Geile clitoris piercing in kut

geile clitoris piercing in kut

In mijn ooghoeken zie ik iets rood glimmend op me afkomen. Ik trek de deur terug en vloek. Verdorie die idioot parkeert zo roekeloos naast me. Dat had me de deur kunnen kosten. Ik kijk geërgerd door het zijraam, zie de binnenverlichting van de auto naast me aanspringen en zie nog net dat Cynthia uitstapt.

Gescheiden moeder van een dochter, Danielle, die bij haar woont. We lopen de deur niet plat maar we staan wel voor elkaar klaar. Ik heb al regelmatig klusjes bij haar thuis gedaan en een biertje gedronken op het balkon. Ik kan me mijn eerste indruk van haar nog herinneren. Toen ik er net kwam wonen.

Dan zag ik een vrouw die het liefst in een oud model wijde spijkerbroek liep met altijd dezelfde vormloze jas en afgedragen schoenen. Totaal anders dan haar vlot geklede dochter. Maar dat is nu anders. Ik weet niet meer precies wanneer het was, toen ik haar in het trappenhuis tegenkwam en ik haar bijna niet herkende.

In haar lange haren zaten mooie slagen en het haar glansde prachtig diep bruin zoals ik het bij haar nog niet eerder gezien had.

Ze droeg een lange getailleerde zwarte jas wat perfect paste bij haar lange slanke lichaam. Onder de jas zag ik zwarte netkousen en lakzwarte glimmende pumps met hakken. Maar ik weet inmiddels dat er iets van binnen veranderd is. Een verandering van een vrouw die je zo voorbij liep naar een vrouw waar je voor omkijkt.

Ze opent de kofferklep van haar Peugeot en zie dat ze vandaag een driekwart gewatteerde jas draagt met een bontkraag en een strakke zwart leren broek met laarzen. De aanblik alleen windt me op. In de kofferbak staan twee volle tassen met boodschappen. Op de tweede verdieping stappen we de galerij op. Ze opent de derde deur in de rij en ik loop achter haar aan naar de keuken. Nu ze haar jas uitgetrokken heeft zie ik een laag uitgesneden appelgroen strak shirtje die op maat gemaakt lijkt voor het mooie ronde borsten.

Het shirtje houdt aan de onderkant precies daarop waar haar zwarte leren broek begint. Ik zie dat ze een riem met glimmende studs om heeft en als ik langzaam naar beneden kijk zie ik dat het leer sluit als een tweede huid. Het licht in de keuken zorgt voor een diepe glans. Wat een lekker gezicht.

Ik wil het leer voelen, likken en ruiken. Me tegen haar aanduwen. Ze windt me op. Ze zet de koffiemachine op het aanrecht aan en begint de tassen uit te pakken. Een aantal boodschappen verdwijnen in het vriesvak, er gaat wat de koelkast in en de rest in de bovenkastjes.

Ik zie haar mooie rondingen in het glanzende leer als ze bukt naar de tassen en bekijk haar in het leer gevangen smalle en stevige kontje als ze rekt naar de bovenkastjes. Haar shirtje kruipt op en op haar gebruinde huid net boven de broekriem komt een tatoeage tevoorschijn. Ik schat twintig centimeter breed en in hoogte variërend van smal aan de zijkanten tot zeg acht centimeter in het midden.

Ze is inmiddels omgedraaid en vertelt dat ze wilde breken met het verleden en had bedacht dat ze iets wilde doen dat ze nooit in haar hoofd zou halen. En dat was een tattoo laten zetten. Haar ouders hadden mensen met tattoos sterk afgekeurd en van haar ex mocht ze al helemaal niets. Ze had gezien hoe haar dochter na de scheiding van het meisje dat niets mocht van pa en ma opstandig werd en over de grenzen heen ging met kleding, jongens, alcohol en wat ze verder niet wist.

En hoe harder zij ertegen in ging hoe extremer gedrag ze ging vertonen. Pas toen ze inzag dat het een reactie van haar dochter was op het niets-mag beleid van haar ouders begreep ze dat ze er anders mee om moest gaan.

En pas later kwam bij haarzelf het besef dat ze weliswaar nu veel anders met haar dochter omging maar dat zijzelf nog steeds leefde op de manier die haar ouders en ex als norm gesteld hadden. Toen kwam het moment dat ze vrij wilde zijn. En dat was de eerste stap: Bij mij viel het kwartje.

