Dikke tieten knijpen parenclub

dikke tieten knijpen parenclub

Zij stak twee vingers in het kutje van Jet en vingerde haar met overgave. Ik trok mij terug en zag hoe de beide vrouwen in standje negenenzestig elkaar klaar beften. Eva bovenop en Jet onder. Ronald en ik keken toen en genoten. Even later zaten wij gezellig aan de bar om iets te drinken.

Ronald en ik praatten wat en ook Jet en Eva waren in een druk gesprek verwikkeld toen mijn oog viel op een tamelijk jong stelletje van hooguit twintig jaar die wat onwennig stonden rond te kijken. Ik vroeg of het hun eerste keer was en dit werd bevestigd.

De jongen heette Arjen en was groot en tamelijk gespierd terwijl het meisje die Ina bleek te heten, vrij tenger was maar een stel borsten die totaal misplaatst leken op haar jonge meisjes lichaam. Jet en Eva bemoeiden zich nu ook met het gesprek en al gauw was het een gezellige boel.

Toen Eva aan Ina vroeg of zij het wel eens met een andere vrouw had gedaan en zij dit ontkennend beantwoordde, zag ik hoe Arjen enthousiast opkeek en ik gaf hem een knipoog.

Wij gingen naar hetzelfde kamertje waar Jet zich over Ina ontfermde. Ze zaten, op hun knieën, met hun bovenlichamen recht omhoog tegenover elkaar. Ronald en ik gingen tegen de wand rustig zitten kijken en Eva zat naast Arjen. Heel rustig en lief streelde Jet het lange donkerblonde haar van Ina die stil bleef zitten. Daarna gingen haar handen naar de schouders van het tengere meisje om vervolgens langzaam een BH bandje naar beneden te doen. Het tweede bandje volgde en Jet drukte een zoen op het borstbeen boven de tieten van Ina voor zij langzaam de BH over de grote tieten naar benden schoof.

Heel beheerst begon zij de grote en stevige memmen te strelen en te kneden om daarna het meisje te zoenen. De laatste had eerst nog haar armen langs haar lichaam maar legde nu aarzelend de handen op de schouders van Jet. Tijdens het zoende duwde jet haar langzaam achterover en langzaam kropen Ronald en ik naar het tweetal toe. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe Eva de grote stijve leuter van Arjen tevoorschijn had gehaald en hem begon te pijpen.

Ina lag ondertussen achterover op de matras waar Jet haar slipje had verwijderd en het kaalgeschoren kutje begon te likken. Ik ontfermde mij over de linkertiet van het meisje terwijl Ronald de rechter onder handen nam. Ina begon nu te kreunen en twee vingers van Jet verdwenen tussen haar meisjeslippen. Ik had nu twee handen om de grote tiet geslagen en likte en zoog de tepel met overgave. Ik zag dat Ronald hetzelfde met de rechter deed en het meisje ging steeds sneller ademen en hijgen.

Jet boog zich naar mij toe en zei: Voorzichtig stak ik mijn eikel tussen de ingang van het paradijs en langzaam duwde ik mijn genotstaaf in de nauwe schede die mijn grote en harde paal nauwelijks leek te kunnen bevatten. Voorzichtig haalde ik mijn pik iets terug en ramde toen tot aan mijn ballen in haar geile druipende grotje. Zij slaakte een kreet en direct begon ik regelmatig te stoten terwijl ik op haar lag.

Ik voelde de vingers van Jet mijn ballen strelen en zag hoe Ronald zodanig naast haar hoofd was gaan liggen, dat zij zijn grote pik nog net in de mond kon nemen. Ik neukte het tienermeisje dat het een lieve lust was en het duurde niet lang of zij gaf tekenen dat zij klaar ging komen.

Voor mij een reden om mijn pik terug te trekken en net als Ronald naast haar plaats te nemen. Met Ronald en ik ieder aan een kant van haar bovenlichaam en Jet die inmiddels een dildo in haar kutje had gestoken, lag het meisje te kreunen van genot.

Ze kwam klaar terwijl Jet de dildo in haar kutje heen en weer ragde en Ronald en ik onszelf klaar trokken boven haar magnifieke tieten. Ons zaad kletste op haar tieten en in haar gezicht terwijl zij uit puur genot om haar moeder, God en nog meer riep. Ik keek achterom en zag nog net hoe Eva achterlangs door Arjen werd genomen die met wijdopen ogen naar de verrichtingen van zijn vriendin had gekeken.

Wij zoenden Ina alledrie en streelden nog even haar tieten en kutje waarna wij ons naar de douche begaven om ons af te spoelen. Daarna gingen wij naar de bar om nog krachten op te doen voor het volgende en laatste rondje. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Neem dan snel contact op met ons. Alvast dikke kussen A en G. Lieve vrouwen, ben opzoek naar een sexafspraakje voor een keer ofmeer , ik zit in een relatie met een man, waarin ik niet aan mijn trekken kom.

En dit is mijn manier om toch stiekem een leuke avond met een vrouw te hebben. Ik ben , volslank, volle borsten, volle billen, intiem geschoren, een paar leona is niet mijn echte naam maar als je het geil vind mag je me zo noemen veel liefs Wij hartsvriendinnen heb een wens.

En dat is eens een trio meemakenWij hebben er nog geen ervaring mee en hebben al maand een relatie met elkaar.

Ik kan goed masseren en wordt zelf ook erg graag gemasseerd. Intresse let me know. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, ik ben op zoek naar een snel en ongecompliceerd contact. Om het nog duidelijker te gaan zeggen ik wil gaan neuken en wel zo snel mogelijk. Ik ben breed geinteresseerd als het op sex aankomt en er zijn ook maar weinig dingen die mij echt te gek zijn. Ook tepelklemmen en knijpen vind ik leuk. Dankzij de uitmuntende high definition kwaliteit geniet je met volle teugen van al dat oprekken en pDeel 4 van Fist Flush brengt je weer een dosis adembenemende sletjes die diep vuisten tot ze spettSweetmeats presenteert de meidenparty waar niemand naar huis gaat voordat iedereen lekker is klaargeDeze XL-sletten hebben stuk voor stuk joekels van tieten en een lekkere grote kont.

Ze kunnen niet wTien bloedmooie jonge vrouwen nemen het heft in eigen handen. Geniet van deze lekkere, molllige meid en haarDeze sexmachine staat immer garant voor een spectaculair orgasme.

Deze vrouwen ontkomen er niet aan,Sarah De Hamer, de neukmachine met orgasme garantie!

.

Erotisch massage amsterdam erotische gay massage

Claudia protesteerde van ik dacht dat we dat niet meer zouden doen ik hoorde je er al lang niet meer over. Afspraak is afspraak zei ik, jij je een paar keer per week laten neuken nou ben ik aan de beurt, dan ga je toch alleen zei ze gelijk. Nee, het weekend is voor paren zei ik. De hele reis zat ze van ik doe het niet met ouwe dikke kerels dan weet je het gelijk ik vind het maar niets.

Nee, we zoeken een leuk stel en gaan afzonderlijk goed, nou ik zie wel zei ze. Daar die avond aangekomen in de club was het al aardig druk ik was ook nog nooit in een club geweest en de manager legde ons uit hoe het in zijn werk gaat.

Er zaten mensen met hun gewonnen kleding aan te drinken aan de bar er was een buffet met lekker eten en we gingen aan een tafeltje zitten en er kwam gelijk een ander Nederlands stel bij ons zei een lekker blond wijf en hij een vrij nette kerel goed gebouwd iets jonger dan ons. We kletste wat en ze hadden gelijk door dat we voor het eerst in een parenclub waren en legde ons de regels uit die we ook al van de manager gehoord hadden.

