Bi sexe lesbo dokter

bi sexe lesbo dokter

...

Meiden van holland gratis turkse meiden sex

Normaal mocht ik steeds mijn broekje uitdoen na het gesprek bij de arts maar ik stelde mij daar verder geen vragen bij. Ik was blij dat ik toch nog even mijn handen en poesje kon wassen onder de kraan in het toilet.

Het koude water deed mij goed, zowel op mijn handen als op mijn kutje. Ik mocht plaats nemen op een krukje voor de dokter mij zou roepen, de verpleegster raadde mij ook aan niet op mijn rok te zitten of ik moest hem uit doen.

Ik nam plaats op het krukje en liet mijn wijde plooirok over mijn benen en kont vallen, zo kon zelf niemand zien dat ik geen string droeg. Ik bleef erg zenuwachtig en ik voelde mijn buitenste schaamlippen warm worden en die begonnen ook erg te zweten.

Ik hoopte maar dat ik geen afscheiding zou hebben en de zitting van het krukje zou bevuilen. Ik schoof een paar maal op en neer op het kleine stoeltje om voldoende afkoeling te bewerkstelligen maar dat lukte niet echt.

Terwijl ik zo aan het denken was hoorde ik mijn naam roepen en mocht ik binnen komen. Terwijl ik opstond keek ik naar het krukje en zag inderdaad dat het goed nat was, ik wou het afdrogen met mijn rok maar de verpleegster zei dat zij dat wel zou doen.

Het schaamrood trok tot achter mijn oren maar geruststellend fluisterde ze me toe dat dat allemaal heel normaal was. Ze gaf mij ook een geruststellende knipoog, maar toch voelde ik even ongemakkelijk.

Ik kwam binnen in een ruim kantoor waar een bureau stond en twee onderzoekstafels; eentje met, en zonder beugels. De dokter ontving me hartelijk, stak zijn hand uit en vroeg mij plaats te nemen. De dokter bekeek even aandachtig het dossier en ik zette me schrap voor de moeilijke vragen. Maar in tegendeel, hij lachte ontwapenend naar me en vroeg heel gemoedelijk hoe het met mij ging. Hij informeerde bij de verpleegkundige, via intercom, naar het urine-onderzoek en schreef iets op.

Vervolgens informeerde hij naar mijn algemene- en psychische toestand. Die vragen waren zeker niet anders dan bij een vorig bezoek.

Hij vroeg mij wanneer ik de laatste geslachtsgemeenschap had gehad maar ook dat was niet ongebruikelijk. Toen ik zei dat dit toch al een tijdje geleden was, bladerde hij in het dossier om te kijken hoe het de vorige keren was. Hij schreef het op en drong aan om wat preciezer te zijn en ik moest goed nadenken. Zes maanden geleden, antwoordde ik hem waarop hij me vragend aankeek.

Toen vertelde ik dat de relatie met mijn vriend beëindigd was en ik voorlopig genoeg had van mannen. Hij bekeek me van wat: Hij keek terug in het dossier en merkte op dat het er voorheen toch anders aan toe ging. Hij vroeg me op de onderzoekstafel te gaan liggen. Ik was blij dat hij niet doorging met vragen stellen.

Hij vroeg me te gaan liggen en deed de gewone onderzoeken zoals kijken in de ogen, oren, neus, mond. Voelen aan mijn hoofdslagaders, mijn hoofd bewegen, enz. Toen hij alles degelijk bekeken en beluisterd had vroeg hij mij mijn bloes open te maken. Ik deed dat handig en vlug en hij oscilleerde mijn hart en longen. Vervolgens duwde hij op alle mogelijke plaatsen van mijn buik.

Toen moest ik mijn bh-tje openmaken en toen bevoelde hij mijn vrijgekomen borsten. Ik had de indruk dat hij daar meer tijd aan besteedde dan anders.

Hij deed mijn armen ook over mijn hoofd en herhaalde het onderzoek, hij drukte harder dan gewoonlijk maar dat beeldde ik mij misschien in.

Vervolgens besteedde hij extra veel aandacht aan mijn tepels, ik kon mij niet herinneren dat hij dat vroeger deed. Hij duwde ze eerst in mijn borsten dan duwde hij ze er terug uit en trok er zelf even aan.

Vervolgens nam hij mijn rechterborst zoveel mogelijk vol in zijn rechterhand tot aan mijn tepelhof. Mijn tepelhof omcirkelde hij en duwde niet onaangenaam met zijn linkerhand op de tepel die in erectie ging staan.

Hij kneep hem even tussen zijn duim- en wijsvinger en trok eraan tot ik aangaf dat het pijn deed. Hij deed dat ook met mijn andere borst en vroeg vervolgens om recht te zitten waar hij de handelingen van beide borsten nog even herhaalde. Ik kon me niet herinneren dat hij dat eerder ooit deed. Hij vertelde dat mijn pijndrempel wel erg laag was. Ik schok van die opmerking en wilde hem vragen wat hij bedoelde maar hij verliet de tafel en ging aan zijn bureau zitten om iets te noteren.

