t Zeegewest, dat ik u, troulose, heb opgedragen. Ik stigte een stad met wijd bemuirde wallen, een trots en schrik voor de gebuir volkeren. Den oorlog steigert vast, men dreigt mij, die een vrou en vremdeling ben met de wapenen: Wat mart gij, mij geboeid aan Jarbas, Konink van Getulie, over te laten?

Daar bij heb ik nog een broeder [Pygmalion] wiens schensieke hand beplengd met ’t bloed van mijn man, nog dorst na ’t mijne. Leg af de goden, en Heiligdommen, die gij met handelen ontheiligt, U godlose handen betasten ’t godlijke onwaardig. So gij de Goden, die gij uit den brand bergde, most dienen, so spijt het haar, dat sij niet verbrand sijn.

Misschien sult gij, o schelm, Dido swanger verlaten, en u vlees en bloed in mij gewonnen ontvlugten. So sal dan ’t deerlijk kind in ’s moeders lighaam sterven, en gij d’oorsaak van u nog ongebore vrugts dood sijn. So sal dan de broeder van de Julus met sijn moeder sneuvelen, en enen dolk twe zielen in een lighaam moorden. Maar die God last u te vertekken: Met desen leidsman, een god quansuis, dobberd gij tegen weerbarstige winden in, en spild gij ruimen tijd in de woeste Zee.

Aan Troje kost gij schier met geen meerder moeite komen, al stond het so stijf, als doen Hector nog leefde. Gij soekt geen Simoïs u vaderlijke stroom, maar ’t is den Tijber. Ongetwijfeld sult gij weer aangehaald werden, daar gij wenst te komen. Kiest liever dit mijn volk ten bruidschat, staak u omswerven, en ontfang de schatten die ik hier Pygmalion ontvoerde.

Verplant hier Troje met meer geluks in mijn Tyrier plantsoen plaats, en neemt als Konink dees gewijde rijksstaf. Hebt gij lust om te oorlogen: Dit ’s eens plaats om vrede en oorlog te hanteren. Want waar over kont hij mij beschuldigen, als dat ik u beminde? Ik ben geen Ftias telg, of van ’t groot Mycene geboortig: Schaamt gij u mij u vrou te noemen, noemt mij slegs u waardin. Ik ken de zee wel die d’Afrikaanse strand afslonst: So ras sal de wind niet goed sijn, of gij sult konnen ’t seil gaan.

Nu wart u ’t drijvent wier om schip en riem. Belast het mij, ’k neem aan, u beste tijd te ramen: U bootsvolk snakt na rust, en u ontramponeerde vloot, pas half gekalefaat, vereist nog wat toevens. Voor al mijn weldaden, en ’t geen mij nog staat te verdienen, voor ons huwlijks hoop, bid ik om nog een kleinen tijd. Tot dat mijn minnesmert met de zee mag slenken, en ik allengs dees ramp kloekmoedig leer verdragen.

Lang kond gij mij niet wreed vallen. Og saagt gij eens hoe mijn verf in ’t schrijven was verbleekt! Ik schrijf met u trojaans lem- [p. Mijn tranen rollen over mijn wangen op ’t blote swaard, dat haast in plaats van tranen mijn bloed sal geverfd sijn. Hoe wel komt u gift mijn dood te sta. Gij versiet tot korte vordering van mijn dood, mijn graf met de kleine gift van een rappier.

Nu wort mij d’eerste steek niet in de borst gegeven; ’k heb al voorheen van u een minnewond ontfangen. Og Anna, suster Anna, die ter quader ure kondschap kreeg van mijn schuld, nu sult gij mij ook den laatste lijkdienst doen. En als ik ben verbrand op ’t lijkhout, sult gij op mijn marmere Sark niet houwen: H Ermione, dochter van Menelaus en Helena, was van Tindarus wien Menelaus, naar Troje trekkende, de sorg van het hof en het rijk had aanbevolen ten huwelijk gegeven aan Orestes, soon van haares vaders broeder, Agamemnon.

Menelaus, van dit verloven geen kennis hebbende; geeft haar, voor Trojen, in het leger, aan Pyrrhus, soon van den moedigen Achilles. Dus is sy van deesen na de verwoestinge van Troien, in Griekenland komende geschaakt. Doch als voor die fiere de fierheid van Pyrrus alte ondraagijk was, heeftse, door desen brief, van Orestes, dien sy seer lief had, versocht van dat haatlijk huwelijk ontslagen te worden.

Dus was dit ok den uitslag van haar schrijven. Orestes ging Pyrrhus te Delfos, in Apolloos tempel, vinden, strafte dien schaker met de dood, en herkreeg op die wijse sijne Hermione. I k Hermione schrijf u, onlangs mijn broeder en man, nu slegs mijn broeder, want een ander draagt den naam van man, dese groet. Pyrrhus, trots op den adel van sijn vader Achilles, hout mij hier tegen regt en reden gevangen. Ik weerde mij so ik kost om sijn moetwil tegen te staan; vorder kost ik met mijn teer geweld niet keren.

Wat hebt gij voor Pyrrhus, riep ik, mijn wreker leeft: Maar hij dover als de Zee, schoon ik Orestes schreeude, rukte mij met ontroide vlegten in sijn Saal, Wat kost ik [p. Sagter handelde het triomferend grieks heir met Andromache, als het Troje in brand stak. Maar gij, Orestes, draagt gij mij nog ongeveinsde liefde, aanvaart onbeschroomd het regt dat u toekomt. Sout gij, indien een rover u vee uit de stal weg haalde, weer bieden, en voor u geroofde vrou in gebreke blijven?

Neem tot een voorbeeld u schoonvader Menelaus die, om sijn bruid Helena weder te halen, uit liefde oorloogde. Indien hij loom en traag in sijn hof van ’t wijf beroofd had leggen ronken, nog bleef mijn moeder, als voorheen aan Paris getrout.

Tot desen togt hebt gij geen duisend schepen nog ontelbaar krijgsvolk van node: En waart gij mijn man niet, gij waart gewis mijn broeder. Kom dan, bid ik, als man u wijf, en als broeder u suster te hulp: Mijn grootvader Tyndarus, nu oud, en agtbaar om sijn jaren, bestede mij aan u ten huwlijk: Mijn vader hier van niet wetende verloofde mij aan Pyrrhus. Maar laat grootvaders regt, als meer in magt en jaren, voorgaan. Met u gepaart hoorde ik niemant: Onse liefde sal vader Menelâus ook wel duiden: De min die hem geviel sal hij in sijn schoonsoon ligt gehengen: Pyrrhus leeft met mij, als wel eer Paris met mijn moeder.

En schoon hij ewig snorkt op ’s vaders manhafte daden: Agamemnon swaeide den Scepter over al de Vorsten, selfs over Achillles: Tot overgrootvader hebt gij Pelops, wiens vader was Tantalus: Hier in hebt gij u evenwel als een Ridder gequeten; en Egysthus heeft, van u gekeelt, ’t selve huis met sijn bloed bespat, ’t geen te vore u vader. Dit smaalt Pyrrhus, duit u lof tot schande, en kan mij egter nog onder sijn gesigt dulden.

Ik berst, mijn kaken swellen van spijt, en mijn boesem scheurt van ingekropt vuir. Heeft niet ider Hermione ’t schandig stuk van Orestes durven verwijten?

Mijn wangen sijn altijd met tranebronnen overstort. Ik wil nu van ’t bedrog des water swaans niet reppen, nog hoe sig Jupiter in swanendons verschool. Hippodamia is door een vremdeling [Pelops] weg gevoert op de Isthmus, die met haar lange smallen hals twe zeën schift. Helena van Theseus geschaakt most van haar twee broeders, Kastor en Pollux Amyclessen wederom gehaalt werden. Deselve Heleen van Paris den Trojaan over zee weg gerooft most d’oorsaak sijn dat heel Grieken in ’t harnas quam.

Het heugdt mij qualijk, nogtans ’t heugdt mij. Alles was dienthalve vol druks en vrees. Mijn grootvader, sijn suster, oom Kastor en Pollux weenden; Leda badt de Goden en haren Jupiter om verlossing. Ik selfs nog een kind trok ’t kort hair it mijn hoofd, en schreeude: Want vader was van honk. Tot een teken dat ik mede van Pelops kroos ben, siet gij immers dat ik een gereden roof voor Pyrrhus was. Og had Achilles ’t spits van Appollos schigt konne mijden!

Hij doemde nu ’t geweld van sijn balda- [p. Nog voor desen, nog nu sou Achilles behagen geschept hebben, dat een man om ’t vervoeren van sijn wijf sou geschreit hebben. Gij hebt mij nooit opgeschikt: Als gij weder quamt ’k sal de waarheid seggen gink ik u te moet, maar ik kende moeder niet. Dog aan u schoonheid merkte ik dat gy Helena waart, en gij vraagde, welk u dogter was.

Pyrrhus hout mij gevangen, daar mijn vader seeghaftig is wederom gekomen, en Troje nog om mijnent wil niet in den brand stond. Mijn smert valt mij evenwel so swaar niet, als ’t son ge-span bij daag komt opsteigeren; maar als de naire nagt mij bedrukt en angstvallig in de kamer en ’t bed heeft geringelt, schrei ik in plaats van slapen, en ben voor Pyrrhus verschrikt, als voor een vijand.

Dikwijl raak ik, onthutst door ramp, en niet wetende hoe of waar ik ben, onverhoets met de hand Pyrrhus ruigen romp. En soo haast ik ’t schennis voel, trek ikse schu te rug, mij inbeeldende dat mijn hand vergiftigt is.

Dikwijl ontvalt mij in plaats van Pyrrhus de naam van Orestes: H Erkules, soon van Jupiter, gewonnen by Alkmene, in schijn van haar man Amfitrion, had pas sijn jaaren, of hy wierd door Euristeus, koning van Micenen, niet sonder toedoen van Juno, tot groote werken, en schroomlijke halsgevaaren aangedreven. Doch keerde steeds verwinnaar, hier schadelijke ondieren en boschgedrochten, en daar onlijdelijke moordenaaren en dwingelanden ombrengende.

Doch een ontijdge minnebrand deede eindelijk in deesen arbeid hem beswijken. Doch als Deianire, sijn huisvrouw, de nieuwe liefde gewaard wierd, poogde sy, met deesen sendbrief, hem van dien schandelijken hartstocht af te leiden.

Ondertusschen had sy al gesonden de vergiftigde omhangrok; wiens onbekende werkinge haar ter ooren koomende, sy daadelijk besluit sich selven van het leven te beroven. Onlangs liep door al de Griekse steden een schand’lijke maar, die u deftigheid in ge [p.

Dat gij, wien noit Juno, noit een oneindige rampketen kost kreuken, nu van een Iole waar verheert. Dat wenste Eurystheus, dat ’s hemels Throon-godin, u stiefmoer, die spek groejen in u schande. Maar dat u wenste hij niet, die soo’t waar is aan eene nagt niet genoeg had, om u soo groot te teelen. Venus heeft u meer genepen als Juno.

Dese heeft u met verdrukken verheven, gene een wolle voet op de nek geset. Siet eens hoe de wijde wereld, soo ver die van de zee omvaamt wert, door u manhaftigheid bevredigt is. Het aartrijk en de zee moet u eeren als schermheer: Gij torste den hemel eerst, die u namaals dragen sal: Maar wat is ’t anders als u schande des te groter te maken, soo gij u eerste glans met overspel besmet?

Sijt gij ’t, die men segt in de wieg twee slangen geworgt te hebben, doen gij nog een wigt u toonde Jupiters soon te sijn? U kintse deugt is met u manlijke jaren ontaart. Wien duisend monsters, nog Eurystheus, nog Juno kost afmatten, die buigt sig onder de min.

Maar ’k draag de naam van een gelukkige vrou, om dat ik Hercles wijf en swaar [snaar? Soo ongelijk een hokkeling nevens een stier voor de [p. Die wel wil trouwen, trou aan haarsgelijk. Mijn man is staag van huis, een vremd’ling mij beter bekent als hij: Ik kruis mij als weduwe in huis, en offer staag met kommerlijke gebeden, dat dog mijn egt-genoot van sijn felle vijanden niet verslonden werde.

Mij dunkt ik woel in serpenten, everswijnen, hongerige leeuwen, en sie dat u de honden verslinden. De vesels van ’t gediert, ijd’le dromen, en voorspoken in de naire nagt vertoont, benauwen mij. U moeder is van kant, die beklaagt sig dat sij Jupiter beviel.

Nog vader Amfitruo, nog mijn soon Hyllus komt te voorschijn. Eurystheus, de bedril van Junoos onregmatige verbolgentheid sit mij op ’t vel en u stiefmoers grimmigheid duirt sonder eind.

Dit ’s mij nog lijdelijk: Maar ’k berst dat een staal Omfale onlangs u boelin is geworden, oorsaak is dat ik stiefmoer ben van haren Lamus. Gij schaamde u niet die ruige armen met goude armringen te prangen, en met juffersier u manlijke leden te bepronken. Soo sijn dit dan d’armen, waar tussen den Nemesen leeu, die [p. Gij dorst dien ruigen hairbos bemijteren, die gevoeglijker met wit boomloof bekranst was.

Gij schaamde u niet, als een dartel meisjen, te gorden met de Lydiër Omfales riem. Gij dagt doen aan geen wreeden Diomedes, die sijn paarden voerde met menssen vlees.

Had u Busiris in dien dos gesien, hij had sig geschaamd van u verwonnen te sijn. Laat u Anteus die vodden van den rouwen hals rukken, soo sal ’t hem niet spijten van een verwijft man vermeestert te sijn. Gij draagt de naam dat gij onder de Lydier juffers de spinkorf hielt, en na Omfales handen met schrik omsagt. Gij slaat u sterken duim om draad te spinnen, en levert volle taak aan u schoone meester-vrou. Og hoe dikwijl is u, in’t omsnorren van de scheer-draats-pijl, ’t ijser tussen de harde vingers gemorselt.

Men segt, dat gij, og arm, voor de voeten van u basin, de geessel plagt te ontsien als een kind. Daar snorkte gij euvel van u manhafte daden en segepralen, die doen beter verheelt dienden. Te weten dat gij, nog een kind, met de blote hand twee ijslijke slangen aangreept en ver- [p.

Gij sweegt niet van Diomedes den Tracier, die de mensse koppen aan sijn deurstijlen spijkerde, en sijn rossen met menssevlees meste. Hoe gij ’t vee roofde van de veerijke Gerion, dat drievoudig monster, schoon ’t drie in een lighaam was. Hoe gij den helhond dwongt die drie koppen op den romp, en slangklissen onder ’t hair had. Ook van de Lernesen draak, wiens afgekapte halsen altijd een dubbeld getal hoofden uit leverden. Nog van Antiëus, dien swaren reus die gij onder de linker arm geschort met de regter hand verworgde.

Hoe gij den troep der menspaarden, die sig ongelukkig op ’t voordeel van vier voeten verliet, op ’t Thessalier gebergt versloegt. Kont gij dees daden in purperen dos gekleet vertrekken?

Gaat heen nu, snork vrij stijf, haal u heldedaden op: Sij trekt den roem van al u dappere daden: O schande, een ruige huid, den leeu van de romp gevilt wiert ’t kleed van geile hoere lenden!

