Geile blote meiden geile homo jongens

geile blote meiden geile homo jongens

Als laatste krijgen jongens hun eerste zaadlozing, gemiddeld op 14 jarige leeftijd. Kinderen worden zich bewust van de mening van anderen en gaan zichzelf met anderen vergelijken. Daardoor kunnen ze al vanaf een jaar of 6 ontevreden zijn over hun lichaam.

Meisjes willen meestal dunner zijn, jongens groter. Een negatief lichaamsbeeld op deze leeftijd is een belangrijke voorspeller van latere ontevredenheid over het lichaam en eetproblemen. Bij kinderen met een chronische ziekte of beperking kan een afstandelijke lichaamsbeleving ontstaan.

Dit komt doordat ze zich door de overdaad aan medisch-lichamelijke aandacht en functionele aanraking een soort object gaan voelen. Kinderen worden zich meer bewust van sociale waarden en normen.

Rond het 11e jaar krijgen ze meer een gevoel van zelfredzaamheid en onaantastbaarheid. Internet begint ook een rol te spelen. In gingen Nederlandse kinderen gemiddeld met 8 jaar voor het eerst online. Ze lijken dat steeds jonger te gaan doen. Een minderheid van de oudere kinderen gebruikt internet ook om informatie over seks op te zoeken.

Aan het eind van deze levensfase zijn de meeste kinderen wel eens verliefd geweest. Deze relatie bestaat vaak alleen uit het bij elkaar staan in de pauze of met een groep vrienden rondhangen. Ze brengen ook zelden tijd met elkaar door zonder anderen erbij. Jongeren die zich aangetrokken voelen tot hun eigen seksegenoten kunnen zich al bewust worden van deze gevoelens. Mijn zoon lag bloot bovenop zijn vriendje M.

Beiden hadden alleen nog een boxershort om hun enkels en bedreven daar orale seks. Door het open gaan van de deur schrok mijn zoon erg en hij wist niet hoe snel hij met zijn vriendje naar buiten moest gaan. Later op de avond kwam hij naar mij toe om zijn hart te luchten. Uit zijn verhaal kwam naar boven dat hij en zijn vriend verliefd zijn op elkaar en al gedurende enkele maanden een seksuele relatie hebben.

Behalve orale seks hebben ze ook al regelmatig aan anale seks gedaan. Ze zeggen beiden homoseksueel te zijn en dit al lange tijd voor zichzelf te weten. Maar zoals ik het zie, zijn ze nog niet echt aan het puberen. Ik heb zijn verhaal aangehoord, en gezegd dat ik het moest verwerken en er later nog op terug zou komen.

Ik heb het er met mijn man over gehad en die kon zijn oren niet geloven. Hij wist zich op dit moment ook geen houding te geven. Nu wil ik mijn zoon wel blijven steunen en er ook zijn voor hem, maar hoe moeten wij dit opvatten?

Moet ik hem steunen en stimuleren en zijn relatie accepteren? Moet ik accepteren dat hij met een jongen een seksuele relatie heeft en dit toestaan onder mijn dak zodat het makkelijk voor hem is?

Moet ik hem dan voorlichten over het gebruik van condooms en deze voor hem kopen, of is dat op zijn leeftijd nog niet nodig? Wat moet ik hem verder vertellen wat van toepassing is? En hoe moet mijn man dit accepteren of moet hij blijven hopen dat het maar een bevlieging is? Als het om à 17 jarigen zou gaan, zou ik geen probleem zien in deze situatie. Ook niet als het om twee jongens of twee meisjes van die leeftijd ging. Maar uw zoon en zijn vriend je zijn wel heel erg jong om seks te hebben.

Het zijn nog geen pubers, zegt u. Het zijn dus nog kinderen. Dan zijn ze niet te jong om verliefd te zijn. Dat kan heel goed, ook op deze leeftijd. Ook vind ik ze niet te jong om al zeker te weten dat ze homoseksuele gevoelens hebben. Ook dat kan op deze leeftijd. Maar net als bij heteroseksuele kinderen van 11 en 12 jaar zou ik ook tegen uw zoon zeggen dat hij nog echt te jong is om seks te hebben. Als je verliefd bent op deze leeftijd, begin je met andere dingen dan wat uw zoon nu doet.

De seksuele ontwikkeling van jongeren ziet er op dit moment ongeveer als volgt uit gemiddelde leeftijden op basis van het grote onderzoek Seks onder je 25e uit Uit ander onderzoek weten we dat de seksuele carrière van homopubers niet eerder — en vaak zelfs nog iets later — plaatsvindt.

Wat de onderzoeken ook zeggen, is dat je met 11 à 12 jaar nog te jong bent voor 'echte seks'.

..

Negerinnen pijpen op zijn grieks neukengeile blote meiden geile homo jongens

Als laatste krijgen jongens hun eerste zaadlozing, gemiddeld op 14 jarige leeftijd. Kinderen worden zich bewust van de mening van anderen en gaan zichzelf met anderen vergelijken. Daardoor kunnen ze al vanaf een jaar of 6 ontevreden zijn over hun lichaam.

Meisjes willen meestal dunner zijn, jongens groter. Een negatief lichaamsbeeld op deze leeftijd is een belangrijke voorspeller van latere ontevredenheid over het lichaam en eetproblemen. Bij kinderen met een chronische ziekte of beperking kan een afstandelijke lichaamsbeleving ontstaan. Dit komt doordat ze zich door de overdaad aan medisch-lichamelijke aandacht en functionele aanraking een soort object gaan voelen. Kinderen worden zich meer bewust van sociale waarden en normen.

Rond het 11e jaar krijgen ze meer een gevoel van zelfredzaamheid en onaantastbaarheid. Internet begint ook een rol te spelen. In gingen Nederlandse kinderen gemiddeld met 8 jaar voor het eerst online. Ze lijken dat steeds jonger te gaan doen. Een minderheid van de oudere kinderen gebruikt internet ook om informatie over seks op te zoeken. Aan het eind van deze levensfase zijn de meeste kinderen wel eens verliefd geweest. Deze relatie bestaat vaak alleen uit het bij elkaar staan in de pauze of met een groep vrienden rondhangen.

Ze brengen ook zelden tijd met elkaar door zonder anderen erbij. Jongeren die zich aangetrokken voelen tot hun eigen seksegenoten kunnen zich al bewust worden van deze gevoelens.

Mijn zoon lag bloot bovenop zijn vriendje M. Beiden hadden alleen nog een boxershort om hun enkels en bedreven daar orale seks. Door het open gaan van de deur schrok mijn zoon erg en hij wist niet hoe snel hij met zijn vriendje naar buiten moest gaan. Later op de avond kwam hij naar mij toe om zijn hart te luchten.

Uit zijn verhaal kwam naar boven dat hij en zijn vriend verliefd zijn op elkaar en al gedurende enkele maanden een seksuele relatie hebben.

