Burensex jonge kale kutjes

En ik maar denken dat daar het zwaard van Damocles was dat boven het hoofd van de PVV hing. Hopelijk worden ze hier keihard op afgerekend, dit is werkelijk niet goed te praten…. PVV is een kut beweging, en laat steeds meer zijn ware gezicht aan haar hulpeloze kiezers zien….

Jammer voor al die PVV kiezers, welke zich meer dan terrecht teleurgesteld en bedrogen voelen. Waar ligt de grens voor de trouwe PVV aanhang?. Is een al een te veel?. Het is natuurlijk prima dat de heer Lucassen alleen maar zijn buurt heeft terroriseerd en ontucht heeft gepleegd, een dubbel paspoort zou veel erger zijn geweest. Wat wordt er toch in dit kleine landje met twee maten gemeten! De emotiemedia en oppositiepolitiek smullen van deze onvolledige en stemmingmakende informatie.

Maar daarvan is de PVV bij voorbaat uitgesloten. Die verdienen alleen verkettering. Ik ben geen fan van de PVV en Wilders, maar het stigmatiseren en fanatiek veroordelen van hun gedachtegoed gaat mij veel te ver. Doet Nederland niet exact hetzelfde als dat wat we Wilders verwijten, nml uitsluiten van andersdenkenden?

En wij maar denken dat we leven in een democratische land! Kan niet anders zeggen dat het Nederlandse Volk nog steeds erg naief denkt over de pvv. Maar goed tijd zal het leren. Hoe zou de Hr. Wilders gereageert hebben als een de Hr.

Lucassen lid was geweest van de oppositie. Nu strekt zijn gedoog beleid uit tot de luizen in zijn eigen pels.

Volgens mij heeft de hr Wilders de deur open gezet voor de toelaten van kamerleden met een strafblad. Hiermee schaadt hij de betrouwbaarheid en de integriteit van ons staatsbestel. Met grote verontwaardiging verneem ik in de media dat Dhr. Ik ben één van de kiezers die ervoor gezorgd hebben dat uw partij in de Tweede Kamer terecht kwam.

Het is ongelooflijk dat deze kerel in uw gelederen mag blijven. De criminaliteit straalt er van af! En dat voor een partij die altijd zo goed weet hoe ze moeten reageren op dissidentie in de samenleving. Dit is ongehoord, ongekend en ongelooflijk. Het is een aanfluiting voor de PVV en voor Dhr. Te gek voor woorden dat deze man blijft zitten. Het is echter niet verbazingwekkend gezien het hoge aso-gehalte binnen deze partij. Het is de grootste onzin ooit.

Tot nu toe heb ik nl. Moet je gewoon zelf bekostigen overigens.. Een blamage voor de politieke geloofwaardigheid van de PVV, die toch al aan het slijten was. De druiven zijn nog steeds even zuur bij Cohen, Halsema, Pechtold c. Nog even geduld geachte dames en heren ter linker zijde, over enkele jaren heeft de huidige politieke samenwerking 85 tot 90 zetels in de 2e kamer. De kiezer heeft gelukkig! Aangezien er geen sprake was van seksueel misbruik bedankt media!

Als men dit al te erg vindt, laten de tegenstanders dan zelf in de regering plaats nemen want die denken perfect te zijn…. Stom dat de PVV haar kandidaten niet heeft gescreend, maar ook stom dat dat geen standaard usance is vanuit de rijksoverheid alvorens kamerleden in te zweren.

Verder geldt wat mij betreft: Hoe meer randdebielen onder de PVV-kamerleden, hoe beter! Dat dit onzalige zootje xenofoben maar gauw mag wegkwijnen. Ik vind de ophef rondom triest, men luistert alleen maar de media die mensen kunnen maken en breken. Als je iemand onzedelijk betast zoals oud premier Lubbers ben je gelijk een ontucht pleger, verkrachter aanrander en noem maar op.

En ruzie met je buren dat hebben de meesten wel eens ervaren, maar als het iemand dwars kan zitten zoeken ze gelijk de media op. Net of de gelovigen zulke heilige boontjes zijn. Jammer dat over Balkie nog niks ontdekt is, die zal vroeger ook wel iets gedaan hebben alleen die wordt beschermd door de staat.

Van mij mag hij blijven! De meelopers van Wilders en kompanen hebben niets maar dan ook helemaal niets geleerd uit de geschiedenis, dit incl. Rutte en Verhagen…er is werk in jullie winkel, grote schoonmaak mag starten en doe het grondig om de eigen geloofwaardigheid nog enigszins overeind te houden, de afrekening gaat ongetwijfeld komen.

Kenmerkend of kenschetsend misschien Wilders is wellicht een oprecht persoon in zijn meningen, maar valt in de nieuwe politieke winter van de laatste jaren ook door het ijs. Was Joop er nog maar, altijd hartverwarmend in barre tijden. Misdadigers in het parlement van mijn land. Het kan niet kouder worden!! Het is toch zo dat als iemand zijn straf heeft gehad hij weer met schone lei mag beginnen?

En weer is het links niet gelukt. De honden blaffen, de karavaan trekt verder. En zetels gaat dit echt niet kosten.

Of geloven jullie nu echt dat die 1,5 miljoen xenofobe tokkies het wat uitmaakt of de heer Lucassen een jongedame heeft genomen? I rest my case. Begrijpen we het nu? Zien jullie nu eindelijk dat Wilders een clown is?

De PVV maakt van hondenpoep een belangrijk thema. De PVV moet zich niet van de wijs laten brengen door al die slinkse linkse partijen die alles willen proberen om de PVV onderuit te halen.

Er is Lucassen een straf opgelegd en dat moet genoeg zijn. Deze rechts radicaal moet zo spoedig mogelijk de kamer verlaten. Het CDA is zo opportuun geweest om met dit PVV tuig in coalitie te gaan, of het nou een gedoogconstructie is of welke dan ook, in elk geval doen die hoofdletter C geen eer aan hoe slijmerig en primitief heet betoog van Camiel Eurlings ook was, ze hadden moeten luisteren naar de wijze mannen, korte termijn successen in de politiek hebben een boemerang effect op lange termijn, Maxime Verhagen had dat moeten weten.

Wanneer het iemand van D66 was geweest,was het niet uitgelekt. Ik ben geen fan van Wilders. Men doet er alles aan Wilders CS in een verkeerd daglicht te plaatsen De aandacht had de afgelopen week moeten liggen bij het feit dat we de komende jaren worden overspoeld door de bewoners van de BALKAN,doordat de heer Leers niet bij de les was op de conferentie van de EU,. De PVV ligt zowiezo erg onder vuur. Wilders zou er dus voor moeten waken steeds maar weer negatief in de pers te komen en zijn medekamergenoten extra moeten screenen.

Ik blijf echter de PVV steunen. Ik hoop niet dat degene die het over democratie hebben ook bedoelen dat boeven in de tweede kamer moeten zitten. De tweede kamer heeft een voorbeeldfunctie en is daarom niet zo geschikt voor boeven…. Het isw al erg genoeg dat niemand opstaat tegen een regering waarbij beide partijen een moraal beweren te hebben die ze dan teniet doen door met de PVV samen te regeren. De PVV hanteert een dubbel moraal. En niet te vergeten de rest van de fractie is ook niet van onbesproken gedrag.

Daarnaast mag deze man gewoon 4 jaar op zijn zetel zitten en daarvoor geld vangen. Het enige wat hij hoeft te doen is meestemmen. Hoe kun je dan nog met droge ogen beweren dat uitkeringstrekkers moeten werken voor hun geld? Ik weet zeker dat elke uitkeringstrekker graag het werk van Lucassen had gedaan. Ik had niet verwacht dat Wilders crimineel en buurtterrorist Lucassen zou laten zitten. Maar blijkbaar telt bij de PVV ook het belang van de eigen positie!? In de slachtoffers van Lucassen is hij dus ook niet geinteresseerd.

Wilders blijkt een slap mannetje zonder principes, die alleen uit is op behoud van macht. Dezelfde media die Wilders op het schild hebben gehezen, zullen hem en Lucassen jarenlang met de pijnlijke feiten confronteren. Hoe geloofwaardig is de PVV nog als voorvechter van de belangen van de gewone man als Lucassen gewone buurtbewoners terroriseert en je jarige dochter in dronken gevoerde toestand verkracht?

En dat met de mantel der politieke liefde wordt bedekt en een riante vergoeding voor een kamerlidmaatschap van niks, zonder portefeuille. Zijn buren bedreigen, ongewenste seksuele intimiteiten op het werk. Laatst deelde een PVV-er een kopstoot uit en een ander had een vuurwapen op zak.

Dit te gek voor woorden , deze man in de politiek terwijl ik het type zakt Nederland steeds verder ,en dan Lucassen er in laten, hopenlijk dat het kamerdebat iets verduidelijkt ,dit gezien de div miskeunen er al bij PVV zijn geweest , erwijl voor een zestig euro deze Lucassen daar de molen gehaald kon worden. Kabinet in de tang van brievenbuspissend kamerlid met strafblad..

Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering. Best spannend als het niet zo treurig zou zijn.. Dat is dan nummer drie van de pvv met een onfris verleden. Allemaal te losse handjes en een kopstoter, echte jannen dus. Wel erg gemakkelijke oplossing. Kan Lucassen weer verder aan zijn imago bouwen, over de rug van Wilders.

Vind dit net een brug te ver. Het gaat alleen maar weer eens geld kosten,geld van de gewone burger. Begrijpelijk de beslissing van Geert. De juiste keus in dit geval. Het belang van de Partij Van De Vrijheid is van een hogere orde. Toegeven aan de wenselijkheid van ontslag zou de regering de meerderheid hebben gekost. Maar neem gerust aan dat het Lucassen bij voldoende meerderheid van zetels zeker en terecht zijn zetel zou hebben gekost. Met deze draai kun je zien hoe 1,5 miljoen kiezers gestemd hebben.

Niemand van de stemmers heeft zijn vingertje over de lijst laten gaan. Liever de Islam bestrijden dan een sluitende begroting.

Bonnen worden toch niet meer uitgeschreven. Zie hier de PVV pareltjes die pleiten voor respect en fatsoen. De knokkers voor een beter Nederland:. Opper Sociaal Darwinist Geert W. De WET direct veranderen. Hij mag blijven in de kamer omdat hij er niet zelf uitstapt. Ongelofelijk dat dit kan in ons land. De pv-stemmers zullen alles in het werk stellen om hier een linkse hetze van te maken, net zoals ze de afgelopen maanden hebben gedaan met alles dat niet in hun straatje te pas kwam.

Het was, politiek gezien, de enige uitweg voor de pvv. Uit de partij zetten kon niet, Lucassen was immers geen lid van de partij dat is namelijk wilders. Gedwongen laten opsteppen zou het einde betekenen van dit marionettenkabinet. Dus dat is ook geen optie geweest. Als wilders zich graag omringen door criminelen, moeten ze dat vooral doen. Ja, het klopt, Lucassen heeft zijn straf uitgezeten. Wanneer hij de feiten echter had gemeld toen hij kamerlid kon worden, had hij niet op de lijst gestaan.

Het liegen hierover vind ik derhalve net zo erg als de gepleegde en reeds bestrafte feiten zelf. Pvv-stemmers, dit is nummer 4 in het rijtje, voelen jullie je nog steeds thuis in dit rariteitenkabinet? Dit kan ons op deze manier te gebeuren staan! Zie dit eerste voorbeeld al!! Het gaat nu om deze persoon maar zo zitten er velen tussen die zich zo omhoog willen werken, ten koste van alles of iedereen!

Vooral kiezers moeten eerst zelf leren denken want als je dit aan Wilders en zijn typer over laat, staan ons nog vreemde dingen te gebeuren hier in Nederland en wie weet in groter verband. Lucassen had de eer aan zichzelf moeten houden en moeten opstappen zodat de meerderheid in de Kamer behouden blijft. Heb je de rest van mijn bericht ook gelezen? Waar ik me zorgen over maak is een algemene toename van hufterigheid.

Is voor de partij maar ook voor jezelf beter op te stappen. Onbegrijpelijk is dit besluit, het gaat boven mijn gevoel van eer en goed gedrag, Het lijkt wel of iedereen in de PVV boven de wet staat. Waar moet dit heen in Nederland????

Lucassen en hij niet alleen heeft alle integere militairen in het gezicht geslagen met zijn misdaden in Ermelo, want dat zijn het, kijk het Militair Straf- en Tuchtrecht er maar op na. Meneer Wilders, probeer nu als prioriteit nummer 1 de wet op de onafhankelijke positie van het 2e Kamerlid gewijzigd te krijgen, praten we daarna wel weer verder over de Islam en de massa-immigratie. Het gaat hier niet om hondenpoep, het gaat hier om een bepaalde karaktereigenschappen, net zo als alcoholisme ook een eeuwige verslaving is.

Leuke voorbeeldbeelfunctie in de Tweede Kamer voor het Nederlandse volk! Arme Nederland, aaaah, arme arme Nederland! Lees de persverklaring van jou clubje maar eens goed door. Lucassen is in veroordeeld voor een misdrijf. En niet voor hondenpoep!! PVV met Wilders graven zo hun eigen graf. Komt lekker geloofwaardig over zo.

Een ander bekritiseren, en zelf zulke figuren in je partij toelaten. Het is zondermeer droevig gesteld met de kennis inzake het militair straf- en tuchtrecht. Kort en goed Lucassen was fout maar veel minder dan de vele nu steenrijke ex-politici ,die algemeen als bekend mogen worden verondersteld! De strafregisters van vele ex-militairen vermelden feitelijk overtredingen van het tuchtrecht waarbij de tot straffen bevoegde meerderen maximaal straffen opleggen varierend van een berisping tot streng arrest met b.

Heel vreemd deze gang van zaken… Maar het geeft wel een duidelijk beeld van de gang van zaken binnen de Nederlandse regering. Triest dat Wilders deze beslissing heeft gemaakt. Met of zonder druk van Rutte voor het behoud van het kabinet. Maar er is weer gezichtsverlies voor de PVV en het kabinet. Hoe lang zal het nog duren voordat burgers écht van zich laten horen?

Dat deze manier van handelen gewoon niet meer kunnen?! Geen wonder dat het vertrouwen in de politiek alleen maar minder wordt… Trieste zaak…. Alles kan als de rechtse meederheid in de 2e kamer maar blijft bestaan. Er waar blijft premier Rutte? Het is tijd voor nieuwe verkiezingen, deze regering is een ramp.

Wilders kan niet echt anders. Lucassen zou de eer aan zichzelf moeten houden en op moeten stappen. Wilders kan niet zo maar het kabinet laten vallen.. Het is heel simpel, als het een allochtoon was geweest van een andere partij dan had Wilders gezegd: Nu betreft het iemand van zijn eigen partij en dan mag hij blijven zitten.

Wat een onzin, wegwezen met die gast!!!!! Lucassen heeft spijt en biedt zijn excusses aan. Dhr Lucassen is een gekozen volksvertegenwoordiger, maar ik ben blij dat hij míjn vertegewoordiger niet is. Je zult toch bij dat laagopgeleide lage lonenvolk horen dat zich door hém laat vertegenwoordigen… En die geblondeerde relschopper?

Wat zal hij in de rats gezeten hebben, en wat zal hij zich in de tang genomen voelen, nu net de ene zetel op het spel stond…. Fout van Wilders dat hij niet goed genoeg gescreend heeft. Welke verschrikkelijke misdaden heeft L. En is hij al niet veroordeeld? Ik hoorde dat L. Eerst daar maar even op wachten.

Wegsturen had gekund maar als daarmee deze coalitie in gevaar zou komen heb ik liever dat ie blijft. Ik heb gestemd op deze partij om juist dit soort volk aan te pakken!

Ik ben zelf instructeur bij Defensie en vind het schandalig dat je je status zo misbruikt. Over de tiran die hij in de buurt zou zijn geweest nog maar te zwijgen, straatterroristen in de fractie??? Van mij mag hij opstapppen want de schade die de PVV nu al heeft opgelopen is denk ik onherstelbaar. Dat deed het vorige kabinet al niet meer. En ook dit kabinet verlaagd zich nu als in geneuzel en getreuzel over procedures, de oppositie incluus.

Een volledig incapabel zooitje. Enne, dat Lucassen moet opstappen lijkt me niet eens een punt van discussie. Criminelen horen niet in het Tweede Kamer pluche…. En dit soort types gaan ons land leiding geven?

Dit kan toch gewoon niet meer serieus genomen worden? Dit kan gewoon niet. Valt me vies tegen van Dhr. We betalen ons scheel aan weggelopen linkse wethouders die -volgens afspraak- op hun beurt de zetel weer vrijmaken voor de volgende profiteur.

Waar zouden ze dat van afgekeken hebben. Lucassen werkt tenminste aan zijn gedrag en voor zijn geld. Wat ik ervan vind? Om maar met Wilders te spreken: Waarom dan nog wel lid van de vaste Kamercommissie Koninkrijksrelaties? Wat is daarvoor het argument, PVV?

Waar is die transparantie die je zelf opeist?? PVVers en kamerleden met een criminele achtergrond zelfs ontucht!! Ik heb vol overtuinging op de PVV gestemd.

Eindelijk een partij die een vuist maakte tegen straatterrorisme, tuig, criminaliteit, het gekonkel van de politieke elite. Ik ben diep, diep teleurgesteld en voel mij als kiezer bedrogen en volstrekt niet serieus genomen. Dit is werkelijk de laatste keer dat ik op de PVV heb gestemd en geloof me, ik hoor dit geluid ook van anderen in mijn omgeving.

Ronduit schandalig te stellen dat er geen sprake was van dwang, en dat zegt de veroorzaker, dat is nog eens onpartijdig commentaar. Dit moet het land meeregeren? Of wachten we op de volgende onthulling……. Lucassen geeft vandaag als eufemistische reactie bij Eén Vandaag, dat hij een relatie heeft gehad met minderjarigen. Volgens de wet is een relatie met minderjarigen dat nog altijd een pedofiele relatie. Lucassen zit er alleen nog voor het geld.

Ik vindt het echt een zo ongelooflijk staaltje dubbele moraal. Ik hoop dat alle PVV stemmers zich achter de oren krabben. Enige rede meneer aan te houden is het aantal gedoogsteun zetels. Geert, hoe ging dat spreekwoord alweer. Die een kuil graaft voor een ander???? Ik hoop dat hij heel diep is.

Ik vind het bizar dat hij mag blijven. Zelfs bij het volgen van een predoctoraal stage bij een justitiele instelling moest ik destijds een bewijs van goed gedrag overleggen. Ik acht daar enerzijds dhr. Wilders verantwoordelijk voor dat te checken, maar anderzijds ook dhr.

Rutte die toch de PVV ook voor een stuk in zijn regering heeft betrokken. Ik vind het totaal niet ter zake doen of deze man inmiddels zijn straf er op heeft zitten en dergelijke vragen, het gaat mij erom dat een strafblad maakt dat je niet op alle vlakken actief meer kunt zijn in het leven.

En daarbij acht ik het wel met twee maten meten door de PVV; Wilders heeft in veel andere gevallen geloof ik geen nacht slaap nodig om er een oneliner-visie eruit te gooien. Marinus, grappig, met rechts. Als je kritiek hebt, komt men niet verder dan jijbakken naar links.

Maar voor de goede orde, Oudkerk verliet destijds de politiek, Lucassen niet. En Oudkerk is niet veroordeeld, deed ook niets strafbaars, Lucassen wel. Maar, toch fijn om te zien dat Wilders minder moeite heeft met dubbele moraal dan met dubbele nationaliteit.

Hij vindt het geloof ik fijn om op de stoel van de rechter te zitten. Dat heeft hij in zijn eigen proces ook haarfijn laten zien.

Ik bedoel, wie krijgt het verkocht om te zeggen dat als hij veroordeelt wordt, miljoenen Nederlanders het geloof in de onafhankelijke rechtspraak verliezen. Om je te bescheuren. Maar o, wat zeg ik nu, laten we de Wilders fans niet teveel kwetsen.

Ze hebben het al zo moeilijk en ze krijgen het nog veel moeilijker. Ik lach me het glazuur van mijn tanden. Dit kabinet loopt van meet af aan op eieren en het is een kwestie van tijd voor het kabinet valt.

Met een beetje mazzel is dat dankzij de PVV, zodat ze bij de volgende verkiezingen behoorlijk wat zetels gaan verliezen.

Ongelofelijk, de man heeft gevangen gezeten voor een ernstig vergijp, feiten liegen niet, deze man kan niet meer serieus genomen worden. Niet veroordeeld worden voor bedreiging en intimidatie is geen excuus omdat ik uit eigen ervaring spreek.

Iemand kan jou gewoon bedreigen en intimideren, aangifte helpt wel voor dossier opbouw maar de politie geeft zelf aan dat je moet bellen op het moment dat het gebeurd en dan maar hopen dat het niet te laat is. Deze mensen zijn zeer berekenbaar, hebben vaak een persoonlijkheidstoornis met narcistische trekken, berekenbaar en trefzeker dus. Geen training die daar iets aan kan doen! Vroeg of laat gaan ze weer in de fout.

Lieve medelanders, zijn we nu blind, dom of gewoon laf? Willen we niet allemaal een optimaal kwalitatief goed leven? Recht is recht en krom is krom.. Laten we beginnen met de foute elementen uit de bestuurlijke kant te halen en dan kijken welke noodzakelijk coelantie opgelegde sancties aldus Wilders nodig is om de samenleving te optimaliseren.

Net als in alle functies in onze prachtige maatschapij: Begrijpelijk dat hij niets heeft gezegd ondanks dat hij dit misschien toch beter wel had kunnen doen bij zijn partij leider. Maar vooral schande aan de linkse media die dit soort dingen onder de aandacht brengt Dubbele paspoorten en nu dit. Dit zegt genoeg over de PVV en zijn dictatoriale leider. Het feit dat de aanhang van de PVV dit allemaal als zoete koek slikt en Geert hier zelfs om zal prijzen zegt ook genoeg over de aanhang.

Het lijkt me duidelijk dat het niet een kwestie van goed of slecht is. Feit is dat Lucassen in een machtspositie zat en dat weet hij.

Als Wilders zou zeggen: Politiek gezien was het een juiste beslissing, alleen het probleem dat Wilders heeft is het feit dat merendeel van de PVV stemmers niet slim genoeg is om dat in te zien.

Los daarvan zal Wilders in het vervolg wel twee keer nadenken over nieuwe kanditaten en ze grondig laten screenen. Het zal me ook niet verbazen als in de nabije toekomst nog het een en ander over ander PVV leden zal worden opgegraven.

Dat het CDA deze gang van zaken tolereert kan ik begrijpen. De katholieke afdeling van deze club staat ook nog wat veroordelingen te wachten. Zo gaat dat in de politiek. Ik houd jou uit de wind dan kun jij mij later uit de wind houden. Even serieus, Wilders maakt hier een mega fout; als hij de partij van gezag wil zijn; begin bij je eigen nest!! PVV wat is jullie mening nu??? Dat deze man mag aanblijven is belachelijk, het feit dat hij er zit is al te gek voor woorden.

Waarom geen juridisch onderzoekje voor dat kamerleden voorgedragen worden. Bij elke sollicitatieprocedure tegenwoordig hoort zo onderzoek. Jammer voor je Geert, dit kun je niet maken. Onbegrijpelijk in onze Nederlandse rechtstaat.

Met een HALT veroordeling krijg je al geen baan meer bij de overheid. Voor onze volksvertegenwoordigers gelden dus andere regels. Ik schaam mij diep om Nederlander te zijn! Als iemand in aanraking komt met justitie en hij is lid van de PVV is het een fout: Volgens mij waren het ooit de linkse rakker die zeiden mensen moeten na een misdrijf weer terug in de maatschappij Dat gebeurt nu en iedereen zaagt maar.

Hij heeft met meerderjarig sex gehad maar, dat heet omdat hij docent was ontucht en tja en beetje buren ruzie. Kom op en pak hardere problemen aan i. De man heeft dus gelogen tegen Wilders, gelogen tegen de politie anders was hij voor bedreiging veroordeeld en zich erg onprofessioneel gedragen in het leger. Deze man had in eerste instantie geeneens de kamer in mogen komen! Wat doet die kale boevenkop daar tussen die nette meneren? Zou Wilders dan toch zelf ook een boef zijn?

Links had zoiets eens moeten doen. De Telegraaf was te klein geweest. Hoe kan en wil de PVV nu nog in de kamer ageren tegen buurtterroristen en seksuele misstanden.

Was ik maar een Tweede Kamerlid. Dan zou ik bij elke debat over veiligheid,defensie,wijken en wonen of immigratie Dhr. Lucassen aanhalen als een mooie voorbeeld hoe het ook kan. Namelijk een veroordeling op je naam hebben en toch midden in de macht terecht komen en bij ontdekking van de veroordeling ook nog eens mogen blijven van die ooow zooo lieve Sint, of heet hij nou Geert.

Wat is het verschil tussen Marokkaanse jongeren die hun buurt terroriseren en dhr. Lucassen die zijn buren zo intimideert en bedreigt dat ze huilend aangifte doen bij de politie? Zo iemand mag toch geen deel uitmaken van onze volksvertegenwoordiging. Ik acht de veroordeling niet eens als een probleem, aangezien een militaire rechtbank nou eenmaal altijd streng straft. In de private sector had dit niet eens tot een veroordeling geleid.

Het feit dat hij heeft gelogen en niet bereidt is zijn zetel ter beschikking te stellen vind ik een veel groter imagoprobleem. Het is voor Wilders de beste oplossing naar omstandigheden, en of dit zetels zal kosten is maar de vraag. Op de korte termijn misschien, maar na een aantal maanden maakt niemand zich hier meer druk om. Ronduit belachelijk,Wilders is bang voor een splitsing in de partij of voor een eenmansfractie waardoor het kabinet zijn meerderheid verliest.

De PVV was al niet geloofwaardig, maar verliest nu ook het laatste beetje waardigheid. Nederland, maak je klaar! De tijd is gekomen! De oude regels stinken. Nu telt de toneel niet meer. Nu is de tijd voor iedereen! Niet alleen voor de kak-haagsche poly-tieken! De man heeft zijn straf uitgezeten. Is de tolerantie alleen tegenover islamieten? Is Democratie een spelletje, dan? De kritiek op Wilders en Lucassen gaat niet over wat er gebeurd is.

Dat kan in de beste families voorkomen, daarover geen twijfel. Als je dat niet begrijpt, dan denk ik dat Lucassen meer met zijn eigen feestje bezig is dan met het belang van de partij waar hij voor staat. Hij is nu aangeschoten wild, de bokaal van de achilleshiel van deze coalitie is nu doorgeschoven naar de PVV.

Die bokaal krijgt vrees ik weinig rust. Nee, ik ben een groot voorstander van volksvertegenwoordigers met een vlekje. Dat betekent immers levenservaring. Thoe Joekes was er zo een. Een politicus met een vlekje. Maar die zei gewoon: Dat getuigt van kracht. Nee, meneer Lucassen heeft laten zien dat het hem puur om de centen gaat, en wellicht ook nog zijn ego, zeker niet om zijn partij. Ik moet niets van de PVV hebben, maar wil graag over argumenten dicussiëren en niet over dit soort onzin.

Foei, meneer Lucassen en begrijpelijk, maar wel zwak, meneer Wilders. Hij zou gedwongen moeten worden om op te stappen. In alle andere functies wordt zoiets, zeer terecht, ook niet getolereerd. Het verbaast mij ten zeerste dat kamerleden zo slecht gescreend worden.

Het lijkt wel of de PVV bestaat uit criminelen. De PVV heeft een grote mond als het om criminelen gaat maar doet hier zelf intern niets mee. Het is een schande en ik hoop dat deze criminele bende snel in de peilingen naar het nul punt zakt.

Dit kan toch niet waar zijn. Hoe kan een PVV-kiezer nu ontzag hebben voor dit soort volksvertegenwoordigers; laat staan daar nog op stemmen?