Ze liet een hand op de borst van haar patiënt rusten en begon deze te masseren. Zoent hij je ook wel eens? En op dat moment plantte de arts haar lippen op die van de patiënt. Een korte, lieve kus en ze trok haar hoofd weer terug. De arts vond het tijd voor de volgende vraag, die nog iets intiemer en persoonlijker zou worden.

Maar het is wel fijn, ik wist niet dat het zo voelde. Als je deze nou straks mee naar huis neemt, dan kan je je vriend voordoen hoe het moet. Dan doe ik het nu even bij je voor. De knappe vrouw in de stoel knikte en de arts plaatste de punt van het speeltje op haar clitje. De patient sloot haar ogen en genoot van de vibrerende punt die tegen haar clitje drukte.

De arts werd ook redelijk opgewonden en deed een poging om met 1 hand haar doktersjas uit te trekken. Moeizaam lukte dit, waardoor de patiënt nu een mooie kijk had op de goedgevulde bh van de arts.

Het roodharige sletje werd nu behoorlijk geil, ook al was ze er eerst van overtuigd dat ze hetero was. De patiënt knoopte de rest van de doktersjas open en liet haar hand over de C cup van de arts glijden.

Alleen jammer dat hij deze niet heeft…” Antwoordde de patiënt, doelend op de tieten van de arts met de mooie bos krullen. De bh en doktersjas lagen nu op de grond en de vrouw in de stoel kuste de mooie borsten van de arts, die zuchtend genoot van de aanrakingen van haar patiënt.

Ze keek haar patiënt aan en zei: Hun tongen dansten in cirkeltjes om elkaar heen. Dit ging minutenlang door terwijl het speeltje door bleef zoemen en de borsten van de arts stevig gekneed en gelikt werden. Plots ging de arts weer geknield voor de poes van haar patiënt zitten, net als tijdens het begin van het onderzoek. Maar nu met een heel ander plan. Ze trok weer een latex handschoen aan en drukte twee vingers in de natte kut, terwijl haar duim de gevoelige clit begon te masseren. Het roodharige sletje begon luider te kreunen, luider te hijgen.

Haar kut werd natter en de bewegingen van de arts werden behendiger en sneller, wat de geilheid in haar lichaam nog verder opvoerde. Terwijl de vingers van de nu goed geile arts sneller in en uit de kut van haar patiënt pompte, liet ze de duim van over de clit tot aan haar wijsvinger door de schaamlippen glijden, ging weer terug naar boven en cirkelde weer rondjes om het nu supergevoelige clitje.

De arts trok haar sexy slipje van haar kont en nam nu zelf plaats in de stoel. De patiënt trok nu een latex handschoentje aan en begon de clit van de arts te masseren. Met een onschuldig stemmetje vroeg ze nog of ze het een beetje goed deed. Een teken voor de roodharige meid dat ze verder kon en ze liet een vinger in de natte kut van de brunette glijden.

Door het hele geile spelletje tot nu toe was de knappe arts zeiknat en zo ontzettend geil, dat ze niet lang meer nodig had. De vingers van de mooie vrouw in haar poesje maakte heerlijke bewegingen. En dan de duim die over haar clit schuurt, het werd haar een aantal minuten later teveel. Luid kreunend kwam ze dan ook klaar in de stoel waarin ze lag. De arts begroef haar gezicht in haar arm, het orgasme was overweldigend.

Haar patiënt keek haar aan en vroeg nog glimlachend: Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.
bi sexe lesbo dokter

...

Minnares gezocht meisje komt hard klaar

  • MELKBORSTEN SENSUELE MASSAGE ALMERE
  • OUDE SNOLLEN BEHAARDE KUT FILMS
  • Natte kut beffen sexfilpjes
  • 897
  • HOMO PJES SPUITENDE MEIDEN

Klussen natura gay gratis film


De dokter vroeg haar haar benen iets uit elkaar te laten vallen. De dokter trok nu zijn latex handschoenen aan, en trok de lipjes van Debbies kutje iets uit elkaar. Hij keek er even naar, maar liep nu richting zijn werkkast. Hij pakte een tube met glijmiddel eruit en spoot een beetje op de latex handschoen. Debbie lag in afwachting nog steeds op de tafel. De dokter schoof zijn bril iets verder op zijn neus. Hij gleed met de ingeoliede vinger door Debbie haar spleetje, op zoek naar haar kutgaatje.

Ja daar heb ik hem mompelde de dokter. De vingertop gleed naar binnen, en Debbie ging een beetje verzitten. De dokter duwde nu zijn hele vinger erin. Hij voelde eens nauwkeurig van binnen. Heerlijk warm dacht hij en lekker nauw. Even raakte hij de g-spot van Debbie. Debbie gaf een kleine ongecontroleerbare rare zucht waarvan ze zelf schrok. De dokter deed net of hij het niet hoorde, en herhaalde dit een paar keer.

De dokter haalde zijn vinger uit het kutje van Debbie en wilde weten of Debbie nog maagd was, en zo niet hoeveel vriendjes ze had gehad, hoe groot de penissen waren van deze jongens etc. Debbie had wel seks gehad met 3 jongens, waarvan de grootste pik misschien 18 cm was. Debbie vond het nogal gênant om dit met de dokter te bespreken, maar het was nodig voor het onderzoek. Nu moest Debbie haar benen in de beugels leggen. De dokter zei dat de vagina dan beter uit elkaar kon, wat nodig was voor het uitstrijkje.

