Amateur hoer gezocht opengetrokken kut

amateur hoer gezocht opengetrokken kut

...

Thuisontvangst hellevoetsluis shemale dating den haag

Alleen van het idee kwam ik al bijna klaar en zei dat ik dat wel zou willen zien. Wacht dan even, en ze ging naar het toilet. De linker split van haar jurk liep door tot voorbij haar taille waardoor iedereen kan zien dat ze geen slipje aanhad.

Toen ze voor onze tafel stond schoof ze haar jurk iets verder open waardoor we haar kaal geschoren kutje konden zien.

Tot mijn grote geilheid zag ik de achterkant van haar vibrator tussen haar dijen zitten. Gaan jullie mee naar de bar vroeg ze, iets wat we ons maar een keer lieten vragen. Gaan jullie maar zitten ik blijf wel voor jullie staan zei Carla en maakte ondertussen een extra knoopje van haar decolleté los.

De bovenkant van haar stijve tepels en een klein stukje van de “tiet knijper” werd zichtbaar. Vinden jullie dit geil vroeg ze, terwijl ze bij Ricardo over de gigantische bobbel in zijn broek wreef. Carlo pakte het kettinkje en trok met een ruk haar tieten uit de jurk, met een onderdrukte kreet kwam ze voor de eerste keer klaar. Terwijl Ricardo nu met twee handen bezig was met Carla haar kale spleet begon Carlo haar tieten te masseren hij keek echter wel steeds om of de barkeeper er niet aankwam, immers op openbare sex stonden in zijn land zware straffen.

Hij keek naar mij en vroeg hoe hij aan haar tepels kon zuigen, immers de “tepelklemmers” zaten in de weg. Geil als ik was, door de dingen die mijn vrouw deze twee mannen liet doen kwam ik op een idee. Mijn vrouw keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze erg opgewonden was. Ik fluisterde in haar oor “eens kijken hoe ver je durft te gaan”, terwijl haalde ik de tepelklemmen los en schoof haar split iets verder open, zacht trok ik een schaamlip naar buiten en zette de klem vast, Carla kreunde zachtjes ze wist niet wat ik van plan was, zacht trok ik aan de ketting en liet de twee heren zien hoe haar schaamlip open getrokken werden.

De ketting om achterom haar dijen heen slaand, fluisterde ik in haar oor “eens kijken of je straks nog dansen kan zonder vier keer klaar te komen” en trok de ketting aan en maakte hem vast aan haar andere schaamlip. Ik trok haar jurksplit iets verder open en liet Ricardo en Carlo zien wat ik gedaan had.

Ricardo kreunde schor “oh wat geil “ Carla deed haar benen iets van elkaar waardoor de ketting strak trok, ze spreidde ze nog iets verder en nu zag je dat haar heerlijke kut als een bloem open ging waardoor het natte rose vlees van haar kale kutje zichtbaar werd. Carlo schoof op de barkruk heen en weer en een natte plek ontstond in zijn strakke jeans “ ah kom je daar al van klaar lekkere knul?

Ze duwde haar heerlijke borsten terug in haar jurk, gaf het jasje terug en wilde samen met Carlo naar de dansvloer lopen, “wacht even” zei ik en haalde mijn “penis sleutelhanger” uit mijn zak ik haakte het klipje aan het kettinkje vast trok het iets omhoog en duwde de 3 cm lange mini penis in daar kontgaatje “ zo ga jij maar lekker dansen, dan bedenk ik intussen weer iets geils voor je” zei ik “als ze moet kreunen of als ze klaar komt op de dansvloer druk haar mond dan stijf tegen je aan Carlo, anders valt het teveel op”.

Ricardo en ik keken toe hoe ze met kleine stapjes naar de dansvloer liepen en op een schuifel plaatje begonnen te dansen. Al gauw zag ik Carla haar mond tegen zijn schouder drukken en wist dat ze klaarkwam, ik stelde me voor hoe bij iedere stap die ze deed ,hoe klein ook, haar schaamlippen open gingen en de “sleutelhanger” in haar anus getrokken werd.

