Echt gratis neuken eikel likken

echt gratis neuken eikel likken

Vlug naar de slaapkamer. Rob begint mijn kruis te wrijven. Het is mijn eerste keer, ik geloof dat ik jou eerst wil ontdekken. Wil je even op mijn sein wachten. Ik zeg het wel als ik zover ben. Ik daal af naar zijn nek en kus en lik hem daar.

Ondertussen knoop ik zijn blouse los. Hij legt zijn handen op mijn achterste. Dat kan ik wel hebben. Hij heeft inderdaad de torso waar ik op heb gehoopt. Geen sportschool jongen, maar wel een platte buik en licht gespierd. Ik durf zowaar af te dalen naar een van zijn tepels. Geen lekkere tieten om te strelen. Dat is wel een teleurstelling, maar zijn tepel groeit wel onder mijn tong strelingen, dat maakt het goed.

Die haartjes eromheen, maken het toch wat minder aantrekkelijk dan de lekkere tepels van Els. Als ik ook die bewerk, groeit ook die tepel lekker.

Ik daal af naar zijn navel. Een lekker diepe, waarin het puntje van mijn tong helemaal past. Zijn pik springt half opgericht uit zijn broek. Gelukkig nog niet helemaal stijf. Als ik hem omvat wordt hij langzaam helemaal hard in mijn hand. Wat een lekker geil gevoel is dat. Net zo opwindend als een kut die langzaam nat wordt. Ik schuif zijn voorhuid voorzichtig naar beneden.

Het oogje van zijn pisgat kijkt mij aan, tegelijkertijd komt een lichte pislucht mij tegemoet. Dat kan me niet echt afschrikken. Met Els heb ik wel eens geëxperimenteerd met plasseks. Haar in mijn bek laten pissen, was best een opgeiler. De smaak van urine is niet echt een lekkernij, de actie zelf is dat weer wel. Een lichte bitterzoute smaak, die na een paar likken verdwijnt. Daarna is de smaak wat onbestemd. Ik neem vervolgens zijn hele eikel in mijn mond en lik langs zijn toompje.

Als ik nogmaals zijn eikel likt, kreunt Rob en hij sist: Dat is genoeg om mijn remmingen geheel te laten verdwijnen. Ik laat zijn eikel een aantal keren door mijn mond gaan, om vervolgens langs zijn stam af te dalen naar zijn zak. Zijn ballen zijn geschoren. Dat deed ik een aantal jaren geleden ook.

Els vindt het echter lekkerder om een behaarde zak te strelen. Ik neem zijn ballen een voor een in mijn mond. Langs zijn stam weer terug naar zijn eikel. Ik herhaal die handeling een aantal malen en Rob laat zich niet onbetuigd.

Mijn eigen pik ook niet, trouwens. Het spant nu aardig in mijn kruis, maar ik wel nog niet dat mijn pik wordt bevrijd. Ik wil ook niet dat Rob zijn lading in mijn mond spuit.

Niet dat dat me onprettig lijkt, maar ik wel hem niet voelen, maar zien klaarkomen. Nu ik eenmaal zo ver ben, komt er vast nog wel eens een gelegenheid daarvoor. Nu maar even niet. Nu ik eindelijk mijn man gevonden heb, wil ik hem echt zien spuiten. Ik laat de orale actie even voor wat het is.

Ik trek zijn broek en slip van zijn enkels en neem zijn lul in mijn rechterhand, met mijn linker weeg ik zijn ballen. Ik neem even de gelegenheid om zijn pik te bewonderen. Niet intimiderend groot, net een mooie maat. Een mooie rechte stam en een prachtige licht paarse eikel.

Door mijn gelik mooi glad en een bijna perfecte bolling. Michelangelo had het niet mooier kunnen beeldhouwen. Ik stop mijn rechter wijsvinger in mijn mond, maak hem goed nat en zoek zijn eveneens onbehaarde anus. Ik zet mijn vinger voor zijn gat en duw hem voorzichtig naar binnen.

Rob heeft geen enkel bezwaar, begint juist nog harder te kreunen. Ondertussen trek ik hem langzaam af. Af en toe neem ik zijn eikel nog even in mond en lik langs zijn toompje.

