Geile homo jongens lekker sletje

geile homo jongens lekker sletje

Ik haalde hem een cola terwijl hij zich op de sofa nestelde. Ik ging naast hem zitten en we praatten wat, hij maakte duidelijk dat ik op elk moment kon stoppen als ik iets niet wou of niet meer wilde. Dit stelde me wat meer gerust en ik ontspande wat, tot dan toe was ik nog altijd heel nerveus geweest.

De man merkte het en legde zijn hand op de binnenkant van mijn dij, en wreef zacht over mijn dij naar mijn penis toe. Ik glimlachte nerveus maar voelde de geilheid toenemen en mijn penis begon te groeien.

Zullen we naar de slaapkamer gaan stelde hij voor? Ja, zei ik kort maar enthousiast en hij glimlachte. Ik leidde hem naar de slaapkamer waar hij naast me kwam zitten op het bed en zijn hand weer op mijn dij legde, weer die prikkel in mijn buik, en duidelijk ook in mijn penis die nu geheel hard was. Hij gleed met z’n hand naar mijn penis, en wreef over de nu gigantische bobbel in mijn broek, lekker hard zei hij, en hij leunde naar me toe en kuste me vol op de mond.

Wreef terug over mijn bobbel, duwde me zachtjes achterover zodat ik met men rug op het bed lag en kwam weer met zijn mond naar de mijne. Deze keer zocht zijn tong een weg naar binnen en ik liet het toe, en we begonnen heerlijk te zoenen. Eerst zacht maar daarna heftig, na een tijdje veerde hij op en begon zijn hemd los te maken.

Ik wilde hetzelfde doen, maar prutste met de knopen en hij merkte het. Een beetje gaf ik toe, maar vooral ontzettend geil om eerlijk te zijn, was mijn antwoord. Meer had hij niet nodig, hij trok mijn hemd gewoon over men hoofd en kuste mijn buik en tepels. Ik was ondertussen mega geil en probeerde zijn jeans los te maken terwijl ik zijn lichaam kuste. Hij merkte het op en trok zijn jeans uit en direct ook zijn slip waarin een mooie bobbel te zien was.

Bij het uittrekken werd zijn penis denk ik nog stijver wan hij stond strak naar voor toen de slip uitging. Ik keek met verbaasde ogen naar de lekkere lul die me gepresenteerd werd, hij was niet echt groot zo een 13 cm maar wel lekker dik.

Hij was ondertussen aan mijn jeans begonnen en trok die met boxershort en al uit, en mijn toch wel mooie 21 cm kwamen steenhard te voorschijn.

De geile blik in zijn ogen maakte me nog geiler en hij begon me te pijpen. Hij was geweldig na 3 halen vroeg ik hem te stoppen anders zou ik al klaarkomen, plus was ik zo geil geworden van de aanblik van zijn penis dat ik zelf wilde pijpen.

Waarom weet ik niet ik had het nog nooit gedaan, maar ik wist dat ik het wou en wel nu direct! Ik ging met men hand naar zijn ballen en voelde er zachtjes aan terwijl ik mijn mond naar zijn penis bracht, hij stond recht en ik zat op de rand van het bed zodat ik gemakkelijk kon controleren hoeveel van zijn penis ik in mijn mond wou.

Dit was het mijn lippen zette zich rond zijn eikel en ik zoog zijn penis mijn mond in. De smaak was wat ziltig maar heerlijk, ik begon met mijn heel hoofd naar voor en dan weer naar achter te bewegen.

De man corrigeerde me zachtjes, wat meer lip en minder tanden, niet te ruw, gebruik je tong maar om mijn eikel ondertussen te verwennen wanneer je die naar binnen zuigt. Probeer de tip van je tong van aan mijn pisgaatje met ronddraaiende bewegingen rond mijn eikel te draaien. De zachte instructies bleven komen en ik genoot met volle teugen van de stijve lul in mijn mond. Goed zo ik ga me nu ook neerleggen dan kan ik je ook pijpen in een Hij legde zich neer en terwijl ik naasting verder werkte aan zijn penis met wederkerende goede kreunen nu, begon hij mij lul lekker te bewerken.

Dit ging ik niet lang volhouden en ik waarschuwde hem en hij besloot me verder af te trekken. Ik wou niet achter blijven en besloot het pijpen een versnelling hoger te schakelen. Ik stond op het punt te komen en voelde mijn lichaam samen trekken en de stralen sperma uit men penis schieten, terwijl de man luid kreunende pas op ik ga ook klaarkomen, ik ging nog eenmaal vol naar beneden op zijn lul.

En toen kwam de luide kreun en voelde ik de stralen vanachter in mijn keel spuiten. De man excuseerde zich direct en zei dat hij me gewaarschuwd had dat hij ging komen en niet expres in mijn mond was klaargekomen. Ik was ondertussen in mijn geile eigen wereld, ik vond het namelijk geweldig dat hij zo was klaargekomen, mijn eerste sperma die ik proefde smaakte naar meer. Ik vond het geweldig geil en lekker en mijn penis groeide weer stokstijf.

Ik zei het ook tegen de man dat ik het best lekker vond eigenlijk, hij lachte wat onwennig maar was blij. We verfristen ons wat en hij vroeg of ik nog zin had in meer, en of mijn penis was eigenlijk nooit slap geworden en ik begon te beseffen wat ik lekker vond.

