Baarmoeder neuken lesbo plassex

Woest sloeg ze me in mijn gezicht “Ja Meesteres! Heb jij dat goed begrepen kleine kut slet?! Een vies sletje ben je. Vorige week genoot je ervan hoe ik je gepijpt heb. Dit keer ga je mij verwennen met je tongetje en je mondje! Ik wil wel eens weten hoe jij geilt op viezigheid! Wat een geile striptease gaf ze me. Toen ze eenmaal naakt was klom ze op de tafel en ging op mijn gezicht zitten. Al gauw stroomde haar sap uit haar grotje. Omdat ik zo’n dorst had dronk ik het gretig op.

Mijn tong ging van haar klit tussen haar benen door naar haar staartbotje. En door haar bilnaad via haar poepgaatje terug naar haar klit. En weer ging ik terug. Ik boorde mijn tong in haar aarsje. En zeker niet rimmen! Steeds luider hijgde juf Ellen. Ineens begon ze te kreunen. Ze begon te plassen. Een grote straal pis spoot in mijn mond. Vragen hoefde ze niet. Ik doe het graag en dat weet ze.

Nadat ik alle urine had opgedronken en haar kut schoon had gelikt kwam ze spuitend klaar. Ik probeerde nog om hen heen te komen, maar werd aan twee kanten beet gegrepen.

Die twee waren wat dikkere sterke manwijven en voor ik het wist lag ik op de grond. De oudste, Nel heet ze, zat direct boven op mij, en gaf me een paar enorme oorvijgen. Ik huilde, en smeekte Nel, om te stoppen, en als antwoord regende het klappen.

Ze had het schuim op haar mond staan, en begon me te wurgen, en ik was zo bang! Ik kreeg geen lucht meer, en de wereld begon te verdwijnen. Plotseling kreeg ik weer lucht, en snikkend probeerde ik zo veel mogelijk lucht binnen te krijgen.

Nel, en Janna sjorden me niet zachtzinnig, van de grond, en tussen hun in, beide armen in een ijzeren greep,werd ik richting Transit gedirigeerd. Ik lag nu in de Transit, en de wagen zette zich in beweging. De rit ging over vele hobbels, en bobbels, en duurde meer dan een uur. Het was er aardedonker, en het stonk naar olie, en vet. Het was erg warm daar, want het was hoog zomer, en de zon brandde op het dak. Ik hoorde de bitchen uitstappen, en hun stemmen werden steeds zwakker.

Ik begon weer te huilen, en zag geen uitweg meer. Mijn mobieltje hadden ze stuk getrapt, had ik nog gezien. Ruwe handen grepen me beet, en ik werd als een beest uit de auto gesleurd.

Ze nam het touw, en liep voor me aan het veld in. Het moet enorm zijn geweest, want de wandeling duurde een 25 minuten. De beide tantes staken onderweg de gek aan met me, en scholden me uit. Ik smeekte om water. Dorst was het enige wat ik nog voelde.

Je krijgt zo wat lekkers te drinken! Eindelijk kwamen we bij een open plek, met een soort ven. Het water schitterde me tegemoet. Er stonden ook wat berken. Stukjes van drie cm in doorsnee, vielen op de grond, tot hij helemaal weg was. Ik voelde toch iets van opwinding. Haatte mezelf voor dat gevoel. Ik wou mezelf wel wat aandoen, maar het was nu eenmaal zo.

Nel riep Janna, en zei, Kijk, die pishoer vindt het lekker, wat ik met haar doe! Het was goor en zoutig, en ik viel nu haast flauw van de dorst. De beide dames sprongen intussen naakt, in het vennetje, en vierden hun succesvolle kidnap.

Ik kon niet meer, en mompelde zo hard, als ik kon, en wist hun aandacht te trekken. Ik huilde weer, en dreigde te stikken. Janna kwam uit het water, en nam een heerlijke slok bier. Ze hield hem op naar mij, en ik knikte heftig. Lachend liep ze naar Nel, en gaf haar de fles.

Van deze twee hoefde ik geen genade te verwachten. Een vol uur later, zag ik die twee, giechelen, en aldoor naar mij kijken. Ze kwamen uit het water, en begonnen even later mij los te knopen. Nel gooide me op de grond, en hield me stevig vast. Ze dronk weer een paar slokken bier, en smeet de fles met een boog het water in.

.

Sappige vagina zaad sletjes


Woest sloeg ze me in mijn gezicht “Ja Meesteres! Heb jij dat goed begrepen kleine kut slet?! Een vies sletje ben je. Vorige week genoot je ervan hoe ik je gepijpt heb. Dit keer ga je mij verwennen met je tongetje en je mondje! Ik wil wel eens weten hoe jij geilt op viezigheid!

Wat een geile striptease gaf ze me. Toen ze eenmaal naakt was klom ze op de tafel en ging op mijn gezicht zitten. Al gauw stroomde haar sap uit haar grotje. Omdat ik zo’n dorst had dronk ik het gretig op. Mijn tong ging van haar klit tussen haar benen door naar haar staartbotje. En door haar bilnaad via haar poepgaatje terug naar haar klit.