Om 23 uur gaat er ander muziek op vertelde zei en dan gaan we omkleden en dan beging het feest. Toen het zover was gingen Claudia en ik ons omkleden Zei had een sexy lingerie setje aan waarvan de BH duidelijk niet groot genoeg was, maar wel heerlijk om te zien.

Zei ze tegen mij. Ik had gewoon een nieuwe Björn Borg short aan terwijl er andere kerels als debielen er bij liepen in leren slips enz. Claudia was heel zenuwachtig en ik ook natuurlijk de muziek ging harder en ik zei we gaan dansen, dat andere stel ging naast ons staan en ze wisselde met ons. Karin had ook behoorlijke tieten en die duwde ze tegen mij aan.

Terwijl Peter haar man, Claudia bij haar kont pakte en tegen zijn lul aan duwde, ze keek mij hulpeloos aan en ik zei kom op het is feest overmorgen gaan we weer naar huis. Karin begon mij te kussen en Peter begon met Claudia te tongen, die wonder boven wonder terug kuste.

Na een paar dans nummers en een flinke hoeveelheid champagne zei Peter kom we gaan naar hiernaast daar is het rustiger. En pakte Claudia haar hand en Karin die van mij.

In de ruimte daarnaast waren we met zijn vieren en we gingen op een groot bed liggen en begonnen weer met kussen. Peter had Claudia haar BH al uit en graaide aan haar groten tieten, ik deed het zelfde bij Karin en pakte haar kut vast wat ze allemaal prima vond. Ik deed mijn onderbroek uit en hield mijn lul voor haar mond die ze gelijk gulzig begon te pijpen.

Naast mij lag Claudia al op haar rug in haar kalen kano en had Peter zijn mond al tussen haar benen en gaf haar een bef beurt. Ondertussen was er een ander stel van eind twintig bij ons op het bed gekomen en hij begon op Claudia haar tepels te zuigen waar ze niet tegen protesteerde. Die meid begon haar te kussen en Claudia kuste terug. Ze was helemaal in de zevende hemel merkte ik. Peter likte haar kutje zei kuste met haar en die jongen hield zich met haar tieten bezig.

Ondertussen pijpte Karin flink door en werd door weer een ander stel bij haar tieten gepakt. Ondertussen stonden er heel wat stellen en alleenstaande kerels te kijken naar ons. Omdat wij nieuw vlees waren natuurlijk. Het deerde Claudia niets zo te zien, die jonge Duitse kerel die vol onder de tatoeages zat had zijn broek ondertussen uitgetrokken en zat op zijn knieën voor haar mond. Hij had een piercing door zijn kop van zijn lul en door zijn zak zag ik. Claudia die in haar leven al heel wat lullen heeft gepijpt deed haar mond open en gaf deze kerel ook een pijp beurt die hij niet gauw zal vergeten.

Ondertussen was het mijn beurt om Karin te beffen en even later lag zij ook met een lul van een ander in haar mond. Peter had ondertussen een kapotje omgedaan en lag Claudia te neuken, die nog steeds die gozer aan het pijpen was. Peter hield het niet lang vol in Claudia, die met haar kut spieren je lul er bijna kan af knijpen.

Karin kwam klaar van mijn bef beurt en ik deed een condoom om en begon haar te neuken. Ik ben niet bepaald klein geschapen weet ik, maar bij haar leek het wel een emmer snot zo ruim ze was. Ik ramde zo hard als ik kon en zag naast mij dat die jonge Duitser een kapotje omdeed en Claudia ging neuken.

Ondertussen ramde ik zo hard bij Karin dat ze klaar kwam. Zelf voelde ik niets in de groten kut van haar en dacht die Duitser mijn wijf neuken dan ik dat jongen ding van hem en deed weer een nieuwe regenjas om, legde haar op haar rug en duwde hem bij haar naar binnen, dit mokkel was heerlijk strak en niet uitgewoond. Wat een vreemd gezicht mijn Claudia met haar benen wijt met een Duitser er in en ik naast haar een lekker jong ding aan het neuken.

Ondanks dat er 30 man stond te kijken trokken wij ons daar niets van aan. Een dikke Duitser was naast Claudia gaan zitten en graaide aan haar tieten en hield zijn lul voor haar mond,maar daar paste ze voor. Claudia werd keihard geneukt naast mij en ik deed het zelfde en na een tijdje hielden we het niet meer en spoot ik dat mokkel vol die ook klaar kwam en de jongen Claudia.

Overal hingen rollen papier en we maakte ons schoon ik deed mijn onderbroek weer aan en Claudia haar setje. Toen we naar de bar liepen kregen we applaus van een heel stel mensen. Aan de bar zaten we weer wat te kletsen met Peter en Karin. Karin zei tegen Claudia ga je mee naar de jacuzzi lekker bubbelen en liepen weg. Peter zei wat een lekker wijf is Claudia en zo lekker strak, op het eind van de avond is er een verkiezing van het nieuwe favorieten stel, zal ik jullie opgeven ik weet wel zeker dat jullie heel veel kans maken.

Dan kom je met een foto aan de wall of Fame, maar je kan ook een trofee winnen met de Zwölf,dan moet de vrouw wel de Zwölf hebben gehaald. Ik vroeg wat dat was en hij zei dan moet Claudia het vanavond met twaalf kerels hebben gedaan die ik haar zijn klaar gekomen. Dan hoeven jullie nooit meer toegang te betalen om hier binnen te komen. Twee heeft ze er al dat kan heeft bijna iedereen gezien. Heeft Karin dat gehaald, nee zei Peter die kwam niet verder dan drie, dat verbaasde mijn niets dacht ik met die groten slobberkut van haar.

Ik zei tegen Peter geef haar maar op, we zijn er toch met de gedachten dat ze mij thuis ook bedonderde ik zag dit als een mooie kans om haar eens terug te pakken. Na dat Peter Claudia had opgegeven liepen we naar de jacuzzi, waar de dames gezellig met een heel stel kerels inzat. Daar mocht niet in geneukt worden stond er Karin zat tussen twee kerels waarvan ze hun lul vast had. Claudia had even genoeg en duwde de kerels weg die haar steevast bij haar tieten pakten. Het werd al laat en er vertrokken zelfs al een paar stellen, we dronken nog wat met ze, n vieren aan de bar en toen werd er in het Duits omgeroepen dat Claudia en ik als de mooiste nieuwkomers in de club was uitgeroepen.

We moesten naar voren komen en Claudia kreeg een bos bloemen van de manager en een paar kussen terwijl er foto, s werden gemaakt. Hij legde uit onze foto, s bij de ingang aan de muur kwamen te hangen. Iedereen begon te roepen Zwölf Zwölf, wat betekend dat vroeg Claudia. Als je de vanavond nog tien kerel klaar krijgt, zijn jullie erelid voor het leven en mogen jullie hier altijd gratis naar binnen.

Dat hoeft niet zei Claudia en wilde weg lopen, wacht zei de manager, daar wordt hier democratisch overgestemd en de meeste stemmen gelden.

Natuurlijk klopte dat verhaal niet maar Peter had goed aangedrongen bij de manager dat ze zich moest laten gangbangen.. Iedereen in de zaal stak zijn hand op man en vrouw en de manager zei nu kan je er niet meer onderuit. Claudia riep naar mij en zei dat doe ik niet hoor dat gaat me echt te ver. Wat kan jou het schelen zei ik we komen hier gewoon nooit meer en ik denk niet dat je er onder uit komt.