Behalve orale seks hebben ze ook al regelmatig aan anale seks gedaan. Ze zeggen beiden homoseksueel te zijn en dit al lange tijd voor zichzelf te weten. Maar zoals ik het zie, zijn ze nog niet echt aan het puberen. Ik heb zijn verhaal aangehoord, en gezegd dat ik het moest verwerken en er later nog op terug zou komen. Ik heb het er met mijn man over gehad en die kon zijn oren niet geloven. Hij wist zich op dit moment ook geen houding te geven.

Nu wil ik mijn zoon wel blijven steunen en er ook zijn voor hem, maar hoe moeten wij dit opvatten? Moet ik hem steunen en stimuleren en zijn relatie accepteren? Moet ik accepteren dat hij met een jongen een seksuele relatie heeft en dit toestaan onder mijn dak zodat het makkelijk voor hem is?

Moet ik hem dan voorlichten over het gebruik van condooms en deze voor hem kopen, of is dat op zijn leeftijd nog niet nodig? Wat moet ik hem verder vertellen wat van toepassing is? En hoe moet mijn man dit accepteren of moet hij blijven hopen dat het maar een bevlieging is? Als het om à 17 jarigen zou gaan, zou ik geen probleem zien in deze situatie. Ook niet als het om twee jongens of twee meisjes van die leeftijd ging.

Maar uw zoon en zijn vriend je zijn wel heel erg jong om seks te hebben. Het zijn nog geen pubers, zegt u. Het zijn dus nog kinderen. Dan zijn ze niet te jong om verliefd te zijn. Dat kan heel goed, ook op deze leeftijd. Ook vind ik ze niet te jong om al zeker te weten dat ze homoseksuele gevoelens hebben.

Ook dat kan op deze leeftijd. Maar net als bij heteroseksuele kinderen van 11 en 12 jaar zou ik ook tegen uw zoon zeggen dat hij nog echt te jong is om seks te hebben. Als je verliefd bent op deze leeftijd, begin je met andere dingen dan wat uw zoon nu doet. De seksuele ontwikkeling van jongeren ziet er op dit moment ongeveer als volgt uit gemiddelde leeftijden op basis van het grote onderzoek Seks onder je 25e uit Uit ander onderzoek weten we dat de seksuele carrière van homopubers niet eerder — en vaak zelfs nog iets later — plaatsvindt.

Wat de onderzoeken ook zeggen, is dat je met 11 à 12 jaar nog te jong bent voor 'echte seks'.

..


Geile thai massage blote kutjes kijken


Een negatief lichaamsbeeld op deze leeftijd is een belangrijke voorspeller van latere ontevredenheid over het lichaam en eetproblemen. Bij kinderen met een chronische ziekte of beperking kan een afstandelijke lichaamsbeleving ontstaan. Dit komt doordat ze zich door de overdaad aan medisch-lichamelijke aandacht en functionele aanraking een soort object gaan voelen. Kinderen worden zich meer bewust van sociale waarden en normen.

Rond het 11e jaar krijgen ze meer een gevoel van zelfredzaamheid en onaantastbaarheid. Internet begint ook een rol te spelen. In gingen Nederlandse kinderen gemiddeld met 8 jaar voor het eerst online.

Ze lijken dat steeds jonger te gaan doen. Een minderheid van de oudere kinderen gebruikt internet ook om informatie over seks op te zoeken. Aan het eind van deze levensfase zijn de meeste kinderen wel eens verliefd geweest. Deze relatie bestaat vaak alleen uit het bij elkaar staan in de pauze of met een groep vrienden rondhangen. Als Mimoun het onderwerp aansneed, dempte hij zijn stem en begon hij schichtig om zich heen te kijken: Ik had Mimoun achteloos verteld dat ik atheïst was, iets wat je nooit ofte nimmer moet zeggen in de meeste islamitische landen tenzij je om oeverloze en dodelijk vermoeiende discussies verlegen zit.

Voor de kafir is er hoop noch genade, hij is het meest verachtelijke wezen dat op de aardkloot rondzwalkt, erger nog dan de jood of de christen, die in ieder geval erkend worden door de islam, al is hun status minderwaardig.

De gastvrijheid werd verstikkend, want van de vroege ochtend tot de late avond probeerde Mimoun mijn ziel te redden. Met mijn lichaam had hij andere plannen, zo bleek al dra. Ik had het al merkwaardig gevonden dat hij me wilde escorteren toen ik na een rijke tajine liet weten toe te zijn aan een sanitaire stop.

In het huis was geen toilet maar Mimoun bleek een geheime vaste boutplek te hebben. Het was pikdonker en tijdens de wandeling van tien minuten hield Mimoun mijn hand vast.

We bevonden ons op een soort vuilnisbelt, in de verte glinsterden de lichtjes van het centrum van Marrakech. Mimoun ging in de hurkhouding zitten, trok zijn witte djellaba omhoog en begon uitbundig te kakken. Tussen het kreunen door vroeg hij me of ik dit niet ook het mooiste uitzicht van de wereld vond. Ik had mijn spijkerbroek naar beneden gestroopt en zocht naar de juiste positie en balans eerder die reis had ik al eens mijn sneakers ondergespetterd, het enige schoeisel dat ik bij me had.

Intimiteit tussen mannen en jongens was heel vanzelfsprekend en natuurlijk in Marokko, zo had ik overal gezien. Maar nu ontbrak het er nog maar aan dat Mimoun aanbood mijn gat te reinigen met behulp van de door hem meegebrachte fles water.

Na een slopende dag en avond met Mimoun dacht ik dat de nacht mij eindelijk verlossing zou schenken. Doodmoe van de gesprekken en de verzengende hitte plofte ik op een van de matrassen meer, de jongere broers van Mimoun lagen al te snurken.

Mimoun begon een lulverhaal over de djinns , de geesten die je in je slaap tot zondige daden probeerden over te halen.

Daarom moest ik de shoehada , de islamitische geloofsgetuigenis, opzeggen voor het inslapen. Ik kon de engelen nu wel even gebruiken want er prikte iets tegen mijn billen en voelde ik Mimouns hete asem in mijn nek.

Net als heel veel andere Noord-Afrikaanse en Arabische mannen had hij een rampzalig gebit en verspreidde hij dientengevolge een weerzinwekkende putlucht. Hoewel geen homo, ging ik vaak uit in de nichtenscene in Amsterdam en was enige lijfelijkheid mij niet vreemd. Maar hoe moest ik reageren op deze verregaande gastvrijheid en voorkomen dat de gastheer in zijn goede eer werd aangetast? Mimoun maakte nu schokkende bewegingen met zijn onderlichaam, iets wat we op de Veluwe vroeger reupen noemde.