Ik zou dit wel heerlijk lang willen laten duren, maar dan kom ik zelf nooit aan de beurt. Ik versnel het tempo en voel dat Rob langzaam naar een bevrijdend orgasme komt. Zijn gekreun maakt het compleet. Als ik nog wat kleine rukjes geef, spuit hij zijn lading over zijn buik, de laatste stoot reikt bijna tot zijn borst. Ik laat Rob even tot zichzelf komen.

Als de kleur langzaam uit zijn gezicht trek, zeg ik zachtjes in zijn oor: Maar wil je me niet eerst even een beetje schoonlikken? Rob kan mijn gedachten lezen kennelijk, dat wilde ik al doen, maar ik durfde niet echt. Ik zuig eerst de laatste druppels uit zijn eikel en lik zijn pik schoon.

Dan doe ik hetzelfde met zijn buik. Hoe sperma smaakt weet ik van mezelf, dat van Rob smaakt niet veel anders. Echt lekker is het niet, maar de handeling zelf is dat wel. Als ik klaar ben, ga ik relaxed op mijn rug liggen, wachtend op wat gaat komen. Ik baad ondertussen ook in het zweet, mijn kleren plakken aan mijn lijf. Rob maakt geen haast. Ik kijk nog eens naar opzij. Zijn pik heeft zich ondertussen teruggetrokken.

Ook in ruststand mag het er allemaal best zijn. Een zak met bijna symmetrische ballen en zijn pik, net iets korter dan zijn scrotum, rust erop. Of de David van Michelangelo in mijn eigen bed ligt. Dat een kunstwerk zo dichtbij kan zijn.

Langzaam komt Rob overeind. Kust me nog eens diep en ik ontdoe zijn mond van zijn eigen sperma. Rob knoopt mijn blouse langzaam open en laat hem van mijn schouders glijden. Speelt even met mijn tepels, maar maakt gelukkig snel mijn broek open en schuift hem samen met mijn slip naar beneden. Mijn pik schiet omhoog. Is ondertussen keihard geworden.

Hij schuift broek en slip over mijn enkels. Ik lig nu helemaal naakt voor hem. Die naaktheid voor een ander dan Els ben ik niet gewend. Ik begin bijna weer het verlegen jongetje te worden dat ik eigenlijk ben. Hij komt op mij liggen, met zijn pik die nu weer half hard is, wrijft hij tegen mijn harde paal.

God wat een lekker gevoel. Rob laat zijn tong weer lekker door mijn mond bewegen. Ondertussen werkt hij zijn handen onder mijn kont en kneed die lekker. Zo blijft hij een tijdje op mij liggen. Dan zakt hij al likkend langs mijn nek, borst, buik naar beneden. Likt mijn pik van onderen naar boven en neemt de top in zijn mond. Met zijn tong cirkelt hij rond mijn eikel met extra aandacht voor het toompje.

Precies zoals ik dat lekker vind. Inderdaad, een man weet hoe een pik behandeld moet worden. In tegenstelling tot mij is Rob kennelijk wel van plan te pijpen tot het bittere end. Woorden schieten te kort om te beschrijven op wat voor ontiegelijk lekkere wijze hij die klus klaart.

Al die opwinding van het aftrekken van Rob zorgt ervoor dat het niet lang duurt voor ik mij ledig in zijn geile bek. Hij rust niet voor hij de laatste druppel uit me heeft gemolken.

Wat een goddelijke pijpbeurt. Dit doet Els hem inderdaad niet na! Met het sperma nog op zijn tong daalt hij af naar mijn anus. Hij likt rond de rand en stop dan zijn tong naar binnen. Een siddering van genot gaat door mijn lichaam. Ik laat me nu gaan en wacht op wat er nog gaat komen. Al kan ik raden wat zijn plannen zijn. En wat hij van plan is, wil ik. Ik hoop van harte dat dat zijn plannen ook inderdaad zijn! Hij en ik zijn erg tot elkaar aangetrokken. Niet verliefd of iets dergelijks, het is gewoon puur fysiek.

Dan gaan hij en ik nog even lekker door met drinken, tot we uiteindelijk helemaal los komen en elkaars kleren uittrekken. Dan liggen we op de brede, lange bank en gaan we heerlijk liggen zoenen. Al snel wordt Mark zijn pik dan hard en begin ik met mijn handen aan die overheerlijke leuter te rukken.

Als ik dat gedaan heb, voor een minuut of wat, dan voel ik dat het voorvocht uit zijn eikel komt zetten en lik ik het van mijn vingers, iets dat hij heel erg geil vindt.