Na ongeveer 5 minuten en drie orgasmes kwamen ze terug naar de bar. Carlo ging weer zitten en ik zag dat zijn lul als een grote bobbel weer in zijn jeans zichtbaar was, ik wees mijn vrouw er op maar die had zich inmiddels tot Ricardo gekeerd en wreef zachtjes over zijn kruis waar een kloppende bult zichtbaar was.

Langzaam trok ze de rits van zijn broek open en haalde de dikke grote lul een klein eindje uit zijn onderbroek. Ricardo hield haar tegen en zei “niet hier ik ben bang, laten we het bij mij thuis doen”.

Ricardo staakte zijn verzet en liet Carla haar gang gaan. Langzaam haalde ze zijn kloppende lul steeds verder uit zijn broek terwijl ze hem zachtjes bleef aftrekken, plotseling haakte ze zijn slip onder zijn ballen en werd zijn lul in zijn volle lengte zichtbaar voor Carlo en mij. Door het weinige licht aan de bar glom toch zijn dikke eikel en kon je de werkelijk zeer grote lul duidelijk zien.

Dit werd nog versterkt doordat de slip zijn ballen stijf omhoog gedrukt hield. Ricardo kreunde van genot en opeens wist ik wat mijn vrouw moest doen. Deze wist niet hoe hij het had en keek verward naar mij, “ga dansen zo gauw er een lambada gedraaid wordt kerel, of ben je bang dat ze het kunnen zien?

Mijn vrouw keek naar beneden en zei “Oh wat geil ik voel zijn pik diep in me, maar voor de buitenwereld lijkt het net of we dicht tegen elkaar aanstaan”.

Ze lachte en trok Ricardo aan zijn lul mee naar de dansvloer, door haar neukgleuf samen te trekken zat zijn lul muurvast en moest hij wel mee schuifelen. Tijdens de dans zagen we Ricardo een steeds roder hoofd krijgen en hij leunde zwaar op Carla. Ik wist war er aan de hand was, hij was klaar gekomen maar mijn geile vrouw liet zijn lul niet los en bleef met haar kut zijn lul kneden.

Dit ook om te voorkomen dat zijn neukstaaf uit haar kut zou glippen. Langzaam danste ze terug naar de bar en ging daar op haar tenen staan zodat de inmiddels slappe pik van Ricardo uit haar kut kon glippen. Ik begreep dat ze zelf meerdere malen klaar gekomen was maar er nog steeds niet genoeg van had. Ik zag dat ze haar benen iets gespreid hield waardoor haar lippen dus open getrokken werden, daardoor moest haar, ongetwijfeld gezwollen klit, dus over zijn jeans wrijven. Het idee alleen al maakte me nog geiler dan ik al was en mijn fantasie begon te werken.

Kreunend leunde ze op me en maakte allerlei geile geluiden de man naast me keek op van zijn drinken en begreep natuurlijk niet wat er aan de hand was, “ze heeft kramp” zei ik en de man keek weer voor zich uit alsof er niets aan de hand was.

Wat ben jij geraffineerd kreunde Carla in mijn oor, ik kneep hard in haar klit en voelde het kettinkje spannen, ik begreep dat de kleine lul diep in haar anus gedrukt werd en dat ze voor de zesde keer klaar kwam.

Carla ging schaamteloos met haar benen wijd uit elkaar staan en sloeg haar jurk iets open waardoor ik haar opgerekte schaamlippen kon zien. Ik vroeg haar of ze genoot en kreeg te horen dat ze nog lang niet van plan was om op te houden. We namen afscheidt van Carlo en Ricardo en verlieten de discotheek van het hotel. Aangekomen in onze hotelkamer stapte ze met een beweging uit haar jurk waardoor ik haar goddelijke lichaam in volle glorie voor me zag. Tergend langzaam deed ze haar benen wijd en haalde het “tepelkettinkje” los van haar opgezwollen rose schaamlippen terwijl keek ze schuin omhoog naar mijn gezicht om te kijken wat voor reactie dat opleverde van mij.

Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen. Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag, “wat wil je dat ik doe? Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naar binnen waardoor ze bol en strak werden, “spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de lakbus leeg is” zei ze.

Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten rechtovereind staan, omhoog geduwd en bol. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een wetlook truitje aan die als een tweede huid om haar bovenlichaam zat,de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar.

Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het truitje rugloos. Ze stopte nog een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelings kettinkjes. Ze pakte een korte broek en zei “ deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bij kan straks”. Na me ook omgekleed te hebben verlieten we onze hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren. We liepen naar de auto en stapten in.

Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waardoor ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten.

De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen. Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppelingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul steigerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de versnellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten.

Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellings pook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupten. Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden.

Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klittenband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd. Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol. Al wippend naderden we een café met een terras er voor waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken,” stop schat ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je”.

Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek en de klittenband weer vast maakte. We liepen het terras op en bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafeltjes die op het terras stonden.

Carla kwam dicht naast me zitten en ik zag dat ze een rol plakband in haar hand had. Via de ontstane opening trok ze mijn lul naar buiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte. Net op tijd want een meisje van een jaar of 20, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen. Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte.

Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden Carla lachte toen ze mijn verbaasde blik zag en fluisterde in mijn oor, “ik heb je lul vast geplakt aan je been, maar wel zo dat je glimmende eikel tot aan de rand van je broekspijp komt, dat zag ze vandaar die opwinding van het vrouwtje”. Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel er zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt.

Even later kwam het meisje terug met de bestelling, opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij Carla neer te zetten. Haar strakke tepels schuurden “per ongeluk” over mijn schouder terwijl ze dit deed. Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun Het meisje keek er gefascineerd naar, Carla deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het rose vlees zag glimmen.

Ik zag haar tepels ineen seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield, ze stammelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde Carla een bolletje met ijs in haar kale kutje “je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten. Terwijl ze dat zei verdween er een hand van Carla onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk. Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje.

Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring. Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versiert, “als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen” fluisterde mijn geile teef.

Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger.

Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield Carla haar staande en gaf haar een “tepelklem kettinkje en een tube met zalf “ klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten” commandeerde ze de jonge vrouw.

Verward stopte ze de dingen in haar schortje en liep verder. Geil keek Carla naar me en zei; die komt dekhengst van me ze is al in extase. De crème wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustgevoelens maar een verviervoudiging kwam ook voor. Ik hoopte maar dat de tepelklemmen haar lust gevoelens verder aan zou wakkeren en niet dat door de extra gevoeligheid de pijn zou gaan overheersen, maar als ze echt zo geil was als mijn vrouw dacht zou haar kut kletsnat worden en zou ze al drie keer klaar komen voordat ze bij ons aan tafel kon komen zitten.

Het tweede effect van de crème schoot me te binnen en ik werd alweer geil van het idee dat ze al haar remmingen kwijt zou raken. Dat bood immers ongekende mogelijkheden!! Voor haar gold maar een ding zo vaak en zo intens mogelijk klaar komen, het hoe en waar werd onbelangrijk. Na ongeveer 10 minuten kwam de knappe serveerster naar onze tafel lopen, haar zwarte jurkje en dienst schort waren verdwenen en ze had nu een soort hele strakke jurk aan die als een tweede huid om haar goddelijke lijf spande.

De jurk was voorzien van allerlei ritssluitingen en zat zo strak dat de tepelklemmen en het kettinkje wat er tussen zat duidelijk zichtbaar waren. Ze keek zichtbaar geil schichtig in het rond en vroeg mij of we ergens anders naartoe konden gaan, ik zag dat de binnenkant van haar dijen aan elkaar plakten van haar kut vocht. Carla riep het goddelijke wezentje bij zich en zonder pardon deed ze een rits op haar ene tiet open, de volle rijpe vrucht kroop in slowmotion naar buiten met de tepelklem er aanvast.