Kennelijk is de PVV veel meer dan opkomen voor de vrije meingsuiting!!!!!!!!!!! Vraag me ernstig af wat Wilders er voor scene van had gemaakt als het niet een van zijn kamerleden betrof, maar van een andere partij. Helemaal als het een links kamerlid zou zijn geweest of een kamerlid met moslim achtergrond….

Wilders meet met twee maten: Wat een achterlijke partij. Weten ze eigenlijk wel waar ze op gestemd hebben? Ik heb ook vol overtuiging op de PVV gestemd, en blijf dat ook doen. Is die Lucassen nu volksvijand nummer 1?? Tjonge tjonge, de druiven zijn nog steeds erg zuur he!

Het geen wat hij gepleegd heeft wordt overdreven door halve waarheden en onwetenheid. De ontucht verboden sex aanklacht geldt voor het feit dat hij vrijwillige sex heeft gehad met een ondergeschikte. Indien hij niet bij defensie had gewerkt, of het had zijn buurmeisje van 17 jaar geweest, dan was het legaal en geen probleem geweest.

Racistische uitspraken doen en opzettelijk mensen in een hoek drukken getuigd al van weinig morele waarden. Tot nu toe kon de PVV aan een deel van nederland haar imago van een partij die de beste bedoelingen heeft nog hoog houden.

Ik hoop alleen dat de PVV stemmers dit ook inzien. Verbazend, of toch niet? Opportunisme waar het uitkomt. De volgende verkiezingen zullen duidelijk maken hoe men denkt over zo een club.

Strategisch gezien heel stom van Wilders. Dit waait niet over, goddank. Ik dacht dat de PVV voor zwaarder straffen was? Ontucht wordt vergoeilijkt, straatgeweld getolereerd? Maar nu worden de eigen mannetjes toch de hand boven het hoofd gehouden? Ik hoop dat de PVV-stemmer inziet dat Wilders, niet meer of minder dan andere politici gericht is op macht en het eigen hachje….

Dit maakt het kabinet een beetje ongeloofwaardig. Het was beter geweest om steun bij andere coalitie partijen te zoeken. De zwaarst denkbare straf heeft dhr Lucassen de laatste dagen moeten ondergaan en hij is er nog niet klaar mee, blijkbaar zit hij hier niet mee en dat geeft te denken………. Ik zou graag zien dat iedereen die zich kandidaat stelt voor de verkiezingen namens een partij verplicht onderworpen wordt aan een veiligheidsonderzoek door de AIVD.

Ik vind dat volksvertegenwoordigers een voorbeeldsfunctie hebben, en dus moeten zij van onbesproken gedrag zijn. Daarbij vind ik het wenselijk dat een inschatting wordt gemaakt van de mate waarin zij chantabel zouden zijn, of dat zij heimelijk gedrag vertonen.

Vergeet niet dat kamerleden achter gesloten deuren toegang hebben tot vertrouwelijke informatie zelfs staatsgeheimen in bijzondere commissies.

Dat zijn dus mensen waar je van op aan zou moeten kunnen. Het veiligheidsonderzoek is al verplicht voor tienduizenden ambtenaren in dienst van de staat, dus wat is er zo bezwaarlijk tegen als je dit invoert voor mensen die zich kandidaat stellen om kamerlid te worden? Ik was eerder verbaasd dat dit niet al zo was. En het voorkomt het soort farces al zich nu bij de PVV afspelen. Het is echt gênante vertoning dat het Nederlands volk zich laat vertegenwoordigen door een veroordeelde crimineel.

Wanneer wordt er uiteindelijk eens geregeerd? Zovele die bij een volgende verkiezing verrasd zullen kijken dat de PVV nog meer, veel meer stemmen heeft gehaald. Kijk hoeveel zetels CDA nog heeft… De klassieke verdeling is over. Maak je klaar voor wat komen gaat.

Lucassen is met bedrog in de Kamer gekomen. Hem daarin gedogen komt neer op medeplichtigheid. Wilders heeft enorm veel krediet verspeeld. Hij had zijn rug recht moeten houden. Lucassen gemarginaliseerd als eenmansfractie zou niks betekenen.

Nu heeft hij het kabinet in de tang. Vier jaar lang of zoveel korter als het duurt. Ik vind het absoluut niet goed dat Lucassen mag blijven. Hij heeft wat mij betreft zijn integriteit en geloofwaardigheid verloren en zou moeten opstappen. De belangrijkste reden hiervoor vind ik dat hij hierover heeft gezwegen tegenover Wilders. Daarnaast krijg ik de indruk dat hij de gebeurtenissen rondom die Ermelo-zaak bagatelliseert, terwijl ik weet dat voor de meisjes in kwestie dit wel degelijk zeer pijnlijk was; ze waren 17 jaar nota bene!

Ik vermoed dat het belang van de 76 zetels hier een grotere rol speelt dan Wilders heeft willen toegeven. Dit spelletje wordt niet alleen gespeeld door de pvv. Rutte en Verhagen zijn bang om na 1maand de macht alweer kwijt te raken. Als Wilders had gewild,had hij lucassen weggestuurd uit de kamer en was er geen meerderheid geweest,dan was het opnieuw naar de stembus geworden en was de pvv de grootste partij.

Links is overal mee bezig om zo snel mogelijk het kabinet te laten vallen maar ze hebben niet in de gaten dat wilders dan de meeste macht krijgt. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Gewoon aan het werk gaan en doen wat gedaan moet worden. Ja, mijn heer Wilders. Natuurlijk niet, mijnheer Wilders. Zakkewasser, ik krijg je nog wel, jij ingekapselde in de Haagse politiek, vlerk in woorden, nietsnut in daden, machtsgeil, maar inhoudsloos.

Deze man is een volksvertegenwoordiger. Wilders wil toch juist zorgen dat het volk zich meer betrokken voelt in de politiek? Dit werkt dit alles tegen.

Het begin van het einde van de PVV? Het is een grof, misdadig schandaal dat een Wilders, die zich zo afzet tegen al dan niet criminele Marokkanen, zichzelf omgeeft met -semi-crimineel rapaille en die nog de hand boven het hoofd houdt ook. Minder dan een eeuw geleden is een buurman uit het oosten ook zo begonnen en iedereen weet waar dat toe geleid heeft.

Misschien ben ik erg pessimistisch, maar in mijn ogen herhaalt de geschiedenis zich hier weer. Het feit dat Lucassen niet zelf opstapt tekent de motieven die hij heeft om te blijven geld?

Maar goed dat hij geen moslim is. Wanneer gaan de ogen van de PVV-kiezers eens eindelijk open? Ik vind dat die meneer wat liefde nodig heeft. Misschien kun je de politiek beter opheffen, samen met de media.. Wat een gelul weer van veel mensen hier. Het hele verhaal wordt opgeblazen door de media en het wordt weer eens erger gemaakt dan dat het is, maarja..

Mensen zijn bang voor het rechtse kabinet. Wat wil Nederland dan? Nederland failliet en de steunlanden volpompen met ons belastinggeld?

Nederland wordt eens wakker en denk eerst eens aan ons eigen landje en maak geen drama van iets onbenulligs. Hij is niet veroordeelt voor een misdrijf maar een overtreding binnen defensie. Dus niet in het burgerstrafrecht! Daar komt bij dat hij nog enige jaren bij defensie heeft gewerkt en met eervol-ontslag is gegaan. De overige partijen pakken gewoon alles aan om dit kabinet te laten klappen.

En even voor de PVV kiezers die zich negatief hebben uitgelaten, denk eerst eens na voordat je je rug toekeerd aan de partij waar je op hebt gestemt.

Het is een grove schande dat iemand met een behoorlijk strafblad in de regering mag plaatsnemen. Het is een teken van deze tijd en de verloedering van onze regering. Wilders doet het dus met criminelen! Lucassen is nu eenmaal in de Kamer beland, wegens een te oppervlakkige screening, maar in het leven is het toch ook zo dat wanneer iemand zijn straf heeft gehad, hij niet voor altijd op zijn misstappen of misdaden aangekeken mag worden.

Vergeven is ook een belangrijk onderdeel van het leven. In de gegeven situatie heeft de Hr Wilders een wijs besluit genomen, gekozen voor de eenheid behouden en niet nieuwe conflicten, problemen en scheuringen veroorzaken. En hopelijk is het een stimulans voor Lucassen om zich nu extra goed en zuiver te gaan inzetten, een mens kan ook in de tweede linie een hele goede en waardevolle kracht voor een fractie zijn.

Ik vind dat je er geen problemen over gemaakt moeten worden hoelang is dit al geleden? En is hij al niet gestraft geweest? Ik vind dat hij het wel had moeten zeggen dat hij als militair veroordeeld was. Wat voor werk mogen mensen die ooit in de gevangenis hebben gezeten dan wel doen? Geen ambtenaar, niet in de politiek, en in het bedrijfsleven willen ze ook liever geen ex-gedetineerden. Dus dan ooit in de gevangenis gezeten voor de rest van je leven een uitkering???

Lijkt me ook geen goed plan. Alleen als je zelf geen grote mond hebt van een ander die voor véél minder toch echt wel uit de kamer moest!!!!???

Een kamerlid hoort van onbesproken gedrag te zijn. Anders is het hek van de dam. De PVV besmeurt opnieuw de Nederlandse politiek en zijn handlangers zouden zich ernstig moeten beraden over de samenwerking met deze uiterst bedenkelijke club. Ook de PVV blijkt dus een hele gewone politieke partij te zijn die als puntje bij paaltje komt gewoon water bij de wijn doet en van zijn heilige principes afwijkt als het zo uitkomt.

Blijft over een machtspoliticus die met zijn uitspraken via de onderbuikgevoelens van de burgers maar zonder inhoud zijn macht probeert uit te breiden. Maar ook dat is geen nieuws. Weer een stukje van de mand gebroken waar Wilders uiteindelijk doorheen zal vallen.

Het gaat de goede kant op. De linkse partijen en ook de journalistiek grijpen al hun kansen om dit kabinet in diskrediet te brengen en maken van de bekende mug een olifant om over oude koeien en sloten maar te zwijgen. Ondertussen is hij genoeg gestraft en heeft hij middels zijn verklaring en excuses op tv laten zien wie hij is en dat hij verantwoording neemt voor zijn daden.

Helaas de meest links stemmende mensen zijn verre van dat. Lucassen laat nu maar zien wat je waard bent, ik wil het wel graag weten. Natuurlijk kan een persoon die voor dit soort zaken veroordeeld is geen deel uit maken van een partij die zowat in de regering zit! Ik lees reacties van mensen die het een prima beslissing vinden en de PVV blijven steunen, vraag je eens eerlijk af of je er net zo over zou denken als dit iemand van PvdA, CDA of een andere partij zou zijn?

Ben het wel eens dat het niet nuttig is om nu een spoeddebat te gaan houden over de betrouwbaarheid van deze regering, dat is tijdverspilling. Bovendien valt het kabinet vanzelf, als de tijd rijp is…. Als Lucassen zijn bijna al zijn portefeuilles zijn afgenomen, krijgt hij dan ook maar een heel klein deel van zijn salaris als kamerlid?

Lijkt me toch redelijk en ook passend in het PVV-denken. Ik vraag me af wat hebben burgers nog te zeggen over de politiek Den Haag? Ze moeten toch ons vertegenwoordigen…. Lucassen is al veroordeeld voor ontucht en daarmee is de kous wat dat betreft af. Dat hij zijn partijleider onvoldoende heeft geinformeerd zou voldoende moeten zijn om hem nu te wippen. Hij zal wel wachten tot hij volledig wachtgeld krijgt en dan alsnog verdwijnen zodat de PVV een nieuw kamerlid kan voordragen.

Vreemd dat de heer Lucassen plotseling spijt heeft van zijn a-sociaalgedrag. Heeft hij dit ook gedaan voordat hij in de kamer kwam of kan hij nu niet anders?

Zulke mensen horen niet in de kamer te zitten men moet een onbesproken gedrag hebben om deze funktie te mogen vervullen.

Zoiets zul je nou niet meemaken als bijv. Maar geen enkele partijleider zal een kabinet laten vallen om de privé fouten want dat zijn het van 1 kamerlid, ongeacht het gejank van de linkse bloedhonden. Zo te lezen staat Lucassen vanaf nu permanent onder toezicht, en dat is prima. Resteert wel dat de PVV z´n screening wel eens wat mag gaan verbeteren, maar zo ken ik dus nog wel wat partijen. Het lijkt me trouwens terecht als kamerleden die niet op eigen kracht dus met voorkeurstemmen verkozen zijn, ook niet zomaar uit de fractie mogen treden en dan onder eigen titel in de kamer mogen blijven zitten.

Dat mandaat hebben ze helemaal niet van de kiezers gekregen, ze hebben alleen een mandaat van de partij, dus als ze uit die partij treden mogen ze die zetel verder ook niet opeisen. We moeten nog een paar jaar tot de volgende verkiezingen, dan is iedereen dit alweer vergeten.

Wilders is een goed strateeg, en goed in de media bespelen, hij vindt er wel wat op. Duidelijk dat hij meer bezig is met zijn imago dan met het landsbelang. Dit heb ik nou altijd al vanaf het begin gezegd: Een criminele bende is binnengetreden in de politiek Nederland gaat ten gronde, als deze partij niet snel verdwijnt. We zitten niet te wachten op rascisten en sexueel gefrusteerden. Moet het eigenlijk niet zo zijn dat volksvertegenwoordigers van onbesproken gedrag zijn?

Nu het gajes ook al is binnengedrongen in het parlement ziet het er voor ons burgers somber uit. Scharen zij zich allen achter de beslissing van Wilders? Is er dan niemand die niet bij deze club wil horen en de eer aan zich zelf houdt? Hoewel ik geen aanhanger ben van de Wildershorde, ben ik wel van mening dat deze man gewoon in de kamer mag blijven. Hij had die dingen niet mogen doen, zeker niet. Het is maar goed dat hij alleen maar zijn buurt heeft geïntimideerd en ontucht heeft gepleegd met ondergeschikten.

Stel je voor dat hij een tweede paspoort zou hebben…. Het gaat wilders niet lukken Lucassen te vervangen door iemand zonder strafblad. Gewoon alle leden uitzetten naar het land van herkomst. Dit is echt een schande voor ons land. Nu laar Wilders duidelijk blijken dat het bij hem alleen maar om zijn ego en macht gaat. Een volksvertegenwoordiger is een voorbeeldfiguur. Wilders en zijn mannetjes neem ik eigenlijk niet kwalijk. We weten allemaal dat een een stelletjes onderwereldfiguren er bij zitten.

Maar Rutte en Verhagen verkopen het land aan de mafia. Dat is niet te verteren. Ik zie dat sommige mensen hier opmerken dat als de PVV de eer aan zichzelf had gehouden door Lucassen eruit te gooien zij wellicht de volgende verkiezingen hadden kunnen winnen. Maar, stel dat jezelf eens de vraag wie dan nog zou willen samenwerken met de PVV? Zeker niet de partners die de PVV zou hebben laten vallen, en wie blijft er dan nog over?

En anders…dan maar niet en per onderwerp de stemmingen in de kamer afwachten. Gezien de reacties van de oppositie bij de presentatie van het regeerakkoord niet zo onmogelijk. Absoluut verwerpelijk dat zo iemand ons moet vertegenwoordigen. Dit zijn minpunten voor Geert, die hem nog wel eens lelijk kunnen opbreken. Hoe zou hij gereageerd hebben als de daden van Lucas door een Marokkaanse Islamiet waren gepleegd?

Staatssecretaris Jac de Vries heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en is opgestapt na een relatie met een adjudante. Nu het bij zijn eigen partij gebeurt, neemt hij niet de verantwoordelijkheid om Lucassen weg te sturen. Binnen kamers zal wel gesproken zijn over zijn vertrek, maar dat zal Lucassen wel niet doen, want hij heeft nu een iets groter inkomen dan een sergeant.

Henk om Ik heb zelfs niet eens gestemd. Hij had een doodnormale seksuele relatie met een vrouw die ook in het leger zat. Of kun je tegenwoordig door de gemeenschap veroordeelt worden omdat twee volwassenen seks hebben gehad???

Die Lucassen is een schoft. Een kamerlid dient het goede voorbeeld te geven. Ontucht of schofterig gedrag in de buurt is niet zomaar iets waar je je excuses voor kan aanbieden of spijt over kunt betuigen. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld.

Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen.

.

Priveontvangst apeldoorn escort gratis

Volgens Wilders is Lucassen nooit veroordeeld voor bedreiging. Wilders is wel boos op Lucassen, omdat hij zijn verleden heeft verzwegen. Wilders benadrukt dat het optreden van Lucassen niet deugt. Volgens een peiling van Maurice de Hond vindt 83 procent van de Nederlanders dat Lucassen uit de fractie gezet moest worden.

Kennelijk kan en mag bij de PVV alles, echter geldt dit niet voor de gewone burger. Lucassen heeft Wilders klemgezet, m. Wat kan een Kamerlid zonder portefeuille nog doen? Misschien zien de dissidenten binnen het CDA alsnog in dat de PVV een boevenclub is en zullen ze hun steun terugtrekken. Dan is er zelfs met Lucassen geen meerderheid meer. Correcte constatering van Wilders. Voor mensen die bloed hadden geroken is dit een enorme teleurstelling. Ik vind het niet kunnen.

Het zou zo moeten zijn dat als je eenmaal een strafblad hebt, je niet meer bij de politie, defensie én de overheid in het algemeen kunt werken. Spijt, uitgezeten straf, allemaal prima maar dit soort functies kun je dan vergeten. Het tekent de kromme situatie die gecreëerd is door Rutte en Verhage die persé wilden regeren. Hoe andere landen naar dit gerommel zullen kijken.. Lucassen vertegenwoordigt zijn soortgenoten in Nederland, in de 2e kamer: In het landsbelang de hoogste tijd dat er wat rechts tuig zit om het op te nemen tegen het linkse tuig in onze 2e kamer.

Waar Wilders normaal gesproken direct zijn afkeur van de daken schreeuwt als iets of iemand hem niet zint, is hij nu wel over een weekend ijs gegaan. Hadden jullie een andere uitkomst verwacht. PVV maakt recht wat krom is en krom wat recht is. Maar wie zijn de dupe ervan de oa de 1,5 miljoen stemmers en de rest van de belasting betalers, misdaad loont nog steeds. Wilders had blijkbaar weinig keus. Politiek is echt de draad kwijt, dat blijkt maar weer; een politicus hoeft zich niet meer te verantwoorden.

Kijk maar naar Italië Berlusconi versiert dagelijks met zijn nieuwe pruik 15 jarige meisjes en dat is volgens hem altijd beter dan homoseksuele gevoelens. Mede dankzij Bill Clinton doen politici trouwens helemaal niet meer aan sex en hebben ze alleen nog relaties. De PVV is geen frisse beweging. Er wordt door Wilders met 2 maten gemeten, maar dat verbaast me niet.

Lucassen had overigens de eer aan zichzelf moeten houden, want zo iemand in de Tweede Kamer is niet alleen schadelijk voor de PVV, maar voor de hele Kamer. Wilders wilde alle criminelen het land uit. Hij neemt een veroordeelde in bescherming en binnen parlement. Dieptreurig dat zo een vent in de kamer blijft zitten. Ik heb op de PVV gestemd en ben diep teleurgesteld. Mijn stem zijn ze in ieder geval kwijt. Dit is een dubbele moraal.

Je kunt niet van de burger verlangen dat ze zich netjes houden aan de regels en bepaalde groepen hard aanpakken terwijl je zelf het tegenovergestelde doet.

Laat Lucassen maar zitten. Dat zal bij de volgende verkiezingen wel blijken. Jammer voor heer Wilders, maar eerlijk gezegd ben ik er niet rouwig om. Het is zeer goed mogelijk dat de PVV niet om Lucassen heen kon immers, Lucassen hielt zijn poot stijf om toch maar niet zijn kostbare zetel op te willen geven want zou hij als eenmansfractie verdergaan dan had het kabinet Rutte daadwerkelijk een probleem gehad.

Lucassen heeft de PVV gewoon voor het blok gezet en ik zou het gewoon chantage willen noemen hoewel er natuurlijk hierover in alle openheid met geen woord over wordt gerept. Tja, aan de andere kant zal deze beslissing de PVV beslist zetels gaan kosten omdat het imago ernstig is geschaad: Dit alles neemt echter niet weg dat eventueel bij toekomstig aan te nemen kandidaten de screenings veel efficiënter en beter zouden moeten want als men hier beter had opgelet dan was dit alles niet gebeurd.

Een antecedentenonderzoek alsmede de opvraag van een VOG bij de gemeente had meteen veel duidelijkheid kunnen opleveren. Dit geldt natuurlijk en uiteraard ook voor alle andere politieke partijen en bewegingen die in het parlement zitten. Kortom, nu heeft de PVV toch besloten om verder te gaan met deze crimineel die er beslist voor gaat zorgen dat er een blijvende smet boven de beweging zal blijven hangen. Het niet de laan uitsturen van Lucassen zal er echter wel toe leiden dat de PVV qua stemmenaantallen achteruit zal gaan.

Het is een treurige zaak dat dat zomaar kan en mag.. Ik denk dat Lucassen zijn zetel niet wil opgeven; Wil Wilders dat de regering een meerderheid behoudt dan kan hij niet anders dan hem handhaven. Geert, de vechter voor vrije meningsuiting, behalve als de mening van anderen over Geert hem niet aanstaat. Nu is hij zo oliedom geweest om niet goed na te gaan wat voor hapsnurkers hij in zijn fractie haalt. Geert is beledigd omdat Lucassen niet alles eerlijk had gemeld, maar ondanks het achterhouden van informatie mag deze persoon van Geert in de volksvertegenwoordiging blijven zitten.

Geert is meestal niet zo coulant naar anderen, of het nou marokkanen zijn, of rechters, of andere weldenkende mensen die met Geert van mening verschillen. Maar nu gaat het om de macht, en dan zijn kennelijk alle middelen geoorloofd. En dan mag er dus met twee maten gemeten worden. Waarom moet ik nou ineens zo aan Animal Farm van George Orwell denken: Jammer voor iedereen dat Lucassen, mede uit respect voor Wilders, geen redenen genoeg heeft kunnen vinden om vrijwillig op te stappen.

Intergriteit is een vereiste voor een politicus. Maar ja, als je niet integer bent, wat zal je dan anders doen!!!! Wat Lucassen gedaan heeft ook zijn verleden verzwijgen is niet goed van hem.

Maar het is goed dat Wilders vertrouwen heeft en zich niet door de linkse media laat ophitsen. Wat zou Wilders anders gedaan hebben? Oke hij heeft Lucassen zijn portefeuille afgenomen maar zet hem dan gelijk uit je fractie! Uiteraard pakt de linkse oppositie iedere strohalm om het kabinet in diskrediet te brengen, ook nu weer. Echter in elke partij lopen wel eens kamerleden rond met een dubieus verleden, ik noem een Sing Farma van Groenlinks, een Rob Ouwekerk van de PvdA.

Zit er puur voor het geld en zijn stem. Wilders is niet meer de wonderbaarlijke alleskunner en gaat in zijn eigen fractie opvallend vaak door de pomp, tolereert blijkbaar alles zolang hij dit kabinet wil blijven steunen.

Intussen ontstaat het dubbelzinnige beeld van een regering van law and order die wordt gedoogd door een beweging die tot in de fractie leden gedoogt met een gewelddadig of frauduleus verleden. Hardcore fans vinden het vast weer prima, meer gematigde kiezers keren straks wellicht wat eerder terug naar meer normale partijen. Op naar het volgende incident. Johannes whahaha je vindt het belangrijker dat de hondenpoep wordt opgeruimd dan dat een partijlid niet te vertrouwen valt?

Ik denk dat er wel wat grotere punten op de agenda staan. Ik vind het persoonlijk heel erg dat ons land wordt geregeerd door een bijeengeschraapt zooitje politici. De kamerleden voor de PVV zijn zo snel bij elkaar gezocht dat blijkbaar het enige criterium was dat je stilzwijgend Wilders zijn weg volgt.

Als de colatie kon steunen op 77 zetels was hij er zeker uitgeschopt! Dus als ik het goed begrijp is ontucht in het leger c. Het best mogelijke besluit in een buitengewoon nare situatie. Natuurlijk zal er wel weer veel kritiek op Wilders komen. Gelukkig kan hij daar tegen. Eruit met die enge man. Geen meerderheid meer, kan het mooier?

Nog even wachten en het wordt een land-slide. Ik kan me niet voorstellen dat hij de enige rotte appel is van die Wilders-kliek. Nederland, er is nog hoop! Wacht gewoon tot de kijkcijfers onder de 1 miljoen zakken, en wordt dan te laat wakker. De pvv kan beter haar naam veranderen in Potentieéle Veelplegers Vereniging want Lucassen is blijkbaar niet de enige daar die een scheve schaats heeft gereden rijd.

Maar eht is neit alleen de PVV waar dit voorvalt Jack de vries was er tenslotte ook neit vies van en dat was een minister dat vind ik toch iets erger als cda stemmer.

En mensen wees blij met dit kabinet altijd beter dan de linkse aan de macht, nu kan er nog iets gemaakt worden van nederland. Deze actie geeft maar weer eens aan dat Wilders niet te vertrouwen is. Ik blijf me over zijn achterban verbazen die moeiteloos met iedere Wilderswind meewaait. Anderen worden zonder daar lang over na te denken veroordeeld en gedemoniseerd, maar zelf zijn te kortzichtig en egocentrisch om eigen fouten naar behoren te erkennen en daarvoor de gevolgen te dragen.

Dit eissen ze echter wel van anderen. Integriteit van PVV is inderdaad heel erg ver te zoeken…. Correcte constatering wat is dat een norm, dat tegenwoordig alles mag en gewoon is! Maar goed dat Lucassen geen twee nationaliteiten heeft, dan was hij al 8 jaar geleden door Geert persoonlijk met pek en veren over de grens gezet.

Het is echter behoorlijk verontrustend dat er een toename lijkt van schofterigheid in onze maatschappij. Als deze schofterigheid dan ook nog eens doordringt tot in de bestuursgelederen van zakenwereld financiele instellingen en, zie hier, de politiek voorbeeldfunctie?!

Lucassen is een echte PVV-er. Geen enkele PVV-er is betrouwbaar of geloofwaardig. Maar ja, ex -criminelen zitten al zo lang in regeringen in deze USA-provincie. Van mij mag hij blijven, waren er in het verleden ook niet diverse politici die ook het een en ander geflikt hebben!

Vol ongeloof las ik dit bericht! De Wilders die de zgn. Bij de meeste sollicitaties en zeker bij de overheid wordt een verklaring van goed gedrag opgevraagd, voor onze volksvertegenwoordiging geldt dit blijkbaar niet. Op twitter wordt ongeloof ook veelvoudig uitgesproken, op enkele onnadenkende Henk en Ingrid die zich sporadisch in de discussie mengen. Lucassen nee, geen inbraak nigun meurto zelf geen verkrachting.

Wat blijf er over,niets. En vooral die teflonbuik spreekpop. Hoe je het ook went of keert wilders wil dit kabinet niet laten vallen voor iets zoals hij al zegt al gestraft is.

Ik vind het logisch maar wel jammer dat hij die keuze heeft moeten maken. Anders zit het kabinet met een nog groter probleem. Alle linkse mensen in paniek haha. Jammer jongens het is niet gelukt. En waarom moet de hele PVV fractie doorgelicht worden? Doe dat maar eens bij de hele Tweede Kamer, resultaten zullen schokkend zijn. Voorbeelden zat van linkse mensen die zich schoftelijk hebben gedragen. Het is fout wat hij heeft gedaan, maar deze oplossing is het beste.