Een tattoo is nu voorlopig van de baan. Ik ben met haar gaan kijken voor een piercing. Dat is tenminste niet permanent. Die kan er ook uit. Terwijl ik mijn piemel hard voel worden. Terwijl ze voor me staat begint ze het verhaal. Gebaren makend met haar handen ter hoogte van haar achter leer verstopte poesje. Alarm gaat af, en jij moet proberen te bewijzen dat er geen mes ofzo zit En bij vrouwen vind k t ook totaal nix Onder de kin mag geen extra ijzer worden toegevoegd vind k.

Maar hoe minder zielen, hoe meer bier per ziel!!! Zoek meer berichten van 22B. Ik vind tepelpiercings lelijk. Het kan alleen mooi zijn bij een man die daarbij ook nog veel tattoos draagt en er 'ruig' uitziet.

Piercings door het mannelijke geslachtsdeel vind ik overbodig en niet heel flatterend, maar ook absoluut niet lelijk. Zelf heb ik een ringetje net boven de clitoris, door dat stukje binnenste schaamlip. Ik vind het mooi en mijn vriend is er ook wel tevreden mee. Hmmm, ik vind tepelpiercings echt maar zelden mooi, zonder in ieder geval sowieso een stuk mooier.. Alleen bij sommige meisjes met heel mooie borsten en tepels vind ik het mooi, maar bij jongens hoe dan ook al niet.

Ik vind het zelden mooi staan. En dan nog zou ik het niet willen hebben bij mezelf of mijn vriendin. Alleen zijn in een kamer vol mensen wel. Melkkoe, Sorbet en ik, drie handen op èèn buik: Xanatos Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Xanatos.

Ligt eraan wie het is Bij een wat stevige vrouw vind ik tepelpiercings snel mooi, ik weet niet Bij een man vind ik ze eigenlijk nooit mooi Zelf zou ik ze overigens nooit nemen, heb er 1 in m'n neus gehad en nu 2 in m'n oren, daarbij laat ik het wel. Ik vind alleen een tepelpiercing bij een jongen wel stoer staan. Felicia Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Felicia. Your moral civilized society is built on brutality and cruelty.

Tepelpiercing bij een jongen, allee daar kan ik nog me eleven de rest hoef je bij mij echt niet bij aan te komen. Het doet al pijn als ik eraan denk..

Laat 't toch een x normaal! Waarom doen mensen altijd zo moeilijk over hun geslachtsorgaan!! En dat staal likt toch ook niet lekker, ik proef 't nu al!! Zoek meer berichten van krisiegirl. Francesco Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Francesco. En bij eikelpiercings moet ik alleen maar denken aan die ene uitzending van 'Catherine'. Het is een orgaan, heeft natuurlijke vormen, en dan ga je er zomaar out of the blue staal doorheen jassen, nee ik vind het een weerzinwekkend gezicht, ook nergens voor nodig behalve het seksuele niemand ziet 't toch en dat vind ik smerig.

Optima Bekijk openbaar profiel Bezoek Optima's webpagina! Zoek meer berichten van Optima. Doet me al pijn als ik ernaar kijk, laat staan dat ik er 1 neem. Was ik toch al niet van plan want vind het oerlelijk. De enige piercings die ik persoonlijk mooi vind zijn in de oren en de navel. Iedereen doet hier te bescheten over piercings vind ik. Ik heb zelf een tepelpiercing, vind hem mooi staan. Mensen verwachten het niet bij me, maar ja. CLitoris vind ik gewoon mooi om te zien en eikel vind ik ook mooi.

Niet mooi vind ik alle piercings in het gezicht met uitzondering van de tong. Tepelpiercing bij een vrouw heb ik nog nooit gezien. Wel bij een klasgenote door de bikini heen. ALS ik een kutje had zat ik ook wel op paardrijden, maar ik heb verdomme geen kutje.

Zoek meer berichten van jnieuwelaar. Gwinnie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gwinnie. Mijn vriend heeft een oorbel rechts, hij heeft er ook wel het koppie voor.