Voorzichtig maakte ze de klem los, rekening houdend met de extra gevoeligheid die door de crème opgewekt werd. Vera antwoordde ze, terwijl ze zo ging staan dat iedereen buiten ons tafeltje alleen haar rug kon zien.

Carla had niet stil gezeten en had de andere volle tiet inmiddels ook uit zijn strakke verpakking gehaald. Daar stond ze met haar volle borsten die door de open ritsen opgezwollen naar buiten staken. Carla trok het kettinkje voorzichtig uit haar jurk en maakte toen de klem weer vast aan de andere tepel. Met veel moeite slaagde ze er in haar volle, strak staande borsten weer terug te duwen in haar tweede huid. Er was nu echter een klein maar belangrijk verschil Carla keek naar mij en gaf hiermee te kennen dat we weg konden gaan.

Ik ging staan en voelde opeens dat mijn pik haast uit mijn kruis scheurde, ik was vergeten dat hij aan mijn dij vastgeplakt zat. Kreunend van wellust bleef ik staan om het gevoel op me in te laten werken. Met een geile lach op haar gezicht stond ze ook op en vroeg of ik Vera de weg wilde wijzen naar de auto. Ik wilde al voorop gaan lopen toen mijn vrouw zei; “waarom denk je dat ik die ketting uit haar jurk heb gehaald”, ik pakte de ketting en trok Vera achter me aan naar de auto.

Carla en Vera gingen achterin zitten, ik achter het stuur. In mijn spiegel zag ik dat de dikke tieten weer uit hun schuilplaats waren gehaald en zag de tepels superstrak naar me kijken. De ritsen op haar dijbeen werden open gedaan en de rits in het midden ging open tot aan haar navel. Door de kleine ritsen reeg ze het tweede kettinkje met klemmen en deze werden aan haar opgezwollen schaamlippen bevestigd nadat de lus van deze ketting door de bovenste ketting gehaald was.

Ik begreep wat de bedoeling was, als ze straks moest gaan lopen zou bij iedere stap die ze maakte de klemmen op haar tieten aangetrokken worden en haar geile gezwollen schaamlippen zouden ver naar boven getrokken worden waardoor deze langs haar klit bewogen, in mijn verbeelding zag ik haar bij iedere stap een keer klaarkomen. Door de lak om de rest van haar bosten heen kon de geilheid maar op een plaats naar buiten, zachtjes begon Vera aan de gigantische tepels te draaien en te trekken, ik zag ze verder opzwellen, het leek wel of er een speen opgeplakt zat zo dik werden haar tepels.

Ik noemde het vroeger in mijn geilheid wel eens spenen maar nu zag ik dat het in werkelijkheid ook echt spenen konden worden en wat voor spenen.

Vervolgens ging er een rilling door haar heen. Ze had wel eens naar seksfilms gekeken en die beelden flitsten nu door haar hoofd. Mart deed haar een leren halsband om. Ze hoorde iets klikken en dan stapte Mart naar voren met een riem in zijn handen die hij aan Peter gaf. Even drong het niet tot haar door, maar dan realiseerde zij zich dat Peter haar zo mee ging nemen over straat.

Peter trok aan de riem en als zij niet wilde vallen kon zij niet anders dan hem volgen. De voordeur ging open en daar stond zij dan op straat met haar tieten vrijwel onbedekt en een halsband om haar nek als een hond die uitgelaten werd.

Tot overmaat van ramp stond het stel knullen er ook weer dat zij die eerste dag al was tegengekomen en die hadden de situatie gelijk door. Voor Eva wist wat er gebeurde draaide Peter haar om en trok de panden van het vest opzij waardoor haar tieten voor iedereen op straat in volle glorie te bewonderen waren. Eva kon wel door de grond zakken. Hoe moest ze ooit nog ongemoeid langs die knullen komen als ze naar huis wilde. De show duurde echter maar kort, want Peter opende een portier van een auto en Eva moest instappen.