Ik vroeg hem of hij me in de mond wilde neuken, zoals ik in vele porno films bij zowel mannen en vrouwen had gezien. Het was niet zijn ding, hij pijpte liever zelf wat ik volledig begreep. Maar zei toch ‘ok omdat hij als veertigjarige niet elke dag een geile tiener voor zich had. Hij nam mijn hoofd vast en begon zijn lul in mijn keel te duwen, eerst zacht en niet diep. Ik gaf echter snel aan dat ik het harder en dieper wou, hij ging er nu volledig voor en ik moest een paar keer bijna kokhalzen maar dan hield hij wat in en stak hem wat rustiger dieper en hield hem daar even tot ik eraan gewend was.

Al snel stond hij mijn mond te neuken tot zijn penis volledig tot aan zijn ballen verdween. Ik vond het geweldig en probeerde ondertussen zijn eikel te verwennen met zijn tong. Het kreunen werd langzaam luider en ik voelde zijn lichaam spannen.

Zoals afgesproken zou hij zijn laatste stoot lekker diep maken en mijn hoofd zo ver mogelijk over zijn penis trekken om te spuiten. Hij spande op, pakte mijn hoofd vanachter vast en duwde zijn lul die naar binnen terwijl hij mijn hoofd in de richting van zijn ballen trok.

Hij spoot hard en veel bijna direct in mij slokdarm, ik probeerde te slikken maar de helft liep terug uit mijn mond. Hij kreunde nog eenmaal de laatste straal uit en trok dan terug, ik had 5 seconden nodig om de rest door te slikken en even te bekomen.

Dan nam ik snel z’n lul terug in mijn mond om hem proper te likken. Hij viel achterover op bed en noemde me een geile loeder. Man, normaal doe ik dit niet, maar zoals ik zei, ik krijg niet elke dag een geile tiener voor me. Ik bedankte hem voor het compliment en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is. Hmm, zei hij, misschien is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me! Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na drie minuten al heerlijk klaarkwam over z’n geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler.

Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kusten, maar meer ook niet. Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig. Hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn eigen leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was.

Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij. Het zou nog eens 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het wel langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen.

Het was ondertussen twee maanden geleden dat ik die eerste ervaring gehad had, en ik dacht er vaak aan terug terwijl ik me aftrok. Die harde paal die in m’n mond geschoven werd en die ik dan lekker kon verwennen met mijn tong. Elke keer ik eraan terugdacht kreeg ik terug die geile staat waarbij de geilheid al m’n gedachten en acties overnam. Ik had tijdens de laatste twee maanden regelmatig de chatsite bezocht, maar geen kans meer gehad om af te spreken.

Nu was het echter zomervakantie en ik hoopte de kans te krijgen om wat meer ervaringen te hebben. Dus logde ik die ochtend, nadat mijn ouders naar het werk vertrokken waren, weer in op de site. Al snel waren er enkele geïnteresseerde, maar de meesten waren ver weg of erg agressief in hun gedrag. Maar eentje was wel veelbelovend, een man van 52, en volgens zijn beschrijving 1,90 groot die graag gepijpt werd en jongere gasten verkoos. Ik klikte hem aan en begon te chatten.

Hij was vriendelijk en woonde maar 15 minuten rijden met de fiets weg thuis ontvangen was nu geen optie, stel je voor dat mijn ouders vroeger zouden thuiskomen. Hij vond mij ook interessant, en ik gaf wederom mee dat ik nét 18 was en niet echt ervaren. De man vond me leuk om mee te chatten en stuurde een foto van z’n lijf en penis, die 17 cm was, zei hij.

Ik zag de foto’s en de geilheid begon het over te nemen. Ik wou hem pijpen, ik wist het gewoon. Ik vroeg hem of hij nu tijd had voor een date. Maar een klein uurtje zei hij, maar kom langs ik zet een geil filmpje op en we zien wel wat er gebeurt en als je het leuk vindt kunnen we het deze avond lekker verder zetten, dan heb ik tijd genoeg. Ik ging direct akkoord en zei dat ik er binnen een kwartiertje zou zijn.

Ik sprong op mijn fiets, en na goed doortrappen stond ik al snel voor de deur. Ik was wat zenuwachtig maar bloedgeil. Ik had geen foto van z’n gezicht gezien, en hij had zelfs geen foto van mij gevraagd. Maar het kon me niet schelen, ik was geil en wou na twee maand weer een geile pik pijpen. Ik belde aan en de deur ging open en daar voor me stond meester Pieter, mijn geschiedenisleraar. Ik denk dat hij even hard schrok als ik.

Wel Wim, ik denk dat je maar beter even binnenkomt dan kunnen we dit bespreken, zei hij nadat hij bekomen was. Schoorvoetend volgende ik hem naar binnen en plofte neer op zijn sofa. Wel, ik denk dat je wel beseft dat we hier niet mee kunnen doorgaan en dat we dit best heel discreet houden. Ik knikte en zei dat ik dat apprecieerde, het laatste dat ik wou was dat hier iemand achterkwam.

Meester Pieter en ik sproken verder wat over discretie, en ik voelde me al snel iets gemakkelijker, omdat hij zo kalm en vriendelijk bleef. Al gauw ging het gesprek over mijn homo ervaringen en dat ik altijd bij hem terecht kon als ik erover wou praten. Volledig gerustgesteld relaxte ik verder en begon Meester Pieter even te bekijken, hij stond immers in zijn badjas voor me. Ik bedacht me dat het eigenlijk wel jammer was, want hij zag er best lekker uit. Wil je een Cola voor je terug fietst?

Wat me ook opviel en waar ik me in het begin aan stoorde waren die vieze ouwe mannetjes die altijd al rukkend naar me keken maar naarmate de jaren vorderden vond ik het op een of andere manier wel kinky en spannend. Ik begon te beseffen dat ik voor die ouwe mannetjes een geil jong ding was, zeker toen vanaf mijn 19de mijn hele lichaam geharst en glad was. Ik genoot van de aandacht en paradeerde vaak voor ze langs om ze een beetje te plagen, maar fysiek contact was er bijna nooit, al probeerde sommigen het natuurlijk wel.