Die Manager zei heel vriendelijk het valt wel mee je hebt een uur de tijd en jij bent zeker binnen een half uur klaar. Je hoeft er maar tien want twee heb je er het is al. Het is drie jaar geleden dat het een vrouw voor het laats is gelukt, je kunt de eer van Holland hooghouden je kiest wat ouder mannen die nog niets hebben gedaan vanavond en beren geil zijn die zijn zo klaar. De meiden van de club helpen ze al een eindje op weg en jij maakt het af.

Claudia die door de aandacht en champagne als in een roes was zei kom dan maar. De manager zei ze doet het, wie van de mannen heeft het vanavond nog niet gedaan vroeg hij in de microfoon.

Er liepen gelijk een heel stel kerels die alleen waren gekomen naar voren, die moeten flink betalen om binnen te komen en dan ook nog gokken of ze neuken, wat meestal niet gebeurd. Er lopen wel mooie meiden in de club maar die laten zich flink betalen hoorde ik dus dit was hun kans op gratis neuken. Het waren er ongeveer 20 schatte ik, die naakt in twee rijen moesten opstellen. Het publiek had de grootste schik natuurlijk er waren grote maar vooral kleine pikkies van ouwe dikke kerels die heel blij keken.

Ik stond nog bij Claudia en de manager zei je kunt het beste een niet te klein geschapen man kiezen, die zijn het snelste klaar Claudia liep tussen de mannen door en koos er 10 uit allemaal dik boven de 50 jaar en gemiddeld geschapen.

Claudia moest op een rubber matras met daarop een groot badlaken op het podium gaan liggen. Een van de meisjes trok haar slipje uit en deed een beetje glijmiddel op haar kutje. De andere meiden trokken die kerels hun lul stijf. De eerste was aan de beurt en ging bij haar naar binnen. Claudia die haar kut spieren heel hard kan aanspannen liet hem binnen de kortste keren klaarkomen.

Aan de muur hing een bord met 12 haakjes en twee waren er al opgehangen en de derde kwam er bij. Die meiden deden goed hun best en trok en pijpte ze zo ver dat ze allemaal binnen de kortste kerel klaar kwamen in Claudia. Ze had er al 8 gehad dus in totaal 10 zag ik op het bord en Claudia hield een kleine pauze om iets te drinken en haar BH uit te doen.

Ze hadden haar tieten uit haar cups gehaald en flink in geknepen wat duidelijk zeer was gaan doen. Verschillende stellen stonden en zaten met elkaar te praten. Maar er waren meer stellen die alleen zaten. Zo hier en daar zag je een hand in een slipje zitten of in een boxershort en ook onder een paar tafels waren handen op avontuur wat bij mij een harde lul veroorzaakte.

Op een paar schermen werden pornofilms gedraaid en ik vroeg aan Diny of ze wat ontspannen werd. Ze was geil, wist ik en zag het ook aan haar tepels. Buiten was een groot bubbelbad waar een stel in zat. Wij zakten het warme water binnen en Diny leunde tegen mij aan. Ik liet mijn arm achter haar langs gaan en omvatte haar borst en speelde met haar tepel. De man naast ons deed dat met de tepel van zijn vrouw en haar hand had zijn lul te pakken.

Toen Diny dat zag pakte ze mijn harde lul en kneep er in. Onze monden en tongen vonden elkaar en ik draaide mij naar haar toe zodat mijn vrije hand tussen haar benen kwam waar ik ontdekte dat ze nat was van haar eigen geile sappen.

Daar geilen mannen op. Jouw man toch ook zeker? Ik wist ze was over haar schaamte heen en de man greep zijn kans en ik stond op. Wat hij deed en ik ging naast zijn vrouw zitten. De man drukte een borst van Diny omhoog en zoog aan haar dikke tepel en ik hoorde haar kreunen en ze legde haar hand op zijn hoofd. Zij nam hem diep in haar mond.

De man stond op en begon te rukken. Precies wat ze nodig had terwijl ik het vrouwtje achterlangs nam en zij in de tepels van Diny lag te knijpen en zo werden beide kutjes voorzien van een flinke lading zaad.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op woensdag 22 februari door Bram. Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages: Hetero Sexverhaal gaat over:


dikke tieten knijpen parenclub

Zij stak twee vingers in het kutje van Jet en vingerde haar met overgave. Ik trok mij terug en zag hoe de beide vrouwen in standje negenenzestig elkaar klaar beften. Eva bovenop en Jet onder. Ronald en ik keken toen en genoten. Even later zaten wij gezellig aan de bar om iets te drinken. Ronald en ik praatten wat en ook Jet en Eva waren in een druk gesprek verwikkeld toen mijn oog viel op een tamelijk jong stelletje van hooguit twintig jaar die wat onwennig stonden rond te kijken.

Ik vroeg of het hun eerste keer was en dit werd bevestigd. De jongen heette Arjen en was groot en tamelijk gespierd terwijl het meisje die Ina bleek te heten, vrij tenger was maar een stel borsten die totaal misplaatst leken op haar jonge meisjes lichaam.

Jet en Eva bemoeiden zich nu ook met het gesprek en al gauw was het een gezellige boel. Toen Eva aan Ina vroeg of zij het wel eens met een andere vrouw had gedaan en zij dit ontkennend beantwoordde, zag ik hoe Arjen enthousiast opkeek en ik gaf hem een knipoog. Wij gingen naar hetzelfde kamertje waar Jet zich over Ina ontfermde. Ze zaten, op hun knieën, met hun bovenlichamen recht omhoog tegenover elkaar. Ronald en ik gingen tegen de wand rustig zitten kijken en Eva zat naast Arjen.

Heel rustig en lief streelde Jet het lange donkerblonde haar van Ina die stil bleef zitten. Daarna gingen haar handen naar de schouders van het tengere meisje om vervolgens langzaam een BH bandje naar beneden te doen. Het tweede bandje volgde en Jet drukte een zoen op het borstbeen boven de tieten van Ina voor zij langzaam de BH over de grote tieten naar benden schoof.

Heel beheerst begon zij de grote en stevige memmen te strelen en te kneden om daarna het meisje te zoenen. De laatste had eerst nog haar armen langs haar lichaam maar legde nu aarzelend de handen op de schouders van Jet. Tijdens het zoende duwde jet haar langzaam achterover en langzaam kropen Ronald en ik naar het tweetal toe. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe Eva de grote stijve leuter van Arjen tevoorschijn had gehaald en hem begon te pijpen. Ina lag ondertussen achterover op de matras waar Jet haar slipje had verwijderd en het kaalgeschoren kutje begon te likken.

Ik ontfermde mij over de linkertiet van het meisje terwijl Ronald de rechter onder handen nam. Ina begon nu te kreunen en twee vingers van Jet verdwenen tussen haar meisjeslippen. Ik had nu twee handen om de grote tiet geslagen en likte en zoog de tepel met overgave.

Ik zag dat Ronald hetzelfde met de rechter deed en het meisje ging steeds sneller ademen en hijgen. Jet boog zich naar mij toe en zei: Voorzichtig stak ik mijn eikel tussen de ingang van het paradijs en langzaam duwde ik mijn genotstaaf in de nauwe schede die mijn grote en harde paal nauwelijks leek te kunnen bevatten. Voorzichtig haalde ik mijn pik iets terug en ramde toen tot aan mijn ballen in haar geile druipende grotje. Zij slaakte een kreet en direct begon ik regelmatig te stoten terwijl ik op haar lag.