Gewoon zn kop houden, rustig blijven zitten, en af en toe zn hand omhoog steken. In iedere andere situatie had Geert hem eruit gezet, zeker weten. Wanneer worden die ontevreden kiezers nu eens wakker. En er komt nog meer,let maar op. De pvv is een zootje criminelen. En alles gaat de doofpot in. Een aantal PVV — kamerleden zijn net zo bedreigend en gewelddadig als de zgn.

Drank,agressie, wapenbezit en nu ook ontucht is verbonden met de fractie van de PVV in het parlement. Absurd en ronuit schandalig. Een kamerlid zonder woordvoerderschap en wel op kosten van de belastingbetaler.

En ik maar denken dat daar het zwaard van Damocles was dat boven het hoofd van de PVV hing. Hopelijk worden ze hier keihard op afgerekend, dit is werkelijk niet goed te praten…. PVV is een kut beweging, en laat steeds meer zijn ware gezicht aan haar hulpeloze kiezers zien…. Jammer voor al die PVV kiezers, welke zich meer dan terrecht teleurgesteld en bedrogen voelen. Waar ligt de grens voor de trouwe PVV aanhang?. Is een al een te veel?. Het is natuurlijk prima dat de heer Lucassen alleen maar zijn buurt heeft terroriseerd en ontucht heeft gepleegd, een dubbel paspoort zou veel erger zijn geweest.

Wat wordt er toch in dit kleine landje met twee maten gemeten! De emotiemedia en oppositiepolitiek smullen van deze onvolledige en stemmingmakende informatie. Maar daarvan is de PVV bij voorbaat uitgesloten. Die verdienen alleen verkettering. Ik ben geen fan van de PVV en Wilders, maar het stigmatiseren en fanatiek veroordelen van hun gedachtegoed gaat mij veel te ver. Doet Nederland niet exact hetzelfde als dat wat we Wilders verwijten, nml uitsluiten van andersdenkenden?

En wij maar denken dat we leven in een democratische land! Kan niet anders zeggen dat het Nederlandse Volk nog steeds erg naief denkt over de pvv.

Maar goed tijd zal het leren. Hoe zou de Hr. Wilders gereageert hebben als een de Hr. Lucassen lid was geweest van de oppositie. Nu strekt zijn gedoog beleid uit tot de luizen in zijn eigen pels. Volgens mij heeft de hr Wilders de deur open gezet voor de toelaten van kamerleden met een strafblad. Hiermee schaadt hij de betrouwbaarheid en de integriteit van ons staatsbestel. Met grote verontwaardiging verneem ik in de media dat Dhr. Ik ben één van de kiezers die ervoor gezorgd hebben dat uw partij in de Tweede Kamer terecht kwam.

Het is ongelooflijk dat deze kerel in uw gelederen mag blijven. De criminaliteit straalt er van af! En dat voor een partij die altijd zo goed weet hoe ze moeten reageren op dissidentie in de samenleving. Dit is ongehoord, ongekend en ongelooflijk.

Het is een aanfluiting voor de PVV en voor Dhr. Te gek voor woorden dat deze man blijft zitten. Het is echter niet verbazingwekkend gezien het hoge aso-gehalte binnen deze partij.

Het is de grootste onzin ooit. Tot nu toe heb ik nl. Moet je gewoon zelf bekostigen overigens.. Een blamage voor de politieke geloofwaardigheid van de PVV, die toch al aan het slijten was. De druiven zijn nog steeds even zuur bij Cohen, Halsema, Pechtold c. Nog even geduld geachte dames en heren ter linker zijde, over enkele jaren heeft de huidige politieke samenwerking 85 tot 90 zetels in de 2e kamer.

De kiezer heeft gelukkig! Aangezien er geen sprake was van seksueel misbruik bedankt media! Als men dit al te erg vindt, laten de tegenstanders dan zelf in de regering plaats nemen want die denken perfect te zijn…. Stom dat de PVV haar kandidaten niet heeft gescreend, maar ook stom dat dat geen standaard usance is vanuit de rijksoverheid alvorens kamerleden in te zweren. Verder geldt wat mij betreft: Hoe meer randdebielen onder de PVV-kamerleden, hoe beter!

Dat dit onzalige zootje xenofoben maar gauw mag wegkwijnen. Ik vind de ophef rondom triest, men luistert alleen maar de media die mensen kunnen maken en breken. Als je iemand onzedelijk betast zoals oud premier Lubbers ben je gelijk een ontucht pleger, verkrachter aanrander en noem maar op. En ruzie met je buren dat hebben de meesten wel eens ervaren, maar als het iemand dwars kan zitten zoeken ze gelijk de media op. Net of de gelovigen zulke heilige boontjes zijn.

Jammer dat over Balkie nog niks ontdekt is, die zal vroeger ook wel iets gedaan hebben alleen die wordt beschermd door de staat. Van mij mag hij blijven! De meelopers van Wilders en kompanen hebben niets maar dan ook helemaal niets geleerd uit de geschiedenis, dit incl. Rutte en Verhagen…er is werk in jullie winkel, grote schoonmaak mag starten en doe het grondig om de eigen geloofwaardigheid nog enigszins overeind te houden, de afrekening gaat ongetwijfeld komen.

Kenmerkend of kenschetsend misschien Wilders is wellicht een oprecht persoon in zijn meningen, maar valt in de nieuwe politieke winter van de laatste jaren ook door het ijs.

Was Joop er nog maar, altijd hartverwarmend in barre tijden. Misdadigers in het parlement van mijn land. Het kan niet kouder worden!!

Het is toch zo dat als iemand zijn straf heeft gehad hij weer met schone lei mag beginnen? En weer is het links niet gelukt. De honden blaffen, de karavaan trekt verder. En zetels gaat dit echt niet kosten. Of geloven jullie nu echt dat die 1,5 miljoen xenofobe tokkies het wat uitmaakt of de heer Lucassen een jongedame heeft genomen? I rest my case.

Begrijpen we het nu? Zien jullie nu eindelijk dat Wilders een clown is? De PVV maakt van hondenpoep een belangrijk thema. De PVV moet zich niet van de wijs laten brengen door al die slinkse linkse partijen die alles willen proberen om de PVV onderuit te halen. Er is Lucassen een straf opgelegd en dat moet genoeg zijn.

Deze rechts radicaal moet zo spoedig mogelijk de kamer verlaten. Het CDA is zo opportuun geweest om met dit PVV tuig in coalitie te gaan, of het nou een gedoogconstructie is of welke dan ook, in elk geval doen die hoofdletter C geen eer aan hoe slijmerig en primitief heet betoog van Camiel Eurlings ook was, ze hadden moeten luisteren naar de wijze mannen, korte termijn successen in de politiek hebben een boemerang effect op lange termijn, Maxime Verhagen had dat moeten weten.

Wanneer het iemand van D66 was geweest,was het niet uitgelekt. Ik ben geen fan van Wilders. Men doet er alles aan Wilders CS in een verkeerd daglicht te plaatsen De aandacht had de afgelopen week moeten liggen bij het feit dat we de komende jaren worden overspoeld door de bewoners van de BALKAN,doordat de heer Leers niet bij de les was op de conferentie van de EU,.

De PVV ligt zowiezo erg onder vuur. Wilders zou er dus voor moeten waken steeds maar weer negatief in de pers te komen en zijn medekamergenoten extra moeten screenen. Ik blijf echter de PVV steunen. Ik hoop niet dat degene die het over democratie hebben ook bedoelen dat boeven in de tweede kamer moeten zitten.

De tweede kamer heeft een voorbeeldfunctie en is daarom niet zo geschikt voor boeven…. Het isw al erg genoeg dat niemand opstaat tegen een regering waarbij beide partijen een moraal beweren te hebben die ze dan teniet doen door met de PVV samen te regeren. De PVV hanteert een dubbel moraal. En niet te vergeten de rest van de fractie is ook niet van onbesproken gedrag. Daarnaast mag deze man gewoon 4 jaar op zijn zetel zitten en daarvoor geld vangen.

Het enige wat hij hoeft te doen is meestemmen. Hoe kun je dan nog met droge ogen beweren dat uitkeringstrekkers moeten werken voor hun geld? Ik weet zeker dat elke uitkeringstrekker graag het werk van Lucassen had gedaan. Ik had niet verwacht dat Wilders crimineel en buurtterrorist Lucassen zou laten zitten. Maar blijkbaar telt bij de PVV ook het belang van de eigen positie!? In de slachtoffers van Lucassen is hij dus ook niet geinteresseerd. Wilders blijkt een slap mannetje zonder principes, die alleen uit is op behoud van macht.

Dezelfde media die Wilders op het schild hebben gehezen, zullen hem en Lucassen jarenlang met de pijnlijke feiten confronteren. Hoe geloofwaardig is de PVV nog als voorvechter van de belangen van de gewone man als Lucassen gewone buurtbewoners terroriseert en je jarige dochter in dronken gevoerde toestand verkracht?

En dat met de mantel der politieke liefde wordt bedekt en een riante vergoeding voor een kamerlidmaatschap van niks, zonder portefeuille. Zijn buren bedreigen, ongewenste seksuele intimiteiten op het werk. Laatst deelde een PVV-er een kopstoot uit en een ander had een vuurwapen op zak. Dit te gek voor woorden , deze man in de politiek terwijl ik het type zakt Nederland steeds verder ,en dan Lucassen er in laten, hopenlijk dat het kamerdebat iets verduidelijkt ,dit gezien de div miskeunen er al bij PVV zijn geweest , erwijl voor een zestig euro deze Lucassen daar de molen gehaald kon worden.

Kabinet in de tang van brievenbuspissend kamerlid met strafblad.. Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering. Best spannend als het niet zo treurig zou zijn.. Dat is dan nummer drie van de pvv met een onfris verleden. Allemaal te losse handjes en een kopstoter, echte jannen dus. Wel erg gemakkelijke oplossing. Kan Lucassen weer verder aan zijn imago bouwen, over de rug van Wilders. Vind dit net een brug te ver. Het gaat alleen maar weer eens geld kosten,geld van de gewone burger.

Begrijpelijk de beslissing van Geert. De juiste keus in dit geval. Het belang van de Partij Van De Vrijheid is van een hogere orde. Toegeven aan de wenselijkheid van ontslag zou de regering de meerderheid hebben gekost.

Maar neem gerust aan dat het Lucassen bij voldoende meerderheid van zetels zeker en terecht zijn zetel zou hebben gekost. Met deze draai kun je zien hoe 1,5 miljoen kiezers gestemd hebben.

Niemand van de stemmers heeft zijn vingertje over de lijst laten gaan. Liever de Islam bestrijden dan een sluitende begroting. Bonnen worden toch niet meer uitgeschreven. Zie hier de PVV pareltjes die pleiten voor respect en fatsoen. De knokkers voor een beter Nederland:. Opper Sociaal Darwinist Geert W. De WET direct veranderen. Hij mag blijven in de kamer omdat hij er niet zelf uitstapt.

Ongelofelijk dat dit kan in ons land. De pv-stemmers zullen alles in het werk stellen om hier een linkse hetze van te maken, net zoals ze de afgelopen maanden hebben gedaan met alles dat niet in hun straatje te pas kwam.

Het was, politiek gezien, de enige uitweg voor de pvv. Uit de partij zetten kon niet, Lucassen was immers geen lid van de partij dat is namelijk wilders. Gedwongen laten opsteppen zou het einde betekenen van dit marionettenkabinet. Dus dat is ook geen optie geweest. Als wilders zich graag omringen door criminelen, moeten ze dat vooral doen. Ja, het klopt, Lucassen heeft zijn straf uitgezeten. Wanneer hij de feiten echter had gemeld toen hij kamerlid kon worden, had hij niet op de lijst gestaan.

Het liegen hierover vind ik derhalve net zo erg als de gepleegde en reeds bestrafte feiten zelf. Pvv-stemmers, dit is nummer 4 in het rijtje, voelen jullie je nog steeds thuis in dit rariteitenkabinet? Dit kan ons op deze manier te gebeuren staan! Zie dit eerste voorbeeld al!! Het gaat nu om deze persoon maar zo zitten er velen tussen die zich zo omhoog willen werken, ten koste van alles of iedereen!

Vooral kiezers moeten eerst zelf leren denken want als je dit aan Wilders en zijn typer over laat, staan ons nog vreemde dingen te gebeuren hier in Nederland en wie weet in groter verband. Lucassen had de eer aan zichzelf moeten houden en moeten opstappen zodat de meerderheid in de Kamer behouden blijft.

Heb je de rest van mijn bericht ook gelezen? Waar ik me zorgen over maak is een algemene toename van hufterigheid. Is voor de partij maar ook voor jezelf beter op te stappen.

Onbegrijpelijk is dit besluit, het gaat boven mijn gevoel van eer en goed gedrag, Het lijkt wel of iedereen in de PVV boven de wet staat. Waar moet dit heen in Nederland???? Lucassen en hij niet alleen heeft alle integere militairen in het gezicht geslagen met zijn misdaden in Ermelo, want dat zijn het, kijk het Militair Straf- en Tuchtrecht er maar op na.

Meneer Wilders, probeer nu als prioriteit nummer 1 de wet op de onafhankelijke positie van het 2e Kamerlid gewijzigd te krijgen, praten we daarna wel weer verder over de Islam en de massa-immigratie.

Het gaat hier niet om hondenpoep, het gaat hier om een bepaalde karaktereigenschappen, net zo als alcoholisme ook een eeuwige verslaving is. Leuke voorbeeldbeelfunctie in de Tweede Kamer voor het Nederlandse volk! Arme Nederland, aaaah, arme arme Nederland! Lees de persverklaring van jou clubje maar eens goed door.

Lucassen is in veroordeeld voor een misdrijf. En niet voor hondenpoep!! PVV met Wilders graven zo hun eigen graf. Komt lekker geloofwaardig over zo. Een ander bekritiseren, en zelf zulke figuren in je partij toelaten.

Het is zondermeer droevig gesteld met de kennis inzake het militair straf- en tuchtrecht. Kort en goed Lucassen was fout maar veel minder dan de vele nu steenrijke ex-politici ,die algemeen als bekend mogen worden verondersteld! De strafregisters van vele ex-militairen vermelden feitelijk overtredingen van het tuchtrecht waarbij de tot straffen bevoegde meerderen maximaal straffen opleggen varierend van een berisping tot streng arrest met b.

Heel vreemd deze gang van zaken… Maar het geeft wel een duidelijk beeld van de gang van zaken binnen de Nederlandse regering. Triest dat Wilders deze beslissing heeft gemaakt. Met of zonder druk van Rutte voor het behoud van het kabinet. Maar er is weer gezichtsverlies voor de PVV en het kabinet. Hoe lang zal het nog duren voordat burgers écht van zich laten horen? Dat deze manier van handelen gewoon niet meer kunnen?! Geen wonder dat het vertrouwen in de politiek alleen maar minder wordt… Trieste zaak….

Alles kan als de rechtse meederheid in de 2e kamer maar blijft bestaan. Er waar blijft premier Rutte? Het is tijd voor nieuwe verkiezingen, deze regering is een ramp. Wilders kan niet echt anders. Lucassen zou de eer aan zichzelf moeten houden en op moeten stappen. Wilders kan niet zo maar het kabinet laten vallen.. Het is heel simpel, als het een allochtoon was geweest van een andere partij dan had Wilders gezegd: Nu betreft het iemand van zijn eigen partij en dan mag hij blijven zitten.

Wat een onzin, wegwezen met die gast!!!!! Lucassen heeft spijt en biedt zijn excusses aan. Dhr Lucassen is een gekozen volksvertegenwoordiger, maar ik ben blij dat hij míjn vertegewoordiger niet is. Je zult toch bij dat laagopgeleide lage lonenvolk horen dat zich door hém laat vertegenwoordigen… En die geblondeerde relschopper?

Wat zal hij in de rats gezeten hebben, en wat zal hij zich in de tang genomen voelen, nu net de ene zetel op het spel stond…. Fout van Wilders dat hij niet goed genoeg gescreend heeft. Welke verschrikkelijke misdaden heeft L. En is hij al niet veroordeeld? Ik hoorde dat L. Eerst daar maar even op wachten. Wegsturen had gekund maar als daarmee deze coalitie in gevaar zou komen heb ik liever dat ie blijft.

Ik heb gestemd op deze partij om juist dit soort volk aan te pakken! Ik ben zelf instructeur bij Defensie en vind het schandalig dat je je status zo misbruikt. Over de tiran die hij in de buurt zou zijn geweest nog maar te zwijgen, straatterroristen in de fractie??? Van mij mag hij opstapppen want de schade die de PVV nu al heeft opgelopen is denk ik onherstelbaar.

Dat deed het vorige kabinet al niet meer. En ook dit kabinet verlaagd zich nu als in geneuzel en getreuzel over procedures, de oppositie incluus. Een volledig incapabel zooitje. Enne, dat Lucassen moet opstappen lijkt me niet eens een punt van discussie. Criminelen horen niet in het Tweede Kamer pluche…. En dit soort types gaan ons land leiding geven? Dit kan toch gewoon niet meer serieus genomen worden?

Dit kan gewoon niet. Valt me vies tegen van Dhr. We betalen ons scheel aan weggelopen linkse wethouders die -volgens afspraak- op hun beurt de zetel weer vrijmaken voor de volgende profiteur. Waar zouden ze dat van afgekeken hebben. Lucassen werkt tenminste aan zijn gedrag en voor zijn geld. Wat ik ervan vind? Om maar met Wilders te spreken: Waarom dan nog wel lid van de vaste Kamercommissie Koninkrijksrelaties?

Wat is daarvoor het argument, PVV? Waar is die transparantie die je zelf opeist?? PVVers en kamerleden met een criminele achtergrond zelfs ontucht!! Ik heb vol overtuinging op de PVV gestemd. Eindelijk een partij die een vuist maakte tegen straatterrorisme, tuig, criminaliteit, het gekonkel van de politieke elite.

Ik ben diep, diep teleurgesteld en voel mij als kiezer bedrogen en volstrekt niet serieus genomen. Dit is werkelijk de laatste keer dat ik op de PVV heb gestemd en geloof me, ik hoor dit geluid ook van anderen in mijn omgeving. Ronduit schandalig te stellen dat er geen sprake was van dwang, en dat zegt de veroorzaker, dat is nog eens onpartijdig commentaar. Dit moet het land meeregeren? Of wachten we op de volgende onthulling……. Lucassen geeft vandaag als eufemistische reactie bij Eén Vandaag, dat hij een relatie heeft gehad met minderjarigen.

Volgens de wet is een relatie met minderjarigen dat nog altijd een pedofiele relatie. Lucassen zit er alleen nog voor het geld. Ik vindt het echt een zo ongelooflijk staaltje dubbele moraal. Ik hoop dat alle PVV stemmers zich achter de oren krabben.

Enige rede meneer aan te houden is het aantal gedoogsteun zetels. Geert, hoe ging dat spreekwoord alweer. Die een kuil graaft voor een ander????

Ik hoop dat hij heel diep is. Ik vind het bizar dat hij mag blijven. Zelfs bij het volgen van een predoctoraal stage bij een justitiele instelling moest ik destijds een bewijs van goed gedrag overleggen.

Ik acht daar enerzijds dhr. Wilders verantwoordelijk voor dat te checken, maar anderzijds ook dhr. Rutte die toch de PVV ook voor een stuk in zijn regering heeft betrokken.

Ik vind het totaal niet ter zake doen of deze man inmiddels zijn straf er op heeft zitten en dergelijke vragen, het gaat mij erom dat een strafblad maakt dat je niet op alle vlakken actief meer kunt zijn in het leven. En daarbij acht ik het wel met twee maten meten door de PVV; Wilders heeft in veel andere gevallen geloof ik geen nacht slaap nodig om er een oneliner-visie eruit te gooien.

Marinus, grappig, met rechts. Als je kritiek hebt, komt men niet verder dan jijbakken naar links. Maar voor de goede orde, Oudkerk verliet destijds de politiek, Lucassen niet.

En Oudkerk is niet veroordeeld, deed ook niets strafbaars, Lucassen wel. Maar, toch fijn om te zien dat Wilders minder moeite heeft met dubbele moraal dan met dubbele nationaliteit. Hij vindt het geloof ik fijn om op de stoel van de rechter te zitten. Dat heeft hij in zijn eigen proces ook haarfijn laten zien.

Ik bedoel, wie krijgt het verkocht om te zeggen dat als hij veroordeelt wordt, miljoenen Nederlanders het geloof in de onafhankelijke rechtspraak verliezen. Om je te bescheuren. Maar o, wat zeg ik nu, laten we de Wilders fans niet teveel kwetsen.

Ze hebben het al zo moeilijk en ze krijgen het nog veel moeilijker. Ik lach me het glazuur van mijn tanden. Dit kabinet loopt van meet af aan op eieren en het is een kwestie van tijd voor het kabinet valt. Met een beetje mazzel is dat dankzij de PVV, zodat ze bij de volgende verkiezingen behoorlijk wat zetels gaan verliezen. Ongelofelijk, de man heeft gevangen gezeten voor een ernstig vergijp, feiten liegen niet, deze man kan niet meer serieus genomen worden.

Niet veroordeeld worden voor bedreiging en intimidatie is geen excuus omdat ik uit eigen ervaring spreek. Iemand kan jou gewoon bedreigen en intimideren, aangifte helpt wel voor dossier opbouw maar de politie geeft zelf aan dat je moet bellen op het moment dat het gebeurd en dan maar hopen dat het niet te laat is.

Deze mensen zijn zeer berekenbaar, hebben vaak een persoonlijkheidstoornis met narcistische trekken, berekenbaar en trefzeker dus. Geen training die daar iets aan kan doen! Vroeg of laat gaan ze weer in de fout. Lieve medelanders, zijn we nu blind, dom of gewoon laf? Willen we niet allemaal een optimaal kwalitatief goed leven?

Recht is recht en krom is krom.. Laten we beginnen met de foute elementen uit de bestuurlijke kant te halen en dan kijken welke noodzakelijk coelantie opgelegde sancties aldus Wilders nodig is om de samenleving te optimaliseren. Net als in alle functies in onze prachtige maatschapij: Begrijpelijk dat hij niets heeft gezegd ondanks dat hij dit misschien toch beter wel had kunnen doen bij zijn partij leider. Maar vooral schande aan de linkse media die dit soort dingen onder de aandacht brengt Dubbele paspoorten en nu dit.

Dit zegt genoeg over de PVV en zijn dictatoriale leider. Het feit dat de aanhang van de PVV dit allemaal als zoete koek slikt en Geert hier zelfs om zal prijzen zegt ook genoeg over de aanhang. Het lijkt me duidelijk dat het niet een kwestie van goed of slecht is. Feit is dat Lucassen in een machtspositie zat en dat weet hij. Als Wilders zou zeggen: Politiek gezien was het een juiste beslissing, alleen het probleem dat Wilders heeft is het feit dat merendeel van de PVV stemmers niet slim genoeg is om dat in te zien.

Los daarvan zal Wilders in het vervolg wel twee keer nadenken over nieuwe kanditaten en ze grondig laten screenen. Het zal me ook niet verbazen als in de nabije toekomst nog het een en ander over ander PVV leden zal worden opgegraven. Dat het CDA deze gang van zaken tolereert kan ik begrijpen. De katholieke afdeling van deze club staat ook nog wat veroordelingen te wachten. Zo gaat dat in de politiek. Ik houd jou uit de wind dan kun jij mij later uit de wind houden.

Even serieus, Wilders maakt hier een mega fout; als hij de partij van gezag wil zijn; begin bij je eigen nest!! PVV wat is jullie mening nu??? Dat deze man mag aanblijven is belachelijk, het feit dat hij er zit is al te gek voor woorden.

Waarom geen juridisch onderzoekje voor dat kamerleden voorgedragen worden. Bij elke sollicitatieprocedure tegenwoordig hoort zo onderzoek. Jammer voor je Geert, dit kun je niet maken.

Onbegrijpelijk in onze Nederlandse rechtstaat. Met een HALT veroordeling krijg je al geen baan meer bij de overheid. Voor onze volksvertegenwoordigers gelden dus andere regels. Ik schaam mij diep om Nederlander te zijn! Als iemand in aanraking komt met justitie en hij is lid van de PVV is het een fout: Volgens mij waren het ooit de linkse rakker die zeiden mensen moeten na een misdrijf weer terug in de maatschappij Dat gebeurt nu en iedereen zaagt maar.

Hij heeft met meerderjarig sex gehad maar, dat heet omdat hij docent was ontucht en tja en beetje buren ruzie. Kom op en pak hardere problemen aan i. De man heeft dus gelogen tegen Wilders, gelogen tegen de politie anders was hij voor bedreiging veroordeeld en zich erg onprofessioneel gedragen in het leger. Deze man had in eerste instantie geeneens de kamer in mogen komen! Wat doet die kale boevenkop daar tussen die nette meneren? Zou Wilders dan toch zelf ook een boef zijn?

Links had zoiets eens moeten doen. De Telegraaf was te klein geweest. Hoe kan en wil de PVV nu nog in de kamer ageren tegen buurtterroristen en seksuele misstanden. Was ik maar een Tweede Kamerlid. Dan zou ik bij elke debat over veiligheid,defensie,wijken en wonen of immigratie Dhr.

Lucassen aanhalen als een mooie voorbeeld hoe het ook kan. Namelijk een veroordeling op je naam hebben en toch midden in de macht terecht komen en bij ontdekking van de veroordeling ook nog eens mogen blijven van die ooow zooo lieve Sint, of heet hij nou Geert. Wat is het verschil tussen Marokkaanse jongeren die hun buurt terroriseren en dhr. Lucassen die zijn buren zo intimideert en bedreigt dat ze huilend aangifte doen bij de politie?

Zo iemand mag toch geen deel uitmaken van onze volksvertegenwoordiging. Ik acht de veroordeling niet eens als een probleem, aangezien een militaire rechtbank nou eenmaal altijd streng straft.

In de private sector had dit niet eens tot een veroordeling geleid. Het feit dat hij heeft gelogen en niet bereidt is zijn zetel ter beschikking te stellen vind ik een veel groter imagoprobleem.

Het is voor Wilders de beste oplossing naar omstandigheden, en of dit zetels zal kosten is maar de vraag. Op de korte termijn misschien, maar na een aantal maanden maakt niemand zich hier meer druk om. Ronduit belachelijk,Wilders is bang voor een splitsing in de partij of voor een eenmansfractie waardoor het kabinet zijn meerderheid verliest.

De PVV was al niet geloofwaardig, maar verliest nu ook het laatste beetje waardigheid. Nederland, maak je klaar! De tijd is gekomen! De oude regels stinken. Nu telt de toneel niet meer. Nu is de tijd voor iedereen! Niet alleen voor de kak-haagsche poly-tieken! De man heeft zijn straf uitgezeten.

Is de tolerantie alleen tegenover islamieten? Is Democratie een spelletje, dan? De kritiek op Wilders en Lucassen gaat niet over wat er gebeurd is. Dat kan in de beste families voorkomen, daarover geen twijfel.

Als je dat niet begrijpt, dan denk ik dat Lucassen meer met zijn eigen feestje bezig is dan met het belang van de partij waar hij voor staat. Hij is nu aangeschoten wild, de bokaal van de achilleshiel van deze coalitie is nu doorgeschoven naar de PVV. Die bokaal krijgt vrees ik weinig rust. Nee, ik ben een groot voorstander van volksvertegenwoordigers met een vlekje.

Dat betekent immers levenservaring. Thoe Joekes was er zo een. Een politicus met een vlekje. Maar die zei gewoon: Dat getuigt van kracht. Nee, meneer Lucassen heeft laten zien dat het hem puur om de centen gaat, en wellicht ook nog zijn ego, zeker niet om zijn partij.

Ik moet niets van de PVV hebben, maar wil graag over argumenten dicussiëren en niet over dit soort onzin. Foei, meneer Lucassen en begrijpelijk, maar wel zwak, meneer Wilders. Hij zou gedwongen moeten worden om op te stappen. In alle andere functies wordt zoiets, zeer terecht, ook niet getolereerd. Het verbaast mij ten zeerste dat kamerleden zo slecht gescreend worden. Het lijkt wel of de PVV bestaat uit criminelen.