Af en toe trok me wel af in het bijzijn van anderen, wat ik natuurlijk extra geil vond. Mijn naakte lichaam showen was een ding, maar een ander laten zien hoe ik spuit was natuurlijk helemaal fantastisch. Maar hoe vaker ik ging, hoe meer ik durfde en hoe verder ik durfde te gaan, een van de laatste keren werd ik heerlijk leeggezogen en gevingerd door een geile kerel, terwijl ik hem aftrok.

Maar nu was ik zo intens geil geworden, omdat ik in mijn fantasie al veel verder ging dan dat, ik fantaseerde vaak dat ik een geil sletje was die mannen verleid in lingerie, meestal gebruikte ik dan ook speeltjes om mijn nauwe gaatje op te vullen. Vanwege het slechte weer was het strandje geen optie maar ik bedacht dat ik ook naar de sexbios in mijn woonplaats kon gaan, ik ging hier soms naartoe in de koude maanden en het scheen dat er pas een nieuwe geopend was in mijn woonplaats met meerdere zalen, speelkamer en darkroom.

Door de gedachte werd ik al enorm geil, ik nam snel een douche en spoelde mijn kontje van binnen, je wist tenslotte maar nooit. Toen ik me naakt voor de spiegel aan het afdrogen was kreeg ik ineens een extra geil idee. Mijn ouders waren toch met vakantie, dus kon ik eens ongestoord in de kledingkast neuzen, al snel vond ik een aantal spannende lingeriesetjes van mijn moeder. Ik trok het setje wat me het meest aansprak aan een bekeek mezelf in de spiegel, een zwarte fishnet bodystocking met open kruis zodat mijn pik en kontje vrij waren en een rood kanten slipje en topje.

Snel trok ik mijn jeans en t-shirt aan over de lingerie en voelde mijn hart bonzen in mijn keel, ik pakte mijn rugzak en gooide daar een flesje glijmiddel, een handvol condooms en een handdoek in. Ik had alleen geen vrouwenschoenen maar dacht mocht de pret niet drukken. Met een geile grijns om mijn gezicht stapte ik in de auto en na een half uurtje rijden en parkeren stapte ik de erotic shop binnen. Eerst keek ik wat rond in de winkel, maar hield de trap naar boven in de gaten om te zien wie er zoal naar de bioscoop ging, op een gegeven moment besloot ik ook maar naar boven te gaan, ik betaalde de toegang en liep de trap op en propte mijn tas in een locker.

Ik nam plaats in de grote filmzaal en nam de omgeving in me op, ruime luxe stoelen en een groot latex matras, in de achterwand gloryhole cabines. In totaal waren er een stuk of tien bezoekers, waarvan de meeste oudere mannen en een paar dertigers. Ik zag een jonge man gulzig iemands pik afzuigen via een van de gloryholes, maar de meeste ogen waren op mij gericht als nieuwkomer. Na even te hebben rondgekeken, keek ik even naar het grote scherm, maar wat mij meer interesseerde waren de mannen die druk bezig waren zichzelf te verwennen.

Het duurde ook niet lang voordat ik opgewonden raakte en ik voelde het voorvocht in mijn slipje lekken. Voorzichtig deed ik mijn riem los zodat ik mijn pik een beetje kon strelen, maar door het geluid van de metalen gesp, trok ik de aandacht en waren alle ogen weer op me gericht. Even keek ik achter me en zag een naakte jongeman uit de gloryhole cabine komen met klodders zaad in zijn gezicht en op zijn borst.

Hierdoor werd ik nog geiler dan ik al was, "hmm net zo'n zaadslet als ik" dacht ik weer, terwijl ik mezelf met mijn hand in mijn broek zachtjes aftrok, het voorvocht dat over mijn vingers lekte, likte ik af. Een aantal mannen keken regelmatig om, hopende meer van me te kunnen zien, en een paar stoelen verderop zat een man van tegen de zestig met zijn broek op zijn enkels.

Ik merkte dat hij graag naar me keek maar hij leek me een beetje verlegen, alsof hij bang was dat ik niet gediend zou zijn van zijn begluur. Ondanks zijn leeftijd had hij mooi glad en slank lichaam en een dikke geaderde pik, met een paarse glimmende eikel. Ik stond op en liep terug naar de lockers, ik was enorm zenuwachtig want hoewel ik gewend was dat mannen naar mijn naakte lichaam keken had ik me nog nooit in sletterige lingerie vertoond.

Ik raapte al mijn moed bijeen en trok mijn schoenen, jeans en shirt uit, waarna ik me bekeek in de grote spiegel tegenover de lockers. Het kleine slipje kon mijn harde pik nauwelijks verbergen! Ik vond mezelf echt een hitsige slet. Ik graaide in mijn rugzak en deed een paar condooms onder het elastiek van mijn slipje en deed voor de zekerheid een klodder glijmiddel op mijn nauwe en nog maagdelijke jongenskutje, ik had nog nooit een echte pik in me gevoeld, maar wel vaak buttpluggen of dildo's.

Ik liep terug naar de filmzaal maar in plaats van te gaan zitten, ging ik met mijn rug tegen het verhoogde matras staan, terwijl ik de zaal in keek. De oudere man zat nog steeds heftig aan zijn pik te rukken, ik lachte even naar hem, en hij lachte verlegen terug. Ik deed mijn broekje opzij en begon mezelf langzaam af te trekken, een man op de voorste rij liep naar me toe, hij had alleen een overhemd aan en zijn pik was kort maar wel heel dik.