Ik voelde de vingers van Jet mijn ballen strelen en zag hoe Ronald zodanig naast haar hoofd was gaan liggen, dat zij zijn grote pik nog net in de mond kon nemen. Ik neukte het tienermeisje dat het een lieve lust was en het duurde niet lang of zij gaf tekenen dat zij klaar ging komen. Voor mij een reden om mijn pik terug te trekken en net als Ronald naast haar plaats te nemen. Met Ronald en ik ieder aan een kant van haar bovenlichaam en Jet die inmiddels een dildo in haar kutje had gestoken, lag het meisje te kreunen van genot.

Ze kwam klaar terwijl Jet de dildo in haar kutje heen en weer ragde en Ronald en ik onszelf klaar trokken boven haar magnifieke tieten. Ons zaad kletste op haar tieten en in haar gezicht terwijl zij uit puur genot om haar moeder, God en nog meer riep.

Ik keek achterom en zag nog net hoe Eva achterlangs door Arjen werd genomen die met wijdopen ogen naar de verrichtingen van zijn vriendin had gekeken. Wij zoenden Ina alledrie en streelden nog even haar tieten en kutje waarna wij ons naar de douche begaven om ons af te spoelen. Daarna gingen wij naar de bar om nog krachten op te doen voor het volgende en laatste rondje.

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Neem dan snel contact op met ons. Alvast dikke kussen A en G. Lieve vrouwen, ben opzoek naar een sexafspraakje voor een keer ofmeer , ik zit in een relatie met een man, waarin ik niet aan mijn trekken kom. En dit is mijn manier om toch stiekem een leuke avond met een vrouw te hebben. Ik ben , volslank, volle borsten, volle billen, intiem geschoren, een paar leona is niet mijn echte naam maar als je het geil vind mag je me zo noemen veel liefs Wij hartsvriendinnen heb een wens.

En dat is eens een trio meemakenWij hebben er nog geen ervaring mee en hebben al maand een relatie met elkaar. Ik kan goed masseren en wordt zelf ook erg graag gemasseerd. Intresse let me know. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, ik ben op zoek naar een snel en ongecompliceerd contact. Om het nog duidelijker te gaan zeggen ik wil gaan neuken en wel zo snel mogelijk. Ik ben breed geinteresseerd als het op sex aankomt en er zijn ook maar weinig dingen die mij echt te gek zijn.

Ook tepelklemmen en knijpen vind ik leuk. Dankzij de uitmuntende high definition kwaliteit geniet je met volle teugen van al dat oprekken en pDeel 4 van Fist Flush brengt je weer een dosis adembenemende sletjes die diep vuisten tot ze spettSweetmeats presenteert de meidenparty waar niemand naar huis gaat voordat iedereen lekker is klaargeDeze XL-sletten hebben stuk voor stuk joekels van tieten en een lekkere grote kont.

Ze kunnen niet wTien bloedmooie jonge vrouwen nemen het heft in eigen handen. Geniet van deze lekkere, molllige meid en haarDeze sexmachine staat immer garant voor een spectaculair orgasme. Deze vrouwen ontkomen er niet aan,Sarah De Hamer, de neukmachine met orgasme garantie!

.
Melkborsten erotic massage nijmegen

  • 666
  • Gratis sex in zoetermeer grote negerpik
  • Dikke tieten knijpen parenclub
  • Sex in nieuwegein meesteres advertentie
  • Gratis mooie blote vrouwen sex emmeloord
Sappig spleetje oude lesbienes


Jet keek lachend toe en trok mij aan de rand van mijn short naar zich toe en stak haar andere hand in mijn boxer om even mijn pik en ballen te strelen. Mijn leuter begon gelijk te steigeren en Jet trok mijn boxer even naar beneden om hem weer omhoog te doen nadat zij mijn eikel had gekust. Ze stond nu op en liep naar Eva die gelijk reageerde door zich naar haar toe te draaien.

Ze keken elkaar even geil aan en vonden elkaar toen in een innige omhelzing die zij bekroonden met een vette tongzoen. Ik stelde voor om een kamertje te zoeken en Jet merkte op dat dit geen slecht idee was omdat zij op springen stond. Ronald en Eva liepen gearmd voorop terwijl ik met Jet volgde. Zodra wij het kamertje hadden bereikt, vlogen de weinige kledingstukken uit want iedereen was ondertussen zo geil dat niemand nog wilde wachten. Eva ging met gespreide benen achterover liggen en Jet stortte zich op haar.

Haar kortgeknipte blonde hoofd zat meteen tussen de dijen van mijn schat die haar tieten aan Ronald aanbood om op te zuigen..

Deze aarzelde niet en terwijl Eva zijn stijve knuppel aftrok, zoog hij haar tepels. Het verrukkelijke kontje van Jet stak uitdagend omhoog en ineens zag ik twee van haar vingers van onderen af tussen haar benen door haar malse schaamlippen spreiden.

Een dergelijke expliciete uitnodiging kon ik natuurlijk niet weigeren en na mijn harde plasser van bescherming te hebben voorzien, stak ik hem met zeer veel genoegen in het sappige pruimpje van de onderwijzeres van onze jongste.

Met mijn wijsvinger streelde ik haar anus en pompte ondertussen lekker in haar schede op en neer. Zij kreunde en steunde of zij de marathon liep en mijn handen zochten haar tietjes die verrassend hard bleken. Haar keiharde tietjes pasten net niet in èèn hand en haar strakke tepels priemden tussen mijn gespreide vingers door.

Jet ramde haar strakke kontje werkelijk naar achteren en ik begon nog harder op haar in te beuken. Ondertussen had zij Eva laten gaan die nu genietend de pik van Ronald aan het berijden was. Haar grote memmen dansten op en neer met de handen van Ronald er nog op. Ja, knijp in mijn tieten, ram die paal van je in mijn kutje. Oh mijn God wat lekker, wat lekker, wat lekkerrrrrrrrrrrrr'. Rillend en huiverend kreeg Jet haar orgasme terwijl ik mijn zaad in het beschermende condoom loste.

Net als Eva en Ronald naast ons, keerde Jet zich naar mij en nadat zij het condoom had verwijderd, begon zij de resten sperma weg te likken. Ronald en Eva waren ondertussen klaar en Eva kroop naar Jet toe over het matras. Zij stak twee vingers in het kutje van Jet en vingerde haar met overgave. Ik trok mij terug en zag hoe de beide vrouwen in standje negenenzestig elkaar klaar beften.

Eva bovenop en Jet onder. Ronald en ik keken toen en genoten. Even later zaten wij gezellig aan de bar om iets te drinken. Ronald en ik praatten wat en ook Jet en Eva waren in een druk gesprek verwikkeld toen mijn oog viel op een tamelijk jong stelletje van hooguit twintig jaar die wat onwennig stonden rond te kijken.

Ik vroeg of het hun eerste keer was en dit werd bevestigd. De jongen heette Arjen en was groot en tamelijk gespierd terwijl het meisje die Ina bleek te heten, vrij tenger was maar een stel borsten die totaal misplaatst leken op haar jonge meisjes lichaam. Jet en Eva bemoeiden zich nu ook met het gesprek en al gauw was het een gezellige boel.