Maar een piercing in je eikel, lijkt me niet zo'n lekker gevoel, en het aanzien van zo'n ding lijkt me al helemaal niks. Laatst gewijzigd op om Gaz Bekijk openbaar profiel Bezoek Gaz's webpagina! Zoek meer berichten van Gaz. Een tepelpiercing kan bij sommige jongens leuk zijn.. Maar 1 daaronder, BAH, moet er zelf ookniet aan denke, lijkt me gewoon erg pijnlijk en geen lekker gevoel.

.

Dikke borsten naakt geile flamoes

Ze opent de kofferklep van haar Peugeot en zie dat ze vandaag een driekwart gewatteerde jas draagt met een bontkraag en een strakke zwart leren broek met laarzen. De aanblik alleen windt me op. In de kofferbak staan twee volle tassen met boodschappen. Op de tweede verdieping stappen we de galerij op.

Ze opent de derde deur in de rij en ik loop achter haar aan naar de keuken. Nu ze haar jas uitgetrokken heeft zie ik een laag uitgesneden appelgroen strak shirtje die op maat gemaakt lijkt voor het mooie ronde borsten.

Het shirtje houdt aan de onderkant precies daarop waar haar zwarte leren broek begint. Ik zie dat ze een riem met glimmende studs om heeft en als ik langzaam naar beneden kijk zie ik dat het leer sluit als een tweede huid. Het licht in de keuken zorgt voor een diepe glans.

Wat een lekker gezicht. Ik wil het leer voelen, likken en ruiken. Me tegen haar aanduwen. Ze windt me op. Ze zet de koffiemachine op het aanrecht aan en begint de tassen uit te pakken.

Een aantal boodschappen verdwijnen in het vriesvak, er gaat wat de koelkast in en de rest in de bovenkastjes. Ik zie haar mooie rondingen in het glanzende leer als ze bukt naar de tassen en bekijk haar in het leer gevangen smalle en stevige kontje als ze rekt naar de bovenkastjes. Haar shirtje kruipt op en op haar gebruinde huid net boven de broekriem komt een tatoeage tevoorschijn.

Ik schat twintig centimeter breed en in hoogte variërend van smal aan de zijkanten tot zeg acht centimeter in het midden. Ze is inmiddels omgedraaid en vertelt dat ze wilde breken met het verleden en had bedacht dat ze iets wilde doen dat ze nooit in haar hoofd zou halen. En dat was een tattoo laten zetten. Haar ouders hadden mensen met tattoos sterk afgekeurd en van haar ex mocht ze al helemaal niets.

Ze had gezien hoe haar dochter na de scheiding van het meisje dat niets mocht van pa en ma opstandig werd en over de grenzen heen ging met kleding, jongens, alcohol en wat ze verder niet wist. En hoe harder zij ertegen in ging hoe extremer gedrag ze ging vertonen. Pas toen ze inzag dat het een reactie van haar dochter was op het niets-mag beleid van haar ouders begreep ze dat ze er anders mee om moest gaan.

En pas later kwam bij haarzelf het besef dat ze weliswaar nu veel anders met haar dochter omging maar dat zijzelf nog steeds leefde op de manier die haar ouders en ex als norm gesteld hadden.

Toen kwam het moment dat ze vrij wilde zijn. En dat was de eerste stap: Bij mij viel het kwartje. Een tattoo is nu voorlopig van de baan. Ik ben met haar gaan kijken voor een piercing. Dat is tenminste niet permanent. Die kan er ook uit. Terwijl ik mijn piemel hard voel worden.

Terwijl ze voor me staat begint ze het verhaal. Gebaren makend met haar handen ter hoogte van haar achter leer verstopte poesje. Ik zit op de keukenstoel en heb een goed uitzicht. Ik fantaseer wat er achter dat glimmende leer verstopt zit. Terwijl ze praat kijk ik haar aan maar kan ook niet laten misschien wat te lang vooruit naar het strakke leer bij haar kruis te kijken.

Ze kijkt me wat langer aan. Ze trekt haar buik een beetje in en maakt haar riem los. De knoop en ritssluiting volgen. Ze duwt het strak zittende leer naar beneden. Een heerlijk knisperend geluid. Het eerste stukje gaat lastig maar dan gaat het makkelijker. Ik merk dat ze geen ondergoed onder haar leren broek draagt.