Gij doolt, ’t is misverstand: Gij waart verwinnaar van de [p. Een wijf nau sterk genoeg om een volle spinrok te houden droeg de pijlen die met swart Lernees vergift bestreke waren. Haar vuist droeg u knots, waar mee gij dieren temde. Sij sag in de spiegel hoe haar dien mannendos al stont. Dit had ik slegs gehoort; en kost het wel niet gelooft hebben: Gy brengt mij een vremde snol voor d’oogen, en gunt mij niet mijn leet te verheelen.

Gij duld niet dat ikse verdrijf, maar doet de gevange boel door ’t hart van de stad omleiden, om mij smadelijk te doen floers spinnen. Sy komt niet als gemeenlijk de gevange, met ontsierde hairvlegten en dekt het aansigt niet, tot teken van slavernij. Maar sij stapt grootmoedig heen, in goud geblomd gewaad, gelijk gij in Frigie ook gedragen hebt.

Misschien geeft gij u Etolier Dianira nog de schup, en neemt dees boel tot u egtgenood. En wil Hymen de Eurytise Iöle met d’ontsinde Hercules schandelijk bij een koppelen. Mijn geest beswijkt, ik ril over al mijn leden, mijn hand sijgt magteloos in mijn schoot, als ik ’t beseffe.

Onder veel andere hebt gij mij ook bemint, maar sonder schande: Gij dwongt Achelous sijn afgewreekten hoorn in ’t water te soeken, en de verminkte kop onder sijn slibb’rige stoom te trekken.

De mens-paard Nessis sneuvelde in de stroom Evenus, die hij met sijn paarde bloed vergifte. Maar waarom dit opgehaalt?

Og wat heb ik gedaan? Waar toe vervoerde de dolheit mijn ja- [p. Vervloekte Deianire, bereit u aanstonts tot sterven. Sal dan u waarde man op den Eta in flarden gerukt werden, en gij, d’oorsaak van dien gruwel nog in ’t leve blijven? Wat heb ik dog nog uigeregt, om voor Hercules wijf geoordeelt te werden? Mijn dood sal tuige zijn van ons huwlijks band. Gij Meleager sult in mij ook een staal van suster sien: Agrius sit verheven op den Throon: Moeder Althea wrong ’t staal in haar borst.

Vervloekte Deianire bereid u fluks ter dood. Dit eenige bid ik, om d’heiligheit van ons egten band, dat gij niet en denkt, dat ik u om een ander pol sogt van kant te helpen.

Want doen gij Nessus blakende borst met u schigt doorgrieft had, sprak hij: Dus sont ik u het hemt met Nessus bloed bestreken.

Vervloekte Deianire, wat draalt gij nog te sterven? Nu vaar dan wel ouden vader, suster Gorge, vaderland en broeder die uit u land verdreve swerft: M Inos, soon van Jupiter, en Europa, koning van Krete, beoorlogende die van Athenen, om de dood van Androgeos, sijn soon te wreeken, dwong eindelijk met de wapenen haar sekere belastinge jaarlijks op te brengen. Deese bestond in het senden van 14 jonge spruiten, om van den Minotaurus gedood en verslonden te worden.

Onder deese ging ook, hoewel buiten het lot, Theseus, soon van de Attische koning Egeus. Welke Ariadne, de dochter van Minos, tot sijn liefde verlokt hebbende, van haar een middel ontfing om die Minotaurus, binnen sijn kerker geraakt sijnde, het leven te beneemen. So ras dit was uitgewerkt, heeft hy de vlucht genoomen, met sich nemende Ariadne en Fedra, des konings beide dochteren. Doch op het eilant Naxux, of Dia, aan land gegaan sijnde, heeft hy, op het aanseggen van god Bacchus, Ariadne, haar nachtrust neemende, achtergelaaten.

Sy midlerwijlen ontwaakt, en haaren Theseus niet vindende, schrijft deesen brief, en verwijt hem daaar in sijn harde wreedheid, en redeloose ondankbaarheid. Daar mij mijn eige slaap, en u verraders loeren o fielt!

Dees schrik joeg mij de slaap uit d’oogen. Terstont galmt mijn borst van ’t hand geklap. Dan vloog ik gins dan herwaarts onbesuist, en ’t gulle duinsant sonk mij onder de terre voetjens neer.

En onderwijl ik de geheele strand over Theseus schreeude, bauden de holle rotsen u naam na. Soo dikwijl ik u riep, riep u die plaats. Regt of die met mijn verdriet was ingenomen. Daar was een berg wiens kruin dun belommert was, nu slegs een klips van d’heesse baren hol geswalpt. Hier klom ik op: Daar sag ik want ik vond de wind immers soo wreed als u dijn schip met vollen schoot heen stuiven. Of ’k sag u, of ’k viel, door inbeelding, so koud als ijs besturven, in onmagt.

Mijn smert liet mij niet lang in flaute: Waar vlugt gij, schreeuw ik, keer schelmse Theseus weder. Went went het schip, ’t heeft nog sijn volle vragt niet. Ondertusschen raakt gij uit ’t sigt: Wat was mijn oogen werk als mijn verlies beschreijen, na datse u schip niet langer konden sien?

Dan rinkinkte ik met losse vlegtgolven in mijn eenigheit, als een dolle wijn-papin.


geile jonge meiden lesbo vingeren

Forum Seksualiteit Ben ik lesbi of bi. Ben ik lesbi of bi Delen. Oudste eerst Nieuwste eerst. Hai , Je denkt dat je valt op je beste vriendin,dat kan! Maar ondertussen val je ook gwn op jongens? Als je voor zowel jongens als meisjes gevoelens heb,dan ben je wel bi.. Denk dat je nog een beetje moet ontdekken wat je nou precies bent.. Het is heel goed mogenlijk dat je lesbi bent Er is verder niks geks of raars aan hoor, mensen die dat wel denken die zijn gek.

Het is ook belangrijk wat jij ervan vindt of je ouders Vrean mensen die dat zijn Als je het zelf raar vind en of je ouders, open je je deuren niet en hoe lesbisch je ook bent je komt erzelf ook niet achter. Dus open je deuren en kijk wat je bent.

Ik zelf worstel ook wel eens met het idee dat ik msischien bi ben. Maar ik weet het niet, en ik kom er nog wel achter. Wat ik denk is gewoon, als het zo is, merk ik het wel en zal ik me er niet voor schamen. Want het zal dan zijn wie ik ben. Ja dat weet ik wel zeker. Zolang jij nog nooit echt verliefd bent geweest op een meisje kan je niet met zekerheid vaststellen of je bisexueel bent. En dat je zo'n speciale band hebt met je beste vriendin hoeft dat ook niet gelijk te betekenen.

Het is niet voor niets je beste vriendin! Je moet je er niet heel erg druk om maken. Zal ik er kunnen aan wennen dag in dag uit op mijn dooie eentje thuis te zitten? U moet weten dat ik in de jaren tachtig Cléarasil op mijn dooie eentje financieel op de been hield.

In Amsterdam worden per jaar ongeveer 15 personen begraven of gecremeerd die kind noch kraai meer hebben of die alle contact met de familie verbroken hebben. Ze had geen huis, en kind noch kraai. Maar ze kon heel goed breien. Tweede collecte groene zak voor de diaconie, bestemd voor Individuele noden.

Voor mensen die, door welke omstandigheid ook, in financiële problemen zijn geraakt en soms kind noch kraai op deze wereld hebben en aankloppen bij de Kloosterkerk.

Hij heeft kind noch kraai, maar net als veel andere mannen met zwervende beroepen heeft Bram hier en daar wel een vriendinnetje. Terwijl ik buiten sta en mensen leer kennen, zit hij juist moederziel alleen te zijn.

Alleen al in Moskou en St Petersburg zwerven tussen de schrik niet 1 en 2 miljoen kinderen tussen de 3 en 18 jaar moederziel alleen op straat. Mijn moeder heeft mij dus, moederziel alleen, in een ziekenhuis te Beverwijk, gekregen op 1 juli Het was allejezus koud in dat zaaltje.

Ten eerste heb ik het deze week allejezus druk, dat wat je nu leest schrijf ik dan ook op mijn werk. Wat ben ik allejezus blij dat ik geen homo ben. Maar Jezus Christus, de Zoon van God, stierf aan een Romeins kruis en werd zo voor eens en voor altijd de ultieme offergave voor onze zonden. En oooooh god wat is het hier allemachtig prachtig!!

Echt alles wat ik me ervan voorgesteld had en nog beter! Als dienstverlener in het onderwijs wordt het me namelijk door al die vrije dagen wel allemachtig moeilijk gemaakt om op scholen en instellingen iets voor elkaar te krijgen.

Hé stelletje zuiperds, die allemachtig prachtige foto van knappe dame met zonsondergang is niet Saskia, maar die andere. Dit zogenoemde 'bijwoord van graad' is een bijna universele versterker. De cubaanse vrouw had al enige jaren problemen met Nederland en voelde zich op het spookeiland IJburg van god en alleman verlaten.

In het donker hebben wij onze reis vervolgd door een van god en alleman verlaten gebied. Haar moeder heeft wel echt die ziekte maar dan is ze wel een heel erge egoistische tering tyfus kuthoer van echt het allerlaagste soort. Wordt voor bijvoeglijk naamwoorden in de overtreffende trap geplaatst om er nóg een schepje bovenop te doen. Soms ook nog herhaald om het aller-allersterkste effect te bereiken. Als je aan de kant ligt, leg je allereerst de boot vast met het voorlandvast. Allereerst willen we alle regelmatige of incidentele bezoekers aan onze website een heel.

De allereerste keer dat ik mijn naam in Humo zag staan, schrok ik me een ongeluk. Zij had ineens heel veel zin om die ellenlange haren uit zijn gezicht weg te strijken en hem die allereerste kus te geven, waar hij al jaren naar uitkeek. Naast viool speelt hij nog een heel arsenaal aan andere instrumenten. Gedurende de eerste zeven jaar van je leven ontwikkel je op deze manier een heel arsenaal aan overlevingsstrategieën.

Jij zit op een stoel, hij staat achter je met een heel arsenaal aan mogelijke wapens scheermessen, scharen Ze las alles wat los en vast zat over kinderen met sociale vaardigheidsproblemen. Er werd muziek gemaakt met alles wat los en vast zat, waaronder een accuboormachine en een typemachine. Deze taalschool is de alfa en de omega van de Israelische integratie. De oelpan - vaak een internaat - wordt op kosten van de overheid doorlopen.

In negen minuten van de randen van de kosmos naar de dans van de quarks. De alfa en omega van de natuurwetenschap. Nog steeds krijgen daarom alle studenten van Icke aan het begin en eind van de collegereeks de film voorgeschoteld. En je raadt het al de hele bups zat daar dus niets vermoedend heerlijk te eten. Wij hebben dan ook geen snelle fietstassen voor en achter maar slechts een oud-Hollandse fietstas plus kanozak achter zodat je met twee handbewegingen de hele bups er af hebt.

Vandaag is de hele bups weer naar buiten verhuisd, de buitenvolière heeft een nieuw dak en nieuwe takken en alles is weer klaar. Tijdschriften, familie, vrienden, banken, artsen.. Ik heb de hele mikmak geannuleerd op een gegeven moment en ben opnieuw begonnen. Een uurtje later was het allemaal klaar en het werkt nog ook. En dan kom je terecht in een web van telefoons, productdifferentiatie en de hele mikmak meer.

Abonnementje zus, sim-only'tje zo, en toestelletje zo. Vervolgens kan je de handleiding erbij pakken en de hele reutemeteut opnieuw installeren.

Uiteindelijk heeft de hele reutemeteut afgesproken om samen over de Dam te lopen. Ik heb ze stiekem gadegeslagen en het had wel iets leuks. Ik zal vandaag de hele reutemeteut ondergaan. Hoewel ik er vrijwel zeker van ben dat ik geen SOA heb, voel ik toch de kriebels in mijn buik. Maar goed, ik heb nu een nieuwe huisarts en begin met de hele riedel opnieuw.

Misschien dat hij wat andere ideeen heeft. We hebben hem zo vaak gedraaid dat mn zus en ik samen de hele riedel na deden tot groot vermaak van onze broer die verstandelijk beperkt is. Even snel 2 busjes geregeld, de hele zooi weer ingeladen en op weg naar een clubhuis. Tis allemaal prima met jullie, maar jullie verpesten de hele zooi hier. Als de opzet is om nog meer mensen weg te sarren, juliie zijn goed op weg. De hele zooi gaat in de verf.

Dat zal m leren! Gelukkig zit het hele spul eensgezind en knus voor de tv met dit warme weer. De meester van de klas ging mee en nam het hele spul het jongensbad in. Ik heb het hele jaar bibberend op het trapje gezeten. Op zondag is mede door vele handen het hele spul snel opgeruimd. Altijd en eeuwig kritiek leveren maar nooit met verbetervoorstellen komen blijf thuis bij je vrouwtje en bemoei je niet meer met het voetbal in nederland. Waar en wanneer je hem ook zag, op welke familie-reünie, logeerpartij, verjaars- of Kerstfeest dan ook, altijd en eeuwig kwam Sinterklaas ter sprake.

Sorry hoor, maar moet je dan alles altijd en eeuwig op dezelfde manier klaarmaken? Voor een mooier resultaat kun je de appels in schijfjes snijden. Vaak klinkt er ergernis door als iemand de tautologie 'altijd en eeuwig' gebruikt. Soms stimuleren zij de patiënt, vaak goed bedoeld, tot acties die nog te hoog gegrepen zijn of wellicht nooit meer tot de mogelijkheden zullen behoren.

De kappersopleiding is echter nog steeds te hoog gegrepen, maar uit beroepenoriëntatie is gebleken dat de zorg haar ook wel trekt. Nu met onze beste verdediger er niet bij zal een overwinning wel te ver gegrepen zijn. Gezien seks te maken heeft met een gezond lichaam is advies voor een gezondere levens- en eetstijl niet te versmaden.

Maar ervan uitgaan dat veranderingen in eetpatronen leiden tot meer, betere of snellere orgasmen is te ver gegrepen. Variant van 'te hoog gegrepen', die vooral in België voorkomt. Is er eens een keer een meisje dat brandt van ambitie om de middelbare school af te maken, wordt ze in de nor gestopt. Als mijn dochter van 14 later afkomt dat ze seks heeft gehad of wilt hebben met haar vriendje, dan zal het ook dikke ambras zijn hoor.

Helaas pindakaas moet ik wegens dikke ambras gisteren mijn plannen uitstellen, ik vrees voor een paar jaar dat heb je als je nog bij je ouders woont. Dit intensiverende gebruik van 'dik' is beperkt tot het Belgische deel van het taalgebied.

Maar de kerk is een instituut waar je op kunt rekenen. En dat daar gebeden wordt lijdt geen enkele twijfel. Als ouders er eenmaal, vaak na ampele overweging, toe overgaan om er 's nachts de dokter bij te roepen, zijn zij meestal dodelijk ongerust. Na ampele overwegingen heeft men bij de KRO besloten af te zien van de voorgenomen vervaardiging van een op katholiek wangedrag gerichte tegenfilm. In onze hoogtijdagen keken we neer op de journalisten van De Volkskrant en Vrij Nederland.

Dat waren nieuwtjesjagers, die over de waan van de dag berichtten, terwijl wij pas na ampele overweging en met oog voor de geschiedenis de pen ter hand namen.