En weer ging ik terug. Ik boorde mijn tong in haar aarsje. En zeker niet rimmen! Steeds luider hijgde juf Ellen. Ineens begon ze te kreunen. Ze begon te plassen. Een grote straal pis spoot in mijn mond. Vragen hoefde ze niet. Ik doe het graag en dat weet ze. Nadat ik alle urine had opgedronken en haar kut schoon had gelikt kwam ze spuitend klaar. Ik probeerde nog om hen heen te komen, maar werd aan twee kanten beet gegrepen. Die twee waren wat dikkere sterke manwijven en voor ik het wist lag ik op de grond.

De oudste, Nel heet ze, zat direct boven op mij, en gaf me een paar enorme oorvijgen. Ik huilde, en smeekte Nel, om te stoppen, en als antwoord regende het klappen. Ze had het schuim op haar mond staan, en begon me te wurgen, en ik was zo bang! Ik kreeg geen lucht meer, en de wereld begon te verdwijnen. Plotseling kreeg ik weer lucht, en snikkend probeerde ik zo veel mogelijk lucht binnen te krijgen.

Nel, en Janna sjorden me niet zachtzinnig, van de grond, en tussen hun in, beide armen in een ijzeren greep,werd ik richting Transit gedirigeerd. Ik lag nu in de Transit, en de wagen zette zich in beweging. De rit ging over vele hobbels, en bobbels, en duurde meer dan een uur. Het was er aardedonker, en het stonk naar olie, en vet.

Het was erg warm daar, want het was hoog zomer, en de zon brandde op het dak. Ik hoorde de bitchen uitstappen, en hun stemmen werden steeds zwakker. Ik begon weer te huilen, en zag geen uitweg meer. Mijn mobieltje hadden ze stuk getrapt, had ik nog gezien. Ruwe handen grepen me beet, en ik werd als een beest uit de auto gesleurd. Ze nam het touw, en liep voor me aan het veld in.

Het moet enorm zijn geweest, want de wandeling duurde een 25 minuten. De beide tantes staken onderweg de gek aan met me, en scholden me uit. Ik smeekte om water. Dorst was het enige wat ik nog voelde. Je krijgt zo wat lekkers te drinken!

Eindelijk kwamen we bij een open plek, met een soort ven. Het water schitterde me tegemoet. Er stonden ook wat berken. Stukjes van drie cm in doorsnee, vielen op de grond, tot hij helemaal weg was. Ik voelde toch iets van opwinding. Haatte mezelf voor dat gevoel. Ik wou mezelf wel wat aandoen, maar het was nu eenmaal zo.

Nel riep Janna, en zei, Kijk, die pishoer vindt het lekker, wat ik met haar doe! Het was goor en zoutig, en ik viel nu haast flauw van de dorst. De beide dames sprongen intussen naakt, in het vennetje, en vierden hun succesvolle kidnap. Ik kon niet meer, en mompelde zo hard, als ik kon, en wist hun aandacht te trekken. Ik huilde weer, en dreigde te stikken. Janna kwam uit het water, en nam een heerlijke slok bier.

Ze hield hem op naar mij, en ik knikte heftig. Lachend liep ze naar Nel, en gaf haar de fles. Van deze twee hoefde ik geen genade te verwachten. Een vol uur later, zag ik die twee, giechelen, en aldoor naar mij kijken. Ze kwamen uit het water, en begonnen even later mij los te knopen. Nel gooide me op de grond, en hield me stevig vast. Ze dronk weer een paar slokken bier, en smeet de fles met een boog het water in.

.


Ze ging voor haar zitten en Martha spreidde haar benen zo ver als ze kon. Leontien had zoiets nog nooit gezien, het schaamhaar van Martha liep net als bij haarzelf ver door tot in haar bilspleet, Ze was zwaarder behaard dan zijzelf. De twee grote schaamlippen stonden open en ze zag het geil ertussen glinsteren. De grote clit stond recht naar voren en zag eruit als een kleine pik.

Voorzichtig ging ze met haar vinger door de spleet die warm en nat aan voelde. Steek er maar een paar vingers in zei Martha, Leontien deed wat haar gevraagd werd. Ze stak twee vingers in de kut en verbaasde zich hoe gemakkelijk dat ging. Ze stak een derde vinger erbij en ging op en neer, met haar andere hand bewerkte ze de clit.

Aangemoedigd door het kreunen van Martha ging ze met haar hoofd richting de kut van Martha. Ze rook de zilte geur en twijfelde of ze haar tong wel zou gebruiken, maar toen Martha vroeg of ze haar tong wilde gebruiken viel alle schroom van haar af. Ze likte Martha of het een lieve lust was. Alles wat Martha bij haar had gedaan deed ze nu bij Martha. Ze ging met haar tong door de hele spleet om haar vervolgens met haar tong te neuken.

Haar hele gezicht was nat en ze vond het heerlijk. Ze duwde opnieuw drie vingers in haar kut en met haar mond bewerkte ze die grote clit. Ze zoog erop alsof ze een pik aan het pijpen was. Martha lag te kronkelen van geilheid, oooooooooh lieve schat wat doe je het lekker. Martha pakte zelf haar benen beet er trok ze naar achter, haar knieën zaten nu naast haar hoofd.

Haar kut en aars lagen nu helemaal open. Haar kutharen zaten helemaal onder het geil, het was een tijd geleden dat ze zo geil was geweest. Lik me aars hoorde ze Martha roepen, Leontien zakte met haar tong naar beneden en likte de aars van Martha. Elke keer als ze haar hoofd bewoog duwde ze haar neus tussen de grote schaamlippen.