Mimoun schaamde zich niet voor zijn broers, die wellicht eerder als oefenmateriaal dienst hadden gedaan en blij waren dat ze nu tijdelijk werden afgelost. Ik moest denken aan mijn oude vriend E. Met zijn blonde manen en knalblauwe ogen was hij in Noord-Afrika een soort Germaanse godenzoon en had hij de tijd van zijn leven. In geuren en kleuren vertelde hij mij hoe er complete families over hem heen gingen, in sommige gevallen zelfs ook de vader.

De broers van Mimoun snurkten nog vredig maar het zweet brak mij uit bij het vooruitzicht van een gangbang. Verontwaardigd siste hij dat ik niet moest denken dat hij homoseksueel was, een opmerking waar ik even geen passende reactie op had. Ik bleef hem zo beleefd mogelijk van mij af duwen, wachtend op het ochtendgebed. Toen ik te kennen gaf dat ik verder wilde reizen, reageerde de familie teleurgesteld. Mimoun was zichtbaar beledigd en keek me niet meer aan.

Ik vroeg me af of hij me had uitgenodigd uit islamitisch plichtsbesef of louter en alleen omdat hij op me geilde. De combinatie van homoseksuele neigingen en vroomheid is niet het exclusieve domein van de katholieke kerk. De lijfelijkheid en intimiteit tussen mannen in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en islamitische landen in het Verre Oosten is vanzelfsprekend en gaat ver, waardoor de scheidslijn tussen hetero en homo erg vaag is.

Vaak wordt gezegd dat je homoseksueel bent wanneer je je laat nemen, voor de persoon in de actieve rol hoeft dat niet te gelden. In de Koran komt de term homoseksualiteit niet voor, wel de term liwata sodomie. Liwata is afgeleid van Loet, de Arabische naam van de profeet Lot. Het verhaal van Lot en de ondergang van de zondige steden Sodom en Gomorra wordt ook in het christendom gebruikt om homoseksualiteit te verwerpen. Dat kan een ramp betekenen voor mijn ouders en voor mijzelf. Hij stelt het echter voortdurend uit.

Wat er dan gebeurt, kan ik niet voorspellen. Liever pleeg ik zelfmoord voor mijn twintigste als ik moet trouwen. De dansvloer is inmiddels vol met swingende jongeren die dansen op house, op Turkse en op Arabische muziek.

Voor een zó gepolariseerde maatschappij heel ongewoon. Al deze jongeren kunnen binnen hun eigen kring hun homoseksualiteit niet openlijk uiten. Cem Ariklar voelt zich daardoor gesterkt in zijn strijd. Mensen moeten een deel van hun geschiedenis en daarmee een deel van zichzelf niet verloochenen. In het Osmaanse Rijk had seks in het algemeen en homoseksualiteit in het bijzonder een belangrijke plaats in het dagelijks leven.

De bloeiperiode van het Rijk, tussen de vijftiende en de achttiende eeuw, stond bekend om zijn tolerantie. Het hoogtepunt van seksuele vrijheid werd bereikt tijdens de Tulpentijd In tegenstelling tot de huidige Turkse maatschappij rustte er toen geen taboe op vrije seksuele relaties. Homoseksualiteit was geen verborgen verschijnsel. Het werd stilzwijgend aanvaard.

Voor sommige Turkse staatshoofden speelde de herenliefde een belangrijke rol. In de achttiende eeuw was het heel gebruikelijk dat een sultan drie van zijn vier ministers uit homoseksuelen koos.

In zijn boek Homoseksualiteit in Turkije: In feite wilde hij met zijn naaste vrienden naar het paradijs van de homoseksuele haremministers ergens in Egypte gaan. Aga wordt in de buurt van Kreta gedood door een vloot van de Republiek van Venetië. Sultan Murat IV is de bekendste van hen. Over zijn liefde voor een jongen werd twee jaar geleden de film Istanbul onder mijn vleugels gemaakt.

Een ander voorbeeld uit de Osmaanse geschiedenis is sultan Mahmut II Hij trok zich terug in een afgelegen vertrek, waar hij niets anders deed dan drinken en zich amuseren met jongens en meisjes. Ook de viziers, de ministers, lieten zich niet onbetuigd. Met deze schandknapen beleefde de vizier bij kaarslicht romantische momenten. Homoseksualiteit kwam niet alleen in de paleizen voor, maar ook in het Osmaanse leger Yeniçeri.

Trouwen was voor Yeniçeri-soldaten verboden, een vrouw naar de kazerne brengen uit den boze. Als seks met vrouwen niet kon, waarom dan niet met de loopjongens die in de kazerne een vak leerden? Deze loopjongens, die er heel verzorgd en aantrekkelijk uitzagen, werd op jonge leeftijd het beroep van strijder bijgebracht. Iedere Civelek had verkering met een beroepsmilitair. Het verbreken van die relatie of vreemdgaan leidde tot bloedige gevechten. Ze beoefenden het vrijen in harems en hamams, badhuizen.

Een goed voorbeeld is de relatie tussen de welgestelde dames en de vrouwelijke dans- en muziekgroepen. Dans en muziek werden als dekmantel gebruikt. Zo'n groep, çengiler, bestond uit twaalf mooie, erotisch geklede meisjes die tegen betaling de dames verwenden.

Daarna trokken deze zich opgewonden terug in een rustige kamer. De laatsten herkenden elkaar aan een borduursel op hun hoofddoek. Vroeger hadden wij zoiets nog nooit gehoord of gezien. Ze imiteren de heteroseksuele manier van vrijen. Ze passen een valse truc toe.

Ze maken gebruik van een soort kunstpenis. Het is heel gênant. De nieuwsgierigheid van mannen voor de lesbische relaties werd belichaamd in de liefde tussen de lesbiennes Salli Inci en Salli Natr. In de klucht De dubieuze hamams wordt Karagöz weggejaagd uit de hamam omdat hij een vrijpartij tussen twee dames zat te bespieden.

In het Osmaanse tijdperk kwam de literatuur over seks tot bloei.

geile blote meiden geile homo jongens

Keihard anaal gratis sex negerin


In de woorden van de profeet Mohammed wordt seksueel verkeer tussen twee mannen of twee vrouwen met overspel vergeleken en dient het ook als zodanig bestraft te worden. Op de ene poster zijn twee allochtone meiden zoenend en met hoofddoek te zien en op de andere twee zoenende allochtone jongens. Het homojongerenblad Expreszo deed dit om aandacht te vragen voor homoseksuele moslims die in de knel zitten tussen hun geloof en hun geaardheid. Expreszo won met de actie de Hans E.

Charlouisprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een organisatie die zich inzet om maatschappelijke initiatieven op het terrein van seksuele hervorming en emancipatie te waarderen en te stimuleren.

De acties rond het verschijnen van de poster discussies op tv en in andere media dragen bij aan het opwekken van positieve aandacht voor deze kwestie. Op de website Maroc. Er ontstond nog meer opschudding toen bekend werd dat een Marokkaanse jongerensite een antihomomanifest wilde publiceren en provocerende flyers uit wilde delen. Een van de redacteuren, een jarige leraar uit de buurt van Rotterdam, had bovendien gezegd dat de moord op Theo van Gogh hem koud liet. Met het manifest wilde hij in de stijl van Van Gogh tegen Nederlandse heilige huisjes zoals homoseksualiteit aan trappen.