Het was erg gezellig en Sanne, Caithlin en Quinty hebben zich kostelijk geamuseerd. Ik heb me weer kostelijk geamuseerd met het lezen van de reacties. Als geen ander weet Marco van karton klatergoud te maken met gejatte melodietjes en de 3fm stumpers trappen erin.

Als geen ander wist Kuyper ook hoe een verhaal moest worden gebracht. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Ze gebruiken dezelfde woorden als ik, dezelfde zinnen, dezelfde zinsbouw en toch bedoel ik daar iets totaal anders mee dan zij. De mise en scène, het gebruik van de ruimte, de esthetiek zijn totaal anders dan hij tot dan toe gezien heeft. Iedere Reikibehandeling is anders, wat je nu hebt ervaren kan een volgende keer totaal anders zijn.

Die gozer scheet zeven kleuren stront om het podium op te gaan!!! De PvdA schijt momenteel toch zeven kleuren stront in hun broek voor de SP. Ik vond het gisteren geweldig om te zien toen Eric aanwezig was hoe bepaalde miljonairs zeven kleuren stront scheten, om het maar eens grof te zeggen.

Hij schonk hem zoveel macht, dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag. Maar de klanten staan bij het raam van de keuken en kijken naar Dixie die onder de tafel zit te beven van angst. Als Van Nistelrooy er zin in heeft, zullen alle tegenstanders beven van angst. Poekie of Bello aaien wanneer die bibbert van angst bij het knallen van het vuurwerk? Op de bodem van de kooi zaten drie vogeltjes te bibberen van angst. Tijdens de onweersbui is H helemaal verstijfd en buiten zichzelf van angst.

Wees voorbereid op buiten jezelf van angst raken Lees dit boek niet wanneer je alleen thuis bent. Omdat we ook nog iets van het eilandje wilden zien, hadden we een brommer gehuurd, waarop we doodsangsten hebben uitgestaan, want bochten waren erg eng! Als het woord in het enkelvoud wordt gebruikt, gaat het meestal om de letterlijke angst het leven te verliezen.

In het meervoud gaat het meestal om een combinatie met 'uitstaan' en is er niet meer aan de hand dan een overdrijving. Mensen die die dingen gehoord en in werking hebben gezien zeiden allemaal dat de Duitsers is hun broek poepten van angst hiervoor. Je deed het in je broek van angst, maar je durft het niet toe te geven.

Een jongen plast in zijn broek van angst als hij door Israëlische soldaten opgepakt wordt. Niet een naderende recessie, waarvan er een gemiddeld een in de zeven jaar voorbij trekt, is het waarvoor beleggers momenteel in panische angst verkeren, maar voor de tektonische verschuivingen in wereldeconomie en geopolitiek die door de kredietcrisis in gang zijn gezet.

Sommige mensen hebben panische angst voor hoogtes, vogels, honden of zelfs water. In sommige gevallen werden zoveel personen van hekserij verdacht en werd de angst voor heksen zo groot dat hele gemeenschappen door panische angst bevangen werden. Ze kroop het eiland op en daar stond ze dan: Ze moest niets anders doen dan straffen, daar was ze speciaal door God voor geroepen, en alleen haar verschijning al deed je rillen van angst. Alleen de monniken durfden niet te kijken, die sidderden van angst.

Nubië siddert van angst. Het volk wordt weggesleept,. Is het niet vrij logisch dat de moslimvrouwen niet achter Ayaan staan, zij sidderen van angst voor de vele imams die Ayaan haten omdat zij geen moslim meer is. Het Nederlands elftal begon fris en gretig, maar zakte om onverklaarbare redenen -of was het puur de verlammende angst voor een tweede tegengoal?

Marloes werd gegrepen door een verlammende angst. Ineens viel het haar op hoe koud het in de kelder was. De betrokkenen worstelen met schuldgevoelens en wurgende angst voor ontdekking. Angst slaat me om het hart als we bij het laatste hok komen. Ik kan de hond niet vinden. De angst slaat ons om het hart. Het wordt koud, de wolken komen aangedreven en vanaf m is het verboden zonder gids op stap te gaan.

Veel managers zijn doodsbenauwd dat ze worden vervangen. VLD-rokkenjager Dewael vertegenwoordigt de doodsbenauwde burgerij, die haar historische angst voor collectieve arbeidersactie niet kan wegsteken. Ik heb het niet meer. De angst het kindje te verliezen is heel sterk aanwezig, temeer omdat ik op dat moment geen leven voel en een hele harde buik heb.

De zenuwen zijn er weer. De meiden hebben het niet meer. Ik wilde dolgraag eens in mijn leven door het tropisch regenwoud banjeren, maar kreeg het Spaans benauwd bij de gedachte dat ik besprongen zou kunnen worden door harige vogelspinnen. Ik knijp 'm als een ouwe dief als hij naar die rare harde bobbel onder mijn buik kijkt.

Ik geef wel toe dat het soms 'peentjes zweten' was om een programma op tijd klaar te krijgen. Dat was dan op vrijdagmiddag. De overige klasgenootjes moeten nog wel even peentjes zweten, want de NMa heeft voorlopig de accountants, de advocaten en de notarissen nog even in de tang. Die was na afloop wit om de neus, want wij beiden waren gewend om met snelheden van ver boven de te rijden en hij kennelijk niet.

Ik zag dan ook lichtjes wit om de neus voor mijn eerste afdaling en dat was niet alleen van de zonnebrand. Ik haal de kappen van de banden van de trekas af en dan wordt ik een beetje wit om de neus.

Jeeeeeeeeeeee wat zijn die dingen kaal. Best een zware rit over slechte wegen en langs angstig grote afgronden, maar het uitzicht is wederom supermooi. Hoorde in de ochtend wel iets van geronk in mijn hoofd, nadat ik een half uur ervoor in een angstig diepe coma was beland. En er zit een jongen met angstig lang haar aan een vleugel. Het interieur is wel bijzonder.

Alle wanden zijn behangen met muziekinstrumenten. Een pubertje slikt LSD, ziet z'n ware Zelf en schrikt zich het apelazarus en gaat vervolgens zitten uithuilen bij de Wijze Wijzen van het Boumanhuis.

Helaas gaat er bij ons nogal eens iets te veel richting stort en zoeken we ons soms het apelazarus naar zoekgeraakte spullen. Ik ben geen spammer en heb me al dagen het apelazarus gezocht waarom mijn mail nergens aankomt. Een argument dat ik steeds verneem aan de JA-kant is dat de binnenstad beter bereikbaar zou worden. Dit nu is apert onjuist. Op dit moment komen vele bussen door de Breestraat.

Bij de balie van de gevangenis verklaarde men dat Rietveld niemand wilde spreken, wat een aperte leugen is.

Ik maakte vergaderingen mee waar tijdens de vergadering aperte onzin werd verteld door de baas maar waar niemand op reageerde. Het is nu eenmaal zo dat sommige providers zich het apezuur schrikken als de woorden "schending van auteursrecht" vallen, en misschien wel terecht. Het 'apezuur' komt ook, maar incidenteel, met andere werkwoorden voor, zoals werken, lachen, zoeken. Objectief wist ik ook wel dat dat babietje met appelronde wangen, levendig en blij, niet doodziek kon zijn.

Hij heeft een appelrond hoofd, de snuit is fijn met een duidelijke stop. De ogen zijn groot, mogen echter niet erg uitpuilen. Met haar appelronde wangetjes heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een Amerikaanse chipmunk, ook wel bekend als de wangzakeekhoorn. Toen trok ik de jurk over mijn hoofd en toonde mijn appelronde tietjes. Gij zijt nog zulk eene mooje frissche vrouw, en de Broeder zo murf als een gebraden appel. Het citaat komt uit de Historie van mejuffrouw Cornelia Wildschut.

Deel 6 Betje Wolff en Aagje Deken - Het publiek bedankte hen dan ook met een daverend applaus. Als Elvis na dit spectaculaire nummer zijn vader aan het publiek voorstelt krijgt ook die een daverend applaus. Hij kreeg dan ook een daverend applaus voor de tomeloze inzet, die hij de afgelopen twaalf jaren heeft getoond voor Dindoa.

Onze concerten groeien telkens uit tot ware happenings waarbij het publiek door dansen, meezingen en ovationeel applaus blijk geeft van grote waardering. Een echte uitsmijter die de ruim bezoekers als één blok deed opstaan om de musici te belonen met een ovationeel applaus.

President Poetin nam afgelopen week een ovationeel applaus in ontvangst na zijn in vlekkeloos Duits uitgesproken rede in de Duitse Bondsdag. Hij oogstte veel bijval en wist zijn betoog dikwijls onderbroken door een stormachtig applaus. Het Centraal Comité benoemde daarop onder stormachtig applaus Brezjnev tot partijleider. Met hun bijdragen oogstten ze een vaak stormachtig applaus. Het is belangrijk om te zien dat Prediker dit zwoegen niet als betekenisloos terzijde schuift.

Als ergens in de bijbel noeste arbeid bepleit wordt, dan is het wel in dit boek. Na drie maanden noeste arbeid is de Armani Store in Amsterdam weer geopend!

Vanavond werd ik via dat irritante ding genaamd GSM wakkergeschud in mijn avondlijk rust na een dag van noeste arbeid. Anoniem vermeldde de display.

Wat een strafbaar " feit" is, is in de meeste gevallen volkomen arbitrair. Waarom methode A niet en methode B wel ongewoon zou zijn, is volkomen arbitrair. Het percentage is volstrekt arbitrair gekozen op grond van het budget. Dat huppelpasje illustreert dat alle kunst eigenlijk onzin is; een volstrekt arbitrair spel. Maar een spel dat je moet spelen, op leven en dood.

Bovendien, zo roept eiseres in, werd de boete op volstrekt arbitraire wijze bepaald en zonder motivering. Bij een stoplicht houden aartsvijanden een arendsblik gericht op het verspringen van de.

Domien kreeg dit in de gaten met zijn arendsblik, en gaf de bal mooi in de loop van de nr 7. De arts mag niet beloven dat de patiënt arendsogen krijgt. Dat is niet realistisch. Men mag verwachten dat men even goed zal zien als met de beste bril. Met zijn arendsogen vindt hij apen en vogels hoog in de boom, die hij even later in zijn telescoop weet te vangen.

Zijn vlijmscherpe arendsogen keken dwars door je heen: Zien als een arend overdag en als een kat in de nacht? Henkjan had altijd steekhoudende argumenten om iemand wel of niet door te laten gaan. Natuurlijk is het logisch dat ook zij voor de belangen opkomen van de winkeliers maar doe dit dan met steekhoudende argumenten.

Maar je moet wel van goeden huize zijn en sterke argumenten aandragen om hem van zijn ideeën af te brengen. De lokale politici vonden dat wij sterke argumenten hadden. Voorwaar, weer een sterk argument voor verplichte taalcursus en inburgering.

China en Afrika streven naar meer speelruimte t. De Griekse mythologie is de bron van de uitdrukking. Dan worden we met een motorboot over een rivierarm, die aan beide zijden is afgezet met manshoog en armdik papyrus, verder de delta ingebracht. Echt zoals je dat in films ziet met middeleeuwse vrouwen. L buitengewoon zeldzaam in Nederland - foto's van een bevroren IJsselmeer en armdikke ijspegels uit de winter van Dat staat nog overeind, maar er lopen armdiepe scheuren van de nok tot aan de grond.

Ik ben bang dat die jongens er armdiep inzitten met drugs. Geen hulp van die kant dus. Het is waarschijnlijk moeilijk om alle bewijzen boven de tafel te krijgen omdat betrokkenen niet durven te reageren omdat ze er armdiep inzitten. Al zijn sommigen zo arm als de mieren, ze blijven VVD stemmen want dat stáát zo goed.

Dit land is zo arm als de straat en er is quasi geen hoop op een betere toekomst. In Berlijn, Frankfurt of Leipzig, waar overal het inflatiespook rondwaarde en het gros van de bevolking arm als een kerkmuis was, maakte hij zijn leerzaamste fase door. Joe Millionaire, het format waarin veertien vrouwen strijden om de liefde van een aantrekkelijke millionair die uiteindelijk zo arm als een kerkrat blijkt.

Wij zijn zo arm als een luis in de WAO en veel verstand van financiële zaken hebben we niet. Geruïneerd, diep in de schuld, zo arm als job En toch, en toch, en toch Ik kwam er boven op. Zijn ouders waren doodarm en van boerenafkomst. Ze verblijven legaal in het land, dus terugsturen gaat niet, maar ze zijn wel doodarm.

Natuurlijk zijn er ook in Turkije doodarme streken die zelfs armer zijn dan landen als Iran , Syrië of Egypte. Deze straatarme vrouw wilde van de paar centen die ze had Tien Euro achterlaten voor cadeaus voor mijn kinderen die alles al hebben. Wat gebeurt er wanneer een groep vakantiegangers noodgedwongen een aantal dagen in een straatarm derdewereldland verblijft? Net als in , bij 'Live Aid', treedt een groot aantal artiesten belangeloos op met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor straatarme landen.

Niet dood, maar wel aan de bedelstaf, is het oudere echtpaar dat zich scheel betaalde aan medische behandelingen. Eerst door wanbeleid van de overheid aan de bedelstaf gebracht, moet de werkloze daarna "dankbaar" onbetaald werk doen.

Ook ik zit aan de grond. Ik heb ook niets verdiend, dus we zijn een beetje arm. Niet alleen de familie zat aan de grond, maar ook honderden kleine spaarders, die hun geld op de bank hadden staan. Hij heeft meer dan Of het nu gaat over jongeren of eenzame ouderen of medebewoners die elke dag opnieuw de eindjes aan elkaar moeten knopen. Omdat het gezin Keating met vijf kinderen de eindjes aan elkaar moest knopen werkte Ronan al op jonge leeftijd in een schoenenzaak.

Iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen rekenen op financiële steun. Dat was me een zware tijd in het begin, want ik had geen cent te makken en geen nagel om mijn gat te krabben. Want ook al hebben de mensen om zo te zeggen geen nagel om hun gat te krabben, er wordt tegen de klippen op muziek gemaakt tot op iedere straathoek.

Je kunt wel lekker romantisch doen over die industrie, maar die bands die jij zo leuk vindt, die zijn de industrie en ze hebben geen nagel om hun kont te krabben. Waarom zouden ze niet een cent bijverdienen? Omdat Russische soldaten in nog geen nagel hadden om hun achterste te krabben, werd er van uitgegaan dat de soldaat minstens één horloge had gestolen.

Hier mogen de kids hun eigen centjes opmaken, terwijl moeders geen nagel heeft om haar reet te krabben. De uitdrukking komt voor met alle synoniemen voor 'kont'. Een predikant genoot maatschappelijk aanzien en cultureel prestige, zeker op het platteland waar hij niet zelden de enige intellectueel geschoolde was, maar financieel was het voor hem beslist geen vetpot. We accepteren het nu, omdat mijn vriend per se wil werken, maar het is echt geen vetpot.

Wellicht zijn er andere bedrijven die beter betalen. Wij krijgen alleen weekgeld voor de boodschappen. Nou, dat is geen vetpot kan ik je vertellen. Als er reclame is van bijvoorbeeld waspoeder, kunnen we niet eens meerdere pakken inslaan, omdat er dan te weinig overblijft om te kunnen eten.