Ze zet een stap dichterbij en showt haar piercing. Ik buig wat voorover als we beiden opeens opkijken. De deur van de woonkamer slaat open en Danielle sprint binnen. Die heeft ze dankzij mij. Cynthia en ik kijken elkaar bewegingsloos aan en als ik terug naar Danielle kijk heeft ze haar strakke jeans over haar stevige billen naar beneden getrokken en duwt ze haar kale poesje naar voren terwijl ze met haar rechter wijsvinger het ringetje op en neer beweegt.

Ik ben naar Kevin. We horen de voordeur dichtslaan. Cynthia staat nog steeds voor me. Ik kijk haar aan en dan naar haar gepiercete kutje. Tepelpiercing bij een jongen, allee daar kan ik nog me eleven de rest hoef je bij mij echt niet bij aan te komen.

Het doet al pijn als ik eraan denk.. Laat 't toch een x normaal! Waarom doen mensen altijd zo moeilijk over hun geslachtsorgaan!! En dat staal likt toch ook niet lekker, ik proef 't nu al!! Zoek meer berichten van krisiegirl. Francesco Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Francesco. En bij eikelpiercings moet ik alleen maar denken aan die ene uitzending van 'Catherine'. Het is een orgaan, heeft natuurlijke vormen, en dan ga je er zomaar out of the blue staal doorheen jassen, nee ik vind het een weerzinwekkend gezicht, ook nergens voor nodig behalve het seksuele niemand ziet 't toch en dat vind ik smerig.

Optima Bekijk openbaar profiel Bezoek Optima's webpagina! Zoek meer berichten van Optima. Doet me al pijn als ik ernaar kijk, laat staan dat ik er 1 neem. Was ik toch al niet van plan want vind het oerlelijk.

De enige piercings die ik persoonlijk mooi vind zijn in de oren en de navel. Iedereen doet hier te bescheten over piercings vind ik. Ik heb zelf een tepelpiercing, vind hem mooi staan. Mensen verwachten het niet bij me, maar ja.

CLitoris vind ik gewoon mooi om te zien en eikel vind ik ook mooi. Niet mooi vind ik alle piercings in het gezicht met uitzondering van de tong. Tepelpiercing bij een vrouw heb ik nog nooit gezien. Wel bij een klasgenote door de bikini heen. ALS ik een kutje had zat ik ook wel op paardrijden, maar ik heb verdomme geen kutje. Zoek meer berichten van jnieuwelaar. Gwinnie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gwinnie.

Mijn vriend heeft een oorbel rechts, hij heeft er ook wel het koppie voor. Maar een piercing in je eikel, lijkt me niet zo'n lekker gevoel, en het aanzien van zo'n ding lijkt me al helemaal niks. Laatst gewijzigd op om Gaz Bekijk openbaar profiel Bezoek Gaz's webpagina! Zoek meer berichten van Gaz. Een tepelpiercing kan bij sommige jongens leuk zijn.. Maar 1 daaronder, BAH, moet er zelf ookniet aan denke, lijkt me gewoon erg pijnlijk en geen lekker gevoel.

Zoek meer berichten van o0BeKsKuH0o. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Wat vinden jullie van piercings in de vagina, penis of tepels??

Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van sgoolgirl Zoek meer berichten van Kronkeltje. Zoek meer berichten van Mark. Zoek meer berichten van snarl. Zoek meer berichten van Moon. Zoek meer berichten van ~Sjeherazade~. Zoek meer berichten van poesiefox. Zoek meer berichten van MazeMouse. BOVEN de clitoris door het stukje binnenste schaamlip: Bedoel je niet onder? Zoek meer berichten van reclusing. Zoek meer berichten van 3rd Rock.

Zoek meer berichten van Xanatos. Zoek meer berichten van Felicia.


geile clitoris piercing in kut

In mijn ooghoeken zie ik iets rood glimmend op me afkomen. Ik trek de deur terug en vloek. Verdorie die idioot parkeert zo roekeloos naast me. Dat had me de deur kunnen kosten. Ik kijk geërgerd door het zijraam, zie de binnenverlichting van de auto naast me aanspringen en zie nog net dat Cynthia uitstapt.