Uit een onderzoek van het COC bleek dat 40 procent van de homojongeren last heeft van discriminatie vanwege hun geaardheid. De discriminatie uitte zich in pesten, schelden, naroepen, roddelen en fysiek geweld. Veel belangrijker blijkt te zijn dat gelovige gays met zichzelf in het reine komen: Hij is een van de weinigen die zich uitgebreid liet interviewen op televisie.

De kans is groot dat ouders ieder contact met hun zoon verbreken als ze weten dat hij homo is. Schaamte speelt daarbij een grotere rol dan religieuze overwegingen. Volgens Boussaïd leven de moslimjongeren in Nederland in een tijdvacuüm: In Turkije en Marokko zelf zie je travestieten en ook wel eens gays hand in hand op straat lopen. Marokko gold altijd als een paradijs voor de herenliefde. Maar nog steeds is er een levendige gayscene in het land en lijken de bewoners — zoals voor veel kwesties geldt — veel toleranter te zijn dan de Marokkanen in Nederland.

Eerder dat jaar werd voor het eerst de Internationale Dag tegen Homofobie gevierd in Beiroet, en er worden steeds meer homovriendelijke cafés geopend in de Libanese hoofdstad. De afgelopen tien jaar kreeg de stad na de verwoestende burgeroorlog langzaam maar zeker weer iets terug van zijn glamour en grandeur.

De hipste tent uit die tijd, de BO 18, nam het initiatief en de wilde feesten die er gevierd werden deden me erg denken aan de glorietijd van homodiscotheek de IT in Amsterdam. Maar de schijn bedriegt, want de gevreesde zedenbrigade viel regelmatig panden binnen waar homofeesten werden gehouden. Ondanks het verschijnen van een homotijdschrift en een redelijk bloeiende homoscene, is Libanon nog steeds geen paradijs.

Een goede kennis van me, de Amsterdammer Frits, was er directeur van een internationale liefdadigheidsorganisatie geworden die zich bekommerde om oorlogswezen.

De excentrieke homoseksueel, steevast gekleed in een wit tropenpak, had een parmantige wandelstok en een strooien hoed als zijn handelsmerk. In zijn bescheiden appartementje tegenover het Lunapark aan de Corniche van Beiroet ontving hij met grote regelmaat knapen, bij voorkeur jongens uit het Syrische bezettingsleger, tot het hem noodlottig werd en hij op een beestachtige wijze in zijn badkamer met een broodmes werd afgeslacht.

De dader werd nooit gevonden. Wel hield de geheime politie een onbehouwen razzia in de homoscene van Beiroet, in de ijdele hoop een spoor te vinden. Maroun, een kennis van mij, had Frits de avond van de moord nog bezocht en gold als verdachte. Urenlang werd hij in een smerige cel, met een kap over zijn hoofd, bont en blauw geslagen met loden staven.

Uiteindelijk stamelde hij dat zijn ondervragers zijn vader maar moesten bellen, een generaal in het Libanese leger. Na het telefoontje werd Maroun onmiddellijk vrijgelaten, wat gepaard ging met duizenden hoffelijkheden en excuses van zijn beulen.

De generaal, die tot het bewuste telefoontje niet op de hoogte was van Marouns seksuele geaardheid, gaf zijn zoon vervolgens een pak geld met het vriendelijke doch nadrukkelijke verzoek nooit meer contact op te nemen met de familie. Abu Nawas, een van de belangrijkste en meest geliefde Arabische dichters, schreef penlijk over homoseksualiteit in de glorietijd van de islam, toen er helemaal niet moeilijk werd gedaan over homoseksualiteit.

De uitbundige levensstijl en de daden van Abu Nawas, die het liefst schreef over wijn, jagen en jongens, zijn vereeuwigd in het wereldberoemde The Thousand Nights And A Night , een meesterwerk dat niet alleen onder Arabieren mateloos populair is. Hieronder twee gedichten, die niets aan de verbeelding over laten:. I made for him, my garments trailing, my ram ready for butting. Sultan Murat IV is de bekendste van hen. Over zijn liefde voor een jongen werd twee jaar geleden de film Istanbul onder mijn vleugels gemaakt.

Een ander voorbeeld uit de Osmaanse geschiedenis is sultan Mahmut II Hij trok zich terug in een afgelegen vertrek, waar hij niets anders deed dan drinken en zich amuseren met jongens en meisjes. Ook de viziers, de ministers, lieten zich niet onbetuigd. Met deze schandknapen beleefde de vizier bij kaarslicht romantische momenten. Homoseksualiteit kwam niet alleen in de paleizen voor, maar ook in het Osmaanse leger Yeniçeri. Trouwen was voor Yeniçeri-soldaten verboden, een vrouw naar de kazerne brengen uit den boze.

Als seks met vrouwen niet kon, waarom dan niet met de loopjongens die in de kazerne een vak leerden? Deze loopjongens, die er heel verzorgd en aantrekkelijk uitzagen, werd op jonge leeftijd het beroep van strijder bijgebracht.

Iedere Civelek had verkering met een beroepsmilitair. Het verbreken van die relatie of vreemdgaan leidde tot bloedige gevechten.

Ze beoefenden het vrijen in harems en hamams, badhuizen. Een goed voorbeeld is de relatie tussen de welgestelde dames en de vrouwelijke dans- en muziekgroepen. Dans en muziek werden als dekmantel gebruikt. Zo'n groep, çengiler, bestond uit twaalf mooie, erotisch geklede meisjes die tegen betaling de dames verwenden.

Daarna trokken deze zich opgewonden terug in een rustige kamer. De laatsten herkenden elkaar aan een borduursel op hun hoofddoek. Vroeger hadden wij zoiets nog nooit gehoord of gezien. Ze imiteren de heteroseksuele manier van vrijen. Ze passen een valse truc toe. Ze maken gebruik van een soort kunstpenis. Het is heel gênant. De nieuwsgierigheid van mannen voor de lesbische relaties werd belichaamd in de liefde tussen de lesbiennes Salli Inci en Salli Natr.

In de klucht De dubieuze hamams wordt Karagöz weggejaagd uit de hamam omdat hij een vrijpartij tussen twee dames zat te bespieden.

In het Osmaanse tijdperk kwam de literatuur over seks tot bloei. Er zijn tal van boeken en encyclopedieën gewijd aan seks, schoonheid en homoseksualiteit. De gedichten werden in het Osmaanse Turks geschreven, een mengelmoes van Turks, Perzisch en Arabisch. Daarin stonden liefde, wijn, religie en ethiek centraal.