De PVV heeft een grote mond als het om criminelen gaat maar doet hier zelf intern niets mee. Het is een schande en ik hoop dat deze criminele bende snel in de peilingen naar het nul punt zakt.

Dit kan toch niet waar zijn. Hoe kan een PVV-kiezer nu ontzag hebben voor dit soort volksvertegenwoordigers; laat staan daar nog op stemmen? Kennelijk is de PVV veel meer dan opkomen voor de vrije meingsuiting!!!!!!!!!!!

Vraag me ernstig af wat Wilders er voor scene van had gemaakt als het niet een van zijn kamerleden betrof, maar van een andere partij. Helemaal als het een links kamerlid zou zijn geweest of een kamerlid met moslim achtergrond…. Wilders meet met twee maten: Wat een achterlijke partij. Weten ze eigenlijk wel waar ze op gestemd hebben? Ik heb ook vol overtuiging op de PVV gestemd, en blijf dat ook doen.

Is die Lucassen nu volksvijand nummer 1?? Tjonge tjonge, de druiven zijn nog steeds erg zuur he! Het geen wat hij gepleegd heeft wordt overdreven door halve waarheden en onwetenheid. De ontucht verboden sex aanklacht geldt voor het feit dat hij vrijwillige sex heeft gehad met een ondergeschikte. Indien hij niet bij defensie had gewerkt, of het had zijn buurmeisje van 17 jaar geweest, dan was het legaal en geen probleem geweest. Racistische uitspraken doen en opzettelijk mensen in een hoek drukken getuigd al van weinig morele waarden.

Tot nu toe kon de PVV aan een deel van nederland haar imago van een partij die de beste bedoelingen heeft nog hoog houden. Ik hoop alleen dat de PVV stemmers dit ook inzien. Verbazend, of toch niet? Opportunisme waar het uitkomt. De volgende verkiezingen zullen duidelijk maken hoe men denkt over zo een club. Strategisch gezien heel stom van Wilders.

Dit waait niet over, goddank. Ik dacht dat de PVV voor zwaarder straffen was? Ontucht wordt vergoeilijkt, straatgeweld getolereerd? Maar nu worden de eigen mannetjes toch de hand boven het hoofd gehouden? Ik hoop dat de PVV-stemmer inziet dat Wilders, niet meer of minder dan andere politici gericht is op macht en het eigen hachje….

Dit maakt het kabinet een beetje ongeloofwaardig. Het was beter geweest om steun bij andere coalitie partijen te zoeken. De zwaarst denkbare straf heeft dhr Lucassen de laatste dagen moeten ondergaan en hij is er nog niet klaar mee, blijkbaar zit hij hier niet mee en dat geeft te denken………. Ik zou graag zien dat iedereen die zich kandidaat stelt voor de verkiezingen namens een partij verplicht onderworpen wordt aan een veiligheidsonderzoek door de AIVD.

Ik vind dat volksvertegenwoordigers een voorbeeldsfunctie hebben, en dus moeten zij van onbesproken gedrag zijn. Daarbij vind ik het wenselijk dat een inschatting wordt gemaakt van de mate waarin zij chantabel zouden zijn, of dat zij heimelijk gedrag vertonen. Vergeet niet dat kamerleden achter gesloten deuren toegang hebben tot vertrouwelijke informatie zelfs staatsgeheimen in bijzondere commissies.

Dat zijn dus mensen waar je van op aan zou moeten kunnen. Het veiligheidsonderzoek is al verplicht voor tienduizenden ambtenaren in dienst van de staat, dus wat is er zo bezwaarlijk tegen als je dit invoert voor mensen die zich kandidaat stellen om kamerlid te worden?

Ik was eerder verbaasd dat dit niet al zo was. En het voorkomt het soort farces al zich nu bij de PVV afspelen. Het is echt gênante vertoning dat het Nederlands volk zich laat vertegenwoordigen door een veroordeelde crimineel. Wanneer wordt er uiteindelijk eens geregeerd? Zovele die bij een volgende verkiezing verrasd zullen kijken dat de PVV nog meer, veel meer stemmen heeft gehaald. Kijk hoeveel zetels CDA nog heeft… De klassieke verdeling is over.

Maak je klaar voor wat komen gaat. Lucassen is met bedrog in de Kamer gekomen. Hem daarin gedogen komt neer op medeplichtigheid. Wilders heeft enorm veel krediet verspeeld. Hij had zijn rug recht moeten houden. Lucassen gemarginaliseerd als eenmansfractie zou niks betekenen. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie.

Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan.

Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat.

Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.


En ik maar denken dat daar het zwaard van Damocles was dat boven het hoofd van de PVV hing. Hopelijk worden ze hier keihard op afgerekend, dit is werkelijk niet goed te praten…. PVV is een kut beweging, en laat steeds meer zijn ware gezicht aan haar hulpeloze kiezers zien…. Jammer voor al die PVV kiezers, welke zich meer dan terrecht teleurgesteld en bedrogen voelen. Waar ligt de grens voor de trouwe PVV aanhang?.

Is een al een te veel?. Het is natuurlijk prima dat de heer Lucassen alleen maar zijn buurt heeft terroriseerd en ontucht heeft gepleegd, een dubbel paspoort zou veel erger zijn geweest. Wat wordt er toch in dit kleine landje met twee maten gemeten! De emotiemedia en oppositiepolitiek smullen van deze onvolledige en stemmingmakende informatie.

Maar daarvan is de PVV bij voorbaat uitgesloten. Die verdienen alleen verkettering. Ik ben geen fan van de PVV en Wilders, maar het stigmatiseren en fanatiek veroordelen van hun gedachtegoed gaat mij veel te ver. Doet Nederland niet exact hetzelfde als dat wat we Wilders verwijten, nml uitsluiten van andersdenkenden?

En wij maar denken dat we leven in een democratische land! Kan niet anders zeggen dat het Nederlandse Volk nog steeds erg naief denkt over de pvv. Maar goed tijd zal het leren. Hoe zou de Hr. Wilders gereageert hebben als een de Hr. Lucassen lid was geweest van de oppositie. Nu strekt zijn gedoog beleid uit tot de luizen in zijn eigen pels. Volgens mij heeft de hr Wilders de deur open gezet voor de toelaten van kamerleden met een strafblad. Hiermee schaadt hij de betrouwbaarheid en de integriteit van ons staatsbestel.

Met grote verontwaardiging verneem ik in de media dat Dhr. Ik ben één van de kiezers die ervoor gezorgd hebben dat uw partij in de Tweede Kamer terecht kwam. Het is ongelooflijk dat deze kerel in uw gelederen mag blijven.

De criminaliteit straalt er van af! En dat voor een partij die altijd zo goed weet hoe ze moeten reageren op dissidentie in de samenleving. Dit is ongehoord, ongekend en ongelooflijk. Het is een aanfluiting voor de PVV en voor Dhr. Te gek voor woorden dat deze man blijft zitten. Het is echter niet verbazingwekkend gezien het hoge aso-gehalte binnen deze partij.

Het is de grootste onzin ooit. Tot nu toe heb ik nl. Moet je gewoon zelf bekostigen overigens.. Een blamage voor de politieke geloofwaardigheid van de PVV, die toch al aan het slijten was. De druiven zijn nog steeds even zuur bij Cohen, Halsema, Pechtold c.

Nog even geduld geachte dames en heren ter linker zijde, over enkele jaren heeft de huidige politieke samenwerking 85 tot 90 zetels in de 2e kamer. De kiezer heeft gelukkig! Aangezien er geen sprake was van seksueel misbruik bedankt media! Als men dit al te erg vindt, laten de tegenstanders dan zelf in de regering plaats nemen want die denken perfect te zijn…. Stom dat de PVV haar kandidaten niet heeft gescreend, maar ook stom dat dat geen standaard usance is vanuit de rijksoverheid alvorens kamerleden in te zweren.

Verder geldt wat mij betreft: Hoe meer randdebielen onder de PVV-kamerleden, hoe beter! Dat dit onzalige zootje xenofoben maar gauw mag wegkwijnen. Ik vind de ophef rondom triest, men luistert alleen maar de media die mensen kunnen maken en breken. Als je iemand onzedelijk betast zoals oud premier Lubbers ben je gelijk een ontucht pleger, verkrachter aanrander en noem maar op.

En ruzie met je buren dat hebben de meesten wel eens ervaren, maar als het iemand dwars kan zitten zoeken ze gelijk de media op. Net of de gelovigen zulke heilige boontjes zijn. Jammer dat over Balkie nog niks ontdekt is, die zal vroeger ook wel iets gedaan hebben alleen die wordt beschermd door de staat. Van mij mag hij blijven! De meelopers van Wilders en kompanen hebben niets maar dan ook helemaal niets geleerd uit de geschiedenis, dit incl.

Rutte en Verhagen…er is werk in jullie winkel, grote schoonmaak mag starten en doe het grondig om de eigen geloofwaardigheid nog enigszins overeind te houden, de afrekening gaat ongetwijfeld komen. Kenmerkend of kenschetsend misschien Wilders is wellicht een oprecht persoon in zijn meningen, maar valt in de nieuwe politieke winter van de laatste jaren ook door het ijs.

Was Joop er nog maar, altijd hartverwarmend in barre tijden. Misdadigers in het parlement van mijn land. Het kan niet kouder worden!! Het is toch zo dat als iemand zijn straf heeft gehad hij weer met schone lei mag beginnen?

En weer is het links niet gelukt. De honden blaffen, de karavaan trekt verder. En zetels gaat dit echt niet kosten. Of geloven jullie nu echt dat die 1,5 miljoen xenofobe tokkies het wat uitmaakt of de heer Lucassen een jongedame heeft genomen? I rest my case. Begrijpen we het nu? Zien jullie nu eindelijk dat Wilders een clown is?

De PVV maakt van hondenpoep een belangrijk thema. De PVV moet zich niet van de wijs laten brengen door al die slinkse linkse partijen die alles willen proberen om de PVV onderuit te halen. Er is Lucassen een straf opgelegd en dat moet genoeg zijn. Deze rechts radicaal moet zo spoedig mogelijk de kamer verlaten. Het CDA is zo opportuun geweest om met dit PVV tuig in coalitie te gaan, of het nou een gedoogconstructie is of welke dan ook, in elk geval doen die hoofdletter C geen eer aan hoe slijmerig en primitief heet betoog van Camiel Eurlings ook was, ze hadden moeten luisteren naar de wijze mannen, korte termijn successen in de politiek hebben een boemerang effect op lange termijn, Maxime Verhagen had dat moeten weten.

Wanneer het iemand van D66 was geweest,was het niet uitgelekt. Ik ben geen fan van Wilders. Men doet er alles aan Wilders CS in een verkeerd daglicht te plaatsen De aandacht had de afgelopen week moeten liggen bij het feit dat we de komende jaren worden overspoeld door de bewoners van de BALKAN,doordat de heer Leers niet bij de les was op de conferentie van de EU,. De PVV ligt zowiezo erg onder vuur. Wilders zou er dus voor moeten waken steeds maar weer negatief in de pers te komen en zijn medekamergenoten extra moeten screenen.

Ik blijf echter de PVV steunen. Ik hoop niet dat degene die het over democratie hebben ook bedoelen dat boeven in de tweede kamer moeten zitten.

De tweede kamer heeft een voorbeeldfunctie en is daarom niet zo geschikt voor boeven…. Het isw al erg genoeg dat niemand opstaat tegen een regering waarbij beide partijen een moraal beweren te hebben die ze dan teniet doen door met de PVV samen te regeren. De PVV hanteert een dubbel moraal. En niet te vergeten de rest van de fractie is ook niet van onbesproken gedrag. Daarnaast mag deze man gewoon 4 jaar op zijn zetel zitten en daarvoor geld vangen. Het enige wat hij hoeft te doen is meestemmen.

Hoe kun je dan nog met droge ogen beweren dat uitkeringstrekkers moeten werken voor hun geld? Ik weet zeker dat elke uitkeringstrekker graag het werk van Lucassen had gedaan. Ik had niet verwacht dat Wilders crimineel en buurtterrorist Lucassen zou laten zitten. Maar blijkbaar telt bij de PVV ook het belang van de eigen positie!? In de slachtoffers van Lucassen is hij dus ook niet geinteresseerd.

Wilders blijkt een slap mannetje zonder principes, die alleen uit is op behoud van macht. Dezelfde media die Wilders op het schild hebben gehezen, zullen hem en Lucassen jarenlang met de pijnlijke feiten confronteren.

Hoe geloofwaardig is de PVV nog als voorvechter van de belangen van de gewone man als Lucassen gewone buurtbewoners terroriseert en je jarige dochter in dronken gevoerde toestand verkracht? En dat met de mantel der politieke liefde wordt bedekt en een riante vergoeding voor een kamerlidmaatschap van niks, zonder portefeuille. Zijn buren bedreigen, ongewenste seksuele intimiteiten op het werk.

Laatst deelde een PVV-er een kopstoot uit en een ander had een vuurwapen op zak. Dit te gek voor woorden , deze man in de politiek terwijl ik het type zakt Nederland steeds verder ,en dan Lucassen er in laten, hopenlijk dat het kamerdebat iets verduidelijkt ,dit gezien de div miskeunen er al bij PVV zijn geweest , erwijl voor een zestig euro deze Lucassen daar de molen gehaald kon worden.

Kabinet in de tang van brievenbuspissend kamerlid met strafblad.. Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering. Best spannend als het niet zo treurig zou zijn.. Dat is dan nummer drie van de pvv met een onfris verleden. Allemaal te losse handjes en een kopstoter, echte jannen dus.

Wel erg gemakkelijke oplossing. Kan Lucassen weer verder aan zijn imago bouwen, over de rug van Wilders. Vind dit net een brug te ver. Het gaat alleen maar weer eens geld kosten,geld van de gewone burger. Begrijpelijk de beslissing van Geert. De juiste keus in dit geval. Het belang van de Partij Van De Vrijheid is van een hogere orde.

Toegeven aan de wenselijkheid van ontslag zou de regering de meerderheid hebben gekost. Maar neem gerust aan dat het Lucassen bij voldoende meerderheid van zetels zeker en terecht zijn zetel zou hebben gekost. Met deze draai kun je zien hoe 1,5 miljoen kiezers gestemd hebben.

Niemand van de stemmers heeft zijn vingertje over de lijst laten gaan. Liever de Islam bestrijden dan een sluitende begroting.

Bonnen worden toch niet meer uitgeschreven. Zie hier de PVV pareltjes die pleiten voor respect en fatsoen. De knokkers voor een beter Nederland:. Opper Sociaal Darwinist Geert W. De WET direct veranderen. Hij mag blijven in de kamer omdat hij er niet zelf uitstapt. Ongelofelijk dat dit kan in ons land. De pv-stemmers zullen alles in het werk stellen om hier een linkse hetze van te maken, net zoals ze de afgelopen maanden hebben gedaan met alles dat niet in hun straatje te pas kwam.

Het was, politiek gezien, de enige uitweg voor de pvv. Uit de partij zetten kon niet, Lucassen was immers geen lid van de partij dat is namelijk wilders.

Gedwongen laten opsteppen zou het einde betekenen van dit marionettenkabinet. Dus dat is ook geen optie geweest. Als wilders zich graag omringen door criminelen, moeten ze dat vooral doen. Ja, het klopt, Lucassen heeft zijn straf uitgezeten. Wanneer hij de feiten echter had gemeld toen hij kamerlid kon worden, had hij niet op de lijst gestaan.

Het liegen hierover vind ik derhalve net zo erg als de gepleegde en reeds bestrafte feiten zelf. Pvv-stemmers, dit is nummer 4 in het rijtje, voelen jullie je nog steeds thuis in dit rariteitenkabinet?

Dit kan ons op deze manier te gebeuren staan! Zie dit eerste voorbeeld al!! Het gaat nu om deze persoon maar zo zitten er velen tussen die zich zo omhoog willen werken, ten koste van alles of iedereen!

Vooral kiezers moeten eerst zelf leren denken want als je dit aan Wilders en zijn typer over laat, staan ons nog vreemde dingen te gebeuren hier in Nederland en wie weet in groter verband. Lucassen had de eer aan zichzelf moeten houden en moeten opstappen zodat de meerderheid in de Kamer behouden blijft. Heb je de rest van mijn bericht ook gelezen? Waar ik me zorgen over maak is een algemene toename van hufterigheid. Is voor de partij maar ook voor jezelf beter op te stappen.

Onbegrijpelijk is dit besluit, het gaat boven mijn gevoel van eer en goed gedrag, Het lijkt wel of iedereen in de PVV boven de wet staat.

Waar moet dit heen in Nederland???? Lucassen en hij niet alleen heeft alle integere militairen in het gezicht geslagen met zijn misdaden in Ermelo, want dat zijn het, kijk het Militair Straf- en Tuchtrecht er maar op na. Meneer Wilders, probeer nu als prioriteit nummer 1 de wet op de onafhankelijke positie van het 2e Kamerlid gewijzigd te krijgen, praten we daarna wel weer verder over de Islam en de massa-immigratie. Het gaat hier niet om hondenpoep, het gaat hier om een bepaalde karaktereigenschappen, net zo als alcoholisme ook een eeuwige verslaving is.

Leuke voorbeeldbeelfunctie in de Tweede Kamer voor het Nederlandse volk! Arme Nederland, aaaah, arme arme Nederland! Lees de persverklaring van jou clubje maar eens goed door.

Lucassen is in veroordeeld voor een misdrijf. En niet voor hondenpoep!! PVV met Wilders graven zo hun eigen graf. Komt lekker geloofwaardig over zo. Een ander bekritiseren, en zelf zulke figuren in je partij toelaten. Het is zondermeer droevig gesteld met de kennis inzake het militair straf- en tuchtrecht. Kort en goed Lucassen was fout maar veel minder dan de vele nu steenrijke ex-politici ,die algemeen als bekend mogen worden verondersteld!

De strafregisters van vele ex-militairen vermelden feitelijk overtredingen van het tuchtrecht waarbij de tot straffen bevoegde meerderen maximaal straffen opleggen varierend van een berisping tot streng arrest met b. Heel vreemd deze gang van zaken… Maar het geeft wel een duidelijk beeld van de gang van zaken binnen de Nederlandse regering. Triest dat Wilders deze beslissing heeft gemaakt. Met of zonder druk van Rutte voor het behoud van het kabinet.

Maar er is weer gezichtsverlies voor de PVV en het kabinet. Hoe lang zal het nog duren voordat burgers écht van zich laten horen? Dat deze manier van handelen gewoon niet meer kunnen?! Geen wonder dat het vertrouwen in de politiek alleen maar minder wordt… Trieste zaak….

Alles kan als de rechtse meederheid in de 2e kamer maar blijft bestaan. Er waar blijft premier Rutte? Het is tijd voor nieuwe verkiezingen, deze regering is een ramp. Wilders kan niet echt anders. Lucassen zou de eer aan zichzelf moeten houden en op moeten stappen.

Wilders kan niet zo maar het kabinet laten vallen.. Het is heel simpel, als het een allochtoon was geweest van een andere partij dan had Wilders gezegd: Nu betreft het iemand van zijn eigen partij en dan mag hij blijven zitten. Wat een onzin, wegwezen met die gast!!!!! Lucassen heeft spijt en biedt zijn excusses aan.

Dhr Lucassen is een gekozen volksvertegenwoordiger, maar ik ben blij dat hij míjn vertegewoordiger niet is. Je zult toch bij dat laagopgeleide lage lonenvolk horen dat zich door hém laat vertegenwoordigen… En die geblondeerde relschopper? Wat zal hij in de rats gezeten hebben, en wat zal hij zich in de tang genomen voelen, nu net de ene zetel op het spel stond….

Fout van Wilders dat hij niet goed genoeg gescreend heeft. Welke verschrikkelijke misdaden heeft L. En is hij al niet veroordeeld? Ik hoorde dat L. Eerst daar maar even op wachten. Wegsturen had gekund maar als daarmee deze coalitie in gevaar zou komen heb ik liever dat ie blijft. Ik heb gestemd op deze partij om juist dit soort volk aan te pakken! Ik ben zelf instructeur bij Defensie en vind het schandalig dat je je status zo misbruikt. Over de tiran die hij in de buurt zou zijn geweest nog maar te zwijgen, straatterroristen in de fractie???

Van mij mag hij opstapppen want de schade die de PVV nu al heeft opgelopen is denk ik onherstelbaar. Dat deed het vorige kabinet al niet meer. En ook dit kabinet verlaagd zich nu als in geneuzel en getreuzel over procedures, de oppositie incluus. Een volledig incapabel zooitje. Enne, dat Lucassen moet opstappen lijkt me niet eens een punt van discussie. Criminelen horen niet in het Tweede Kamer pluche…. En dit soort types gaan ons land leiding geven?

Dit kan toch gewoon niet meer serieus genomen worden? Dit kan gewoon niet. Valt me vies tegen van Dhr. We betalen ons scheel aan weggelopen linkse wethouders die -volgens afspraak- op hun beurt de zetel weer vrijmaken voor de volgende profiteur. Waar zouden ze dat van afgekeken hebben. Lucassen werkt tenminste aan zijn gedrag en voor zijn geld.

Wat ik ervan vind? Om maar met Wilders te spreken: Waarom dan nog wel lid van de vaste Kamercommissie Koninkrijksrelaties? Wat is daarvoor het argument, PVV? Waar is die transparantie die je zelf opeist?? PVVers en kamerleden met een criminele achtergrond zelfs ontucht!! Ik heb vol overtuinging op de PVV gestemd. Eindelijk een partij die een vuist maakte tegen straatterrorisme, tuig, criminaliteit, het gekonkel van de politieke elite. Ik ben diep, diep teleurgesteld en voel mij als kiezer bedrogen en volstrekt niet serieus genomen.

Dit is werkelijk de laatste keer dat ik op de PVV heb gestemd en geloof me, ik hoor dit geluid ook van anderen in mijn omgeving. Ronduit schandalig te stellen dat er geen sprake was van dwang, en dat zegt de veroorzaker, dat is nog eens onpartijdig commentaar. Dit moet het land meeregeren? Of wachten we op de volgende onthulling……. Lucassen geeft vandaag als eufemistische reactie bij Eén Vandaag, dat hij een relatie heeft gehad met minderjarigen.

Volgens de wet is een relatie met minderjarigen dat nog altijd een pedofiele relatie. Lucassen zit er alleen nog voor het geld. Ik vindt het echt een zo ongelooflijk staaltje dubbele moraal. Ik hoop dat alle PVV stemmers zich achter de oren krabben. Enige rede meneer aan te houden is het aantal gedoogsteun zetels. Geert, hoe ging dat spreekwoord alweer.

Die een kuil graaft voor een ander???? Ik hoop dat hij heel diep is. Ik vind het bizar dat hij mag blijven. Zelfs bij het volgen van een predoctoraal stage bij een justitiele instelling moest ik destijds een bewijs van goed gedrag overleggen.

Ik acht daar enerzijds dhr. Wilders verantwoordelijk voor dat te checken, maar anderzijds ook dhr. Rutte die toch de PVV ook voor een stuk in zijn regering heeft betrokken. Ik vind het totaal niet ter zake doen of deze man inmiddels zijn straf er op heeft zitten en dergelijke vragen, het gaat mij erom dat een strafblad maakt dat je niet op alle vlakken actief meer kunt zijn in het leven.

En daarbij acht ik het wel met twee maten meten door de PVV; Wilders heeft in veel andere gevallen geloof ik geen nacht slaap nodig om er een oneliner-visie eruit te gooien. Marinus, grappig, met rechts. Als je kritiek hebt, komt men niet verder dan jijbakken naar links. Maar voor de goede orde, Oudkerk verliet destijds de politiek, Lucassen niet. En Oudkerk is niet veroordeeld, deed ook niets strafbaars, Lucassen wel. Maar, toch fijn om te zien dat Wilders minder moeite heeft met dubbele moraal dan met dubbele nationaliteit.

Hij vindt het geloof ik fijn om op de stoel van de rechter te zitten. Dat heeft hij in zijn eigen proces ook haarfijn laten zien. Ik bedoel, wie krijgt het verkocht om te zeggen dat als hij veroordeelt wordt, miljoenen Nederlanders het geloof in de onafhankelijke rechtspraak verliezen. Om je te bescheuren. Maar o, wat zeg ik nu, laten we de Wilders fans niet teveel kwetsen. Ze hebben het al zo moeilijk en ze krijgen het nog veel moeilijker. Ik lach me het glazuur van mijn tanden.

Dit kabinet loopt van meet af aan op eieren en het is een kwestie van tijd voor het kabinet valt. Met een beetje mazzel is dat dankzij de PVV, zodat ze bij de volgende verkiezingen behoorlijk wat zetels gaan verliezen. Ongelofelijk, de man heeft gevangen gezeten voor een ernstig vergijp, feiten liegen niet, deze man kan niet meer serieus genomen worden.

Niet veroordeeld worden voor bedreiging en intimidatie is geen excuus omdat ik uit eigen ervaring spreek. Iemand kan jou gewoon bedreigen en intimideren, aangifte helpt wel voor dossier opbouw maar de politie geeft zelf aan dat je moet bellen op het moment dat het gebeurd en dan maar hopen dat het niet te laat is.

Deze mensen zijn zeer berekenbaar, hebben vaak een persoonlijkheidstoornis met narcistische trekken, berekenbaar en trefzeker dus. Geen training die daar iets aan kan doen! Vroeg of laat gaan ze weer in de fout. Lieve medelanders, zijn we nu blind, dom of gewoon laf? Willen we niet allemaal een optimaal kwalitatief goed leven? Recht is recht en krom is krom.. Laten we beginnen met de foute elementen uit de bestuurlijke kant te halen en dan kijken welke noodzakelijk coelantie opgelegde sancties aldus Wilders nodig is om de samenleving te optimaliseren.

Net als in alle functies in onze prachtige maatschapij: Begrijpelijk dat hij niets heeft gezegd ondanks dat hij dit misschien toch beter wel had kunnen doen bij zijn partij leider. Maar vooral schande aan de linkse media die dit soort dingen onder de aandacht brengt Dubbele paspoorten en nu dit. Dit zegt genoeg over de PVV en zijn dictatoriale leider.

Het feit dat de aanhang van de PVV dit allemaal als zoete koek slikt en Geert hier zelfs om zal prijzen zegt ook genoeg over de aanhang. Het lijkt me duidelijk dat het niet een kwestie van goed of slecht is. Feit is dat Lucassen in een machtspositie zat en dat weet hij. Als Wilders zou zeggen: Politiek gezien was het een juiste beslissing, alleen het probleem dat Wilders heeft is het feit dat merendeel van de PVV stemmers niet slim genoeg is om dat in te zien.

Los daarvan zal Wilders in het vervolg wel twee keer nadenken over nieuwe kanditaten en ze grondig laten screenen. Het zal me ook niet verbazen als in de nabije toekomst nog het een en ander over ander PVV leden zal worden opgegraven.

Dat het CDA deze gang van zaken tolereert kan ik begrijpen. De katholieke afdeling van deze club staat ook nog wat veroordelingen te wachten. Zo gaat dat in de politiek. Ik houd jou uit de wind dan kun jij mij later uit de wind houden. Even serieus, Wilders maakt hier een mega fout; als hij de partij van gezag wil zijn; begin bij je eigen nest!! PVV wat is jullie mening nu??? Dat deze man mag aanblijven is belachelijk, het feit dat hij er zit is al te gek voor woorden. Waarom geen juridisch onderzoekje voor dat kamerleden voorgedragen worden.