Dan begin hij mij te vingeren, tot ik naar onderen kruip en met zijn lul begin te spelen. Ik lik aan zijn eikel en neem uiteindelijk zijn lul in mijn mond en begin hem heerlijk te pijpen. Zijn lul is echt heel lekker, mocht je ooit met Mark in bed belanden, dan raad ik je ten zeerste aan om aan zijn pik te gaan zuigen. In ieder geval, ik zuig eraan, speel wat met zijn ballen en dan laat ik mijn lichaam langzaam over het zijne glijden. Ik kruip over hem heen.

Mijn tieten raken zijn lul, mijn buik ook en als ik helemaal op hem lig, zoenen we intens en grijp ik zijn pik beet zo gaat het meestal, ik weet ook niet waarom we al die keren hetzelfde doen en steek die tussen mijn schaamlippen, tot hij begint te stoten en uiteindelijk gewoon in mijn kutje zit.

Dan lig ik nog steeds op hem en ze zoenen en strelen, terwijl ik op en neer beweeg met mijn onderlichaam. Daarna ga ik rechtop zitten en begin ik die harde dikke pik in mij te berijden.

Ik kan voelen dat hij heel diep in mij zit en als die lul nog een centimeter langer was geweest, had ik hem niet helemaal in mij kunnen hebben. Hij pakt uiteindelijk mijn heupen beet en gaat mij begeleiden in mijn pik rijd sessie. Dan kom ik even overeind en draai ik mij om en zit ik met mijn rug naar hem toe, weer rijdend op die immens grote, dikke leuter.

Hij slaat dan wat op mijn kont als ik naar voren buig en ineens tilt hij — dat doet hij niet heel erg vaak moet ik erbij zeggen — mij op, trekt zijn lul uit mijn vagina en drukt hem in mijn kont.

Gelukkig kan ik daar veel hebben, zelfs de lul van Mark is geen enkel probleem. Maar het rekt daar beneden dan wel behoorlijk uit. Ik voel zijn lul in mijn darmen steken en hij pompt diep en hard in mij, tot hij klaar gaat komen.

De ene keer spuit hij mijn reet helemaal vol, de andere keer spuit hij het zaad ergens anders, het is maar net waar hij zin in heeft.

.

Kut slaan gijle kut
echt gratis neuken eikel likken

Vlug naar de slaapkamer. Rob begint mijn kruis te wrijven. Het is mijn eerste keer, ik geloof dat ik jou eerst wil ontdekken. Wil je even op mijn sein wachten. Ik zeg het wel als ik zover ben. Ik daal af naar zijn nek en kus en lik hem daar.

Ondertussen knoop ik zijn blouse los. Hij legt zijn handen op mijn achterste. Dat kan ik wel hebben. Hij heeft inderdaad de torso waar ik op heb gehoopt.

Geen sportschool jongen, maar wel een platte buik en licht gespierd. Ik durf zowaar af te dalen naar een van zijn tepels. Geen lekkere tieten om te strelen. Dat is wel een teleurstelling, maar zijn tepel groeit wel onder mijn tong strelingen, dat maakt het goed.

Die haartjes eromheen, maken het toch wat minder aantrekkelijk dan de lekkere tepels van Els. Als ik ook die bewerk, groeit ook die tepel lekker. Ik daal af naar zijn navel. Een lekker diepe, waarin het puntje van mijn tong helemaal past. Zijn pik springt half opgericht uit zijn broek.

Gelukkig nog niet helemaal stijf. Als ik hem omvat wordt hij langzaam helemaal hard in mijn hand. Wat een lekker geil gevoel is dat. Net zo opwindend als een kut die langzaam nat wordt. Ik schuif zijn voorhuid voorzichtig naar beneden.

Het oogje van zijn pisgat kijkt mij aan, tegelijkertijd komt een lichte pislucht mij tegemoet. Dat kan me niet echt afschrikken. Met Els heb ik wel eens geëxperimenteerd met plasseks. Haar in mijn bek laten pissen, was best een opgeiler. De smaak van urine is niet echt een lekkernij, de actie zelf is dat weer wel. Een lichte bitterzoute smaak, die na een paar likken verdwijnt.