Het taalgebruik is sierlijk en elitair. Kenmerkend voor deze stroming van dichters is dat zij ook hun bewondering of liefde voor mannelijke schoonheden openlijk uiten. Vooral de mannen die werkzaam waren in de hamams werden door de dichters vereerd. Deze vorm van dichtkunst, ook aangeduid met het woord hammamiye, nam het Turkse badhuis als centraal thema. In het Osmaanse proza gingen de schrijvers nog een stap verder en beschreven ze de sekstechnieken tot in de kleinste details.

Er werden naast standen ook potentieverhogende kruiden en andere middelen voorgeschreven. Een van de toonaangevende boeken was Kabusname van de Perzische Emir Keykavus. Het meest specifiek over seks en homoseksualiteit schreef de homoseksuele schrijver Enderunlu Fazil. In zijn eerste boek, Defteri Ask, beschreef hij zijn liefdesaffaires met mannen en in Hubanname over de mannelijke schoonheden.

In zijn Hubanname rangschikt Fazil mensen uit alle windstreken op uiterlijke schoonheid en seksuele kwaliteiten. Seks met Nederlandse mannen raadt hij af, omdat zij volgens hem niet aantrekkelijk zijn: Zij zien er lelijk en onaantrekkelijk uit. Deze homoseksuele schrijver is over de Nederlandse vrouwen even negatief: Zij hebben een saffraankleurig gezicht en ze zijn niet aantrekkelijk. Zowel mannen als alle vrouwen zijn overspelig.

De positie van de Turkse vrouw verbeterde pas na de overgang van de monarchie naar de republiek in Vrouwen kregen kiesrecht en polygamie werd verboden. Niks ten nadele van iemand die keihard werkt in die branche maar 'trots' vind ik wat anders.

Het probleem van deze 'discussie' is dat de wet ten alle tijden moet worden geïnterpreteerd door de rechters, echter zijn sommigen het niet eens met deze interpretatie.

Als de persoon waar je de discussie mee aangaat ook daadwerkelijk inhoudelijk wil reageren en openstaat voor iemand zijn inbreng leidt tot meningsverschil , dan heeft het stellen van kritische vragen en het bevechten van onjuiste beweringen zin. Anders verdoe je alleen je tijd, jammer genoeg. Ik weet niet of het iets van deze tijd is of dat het al langer typisch Nederlands is om overal een mening over te hebben, maar ik dwaal af dus laat ik maar ophouden.

Spijt is onzin, natuurlijk heeft iemand spijt als dat hem of haar een paar jaar cel straf kan besparen. Als jij met alcohol op achter het stuur gaat zitten dan weet je dat je een redelijke kans hebt dat er slachtoffers vallen en dus is er geen noodzaak om verder te bewijzen etc Er is geen enkele reden om meer te bepalen dan dat de persoon in kwestie echt de moordenaar was die achter het stuur zat en vervolgens een maximale straf op leggen en die hele ongein met vervroegde invrijheidstelling aanpassen om niet na een of twee derde van de straf al vrij te komen maar om maximaal een achtste van de straf in mindering te krijgen.

Papier prikken of op een schoffel leunen zijn geen straffen die ooit in verband gebracht zouden moeten worden met een levensdelict, een verkrachting of zelfs een mishandeling. De huidige situatie waar bij het slachtoffer of de nabestaande zich moet verdedigen en moeten bewijzen dat zij echt totaal geen blaam treffen waarbij de dader aan alle kanten beschermt wordt en met meer respect en begrip behandeld wordt dan het slachtoffer is simpel weg de omgekeerde wereld.

Het idee dat mensen een tweede kans verdienen sta ik in de meeste gevallen achter moord en verkrachting zijn een ander verhaal maar goed dat zullen we maar even buiten beschouwing laten. Maar na die tweede kans en eventueel een derde niet een twaalfde en duizendste kans. Misdaad dient bestraft te worden corrigeren is een optie maar als blijkt dat dat niet werkt bij een bepaald persoon dan moeten we daar ook conclusies aan durven verbinden die misschien moeilijk zijn maar noodzakelijk om de rest van de groep te beschermen.

De huidige rechtsspraak in Nederland is kapot, de slachtoffers worden niet als mensen gerespecteerd en de daders worden behandeld als of zijn het slachtoffer zijn. De straffen zijn extreem laag en veel al niet uit te leggen aan de mensen die slachtoffer zijn van een misdaad.

Of aan de rest van de wereld als ik hier woon gelukkig niet meer in Nederland vertel over de uitkomst van een rechtszaak in Nederland dan is de reactie eigenlijk altijd ongeloof en de vraag wat er dan gedaan moet worden om wel echt gestraft te worden. Het antwoord op die vraag is simpel geld, als je met geld rommelt zeker met geld dat de staat of de welgestelde toe behoort dan zijn de straffen vele malen hoger dan in de meeste andere beschaafde landen maar moord en doodslag, verkrachting etc zijn in Nederland dingen waar je in de meeste gevallen binnen 3 jaar mee klaar bent en met een beetje geluk alleen een paar dagen papiertjes voor hoeft te prikken.

Daarom pleit ik voor een progressief beleid. Bij recidive is duidelijk dat iemand niet geleerd heeft van de eerste opgelegde straf. Dan lijkt het me niet meer dan logisch dat die straf nog eens opgeteld wordt bij de straf voor het nieuwe delict. Eerste keer 2 jaar. Ja, dat loopt snel op. Maar op een gegeven moment is het van belang dat mensen die moedwillig de maatschappij schade toebrengen en niet willen leren van hun fouten, dat deze mensen zo lang mogelijk uit de maatschappij gehouden worden.

Dat is dan niet meer in het belang van de dader, maar wel in het belang van de maatschappij. Je krijgt je tweede kans. Heb je altijd met mensen die vinden dat de toekomstkansen van de dader primeren op gerechtigheid voor het slachtoffer.

Benieuwd of ze er nog dezelfde mening op nahouden wanneer zij in de rol van slachtoffer belanden. Tja, zijn dan ook dezelfde mensen die meningen die hen niet bevallen naar beneden zitten voten, want zo ruimdenkend zijn ze dan ook weer. Zegt mijn inziens genoeg. Dat valt wel mee hoor. Kinderen niet aangeraakt, laat staan aangerand. Dat is toch wel wat anders dan een taakstraf van uur of niet soms?! Nee, als het om kinderporno gaat zijn de veroordelingen niet mis.

Dan kan je beter iemand doodrijden ;-. Het grootste deel heeft dus een sexuele voorkeur voor pubers? Het is helemaal niet normaal om als volwassen te zitten geilen op een kind van Ik geloof dat je het een beetje uit z'n verband trekt.

Hij bedoelt volgensmij meer dat evolutionair het meest gunstig is om je aangetrokken te voelen tot mensen die op het hoogtepunt van hun vruchtbaarheid zijn, en dat zijn bij mensen homo sapiens vrouwen in de leeftijd jaar zal per vrouw verschillen natuurlijk, heeft met de uiterlijke kenmerken te maken.