De dokter pakte nu een eendenbek uit een la van een ijzeren kast. Met wat glijmiddel drukte hij dit ding in Debbie haar kutje. Hij draaide het ding open en nam het uitstrijkje af. Debbie dacht dat het nu wel bijna klaar was, maar de dokter liet haar liggen. Er moest nog een temperatuurmeting worden gedaan. En ook sprak de dokter over een meting van diepte en breedte.

Iets waar Debbie vraagtekens bij had. Maar goed de dokter zal het wel weten Debbie lag nog steeds met de eendenbek in haar kale kutje met haar benen in de beugels. De dokter pakte een thermometer erbij. Hij spreidde een beetje Debbies billen totdat hij haar sterretje zag.

Hij drukte even met zijn vinger tegen de ster aan, en het bovenste vingerkootje gleed er voor de helft in. Debie schrikte even omhoog, want het kontgaatje was niks gewend. De dokter zag en voelde het dus spoot hij nog een beetje glijmiddel op de top van de thermometer en deze gleed Debbies kontgaatje in.

Daar lag Debbie dan een eendenbek in haar kutgat en een thermometer in haar kontgaatje. De piep van de thermometer verloste haar uit haar benarde positie dacht ze. De dokter haalde de eendenbek uit haar kutje en de thermometer uit haar kontje. De dokter beval haar om nog in de beugels te blijven liggen. Nu begon de diepte en breedtemeting. Hij pakte een nieuw paar latex handschoenen die hij weer inspoot met glijmiddel.

Hij ging voor haar kutje zitten en duwde 1 vinger naar binnen. Geintregeerd keek hij naar het tafereel en een tweede volgde vlug. De dokter voelde zijn eigen pik kloppen in zijn broek door het idee dat hij met twee vingers in een weerloos slachtoffer zat.

Debbie knikte vertwijfeld Ja. De dokter duwde zijn ringvinger in het nat geworden kutgat erbij. Hij begon Debbie nu te vingeren. Hij haalde zijn vingers erin en eruit, tergend langzaam. Debbie begon nu eigenlijk best wel geil te worden van het tafereel, maar wist niet zeker wat ze ervan moet denken.

De dokter begon sneller te bewegen, en hij pompte nu hard de twee vingers in haar kutje. Bij iedere stoot raakte hij met zijn vuist Debbies billen. De dokter was brutaal en stak nu twee vingers van zijn linkerhand en 2 vingers van zijn rechterhand in haar heerlijke kutgaatje.

Hij had vrij spel want Debbie lag nog steeds in de beugels. Debbie voelde het duizelen in haar hoofd en liet de dokter zijn gang gaan.

Het was te lekker om dit te laten stoppen ook al was dit fout. De dokter stopte nu, deed zijn handschoenen uit. Debbie lag te wachten op wat gaat komen.

De dokter was uit de behandelkamer gelopen en het leek alsof hij tegen iemand praatte. De deur ging open en weer dicht. Debbie hieldt haar adem in om te kunnen luisteren. De vrouw van achter de balie kwam de onderzoekskamer in! Ojee wat een afgang. Ze bleek de assistente te zijn van de dokter.

De dokter beval haar latex handschoenen aan te doen. Ze moest ook voelen van de dokter, ze smeerde glijmiddel op de handschoenen en stopte eerst voorzichtig 2 vingers in het kutgaatje van Debbie. Debbie was al flink opgerekt dus deze kon ze makkelijk verdragen. De vrouw stopte vinger nummer 3 en 4 erbij.

De dokter aanschouwde het tafereel. Debbie schrok op, maar liet het gevoel ook weer gaan zodra ze de 4 vingers van de assistent in haar kutje voelt roeren. De dokter stelde voor dat Debbie uit de beugels mocht en dat ze met haar rug tegen de dokter mocht aanleunen.

Zodat hij van achteren haar benen omhoog kon houden. De dokter nam plaats achter Debbie en pakte haar vanachter vast i n haar knieholtes. Jongeman krijgt speciale zorg van zijn dokter Dokter neukt patient Naar een Duitse dokter gaan De geile dokter neukt zijn patiënt De dokter Is In Dokter neuk me nog een keer Zwarte verpleegster geneukt door de dokter Hard geneukt worden door de dokter De dokter en de oppasser Op bezoek bij de dokter Dokter en verpleger neuken hun patiiente Blondine maakt de dag van de dokter goed Rondborstige redhead riener geneukt door haar dokter Aziatische verpleegster neukt de dokter Dokter vindt zichzelf in heet water met een beheerder Dokter en patiënten relatie Zijn erectiele dysfunctie genezen bij de vrouwelijke dokter De dokter neuken voor haar vriendje De dokter is hier om mij te verwennen Kontspreider geeft de dokter een mooi roze uitzicht Slagen voor de dokter zijn test MILF geneukt door dokter Grote borsten blonde onderzocht door de dokter