Martha had het niet meer ooooh haaaaaaa ik ga komen. Haar orgasme was net zo heftig als van Leontien, ze maakte spastische bewegingen en trilde over haar hele lichaam. Toen haar orgasme voorbij was trok ze Leontien op haar, je bent een natuurtalent zei Martha. Leontien glimlachte alleen maar en vleide haar hoofd op de borsten van Martha, ze lagen zo een tijdje na te genieten toen Leontien zei dat ze de trein naar huis moest halen.

Ze kleedden zich aan en liepen naar beneden, daar namen ze met een innige zoen afscheid en spraken af dat Leontien over een week in de kamer zou trekken. De week kroop voorbij, allebei konden ze niet wachten om elkaar weer te zien en opnieuw met elkaar in bed te duiken.

Leontien had die week gebruikt om stiekem seksboekjes van haar broer te lezen. Ze was zo tot de ondekking gekomen wat vrouwen wel niet deden bij elkaar, standje 69 sprak haar ook zeer aan en ze had zich voorgenomen om dat de volgende keer ook zeker uit te proberen.

Eindelijk was de dag aangebroken dat ze bij Martha in zou trekken. Ze nam een vroege trein en kwam omstreeks Met een paar ferme kussen begroeten ze elkaar. Ze wilde elkaar wel aflikken maar met al die omstanders hielde ze zich in. Na een twintigtal minuten waren ze bij Martha’s huis. Als jij je spullen uitpakt zal ik een lekker bakje koffie zetten, het is lekker weer dus doe je bikini maar gelijk aan, zei Martha.

Leontien had haar koffer snel uitgepakt en kleedde zich vervolgens uit om haar bikini aan te doen. Die had ze inmiddels in de onderste la van een kast gestopt, ze bukte naar voren om hem te pakken. Haar kont stak fier omhoog, op dat zelfde moment kwam Martha de kamer binnen. De aanblik van die lekkere kont met dat heerlijke schaamhaar maakte haar gelijk geil.

Ze knielde achter Leontien en stak haar tong tussen de bilhelften. Leontien kreunde van genot, Martha trok de bilhelften van elkaar en ging met haar tong door de hele spleet. Het geil liep in kleine straaltjes langs Leontien haar benen. Martha concentreerde zich op het aarsje van Leontien, met haar tong draaide ze langzaam cirkeltjes. Met haar vingers bewerkte ze het clitje.

Ooooooooh Martha ga door ik ga kooooooooomen. Leontien stond te trillen op haar benen, haar orgasme kwam vanuit haar tenen. Naar een aantal minuten had ze haar lichaam weer onder controle. Martha stond op, haar hele gezicht zat onder het geil van Leontien. Ze kusten elkaar innig. Leontien leidde Martha naar het bed toe, ze rukte zowat de kleren van haar lijf.

Ze duwde Martha naar achteren en spreidde haar benen. Leontien dook gelijk met haar hoofd tussen de benen van Martha, ze rook aan die heerlijke vrucht, de geur bedwelmende haar, ze stak haar tong tussen die heerlijke grote schaamlippen. Haar tong bewerkte de hele spleet, oooooooh Leontien wat heb ik je gemist ooooooooh Jezus wat ben ik geil, Martha lag met die heerlijke kont te draaien van genot. Leontien was nog steeds geil, ze ging omgekeerd op de buik van Martha zitten, pakte de onderkant van de benen beet en trok deze naar zich toe.

De kut en aars van Martha lagen nu wijd open. Ze stopte drie vingers in de kut en met haar tong sabbelde ze op de grote clit. Martha wist niet meer waar ze het zoeken moest, oooooooh ik ga komen haaaaa ik kom. Onderwijl duwde Leontien haar kruis in het gezicht van Martha, veel verder als een tong uitsteken kwam ze niet, haar orgasme kwam eraan, zo heftig dat het geil eruit spoot. Leontien beweegden haar kont heen en weer en zorgde er voor dat de tong tussen haar schaamlippen zat. Toen het orgasme van Martha wegebde had ze pas weer oog voor Leontien.

Ze zag die heerlijke behaarde spleet en die lekkere kont. Martha greep de heupen van Leontien vast en drukte haar kruis in haar gezicht. Ze neukte Leontien met haar tong en stak heel voorzichtig een vinger in haar aarsje. Dit was teveel voor Leontien, ze gooide haar hoofd in haar nek en voelde haar orgasme opkomen. Martha ik gaaaaaaa kooooooomen haaaaaaaa ik koooom.

Haar geil liep zo in de mond van Martha die alles doorslikte. Uitgeput viel ze van Martha af die haar vertelde dat ze het heerlijk had gevonden. Ik ook zei Leontien, ze gingen samen douche en deden vervolgens hun bikini aan. In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon. Hun relatie was nog zeer pril maar Leontien was zeer onder de indruk van Martha.

Als seks met een vrouw zo fijn was hoefde ze wat haar betreft geen man aan haar lijf te hebben. Nee ze hield van Martha en wilde bij haar blijven. De gevoelens van Martha voor Leontien waren minstens net zo heftig. Ze hield van haar en zou haar blijven verwennen. Martha stelde voor dat Leontien voortaan bij haar kwam slapen die dit maar wat graag deed. Op een avond waren ze weer met elkaar bezig, Martha zat met haar hoofd tussen de benen van Leontien. Doordat er tegenover haar een grote spiegel hing kon ze zo die heerlijke behaarde spleet van Martha zien.