Bij elke sollicitatieprocedure tegenwoordig hoort zo onderzoek. Jammer voor je Geert, dit kun je niet maken. Onbegrijpelijk in onze Nederlandse rechtstaat. Met een HALT veroordeling krijg je al geen baan meer bij de overheid. Voor onze volksvertegenwoordigers gelden dus andere regels. Ik schaam mij diep om Nederlander te zijn! Als iemand in aanraking komt met justitie en hij is lid van de PVV is het een fout: Volgens mij waren het ooit de linkse rakker die zeiden mensen moeten na een misdrijf weer terug in de maatschappij Dat gebeurt nu en iedereen zaagt maar.

Hij heeft met meerderjarig sex gehad maar, dat heet omdat hij docent was ontucht en tja en beetje buren ruzie. Kom op en pak hardere problemen aan i. De man heeft dus gelogen tegen Wilders, gelogen tegen de politie anders was hij voor bedreiging veroordeeld en zich erg onprofessioneel gedragen in het leger. Deze man had in eerste instantie geeneens de kamer in mogen komen! Wat doet die kale boevenkop daar tussen die nette meneren? Zou Wilders dan toch zelf ook een boef zijn?

Links had zoiets eens moeten doen. De Telegraaf was te klein geweest. Hoe kan en wil de PVV nu nog in de kamer ageren tegen buurtterroristen en seksuele misstanden. Was ik maar een Tweede Kamerlid. Dan zou ik bij elke debat over veiligheid,defensie,wijken en wonen of immigratie Dhr. Lucassen aanhalen als een mooie voorbeeld hoe het ook kan. Namelijk een veroordeling op je naam hebben en toch midden in de macht terecht komen en bij ontdekking van de veroordeling ook nog eens mogen blijven van die ooow zooo lieve Sint, of heet hij nou Geert.

Wat is het verschil tussen Marokkaanse jongeren die hun buurt terroriseren en dhr. Lucassen die zijn buren zo intimideert en bedreigt dat ze huilend aangifte doen bij de politie? Zo iemand mag toch geen deel uitmaken van onze volksvertegenwoordiging. Ik acht de veroordeling niet eens als een probleem, aangezien een militaire rechtbank nou eenmaal altijd streng straft.

In de private sector had dit niet eens tot een veroordeling geleid. Het feit dat hij heeft gelogen en niet bereidt is zijn zetel ter beschikking te stellen vind ik een veel groter imagoprobleem. Het is voor Wilders de beste oplossing naar omstandigheden, en of dit zetels zal kosten is maar de vraag. Op de korte termijn misschien, maar na een aantal maanden maakt niemand zich hier meer druk om. Ronduit belachelijk,Wilders is bang voor een splitsing in de partij of voor een eenmansfractie waardoor het kabinet zijn meerderheid verliest.

De PVV was al niet geloofwaardig, maar verliest nu ook het laatste beetje waardigheid. Nederland, maak je klaar! De tijd is gekomen! De oude regels stinken. Nu telt de toneel niet meer. Nu is de tijd voor iedereen! Niet alleen voor de kak-haagsche poly-tieken! De man heeft zijn straf uitgezeten. Is de tolerantie alleen tegenover islamieten? Is Democratie een spelletje, dan? De kritiek op Wilders en Lucassen gaat niet over wat er gebeurd is.

Dat kan in de beste families voorkomen, daarover geen twijfel. Als je dat niet begrijpt, dan denk ik dat Lucassen meer met zijn eigen feestje bezig is dan met het belang van de partij waar hij voor staat. Hij is nu aangeschoten wild, de bokaal van de achilleshiel van deze coalitie is nu doorgeschoven naar de PVV.

Die bokaal krijgt vrees ik weinig rust. Nee, ik ben een groot voorstander van volksvertegenwoordigers met een vlekje. Dat betekent immers levenservaring. Thoe Joekes was er zo een. Een politicus met een vlekje. Maar die zei gewoon: Dat getuigt van kracht. Nee, meneer Lucassen heeft laten zien dat het hem puur om de centen gaat, en wellicht ook nog zijn ego, zeker niet om zijn partij.

Ik moet niets van de PVV hebben, maar wil graag over argumenten dicussiëren en niet over dit soort onzin. Foei, meneer Lucassen en begrijpelijk, maar wel zwak, meneer Wilders. Hij zou gedwongen moeten worden om op te stappen. In alle andere functies wordt zoiets, zeer terecht, ook niet getolereerd. Het verbaast mij ten zeerste dat kamerleden zo slecht gescreend worden.

Het lijkt wel of de PVV bestaat uit criminelen. De PVV heeft een grote mond als het om criminelen gaat maar doet hier zelf intern niets mee. Het is een schande en ik hoop dat deze criminele bende snel in de peilingen naar het nul punt zakt.

Dit kan toch niet waar zijn. Hoe kan een PVV-kiezer nu ontzag hebben voor dit soort volksvertegenwoordigers; laat staan daar nog op stemmen? Kennelijk is de PVV veel meer dan opkomen voor de vrije meingsuiting!!!!!!!!!!! Vraag me ernstig af wat Wilders er voor scene van had gemaakt als het niet een van zijn kamerleden betrof, maar van een andere partij.

Helemaal als het een links kamerlid zou zijn geweest of een kamerlid met moslim achtergrond…. Wilders meet met twee maten: Wat een achterlijke partij. Weten ze eigenlijk wel waar ze op gestemd hebben? Ik heb ook vol overtuiging op de PVV gestemd, en blijf dat ook doen. Is die Lucassen nu volksvijand nummer 1?? Tjonge tjonge, de druiven zijn nog steeds erg zuur he! Het geen wat hij gepleegd heeft wordt overdreven door halve waarheden en onwetenheid. De ontucht verboden sex aanklacht geldt voor het feit dat hij vrijwillige sex heeft gehad met een ondergeschikte.

Indien hij niet bij defensie had gewerkt, of het had zijn buurmeisje van 17 jaar geweest, dan was het legaal en geen probleem geweest.

Racistische uitspraken doen en opzettelijk mensen in een hoek drukken getuigd al van weinig morele waarden. Tot nu toe kon de PVV aan een deel van nederland haar imago van een partij die de beste bedoelingen heeft nog hoog houden. Ik hoop alleen dat de PVV stemmers dit ook inzien. Verbazend, of toch niet? Opportunisme waar het uitkomt. De volgende verkiezingen zullen duidelijk maken hoe men denkt over zo een club.

Strategisch gezien heel stom van Wilders. Dit waait niet over, goddank. Ik dacht dat de PVV voor zwaarder straffen was? Ontucht wordt vergoeilijkt, straatgeweld getolereerd? Maar nu worden de eigen mannetjes toch de hand boven het hoofd gehouden? Ik hoop dat de PVV-stemmer inziet dat Wilders, niet meer of minder dan andere politici gericht is op macht en het eigen hachje….

Dit maakt het kabinet een beetje ongeloofwaardig. Het was beter geweest om steun bij andere coalitie partijen te zoeken. De zwaarst denkbare straf heeft dhr Lucassen de laatste dagen moeten ondergaan en hij is er nog niet klaar mee, blijkbaar zit hij hier niet mee en dat geeft te denken……….

Ik zou graag zien dat iedereen die zich kandidaat stelt voor de verkiezingen namens een partij verplicht onderworpen wordt aan een veiligheidsonderzoek door de AIVD. Ik vind dat volksvertegenwoordigers een voorbeeldsfunctie hebben, en dus moeten zij van onbesproken gedrag zijn. Daarbij vind ik het wenselijk dat een inschatting wordt gemaakt van de mate waarin zij chantabel zouden zijn, of dat zij heimelijk gedrag vertonen.

Vergeet niet dat kamerleden achter gesloten deuren toegang hebben tot vertrouwelijke informatie zelfs staatsgeheimen in bijzondere commissies. Dat zijn dus mensen waar je van op aan zou moeten kunnen. Het veiligheidsonderzoek is al verplicht voor tienduizenden ambtenaren in dienst van de staat, dus wat is er zo bezwaarlijk tegen als je dit invoert voor mensen die zich kandidaat stellen om kamerlid te worden?

Ik was eerder verbaasd dat dit niet al zo was. En het voorkomt het soort farces al zich nu bij de PVV afspelen. Het is echt gênante vertoning dat het Nederlands volk zich laat vertegenwoordigen door een veroordeelde crimineel. Wanneer wordt er uiteindelijk eens geregeerd? Zovele die bij een volgende verkiezing verrasd zullen kijken dat de PVV nog meer, veel meer stemmen heeft gehaald.

Kijk hoeveel zetels CDA nog heeft… De klassieke verdeling is over. Maak je klaar voor wat komen gaat. Lucassen is met bedrog in de Kamer gekomen. Hem daarin gedogen komt neer op medeplichtigheid. Wilders heeft enorm veel krediet verspeeld. Hij had zijn rug recht moeten houden. Lucassen gemarginaliseerd als eenmansfractie zou niks betekenen. Nu heeft hij het kabinet in de tang. Vier jaar lang of zoveel korter als het duurt. Ik vind het absoluut niet goed dat Lucassen mag blijven.

Hij heeft wat mij betreft zijn integriteit en geloofwaardigheid verloren en zou moeten opstappen. De belangrijkste reden hiervoor vind ik dat hij hierover heeft gezwegen tegenover Wilders. Daarnaast krijg ik de indruk dat hij de gebeurtenissen rondom die Ermelo-zaak bagatelliseert, terwijl ik weet dat voor de meisjes in kwestie dit wel degelijk zeer pijnlijk was; ze waren 17 jaar nota bene!

Ik vermoed dat het belang van de 76 zetels hier een grotere rol speelt dan Wilders heeft willen toegeven. Dit spelletje wordt niet alleen gespeeld door de pvv. Rutte en Verhagen zijn bang om na 1maand de macht alweer kwijt te raken. Als Wilders had gewild,had hij lucassen weggestuurd uit de kamer en was er geen meerderheid geweest,dan was het opnieuw naar de stembus geworden en was de pvv de grootste partij.

Links is overal mee bezig om zo snel mogelijk het kabinet te laten vallen maar ze hebben niet in de gaten dat wilders dan de meeste macht krijgt. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Gewoon aan het werk gaan en doen wat gedaan moet worden. Ja, mijn heer Wilders. Natuurlijk niet, mijnheer Wilders.

Zakkewasser, ik krijg je nog wel, jij ingekapselde in de Haagse politiek, vlerk in woorden, nietsnut in daden, machtsgeil, maar inhoudsloos. Deze man is een volksvertegenwoordiger. Wilders wil toch juist zorgen dat het volk zich meer betrokken voelt in de politiek? Dit werkt dit alles tegen. Het begin van het einde van de PVV? Het is een grof, misdadig schandaal dat een Wilders, die zich zo afzet tegen al dan niet criminele Marokkanen, zichzelf omgeeft met -semi-crimineel rapaille en die nog de hand boven het hoofd houdt ook.

Minder dan een eeuw geleden is een buurman uit het oosten ook zo begonnen en iedereen weet waar dat toe geleid heeft. Misschien ben ik erg pessimistisch, maar in mijn ogen herhaalt de geschiedenis zich hier weer. Het feit dat Lucassen niet zelf opstapt tekent de motieven die hij heeft om te blijven geld? Maar goed dat hij geen moslim is.

Wanneer gaan de ogen van de PVV-kiezers eens eindelijk open? Ik vind dat die meneer wat liefde nodig heeft. Misschien kun je de politiek beter opheffen, samen met de media.. Wat een gelul weer van veel mensen hier. Het hele verhaal wordt opgeblazen door de media en het wordt weer eens erger gemaakt dan dat het is, maarja..

Mensen zijn bang voor het rechtse kabinet. Wat wil Nederland dan? Nederland failliet en de steunlanden volpompen met ons belastinggeld? Nederland wordt eens wakker en denk eerst eens aan ons eigen landje en maak geen drama van iets onbenulligs.

Hij is niet veroordeelt voor een misdrijf maar een overtreding binnen defensie. Dus niet in het burgerstrafrecht! Daar komt bij dat hij nog enige jaren bij defensie heeft gewerkt en met eervol-ontslag is gegaan. De overige partijen pakken gewoon alles aan om dit kabinet te laten klappen. En even voor de PVV kiezers die zich negatief hebben uitgelaten, denk eerst eens na voordat je je rug toekeerd aan de partij waar je op hebt gestemt.

Het is een grove schande dat iemand met een behoorlijk strafblad in de regering mag plaatsnemen. Het is een teken van deze tijd en de verloedering van onze regering. Wilders doet het dus met criminelen! Lucassen is nu eenmaal in de Kamer beland, wegens een te oppervlakkige screening, maar in het leven is het toch ook zo dat wanneer iemand zijn straf heeft gehad, hij niet voor altijd op zijn misstappen of misdaden aangekeken mag worden.

Vergeven is ook een belangrijk onderdeel van het leven. In de gegeven situatie heeft de Hr Wilders een wijs besluit genomen, gekozen voor de eenheid behouden en niet nieuwe conflicten, problemen en scheuringen veroorzaken.

En hopelijk is het een stimulans voor Lucassen om zich nu extra goed en zuiver te gaan inzetten, een mens kan ook in de tweede linie een hele goede en waardevolle kracht voor een fractie zijn. Ik vind dat je er geen problemen over gemaakt moeten worden hoelang is dit al geleden?

En is hij al niet gestraft geweest? Ik vind dat hij het wel had moeten zeggen dat hij als militair veroordeeld was. Wat voor werk mogen mensen die ooit in de gevangenis hebben gezeten dan wel doen? Geen ambtenaar, niet in de politiek, en in het bedrijfsleven willen ze ook liever geen ex-gedetineerden.

Dus dan ooit in de gevangenis gezeten voor de rest van je leven een uitkering??? Lijkt me ook geen goed plan. Alleen als je zelf geen grote mond hebt van een ander die voor véél minder toch echt wel uit de kamer moest!!!!???

Een kamerlid hoort van onbesproken gedrag te zijn. Anders is het hek van de dam. De PVV besmeurt opnieuw de Nederlandse politiek en zijn handlangers zouden zich ernstig moeten beraden over de samenwerking met deze uiterst bedenkelijke club. Ook de PVV blijkt dus een hele gewone politieke partij te zijn die als puntje bij paaltje komt gewoon water bij de wijn doet en van zijn heilige principes afwijkt als het zo uitkomt. Blijft over een machtspoliticus die met zijn uitspraken via de onderbuikgevoelens van de burgers maar zonder inhoud zijn macht probeert uit te breiden.

Maar ook dat is geen nieuws. Weer een stukje van de mand gebroken waar Wilders uiteindelijk doorheen zal vallen. Het gaat de goede kant op. De linkse partijen en ook de journalistiek grijpen al hun kansen om dit kabinet in diskrediet te brengen en maken van de bekende mug een olifant om over oude koeien en sloten maar te zwijgen.

Ondertussen is hij genoeg gestraft en heeft hij middels zijn verklaring en excuses op tv laten zien wie hij is en dat hij verantwoording neemt voor zijn daden. Helaas de meest links stemmende mensen zijn verre van dat. Lucassen laat nu maar zien wat je waard bent, ik wil het wel graag weten. Natuurlijk kan een persoon die voor dit soort zaken veroordeeld is geen deel uit maken van een partij die zowat in de regering zit!

Ik lees reacties van mensen die het een prima beslissing vinden en de PVV blijven steunen, vraag je eens eerlijk af of je er net zo over zou denken als dit iemand van PvdA, CDA of een andere partij zou zijn? Ben het wel eens dat het niet nuttig is om nu een spoeddebat te gaan houden over de betrouwbaarheid van deze regering, dat is tijdverspilling. Bovendien valt het kabinet vanzelf, als de tijd rijp is…. Als Lucassen zijn bijna al zijn portefeuilles zijn afgenomen, krijgt hij dan ook maar een heel klein deel van zijn salaris als kamerlid?

Lijkt me toch redelijk en ook passend in het PVV-denken. Ik vraag me af wat hebben burgers nog te zeggen over de politiek Den Haag?

Ze moeten toch ons vertegenwoordigen…. Lucassen is al veroordeeld voor ontucht en daarmee is de kous wat dat betreft af. Dat hij zijn partijleider onvoldoende heeft geinformeerd zou voldoende moeten zijn om hem nu te wippen.

Hij zal wel wachten tot hij volledig wachtgeld krijgt en dan alsnog verdwijnen zodat de PVV een nieuw kamerlid kan voordragen. Vreemd dat de heer Lucassen plotseling spijt heeft van zijn a-sociaalgedrag.

Heeft hij dit ook gedaan voordat hij in de kamer kwam of kan hij nu niet anders? Zulke mensen horen niet in de kamer te zitten men moet een onbesproken gedrag hebben om deze funktie te mogen vervullen.

Zoiets zul je nou niet meemaken als bijv. Maar geen enkele partijleider zal een kabinet laten vallen om de privé fouten want dat zijn het van 1 kamerlid, ongeacht het gejank van de linkse bloedhonden.

Zo te lezen staat Lucassen vanaf nu permanent onder toezicht, en dat is prima. Resteert wel dat de PVV z´n screening wel eens wat mag gaan verbeteren, maar zo ken ik dus nog wel wat partijen.

Het lijkt me trouwens terecht als kamerleden die niet op eigen kracht dus met voorkeurstemmen verkozen zijn, ook niet zomaar uit de fractie mogen treden en dan onder eigen titel in de kamer mogen blijven zitten.

Dat mandaat hebben ze helemaal niet van de kiezers gekregen, ze hebben alleen een mandaat van de partij, dus als ze uit die partij treden mogen ze die zetel verder ook niet opeisen. We moeten nog een paar jaar tot de volgende verkiezingen, dan is iedereen dit alweer vergeten. Wilders is een goed strateeg, en goed in de media bespelen, hij vindt er wel wat op.

Duidelijk dat hij meer bezig is met zijn imago dan met het landsbelang. Dit heb ik nou altijd al vanaf het begin gezegd: Een criminele bende is binnengetreden in de politiek Nederland gaat ten gronde, als deze partij niet snel verdwijnt. We zitten niet te wachten op rascisten en sexueel gefrusteerden. Moet het eigenlijk niet zo zijn dat volksvertegenwoordigers van onbesproken gedrag zijn?

Nu het gajes ook al is binnengedrongen in het parlement ziet het er voor ons burgers somber uit. Scharen zij zich allen achter de beslissing van Wilders? Is er dan niemand die niet bij deze club wil horen en de eer aan zich zelf houdt? Hoewel ik geen aanhanger ben van de Wildershorde, ben ik wel van mening dat deze man gewoon in de kamer mag blijven. Hij had die dingen niet mogen doen, zeker niet. Het is maar goed dat hij alleen maar zijn buurt heeft geïntimideerd en ontucht heeft gepleegd met ondergeschikten.

Stel je voor dat hij een tweede paspoort zou hebben…. Het gaat wilders niet lukken Lucassen te vervangen door iemand zonder strafblad. Gewoon alle leden uitzetten naar het land van herkomst. Dit is echt een schande voor ons land.

Nu laar Wilders duidelijk blijken dat het bij hem alleen maar om zijn ego en macht gaat. Een volksvertegenwoordiger is een voorbeeldfiguur. Wilders en zijn mannetjes neem ik eigenlijk niet kwalijk. We weten allemaal dat een een stelletjes onderwereldfiguren er bij zitten. Maar Rutte en Verhagen verkopen het land aan de mafia. Dat is niet te verteren. Ik zie dat sommige mensen hier opmerken dat als de PVV de eer aan zichzelf had gehouden door Lucassen eruit te gooien zij wellicht de volgende verkiezingen hadden kunnen winnen.

Maar, stel dat jezelf eens de vraag wie dan nog zou willen samenwerken met de PVV? Zeker niet de partners die de PVV zou hebben laten vallen, en wie blijft er dan nog over? En anders…dan maar niet en per onderwerp de stemmingen in de kamer afwachten. Gezien de reacties van de oppositie bij de presentatie van het regeerakkoord niet zo onmogelijk. Absoluut verwerpelijk dat zo iemand ons moet vertegenwoordigen. Dit zijn minpunten voor Geert, die hem nog wel eens lelijk kunnen opbreken. Hoe zou hij gereageerd hebben als de daden van Lucas door een Marokkaanse Islamiet waren gepleegd?

Staatssecretaris Jac de Vries heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en is opgestapt na een relatie met een adjudante. Nu het bij zijn eigen partij gebeurt, neemt hij niet de verantwoordelijkheid om Lucassen weg te sturen. Binnen kamers zal wel gesproken zijn over zijn vertrek, maar dat zal Lucassen wel niet doen, want hij heeft nu een iets groter inkomen dan een sergeant.

Henk om Ik heb zelfs niet eens gestemd. Hij had een doodnormale seksuele relatie met een vrouw die ook in het leger zat. Of kun je tegenwoordig door de gemeenschap veroordeelt worden omdat twee volwassenen seks hebben gehad??? Die Lucassen is een schoft. Een kamerlid dient het goede voorbeeld te geven. Ontucht of schofterig gedrag in de buurt is niet zomaar iets waar je je excuses voor kan aanbieden of spijt over kunt betuigen. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site.

Je browser ondersteunt geen javascript. Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc.

Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id.

Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen.

.


Alle linkse mensen in paniek haha. Jammer jongens het is niet gelukt. En waarom moet de hele PVV fractie doorgelicht worden? Doe dat maar eens bij de hele Tweede Kamer, resultaten zullen schokkend zijn.

Voorbeelden zat van linkse mensen die zich schoftelijk hebben gedragen. Het is fout wat hij heeft gedaan, maar deze oplossing is het beste. Gewoon zn kop houden, rustig blijven zitten, en af en toe zn hand omhoog steken. In iedere andere situatie had Geert hem eruit gezet, zeker weten. Wanneer worden die ontevreden kiezers nu eens wakker. En er komt nog meer,let maar op. De pvv is een zootje criminelen. En alles gaat de doofpot in. Een aantal PVV — kamerleden zijn net zo bedreigend en gewelddadig als de zgn.

Drank,agressie, wapenbezit en nu ook ontucht is verbonden met de fractie van de PVV in het parlement. Absurd en ronuit schandalig. Een kamerlid zonder woordvoerderschap en wel op kosten van de belastingbetaler. En ik maar denken dat daar het zwaard van Damocles was dat boven het hoofd van de PVV hing.

Hopelijk worden ze hier keihard op afgerekend, dit is werkelijk niet goed te praten…. PVV is een kut beweging, en laat steeds meer zijn ware gezicht aan haar hulpeloze kiezers zien…. Jammer voor al die PVV kiezers, welke zich meer dan terrecht teleurgesteld en bedrogen voelen. Waar ligt de grens voor de trouwe PVV aanhang?. Is een al een te veel?.

Het is natuurlijk prima dat de heer Lucassen alleen maar zijn buurt heeft terroriseerd en ontucht heeft gepleegd, een dubbel paspoort zou veel erger zijn geweest. Wat wordt er toch in dit kleine landje met twee maten gemeten! De emotiemedia en oppositiepolitiek smullen van deze onvolledige en stemmingmakende informatie. Maar daarvan is de PVV bij voorbaat uitgesloten. Die verdienen alleen verkettering.

Ik ben geen fan van de PVV en Wilders, maar het stigmatiseren en fanatiek veroordelen van hun gedachtegoed gaat mij veel te ver. Doet Nederland niet exact hetzelfde als dat wat we Wilders verwijten, nml uitsluiten van andersdenkenden? En wij maar denken dat we leven in een democratische land! Kan niet anders zeggen dat het Nederlandse Volk nog steeds erg naief denkt over de pvv. Maar goed tijd zal het leren. Hoe zou de Hr. Wilders gereageert hebben als een de Hr.

Lucassen lid was geweest van de oppositie. Nu strekt zijn gedoog beleid uit tot de luizen in zijn eigen pels. Volgens mij heeft de hr Wilders de deur open gezet voor de toelaten van kamerleden met een strafblad. Hiermee schaadt hij de betrouwbaarheid en de integriteit van ons staatsbestel.

Met grote verontwaardiging verneem ik in de media dat Dhr. Ik ben één van de kiezers die ervoor gezorgd hebben dat uw partij in de Tweede Kamer terecht kwam.

Het is ongelooflijk dat deze kerel in uw gelederen mag blijven. De criminaliteit straalt er van af! En dat voor een partij die altijd zo goed weet hoe ze moeten reageren op dissidentie in de samenleving.

Dit is ongehoord, ongekend en ongelooflijk. Het is een aanfluiting voor de PVV en voor Dhr. Te gek voor woorden dat deze man blijft zitten. Het is echter niet verbazingwekkend gezien het hoge aso-gehalte binnen deze partij. Het is de grootste onzin ooit. Tot nu toe heb ik nl. Moet je gewoon zelf bekostigen overigens.. Een blamage voor de politieke geloofwaardigheid van de PVV, die toch al aan het slijten was.

De druiven zijn nog steeds even zuur bij Cohen, Halsema, Pechtold c. Nog even geduld geachte dames en heren ter linker zijde, over enkele jaren heeft de huidige politieke samenwerking 85 tot 90 zetels in de 2e kamer.

De kiezer heeft gelukkig! Aangezien er geen sprake was van seksueel misbruik bedankt media! Als men dit al te erg vindt, laten de tegenstanders dan zelf in de regering plaats nemen want die denken perfect te zijn….

Stom dat de PVV haar kandidaten niet heeft gescreend, maar ook stom dat dat geen standaard usance is vanuit de rijksoverheid alvorens kamerleden in te zweren. Verder geldt wat mij betreft: Hoe meer randdebielen onder de PVV-kamerleden, hoe beter! Dat dit onzalige zootje xenofoben maar gauw mag wegkwijnen. Ik vind de ophef rondom triest, men luistert alleen maar de media die mensen kunnen maken en breken. Als je iemand onzedelijk betast zoals oud premier Lubbers ben je gelijk een ontucht pleger, verkrachter aanrander en noem maar op.

En ruzie met je buren dat hebben de meesten wel eens ervaren, maar als het iemand dwars kan zitten zoeken ze gelijk de media op. Net of de gelovigen zulke heilige boontjes zijn. Jammer dat over Balkie nog niks ontdekt is, die zal vroeger ook wel iets gedaan hebben alleen die wordt beschermd door de staat.

Van mij mag hij blijven! De meelopers van Wilders en kompanen hebben niets maar dan ook helemaal niets geleerd uit de geschiedenis, dit incl. Rutte en Verhagen…er is werk in jullie winkel, grote schoonmaak mag starten en doe het grondig om de eigen geloofwaardigheid nog enigszins overeind te houden, de afrekening gaat ongetwijfeld komen.

Kenmerkend of kenschetsend misschien Wilders is wellicht een oprecht persoon in zijn meningen, maar valt in de nieuwe politieke winter van de laatste jaren ook door het ijs. Was Joop er nog maar, altijd hartverwarmend in barre tijden. Misdadigers in het parlement van mijn land. Het kan niet kouder worden!! Het is toch zo dat als iemand zijn straf heeft gehad hij weer met schone lei mag beginnen?

En weer is het links niet gelukt. De honden blaffen, de karavaan trekt verder. En zetels gaat dit echt niet kosten. Of geloven jullie nu echt dat die 1,5 miljoen xenofobe tokkies het wat uitmaakt of de heer Lucassen een jongedame heeft genomen? I rest my case. Begrijpen we het nu? Zien jullie nu eindelijk dat Wilders een clown is?

De PVV maakt van hondenpoep een belangrijk thema. De PVV moet zich niet van de wijs laten brengen door al die slinkse linkse partijen die alles willen proberen om de PVV onderuit te halen. Er is Lucassen een straf opgelegd en dat moet genoeg zijn. Deze rechts radicaal moet zo spoedig mogelijk de kamer verlaten. Het CDA is zo opportuun geweest om met dit PVV tuig in coalitie te gaan, of het nou een gedoogconstructie is of welke dan ook, in elk geval doen die hoofdletter C geen eer aan hoe slijmerig en primitief heet betoog van Camiel Eurlings ook was, ze hadden moeten luisteren naar de wijze mannen, korte termijn successen in de politiek hebben een boemerang effect op lange termijn, Maxime Verhagen had dat moeten weten.