Ze hoorde de knullen nog fluiten toen het portier achter haar dicht sloeg. In elkaar gedoken bleef Eva op de stoel zitten terwijl Peter de auto door het verkeer loodste. Ze moest uitstappen en volgde Peter naar een deur die hij opende.

Ze gingen een trap op en dan gingen ze door nog een deur om in een ruimte te komen die schaars verlicht was. In het vage licht kon Eva wel zien dat er minstens nog vijf mannen in de ruimte aanwezig waren. Eva werd naar het midden van de ruimte gevoerd en daar op een verhoging gezet. Zonder omhaal werd haar vestje van haar schouders geschoven en met ontbloot bovenlijf stond zij daar nu te kijk.

Haar rokje lag even later ook rond haar enkels en niets verborg haar meer voor de geile blikken van de aanwezige mannen. Leren boeien werden om haar polsen gedaan en aan elkaar geklikt terwijl zij een ratelend geluid boven zich hoorde.

Net op het moment dat zij wilde kijken wat er boven haar gebeurde flitste er een lamp aan pal boven haar en stond zij midden in een felle cirkel van licht. Wat het ratelende geluid was kwam zij snel genoeg achter. Het bleek een takel te zijn waar de boeien aangehaakt werden en dan voelde zij hoe de haak weer omhoog werd getrokken. Haar armen gingen omhoog en even later kon zij nog net op de punten van haar laarzen staan. Volledig weerloos hing zij daar en toen ook nog haar benen uit elkaar werden getrokken en zij met touwen aan ogen van het podium werd vastgezet hing zij vrij in de lucht met haar volle gewicht aan haar polsen.

Volledig weerloos zag zij nu een man op haar af komen met een stel koorden. De man maakte het koord vast onder haar tieten en sloeg het uiteinde dan over haar schouder heen om onderlangs haar tiet het koord zo te vlechten dat binnen een mum van tijd allebei haar tieten stevig afgebonden en knalhard recht op haar lijf stonden. Het koord sneed in haar vlees en Eva vergat even haar positie. Dit zouden ze vast niet pikken van haar.

Even gebeurde er niets en dan verliet Peter de ruimte. De andere mannen staken een sigaret op of dronken een pilsje in de tijd dat Peter weg was. Aan een lichte tocht voelde Eva dat de deur weer open ging en dat Peter kennelijk terug was. Ze stond met haar rug naar de deur en kon niet zien wat er achter haar gebeurde.

Opeens voelde zij hoe achterlangs met iets zachts tegen haar kut werd geslagen. Ze keek omlaag en haar ogen puilden uit. Dat zachte wat zij had gevoeld was een hele bos brandnetels en die hadden net haar kut vol geraakt. Nog een klap op haar kut volgde en dan begon de jeuk al. Haar hele onderlijf leek in brand te staan en ze kronkelde van de jeuk voor zover zij daar de ruimte voor had.

Met grote ogen zag Eva een andere man aankomen met een stel klemmen met tandjes er aan die hij op haar tepels zette en die zich in haar vlees boorden. Nauwelijks had ze dit weten te verwerken door haar kaken op elkaar te klemmen of er werden ook nog gewichten aan de klemmen gehangen.

Eva dacht dat ze bezweek van de pijn, maar dan kwam haar grootste vernedering voor haarzelf. De man had nog een stel klemmen en wilde deze op haar kutlippen zetten, maar toen hij zich voorover boog meldde hij aan zijn vrienden. Hierop plaatste hij de klemmen op haar kutlippen en ook daar werden ook gewichten aan gehangen. Eva kon wel niet zien wat de klemmen met haar deden, maar ze voelde hoe de gewichten haar lippen aan het uitrekken waren.

Het bleken er in totaal zeven van allemaal ongeveer dezelfde leeftijd te zijn en zeven half stijve pikken kwamen nu bij haar in beeld. De eerste pik die ze te pijpen kreeg was die van Peter. Hij had een glad geschoren pik met een paar forse ballen en terwijl zij hem aan het pijpen was zwol hij behoorlijk op.

