Eerste keer lekker en geil

eerste keer lekker en geil

..

Bloed geil saunasex gratis

Er werd in het begin niet gesproken over sex of zoiets. De wijn deed zijn werk en ik werd wat lichter in mijn hoofd en wat vrijer. Kwam terug van de wc en stond in de woonkamer. Iemand nog wat drinken. Stapte de keuken in en achter me stond Pim.

Hij streelde mijn rug en zei, damm Pam wat ben jij een mooie meid. En nog erg lekker ook. Zijn aanraking gaf een dubbel gevoel. Wauw wat spannend maar ook nee wil ik dit wel. Hij gleed onder mijn jurkje en pakte mijn blote billen. Wauw wat een heerlijke billen. Je vriend mag van geluk spreken met een vrouw als jij. Ik stond verstijft en liet hem mijn billen kneden.

Shit ik was al geil maar dat ging nu nog erger worden dan het al was. Even gleed zijn vinger tussen mijn billen. Hij lachte en gaf me een zoen op mijn wang en zei in mijn oor, wauw die is echt klets nat. Tja vond je het gek was zo spannend en geil dit.

Terug in de woonkamer wist ik niet hoe te gedragen en was bloed nerveus. Wilde ik dit echt, ja echt wel. Pim kwam dicht tegen me aan zitten en sloeg een arm om mijn nek en zei tegen Tim, damm je heb echt een mooie vrouw.

Zijn andere hand gleed nu over mijn boven been. Tim lachte en zei dankje: Zijn hand zorgde ervoor dat mijn benen iets open gingen. Hij streelde mijn bovenbeen en gleed naar de binnenkant. Mijn harte bonkte in mijn keel, ik was bloed nerveus en de twijfel was echt onwijs groot. Ik keek naar Tim en zag dat hij lachte en zijn ogen spoten echt geil uit.

Sam kwam aan de andere kant zitten en streelde mijn haren. Rustig moppie zei hij. We doen niks wat jij of Tim niet wilt. Vind je het niks gewoon stop roepen. Hij gaf me een zoen op mijn mond en nog 1 en nog 1 en daar was de tongzoen. Ik ging erin mee en voelde hoe hij en Pim mijn benen wijder deden.

Pim gleed gelijk over mijn string en zei, shit wat is ze heerlijk nat zeg. Ik hoorde Tim lachen en zeggen, ja die zal goed geil zijn. Dat was voor mij de bel die ik waarschijnlijk wilde horen. Ik tongde nu heftig terug en voelde de handen van Sam op mijn borsten. Pim liet zijn vingers in mijn string glijden en wreef geil door mijn kale klets natte kutje. Twee vingers gleden in mijn kleine kutje en ik was om, ik wilde sex veel sex.

Ik liet mijn handen op hun kruis plaats nemen en voelde daar twee harde lullen. Sam trok mijn jurkje uit en Pim opende zijn broek en trok hem eruit. Mijn bh weg en mijn kleine tepels strak vooruit.

Even oogcontact met Tim toen ik die heerlijke lul van Pim vastpakte met mijn kleine handje. Oke die blik was genoeg, zo geil als boter.

Sam kleedde zich uit terwijl ik Pim tongde en aftrok en hij mij heerlijk vingerde. Sam was naakt en stond voor me, Jezus wat een lul zeg. Ik pakte deze vast en liet mijn mond vrijwillig erover heen glijden.

Pim opende mijn benen en begon mijn kutje te likken. Tom was ook naakt en kwam erbij en speelde met mijn borsten. Dit alles zorgde al snel voor mijn eerste orgasme. En die was heftig. Ik lag wijdbeens en Pim wreef zijn eikel door mijn kleine kut lipjes. Ik zag Tim goed kijken met zijn stijve lul in zijn hand. Langzaam gleed zijn lul erin en ik zoog twee andere lullen om en om.

Wauw even kon ik niet pijpen en hijgde geil op de lul van Pim die nu in me gleed en me heerlijk neukte. Wauw ik werd geneukt door een ander en Tim keek met veel plezier hiernaar. Wat een geil en spannend iets.