Wanneer het iemand van D66 was geweest,was het niet uitgelekt. Ik ben geen fan van Wilders. Men doet er alles aan Wilders CS in een verkeerd daglicht te plaatsen De aandacht had de afgelopen week moeten liggen bij het feit dat we de komende jaren worden overspoeld door de bewoners van de BALKAN,doordat de heer Leers niet bij de les was op de conferentie van de EU,.

De PVV ligt zowiezo erg onder vuur. Wilders zou er dus voor moeten waken steeds maar weer negatief in de pers te komen en zijn medekamergenoten extra moeten screenen. Ik blijf echter de PVV steunen. Ik hoop niet dat degene die het over democratie hebben ook bedoelen dat boeven in de tweede kamer moeten zitten.

De tweede kamer heeft een voorbeeldfunctie en is daarom niet zo geschikt voor boeven…. Het isw al erg genoeg dat niemand opstaat tegen een regering waarbij beide partijen een moraal beweren te hebben die ze dan teniet doen door met de PVV samen te regeren.

De PVV hanteert een dubbel moraal. En niet te vergeten de rest van de fractie is ook niet van onbesproken gedrag. Daarnaast mag deze man gewoon 4 jaar op zijn zetel zitten en daarvoor geld vangen. Het enige wat hij hoeft te doen is meestemmen. Hoe kun je dan nog met droge ogen beweren dat uitkeringstrekkers moeten werken voor hun geld? Ik weet zeker dat elke uitkeringstrekker graag het werk van Lucassen had gedaan. Ik had niet verwacht dat Wilders crimineel en buurtterrorist Lucassen zou laten zitten.

Maar blijkbaar telt bij de PVV ook het belang van de eigen positie!? In de slachtoffers van Lucassen is hij dus ook niet geinteresseerd.

Wilders blijkt een slap mannetje zonder principes, die alleen uit is op behoud van macht. Dezelfde media die Wilders op het schild hebben gehezen, zullen hem en Lucassen jarenlang met de pijnlijke feiten confronteren. Hoe geloofwaardig is de PVV nog als voorvechter van de belangen van de gewone man als Lucassen gewone buurtbewoners terroriseert en je jarige dochter in dronken gevoerde toestand verkracht?

En dat met de mantel der politieke liefde wordt bedekt en een riante vergoeding voor een kamerlidmaatschap van niks, zonder portefeuille. Zijn buren bedreigen, ongewenste seksuele intimiteiten op het werk. Laatst deelde een PVV-er een kopstoot uit en een ander had een vuurwapen op zak. Dit te gek voor woorden , deze man in de politiek terwijl ik het type zakt Nederland steeds verder ,en dan Lucassen er in laten, hopenlijk dat het kamerdebat iets verduidelijkt ,dit gezien de div miskeunen er al bij PVV zijn geweest , erwijl voor een zestig euro deze Lucassen daar de molen gehaald kon worden.

Kabinet in de tang van brievenbuspissend kamerlid met strafblad.. Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering. Best spannend als het niet zo treurig zou zijn.. Dat is dan nummer drie van de pvv met een onfris verleden. Allemaal te losse handjes en een kopstoter, echte jannen dus. Wel erg gemakkelijke oplossing. Kan Lucassen weer verder aan zijn imago bouwen, over de rug van Wilders. Vind dit net een brug te ver.

Het gaat alleen maar weer eens geld kosten,geld van de gewone burger. Begrijpelijk de beslissing van Geert. De juiste keus in dit geval. Het belang van de Partij Van De Vrijheid is van een hogere orde. Toegeven aan de wenselijkheid van ontslag zou de regering de meerderheid hebben gekost. Maar neem gerust aan dat het Lucassen bij voldoende meerderheid van zetels zeker en terecht zijn zetel zou hebben gekost. Met deze draai kun je zien hoe 1,5 miljoen kiezers gestemd hebben.

Niemand van de stemmers heeft zijn vingertje over de lijst laten gaan. Liever de Islam bestrijden dan een sluitende begroting. Bonnen worden toch niet meer uitgeschreven. Zie hier de PVV pareltjes die pleiten voor respect en fatsoen. De knokkers voor een beter Nederland:. Opper Sociaal Darwinist Geert W. De WET direct veranderen. Hij mag blijven in de kamer omdat hij er niet zelf uitstapt. Ongelofelijk dat dit kan in ons land.

De pv-stemmers zullen alles in het werk stellen om hier een linkse hetze van te maken, net zoals ze de afgelopen maanden hebben gedaan met alles dat niet in hun straatje te pas kwam. Het was, politiek gezien, de enige uitweg voor de pvv. Uit de partij zetten kon niet, Lucassen was immers geen lid van de partij dat is namelijk wilders.

Gedwongen laten opsteppen zou het einde betekenen van dit marionettenkabinet. Dus dat is ook geen optie geweest. Als wilders zich graag omringen door criminelen, moeten ze dat vooral doen.

Ja, het klopt, Lucassen heeft zijn straf uitgezeten. Wanneer hij de feiten echter had gemeld toen hij kamerlid kon worden, had hij niet op de lijst gestaan. Het liegen hierover vind ik derhalve net zo erg als de gepleegde en reeds bestrafte feiten zelf. Pvv-stemmers, dit is nummer 4 in het rijtje, voelen jullie je nog steeds thuis in dit rariteitenkabinet? Dit kan ons op deze manier te gebeuren staan! Zie dit eerste voorbeeld al!! Het gaat nu om deze persoon maar zo zitten er velen tussen die zich zo omhoog willen werken, ten koste van alles of iedereen!

Vooral kiezers moeten eerst zelf leren denken want als je dit aan Wilders en zijn typer over laat, staan ons nog vreemde dingen te gebeuren hier in Nederland en wie weet in groter verband. Lucassen had de eer aan zichzelf moeten houden en moeten opstappen zodat de meerderheid in de Kamer behouden blijft.

Heb je de rest van mijn bericht ook gelezen? Waar ik me zorgen over maak is een algemene toename van hufterigheid. Is voor de partij maar ook voor jezelf beter op te stappen.

Onbegrijpelijk is dit besluit, het gaat boven mijn gevoel van eer en goed gedrag, Het lijkt wel of iedereen in de PVV boven de wet staat. Waar moet dit heen in Nederland????

Lucassen en hij niet alleen heeft alle integere militairen in het gezicht geslagen met zijn misdaden in Ermelo, want dat zijn het, kijk het Militair Straf- en Tuchtrecht er maar op na. Meneer Wilders, probeer nu als prioriteit nummer 1 de wet op de onafhankelijke positie van het 2e Kamerlid gewijzigd te krijgen, praten we daarna wel weer verder over de Islam en de massa-immigratie. Het gaat hier niet om hondenpoep, het gaat hier om een bepaalde karaktereigenschappen, net zo als alcoholisme ook een eeuwige verslaving is.

Leuke voorbeeldbeelfunctie in de Tweede Kamer voor het Nederlandse volk! Arme Nederland, aaaah, arme arme Nederland! Lees de persverklaring van jou clubje maar eens goed door.

Lucassen is in veroordeeld voor een misdrijf. En niet voor hondenpoep!! PVV met Wilders graven zo hun eigen graf. Komt lekker geloofwaardig over zo. Een ander bekritiseren, en zelf zulke figuren in je partij toelaten. Het is zondermeer droevig gesteld met de kennis inzake het militair straf- en tuchtrecht. Kort en goed Lucassen was fout maar veel minder dan de vele nu steenrijke ex-politici ,die algemeen als bekend mogen worden verondersteld!

De strafregisters van vele ex-militairen vermelden feitelijk overtredingen van het tuchtrecht waarbij de tot straffen bevoegde meerderen maximaal straffen opleggen varierend van een berisping tot streng arrest met b. Heel vreemd deze gang van zaken… Maar het geeft wel een duidelijk beeld van de gang van zaken binnen de Nederlandse regering.

Triest dat Wilders deze beslissing heeft gemaakt. Met of zonder druk van Rutte voor het behoud van het kabinet. Maar er is weer gezichtsverlies voor de PVV en het kabinet. Hoe lang zal het nog duren voordat burgers écht van zich laten horen? Dat deze manier van handelen gewoon niet meer kunnen?!

Geen wonder dat het vertrouwen in de politiek alleen maar minder wordt… Trieste zaak…. Alles kan als de rechtse meederheid in de 2e kamer maar blijft bestaan. Er waar blijft premier Rutte? Het is tijd voor nieuwe verkiezingen, deze regering is een ramp.

Wilders kan niet echt anders. Lucassen zou de eer aan zichzelf moeten houden en op moeten stappen. Wilders kan niet zo maar het kabinet laten vallen.. Het is heel simpel, als het een allochtoon was geweest van een andere partij dan had Wilders gezegd: Nu betreft het iemand van zijn eigen partij en dan mag hij blijven zitten. Wat een onzin, wegwezen met die gast!!!!! Lucassen heeft spijt en biedt zijn excusses aan.

Dhr Lucassen is een gekozen volksvertegenwoordiger, maar ik ben blij dat hij míjn vertegewoordiger niet is. Je zult toch bij dat laagopgeleide lage lonenvolk horen dat zich door hém laat vertegenwoordigen… En die geblondeerde relschopper?

Wat zal hij in de rats gezeten hebben, en wat zal hij zich in de tang genomen voelen, nu net de ene zetel op het spel stond…. Fout van Wilders dat hij niet goed genoeg gescreend heeft. Welke verschrikkelijke misdaden heeft L. En is hij al niet veroordeeld? Ik hoorde dat L. Eerst daar maar even op wachten.

Wegsturen had gekund maar als daarmee deze coalitie in gevaar zou komen heb ik liever dat ie blijft. Ik heb gestemd op deze partij om juist dit soort volk aan te pakken! Ik ben zelf instructeur bij Defensie en vind het schandalig dat je je status zo misbruikt. Over de tiran die hij in de buurt zou zijn geweest nog maar te zwijgen, straatterroristen in de fractie??? Van mij mag hij opstapppen want de schade die de PVV nu al heeft opgelopen is denk ik onherstelbaar.

Dat deed het vorige kabinet al niet meer. En ook dit kabinet verlaagd zich nu als in geneuzel en getreuzel over procedures, de oppositie incluus. Een volledig incapabel zooitje. Enne, dat Lucassen moet opstappen lijkt me niet eens een punt van discussie. Criminelen horen niet in het Tweede Kamer pluche…. En dit soort types gaan ons land leiding geven? Dit kan toch gewoon niet meer serieus genomen worden?

Dit kan gewoon niet. Valt me vies tegen van Dhr. We betalen ons scheel aan weggelopen linkse wethouders die -volgens afspraak- op hun beurt de zetel weer vrijmaken voor de volgende profiteur.

Waar zouden ze dat van afgekeken hebben. Lucassen werkt tenminste aan zijn gedrag en voor zijn geld. Wat ik ervan vind? Om maar met Wilders te spreken: Waarom dan nog wel lid van de vaste Kamercommissie Koninkrijksrelaties? Wat is daarvoor het argument, PVV? Waar is die transparantie die je zelf opeist?? PVVers en kamerleden met een criminele achtergrond zelfs ontucht!! Ik heb vol overtuinging op de PVV gestemd. Eindelijk een partij die een vuist maakte tegen straatterrorisme, tuig, criminaliteit, het gekonkel van de politieke elite.

Ik ben diep, diep teleurgesteld en voel mij als kiezer bedrogen en volstrekt niet serieus genomen. Dit is werkelijk de laatste keer dat ik op de PVV heb gestemd en geloof me, ik hoor dit geluid ook van anderen in mijn omgeving. Ronduit schandalig te stellen dat er geen sprake was van dwang, en dat zegt de veroorzaker, dat is nog eens onpartijdig commentaar. Dit moet het land meeregeren?

Of wachten we op de volgende onthulling……. Lucassen geeft vandaag als eufemistische reactie bij Eén Vandaag, dat hij een relatie heeft gehad met minderjarigen. Volgens de wet is een relatie met minderjarigen dat nog altijd een pedofiele relatie. Lucassen zit er alleen nog voor het geld. Ik vindt het echt een zo ongelooflijk staaltje dubbele moraal. Ik hoop dat alle PVV stemmers zich achter de oren krabben.

Enige rede meneer aan te houden is het aantal gedoogsteun zetels. Geert, hoe ging dat spreekwoord alweer. Die een kuil graaft voor een ander???? Ik hoop dat hij heel diep is. Ik vind het bizar dat hij mag blijven. Zelfs bij het volgen van een predoctoraal stage bij een justitiele instelling moest ik destijds een bewijs van goed gedrag overleggen.

Ik acht daar enerzijds dhr. Wilders verantwoordelijk voor dat te checken, maar anderzijds ook dhr. Rutte die toch de PVV ook voor een stuk in zijn regering heeft betrokken. Ik vind het totaal niet ter zake doen of deze man inmiddels zijn straf er op heeft zitten en dergelijke vragen, het gaat mij erom dat een strafblad maakt dat je niet op alle vlakken actief meer kunt zijn in het leven. En daarbij acht ik het wel met twee maten meten door de PVV; Wilders heeft in veel andere gevallen geloof ik geen nacht slaap nodig om er een oneliner-visie eruit te gooien.

Marinus, grappig, met rechts. Als je kritiek hebt, komt men niet verder dan jijbakken naar links. Maar voor de goede orde, Oudkerk verliet destijds de politiek, Lucassen niet. En Oudkerk is niet veroordeeld, deed ook niets strafbaars, Lucassen wel. Maar, toch fijn om te zien dat Wilders minder moeite heeft met dubbele moraal dan met dubbele nationaliteit. Hij vindt het geloof ik fijn om op de stoel van de rechter te zitten.

Dat heeft hij in zijn eigen proces ook haarfijn laten zien. Ik bedoel, wie krijgt het verkocht om te zeggen dat als hij veroordeelt wordt, miljoenen Nederlanders het geloof in de onafhankelijke rechtspraak verliezen.

Om je te bescheuren. Maar o, wat zeg ik nu, laten we de Wilders fans niet teveel kwetsen. Ze hebben het al zo moeilijk en ze krijgen het nog veel moeilijker. Ik lach me het glazuur van mijn tanden. Dit kabinet loopt van meet af aan op eieren en het is een kwestie van tijd voor het kabinet valt. Met een beetje mazzel is dat dankzij de PVV, zodat ze bij de volgende verkiezingen behoorlijk wat zetels gaan verliezen. Ongelofelijk, de man heeft gevangen gezeten voor een ernstig vergijp, feiten liegen niet, deze man kan niet meer serieus genomen worden.

Niet veroordeeld worden voor bedreiging en intimidatie is geen excuus omdat ik uit eigen ervaring spreek. Iemand kan jou gewoon bedreigen en intimideren, aangifte helpt wel voor dossier opbouw maar de politie geeft zelf aan dat je moet bellen op het moment dat het gebeurd en dan maar hopen dat het niet te laat is.

Deze mensen zijn zeer berekenbaar, hebben vaak een persoonlijkheidstoornis met narcistische trekken, berekenbaar en trefzeker dus. Geen training die daar iets aan kan doen!

Vroeg of laat gaan ze weer in de fout. Lieve medelanders, zijn we nu blind, dom of gewoon laf? Willen we niet allemaal een optimaal kwalitatief goed leven? Recht is recht en krom is krom.. Laten we beginnen met de foute elementen uit de bestuurlijke kant te halen en dan kijken welke noodzakelijk coelantie opgelegde sancties aldus Wilders nodig is om de samenleving te optimaliseren. Net als in alle functies in onze prachtige maatschapij: Begrijpelijk dat hij niets heeft gezegd ondanks dat hij dit misschien toch beter wel had kunnen doen bij zijn partij leider.

Maar vooral schande aan de linkse media die dit soort dingen onder de aandacht brengt Dubbele paspoorten en nu dit. Dit zegt genoeg over de PVV en zijn dictatoriale leider. Het feit dat de aanhang van de PVV dit allemaal als zoete koek slikt en Geert hier zelfs om zal prijzen zegt ook genoeg over de aanhang. Het lijkt me duidelijk dat het niet een kwestie van goed of slecht is.

Feit is dat Lucassen in een machtspositie zat en dat weet hij. Als Wilders zou zeggen: Politiek gezien was het een juiste beslissing, alleen het probleem dat Wilders heeft is het feit dat merendeel van de PVV stemmers niet slim genoeg is om dat in te zien. Los daarvan zal Wilders in het vervolg wel twee keer nadenken over nieuwe kanditaten en ze grondig laten screenen. Het zal me ook niet verbazen als in de nabije toekomst nog het een en ander over ander PVV leden zal worden opgegraven.

Dat het CDA deze gang van zaken tolereert kan ik begrijpen. De katholieke afdeling van deze club staat ook nog wat veroordelingen te wachten.

Zo gaat dat in de politiek. Ik houd jou uit de wind dan kun jij mij later uit de wind houden. Even serieus, Wilders maakt hier een mega fout; als hij de partij van gezag wil zijn; begin bij je eigen nest!!

PVV wat is jullie mening nu??? Dat deze man mag aanblijven is belachelijk, het feit dat hij er zit is al te gek voor woorden. Waarom geen juridisch onderzoekje voor dat kamerleden voorgedragen worden. Bij elke sollicitatieprocedure tegenwoordig hoort zo onderzoek. Jammer voor je Geert, dit kun je niet maken. Onbegrijpelijk in onze Nederlandse rechtstaat. Met een HALT veroordeling krijg je al geen baan meer bij de overheid.

Voor onze volksvertegenwoordigers gelden dus andere regels. Ik schaam mij diep om Nederlander te zijn! Als iemand in aanraking komt met justitie en hij is lid van de PVV is het een fout: Volgens mij waren het ooit de linkse rakker die zeiden mensen moeten na een misdrijf weer terug in de maatschappij Dat gebeurt nu en iedereen zaagt maar. Hij heeft met meerderjarig sex gehad maar, dat heet omdat hij docent was ontucht en tja en beetje buren ruzie.

Kom op en pak hardere problemen aan i. De man heeft dus gelogen tegen Wilders, gelogen tegen de politie anders was hij voor bedreiging veroordeeld en zich erg onprofessioneel gedragen in het leger.

Deze man had in eerste instantie geeneens de kamer in mogen komen! Wat doet die kale boevenkop daar tussen die nette meneren? Zou Wilders dan toch zelf ook een boef zijn? Links had zoiets eens moeten doen. De Telegraaf was te klein geweest. Hoe kan en wil de PVV nu nog in de kamer ageren tegen buurtterroristen en seksuele misstanden. Was ik maar een Tweede Kamerlid. Dan zou ik bij elke debat over veiligheid,defensie,wijken en wonen of immigratie Dhr.

Lucassen aanhalen als een mooie voorbeeld hoe het ook kan. Namelijk een veroordeling op je naam hebben en toch midden in de macht terecht komen en bij ontdekking van de veroordeling ook nog eens mogen blijven van die ooow zooo lieve Sint, of heet hij nou Geert. Wat is het verschil tussen Marokkaanse jongeren die hun buurt terroriseren en dhr. Lucassen die zijn buren zo intimideert en bedreigt dat ze huilend aangifte doen bij de politie?

Zo iemand mag toch geen deel uitmaken van onze volksvertegenwoordiging. Ik acht de veroordeling niet eens als een probleem, aangezien een militaire rechtbank nou eenmaal altijd streng straft.

In de private sector had dit niet eens tot een veroordeling geleid. Het feit dat hij heeft gelogen en niet bereidt is zijn zetel ter beschikking te stellen vind ik een veel groter imagoprobleem. Het is voor Wilders de beste oplossing naar omstandigheden, en of dit zetels zal kosten is maar de vraag. Op de korte termijn misschien, maar na een aantal maanden maakt niemand zich hier meer druk om. Ronduit belachelijk,Wilders is bang voor een splitsing in de partij of voor een eenmansfractie waardoor het kabinet zijn meerderheid verliest.

De PVV was al niet geloofwaardig, maar verliest nu ook het laatste beetje waardigheid. Nederland, maak je klaar! De tijd is gekomen! De oude regels stinken. Nu telt de toneel niet meer. Nu is de tijd voor iedereen! Niet alleen voor de kak-haagsche poly-tieken! De man heeft zijn straf uitgezeten. Is de tolerantie alleen tegenover islamieten?

Is Democratie een spelletje, dan? De kritiek op Wilders en Lucassen gaat niet over wat er gebeurd is. Dat kan in de beste families voorkomen, daarover geen twijfel. Als je dat niet begrijpt, dan denk ik dat Lucassen meer met zijn eigen feestje bezig is dan met het belang van de partij waar hij voor staat. Hij is nu aangeschoten wild, de bokaal van de achilleshiel van deze coalitie is nu doorgeschoven naar de PVV.

Die bokaal krijgt vrees ik weinig rust. Nee, ik ben een groot voorstander van volksvertegenwoordigers met een vlekje. Dat betekent immers levenservaring. Thoe Joekes was er zo een. Een politicus met een vlekje. Maar die zei gewoon: Dat getuigt van kracht. Nee, meneer Lucassen heeft laten zien dat het hem puur om de centen gaat, en wellicht ook nog zijn ego, zeker niet om zijn partij. Ik moet niets van de PVV hebben, maar wil graag over argumenten dicussiëren en niet over dit soort onzin.

Foei, meneer Lucassen en begrijpelijk, maar wel zwak, meneer Wilders. Hij zou gedwongen moeten worden om op te stappen. In alle andere functies wordt zoiets, zeer terecht, ook niet getolereerd. Het verbaast mij ten zeerste dat kamerleden zo slecht gescreend worden. Het lijkt wel of de PVV bestaat uit criminelen. De PVV heeft een grote mond als het om criminelen gaat maar doet hier zelf intern niets mee. Het is een schande en ik hoop dat deze criminele bende snel in de peilingen naar het nul punt zakt.

Dit kan toch niet waar zijn. Hoe kan een PVV-kiezer nu ontzag hebben voor dit soort volksvertegenwoordigers; laat staan daar nog op stemmen? Kennelijk is de PVV veel meer dan opkomen voor de vrije meingsuiting!!!!!!!!!!!

Vraag me ernstig af wat Wilders er voor scene van had gemaakt als het niet een van zijn kamerleden betrof, maar van een andere partij. Helemaal als het een links kamerlid zou zijn geweest of een kamerlid met moslim achtergrond…. Wilders meet met twee maten: Wat een achterlijke partij. Weten ze eigenlijk wel waar ze op gestemd hebben? Ik heb ook vol overtuiging op de PVV gestemd, en blijf dat ook doen. Is die Lucassen nu volksvijand nummer 1?? Tjonge tjonge, de druiven zijn nog steeds erg zuur he!

Het geen wat hij gepleegd heeft wordt overdreven door halve waarheden en onwetenheid. De ontucht verboden sex aanklacht geldt voor het feit dat hij vrijwillige sex heeft gehad met een ondergeschikte. Indien hij niet bij defensie had gewerkt, of het had zijn buurmeisje van 17 jaar geweest, dan was het legaal en geen probleem geweest. Racistische uitspraken doen en opzettelijk mensen in een hoek drukken getuigd al van weinig morele waarden.

Tot nu toe kon de PVV aan een deel van nederland haar imago van een partij die de beste bedoelingen heeft nog hoog houden. Ik hoop alleen dat de PVV stemmers dit ook inzien. Verbazend, of toch niet? Opportunisme waar het uitkomt. De volgende verkiezingen zullen duidelijk maken hoe men denkt over zo een club. Strategisch gezien heel stom van Wilders. Dit waait niet over, goddank. Ik dacht dat de PVV voor zwaarder straffen was? Ontucht wordt vergoeilijkt, straatgeweld getolereerd?

Maar nu worden de eigen mannetjes toch de hand boven het hoofd gehouden? Ik hoop dat de PVV-stemmer inziet dat Wilders, niet meer of minder dan andere politici gericht is op macht en het eigen hachje…. Dit maakt het kabinet een beetje ongeloofwaardig. Het was beter geweest om steun bij andere coalitie partijen te zoeken.

De zwaarst denkbare straf heeft dhr Lucassen de laatste dagen moeten ondergaan en hij is er nog niet klaar mee, blijkbaar zit hij hier niet mee en dat geeft te denken……….

Ik zou graag zien dat iedereen die zich kandidaat stelt voor de verkiezingen namens een partij verplicht onderworpen wordt aan een veiligheidsonderzoek door de AIVD. Ik vind dat volksvertegenwoordigers een voorbeeldsfunctie hebben, en dus moeten zij van onbesproken gedrag zijn. Daarbij vind ik het wenselijk dat een inschatting wordt gemaakt van de mate waarin zij chantabel zouden zijn, of dat zij heimelijk gedrag vertonen. Vergeet niet dat kamerleden achter gesloten deuren toegang hebben tot vertrouwelijke informatie zelfs staatsgeheimen in bijzondere commissies.

Dat zijn dus mensen waar je van op aan zou moeten kunnen. Het veiligheidsonderzoek is al verplicht voor tienduizenden ambtenaren in dienst van de staat, dus wat is er zo bezwaarlijk tegen als je dit invoert voor mensen die zich kandidaat stellen om kamerlid te worden? Ik was eerder verbaasd dat dit niet al zo was. En het voorkomt het soort farces al zich nu bij de PVV afspelen. Het is echt gênante vertoning dat het Nederlands volk zich laat vertegenwoordigen door een veroordeelde crimineel.

Wanneer wordt er uiteindelijk eens geregeerd? Zovele die bij een volgende verkiezing verrasd zullen kijken dat de PVV nog meer, veel meer stemmen heeft gehaald. Kijk hoeveel zetels CDA nog heeft… De klassieke verdeling is over. Maak je klaar voor wat komen gaat. Lucassen is met bedrog in de Kamer gekomen. Hem daarin gedogen komt neer op medeplichtigheid. Wilders heeft enorm veel krediet verspeeld. Hij had zijn rug recht moeten houden.

Lucassen gemarginaliseerd als eenmansfractie zou niks betekenen. Nu heeft hij het kabinet in de tang. Vier jaar lang of zoveel korter als het duurt. Ik vind het absoluut niet goed dat Lucassen mag blijven.

Hij heeft wat mij betreft zijn integriteit en geloofwaardigheid verloren en zou moeten opstappen. De belangrijkste reden hiervoor vind ik dat hij hierover heeft gezwegen tegenover Wilders.

Daarnaast krijg ik de indruk dat hij de gebeurtenissen rondom die Ermelo-zaak bagatelliseert, terwijl ik weet dat voor de meisjes in kwestie dit wel degelijk zeer pijnlijk was; ze waren 17 jaar nota bene! Ik vermoed dat het belang van de 76 zetels hier een grotere rol speelt dan Wilders heeft willen toegeven. Dit spelletje wordt niet alleen gespeeld door de pvv. Rutte en Verhagen zijn bang om na 1maand de macht alweer kwijt te raken. Als Wilders had gewild,had hij lucassen weggestuurd uit de kamer en was er geen meerderheid geweest,dan was het opnieuw naar de stembus geworden en was de pvv de grootste partij.

Links is overal mee bezig om zo snel mogelijk het kabinet te laten vallen maar ze hebben niet in de gaten dat wilders dan de meeste macht krijgt. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Gewoon aan het werk gaan en doen wat gedaan moet worden.

Ja, mijn heer Wilders. Natuurlijk niet, mijnheer Wilders. Zakkewasser, ik krijg je nog wel, jij ingekapselde in de Haagse politiek, vlerk in woorden, nietsnut in daden, machtsgeil, maar inhoudsloos.

Deze man is een volksvertegenwoordiger. Wilders wil toch juist zorgen dat het volk zich meer betrokken voelt in de politiek? Dit werkt dit alles tegen. Het begin van het einde van de PVV? Het is een grof, misdadig schandaal dat een Wilders, die zich zo afzet tegen al dan niet criminele Marokkanen, zichzelf omgeeft met -semi-crimineel rapaille en die nog de hand boven het hoofd houdt ook.