Plotsklaps zag ze de hond beer achter Martha staan. Ze zag dat de hond zijn tong tussen de benen van Martha stak, ze had verwacht dat deze verontwaardigd de hond weg zou sturen, in plaats daarvan zetten ze haar knieën verder uiteen en stak haar kont omhoog. De hond likte er lustig op los en Martha had het zowat niet meer.

Ze pakte haar billen beet en trok deze uit elkaar zodat de tong van de hond overal goed bij kon. Deze aanblik bezorgde Leontien een spontaan orgasme, oooooooooh Martha wat een geil gezicht, ik gaaaaaaa kooooomen, Martha zat nog steeds met haar tong in de spleet van Leontien, die drukte het hoofd van Martha stevig in haar flamoes en lag met haar kont te draaien zodat het Martha moeite koste om door te gaan met likken.

Toen het orgasme wegtrok richtte ze zich weer op het tafereel wat zich voor haar afspeelde. Ze verplaatste zich naar de achterkant om beter te kunnen zien wat zich daar afspeelde.

Martha lag met haar benen wijd en haar kont omhoog te genieten van de likpartij door de hond. Leontien kon zien en horen dat Martha vreselijk lag te genieten, oooooh haaaaaaaa wat lik je me weer lekker, oooooooh beer ga door. De hond likte met zijn grote tong de hele spleet van Martha uit.

Dan likte hij weer haar aars dan weer haar clit. Haar orgasme kwam als een stormram opzetten, ze schreeuwde het uit ooooooooh ik ga kooooooomen, Leontien zag dat het geil eruit spoot, het liep in straaltjes langs haar benen. Toen het voorbij was liet Martha zich voorover op bed vallen. Leontien keek haar verbaasd aan en zei dat dit het geilste was wat ze ooit gezien had.

Ja wat wil je, hij kan likken als de beste en nog veel meer. Meer vroeg Leontien verbaast, kijk maar eens tussen ze benen. Leontien zag een grote gezwollen rode lul, Martha kroop van het bed af en begon met de lul van de hond te spelen. Wil je nog iets geils zien zei Martha tegen Leontien, voor ze kon antwoorden ging Martha op haar knieën voor de hond zitten, ze spreiden haar benen en stak haar kont omhoog.

De hond begreep gelijk wat er van hem verlangd werd en aarzelde dan ook niet. De hond besteeg Martha en plaatste zijn voorpoten naast haar hoofd. Martha voelde de lul tegen haar billen drukken, met haar hand leidde ze de lul naar haar neukgrot. Ze voelde hoe de lul naar binnen gleed, oooooooooh wat is dit lekkeeer. De hond begon haar als een waanzinnige te neuken. Leontien ging onder Martha liggen en zag hoe de lul van de hond in en uit de kut van Martha ging. Leontien werd vreselijk geil van dit aanzicht en voelde dat ze vreselijk nat werd tussen haar benen.

Martha genoot vreselijk, de dikke lul van de hond bezorgde haar een ongekend genot, zijn ballen sloegen tegen haar kont en haar kut droop van het geil. Ze voelde dikke klodders sperma tegen haar baarmoeder spuiten, dit was teveel voor Martha, ooooooooooh haaaaaaaaaaaa Leontien ik ga kooooomen, ze gooide haar hoofd in haar nek en schreeuwde het uit van genot.

Langzaam trok haar orgasme weg en ze voelde dat de lul van de hond dikker werd,Ze legde Leontien uit dat als een hond klaar komt zijn lul dikker wordt. De dikker wordende lul bezorgde Martha opnieuw een geil gevoel, Leontien die nog steeds onder haar lag zag dat de clit van Martha vreselijk gezwollen was, toen ze er met haar tong overheen ging bezorgde dit Martha gelijk een tweede orgasme.

Inmiddels was de lul van de hond geslonken en floepte uit haar kut. Leontien gaf Martha een kus en zei dat ze had genoten van de voorstelling. Waarom probeer je het ook niet eens. Me laten likken lijkt me wel wat maar me laten neuken door een hond. Laat je eerst maar likken zei Martha dan kan je altijd nog verder kijken. Leontien ging met haar kont op de rand van het bed liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen. De hond duwde gelijk zijn snuit tussen haar benen en begon met zijn grote tong haar kut te likken.

Leontien wist niet wat haar overkwam, de grote tong ging door haar hele spleet en haar aars werd ook niet over geslagen. Martha zoog inmiddels op haar tepels en Leontien dacht dat ze gek van geilheid werd. Haar kut en tieten werden tegelijkertijd verwend, dit was het ultieme genot.

Haar orgasme liet ook niet lang op zich wachten, oooooooooooh Martha ik gaaaaaaaaa koooooooooomen haaaaaaaaJezuuuuuuus ik kooooooooom, het was het heftigste orgasme wat ze tot nu toe had gehad, het geil spoot uit haar kut en liep in straaltjes haar bilspleet in.

Ze schokte over haar hele lijf en beroerde ondertussen haar eigen clit, die voelde dik en gezwollen aan. Omdat de hond gewoon door ging met likken bleef Leontien geil. Ze keek Martha aan en zei dat ze nog zo geil was dat ze zich wilde laten neuken door de hond. Martha glimlachte alleen maar en zei dat ze op handen en knieën moest gaan zitten met haar kont omhoog.

De hond begreep gelijk wat de bedoeling was, hij sloeg zijn voorpoten over haar schouders heen en Martha leidde zijn lul naar die heerlijke natte pruim. Toen de hond met de punt van zijn lul haar spleet raakte stootte hij gelijk toe.