Een beetje brutaal greep hij meteen naar mijn harde lul, ik kreunde zachtjes toen ik zijn warme hand om mijn pik voelde, ik deed hetzelfde en pakte zijn druipende pik vast, ik hoorde hem fluisteren, "Hmm wat ben jij een geil sletje zeg" Ik kwam dichterbij totdat onze pikken elkaar raakten, ooh wat wilde ik die dikke knots van hem graag zuigen zeg.

Ik keek omhoog naar hem en hij knikte met een geile blik, ik plaatste mijn hand op zijn billen en trok hem naar me toe terwijl ik mijn lippen rond zijn dikke paal sloot. Zo heerlijk was dat, en ik proefde zijn ziltige voorvocht dat uit zijn pik bleef lekken wat me gek van geilheid maakte. Ik sloot mijn ogen en nam zijn pik geheel in mijn mond, terwijl ik zijn ballen met een hand masseerde, hij begon steeds harder en heftiger te kreunen en ik voelde zijn pik groeien in mijn mond, ik wist dat hij het niet lang meer vol zou kunnen houden.

Plots trok hij zijn pik terug een waarschuwde me dat hij bijna ging spuiten, met een hongerige blik keek ik hem aan Dit werd hem teveel en luid kreunend kwam hij klaar, ik voelde hoe zijn kloppende paal de dikke klodders zaad in mijn mond spoot, wat voelde ik me nu een hoer zeg. Toen ik de laatste paar druppels uit zijn pik had gezogen, keek ik hem geil en ondeugend aan met open mond vol met zijn zaad, ik slikte en likte mijn lippen af.

.

Erotische gay massage seks previews


geile homo jongens lekker sletje

Ik haalde hem een cola terwijl hij zich op de sofa nestelde. Ik ging naast hem zitten en we praatten wat, hij maakte duidelijk dat ik op elk moment kon stoppen als ik iets niet wou of niet meer wilde. Dit stelde me wat meer gerust en ik ontspande wat, tot dan toe was ik nog altijd heel nerveus geweest. De man merkte het en legde zijn hand op de binnenkant van mijn dij, en wreef zacht over mijn dij naar mijn penis toe. Ik glimlachte nerveus maar voelde de geilheid toenemen en mijn penis begon te groeien.

Zullen we naar de slaapkamer gaan stelde hij voor? Ja, zei ik kort maar enthousiast en hij glimlachte. Ik leidde hem naar de slaapkamer waar hij naast me kwam zitten op het bed en zijn hand weer op mijn dij legde, weer die prikkel in mijn buik, en duidelijk ook in mijn penis die nu geheel hard was.

Hij gleed met z’n hand naar mijn penis, en wreef over de nu gigantische bobbel in mijn broek, lekker hard zei hij, en hij leunde naar me toe en kuste me vol op de mond. Wreef terug over mijn bobbel, duwde me zachtjes achterover zodat ik met men rug op het bed lag en kwam weer met zijn mond naar de mijne. Deze keer zocht zijn tong een weg naar binnen en ik liet het toe, en we begonnen heerlijk te zoenen. Eerst zacht maar daarna heftig, na een tijdje veerde hij op en begon zijn hemd los te maken.

Ik wilde hetzelfde doen, maar prutste met de knopen en hij merkte het. Een beetje gaf ik toe, maar vooral ontzettend geil om eerlijk te zijn, was mijn antwoord.

Meer had hij niet nodig, hij trok mijn hemd gewoon over men hoofd en kuste mijn buik en tepels. Ik was ondertussen mega geil en probeerde zijn jeans los te maken terwijl ik zijn lichaam kuste. Hij merkte het op en trok zijn jeans uit en direct ook zijn slip waarin een mooie bobbel te zien was. Bij het uittrekken werd zijn penis denk ik nog stijver wan hij stond strak naar voor toen de slip uitging. Ik keek met verbaasde ogen naar de lekkere lul die me gepresenteerd werd, hij was niet echt groot zo een 13 cm maar wel lekker dik.

Hij was ondertussen aan mijn jeans begonnen en trok die met boxershort en al uit, en mijn toch wel mooie 21 cm kwamen steenhard te voorschijn.

De geile blik in zijn ogen maakte me nog geiler en hij begon me te pijpen. Hij was geweldig na 3 halen vroeg ik hem te stoppen anders zou ik al klaarkomen, plus was ik zo geil geworden van de aanblik van zijn penis dat ik zelf wilde pijpen. Waarom weet ik niet ik had het nog nooit gedaan, maar ik wist dat ik het wou en wel nu direct! Ik ging met men hand naar zijn ballen en voelde er zachtjes aan terwijl ik mijn mond naar zijn penis bracht, hij stond recht en ik zat op de rand van het bed zodat ik gemakkelijk kon controleren hoeveel van zijn penis ik in mijn mond wou.

Dit was het mijn lippen zette zich rond zijn eikel en ik zoog zijn penis mijn mond in. De smaak was wat ziltig maar heerlijk, ik begon met mijn heel hoofd naar voor en dan weer naar achter te bewegen. De man corrigeerde me zachtjes, wat meer lip en minder tanden, niet te ruw, gebruik je tong maar om mijn eikel ondertussen te verwennen wanneer je die naar binnen zuigt.

Probeer de tip van je tong van aan mijn pisgaatje met ronddraaiende bewegingen rond mijn eikel te draaien. De zachte instructies bleven komen en ik genoot met volle teugen van de stijve lul in mijn mond. Goed zo ik ga me nu ook neerleggen dan kan ik je ook pijpen in een Hij legde zich neer en terwijl ik naasting verder werkte aan zijn penis met wederkerende goede kreunen nu, begon hij mij lul lekker te bewerken.