Minder dan een eeuw geleden is een buurman uit het oosten ook zo begonnen en iedereen weet waar dat toe geleid heeft. Misschien ben ik erg pessimistisch, maar in mijn ogen herhaalt de geschiedenis zich hier weer.

Het feit dat Lucassen niet zelf opstapt tekent de motieven die hij heeft om te blijven geld? Maar goed dat hij geen moslim is. Wanneer gaan de ogen van de PVV-kiezers eens eindelijk open? Ik vind dat die meneer wat liefde nodig heeft. Misschien kun je de politiek beter opheffen, samen met de media.. Wat een gelul weer van veel mensen hier. Het hele verhaal wordt opgeblazen door de media en het wordt weer eens erger gemaakt dan dat het is, maarja.. Mensen zijn bang voor het rechtse kabinet.

Wat wil Nederland dan? Nederland failliet en de steunlanden volpompen met ons belastinggeld? Nederland wordt eens wakker en denk eerst eens aan ons eigen landje en maak geen drama van iets onbenulligs. Hij is niet veroordeelt voor een misdrijf maar een overtreding binnen defensie. Dus niet in het burgerstrafrecht! Daar komt bij dat hij nog enige jaren bij defensie heeft gewerkt en met eervol-ontslag is gegaan.

De overige partijen pakken gewoon alles aan om dit kabinet te laten klappen. En even voor de PVV kiezers die zich negatief hebben uitgelaten, denk eerst eens na voordat je je rug toekeerd aan de partij waar je op hebt gestemt.

Het is een grove schande dat iemand met een behoorlijk strafblad in de regering mag plaatsnemen. Het is een teken van deze tijd en de verloedering van onze regering.

Wilders doet het dus met criminelen! Lucassen is nu eenmaal in de Kamer beland, wegens een te oppervlakkige screening, maar in het leven is het toch ook zo dat wanneer iemand zijn straf heeft gehad, hij niet voor altijd op zijn misstappen of misdaden aangekeken mag worden. Vergeven is ook een belangrijk onderdeel van het leven. In de gegeven situatie heeft de Hr Wilders een wijs besluit genomen, gekozen voor de eenheid behouden en niet nieuwe conflicten, problemen en scheuringen veroorzaken.

En hopelijk is het een stimulans voor Lucassen om zich nu extra goed en zuiver te gaan inzetten, een mens kan ook in de tweede linie een hele goede en waardevolle kracht voor een fractie zijn. Ik vind dat je er geen problemen over gemaakt moeten worden hoelang is dit al geleden?

En is hij al niet gestraft geweest? Ik vind dat hij het wel had moeten zeggen dat hij als militair veroordeeld was. Wat voor werk mogen mensen die ooit in de gevangenis hebben gezeten dan wel doen? Geen ambtenaar, niet in de politiek, en in het bedrijfsleven willen ze ook liever geen ex-gedetineerden.

Dus dan ooit in de gevangenis gezeten voor de rest van je leven een uitkering??? Lijkt me ook geen goed plan. Alleen als je zelf geen grote mond hebt van een ander die voor véél minder toch echt wel uit de kamer moest!!!!???

Een kamerlid hoort van onbesproken gedrag te zijn. Anders is het hek van de dam. De PVV besmeurt opnieuw de Nederlandse politiek en zijn handlangers zouden zich ernstig moeten beraden over de samenwerking met deze uiterst bedenkelijke club. Ook de PVV blijkt dus een hele gewone politieke partij te zijn die als puntje bij paaltje komt gewoon water bij de wijn doet en van zijn heilige principes afwijkt als het zo uitkomt.

Blijft over een machtspoliticus die met zijn uitspraken via de onderbuikgevoelens van de burgers maar zonder inhoud zijn macht probeert uit te breiden. Maar ook dat is geen nieuws. Weer een stukje van de mand gebroken waar Wilders uiteindelijk doorheen zal vallen. Het gaat de goede kant op.

De linkse partijen en ook de journalistiek grijpen al hun kansen om dit kabinet in diskrediet te brengen en maken van de bekende mug een olifant om over oude koeien en sloten maar te zwijgen.

Ondertussen is hij genoeg gestraft en heeft hij middels zijn verklaring en excuses op tv laten zien wie hij is en dat hij verantwoording neemt voor zijn daden. Helaas de meest links stemmende mensen zijn verre van dat. Lucassen laat nu maar zien wat je waard bent, ik wil het wel graag weten. Natuurlijk kan een persoon die voor dit soort zaken veroordeeld is geen deel uit maken van een partij die zowat in de regering zit! Ik lees reacties van mensen die het een prima beslissing vinden en de PVV blijven steunen, vraag je eens eerlijk af of je er net zo over zou denken als dit iemand van PvdA, CDA of een andere partij zou zijn?

Ben het wel eens dat het niet nuttig is om nu een spoeddebat te gaan houden over de betrouwbaarheid van deze regering, dat is tijdverspilling. Bovendien valt het kabinet vanzelf, als de tijd rijp is…. Als Lucassen zijn bijna al zijn portefeuilles zijn afgenomen, krijgt hij dan ook maar een heel klein deel van zijn salaris als kamerlid? Lijkt me toch redelijk en ook passend in het PVV-denken. Ik vraag me af wat hebben burgers nog te zeggen over de politiek Den Haag?

Ze moeten toch ons vertegenwoordigen…. Lucassen is al veroordeeld voor ontucht en daarmee is de kous wat dat betreft af.

Dat hij zijn partijleider onvoldoende heeft geinformeerd zou voldoende moeten zijn om hem nu te wippen. Hij zal wel wachten tot hij volledig wachtgeld krijgt en dan alsnog verdwijnen zodat de PVV een nieuw kamerlid kan voordragen.

Vreemd dat de heer Lucassen plotseling spijt heeft van zijn a-sociaalgedrag. Heeft hij dit ook gedaan voordat hij in de kamer kwam of kan hij nu niet anders? Zulke mensen horen niet in de kamer te zitten men moet een onbesproken gedrag hebben om deze funktie te mogen vervullen.

Zoiets zul je nou niet meemaken als bijv. Maar geen enkele partijleider zal een kabinet laten vallen om de privé fouten want dat zijn het van 1 kamerlid, ongeacht het gejank van de linkse bloedhonden. Zo te lezen staat Lucassen vanaf nu permanent onder toezicht, en dat is prima. Resteert wel dat de PVV z´n screening wel eens wat mag gaan verbeteren, maar zo ken ik dus nog wel wat partijen.

Het lijkt me trouwens terecht als kamerleden die niet op eigen kracht dus met voorkeurstemmen verkozen zijn, ook niet zomaar uit de fractie mogen treden en dan onder eigen titel in de kamer mogen blijven zitten. Dat mandaat hebben ze helemaal niet van de kiezers gekregen, ze hebben alleen een mandaat van de partij, dus als ze uit die partij treden mogen ze die zetel verder ook niet opeisen. We moeten nog een paar jaar tot de volgende verkiezingen, dan is iedereen dit alweer vergeten.

Wilders is een goed strateeg, en goed in de media bespelen, hij vindt er wel wat op. Duidelijk dat hij meer bezig is met zijn imago dan met het landsbelang. Dit heb ik nou altijd al vanaf het begin gezegd: Een criminele bende is binnengetreden in de politiek Nederland gaat ten gronde, als deze partij niet snel verdwijnt.

We zitten niet te wachten op rascisten en sexueel gefrusteerden. Moet het eigenlijk niet zo zijn dat volksvertegenwoordigers van onbesproken gedrag zijn?

Nu het gajes ook al is binnengedrongen in het parlement ziet het er voor ons burgers somber uit. Scharen zij zich allen achter de beslissing van Wilders?

Is er dan niemand die niet bij deze club wil horen en de eer aan zich zelf houdt? Hoewel ik geen aanhanger ben van de Wildershorde, ben ik wel van mening dat deze man gewoon in de kamer mag blijven.

Hij had die dingen niet mogen doen, zeker niet. Het is maar goed dat hij alleen maar zijn buurt heeft geïntimideerd en ontucht heeft gepleegd met ondergeschikten. Stel je voor dat hij een tweede paspoort zou hebben…. Het gaat wilders niet lukken Lucassen te vervangen door iemand zonder strafblad. Gewoon alle leden uitzetten naar het land van herkomst. Dit is echt een schande voor ons land.

Nu laar Wilders duidelijk blijken dat het bij hem alleen maar om zijn ego en macht gaat. Een volksvertegenwoordiger is een voorbeeldfiguur. Wilders en zijn mannetjes neem ik eigenlijk niet kwalijk. We weten allemaal dat een een stelletjes onderwereldfiguren er bij zitten. Maar Rutte en Verhagen verkopen het land aan de mafia. Dat is niet te verteren. Ik zie dat sommige mensen hier opmerken dat als de PVV de eer aan zichzelf had gehouden door Lucassen eruit te gooien zij wellicht de volgende verkiezingen hadden kunnen winnen.

Maar, stel dat jezelf eens de vraag wie dan nog zou willen samenwerken met de PVV? Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien.

Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK! Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten.

Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider.

Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten. Deze cookies worden niet door FOK! Met deze social media knoppen kunnen gebruikers onze inhoud delen op de bekende Sociale netwerken. Met de cookies kan bijvoorbeeld worden bijgehouden of je een item al gedeeld of geliked hebt.


Gratis sexcontact korte


Waarom dan nog wel lid van de vaste Kamercommissie Koninkrijksrelaties? Wat is daarvoor het argument, PVV? Waar is die transparantie die je zelf opeist?? PVVers en kamerleden met een criminele achtergrond zelfs ontucht!! Ik heb vol overtuinging op de PVV gestemd. Eindelijk een partij die een vuist maakte tegen straatterrorisme, tuig, criminaliteit, het gekonkel van de politieke elite.

Ik ben diep, diep teleurgesteld en voel mij als kiezer bedrogen en volstrekt niet serieus genomen. Dit is werkelijk de laatste keer dat ik op de PVV heb gestemd en geloof me, ik hoor dit geluid ook van anderen in mijn omgeving. Ronduit schandalig te stellen dat er geen sprake was van dwang, en dat zegt de veroorzaker, dat is nog eens onpartijdig commentaar. Dit moet het land meeregeren?

Of wachten we op de volgende onthulling……. Lucassen geeft vandaag als eufemistische reactie bij Eén Vandaag, dat hij een relatie heeft gehad met minderjarigen. Volgens de wet is een relatie met minderjarigen dat nog altijd een pedofiele relatie. Lucassen zit er alleen nog voor het geld. Ik vindt het echt een zo ongelooflijk staaltje dubbele moraal. Ik hoop dat alle PVV stemmers zich achter de oren krabben. Enige rede meneer aan te houden is het aantal gedoogsteun zetels.

Geert, hoe ging dat spreekwoord alweer. Die een kuil graaft voor een ander???? Ik hoop dat hij heel diep is. Ik vind het bizar dat hij mag blijven. Zelfs bij het volgen van een predoctoraal stage bij een justitiele instelling moest ik destijds een bewijs van goed gedrag overleggen. Ik acht daar enerzijds dhr. Wilders verantwoordelijk voor dat te checken, maar anderzijds ook dhr. Rutte die toch de PVV ook voor een stuk in zijn regering heeft betrokken.

Ik vind het totaal niet ter zake doen of deze man inmiddels zijn straf er op heeft zitten en dergelijke vragen, het gaat mij erom dat een strafblad maakt dat je niet op alle vlakken actief meer kunt zijn in het leven. En daarbij acht ik het wel met twee maten meten door de PVV; Wilders heeft in veel andere gevallen geloof ik geen nacht slaap nodig om er een oneliner-visie eruit te gooien.

Marinus, grappig, met rechts. Als je kritiek hebt, komt men niet verder dan jijbakken naar links. Maar voor de goede orde, Oudkerk verliet destijds de politiek, Lucassen niet. En Oudkerk is niet veroordeeld, deed ook niets strafbaars, Lucassen wel. Maar, toch fijn om te zien dat Wilders minder moeite heeft met dubbele moraal dan met dubbele nationaliteit. Hij vindt het geloof ik fijn om op de stoel van de rechter te zitten. Dat heeft hij in zijn eigen proces ook haarfijn laten zien.

Ik bedoel, wie krijgt het verkocht om te zeggen dat als hij veroordeelt wordt, miljoenen Nederlanders het geloof in de onafhankelijke rechtspraak verliezen. Om je te bescheuren. Maar o, wat zeg ik nu, laten we de Wilders fans niet teveel kwetsen. Ze hebben het al zo moeilijk en ze krijgen het nog veel moeilijker. Ik lach me het glazuur van mijn tanden. Dit kabinet loopt van meet af aan op eieren en het is een kwestie van tijd voor het kabinet valt. Met een beetje mazzel is dat dankzij de PVV, zodat ze bij de volgende verkiezingen behoorlijk wat zetels gaan verliezen.

Ongelofelijk, de man heeft gevangen gezeten voor een ernstig vergijp, feiten liegen niet, deze man kan niet meer serieus genomen worden. Niet veroordeeld worden voor bedreiging en intimidatie is geen excuus omdat ik uit eigen ervaring spreek. Iemand kan jou gewoon bedreigen en intimideren, aangifte helpt wel voor dossier opbouw maar de politie geeft zelf aan dat je moet bellen op het moment dat het gebeurd en dan maar hopen dat het niet te laat is. Deze mensen zijn zeer berekenbaar, hebben vaak een persoonlijkheidstoornis met narcistische trekken, berekenbaar en trefzeker dus.

Geen training die daar iets aan kan doen! Vroeg of laat gaan ze weer in de fout. Lieve medelanders, zijn we nu blind, dom of gewoon laf? Willen we niet allemaal een optimaal kwalitatief goed leven? Recht is recht en krom is krom.. Laten we beginnen met de foute elementen uit de bestuurlijke kant te halen en dan kijken welke noodzakelijk coelantie opgelegde sancties aldus Wilders nodig is om de samenleving te optimaliseren.

Net als in alle functies in onze prachtige maatschapij: Begrijpelijk dat hij niets heeft gezegd ondanks dat hij dit misschien toch beter wel had kunnen doen bij zijn partij leider. Maar vooral schande aan de linkse media die dit soort dingen onder de aandacht brengt Dubbele paspoorten en nu dit. Dit zegt genoeg over de PVV en zijn dictatoriale leider. Het feit dat de aanhang van de PVV dit allemaal als zoete koek slikt en Geert hier zelfs om zal prijzen zegt ook genoeg over de aanhang.

Het lijkt me duidelijk dat het niet een kwestie van goed of slecht is. Feit is dat Lucassen in een machtspositie zat en dat weet hij. Als Wilders zou zeggen: Politiek gezien was het een juiste beslissing, alleen het probleem dat Wilders heeft is het feit dat merendeel van de PVV stemmers niet slim genoeg is om dat in te zien.

Los daarvan zal Wilders in het vervolg wel twee keer nadenken over nieuwe kanditaten en ze grondig laten screenen. Het zal me ook niet verbazen als in de nabije toekomst nog het een en ander over ander PVV leden zal worden opgegraven. Dat het CDA deze gang van zaken tolereert kan ik begrijpen. De katholieke afdeling van deze club staat ook nog wat veroordelingen te wachten. Zo gaat dat in de politiek. Ik houd jou uit de wind dan kun jij mij later uit de wind houden.

Even serieus, Wilders maakt hier een mega fout; als hij de partij van gezag wil zijn; begin bij je eigen nest!! PVV wat is jullie mening nu??? Dat deze man mag aanblijven is belachelijk, het feit dat hij er zit is al te gek voor woorden. Waarom geen juridisch onderzoekje voor dat kamerleden voorgedragen worden. Bij elke sollicitatieprocedure tegenwoordig hoort zo onderzoek.

Jammer voor je Geert, dit kun je niet maken. Onbegrijpelijk in onze Nederlandse rechtstaat. Met een HALT veroordeling krijg je al geen baan meer bij de overheid. Voor onze volksvertegenwoordigers gelden dus andere regels. Ik schaam mij diep om Nederlander te zijn! Als iemand in aanraking komt met justitie en hij is lid van de PVV is het een fout: Volgens mij waren het ooit de linkse rakker die zeiden mensen moeten na een misdrijf weer terug in de maatschappij Dat gebeurt nu en iedereen zaagt maar.

Hij heeft met meerderjarig sex gehad maar, dat heet omdat hij docent was ontucht en tja en beetje buren ruzie. Kom op en pak hardere problemen aan i. De man heeft dus gelogen tegen Wilders, gelogen tegen de politie anders was hij voor bedreiging veroordeeld en zich erg onprofessioneel gedragen in het leger.

Deze man had in eerste instantie geeneens de kamer in mogen komen! Wat doet die kale boevenkop daar tussen die nette meneren?

Zou Wilders dan toch zelf ook een boef zijn? Links had zoiets eens moeten doen. De Telegraaf was te klein geweest. Hoe kan en wil de PVV nu nog in de kamer ageren tegen buurtterroristen en seksuele misstanden.

Was ik maar een Tweede Kamerlid. Dan zou ik bij elke debat over veiligheid,defensie,wijken en wonen of immigratie Dhr. Lucassen aanhalen als een mooie voorbeeld hoe het ook kan.

Namelijk een veroordeling op je naam hebben en toch midden in de macht terecht komen en bij ontdekking van de veroordeling ook nog eens mogen blijven van die ooow zooo lieve Sint, of heet hij nou Geert.

Wat is het verschil tussen Marokkaanse jongeren die hun buurt terroriseren en dhr. Lucassen die zijn buren zo intimideert en bedreigt dat ze huilend aangifte doen bij de politie? Zo iemand mag toch geen deel uitmaken van onze volksvertegenwoordiging. Ik acht de veroordeling niet eens als een probleem, aangezien een militaire rechtbank nou eenmaal altijd streng straft. In de private sector had dit niet eens tot een veroordeling geleid.

Het feit dat hij heeft gelogen en niet bereidt is zijn zetel ter beschikking te stellen vind ik een veel groter imagoprobleem. Het is voor Wilders de beste oplossing naar omstandigheden, en of dit zetels zal kosten is maar de vraag.

Op de korte termijn misschien, maar na een aantal maanden maakt niemand zich hier meer druk om. Ronduit belachelijk,Wilders is bang voor een splitsing in de partij of voor een eenmansfractie waardoor het kabinet zijn meerderheid verliest. De PVV was al niet geloofwaardig, maar verliest nu ook het laatste beetje waardigheid. Nederland, maak je klaar! De tijd is gekomen! De oude regels stinken. Nu telt de toneel niet meer. Nu is de tijd voor iedereen!

Niet alleen voor de kak-haagsche poly-tieken! De man heeft zijn straf uitgezeten. Is de tolerantie alleen tegenover islamieten? Is Democratie een spelletje, dan? De kritiek op Wilders en Lucassen gaat niet over wat er gebeurd is. Dat kan in de beste families voorkomen, daarover geen twijfel.

Als je dat niet begrijpt, dan denk ik dat Lucassen meer met zijn eigen feestje bezig is dan met het belang van de partij waar hij voor staat. Hij is nu aangeschoten wild, de bokaal van de achilleshiel van deze coalitie is nu doorgeschoven naar de PVV. Die bokaal krijgt vrees ik weinig rust. Nee, ik ben een groot voorstander van volksvertegenwoordigers met een vlekje.

Dat betekent immers levenservaring. Thoe Joekes was er zo een. Een politicus met een vlekje. Maar die zei gewoon: Dat getuigt van kracht. Nee, meneer Lucassen heeft laten zien dat het hem puur om de centen gaat, en wellicht ook nog zijn ego, zeker niet om zijn partij. Ik moet niets van de PVV hebben, maar wil graag over argumenten dicussiëren en niet over dit soort onzin.

Foei, meneer Lucassen en begrijpelijk, maar wel zwak, meneer Wilders. Hij zou gedwongen moeten worden om op te stappen. In alle andere functies wordt zoiets, zeer terecht, ook niet getolereerd.

Het verbaast mij ten zeerste dat kamerleden zo slecht gescreend worden. Het lijkt wel of de PVV bestaat uit criminelen. De PVV heeft een grote mond als het om criminelen gaat maar doet hier zelf intern niets mee.

Het is een schande en ik hoop dat deze criminele bende snel in de peilingen naar het nul punt zakt. Dit kan toch niet waar zijn. Hoe kan een PVV-kiezer nu ontzag hebben voor dit soort volksvertegenwoordigers; laat staan daar nog op stemmen? Kennelijk is de PVV veel meer dan opkomen voor de vrije meingsuiting!!!!!!!!!!! Vraag me ernstig af wat Wilders er voor scene van had gemaakt als het niet een van zijn kamerleden betrof, maar van een andere partij.

Helemaal als het een links kamerlid zou zijn geweest of een kamerlid met moslim achtergrond…. Wilders meet met twee maten: Wat een achterlijke partij. Weten ze eigenlijk wel waar ze op gestemd hebben? Ik heb ook vol overtuiging op de PVV gestemd, en blijf dat ook doen. Is die Lucassen nu volksvijand nummer 1?? Tjonge tjonge, de druiven zijn nog steeds erg zuur he! Het geen wat hij gepleegd heeft wordt overdreven door halve waarheden en onwetenheid. De ontucht verboden sex aanklacht geldt voor het feit dat hij vrijwillige sex heeft gehad met een ondergeschikte.

Indien hij niet bij defensie had gewerkt, of het had zijn buurmeisje van 17 jaar geweest, dan was het legaal en geen probleem geweest. Racistische uitspraken doen en opzettelijk mensen in een hoek drukken getuigd al van weinig morele waarden.

Tot nu toe kon de PVV aan een deel van nederland haar imago van een partij die de beste bedoelingen heeft nog hoog houden. Ik hoop alleen dat de PVV stemmers dit ook inzien. Verbazend, of toch niet? Opportunisme waar het uitkomt. De volgende verkiezingen zullen duidelijk maken hoe men denkt over zo een club.

Strategisch gezien heel stom van Wilders. Dit waait niet over, goddank. Ik dacht dat de PVV voor zwaarder straffen was? Ontucht wordt vergoeilijkt, straatgeweld getolereerd? Maar nu worden de eigen mannetjes toch de hand boven het hoofd gehouden? Ik hoop dat de PVV-stemmer inziet dat Wilders, niet meer of minder dan andere politici gericht is op macht en het eigen hachje…. Dit maakt het kabinet een beetje ongeloofwaardig. Het was beter geweest om steun bij andere coalitie partijen te zoeken.

De zwaarst denkbare straf heeft dhr Lucassen de laatste dagen moeten ondergaan en hij is er nog niet klaar mee, blijkbaar zit hij hier niet mee en dat geeft te denken………. Ik zou graag zien dat iedereen die zich kandidaat stelt voor de verkiezingen namens een partij verplicht onderworpen wordt aan een veiligheidsonderzoek door de AIVD.

Ik vind dat volksvertegenwoordigers een voorbeeldsfunctie hebben, en dus moeten zij van onbesproken gedrag zijn. Daarbij vind ik het wenselijk dat een inschatting wordt gemaakt van de mate waarin zij chantabel zouden zijn, of dat zij heimelijk gedrag vertonen. Vergeet niet dat kamerleden achter gesloten deuren toegang hebben tot vertrouwelijke informatie zelfs staatsgeheimen in bijzondere commissies.

Dat zijn dus mensen waar je van op aan zou moeten kunnen. Het veiligheidsonderzoek is al verplicht voor tienduizenden ambtenaren in dienst van de staat, dus wat is er zo bezwaarlijk tegen als je dit invoert voor mensen die zich kandidaat stellen om kamerlid te worden?

Ik was eerder verbaasd dat dit niet al zo was. En het voorkomt het soort farces al zich nu bij de PVV afspelen. Het is echt gênante vertoning dat het Nederlands volk zich laat vertegenwoordigen door een veroordeelde crimineel. Wanneer wordt er uiteindelijk eens geregeerd? Zovele die bij een volgende verkiezing verrasd zullen kijken dat de PVV nog meer, veel meer stemmen heeft gehaald. Kijk hoeveel zetels CDA nog heeft… De klassieke verdeling is over. Maak je klaar voor wat komen gaat.

Lucassen is met bedrog in de Kamer gekomen. Hem daarin gedogen komt neer op medeplichtigheid. Wilders heeft enorm veel krediet verspeeld. Hij had zijn rug recht moeten houden. Lucassen gemarginaliseerd als eenmansfractie zou niks betekenen. Nu heeft hij het kabinet in de tang. Vier jaar lang of zoveel korter als het duurt. Ik vind het absoluut niet goed dat Lucassen mag blijven.

Hij heeft wat mij betreft zijn integriteit en geloofwaardigheid verloren en zou moeten opstappen. De belangrijkste reden hiervoor vind ik dat hij hierover heeft gezwegen tegenover Wilders. Daarnaast krijg ik de indruk dat hij de gebeurtenissen rondom die Ermelo-zaak bagatelliseert, terwijl ik weet dat voor de meisjes in kwestie dit wel degelijk zeer pijnlijk was; ze waren 17 jaar nota bene!

Ik vermoed dat het belang van de 76 zetels hier een grotere rol speelt dan Wilders heeft willen toegeven. Dit spelletje wordt niet alleen gespeeld door de pvv. Rutte en Verhagen zijn bang om na 1maand de macht alweer kwijt te raken. Als Wilders had gewild,had hij lucassen weggestuurd uit de kamer en was er geen meerderheid geweest,dan was het opnieuw naar de stembus geworden en was de pvv de grootste partij.

Links is overal mee bezig om zo snel mogelijk het kabinet te laten vallen maar ze hebben niet in de gaten dat wilders dan de meeste macht krijgt. Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Gewoon aan het werk gaan en doen wat gedaan moet worden. Ja, mijn heer Wilders. Natuurlijk niet, mijnheer Wilders. Zakkewasser, ik krijg je nog wel, jij ingekapselde in de Haagse politiek, vlerk in woorden, nietsnut in daden, machtsgeil, maar inhoudsloos. Deze man is een volksvertegenwoordiger.

Wilders wil toch juist zorgen dat het volk zich meer betrokken voelt in de politiek? Dit werkt dit alles tegen. Het begin van het einde van de PVV? Het is een grof, misdadig schandaal dat een Wilders, die zich zo afzet tegen al dan niet criminele Marokkanen, zichzelf omgeeft met -semi-crimineel rapaille en die nog de hand boven het hoofd houdt ook.

Minder dan een eeuw geleden is een buurman uit het oosten ook zo begonnen en iedereen weet waar dat toe geleid heeft. Misschien ben ik erg pessimistisch, maar in mijn ogen herhaalt de geschiedenis zich hier weer.

Het feit dat Lucassen niet zelf opstapt tekent de motieven die hij heeft om te blijven geld? Maar goed dat hij geen moslim is. Wanneer gaan de ogen van de PVV-kiezers eens eindelijk open? Ik vind dat die meneer wat liefde nodig heeft. Misschien kun je de politiek beter opheffen, samen met de media.. Wat een gelul weer van veel mensen hier. Het hele verhaal wordt opgeblazen door de media en het wordt weer eens erger gemaakt dan dat het is, maarja..

Mensen zijn bang voor het rechtse kabinet. Wat wil Nederland dan? Nederland failliet en de steunlanden volpompen met ons belastinggeld? Nederland wordt eens wakker en denk eerst eens aan ons eigen landje en maak geen drama van iets onbenulligs. Hij is niet veroordeelt voor een misdrijf maar een overtreding binnen defensie. Dus niet in het burgerstrafrecht! Daar komt bij dat hij nog enige jaren bij defensie heeft gewerkt en met eervol-ontslag is gegaan. De overige partijen pakken gewoon alles aan om dit kabinet te laten klappen.