Daarna is de smaak wat onbestemd. Ik neem vervolgens zijn hele eikel in mijn mond en lik langs zijn toompje. Als ik nogmaals zijn eikel likt, kreunt Rob en hij sist: Dat is genoeg om mijn remmingen geheel te laten verdwijnen. Ik laat zijn eikel een aantal keren door mijn mond gaan, om vervolgens langs zijn stam af te dalen naar zijn zak. Zijn ballen zijn geschoren. Dat deed ik een aantal jaren geleden ook. Els vindt het echter lekkerder om een behaarde zak te strelen. Ik neem zijn ballen een voor een in mijn mond.

Langs zijn stam weer terug naar zijn eikel. Ik herhaal die handeling een aantal malen en Rob laat zich niet onbetuigd. Mijn eigen pik ook niet, trouwens. Het spant nu aardig in mijn kruis, maar ik wel nog niet dat mijn pik wordt bevrijd.

Ik wil ook niet dat Rob zijn lading in mijn mond spuit. Niet dat dat me onprettig lijkt, maar ik wel hem niet voelen, maar zien klaarkomen. Nu ik eenmaal zo ver ben, komt er vast nog wel eens een gelegenheid daarvoor. Nu maar even niet. Nu ik eindelijk mijn man gevonden heb, wil ik hem echt zien spuiten. Ik laat de orale actie even voor wat het is.

Ik trek zijn broek en slip van zijn enkels en neem zijn lul in mijn rechterhand, met mijn linker weeg ik zijn ballen. Ik neem even de gelegenheid om zijn pik te bewonderen. Niet intimiderend groot, net een mooie maat. Een mooie rechte stam en een prachtige licht paarse eikel.

Door mijn gelik mooi glad en een bijna perfecte bolling. Michelangelo had het niet mooier kunnen beeldhouwen. Ik stop mijn rechter wijsvinger in mijn mond, maak hem goed nat en zoek zijn eveneens onbehaarde anus. Ik zet mijn vinger voor zijn gat en duw hem voorzichtig naar binnen.

Rob heeft geen enkel bezwaar, begint juist nog harder te kreunen. Ondertussen trek ik hem langzaam af. Af en toe neem ik zijn eikel nog even in mond en lik langs zijn toompje. Ik zou dit wel heerlijk lang willen laten duren, maar dan kom ik zelf nooit aan de beurt. Ik versnel het tempo en voel dat Rob langzaam naar een bevrijdend orgasme komt. Zijn gekreun maakt het compleet. Als ik nog wat kleine rukjes geef, spuit hij zijn lading over zijn buik, de laatste stoot reikt bijna tot zijn borst.

Ik laat Rob even tot zichzelf komen. Als de kleur langzaam uit zijn gezicht trek, zeg ik zachtjes in zijn oor: Maar wil je me niet eerst even een beetje schoonlikken? Rob kan mijn gedachten lezen kennelijk, dat wilde ik al doen, maar ik durfde niet echt. Ik zuig eerst de laatste druppels uit zijn eikel en lik zijn pik schoon. Dan doe ik hetzelfde met zijn buik. Hoe sperma smaakt weet ik van mezelf, dat van Rob smaakt niet veel anders.

Echt lekker is het niet, maar de handeling zelf is dat wel. Als ik klaar ben, ga ik relaxed op mijn rug liggen, wachtend op wat gaat komen. Ik baad ondertussen ook in het zweet, mijn kleren plakken aan mijn lijf. Rob maakt geen haast. Ik kijk nog eens naar opzij. Zijn pik heeft zich ondertussen teruggetrokken. Ook in ruststand mag het er allemaal best zijn.

Een zak met bijna symmetrische ballen en zijn pik, net iets korter dan zijn scrotum, rust erop. Of de David van Michelangelo in mijn eigen bed ligt. Dat een kunstwerk zo dichtbij kan zijn.

Langzaam komt Rob overeind. Kust me nog eens diep en ik ontdoe zijn mond van zijn eigen sperma. Rob knoopt mijn blouse langzaam open en laat hem van mijn schouders glijden.

Speelt even met mijn tepels, maar maakt gelukkig snel mijn broek open en schuift hem samen met mijn slip naar beneden. Mijn pik schiet omhoog. Is ondertussen keihard geworden. Hij schuift broek en slip over mijn enkels. Ik lig nu helemaal naakt voor hem. Die naaktheid voor een ander dan Els ben ik niet gewend. Ik begin bijna weer het verlegen jongetje te worden dat ik eigenlijk ben.