Dit ging ik niet lang volhouden en ik waarschuwde hem en hij besloot me verder af te trekken. Ik wou niet achter blijven en besloot het pijpen een versnelling hoger te schakelen. Ik stond op het punt te komen en voelde mijn lichaam samen trekken en de stralen sperma uit men penis schieten, terwijl de man luid kreunende pas op ik ga ook klaarkomen, ik ging nog eenmaal vol naar beneden op zijn lul.

En toen kwam de luide kreun en voelde ik de stralen vanachter in mijn keel spuiten. De man excuseerde zich direct en zei dat hij me gewaarschuwd had dat hij ging komen en niet expres in mijn mond was klaargekomen. Ik was ondertussen in mijn geile eigen wereld, ik vond het namelijk geweldig dat hij zo was klaargekomen, mijn eerste sperma die ik proefde smaakte naar meer. Ik vond het geweldig geil en lekker en mijn penis groeide weer stokstijf.

Ik zei het ook tegen de man dat ik het best lekker vond eigenlijk, hij lachte wat onwennig maar was blij. We verfristen ons wat en hij vroeg of ik nog zin had in meer, en of mijn penis was eigenlijk nooit slap geworden en ik begon te beseffen wat ik lekker vond. Ik vroeg hem of hij me in de mond wilde neuken, zoals ik in vele porno films bij zowel mannen en vrouwen had gezien. Het was niet zijn ding, hij pijpte liever zelf wat ik volledig begreep. Maar zei toch ‘ok omdat hij als veertigjarige niet elke dag een geile tiener voor zich had.

Hij nam mijn hoofd vast en begon zijn lul in mijn keel te duwen, eerst zacht en niet diep. Ik gaf echter snel aan dat ik het harder en dieper wou, hij ging er nu volledig voor en ik moest een paar keer bijna kokhalzen maar dan hield hij wat in en stak hem wat rustiger dieper en hield hem daar even tot ik eraan gewend was. Al snel stond hij mijn mond te neuken tot zijn penis volledig tot aan zijn ballen verdween.

Ik vond het geweldig en probeerde ondertussen zijn eikel te verwennen met zijn tong. Het kreunen werd langzaam luider en ik voelde zijn lichaam spannen. Zoals afgesproken zou hij zijn laatste stoot lekker diep maken en mijn hoofd zo ver mogelijk over zijn penis trekken om te spuiten. Hij spande op, pakte mijn hoofd vanachter vast en duwde zijn lul die naar binnen terwijl hij mijn hoofd in de richting van zijn ballen trok. Hij spoot hard en veel bijna direct in mij slokdarm, ik probeerde te slikken maar de helft liep terug uit mijn mond.

Hij kreunde nog eenmaal de laatste straal uit en trok dan terug, ik had 5 seconden nodig om de rest door te slikken en even te bekomen. Dan nam ik snel z’n lul terug in mijn mond om hem proper te likken. Hij viel achterover op bed en noemde me een geile loeder.

Man, normaal doe ik dit niet, maar zoals ik zei, ik krijg niet elke dag een geile tiener voor me. Ik bedankte hem voor het compliment en zei hem dat hij voor een veertigjarige extreem geil en knap is.

Hmm, zei hij, misschien is ouder gewoon je type. In ieder geval heb je nog een pijpbeurtje te goed van me! Hij ging direct aan het werk en hoewel ik na drie minuten al heerlijk klaarkwam over z’n geile lijf, vond ik het zelf pijpen toch geiler. Daarna namen we samen nog een douche waar we nog kusten, maar meer ook niet. Dan vertrok hij met de boodschap dat het heerlijk geil was geweest, maar ook eenmalig.

Hij pijpte ook liever zelf, het advies was om me voorlopig toch aan jongens te houden van mijn eigen leeftijd en vooral te blijven zoeken naar wat ik lekker vond en iemand die daar compatibel mee was. Ik kreeg nog een zoen als afscheid en weg was hij. Het zou nog eens 2 maanden duren eer ik weer sex had met een man, maar dit keer zou het wel langer duren en zou ik volop de kans krijgen om nieuwe dingen te proberen. Het was ondertussen twee maanden geleden dat ik die eerste ervaring gehad had, en ik dacht er vaak aan terug terwijl ik me aftrok.

Die harde paal die in m’n mond geschoven werd en die ik dan lekker kon verwennen met mijn tong. Elke keer ik eraan terugdacht kreeg ik terug die geile staat waarbij de geilheid al m’n gedachten en acties overnam. Ik had tijdens de laatste twee maanden regelmatig de chatsite bezocht, maar geen kans meer gehad om af te spreken. Nu was het echter zomervakantie en ik hoopte de kans te krijgen om wat meer ervaringen te hebben.

Dus logde ik die ochtend, nadat mijn ouders naar het werk vertrokken waren, weer in op de site. Al snel waren er enkele geïnteresseerde, maar de meesten waren ver weg of erg agressief in hun gedrag.

Maar eentje was wel veelbelovend, een man van 52, en volgens zijn beschrijving 1,90 groot die graag gepijpt werd en jongere gasten verkoos. Ik klikte hem aan en begon te chatten. Hij was vriendelijk en woonde maar 15 minuten rijden met de fiets weg thuis ontvangen was nu geen optie, stel je voor dat mijn ouders vroeger zouden thuiskomen.

Hij vond mij ook interessant, en ik gaf wederom mee dat ik nét 18 was en niet echt ervaren. De man vond me leuk om mee te chatten en stuurde een foto van z’n lijf en penis, die 17 cm was, zei hij. Ik zag de foto’s en de geilheid begon het over te nemen. Ik wou hem pijpen, ik wist het gewoon. Ik vroeg hem of hij nu tijd had voor een date. Maar een klein uurtje zei hij, maar kom langs ik zet een geil filmpje op en we zien wel wat er gebeurt en als je het leuk vindt kunnen we het deze avond lekker verder zetten, dan heb ik tijd genoeg.