Dat was een pik om u tegen te zeggen. Zeker 20cm lang en een stuk dikker dan haar vibo thuis. Peter was al snel klaar voor het vervolg en de volgende man stak zijn pik in haar pijpbekkie.

Ook deze stond snel in de houding en zo volgde de ene na de andere. Ze waren er in alle soorten, behaard, glad, dik, dun, krom, lang en kort. Eva tolde het even van de pikken voor haar neus en even zoveel balzakken. Toen iedereen paraat was ging de takel weer omhoog en schommelden de gewichten hevig aan de klemmen. Eva moest zich echt verbijten om het niet uit te schreeuwen. Maar dan sprak Peter haar aan.

Veel keuze had zij er echter niet in dan het over zich heen laten komen. Ze voelde hoe haar ster werd ingesmeerd en daar ging al een vinger haar reet in. De neukende beweging kende zij intussen en ook de tweede vinger was geen verrassing meer. Maar dan voelde zij hoe de eerste pik tegen haar ster drukte en hoe haar reet open gedrukt werd.

Gisteren dacht ze al dat haar lijf uit elkaar scheurde, maar dit moest die dikke pik van Peter zijn die haar uit elkaar aan het trekken was. Steeds harder drukte Peter tegen haar ster en dan gaf haar sluitspier de strijd op en schoof hij naar binnen. Door de druk die hij had gezet schoot hij gelijk minimaal tot de helft haar darmkanaal in en begon dan te neuken. Aan haar heupen hield hij haar tegen en steeds dieper drong hij in haar door.

De gewichten aan haar kutlippen schommelden wild alle kanten op en ze had het gevoel alsof haar kutlippen afgescheurd werden. Eindelijk voelde zij dan hoe zijn ballen haar kont raakten en zat het hele gevaarte in haar. Met lange halen begon hij haar nu te palen en ze had het gevoel of hij er bij haar keel uit zou komen. Na wat een eeuwigheid leek hoorde zij Peter grommen en zijn pik uit haar trekken om op haar kont klaar te komen. Met zijn hand haalde hij het zaad van haar kont en hield het voor haar mond.

Ze wist dat ze geen andere keuze had en likte het zaad van zijn vingers. Haar kont was kennelijk open blijven staan na deze oprek beurt, want de volgende pik ging er probleemloos in. Dit was de kromme pik en dat was weer een hele andere gewaarwording omdat deze door zijn vorm ook steeds haar darmkanaal verplaatste. Maar deze man kwam vrij snel en ook hij deponeerde zijn zaad op haar kont.

De mannen hadden duidelijk geen zin om in elkaars smurrie te neuken. Weer moest zij het oplikken en terwijl ze nog aan het likken was ging er al weer een pik naar binnen. Zo werkte zij alle zeven pikken af en was elke man zijn eerste lading kwijt. Eva was echter toch wel puur clitoraal aangelegd en was zelf nog niet gekomen. Daar zou nu snel verandering in gaan komen.

Ze werd losgemaakt van de takel en de enkelboeien en ook de klemmen werden verwijderd. Eva gilde het uit van de pijn. Hier was zij niet op bedacht geweest. Het losmaken van de klemmen deed nog meer pijn dan het plaatsen doordat het bloed weer ging stromen. Veel tijd om bij te komen kreeg zij echter niet. Ze werd meegenomen naar een soort bok waar ze met haar benen naar beneden op hing en waar haar hoofd aan de voorkant in een uitholling van een balk werd gelegd.

Ook haar polsen werden in uithollingen gelegd en dan werd er een andere balk bovenop vast gemaakt. Ze lag dus nu in een soort schandblok met haar kut en haar kont vrij beschikbaar naar achteren Ze hoorde achter zich een zoemend geluid en dan drukte er even iets tegen haar kut.


amateur hoer gezocht opengetrokken kut

...