Toen Eva aan Ina vroeg of zij het wel eens met een andere vrouw had gedaan en zij dit ontkennend beantwoordde, zag ik hoe Arjen enthousiast opkeek en ik gaf hem een knipoog. Wij gingen naar hetzelfde kamertje waar Jet zich over Ina ontfermde.

Ze zaten, op hun knieën, met hun bovenlichamen recht omhoog tegenover elkaar. Ronald en ik gingen tegen de wand rustig zitten kijken en Eva zat naast Arjen. Heel rustig en lief streelde Jet het lange donkerblonde haar van Ina die stil bleef zitten. Daarna gingen haar handen naar de schouders van het tengere meisje om vervolgens langzaam een BH bandje naar beneden te doen.

Het tweede bandje volgde en Jet drukte een zoen op het borstbeen boven de tieten van Ina voor zij langzaam de BH over de grote tieten naar benden schoof. Heel beheerst begon zij de grote en stevige memmen te strelen en te kneden om daarna het meisje te zoenen. De laatste had eerst nog haar armen langs haar lichaam maar legde nu aarzelend de handen op de schouders van Jet.

Tijdens het zoende duwde jet haar langzaam achterover en langzaam kropen Ronald en ik naar het tweetal toe. Ik kan goed masseren en wordt zelf ook erg graag gemasseerd. Intresse let me know. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, ik ben op zoek naar een snel en ongecompliceerd contact. Om het nog duidelijker te gaan zeggen ik wil gaan neuken en wel zo snel mogelijk. Ik ben breed geinteresseerd als het op sex aankomt en er zijn ook maar weinig dingen die mij echt te gek zijn. Ook tepelklemmen en knijpen vind ik leuk.

Dankzij de uitmuntende high definition kwaliteit geniet je met volle teugen van al dat oprekken en pDeel 4 van Fist Flush brengt je weer een dosis adembenemende sletjes die diep vuisten tot ze spettSweetmeats presenteert de meidenparty waar niemand naar huis gaat voordat iedereen lekker is klaargeDeze XL-sletten hebben stuk voor stuk joekels van tieten en een lekkere grote kont.

Ze kunnen niet wTien bloedmooie jonge vrouwen nemen het heft in eigen handen. Geniet van deze lekkere, molllige meid en haarDeze sexmachine staat immer garant voor een spectaculair orgasme. Deze vrouwen ontkomen er niet aan,Sarah De Hamer, de neukmachine met orgasme garantie!

Zo'n machine wil ik thuis ooWil je ze echt nat zien worden? De sex machine doet wonderen. Terwijl ze bovenop een echte harde lulLeilanie Leeane is nerveus, maar wel moedig. Ze wil altijd van alles uitproberen en daar kunnen we wDe kutjes verslindende, aarsneukende, spuitende finale van onze Fucking Machines Babe live shoot einHet is gewoon magie, de aars van Kelly Divine.

Je kan haar neuken en nog eens neuken, kijkeZeven bizarre snollen ontdekken het genot van een neukmachine. Ongelooflijk hoe ze tekeer gaan op daSusanne 24 , bloemenverkoopster:

dikke tieten knijpen parenclub

Sletje zoekt man sex advertenties gratis


We kletste wat en ze hadden gelijk door dat we voor het eerst in een parenclub waren en legde ons de regels uit die we ook al van de manager gehoord hadden. Om 23 uur gaat er ander muziek op vertelde zei en dan gaan we omkleden en dan beging het feest. Toen het zover was gingen Claudia en ik ons omkleden Zei had een sexy lingerie setje aan waarvan de BH duidelijk niet groot genoeg was, maar wel heerlijk om te zien. Zei ze tegen mij.

Ik had gewoon een nieuwe Björn Borg short aan terwijl er andere kerels als debielen er bij liepen in leren slips enz. Claudia was heel zenuwachtig en ik ook natuurlijk de muziek ging harder en ik zei we gaan dansen, dat andere stel ging naast ons staan en ze wisselde met ons. Karin had ook behoorlijke tieten en die duwde ze tegen mij aan. Terwijl Peter haar man, Claudia bij haar kont pakte en tegen zijn lul aan duwde, ze keek mij hulpeloos aan en ik zei kom op het is feest overmorgen gaan we weer naar huis.

Karin begon mij te kussen en Peter begon met Claudia te tongen, die wonder boven wonder terug kuste. Na een paar dans nummers en een flinke hoeveelheid champagne zei Peter kom we gaan naar hiernaast daar is het rustiger. En pakte Claudia haar hand en Karin die van mij. In de ruimte daarnaast waren we met zijn vieren en we gingen op een groot bed liggen en begonnen weer met kussen.

Peter had Claudia haar BH al uit en graaide aan haar groten tieten, ik deed het zelfde bij Karin en pakte haar kut vast wat ze allemaal prima vond. Ik deed mijn onderbroek uit en hield mijn lul voor haar mond die ze gelijk gulzig begon te pijpen. Naast mij lag Claudia al op haar rug in haar kalen kano en had Peter zijn mond al tussen haar benen en gaf haar een bef beurt.

Ondertussen was er een ander stel van eind twintig bij ons op het bed gekomen en hij begon op Claudia haar tepels te zuigen waar ze niet tegen protesteerde. Die meid begon haar te kussen en Claudia kuste terug. Ze was helemaal in de zevende hemel merkte ik. Peter likte haar kutje zei kuste met haar en die jongen hield zich met haar tieten bezig.

Ondertussen pijpte Karin flink door en werd door weer een ander stel bij haar tieten gepakt. Ondertussen stonden er heel wat stellen en alleenstaande kerels te kijken naar ons. Omdat wij nieuw vlees waren natuurlijk.

Het deerde Claudia niets zo te zien, die jonge Duitse kerel die vol onder de tatoeages zat had zijn broek ondertussen uitgetrokken en zat op zijn knieën voor haar mond. Hij had een piercing door zijn kop van zijn lul en door zijn zak zag ik. Claudia die in haar leven al heel wat lullen heeft gepijpt deed haar mond open en gaf deze kerel ook een pijp beurt die hij niet gauw zal vergeten. Ondertussen was het mijn beurt om Karin te beffen en even later lag zij ook met een lul van een ander in haar mond.

Peter had ondertussen een kapotje omgedaan en lag Claudia te neuken, die nog steeds die gozer aan het pijpen was. Peter hield het niet lang vol in Claudia, die met haar kut spieren je lul er bijna kan af knijpen. Karin kwam klaar van mijn bef beurt en ik deed een condoom om en begon haar te neuken. Ik ben niet bepaald klein geschapen weet ik, maar bij haar leek het wel een emmer snot zo ruim ze was.

Ik ramde zo hard als ik kon en zag naast mij dat die jonge Duitser een kapotje omdeed en Claudia ging neuken. Ondertussen ramde ik zo hard bij Karin dat ze klaar kwam. Zelf voelde ik niets in de groten kut van haar en dacht die Duitser mijn wijf neuken dan ik dat jongen ding van hem en deed weer een nieuwe regenjas om, legde haar op haar rug en duwde hem bij haar naar binnen, dit mokkel was heerlijk strak en niet uitgewoond.

Wat een vreemd gezicht mijn Claudia met haar benen wijt met een Duitser er in en ik naast haar een lekker jong ding aan het neuken. Ondanks dat er 30 man stond te kijken trokken wij ons daar niets van aan.