Ik ging direct akkoord en zei dat ik er binnen een kwartiertje zou zijn. Ik sprong op mijn fiets, en na goed doortrappen stond ik al snel voor de deur. Ik was wat zenuwachtig maar bloedgeil. Ik had geen foto van z’n gezicht gezien, en hij had zelfs geen foto van mij gevraagd.

Maar het kon me niet schelen, ik was geil en wou na twee maand weer een geile pik pijpen. Ik belde aan en de deur ging open en daar voor me stond meester Pieter, mijn geschiedenisleraar. Ik denk dat hij even hard schrok als ik. Wel Wim, ik denk dat je maar beter even binnenkomt dan kunnen we dit bespreken, zei hij nadat hij bekomen was. Schoorvoetend volgende ik hem naar binnen en plofte neer op zijn sofa. Wel, ik denk dat je wel beseft dat we hier niet mee kunnen doorgaan en dat we dit best heel discreet houden.

Ik knikte en zei dat ik dat apprecieerde, het laatste dat ik wou was dat hier iemand achterkwam. Meester Pieter en ik sproken verder wat over discretie, en ik voelde me al snel iets gemakkelijker, omdat hij zo kalm en vriendelijk bleef. Al gauw ging het gesprek over mijn homo ervaringen en dat ik altijd bij hem terecht kon als ik erover wou praten. Volledig gerustgesteld relaxte ik verder en begon Meester Pieter even te bekijken, hij stond immers in zijn badjas voor me.

Ik bedacht me dat het eigenlijk wel jammer was, want hij zag er best lekker uit. Wil je een Cola voor je terug fietst? Wat me ook opviel en waar ik me in het begin aan stoorde waren die vieze ouwe mannetjes die altijd al rukkend naar me keken maar naarmate de jaren vorderden vond ik het op een of andere manier wel kinky en spannend. Ik begon te beseffen dat ik voor die ouwe mannetjes een geil jong ding was, zeker toen vanaf mijn 19de mijn hele lichaam geharst en glad was.

Ik genoot van de aandacht en paradeerde vaak voor ze langs om ze een beetje te plagen, maar fysiek contact was er bijna nooit, al probeerde sommigen het natuurlijk wel. Af en toe trok me wel af in het bijzijn van anderen, wat ik natuurlijk extra geil vond. Mijn naakte lichaam showen was een ding, maar een ander laten zien hoe ik spuit was natuurlijk helemaal fantastisch. Maar hoe vaker ik ging, hoe meer ik durfde en hoe verder ik durfde te gaan, een van de laatste keren werd ik heerlijk leeggezogen en gevingerd door een geile kerel, terwijl ik hem aftrok.

Maar nu was ik zo intens geil geworden, omdat ik in mijn fantasie al veel verder ging dan dat, ik fantaseerde vaak dat ik een geil sletje was die mannen verleid in lingerie, meestal gebruikte ik dan ook speeltjes om mijn nauwe gaatje op te vullen. Vanwege het slechte weer was het strandje geen optie maar ik bedacht dat ik ook naar de sexbios in mijn woonplaats kon gaan, ik ging hier soms naartoe in de koude maanden en het scheen dat er pas een nieuwe geopend was in mijn woonplaats met meerdere zalen, speelkamer en darkroom.

Door de gedachte werd ik al enorm geil, ik nam snel een douche en spoelde mijn kontje van binnen, je wist tenslotte maar nooit. Toen ik me naakt voor de spiegel aan het afdrogen was kreeg ik ineens een extra geil idee. Mijn ouders waren toch met vakantie, dus kon ik eens ongestoord in de kledingkast neuzen, al snel vond ik een aantal spannende lingeriesetjes van mijn moeder.

Ik trok het setje wat me het meest aansprak aan een bekeek mezelf in de spiegel, een zwarte fishnet bodystocking met open kruis zodat mijn pik en kontje vrij waren en een rood kanten slipje en topje. Snel trok ik mijn jeans en t-shirt aan over de lingerie en voelde mijn hart bonzen in mijn keel, ik pakte mijn rugzak en gooide daar een flesje glijmiddel, een handvol condooms en een handdoek in.

Ik had alleen geen vrouwenschoenen maar dacht mocht de pret niet drukken. Met een geile grijns om mijn gezicht stapte ik in de auto en na een half uurtje rijden en parkeren stapte ik de erotic shop binnen. Eerst keek ik wat rond in de winkel, maar hield de trap naar boven in de gaten om te zien wie er zoal naar de bioscoop ging, op een gegeven moment besloot ik ook maar naar boven te gaan, ik betaalde de toegang en liep de trap op en propte mijn tas in een locker.

Ik nam plaats in de grote filmzaal en nam de omgeving in me op, ruime luxe stoelen en een groot latex matras, in de achterwand gloryhole cabines. In totaal waren er een stuk of tien bezoekers, waarvan de meeste oudere mannen en een paar dertigers. Ik zag een jonge man gulzig iemands pik afzuigen via een van de gloryholes, maar de meeste ogen waren op mij gericht als nieuwkomer.

Na even te hebben rondgekeken, keek ik even naar het grote scherm, maar wat mij meer interesseerde waren de mannen die druk bezig waren zichzelf te verwennen. Het duurde ook niet lang voordat ik opgewonden raakte en ik voelde het voorvocht in mijn slipje lekken. Voorzichtig deed ik mijn riem los zodat ik mijn pik een beetje kon strelen, maar door het geluid van de metalen gesp, trok ik de aandacht en waren alle ogen weer op me gericht.