Na een kleine 10 min ruilde hij met Tom. Die duwde zijn lul erin en naaide me gelijk stevig en diep. Benen hoog en wijd en twee mannen die met mijn borsten speelde. Ik kwam dan ook met een gil klaar. Sam lachte en zei tegen Tim ga liggen. Ik kroop over hem heen en hij kon van onderen zien hoe Sam zijn grote dikke lul tegen mijn kleine kutje duwde.

Ik was zo nat dat hij heel makkelijk in mij schoof. Wauw die lul vulde me pas echt. Tim kreeg een kussen onder zijn hoofd en kon me likken. Ik werd echt helemaal gek wat lekker die grote lul in me en mijn eigen vriend die me likt.

Ik pijpte Tim even en Tom kwam erbij en likte nu mee. Jezus dat was pas geil. Tim voelde dit en lachte en zei, wauw wat geil. Ik hoorde Sam lachen en zeggen geil hoor die tong er af en toe langs. Shit het werd steeds geiler en leuker.

Pim maakte de tafel vrij en ik lag erop met Pim op me. Die neukte me steeds harder ik gilde het uit. Zag drie man om me heen staan die keken en zich aftrokken, de heren naaide me nu om en om en Tim zat op een stoel te kijken en pijpte af en toe een lul welke net diep in me had gezeten. Ik zat nu op Sam die me echt diep neukte en ik deed een poging om Tom te pijpen. Pim speelde met mijn borsten en ik kwam nu met een geile gil zo onwijs klaar.

En inderdaad ik kwam echt spuitend klaar. Niet normaal trilde als een gek en spoot het SAP uit mijn kut. Sam duwde hem er weer in en begon meer stevig te neuken en weer spuiten. Op mijn rug benen wijd rand van de bank en Sam deed het weer. Jezus wat gebeurde hier ik bleef maar spuiten.

Tim likte mijn natte spuit kut en zei, onwijs wat geil dit. De heren naaide me weer suf. Even een pauze, ik stond bij de achterdeur een sigaretje te roken. Sam kwam bij me staan en duwde me tegen de muur. Been omhoog en zijn lul er weer in. Ik keek hem aan en zei en Tim dan die ziet niks. Hij lachte en zei, die krijgt les met twee lullen.

Hij tilde me op en liep met me terwijl hij me neukte. Ik kon de kamer in kijken en zag Tim zitten op een stoel met de lul van Pim in zijn mond en Tom die hem pijpte, wauw geil hoor. Sam liep de keuken in, billen op de aanrecht benen wijd en zijn lul er best wel stevig in. Hij likte en beet zachtjes in mijn tepels. Shit weer klaarkomen met een hap SAP wat op de grond druppelde. Hij bleef maar rammen in me met zijn lul, ik dacht dat ik ging flauw vallen, gilde het uit van genot.

Hij trok zijn lul eruit en ik kwam net zo heftig klaar dat ik hem onder spoot en dat was echt veel, leek wel of ik piste. Terug in de woonkamer plofte ik op de bank kon niet eens goed op mijn benen staan. Pim kroop op me en naaide me weer. Ik vond het allemaal best, hij naaide me ook stevig. Sam pijpte ik en al snel spoot hij zijn zaad in mijn gezicht en over mijn borsten. Pim gromde en spoot zijn zaad in mijn wederom klaarkomende kutje. Tom kroop erbij en duwde zijn lul zachtjes anaal.

Ik ben er geen lieverhebber van maar het maakte me niks meer uit. Ik was zo versuft. Al snel pompte hij flink in mijn kont. Tim moest gaan liggen en ik erover. Die lul weer in mijn kontje en ik voelde de tong van Tim door mijn kut waar het zaad uit liep. Wauw Tim likte het zaad van Pim. Ik zoog Tim en genoot echt van de anale sex en het lik werk. Ik kwam dan ook weer klaar met mega veel kutsap.