Gescheiden moeder van een dochter, Danielle, die bij haar woont. We lopen de deur niet plat maar we staan wel voor elkaar klaar. Ik heb al regelmatig klusjes bij haar thuis gedaan en een biertje gedronken op het balkon. Ik kan me mijn eerste indruk van haar nog herinneren. Toen ik er net kwam wonen. Dan zag ik een vrouw die het liefst in een oud model wijde spijkerbroek liep met altijd dezelfde vormloze jas en afgedragen schoenen.

Totaal anders dan haar vlot geklede dochter. Maar dat is nu anders. Ik weet niet meer precies wanneer het was, toen ik haar in het trappenhuis tegenkwam en ik haar bijna niet herkende. In haar lange haren zaten mooie slagen en het haar glansde prachtig diep bruin zoals ik het bij haar nog niet eerder gezien had. Ze droeg een lange getailleerde zwarte jas wat perfect paste bij haar lange slanke lichaam.

Onder de jas zag ik zwarte netkousen en lakzwarte glimmende pumps met hakken. Maar ik weet inmiddels dat er iets van binnen veranderd is. Een verandering van een vrouw die je zo voorbij liep naar een vrouw waar je voor omkijkt. Ze opent de kofferklep van haar Peugeot en zie dat ze vandaag een driekwart gewatteerde jas draagt met een bontkraag en een strakke zwart leren broek met laarzen.

De aanblik alleen windt me op. In de kofferbak staan twee volle tassen met boodschappen. Op de tweede verdieping stappen we de galerij op. Ze opent de derde deur in de rij en ik loop achter haar aan naar de keuken.

Nu ze haar jas uitgetrokken heeft zie ik een laag uitgesneden appelgroen strak shirtje die op maat gemaakt lijkt voor het mooie ronde borsten.

Het shirtje houdt aan de onderkant precies daarop waar haar zwarte leren broek begint. Ik zie dat ze een riem met glimmende studs om heeft en als ik langzaam naar beneden kijk zie ik dat het leer sluit als een tweede huid. Het licht in de keuken zorgt voor een diepe glans. Wat een lekker gezicht. Ik wil het leer voelen, likken en ruiken.

Me tegen haar aanduwen. Ze windt me op. Ze zet de koffiemachine op het aanrecht aan en begint de tassen uit te pakken. Een aantal boodschappen verdwijnen in het vriesvak, er gaat wat de koelkast in en de rest in de bovenkastjes. Ik zie haar mooie rondingen in het glanzende leer als ze bukt naar de tassen en bekijk haar in het leer gevangen smalle en stevige kontje als ze rekt naar de bovenkastjes.

Haar shirtje kruipt op en op haar gebruinde huid net boven de broekriem komt een tatoeage tevoorschijn. Ik schat twintig centimeter breed en in hoogte variërend van smal aan de zijkanten tot zeg acht centimeter in het midden. Ze is inmiddels omgedraaid en vertelt dat ze wilde breken met het verleden en had bedacht dat ze iets wilde doen dat ze nooit in haar hoofd zou halen.

En dat was een tattoo laten zetten. Haar ouders hadden mensen met tattoos sterk afgekeurd en van haar ex mocht ze al helemaal niets. Ze had gezien hoe haar dochter na de scheiding van het meisje dat niets mocht van pa en ma opstandig werd en over de grenzen heen ging met kleding, jongens, alcohol en wat ze verder niet wist.

En hoe harder zij ertegen in ging hoe extremer gedrag ze ging vertonen. Pas toen ze inzag dat het een reactie van haar dochter was op het niets-mag beleid van haar ouders begreep ze dat ze er anders mee om moest gaan. En pas later kwam bij haarzelf het besef dat ze weliswaar nu veel anders met haar dochter omging maar dat zijzelf nog steeds leefde op de manier die haar ouders en ex als norm gesteld hadden.

Toen kwam het moment dat ze vrij wilde zijn. En dat was de eerste stap: Bij mij viel het kwartje. Een tattoo is nu voorlopig van de baan. Ik ben met haar gaan kijken voor een piercing.