Even keek ik achter me en zag een naakte jongeman uit de gloryhole cabine komen met klodders zaad in zijn gezicht en op zijn borst. Hierdoor werd ik nog geiler dan ik al was, "hmm net zo'n zaadslet als ik" dacht ik weer, terwijl ik mezelf met mijn hand in mijn broek zachtjes aftrok, het voorvocht dat over mijn vingers lekte, likte ik af.

Een aantal mannen keken regelmatig om, hopende meer van me te kunnen zien, en een paar stoelen verderop zat een man van tegen de zestig met zijn broek op zijn enkels. Ik merkte dat hij graag naar me keek maar hij leek me een beetje verlegen, alsof hij bang was dat ik niet gediend zou zijn van zijn begluur. Ondanks zijn leeftijd had hij mooi glad en slank lichaam en een dikke geaderde pik, met een paarse glimmende eikel.

Ik stond op en liep terug naar de lockers, ik was enorm zenuwachtig want hoewel ik gewend was dat mannen naar mijn naakte lichaam keken had ik me nog nooit in sletterige lingerie vertoond. Ik raapte al mijn moed bijeen en trok mijn schoenen, jeans en shirt uit, waarna ik me bekeek in de grote spiegel tegenover de lockers. Het kleine slipje kon mijn harde pik nauwelijks verbergen! Ik vond mezelf echt een hitsige slet.

Ik graaide in mijn rugzak en deed een paar condooms onder het elastiek van mijn slipje en deed voor de zekerheid een klodder glijmiddel op mijn nauwe en nog maagdelijke jongenskutje, ik had nog nooit een echte pik in me gevoeld, maar wel vaak buttpluggen of dildo's.

Ik liep terug naar de filmzaal maar in plaats van te gaan zitten, ging ik met mijn rug tegen het verhoogde matras staan, terwijl ik de zaal in keek. De oudere man zat nog steeds heftig aan zijn pik te rukken, ik lachte even naar hem, en hij lachte verlegen terug. Ik deed mijn broekje opzij en begon mezelf langzaam af te trekken, een man op de voorste rij liep naar me toe, hij had alleen een overhemd aan en zijn pik was kort maar wel heel dik.

Een beetje brutaal greep hij meteen naar mijn harde lul, ik kreunde zachtjes toen ik zijn warme hand om mijn pik voelde, ik deed hetzelfde en pakte zijn druipende pik vast, ik hoorde hem fluisteren, "Hmm wat ben jij een geil sletje zeg" Ik kwam dichterbij totdat onze pikken elkaar raakten, ooh wat wilde ik die dikke knots van hem graag zuigen zeg. Ik keek omhoog naar hem en hij knikte met een geile blik, ik plaatste mijn hand op zijn billen en trok hem naar me toe terwijl ik mijn lippen rond zijn dikke paal sloot.

Zo heerlijk was dat, en ik proefde zijn ziltige voorvocht dat uit zijn pik bleef lekken wat me gek van geilheid maakte. Ik sloot mijn ogen en nam zijn pik geheel in mijn mond, terwijl ik zijn ballen met een hand masseerde, hij begon steeds harder en heftiger te kreunen en ik voelde zijn pik groeien in mijn mond, ik wist dat hij het niet lang meer vol zou kunnen houden.

Plots trok hij zijn pik terug een waarschuwde me dat hij bijna ging spuiten, met een hongerige blik keek ik hem aan Dit werd hem teveel en luid kreunend kwam hij klaar, ik voelde hoe zijn kloppende paal de dikke klodders zaad in mijn mond spoot, wat voelde ik me nu een hoer zeg.

Toen ik de laatste paar druppels uit zijn pik had gezogen, keek ik hem geil en ondeugend aan met open mond vol met zijn zaad, ik slikte en likte mijn lippen af.

.
Gangbang limburg lelijke wijven neuken

  • Meester Pieter had blijkbaar het geile filmpje waarover we gesproken hadden al klaargezet, want op het scherm waren twee mannen lekker bezig met elkaar.
  • 12
  • SEX MASSAGE FRIESLAND STEL ZOEKT BULL
  • Ik werd hard genomen door die schoffies en genoot er van.
  • Geile meid komt klaar heerlijk gratis sex

Lekker wijf neuken sexdate skype


Meer geile filmpjes uit categorie Gay. Karel is een echte homo het liefst pijp hij verschilden m Twee homo jongens hebben het erg gezellig. Geile gay boy pijpt zijn vriend. Geile gay boy pijpt zijn vriendje eric. Geile gay boy zuigt de laatste druppel zaad uit pik. Kinky gay slet heeft geen probleem met deepthroat. Gay vrienden geven elkaar een heerlijk rimbeurt. Alle actie gebeurt op het homo toilet. Drie jonge gay knapjes houden een orale sex onderonsje.

Hij begon mij zonder te waarschuwing, mij spontaan te tongzoenen, en complete verrassing. Laten wij maar beter eerst met een goed voorspel beginnen. Waarbij hij meteen begon om mijn voorhoofd te likken. Hij knikte en draaide zich om, zodat we in positie 69 kwamen te liggen, waardoor hij in zijn geile jongens bek mijn lekkere grote lul kon pijpen, ondertussen was ik zijn geile kale jongenskutje aan het rimmen.

Dat was echt een geile pijpbeurd. Zijn gat was warm en nat, en ik voelde zijn lichaam reageren als ik mijn tong bij hem naar binnen duwde. Met een licht zuigende geluid trok hij los van mijn pik, draaide zich om en gaf me weer een geile tongzoen.