En Tim bleef me gulzig likken. Tom begon sneller mijn kont te neuken en ik voelde hoe hij zijn warme zaad in mijn kont spoot terwijl ik samen met Sam Tim klaar likte en trok en zijn zaad dus in mijn gezicht kreeg. Ik ik, viel neer en was echt suf geneukt en had er onwijs van genoten. Waren bijna drie uur verder. Het was duidelijk ik wilde dit vaker.

Onder de douche laat ik mijn geile gedachten de vrije loop; ik verheug me op onze date van morgenvroeg. Vóór werktijd kom je nog even langs om mijn laatste fantasie uit te voeren, namelijk me vast te binden op tafel en me met de vibo te nemen. Ik besluit om me nu alvast maar even uitgebreid scheren, ik heb immers alle tijd! Als ik overal heerlijk glad ben, besluit ik mijn zomerjurkje aan te trekken en naar de stad te gaan. Ik realiseer me dat jij het ontzettend geil zou vinden als je zou weten dat ik helemaal geschoren, zonder string door de stad loop.

Deze gedachte windt me weer behoorlijk op. Om dit nog te versterken breng ik mijn loveball in en laat jou vervolgens per sms weten wat mijn plannen zijn.

Je smst terug dat je met een enorm stijve lul op je werk zit en vraagt me om extreem hoge hakken te gaan passen. Op de fiets naar de stad vliegt mijn jurkje een aantal keren gevaarlijk hoog op. Geil idee dat in een onbewaakt ogenblik iedereen zo mijn gladde kutje zou kunnen zien. Ik voel dat mijn lipjes gezwollen zijn en ook al wat geil tussen mijn benen. Eenmaal aangekomen in de stad, geniet ik van mijn super vrouwelijke gevoel en de blikken van de mannen die mijn geile uitstraling lijken op te vangen.

Ik pas een paar zeer hoge sexy hakken, die maken dat mijn kuiten mooi strak staan en mijn kont mooi naar achteren steekt. Per sms vraag ik je of het niet mogelijk is dat je vanmiddag wat eerder vrij neemt, om me tot een heerlijk hoogtepunt te brengen.

Meteen sms je terug dat je om half drie bij me bent! De bel gaat, ik maak de deur open en in de lift zoen je me vol passie.

Blijkbaar ben ook jij inmiddels behoorlijk geil! Een complimentje over mijn jurkje op weg naar mijn apartementje, en nog voor ik de deur achter ons dicht heb gedaan, staan we weer enorm geil te zoenen. Wat is dit lekker, en geil. Je hand verdwijnt onder mijn jurkje, tussen mijn benen, je knijpt in mijn kont. Ook mijn handen vinden hun weg, door je haar, over je borstkas richting de enorme lul in je broek. Dan draai je me om en zet je me tegen de deur. Je duwt je stijve lul tegen mijn billen, masseert mijn borsten en bijt in mijn nek.

Je maakt de knopen van je broek los, zodat ik je goed kan aftrekken. We doen twee stappen opzij, zodat we voor de spiegel staan en de geilheid van onze actie goed kunnen zien. Dan zet je me weer terug tegen de deur, je gaat op de grond zitten en begint mijn drijfnatte kutje te likken. Met een ruk trek je de loveball eruit, om plaats te maken voor jouw tong en vingers.

Wat is dit lekker! Je trekt je op aan mijn heupen, en neemt me achterlangs. Voor de eerste keer voel ik die mooie grote lul van je in me. Ik draai me om, geef je een geile zoen en speel ondertussen met je lul.

Je trekt je blouse uit en ik zoen je vanuit je nek naar je tepels. Je kreunt van genot en duwt mijn hoofd stevig tegen je aan.


eerste keer lekker en geil

..

Ik begon voorzichtig, zijn eikel zat in mijn mond en ik roerde met mijn tong over zijn eikel heen. Ik proefde zijn voorvocht, ik vond dit niet heel lekker maar hij genoot zo van zijn pijpbeurt dat ik maar door ging. Ik duwde zijn pik nog wat verder in mijn mond en voelde zijn eikel langzaam tegen de achterkant van mijn keel aan komen. Ik moest mijn kokhals reflex onderdrukken maar dit ging wel redelijk.