Een dikke Duitser was naast Claudia gaan zitten en graaide aan haar tieten en hield zijn lul voor haar mond,maar daar paste ze voor. Claudia werd keihard geneukt naast mij en ik deed het zelfde en na een tijdje hielden we het niet meer en spoot ik dat mokkel vol die ook klaar kwam en de jongen Claudia.

Overal hingen rollen papier en we maakte ons schoon ik deed mijn onderbroek weer aan en Claudia haar setje. Toen we naar de bar liepen kregen we applaus van een heel stel mensen.

Aan de bar zaten we weer wat te kletsen met Peter en Karin. Karin zei tegen Claudia ga je mee naar de jacuzzi lekker bubbelen en liepen weg.

Peter zei wat een lekker wijf is Claudia en zo lekker strak, op het eind van de avond is er een verkiezing van het nieuwe favorieten stel, zal ik jullie opgeven ik weet wel zeker dat jullie heel veel kans maken.

Dan kom je met een foto aan de wall of Fame, maar je kan ook een trofee winnen met de Zwölf,dan moet de vrouw wel de Zwölf hebben gehaald. Ik vroeg wat dat was en hij zei dan moet Claudia het vanavond met twaalf kerels hebben gedaan die ik haar zijn klaar gekomen. Dan hoeven jullie nooit meer toegang te betalen om hier binnen te komen. Twee heeft ze er al dat kan heeft bijna iedereen gezien. Heeft Karin dat gehaald, nee zei Peter die kwam niet verder dan drie, dat verbaasde mijn niets dacht ik met die groten slobberkut van haar.

Ik zei tegen Peter geef haar maar op, we zijn er toch met de gedachten dat ze mij thuis ook bedonderde ik zag dit als een mooie kans om haar eens terug te pakken. Na dat Peter Claudia had opgegeven liepen we naar de jacuzzi, waar de dames gezellig met een heel stel kerels inzat.

Daar mocht niet in geneukt worden stond er Karin zat tussen twee kerels waarvan ze hun lul vast had. Claudia had even genoeg en duwde de kerels weg die haar steevast bij haar tieten pakten.

Het werd al laat en er vertrokken zelfs al een paar stellen, we dronken nog wat met ze, n vieren aan de bar en toen werd er in het Duits omgeroepen dat Claudia en ik als de mooiste nieuwkomers in de club was uitgeroepen. We moesten naar voren komen en Claudia kreeg een bos bloemen van de manager en een paar kussen terwijl er foto, s werden gemaakt.

Hij legde uit onze foto, s bij de ingang aan de muur kwamen te hangen. Iedereen begon te roepen Zwölf Zwölf, wat betekend dat vroeg Claudia. Als je de vanavond nog tien kerel klaar krijgt, zijn jullie erelid voor het leven en mogen jullie hier altijd gratis naar binnen. Dat hoeft niet zei Claudia en wilde weg lopen, wacht zei de manager, daar wordt hier democratisch overgestemd en de meeste stemmen gelden.

Natuurlijk klopte dat verhaal niet maar Peter had goed aangedrongen bij de manager dat ze zich moest laten gangbangen.. Wat moest ik daaruit afleiden? Had ze papa verleid? Wat had ze uitgevreten? Wat hebben jullie gedaan vandaag? Er hing iets in de lucht, geen onweer, maar een bepaalde spanning. We aten onze frietjes, pa en ma spraken over koetjes en kalfjes. Elly en ik zaten onder tafel te voetjevrijen. Haar blote tenen friemelden rond de mijne, af en toe streek ik onopvallend langs mijn lul, die al weer groeide in mijn korte broek.

Hij voelde wat pijnlijk aan, mijn pik was rauw van het neuken, trekken en gepijpt worden. Toch werd hij stijf, puur door de strelende teentjes van mijn lieve zus, die me ondeugend en geil aankeek. Haar tongetje likte langs een lang stuk patat.

Ze liet ‘m traag in en uit haar mond gaan, en gaf oogsignalen richting mijn vader. Na het eten gingen mijn ouders buiten op de tuinstoelen zitten met hun koffie. Elly en ik bleven achter in de caravan. Ze kwam naast me zitten en fluisterde opgewonden in mijn oor: Heb je papa echt verleid? Wat heb je allemaal gedaan?! Heb jij iets met mama..

Toen streek ze met haar hand over de bobbel in mijn broek en fluisterde: Onze tongen vonden elkaar, we likten en tongden terwijl ik haar tietjes streelde. Zij kneep door de stof van mijn broek in mijn gezwollen pik. De kick was natuurlijk, dat onze ouders ons zo achter het raam konden zien zitten, als ze zich zouden omdraaien.

Wij keken om de beurt naar buiten, of het niet in de gaten liep. Terwijl ze naar buiten keek ging haar hand gewoon strelend verder over de steigerende erectie in mijn kruis. Dat kon papa toch niet zien. Ik ga vast naar de plek waar we gisteren ook waren, die kuil weet je nog? Kom daar straks ook naar toe.. Ik ga nog even naar de kantine, oké? Ik vertelde haar hoe ik vanochtend met mama had geneukt in de caravan, en later in het zwembad Lia in de mond had geplast en gespoten. Ze kon het nauwelijks geloven: Haar ogen rolden in het rond en ze trok spontaan haar rokje omhoog, schoof haar slipje aan de kant en begon zich snel te vingeren.

Ik vertelde verder over het lesbische tongen van mama en Lia en over Alice, de geile moeder die me uitgenodigd had om eens langs te komen… Mijn zus lag achterover in de hei, haar natte broekje weggeschoven, twee vingers woelden diep in haar tienerkut. Ze lag stil en met gesloten ogen bij te komen. Er was niemand te zien, wij waren de enigen op deze grote stille heide.

Snel stak ik mijn gezicht tussen haar benen en begon haar smakelijke natte gleuf uit te likken. Ze droop van het kutgeil, haar jonge klit stak dik tussen de roze lippen naar voren. Terwijl ik sabbelde en haar sap dronk fluisterde ze: Als je nog even doorgaat met beffen, kom ik weer..

Ze kneedde zelf haar borstjes en kneep in haar tepeltjes.. Mijn vingers gleden in en uit haar jonge snee, mijn tong flitste over haar knopje, mijn pink stak ik in haar anus.. Dat was genoeg om haar weer klaar te maken.

Ze jankte het uit: Het begon allemaal zo: En ik was nieuwsgierig hoe papa’s pik er uit zou zien! Krankzinnig natuurlijk, maar ik was zo heet dat ik alle fatsoen uit het oog verloor. Ik had expres geen BH aangedaan. Toen we op de snelweg richting Den Haag reden, zag ik al dat hij voortdurend via het spiegeltje naar me zat te loeren.

Ik boog af en toe flink voorover om iets te zoeken in het dashboardvakje en ik wist zeker dat hij mijn tietjes goed kon zien, want m’n wijde hemdje hing behoorlijk open. Ik besloot nog een stap verder te gaan en zette mijn voeten op het dashboard. Flink uit elkaar natuurlijk, zodat pap misschien via het spiegeltje tussen mijn benen kon gluren.

Ondertussen schoof ik stukje bij beetje mijn rok omhoog. Ik zag in de spiegel zijn ogen heen en weer flitsen. Dat vond ik leuk om te horen. Pap keek me aan, ik wapperde de hals van mijn hemd heen en weer, alsof ik verkoeling zocht. Maar ondertussen gunde ik hem inkijk op mijn borsten. Daarna probeerde ik met mijn verdekte hand bij mijn kutje te komen. Het lukte, onder mijn opgetrokken been door. Zo vingerde ik mezelf zachtjes, terwijl pap nietsvermoedend naast me zat te sturen.