Ik ben opgegroeid in Kralingen en het was armoe troef. En enkel een AOW-uitkering is ook maar armoe troef. Om wat extra's te verdienen werkt Visser zich dan ook uit de naad. Met name in de noordoostelijke staten is het voor de meeste mensen nog steeds armoe troef. Bram schrok zich het apezuur: Zullen wij hem straks met open armen ontvangen en waarom dan wel? Hoe heten wij mensen welkom in onze Kerk?

Op La Casa en la Colina wordt u met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaren. Daugavpils is booming en de stad zal binnen- en buitenlandse ondernemers met open armen ontvangen. Ik voorspel bittere armoede in europa bij de gewone man en grote rijkdom bij de bovenlaag. Op 59 jarige leeftijd overleed ze in in bittere armoede.

De bittere armoede uit de tijd van Theo Thijssen, die in vrijwel al zijn boeken doorklinkt, heb ik — gelukkig — niet gekend. Heel eerlijk gezegd krijg ik niet zo heel veel van de schrijnende armoede mee, omdat ik in een goede buurt woon, werk en naar school ga.

Vele Russen op het platteland leven in schrijnende armoede. Deze mentaliteit in combinatie met de schrijnende armoede daar, biedt helaas volop kansen aan exploitanten in de kinderprostitutie. In het holst van de nacht, in april , worden Dickie Kahl en zijn famile in een dorp in Noord-Holland van hun bed gelicht.

Toen werden drie van de vier joden van de Indische groep 's ochtends van hun bed gelicht en weggevoerd. Verschillende malen werd de in Roemenië bekende schrijfster door medewerkers van de Securitate in haar woning in Timişoara van haar bed gelicht, mede dankzij buren die hen van informatie voorzagen. Het enige wat je ziet is grijs — neen, erger nog — grauw, asgrauw beton.

En toch zit je weer verkrampt achter het stuur, asgrauw van de stress, je negeert rode stoplichten en gaat tekeer tegen andere weggebruikers. De woestijn van dit land verdraagt geen muze, Droog als as wordt het leven na dit kabinet; De muziek en haar schoonheid zijn nu voorgoed besmet. Afghanistan zal als een feniks uit de as herrijzen. Na een kort intermezzo als huisstofbioloog bij het toenmalige AZU werd hij in december aangesteld als directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam dat onder zijn leiding letterlijk als een feniks uit zijn as herrees: Wat goed en positief was van de jaren zestig komt uit het stof van de historie weer terug als een feniks uit de as.

Hoofd en longen wilden nog wel maar de beentjes waren zo zuur als een augurk en de vaart was er helemaal uit. Naast de bekende ingrediënten: Ik geef grif toe dat de roman sterk autobiografisch is en soms voelde ik de verbeelding als een koude rilling over mijn rug lopen. Het werk van Beckmannn is sterk autobiografisch en kent veel betekenislagen. Je avontuur begint op een boot die zware averij oploopt na een sabotagepoging.

En dit terwijl het logisch- positivisme in de wetenschapsfilosofie al zware averij had opgelopen. Na elf jaar regeren heeft het Britse Labour op 1 mei zware averij opgelopen bij de lokale verkiezingen. Komt vaker in de figuurlijke betekenis voor dan in de letterlijke aan een schip.

Op 10 April , regende het in Pitlochry, Schotland regen zo zuur als azijn! En dan is de wijn in allebei de gevallen zo zuur als azijn. Een luizenbaan, antwoorden zijn glinsterende oogjes op de vraag waar zijn werkzaamheden uit bestaan.

Lijkt me eigenlijk wel een luizenbaantje, zo bij de plantsoendienst. En wie zegt er trouwens dat vrouwen altijd zo kletsen? De verkleinvorm in gangbaarder dan de onverbogen vorm. Ten derde zou ik Dr. Kranenborg willen vragen waarop hij zijn uitspraak stoelt dat voor Rudolf Steiner en de zijnen legenden ware historie zijn, want in die algemeenheid is dat bare onzin. Het duurt vaak jaren voordat je echt een volle baard hebt als je die ooit krijgt.

Met zijn wilde donkere haardos en zijn volle baard oogt hij als een muzikale Raspoetin. Kom je echt baarlijke nonsens tegen, dan kun je dat gedeelte van de tekst van de pagina natuurlijk verwijderen. Ook als hij baarlijke nonsens vertelt, is het toch nog een plezier om naar hem te luisteren. Het is natuurlijk baarlijke nonsens om te beweren dat criminaliteit voorkomt uit de cultuur, in dit geval de Marokkaanse cultuur.

Wat een baarlijke onzin is dat nou zeg Lukashenko, je hebt geen enkel bewijs voor wat je beweert. Hoe je bij die baarlijke onzin komt, is mij een raadsel. Ik vind gewoon, dat een bedrijf als Canon een super slechte QC heeft. Schandalig dat weldoorgstudeerde koppen, zich met zulke baarlijke onzin ledig houden.

Ik heb het dan ook zo druk als een klein baasje gehad, vraag me niet waarmee want dat weet ik niet eens meer. Dossiers zo hoog als de toren van Babel vulden de verschillende bureaus van Justitie.

Na een aantal klappen begon ik te huilen als een baby en smeekte haar te stoppen. Max huilde als een baby en bij de meeste andere spelers liepen de tranen ook over hun gezichten. Ligfietsers daarentegen liggen schijnbaar zo hulpeloos als een baby op hun fiets, dat wekt sympathie, en op de glimlach van de voorbijgangers reageer je spontaan met een wederglimlach en een goeiedag.

Ik voel me net zo onwetend en hulpeloos als een pasgeboren baby. Ik ben hulpeloos op zoek naar het onaantastbare, het grootse. Is Louwes nu de moordenaar en is Michael de J.

Je bent zo onschuldig als een baby, als je een goede paddo trip hebt. Waarom zegt men "hij slaapt als een baby" terwijl baby's iedere twee uur wakker zijn?

Gefeliciteerd met jullie mooie dochter Semma wat een wolk van een baby en dat we haar nu al hebben gezien op deze geweldige site. Verder slaapt hij lekker en is het een wolk van een baby. Babylonische spraakverwarring veel gebruikt. Ik merk keer op keer dat er een babylonische spraakverwarring ontstaat als het daar over gaat.

En omdat de AFM een andere taal spreekt namelijk die van de toezichthouder dan van de markt in dit geval de accountant ontstaat er vaak een Babylonische spraakverwarring. Het resultaat is een Babylonische spraakverwarring. Wanneer is een virtuele organisatie virtueel? Waarnaar verwijst dit het woord virtueel? En, wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen zogenaamde netwerkorganisaties en virtuele organisaties? Opvallend laconiek Kom aan, laat Ons Ziet, zij zijn enerlei volk, en hebben allen enerlei spraak; en dit is het, dat zij beginnen te maken; maar nu, zoude hun niet afgesneden worden al wat zij bedacht hebben te maken?

Kom aan, laat Ons nedervaren, en laat Ons hun spraak aldaar verwarren, opdat iegelijk de spraak zijns naasten niet hore. De renners baden in het zweet; hun hoofd is rood, hun gelaatsuitdrukking verbeten, hun motoriek stroef. Rond een uur of één was de koorts gestegen tot 39,5 en lag ik te baden in het zweet. Beide jongens baadden in het zweet maar wisten van geen ophouden. Vietnam bombarderen, Irak bombarderen, monarchieën laten bestaan die de leden van het Koningshuis laten baden in weelde terwijl er kinderen sterven van armoede en honger De consument baadt in weelde dankzij die geweldige marktwerking.

Echt heerlijk is het, een geweldig resort en super om na 4 maanden even heerlijk in de watten gelegd te worden en te baden in weelde. Hele generaties Palestijnen zijn intussen in armzalige kampementen opgegroeid, terwijl de joodse buren in weelde baden.

Ik krijg hem wel draaiende onder XP maar alles loopt traag als bagger. Af en toe krijgen ze een bakje kattenmelk wat ik aanleng met water anders drinken ze het in een keer op en worden ze zo vet als bagger.

Dus nu gaan parkeerwachten nog minder bewegen terwijl ze al een kont als een baggerschip hebben. Erg gezellig en heel mooi, helaas kwam het hier met bakken uit de lucht, en stonden we 's avonds tot onze enkels in de zompige klei. De bezoekers bleven de podia trouw, ook toen de regen met bakken uit de hemel kwam. De weersomstandigheden waren net als vorig jaar bar, de regen kwam soms met bakken uit de hemel met af toe een slag onweer.

Mijn gegrilde tonijn was zo hard als baksteen, maar de rest van de salade was goed. Volgens mij heb je dat lef niet en bij de volgende verkiezingen zullen dezelfde mensen die nu op je gestemd hebben je laten vallen als een baksteen. Ik zou ook zakken als een baksteen als ik het examen opnieuw moest doen. Maar als je op je tentamen laat merken dat je dit weet, dan laten ze je zakken als een baksteen! De vergelijking is gebaseerd op een andere betekenis van 'zakken'; bakstenen doen geen examen.

Iets dergelijks is aan de hand met 'groen als gras'. Het allereerste schip dat richting Australië voer liep in op de kust van New South Wales en zonk als een baksteen. Twee maand geleden sprong ze naast me in het water zonder armdrijvertjes en zonk als een baksteen. Als het geen bakstenen regent, dan kom ik op 28 dec. Ik heb vooral de ballen uit mijn broek gelachen bij de half uur durende parodie op baantjer. Ik verveel me de ballen uit mn broek op deze manier. En dan ook nog als motto een citaat van Descartes nemen.

Ik wed dat Lange Jan zich de ballen uit de broek zou lachen als hij sommige posts hier op dit forum zou zien. Dankzij de zwaargelovigen onder ons die gisteren de ballen uit hun broek hebben gebeden, bleven wij behoed voor duivelse rampspoeden. Jan baalde als een stekker natuurlijk, helemaal voor niets teruggereden en nog geen spullen. Ik kon het nauwelijks geloven en baalde als een stekker dat ik het bewijs niet kon zien. Yasminne baalde als een stier dat ze niet wakker gemaakt was want die had alles graag willen zien.

Johan moest vanavond ook overwerken, hij baalde als een stier, zijn collegas waren vanmiddag om 4 uur allemaal naar de vrijdagmiddagborrel.

Dit antwoord beviel hem helemaal niet, maar hij kreeg pas echt de pest in toen hij merkte dat het klopte. Ik kreeg zo de pest in, dat ik afstapte. De Egyptenaar zal er echter de pest in hebben dat hij ook vanavond op de bank begint.

Ze hadden er dit jaar flink de smoor in. De eierzoekers in Fryslân konden welgeteld zeventien dagen door de weilanden struinen, op zoek naar kievitseieren. Mijn mama was vroeger heel modern hoor. Mischien ben je wel een trend setter geweest.

Of heb je de smoor in gehad dat je nooit ben gevraagd voor de playboy? Het is nu 3. Helemaal katseyesbezopen want het was piekuur in de Joffer. Als je je lijf versiert hebt met tatoo's en piercings en is je buik zo rond als een balletje hoef je niet te reageren want daar houd ik niet van.

Hij voelt zich zoooo stoer, is zo zat als een balletje en heeft zelf niet in de gaten dat hij oervervelend is. Hij is zo zat als een balletje, maar moet toch zonodig weten wat er aan de hand is. Het verhaal loopt leeg als een ballon en ik vind dat jammer omdat je zo het eerste goede deel van het boek vergeet.

Er wordt een kleine incisie gemaakt en mijn balzak loopt leeg als een ballon. Één dag voor de wedstrijd ging ik het water op, maar mijn voet was in no time opgezwollen als een ballon en het deed ook erg pijn.

Zijn lijf zat steeds voller geplakt met pijnstillende pleisters en al het vocht dat hij vasthield maakte hem op het laatst zo rond als een ballon. Giet er een paar biertjes in en je gaat als een banaan qua kletsen met vreemden. Ondernemen gaat altijd met pieken en dalen, maar ik ben er weer helemaal bij Het is goed te zien en te lezen dat de BSW nog steeds gaat als een banaan.

Grotere carburateur en spruitstuk daarvoor, en een grotere sproeier dus. Maar voor een puch maxi? Die trekt binnen no-time zo krom als een banaan. Een groot licht is deze man duidelijk niet want zijn redenering is zo krom als een banaan. Ik deel wel vaak overschrijfwerk uit, want boeken worden aan de lopende band vergeten. Toch werkt humor vaak beter dan straf. Ilse komt aan de lopende band met nieuwe diensten, maar die verdwijnen ook weer aan de lopende band.

Als Ilse nu eens wat investeert in naamsbekendheid. De oplader van mn macbook is kapot gegaan: En bij het zoeken op internet kwam ik erachter dat dit aan de lopende band gebeurt. ICT'ers zijn minder vaak tevreden met hun werk en voelen een minder sterke band met hun werkgever. Onze zoon van twee jaar is als de dood voor de kapper.

Mijn moeder was daarvoor zo bang als de dood. Als er onweer op komst was, werden alle glimmende voorwerpen weggeborgen in laden en kasten. Iedere bewoner was in die tijd als de dood zo bang voor ruitbreuk. Die vrouw is als de dood zo bang voor dr vriend, maar gaat de politieagenten en cameraman zonder angst te lijf. Wethouder Vereijken is in de afgelopen periode als de dood zo bang geweest voor een onafhankelijk van het college opererende coalitie.

Hij kon niet buiten het seksuele contact met de Leidse 'straatmadelieven' maar was als de dood zo bang voor geslachtsziekten. Volgens mij zijn al die Windows gebruikers gewoon als de dood zo bang om naar iets anders over te stappen, omdat daarna alles niet meer zou werken. Vaak in verkorte vorm, zonder dat het woord 'bang' in de tekst voorkomt. Laat het alsjeblieft geen fokking Amerika worden met alleen uiterlijk vertoon en van binnen zo bang als een haas!!!

De toenmalig drossaard een zekere Penders, was een doorbrave kerel, maar zo bang als een wezel en hij durfde de Bokkenrijders niet aan. Ik was doodsbang dat het gebouw zou instorten, we voelden nog steeds naschokken. Dat is hoe ik mijn zwaarste depressies het liefst samenvat: De kinderen proberen hun vader nog tegen te houden wanneer hij zijn doodsbange vrouw aftuigt. Maar keuze hadden we niet dus begonnen we maar met lood in de schoenen en met de moed der wanhoop aan hetgeen wat men lezen noemt.

Met lood in de schoenen, bevreesd voor een nieuwe confrontatie, liepen ze naar de grens. Met lood in de schoenen gaat Piggelmee opnieuw naar het visje met het verhaal dat zijn vrouw andere koffie wil. Winston was nog steeds zo solide als de bank van Engeland. Na twee van de vijf avonden. Het zal allemaal best, maar de service bij jullie is bar en bar slecht. Als bijwoord van graad is 'bar' een algemeen bruikbare 'versterker', al klinken combinaties als 'bar warm' en 'bar goed' erg ongewoon, in tegenstelling tot 'bar koud' en 'bar slecht'.

Het intensiverende 'bar' wordt meestal gebruikt om iets ongunstigs te versterken. De Franse taalbeheersing van studenten en scholieren is bar slecht. Maar ik moet zeggen dat de geluidskwaliteit echt bar en bar slecht vindt. Dat gehoorschade nog geen hot item binnen de dance-industrie is, bleek donderdag uit de bar slechte opkomst bij de paneldiscussie.