Hij zat in één klap tot zijn ballen in haar, een felle pijnscheut trok door haar heen en ze schreeuwde naar Martha dat het pijn deed. Haar maagdenvlies was niet bestand tegen dit geweld. Het wordt zo beter schatje, zei Martha. De hond neukte haar als een waanzinnige en de pijn ging langzaam over van pijn in genot. Met het voorgeil van de hond erbij ging het steeds fijner aanvoelen.

Ze begon de stootte van de hond op te vangen en haar gevoel van wellust kwam weer terug. Ze voelde dat haar hele kut opgevuld was en haar schaamlippen sloten als een warme handschoen om de lul van de hond. Ze begon steeds zwaarder te ademen en werd steeds geiler. Nel riep Janna, en zei, Kijk, die pishoer vindt het lekker, wat ik met haar doe! Het was goor en zoutig, en ik viel nu haast flauw van de dorst. De beide dames sprongen intussen naakt, in het vennetje, en vierden hun succesvolle kidnap.

Ik kon niet meer, en mompelde zo hard, als ik kon, en wist hun aandacht te trekken. Ik huilde weer, en dreigde te stikken. Janna kwam uit het water, en nam een heerlijke slok bier. Ze hield hem op naar mij, en ik knikte heftig.

Lachend liep ze naar Nel, en gaf haar de fles. Van deze twee hoefde ik geen genade te verwachten. Een vol uur later, zag ik die twee, giechelen, en aldoor naar mij kijken.

Ze kwamen uit het water, en begonnen even later mij los te knopen. Nel gooide me op de grond, en hield me stevig vast. Ze dronk weer een paar slokken bier, en smeet de fles met een boog het water in. Ik mocht zelfs een paar slokken bier drinken. Het was angstig, en toch geil, om de vrouwenliefde te bedrijven, en beide spleetneukers, kwamen heerlijk, en langdurig klaar.

Daarna moest ik wijdbeens voor hen gaan staan, en met een bierfles mezelf penetreren. Nel had alles gefilmd , en ik wist, dat ze me nu volledig in de macht hadden. Het begon te schemeren, en de dames pakten hun spullen. Ik moest mn handen op mn rug doen, en werd weer vastgesjord tegen een boom. Kreeg een blinddoek voor, en de dames benadrukten nogmaals, dat ze alles op film hadden, en dat als ik ooit iets zou zeggen, mijn dood onvermijdelijk was.

Ik probeerde wanhopig los te komen, maar het lukte niet, en ik kon niet schreeuwen. Er ging twee uur voorbij, toen ik duidelijk geritsel hoorde, en begon luid te kermen. Plotseling verstomde het geritsel, en ik probeerde geluid te produceren, uit alle macht. Het geritsel kwam nu snel op mij af. Iemand had me gehoord! Ik hoorde voetstappen aankomen, en hoorde dat iemand vlak voor mij stilstond.

Ik schrok, en murmelde zo hard ik kon. Ik was nog maagd, maar dit was zo geil. Ik begon te soppen, van angst, vermengd met lust, en ik rook adem, van de persoon, die me aan het betasten was. Sigaar, gemengd met whiskey, of zoiets. Het deed even pijn, maar er schoof een enorme genotsknots, bij me naar binnen.

Ik besefte dat ik geen pil oid. Ik was nog zo jong.. Toen ik bijkwam, lag ik nog steeds naakt, op de grond, en had geen gebonden handen meer. Ook de knevel was verdwenen, en de blinddoek kon ik zelf afdoen. Later thuis, heb ik alles verzwegen, en kreeg een enorme uitbrander van twee zeer bezorgde ouders, en een jaar geen zakgeld, en huis arrest.

Hij rook naar sigaren, en whiskey…. Beffen , extreem , ontvoering , plassex , Superjong. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht.

Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen. Gun je seksleven een boost!Geile lesbos sex in nieuwegein

  • Klik hier voor meer webcams!! In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon.
  • Pijpende vrouwen sex massage belgie
  • Lesbische a kale anus
  • OMA MET GROTE SCHAAMLIPPEN VINGEREN GRATIS

Sex contackt ero masseur


Hun beider lichamen ontspanen zich en Thea stond met trillende knietjes op de grond, het geil liep langs haar beentjes, ik breng je naar je man riep de neger en trok haar door de menigte naar de bar waar Wim in een knusse ithoek zat te praten met zijn twee andere negervrienden. Wim vondt dat Tha er verhit uitzag maar weet dat aan de de temperatuur in de zwoele bar, het was krap in de kleine zithoek, de grote neger ging naast Wim zitten en een van de andere negers nam Thea bij hem op schoot omdat er geen plaats meer was.

Deze neger was blij verast dat Thea gedwee volgde en niets tegen haar man had gezegd want dan hadden ze veel problemen gekregen, hij zag alleen maar dat het blonde vrouwtje vriendelijk keek en zich wat loom bewoog, maar hij had ook gezien wat zijn andere vriend had gedaan op de dansvloer waardoor hij ook bloedgeil was geworden. Wim keek met verbazing naar Thea en zag het lichaampje op en neer bewegen en schokken, daarnaast zag hij ook de neger onder haar bewegen en eensklaps keek hij onder tafel wat er gebeurde en zag Thea met wijdopen kut zitten op een dikke negerlul die glom van het vocht en tot zijn ballen erin stak, verbijsterd bleef hij kijken terwijl geile steken door zijn buik schoten, dit was een van zijn fantasieen, hij verliet zijn plaats op de bank en kroop onder het tafelblad en zag van dichtbij hoe de lul opzwol en zijn dikke zaad spoot in de kut van zijn vrouwtje.