Dat wij daar als maatschappij andere normen aan hangen is allemaal prima en natuurlijk niet gewenst om als 40 jarige op iemand van 18 te vallen en zal bijna iedereen dat ook prima kunnen onderdrukken, daarnaast vinden we als mensen sociaal aspect natuurlijk ook belangrijk.

Het puberachap overspant een ander leeftijds deel dan Sterker nog, om iemand een puber te noemen heeft meer met gedrag te maken dan met leeftijd. Ps ik weet niet hoe oud jij momenteel bent maar in heb tegenwoordig de grootste moeite met het verschil zoeken tussen een 18 jarige en een 14 jarige.

Ik vertel gewoon wat we letterlijk staat.. Het is inderdaad sociaal niet normaal echter ken ik een man die op kinderen valt nooit wat gedaan, is ook gecastreerd die man loopt al 15 jaar bij experts om zich te kunnen bedwingen.

Dan heb ik het niet over de mannen en vrouwen die het met kinderen doen voor de kick of het verzamelen enzo. Het is lastig te accepteren dat dit helaas je kan overkomen. Van die goede man weten het ook maar twee of drie mensen in zijn omgeving omdat die bang is het uit komt en hij aan de schandpaal genageld wordt. Terwijl hij het echt niet wilt, heeft zijn lichaam der een ander idee over.

Of dit een ziekte is of niet is een discussie want de meeste Nederlanders zien homoseksuele mensen ook niet meer als ziekte. Voordat mensen denken the F is er mis met deze gast. Ik keur minderjarige porno af hetzelfde als ik het afkeur dat iemand een relatie heeft met iemand die bijna een keer zijn of haar leeftijd heeft. Er is natuurlijk wel een groot verschil tussen als volwassene aangetrokken zijn tot kinderen en aangetrokken zijn tot iemand die 2x jouw leeftijd is. Kinderen zijn, naast lichamelijk, ook emotioneel nog niet volwassen.

Een volwassen persoon kan druk uitvoeren en manipuleren waar kinderen soms geen verweer tegen hebben. Volwassenen hebben hier vaak al moeite mee maar kinderen missen ook nog een berg levenservaring om hier effectief weerstand tegen te kunnen bieden. Als volwassen persoon speel je in dat opzicht een 'oneerlijk spel' slechte uitdrukking, I know als je kinderen via de webcam van alles laat doen. Ik keur het ook zwaarder af.

Maar de discussie ging ook hiero over mannen van 40 die met iemand van 19 iets hebben dus dacht lucht er ook even mijn mening over. De een is alleen smerig en de andere kan verwoestend zijn voor het kind. Off-topic, maar als vader moet ik reageren. Quote van Wikipedia over Efebofilie: Het begrip efebofilie kan slaan op alleen postpubertaire jongens, terwijl het voor rijpende meisjes ook wel parthenofilie van παρθένος parthenos, "jonge vrouw, maagd" genoemd wordt, maar in zeer veel literatuur wordt dit onderscheid niet gemaakt.

Ik weet zeker dat het wel zo zal zijn, maar gelukkig leven we in een maatschappij waarin er waarden en normen heersen. Je seksueel incidentueel eens aangetrokken voelen tot een 16 jarig grietje oid is toch echt heel, heel wat anders dan een seksuele voorkeur hebben voor pubers.

Vrouwen die ik vroeg lelijk en oud vond, zien er nu prima uit Het groeit gelukkig met de leeftijd mee, voor de meesten. Dat is omdat je dat geleerd hebt. De waarden en normen van deze maatschappij.

Als een vrouw geslachtsrijp wordt, wordt ze interessant voor mannen. Jonge vrouwen zijn altijd interessant. Het is niet voor niks dat jarigen in allerlei reclames worden gebruikt, namelijk schoonheid. Al heel lang bekend, zie het verhaal van roodkapje. Ansich heeft hij gelijk als je de gemiddelde man stript van de normen en waarden van onze maatschappij. De reden dat oude manen niet meer trouwen met jarige meisjes en de daarbij gelden rechten claimen heeft niets met biologische evolutie te maken en alles met de sociale normen en waarden die momenteel gelden.

Het is een aangeleerd gedrag en als het niet goed is aangeleerd of als mensen bepaalde kronkels hebben dan krijg je bovenstaande mensen met dergelijke reacties op Tweakers. Laten we hopen dat het een pubertje is die mensen wil schokken. Maar net zoals we als sociale norm hebben gesteld dat we geen mensen vermoorden, gebeurd dat nog steeds ruim honderd keer per jaar in Nederland. Dat is schrikbarend als je er over nadenkt!

Je begrijpt het niet. Mannen vallen op vrouwen wanneer ze vrouwelijke vormen beginnen te krijgen en dat begint rond het 13e jaar. Je kunt dat vies noemen maar de natuur heeft daar maling aan. Gelukkig is dat verboden want er zal vaak sprake zijn van machtmisbruik en dat is toch wat we als maatschappij niet willen.

Ik heb teveel vrouwen meegemaakt die zijn verkracht door hun vader, familielid, buurman of andere eikels die niet met hun handen van een vrouw af kunnen blijven en ben diepgaand bekend met de gevolgen daar van in de vorm van c pass of anders. Besef eens dat als je in een ruimte met 10 vrouwen staat het ten minste voor twee vrouwen in die ruimte van toepassing is en vaak voor het leven getekend zijn.

Mensen zijn stellen dat jonge vrouwen nou eenmaal biologisch aantrekkelijk zijn, zijn niet automatisch verkrachters en of potentiële verkrachters. Biologie is een feit, sociale normen en waarden vormen gelukkig een belemmering maar zoals anderen hier ook al gezegd hebben is het een natuurlijk fenomeen waar je weinig aan kan doen anders dan het beteugelen met sociale normen en waarden.

Niet iedereen die een jonge vrouw met mooie vormen mooi vindt is een verkrachter. Dat jij mensen ervoor je zaak uit slaat is voor jouw rekening, natuurlijk afhankelijk van de manier waarop zo iemand iets probeerde 'goed te praten', maar omdat wij daar niet bij waren kunnen wij daar niet over oordelen. Je hebt immers van vrouwen af te blijven Neemt niet weg dat de biologie gewoonweg een feit is.

Het verschil is dat jij het benaderd vanuit nuance, in plaats van te bagatelliseren, waarmee men nog steeds naar je eigen groep het signaal afgeeft dat het allemaal okay is, war ik er van uitga dat ook hier op tweakers mensen actief zijn die ook deel uitmaken van de wraakporno database groep.

Zolang mensen dit niet zien is er niets begrepen. En hoe definieer je een man dan? Een mannelijk persoon die meerderjarig is? Een jarige dus meerderjarig die een relatie heeft met eenb jarige zou ik anders niet zo vreemd vinden, en als ik me niet vergis ook niet illegaal?