Het was afgelopen zaterdag niet het beste weer, het was bar koud voor de 22 voetballers. Zoals meestal het geval is in het hoge noorden, was het op de trainingsdag weer eens bar koud met harde wind. Het is een grappige samenloop van omstandigheden dat het bar koud is op een conferentie over opwarming, maar het is geen weerlegging. Ik moet alleen nog even leren hoe die precies werkt, want ik snap er nog bar weinig van.

Daar viel me direct op dat er maar bar weinig te vinden is over de Dirt-gerelateerde problemen. Hey Ruubje kun je nog een paar van die capsules noemen en wat ze met je doen, weet verder bar weinig van sdrugs af maar ben wel geintressereerd.

De barre winter is weer voorbij, de lente komt er weer aan. Pas geleden waren er alweer enkele zonnige weekenden. Gelet op de situatie die de barre winter van met zich meebracht, was het om strategische redenen verstandig om 'Wiking' terug te trekken achter de rivier de Mius.

Zelfs in de barre winter zult u bewoners buitenactiviteiten zien ontplooien. De Pilgrims, die hier aan land gingen, moesten het hoofd bieden aan de barre winter die in deze streken heerst.

De wereld is als een zee. Dat is al een oud beeld uit de geschiedenis van de kerk: Noosa staat bekend om het golf surfen en we hebben beiden de woeste baren bedwongen. Het vette is dat we beide inmiddels kunnen staan op de plank! Zeker uiterlijke verschillen blijken over langere tijd geen onoverkomelijke barrière. Kleur doet er minder toe dan je misschien zou denken.

Voor zover ik weet kunnen goudvissen zich letterlijk en figuurlijk te barsten eten. Waar het om gaat is dat je moet afleren om je zelf te barsten te vreten aan welk dieet dan ook.

Als aardbeien in het seizoen echt spotgoedkoop zouden zijn, eet iedereen zich te barsten en vragen de meesten er niet meer na tot de volgende zomer.

Het komt ons voor dat wij als Nederland weer voorop lopen met regelgeving etc. Je zou je te barsten lachen als het niet zo tragisch ware. Je kan je om een filmpje wel te barsten lachen in de huiskamer, maar waar ging het ook alweer over? Reclame hoort dienend te zijn. De Domstad barst van de musea, kerken en bijzondere architectuur.

Het barst van de cabaretiers en theatermakers in de Nederlandse theaters. Wij zijn een potent clubje dat barst van de energie en het talent. Cultureel ondernemen gaat ons heel goed af. Ik werd vannacht met barstende koppijn wakker. Ik heb een uur in bad gezeten om de spanning van me af te laten glijden. Ik weet verder niks van het uitleggen van dromen maar kan me wel voorstellen dat je met een barstende koppijn en een rotgevoel wakker wordt.

Door het succes van het Nederlandstalig onderwijs bij Frans- en anderstaligen zitten sommige scholen immers barstensvol. Sommige straten waren echt barstensvol mensen die allemaal met waterpistolen en emmertjes water elkaar nat maakten. De sound van Good Dog Happy Man valt het beste samen te vatten als een pittige combinatie van funk, soul en indierock. Creatief, complex en barstensvol ideeën.

Elke politicus liegt dat ie barst. Ze deed de oefening bijvoorbeeld wanneer ze met barstende hoofdpijn thuiskwam na een vergadering met het bestuur. Zelf ben ik zwaar slechthorend, maar als ik eens een paar uurtjes uitga, moet ik weg wegens barstende hoofdpijn en ben ik 's anderendaags helemaal doof.

Als hij te lang in de straling zit, krijgt hij barstende hoofdpijn, legt hij uit. Daar heb je er weer eentje die denkt straling te kunnen voelen. Cruijff praat met technische staf over jeugdopleiding Ajax Net als van Basten, praten als een kip zonder kop. Dat beaamt de oefenmeester ten volle: Het is natuurlijk helemaal waar, als redacteur bij Autovisie héb je een wereldbaan, maar om dat nou volmondig te beamen, dat leek me altijd zo zelfgenoegzaam.

De Afrikaanse Unie is een tandeloze vredesmacht, beaamt hij volmondig. Corsica is een juweel; iets dat u al na één dag kamperen op Corsica volmondig zult beamen. De hele scène wordt nog eens extra gesierd door de grote verpleegstershaaien en wittiphaaien die over de bodem slingeren, hopend op restjes. Ze komen soms zelfs doodbedaard over je knieen gegleden.

Hij zei hem op zijn wat hooghartige, doodbedaarde manier, dat het tijd was om in Amsterdam de opstand te beginnen en voegde er aan toe, dat Den Haag voor een regering zou zorgen. Hij heeft stichtelijk bedankt voor dat tweederangs plaatsje in de kring van het verbond en is eruitgestapt. En vlakbij ligt het kerkhof of de Cimetière Montparnasse. Daar heeft men André Citroën naartoe gebracht toen hij op 3 juli overleed.

Arm als een bedelaar intussen. Door de drain voor de klaplong blijft hij nog wel aan bed gekluisterd. De longfoto die vanochtend was gemaakt zag er verder goed uit. Moeten we dankbaar zijn, terwijl we ons diep ongelukkig voelen omdat medische apparatuur ons aan bed gekluisterd houdt? Ik was aan het bed gekluisterd vanwege een hersenvliesontsteking en de enige manier dat ik kon schijten was met een steekpot zo heet dat geloof ik.

De laatste acht jaar van zijn leven was de vrijwel blinde en verlamde dichter aan het ziekbed gekluisterd. Op lange termijn kunt u een flink bedrag besparen op portokosten.

Gebruik dit argument niet als hoofdreden wanneer u kiest voor een e-mailnieuwsbrief. Het kan dus gebeuren dat je met je ex afspreekt dat je haar een flink bedrag geeft voor de kids en daarna niet meer.

Maaaaar, dat ze dat geld er vrij snel doorheen jaagt en vervolgens doodleuk bij de rechter een verzoek tot kinderalimentatie indient. Daarbij gaat het om soms flinke bedragen, want ook hier geldt dat hoe lager het inkomen is, des te hoger de kindertoeslag uitvalt. Ervaring met eerdere bedrijven en adverteren op msn.

Dat je met het overnemen van een lopend leasecontract een fors bedrag kunt uitbesparen en je ris. Er is voor zwemsport een te hoog bedrag opgenomen in de begroting Ik dacht gewoon, er moet een andere reden zijn waarom deze woning voor zo'n hoog bedrag in de markt wordt gezet.

Vele woekerhandelaars, of scalpers roken geld en schaften zich een stapel PS3's aan om dan tegen astronomisch hoge bedragen te verpatsen. Orang-oetans worden ernstig bedreigd, vooral omdat hun leefgebied vernield wordt voor bijvoorbeeld de aanleg van palmolieplantages.

Alsof ze hun laatste oortje versnoept hebben en totaal tegen hun zin in dit 'ongeciviliseerde apenland' gedropt zijn. Hij kon werkelijk nergens om lachen, zat erbij als een berggorilla die z'n laatste oortje versnoept had. Om de fans niet diepbedroefd achter te laten hebben zij een afscheidsconcert gepland in de Singel te Zwolle, de plek waar het allemaal begon.

Een verrassend sterke tegenstander en een bedroevend slechte grasmat waren gisteravond de oorzaak van het teleurstellende spel van SC Heerenveen. De gebruikte componenten en het soldeerwerk zijn bedroevend slecht en van kwaliteitscontrole hebben ze nog nooit gehoord. Naar de aflevering van gisterenavond keken Het Vlaams Belang wil resoluut een einde maken aan deze vriendjespolitiek.

De dienstverlening moet voor iedereen dezelfde zijn. Juliana had namelijk de gewoonte om Koninginnedag op 1 mei te vieren als 30 april op een zondag viel. Beatrix heeft daar resoluut een einde aangemaakt. Om onbekende redenen viert zij het dan op 29 april. In ieder geval als er te veel Openscource software is, zal dit zichzelf de nek omdraaien omdat mensen niet steeds willen wisselen van OS of pakket.

En met de aktie om, gelukkig nog binnen de eigen partij, te kunnen rommelen met verkiezingen is de democratie volledig de nek omgedraaid. Zijn evolutietheorie zou volgens boze tongen de nekslag geven aan monotheïstische religie. Maar op deze manier zal Talpa zijn naaste concurrent niet de nekslag toedienen. Volgens vooralsnog onbevestigde geruchten heeft de webmaster zelf de stekker eruit getrokken na te zijn bedreigd. De Apple iPod is onder handen genomen en hij is werkelijk beeldmooi geworden.

Eén van de Spaanse conquistadores werd stapelverliefd op Eréndira, de beeldmooie dochter van Tangaxoan, koning van de Purépechas. Een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes om van de beeldschone natuur van de Jura te genieten! Ik vindt het vreselijk dat eveline er niet meer bij is. Mijnheer pastoor, Wij wensen voor U en voor ons en héél de parochie een beeldschone toekomst. Koud als een beeld is zij bij me weggegaan.

Shaw deed niets meer: De gebruikers van de beta-versie klagen steen en been. Eigenlijk zat de belangrijkste miscalculatie al in de naam: Het meest onleesbare boek in de Bijbel. Bedrijven en opleidingen klagen steen en been over de teruglopende belangstelling. Maar na het verschijnen van Vista kwamen er meer en meer klachten over de logheid van het besturingssysteem.

Gebruikers, fabrikanten en de Consumentenbond klaagden steen en been. Te duur, teveel geheugen nodig, te weinig drivers voor beschikbaar, te langzaam - en eigenlijk niks nieuws onder de zon.

Men eet normaal maar wel gehalveerde porties, en drinkt bij elke maaltijd, afhankelijk van het lichaamsgewicht, een tot twee sherryglazen beendroge sherry.
Goedkope shemale meesteres zwolle

  • Geile jonge meiden lesbo vingeren
  • AANGEBODEN SEX NEUKEN IN DE ACHTERHOEK
  • Geile jonge meiden lesbo vingeren
  • Tranny prive kutje strelen
Meester zoekt slavin borsten en kutjes


Denk dat je nog een beetje moet ontdekken wat je nou precies bent.. Het is heel goed mogenlijk dat je lesbi bent Er is verder niks geks of raars aan hoor, mensen die dat wel denken die zijn gek. Het is ook belangrijk wat jij ervan vindt of je ouders Vrean mensen die dat zijn Als je het zelf raar vind en of je ouders, open je je deuren niet en hoe lesbisch je ook bent je komt erzelf ook niet achter.

Dus open je deuren en kijk wat je bent. Ik zelf worstel ook wel eens met het idee dat ik msischien bi ben. Maar ik weet het niet, en ik kom er nog wel achter. Wat ik denk is gewoon, als het zo is, merk ik het wel en zal ik me er niet voor schamen. Want het zal dan zijn wie ik ben. Ja dat weet ik wel zeker. Zolang jij nog nooit echt verliefd bent geweest op een meisje kan je niet met zekerheid vaststellen of je bisexueel bent. En dat je zo'n speciale band hebt met je beste vriendin hoeft dat ook niet gelijk te betekenen.

Het is niet voor niets je beste vriendin! Je moet je er niet heel erg druk om maken. Mijn moeder heeft twee jaar terug geleden bekend gemaakt dat ze bisexueel was en dat een een relatie heeft met een vrouw. Daardoor zijn mijn ouders ook gescheiden. In het begin was het rot, maar nu vind ik het alleen maar fijn dat ze zo zit te stralen.

Zit er niet teveel over in. Het heeft geen haast Mocht het wel zo zijn? Het is dood normaal dat je hier namelijk over twijfelt. Maar goed, ik heb nu een nieuwe huisarts en begin met de hele riedel opnieuw. Misschien dat hij wat andere ideeen heeft.

We hebben hem zo vaak gedraaid dat mn zus en ik samen de hele riedel na deden tot groot vermaak van onze broer die verstandelijk beperkt is. Even snel 2 busjes geregeld, de hele zooi weer ingeladen en op weg naar een clubhuis. Tis allemaal prima met jullie, maar jullie verpesten de hele zooi hier. Als de opzet is om nog meer mensen weg te sarren, juliie zijn goed op weg.

De hele zooi gaat in de verf. Dat zal m leren! Gelukkig zit het hele spul eensgezind en knus voor de tv met dit warme weer. De meester van de klas ging mee en nam het hele spul het jongensbad in. Ik heb het hele jaar bibberend op het trapje gezeten.

Op zondag is mede door vele handen het hele spul snel opgeruimd. Altijd en eeuwig kritiek leveren maar nooit met verbetervoorstellen komen blijf thuis bij je vrouwtje en bemoei je niet meer met het voetbal in nederland.

Waar en wanneer je hem ook zag, op welke familie-reünie, logeerpartij, verjaars- of Kerstfeest dan ook, altijd en eeuwig kwam Sinterklaas ter sprake.

Sorry hoor, maar moet je dan alles altijd en eeuwig op dezelfde manier klaarmaken? Voor een mooier resultaat kun je de appels in schijfjes snijden.

Vaak klinkt er ergernis door als iemand de tautologie 'altijd en eeuwig' gebruikt. Soms stimuleren zij de patiënt, vaak goed bedoeld, tot acties die nog te hoog gegrepen zijn of wellicht nooit meer tot de mogelijkheden zullen behoren. De kappersopleiding is echter nog steeds te hoog gegrepen, maar uit beroepenoriëntatie is gebleken dat de zorg haar ook wel trekt.

Nu met onze beste verdediger er niet bij zal een overwinning wel te ver gegrepen zijn. Gezien seks te maken heeft met een gezond lichaam is advies voor een gezondere levens- en eetstijl niet te versmaden. Maar ervan uitgaan dat veranderingen in eetpatronen leiden tot meer, betere of snellere orgasmen is te ver gegrepen.

Variant van 'te hoog gegrepen', die vooral in België voorkomt. Is er eens een keer een meisje dat brandt van ambitie om de middelbare school af te maken, wordt ze in de nor gestopt. Als mijn dochter van 14 later afkomt dat ze seks heeft gehad of wilt hebben met haar vriendje, dan zal het ook dikke ambras zijn hoor. Helaas pindakaas moet ik wegens dikke ambras gisteren mijn plannen uitstellen, ik vrees voor een paar jaar dat heb je als je nog bij je ouders woont.

Dit intensiverende gebruik van 'dik' is beperkt tot het Belgische deel van het taalgebied. Maar de kerk is een instituut waar je op kunt rekenen. En dat daar gebeden wordt lijdt geen enkele twijfel. Als ouders er eenmaal, vaak na ampele overweging, toe overgaan om er 's nachts de dokter bij te roepen, zijn zij meestal dodelijk ongerust. Na ampele overwegingen heeft men bij de KRO besloten af te zien van de voorgenomen vervaardiging van een op katholiek wangedrag gerichte tegenfilm.

In onze hoogtijdagen keken we neer op de journalisten van De Volkskrant en Vrij Nederland. Dat waren nieuwtjesjagers, die over de waan van de dag berichtten, terwijl wij pas na ampele overweging en met oog voor de geschiedenis de pen ter hand namen. Het was erg gezellig en Sanne, Caithlin en Quinty hebben zich kostelijk geamuseerd. Ik heb me weer kostelijk geamuseerd met het lezen van de reacties.