Hijgend en verbijsted bleef hij onder tafel zitten en zag tergend langszaam een enorme negerlul slap uit haar kut glijden die wijdopenbleef staan. Trillend naderde zijn ogen de slappe natte lul van de neger die niet wist wat eronder tafel plaatsvondt, Wim opende zijn mond en likte aan de negerlul die eensklaps zijn lul gepijpt voelde worden door de blanke man hetgeen hem zo geil maakte dat hij weer stijf werd en na zwaar zuigen voelde Wim zijn keel volopen met geil negerzaad. Ze vetrokken met zijn vieren naar de hotelkamer waar Thea met wijdgespreidde kut wachtte op de derde neger, in de twee weken vakantie werd ze geneukt door alle drie de neger en af en toe door haar man Wim, die jaloers toekeek als zo,n mooi geschapen negerlul de kut van zijn vrouwtje vulde en ruimneukte, Wim zelf werd ook diverse malen geneukt in zijn anus opdat hij kon ondervnden wat zijn vrouwtje voelde.

De laatste nacht van hun vakantie was aangebroken, het slanke bloende vrouwtje was opgebloeid, het kleine kutje was niet klein meer maar volkomen rijp geneukt, alles awt er maar bestond op sexgebied had ze met liefde ondergaan en ze had nooit geweten dat negergeil zo lekker smaakte en negerlichamen zo een lekkere sex konden leveren. Ze werden naar het vliegveld Beatrix gebracht door de drie negers, tijdens de rit erheen werd Thea nog twee maal gepentreerd en diep volgespoten terwijl Wim het geil opslokte van de derde neger.

Heerlijk geil maakt het mij, maar na de sex denk ik er verder niet meer aan. Toch denk ik vaker aan mijn schoonvader dan anders, en besluit om de volgende dag zomaar even bij hem op de koffie te gaan, wat ik overigens wel vaker doe hoor. De volgende dag net na de middag loop ik via de tuin naar de achterdeur die open staat naar binnen en roep: Gelijk als hij de keuken in komt gaat hij achter mij staan en pakt me weer bij mijn billen, ik laat het toe maar zeg lachend: Door dat ik een string draag zijn mijn billen bloot, ik laat hem even begaan en vind het ook wel spannend Als hij dreigt te ver naar de voorkant te gaan richting mijn kale kut draai ik om en loop bij hem vandaan, met mijn rokje nog om tot mijn middel opgestroopt zeg ik hem: Volgens mij zag ik wel een flinke bult in zijn broek!

Best wel lekker geil voel ik mijzelf de rest van de dag en die avond op bed wil ik stevig door mijn man gepakt worden, ik kan het niet laten als hij mij goed aan het neuken is om er aan te denken hoe het zou zijn als mijn schoonvader zijn paal nu in mijn kut zou stoten.

Mijn man merkt dat ik heel erg geil en nat ben ik geef hem aan dat ik zo erg van hem geniet De volgende dag neem ik mij al voor om snel weer bij de “Ouwe” op de koffie te gaan, en de opvolgende dinsdag ben ik vrij van mijn werk en stuur schoonvader een bericht tegen tienen of hij de koffie klaar heeft. Al snel krijg ik een positief antwoord, het is redelijk lekker weer en ik heb een ruim vallende redelijk korte rok aan en een micro string eronder, mijn kutje heb ik lekker kaal geschoren Het stoute plan heb ik dat als hij mij weer onder mijn rok pakt ik wel wil weten hoe ver hij durft te gaan en neem me voor hem niet tegen te houden.

Bij hem aangekomen loop ik via de tuin de keuken in waar schoonvader aan de keukentafel de krant zit te lezen, we begroeten elkaar we kletsen even en ik schenk de koffie voor ons in. Als ik die op de tafel zet voor ons pakt hij mij bij mijn heupen en trekt mij naar hem toe met de woorden: Gewillig ga ik met mijn rug naar zijn gezicht op zijn schoot zitten en voel hoe hij mijn rok omhoog werkt en mijn blote billen kneed, doordat ik aan elke kant van zijn benen een been van mij heb staan zit ik met mijn benen we een stuk uit elkaar natuurlijk.

Lekker laat ik hem mijn blote billen kneden en ik krijg ook een compliment voor de mooie string die ik draag. Hij wrijft en kneed mijn billen en steeds gaat hij via mijn heupen een stukje verder nar de voorkant. Waarschuwend zeg ik hem: Ik voel wel dat er een harde paal onder mijn kont zit in zijn broek inmiddels. Dan even later wrijft hij over mijn string over mijn kale kut, doordat ik zit zoals ik eerder omschreef heeft hij alle ruimte daar en zegt hij: Geil als ik ben beweeg ik mijn onderlichaam lekker mee en meerdere vingers beweegt hij nu in mijn drijfnatte kut.