Hij zorgde ervoor dat ik op de rug ging liggen met mijn benen wijd, waarna hij boven mij ging knielen en mijn lul voor zijn geile jongenskutje plaatste, met behulp van zijn  gehele lichaamsgewicht liet hij mijn lul langzaam bij hem naar binnen glijden, centimeter voor centimeter. Waarop ik met mijn onderlijf ook begon mee te stoten, bij elke stoot ging mijn lul een beetje verder naar binnen. Toen hij ongeveer voor driekwart in hem zat pakte ik hem beet, ik draaide ons om zodat hij met zijn rug op bed kwam te liggen met zijn benen wijd.

Zijn gezicht verried momenten van pijn, maar over het geheel, nam hij het sportief op. Het duurde dan ook niet lang voordat mijn lul diep in hem zat, tot aan mijn ballen diep in hem.

Hij kreunde als een geile slet. Met elke stoot kreunde hij, met elke stoot piepte het bed, en bij iedere stoot, stote mijn  heupen tegen zijn kont aan. Met elke stoot kon je duidelijkde contouren van mijn pik  terhoogte van zijn navel omhoog zien duwen. Dat gezicht alleen al maakte me enorm geil. Nog eens 10 stoten, 15 stoten … Ik slaagde er in om het uit te stellen tot 20 stoten, voordat ik klaarkwam.

Het was als of er een Sperma-Bom explodeerde in zijn buik. Mijn zaad vloeide vanuit mijn ballen diep in deze mooie jongen, en het voelde als of er een halve liter Vers zaad diep in deze jongen werd gespoten. Zwaar ademend stortte ik mij bovenop hem. Met enige moeite draaiden wij ons om zodat hij bovenop mij kwam te liggen, met mijn lul nog steeds in hem, zo diep mogelijk, waardoor het zaad nog diep in zijn buik zat. Man, mijn kutje staat op exploderen! We moeten dit zeker vaker doen!

Hij giechelde, en bewoog een beetje op en neer op mijn lul, die op dat moment bijna alweer helemaal stijf was. Ik denk niet dat, dat een probleem hoeft te zijn…Hij giechelde weer en strekte een arm over zijn hoofd en pakte zijn portemonnee uit het nachtkastje. Hij haalde zijn ID-kaart en draaide die zo dat ik het kon lezen.

Ik wil ook wel door een veel ouder iemand geneukt worden! Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Home Homo Een geile 16 jarige boy. Een geile 16 jarige boy aug 20th, · 7 Comments. Een geile 16 jarige boy   Ik ben een 22jarige-sex verslaafd Bi college jongen uit Nederland met drie passies in het leven: Dat ik  21 ben, had hij geen problemen mee. Hij lachte en zei dat seks ook zijn grootste hobby is. Hij kreunde als een geile hoer. Deze slet heeft haar bi vriend verrast met 2 dikke pikken, voor een bi kwartet. Deze bisexuele jongens gaan er helemaal voor als die slet met ze mee gaat doen.

Geile bisexuele jongens neuken elkaar maar ook een lekkere asian bitch klaar. Lekkere slet laat haar kut neuken door 2 mannen,die elkaar ook niet vergeten! In de wachtkamer van de dokter gaan deze 2 knappe jongens lekker geil neuken! Als die kerels elkaar geneukt hebben gaan ze dit geile meisje lekker verwennen. Man zuigt vakkundig een pik leeg door een gat in de muur van het toilet Heerlijk wijf geneukt door haar vriend,die door een andere vent geneukt wordt.

Op de zeilclub is een orgie gaande waar een jonge knaap anaal uitgewoond wordt Om haar vriend te verrassen komt er een geile vent meedoen in bisexueel sexspel Kijk hoe deze jongen zijn krappe kontje door die grote lul laat oprekken! Wat een leuk feest met alleen vrienden moest worden,eindigd in een gay gangbang De fotoshoot loopt uit in een zinderend trio van deze drie bloedgeile knapen Geile Dries zuigt de vreemde pik in het toilet van de kroeg helemaal leeg De fotoreportage van een tattoo boy eindigt in een heftige gay gangbang Twee stoere klussende knapen zuigen elkaars pikken heerlijk klaar!

Van twee Kantjes Gratis Gay Sex: Met zijn vieren gaan ze sexen, de jongens kunnen niet van elkaar afblijven. Ze kunnen niet meer zonder sex en deze 4 geile mannen neuken elkaar lekker klaar Deze gasten neuken elkaar in het park, iedereen kan ze gewoon bezig zien! Samen met een wijf neuken 2 geile bi gasten met elkaar en met een dildo. Jonge knaap wordt anaal ontmaagd door zijn maten en schreeuwt het uit Hier heeft Rene altijd over gefantaseerd!

En nu heeft hij sex met 2 geile mannen In deze bisexuele orgie nuekt gewoon iedereen met iedereen op het bed. Hij stopt zijn dikke lul in haar kutje en daarna in zijn strakke aarsje. Ze wordt geneukt door haar vriend die ook nog aan een dikke zaadpaal zuigt. Knaap wordt bruut geswaffeld door vrienden tijdens hardcore gay gangbang Terwijl deze gast zijn vriendin aan het beffen is, wordt hij geil geneukt. Zijn beste maat neukt zijn kletsnatte vriendin maar ook hem in zijn aars.

Bisexueel stel zuigt de pik van een geile jongen klaar op de massagetafel. Superstrak blondje verwend haar bisexuele vriendje met nog 2 geile jongens. Sharon laat haar 2 bi vrienden samen neuken en ze wordt zelf ook lekker verwend. Dit geile meisje laat al haar gaatjes neuken in dit hete bisex kwartet. Zie hoe geil deze kerel is, niet alleen zijn wijf maar ook hij wil ook een pik.

geile homo jongens lekker sletje