Mijn tepels staken echt heel hard door m’n hemd heen, ik zag papa met zijn ogen draaien. Maar hij hield toch maar zijn aandacht bij de weg tot we in Den Haag waren. Tegen die tijd was mijn slipje drijfnat, dat snap je wel. Ik ritste de gulp van mijn korte broek open en haalde mijn pijnlijk harde pik naar buiten. Terwijl ik me langzaam afrukte, vertelde Elly verder: Zuchtend zakte papa achterover in zijn stoel en zei dat hij me wel bezig had gezien, onderweg.

God, dan is ze zo’n geil beest! Anyway, ik zei tegen papa dat ik er niks aan kon doen, maar dat ik gewoon zo’n zin had om met mezelf te spelen. En dat ik sinds kort de seks ontdekt had. Ik schrok me dood, hoe wist hij dat nou? Het bleek dat hij ons gisternacht gezien heeft, toen ik moest plassen en jij mee ging om te kijken. Pap heeft ook gezien hoe ik zat te pissen in het maanlicht, hij zei: Maar er was nergens een WC… Pap zat met zijn hand de bobbel in zijn broek te verbergen, maar ik had het al lang gezien.

Ga dan hier maar tussen de auto’s op de hurken. Dus stapte ik uit, keek om me heen of er niemand was, stapte uit mijn slipje en hurkte naast de auto. Ik kon nog net in de geopende portier gluren en zag hoe papa zijn broek open knoopte en zijn pik tevoorschijn haalde.

Hij streelde zijn lul terwijl hij naar mij gluurde via het spiegeltje. Door al het voorgeil zat mijn kutje nogal dichtgeplakt, het duurde even voor de straal in beweging kwam. Toen ik druk zette en spetterend mijn pis op het zwarte asfalt liet neerkomen, leunde hij uit de auto. Hij keek naar me, terwijl zijn hand snel rond zijn lul op en neer ging. Ik leunde nu achterover, mijn rokje helemaal teruggeslagen, en liet hem mijn kale, plassende kutje zien.

Met grote ogen keek hij naar mijn spleet en rukte verder. Op de grond vormde zich een enorme plas, die onder de auto wegliep. Terwijl de straal wat minder werd, begon ik mijn klit te vingeren. Ik had jou die ochtend wel klaar gerukt, maar was zelf nog niet gekomen, weet je nog? Ik kwam bijna weer klaar op die gedachte, maar hield me in. Elly’s verhaal was nog niet af: Hij was bloedgeil, ik zag hem z’n hoofd achterover gooien terwijl hij kreunend klaar kwam. Toen kwam ik ook klaar, ik vingerde mijzelf diep van binnen en wreef met mijn handpalm mijn klit.

Ik gilde van geilheid, maar schrok van de galm in de parkeergarage. Met moeite kwam ik overeind, en veegde met mijn slipje mijn handen en natte poesje af. Toen zag ik papa zitten, hij schaamde zich een beetje. Zijn hand zat onder het zaad, en ook op zijn broek zaten klodders. Hij veegde zijn broek af en zo kon ik even naar zijn slapper wordende lul kijken.

Daar zal mama blij mee zijn.. Maar om d’r echt te bevredigen heeft ze behoefte aan meer dan deze lul. En hoe doet ze dat dan? Daar neuken we dan met andere mensen en kan je moeder zich lekker uitleven. En voor thuis heeft ze een paar grote rubberlullen en dildo’s. Ik had geen idee dat ze aan partnerruil of zoiets deden. Misschien is hun klaverjasclub wel een seksclub.. Ik besloot mijn broekje maar uit te laten, en met een bloot kutje onder mijn rok naar het museum te gaan.

Pap zei dat ze misschien wel slipjes verkochten in het kostuummuseum. Dan zou hij iets moois voor me kopen. Gearmd liepen we vanuit de kelder de zonnige buitenlucht in. Ik zette gauw mijn zonnebril op, pakte nieuwe kauwgom en liet mijn hand onder zijn T-sirt over zijn blote rug gaan terwijl we de weg zochten. Ik voelde me papa’s hoertje, zoals we hier liepen, de wind die zacht tegen mijn schaamlippen blies, en dat ik net voor hem gevingerd had en zo.. Hij liet zijn hand op mijn bil rusten onder het lopen, de toon was wel gezet.

In het museum was het koel en rustig. Het was ook heel groot en ik zag heel veel mooie kleren. Bij de lingerie wees papa een paar setjes aan, waarvan hij dacht dat ze mij goed zouden staan. Hij bleef staan en greep in zijn kruis. Ik bleef ook staan en liet mijn billetjes heen en weer dansen.

Pap kwam toen achter me staan, pakte me om en drukte de bult in zijn broek tegen mijn kontje. Het geil begon toen spontaan te stromen, ik voelde het langs mijn dijen lopen, zelfs tot op mijn knikkende knieën. Ik wilde heel graag door hem geneukt worden, dat wist ik nu zeker. We liepen naar de volgende zaal. Achter een vitrine met schoentjes voelde ik paps hand over mijn billen gaan. Ik boog voorover, zogenaamd om de schoentjes te bestuderen.

Maar pap liet brutaal zijn hand tussen mijn billen glijden en greep me bij mijn kutje! Ik stootte mijn hoofd tegen de glazen vitrine, maar hij stopte niet. Integendeel, zijn vingers gleden om beurten in mijn soppende spleet. Hij smeerde mijn geil over mijn dikke klit uit, en ging dan weer met een vinger diep mijn kutje binnen.

Ik moest me vasthoeden aan de vitrine om niet om te vallen. Ik liet me gewoon in een museum vingeren door mijn eigen vader! Ook toen er mensen aankwamen, trok pap zijn vinger niet uit m’n doos. Hij praatte alsof er niks aan de hand was, wees iets aan, en vingerde onopvallend verder. En toen die andere bezoekers recht tegenover ons in de vitrine keken, werd ik nog steeds achterlangs geil gevingerd.

Ik kwam ter plekke klaar, zonder een geluidje te maken, maar wel met een ontzettende rode kop. Daarna liepen we snel door, die mensen stonden toch wel gek te kijken naar ons. Even verder stak papa de natte vingers in zijn mond en likte mijn vaginale geil er af. Zo liepen we elkaar op te geilen. Ik was nu ook zo ver dat ik papa’s pik door zijn broek heen vastpakte. Hij bleef dan kreunend stilstaan terwijl ik voelde hoe zijn lul verder opzwol.

Maar verder dan dat konden we niet gaan in deze omgeving. Toen we alles gezien hadden, hadden we grote honger gekregen. Daarom verlieten we het museum en gingen we naar een eetcafé voor een uitsmijter. Onder het eten vertelde papa wat meer over zijn seksleven en de vriendinnen die hij had, voor hij mama leerde kennen. Hij heeft vroeger heel wat rondgeneukt, zelfs met mannen heeft hij seks gehad! Onze vader, een homo? Nee, vertelde ze , zo lag het niet, hij was gewoon nieuwsgierig en probeerde alles uit.

Toch kon ik de gedachte niet uit mijn hoofd krijgen, ook omdat ik gisteren geboeid naar die enorm grote pik van Anton had zitten staren. Zou het kunnen, dat je van vrouwen houdt, maar… ook van mannen? Ik kon het me niet voorstellen. Elly zei, dat volgens papa iedereen een verborgen sekskant heeft.