Naarmate het leeftijdsverschil groter wordt, zal het minder sociaal aanvaardf zijn om een secuale relatie te hebben met een jarige, maar dat maakt het nog niet onwettig. Zoals sommige anderen al aanhalen, is het biologisch gezien logisch om te willen 'paren' met vruchtbare leden van het andere geslacht, maar in onze maatschappij zijn daar gelukkig normen, waarden en wetten die daar een stokje voor steken of op zijn minst een barrière opwerpen.

Als het leeftijdsverschil dan te groot is, heb je geen partner met hetzelfde denkniveau en ongeveer dezelfde levenservaring. Dat is de reden waarom we zoeken naar partners die ongeveer in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Uitzonderingen zijn uiteraard mogelijk aangezien sommige jongere mensen volwassener kunnen zijn voor hun leeftijd. En omdat we een samenlevingspartner belangrijker vinden dan pure voortplanting kijken we naar de leeftijd om zo een partner te vinden waar we fatsoenlijke gesprekken kunnen hebben.

Als je puur biologisch gaat kijken in combinatie met voortplanting iets wat nog steeds onderhuids is ingeprogrammeerd dan zijn jonge vrouwen het aantrekkelijkst. Maar we hoeven ons geen zorgen meer te maken over voortplanting, dus het biologische aspect wordt beteugeld middels sociale normen en waarden.

Gelukkig maar De reden waarom een vent van 50 die een wijffie van 20 aan de haak slaat een 'held' wordt genoemd is omdat ie blijkbaar succesvol is geweest in z'n leven. Een wijffie van 20 gaat niet op stap met een man van 50 als deze geen geld heeft.

De man is dus succesvol en relatief gezien niet lelijk. Dat is de enige reden waarom mensen zo iemand een 'held' noemen. Een soort jaloezie of erkenning. Dat zeg ik toch precies? Ik heb het over biologische aantrekkingskracht, maar blijkbaar is begrijpend lezen soms lastig reactie op hysterische reacties eerder. Persoonlijk val ik op mannen die ouder zijn, liefst met zo'n sexy baardje. Het zou me in zo'n geval ook zeer raar geleken hebben als je daar een gevangenisstraf of boete voor gekregen zou hebben, aangezien je dat niet had kunne voorzien.

Dat neemt niet weg dat je waarschijnlijk voor het leven getekend geweest zou zijn moest je die kleine aangereden hebben. Zelf heb ik iets vergelijkbaars meegemaakt, met een kind dat achter een kleine bestelwagen uitgelopen komt op een paar meter voor mijn auto. Volop in de remmen en ik heb hem net gemist, maar als ik me niet aan de zone 30 gehouden had of minder goed opgelet had, had dat heel anders af kunnen lopen.

Je haalt - volgens mij ook terecht - aan dat bewuste daden een stuk zwaarder gestraft zouden moeten worden, maar in het voorbeeld met die kleuter zou het aanrijden alleen al meer dan voldoende erge gevolgen gehad hebben voor jou, aangezien je eigenlijk niets te verwijten viel. Heb je daar voorbeelden van? Volgens mij zijn de straffen hier hoog genoeg. Hier kun je lezen welke straffen er staan op doodrijden. Dat kan oplopen tot 9 jaar gevangenisstraf. Volgens dit artikel mag een kale taakstraf voor ontucht c.

Snap niet waarom je word gedownmod maar je hebt wel gelijk. Het rechtsysteem in nederland stelt zeer weinig voor op dit soort gebieden. Nee hij heeft geen gelijk. Hij geeft enkele voorbeelden wil de illusie wekken dat dit altijd er zo aan toegaat. Plat populisme noemen ze dat. Weet niet of je de zaak van benno L nog kent maar die kwam er best makkelijk af na een paar kids te hebben misbruikt.

Persoonlijk ben ik meer van de aanpak die ze gebruiken in de USA met dit soort praktijken. Het doel van onze gevangenissen in Nederland is correctie en niet straf zoals in bv. Het is een onhoudbare situatie zoals die zich in de VS voordoet, een enorme last op de maatschappij en je maakt alleen maar ergere criminelen die veel gewelddadiger worden omdat er geen upside is in gepakt te worden.

In Nederland hebben we voor de ergere gevallen 'tbs' en hoewel dat officieel een andere betekenis heeft, is elke crimineel als de dood om tbs te krijgen omdat het effectief iemand opsluiten en de sleutel weggooien.

Ik heb nooit gezeten, maar ik zou het verschrikkelijk vinden als ik TBS opgelegd zou krijgen. Dan spring ik nog liever voor de trein Ik hecht namelijk sterk aan zelfbeschikking, en dat ben je dan kwijt, in alles tot in je psyche en dat wil ik echt niet.

Ik denk dat ze wel weten dat ze verkeerd bezig zijn. In elk geval de beheerders van het kanaal hebben dat wel door. Dat blijkt uit het feit dat je alleen toegang krijgt indien je zelf ook een pornotje upload.

Ook verwacht ik niet dat alle leden zich actief met afpersing bezighouden. Het kan eerst een Discord server zijn waar jongens eerst foto's en video's van hun ex met elkaar deelden. En daarna komt er een RTL-verslaggever o. En zodra er van de ene op de andere dag genoeg van die uitgedaagde jochies erin trappen, domineert RTL alle headlines ermee.

Ligt het aan mij, of is er iets goed mis met de huidige opvoeding in onze samenleving? Al dat gepush van beide ouders werken en steeds meer de verantwoordelijkheden uitschuiven naar school en de rest van de samenleving. Maar zodra iemands kroost gecorrigeerd word door die alternatieve opvoeders breekt de hel los, Toen ik thuis kwam nadien ik geschorst was op school kreeg ik nog een keer straf, zonder dat er uberhaubt naar mijn verhaal geluisterd werd maar dat terzijde.

Is er door de huidige digitalisering te weinig zicht op onze jongeren? Wat is de oplossing? De jeugd van tegenwoordig door de eeuwen heen, wat is er anders in ?

The indecent foreign dance called the Waltz was introduced It is quite sufficient to cast one's eyes on the voluptuous intertwining of the limbs, and close compressure of the bodies The free access which many young people have to romances, novels, and plays has poisoned the mind and corrupted the morals of many a promising youth; and prevented others from improving their minds in useful knowledge. Parents take care to feed their children with wholesome diet; and yet how unconcerned about the provision for the mind, whether they are furnished with salutary food, or with trash, chaff, or Let them do what they may; divorce scandals, hotel episodes, free love, all are passed over and condoned by the young The eye-gate is the widest and most easily accessible of all the avenues of the soul; whatever is portrayed on the screen is imprinted indelibly upon the nation's soul.