Ik begon harder te zuigen aan zijn pik en er kwam meer voorvocht uit, ik slikte dit braaf weg en bleef roeren met mijn tong. Ik maakte zijn pik steeds natter en natter en hij genoot hier zo van, hij kreunde hard en ik ging steeds harder op en neer.

Hij was ook zo hard! Opeens begon hij steeds harder te kreunen en ik herkende zijn kreun, dit deed hij namelijk altijd als hij bijna klaar kwam. Ik maakte mij klaar want ik wist dat ik nu ook voor het eerst zou moeten slikken.

Hij vroeg mij te stoppen en mijn mond open te houden, hij pakte zijn pik in zijn hand en trok zich af vlak boven mijn gezicht.

Met een harde kreun kwam hij klaar en spoot de eerste lading in mijn gezicht, ik kon nu niet meer kijken wat er gebeurde en voor ik het wist spoot hij de volgende lading in mijn mond. Ik deed mijn lippen dicht en voelde al het warme zaad over mijn gezicht lopen en tussen mijn lippen. Snel slikte ik alles door en onderdrukte mijn kokhals reflex.

Hij keek zo voldaan en ik vond het achteraf helemaal niet zo erg om te doen. Voor de eerste keer pijpen en slikken. Anoniem een vibrator bestellen mei 14, Soa Aids Nederland gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen. Tijdens de eerste keer Home Seks De eerste keer Tijdens de eerste keer.

Tijdens de eerste keer. Snel naar Seks gaat zó Zorg dat je opgewonden bent Gebruik condoom en pil Tips voor de eerste keer Pijn is niet nodig Seks is geen prestatie Zó maak je het lekker En, hoe was het? Seks gaat zó Er zijn allerlei manieren om seks te hebben. Zorg dat je opgewonden bent Bouw de seks langzaam op. Gebruik condoom en pil Hetero? Gebruik de pil én een condoom als je neukt. Zo voorkom je een zwangerschap én soa's. Meer over condooms en de pil. Als je anaal wilt neuken, gebruik dan een condoom met voldoende glijmiddel.

Meer over veilig vrijen. Kan een meisje de eerste keer zwanger worden? Tips voor de eerste keer Kies een fijne plek waar jullie niet gestoord worden.

Maak het sfeervol, bijvoorbeeld met muziek en kaarsen. Praat met elkaar over wat je wel of niet wilt proberen. Dat is vaak heel opwindend. Laat je niet overhalen. Er is maar 1 persoon die kan bepalen of jij aan seks toe bent: Als je 'nee' zegt en tegelijk blijft zoenen en strelen, dan weet je partner niet wat jij echt wilt. Vraag of je partner het fijn vindt.

Is hij of zij zenuwachtig? Is je partner onzeker? Zie je dat je partner niet verder wil? Je kunt ook fijn vrijen zonder te neuken. Doe niet of je klaarkomt. Klaarkomen is geen verplichting. De eerste keer zijn jullie waarschijnlijk een beetje zenuwachtig. Logisch, je wilt dat alles perfect gaat. Probeer het luchtig te houden.

Humor en seks gaan prima samen! Pijn is niet nodig Als je de eerste keer voldoende opgewonden bent, doet seks geen pijn. Seks is geen prestatie Ben je bang dat je het niet goed zal doen? Zó maak je het lekker Vraag aan je vriend in wat hij of zij lekker vindt. Dan weet je wat je kunt doen én vindt de ander jou een superminnaar. Wissel af tussen verwennen en verwend worden. Het ene moment ben jij actief, het andere moment laat je je verwennen. Een meisjeslichaam is meer dan borsten en een vagina.

En een jongenslichaam is meer dan een penis.
Amsterdam prive ontvangst oma met kale kut

  • Deel dit sexverhaal met vrienden:.
  • Eerste keer lekker en geil
  • Body to body massage zuid holland kutjes die spuiten
  • Marokkaanse lul zwarte kut