Geil als hij ook is zegt hij in mijn oor: Sneller en wilder beweegt hij meerdere vingers in mijn geile drijfnatte kut en al snel kan ik het niet meer houden en wild schokkend kom ik op een geweldige manier klaar op de vingers van mijn schoonvader. Uitgeput hang ik op zijn schoot bij te komen als ik hem met schorre stem zeg en vraag: Snel draait hij de achterdeur op slot en loop ik al de trap op, daar op zijn slaapkamer kleed ik mij snel helemaal uit ik wil mijn naakte lichaam aan mijn schoonvader tonen.

Met open mond bekijkt hij me en geeft me de nodige complimenten, als hij ook naakt is moet ik op het bed gaan liggen en zegt hij: Op mijn rug ga ik liggen en trek mijn benen op om zo mijn geile kut aan te bieden en antwoord: Zijn tong voel ik tussen mijn schaamlippen bewegen en heerlijk likt hij mijn kut uit, afwisselend zuigt en bijt hij op mijn klit, luid kreunend lig ik te genieten.

De Ouwe is wat wilder en ruwer als mijn man maar dat ik nu juist extra lekker, meerdere vingers perst hij diep in mijn kut en hij geeft mij een geweldig lekkere befbeurt. Het vingeren, likken en bijten op mijn klit maakt me wel zo enorm bloedgeil dat ik er de weg van kwijt raak, zo enorm geil makt dit alles mij, ik weet dat ik aan het vreemd gaan ben maar dat interesseert me niet op dit moment, de geweldige sex met mijn schoonvader is het lekkerste en meest geile wat ik ooit heb gedaan.

Na een twintigtal minuten waren ze bij Martha’s huis. Als jij je spullen uitpakt zal ik een lekker bakje koffie zetten, het is lekker weer dus doe je bikini maar gelijk aan, zei Martha. Leontien had haar koffer snel uitgepakt en kleedde zich vervolgens uit om haar bikini aan te doen.

Die had ze inmiddels in de onderste la van een kast gestopt, ze bukte naar voren om hem te pakken. Haar kont stak fier omhoog, op dat zelfde moment kwam Martha de kamer binnen.

De aanblik van die lekkere kont met dat heerlijke schaamhaar maakte haar gelijk geil. Ze knielde achter Leontien en stak haar tong tussen de bilhelften.

Leontien kreunde van genot, Martha trok de bilhelften van elkaar en ging met haar tong door de hele spleet. Het geil liep in kleine straaltjes langs Leontien haar benen. Martha concentreerde zich op het aarsje van Leontien, met haar tong draaide ze langzaam cirkeltjes. Met haar vingers bewerkte ze het clitje. Ooooooooh Martha ga door ik ga kooooooooomen. Leontien stond te trillen op haar benen, haar orgasme kwam vanuit haar tenen.

Naar een aantal minuten had ze haar lichaam weer onder controle. Martha stond op, haar hele gezicht zat onder het geil van Leontien. Ze kusten elkaar innig. Leontien leidde Martha naar het bed toe, ze rukte zowat de kleren van haar lijf.

Ze duwde Martha naar achteren en spreidde haar benen. Leontien dook gelijk met haar hoofd tussen de benen van Martha, ze rook aan die heerlijke vrucht, de geur bedwelmende haar, ze stak haar tong tussen die heerlijke grote schaamlippen.

Haar tong bewerkte de hele spleet, oooooooh Leontien wat heb ik je gemist ooooooooh Jezus wat ben ik geil, Martha lag met die heerlijke kont te draaien van genot. Leontien was nog steeds geil, ze ging omgekeerd op de buik van Martha zitten, pakte de onderkant van de benen beet en trok deze naar zich toe. De kut en aars van Martha lagen nu wijd open. Ze stopte drie vingers in de kut en met haar tong sabbelde ze op de grote clit. Martha wist niet meer waar ze het zoeken moest, oooooooh ik ga komen haaaaa ik kom.

Onderwijl duwde Leontien haar kruis in het gezicht van Martha, veel verder als een tong uitsteken kwam ze niet, haar orgasme kwam eraan, zo heftig dat het geil eruit spoot. Leontien beweegden haar kont heen en weer en zorgde er voor dat de tong tussen haar schaamlippen zat. Toen het orgasme van Martha wegebde had ze pas weer oog voor Leontien. Ze zag die heerlijke behaarde spleet en die lekkere kont. Martha greep de heupen van Leontien vast en drukte haar kruis in haar gezicht.

Ze neukte Leontien met haar tong en stak heel voorzichtig een vinger in haar aarsje. Dit was teveel voor Leontien, ze gooide haar hoofd in haar nek en voelde haar orgasme opkomen. Martha ik gaaaaaaa kooooooomen haaaaaaaa ik koooom. Haar geil liep zo in de mond van Martha die alles doorslikte. Uitgeput viel ze van Martha af die haar vertelde dat ze het heerlijk had gevonden. Ik ook zei Leontien, ze gingen samen douche en deden vervolgens hun bikini aan.

In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon. Hun relatie was nog zeer pril maar Leontien was zeer onder de indruk van Martha. Als seks met een vrouw zo fijn was hoefde ze wat haar betreft geen man aan haar lijf te hebben. Nee ze hield van Martha en wilde bij haar blijven. De gevoelens van Martha voor Leontien waren minstens net zo heftig. Ze hield van haar en zou haar blijven verwennen. Martha stelde voor dat Leontien voortaan bij haar kwam slapen die dit maar wat graag deed.