En ze ging verder: Tegenover me, aan een ander tafeltje, zat een leuke jongen naar mij te kijken. Hij kon z’n ogen niet van me af houden. Ik zei het tegen pap en die had het wel door. Ik draaide mijn stoel zo, dat die knul vrij uitzicht op me had, en terwijl pap en ik verder praatten, deed ik langzaam mijn benen uit elkaar.

Je had die knul moeten zien, hij wist niet hoe hij moest kijken haha.. Met een kop als een boei zat die jongen te staren, in zijn kruis zag je een tent omhoog gaan.. En zijn ouders zaten er naast, die hadden niks door. Papa schudde zijn hoofd, hij vond dat ik die knul niet zo moest opgeilen. Ik vingerde mezelf gewoon daar, in die zaak, met allemaal mensen om me heen.

Ik liet me zonder schaamte in mijn natte kutje kijken door een wildvreemde knul. Hij zag er best goed uit trouwens.. Lekker op veel pikken zuigen en me laten neuken voor de camera, wat een kick zou dat zijn. Zullen we een keer iets opnemen met jouw camera Gert?

We gaan een geile pornofilm maken jongens! Maar ik zal mijn verhaal met papa verder vertellen: Toen de mensen in het eetcafé weggingen zag ik dat die arme knul een vreselijke erectie had staan. Hij kwam achter zijn ouders aan en bleef even staan om iets in mijn oor te fluisteren: Kan ik iets met je afspreken? Ik zei dat ik niet uit Den Haag kwam, maar uit Twente. Pap vond dat ik te ver ging: Iemand kan ook beledigd zijn en de politie bellen.

Als ze jou dan zonder slipje pakken, smijten ze je in de cel. Zodoende kwamen we toch nog aan een lingeriesetje in een chique winkel. Het was erg duur, wel €60,- maar pap vond dat ik iets moois had verdiend. Natuurlijk kwam hij in het pashokje gluren. Hij vond het zalig staan, het is een beetje doorschijnend.

Je kunt mijn tepels er dwars doorheen zien! Helaas konden we verder niet aan elkaar zitten, het personeel had ons in de smiezen met ons uitbundige gedrag. Dus gingen we weer naar de auto terug, het zou anders ook heel laat worden dat we weer op de camping waren. In de auto gezeten, vroeg papa of hij mijn kutje nog even mocht zien. Geen probleem, ik was nog steeds bloot onder mijn rokje, want dat nieuwe setje zat keurig in de verpakking. Leunend tegen de andere auto, trok ik langzaam mijn rokje op en ontblootte mijn geschoren poes.

Pap zat zowat te kwijlen, hij wreef over zijn pik die alweer hard werd. Ik liet hem mijn kutje goed zien, trok de lipjes van elkaar en genoot van zijn opwinding. Hij maakte zijn gulp open en haalde zijn harde lul er uit. Wat een mooie grote pik bleek hij te hebben, ik zag ‘m nu in volle erectie. Hij trok de voorhuid langzaam op en neer, het was geil om de eikel steeds naar buiten te zien schieten.

Papa kon zijn ogen niet van mijn poesje afhouden, ik stond me gewoon voor hem te vingeren. Maar er kwamen steeds opnieuw auto’s langs gereden, en we moesten stoppen met ons spelletje. Toen zijn we maar weggereden, terwijl ik juist hoopte dat we een stapje verder zouden gaan. Onderweg op de snelweg begon het lampje van de benzinemeter te branden.

Nog een tussenstop dus, voordat we weer op de camping zouden zijn. We draaiden bij een Texaco-pomp de weg af en we moesten wachten in een rij omdat het zo druk was. Het gesprek ging weer over seks. Pap wilde weten met wie ik het allemaal al had gedaan. Ik vertelde hem precies zoals het zat. Dat ik met jou en met de buurjongen had geoefend, en dat we met een ouder echtpaar op de camping hadden liggen seksen.

Waar staan die mensen? Hoe groot was die penis van Anton dan? Alles wilde hij weten, en ik zag dat hij alweer een stijve begon te krijgen. Toen we aan de beurt waren om te tanken, stond hij met zijn gezwollen kruis tegen de autoruit aangedrukt. Ik had mijn benen opgetrokken en zat mezelf weer te vingeren. En dat bij de eerste keer. Zij zaten beiden op een barkruk en Eva ging voor Ronald staan die direct zijn handen op haar heupen legde en door de stof van de BH heen, even haar tepels likte. Jet keek lachend toe en trok mij aan de rand van mijn short naar zich toe en stak haar andere hand in mijn boxer om even mijn pik en ballen te strelen.

Mijn leuter begon gelijk te steigeren en Jet trok mijn boxer even naar beneden om hem weer omhoog te doen nadat zij mijn eikel had gekust. Ze stond nu op en liep naar Eva die gelijk reageerde door zich naar haar toe te draaien.

Ze keken elkaar even geil aan en vonden elkaar toen in een innige omhelzing die zij bekroonden met een vette tongzoen. Ik stelde voor om een kamertje te zoeken en Jet merkte op dat dit geen slecht idee was omdat zij op springen stond. Ronald en Eva liepen gearmd voorop terwijl ik met Jet volgde.

Zodra wij het kamertje hadden bereikt, vlogen de weinige kledingstukken uit want iedereen was ondertussen zo geil dat niemand nog wilde wachten. Eva ging met gespreide benen achterover liggen en Jet stortte zich op haar. Haar kortgeknipte blonde hoofd zat meteen tussen de dijen van mijn schat die haar tieten aan Ronald aanbood om op te zuigen.. Deze aarzelde niet en terwijl Eva zijn stijve knuppel aftrok, zoog hij haar tepels.

Het verrukkelijke kontje van Jet stak uitdagend omhoog en ineens zag ik twee van haar vingers van onderen af tussen haar benen door haar malse schaamlippen spreiden. Een dergelijke expliciete uitnodiging kon ik natuurlijk niet weigeren en na mijn harde plasser van bescherming te hebben voorzien, stak ik hem met zeer veel genoegen in het sappige pruimpje van de onderwijzeres van onze jongste. Met mijn wijsvinger streelde ik haar anus en pompte ondertussen lekker in haar schede op en neer.

Zij kreunde en steunde of zij de marathon liep en mijn handen zochten haar tietjes die verrassend hard bleken. Haar keiharde tietjes pasten net niet in èèn hand en haar strakke tepels priemden tussen mijn gespreide vingers door.

Jet ramde haar strakke kontje werkelijk naar achteren en ik begon nog harder op haar in te beuken. Ondertussen had zij Eva laten gaan die nu genietend de pik van Ronald aan het berijden was.

Haar grote memmen dansten op en neer met de handen van Ronald er nog op. Ja, knijp in mijn tieten, ram die paal van je in mijn kutje. Oh mijn God wat lekker, wat lekker, wat lekkerrrrrrrrrrrrr'. Rillend en huiverend kreeg Jet haar orgasme terwijl ik mijn zaad in het beschermende condoom loste.

Net als Eva en Ronald naast ons, keerde Jet zich naar mij en nadat zij het condoom had verwijderd, begon zij de resten sperma weg te likken.

Ronald en Eva waren ondertussen klaar en Eva kroop naar Jet toe over het matras. Zij stak twee vingers in het kutje van Jet en vingerde haar met overgave. Ik trok mij terug en zag hoe de beide vrouwen in standje negenenzestig elkaar klaar beften. Eva bovenop en Jet onder.

dikke tieten knijpen parenclub