Hij komt op mij liggen, met zijn pik die nu weer half hard is, wrijft hij tegen mijn harde paal. God wat een lekker gevoel. Rob laat zijn tong weer lekker door mijn mond bewegen. Ondertussen werkt hij zijn handen onder mijn kont en kneed die lekker. Zo blijft hij een tijdje op mij liggen. Dan zakt hij al likkend langs mijn nek, borst, buik naar beneden. Likt mijn pik van onderen naar boven en neemt de top in zijn mond. Met zijn tong cirkelt hij rond mijn eikel met extra aandacht voor het toompje.

Precies zoals ik dat lekker vind. Inderdaad, een man weet hoe een pik behandeld moet worden. In tegenstelling tot mij is Rob kennelijk wel van plan te pijpen tot het bittere end.

Woorden schieten te kort om te beschrijven op wat voor ontiegelijk lekkere wijze hij die klus klaart. Al die opwinding van het aftrekken van Rob zorgt ervoor dat het niet lang duurt voor ik mij ledig in zijn geile bek.

Hij rust niet voor hij de laatste druppel uit me heeft gemolken. Wat een goddelijke pijpbeurt. Dit doet Els hem inderdaad niet na! Met het sperma nog op zijn tong daalt hij af naar mijn anus. Hij likt rond de rand en stop dan zijn tong naar binnen. Een siddering van genot gaat door mijn lichaam.

Ik laat me nu gaan en wacht op wat er nog gaat komen. Al kan ik raden wat zijn plannen zijn. En wat hij van plan is, wil ik. Ik hoop van harte dat dat zijn plannen ook inderdaad zijn! Hij en ik zijn erg tot elkaar aangetrokken. Niet verliefd of iets dergelijks, het is gewoon puur fysiek. Dan gaan hij en ik nog even lekker door met drinken, tot we uiteindelijk helemaal los komen en elkaars kleren uittrekken. Dan liggen we op de brede, lange bank en gaan we heerlijk liggen zoenen.

Al snel wordt Mark zijn pik dan hard en begin ik met mijn handen aan die overheerlijke leuter te rukken. Als ik dat gedaan heb, voor een minuut of wat, dan voel ik dat het voorvocht uit zijn eikel komt zetten en lik ik het van mijn vingers, iets dat hij heel erg geil vindt. Dan begin hij mij te vingeren, tot ik naar onderen kruip en met zijn lul begin te spelen. Ik lik aan zijn eikel en neem uiteindelijk zijn lul in mijn mond en begin hem heerlijk te pijpen. Zijn lul is echt heel lekker, mocht je ooit met Mark in bed belanden, dan raad ik je ten zeerste aan om aan zijn pik te gaan zuigen.

In ieder geval, ik zuig eraan, speel wat met zijn ballen en dan laat ik mijn lichaam langzaam over het zijne glijden.

Ik kruip over hem heen. Mijn tieten raken zijn lul, mijn buik ook en als ik helemaal op hem lig, zoenen we intens en grijp ik zijn pik beet zo gaat het meestal, ik weet ook niet waarom we al die keren hetzelfde doen en steek die tussen mijn schaamlippen, tot hij begint te stoten en uiteindelijk gewoon in mijn kutje zit.

Dan lig ik nog steeds op hem en ze zoenen en strelen, terwijl ik op en neer beweeg met mijn onderlichaam. Daarna ga ik rechtop zitten en begin ik die harde dikke pik in mij te berijden. Ik kan voelen dat hij heel diep in mij zit en als die lul nog een centimeter langer was geweest, had ik hem niet helemaal in mij kunnen hebben.

Hij pakt uiteindelijk mijn heupen beet en gaat mij begeleiden in mijn pik rijd sessie. Dan kom ik even overeind en draai ik mij om en zit ik met mijn rug naar hem toe, weer rijdend op die immens grote, dikke leuter. Hij slaat dan wat op mijn kont als ik naar voren buig en ineens tilt hij — dat doet hij niet heel erg vaak moet ik erbij zeggen — mij op, trekt zijn lul uit mijn vagina en drukt hem in mijn kont. Gelukkig kan ik daar veel hebben, zelfs de lul van Mark is geen enkel probleem. Maar het rekt daar beneden dan wel behoorlijk uit.

Ik voel zijn lul in mijn darmen steken en hij pompt diep en hard in mij, tot hij klaar gaat komen. De ene keer spuit hij mijn reet helemaal vol, de andere keer spuit hij het zaad ergens anders, het is maar net waar hij zin in heeft.