En even voor de PVV kiezers die zich negatief hebben uitgelaten, denk eerst eens na voordat je je rug toekeerd aan de partij waar je op hebt gestemt. Het is een grove schande dat iemand met een behoorlijk strafblad in de regering mag plaatsnemen. Het is een teken van deze tijd en de verloedering van onze regering. Wilders doet het dus met criminelen!

Lucassen is nu eenmaal in de Kamer beland, wegens een te oppervlakkige screening, maar in het leven is het toch ook zo dat wanneer iemand zijn straf heeft gehad, hij niet voor altijd op zijn misstappen of misdaden aangekeken mag worden. Vergeven is ook een belangrijk onderdeel van het leven. In de gegeven situatie heeft de Hr Wilders een wijs besluit genomen, gekozen voor de eenheid behouden en niet nieuwe conflicten, problemen en scheuringen veroorzaken.

En hopelijk is het een stimulans voor Lucassen om zich nu extra goed en zuiver te gaan inzetten, een mens kan ook in de tweede linie een hele goede en waardevolle kracht voor een fractie zijn. Ik vind dat je er geen problemen over gemaakt moeten worden hoelang is dit al geleden? En is hij al niet gestraft geweest?

Ik vind dat hij het wel had moeten zeggen dat hij als militair veroordeeld was. Wat voor werk mogen mensen die ooit in de gevangenis hebben gezeten dan wel doen? Geen ambtenaar, niet in de politiek, en in het bedrijfsleven willen ze ook liever geen ex-gedetineerden. Dus dan ooit in de gevangenis gezeten voor de rest van je leven een uitkering???

Lijkt me ook geen goed plan. Alleen als je zelf geen grote mond hebt van een ander die voor véél minder toch echt wel uit de kamer moest!!!!??? Een kamerlid hoort van onbesproken gedrag te zijn. Anders is het hek van de dam. De PVV besmeurt opnieuw de Nederlandse politiek en zijn handlangers zouden zich ernstig moeten beraden over de samenwerking met deze uiterst bedenkelijke club. Ook de PVV blijkt dus een hele gewone politieke partij te zijn die als puntje bij paaltje komt gewoon water bij de wijn doet en van zijn heilige principes afwijkt als het zo uitkomt.

Blijft over een machtspoliticus die met zijn uitspraken via de onderbuikgevoelens van de burgers maar zonder inhoud zijn macht probeert uit te breiden. Maar ook dat is geen nieuws. Weer een stukje van de mand gebroken waar Wilders uiteindelijk doorheen zal vallen. Het gaat de goede kant op. De linkse partijen en ook de journalistiek grijpen al hun kansen om dit kabinet in diskrediet te brengen en maken van de bekende mug een olifant om over oude koeien en sloten maar te zwijgen.

Ondertussen is hij genoeg gestraft en heeft hij middels zijn verklaring en excuses op tv laten zien wie hij is en dat hij verantwoording neemt voor zijn daden. Helaas de meest links stemmende mensen zijn verre van dat. Lucassen laat nu maar zien wat je waard bent, ik wil het wel graag weten. Natuurlijk kan een persoon die voor dit soort zaken veroordeeld is geen deel uit maken van een partij die zowat in de regering zit!

Ik lees reacties van mensen die het een prima beslissing vinden en de PVV blijven steunen, vraag je eens eerlijk af of je er net zo over zou denken als dit iemand van PvdA, CDA of een andere partij zou zijn? Ben het wel eens dat het niet nuttig is om nu een spoeddebat te gaan houden over de betrouwbaarheid van deze regering, dat is tijdverspilling.

Bovendien valt het kabinet vanzelf, als de tijd rijp is…. Als Lucassen zijn bijna al zijn portefeuilles zijn afgenomen, krijgt hij dan ook maar een heel klein deel van zijn salaris als kamerlid? Lijkt me toch redelijk en ook passend in het PVV-denken. Ik vraag me af wat hebben burgers nog te zeggen over de politiek Den Haag? Ze moeten toch ons vertegenwoordigen…. Lucassen is al veroordeeld voor ontucht en daarmee is de kous wat dat betreft af.

Dat hij zijn partijleider onvoldoende heeft geinformeerd zou voldoende moeten zijn om hem nu te wippen. Hij zal wel wachten tot hij volledig wachtgeld krijgt en dan alsnog verdwijnen zodat de PVV een nieuw kamerlid kan voordragen. Vreemd dat de heer Lucassen plotseling spijt heeft van zijn a-sociaalgedrag.

Heeft hij dit ook gedaan voordat hij in de kamer kwam of kan hij nu niet anders? Zulke mensen horen niet in de kamer te zitten men moet een onbesproken gedrag hebben om deze funktie te mogen vervullen. Zoiets zul je nou niet meemaken als bijv. Maar geen enkele partijleider zal een kabinet laten vallen om de privé fouten want dat zijn het van 1 kamerlid, ongeacht het gejank van de linkse bloedhonden.

Zo te lezen staat Lucassen vanaf nu permanent onder toezicht, en dat is prima. Resteert wel dat de PVV z´n screening wel eens wat mag gaan verbeteren, maar zo ken ik dus nog wel wat partijen. Het lijkt me trouwens terecht als kamerleden die niet op eigen kracht dus met voorkeurstemmen verkozen zijn, ook niet zomaar uit de fractie mogen treden en dan onder eigen titel in de kamer mogen blijven zitten. Dat mandaat hebben ze helemaal niet van de kiezers gekregen, ze hebben alleen een mandaat van de partij, dus als ze uit die partij treden mogen ze die zetel verder ook niet opeisen.

We moeten nog een paar jaar tot de volgende verkiezingen, dan is iedereen dit alweer vergeten. Wilders is een goed strateeg, en goed in de media bespelen, hij vindt er wel wat op. Duidelijk dat hij meer bezig is met zijn imago dan met het landsbelang.

Dit heb ik nou altijd al vanaf het begin gezegd: Een criminele bende is binnengetreden in de politiek Nederland gaat ten gronde, als deze partij niet snel verdwijnt. We zitten niet te wachten op rascisten en sexueel gefrusteerden.

Moet het eigenlijk niet zo zijn dat volksvertegenwoordigers van onbesproken gedrag zijn? Nu het gajes ook al is binnengedrongen in het parlement ziet het er voor ons burgers somber uit.

Scharen zij zich allen achter de beslissing van Wilders? Is er dan niemand die niet bij deze club wil horen en de eer aan zich zelf houdt? Hoewel ik geen aanhanger ben van de Wildershorde, ben ik wel van mening dat deze man gewoon in de kamer mag blijven.

Hij had die dingen niet mogen doen, zeker niet. Het is maar goed dat hij alleen maar zijn buurt heeft geïntimideerd en ontucht heeft gepleegd met ondergeschikten. Stel je voor dat hij een tweede paspoort zou hebben…. Het gaat wilders niet lukken Lucassen te vervangen door iemand zonder strafblad. Gewoon alle leden uitzetten naar het land van herkomst. Dit is echt een schande voor ons land. Nu laar Wilders duidelijk blijken dat het bij hem alleen maar om zijn ego en macht gaat.

Een volksvertegenwoordiger is een voorbeeldfiguur. Wilders en zijn mannetjes neem ik eigenlijk niet kwalijk. We weten allemaal dat een een stelletjes onderwereldfiguren er bij zitten.

Maar Rutte en Verhagen verkopen het land aan de mafia. Dat is niet te verteren. Ik zie dat sommige mensen hier opmerken dat als de PVV de eer aan zichzelf had gehouden door Lucassen eruit te gooien zij wellicht de volgende verkiezingen hadden kunnen winnen.

Maar, stel dat jezelf eens de vraag wie dan nog zou willen samenwerken met de PVV? Zeker niet de partners die de PVV zou hebben laten vallen, en wie blijft er dan nog over? En anders…dan maar niet en per onderwerp de stemmingen in de kamer afwachten.

Gezien de reacties van de oppositie bij de presentatie van het regeerakkoord niet zo onmogelijk. Absoluut verwerpelijk dat zo iemand ons moet vertegenwoordigen. Dit zijn minpunten voor Geert, die hem nog wel eens lelijk kunnen opbreken. Hoe zou hij gereageerd hebben als de daden van Lucas door een Marokkaanse Islamiet waren gepleegd?

Staatssecretaris Jac de Vries heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en is opgestapt na een relatie met een adjudante. Nu het bij zijn eigen partij gebeurt, neemt hij niet de verantwoordelijkheid om Lucassen weg te sturen.

Binnen kamers zal wel gesproken zijn over zijn vertrek, maar dat zal Lucassen wel niet doen, want hij heeft nu een iets groter inkomen dan een sergeant. Henk om Ik heb zelfs niet eens gestemd. Hij had een doodnormale seksuele relatie met een vrouw die ook in het leger zat. Of kun je tegenwoordig door de gemeenschap veroordeelt worden omdat twee volwassenen seks hebben gehad???

Die Lucassen is een schoft. Een kamerlid dient het goede voorbeeld te geven. Ontucht of schofterig gedrag in de buurt is niet zomaar iets waar je je excuses voor kan aanbieden of spijt over kunt betuigen.

Dat zit in je en gaat er niet meer uit. Je kunt er hoogstens mee leren omgaan. Maar doe dat maar lekker niet in de kamer. Waarom kan ie niet gewoon vervangen worden trouwens? Is die screening gedaan door een kleuterklas?

De ondergang van de PVV is slechts een kwestie van tijd en mede dankzij deze asociale zakkenvuller genaamd Lucassen komt het moment van ondergang steeds sneller dichterbij. Doet ie toch nog iets goed. Die man heeft er spijt van heeft het boetekleed aan moeten trekken. Juiste beslissing van Wilders.

Naar verwachting zou de heer Lucassen niet opgestapt zijn dus is wat nu gekozen is de beste oplossing en bovendien ook in het landsbelang. Daarnaast is het wellicht zo dat toen de heer Lucassen de fout inging hij links was. Als militair was die natuurlijk ook koningsgezind.

Het is allemaal de schuld van links en van hare majesteit. Iemand betasten is aanranding. Kijk maar in het wetboek van strafrecht. Bedreigen is niet triviaal. Dan mijn inhoudelijke reactie: Ik begrijp dat Wilders het kabinet niet nu al wil laten vallen door het de meerderheid te laten verliezen. Misschien had ie beter vantevoren iedereen een VOG in kunnen laten leveren — maar op veel intelligentie had ik Wilders nog niet betrapt, dus dat zal ie niet bedacht hebben.

Een crimineel in de kamer… Een aantal reagerenden zeggen dat hij niet de enige zal zijn. En de opmerkingen dat er bij de linkse partijen en het CDA ook criminelen waren: Die zijn er dan ook uitgezet. Wilders meet met twee maten. What else is new? Ik had niet anders verwacht. Dit is mijn land al lang niet meer. Dit is niet het land waar mijn grootouders voor in het verzet zaten.

Hier zijn onze helden niet voor gestorven. Ja, fijn, die waren we grotendeels al kwijt. Weet er iemand nog wat men zei aan het einde van de oorlog?

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de rest van de PVV. Wie weet wat er verder nog aan het licht komt. Ik zie al nieuwe verkiezingen aan de horizon. Omdat het niet mogelijk is iemand uit de fractie te zetten en tevens zijn zetel te laten inleveren of afnemen, kan Wilders nu niet anders. De meerderheid kan niet direct aan het begin van de kabinetsperiode verspeeld worden.

Nu is het zo dat als je als kamerlid bent gekozen, je recht blijft houden op je zetel op basis van je verkregen stemmen. Ik denk dat wanneer in dit geval vooraf bekend zou zijn geweest dat de heer Lucassen veroordeeld is geweest, hij lang niet de stemmen zou hebben gekregen die hij nu heeft. Met andere woorden, die zetel heeft hij onrechtmatig verkregen en zou dus afgenomen moeten kunnen worden. Iemand anders binnen die partij, in dit geval van de PVV, zou dan de beschikbaar gekomen zetel kunnen innemen.

Wilders zou in dat geval waarschijnlijk Lucassen hebben verwijderd uit de partij, geen geloofwaardigheidsproblemen en geen voer voor de oppositie!

De PVV bewijst eens temeer dat het een racistische partij is. Voorzover iemand het nu nog niet weet: De PVV is een racistische en fascistische partij. Lucassen mag blijven omdat er anders geen meerderheid in de kamer is, volledig begrijpbaar. Lucassen in de kamer zit op persoonlijke titel en dat de regering liegen een normale zaak vind anders was er wel een wet die zegt dat als iemand liegt bij zijn solicitaie er ook direct uit geknikkerd kan worden zonder zetel verlies van de betreffende partij zodat er een andere kandidaat gezocht kan worden.

Hebben we trouwens niet een paar jaar geleden iemand in de kamer gehad die nog niet eens Nederlander was??

Het bepleit een harde aanpak van misdadigers, maar bagataliseert de daden van de eigen coalitie. Ja voor al die mensen die nu zo lopen te schreeuwen dat dit typisch pvv is wil ik toch eens vragen om eens goed na te denken over wat er nu zoal speelt. Vindt u het normaal dat er bijna 10 jaar na dato dit voorval opgerakeld word? En vervolgens ook heel toevallig dat dossier heeft verloren. Beste schreeuwers denkt u zelf nou ook niet dat dit een vuile linkse streek was om de pvv te beschadigen?

Deze streek keert als een boemerang in het gezicht van links terug. De een roept hij moet weg, dan ander roept Wilders doet het verkeerd. Ik ben zeker geen PVV stemmer maar wat ik niet begrijp is dat men gemakshalve vergeet dat er bij de SP en GL ook geen lievertjes zitten of gezeten hebben tot activisten toe die geweld niet schuwden. Lucassen zal mijn favoriet niet worden, mij zal hij niet vertegenwoordigen en gezien zijn uitstraling laat hem vooral vertrekken, maar ik vind dat hij wel de kans moet krijgen om zich positief te kunnen bewijzen.

Uiteindelijk kiezen wij de 2de kamer dus niet zeuren! Het land krijgt waar het om gevraagd heeft! We kiezen niet meer voor een programma maar voor een persoon. Ben het eens met Chris. Hoezo moeten dit soort mensen ook vertegenwoordigd worden in de kamer cq parlement gedoogsteun? Dat er veel van dit soort volk rondloopt weten we inmiddels wel, dat ze ook zeggenschap hebben en dus mede bepalen wat er met dit land gebeurt vind ik zeer betreurenswaardig.

Zeker als je dus kennelijk zelf niet weet hoe je je moet gedragen zoals de Lucassen. Gedoogsteun voor de PVV dus. Zou de heer Lucassen het enige dubieuze geval binnen de PVV zijn, dan zou het een ongeluks treffer kunnen zijn en een inschattingsfout van de heer Wilders, maar er zijn DRIE!!! Ik word zelf liever niet geregeerd door lui die splinters in ander mans ogen zien, maar de balk in hun eigen negeren. Een partij die zwaardere straffen voorstaat terwijl ze zelf uit lui bestaan die de wet niet zo nou nemen baart mij zorgen en riekt naar willekeur.

Vanaf het begin ging het om banen x3 en niet om landsbelang. Dat mensen zoals Lucassen toegang krijgen tot de 2e kamer is per definitie een grof schandaal. Dat politici het volk vertegenwoordigen?

Lucassen blijft omdat fatsoen geen rol meer speelt. Hij blijft omdat Wilders graag vooral zijn baan wil behouden. Hij blijft omdat wij de andere kant uitkijken. En daar gaan we een keer duur voor betalen. Hier denkt men een week over na. Je hoeft gen heilig boontje te zijn, maar als je met twee paspoorten iets moet, mag je verwachtten dat iemand wiens integriteit zo te grabbel ligt, minder bescherming geniet vanwege het belang van de minderheid.

Wilders gaf met betraande en zwaar oververmoeide oogjes zijn pers verklaring waarbij geen zinnig mens zich kan voorstellen dat deze overal altijd razend snel op reagerende geblondeerde demagoog zo lang nodig had om tot deze simpele beslissing te komen. Nu gedoogt hij ook nog in zijn pels een straatterrorist met een ruim begrip van eerlijkheid en integriteit. Hoe gaat hij dat in de komende praktijk allemaal rijmen?

Wat een meningen allemaal en wij weten het allemaal zo goed. Heel moedig om staande voor de camera je schuld te bekennen. Om het gezicht van de partij had Lucassen beter kunnen opstappen.

Nu hij dit niet heeft gedaan wordt hem de kans geven zich te hervormen. Geert ga zo verder maar screen je leden voor dat nog meer naar buiten komt en bij wangedrag stuur ze op een nette manier het bos in zodat een nieuw PVV lid kan worden aangesteld. Prins Berhard werden zijn versierselen en uniformen afgepakt en Nederland ging gewoon weer verder. De Nederlandse regering is toch eindverantwoordelijke over leden van ons koningshuis? Die trouwens ons land over de wereld goed vertegenwoordigen.

Dat de PVV figuren aantrekt als Lucassen — een veroordeeld ontuchtpleger die misbruik maakt van gezag, en iemand die zijn buren met geweld bedreigd — zegt veel over het ware karakter van de PVV. Hij maakt het beleid zoals hij wil, hij legt de geschiedenis en de rechtspraak uit hoe hij wil en wat het beste uitkomt in het populisme. Waarom zien mensen niet hoe gevaarlijk deze man is. Hij mag en kan blijkbaar alles zeggen omdat het in het politieke spel en denken zou gebeuren.

Toendertijd is die ook rustig in de politiek begonnen zich voordoend als een democratisch politicus. Waarom zien de heren en dames in Den Haag niet hoe gevaarlijk deze man en groepering is en als wilders mag zeggen wat hij wil omdat hij het zegt vanuit een politieke gedachte waarom zeggen de politici gewoon niet hardop dat deze man gevaarlijk is en slecht voor nederland en europa en alleen uit is op eigen macht.

Wilders heeft het kabinet in een houtgreep en Lucassen sinds vandaag Wilders. Het lijkt wel of we leven een in bananenrepubliek. Wilders als kampioen van de dubbele moraal. Een juiste beslissing van de heer Wilders. Geef deze man een kans, ik heb er vertrouwen in. We kennen allemaal mensen veroordeelt voor aanzienlijk zwaardere misstappen zonder dat deze daarna nog eens aan de schandpaal worden genageld.

Interessante ontwikkelingen…Op dit soort momenten ik blij dat ik niet meer in NL woon… In Engeland waar ik nu woon mag je, volgens mij, niet bij de overheid werken als je een strafblad hebt. Maar ja, op dit moment begrijp ik vele beslissingen niet die de Nederlandse overheid heeft genomen.

In mijn optiek is het niet normaal dat zomaar een veroordeelden ons, de nederlanders en dan vooral de PVV stemmer, te vertegenwoordigen in de tweede kamer. De PVV maakt een hele hoop kabaal omdat een minister 2 paspoorten heeft maar een kamerlid maar een veroordeling op zijn naam hebben staan.

Ministers worden helemaal door gescand voor hun daden en onze vertegenwoordigers mogen zo de kamer betreden. Ik hoop dat Geert Wilders terug komt op zijn woorden en Dhr. Lucassen uit de PVV gooit.

Veel grote woorden, zijn straf heeft hij gehad en daarmee basta. Nog 4 jaar deze regering? Ik moet er niet aan denken! Zo vlak voor de Sinterklaas doet dit mij denken aan een soort van mijterbrigade ze beloven van alles maar zo schijnheilig als de PVV!

Jammer want mensen in de politiek moeten van onbesproken gedrag zijn. Zo zie je maar weer hoe vertrouwelijk de pvv is. Naar mijn mening is dit erg typerend voor de pvv. Er zijn al vaker bespreekgevallen in de pvv geweest. Mensen stemmen niet op de pvv, maar op Geert Wilders. Het geval Lucassen geeft opnieuw aan wat de pvv voor partij is. Wel klagen over een dubbel paspoort, maar iemand met een strafblad in de tweede kamer moet kunnen. Dit moet dan ons land besturen, hoe onverantwoordt….

Lucassen heeft ook zijn vroegere buren in Haarlem nogmaals zijn excuses aan voor zijn hinderlijk en baldadige gedrag gedurende een aantal jaren aangeboden. Het betreft echter aangiften van bedreiging van drie personen in Haarlem.

De PVV staat voor vrijheid, vrijheid van eigen visie op de dingen en vrijheid om te doen en laten wat je wil. Die linkse rechters moeten niet zo zeuren en echte boeven aanpakken. Er is geen aangifte gedaan van intimidatie en bedreiging, maar ik weet wel dat je 2 type mensen nooit moet aanspreken. Rokers en hondenbezitters zijn een moeilijk aanspreekbaar volkje.

En voorwat betreft misbruik is geen sprake, het gaat om een ongepaste relatie. Het is jammer dat alles van de PVV zo uitgemeten wordt. Dit clubje krijgt mijn volledige vertrouwen, ze durven hardop te vertellen wat de meeste mensen denken. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Ach, ga voor de lol maar eens naar de Wilders-Hyves.

Een beetje opbouwende kritiek daar geven, resulteert al snel in een hoop bedreigingen. Tsja, zo zijn ze gewoon. Grappemaker Henk om Gemiste kans dit om te laten zioen dat PVV anders is dan de zogenaamde gevestigde orde,Als de PVV één zetel meer had gehad was Lucassen zeker gesneuveld.

Onzin Dus vanaf nu moeten we wachten op zone slechte nieuws van pvv Het is een norm in pvv!!!!! Wat voorspelbaar toch weer. Wilders altijd met harde taal en veroordelingen en nu de hand boven het hoofd houden van een schoft die onder de guillotine moet.

Als je ook kijk naar die hele fractie van de pvv dan zie je veel koppen waarvan je denkt moet dat nou in de politiek? Maar goed die lucassen mag van mij kapot en laat hem opdonderen uit de polietiek, stuk onkruid. Het viel te verwachten bij een partij als de PVV.

Stel je nu eens voor dat de voornaam van mijnheer Lucassen toevallig Mohammed was geweest…en dat hij uit Marokko was gekomen, wat had Wilders dan gedaan? Maar nee, wij Nederlanders mogen meer dan anderen.

Graag meer van zulke incidenten, dan zijn we er het snelst van af! Het probleem ligt niet bij Wilders maar in feit dat als Wilders kamerlid Lucassen eruit gooit het kabinet zijn meerderheid kwijt is waardoor de overlevingskans theoretisch nihil is praktisch kan het kabinet nog bogen op een meerderheid met gedoogsteun van de SGP.

Maar dat zag Wilders niet zitten dus zat Wilders voor een duivels dilemma en nam diep tragisch de verkeerde beslissing en nog wel een politieke beslissing. Gezien deze tragedie zal Politiek Den Haag intern moeten gaan nadenken om kamerleden die geen onberispelijk gedrag hebben , in bijzondere gevallen, hun kamerzetel te ontnemen en geroyeerd moeten worden door hun eigen partijbestuur.

Het is toch van de zotte dat uitgestapte kamerleden in zulke gevallen voor zichzelf een partij oprichten in de kamer. O maar reacties sinds 5 uur vanmiddag? Het moge duidelijk zijn dat hier het kabinetbelang zwaarder heeft gewogen dan het verleden van de heer Lucassen. Oppositie, kom maar door…. Veel keus heeft hij natuurlijk niet. Ik vind dat Wilders dit niet heeft verdiend. De media hakt er weer lekker op los. Weer etenstijd voor ze….!! Wilders doet het goed.

Als Lucas verdwijnt verdwijnt ook de meerderheid van de coalitie. Dat kan niet want we kunnen niet om de 2 weken een verkiezing hebbe. Het aanhouden van Lucassen is het beste voor het land. Hij wordt gestraft doordat hij geen woordvoeder en defensie specialist mag blijven. Dit is dus het meest verstandig voor het land. Het kan niet anders dan zoals Wilders nu heeft besloten. Lucassen zit primair in de Kamer als persoon. Als hij niet weg wil wordt hij eenling en kan het kabinet laten vallen, zelfs uit een machts gril van Lucassen..

Dat kunnen we niet hebben. Dus jammer voor jullie , linkse dagdromers. Voor leden van de PVV geldt kennelijk een dubbele standaard, terwijl een dubbel paspoort volgens de PVV natuurlijk niet mag. Ligt het aan mij of klopt hier iets niet? Blijkbaar vind de heer lucassen zichzelf belangrijker dan het de stabiliteit van het kabinet en daarmee vindt hij zich ook belangrijker dan nederland zelf.

Lucassen blijft aan uit respect voor Wilders terwijl hij uit respect voor de kiezer zou moeten vertrekken. Hij krijgt een tweede? Deze man gaat,voor zover nu bekend,twee keer in de fout en hoeft niet eens uit de politiek? Wilders toont weer eens zijn respect voor de rest van Nederland en het domme tuig dat nog geeneens een reactie met minder dan vijf spelfouten weet te schrijven juicht de man weer toe.

Ja zo gaat het in de politiek, je liegt, bedriegt en belazert de boel maar je mag toch blijven. Hoeveel kritiek heeft Wilders de nederlandse versie Mozart niet op andere mensen, maar als het om de onfatsoenlijke dan druk ik me nog netjes uit leden van zijn fractie gaat dan mogen ze blijven. Met andere woorden zijn fractieleden mogen mensen bij wijze van spreken doodschieten of discrimineren en ze mogen toch blijven mee regeren.

Zo treurig is het gesteld met de politiek hier in Nederland. De PVV is niet alleen een racistische partij maar zijn volksvertegenwoordigers zoals ze zichzelf noemen hebben ook criminele neigingen. Dat is nou de democratie en vrijheid waarvoor ze staan. Het is een schande dat er zoveel nederlanders hun stem aan deze partij hebben weggegooid. In de tijd dat ik studeerde moest ik voor mijn stageplek in een lange rij gaan staan bij de gemeente om een verklaring van goed gedrag aan te vragen.

Op zich niets teveel gevraagd en een goede voorzorgsmaatregel. Maar nu weet ik dus waar ik moet gaan solliciteren zonder dat ik in een lange rij hoef te gaan staan voor een verklaring van goed gedrag. Ben benieuwd wie de volgende is. Dit geval lijkt te bevestigen dat het voor een als het over de Islam gaat toch radicale partij als de PVV, ondanks dat deze een groot deel van de kiesgerechtigden aan blijkt te spreken, lastig is goede kandidaten te vinden.

Veel PVV-kiezers durven hun voorkeur voor deze partij niet uit te spreken en om die reden zullen veel potentieel geschikte Kamerleden zich niet beschikbaar stellen. Ook een stukje angst zal hierin ongetwijfeld meespelen.

Dit zal pas veranderen wanneer de PVV een maatschappelijk geaccepteerde partij zal zijn waarvoor iedere sympathisant zijn of haar voorkeur ook eerlijk uit durft te spreken.

Mijn dochter heeft een kleine vergissing begaan in haar werk, vier jaar geleden, daar is een rechtzaak van geweest, en die is zij verloren, want grote mannen pakken ze niet, maar mijn dochter moet nu na drie jaar opgenomen worden in een psychiatrische inrichting vanwege de stress, haar hele leven staat op zijn kop, zonde van haar opleiding.

Een aantal PVV-stemmers beweren hier: Mijn kritiek op Wilders is dan ook niet dat hij Lucassen een tweede kans geeft. Dáár gaat het om. De pot verwijt dus weer eens de ketel… Verder maak ik me geen zorgen.

Boer Koekoek verdween na 10 jaar, de bejaardenbeweging na 5 jaar en dit is sneller weg. Onze samenleving wordt hier steeds handiger in. Aan de andere kant, D66 heeft na 44 ook jaar nog niet echt iets bereikt. Drievoud fout, doch Lucassen mag blijven van Wilders.

Daar kunnen we nog wel e. En over 4 jaar zijn riante wachtgeld? Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou.

In dit cookie staat je userid opgeslagen. Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen.

Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken.

Google Analytics wordt door FOK!

Betaalde sex zeeland gratis seksfilms mobiel