Op een avond waren ze weer met elkaar bezig, Martha zat met haar hoofd tussen de benen van Leontien. Doordat er tegenover haar een grote spiegel hing kon ze zo die heerlijke behaarde spleet van Martha zien. Plotsklaps zag ze de hond beer achter Martha staan.

Ze zag dat de hond zijn tong tussen de benen van Martha stak, ze had verwacht dat deze verontwaardigd de hond weg zou sturen, in plaats daarvan zetten ze haar knieën verder uiteen en stak haar kont omhoog.

De hond likte er lustig op los en Martha had het zowat niet meer. Ze pakte haar billen beet en trok deze uit elkaar zodat de tong van de hond overal goed bij kon. Deze aanblik bezorgde Leontien een spontaan orgasme, oooooooooh Martha wat een geil gezicht, ik gaaaaaaa kooooomen, Martha zat nog steeds met haar tong in de spleet van Leontien, die drukte het hoofd van Martha stevig in haar flamoes en lag met haar kont te draaien zodat het Martha moeite koste om door te gaan met likken.

Toen het orgasme wegtrok richtte ze zich weer op het tafereel wat zich voor haar afspeelde. Ze verplaatste zich naar de achterkant om beter te kunnen zien wat zich daar afspeelde. Martha lag met haar benen wijd en haar kont omhoog te genieten van de likpartij door de hond. Leontien kon zien en horen dat Martha vreselijk lag te genieten, oooooh haaaaaaaa wat lik je me weer lekker, oooooooh beer ga door. De hond likte met zijn grote tong de hele spleet van Martha uit.

Dan likte hij weer haar aars dan weer haar clit. Haar orgasme kwam als een stormram opzetten, ze schreeuwde het uit ooooooooh ik ga kooooooomen, Leontien zag dat het geil eruit spoot, het liep in straaltjes langs haar benen. Toen het voorbij was liet Martha zich voorover op bed vallen. Leontien keek haar verbaasd aan en zei dat dit het geilste was wat ze ooit gezien had. Ja wat wil je, hij kan likken als de beste en nog veel meer. Meer vroeg Leontien verbaast, kijk maar eens tussen ze benen.

Leontien zag een grote gezwollen rode lul, Martha kroop van het bed af en begon met de lul van de hond te spelen. Wil je nog iets geils zien zei Martha tegen Leontien, voor ze kon antwoorden ging Martha op haar knieën voor de hond zitten, ze spreiden haar benen en stak haar kont omhoog. De hond begreep gelijk wat er van hem verlangd werd en aarzelde dan ook niet. De hond besteeg Martha en plaatste zijn voorpoten naast haar hoofd. Martha voelde de lul tegen haar billen drukken, met haar hand leidde ze de lul naar haar neukgrot.

Ze voelde hoe de lul naar binnen gleed, oooooooooh wat is dit lekkeeer. De hond begon haar als een waanzinnige te neuken. Leontien ging onder Martha liggen en zag hoe de lul van de hond in en uit de kut van Martha ging.

Leontien werd vreselijk geil van dit aanzicht en voelde dat ze vreselijk nat werd tussen haar benen. Martha genoot vreselijk, de dikke lul van de hond bezorgde haar een ongekend genot, zijn ballen sloegen tegen haar kont en haar kut droop van het geil.

Ze voelde dikke klodders sperma tegen haar baarmoeder spuiten, dit was teveel voor Martha, ooooooooooh haaaaaaaaaaaa Leontien ik ga kooooomen, ze gooide haar hoofd in haar nek en schreeuwde het uit van genot.

Langzaam trok haar orgasme weg en ze voelde dat de lul van de hond dikker werd,Ze legde Leontien uit dat als een hond klaar komt zijn lul dikker wordt.

De dikker wordende lul bezorgde Martha opnieuw een geil gevoel, Leontien die nog steeds onder haar lag zag dat de clit van Martha vreselijk gezwollen was, toen ze er met haar tong overheen ging bezorgde dit Martha gelijk een tweede orgasme.

Inmiddels was de lul van de hond geslonken en floepte uit haar kut. Leontien gaf Martha een kus en zei dat ze had genoten van de voorstelling.

Waarom probeer je het ook niet eens. Me laten likken lijkt me wel wat maar me laten neuken door een hond. Laat je eerst maar likken zei Martha dan kan je altijd nog verder kijken. Leontien ging met haar kont op de rand van het bed liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen. De hond duwde gelijk zijn snuit tussen haar benen en begon met zijn grote tong haar kut te likken. Leontien wist niet wat haar overkwam, de grote tong ging door haar hele spleet en haar aars werd ook niet over geslagen.

Martha zoog inmiddels op haar tepels en Leontien dacht dat ze gek van geilheid werd. Haar kut en tieten werden tegelijkertijd verwend, dit was het ultieme genot. Haar orgasme liet ook niet lang op zich wachten, oooooooooooh Martha ik gaaaaaaaaa koooooooooomen haaaaaaaaJezuuuuuuus ik kooooooooom, het was het heftigste orgasme wat ze tot nu toe had gehad, het geil spoot uit haar kut en liep in straaltjes haar bilspleet in.

Ze schokte over haar hele lijf en beroerde ondertussen haar eigen clit, die voelde dik en gezwollen aan. Omdat de hond gewoon door ging met likken bleef Leontien geil. Ze keek Martha aan en zei dat ze nog zo geil was dat ze zich wilde laten neuken door de hond. Martha glimlachte alleen maar en zei dat ze op handen en knieën moest gaan zitten met haar kont omhoog.