Als geen ander weet Marco van karton klatergoud te maken met gejatte melodietjes en de 3fm stumpers trappen erin. Als geen ander wist Kuyper ook hoe een verhaal moest worden gebracht. Als geen ander weet Ans emoties van de toehoorders los te maken met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Ze gebruiken dezelfde woorden als ik, dezelfde zinnen, dezelfde zinsbouw en toch bedoel ik daar iets totaal anders mee dan zij.

De mise en scène, het gebruik van de ruimte, de esthetiek zijn totaal anders dan hij tot dan toe gezien heeft. Iedere Reikibehandeling is anders, wat je nu hebt ervaren kan een volgende keer totaal anders zijn. Die gozer scheet zeven kleuren stront om het podium op te gaan!!! De PvdA schijt momenteel toch zeven kleuren stront in hun broek voor de SP.

Ik vond het gisteren geweldig om te zien toen Eric aanwezig was hoe bepaalde miljonairs zeven kleuren stront scheten, om het maar eens grof te zeggen. Hij schonk hem zoveel macht, dat alle volken ter wereld voor hem beefden van angst en ontzag.

Maar de klanten staan bij het raam van de keuken en kijken naar Dixie die onder de tafel zit te beven van angst. Als Van Nistelrooy er zin in heeft, zullen alle tegenstanders beven van angst. Poekie of Bello aaien wanneer die bibbert van angst bij het knallen van het vuurwerk? Op de bodem van de kooi zaten drie vogeltjes te bibberen van angst. Tijdens de onweersbui is H helemaal verstijfd en buiten zichzelf van angst. Wees voorbereid op buiten jezelf van angst raken Lees dit boek niet wanneer je alleen thuis bent.

Omdat we ook nog iets van het eilandje wilden zien, hadden we een brommer gehuurd, waarop we doodsangsten hebben uitgestaan, want bochten waren erg eng! Als het woord in het enkelvoud wordt gebruikt, gaat het meestal om de letterlijke angst het leven te verliezen. In het meervoud gaat het meestal om een combinatie met 'uitstaan' en is er niet meer aan de hand dan een overdrijving.

Mensen die die dingen gehoord en in werking hebben gezien zeiden allemaal dat de Duitsers is hun broek poepten van angst hiervoor. Je deed het in je broek van angst, maar je durft het niet toe te geven. Een jongen plast in zijn broek van angst als hij door Israëlische soldaten opgepakt wordt. Niet een naderende recessie, waarvan er een gemiddeld een in de zeven jaar voorbij trekt, is het waarvoor beleggers momenteel in panische angst verkeren, maar voor de tektonische verschuivingen in wereldeconomie en geopolitiek die door de kredietcrisis in gang zijn gezet.

Sommige mensen hebben panische angst voor hoogtes, vogels, honden of zelfs water. In sommige gevallen werden zoveel personen van hekserij verdacht en werd de angst voor heksen zo groot dat hele gemeenschappen door panische angst bevangen werden. Ze kroop het eiland op en daar stond ze dan: Ze moest niets anders doen dan straffen, daar was ze speciaal door God voor geroepen, en alleen haar verschijning al deed je rillen van angst.

Alleen de monniken durfden niet te kijken, die sidderden van angst. Nubië siddert van angst. Het volk wordt weggesleept,. Is het niet vrij logisch dat de moslimvrouwen niet achter Ayaan staan, zij sidderen van angst voor de vele imams die Ayaan haten omdat zij geen moslim meer is.

Het Nederlands elftal begon fris en gretig, maar zakte om onverklaarbare redenen -of was het puur de verlammende angst voor een tweede tegengoal? Marloes werd gegrepen door een verlammende angst. Ineens viel het haar op hoe koud het in de kelder was. De betrokkenen worstelen met schuldgevoelens en wurgende angst voor ontdekking. Angst slaat me om het hart als we bij het laatste hok komen.

Ik kan de hond niet vinden. De angst slaat ons om het hart. Het wordt koud, de wolken komen aangedreven en vanaf m is het verboden zonder gids op stap te gaan. Veel managers zijn doodsbenauwd dat ze worden vervangen.

VLD-rokkenjager Dewael vertegenwoordigt de doodsbenauwde burgerij, die haar historische angst voor collectieve arbeidersactie niet kan wegsteken. Ik heb het niet meer. De angst het kindje te verliezen is heel sterk aanwezig, temeer omdat ik op dat moment geen leven voel en een hele harde buik heb. De zenuwen zijn er weer.

De meiden hebben het niet meer. Ik wilde dolgraag eens in mijn leven door het tropisch regenwoud banjeren, maar kreeg het Spaans benauwd bij de gedachte dat ik besprongen zou kunnen worden door harige vogelspinnen. Ik knijp 'm als een ouwe dief als hij naar die rare harde bobbel onder mijn buik kijkt.

Ik geef wel toe dat het soms 'peentjes zweten' was om een programma op tijd klaar te krijgen. Dat was dan op vrijdagmiddag.

De overige klasgenootjes moeten nog wel even peentjes zweten, want de NMa heeft voorlopig de accountants, de advocaten en de notarissen nog even in de tang.

Die was na afloop wit om de neus, want wij beiden waren gewend om met snelheden van ver boven de te rijden en hij kennelijk niet. Ik zag dan ook lichtjes wit om de neus voor mijn eerste afdaling en dat was niet alleen van de zonnebrand. Ik haal de kappen van de banden van de trekas af en dan wordt ik een beetje wit om de neus. Jeeeeeeeeeeee wat zijn die dingen kaal. Best een zware rit over slechte wegen en langs angstig grote afgronden, maar het uitzicht is wederom supermooi.

Hoorde in de ochtend wel iets van geronk in mijn hoofd, nadat ik een half uur ervoor in een angstig diepe coma was beland. En er zit een jongen met angstig lang haar aan een vleugel. Het interieur is wel bijzonder.

Alle wanden zijn behangen met muziekinstrumenten. Een pubertje slikt LSD, ziet z'n ware Zelf en schrikt zich het apelazarus en gaat vervolgens zitten uithuilen bij de Wijze Wijzen van het Boumanhuis. Helaas gaat er bij ons nogal eens iets te veel richting stort en zoeken we ons soms het apelazarus naar zoekgeraakte spullen.

Ik ben geen spammer en heb me al dagen het apelazarus gezocht waarom mijn mail nergens aankomt. Een argument dat ik steeds verneem aan de JA-kant is dat de binnenstad beter bereikbaar zou worden.

Dit nu is apert onjuist. Op dit moment komen vele bussen door de Breestraat. Bij de balie van de gevangenis verklaarde men dat Rietveld niemand wilde spreken, wat een aperte leugen is.

Ik maakte vergaderingen mee waar tijdens de vergadering aperte onzin werd verteld door de baas maar waar niemand op reageerde. Het is nu eenmaal zo dat sommige providers zich het apezuur schrikken als de woorden "schending van auteursrecht" vallen, en misschien wel terecht. Het 'apezuur' komt ook, maar incidenteel, met andere werkwoorden voor, zoals werken, lachen, zoeken.

Objectief wist ik ook wel dat dat babietje met appelronde wangen, levendig en blij, niet doodziek kon zijn. Hij heeft een appelrond hoofd, de snuit is fijn met een duidelijke stop. De ogen zijn groot, mogen echter niet erg uitpuilen. Met haar appelronde wangetjes heeft Roxeanne Hazes wel iets weg van een Amerikaanse chipmunk, ook wel bekend als de wangzakeekhoorn. Toen trok ik de jurk over mijn hoofd en toonde mijn appelronde tietjes. Gij zijt nog zulk eene mooje frissche vrouw, en de Broeder zo murf als een gebraden appel.

Het citaat komt uit de Historie van mejuffrouw Cornelia Wildschut. Deel 6 Betje Wolff en Aagje Deken - Het publiek bedankte hen dan ook met een daverend applaus. Als Elvis na dit spectaculaire nummer zijn vader aan het publiek voorstelt krijgt ook die een daverend applaus. Hij kreeg dan ook een daverend applaus voor de tomeloze inzet, die hij de afgelopen twaalf jaren heeft getoond voor Dindoa. Onze concerten groeien telkens uit tot ware happenings waarbij het publiek door dansen, meezingen en ovationeel applaus blijk geeft van grote waardering.

Een echte uitsmijter die de ruim bezoekers als één blok deed opstaan om de musici te belonen met een ovationeel applaus. President Poetin nam afgelopen week een ovationeel applaus in ontvangst na zijn in vlekkeloos Duits uitgesproken rede in de Duitse Bondsdag.

Hij oogstte veel bijval en wist zijn betoog dikwijls onderbroken door een stormachtig applaus. Het Centraal Comité benoemde daarop onder stormachtig applaus Brezjnev tot partijleider. Met hun bijdragen oogstten ze een vaak stormachtig applaus. Het is belangrijk om te zien dat Prediker dit zwoegen niet als betekenisloos terzijde schuift. Als ergens in de bijbel noeste arbeid bepleit wordt, dan is het wel in dit boek. Na drie maanden noeste arbeid is de Armani Store in Amsterdam weer geopend!

Vanavond werd ik via dat irritante ding genaamd GSM wakkergeschud in mijn avondlijk rust na een dag van noeste arbeid. Anoniem vermeldde de display. Wat een strafbaar " feit" is, is in de meeste gevallen volkomen arbitrair. Waarom methode A niet en methode B wel ongewoon zou zijn, is volkomen arbitrair. Het percentage is volstrekt arbitrair gekozen op grond van het budget. Dat huppelpasje illustreert dat alle kunst eigenlijk onzin is; een volstrekt arbitrair spel.

Maar een spel dat je moet spelen, op leven en dood. Bovendien, zo roept eiseres in, werd de boete op volstrekt arbitraire wijze bepaald en zonder motivering. Bij een stoplicht houden aartsvijanden een arendsblik gericht op het verspringen van de.

Domien kreeg dit in de gaten met zijn arendsblik, en gaf de bal mooi in de loop van de nr 7. De arts mag niet beloven dat de patiënt arendsogen krijgt. Dat is niet realistisch. Men mag verwachten dat men even goed zal zien als met de beste bril.

Met zijn arendsogen vindt hij apen en vogels hoog in de boom, die hij even later in zijn telescoop weet te vangen. Zijn vlijmscherpe arendsogen keken dwars door je heen: Zien als een arend overdag en als een kat in de nacht? Henkjan had altijd steekhoudende argumenten om iemand wel of niet door te laten gaan.

Natuurlijk is het logisch dat ook zij voor de belangen opkomen van de winkeliers maar doe dit dan met steekhoudende argumenten. Maar je moet wel van goeden huize zijn en sterke argumenten aandragen om hem van zijn ideeën af te brengen.

De lokale politici vonden dat wij sterke argumenten hadden. Voorwaar, weer een sterk argument voor verplichte taalcursus en inburgering. China en Afrika streven naar meer speelruimte t. De Griekse mythologie is de bron van de uitdrukking. Dan worden we met een motorboot over een rivierarm, die aan beide zijden is afgezet met manshoog en armdik papyrus, verder de delta ingebracht.

Echt zoals je dat in films ziet met middeleeuwse vrouwen. L buitengewoon zeldzaam in Nederland - foto's van een bevroren IJsselmeer en armdikke ijspegels uit de winter van Dat staat nog overeind, maar er lopen armdiepe scheuren van de nok tot aan de grond.

Ik ben bang dat die jongens er armdiep inzitten met drugs. Geen hulp van die kant dus. Het is waarschijnlijk moeilijk om alle bewijzen boven de tafel te krijgen omdat betrokkenen niet durven te reageren omdat ze er armdiep inzitten. Al zijn sommigen zo arm als de mieren, ze blijven VVD stemmen want dat stáát zo goed.

Dit land is zo arm als de straat en er is quasi geen hoop op een betere toekomst. In Berlijn, Frankfurt of Leipzig, waar overal het inflatiespook rondwaarde en het gros van de bevolking arm als een kerkmuis was, maakte hij zijn leerzaamste fase door. Joe Millionaire, het format waarin veertien vrouwen strijden om de liefde van een aantrekkelijke millionair die uiteindelijk zo arm als een kerkrat blijkt.

Wij zijn zo arm als een luis in de WAO en veel verstand van financiële zaken hebben we niet. Geruïneerd, diep in de schuld, zo arm als job En toch, en toch, en toch Ik kwam er boven op. Zijn ouders waren doodarm en van boerenafkomst. Ze verblijven legaal in het land, dus terugsturen gaat niet, maar ze zijn wel doodarm. Natuurlijk zijn er ook in Turkije doodarme streken die zelfs armer zijn dan landen als Iran , Syrië of Egypte. Deze straatarme vrouw wilde van de paar centen die ze had Tien Euro achterlaten voor cadeaus voor mijn kinderen die alles al hebben.

Wat gebeurt er wanneer een groep vakantiegangers noodgedwongen een aantal dagen in een straatarm derdewereldland verblijft? Net als in , bij 'Live Aid', treedt een groot aantal artiesten belangeloos op met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor straatarme landen.

Niet dood, maar wel aan de bedelstaf, is het oudere echtpaar dat zich scheel betaalde aan medische behandelingen. Eerst door wanbeleid van de overheid aan de bedelstaf gebracht, moet de werkloze daarna "dankbaar" onbetaald werk doen. Ook ik zit aan de grond. Ik heb ook niets verdiend, dus we zijn een beetje arm. Niet alleen de familie zat aan de grond, maar ook honderden kleine spaarders, die hun geld op de bank hadden staan. Hij heeft meer dan Of het nu gaat over jongeren of eenzame ouderen of medebewoners die elke dag opnieuw de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Omdat het gezin Keating met vijf kinderen de eindjes aan elkaar moest knopen werkte Ronan al op jonge leeftijd in een schoenenzaak. Iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, kunnen rekenen op financiële steun. Dat was me een zware tijd in het begin, want ik had geen cent te makken en geen nagel om mijn gat te krabben. Want ook al hebben de mensen om zo te zeggen geen nagel om hun gat te krabben, er wordt tegen de klippen op muziek gemaakt tot op iedere straathoek.

Je kunt wel lekker romantisch doen over die industrie, maar die bands die jij zo leuk vindt, die zijn de industrie en ze hebben geen nagel om hun kont te krabben. Waarom zouden ze niet een cent bijverdienen? Omdat Russische soldaten in nog geen nagel hadden om hun achterste te krabben, werd er van uitgegaan dat de soldaat minstens één horloge had gestolen. Hier mogen de kids hun eigen centjes opmaken, terwijl moeders geen nagel heeft om haar reet te krabben.

De uitdrukking komt voor met alle synoniemen voor 'kont'. Een predikant genoot maatschappelijk aanzien en cultureel prestige, zeker op het platteland waar hij niet zelden de enige intellectueel geschoolde was, maar financieel was het voor hem beslist geen vetpot.

We accepteren het nu, omdat mijn vriend per se wil werken, maar het is echt geen vetpot. Wellicht zijn er andere bedrijven die beter betalen. Wij krijgen alleen weekgeld voor de boodschappen. Nou, dat is geen vetpot kan ik je vertellen.

Als er reclame is van bijvoorbeeld waspoeder, kunnen we niet eens meerdere pakken inslaan, omdat er dan te weinig overblijft om te kunnen eten.