.
Je eigen kut likken blote tieten sex

  • Nuru massage alkmaar milf masturbeert
  • Sexye sex gratis sex shemale
  • Josie want zo heette de vrouw sloot haar ogen en beet op haar lip.
  • Echt gratis neuken eikel likken
Lekkere geile meisjes prive ontvangst oudere dames


Het is een schatje hoor, maar hij wil zich niet buitengesloten voelen en daarom komt hij op dat soort avonden ook langs. Maar uiteindelijk gaat hij strontmisselijk naar huis en blijf ik alleen met Mark. Hij en ik zijn erg tot elkaar aangetrokken. Niet verliefd of iets dergelijks, het is gewoon puur fysiek.

Dan gaan hij en ik nog even lekker door met drinken, tot we uiteindelijk helemaal los komen en elkaars kleren uittrekken. Dan liggen we op de brede, lange bank en gaan we heerlijk liggen zoenen. Al snel wordt Mark zijn pik dan hard en begin ik met mijn handen aan die overheerlijke leuter te rukken.

Als ik dat gedaan heb, voor een minuut of wat, dan voel ik dat het voorvocht uit zijn eikel komt zetten en lik ik het van mijn vingers, iets dat hij heel erg geil vindt. Dan begin hij mij te vingeren, tot ik naar onderen kruip en met zijn lul begin te spelen. Ik lik aan zijn eikel en neem uiteindelijk zijn lul in mijn mond en begin hem heerlijk te pijpen.

Zijn lul is echt heel lekker, mocht je ooit met Mark in bed belanden, dan raad ik je ten zeerste aan om aan zijn pik te gaan zuigen. In ieder geval, ik zuig eraan, speel wat met zijn ballen en dan laat ik mijn lichaam langzaam over het zijne glijden. Ik kruip over hem heen. Mijn tieten raken zijn lul, mijn buik ook en als ik helemaal op hem lig, zoenen we intens en grijp ik zijn pik beet zo gaat het meestal, ik weet ook niet waarom we al die keren hetzelfde doen en steek die tussen mijn schaamlippen, tot hij begint te stoten en uiteindelijk gewoon in mijn kutje zit.

Je leert datgene wat je hebt minder te waarderen. En dan gaat het fout. Je begint de oude situaties te idealiseren en er ontstaat een hunkering. Een hunkering die bij sex klein begint, maar kan uitgroeien tot een waar levensvraagstuk.

U heeft het wellicht al begrepen. Dit gebeurde ook bij Josie; Ze begon terug te verlangen naar het gevoel om oppermachtig te zijn. Ze hunkerde naar het beeld van een in haar klaarspuitende kerel. De verwrongen gezichtspieren en de ongecontroleerde, beestachtige neukbewegingen van een vreemde, midden op zijn hoogtepunt.

En dat allemaal om haar en haar lichaam. Zijn overgave aan haar en niet andersom. Gelukkig heb ik de hunkering al snel zien aankomen. We gebruikten het zelfs voor onze eigen sexspelletjes.

Meer dan eens fantaseerde ze dat mijn pik van iemand anders was en ik nam dan een wat minder dominante houding in. Maar ondanks dit alles werd haar verlangen naar een vreemde groter. Wij konden het niet meer remmen. Om haar niet helemaal kwijt te raken, besloot ik dat ze eenmaal per twee weken aan haar hunkering mocht toegeven. Om nou meteen als een vrije, jonge vrouw uit te gaan vond ze ook wat te ver gaan, dus nam ze een veiliger weg. Ze koos voor één van haar ex'en. Een oudere jongen waarmee ze in haar wilde tijd, een relatie onderhield en hem dus regelmatig bedroog.

Hij was nog steeds verslingerd aan haar en ze wist dat ze altijd bij hem terug zou kunnen komen. Omdat de gedachte mij ook niet geheel koud liet welke man kan hem nu slap houden als 'ie weet dat zijn vrouw lusten heeft en daar wat mee gaat doen?

Op een warme voorjaarsavond keek ik uit het keukenraam mijn vrouw na. Ze ging naar Martin, haar ex. Om een avond gezellig 'als vrienden' bij te praten.