Our sires' age was worse than our grandsires'. We, their sons, are more worthless than they; so in our turn we shall give the world a progeny yet more corrupt. Youth were never more sawcie, yea never more savagely saucie. The bad manners of all parliaments, the general tendency to connive at a rather shady business transaction if it promises to bring in money without work, jazz and Negro dances as the spiritual outlet in all circles of society, women painted like prostitutes, the efforts of writers to win popularity by ridiculing Samen altijd wijzer Maar ik blijf bij mijn punt dat huidige vorm van digitale samenleving, ook wel de vooruitgang genoemd, met een paar neveneffecten zitten die we moeten oplossen.

Excessen zijn er altijd, en ten alle tijden. Maar dat is geen excuus om iets te hoeven tolereren als samenleving. T-Forever Ja ik denk weldegelijk dat het eerder wordt aangepakt, het wordt serieuzer genomen bij de politie dan ooit tevoren en er wordt al lange tijd gediscussieert over hoe we wraakporrno etc moeten aanpakken. Zieke mensen moeten geholpen worden, de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg hebben daar niet aan bijgedragen. Hopelijk herstelt die sector snel en verdwijnen de wachtlijsten zodat deze jongens hopelijk geholpen kunnen worden, na hun jeugddetentie dan.

Mee eens, maar dan zijn we uiteindelijk aan het dweilen terwijl de kraan open staat. Men weet nog steeds niet wie er ziek is, totdat ze de fout maken. In mijn ogen word seks veels te veel vermarkt, - halfnaakte vrouwen en mannen in reclame folders, - kleding steeds meer onthullend, en steeds jonger. Waarom is het nooit uncool dat mannen seks hebben met vrouwen? Ik kan al 'oud' aan het worden zijn, maar ik vind dat best raar, ik kan het niet echt beseffen.

Voor mij is sex iets privaat, nergens waar ik mij voor schaam, maar het is voor mij en haar, en niemand anders. Op zich zie ik seks ook wel als een vorm van vermaak, dus niet exclusief privé. Het probleem is meer dat er nog steeds ongelijkheid bestaat tussen mannen en vrouwen, op alle gebieden. Als man zul je het niet zo snel merken denk ik, maar inderdaad op alle gebieden oel je en merk je dat je een andere behandeling krijgt.

Soms is het een voordeel, maar meestal niet. Op het gebied van kleding op je werk, salaris, omgangsvormen als je uitgaan, etc etc. Mannen en vrouwen zijn wel gelijk. Juist omdat je dat anders ziet, zal er ongelijkheid bestaan en vrouwen op een achterstand gezet worden. Daar moet ik toch iets strenger op reageren want ik noem net al twee voorbeelden waarbij je wel gelijke behandeling krijgt; opleiding en stemmen.

Daar ga je niet op in. Deze voorbeelden haalt echter je punt van 'alle gebieden' volledig onderuit. Per definitie hebben we het al niet over alle gebieden Verder zijn mannen en vrouwen niet gelijk er zijn aantoonbaar biologische en psychologische verschillen. Daar wordt al decennia onderzoek naar gedaan.

Een baby v reageert anders op een foto van een spin dan aan baby m. Kijk bijvoorbeeld naar salaris verschillen. Als jij een hele simpele onderzoeker bent en je zet de gemiddelde salarissen van mannen vs vrouwen af dan kom je tot de conclusie dat mannen gemiddeld meer verdienen. Dat is echter geen wetenschappelijk uitgangspunt. Een wetenschapper maakt een regressie model van meer variabelen om zo de 'wereld' te verklaren. Dan kom je dus uit bij variabelen als 'agreableness' de mate waarin iemand makkelijk instemt.

Vervolgens kun je dan gaan kijken hoe die agreableness in elkaar zit en daar blijkt dat de gemiddelde vrouw gewoon makkelijker akkoord gaat dan een man. Maar er zijn ook mannen die makkelijk akkoord gaan en ook vrouwen die niet makkelijk zijn. Er zijn dus ook vrouwen die wel meer verdienen dan hun mannelijke collega's. Inderdaad blijkt dat met assertiviteitstraining dit recht kan worden getrokken.

Een andere component is puur de sector waarin iemand werkt. In het algemeen zitten meisjes niet te wachten op banen als ingeneur. Die doen liever sociale beroepen die in de regel gewoon minder verdienen omdat wij als maatschappij daar minder waarde aan toe kennen. Van die waarde weten we dat in een gemiddeld huishouden vooral de vrouw de uitgaven bepaald.

Dus ook dat kun je niet zomaar bij de boze kwade mannen wereld scharen. Alles bij elkaar kun je meisjes gaan verplichten asseritiveits training te volgen en een ingenieursopleiding te doen. Maar maak je die meiden daar gelukkig mee of heb je toch liever de vrijheid waar de feministen vroeger terecht zo hard voor hebben gestreden? Wellicht is de optie om die geforceerde gelijkheid los te laten toch net wat minder belangrijk dan de vrijheid om je eigen keuzes te maken Alleen als toegestaan door beide partijen, dan is het prima, en moeten ze het zelf weten.

Dat is ieders privacy, ze hoeven niks uit te leggen. Aan de andere kant is Nederland aan 't vertrutten. Nog niet zo lang geleden kon iedereen gewoon topless het strand op en douchte je gewoon met je onderbroek uit na het sporten.

Aan de andere kant had je toen geen waterdachte smartphone met camera. Dat is echt het tegenovergestelde beeld van wat ik heb.

In de jaren 80 was het prima om een Nederlandse speelfilm te maken schatjes of mama is boos waarin de blote borsten te zien zijn van een destijds 14 jarig meisje en waarin dat meisje ook nog eens geneukt wordt of bijna geneukt, ik weet de scène niet precies meer, maar in ieder geval goed betast wordt door een volwassen vent.

Dat zou nu kinderporno heten, toen kon dat gewoon. In de jaren 80 zongen de volwassen mannen van Doe Maar over seks met Belle Helene die minstens 17 zou zijn, dus nog niet volwassen. Nu zouden mensen zo hard gaan rellen op social media dat de band nergens meer op festivals uitgenodigd zouden worden als gevolg. Grappige is, die hit van toen wordt nu nog steeds door Doe Maar op festivals gespeeld, maar als het nu uit zou komen zouden mensen erover vallen Vroeger was het heel erg normaal dat bij werk wat nu nog steeds voornamelijk een mannenwereldje is er posters hingen met naakte vrouwen, zoals in auto garages en in vrachtwagens enzo.

Mag nu allemaal niet meer hier in Nederland. Vroeger mocht naakt ook door iedereen gekeken worden op tv, nu hebben we dat het alleen 's avonds mag en met leeftijdsaanduidingen van 12 of 16 jaar en ouder. Reclames toen hadden ook veel vaker zichtbare tepels enzo bij halfnaakte of naakte vrouwen.

Is ook bijna niet meer. Wij Nederlanders hebben nog zo weinig eigen Europese vrijheid, wij zijn praktisch Amerikanen. Wij kijken alleen hun series, gebruiken hun social media met hun vreemde vrouwen tepel regels, we weten niet meer hoe het hier in Europa altijd was

geile blote meiden geile homo jongens