Ik ben opgegroeid in Kralingen en het was armoe troef. En enkel een AOW-uitkering is ook maar armoe troef. Om wat extra's te verdienen werkt Visser zich dan ook uit de naad. Met name in de noordoostelijke staten is het voor de meeste mensen nog steeds armoe troef.

Bram schrok zich het apezuur: Zullen wij hem straks met open armen ontvangen en waarom dan wel? Hoe heten wij mensen welkom in onze Kerk? Op La Casa en la Colina wordt u met open armen ontvangen door de vriendelijke eigenaren.

Daugavpils is booming en de stad zal binnen- en buitenlandse ondernemers met open armen ontvangen. Ik voorspel bittere armoede in europa bij de gewone man en grote rijkdom bij de bovenlaag. Op 59 jarige leeftijd overleed ze in in bittere armoede.

De bittere armoede uit de tijd van Theo Thijssen, die in vrijwel al zijn boeken doorklinkt, heb ik — gelukkig — niet gekend. Heel eerlijk gezegd krijg ik niet zo heel veel van de schrijnende armoede mee, omdat ik in een goede buurt woon, werk en naar school ga. Vele Russen op het platteland leven in schrijnende armoede. Deze mentaliteit in combinatie met de schrijnende armoede daar, biedt helaas volop kansen aan exploitanten in de kinderprostitutie.

In het holst van de nacht, in april , worden Dickie Kahl en zijn famile in een dorp in Noord-Holland van hun bed gelicht. Toen werden drie van de vier joden van de Indische groep 's ochtends van hun bed gelicht en weggevoerd.

Verschillende malen werd de in Roemenië bekende schrijfster door medewerkers van de Securitate in haar woning in Timişoara van haar bed gelicht, mede dankzij buren die hen van informatie voorzagen. Het enige wat je ziet is grijs — neen, erger nog — grauw, asgrauw beton.

En toch zit je weer verkrampt achter het stuur, asgrauw van de stress, je negeert rode stoplichten en gaat tekeer tegen andere weggebruikers. De woestijn van dit land verdraagt geen muze, Droog als as wordt het leven na dit kabinet; De muziek en haar schoonheid zijn nu voorgoed besmet.

Afghanistan zal als een feniks uit de as herrijzen. Na een kort intermezzo als huisstofbioloog bij het toenmalige AZU werd hij in december aangesteld als directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam dat onder zijn leiding letterlijk als een feniks uit zijn as herrees: Wat goed en positief was van de jaren zestig komt uit het stof van de historie weer terug als een feniks uit de as.

Hoofd en longen wilden nog wel maar de beentjes waren zo zuur als een augurk en de vaart was er helemaal uit. Naast de bekende ingrediënten: Ik geef grif toe dat de roman sterk autobiografisch is en soms voelde ik de verbeelding als een koude rilling over mijn rug lopen. Het werk van Beckmannn is sterk autobiografisch en kent veel betekenislagen. Je avontuur begint op een boot die zware averij oploopt na een sabotagepoging.

En dit terwijl het logisch- positivisme in de wetenschapsfilosofie al zware averij had opgelopen. Na elf jaar regeren heeft het Britse Labour op 1 mei zware averij opgelopen bij de lokale verkiezingen.

Komt vaker in de figuurlijke betekenis voor dan in de letterlijke aan een schip. Op 10 April , regende het in Pitlochry, Schotland regen zo zuur als azijn! En dan is de wijn in allebei de gevallen zo zuur als azijn.

Een luizenbaan, antwoorden zijn glinsterende oogjes op de vraag waar zijn werkzaamheden uit bestaan. Lijkt me eigenlijk wel een luizenbaantje, zo bij de plantsoendienst. En wie zegt er trouwens dat vrouwen altijd zo kletsen? De verkleinvorm in gangbaarder dan de onverbogen vorm. Ten derde zou ik Dr. Kranenborg willen vragen waarop hij zijn uitspraak stoelt dat voor Rudolf Steiner en de zijnen legenden ware historie zijn, want in die algemeenheid is dat bare onzin.

Het duurt vaak jaren voordat je echt een volle baard hebt als je die ooit krijgt. Met zijn wilde donkere haardos en zijn volle baard oogt hij als een muzikale Raspoetin. Kom je echt baarlijke nonsens tegen, dan kun je dat gedeelte van de tekst van de pagina natuurlijk verwijderen.

Ook als hij baarlijke nonsens vertelt, is het toch nog een plezier om naar hem te luisteren. Het is natuurlijk baarlijke nonsens om te beweren dat criminaliteit voorkomt uit de cultuur, in dit geval de Marokkaanse cultuur. Wat een baarlijke onzin is dat nou zeg Lukashenko, je hebt geen enkel bewijs voor wat je beweert. Hoe je bij die baarlijke onzin komt, is mij een raadsel. Ik vind gewoon, dat een bedrijf als Canon een super slechte QC heeft.

Schandalig dat weldoorgstudeerde koppen, zich met zulke baarlijke onzin ledig houden. Ik heb het dan ook zo druk als een klein baasje gehad, vraag me niet waarmee want dat weet ik niet eens meer. Dossiers zo hoog als de toren van Babel vulden de verschillende bureaus van Justitie. Na een aantal klappen begon ik te huilen als een baby en smeekte haar te stoppen.

Max huilde als een baby en bij de meeste andere spelers liepen de tranen ook over hun gezichten. Ligfietsers daarentegen liggen schijnbaar zo hulpeloos als een baby op hun fiets, dat wekt sympathie, en op de glimlach van de voorbijgangers reageer je spontaan met een wederglimlach en een goeiedag.

Ik voel me net zo onwetend en hulpeloos als een pasgeboren baby. Ik ben hulpeloos op zoek naar het onaantastbare, het grootse. Is Louwes nu de moordenaar en is Michael de J. Je bent zo onschuldig als een baby, als je een goede paddo trip hebt.

Waarom zegt men "hij slaapt als een baby" terwijl baby's iedere twee uur wakker zijn? Gefeliciteerd met jullie mooie dochter Semma wat een wolk van een baby en dat we haar nu al hebben gezien op deze geweldige site.

Verder slaapt hij lekker en is het een wolk van een baby. Babylonische spraakverwarring veel gebruikt. Ik merk keer op keer dat er een babylonische spraakverwarring ontstaat als het daar over gaat. En omdat de AFM een andere taal spreekt namelijk die van de toezichthouder dan van de markt in dit geval de accountant ontstaat er vaak een Babylonische spraakverwarring.

Het resultaat is een Babylonische spraakverwarring. Wanneer is een virtuele organisatie virtueel? Waarnaar verwijst dit het woord virtueel? En, wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen zogenaamde netwerkorganisaties en virtuele organisaties? Opvallend laconiek Kom aan, laat Ons Ziet, zij zijn enerlei volk, en hebben allen enerlei spraak; en dit is het, dat zij beginnen te maken; maar nu, zoude hun niet afgesneden worden al wat zij bedacht hebben te maken?

Kom aan, laat Ons nedervaren, en laat Ons hun spraak aldaar verwarren, opdat iegelijk de spraak zijns naasten niet hore. De renners baden in het zweet; hun hoofd is rood, hun gelaatsuitdrukking verbeten, hun motoriek stroef.

Rond een uur of één was de koorts gestegen tot 39,5 en lag ik te baden in het zweet. Beide jongens baadden in het zweet maar wisten van geen ophouden. Vietnam bombarderen, Irak bombarderen, monarchieën laten bestaan die de leden van het Koningshuis laten baden in weelde terwijl er kinderen sterven van armoede en honger De consument baadt in weelde dankzij die geweldige marktwerking.

Echt heerlijk is het, een geweldig resort en super om na 4 maanden even heerlijk in de watten gelegd te worden en te baden in weelde. Hele generaties Palestijnen zijn intussen in armzalige kampementen opgegroeid, terwijl de joodse buren in weelde baden.

Ik krijg hem wel draaiende onder XP maar alles loopt traag als bagger. Af en toe krijgen ze een bakje kattenmelk wat ik aanleng met water anders drinken ze het in een keer op en worden ze zo vet als bagger. Dus nu gaan parkeerwachten nog minder bewegen terwijl ze al een kont als een baggerschip hebben. Erg gezellig en heel mooi, helaas kwam het hier met bakken uit de lucht, en stonden we 's avonds tot onze enkels in de zompige klei. De bezoekers bleven de podia trouw, ook toen de regen met bakken uit de hemel kwam.

De weersomstandigheden waren net als vorig jaar bar, de regen kwam soms met bakken uit de hemel met af toe een slag onweer. Mijn gegrilde tonijn was zo hard als baksteen, maar de rest van de salade was goed.

Volgens mij heb je dat lef niet en bij de volgende verkiezingen zullen dezelfde mensen die nu op je gestemd hebben je laten vallen als een baksteen. Ik zou ook zakken als een baksteen als ik het examen opnieuw moest doen. Maar als je op je tentamen laat merken dat je dit weet, dan laten ze je zakken als een baksteen! De vergelijking is gebaseerd op een andere betekenis van 'zakken'; bakstenen doen geen examen. Iets dergelijks is aan de hand met 'groen als gras'. Het allereerste schip dat richting Australië voer liep in op de kust van New South Wales en zonk als een baksteen.

Twee maand geleden sprong ze naast me in het water zonder armdrijvertjes en zonk als een baksteen. Als het geen bakstenen regent, dan kom ik op 28 dec.

Ik heb vooral de ballen uit mijn broek gelachen bij de half uur durende parodie op baantjer. Ik verveel me de ballen uit mn broek op deze manier. En dan ook nog als motto een citaat van Descartes nemen. Ik wed dat Lange Jan zich de ballen uit de broek zou lachen als hij sommige posts hier op dit forum zou zien. Dankzij de zwaargelovigen onder ons die gisteren de ballen uit hun broek hebben gebeden, bleven wij behoed voor duivelse rampspoeden. Jan baalde als een stekker natuurlijk, helemaal voor niets teruggereden en nog geen spullen.

Ik kon het nauwelijks geloven en baalde als een stekker dat ik het bewijs niet kon zien. Yasminne baalde als een stier dat ze niet wakker gemaakt was want die had alles graag willen zien. Johan moest vanavond ook overwerken, hij baalde als een stier, zijn collegas waren vanmiddag om 4 uur allemaal naar de vrijdagmiddagborrel. Dit antwoord beviel hem helemaal niet, maar hij kreeg pas echt de pest in toen hij merkte dat het klopte. Ik kreeg zo de pest in, dat ik afstapte.

De Egyptenaar zal er echter de pest in hebben dat hij ook vanavond op de bank begint. Ze hadden er dit jaar flink de smoor in. De eierzoekers in Fryslân konden welgeteld zeventien dagen door de weilanden struinen, op zoek naar kievitseieren. Mijn mama was vroeger heel modern hoor. Mischien ben je wel een trend setter geweest.

Of heb je de smoor in gehad dat je nooit ben gevraagd voor de playboy? Het is nu 3. Helemaal katseyesbezopen want het was piekuur in de Joffer. Als je je lijf versiert hebt met tatoo's en piercings en is je buik zo rond als een balletje hoef je niet te reageren want daar houd ik niet van. Hij voelt zich zoooo stoer, is zo zat als een balletje en heeft zelf niet in de gaten dat hij oervervelend is.

Hij is zo zat als een balletje, maar moet toch zonodig weten wat er aan de hand is. Het verhaal loopt leeg als een ballon en ik vind dat jammer omdat je zo het eerste goede deel van het boek vergeet.

Er wordt een kleine incisie gemaakt en mijn balzak loopt leeg als een ballon. Één dag voor de wedstrijd ging ik het water op, maar mijn voet was in no time opgezwollen als een ballon en het deed ook erg pijn. Zijn lijf zat steeds voller geplakt met pijnstillende pleisters en al het vocht dat hij vasthield maakte hem op het laatst zo rond als een ballon. Giet er een paar biertjes in en je gaat als een banaan qua kletsen met vreemden.

Ondernemen gaat altijd met pieken en dalen, maar ik ben er weer helemaal bij Het is goed te zien en te lezen dat de BSW nog steeds gaat als een banaan. Grotere carburateur en spruitstuk daarvoor, en een grotere sproeier dus. Maar voor een puch maxi? Die trekt binnen no-time zo krom als een banaan.

Een groot licht is deze man duidelijk niet want zijn redenering is zo krom als een banaan. Ik deel wel vaak overschrijfwerk uit, want boeken worden aan de lopende band vergeten. Toch werkt humor vaak beter dan straf. Ilse komt aan de lopende band met nieuwe diensten, maar die verdwijnen ook weer aan de lopende band. Als Ilse nu eens wat investeert in naamsbekendheid.

De oplader van mn macbook is kapot gegaan: En bij het zoeken op internet kwam ik erachter dat dit aan de lopende band gebeurt. ICT'ers zijn minder vaak tevreden met hun werk en voelen een minder sterke band met hun werkgever. Onze zoon van twee jaar is als de dood voor de kapper. Mijn moeder was daarvoor zo bang als de dood. Als er onweer op komst was, werden alle glimmende voorwerpen weggeborgen in laden en kasten. Iedere bewoner was in die tijd als de dood zo bang voor ruitbreuk.

Die vrouw is als de dood zo bang voor dr vriend, maar gaat de politieagenten en cameraman zonder angst te lijf. Wethouder Vereijken is in de afgelopen periode als de dood zo bang geweest voor een onafhankelijk van het college opererende coalitie.

Hij kon niet buiten het seksuele contact met de Leidse 'straatmadelieven' maar was als de dood zo bang voor geslachtsziekten. Volgens mij zijn al die Windows gebruikers gewoon als de dood zo bang om naar iets anders over te stappen, omdat daarna alles niet meer zou werken.

Vaak in verkorte vorm, zonder dat het woord 'bang' in de tekst voorkomt. Laat het alsjeblieft geen fokking Amerika worden met alleen uiterlijk vertoon en van binnen zo bang als een haas!!! De toenmalig drossaard een zekere Penders, was een doorbrave kerel, maar zo bang als een wezel en hij durfde de Bokkenrijders niet aan. Ik was doodsbang dat het gebouw zou instorten, we voelden nog steeds naschokken.

Dat is hoe ik mijn zwaarste depressies het liefst samenvat: De kinderen proberen hun vader nog tegen te houden wanneer hij zijn doodsbange vrouw aftuigt. Maar keuze hadden we niet dus begonnen we maar met lood in de schoenen en met de moed der wanhoop aan hetgeen wat men lezen noemt. Met lood in de schoenen, bevreesd voor een nieuwe confrontatie, liepen ze naar de grens. Met lood in de schoenen gaat Piggelmee opnieuw naar het visje met het verhaal dat zijn vrouw andere koffie wil.

Winston was nog steeds zo solide als de bank van Engeland. Na twee van de vijf avonden. Het zal allemaal best, maar de service bij jullie is bar en bar slecht.

Als bijwoord van graad is 'bar' een algemeen bruikbare 'versterker', al klinken combinaties als 'bar warm' en 'bar goed' erg ongewoon, in tegenstelling tot 'bar koud' en 'bar slecht'.

Het intensiverende 'bar' wordt meestal gebruikt om iets ongunstigs te versterken. De Franse taalbeheersing van studenten en scholieren is bar slecht. Maar ik moet zeggen dat de geluidskwaliteit echt bar en bar slecht vindt. Dat gehoorschade nog geen hot item binnen de dance-industrie is, bleek donderdag uit de bar slechte opkomst bij de paneldiscussie.