Een paar uur later al kwam ze terug. Verwilderd, slonzig, met spermaresten over haar hele lichaam, maar met rust in haar ogen. Aan de ene kant was ik verdrietig. Aan de andere kant enorm geil bij de aanblik van deze hoer. Terwijl ik haar met mijn knoertharde pik zo diep mogelijk doorboorde, vertelde ze me in opperste katzwijm wat zij een paar uur geleden had gedaan.

Totdat mijn geil het andere sperma vermengde, brandden de beelden van mijn vrouw met een andere vent in mijn hersens. Twee dagen later hield ik het niet meer uit en haalde haar over nog een keer naar Martin te gaan, nu met mij erbij Josie kwam binnen en gaf Martin een vluchtige kus op zijn wang. Ik kwam er achteraan. Pas toen ik de deur dichtsloeg, kreeg hij mij in de gaten.

Ik kon de angst in zijn ogen lezen. Waarschijnlijk dacht hij dat ik hem te grazen wilde nemen voor de gebeurtenissen eerder die week. Dit keer komt Henk mee', suste Josie de gemoederen. Mijn pik begon meteen te groeien. Ze schitterde in haar lingeriesetje. Martin begon te trillen over heel zijn lichaam. Hij keek mij niet-begrijpend aan. Ik werd er geil van en zei voordat ik het in de gaten had: Ze is er voor.

Uiteindelijk kwam hij op mijn vrouwtje af een raakte met een trillende hand haar wang aan. Josie sloot haar ogen en liet zich de streling welgevallen. Martin brieste en drukte zijn tong in mijn vrouw. Voor Josie was het spel meteen goed begonnen.

Hij had zich laten kennen; zij had de macht. Ze deed haar blouse uit en bevrijdde haar heerlijk volle borsten. Ze liet haar prammen zachtjes voor het gezicht van de man deinen en keek hem uitnodigend aan.

Gehoorzaam en met zijn ogen gefixeerd op zijn vroegere vriendin, ontdeed Martin zich van zijn broek. Zijn lul gaf zijn zeer actieve stemming goed weer. Josie werd er opgewonden van. Met zijn steigerende pik liep de man op Josie af en gaf haar een geile tongzoen. Josie voelde dat zijn pik tegen haar onderbuik aanstond en haar opwinding steeg. Ze pakte zichzelf bij de borsten en kneep erin. Al snel had ze de smalle grens bereikt tussen genot en pijn. Haar kut schreeuwde om aandacht en het kutvocht sijpelde eruit.

Ze ging op haar knieën zitten en trok mijn lul uit mijn broek. Deze liet ze even hangen de bitch, en ze deed hetzelfde bij Martin. Daar stonden wij nu. Twee mannen, twee rivalen, tegenover elkaar. En de vrouw om wie het allemaal ging zat beneden ons en speelde met onze pikken. Op dat moment hoorde ik beneden mij een hevig gekreun. Allebei draaiden wij onze hoofd ernaar toe. Daar zat mijn vrouw, zijn ex, gehurkt, zichzelf te vingeren als een bezetene.

Ik pakte Martin's pik en stopte die in haar van genot half-geopende mond. Ze pijpte hem, intensief en echt. Ik dacht dat ik dood ging. Haar in mijn bek laten pissen, was best een opgeiler.

De smaak van urine is niet echt een lekkernij, de actie zelf is dat weer wel. Een lichte bitterzoute smaak, die na een paar likken verdwijnt. Daarna is de smaak wat onbestemd. Ik neem vervolgens zijn hele eikel in mijn mond en lik langs zijn toompje. Als ik nogmaals zijn eikel likt, kreunt Rob en hij sist: Dat is genoeg om mijn remmingen geheel te laten verdwijnen.

Ik laat zijn eikel een aantal keren door mijn mond gaan, om vervolgens langs zijn stam af te dalen naar zijn zak. Zijn ballen zijn geschoren. Dat deed ik een aantal jaren geleden ook. Els vindt het echter lekkerder om een behaarde zak te strelen. Ik neem zijn ballen een voor een in mijn mond.

Langs zijn stam weer terug naar zijn eikel. Ik herhaal die handeling een aantal malen en Rob laat zich niet onbetuigd. Mijn eigen pik ook niet, trouwens. Het spant nu aardig in mijn kruis, maar ik wel nog niet dat mijn pik wordt bevrijd. Ik wil ook niet dat Rob zijn lading in mijn mond spuit. Niet dat dat me onprettig lijkt, maar ik wel hem niet voelen, maar zien klaarkomen. Nu ik eenmaal zo ver ben, komt er vast nog wel eens een gelegenheid daarvoor.