Dat is tenminste niet permanent. Die kan er ook uit. Terwijl ik mijn piemel hard voel worden. Terwijl ze voor me staat begint ze het verhaal. Gebaren makend met haar handen ter hoogte van haar achter leer verstopte poesje. Alarm gaat af, en jij moet proberen te bewijzen dat er geen mes ofzo zit En bij vrouwen vind k t ook totaal nix Onder de kin mag geen extra ijzer worden toegevoegd vind k. Maar hoe minder zielen, hoe meer bier per ziel!!!

Zoek meer berichten van 22B. Ik vind tepelpiercings lelijk. Het kan alleen mooi zijn bij een man die daarbij ook nog veel tattoos draagt en er 'ruig' uitziet.

Piercings door het mannelijke geslachtsdeel vind ik overbodig en niet heel flatterend, maar ook absoluut niet lelijk.

Zelf heb ik een ringetje net boven de clitoris, door dat stukje binnenste schaamlip. Ik vind het mooi en mijn vriend is er ook wel tevreden mee. Hmmm, ik vind tepelpiercings echt maar zelden mooi, zonder in ieder geval sowieso een stuk mooier..

Alleen bij sommige meisjes met heel mooie borsten en tepels vind ik het mooi, maar bij jongens hoe dan ook al niet. Ik vind het zelden mooi staan. En dan nog zou ik het niet willen hebben bij mezelf of mijn vriendin. Alleen zijn in een kamer vol mensen wel. Melkkoe, Sorbet en ik, drie handen op èèn buik: Xanatos Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Xanatos. Ligt eraan wie het is Bij een wat stevige vrouw vind ik tepelpiercings snel mooi, ik weet niet Bij een man vind ik ze eigenlijk nooit mooi Zelf zou ik ze overigens nooit nemen, heb er 1 in m'n neus gehad en nu 2 in m'n oren, daarbij laat ik het wel.

Ik vind alleen een tepelpiercing bij een jongen wel stoer staan. Felicia Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Felicia. Your moral civilized society is built on brutality and cruelty. Tepelpiercing bij een jongen, allee daar kan ik nog me eleven de rest hoef je bij mij echt niet bij aan te komen. Het doet al pijn als ik eraan denk.. Laat 't toch een x normaal! Waarom doen mensen altijd zo moeilijk over hun geslachtsorgaan!!

En dat staal likt toch ook niet lekker, ik proef 't nu al!! Zoek meer berichten van krisiegirl. Francesco Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Francesco. En bij eikelpiercings moet ik alleen maar denken aan die ene uitzending van 'Catherine'. Het is een orgaan, heeft natuurlijke vormen, en dan ga je er zomaar out of the blue staal doorheen jassen, nee ik vind het een weerzinwekkend gezicht, ook nergens voor nodig behalve het seksuele niemand ziet 't toch en dat vind ik smerig.

Optima Bekijk openbaar profiel Bezoek Optima's webpagina! Zoek meer berichten van Optima. Doet me al pijn als ik ernaar kijk, laat staan dat ik er 1 neem. Was ik toch al niet van plan want vind het oerlelijk.

De enige piercings die ik persoonlijk mooi vind zijn in de oren en de navel. Iedereen doet hier te bescheten over piercings vind ik. Ik heb zelf een tepelpiercing, vind hem mooi staan. Mensen verwachten het niet bij me, maar ja. CLitoris vind ik gewoon mooi om te zien en eikel vind ik ook mooi.

Niet mooi vind ik alle piercings in het gezicht met uitzondering van de tong. Tepelpiercing bij een vrouw heb ik nog nooit gezien. Wel bij een klasgenote door de bikini heen. ALS ik een kutje had zat ik ook wel op paardrijden, maar ik heb verdomme geen kutje. Zoek meer berichten van jnieuwelaar. Gwinnie Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gwinnie. Mijn vriend heeft een oorbel rechts, hij heeft er ook wel het koppie voor.

Maar een piercing in je eikel, lijkt me niet zo'n lekker gevoel, en het aanzien van zo'n ding lijkt me al helemaal niks. Laatst gewijzigd op om Gaz Bekijk openbaar profiel Bezoek Gaz's webpagina! Zoek meer berichten van Gaz. Een tepelpiercing kan bij sommige jongens leuk zijn.. Maar 1 daaronder, BAH, moet er zelf ookniet aan denke, lijkt me gewoon erg pijnlijk en geen lekker gevoel.

.
Neuken op de keukentafel gijle moeders