Het was afgelopen zaterdag niet het beste weer, het was bar koud voor de 22 voetballers. Zoals meestal het geval is in het hoge noorden, was het op de trainingsdag weer eens bar koud met harde wind. Het is een grappige samenloop van omstandigheden dat het bar koud is op een conferentie over opwarming, maar het is geen weerlegging.

Ik moet alleen nog even leren hoe die precies werkt, want ik snap er nog bar weinig van. Daar viel me direct op dat er maar bar weinig te vinden is over de Dirt-gerelateerde problemen.

Hey Ruubje kun je nog een paar van die capsules noemen en wat ze met je doen, weet verder bar weinig van sdrugs af maar ben wel geintressereerd. De barre winter is weer voorbij, de lente komt er weer aan. Pas geleden waren er alweer enkele zonnige weekenden. Gelet op de situatie die de barre winter van met zich meebracht, was het om strategische redenen verstandig om 'Wiking' terug te trekken achter de rivier de Mius.

Zelfs in de barre winter zult u bewoners buitenactiviteiten zien ontplooien. De Pilgrims, die hier aan land gingen, moesten het hoofd bieden aan de barre winter die in deze streken heerst.

De wereld is als een zee. Dat is al een oud beeld uit de geschiedenis van de kerk: Noosa staat bekend om het golf surfen en we hebben beiden de woeste baren bedwongen. Het vette is dat we beide inmiddels kunnen staan op de plank!

Zeker uiterlijke verschillen blijken over langere tijd geen onoverkomelijke barrière. Kleur doet er minder toe dan je misschien zou denken. Voor zover ik weet kunnen goudvissen zich letterlijk en figuurlijk te barsten eten. Waar het om gaat is dat je moet afleren om je zelf te barsten te vreten aan welk dieet dan ook. Als aardbeien in het seizoen echt spotgoedkoop zouden zijn, eet iedereen zich te barsten en vragen de meesten er niet meer na tot de volgende zomer.

Het komt ons voor dat wij als Nederland weer voorop lopen met regelgeving etc. Je zou je te barsten lachen als het niet zo tragisch ware. Je kan je om een filmpje wel te barsten lachen in de huiskamer, maar waar ging het ook alweer over? Reclame hoort dienend te zijn. De Domstad barst van de musea, kerken en bijzondere architectuur. Het barst van de cabaretiers en theatermakers in de Nederlandse theaters.

Wij zijn een potent clubje dat barst van de energie en het talent. Cultureel ondernemen gaat ons heel goed af. Ik werd vannacht met barstende koppijn wakker. Ik heb een uur in bad gezeten om de spanning van me af te laten glijden. Ik weet verder niks van het uitleggen van dromen maar kan me wel voorstellen dat je met een barstende koppijn en een rotgevoel wakker wordt.

Door het succes van het Nederlandstalig onderwijs bij Frans- en anderstaligen zitten sommige scholen immers barstensvol. Sommige straten waren echt barstensvol mensen die allemaal met waterpistolen en emmertjes water elkaar nat maakten. De sound van Good Dog Happy Man valt het beste samen te vatten als een pittige combinatie van funk, soul en indierock.

Creatief, complex en barstensvol ideeën. Elke politicus liegt dat ie barst. Ze deed de oefening bijvoorbeeld wanneer ze met barstende hoofdpijn thuiskwam na een vergadering met het bestuur. Zelf ben ik zwaar slechthorend, maar als ik eens een paar uurtjes uitga, moet ik weg wegens barstende hoofdpijn en ben ik 's anderendaags helemaal doof. Als hij te lang in de straling zit, krijgt hij barstende hoofdpijn, legt hij uit.

Daar heb je er weer eentje die denkt straling te kunnen voelen. Cruijff praat met technische staf over jeugdopleiding Ajax Net als van Basten, praten als een kip zonder kop. Dat beaamt de oefenmeester ten volle: Het is natuurlijk helemaal waar, als redacteur bij Autovisie héb je een wereldbaan, maar om dat nou volmondig te beamen, dat leek me altijd zo zelfgenoegzaam. De Afrikaanse Unie is een tandeloze vredesmacht, beaamt hij volmondig.

Corsica is een juweel; iets dat u al na één dag kamperen op Corsica volmondig zult beamen. De hele scène wordt nog eens extra gesierd door de grote verpleegstershaaien en wittiphaaien die over de bodem slingeren, hopend op restjes.

Ze komen soms zelfs doodbedaard over je knieen gegleden. Hij zei hem op zijn wat hooghartige, doodbedaarde manier, dat het tijd was om in Amsterdam de opstand te beginnen en voegde er aan toe, dat Den Haag voor een regering zou zorgen.

Hij heeft stichtelijk bedankt voor dat tweederangs plaatsje in de kring van het verbond en is eruitgestapt. En vlakbij ligt het kerkhof of de Cimetière Montparnasse.

Daar heeft men André Citroën naartoe gebracht toen hij op 3 juli overleed. Arm als een bedelaar intussen. Door de drain voor de klaplong blijft hij nog wel aan bed gekluisterd. De longfoto die vanochtend was gemaakt zag er verder goed uit.

Moeten we dankbaar zijn, terwijl we ons diep ongelukkig voelen omdat medische apparatuur ons aan bed gekluisterd houdt? Ik was aan het bed gekluisterd vanwege een hersenvliesontsteking en de enige manier dat ik kon schijten was met een steekpot zo heet dat geloof ik. De laatste acht jaar van zijn leven was de vrijwel blinde en verlamde dichter aan het ziekbed gekluisterd.

Op lange termijn kunt u een flink bedrag besparen op portokosten. Gebruik dit argument niet als hoofdreden wanneer u kiest voor een e-mailnieuwsbrief. Het kan dus gebeuren dat je met je ex afspreekt dat je haar een flink bedrag geeft voor de kids en daarna niet meer.

Maaaaar, dat ze dat geld er vrij snel doorheen jaagt en vervolgens doodleuk bij de rechter een verzoek tot kinderalimentatie indient. Daarbij gaat het om soms flinke bedragen, want ook hier geldt dat hoe lager het inkomen is, des te hoger de kindertoeslag uitvalt.

Ervaring met eerdere bedrijven en adverteren op msn. Dat je met het overnemen van een lopend leasecontract een fors bedrag kunt uitbesparen en je ris. Er is voor zwemsport een te hoog bedrag opgenomen in de begroting Ik dacht gewoon, er moet een andere reden zijn waarom deze woning voor zo'n hoog bedrag in de markt wordt gezet.

Vele woekerhandelaars, of scalpers roken geld en schaften zich een stapel PS3's aan om dan tegen astronomisch hoge bedragen te verpatsen. Orang-oetans worden ernstig bedreigd, vooral omdat hun leefgebied vernield wordt voor bijvoorbeeld de aanleg van palmolieplantages. Alsof ze hun laatste oortje versnoept hebben en totaal tegen hun zin in dit 'ongeciviliseerde apenland' gedropt zijn.

Hij kon werkelijk nergens om lachen, zat erbij als een berggorilla die z'n laatste oortje versnoept had. Om de fans niet diepbedroefd achter te laten hebben zij een afscheidsconcert gepland in de Singel te Zwolle, de plek waar het allemaal begon.

Een verrassend sterke tegenstander en een bedroevend slechte grasmat waren gisteravond de oorzaak van het teleurstellende spel van SC Heerenveen. De gebruikte componenten en het soldeerwerk zijn bedroevend slecht en van kwaliteitscontrole hebben ze nog nooit gehoord.

Naar de aflevering van gisterenavond keken Het Vlaams Belang wil resoluut een einde maken aan deze vriendjespolitiek.

De dienstverlening moet voor iedereen dezelfde zijn. Juliana had namelijk de gewoonte om Koninginnedag op 1 mei te vieren als 30 april op een zondag viel. Beatrix heeft daar resoluut een einde aangemaakt. Om onbekende redenen viert zij het dan op 29 april. In ieder geval als er te veel Openscource software is, zal dit zichzelf de nek omdraaien omdat mensen niet steeds willen wisselen van OS of pakket. En met de aktie om, gelukkig nog binnen de eigen partij, te kunnen rommelen met verkiezingen is de democratie volledig de nek omgedraaid.

Zijn evolutietheorie zou volgens boze tongen de nekslag geven aan monotheïstische religie. Maar op deze manier zal Talpa zijn naaste concurrent niet de nekslag toedienen. Volgens vooralsnog onbevestigde geruchten heeft de webmaster zelf de stekker eruit getrokken na te zijn bedreigd. De Apple iPod is onder handen genomen en hij is werkelijk beeldmooi geworden. Eén van de Spaanse conquistadores werd stapelverliefd op Eréndira, de beeldmooie dochter van Tangaxoan, koning van de Purépechas.

Een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes om van de beeldschone natuur van de Jura te genieten! Ik vindt het vreselijk dat eveline er niet meer bij is.

Mijnheer pastoor, Wij wensen voor U en voor ons en héél de parochie een beeldschone toekomst. Koud als een beeld is zij bij me weggegaan. Shaw deed niets meer: De gebruikers van de beta-versie klagen steen en been. Eigenlijk zat de belangrijkste miscalculatie al in de naam: Het meest onleesbare boek in de Bijbel. Bedrijven en opleidingen klagen steen en been over de teruglopende belangstelling.

Maar na het verschijnen van Vista kwamen er meer en meer klachten over de logheid van het besturingssysteem. Gebruikers, fabrikanten en de Consumentenbond klaagden steen en been.

Te duur, teveel geheugen nodig, te weinig drivers voor beschikbaar, te langzaam - en eigenlijk niks nieuws onder de zon. Men eet normaal maar wel gehalveerde porties, en drinkt bij elke maaltijd, afhankelijk van het lichaamsgewicht, een tot twee sherryglazen beendroge sherry. De typische, beendroge fino -smaak, die aan groene noten en amandelen doet denken, komt van die biologische veroudering. Chablis is een dorp dat wereldberoemd is om zijn beendroge witte wijn. Ik mis Karel wel, wat zou ik graag gelezen hebben wat hij gedacht en geschreven zou hebben over de huidige oneerlijkheid en hypocritie, en dat alles in het mooiste, beendroge Nederlands dat maar te formuleren is.

Vrijwel uitsluitend gebruikt als het om wijn gaat. De nacht viel goed in toen ik op de gletsjer aankwam maar het was nu makkelijk afdalen doordat de sneeuw al beenhard was geworden door de nachtelijke uitstraling onder de wolkenloze hemel. Olea europaea groeit zeer traag. Daardoor maakt hij beenhard fijnnervig hout. Dit wordt vaak gebruikt om gebruiksvoorwerpen mee te maken.

Mensen die verkampte spieren hebben, dat wordt soms keihard. Dat is echt zo hard als been zeg maar, dat kan echt buitengewoon hard aanvoelen. Speciaal moet nog Yvonne vermeld worden die haar benen uit haar gat liep om het de veeleisende trio-atleten naar de zin te maken en tussendoor ook nog wat foto's wist te maken.

De jongens liepen echt de benen uit hun gat voor je en waren heel attent. Ook bij Beco liepen de verkopers en vertegenwoordigers zich de benen uit het lijf. Eerst liep je je benen uit je lijf om een kunstwerk zo snel mogelijk in bezit te krijgen, daarna moet je datzelfde doen om het zo snel mogelijk weer kwijt te raken.

Zolang er hier niemand opstaat om mijn rekeningen te betalen, zal ik daar mijn benen vanonder mijn gat blijven lopen.

Steeds opnieuw sloeg hij ervoor op de vlucht, naar overal liep hij zich de benen vanonder het gat. Zesennegentig uur lang lopen zij zich voor u de benen vanonder het lijf, zodat u werkelijk geen seconde van het festival hoeft te missen. Ik heb me er de benen vanonder het lijf gedanst, met meisjes en jongens. Ofschoon studenten over heel Vlaanderen zich de benen vanonder het lijf liepen om grootse betogingen op het getouw te zetten, kon VVS deze manifestaties op geen enkele manier valoriseren.

Als het voorjaar is aangebroken hoor je 's nachts ook weer het geschreeuw van de kater op jacht naar de poes. Wie kent het niet. Het geschreeuw gaat door merg en been. Ik ben maar buiten onder het afdak gaan staan, want het geluid ging door merg en been. Ondanks mijn handschoenen kom ik verkleumd thuis, de wind gaat door merg en been!

Meestal gaat het over geluid, maar bijvoorbeeld wind kan ook. Ze zakte langzaam weg en werd vreselijk "high" van het middeltje. In de behandelkamer aangekomen moest ze op een tafel gaan liggen en zouden ze het buisje in gaan brengen. Mooi niet dus, ondanks haar verdoving was madam nog steeds beresterk en verzette zich wederom uit alle macht. Tom heeft beresterk staan judoën. Daar gaan we nog véél van horen! Jan bromde als een beer en begon neukbewegingen in mijn mond te maken.

De koeien die gekeurd moesten worden, moesten wat langer binnen blijven en daar was Noepie het duidelijk niet mee eens en dat liet ze merken ook door keihard te gaan brommen als een beer doet ze altijd om te laten merken dat ze niet tevreden is.

Want Arjan is een beer van een vent, die mij fysiek dik de baas is, maar mentaal doen we weinig voor elkaar onder. Al gauw blijkt dat deze beer van een vent een zacht en vriendelijk karakter heeft. De 'beer van een' komt ook voor met kerel, gast, bodyguard, Serviër en zelfs meid. Esmee was nog altijd zo geil als een beer en had er wel oren naar. Ik slaakte een kreetje, want hij was sterk als een beer en kneep mijn hand bijna fijn. Hij is zo sterk als een beer, zo zegt zijn juf van school die soms bang voor hem is.

Probeer eens een andere deo, eentje zonder veel parfum, ik ga van axe-deo ook stinken als een beer, het is gewoon rotzooi. Hier als een speer onder de douche, want we stonken als een beer na de inspanning van de wandeling. Wel vaker wildgeplast btw, als ik moet wachten op taxi en moet zeiken als een beer, dan doe ik het weleens in de struiken Verhoudingsgewijs is de urineproductie van de Ursus arctos niet buitensporig. Maar het dier heeft door de eeuwen heen tot de verbeelding gesproken.

Ik zweet als een beer, bij de geringste inspanning loopt het zweet in straaltjes van mijn gezicht af. De laatste kilometers waren berezwaar door een hagelstorm en windkracht 7 tegen. De jongelui hebben het er over dat het bereleuk en gezellig is daar, maar onze pubers van vonden er niets aan.

Voorvoegsel waarmee de betekenis van vrijwel elk bijvoeglijk naamwoord versterkt kan worden. In beresterk heeft 'bere-' nog een begrijpelijke betekenis een beer ís sterk , maar het voorvoegsel heeft zich daarvan losgezongen.

Een beregoede kerst gewenst! Het was een waar spectakel en jullie deden het echt beregoed! Ik was fier jullie juf te zijn, echt waar! Het was fantastisch, mega geweldig, beregoed, gigagaaf en onwijs gezellig afgelopen zaterdag bij De Buren in Boekelo. Mijn gitaarleraar was 50 ofzo en moest al met een stok lopen, maar op het podium stond-ie te swingen als een beest.

geile jonge meiden lesbo vingeren