Nu maar even niet. Nu ik eindelijk mijn man gevonden heb, wil ik hem echt zien spuiten. Ik laat de orale actie even voor wat het is. Ik trek zijn broek en slip van zijn enkels en neem zijn lul in mijn rechterhand, met mijn linker weeg ik zijn ballen. Ik neem even de gelegenheid om zijn pik te bewonderen.

Niet intimiderend groot, net een mooie maat. Een mooie rechte stam en een prachtige licht paarse eikel. Door mijn gelik mooi glad en een bijna perfecte bolling. Michelangelo had het niet mooier kunnen beeldhouwen. Ik stop mijn rechter wijsvinger in mijn mond, maak hem goed nat en zoek zijn eveneens onbehaarde anus.

Ik zet mijn vinger voor zijn gat en duw hem voorzichtig naar binnen. Rob heeft geen enkel bezwaar, begint juist nog harder te kreunen. Ondertussen trek ik hem langzaam af. Af en toe neem ik zijn eikel nog even in mond en lik langs zijn toompje. Ik zou dit wel heerlijk lang willen laten duren, maar dan kom ik zelf nooit aan de beurt. Ik versnel het tempo en voel dat Rob langzaam naar een bevrijdend orgasme komt.

Zijn gekreun maakt het compleet. Als ik nog wat kleine rukjes geef, spuit hij zijn lading over zijn buik, de laatste stoot reikt bijna tot zijn borst. Ik laat Rob even tot zichzelf komen.

Als de kleur langzaam uit zijn gezicht trek, zeg ik zachtjes in zijn oor: Maar wil je me niet eerst even een beetje schoonlikken? Rob kan mijn gedachten lezen kennelijk, dat wilde ik al doen, maar ik durfde niet echt. Ik zuig eerst de laatste druppels uit zijn eikel en lik zijn pik schoon. Dan doe ik hetzelfde met zijn buik. Hoe sperma smaakt weet ik van mezelf, dat van Rob smaakt niet veel anders. Echt lekker is het niet, maar de handeling zelf is dat wel. Als ik klaar ben, ga ik relaxed op mijn rug liggen, wachtend op wat gaat komen.

Ik baad ondertussen ook in het zweet, mijn kleren plakken aan mijn lijf. Rob maakt geen haast. Ik kijk nog eens naar opzij. Zijn pik heeft zich ondertussen teruggetrokken. Ook in ruststand mag het er allemaal best zijn. Een zak met bijna symmetrische ballen en zijn pik, net iets korter dan zijn scrotum, rust erop. Of de David van Michelangelo in mijn eigen bed ligt.

Dat een kunstwerk zo dichtbij kan zijn. Langzaam komt Rob overeind. Kust me nog eens diep en ik ontdoe zijn mond van zijn eigen sperma. Rob knoopt mijn blouse langzaam open en laat hem van mijn schouders glijden. Speelt even met mijn tepels, maar maakt gelukkig snel mijn broek open en schuift hem samen met mijn slip naar beneden.

Mijn pik schiet omhoog. Is ondertussen keihard geworden. Hij schuift broek en slip over mijn enkels. Ik lig nu helemaal naakt voor hem. Die naaktheid voor een ander dan Els ben ik niet gewend.

Ik begin bijna weer het verlegen jongetje te worden dat ik eigenlijk ben. Hij komt op mij liggen, met zijn pik die nu weer half hard is, wrijft hij tegen mijn harde paal. God wat een lekker gevoel. Rob laat zijn tong weer lekker door mijn mond bewegen.

Ondertussen werkt hij zijn handen onder mijn kont en kneed die lekker. Zo blijft hij een tijdje op mij liggen.

Dan zakt hij al likkend langs mijn nek, borst, buik naar beneden. Likt mijn pik van onderen naar boven en neemt de top in zijn mond.

Met zijn tong cirkelt hij rond mijn eikel met extra aandacht voor het toompje. Precies zoals ik dat lekker vind. Inderdaad, een man weet hoe een pik behandeld moet worden. In tegenstelling tot mij is Rob kennelijk wel van plan te pijpen tot het bittere end. Woorden schieten te kort om te beschrijven op wat voor ontiegelijk lekkere wijze hij die klus klaart.

echt gratis neuken eikel likken

Sex contact gezocht erotisch masage


echt gratis neuken eikel likken